Huvud
Behandling

Receptet för honungssbitnia från hemma hos prostatit

Honung sbiten är en mycket effektiv lösning för behandling av alla typer av sjukdomar i genitourinary systemet män, inklusive en sådan vanlig sjukdom bland män som prostatit.

Dryckets sammansättning innefattar honung, renat vatten, växtbaserade extrakt och kryddor.

Bild 1: Healing och läckra honung sbiten kända sedan de dagar då orden prostatit är ännu inte känt, men länge märkt att det har positiva effekter på den manliga kroppen, ökar manlighet och lindra symptomen vid manifestation av sjukdomar i samband med brott mot urinering process. Källa: flickr (Alex Gav).

Fördelar med sbiten i prostatit

På grund av dess sammansättning, agenten effektivt kämpar huvudet symptom på prostatit. En av de främsta fördelarna med en drink är det faktum att det kan användas samtidigt Behandla prostata och förbättra immuniteten.

Förstärkning börjar kroppen självständigt att erövra sjukdomen, vilken ibland minskar risken för skov.

När du talar om fördelarna med sbit från prostatit, liksom för hela kroppen, bör du bekanta dig med kompositionen. Preparatet innehåller många aktiva substanser, bland vilka:

 1. honung Som huvudingrediens. Det är känt att honung fungerar som en skattkista av användbara mikroelement och vitaminer, vilka har en fördelaktig effekt på hankroppen.
 2. Helande örter, tack vare vilken agenten har en positiv effekt på ämnesomsättningen. Peony, burdock, nässla, plantain, kamille, pepparmynta, ivan te inte bara förbättra regenerativa processer, eliminera inflammation, men också smärtstillande effekt.

Hur honung sbiten påverkar kroppen

Sbiten honung visas för användning vid olika patologier av prostata. Vid behandling av prostatit med hjälp av sbit uppnås Följande positiva effekter:

 • smärta elimineras
 • processen för urinutskiljning underlättas: mängden uppmaning att urinera minskar, urinen frisläpps vid en tid ökar i volymen;
 • Det finns en förebyggande effekt: Infusionen förhindrar förekomsten av återfall.
 • normaliserar nervsystemet
 • Erektilfunktionen återställs, sexuell lust ökar, styrkan förbättras, kvaliteten på "manligt material" ökas - sperma;
 • Stagnerande processer i prostatakörteln elimineras.
Foto 2: På grund av sbitets unika sammansättning betecknar många terapeuter det som en allmän restaurering för kroppen. Källa: flickr (Taylor Sloan).

Recept för att göra honung sbiten

Det finns två alternativ för att laga hemlagad sbit: alkoholisk och nonalcoholic.

Alkohol Honung Sbiten

Detta recept på honungsd blir alltmer kallat "Ryskt glögg".

För att göra det, ta en liter starkvin, gå med honom i lika proportioner med socker och naturlig honung (hundra gram), tillsätt fem stjärnor stoppa kryddnejlika, alla blandas ordentligt.

Vi sätter på en långsam eld, koka upp och tillsätt muskot med kanel. Vi fyller drycken i 30 minuter.

Sbiten alkoholfria

En av de mest effektiva recepten hemgjorda honung sbit anses vara en vanilj.

Vi behöver:

 • honung 100gr.
 • renat vatten 4 liter;
 • jäst 50 g;
 • ättika 50 g;
 • muskot;
 • kryddor (kryddnejlika, ingefära, kardemumma, kryddnejlika);
 • pepparmynta (du kan lägga till kamille).

Ta den emaljerade behållaren, häll vatten i den, tillsätt honung, koka över låg värme. Vi introducerar resterande ingredienser, insisterar 12-15 timmar, filtrera.

Viktigt! Innan du börjar en prostata-behandling med honungsbitbitnem (certifierad eller beredd självständigt) måste du se till att det inte finns några allergiska reaktioner på infusionsdelarna.

Hur man tar honung sbiten från prostatit

Den produkt som köpts på specialiserade butiker, samt hemgjorda infusioner, används på samma sätt: en matsked sbitnia späds ut i ett glas vatten och berusas på en tom mage på morgonen och före den sista måltiden på kvällen. Kursens längd är 30 dagar.

Kontraindikationer för användning

Med tanke på att läkemedlet innehåller örter och kryddor, kan det orsak allergi hos personer med intolerans till en (flera) av komponenterna i föreliggande. Alkoholhaltiga recept kontraindicerat hos patienter med kronisk pankreatit och leverpatologier. Använd inte personer som lider av diabetes.

Honung sbiten: ett recept för prostatit, hur man lagar mat

Lär dig hur man gör honung sbiten från prostatit: du kan köpa den på apoteket, men om du vet hur man lagar mat, varför ska jag betala för mycket? FupiDay.com kommer att berätta för dig ett enkelt recept för att förbereda honung sbinth hemma, ge råd om vad som ingår i folkmordet och hur man använder det.

 • Snabbnavigering på artikeln:
 • pris
 • receptet
 • Vad ingår i
 • beredning
 • Instruktioner för användning
 • recensioner
 • kommentarer

Sbiten honung är en söt, trevlig dryck som är förberedd enligt ett speciellt recept av folkläkare. Särskilt användbart är honungssiten för män, förutom för bin innehåller honung örter och substanser, som är medicinska för prostatakörteln. Därför kallas det ett sbiten folk från prostatit. Produkten innehåller ingredienser som individuellt eller som en del av andra medicinska dekokationer och blandningar användes av folkläkare för att behandla prostatit. Om mästaren regelbundet kockar läkning sbiten och lägger den till sin mans dryck, kommer hon att bevara sin människas hälsa och styrka i många år.

Sbiten honung från prostatit

Healing kvaliteter av honung är kända sedan antiken. Det har en skadlig effekt på den patogena mikrofloran. I honung innehåller folsyra, socker, vitaminer. De medicinska egenskaperna hos honung ger ett överflöd av järn, magnesium, kalium och kalcium, natrium, fosfor och svavel. Dessa spårämnen är involverade i människokroppens liv, tillsammans förbättrar de produktens antibiotiska egenskaper.

Sbiten honung hjälper verkligen till att bli av med sjukdomen eller leda till eftergift. Det beror helt på arten av inflammationen. Dryck kan rekommenderas som ett medel för att förebygga och stärka maskulin hälsa.

Sbitene honung kompletterar effektivt behandlingen med en läkare, eftersom den har en massa nytta. Men du kan inte ersätta denna drinkobservation från en specialist och läkemedelsterapi.

 • Minskar svullnad, lindrar utmattning, nervositet.
 • Ta bort smärta i bäckenet.
 • Förbättrar funktionen av urinering.
 • Stärker immuniteten.
 • Ökad sexuell aktivitet

Som en del av sbitna finns dioecious nässlor, ivan te och kamille. Om du lagar sbiten själv kan du lägga till mint, oregano, timjan eller salvia, andra växter.

