Huvud
Massage

Den mest effektiva kräm för penisförstoring: en granskning av preparat

Cream för att öka den manliga värdigheten är ett verktyg som hjälper till att öka penisparametrarna utan operation. Oftast sammansättningen av deras naturliga - de innehåller pektin, vitaminer, mineraler, essentiella oljor, extrakt av ginkgo biloba och cayennepeppar och andra komponenter som påverkar tillväxten..

Krämer för penisförstoring klassificeras i arter. De fördelar medel för långsiktig och kortsiktig effekt. Det finns en annan kategori - de inkluderar extrageler och salvor, de används endast i kombination med andra tekniker för att öka fallusen.

Lokala förberedelser för män hjälper till att öka längden och tjockleken. Processen är inte snabb, men många tillverkare lovar ett resultat i 1-2 veckor. Recensioner notera att för att uppnå önskat resultat bör du använda grädden i minst en månad.

Hur fungerar krämer för män, och när börjar de att agera? Vilka geler fungerar verkligen och vilka som inte gör det? Den fullständiga översynen av specialverktyg finns i vår översyn.

Hur fungerar penisförstoringskrämer?

Krämen för att förstärka penisen hjälper till att växa på bekostnad av normalisering av blodcirkulationen och dess förstärkning i ljumskområdet. Runt utformningen av en sådan plan finns det många rykten och spekulationen - vissa tror att det här är en skilsmässa och en myt, andra hävdar att att köpa en gel gör drömmar till verklighet.

Den otvivelaktiga fördelen med salvor är deras naturlighet. Läkemedel på syntetisk basis är sällsynta. I sistnämnda fall är den vanligaste hormonella kompositionen, som är bättre att inte använda i vuxenlivet utan en läkers rekommendation.

Salva för penis ska appliceras på en ren kropp. För att förbättra effekten gnids ämnet i 2-3 minuter. Använd enligt tillverkarens anvisningar. Varje tillverkare har sina egna applikationsfunktioner.

Om den används korrekt, detekteras följande effekter:

 • Förbättrar blodflödet i könsorganet
 • Också ökar längden och bredden av fallusen vid vilken som helst ålder;
 • Kraften ökar, varaktigheten av erektion ökar, vilket ökar kvaliteten på intima;
 • Libido ökar;
 • Normaliserad testosteronnivå beroende på anrikning av celler med mineraler och vitaminer;
 • Förbättrar tillståndet av penisens hud.

Hur fungerar grädden? Verkningsmekanismen är följande: Efter applicering och gnidning tränger de aktiva komponenterna in i cellnivån. Tack vare de aktiva substanserna, rusar blodet in i penis, fyller det de cavernösa kropparna, vilket leder till deras expansion.

Med tiden kommer de att kunna rymma mer och mer blod, respektive sträcka sig. Då med en naturlig erektion blir penis större. Resultatet är bevarat för livet.

Efter att ha lyftt grädden minskar penisen inte.

Typer av medel för en medlems tillväxt

Krämer är olika, de skiljer sig inte bara från sammansättning och namn, utan också till användningsändamål. Vilken gel som helst kommer att främja tillväxten av fallusen.

Alla salvor är uppdelade beroende på aktionstid:

 1. Krämer för penisförstoring med långvarig effekt. Använd den i flera månader i rad tills önskat resultat uppnås. Producenter försäkrar att den är bevarad tills åldern.
 2. Kortsiktig effekt. Sådana salvor appliceras på fallusen före kön. De stärker erektionen, vilket har en positiv effekt på kön. Åtgärdstiden är flera timmar.
 3. Extrageler. Denna kategori bör köpas om mannen utför en naturlig ökning av penis. Med andra ord är en ökning av ens egna händer foambuilding.

Krämer kan klassificeras enligt komposition. Det finns protein - i övervägande av protein aminosyror, hormonella - testosteronanaloger och naturliga - i kompositionen av extrakt av växter och örter. Den säkraste är det sista alternativet.

Du kan köpa grädden på apoteket eller på tillverkarens officiella hemsida. Priset varierar beroende på antal rör eller flaskor. Det finns ofta lager, ibland rabatter över 50%.

Betyg av de bästa krämerna för fallus

Om du verkligen köper en kräm, så är det så att det verkligen hjälper. Alla medel kan kallas unika, eftersom en sådan komposition inte upprepas någon annanstans. Men det finns ingen universell gel. En hjälper en, en annan berömmer en annan, etc.

Därför sammanställer vi vår egen TOP av de bästa och mest effektiva gelerna och salvorna som godkänts av medicinska specialister, har bra recensioner och ger verkligen resultatet i form av penisförstoring.

Titan Gel

Gel Titan - den enda i sitt slag, det finns inga analoger. Sammansättningen av en viss koncentration av ämnen, vilket bidrar till penisens tillväxt, oavsett åldern hos mannen. Fördelar med botemedlet: Lätt att använda, billigt, det finns inga kontraindikationer, inga biverkningar och sannolikheten för överdosering.

Appliceringsmetod: appliceras på könsorganet gnidas i 4-6 minuter. Använd en gång om dagen. Kurs - från 1 månad och längre. Den första effekten manifesterar sig i 2-3 veckor. Enligt recensioner påverkar läkemedlet positivt libido och erektion.

Sammansättning Titan gel naturligt. Det finns sådana komponenter i det:

 • Extraktion av epimediet.
 • Lichen extrakt.
 • Vitaminer, mineraler.
 • Bär galla.
 • Peruanska vallmo.

Kompositionen har en komponent av elastin, vilket ökar hudens elasticitet. Därför kan verktyget användas när du sträcker penis med händerna.

Rasputin Gel

Rasputin i form av en gel är ett dubbelmedel. Det syftar till att öka den manliga värdigheten och öka sexuell aktivitet. Används hemma, sättet att använda, som med Titanium gel. Det finns inga kontraindikationer.

Produkten klarar effektivt uppgiften på bekostnad av ingefära, arginin, extrakt från gyllene rot. Du kan jämföra med läkemedlet Tongkat Ali Platinum - stärker den sexuella lusten och normaliserar erektion.

Men fördelarna med Rasputin-kräm är att det ger sådana effekter:

 1. Öka längden på penis till 2 cm.
 2. Öka kroppens tjocklek med 10-15 mm.
 3. Normalisering av blodcirkulationen.
 4. Förstärkning av libido.

För att uppnå maximal effekt rekommenderas det att applicera Rasputin-kräm på könsorganen en halvtimme före intimitet.

MAXI STORLEK

Ökar tjocklek och längd. Du kan använda den som mono-medel, och även kombinera med andra sätt att förstora. Kompositionen av kollagenkomplexet, proteiner, elastin, aminosyror, extrakt från medicinska växter.

Till skillnad från andra medel för en sådan plan, tillåter MAXI STORLEK dig att öka längden på samlag.

Anvisningar för användning: appliceras på torr penis 2 gånger om dagen. Mängden grädde är ca 5-7 ml (det handlar om lite mer än en halv tesked). Gnugga dina händer. Det är bättre att använda före kön.

Hur mycket är och var att köpa? Apoteket är inte till salu. Men du kan köpa på tillverkarens hemsida, kostnaden är upp till 1000 rubel.

XXL Power Life

Det fungerar bra, bekräftar NUPerov (anhängare av en naturlig ökning av könsorganet). Lämplig för kombination med vakuumpump eller extender.

