Huvud
Massage

Titan Gel för män - ökar penis utan kirurgisk skilsmässa eller sanningen

Under en människas iver om att byta kropp finns det en önskan att öka självkänslan, att känna sig attraktiv och trygg i att kommunicera med det motsatta könet. Män har en fråga: Är det möjligt att förstora penis utan kirurgi? Svaret är ja, det är möjligt, och det kommer att kosta mycket mindre än kirurgisk ingripande. Kombinera action Titanium Gel teknik med jelqing dig i ett par månader kommer att kunna öka storleken på sin manlighet i 2-2,5 cm. Om ens tillgripa en sådan ofarlig metod, måste du vara bekant med struktur reproduktiva organ.

Hur är medlemmen?

Varje man borde veta vilka tyg, körtlar och skal som hans fallus kan öka. Det finns emellertid inga muskler i detta organ, det är därför inte möjligt att pumpa upp det. Och vad är det där?

Gå till leverantörens hemsida

 1. I mitten av penis finns ett rör i urinröret (urinröret), vars öppning går till huvudet.
 2. Urinröret längs hela längden är omgivet av en svampig kropp, det bildar också ett huvud. Vid basen bildas kroppen på principen om "glödlampa".
 3. Parallellt med den svampiga finns det två cavernösa kroppar, smälta samman och omgivna av en bindväv - magen. Dessa kropps "ben" är fästa vid bäckens ben och de främre ändarna är gömda under huvudet.
 4. Den fascia (magen täcker) täcker ett tunt skikt av subkutan fett, dermis och epidermis. Alla vävnader i penis genomtränger blodkärlen och nervändarna.

Svampiga och kavernösa kroppar har en cellulär struktur, tack vare vilken erektion sker. När blodet flyter till penis, då blir det större och längre genom att fylla den cellulära vävnaden.

Det är möjligt att öka storleken utan kirurgiska ingrepp, förutsatt att cellerna i de cavernösa kropparna sträcker sig regelbundet av en stor volym blod. Den bindväv som bildar dem är ganska elastisk, så det tar mycket tid. Men, som vi nämnde i början, kommer en särskild uppsättning övningar och ett sätt att öka blodflödet (Titan Gel-kräm för män) att klara den här uppgiften.

Sätt att öka

 • Operation. Kostnaden för driften av penisförlängning kommer att kosta cirka 10 tusen dollar, och för förtjockning av behovet av att betala mer än 20 tusen. Tillfredsställande resultat uppnås endast i 25-30% av fallen. Resultaten av cirka 20% av kirurgiska procedurer är svåra komplikationer: infektion, minskad känslighet, ändra vinkeln på erektion, impotens. För att förlänga den intima kroppen, skär kirurgen ligament som stöder att penisen är ansluten till bäckenbenen. Spänningen försvagas och den del som gömdes inuti kroppen är synlig. Förtjockning av fallos kan göras på två sätt: antingen implanteras under huden på patientens fettvävnad, eller med hjälp av autologa (donator vävnad linda penis).
 • Vakuumpump. En anordning bestående av en ihålig cylinder och en pump. Genitalorganet placeras i en cylinder där en reducerad tryckzon skapas med hjälp av pumpen. Blod (i ökad volym) börjar komma in i det lilla bäckens organ. På botten av penis sätts på en ring som skär ut utflödet av venöst blod. Allt detta leder till en stark erektion i 20-30 minuter. I denna metod finns det flera nackdelar: det kan vara svullnad, organskada, efter att ringen har tagits bort, försvinner erektionen och storleken återgår till den ursprungliga.
 • Extender. Enheten (ganska kuslig) är utformad för att förlänga genitalorganet. Det är underförstått att han med konstant bär kan dra ut den med 2-4 cm på grund av förbättrad celldelning. Nackdelarna är uppenbara: att bära en tung enhet är inte ett lätt test. Och förresten, efter att ha sträckt sig längs, minskar mängden omkrets.
 • Jelqing. Övad i de arabiska länderna, där pojkar från 10 år varje dag, i en halvtimme, tvingades masturbera. Varje gång en liten man ligger nära utlösningen stannar han. Dag efter dag sträcker han sin penis cavernösa kroppar. Långtidsutövning ger sitt resultat - när puberteten uppnås kommer genitalorganet i upprätt tillstånd att ha en imponerande storlek. Denna praxis anses dock normalt endast i arabiska länder. På oss kommer den liknande tekniken att uppfattas som en överdriven hobby för en onanism. Dessutom kommer behandlingen av hormonersättningsterapi, som hålls före puberteten, att öka mikropenosen mycket säkrare än jelqing.
 • Salvor och geler. Hittills har vi ett obegränsat val av sätt att öka penis och var och en av dem är positionerad som den enda pålitliga: "Förlängd manlig värdighet i en månad med 4-5 cm", "Samlag kommer att ta upp till 6 timmar", "Öka känsligheten". Men i själva verket visar det sig att 5 cm inte ens kan lägga till en operation. Den genomsnittliga varaktigheten av samlag - 6-8 minuter, väl, ökad känslighet kommer att leda till en snabb orgasm. Tja, hur man väljer? Naturligtvis först och främst måste du titta på sammansättningen av fonder, som bör omfatta inte bara afrodisiaka som ökar blodflödet, men också en antiseptiskt medel och antioxidant åtgärder. Det är önskvärt att botemedlet framställs på basis av vegetabiliska eller animaliska råmaterial för att undvika biverkningar. Slutligen bör priset vara acceptabelt. Om du i följd väljer de nödvändiga komponenterna, kommer det i det "torra återstoden" att finnas bara ett namn - Cream Titan Gel.

Vad finns i Titan Gel Ointment

 1. Koreanska Mountain Dog. Strukturen för denna växt innehåller Ikaryin - ett ämne som förbättrar könsorganets blodtillförsel. Som ett resultat - förbättra kvaliteten på kön. Verkan av Icaria är jämförbar med effekten av sildenafil (en aktiv substans i Viagra), endast utan de inneboende biverkningarna. I Kina är extraktet av hornet känt som ett starkt afrodisiakum, en östrogen och gonadotropisk botemedel.
 2. Peruvian Maka. Roten av denna växt av kålfamiljen normaliserar testosteronproduktionen och kommer som en följd att bidra till ökningen av manlig kraft. Studier har visat att den systematiska mottagningen av Maki förbättrar spermogramparametrarna - mängden ejakulat ökar och antalet livsdugliga spermatozoer i den. Som ett naturligt antispasmodiskt växtextrakt introduceras ofta i kosten hos patienter med prostata adenom. Den har en lokal avslappnande effekt på muskulaturen och minskar smärta vid urinering.
 3. Thistle Extract (mjölktistel). Har en lokal antiinflammatorisk och helande effekt. Denna växt är en stark antioxidant, neutraliserar effekten av fria radikaler och återställer membran av förstörda celler.
 4. Lichen extrakt. Med lokal användning har denna symbios av svampar och alger en antiinflammatorisk och antiseptisk effekt. Lichen ämnen (usninsyra) döda staphylococcus, streptococcus och andra patogener, som tillämpas vid behandling av sår och varbildning.
 5. Elastinhydrolysat. Liksom kollagen och andra fibrillära proteiner "lever" elastin i den intercellulära matrisen. Med sin brist förlorar huden förmågan att sträcka sig utan skada, blir trög, tunn och torr. Dess skyddande egenskaper minskar.
 6. Veteproteinhydrolysat. Det är ett högmolekylärt protein. Efter applicering bildar den en film som fuktar, närmar och skyddar epidermis och det övre lagret av dermis från verkan av fria radikaler.

