Huvud
Behandling

Sbiten honung från akut och kronisk prostatit hos män

En av de bästa naturläkemedel som används för behandling av prostatit, har sedan antiken betraktats som honung sbiten. Förutom att detta läkemedel är effektivt är det också helt säkert. Tack vare sin unika och naturliga komposition, ger den inte den minsta skadan för en mans kropp.

Sbiten - ursprungligen slavisk drink, bestående av honung, vatten, medicinalväxter och kryddor. Det första omnämnandet av infusion registrerades i gamla ryska brev från 1128. Läkemedlet heter det på grund av sättet att förbereda, där i olika behållare krävdes växterna och honungen först och sedan kombinerades och blandades med vatten. Enligt konsistensen är honung sbiten en tjock flerkomponentvätska.

Sbitene honung kan köpas på apoteket i färdig form, och du kan laga helt självständigt.

Användbara egenskaper hos sbinth

Denna folkmedicin har följande användbara egenskaper:

 • antiinflammatoriska;
 • uppvärmningen;
 • tonic;
 • antiviralt;
 • tonic;
 • immunmodulerande;
 • antifungal.

Honung Sbiten hjälper:

 • eliminering av inflammatorisk process och blockering av dess förvärring
 • minimering av smärta vid urinering
 • normalisering av urinering
 • normalisering av centrala nervsystemet;
 • återställande av erektil funktion
 • normalisering av det kardiovaskulära systemets funktion
 • förbättring av matsmältningsorganet;
 • öka kroppens skyddande egenskaper.

Sammansättning av sbinth

 1. Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 2. I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika. Till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 3. För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, som också är närvarande i honungsbitan. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och mycket mer.
 4. På grund av den unika sammansättningen av örter sbiten kan ta bort de inflammatoriska processer, och har även antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till en integrerad strategi för behandling av prostatit.
 5. Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, inte heller värt det. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader.
 6. Sbiten honung är också mycket välsmakande och med de behov den kan tillämpas som en förebyggande åtgärd för att inflammation i prostatan symtom som du aldrig har upplevt.

Matlagning recept

Det finns många recept för tillagning av infusion. De är alla lika. Bland de mest populära recept fällde inkluderar: klassisk (samt med tillsats av jäst), kryddig, äpple, vit, mynta, med citron och alkohol.

Klassiskt recept

Det bör reserveras honung - 500 g kryddblandning bestående av kryddnejlika, kanel, kardemumma och svartpeppar - 10 g vatten - 1,5 l, örter - mynta, oregano, salvia, johannesört - 80 g.

Först kokas honung i vatten, tills en del av vätskan avdunstar. I en separat behållare måste du brygga örter och kryddor.

Efter kokning ska buljongen infuseras i ungefär en kvart i timmen. Infusionen måste filtreras. Därefter blandas två vätskor och värms något.

Recept med jäst

För att förbereda honung sbitnya prostatit jäst måste ta May honung - 100 g torrjäst - några matskedar vatten - fyra liter, ingefära - tredje tesked muskot - kvarts tesked kanel - halv tesked, mynta - halv av en tesked.

Alla ingredienser måste sättas ihop och läggas i 15 timmar på en mörk plats. Sedan placeras medlet i två dagar i kylan och filtreras sedan.

Recept av honung sbiten med mint och citron

För att göra produkten måste du beställa följande komponenter:

 • honung - 100 gram;
 • vatten - 0,5 liter;
 • kryddnejlika - 2 st.
 • mint - 0,5 tesked;
 • citron - krossad kant av en halv frukt;
 • kanel - 0,5 stavar;
 • muskotnöt - på knivens spets
 • ingefära - en tredjedel av en tesked.

Först måste du koka vatten och tillsätt sedan alla ingredienser till den. Införa kompositionen i en timme.

Recept för kryddig honung sbiten

Att producera drycken 200 gram som behövs blomma honung, fjärdedel matsked muskot, 100 ml sirap, humle koner 4, per liter vatten, en pinne av kanel, tre bitar av kryddnejlika, kardemumma och kryddpeppar. Alla komponenter, förutom honung, måste blandas och kokas. Därefter kokas produkten med låg värme i cirka sju minuter. När massan har svalnat något, tillsätt honung och blanda den tills den är helt upplöst.

Sbiten med humle

Sbiten honung med humle gör dig själv kommer inte vara svårt. Denna dryck kallas vit. Det är nödvändigt att blanda en liter honung med 20 g humle, fyra liter vatten och en kanelpinne. Koka drycken på låg värme, i tre timmar. Därefter måste agenten avkylas och filtreras.

Ett recept med äpplen

Inte mindre användbar och effektiv sbiten med tillsats av äpplen. Receptet på honung sbiten med äpplen är som följer. För tillverkning av de verktyg du behöver för att förbereda i förväg hur mycket av torkad mynta i två teskedar vatten - 6 glas, fem skedar honung, två äpplen, fyra klyftor, varav två kanelstänger och lite ingefära.

Först blandas de krossade äpplen tillsammans med skalen med kryddor och vatten. Kompositionen måste kokas och koka sedan på låg värme i en kvart i timmen. Därefter måste du lägga till honung i en lättkyld vätska. Läkemedlet ska stå i en halvtimme.

Sbiten alkoholisk

Alkoholhaltig sbiten är lämplig för personer som gillar starka drycker. Gör dig själv en honung alkoholisk sbiten är inte svårt. I värmd vin (1 liter) tillsätt honung - 150 g, en nypa kanel och nötkött, och två kryddnejlika. Kompositionen bör värmas väl, men inte kokas.

Det är inte svårt att göra honung sbiten själv. Det viktigaste att observera alla doser och proportioner. Det är lika viktigt att de produkter som används för att tillverka infusion, särskilt honung, är kvalitets- och naturliga. En annan viktig punkt - honung sbiten innebär användningen av inte vanligt kranvatten eller renat, men tillskott eller källvatten.

Hur man tar indikationer och kontraindikationer

Dosering och användningsfrekvensen för drycken beror på beredningsförfarandet och användningen av användbar medicin.

Sbiten, kokad enligt ett klassiskt recept, rekommenderas att användas på tom mage och innan du lägger dig. Den beredda produkten, ca 50 ml, måste kombineras med vatten. Du kan använda medicinen i sin rena form. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv månad. Sedan följer en tvåveckorsavbrott och en upprepning av kursen.

När det gäller honung sbiten med jäst, ska drycken vara en kvart kopp, på tom mage eller före sänggåendet. Om så önskas kan du späda ut produkten med vatten. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv till två månader.

Apple sbiten rekommenderade att konsumera 200 ml två gånger om dagen. Lösningen kan också tas för profylaktiska ändamål.