I det senare fallet appliceras det på penis efter avlägsnande av anordningen. Du kan inte använda den samtidigt. Du kan bara köpa online. Priset är lågt - ca 900 rubel.

 • Intolerans mot kompositionen (manifesterad efter första ansökan);
 • Ålder till 18 år.

Det rekommenderas att använda krämen XXL driver Life, om en man inte är nöjd med längden / tjocklek medlemmen, varaktigheten av samlag, det finns problem med potensen, minskad libido på grund av psykologiska orsaker.

Som en del av dimetikon, Muira puama, taggig kvast, ginseng extrakt och ett dussin naturliga ämnen som påverkar tillväxten av människans fördel i komplexet.

Falloston

Det här verktyget är ganska tvetydigt. Många män har kommit till slutsatsen att det är bättre att inte köpa den för en långsiktig ökning av grädden. Varför är det så? Övning visar att effekten av ansökan är tillfällig - inte längre än 2-2,5 timmar. I kompositionen av komponenterna i den irriterande effekten, vilka förbättrar erektion.

Alternativt kan Falleston kombineras med andra krämer, eller till exempel en vakuumpump, då kommer effekten att vara längre. Men medan detta experiment är okänt finns det inga recensioner.

Falloston är bättre att använda för problem i kön:

 1. Svag och kort erektion.
 2. Erektil dysfunktion.
 3. Minskad libido.
 4. Tidig utlösning.

Applicera på sexuella organet i 5-10 minuter före den ihåliga handlingen. Om en medlem börjar tippa, fungerar verktyget. Tätning betyder ökat blodflöde.

I kompositionen finns ämnen av organiskt ursprung som påverkar koncentrationen av testosteron. Med månatlig användning kan du öka nivån av hormonet i blodet.

Penilux

Enligt tillverkaren har Penilux gel många effekter. Produkten ökar penisens längd / tjocklek, påverkar positivt könskvaliteten, eftersom det stärker erektionen.

Anvisningar för användning:

 • 5-10 ml av läkemedlet appliceras på en ren penis;
 • Gnid i 5 minuter med massagerörelser;
 • Använd en gång om dagen;
 • Kurs - från en månad och längre.

Det finns information om att Penilux kan förstora penis med 10 cm. Men det här är en lögn, eftersom det är fysiologiskt omöjligt. Det ultimata resultatet av långvarig användning är högst 2-3 cm. Men det här är inte heller dåligt.

Andra geler och salvor för penis tillväxt

Eftersom problemet med missnöje med penisens storlek är akut, leder till ett antal negativa aspekter, marknaden är full av specialiserade verktyg. Det är inte bara krämer, utan även sprayer, tabletter, piller, etc.

Som ett alternativ till krämer kan du använda Dominator spray. Att säga hur mycket penis kommer att öka är svårt. Enligt recensioner ger dock ansökan före kön en kvalitetshöjare och ett förlängt samlag.

Ofta finns det positiva recensioner om geler / krämer som presenteras i tabellen:

Granskning av de bästa penisförstoringskrämmen (med recensioner av män och läkare)

De flesta representanter för det starkare könet är missnöjda med penisens storlek. För att skapa extra centimeter är redo att tillgripa även hjälp av en plastikkirurg eller regelbundet dra penis extender, endast dessa metoder är dyra och inte alltid motiverat. Cremen för penisförstoring anses vara överkomlig, snabb och viktigast, ett enkelt sätt att förstärka penis. Men hur effektivt är det? Hur inte att missa med ett val av augmentation? Vi avslöjar hemligheter i den här översynen.

Egenskaper för det perfekta läkemedlet

På den moderna läkemedelsmarknaden erkänns även smörjmedel med värmeeffekt som ett sätt att öka penis. Faktum är att de bara stimulerar blodflödet, vilket ger extra volym, men påverkar inte på något sätt organets faktiska storlek. Verkan av sådana droger är kortsiktig och passerar efter oxidation och inaktivering av den aktiva beståndsdelen.

En riktig gel för en penisförstoring bör inte bara stimulera blodpåfyllningen utan också ha ett antal andra effekter:

 • Stimulera tillväxten av celler i penisens vävnader.
 • Potentiär celldelning.
 • Ge kroppen med byggmaterial för bildandet av cellulära strukturer.
 • Förbättra intracellulära metaboliska processer.
 • Var försiktig med könsorganets känsliga hud - fuktar det, ger elasticitet och regenerering.
 • Stärka penisens kärlsystem.
 • Indirekt stimulerar produktionen av manliga könshormoner.

Det är också viktigt att produkten har en positiv effekt på erektionens kvalitet och varaktighet, eftersom låg sexuell uthållighet är ett problem som åtföljer otillfredsställande könsstorlek.

En bra kräm för att öka penis utöver lokal irriterande komponenter borde ha i kompositionens ledare, se till att de kommer till destinationen - djupt in i könsorganets vävnader.

Vad marknaden erbjuder

I apoteket kan allt fler krämer inte kallas bred. Geler för penisförstoring har 1-2 irriterande komponenter, på grund av vilka en tillfällig effekt av ökningen uppträder. Förresten är han ofta märkt endast av en man, eftersom stimuli ökar nivån av slemhinnans känslighet, utan att väsentligt ändra volymen hos könsorganet.

I sökandet efter en effektiv lösning kan en man rekommenderas att ansöka om det globala nätverket. Här värda alternativ, vars handling bekräftas av köparens åsikter, mycket mer. De mest populära krämerna för penisförstoring för tillfället:

 1. TITAN GEL.
 2. Persiska Shah.
 3. MaxiSize.
 4. Mega penis.
 5. Utvecklingssex.
 6. PENIS DEVELOPMENT CREAM.
 7. Penon Gel.
 8. Hot XXL Power Life.
 9. Largo.

Tidigare, för att öka penis används kirurgi, men i vår tid finns det mycket bättre och säkrare sätt att förstora penis.

Alla dessa verktyg har visat sig mycket bra. Negativa svar om dem är sällsynta, men tacksamma - mycket. Vilken grädde för en medlem är effektivare och bättre, kommer att leda till översynen av alla medel.

 • TITAN GEL.

Krämen för att öka manliga medlemmen är den bästsäljande bland analogerna. Det kombinerar ett positivt inflytande på kraften hos peruanska vallmor, horn och tistlar. Hydrolysater av proteiner och aminosyror ger snabb och aktiv tillväxt, elastin tar hand om kroppens hud under intensiv ökning. En av fördelarna med botemedlet är behovet av att applicera det en gång om dagen. Bonus för patienten är en märkbar ökning, inte bara i kroppstorlek utan även i libido. Enligt tillverkaren är effektiviteten bevisad kliniskt, säger kunderna om ökningen av penis till 3 cm i längd. För mer information om produkten klicka här.

Innehåller extrakt av ginseng, nål, kastanj, ginkgo biloba, notoginseng. Växtsammansättning ger en omfattande återhämtning av det sexuella organet samt stimulering av dess ökning på grund av att celler sträcker sig under påverkan av blodvatten. Gingerharts fungerar som en irriterande komponent. Förstoringsåtgärden är möjlig med en mans önskan. Grädden ska appliceras dagligen och gnidas tills den absorberas fullständigt genom massrörelser i 15 minuter. Särskilt effektivt verkar detta verktyg i kombination med utvinning av penis med en pump.