Kompetent utvald personal är hälften av framgången. Men för att dra nytta av alla chanser vi har, måste vi veta hur man ska använda krämen ordentligt.

Princip för drift av komponenter

De komponenter som utgör gelen har följande effekt:

 • stärka blodtillförseln hos manliga organet
 • förbättra hudens elasticitet
 • har antibakteriell verkan (förstör den patogena mikrofloran, läka mikrobrytningar);
 • ta bort torrhet och intertrigo
 • stärka manlig libido
 • förbättra spermieantalet;
 • främja penisförstoring.

För att inte falla för bedrägeri eller annan skilsmässa, köp Titan Gel bara för män på tillverkarens officiella hemsida. Och då kan resultatet observeras efter första behandlingstiden.

Indikationer för användning

 1. Otillfredsställande parametrar hos könsorganen. Titan Gel är utformad för att män som har en otillräcklig storlek på ett intimt organ är ett aktuellt problem. Läkemedlet hjälper till att få extra längd utan operation.
 2. Dåliga index av spermogram. Appliceringen av grädden bidrar till ökningen av volymen av ejakulat på grund av en av huvudkomponenterna - roden av Maca i Peru.
 3. Problem med styrka. Vid användning av gelen förbättras blodtillförseln hos manliga organet, vilket beror på Icariin, en komponent med egenskaperna hos sildenafil.
 4. Låg manlig libido. Läkemedlet har en positiv effekt på produktionen av testosteron, vilket ökar männs sexuella lust.
 5. Prostatit. Cremen innehåller en naturlig antispasmodisk, vilket minskar smärtan vid urinering.

Kontraindikationer för användningen av intim gel Titan Gel

Under testet har läkemedlet inga biverkningar, förutom att den allergiska reaktionen inte detekterades. För att utesluta allergier, kontrollera gelens verkan på handleden före användning.

Anvisningar för användning av Titanium Gel-kräm

I instruktionerna för Titanium Gel för män ges kompositionen, användningsform och kontraindikationer.

Hur man använder Titan Gel

 • Smörjmedel (smörjmedel). I detta fall appliceras gelén strax före samlaget. Det behöver inte följas med några speciella instruktioner.
 • Salva att öka. Kursens varaktighet är 1 månad. Den ska användas en gång om dagen och följa följande sekvens:
  • Tvätta sexuellt organ ordentligt
  • Från basen till huvudet applicera Titan Gel cream;
  • Lätt sträcka för att få "verktyget" till den första etappen av erektion;
  • Grip "OK" (virad runt tummen och pekfingret vid basen av penis), börja flytta upp till huvudet och ställde sig bredvid henne, att falla ner (trycket måste vara märkbara, men inte smärtsamt). Varje rörelse "ner" eller "upp" i tiden ska ta ungefär 3 sekunder.
  • När orgasmen kommer, måste rörelser stoppas tills utlösningen återgår. Upprepa denna övning 3-4 gånger under appliceringen av Titanium Gel.

Var kan man köpa Titan Gel?

Titanium Gel för män köper faktiskt på ett apotek till priset av 1920 rubel eller på tillverkarens officiella hemsida.

Gå till leverantörens hemsida

För att undvika förfalskningar, beställa den ursprungliga Cream Titan Gel på tillverkarens officiella hemsida. Om du är intresserad av hur mycket kräm kostar för tillfället, skyndar vi oss till att tacka dig med ett bra pris - 990 rubel för en 100 ml produkt.

Leverans sker via post i hela Ryssland, Ukraina, Vitryssland och Kazakstan. Förfarandet för beställning är väldigt enkelt:

 • du behöver fylla i en liten blankett på den officiella hemsidan, utan att misslyckas genom att ange ditt telefonnummer
 • inom en snar framtid kommer chefen att kontakta dig för att klargöra detaljerna i ordern.
 • Leveransen av varorna tar bara några dagar.
 • betalning sker omedelbart efter mottagandet av varorna.

Analoger av Titan Gel för män:

 • Thors hammare
 • M16
 • Peruanska vallmo
 • Dominator
 • Cialis
 • XXL Power Life
 • El Macho
 • Levitra

Recensioner av läkare om Titan Gel

För mig, ofta konsulterad för en ökning av penisstorlek. Med tanke på min många års erfarenhet, ger jag med säkerhet Titan Gel till sina patienter. Det ger inte bara chansen att öka könsorganet utan kirurgisk ingrepp, men förbättrar även spermogramindex. Användningen av denna salva är också användbar för dem som har symtom på prostatit. Hittills anses detta verktyg som det mest effektiva.

Alexander Pozdnyakov, en urolog. Erfarenhet - 10 år.

För många män är storleken på deras värdighet ett av de största problemen. Och även kirurgiska ingrepp kan inte garantera ett utmärkt resultat och inga negativa konsekvenser. Men det finns ett bra alternativ till olika typer av operationer - Titanium Gel för att öka penisens storlek. Jag har länge rekommenderat det till mina kunder. Naturligtvis, efter en vecka eller två, kan resultatet kanske inte märkas, men jag rekommenderar långsiktig användning av läkemedlet. Under alla omständigheter kommer det bara att gynna och förbättra sexuellt liv för män genom effektiva komponenter - de peruanska vallmor och goryarki koreanska, vilket framgår av resultaten av att använda gelén av mina patienter.

Igor Mozhnikov, kandidatexamen för medicinsk vetenskap, specialist på sexuella störningar. Erfarenhet - 20 år.

Verkliga kundrecensioner

Här är reella recensioner av kunder som har upplevt anläggningen.

Mitt sexliv för ett år sedan var som en tragicomedy. Draman började när tjejen såg min morel och komedin - när hon låtsades njuta av sex. Kanske för någon 12 cm och en normal storlek, men mina partners tyckte det uppenbarligen inte. Självklart tänkte han inte på plastikkirurgi och tänkte! Så någonstans ungefär sex månader sedan köpte jag Titan Gel för en penisförstoring och kom med honom med råd från en vän om hur man applicerade den här saken. Du behöver inte bara smita dem med en kausal plats, men använd jelqing tekniken. Nu när sex månader har gått, kan jag säga att det inte har lagt till min längd, men här har täckningen ökat - ja!