Alkoholhaltig dryck ska vara full i 100 ml innan du lägger dig. Varaktigheten av behandlingskursen är två månader.

När det gäller mint, kryddig och vit sbitny, då tas dessa drycker i 200 ml två gånger om dagen.

Alla typer av drycker är ofarliga. Men närvaron av människor med individuell intolerans, liksom sjukdomar i lungor och mag-tarmkanalen, rekommenderas inte för behandling av inflammation i prostatan sbiten.

Annars kommer drickan att ge exceptionella fördelar. Det kommer att bidra till att eliminera inflammatorisk process, smärta och nedskärningar vid urinering, liksom vid eliminering av sjukdomen.

Recept för att göra honungssbitnia med prostatit

Sbiten Honey - en gammal rysk drink oumbärlig huskur för behandling av prostatit, som kan göras mest. De viktigaste aktiva komponenterna i drycken - honung och medicinska örtteer, som förs ned med regelbunden användning kan eliminera alla symptom på prostatit: täta och smärtsam urinering, impotens, smärta i bäckenet och ljumsken, försvagat immunförsvar. Användbarhet, medicinska egenskaper och trevlig smak av drycken ber dig att förbereda dig själv.

Sammansättning och läkning egenskaper av honung

Innan du kan förbereda sbiten honung från prostatit, är det viktigt att bestämma kompositionen av ingredienserna som gör det så effektivt som möjligt att bli av med sjukdomen.

Läkande egenskaper hos honung med prostatit

Den terapeutiska effekten av drycken beror på egenskaperna hos dess sammansättning. Huvudkomponenten - honung innehåller biologiskt aktiva substanser och vitaminer, som är nödvändiga för att bli av med symptomen på prostatit. Övriga komponenter:

1. Vitamin A (retinol) - främjar produktionen av könshormoner, eliminerar inflammation i urinsystemet slemhinnor.

2. E-vitamin (tokoferol) - främjar destruktion av patogener i bakteriell prostatit och normalisering av hormonell bakgrund.

3. Vitaminer från grupp B - aktivera kroppens immunförmåga, vilket ökar nivån av leukocyter.

4. C-vitamin - en positiv effekt på styrkan, förbättrar spermiernas kvalitet.

5. Zink - ökar immuniteten, främjar produktionen av testosteron i kroppen.

Medicinska örter som en del av sbitenia

Drycken innehåller örter som förbättrar dess helande effekt. Alla har en positiv effekt på det genitourära systemet och har helande egenskaper:

 • Peony undviker - lindrar smärta, lugnar, stärker styrkan;
 • burdock stor - minskar inflammatorisk process i prostata;
 • kapren narrow-leaved (Ivan-chai) - främjar produktionen av testosteron, förhindrar bildandet av tumörer av dålig kvalitet i prostatakörteln;
 • hassel - minskar inflammation, förbättrar blodkompositionen och stärker blodkärlens väggar;
 • mint - när det används i moderering (högst 2 koppar mintbuljong om dagen) förbättrar den sexuella aktiviteten, särskilt när den kombineras med timjan i ett 1: 1-förhållande;
 • kamille - lindrar inflammation;
 • elecampan - har en diuretikum, koleretisk, antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt;
 • salvia - har en fördelaktig effekt med inflammation i blåsan, akut och kronisk prostatit;
 • nätnät - förbättrar könsdrift och spermierkvalitet, återställer prostatavävnad;
 • timjan - dödar patogen mikroflora, eliminerar effektivt inflammation i prostatit och inflammation i urinblåsan;
 • plantain är stor - det tonar upp kroppen, återställer prostatakörteln med prostatit.

Förbättra smak och arom av krydddryck: kryddnejlika, ingefära, pepparmynta, muskotnöt, kardemumma.

Våra förfäder har alltid försökt att förbereda en sbiten från heligt vatten, vilket enligt kyrkokanoner kan läka av sjukdom. Om det inte finns något heligt vatten är det önskvärt att använda vatten från rena källor, utan föroreningar av tungmetaller.

Unikt i dess helande egenskaper, ger dryckens komponenter en bra terapeutisk effekt. Detta framgår av många positiva recensioner av läkare. Långtidssjukvård av specialister inom urologi visade att ett botemedel som sbitenfolk från prostatit kan eliminera smärta vid urinering under 2 veckor av kontinuerlig användning och i 4-6 veckor - för att återställa kraften.

Matlagning sbiten hemma

Förberedelse sbitnia - processen är inte mödosam. Receptet av honungsfrö från prostatit är bevarat i många gamla källor.

Gammalt ryskt recept på honung sbiten

 • treacle (vit) - 1 kg;
 • vatten 5 liter;
 • honung - 200g;
 • kryddor :. nejlika - 5 delar, kanel - 1-2 pinnar, ingefära - 2/1 tsk peppar prickar (svarta eller vita) - 5-10 st, kardemumma - 6-8 st, stjärnanis - 3 kedjehjul...

Förberedelsesmetod: Häll hällen i varmt vatten och blanda noggrant. Placera lösningen i en emaljad behållare med en tjock botten och koka den över låg värme. Koka i 10 - 15 minuter. Lägg till kryddor, tidigare bundna i en påse och koka i ca 10 minuter. Drick för att kyla, lägg till honung. Använd i varm eller kall form.

Förfarande för framställning av sbitnia genom jäsning

 • vatten 4L;
 • honung - 100g;
 • jäst (torr) - 2 matskedar;
 • äppeläger - 2 matskedar;
 • muskotnöt - 50g;
 • kanelinfusion - 50g;
 • kryddnextrakt - 50 g;
 • infusion av johannesört - 50;
 • infusion av pepparmynt - 50g.

Förberedelse: Lägg till honung och torr jäst i vattnet, sätt blandningen på en varm plats innan jäsningsprocessen börjar. När en blandning av skum uppträder på ytan, sätt behållaren på långsam eld. Innan du kokar, lägg till äppelcidervinäger och muskotnöt till blandningen. Efter kokning, lägg till infusioner av mynta, kanel, Johannesört, kryddnejlika. Torka sedan in drycken och lämna infusionen i 16 timmar på en mörk, kall plats.

Sbiten honung Siberian

 • vatten - 200 ml;
 • honung - 4 matskedar;
 • svart te - 2 matskedar;
 • kanel - 1 matsked
 • kryddnejlika - 2-3 st.

Förberedelse: Vatten med blad av te och kryddor får koka. Sedan filtreras blandningen för att bli av med ingredienspartiklarna, tillsätt honung. Använd i förvärmd form.

Under beredningen av en helande dryck är det viktigt att komma ihåg att vid en temperatur över 40 grader kommer honung att förlora sina användbara egenskaper och börja släppa cancerframkallande oximetylfurfural, vilket påverkar gastrointestinaltillståndet negativt.