Cream-gel innehåller aminosyror och proteiner i den hydrolyserade formen, enzymer, liksom ett komplex av elastin med kollagen. Detta talar om hans förmåga att inte bara stimulera uppdelning och tillväxt av penisceller, utan också att ta hand om hans hud och ge kroppen ett riktigt estetiskt utseende. Används 2 gånger om dagen. Du kan använda grädden under intimitet. Dessutom ökar känsligheten av penis. Recensioner av män som jämför olika typer av medel, säg att denna kräm är verkligen bäst. För mer information om produkten klicka här.

Det bästa alternativet är att rådgöra med en urolog för råd, han hjälper och råder dig att välja en kräm för dig.

 • Mega penis.

Salva för att öka styvheten och styrkan av erektion. Det gör penis fastare på grund av fenugreek och fenugreek extrakt som tänder penisvävnaderna, vilket säkerställer korrekt blodtillförsel. Diosgenin - ett hormonliknande ämne som stimulerar den naturliga processen att omvandla testosteron, vilket ger en ökning av styrkan. Det appliceras två gånger om dagen i 3-10 minuter med massagebevegelser. Data om förmågan att öka könsorganet uppstod från berättelserna från köpare, eftersom verktyget ursprungligen användes för att eliminera erektil dysfunktion.

 • Utvecklingssex.

En effektiv grönsaksbaserad grädde, vars sammansättning håller sig under tavlan, samtidigt som man säkerställer hypoallergenicitet och säkerhet för produkten. Instruktionen lovar en ökning på upp till 5 cm i 2 månaders användning. Recensioner av grädden indikerar en 2-3 cm real tillväxt under samma period. Det appliceras tre gånger om dagen till en icke-upprepar penis. Tillämpningsförloppet är från 2 veckor till 2 månader.

Aktivisator av penis tillväxt, som innehåller extrakt av goldenrod, svart vinbär, herdens väska och vindruvor. Handlingar på ett komplicerat sätt - ökar penisens storlek genom att öka erektionen, samt att expandera och stärka de kärl som matar den cavernösa kroppen. Den appliceras två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen. Instruktionen kräver att rester av produkten tvättas med tvål före samlag. Som en hudvårdsprodukt används mandelolja.

Ett naturligt medel för att öka den manliga värdigheten, innehållande extrakt av palm sabal, gurkmeja, ginseng och även arginin. Alla växter förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet, främjar förbättringen av muskelton och kärlväggar, vilket gör att du kan njuta av en full erektion hos män. Cremen appliceras på penis, pubis och skrotum. Som ett resultat av dess verkan ökar syntesen av testosteron i testiklarna. Applicera två gånger om dagen.

Cream för tillväxten av den manliga kroppen, som har det bredaste utbudet av användbara komponenter: extrakt av ett horn, lav, ingefära, ginseng, hästkastanj, puime muira samt betain och enzymämnen. Dimetikon fungerar som en ledare och ett smörjelement. Stimulerar penisens tillväxt, såväl som ökad styrka, stärker erektionen, ökar längden på samlag. Instruktionen rekommenderar att du applicerar grädden en halvtimme före kön varje dag. En viktig punkt är regelbunden applikation samtidigt. Recensionerna bekräftar flaskans goda tolerans. För mer information om produkten klicka här.

Medel för att öka penis baserat på extraktet av cayennepeppar. Gör det möjligt att värma upp penis så gott som möjligt, öka elasticiteten hos dess vävnader före den kommande träningen. Därför appliceras den genom massrörelser i en halvtimme före mekanisk åtgärd. Användningen av pumpar, förlängare och jelqing under användningen av salvan ger snabbare och märkbara resultat än utan det.

Frågan om kostnaden: var och hur mycket

Alla salvor som anges för utvidgningen distribueras via Internet. Nedan är en jämförelsetabell över priser som indikerar kostnaden för ett rör av drogen. Mängden och utgiften för olika droger kan skilja sig, men i regel krävs 2-3 rör för kursen - för detta borde köparen vara redo.

Gel för penisförstoring - en myt eller verklighet

Många män har ett mycket stort "problem". Många är inte nöjda med vad naturen har tilldelat dem - penisens storlek. Det finns medicinska och folkliga medel för penisförstoring. En av de mest effektiva och säkra metoderna är en gel för att öka penis. Detta är vår artikel.

Sedan tonåren undrar framtida män vad storleken borde vara. Ofta okunnighet om anatomi, kan åsikterna från vänner orsaka en negativ attityd gentemot sina könsorgan. Idag ska vi försöka hjälpa dem som har ett sådant problem.

Manlig anatomi

I alla män har könsorganen olika storlekar. Penisens storlek kan vara 12-18 cm i erektionsstaten. En medlem som är mindre än 12 cm kallas liten, mindre än 8 cm mikropeni, mer än 18 cm - stor.

Mäta längden på penis kan vara i tillståndet av erektion, sätta linjalen till pubis längs hela organets längd. Kan mätas i ett tyst tillstånd. För att göra detta, till den pubic hårlinjaledaren, å andra sidan dra lidmen så tätt som möjligt och mäta.

Inuti orgeln finns på båda sidor kavernösa kroppar med ett stort antal blodkärl, mellan dem en svampig kropp - de är med blod och ökar organet. Ju mer blod kommer in, desto mer ökar orgeln.

Något sätt att förstora en penis (tabletter, salvor, geler) kan inte fysiskt göra penis större. Deras egendom är att öka mängden blod som kommer in i penis i ett upphetsat tillstånd för att lägga till extra, ibland efterlängtade centimeter.

Det finns andra metoder för att öka kroppen. Det finns en NUP (naturlig ökning i penis) - det här är en hel grupp tekniker för att öka penis. Vi kommer att beskriva några av dem.

Medicinska produkter för att öka den manliga värdigheten

Medicinska läkemedel för utvidgning av penis kan delas in i tre grupper:

 1. Åtgärden sträcker sig direkt till tiden för samlag. Används omedelbart före samlag.
 2. Förlängd åtgärd. De används systematiskt och under lång tid, direkt för att öka organet.
 3. Används dessutom med andra metoder.

Kan en salva att öka en penis verkligen öka sin storlek? Att medlemmen har vuxit är nya tyger nödvändiga. Salvor och geler kan inte orsaka denna process.

Deras effekt är att inflödet av blod som de orsakar främjar sträckningen av de cavernösa kropparna och en signifikant ökning i kroppen i det upphetsade tillståndet.

Systematisk användning av droger kan lösa problemet med penisstorlek i ett upphetsat tillstånd. Vilken komposition har en gel och salva för penisförstoring?

Dessa är substanser som ger ton till musklerna, värmer upp vävnader, orsakar blodkörning till organet. Effekten av dessa ämnen bör beräknas noggrant, för att inte orsaka negativa reaktioner är det nödvändigt att observera dosen.

Oftomer och geler består oftast av örter, som används i folkmedicin under lång tid, hjälper till att öka den manliga kroppen.

Komposition av penisförstoring betyder:

 • Olika typer av mossor och lavar, extrakt som bidrar till tillströmningen av blod till organet.
 • Extrakt från frukter och frön av druvor ger elasticitet till kärl.
 • Shepherds handväska är källan till väsentliga spårämnen och vitamin.
 • Alantoin (Parabansyra), fungerar som en helande förberedelse på vävnader, ökar metabolism.
 • Den gyllene kanadensiska (Solidágo canadénsis) fungerar som ett botemedel mot inflammation.
 • Thistle (Cárduus) - främjar ackumulering av testosteron i kroppen.
 • Epimedium är en vegetabilisk Viagra.
 • Meyen klöver är ett sätt att höja potensen.
 • Hjälpämnen - oljor, vax, vitaminer.