Pris (köp i apotek)

Sbiten honung kan köpas på apotek eller köpas från en webbutik. Den sbiten som erbjuds i apotek eller onlinebutiker är förberedd i ett kloster, när det är kokt används heligt vatten.

Ritualen av förberedelse är också helgad. Det är bara viktigt att se till att läkningstiden inte är försenad. Priset varierar från 1300 rubel till 2,5 tusen rubel.

Hur man lagar mat (recept)

Receptet för att förbereda honungsvin från prostatit är enkelt och består av tillgängliga komponenter. För att göra en bra och användbar sbiten hemma bör honung endast tas från betrodda säljare.

Det kan vara lime, bovete honung eller samlas i fältväxter. Det finns ingen skillnad. Det viktigaste är att det var riktigt. För att förbereda sbitney enligt ett populärt recept behöver du 100 gram honung.

Sammansättning av sbinth

Innehållet i växtkomponenter kan variera. Det är viktigt att örterna innehåller ämnen som är användbara vid behandling av prostatit. Från den föreslagna listan kan du bilda en örtsamling med 3-4 örter.

Basil (Reich) har en antimikrobiell effekt, lugnar och ökar samtidigt styrkan. I Kaukasus säger de: Vem ryser, han lever länge.

Verbena är en örtroceress. Lindrar inflammation, hjälper till med förkylning. Hjälper till att stärka sexuell lust och sexuell styrka. Verben i de gamla tiderna användes för kärlekstroll

Mynt - ger en mild myt smak, lugnar nervsystemet och lindrar inflammation;

Kamille har en bakteriedödande effekt, lindrar inflammation, hjälper till att lugna sig och somna.

Oregano, förutom att ha en trevlig arom, läggs till urologiska läkemedel som ett diuretikum.

Ivan te eller spray. Dekoktioner av Cyprian i Ryssland har länge druckit istället för te. I gräset finns fytohormoner - ämnen som liknar deras egenskaper hos humana hormoner, så kiprei aktiverar metabolismen, används vid behandling av manliga och kvinnliga sjukdomar.

St John's Wort - ger också drycken en trevlig smak och arom. Sedan antiken är känd för sina medicinska egenskaper. St John's wort dödar patogener och stärker immuniteten.

Nässla är mer allmänt känt som en hemostatisk. Men det här är också ett lagerhus av vitaminer.

Örter var kokta, nu är det kryddigt. Äppel och kanel läggs till sbiten. Gingerolen som finns i ingefära har antiinflammatoriska och anti-cancerframkallande egenskaper. Kanel har antimikrobiell och sexstimulerande verkan. Från kryddorna läggs också riven muskot och kardemumma.

Hur man lagar en läkning sbiten Receptet på matlagning

För att få mest sbiten honung från prostatit, förbered 1 liter vatten. Vatten ska tas väl, eller filtreras och låt det lösa sig.
För att förbereda en helande dryck behöver du 2 krukor. En - en halv till två eller två liter, den andra mindre. I den som är mindre kommer du att brygga örtsamlingen.

Om plantorna torkas i bunkar, ta två eller tre kvistar av varje växt, om hackad, sedan en matsked av samlingen. Lägg sedan till en nypa krydda. Fyll i innehållet 1-1.5 med ett glas vatten och koka. Koka i 5 minuter. Inte mer. Det är bättre att linda en kastrull och låt buljongen brygga.

Under tiden förbereda en honung avkok. När du värmer en kastrull med honungslösning, se till att den inte kokar. Ta bort det resulterande skummet med en kniv. I vissa recept rekommendera en kokkärl med en honungslösning koka. Men detta dödar de flesta av de fördelaktiga egenskaperna hos honung. För att säkerställa att alla mikrober och bakterier dödas i vatten, är 80oC tillräckligt. De användbara egenskaperna hos honung kommer att bevaras.

Ta bort grytan från värmen och låt den svalna till 35-40 grader. Lägg i det 5 gram av någon jäst och en ansträngd bouillon av örter och kryddor, som för denna gång lyckades infilera. Täck kokkärlet med en handduk och lägg på en varm plats i 12 timmar. Efter denna tid kan drycken hällas i flaskor och placeras i kylskåpet.

Hur tar man läkning sbiten?

Sbiten är koncentrerad, med en rik smak. En matsked av detta läkemedel bör läggas till ett glas varmt kokt vatten eller te. Med det kan du laga en lättlut, som kommer att dekorera mötet med vänner.

En flaska vin kommer att kräva 100 gram sbinth. Endast för att förbereda sådan tinktur är det nödvändigt i förväg, ungefär dagen före mottagandet. En liten glas-annan sådan tinktur kommer att förbättra aptiten, och kommer att muntra upp.

Honung sbiten: recept från prostatit

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

Många män i åldern av tjugofem till kull år klagar på problem med prostata, och helt enkelt - med prostata. Enligt statistiken lider mer än fyrtio procent av den manliga hälften av världens befolkning i allmänhet och i vårt land i synnerhet av denna sjukdom, förvärras den av frekvent och smärtsam urinering samt sexuell dysfunktion.

Men inte alla som känner till problemet uppstår omedelbart till en läkare och använder en mängd traditionell medicin, vilket ger ett utmärkt resultat, särskilt vid komplex behandling. Medics rekommenderar ofta att använda sbiten från prostatit, som kan köpas på apoteket i färdig form, eller du kan laga helt självständigt. Det är en känsla att förstå grundligt, vad är honung sbiten från prostatit, hur man lagar mat och vilken effekt det kommer att ge med ett korrekt och regelbundet intag.

Honung sbiten: ett recept för prostatit är en bestämd fördel

Bilder från sajten: mysekret.ru

Innan du räknar ut hur man gör honung sbiten från prostatit, måste du förstå vad och för vad du ska göra. Det gör det inte ont för att ta reda på vilka typer av användbara egenskaper och egenskaper som finns tillgängliga för denna gamla slaviska dryck, som våra förfäder visste och älskade mycket tidigare än utomlands kaffe eller kinesiskt te kom till oss. Sbiten gjordes av speciella människor som behöll bryggans recept, övergått från far till son, och legender läggs till om dess användbarhet även i våra dagar.

Sbiten människor från prostatit är en medicinsk dryck, gjord på basis av honung, en mängd kryddor och kryddor samt medicinska örter. Våra förfäder använde denna drink i många århundraden, med en trevlig smak och bara en fantastisk arom, för behandling av olika sjukdomar och störningar i genitourinary sfären. Sbiten kan vara absolut alkoholfri och kan innehålla en viss grad, det finns ett stort antal olika recept.