Sergey, 26 år gammal, Moskva.

Titangel köptes av min fru, varefter jag inte pratade med henne i en månad, du förstår... Och ändå tänkte jag länge: en skilsmässa är sant. Och han stannade inte utan arbete. Nyligen försökte han det. Jag tror inte på denna saga. Jag använde det för ändamålet - som smörjmedel. Trevlig stickning, lukten av cool, efter applicering för en kort tid ökar erektion.

Alexander, 33 år gammal, Novosibirsk.

Jag köpte den som en "sista utväg". Innan det försökte jag en massa saker: leeches, pills, "16 veckor enligt Dr. Taylors plan" (hjälpte inte). Jag vågade inte bara till förlängaren - jag var rädd för att bryta den redan små värdigheten. Titan Gel började gnugga för två månader sedan, strax före onani. Huruvida det hjälper till att öka eller inte, förstår jag fortfarande inte. Men! Erektion har blivit bättre, det kommer tydligen att hjälpa till vid behandling av impotens. Och för det, tack.

Nikolay, 36 år gammal, St. Petersburg.

Alternativ åsikt om Titan Gel-verktyget

På forumet finns det en uppfattning att Titan Gel är ett vanligt smörjmedel, som säljs till ett överpris.

Tillverkaren hävdar att regelbunden användning av salvan garanteras av en ökning av fallos 3-4 cm. De verkliga kundernas utvärderingar och läkare för 2016 om Titan Gel för män reduceras till det faktum att den kortsiktiga effekten uppnås genom att öka blodcirkulationen i penis. Narkotika av lokal åtgärd, som det är vanligt att hänvisa till sådana salvor, har en svag terapeutisk effekt. Molekyler av aktiva substanser som injiceras i kräm är för stora för att penetrera djupare än epidermis. Naturligtvis talar vi inte om nanoteknik, vars användning kräver mycket pengar.

Hur man använder Titan Gel?

Varje man drömmer om att orsaka sin kvinna bara beundran, extas och orgasmer. Det är bra om det inte finns några problem och svårigheter med det här. Det är lätt att lägga märke till att vissa företrädare för starka hälften av mänskligheten beter sig som riktiga alfahannar och alltid uppnå sina mål, medan andra skiljer sig ödmjukhet och återhållsamhet beteende som negativt påverkar deras känslomässiga och fysiska tillstånd. Oftast ligger hemligheten i denna roll i storleken på deras värdighet. Innehavare av stora fallor definierar per definition mer.

Denna önskan att behaga en kvinna på många sätt förklarar varför många killar och mogna män letar efter ett effektivt sätt att öka deras penis. På så sätt hoppas de kunna få förtroende för sig själva och inte bara. Det är möjligt att säga oändligt att betydelsen av storlek är starkt överdriven och hur stor vikt det är att kunna använda penis, men för män med komplexa spelar det ingen roll alls. För dem kan en ökning av fallus tyckas vara den enda frälsningen, vilket är ganska rimligt med tanke på vårt samhälls preferenser.

Titan Gel - kommer att lösa detta och många problem smärtfritt och utan stor ansträngning. Det är nog att följa rekommendationerna från bifogade instruktioner samt genomgå en fullständig behandling. Detta innovativa läkemedel är högt berömt, eftersom det bara har positiva effekter på män och orsakar inte biverkningar.

Vad är Titan gel?

Ett innovativt verktyg som heter Titanium Gel står klart ut bland andra existerande sätt att förstärka penis. Dess framgång är förståelig, eftersom den har en partiell likhet i farmakologiska effekter med Viagra, utan saknar en omfattande lista över biverkningar.

Skaparna av läkemedlet Titan gel blev kanadensisk forskare, som lyckades få en unik balanserad formel för män hälsa och användbarhet, som enbart består av miljövänliga allergivänliga örter och andra ingredienser av vegetabiliskt ursprung. Utvecklingen av specialister presenterades för världen 2014, då den enda riktigt effektiva metoden att korrigera formen av fallus var kirurgi med en smärtsam och långvarig återhämtningsperiod.

Tillverkare av Titanium Gel hävdar att detta läkemedel fungerar långsamt och effektivt, och det fasta resultatet förblir hos mannen länge, så det är inte nödvändigt att försöka på nytt. Titan gel är en unik kräm med en exceptionell naturlig komposition, som inte är lika i modern medicin.

Ohälsosam potens och erektil dysfunktion ger män och deras följeslagare en hel del problem, förstör familjer, skapar förutsättningar för en allvarlig psykisk påfrestning, som förhindrar representanter för en stark hälften av mänskligheten att utvecklas i deras personliga liv och bygga en karriär. Därför spelar den aktuella starten av Titanium Gel-applikationen en viktig roll.
Denna produkt tillverkas i ett kompakt, lättanvänt rör av svart färg med ett tätt passande lock som kan öppnas med en liten depression. Den aktiva substansen absorberas snabbt i huden, skiljer sig inte åt med en oljig, obehaglig struktur och har en neutral lukt.

Varför anses Titan gel vara en unik produkt för män?

Faktum är att grädden är baserad på en unik formel. Den innehåller endast balanserade växtkomponenter i önskad mängd, med en optimal andel.

Med tillkomsten av kommersiellt tillgängliga gelformulering Titan män som lider av liten penis komplexa, kan dra en suck av lättnad. För tydlighetens förbättra sina anatomiska egenskaper inte längre behöver använda farliga för hälsa eller vakuumpumpen operation för att öka fallos. Med regelbunden applicering av gelén aktiveras den ökade tillväxten av svampiga kroppar och kaviteter i penis. Det finns mättnad av penis med vitaminer, värdefulla mikrodelar och enzymer.

Även om de i de flesta fall köper det just därför att Titangel hjälper till att öka medlemmen med 5 centimeter inom trettio dagar, börjar fördelarna med att använda grädden på detta bara:

 • öka kraften i sexuell potential
 • få fullständig kontroll över utlösningen, vilket minimerar risken för att utsädet utbrott i tidigt utseende
 • förbättring av känslighet och känsla hos manliga könsorgan
 • hudens förvärv av peniselasticitet och elasticitet, vilket förenklar processen att sträcka under erektion;
 • Samlag blir lång och orsakar oförglömliga levande känslor hos båda parter.

Expertutvärdering av erfarna sexologer och urologer föreslår att Titangel är en av de bästa moderna förberedelserna för att förbättra formen och storleken på penis. Biologiskt aktiva ämnen som ingår i dess sammansättning kännetecknas av en kraftfull kardiotonisk effekt, som är ansvarig för genitalorganets naturliga tillväxt. Det är därför Titan gel ansvarig för normalisering av metaboliska processer i den manliga kroppen, värmer huden ökar testosteronnivåer i blodet fyller celler värdefulla mikronäringsämnen och agerar som ett effektivt förebyggande medel mot inflammation bihang.