Metod för honning sbitnia ansökan och kontraindikationer

Sbiten från prostatit rekommenderas att ta en varm form två gånger om dagen under måltiden. Infusion späds i andelen 1 msk. på 1 msk. vatten eller buljong av medicinalväxter. Drickan tar drycken för att uppnå en positiv terapeutisk effekt - minst 1 månad.

Honung sbiten från prostatit är kontraindicerad för användning med individuell intolerans av dess individuella ingredienser, hjärtsjukdomar och blodkärl, lever och njurar. vid en diabetes för mottagande av en drink krävs det att lära sig eller ta reda på expertens uppfattning.

En pant för effektiv behandling av prostatit - snabb behandling av läkare, undersökning och behandling av föreskrivna läkemedel. Användningen av honungskam från prostatit kommer att påskynda läkningsprocessen, lindra symtomen på sjukdomen, förhindra återkommande prostatit efter läkning, stärka kroppen och återställa självförtroendet.

Honung sbiten: recept från prostatit

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

Många män i åldern av tjugofem till kull år klagar på problem med prostata, och helt enkelt - med prostata. Enligt statistiken lider mer än fyrtio procent av den manliga hälften av världens befolkning i allmänhet och i vårt land i synnerhet av denna sjukdom, förvärras den av frekvent och smärtsam urinering samt sexuell dysfunktion.

Men inte alla som känner till problemet uppstår omedelbart till en läkare och använder en mängd traditionell medicin, vilket ger ett utmärkt resultat, särskilt vid komplex behandling. Medics rekommenderar ofta att använda sbiten från prostatit, som kan köpas på apoteket i färdig form, eller du kan laga helt självständigt. Det är en känsla att förstå grundligt, vad är honung sbiten från prostatit, hur man lagar mat och vilken effekt det kommer att ge med ett korrekt och regelbundet intag.

Honung sbiten: ett recept för prostatit är en bestämd fördel

Bilder från sajten: mysekret.ru

Innan du räknar ut hur man gör honung sbiten från prostatit, måste du förstå vad och för vad du ska göra. Det gör det inte ont för att ta reda på vilka typer av användbara egenskaper och egenskaper som finns tillgängliga för denna gamla slaviska dryck, som våra förfäder visste och älskade mycket tidigare än utomlands kaffe eller kinesiskt te kom till oss. Sbiten gjordes av speciella människor som behöll bryggans recept, övergått från far till son, och legender läggs till om dess användbarhet även i våra dagar.

Sbiten människor från prostatit är en medicinsk dryck, gjord på basis av honung, en mängd kryddor och kryddor samt medicinska örter. Våra förfäder använde denna drink i många århundraden, med en trevlig smak och bara en fantastisk arom, för behandling av olika sjukdomar och störningar i genitourinary sfären. Sbiten kan vara absolut alkoholfri och kan innehålla en viss grad, det finns ett stort antal olika recept.

Prostatit är listigt och behandling av det är lång och svårt, och det finns ingen garanti för att det verkligen kommer att ge bra resultat. Det viktigaste här är att inte missa ögonblicket och vid de första tecknen för att se en läkare, eftersom de försummade formerna inte längre leder till någon behandling och det kommer att vara möjligt att lätta symptomen bara lite. Därför är det väldigt viktigt att göra allt i tid och inte fördröja besöket till läkaren som kommer att ge de nödvändiga rekommendationerna och förskriva behandlingen, beroende på organismens individuella egenskaper och sjukdomsförloppet. Sbiten-folk från prostatit, vars sammansättning bestämmer dess användbara egenskaper, visar sig också ofta vara en av de mest effektiva och effektiva medicinerna, även enligt mycket professionella moderna mediciner.

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

 • Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 • I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika, till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 • För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, vilket också finns i honungsbitret från prostatit. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och många andra saker.
 • På grund av den unika sammansättningen av medicinalväxter kan denna sbiten ta bort inflammatoriska processer och även ha antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till i ett integrerat behandlingssätt.

Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, även på nolltid. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader. Sbiten på honung är också extremt gott, och om du behöver det kan du använda den som en förebyggande åtgärd så att symptomen på prostatit du aldrig kände.

Sbiten folk från prostatit: hur man förbereder medicin

Våra avlägsna förfäder hade inte möjlighet att söka till professionella läkare, därför var de behandlade från tidigt tider av människors medel. Efter att ha lärt sig att laga dem själv får du inte bara en hälsotryck, utan också en stor hjälp vid behandling av denna obehagliga sjukdom, vilket så plågar många medlemmar av det starkare könet.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

En klassisk recept för förebyggande

Recepten för att förbereda honung sbone från prostatit är ganska enkla, eftersom möjliga potenta komponenter (ivan-te, pion, hassel och andra) kan introduceras endast av en riktig expert. Det presenterade receptet är mer lämpat för förebyggande åtgärder, såväl som behandling av sjukdomen vid första skedet. Det rekommenderas att använda drycken och för den huvudsakliga behandlingen av sjukdomen i mild form, när det görs utan komplikationer.

Sammansättning och ingredienser

 • Honung naturlig bi av överlägsen kvalitet (akacia eller bovete) - 8 matskedar.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • St John's Wort - 0,5 stråle.
 • Pepparmint - 0,5 stråle.
 • Kanel - 1 tesked eller 2-3 pinnar.
 • Carnation - 4-7 knoppar.
 • Roten av ingefära - 3-5 centimeter.
 • Muskot riven - 0,3 tesked.
 • Kardemumma - 3-6 kapslar.

Metod för framställning

Att ta reda på hur man gör en honungsbit från en prostata enligt receptet ovan är inte alls svårt, speciellt om tidigare minst en gång i ditt liv har du gjort varmt vin för kallt, vilket har blivit populärt för matlagning på tack vinterkvällar. Inte undra på att sbiten kallas ryskt mulledvin, där finns det en rationell spannmål. För att brygga en sådan förebyggande sbit måste du ha två skålar, bäst emaljerade, kan vara gjorda av rostfritt stål, men inte aluminium, en träsked-mixer, samt ett snitt av gasbind för filtrering.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

 • Ett glas vatten (200 gram) hälls i en mindre behållare och vi kastar där alla utvalda kryddor och medicinalväxter.
 • Brew dem i fem minuter, ta sedan bort från värme, täcka och linda en handduk eller en nappduk.
 • Blanda honung och resterande vatten i en större kastrull. Det måste ske så noggrant som möjligt, annars kommer honungen att brännas till botten, vilket är absolut oacceptabelt.
 • Honung med vattenkvalitet värmer upp över låg värme tills ett rikligt och stabilt skum bildas på ytan, vilket måste avlägsnas med en sked.