Prostatit är listigt och behandling av det är lång och svårt, och det finns ingen garanti för att det verkligen kommer att ge bra resultat. Det viktigaste här är att inte missa ögonblicket och vid de första tecknen för att se en läkare, eftersom de försummade formerna inte längre leder till någon behandling och det kommer att vara möjligt att lätta symptomen bara lite. Därför är det väldigt viktigt att göra allt i tid och inte fördröja besöket till läkaren som kommer att ge de nödvändiga rekommendationerna och förskriva behandlingen, beroende på organismens individuella egenskaper och sjukdomsförloppet. Sbiten-folk från prostatit, vars sammansättning bestämmer dess användbara egenskaper, visar sig också ofta vara en av de mest effektiva och effektiva medicinerna, även enligt mycket professionella moderna mediciner.

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

 • Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 • I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika, till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 • För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, vilket också finns i honungsbitret från prostatit. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och många andra saker.
 • På grund av den unika sammansättningen av medicinalväxter kan denna sbiten ta bort inflammatoriska processer och även ha antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till i ett integrerat behandlingssätt.

Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, även på nolltid. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader. Sbiten på honung är också extremt gott, och om du behöver det kan du använda den som en förebyggande åtgärd så att symptomen på prostatit du aldrig kände.

Sbiten folk från prostatit: hur man förbereder medicin

Våra avlägsna förfäder hade inte möjlighet att söka till professionella läkare, därför var de behandlade från tidigt tider av människors medel. Efter att ha lärt sig att laga dem själv får du inte bara en hälsotryck, utan också en stor hjälp vid behandling av denna obehagliga sjukdom, vilket så plågar många medlemmar av det starkare könet.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

En klassisk recept för förebyggande

Recepten för att förbereda honung sbone från prostatit är ganska enkla, eftersom möjliga potenta komponenter (ivan-te, pion, hassel och andra) kan introduceras endast av en riktig expert. Det presenterade receptet är mer lämpat för förebyggande åtgärder, såväl som behandling av sjukdomen vid första skedet. Det rekommenderas att använda drycken och för den huvudsakliga behandlingen av sjukdomen i mild form, när det görs utan komplikationer.

Sammansättning och ingredienser

 • Honung naturlig bi av överlägsen kvalitet (akacia eller bovete) - 8 matskedar.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • St John's Wort - 0,5 stråle.
 • Pepparmint - 0,5 stråle.
 • Kanel - 1 tesked eller 2-3 pinnar.
 • Carnation - 4-7 knoppar.
 • Roten av ingefära - 3-5 centimeter.
 • Muskot riven - 0,3 tesked.
 • Kardemumma - 3-6 kapslar.

Metod för framställning

Att ta reda på hur man gör en honungsbit från en prostata enligt receptet ovan är inte alls svårt, speciellt om tidigare minst en gång i ditt liv har du gjort varmt vin för kallt, vilket har blivit populärt för matlagning på tack vinterkvällar. Inte undra på att sbiten kallas ryskt mulledvin, där finns det en rationell spannmål. För att brygga en sådan förebyggande sbit måste du ha två skålar, bäst emaljerade, kan vara gjorda av rostfritt stål, men inte aluminium, en träsked-mixer, samt ett snitt av gasbind för filtrering.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

 • Ett glas vatten (200 gram) hälls i en mindre behållare och vi kastar där alla utvalda kryddor och medicinalväxter.
 • Brew dem i fem minuter, ta sedan bort från värme, täcka och linda en handduk eller en nappduk.
 • Blanda honung och resterande vatten i en större kastrull. Det måste ske så noggrant som möjligt, annars kommer honungen att brännas till botten, vilket är absolut oacceptabelt.
 • Honung med vattenkvalitet värmer upp över låg värme tills ett rikligt och stabilt skum bildas på ytan, vilket måste avlägsnas med en sked.

Båda föreningar framställs i förväg, har vi att stå i två timmar eller mer, varefter de kan filtrera, kombinera och rör ihop. Det enklaste sättet att göra det så här: Häll buljongen både i en glasflaska med en kapacitet på mer än förberedda läkemedel tätt zakuporte locket och skaka väl, på samma sätt som professionella bartenders med shakers. Det rekommenderas att dricka sätta på ett mörkt ställe och dricka tidigast en dag eller två efter tillagning.

Sbiten från prostatit på jäst

Förutom de eviga och oöverträffade klassiker, blir det lätt att göra själv och sbiten honung från prostatit, som är sammansatt av encelliga svampar, jäst kapabelt till socker och glukos för att göra koldioxid och alkohol. Det finns inget komplicerat i detta recept. Det viktigaste är att välja rätt komposition och sedan korrekt ange läget för att ta medicinen, men mer om detta senare.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Naturlig maj honung är 100 gram.
 • Väl eller renat vatten - 4 liter.
 • Torr bagerisjäst - 2 matskedar utan en stor glida.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Carnation av 2-3 knoppar.
 • Kanel - 1 pinne eller 0,5 tesked.
 • Grated rot av ingefära - 0,3 tesked.
 • Pepparmynta - 0,5 tesked.
 • Humle - 2-4 lådor.

Metod för framställning

Detta recept kom ner honung från prostatit en stor roll spelas av valet av en unik biprodukter, som det var i maj våren honung ger ovärderliga fördelar för hela kroppen och män hälsa i synnerhet.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

 • Honung upplöst i vatten, varefter bit plattan med en lösning sätta på elden, som värmer och högst upp till femtio grader, annars alla fördelar med den kommer att hopplöst förlorade.
 • Vätskan avlägsnas från elden, den kyls ner till trettio grader. Det löser upp jäst, varefter behållaren är täckt och placerad på en varm mörk plats i flera dagar.
 • När jäsningen når en topp måste behållaren släckas igen och bringa graderna till 50-60, och ständigt avlägsna skummet. Då kommer jästen att dö och den mer onödiga fermenteringen upphör.
 • Kompositionen lägger till alla kryddor och kryddor som du har förberett, varefter drycken värms upp i ytterligare tio till femton minuter.
 • Det är bara att ta bort kastrullen från elden, täck den och lägg den på en mörk plats i en timme eller två.

Efter den nödvändiga tiden ska sbiten filtreras och hällas över glasbehållare och lämnas på en mörk plats för en annan dag.

Spicy honung sbiten från prostatit

Det finns ett annat mycket framgångsrikt recept på honungsbitbitnia för behandling av prostatit, vilket inte är svårt att förbereda hemma. Det ger en mycket bra effekt, eliminerar symtomen på sjukdomen nästan helt, det vill säga det underlättar sin kurs, vilket bidrar till snabbare återhämtning.

Bilder från sajten: mysekret.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Blommihonung - 200 gram.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • Lager (vitt eller svart att välja mellan) - 100 gram.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Humle - 4-6 knoppar.
 • Kanel - 1-3 pinnar.
 • Kardemumma, kryddnejlika och paprika - 3 korn av varje sort.

Metod för framställning

Foto från sajten: Hard-Mass.Ru

 • Alla komponenter utom honung bör omedelbart blandas i en gryta, helst emaljerad.
 • Skålen sätts på ett litet ljus och blandningen värms upp och kokas.
 • När din framtida sbiten kokar, bör den kokas i ytterligare fem minuter, inte mer, med konstant omrörning.
 • Behållaren avlägsnas från elden och lämnas för kylning.