Detaljerade anvisningar för användning av Titan Gel

Om du inte vet hur du använder Titan Gel, kommer användningsanvisningarna, som är bifogade till varje förpackning, att hjälpa dig att förstå funktionerna i att utföra ett sådant förfarande utan några problem. Som fallet är med andra droger, bör du strikt följa tillverkarens rekommendationer, eftersom felaktig användning kan leda till det faktum att effektiviteten hos krämen inte manifestera sig inte helt, eller så är det inte att se.

Tidigare användes speciella övningar för att stärka manpoten och öka fallusen, men forskare visade att effekten av dem är obetydlig. Ändå bekräftade praktiska studier av Titan gel att kombinationen av övningar med massage och grädde Titan Gel fungerar bra.

Om du vill veta hur du använder Titan Gel behöver du lära känna följande instruktioner:

 • observera reglerna för personlig hygien! I processen med att använda Titan-gelsalven på ytan av fallusen bör det inte finnas några sekret, svett eller slem. Det är därför nödvändigt att tvätta det födda organet ordentligt och torka det försiktigt med en individuell handduk.
 • ta hand om smörjning och fuktning av penis innan du börjar träna! Smörj medlemmen av Titan Gel måste vara långsamt och mycket noggrant. Sprid jämnt en liten mängd gel över hela ytan av fallusen, så att den är grundligt fuktad och försedd med den erforderliga delen av näringen.
 • översätt penis i ett uppriktigt skick! I det här fallet är det väldigt viktigt att inte överdriva det. Slå långsamt på fallusen, stimulera övergången till erektionsstaten. Att likformigt fördela titan gelén hela reproduktiva organ yta och uppnå en optimal absorption av den aktiva substansen i sin struktur, lås medlem av pekfingret och tummen, och sedan flytta ringen är från botten till änden av sensorhuvudet;
 • var uppmärksam på marken! Penis varje gång med en erektion kan nå olika storlekar. Ibland kan mer, ibland mindre, men med hjälp av en grundlig massage av fallets botten med användning av Titan Gel i skönhetsområdet, uppnå fullgörande av sin fulla potential.
 • Försiktigt arbeta huvudet på penis! Under handens rörelse från fallets bas till början av huvudet är det nödvändigt att sakta ner och ge särskild uppmärksamhet. Rörelserna ska vara smidiga och säkra, men inte orsaka några obehagliga eller smärtsamma förnimmelser. I slutet av träningen måste du vila lite och upprepa det flera gånger.

Hela kursen består av 30 dagar. Det är extremt oönskat att ta pauser. En speciell effekt av kombinationen av övningar och appliceringen av aktiv gel Titan på könsorganet är att extern stimulering förstärks av det inre och säkerställer en stabil drift av bäckenorganen. Denna metod att gnugga gelén i penisens hud är särskilt viktig och effektiv, därför rekommenderas det att användas av sexologer och urologer.

Namnet på denna magiska gel talar verkligen för sig själv. Titan gelkräm lindrar männen från hälsoproblem i den manliga delen, och förbättrar också deras övergripande hälsa. Titan Gel är en unik förberedelse, framställd i form av en geliknande substans applicerad direkt på penis i uppreist tillstånd. Läs mer...

Är det säkert att använda Titan Gel?

Att läsa beskrivningen av Titan-gelén betyder att det är ganska svårt att tro på verkligheten av vad som händer, därför har varje skeptiker en fråga: Vad är fångsten och är det verkligen? Efter försäljningsstart på tillverkarens officiella hemsida publicerades resultaten av kliniska och praktiska tester av Titan Gel, men oberoende experter bestämde sig för att självständigt verifiera data. Resultatet blev positivt överraskat av forskare och volontärer som deltog i studien.

I 96% av fallen kunde medlemmen öka med 4-7 centimeter, alla patienter utan undantag ökade hudkänsligheten och ljusstyrkan hos känslor under samlag. Det är inte nödvändigt att ifrågasätta säkerheten för denna naturliga beredning, eftersom biverkningar är uteslutna, och risken för individuell intolerans mot enskilda komponenter är mycket liten. Experter försäkrar att Titan gel är helt säker och otroligt användbar för män.

Recensioner av män som upplevde effekten av Titan gel

Hur mycket kostar Titan Gel och var kan jag köpa den?

Det ursprungliga paketet Titan gel kostar cirka 99 rubel, även om den officiella tillverkaren försöker erbjuda sina kunder optimala priser och speciellt bra köpeskillnader, så rabatter är ganska ofta. Beställningen görs via ett specialformulär inom några minuter. Senare specificerar chefen detaljerna i ordern och inom några dagar leveransen görs. Köp Titan gel är definitivt värt det för mänens hälsa och styrka, men för att undvika problem med bedrägerier gör det bara via den officiella hemsidan, som har alla nödvändiga licenser och kvalitetscertifikat.

Titangel för män: Skilsmässa eller Sanning

12/15/2017 Medicin 25,163 Visningar

Många män runt om i världen är oroade över den otillräckliga storleken på deras penis. Dagens farmakologiska industri är redo att erbjuda kunderna ett brett utbud av verktyg som hjälper till att öka penisens storlek. En av dem är titangel. Denna artikel innehåller hela sanningen om titangel: funktionerna i dess åtgärd, förekomsten av eventuella biverkningar och så vidare. Om du är intresserad av denna produkt kan du beställa titangelen här.

Vad denna kräm är

Nu finns det en stor mängd droger för att öka penis, och de skiljer sig alla i deras sammansättning och egenskaper hos åtgärden. Vad är en titangel och fungerar det verkligen?

Titangel är originalet - detta är ett av de vanligaste sätten att förstärka penis. Läkemedlet är tillgängligt i form av en transparent gel med en mild karakteristisk lukt. Faktum är att detta är samma smörjmedel för män, vilket har många positiva effekter.

Om den används korrekt, har ingen av komponenterna i denna grädde ingen allergisk effekt på hankroppen. Mycket sällan händer det bara hos personer med en uttalad allergisk känslighet.

Det här läkemedlet kan vara ett utmärkt funktionssätt för män som vill uppleva nya känslor i sex eller vill övervinna beslutsfattighet eller blyghet. Kvinnor kan också köpa en gel, göra en present till en man. Läkemedlet kan upprätthålla förhållandet, eftersom det kan öka sexuell lust i flera applikationer för att stärka erektion och orgasm. Och om några veckor med regelbunden användning kommer en man och en kvinna att märka att samlagets varaktighet har ökat avsevärt, och med det har känslorna under intim kontakt förbättrats.

Denna gel är ett av de bästa sätten att förstärka penis. Faktum är att användningen av vakuumpumpar nästan alltid är associerad med utseende av obehagliga och till och med smärtsamma förnimmelser. Felaktig användning av sådana anordningar kan leda till skador på könsorganen, vars konsekvenser är mycket svåra att eliminera.