Båda föreningar framställs i förväg, har vi att stå i två timmar eller mer, varefter de kan filtrera, kombinera och rör ihop. Det enklaste sättet att göra det så här: Häll buljongen både i en glasflaska med en kapacitet på mer än förberedda läkemedel tätt zakuporte locket och skaka väl, på samma sätt som professionella bartenders med shakers. Det rekommenderas att dricka sätta på ett mörkt ställe och dricka tidigast en dag eller två efter tillagning.

Sbiten från prostatit på jäst

Förutom de eviga och oöverträffade klassiker, blir det lätt att göra själv och sbiten honung från prostatit, som är sammansatt av encelliga svampar, jäst kapabelt till socker och glukos för att göra koldioxid och alkohol. Det finns inget komplicerat i detta recept. Det viktigaste är att välja rätt komposition och sedan korrekt ange läget för att ta medicinen, men mer om detta senare.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Naturlig maj honung är 100 gram.
 • Väl eller renat vatten - 4 liter.
 • Torr bagerisjäst - 2 matskedar utan en stor glida.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Carnation av 2-3 knoppar.
 • Kanel - 1 pinne eller 0,5 tesked.
 • Grated rot av ingefära - 0,3 tesked.
 • Pepparmynta - 0,5 tesked.
 • Humle - 2-4 lådor.

Metod för framställning

Detta recept kom ner honung från prostatit en stor roll spelas av valet av en unik biprodukter, som det var i maj våren honung ger ovärderliga fördelar för hela kroppen och män hälsa i synnerhet.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

 • Honung upplöst i vatten, varefter bit plattan med en lösning sätta på elden, som värmer och högst upp till femtio grader, annars alla fördelar med den kommer att hopplöst förlorade.
 • Vätskan avlägsnas från elden, den kyls ner till trettio grader. Det löser upp jäst, varefter behållaren är täckt och placerad på en varm mörk plats i flera dagar.
 • När jäsningen når en topp måste behållaren släckas igen och bringa graderna till 50-60, och ständigt avlägsna skummet. Då kommer jästen att dö och den mer onödiga fermenteringen upphör.
 • Kompositionen lägger till alla kryddor och kryddor som du har förberett, varefter drycken värms upp i ytterligare tio till femton minuter.
 • Det är bara att ta bort kastrullen från elden, täck den och lägg den på en mörk plats i en timme eller två.

Efter den nödvändiga tiden ska sbiten filtreras och hällas över glasbehållare och lämnas på en mörk plats för en annan dag.

Spicy honung sbiten från prostatit

Det finns ett annat mycket framgångsrikt recept på honungsbitbitnia för behandling av prostatit, vilket inte är svårt att förbereda hemma. Det ger en mycket bra effekt, eliminerar symtomen på sjukdomen nästan helt, det vill säga det underlättar sin kurs, vilket bidrar till snabbare återhämtning.

Bilder från sajten: mysekret.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Blommihonung - 200 gram.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • Lager (vitt eller svart att välja mellan) - 100 gram.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Humle - 4-6 knoppar.
 • Kanel - 1-3 pinnar.
 • Kardemumma, kryddnejlika och paprika - 3 korn av varje sort.

Metod för framställning

Foto från sajten: Hard-Mass.Ru

 • Alla komponenter utom honung bör omedelbart blandas i en gryta, helst emaljerad.
 • Skålen sätts på ett litet ljus och blandningen värms upp och kokas.
 • När din framtida sbiten kokar, bör den kokas i ytterligare fem minuter, inte mer, med konstant omrörning.
 • Behållaren avlägsnas från elden och lämnas för kylning.

Bryggens temperatur bör inte vara mer än fyrtio grader, först efter det att honung införs i vätskan och blandar mycket bra tills biprodukten är helt dispergerad. Nu kan den färdiga drycken tappas, täppas tätt och placeras på en mörk plats och tas genom det system som beskrivs i detalj nedan.

Hur man tar honung sbiten från prostatit

Foto från sajten: male-site.ru

Till att börja med måste du förstå en enkel sanning - du kan inte helt förlita dig helt på den mirakulösa helande kraften hos folkets sbit från prostatit. Det är inte nödvändigt att vänta på ett mirakel, det är först och främst nödvändigt att kontakta din närmaste läkare och först efter det är det möjligt att ansöka och icke-traditionella metoder. Endast en läkare kan berätta exakt om du specifikt kan dricka sbiten och i vilka doser gör det och också hjälpa till att ta reda på om du har några kontraindikationer för dess användning.

För att lindra symtomen och inte skada, kan du helt enkelt ta en matsked sbiten och späd den i ett glas varmt vatten. För att dricka sådant vatten är det nödvändigt från mycket morgon på en tom mage, omedelbart efter uppvaknande. Behandlingsförloppet bör vara minst fyra veckor, varefter det är värt att ta en paus. I kombination med antibakteriella läkemedel, en riklig dryck och en strikt diet, kommer folkens sbiten att hjälpa till att bli helt av med obehagliga symptom och återigen leva hela livet.

Sbiten honung från prostatit

En av de vanligaste patologierna bland män är inflammation i prostata. För att bli av med det, används folkmedicin ofta, till exempel kaprifoljon honung från prostatit. Detta läkemedel har antiinflammatorisk och smärtstillande effekt, hjälper till att hantera smärtsyndrom, ökar immunitet och potens. Du kan göra det själv eller köpa det i färdig form på apoteket. Innan du börjar ta det, bör du kontakta en läkare. Dess felaktiga eller otillbörliga användning kan skada kroppen.

Inte alla patienter kan tillåtas, någon kommer att stoppas av förekomsten av kontraindikationer. Om så är fallet finns det alltid många alternativa behandlingsalternativ - från applicering av lera till leeches. Men glöm inte att en person bara kan uppnå full återhämtning om han kombinerar mottagningen av honung sbinth med traditionell terapi - tar piller, besöksförfaranden.

För vem är åtgärden avsedd?

Hos män över 40 år är den vanligaste urologiska sjukdomen prostatit. Denna inflammatoriska patologi i prostata är ett genitalorgan som ansvarar för framställning av en speciell juice och har en effekt på urinering och erektil funktion. Om hans arbete störs, lider dessa processer kraftigt, för vilket patienten upplever smärta under en resa till toaletten eller intimiteten. För att bli av med obehagliga symptom rekommenderar läkare dig att köpa en honung sbiten från en prostata i apoteket. Det är användbart för det starkare köns hälsa, hjälper till att återhämta sig från fysisk utmattning, kan hantera patogena mikroorganismer etc.

Orsakerna till prostatit kan vara en mängd olika faktorer: infektion, stillastående processer i litet bäcken, dåliga vanor, långvarig förstoppning, åldersrelaterade förändringar.