Bryggens temperatur bör inte vara mer än fyrtio grader, först efter det att honung införs i vätskan och blandar mycket bra tills biprodukten är helt dispergerad. Nu kan den färdiga drycken tappas, täppas tätt och placeras på en mörk plats och tas genom det system som beskrivs i detalj nedan.

Hur man tar honung sbiten från prostatit

Foto från sajten: male-site.ru

Till att börja med måste du förstå en enkel sanning - du kan inte helt förlita dig helt på den mirakulösa helande kraften hos folkets sbit från prostatit. Det är inte nödvändigt att vänta på ett mirakel, det är först och främst nödvändigt att kontakta din närmaste läkare och först efter det är det möjligt att ansöka och icke-traditionella metoder. Endast en läkare kan berätta exakt om du specifikt kan dricka sbiten och i vilka doser gör det och också hjälpa till att ta reda på om du har några kontraindikationer för dess användning.

För att lindra symtomen och inte skada, kan du helt enkelt ta en matsked sbiten och späd den i ett glas varmt vatten. För att dricka sådant vatten är det nödvändigt från mycket morgon på en tom mage, omedelbart efter uppvaknande. Behandlingsförloppet bör vara minst fyra veckor, varefter det är värt att ta en paus. I kombination med antibakteriella läkemedel, en riklig dryck och en strikt diet, kommer folkens sbiten att hjälpa till att bli helt av med obehagliga symptom och återigen leva hela livet.

Sbiten honung från prostatit

En av de vanligaste patologierna bland män är inflammation i prostata. För att bli av med det, används folkmedicin ofta, till exempel kaprifoljon honung från prostatit. Detta läkemedel har antiinflammatorisk och smärtstillande effekt, hjälper till att hantera smärtsyndrom, ökar immunitet och potens. Du kan göra det själv eller köpa det i färdig form på apoteket. Innan du börjar ta det, bör du kontakta en läkare. Dess felaktiga eller otillbörliga användning kan skada kroppen.

Inte alla patienter kan tillåtas, någon kommer att stoppas av förekomsten av kontraindikationer. Om så är fallet finns det alltid många alternativa behandlingsalternativ - från applicering av lera till leeches. Men glöm inte att en person bara kan uppnå full återhämtning om han kombinerar mottagningen av honung sbinth med traditionell terapi - tar piller, besöksförfaranden.

För vem är åtgärden avsedd?

Hos män över 40 år är den vanligaste urologiska sjukdomen prostatit. Denna inflammatoriska patologi i prostata är ett genitalorgan som ansvarar för framställning av en speciell juice och har en effekt på urinering och erektil funktion. Om hans arbete störs, lider dessa processer kraftigt, för vilket patienten upplever smärta under en resa till toaletten eller intimiteten. För att bli av med obehagliga symptom rekommenderar läkare dig att köpa en honung sbiten från en prostata i apoteket. Det är användbart för det starkare köns hälsa, hjälper till att återhämta sig från fysisk utmattning, kan hantera patogena mikroorganismer etc.

Orsakerna till prostatit kan vara en mängd olika faktorer: infektion, stillastående processer i litet bäcken, dåliga vanor, långvarig förstoppning, åldersrelaterade förändringar.

Oavsett orsaken till inflammationen hjälper honung sbiten till att eliminera dess symtom och förhindra komplikationer. Det kan användas i närvaro av följande symtom:

 1. Smärta vid urinering, sveda och brinna
 2. Känsla av ofullständig tömning av blåsan
 3. Smärtsam utlösning
 4. Erection svaghet
 5. Ökad temperatur

Förutom prostatit kan produkten användas för att behandla hjärt-kärlsjukdomar, arteriell hypertension, depression, orala och tandköttspatologier. Oavsett huruvida du bestämmer dig för att göra en pepparrothoney från själva prostatit eller få det på ett apotek, kommer mängden positiva åtgärder inte att förändras. De beskrivs närmare i nästa stycke i artikeln.

Sam sbiten är en gammal rysk dryck baserad på honung, örter och olika kryddor. Den kan beredas med eller utan alkohol, med eller utan tillsats av olika atypiska produkter.

Användbara åtgärder sbitnya

Den beskrivna produkten har en enorm lista över positiva egenskaper, vilket blev möjligt på grund av dess naturliga sammansättning. Läkarnas kommentarer till honungsirap från prostatit kan bekräfta läkemedlets effektivitet, liksom kommentarer från dem som använde den med behandling. Bland de användbara egenskaperna är det listade:

 • Minskning av inflammatoriska processer
 • Smärta avlägsnande
 • Förstöring av patogena bakterier
 • Förebyggande av olika patologier
 • Lugnar nervsystemet
 • Förbättrad blodcirkulation

Med honungsbit kan du helt släcka din törst, återställa vattenbalansen i kroppen, förbättra sömn och aptit. Bland de positiva effekterna av produkten är värt att nämna förstärkning av immunitet, ökad hjärnaktivitet, återhämtning. Med regelbunden mottagning kommer effekten att förbättras markant, sexuell lust och uthållighet i sängen ökar, risken för onkologi minskar. En person kan återvända till ett aktivt sätt att bli liv, bli glad och glad.

Recensioner av honung sbitne från prostatit visar till vanliga människor att du inte ska vara rädd för behandling med denna drink. Det kommer inte att skada dig om du följer alla rekommendationer och konsulterar en läkare i förväg. Endast han kan ordinera den rätta doseringen, eftersom symptomen manifesterar sig på olika sätt vid kronisk eller akut inflammation. Dessutom kan sbiten vara associerat negativt med vissa droger, särskilt om det innehåller en alkoholhaltig substans.

Produktkomponenter

Om du överväger receptet på en enkel, klassisk sbitnia, kommer den bara att innehålla honung, kanel, ingefära, kryddnejlika, kardemumma, svartpeppar och vatten. Alla dessa komponenter, till och med själva, kan användas för att behandla prostatit, och i kombination med varandra har de bara mirakulösa egenskaper. Tänk på vad du kan förvänta dig av ingredienserna. Honung har en rik kemisk sammansättning och används för inflammation för att stärka kroppens skyddande funktion, minska inflammation och förbättra matsmältningsorganets funktion.

I sin sammansättning finns vitaminer, spårämnen, aminosyror etc. som kan ge en mängd olika effekter. C-vitamin hjälper till att förhindra att tumörer uppträder och höjer immunsystemet. B-vitaminer har en positiv effekt på nervsystemet och processen med hematopoiesis. Vitamin A har följande egenskaper:

 1. Profylax av prostatacancer
 2. Förbättra digestionen
 3. Acceleration av vävnadsregenerering
 4. Ökning av spermatogenesprocessen
 5. Ökad syntes av könshormoner

Flavonoider har antiinflammatorisk och antibakteriell verkan, främjar immunsystemet, saktar ner tumörprocesser och ökar blodkärlens elasticitet. Från kalcium i sbitne från prostatit kan man förvänta sig en positiv effekt på blodkoagulering, bekämpa "dåligt" kolesterol, förbättra aktiviteten i bukspottkörteln och sköldkörteln. Det påverkar också funktionen av hjärt-kärlsystemet, är huvudbeståndsdelen i benvävnad.