Vad finns i gelén?

Sammansättningen av denna läkemedel innefattar sådana effektiva extrakt:

 • (det påverkar positivt den manliga potensen);
 • tistel (det stimulerar arbetet hos den manliga kroppen och hjälper till att öka mängden testosteron i det);
 • elastin (det ökar känsligheten av penis);
 • maki (denna växt är en stimulans av styrka, dragning från det ökar erektionen);
 • hydrolysat av proteiner och aminosyror gör könsorganets vävnader mer elastiska och bidrar därmed till deras ökning.

Fördelar med krämgel

Användningen av detta läkemedel har flera fördelar.

 1. Om en man inte kan öka fördelarna med storlek till det önskade värdet, då detta läkemedel hjälper till att uppnå en erektion och att övervinna ihållande impotens, vilket är viktigt för behandling av patologier i det manliga reproduktionssystemet.
 2. Cremen har inga kontraindikationer. En naturlig kontraindikation som kan begränsa användningen av detta läkemedel är den individuella intoleransen hos en eller flera komponenter.
 3. Biverkningar, om de tillämpas korrekt, förekommer inte.
 4. Instruktioner för att använda det här verktyget är väldigt enkelt: Titandelkräm för män ska gnidas in i penisens hud. Alla andra nyanser av hur man korrekt använder titangel anges i instruktionerna.
 5. En märkbar effekt från användningen av detta läkemedel kan ses redan om en månad från det ögonblick då mannen började applicera titangelen.
 6. Denna åtgärd passerade alla nödvändiga kliniska studier och test, så att de flesta männen var nöjda med användningen av titangel originalet.
 7. Det är säkert att använda detta läkemedel, eftersom det har alla certifikat som bekräftar dess kvalitet.
 8. Recensioner av riktiga människor föreslår att effekten efter bevarandet av gelens applicering upphört.

Funktioner av användning

För att uppnå en ökning av könsorganet bör du använda denna grädde regelbundet och i en månad. Det är förbjudet att ta stora raster vid appliceringen på huden: om den inte används i mer än fem dagar, sänks sannolikheten för uppkomsten av en positiv effekt avsevärt. Och för att konsolidera effekten måste du upprepa den rekommenderade terapeutiska kursen om några månader.

Cremen appliceras på huden med hjälp av mjuk massage rörelser. Det är nödvändigt att applicera det samtidigt, helst vid sänggåendet. Doktorns vittnesmål indikerar att långvarig applicering av detta läkemedel på huden inte kan orsaka förändringar, leder inte till förändringar i strukturen hos de cavernösa kropparna.

Genomförda kliniska tester tyder på att detta läkemedel är helt säkert för hälsan och har en 100% effekt. Om du är intresserad av effektiviteten av titangel, skickas riktiga kundbevis här. Enligt många experter är användningen av denna gel ett utmärkt alternativ för att utföra kirurgiska ingrepp för att öka penisens storlek. Och detta trots att ingen kirurgisk ingrepp ger 100% effekt och inga komplikationer.

Var kan jag köpa ett sådant verktyg

Det bör komma ihåg att detta läkemedel inte säljs på apoteket. Om du köper i apoteksgelen "Mäns styrka för hälsa" eller titangel, är det hög sannolikhet att köpa en produkt av dålig kvalitet. Köp inte en falsk på apotek och på tvivelaktiga webbplatser. Detta kan endast göras på webbplatsen för den officiella representanten för det företag som producerar detta läkemedel.

Om du beställer på webbplatser från tredje part kan du få en produkt som inte har något att göra med de ursprungliga produkterna. Det kan vara hälsofarligt, eftersom det kan innehålla en betydande mängd toxiska komponenter. Dessutom är det nödvändigt att söka efter sådana webbplatser där det bara finns verkliga men inte fördrivna recensioner av kunder.

På den här sidan kan du bara hitta originella recensioner av riktiga personer som försökte denna gel och kände dess effekt. Här kan du ta reda på skilsmässan eller sanningen att detta verktyg kan öka penisens storlek, behandla prostatit, öka styrkan.

Köp titangel för män kan bara vara på den officiella hemsidan. Här finns en bekväm och enkel formulär för att fylla i beställningen och bekräfta inköpet. Efter att ha slutfört alla åtgärder med köparen kontaktas en chef, som specificerar detaljerna i ordern och leveransen. Om några dagar levereras inköpet per post till den adress som anges i ordern. Många män är intresserade av hur mycket denna åtgärd kostar. Röret kostar cirka 1000 rubel. Tillverkarens hemsida ger vanligtvis inte stora rabatter. Och om du märker att säljaren är villig att erbjuda varor dubbelt eller tre gånger billigare än det verkliga priset, bör du inte rusa till billighet: innan du falska, som inte bara kommer inte att ge önskad effekt, men kommer också att leda till en betydande försämring av hälsan.

Titan-gel hjälper män att behålla sin egen, intima hälsa. Och det här är mycket bättre än användningen av tabletter och droppar, ofta av tvivelaktig kvalitet och med stor sannolikhet att utveckla biverkningar. Cremen hjälper en man att känna sig trygg och det är mycket viktigt för att upprätthålla ett tillräckligt självkänsla. Efter det kommer eventuella tvivel om penisens storlek att försvinna.

Varför i nätverket kan du upprepade gånger hitta negativ feedback om kvaliteten på den aktuella gelén. Sådana bedömningar lämnar många företag - konkurrenter eller konsumenter till vilka lågkvalitativa produktion har fått. Det kan trots allt inte ge någon positiv effekt. Grädden testas av läkare från ledande japanska kliniker, så effektiviteten i applikationen blir nästan 100%. Endast ett fåtal män hade inga positiva effekter, även efter att ha använt kvalitetsprodukter. Förmodligen beror det på deras karaktärs egenskaper.

Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant? Intim gel för män "Titan gel": instruktionsbok, recensioner

Tyvärr belönar naturen inte alltid oss ​​med önskade parametrar. Särskilt smärtsamma uppfattas brister som påverkar den intima sfären. Inte alla män kan skryta med imponerande penisstorlek, vilket ibland orsakar dem stor missnöje. På grundval av detta utvecklar representanterna för det starkare könet komplex, självkänslan faller, kvaliteten på sexuellt liv försämras. Idag annonseras mycket pengar, vilket påstås lösa liknande problem. En av dem är Titan Gel. Recensioner om grädden, som fyllde Internet, chockerande fantasi. Å andra sidan kryper i tvivel om en sådan laudatory od. Så idag förstår vi: Titan Gel - skilsmässa eller sanning? För detta måste du bekanta dig med egenskaper, instruktioner och verkliga åsikter om grädden.

beskrivning

Titan Gel manualen beskriver hur en naturlig och säker farmakologisk beredning, som på bara en månad kan öka penislängden med några centimeter. Förutom denna indikator lovar tillverkaren att öka tjockleken på männens värdighet, öka kraften och orgasmen. I slutändan måste användningen av detta verktyg inte bara återspegla människans förmågor i sängen utan också öka självkänslan för att göra en man mer självsäker. Under alla omständigheter lovar så reklam.