Oavsett orsaken till inflammationen hjälper honung sbiten till att eliminera dess symtom och förhindra komplikationer. Det kan användas i närvaro av följande symtom:

 1. Smärta vid urinering, sveda och brinna
 2. Känsla av ofullständig tömning av blåsan
 3. Smärtsam utlösning
 4. Erection svaghet
 5. Ökad temperatur

Förutom prostatit kan produkten användas för att behandla hjärt-kärlsjukdomar, arteriell hypertension, depression, orala och tandköttspatologier. Oavsett huruvida du bestämmer dig för att göra en pepparrothoney från själva prostatit eller få det på ett apotek, kommer mängden positiva åtgärder inte att förändras. De beskrivs närmare i nästa stycke i artikeln.

Sam sbiten är en gammal rysk dryck baserad på honung, örter och olika kryddor. Den kan beredas med eller utan alkohol, med eller utan tillsats av olika atypiska produkter.

Användbara åtgärder sbitnya

Den beskrivna produkten har en enorm lista över positiva egenskaper, vilket blev möjligt på grund av dess naturliga sammansättning. Läkarnas kommentarer till honungsirap från prostatit kan bekräfta läkemedlets effektivitet, liksom kommentarer från dem som använde den med behandling. Bland de användbara egenskaperna är det listade:

 • Minskning av inflammatoriska processer
 • Smärta avlägsnande
 • Förstöring av patogena bakterier
 • Förebyggande av olika patologier
 • Lugnar nervsystemet
 • Förbättrad blodcirkulation

Med honungsbit kan du helt släcka din törst, återställa vattenbalansen i kroppen, förbättra sömn och aptit. Bland de positiva effekterna av produkten är värt att nämna förstärkning av immunitet, ökad hjärnaktivitet, återhämtning. Med regelbunden mottagning kommer effekten att förbättras markant, sexuell lust och uthållighet i sängen ökar, risken för onkologi minskar. En person kan återvända till ett aktivt sätt att bli liv, bli glad och glad.

Recensioner av honung sbitne från prostatit visar till vanliga människor att du inte ska vara rädd för behandling med denna drink. Det kommer inte att skada dig om du följer alla rekommendationer och konsulterar en läkare i förväg. Endast han kan ordinera den rätta doseringen, eftersom symptomen manifesterar sig på olika sätt vid kronisk eller akut inflammation. Dessutom kan sbiten vara associerat negativt med vissa droger, särskilt om det innehåller en alkoholhaltig substans.

Produktkomponenter

Om du överväger receptet på en enkel, klassisk sbitnia, kommer den bara att innehålla honung, kanel, ingefära, kryddnejlika, kardemumma, svartpeppar och vatten. Alla dessa komponenter, till och med själva, kan användas för att behandla prostatit, och i kombination med varandra har de bara mirakulösa egenskaper. Tänk på vad du kan förvänta dig av ingredienserna. Honung har en rik kemisk sammansättning och används för inflammation för att stärka kroppens skyddande funktion, minska inflammation och förbättra matsmältningsorganets funktion.

I sin sammansättning finns vitaminer, spårämnen, aminosyror etc. som kan ge en mängd olika effekter. C-vitamin hjälper till att förhindra att tumörer uppträder och höjer immunsystemet. B-vitaminer har en positiv effekt på nervsystemet och processen med hematopoiesis. Vitamin A har följande egenskaper:

 1. Profylax av prostatacancer
 2. Förbättra digestionen
 3. Acceleration av vävnadsregenerering
 4. Ökning av spermatogenesprocessen
 5. Ökad syntes av könshormoner

Flavonoider har antiinflammatorisk och antibakteriell verkan, främjar immunsystemet, saktar ner tumörprocesser och ökar blodkärlens elasticitet. Från kalcium i sbitne från prostatit kan man förvänta sig en positiv effekt på blodkoagulering, bekämpa "dåligt" kolesterol, förbättra aktiviteten i bukspottkörteln och sköldkörteln. Det påverkar också funktionen av hjärt-kärlsystemet, är huvudbeståndsdelen i benvävnad.

Kalium i honung är i största mängden. Det är nödvändigt för hela organismen att fungera, renar den från toxiner och hjälper till att överföra näringsämnen till cellerna. Tillsammans med magnesium bidrar det till att hjärtmuskeln fungerar stabilt, och med natrium bibehåller vattnets balans. Kalium hjälper till att förse hjärnan med syre, normaliserar blodtrycket. Med prostatit är zink från honung till stor nytta.

Det är nödvändigt för prostatafunktion, hjälper till vid utveckling av testosteron, stärker immunsystemet och förbättrar blodcirkulationen. Från kanel i sbitne kan man förvänta sig en minskning av irritabilitet och en ökning av sexuell lust, en ökning av kapaciteten för en persons arbete. Ginger ökar kroppens skyddande funktion, sänker kolesterol, tar bort toxiner och påverkar positivt reproduktionssystemet.

Nötkött kan lindra spasmer och bedöma, hjälpa matsmältningsorganet, hämma tillväxten av cancer. Svartpeppar har en positiv effekt på styrkan, har antiinflammatoriska, baktericida och analgetiska effekter i prostatit. Med honom är arbetet med respiratoriska, endokrina, kardiovaskulära system etablerat.

Hur man förbereder sbiten?

Nu överväga frågan om hur man förbereder sbiten honung från prostatit och hur man tar det för att inte skada din hälsa. En klassisk dryck framställs av de ingredienser som namnges tidigare. Låt oss ange deras exakta mängd: vatten kommer att krävas 1 liter, ingefära krossad och ta 1 tsk, lika mycket kanel. Kardemumma behövde en tredjedel av en tesked, peppar - 8-10 ärtor, honung - 200 gram och kryddnejlika 4-5 st. Den första blandningen av vatten och honung, de behöver koka.

Därefter tillsättes resten av ingredienserna, sedan kokas produkten i ytterligare 20 minuter. Efter att ha tagits bort från plattan lät de honom brygga i några timmar och dricka kylda. Cirka med samma förberedelsesmetod gör sbiten från:

 • 500 g honung
 • 6 liter vatten
 • 700 g vita melasser
 • Smaktillsatser (mint, kanel, humle, kryddnejlika, etc.)

Ingredienserna kokas i en halvtimme, tagen som te, i en varm eller uppvärmd form. Om så önskas kan till och med ett citron läggas till drycken. För att göra sbitnia enligt ett gammalt recept, krävs 500 g honung, 6 liter svag brygga, 50 g äppelcidervinäger och 20 g ingefära. Allt är blandat, släckt och koka i 1 timme. När vätskan svalnar hälls den i en annan behållare och ett halvt glas flytande jäst tillsätts.