Kalium i honung är i största mängden. Det är nödvändigt för hela organismen att fungera, renar den från toxiner och hjälper till att överföra näringsämnen till cellerna. Tillsammans med magnesium bidrar det till att hjärtmuskeln fungerar stabilt, och med natrium bibehåller vattnets balans. Kalium hjälper till att förse hjärnan med syre, normaliserar blodtrycket. Med prostatit är zink från honung till stor nytta.

Det är nödvändigt för prostatafunktion, hjälper till vid utveckling av testosteron, stärker immunsystemet och förbättrar blodcirkulationen. Från kanel i sbitne kan man förvänta sig en minskning av irritabilitet och en ökning av sexuell lust, en ökning av kapaciteten för en persons arbete. Ginger ökar kroppens skyddande funktion, sänker kolesterol, tar bort toxiner och påverkar positivt reproduktionssystemet.

Nötkött kan lindra spasmer och bedöma, hjälpa matsmältningsorganet, hämma tillväxten av cancer. Svartpeppar har en positiv effekt på styrkan, har antiinflammatoriska, baktericida och analgetiska effekter i prostatit. Med honom är arbetet med respiratoriska, endokrina, kardiovaskulära system etablerat.

Hur man förbereder sbiten?

Nu överväga frågan om hur man förbereder sbiten honung från prostatit och hur man tar det för att inte skada din hälsa. En klassisk dryck framställs av de ingredienser som namnges tidigare. Låt oss ange deras exakta mängd: vatten kommer att krävas 1 liter, ingefära krossad och ta 1 tsk, lika mycket kanel. Kardemumma behövde en tredjedel av en tesked, peppar - 8-10 ärtor, honung - 200 gram och kryddnejlika 4-5 st. Den första blandningen av vatten och honung, de behöver koka.

Därefter tillsättes resten av ingredienserna, sedan kokas produkten i ytterligare 20 minuter. Efter att ha tagits bort från plattan lät de honom brygga i några timmar och dricka kylda. Cirka med samma förberedelsesmetod gör sbiten från:

 • 500 g honung
 • 6 liter vatten
 • 700 g vita melasser
 • Smaktillsatser (mint, kanel, humle, kryddnejlika, etc.)

Ingredienserna kokas i en halvtimme, tagen som te, i en varm eller uppvärmd form. Om så önskas kan till och med ett citron läggas till drycken. För att göra sbitnia enligt ett gammalt recept, krävs 500 g honung, 6 liter svag brygga, 50 g äppelcidervinäger och 20 g ingefära. Allt är blandat, släckt och koka i 1 timme. När vätskan svalnar hälls den i en annan behållare och ett halvt glas flytande jäst tillsätts.

Under 6-12 timmar sätts blandningen i värme för jäsning, varefter den är väl stängd och utsatt för kyla i 2-3 dagar. Först efter alla dessa manipuleringar är drycken redo att användas. Det finns andra recept av honungsbit från prostatit med tillsats av bär eller örter. Vi presenterar flera av dem:

 1. Ta 300 g tranbär (från bären du behöver klämma saften), 15 bitar kardemumma, 1 tsk. kanel, 1 lökblad, 200 g honung och 3 knölar av kryddnejlika. Blanda klyftor, kardemumma och kanel med 500 ml vatten. Allt kokas i 15 minuter och i 5 minuter före slutet läggs ett bladblad. Efter filtrering läggs de sista ingredienserna till drycken - juice och honung, drycken återuppvärmes, men inte kokas (tills de första bubblorna)
 2. 500 ml vatten blandas med 200 g honung, 2 klyftor, en halv tesked pepparmynta, mals med en halv citronskal, 1/3 ingefära och muskotnöt på knivens spets. Allt detta kokas i 1 timme, och sedan är allt detsamma infunderat
 3. Lös 250 g honung i 750 ml kokande vatten och låt svalna till rumstemperatur. Sätt sedan på en långsam eld och koka i 2 timmar och 15 minuter före slutet, tillsätt 5 gram ingefära, kanel, kryddnejlika och 40 gram salvia, Johannesjurs eller andra medicinska växter
 4. Lägg i 6 glas vatten 2 krossade äpplen, 4 knölar av kryddnejlika, 2 kanelstänger och en halv tesked. slipad ingefära. Koka och simma i 20 minuter. När blandningen har svalnat något, tillsätt 2 msk. honung och ge sbitna att brygga i en halvtimme

Ta en drink rekommenderas under frukost och middag, temperaturen ska vara plats, så före måltidet, ta ut det nödvändiga beloppet från kylskåpet för att värma upp det. Ta det nödvändigt, sprida 1 matsked i ett glas vatten. Behandlingstiden är 1 månad eller mer.

Kontraindikationer för antagning

Hitta riktiga testimonials om sbitne honung från prostatit som finns på forum eller specialiserade platser som ägnas åt en sjukdom eller en drink. På samma plats skriver många på grund av vad de var förbjudna att ta denna drink. Bland kontraindikationerna är den individuella intoleransen hos sina komponenter (även om många av dem kan ändras efter eget gottfinnande), diabetes, vissa njure- och leversjukdomar. Individuella ingredienser kan vara förbjudna i patologier i hjärt- eller cirkulationssystemet.

Om det finns klåda på huden, svullnad i luftvägarna, ökad hjärtfrekvens eller några andra obehagliga symtom efter att ha tagit sbitnya, är det bättre att sluta ta och välja ett annat botemedel.

Det är bäst att ta reda på från en specialist om du får behandling med ett sådant botemedel och hur mycket det är bra att dricka per dag. Alkoholisk sbiten är bättre att inte använda alls, för med förvärring av prostatit, kan han bara öka inflammation. Det är också kontraindicerat för män som kör bil eller arbete där hög koncentration krävs.

Recensioner om sbitnem behandling

Experter beskriver honung sbiten som en utmärkt behandling för inflammation i prostata. De påpekar att risken för att skada dig själv är minimal, och antalet positiva effekter är enorma. Recensioner av honung sbitne från prostatit på forumet finns bara positiva. Representanter för den starka hälften av mänskligheten skriver att de gillade att bli behandlade med en sådan god dryck. Om du är uttråkad med ett recept kan du ändra det till en annan. Om du inte vill laga mat själv - du kan köpa ett läkemedel i ett apotek eller beställa online.

Hur man gör sbiten honung från prostatit, recept

Basen av honungskakan är komponenter baserade på ett gammalt recept baserat på dedikerat vatten.