Titan Gel för män har förmågan att snabbt absorbera och lämnar inga oljiga spår. Dessutom har det inga obehagliga luktar, orsakar inte obekväma känslor i form av klåda, brinnande eller kalla.

Hur är det verkligen? Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant? Du kan lära dig allt detta genom att studera produkten mer detaljerat.

Hur fungerar Titan Gel?

Tillverkarna av gelén förklarar att det är möjligt att uppnå en ökning i penis genom att öka blodflödet i bäckenområdet. Effektiviteten av användningen av läkemedlet förklaras av det faktum att kaviteterna, av vilka den kavala vävnaden i den kavala kroppen hos den manliga penisen består, fylls med blod under verkan av gelén, sträckts och ökar i storlek. Som ett resultat ökar könsorganets diameter och längd i sig. Och det bästa resultatet uppnås genom att applicera gelén när ögonblicket är i ett "arbetande" tillstånd.

Titan Gel: komposition

Penisförstoringsmedlet är tillverkat av naturliga ingredienser som inte har någon negativ effekt på hankroppen.

Således är gelens sammansättning följande:

 • Thistle. Denna växt kännetecknas av förmågan att öka blodcirkulationen och öka produktionen av testosteron. Som du vet, på ett lågt nivå av detta hormon är det omöjligt att uppnå bra potens. Ett positivt faktum är också att tisteln inte innehåller giftiga ämnen och cancerframkallande ämnen. Därför kan användningen av gelén i stora mängder inte orsaka kroppsskada.
 • Hagen ger expansion av penisens blodkärl, stärker blodtillförseln till orgeln och förbättrar erektionen. Möjligheten att stimulera produktionen av adrenalin, norepinefrin, dopamin och serotonin kan också hänföras till en hotdogs egenskaper. Alla dessa ämnen är ansvariga för den manliga libido.
 • Lichenextrakt ökar blodflödet till penis, vilket bidrar till snabbare vävnadsregenerering och hälsosam celltillväxt. Med korrekt applicering av "Titan" -gelen, garanterar tillverkaren ökad styrka och förbättrad erektil funktion.
 • Maca är peruanska. Har en afrodisiakologisk effekt, det vill säga bidrar till normalisering av erektil funktion, stärker den sexuella lusten hos män, ökar effektiviteten och vitaliteten. Dessutom förbättrar den medicinska växten kvaliteten på spermier, nämligen ökar antalet och rörligheten hos spermatozoa.

Blandningsämnena i gelén innefattar: trietanolamin, elastin, hydrolysat av proteiner och aminosyror. Trots att alla dessa ämnen är syntetiska, är de helt ofarliga.

Applicera Titan Gel

Penisförstoringsverktyget är enkelt och enkelt att använda. Dessutom tar det lite tid att tillämpa det.

För att uppnå önskat resultat måste du dock följa vissa regler:

 1. Innan du applicerar grädden rekommenderas det att utföra hygienprocedurer. Penis ska tvättas noggrant och torka med en ren handduk.
 2. Tillverkaren rekommenderar att krämen appliceras på den upprätta penisen, eftersom detta ökar blodflödet och orsakar att väggarna i grottorna sprids ut. Upprättningsstatus är ett obligatoriskt tillstånd för appliceringen av gelén. Det beror på effektiviteten av verktyget och slutresultatet.
 3. Titan Gel appliceras i små mängder på penisens botten, varefter det sprids jämnt över hela ytan av orgeln med lätta massagerande rörelser med tummen och pekfingret.
 4. Generellt bör proceduren för gnidning vara minst 15 minuter, eftersom krämens framgång beror på detta.
 5. Efter ansökan rekommenderas att ha sexuell kontakt, vilket gör att väggarna i grottorna kan sträcka sig väl och följaktligen öka penis snabbare och fixa det erhållna resultatet.
 6. Appliceringsfrekvensen för gelén "Titan" är 1 gång per dag.

Eftersom allergiska reaktioner på beståndsdelar kan uppstå vid användning av produkten, bör en liten mängd preparat appliceras på armbågens inre yta och vänta några timmar. I avsaknad av bränning, klåda och rodnad kan du börja använda "Titan" -gelen på penis.

Hur manifesteras effekten

Effektiviteten av användningen av alla medel, inklusive den som behandlas, kan skilja sig åt i varje enskilt fall. Detta förklaras av kroppens individuella egenskaper. När det gäller titangel rapporterar tillverkaren att synliga resultat kan observeras efter 2 veckors användning. Under denna tid förbättras huvudets känslighet, erektionen blir längre och genitalet börjar öka både i längd och tjocklek. Efter 3 veckor lovar en mer märkbar ökning av penis, förvärv av den korrekta anatomiska formen, liksom en signifikant ökning av sexuell aktions varaktighet. Efter en månad med att använda gelén växer medlemmen med minst 3 cm, dess diameter förtjockas. Dessutom blir orgasmen mer levande och långvarig.

I slutändan lovar reklam att förbättra kvaliteten på sexuellt liv, inte bara för män, utan för hans partner. Och effekten av applikationen av mirakelverktyget är inte tillfällig men fast för livet, så en andra kurs krävs inte.

Kontraindikationer och försiktighetsåtgärder

Eftersom Titan Gel, vars recensioner kan läsas olika, är gjord av naturliga råvaror, bör säkerheten vid användningen inte ge upphov till oro. Den enda kontraindikationen för användningen av gelén är den individuella känsligheten för dess komponenter. För att undvika negativa reaktioner är det önskvärt att genomföra ett allergiskt test före användning av läkemedlet på det sätt som beskrivits ovan.

Det är viktigt att ta hänsyn till att Titan Gel interagerar inte bara med manens könsorgan, men kommer också i kontakt med slimhinnan i kvinnans vagina under intimitet. Av denna anledning blir det inte överflödigt att kontrollera om gelpartnerns tolerans är tillåten.

Var kan jag köpa Titan Gel och hur mycket kostar det?

Annonsen av gelén, som är full av Internet, säger att det idag finns många felsökningar i detta verktyg. Det är därför rekommenderat att köpa det från officiella representanter, vilket garanterar geléns tillförlitlighet och fullständig anonymitet för förvärvet. Det är värt att notera att det är omöjligt att köpa Titan Gel på apotek, som vanliga droger. Den säljs endast via Internet.

Besökande webbplatser som marknadsför och säljer det här verktyget kan du läsa lovande information, liksom smickrande recensioner om Titan Gel. Priset på fonderna från säljare är alltid marknadsfört och med 50% rabatt är 990 rubel. På många män som är förbryllade av problemet med ett litet genitalorgan, agerar ett sådant förslag omedelbart.