Det är också möjligt att ha en hormonell komponent. Hormoner kan inte användas av alla. Innan du använder, måste du veta vilka biverkningar som kan orsaka användningen av externa medel. Med rätt användning av geler och salvor orsakar detta inte obehagliga känslor.

Biverkningar

 1. Obehagliga känslor i magen - illamående, kräkningar.
 2. Allergiska reaktioner på organs hudutslag, rodnad, klåda.
 3. Brott mot styrkan, bildandet av sår på penis.

Sådana lågkvalitativa droger eller förfalskningar orsakar ett sådant tillstånd. Det mest effektiva sättet att öka penis - det här är vad som passar en viss man. Bland alla mångfald måste du välja den som kommer att leda till önskad åtgärd.

Det bästa sättet att lösa ett intimt problem

MaxiSize - kräm-gel som främjar kroppens volym. Det är enkelt att använda. Ren kropp appliceras två gånger om dagen. Effektiv före samlag som smörjmedel.

Resultatet kommer efter en daglig ansökan att vara efter två månader. Det kan vara 2-5 cm, kommer att hända på grund av:

 • Ackumulering i penis av protein.
 • Förbättra blodcirkulationen.
 • Ökad styrka.
 • Ökad känslighet av penis.

Läkemedlet har kontraindikationer, du måste noggrant läsa instruktionerna.

StandUpGel - Naturligt botemedel för ökad manlig värdighet. Nourishing gel, som fungerar väldigt snabbt. Kontinuerlig användning av det leder till bra resultat.

Ointment XXL Power Life har mycket bra recensioner av dem som använde den. På grund av dess sammansättning förbättrar salvan elasticiteten, känsligheten av huden, förbättrar kraften, förlänger samlaget. Enhetsförlängaren och salva ger bra resultat.

Gel Titan - Ett annat effektivt verktyg för att öka den manliga värdigheten, som appliceras på den rena, torra ytan av kroppen i uppreist skick.

Massage 10-15 minuter (rörelse från bas till huvud), eftersom det sträckte sig. Kontinuerlig användning inom två månader kommer att ge konkreta resultat.

Tabletter för penisförstoring agera på samma princip - ökar blodflödet till penis, förbättrar erektionen, förlänger samlaget.

De mest effektiva är:

Tabletter för penisförstoring är effektiva med en uppsättning övningar. Inom två månader efter komplex behandling kommer det att bli ett bra resultat.

Apparat för utvidgning av penis

Det mest effektiva sättet är en ökning av extender. Han agerar på principen om Ilizarovs apparat.

På grund av sträckning bildas nya celler inuti kroppen, vilket ökar fysiskt. Ovetande talar många människor felaktigt för enheten - en expander, en expander, båda namnen är inte sanna.

Extender för att öka penisen utvecklades av forskare. När den används korrekt är den säker och effektiv.

 • De första resultaten kan ses inte tidigare än 2-3 månader.
 • Penisförstoringen är verkligen möjligt med 3-5 cm.
 • Det rekommenderas att bära enheten flera timmar om dagen (3 timmar på morgonen och 2 på kvällen), i ett halvt år.
 • Ökningen sker inte bara i längd utan också i bredd. Vävnadstillväxten sker under hela organets volym.
 • Den består av två fästelement, plast och silikonringar, olika dynor.
 • Extender för penisförstoring kan vara effektiv om den används korrekt

De som inte vill ha på sig enheten hela dagen kan använda vakuumpumpen - en enhet som ökar penisen. Denna enhet, som använder vakuumtryck för att dra penis, ökar blodflödet till det.

Permanent manipulering av pumpen bidrar till att öka penis, men övningarna ska vara permanenta och tidskrävande.

Ökad medlemshyaluronsyra

För att öka organet över hela bredden och i längden, använd hyaluronsyra (hyaluronsyra), som injiceras.

 1. Denna syra är i vår kropp. Det är ansvarigt för att bibehålla vätskans balans i vävnaderna. Införandet av det i kroppen passerar utan avvisning, förstörs i kroppen från 7 månader till ett år.
 2. Injektioner rekommenderas för att öka penisvolymen och tidig utlösning på grund av den lilla storleken på penishuvudet.
 3. Förfarandet utförs under lokalbedövning. Under penisens hud tillsätts den önskade mängden syra, fördelas jämnt över hela ytan.

Efter introduktionen går patienten hem. Det är nödvändigt att följa all doktors rekommendationer.

Folkmekanismer för penisförstoring

Inte alla kan få möjlighet att använda medicinska metoder, de tillgriper för att lösa problemet med människors metoder. Hur man ökar en medlem av folks medel? Det finns två typer av behandling:

 1. Övningar eller yttre effekter direkt på kroppen.
 2. Användning av avkok av örter, infusioner, verkställande på sexuell funktion.

Den första metoden har flera metoder:

En av de äldsta - jelqing. Denna speciella form av massage, som är en "mjölkande" rörelse av händerna från pubis (botten av penis) till huvudet på penis.

Fingrar (stora och index) utgör en ring, ett komprimeringsorgan. Daglig övning i 15 minuter, med användning av geler och salvor, efter två månader ger ett positivt resultat.

Det finns fortfarande folkmekanismer för penisförstoring - en pump och mer extrema, som utförs av en enhet som tillverkats av sig själv.

En ökning av manlig värdighet sker genom att hänga lasten på en sträng. Gör cirkulära rörelser runt sin axel eller från sida till sida, gör 10-15 gånger. Detta är förknippat med skador, så det används mycket sällan.

Komprimera läsk före samlag. Man tror att en sådan process är gjord för att öka kroppen och dess elasticitet. Du kan inte sätta läsk på huvudet, du kan bli bränd.

Den andra metoden att öka penisen populära metoder involverar användning av olika dekoder och infusioner, vilket ökar erektion, längden på den sexuella handlingen, penisens storlek. Du kan använda sådana örter för dessa ändamål:

 1. Roten av ginseng.
 2. Tinktur av timjan.
 3. Frö av malurt.
 4. Tinktur av vitlök.

De örter som används för detta ändamål är mycket många. Alla måste välja själv vad som är rätt för honom. Läs de nya artiklarna på vår hemsida.

Salvor för penisförstoring

Mycket ofta är män intresserade av sätt att öka sitt sexuella organ, det finns många orsaker till detta och inte minst den skapade myten som en kvinna kan tillfredsställa eller bara ge största nöjen till en stor penis.

Inte minst rollen av porrfilmer, där som ett urval av stora medlemmar av aktörerna.

Ett av de mest populära sätten att öka en penis är några krämer, salvor, geler och inte med en enkel, de är mycket billigare och ser säkrare än operationer och andra sätt att öka könsorganet. I den här artikeln kan du lära dig om hur läkare och patienter relaterar till denna fråga, samt att lära känna de mest populära krämerna och gelerna, deras sammansättning och metoder för applicering.