I vilka fall är honung sbiten tagen

Vid behandling av prostatit har honung sbiten länge etablerat sig som ett extra läkemedel, i ett antal fall har läkemedlet för folkmedicin lindrat patienter med prostatit från obehagliga symptom utan användning av radikal eller drogbehandling.

Den första lättnaden efter en akut period inträffar en dag efter användning. Att dricka folkmedicin ska vara tre gånger om dagen för det angivna beloppet.

Honung sbiten är behaglig att smaka, kompositionen utesluter syntetiska kemiska preparat och innehåller:

 • bara naturlig honung;
 • infusioner av medicinska växter;
 • vitaminmedel.

Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer förutom allergiska reaktioner på komponenter.

Problemområdena hos en mans kropp, som kräver behandling av honungssbit, är som följer:

 • prostatit i akut, subakut eller kronisk form;
 • avvikelser i funktionen av det urogenitala systemet;
 • minskad manlig libido och erektil funktion
 • långsiktiga neuropsykiatriska störningar;
 • immundepletion.

Den terapeutiska effekten av att använda sbitne vid behandling av prostatit utvecklas i tre steg:

 1. Hantera symptomen som åtföljer prostatapatologin. Scenen börjar manifestera sig inom en dag efter användningen av folkmedicinen. Tömning av blåsan blir smärtfri, försvinnande och brännande känslor i blåsans område försvinner, och livskraften återvänder.
 2. Eliminering av ursprunget till patologi, arrestering av inflammatorisk process i prostata, återvändande till normala förloppet av metaboliska processer.
 3. Återställande av styrka, återgå till en aktiv livsstil, inklusive - ett normalt sexuellt liv.

Är sbiten botad för prostatit?

När de första symptomen på prostatit uppträder, söker patienten hjälp från en läkare som ordinerar en uppsättning läkemedel (massageförfaranden, tabletter, preparat för intramuskulär och intravenös administrering etc.).

Det exakta behandlingsschemat beror på sjukdomsutvecklingsstadiet och i form av läckage. I inget schema ingår honung sbiten inte som ett extra eller grundläggande botemedel.

Anledningen är att det här folketinget inte är listat i de statliga läkemedelsregistren.

I praktiken ingår inte honung sbiten i listan över ytterligare åtgärder, men ger dem också akutvård för prostatit.

Patienter som har försökt många mediciner och folkmekanismer anser att de lyckades få botas av honungssbit.

Under behandlingen med detta läkemedel observerades att humana hepatiska enzymer inte förändrar blodets biokemiska parametrar, det finns inga problem med mag-tarmkanalen.

Dess inverkan är inte aggressiv, den har en mjuk men snabb inverkan. Det är viktigt att endast följa korrekt preparering och användning av medicinsk dryck.

Förbereda sbitnya hemma

Namnet på honungsdrinken "sbiten" är också känd under en lång tid, liksom tekniken för tillverkningen. En söt flytande maträtt serverades till bordet som en efterrätt i gamla dagar.

Trots det höga receptet för beredning av en mirakeldryck, är det osannolikt att det korrekta receptet kommer att hittas i storheten på World Wide Web, i böcker om matlagning och tidskrifter.

Anledningen är enkel - det riktiga invigda vattnet, som har en unik kemisk struktur, strömmar inte från vattenkranen. När allt kommer omkring sätts vatten till sirapen i klostren, där det är heligt och "laddat" med böner.

Drycken erhålls med en trevlig söt smak, något viskös konsistens och mycket användbara egenskaper för människors hälsa.

Kemikalier och läkemedel i receptets sammansättning kan inte läggas till kategoriskt. Ingredienser för sbitnja förbereda preliminära att de var nära för hand vid beredning av en drinkmedicin.

Enligt det antika receptet för honungsbehandling för prostatit kommer att krävas:

 • honungsbina, som endast produceras av insekter vid en viss tidpunkt och plats
 • invigat vatten, som skiljer sig från vanligt vatten genom närvaron av silverjoner och närvaron av en speciell struktur;
 • vanlig sackaros, vilket är nödvändigt för patienten att stödja krafter och förbättra smakande söta egenskaper;
 • medicinska örter som samlas in för hand, torkas på ett speciellt sätt och blandas i strängdefinierade proportioner;
 • Kryddor utvalda i strikt proportion och utformade för att förbättra metaboliska processer, vilket på så sätt accelererar de regenerativa egenskaperna hos prostata hos klandervävnaden och underlättar återvinning.
 • vitaminuppsättning som är nödvändig för normal funktion av det genitourära systemet för män (B-vitaminer, nikotin och askorbinsyror);
 • ett mineralkomplex bestående av föreningar av jod, fluor, järn och andra element som är nödvändiga för regenereringsprocessens normala förlopp.

Modernt Recept för Honung Sbiten

Honung sbiten köper verkligen i läkemedelsnätet både offline och online.

En dryck som görs enligt ett klassiskt recept köps bäst i ett kloster.

Om alla förvärvsmetoder inte är tillgängliga kan du själv självbereda sbiten själv.

Effekten av effekten från detta kan vara något lägre, men konkurrensen om en sådan dryck med mediciner jämfört med den monastic honungssbiten försvinner inte.

Det är önskvärt att komma ihåg att den dryck som prepareras oberoende avviker från den som köps på apoteket. Det är viktigt att notera att det finns flera recept för att förbereda en honungsdryck hemma.

Ett av recepten.

Kräver bryggning genom jäsning.

För att göra detta, ta 100 gram maj honung från vilda örter, späd det med fyra liter vatten och sätt i en varm plats för jäsning. För att blandningen snabbt skajas, lägger den till 2 stora skedar torrjäst.

Den skummade blandningen innebär en aktiv jäsningsprocess, så den kokas på en brännare med eld. Blandningen måste beredas i en emaljpanna eller hink.

Brandbrännare ska göras svaga. I början av blandningen kokar, tillsätt 0,5 liter brygga, 2 stora skedar äppelcidervinäger, 50 gram jordnötsnöt.

I slutet av koka tillsätt 50 gram kryddnejlika, Johannesjurs, pepparmynta och kanel. Örter förbättrar de lugnande och anti-inflammatoriska egenskaperna hos drycken.

Brännaren ska vara avstängd och behållaren med en varm dryck får svalna på en mörk plats i 16 timmar. Efter filtrering sätts drickan i kylskåpet.

Mottagning av honungssbit

Börja behandling för prostatit, sbiten från kylskåpet värms något till rumstemperatur och konsumeras två gånger om dagen.

Det är önskvärt att kombinera mottagningarna av drycken med mottagande av mat till frukost och middag. En sked av honungsmedicinering placeras på ett glas vatten. Behandlingsförloppet med folkrättsliga åtgärder fortsätter i 1,5 månader.

Att följa den angivna dosen är viktig på grund av allergiska reaktioner mot honung hos många människor.

Även om honung sbiten har fördelen över andra folk och läkemedel vid behandling av prostatit, kommer en läkare samråd att vara nödvändig.