Under 6-12 timmar sätts blandningen i värme för jäsning, varefter den är väl stängd och utsatt för kyla i 2-3 dagar. Först efter alla dessa manipuleringar är drycken redo att användas. Det finns andra recept av honungsbit från prostatit med tillsats av bär eller örter. Vi presenterar flera av dem:

 1. Ta 300 g tranbär (från bären du behöver klämma saften), 15 bitar kardemumma, 1 tsk. kanel, 1 lökblad, 200 g honung och 3 knölar av kryddnejlika. Blanda klyftor, kardemumma och kanel med 500 ml vatten. Allt kokas i 15 minuter och i 5 minuter före slutet läggs ett bladblad. Efter filtrering läggs de sista ingredienserna till drycken - juice och honung, drycken återuppvärmes, men inte kokas (tills de första bubblorna)
 2. 500 ml vatten blandas med 200 g honung, 2 klyftor, en halv tesked pepparmynta, mals med en halv citronskal, 1/3 ingefära och muskotnöt på knivens spets. Allt detta kokas i 1 timme, och sedan är allt detsamma infunderat
 3. Lös 250 g honung i 750 ml kokande vatten och låt svalna till rumstemperatur. Sätt sedan på en långsam eld och koka i 2 timmar och 15 minuter före slutet, tillsätt 5 gram ingefära, kanel, kryddnejlika och 40 gram salvia, Johannesjurs eller andra medicinska växter
 4. Lägg i 6 glas vatten 2 krossade äpplen, 4 knölar av kryddnejlika, 2 kanelstänger och en halv tesked. slipad ingefära. Koka och simma i 20 minuter. När blandningen har svalnat något, tillsätt 2 msk. honung och ge sbitna att brygga i en halvtimme

Ta en drink rekommenderas under frukost och middag, temperaturen ska vara plats, så före måltidet, ta ut det nödvändiga beloppet från kylskåpet för att värma upp det. Ta det nödvändigt, sprida 1 matsked i ett glas vatten. Behandlingstiden är 1 månad eller mer.

Kontraindikationer för antagning

Hitta riktiga testimonials om sbitne honung från prostatit som finns på forum eller specialiserade platser som ägnas åt en sjukdom eller en drink. På samma plats skriver många på grund av vad de var förbjudna att ta denna drink. Bland kontraindikationerna är den individuella intoleransen hos sina komponenter (även om många av dem kan ändras efter eget gottfinnande), diabetes, vissa njure- och leversjukdomar. Individuella ingredienser kan vara förbjudna i patologier i hjärt- eller cirkulationssystemet.

Om det finns klåda på huden, svullnad i luftvägarna, ökad hjärtfrekvens eller några andra obehagliga symtom efter att ha tagit sbitnya, är det bättre att sluta ta och välja ett annat botemedel.

Det är bäst att ta reda på från en specialist om du får behandling med ett sådant botemedel och hur mycket det är bra att dricka per dag. Alkoholisk sbiten är bättre att inte använda alls, för med förvärring av prostatit, kan han bara öka inflammation. Det är också kontraindicerat för män som kör bil eller arbete där hög koncentration krävs.

Recensioner om sbitnem behandling

Experter beskriver honung sbiten som en utmärkt behandling för inflammation i prostata. De påpekar att risken för att skada dig själv är minimal, och antalet positiva effekter är enorma. Recensioner av honung sbitne från prostatit på forumet finns bara positiva. Representanter för den starka hälften av mänskligheten skriver att de gillade att bli behandlade med en sådan god dryck. Om du är uttråkad med ett recept kan du ändra det till en annan. Om du inte vill laga mat själv - du kan köpa ett läkemedel i ett apotek eller beställa online.

Honung sbiten från prostatit: recept för människors hälsa

Statistiken visar att kronisk inflammation i prostata hos män över 25 år är inte ovanlig. Även om det i de flesta fall är asymptomatisk. Men 40% av den manliga befolkningen i sin reproduktiva ålder vet om prostatit förstahand.

Denna farliga sjukdom, provocerad av olika infektioner och bakterier, kan verkligen förstöra livet hos många. Och om i tid för att inte klara av denna sjukdom, kommer konsekvenserna i form av infertilitet, impotens och ensamhet inte ta lång tid.

Behandling av prostatit är en lång och komplicerad process, men inte en mening. Det viktigaste är att inte starta sjukdomen, och när de första tecknen dyker upp, skynda till doktorn från alla håll.

Men som med framväxten av många andra sjukdomar som står inför denna sjukdom, vänder man inte bara till traditionell behandling utan också till folkmedicin med sina naturliga och säkra recept. Bland de medel som bekämpar manlig sjukdom är honung sbiten enligt deras mening särskilt effektiv.

Vad är användbart för honung sbiten från prostatit?

Många undrar om det är möjligt att bota en sådan allvarlig manlig sjukdom som prostatit, med hjälp av en drink gjord av honung. För att kunna svara på det måste du förstå vad sbiten är, hur dess sammansättning är, hur det är användbart, hur man förbereder det ordentligt och hur man applicerar det vid behandling av prostatit.

Våra förfäder kände till svaren på alla dessa frågor, med hjälp av en medicinsk dryck framställd av mycket enkla och tillgängliga komponenter: vatten, honung, medicinalväxter och kryddor - för behandling av många sjukdomar.

Beroende på receptet (och de har nått vår tid i stora mängder) och användningen av vissa medicinska örter och kryddor, kan denna dryck påverka kroppen på olika sätt. Olika kombinationer och balanserad komposition av komponenter som används i drycken, som bevisats i århundraden, hjälper till att klara även med allvarliga inflammatoriska processer.

Honey sbitene är naturligtvis den huvudsakliga ingrediensen naturlig honung - en produkt som är extremt rik på vitaminer, mineraler, mikroelement, olika aminosyror. Honeyens användbarhet och helande egenskaper kan inte ifrågasättas.

Vitaminerna C, B, PP som ingår i den påverkar normal funktion av inte bara hela organismen, men också speciellt det genitourära systemet. Bland mineralerna i honungen spelar zink en särskild roll i reproduktionssystemets funktion hos män. Drycken får ytterligare berikning, fluor, jod, mangan, magnesium, kalcium, svavel och koppar.

Till prostatit behandling var effektivare vid beredning sbitnya används örter med antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Oftast i de olika infusioner och dekokter av örter vid behandling av prostatit, och andra sjukdomar i sexuella sfären, våra förfäder lagt kamomill, mynta, oregano, johannesört, söt klöver, salvia, timjan, kardborre, nardus, vide-ört, nässlor, groblad, hassel och de eller andra kryddor.