Penisförstoring: Myter och verklighet

Ökningen i penis är i stor efterfrågan bland män i alla åldrar. I den moderna världen vill en man ha ett stort sexuellt organ och, om naturen har berövat honom några centimeter, försöker han få dem med andra metoder. De vanligaste metoderna, liksom de myter och realiteter som är förknippade med dem, kommer vi att berätta nedan.

Vi smeder, gnuggar och väntar på effekten...

Och det fanns inte, det var det inte. På fördelarna eller skadorna går effekten av krämer, geler och salvor för ökningen ett stort antal myter. Tillverkare av mirakelprodukter om några dagar garanterar en ökning av penis, inte bara i längd utan även i diameter.

Din "kompis" bör öka på grund av stimulering av vävnadsceller, det vill säga han bör börja växa, som med en trollstavs stroke, och då, när han växer upp till den storlek som krävs, kommer han omedelbart att sluta. Hur mycket behöver du? 18, 20 eller 25 centimeter? Allt är möjligt, du måste bara gnugga den noggrant!

Och effekten kommer inte att hålla dig att vänta... för att det inte alls kommer att bli! Populära salvor, krämer och geler utan användning, ingen skada kommer inte att medföra din hälsa. Även om fortfarande en positiv effekt av dessa smittämnen kommer att vara - kommer huden på din penis att bli öm, slät och silkeslen, som en nyfödd bebis pop, som de säger i reklam!

Träna på din storlek!

Visst kan fysiska övningar stimulera processen med penisförstoring. Bara här är en sak: om ditt sexorgan har blivit vuxet, om du inte är tonåring och puberteten i ditt fall är ett långt glömt faktum, kommer inga övningar att hjälpa dig att öka penis.

Speciella klasser, borrträningar, manuella metoder kommer att ha en positiv effekt, förebyggande av könsorganssjukdomar har inte förhindrats av någon.

Och kom ihåg: de som säger - det är ett muskelorgan, vet bara ingenting om strukturen. Penis består inte av muskler, utan av cavernösa och cavernösa kroppar, som expanderar genom att ackumulera blod och därmed framkalla en erektion. Du kan inte uppnå ökningen genom att träna musklerna.

Salva för en medlem

Medel som bidrar till hur man ökar penis - mycket populärt i onlinebutiker. Nästan alla män och kvinnor vet att det nu är möjligt att förstora en penis, men det är också mycket viktigt hur du använder det!

 • Ett starkt kön är naturligtvis benägen för tävlingar: män med en värdighet som är stora i diameter är intresserade av hur man ökar längden på penis; Samtidigt vill killar med långa peniser veta hur man ökar tjockleken på penis.
 • Det finns en uppfattning att genitalorganet är en symbol för maskulinitet, så många söker ett sätt att öka penis för att känna sig mer självsäker.
 • Ca 80-90% av männen frågade sig en gång en gång, hur man ökar storleken på penis.
 • Kirurgiska ingrepp är osannolikt att någon drar (kirurgisk utvidgningen av penis i kliniken), så det första de pojkar och män i alla åldrar försöker hitta lektioner (video) hur man kan öka penis och ser särskilda metoder för penisförstoring.

Men sanningen är att de flesta av dem är slöseri med tid. Men det finns ett antal bevisade metoder för att lägga några centimeter till ditt könsorgan (sätt att förstärka penis med 2-4 cm). Var dock försiktig och akta dig för imitationer!

Effekt av kräm

Tänk på det effektivaste sättet (räknar inte operationen) och ta reda på hur du kan förstora penis hemma med 2-3 eller 5-6 cm.

I genomsnitt är storleken på medlemmen i upprätt tillstånd 13-15 cm. Men ofta räcker det inte för att fullt ut tillfredsställa tjejen. För att inte tala om de kvinnor som födde. I vår tid kan du öka krämen med 4-5 cm och det här är inte allt! Din erektion kommer att vara längre och varaktigheten av samlag kan lätt nå 3 timmar utan paus!

Krämer som ökar penis - det här är ett stort hopp för män med liten storlek. Men låt oss ta reda på om du kan öka penisens storlek och vilka instruktioner du behöver följa.

Vi är lovade att på bara 3 veckor kommer vi att uppnå följande resultat

Känsligheten och varaktigheten av penisens "stigare" ökar 1,5-2 gånger. Den första effekten är en ökning av penisens längd: 1-1,5 cm.

Främjar hur man ökar tjockleken på penis (penis), liksom inriktningen av formuläret. Varaktigheten av samlag växer snabbt med 60-70%!

Gör det möjligt att öka längden på penis med 4-5 cm! Ibland förbättras könets kvalitet. Orgasm blir kraftfullare och varar upp till 5-7 minuter. Och kvinnor blir galen.

Men en av recensioner om grädden för att förstora penis (penis) man 28 år gammal:

"Tidigare ansåg jag mig som en utmärkt älskare, jag var säker på att min 15 cm är mer än. Flickor har alltid varit nöjda med mig (tror jag)... men när jag såg annonsen om denna kräm på internet och tänkte, varför inte prova en sådan löjligt pris (vi alla vet att kostnaden för penisförstoring med kirurgi är mycket hög). I en månad för daglig användning förlängde jag min värdighet med 3 cm. Jag lyckades också förstora penis i diameter (bred) och det blev märkbart fastare! "

Ledande sexologer har sin egen åsikt, feedback:

"Penisförstoring med grädde för idag är det enda alternativet till plastikkirurgi. Du får ett positivt resultat på bara några veckor. När det gäller statistik kan vi säkert säga att krämen som ökar penis hjälpte 95-98% av männen som använde den! "

Med tanke på det stora antalet förfalskningar rekommenderar vi att du var försiktig och använd endast originalet!

Det rekommenderas att använda inom en månad, högst två. Men du kommer inte bara se, men kommer också att känna effekten från de första dagarna av ansökan. Viktigast är att det inte finns någon hälsorisk, till skillnad från mindre säkra sätt, såsom hängande laster, användning av en pump för att öka penis eller operation. Om du fortfarande tvivlar på om det är möjligt att förstärka penis med grädde, så säger vi med självsäkerhet: Ja, det kan du!

Hur mycket tid?

Ett annat viktigt plus att använda en kräm för att öka penis (penis) är den minsta tiden som krävs för proceduren. Det tar inte mer än en minut att ordentligt sprida orgeln.

 • Samtidigt lämnar produkten inga märken på kläder, och det har ingen lukt. Därför kommer ingen att gissa om din "session".
 • Och det visar sig att man bara spenderar 2-3 minuter om dagen på denna process, du kommer i en månad (och även tidigare) att glädja och överraska någon tjej och kvinna med kvalitet, långvarigt sex!
 • Effektiv ökning av penis hemma är nu tillgänglig. Och det finns inget behov av dyr behandling, plast och resor till läkare.

En viktig punkt! Många hävdar (eller bara tror) att penis är ett muskulärt organ. Ha! Dessa människor har ingen aning om sin struktur. Cavernous och cavernous kroppar är baserna av penis, som växer på grund av tillströmningen av blod (när det är upphetsat). Således har vi slutsatsen att snabbt öka penis (medlem) i första hand hjälp hellre, snarare än övningar.

Populära metoder för att öka penis (penis) för närvarande är användningen av olika geler och andra medel som måste appliceras på könsorganet och gnidas. När du väl är på vår webbplats, är det troligtvis också intresserad av någon information om salvor och geler. Och säkert vill du få svar på frågan om huruvida du faktiskt förstorar en medlem själv med hjälp av ett sådant verktyg.