Detta beror på hur andra fysiologiska system fungerar: kardiovaskulär, urin, endokrin.

Även de andra som är hälsosamma med avseende på andra organsystem kan inte hävda att honung sbiten utan användning av läkemedel och fysioterapi är ett paradis för dem.

Uppnå en större terapeutisk effekt

Det är inte alltid möjligt att uppnå den förväntade terapeutiska effekten endast vid honning sbitnia. I praktiken är det oftare nödvändigt att möta en drink som kompletterar behandlingen med mediciner.

Av denna anledning bör du inte överge det behandlingsschema som doktorn föreskriver, även med nuvarande eller framtida intag av en honungsdrink.

För det första är de antibakteriella medel.

Källan till prostatit är ofta patogena mikroorganismer.

Men användningen av antibiotika "tomgång" är orimligt, eftersom den inflammatoriska processen kan uppstå som ett resultat av stillastående fenomen i det lilla bäckens organ. I detta fall kommer antibiotika att skada kroppen.

Om prostatitens bakteriella natur bevisas genom laboratorietester är det önskvärt att använda antibakteriella medel av ett antal fluorokinoloner (Ciprofloxacin, Moxifloxacin, Lomefloxacin, etc.).

Ofta, genom val, är det möjligt att besegra prostatit med tetracyklinmedel (Doxycyklin eller Metacyclin) eller makrolider (Erytromycin eller dess analoger).

De kan lindra smärtsamma förnimmelser, för att justera den normala processen att tömma blåsan.

Att interagera med musklerna i prostata och urinblåsa, a-adrenoblockers slappnar av glattmuskelmuskler och lindrar spasmer.

Från denna grupp av läkemedel kan läkaren utse Amikacin eller Prazonin, men ett oberoende urval av dessa läkemedel är fylld med människans hälsa.

För det tredje, hormonella droger.

Behandling med steroidhormoner ger en dubbel fördel: regenerering av prostatavävnad och förbättring av erektilfunktionen. Det är önskvärt att införa hormoner i kroppen genom elektrofores (glukokortikoid).

För det fjärde, användningen av muskelavslappnande medel.

Det gör det möjligt att normalisera blodflödet i bäckenorganen, för att förbättra utflödet av utsöndring från prostatakörteln (Milocalm, Baclofen och deras analoger).

Femte, inflammation i prostata.

Medför en minskning av kroppens immunförsvar, som behöver korrigering med immunomodulatorer (Polyoxidonium).

I kombination med de läkemedel som kroppen mottar via orala, intramuskulära, fysioterapeutiska vägar finns det ett annat sätt - rektalt, som används för att behandla prostatit ljus.

Kontra

Söt sirap behandlar inte bara prostatit, men hjälper också till att återställa till andra system i kroppen.

Med försiktighet bör den användas av män med diabetes och känslig för drogerna.

För detta ändamål måste de enskilda komponenterna i sbitet ersättas med hypoallergena eller med fruktosadditiv.

Var kan man köpa honung sbiten?

Källor för förvärv av nationella medel 2:

 1. Apotek i din stad;
 2. Internetbutiker.

Det finns många förslag, men det är svårt att hitta en kvalitetsprodukt. Så glöm inte om möjligheten att göra sbitnya hemma med inköp av ingredienser, men som du har märkt är det inte lätt att göra.

Verklig feedback

Negativ feedback på honung pepparrot ansökan hittades inte.

Användare med olika stadier av prostatit svarar på läkemedlets hjälp inom 1-1,5 månader.

Många märker hur deras sexuella liv har normaliserat och inte vill dela med den här åtgärden, köpa den för lager.

Bland positivt svarande patienter om sbitne - både äldre patienter (eller deras familjemedlemmar) och män med yngre ålder.

Med tanke på "föryngring" av prostatit gav vissa tjejer gåvor till sina unga människor. Förlägenhet för patienter med prostatit ersattes av tacksamhet, både i ord och i handlingar.

Det är intressant att läsa: Acutete är en apparat för behandling av prostatit.

Hur man förbereder honung sbiten från prostatit?

Prostatit är en ganska vanlig sjukdom som nästan varje andra man över 40 år möter. Dess huvudsymptom är ett brott mot urinering och sexuell funktion. Många män, som står inför ett sådant problem, rusar inte för att se en läkare, med tanke på problemet för ömtåligt. Och detta kan leda till övergången av prostatit till kronisk form. Behandlingen av sjukdomen är ganska lång och kräver ett stort antal mediciner. För att påskynda återhämtningen kan du ta sbiten från prostatit. Vad är det här verktyget och var det kan erhållas?

Vad är sbiten?

Sbitnem är en drink som är gjord av vatten, honung, örter och kryddor. Även i antiken brukade människor honung sbiten vid behandling av olika sjukdomar, inklusive genitala patologi.

Det finns en hel del recept för beredning av ett läkemedel. Beroende på vad som ingår i honungsdrinken beror dess effekt på människokroppen. För att behandla inflammatorisk process i prostatakörteln är det bäst att använda honung sbiten.

Honungdrycksammansättning

För att göra honung sbit från prostatit, använd vatten, naturlig honung, socker och kryddor. För att göra det mer effektivt läggs medicinska örter här (för mer information om val av örter för behandling av prostatit i den här artikeln) med antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper.

Men fortfarande är huvuddelen av denna helande dryck naturlig honung, som innehåller många användbara ämnen och vitaminer:

 • Denna naturliga produkt efter att ha kommit in i magen är helt upplöst, och dess komponenter kommer in i blodet och bärs genom hela kroppen.
 • På grund av att vitaminerna C, PP och Grupp B ingår i kompositionen har den en positiv effekt på prostata-tillståndet.
 • På grund av regelbunden användning av läkemedel baserade på naturlig honung, kan en man bli av med bristerna på sådana komponenter som järn, fosfor, kalium, kalcium och mangan.
 • Aminosyror, som finns i stora mängder i denna biprodukt, har en helande effekt på alla system och organ.

Fördelar med sbiten i prostatit

Huvud tecken på prostatit innefattar:

 1. Brott mot erektil funktion.
 2. Brott mot urinering.
 3. Minskad produktion av ejakulat.
 4. Sårhet med utlösning.
 5. Smärta sensioner i underlivet.

Läkarens recensioner visar att honung sbiten är effektiv vid behandling av ett antal sjukdomar:

 • Sbiten, kokt på basis av honung och örter, har en antiinflammatorisk effekt, så det hjälper till att stoppa smärtan.
 • Drycken har en positiv effekt på reproduktionssystemet hos män. Det finns fall där en man lyckades bota infertilitet, regelbundet ta det.
 • Honung sbiten kan kallas en lugnande, som har en lugnande effekt på nervsystemet. Detta är särskilt viktigt för att vissa män faller i depression, efter att ha läst om deras diagnos, de blir irriterande. Eliminera som hjälper till att dricka.
 • Honung sbiten påverkar väl matsmältningssystemet och hjälper patienten att bli av med många negativa faktorer som är förknippade med användning av läkemedel.