Undersök inte effekten av kryddor i kombination med andra användbara ingredienser i honungs sbinth. Även i en liten mängd ökar de processen med vävnadsreparation i det inflammatoriska fokuset, accelererar metaboliska processer, vilket hjälper till att utrotning av prostatit och dess symtom. Allt detta gör det möjligt för oss att använda en utsökt medicin för behandling av manlig sjukdom, som ett medel för kompletterande terapi och för förebyggande.

Terapeutisk effekt av honung sbiten i prostatit

Våra förfäder har länge lärt sig att använda en honungsdrink för behandling av prostatit. Inte bara lindra obehagliga symptom, såsom smärtsam och frekvent urinering, erektil dysfunktion, brännande känsla, smärta, och andra, men också för att helt bli av med denna sjukdom.

Sbiten hjälper till:

 • för att avlägsna inflammatorisk process
 • återställa sexuell funktion
 • För att minska smärtsyndromet, eliminerar ritningen och skarp smärta
 • för att eliminera stagnation i prostatakörteln
 • positivt påverka nervsystemet (eliminering av depression, ökad irritabilitet, utvecklad mot bakgrund av sjukdomen) och förbättring av humör
 • förhindra komplikationer och exacerbationer.

Dessutom har en positiv effekt på matsmältningen och i stort sett förbättrar kroppen, att drycken hjälper till att rädda magslimhinnan från effekterna av potenta läkemedel som tagits med denna sjukdom.

Hemlagad Sintra Recept

Du kan använda redan färdig honungssbitnym, kokad enligt folkliga recept. Nu är det oftast omnämnande av läkemedlet "Sbiten People's Sanctified", vilket rekommenderas för behandling av prostatit. Men du kan göra det själv, med hjälp av ett av de berömda recepten, även om dess komposition, något förenklad, kan skilja sig från den färdiga drycken.

Recept av hemlagad sbitnya är mycket enkla, och de saknar vanligtvis starka komponenter (såsom hassel, pion, ivan-te), vars användning utan att veta den exakta dosen kan skada patienten.

Klassiskt recept

Detta recept rekommenderas för användning i mild form av prostatit utan komplikationer och för förebyggande.

Sbiten är beredd enligt följande: värm honungen (8 matskedar) i en skål (800 ml vatten) tills skumet bildas, vilket måste avlägsnas. I en annan behållare till kokande vatten (200 ml) med kryddor och kryddor (kanel, kryddnejlika, ingefära, muskotnöt, kardemumma) och örter (Johannesört, pepparmynta) över en liten eld.

Båda infunderas i 2 timmar separat, varefter föreningarna kombineras och blandas.

Recept för sbinth med jäst

100 gram honung i maj späds i vatten (4 liter), tillsätt torr jäst (2 matskedar). Håll blandningen på en varm plats. När fermenteringsprocessen når en toppunkt (blandningen börjar skumma kraftigt), bringa vätskan till koka över låg värme. Och tillsätt tillsätt muskot (1/4 tsk), gingerrot krossad (1/3 tsk), kryddnejlika (2 knoppar), ½ kanelsticks och ½ tsk. pepparmint.

Allt blandar och insisterar 14-16 timmar i ett mörkt rum. Lägg sedan i kylskåpet i ett par dagar och töm det sedan.

Mint sbiten med citron

Vi förbereder det från följande komponenter:

 • Vatten - 500 ml
 • Honung - 100 g
 • Carnation - 2 st.
 • Pepparmynta - ½ tsk.
 • Citron - ½ (grilla zest och pressa saften)
 • Kanel - ½ pinne
 • Muskot - på knivens spets
 • Ginger (roten riven) - 1/3 tsk.

Det beredas helt enkelt: tillsätt alla ingredienser till vattnet uppvärmt till kokning. Wrap och insistera 45-60 minuter.

Spicy honung sbiten

 • Blomsterjuice - 200 g
 • Muskot - 1/4 tsk.
 • 100 ml
 • Humle - 4-5 kottar
 • Vatten - 1 l
 • Kanel - 1 pinne
 • Nötkött, paprika, kardemumma - 3 st.

Alla ingredienser, förutom honung, hälls samtidigt, och blandningen kokas. Efter kokning i ytterligare fem minuter, koka över låg värme. I vätskan som kyls till 40 ° C tillsätt honung, rör om det tills det är helt upplöst.

Receptet för vit sbiten

 • Honung - 1 kg
 • Humle - 20 g
 • Vatten - 4 l
 • Kanel - 1 pinne

Drycken kokas i 2-3 timmar på en liten eld. I slutet av tillagningen måste det filtreras. Drick kallt.

Hur tar hon honung sbiten från prostatit?

På morgonen på en tom mage och innan du lägger dig, behöver du dricka en kopp varmt vatten, vilket läggs till en honungsdrink (1 matsked). Behandlingsförloppet är 4 veckor.

Naturligtvis kan man inte lita enbart på de mirakulösa egenskaperna hos sbinth vid behandling av en sådan förskräcklig manlig sjukdom som prostatit. Helt botad utan speciella mediciner och besöker läkaren är osannolikt att arbeta.

Om bara för att prostatit är annorlunda i naturen och orsakad av olika infektioner, krävs det behandling med antibakteriella läkemedel som specialiserats av en specialist. Dessutom behöver du en speciell medicinsk kost, gott om dryck.

Allt detta kombinerat med en trevlig smak som innehåller bara naturliga ingredienser sbitnem hjälper till med att bli av med en obehaglig sjukdom och förhindra att den går in i kronisk form.

Kontra

Självklart är de. Och ta sbiten trots allt, efter att ha hört en läkare.

Honung sbiten kan inte tas:

 • med kroniska sjukdomar i blodkärl och hjärta, lever och njurar
 • med diabetes mellitus
 • med problem med bukspottkörteln och magen (om det är sbiten med alkohol).

Och, glöm inte bort den allergiska reaktionen. Sammansättningen av drycken innehåller honung, örter, kryddor, som kan anses vara starka allergener. För dem som lider av allergier bör sbiten ätas i mått och med stor försiktighet.

Sbiten i prostatit: hur effektivt och hur korrekt appliceras?

Enligt statistiken upplever 40% av männen i åldern 20-50 år prostatainflammation (prostatit). Denna sjukdom åtföljs av frekvent och smärtsam urinering, liksom en överträdelse av sexuell funktion. Behandling av prostatit är en mycket komplex och lång process. Ofta män, som står inför denna sjukdom, rusa inte för att konsultera en läkare, men tillgriper traditionell medicin. Och stor popularitet bland dem vann sbiten med prostatit. Vad är det Och vilken terapeutisk effekt kan uppnås med hjälp av den?

Sbiten är...

Sbiten är en helande dryck baserad på vatten, honung, olika kryddor och medicinalväxter. Våra förfäder använde det för att behandla olika sjukdomar, inklusive sjukdomar inom könsområdet.