Men är det verkligen okej? Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant?

Vad är verkligheten

De som ser allvarligt på frågan om penisförstoring bör förstå en viktig punkt. Faktum är att inga krämer och salvor inte kan öka storleken på manlig värdighet. Någon riktig läkare kan bekräfta denna information. För att förstå att sådana medel inte fungerar kan du noggrant studera kroppens anatomi.

Hittills kan problemet med ett litet genitalorgan lösas endast med hjälp av en kirurgisk operation. Titan Gel, recensioner som i de flesta fall är skräddarsydda, även om det är säkert, men det visar sig vara helt värdelöst i åtgärd. Här ser du definitivt när du läser recensionerna på mer allvarliga resurser och forum, och inte var du kallas för att köpa den här "magiska" produkten.

Därför är svaret på frågan om Titan Gel - skilsmässa eller sanning, tydligen uppenbar.

slutsats

Om du har överflödiga pengar kan du självklart vara övertygad om geléns ineffektivitet från din egen erfarenhet. Men ändå, glöm inte att även den mest idealiska storleken på människans värdighet kompenserar inte och kommer inte att ersätta sådana väldigt viktiga saker som kärlek, ömsesidig förståelse och ömsesidig respekt.

4Heal.Ru

Beskrivning av beredningar, användbara produkter, mikro- och makroelement. Referensbok om hälsa.

TITAN GEL (Titan Gel) För män - Skilsmässa: Instruktioner Hur man känner igen svindlar på Internet

Om problemet bekymrar en person är han redo att betala pengar även för tvivelaktiga lösningsmetoder. Därför finns det skrupelfria säljare, som specialiserat sig på att lura förtroendefulla köpare. En av de ljusaste och mest uppenbara nischerna i detta fält är olika krämer för att öka hanorganet. På vilka grunder är det möjligt att identifiera en bedrägeri, vi kommer att titta på exemplet av den förtrollande skilsmässan "Titan Gel". Valet föll på honom, eftersom det finns en hög koncentration av lögner i den.

Spoiler: mördaren är en trädgårdsmästare, och "titangel" är en bluff. Läs artikeln till slutet och få en glad bonus, "Analog" av Titan Gel och en förståelse för säljarens djup cynicism.

Varför är Titan Gel en hoax?

Maximalism, användningen av superlativ, obehöriga garantier

Orden "mest", "bäst" (utan att ange källorna till en sådan produktion) och liknande indikerar inte bara säljare som är bedragare, utan också deras juridiska analfabetism. Angivande av varans exklusivitet i reklam är förbjuden enligt federal lag "On Advertising" av 13.03.2006 N 38-FZ. Om du har mött sådan opålitlig information, är det här antingen arrogans eller dumhet hos författarna.

Uttrycket "garanterad ökning i en medlem av 5 cm per månad" under rubriken expertbedömning är också opålitlig. För det första garanterar ingen expert i sitt rätta sinne någonting förrän de blir bekanta med människokroppens individuella egenskaper. För det andra, no-brainer att om det manliga könsorganet växte 5 centimeter per månad, mer än 11 ​​millimeter varje vecka, då är det på gränsen till cancer och blodkärlen och hjärtat kommer inte att ha tid att anpassa sig. Men vi har botemedlet "utan biverkningar och allergiska reaktioner". Var är logiken?

Betoning på känslor och känslor

För att få en person att köpa skit är det nödvändigt att han inte trodde, men kände. Från den första skärmen försöker besökaren att manipulera med olika symboler och sälja marker. I det här fallet är det ett sexigt par, två bultar större och mindre, en nedräkningstimer, en rabatt på mer än 50%. I själva verket är dessa marknadsföringsverktyg inte ett bevis på bedrägeri. Men i kombination med andra symptom kan.

Begränsad mängd i kombination med rabatt

I en marknadsekonomi desto högre efterfrågan desto högre pris. Enligt webbplatsen ökade publikationen av en artikel om Titan Gel så mycket att det var kvar med ett mycket begränsat antal. Och besökaren måste skynda, "tills det började." Men samtidigt är priset för en grädde 2 gånger lägre än vanligt. Det här är en motsättning, vilket tyder på att de vill lura oss.

Kliniska studier och statistik (frånvarande)

Innan läkemedlet släpps utförs studier på marknaden, inklusive hos människor. Producenter av effektiva medel brukar citera statistik om läkemedlets effektivitet.

Ett bra exempel: producent av mineralvatten med magnesium Donat Mg skriver att en klinisk studie utförd enligt alla regler indikerar en 94% effektivitet för förstoppning. Observera att det inte finns några 100% garantier.

Ett dåligt exempel: plats "Titan gel" skriver "kliniskt beprövad", och inga specifika uppgifter. Även sammansättningen av Titan Gel är inte specificerad, så det här är en hemlig formel. Nedan återvänder vi till det här.

Utnyttjandet av bilden av kändisar (naturligtvis utan deras samtycke)

Bortsett från Elena Malysheva, rekordhållare i missbrukar citerar, kan det vara Andrei Malakhov, Prokopenko med Ren, Anfisa Tjechov, "Tarzan" Natasha Koroleva och andra. De vet inte ens vilka intressanta medel som främjas och vad "de kan inte vara tysta om".

Också värt att notera är ett sådant ihåligt drag som en snedvridning av statistiken, så att medlemmarna i medlemmen har mer komplicerat än genomsnittet och var mer benägna att köpa en obegriplig grädde.

Det finns också en förklädnad för välkända massmedia, diskrepansen av webbplatsadressen med den deklarerade. Ofta kopieras designen från sådana populära tjänster som "Responses to mail", livejournal, faked under den första kanalen, Maxim magazine och andra.

Falska hälsowebbplatser och läkarrecensioner

Lag om reklam i Ryssland förbjuder användning av bilder av medicinsk och farmaceutisk arbetare, om medicinska tjänster inte annonseras, personliga hygienprodukter eller produkter uteslutande för läkare. Så "kungen är en läkare, inte riktig".

Denna karaktär är också tillverkad. Inte för att namnet inte anges och stockbilden, men för det finns inget inlägg "chief doctor", det finns en post "chief doctor".

Användningen av chockerande eller erotisk reklam

Om du är under drogen
Du ser en massa parasiter,
Och sedan 500 bilder
Där "det växer med språng"
vet - du vill fuska
Att avslöja en dum idiot
Snarare öron -
Det finns redan hängande nudlar.

Bilder med en krama av oförståeliga parasiter eller tonade fotografier av kvinnliga eller manliga reproduktionsorgan? Minus säljarens karma.

Många misstag, analfabetism

Leverantörer av titangel från Kanada Chuvashia (OOO TorgServis, auktoriserad huvudstad på 10 000 rubel, regissör Lukshin Vladimir Sergeevich, huvudaktiviteten grossisthandel med textilier och byggmaterial) undervisade dåligt ryska språket. Detta hindrade inte dem från att börja massivt sälja gelén för att öka penis och andra "användbara" produkter på berget till rustika köpare.