Geler är tillräckligt säkra Huvudingredienserna är naturliga ingredienser (till exempel örter är afrodisiakum). Och hur man förstorar en medlem med hjälp av örter, frågar du? Egenskaperna hos speciella örter, som effektivt påverkar styrkan, använde för länge sedan svenskt företag som producerade varor för sexbutiker.

 • Alla användbara ingredienser samlas noggrant för hand och skickar kvalitativ bearbetning på specialutrustning.
 • Människor som testar dessa växtbaserade geler hävdar att det betyder att penisförstoring ger ett resultat, men endast tillfälligt.
 • Svullnad av organet i flera timmar.
 • För långtidseffekter bör andra droger användas för att öka penis.

Slutsats: Om du vill uppnå permanenta, stabila resultat och verkligen öka penis hemma, har du 2 bevisade sätt: grädde för en medlem eller operation. Komplexa effekter av ämnen som ingår i kräm för penis, låter dig få det förväntade, önskade resultatet på kort tid och till och med hemma (hemma).

Allergier och kontraindikationer

Faktum är att köpa en salva för att öka penis är ett seriöst och ansvarsfullt steg. Se till att du inte har några allergier och kontraindikationer!

Kom ihåg! Salvan sammansättning kan innehålla ämnen som orsakar klåda, brännande och allergisk reaktion beroende på den enskilda organismen. Därför rekommenderas det starkt att du känner till kompositionen och användningsmetoden innan du frågar dig själv det exakta målet om hur du kan öka medlemmen genom folkmedicinska åtgärder.

Effekten är i stor utsträckning lik med användningen av syntetiska droger - som hjälper till vid expansion av penisens kapillärer.

 • Det finns ett flöde av blod, och det blir lättare för penis att bli fastare.
 • Det rekommenderas för män och pojkar som vill ha, men vet inte hur man ökar penis i volymen, få en fast och snabb erektion som kommer att bestå under en längre tid.
 • Men tyvärr också inte för alltid. Salvor, som geler, har bara en tillfällig effekt på penisstorlek.

En sätt att förstärka penis hemma:

 1. Tvätta noggrant området med tvål,
 2. Torka med en handduk och vänta tills den torkar helt,
 3. Ta salva för att öka penis,
 4. Applicera en liten mängd på könet och gnid 5 minuter,
 5. Upprepa proceduren på morgonen och kvällen.

Risk för kräm för att förstora penis

Förberedelser för ökad styrka, och ännu mer, att öka penis på vår inhemska marknad idag är inte mindre än den europeiska. Därför bör förhållandet mellan varje man som bestämde sig för att använda något sätt att öka en medlem vara extremt allvarlig.

Efter att ha tagit upp felaktiga medel för att öka mängden pengar är det möjligt att påföra mycket stor skada inte bara på hälsotillståndet som helhet utan även på önskat slutresultat - ökningen av penis.

 • Det är väldigt sorgligt att användningen av många läkemedel för att öka penisen ofta leder till erektil dysfunktion, och ibland till och med impotens. Det är ganska lätt att förklara denna situation.
 • Detta beror främst på det faktum att många män vill ha resultatet av en ökning av medlemmen direkt.

Dessutom är många av männen mindre intresserade av kompositionen och möjliga biverkningar, och än mer används de långsiktiga konsekvenserna av olika kemiska preparat, geler eller salvor som påstås specifikt för ökning i.

Vårdslös inställning till egen hälsa, rädsla för att vända sig till en specialist kan alltid beskriva en rysk man, särskilt när det gäller penisförstoring.

Val av grädde

Så ofta det händer idag: för penisförstoring, tar praktiskt taget inte förhört rysk man vid första uppstod en sådan tanke för första fångade hans blick gel, kräm eller läkemedel för att öka penis.

När allt handlar om problemet med ökning i till en specialist är han helt enkelt - bara synd, och att tänka på olika instruktioner och biverkningar - han har givetvis inte tillräckligt med tid för detta. Och vad är resultatet av detta ökning i?

Det bästa alternativet för en sådan penisförstoring är inget resultat.

Men tillsammans med "nej" resultatet av penisförstoring kan uppleva illamående, kräkningar, huvudvärk av olika slag, täppt näsa, suddig i ögonen, för att inte tala erektil dysfunktion att gå på en dag eller två, några veckor eller ännu längre utdragna under flera månader.

Behöver du sådana droger för att öka penis?

Vad ska jag vara uppmärksam på?

Speciellt bör vara uppmärksamma på det faktum att upprepade fall av leverans av geler och krämer, i bästa fall, sälja, och i värsta fall kan leda till förstörelse av integriteten i huden på penis och dess huvud, en mängd erosion, allergier och sår, och även leda till ihållande kränkningar erektion.

Sådana krämer och geler har inte genomgått en enda klinisk studie, och läkare kan bara ringa ett leende.

Vetenskapligt bevisat att geler, krämer och salvor - kan inte öka penis med en millimeter. Medlemsökning Är ett omfattande program för intag av speciella droger som permanent kan öka blodflödet i det manliga reproduktionssystemet för att konsolidera resultaten av övningar med hjälp av metoden att sträcka penisbindningarna.

Tänk på dig själv - innan du väljer!

De mest populära salvorna, krämerna, gelerna för förstoring av penis

Falloston +

Speciellt utvecklade medel Falloston + hänvisar till ett helt säkert för kroppens biologiskt aktiva substanser. Den är gjord av naturliga komponenter som har en positiv effekt på sexuell funktion, sexuell aktions varaktighet och stimulerar tillväxten av penisceller.

 • Läkemedlet är en unik kräm som rekommenderas för terapeutisk användning eftersom den har en fördelaktig förstärkningseffekt på en mans sexuella sfär.
 • Fallostone + påverkar inte hjärtrytmen, ökar inte blodtrycket och är helt säkert. Och effekten av grädden överstiger alla förväntade resultat.

Vad ingår i

Cremen innehåller naturliga komponenter av naturligt ursprung, är miljömässigt säkra och fullständigt ofarliga:

Siberian broomrape extrakt.

Komponenten användes länge av folkliga sibiriska läkare för att återställa styrkan till mannen. Kineserna använde gräs i folkmedicin som ett sätt att återställa styrka. Zarazikha Siberian har egenskap av en afrodisiakum, vilket ökar sexuell attraktion. Främjar återställandet av normal cirkulation i reproduktionssystemet, förser kärlen med den nödvändiga mängden syre och normaliserar trycket.

Extraktion av Philodendron

Erhållen från växtens frukter. Komponent syftar till att förbättra assimilering av den manliga kroppen vitamin A och E. Vitamin A och E har en direkt effekt på manlig potens och vitamin är nödvändigt för en väl fungerande nervsystemet.

Galen är baisse.

Det innehåller en stor mängd vitaminer och derivat av en så viktig substans som testosteron. Dessutom kompletterar komponenten avsaknaden av zink i kroppen, som är ansvarig för aktiv libido och stärker immunförsvaret.

Musk muska rådjur naturligt.

Främjar utvecklingen av huvudhormonet - testosteron, förbättrar sexuell aktivitet och gör potensen mycket långlivad och långvarig. Tibetanska läkarna rekommenderade och använde muskusmjölkhjort (hjortlös hjort) för att förbättra erektionen och förbättra kvaliteten på spermierna.