Om du dricker denna åtgärd regelbundet kan du inte bara bota inflammation i prostata, men ökar i allmänhet kroppens försvar.

Trots sina läkande egenskaper, honung sbiten kan inte kallas en oberoende åtgärd, bör den tas med medicinering ordinerats av din läkare:

 1. Antibiotika (Ciprofloxacin, Erytromycin, Doxycyklin, Lomefloxacin). Utvecklingen av prostatit är vanligtvis förknippad med penetration i prostatakörteln av patogena mikroorganismer, för eliminering av vilka antibakteriella medel som krävs. Sådana mediciner är föreskrivna först efter att testresultaten har bekräftat förekomsten av patogener. Om orsaken till prostatit är stillastående processer i bäckenregionen kommer antibiotika att vara absolut värdelösa.
 2. Adrenoblocker ("prazonin", "amikatsin"). Sådana läkemedel stoppar smärta och hjälper till att normalisera urinprocessen. Detta görs genom att slappna av de släta musklerna och eliminera spasmer.
 1. Hormonala läkemedel (glukokortikoider). Tack vare användningen av steroidhormoner återställs de skadade vävnaderna och erektionen förbättras. Läkarna rekommenderar att man använder sådana droger för elektrofores.
 2. Miorelaxanter ("Baclofen", "Milokalm"). Medel bidrar till att förbättra blodcirkulationen i bäckenregionen och eliminera stagnation av utsöndring som ackumuleras i prostata.
 3. Immunomodulatorer ("Polyoxidonium"). Sådana droger används för att justera immunsystemets prestanda och påskynda återhämtningsprocessen.

Receptet på matlagning

Du kan köpa en helande drink på apotek eller på internet, men ingen garanterar kvaliteten och följaktligen läkemedlets effekt. Därför är det mycket bättre att göra honung sbiten från prostatit. Instruktionen för tillverkningen är enkel. För klassiska sbitnya behöver:

 • 100 g naturlig honung.
 • 4 liter rent vatten.
 • 5 g jäst.
 • Ättika.
 • Kryddor (muskotnöt, kardemumma, tubby, kanel). Innan du lägger till drycken är det önskvärt att mala dem till ett pulverformigt tillstånd.
 • En blandning av örter (mint, kryddnejlika, Johannesört, ingefära och kanel).

På bilden, lagar honung sbiten hemma

Hur man förbereder honung sbiten från prostatit? För detta ändamål är endast emaljerade rätter lämpliga, i vilka renat vatten och honung hälls.

 1. Efter att ha placerat kastrullen på en långsam eld, sätt dess innehåll till kokning under konstant omröring.
 2. Efter kokning sätt de resterande ingredienserna i lösningen.
 3. Skicka panelen till ett mörkt ställe tills det är helt kylt.
 4. Kyl blandningen i flera dagar för att sätta i kylskåpet.
 5. Läkemedlet kan filtreras och kan användas för att behandla prostatit.

Ta en honungsdrink från prostatit är väldigt enkel. Det räcker att blanda 1 matsked sbinth med 1 glas varmt kokt vatten. Drick medicinen före måltiden på morgonen och kvällen. Behandlingsförloppet är 1 månad. Efter en kort paus ska den terapeutiska kursen upprepas.

Det är lämpligt att börja använda det redan när de första tecknen på prostatit uppträder. Detta kommer att hjälpa till att bli av med patologin så snart som möjligt. Även honung sbiten kan tas för att förhindra inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Om det inte finns möjlighet att förbereda en drink på egen hand, kan du alltid köpa den i färdig form

Det finns andra recept för matlagning sbitnya (äpple, humle, alkohol, etc.).

För äpple honung sbit måste du ta:

 • 6 glas renat vatten.
 • 5 matskedar av naturlig honung.
 • Flera äpplen är av medelstorlek.
 • 2 matskedar torkade mynta.
 • En liten ingefära, kanel och kryddnejlika.
 1. Äpplen, som inte rengörs från skalskalan (du kan klippa det mycket fint eller rivna på en rivare).
 2. Blanda med vatten, mint och kryddor.
 3. Koka ihop över låg värme i 25 minuter.
 4. När buljongen svalnar, lägg till honung och rör om.
 5. Efter 30-60 minuter är sbiten redo att användas.

Ta en honungsdrink på 200 ml på morgonen och på kvällen.

Kära läsare, i denna video visar vi ett recept för att förbereda en honungsdrink:

Sbiten med humle är beredd på detta sätt:

 • 1 liter naturlig honung blandad med 4 liter renat vatten, en kanelsticka och 20 g torkad humle.
 • Blanda blandningen över låg värme i 3 timmar.
 • Efter kylning, dränera sbiten och ta 200 ml varje morgon och kväll.

De som gillar starka drycker kan göra en alkoholiserad sbiten. För detta behöver du:

 1. 1 liter kvalitetsrödvin för att värma och späda 150 gram naturlig honung.
 2. Lägg till en blandning av en nypa muskotnöt, kanel och några knölar av kryddnejlika.
 3. Lite värm sbiten i brand, men koka inte.

Drick ett sådant läkemedel innan du lägger dig till 100 ml. På eftermiddagen rekommenderas det inte att ta det, eftersom kompositionen innehåller alkohol.

Kontra

Kontraindikationer för användning av honungsbitbit under behandling av prostatit är praktiskt taget ingen. De enda som inte rekommenderas för att ta det är patienter som är allergiska mot honung eller andra komponenter i ett naturligt läkemedel. Också med försiktighet ordineras det till de personer som har några avvikelser i matsmältningssystemet eller lungorna. Därför bör du konsultera ett sådant läkemedel innan du börjar behandling med prostatit.

För alla andra kommer kokad honung sbiten hemma bara att gynna. På grund av sin unika sammansättning, med regelbunden användning av en sådan dryck, är det möjligt att bli av med den inflammatoriska processen i prostata, för att stoppa ömhet, för att normalisera urinering och erektilfunktion, som kan lida med prostatit.

Typer av störningar i matsmältningssystemet

Det är uppfattningen att honung under kokning förlorar sina grundläggande egenskaper. Detta är dock inte helt sant. Under påverkan av höga temperaturer, fördröjer några av dess komponenter i en liten mängd av egentligen, men det påverkar inte honingsbitbitens helande egenskaper.

För att behålla alla användbara egenskaper hos honung i sbitne, som är nödvändig för behandling av prostatit, kan du under beredningen sätta vatten till koka med kryddor och örter och tillsätta honungen till den kylda buljongen.

Sbiten honung - en drink som har många användbara egenskaper och används effektivt under behandling eller förebyggande av prostatit. På grund av att det bara innehåller naturliga komponenter finns det praktiskt taget inga kontraindikationer för det.

Tidigare Artikel

Immunal