Förberedelsen av den uppstod på olika sätt - med användning av potenta örter, alkohol, kryddor, etc. Alla recept för beredningen av denna dryck har nått oss.

Beroende på vilka ingredienser som finns i denna dryck, uppträder dess effekt på kroppen på olika sätt. När behandling av prostatit är mest lämplig honung sbiten. I sin sammansättning är olika kryddor, granulärt socker, "maj" honung och vatten. För att förbättra den helande effekten kan den också kompletteras med olika örter som har antibakteriella och antiinflammatoriska effekter.

Men den viktigaste ingrediensen i denna drink är honung. Det är en biologisk produkt som innehåller olika ämnen. Dessa är vitaminer (C, PP, B-grupp och andra) och mineraler (kalium, kalcium, fosfor, järn, etc.) och olika aminosyror.
För behandling och förebyggande av exacerbation av kronisk prostatit används honung sbiten med tillsats av olika örter och kryddor. Våra förfäder beredde det med kamomill, tvärgående mynta, oregano, ingefära, laurelblad och Johannesört.

Vad är den terapeutiska effekten av honung sbiten i prostatit?

Innan du pratar om effektiviteten av sbiten vid behandling av prostatit, bör du komma ihåg vilka symptom som åtföljs av denna sjukdom. Med inflammation i prostata, hos män noteras det:

 • erektil dysfunktion
 • minskning av mängden producerat ejakulat
 • snabb och smärtsam urinering
 • smärta i ögonblick av utlösning;
 • smärta, brännande, stickningar i underlivet.

Honung sbiten med prostatit har en hög terapeutisk effekt. För det första bidrar det till att avlägsna den inflammatoriska processen, som signifikant minskar intensiteten i smärtssyndromet. För det andra har denna drink en positiv effekt på männs sexuella funktion. Det har varit fall då sbiten hjälpte män att bli av med infertilitet!

För det tredje har honung sbiten en positiv effekt på nervsystemet, vilket ger en lugnande effekt på den. Mot bakgrund av utvecklingen av prostatit har män ofta depression. Sbiten hjälper till att eliminera ökad irritabilitet och förbättra patientens stämning.

För det fjärde har denna dryck en positiv effekt på hela matsmältningssystemet, vilket minskar de negativa effekterna av läkemedel som tas på magslemhinnan.

Om man talar i allmänna termer är sbiten människor från prostatit väldigt användbar. Med hjälp av det kan du bli av med inte bara den underliggande sjukdomen, utan också förbättra kroppen överlag.

Var kan jag få en sbiten?

Sbiten kan köpas redan klar på apoteket, eller du kan själv förbereda det. Det finns flera sätt att göra detta.

Custardmetoden för framställning av sbitnya kräver passage av fermenteringsprocessen. Den är framställd av följande ingredienser:

 • Maj honung - 100 gram;
 • braga;
 • jäst;
 • ättika;
 • olika kryddiga örter - kryddnejlika, kanel, ingefära, Johannesjurs, korsmynta, kardemumma;
 • muskot;
 • vatten.

För att förbereda sbitnya behöver du bara använda emaljerade rätter. Det häller i 4 liter vatten och 100 gram honung, kokas över låg värme, omrörs ständigt och tillsätt sedan alla övriga ingredienser till honungslösningen och lägg det på ett mörkt ställe i 12-15 timmar för infusion.

Därefter sätts den färdiga drycken på kylskåpet i ett par dagar, filtreras och tas för behandling av prostatit.

Om sjukdomen uppstår utan komplikationer, ska sbitenen beredas på ett sådant sätt - 200 ml vatten hälls i den första behållaren, i den andra - 800 ml. Först tillsätt honung och värme tills skumets utseende, och i den andra tillsätt alla kryddor och koka. Då kokas buljong och honungslösning infunderas i ca 2 timmar, varefter de måste blandas. För att förbättra smaken kan du lägga till fruktjuicer till drycken, men i små mängder.

Om du tvivlar på att du kan förbereda denna drink själv, kan du köpa sbiten från prostatit i apoteket. Men för att få det på ett vanligt apotek är det problematiskt. Jag måste gå till nätbutiken, men här måste du vara mycket försiktig.

Tyvärr säljer inte alla onlineapotek apoteksprodukter. Du kan enkelt gå in i en falsk. Därför är det bästa alternativet i det här fallet att förbereda sbiten själv på ett av ovan beskrivna recept.

Hur ska jag ta sbiten?

Oavsett om du redan har köpt en färdig sbiten eller förberedd själv, ta det som följer - ta en matsked av tinktur och späd den i varmt vatten (200 ml). Använd på morgonen på tom mage och på kvällen innan du lägger dig i en månad.

Kontraindikationer för användning

Använd sbiten bör vara måttlig. Överdosering av denna produkt kan orsaka allergiska reaktioner. Om alkohol används för att förbereda drycken, är kontraindikationer detsamma som vid konsumtion av alkoholhaltiga drycker - mage- och bukspottkörtelcancer, dermatologiska sjukdomar etc.

Dessutom kan alkohol sbiten inte användas av personer som kör fordon.

Det är värt att notera att trots den höga terapeutiska effekten, bör sbiten endast efter ett preliminärt samråd med en läkare. Dess användning är kontraindicerad hos män med kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, njurar, lever, diabetes mellitus.

Allmänna rekommendationer för behandling av prostatit

För att bli av med prostatit är inte ett intag av sbiten tillräckligt, även om dess tillämpning kommer att ske systematiskt över tiden. Utan tvekan eliminerar det de viktigaste symtomen på sjukdomen, men kan inte bota det helt.

I det här fallet kan du inte utan att använda speciella mediciner. Och de bör endast utses av en läkare individuellt. Trots allt är prostatit annorlunda av naturen, och om det orsakas av en infektion, är det nödvändigt att använda antibakteriella läkemedel.

Dessutom utförs behandlingen av prostatit och med hjälp av immunterapi som bidrar till att öka kroppens försvar, vilket gör att han själv börjar aktivt kämpa med patogena mikroorganismer.

Förutom allt detta är det nödvändigt att behålla en speciell medicinsk kost, som helt utesluter allt från rökt kött, pickles, godis och fet mat. Med prostatit krävs en riklig dryck som hjälper till att rena urinsystemet från infektioner och bakterier.

Du kan dricka vanligt vatten, och du kan ersätta det med olika juice, kompott, örtte och te. Vid en prostatit är det mycket användbart att i stora mängder använda en päronkompote. Det är värt att notera att riklig dricka främjar snabb urinering. Det är inte nödvändigt att vara rädd för detta.

I ett komplex kommer alla dessa åtgärder att snabbt eliminera prostatit och hjälpa till att motstå överflödet i kronisk form.