Hydrolysat av proteiner och aminosyror.

Ämnen är ansvariga för tillväxt av celler, vävnader och ger styrka till sexuellt organ. Användningen av hydrolysatet för att upprätthålla en positiv kvävebalans och är en viktig faktor i den snabba tillväxten bulbospongiosus-svampig och ischias-mullrande musklerna i penis.

Det är detta par muskler som är ansvariga för trycket i utlösningen, penisvinkeln och en stabilt lång erektion.

Kollagen-elastinkomplex.

Komponenten förbättrar penisens känslighet, ger vävnaderna i peniselasticiteten och innehåller dem i ett åtdragat tillstånd.

Trietanolamin.

Ämnet syftar till att öka längden på samlag och maximal försening i utlösningen.

Alla komponenter är naturliga. Med hjälp av levande kraft av växter och djur kunde specialister uppnå oerhört framgångsrik och skapa en unik kräm av Falloston plus för män i alla åldrar.

Åtgärdskräm

Effekten av att använda Cream av Falloston + är synlig och snabb. Varje man som använder denna åtgärd kan enkelt öka sin manliga värdighet med fyra till fem centimeter per månad. Effekten av grädden syftar till att öka volymen av svampiga och cavernösa vävnader i könsorganet, och ju mer dom är desto mer penis växer.

Cremen påverkar aktivt blodflödet i sexuellt organ. Det är väl mättat med syre, vilket bidrar till att en erektion börjar tidigt.

 1. Falloston Plus stimulerar produktionen av testosteron. Ju mer manliga hormon desto starkare spänningen, och ju längre erektionen varar.
 2. Innehållet i komponenter av animaliskt ursprung ökar penisens naturliga styrka.
 3. Protein och aminosyror stimulerar celltillväxt, vilket ökar muskel-svampvolymen hos könsorganet flera gånger.
 4. Växtextrakt fungerar som afrodisiakum. De lockar kvinnor på en sensuell, undermedveten nivå.
 5. Vid användning av grädden ökar kvaliteten på spermierna betydligt, vilket är en viktig faktor för framgångsrik uppfattning.
 6. Samlag efter användning av Falloston + blir längre, vilket är viktigt för kvinnors tillfredsställelse.
 7. Spermiernas flöde blir mycket kraftfullt, men samtidigt med hjälp av grädde kan du fördröja ögonblicket av utlösningen.
 8. Cremen tillåter dig att öka inte bara längden, men också penisens volym.
 9. Falloston "fungerar" i alla åldrar. Med samma framgång kan den användas av en ung kille eller en mogen man.
 10. Den naturliga stimulatorn gör penis ovanligt känslig för smärta och excitans.
 11. Läkemedlet stärker manlig orgasm och förstärker penisens porösa struktur.

Positiva resultat efter användning av Phalloston plus - massa, det finns inget negativt alls. En kraftfull erektion och en märkbar ökning av könsorganet garanteras.

Applicering av Falloston +

Användningen av grädden är väldigt enkel:

 1. Först bör du ta en varm dusch - då kommer krämens komponenter att absorberas snabbare.
 2. Krämen i en liten mängd ska pressas ut på handflatan och appliceras på penis från basen till huvudet.
 3. Jämnt fördela krämskiktet över hela ytan av penis.
 4. För mycket grädde åt gången ska inte användas - de aktiva substanserna börjar omedelbart fungera.
 5. Falleston + appliceras på penis en gång om dagen, men du kan använda grädden i en halvtimme före samlag.
 6. Mottagandet ska vara permanent och systematiskt.
 7. Missa inte drogen - en gång om dagen är nog.

100% effektiv kräm

Även de mest skeptiska männen efter att ha applicerat grädden känner igen sin effektivitet. Utvecklarna av läkemedlet vid tillverkningen av fonderna grundade det enkla faktum att omkring trettio procent av penisens porösa svampiga struktur har håligheter. Detta utrymme återspeglas i styrkan, eftersom det sexuella sfärens effektiva blodflöde störs.

Krämen tränger djupt in i penisens vävnader och fyller dessa tomrum, vilket ökar organets storlek. Dessutom justerar den anatomiska strukturen av penis, den förvärvar en utmärkt elasticitet och avundsvärd hårdhet.

Visst, med en stor upplevelse av sexuellt liv kan du tillfredsställa en partner och en liten penis. Men här kommer den estetiska komponenten fram.

 • Ett stort könsorgan, som kan leda till snabb erektion och långvarigt samlag, ger beundransvärda kvinnor i vackra kvinnor.
 • Det är mycket trevligare att se och känna en kraftfull penis med en idealisk struktur under kön och inte ett litet organ.
 • Effekten av Cream av Fallostone + bekräftas av specialister-sexopatologer.

Deras auktoritativa åsikt visar att grädden verkligen ökar sexuellt organ, förlänger sexuell handling, orsakar en stadig erektion. Dessutom är Phalloston + -krämen för närvarande det enda alternativet till kirurgiskt ingrepp som syftar till att öka penisens storlek.

Kontraindikationer för användning

De existerar helt enkelt inte. Många recensioner av män och deras kvinnor visar att de inte lyckades upptäcka Fallonstone negativa inflytande. Tack vare användningen av endast naturliga ingredienser av vegetabiliskt och animaliskt ursprung, är kräman lämplig för alla.

Den enda begränsningen av användningen av läkemedlet kan vara en individuell intolerans mot krämens beståndsdelar. Men detta beror på de enskilda människornas rent fysiologiska egenskaper. Du kan använda grädden i alla åldrar, om en man har problem med styrka, erektion, nedsatt libido och äger ett litet sexuellt organ.

Cream Maxi Sayz

Idag på den relevanta marknaden för att köpa en kräm för att öka penisen verkligen, inte fantastisk! Cream Maxi Saiz hjälper inte bara att lägga till dess längd, men också för att öka bredden. Redan ett stort antal män hade tid att utvärdera läkemedlets arbete i praktiken, så bekanta dig med dig.

Beskrivning av Maxi Sayz-kräm

Mer än en miljon konsumenter har provat resultatet av den unika innovativa krämen för män, och i beundran för denna nyhet.

Nu är en liten penis inte orsaken till psykologisk depression och problem i sexuella relationer. Maxi Sayz ger ett positivt resultat i en veckas användning. Och det är utan pinsamt möten med läkare - precis som om det är magiskt.

Utvecklingen av grädden genomfördes gemensamt av sexologer och urologer och gav ett utmärkt resultat, vilket uppnås av män utan störningar från utsidan. Möjligheten att helt enkelt vara hemma, ökar penis betydligt, är så naturligt och säkert som att borsta tänderna. På effektiviteten kan bedömas av feedback från många tacksamma kunder.

Maxi Size peniskräm har också ett antal ytterligare fördelar:

 • ökar nivån på sexuell lust och stärker erektionen;
 • ger ett garanterat resultat
 • Sexuell kontakt ökar betydligt i varaktighet och ger trevligare känslor.

Kombinationen av den senaste tekniken och utvecklingen - Maxi Size cream - har framgångsrikt passerat alla nödvändiga kliniska prövningar. Detta läkemedel är patenterat och säljs i flera länder, inklusive Ryssland. Det är viktigt att grädden, när den är ordentligt applicerad, inte orsakar allergiska reaktioner. Effekten av missbruk följer inte heller - du kan överge ansökan när som helst när du passar dig.