Texter skriver antingen själva eller hyr studenter billigare. Kanske är det därför tre "läkare" upprepar samma misstag i rad?

Efect, Carl! EFFEKTER!

Förutom den "påverka det" och "effektivitet" det finns inslag av filologi humor som "Om kort - ja", "Malaysian lyagshka", "zaViksirovano ökning", "experimentellt visat att krämen är indicerat för användning", "garanterat att lägga på", " tillväxt av kavernösa kroppar. "

Så grova fel i texten - en av de viktiga tecknen på ond tro.

Falska riktiga recensioner

Det är ingen hemlighet för alla som på sådana försäljningssidor, recensioner är vanligtvis inte riktiga eller skrivs senare med köparens ord. Och hur är det med sådana auktoritativa platser som Otzovik och IRecommend? Till skillnad från det nyare "Spartagen", som är skrivet uteslutande betald odes, talar negativa recensioner på Otzovik om ineffektiviteten av grädden "Titan". Det kallas även med namnet "smörjmedel", det vill säga ett vanligt intimt smörjmedel och inte en gel att öka. Hendelföretaget tog av sig från folkmassan av missnöjda människor. Också nämnda är LLC Logistics och andra.

Något kan bara ses i koden på sidan

Även i rubriken för fel sida: "Unik kräm för öka medlem ".

Och den här koden varje gång visar besökaren ett nytt datum, förmodligen att publicera en artikel i tidningen Playboy, varefter lageret i det ser ut som tomt:

En dag företag

Om du tittar på sidorna i TIN- och OGRN-produkterna nedan kan du se några av de juridiska uppgifterna om dem. Kanske kommer till och med på kommentarer av desillusionerade köpare, som redan har kastats på ett eller annat sätt. Företag LLC riskerar endast deras auktoriserade kapital, så de kan vara oläsliga i fonderna. 1000 rubel som de inte har något emot, du kan fortfarande skapa. Och om du ackumulerar för mycket negativt om drogen, gör sedan rebranding och sälja detsamma under ett nytt namn.

Ibland kan du följa grundaren av en hel kedja av likviderade kontor a la "Horn and Hoof".

Så lösningen är en - utbilda dina vänner om hur man skiljer från falska varor.

Dessert: analoger av "Tatan Gel", och vad det egentligen är

Naturligtvis finner en anständig person svårt att tro hur mycket lögner ligger i ett nötskal. Därför spädar vi de slutliga slutsatserna med en kopp humor.

Kom ihåg att japansk läkare som "kliniskt bevisat"? Om du ökar bilden ser du ett doldt meddelande från Japan.

Särskilt för dig ökade jag ännu mer och spårade en implicit text för att bli mer märkbar:

Ser du? Dessa japanska läkares ögon kan inte ligga. Så låt oss se vad som ligger bakom de imponerande orden "Prodew 400" och "Ajinomoto".

Det visar sig, Ajinomoto North America Inc. Är en amerikansk tillverkare av hudvårdsprodukter. Varken Japan eller Kanada eller Tchuvashia inte luktar. Här är en länk till deras hemsida www.ajiaminobeauty.com, där en feminin ballerina möter oss.

Och vad är då en Prodew? Enligt tillverkaren... fuktkräm för hud och hår.

PRODEW® 400 - Detta är en mycket effektiv fuktighetskräm som består av NMF-komponenter (naturliga fuktgivande faktorer). Den har utmärkt fuktabsorption och fuktretention. Tack vare dess fuktighetsgivande effekter och en hög grad av säkerhet för ögat och slemhinnor är det särskilt användbart som en luftfuktare för kosmetika och toalettartiklar.

I Ryssland kan en sådan Prodew gel köpas till ett pris av 200 rubel per rör.

Därför kan titangel i princip inte ha någon verklig effekt, förutom föryngring, läkning av huden och ökning av volymen på grund av fuktgivande. Och inga argument, ingen potentiell positiv återkoppling, kan försäljningen av rör i apotek och apotekskedjor inte överväga detta faktum.

Eller kanske bara en handkräm för 20 rubel sälja.

Vad ska vara medvetandet hos en person att sälja en kvinnlig bas för smink till bönderna för att öka penis?

rön

Vi har analyserat sätten att upptäcka oärlighet på exemplet titan-gel. Huvudpunkterna är:

 1. Garanterat resultat i 100% av fallen - bedrägerier.
 2. Brist på forskningsstatistik - misstänksam, försök att klargöra konsulterna.
 3. Många känslor och lite logik - Det är bättre att inte bli involverad.
 4. Läkare kan lagligt annonsera endast tandkräm och andra sätt att hygien, någon av deras användning i annan reklam är inte för läkare - det är olagligt.
 5. Om webbplatsen är maskerad under det kända - det betyder att vi har att göra med bedrägerier.
 6. Hint på någons underlägsenhet? De lurar precis och bryter mot lagen.
 7. Många falska recensioner - För oss är en skilsmässa.
 8. Många misstag i texten självrespektiv tillverkare tillåter inte.
 9. Det finns inga biverkningar och kontraindikationer - Är det bara en måltid, inte en medicinsk enhet?
 10. Kontrollera företaget av TIN och OGRYUN
 11. Vissa tillägg till webbläsaren och antivirussen hjälper till att identifiera bedrägliga webbplatser.

Genom att följa denna instruktion kan du rädda dig från orättvisa individer.
På tvivelaktiga webbplatser finns koder för att bestämma konton i sociala nätverk. Så dina personuppgifter kan erhållas även om du av misstag går igenom en spam-länk. För att inte tala om det faktum att om du kommer in i din telefon är det troligt att det kommer att komma in i många spambaserade brevbasen.

P.S. Vad raken lärs inte, men hjärtat tror på mirakel

I sin bok "Pojken är en fars fader", berättar den kända sexologen och psykologen Igor Semenovich Kon resultatet av en undersökning av över 52 000 heterosexuella män och kvinnor. Enligt denna studie 85% av kvinnorna är nöjda med storleken på deras partner. Nivån på tillfredsställelse hos män var bara 55%. Det är 45 procent, nästan hälften av männen vill ändra storleken på deras värdighet (mest ökning). De är riskgruppen och målgruppen för de många reklam för sättet att öka penis.

Vad händer om jag inte gillar min värdighet? Mest sannolikt handlar det om självkänsla, inte i en penis. Även ägarna till stora prover komplexa på grund av storleken. Det betyder att du har mycket ledig tid att oroa dig för det. Och vi måste ändra vår syn på oss själva, att fokusera mer på våra framgångar i livet.

Vad händer om din kvinna kom in i 15% som inte gillar din kuk? Hitta den andra av de återstående 85%.
(Och det finns naturliga, effektiva sätt att öka, men det här är en helt annan historia)