Sammansättningen av mirakelkräm: varför den är så effektiv

Tack vare sin naturliga och helt säkra komposition är läkemedlet i stor efterfrågan och har förtjänat sig välförtjänt berömmelse. För en modern person är det viktigt att veta komponenterna i drogen som han använder, och det är förståeligt. Tillverkare gör ingen hemlighet.

Komponenterna i Maxi Size-kräm för penisförstoring är vanligtvis uppdelade i tre undergrupper:

 • aminosyror som har en fördelaktig effekt på tillväxt och förlängning av penisvävnader;
 • Trietanolamin, som påverkar erektion och sexuell varaktighet genom att öka kroppens uthållighet.
 • Elastin och kollagen är ämnen som främjar elasticitet och föryngrar celler.

Dessa speciella enzymer hjälper penis att bli mer elastiska, och under sin ökning sträcker sig cellerna i kroppens cavernösa kropp skadligt. Detta visar effekten av mirakelkrämen.

Vilken är grunden för krämens verkan för män Maxi Size

För att förstå arten av krämens verkan för att öka fallusen, är det nödvändigt att återkalla anatomin hos detta organ. Penisens storlek beror på den svampiga kroppen som ligger runt urinröret och huvudet. Dessa är de så kallade cavernous kropparna.

 • De har porer som fyller med blod under en erektion.
 • Maxi Sayz verkar på väggarna i den cavernösa delen genom att höja blodtrycket i små kärl.
 • Blodet flyter starkare till den cavernösa kroppen. Ständigt sträcker sig dessa väggar mer och mer, och fallen ökar.
 • Som en bonus kan du använda kräm som smörjmedel.
 • Och för att öka testosteronhalten kommer han att vara en effektiv assistent, eftersom han tränger igenom huden, höjer produktionen av detta viktiga hormon.

Under de första två veckorna garanterar tillverkaren en ökning i centimeter eller en och en halv i kant och längd och en ökning av känsligheten med hälften. Den tredje veckan kommer att markera några få inches tillagt.

Och en månad senare kommer det att bli ett fantastiskt resultat på upp till 5 centimeter och en härligt lång orgasm. Din sexiga partner, detta fantastiska resultat kommer inte bara att se förstahand, men kan känna.

Applicering av Maxi Size cream

Liksom alla läkemedel ska Maxi Sayz-kräm appliceras enligt de regler som rekommenderas av utvecklaren, vars överensstämmelse kommer att approximera önskad storlek:

 1. Regelbunden applikation ger störst resultat.
 2. Huvudvillkoren är att applicera grädden på en upphetsad penis.
 3. Experter rekommenderar att du använder Maxi Saiz i trettio minuter före samlag, för då kan du bättre känna processen och få mycket glädje av det. Plus, könslängden ökar, och en kraftfull kulmination kommer fram i tid och under lång tid.

Att applicera gelén är nödvändig massage lätt rörelser, inte på hela penis, men lämnar det obehandlade huvudet. Då rekommenderas rester av grädden att avlägsnas med en servett.

Försök att ge detta trevliga förfarande några minuter om dagen. Även en liten ansträngning kommer att ge sina konkreta frukter. Partnern kommer att vara glad över den positiva effekten av drogen. Och för att veta vad som hände, är det inte nödvändigt.

Du kan experimentera med denna grädde så att din partner själv med händerna gjorde dig en ljus massage med grädde för att öka fallusen. Då kommer det att bli en effekt och möjligheten att diversifiera kön.

Den minskade sexuell potentialen borde dock inte vara en orsak till förtvivlan. Tack vare användningen av droppar Big Zilla kan du snabbt återvända till den tidigare sexuella makten och njuta av ett långt, obehindrat och oförglömligt sex. Detta är verkligen ett unikt läkemedel som gör dig oövervinnlig i sängen. Läs mer...

Effektiviteten av läkemedlet

Det är förståeligt att konsumenter som köpt denna kräm kommer att vara intresserade av resultatet först - effekten av det. Eftersom effekten av tillämpningen av tvivel inte uppstår, summerar vi effektiviteten:

 • Penis kommer att vara längre med 5 centimeter garanterad;
 • manlig värdighet kommer att förvärva den korrekta anatomiska formen;
 • orgasmer blir ljusare och kraftigare på grund av penisens ökade känslighet
 • erektion blir längre och stabilare
 • Personligt liv i en intim manifestation kommer bara att glädja dig, och rädslan och rädslan kommer för alltid att lämna dig och lämnar bara sann sexualitet.

Finns det några kontraindikationer?

Krämen själv är helt ofarligt för hälsa och liv. Detta beror på den naturliga sammansättningen av Maxi Sayz.

 • Biverkningar från att använda kräm för att öka penis har inte setts antingen i kliniska prövningar eller vid användning.
 • I sällsynta fall kan en man uppleva en individuell allergisk reaktion på krämens komponenter, och i det här fallet är det bättre att avstå från att använda den.
 • Effekten av stimulering kan påverka hjärtat och blodkärlens arbete, så denna gel är kontraindicerad vid tachykardi, epilepsi och hjärtsjukdomar.
 • Det är också inte nödvändigt att använda Maxi Sayz för de män som har skarpa skillnader i blodtryck.

Det är bara naturligt att om du ska ha samlag med en gravid eller ammar kvinna, bör du rensa rester av grädden från könsorganet.

Titan Gel

Det finns en myt: medel som Titanium Gel är så skadliga att män istället för de önskade centimeterna får en massa sår. Sådana recensioner skrivs av personer som inte ens störde förpackningen, läste kompositionen och instruktionerna. Inget av ingredienserna i Titanium Gel kan inte orsaka allvarlig skada (om inte en person har en fruktansvärd allergi mot någon komponent).

Titan Gel har följande sammansättning:

 1. Gorianka - påverkar potensen positivt.
 2. Thistle - stimulerar den manliga kroppen att producera testosteron.
 3. Elastin - ökar känsligheten av penis.
 4. Maca - är en naturlig stimulans av potens.
 5. Hydrolysater av aminosyror och proteiner är de aktiva substanserna som gör penisvävnaderna mer elastiska och bidrar till deras ökning.

Om den korrekta dosen tas, orsakar detta läkemedel inte biverkningar.

Varför det är värt att försöka

Sammanfattar de positiva recensionerna om män om grädden, vi kan skilja följande fördelar med Titanium Gel:

DOKTORENS YTTRANDE.
Shinkarev AN, en doktorsexterapeut, Dr. med. vetenskaper
I mer än tjugo år har jag hjälpt män i alla åldrar att lösa sina huvudsakliga manliga problem - liten penisstorlek och försvagad styrka. Under de senaste åren har dessa problem väsentligt ökat yngre.

Under lång tid kunde jag inte rekommendera till mina patienter ett riktigt effektivt och säkert läkemedel som hjälper till att öka sexuella organ och återställa kraften samtidigt.
Men nu med fullt självförtroende kan jag säga att ett sådant verktyg har dykt upp - det är "TITAN GEL". Titan Gel är det bästa läkemedlet för idag att naturligt öka penis och förbättra potensen.

 • Om Titan Gel inte hjälper till att få värdigheten av rätt storlek, kommer det åtminstone att bidra till att stärka styrkan, som du också håller med om, inte heller är överflödig för någon man.
 • Cremen har inga kontraindikationer, förutom allergier mot komponenter som utgör kompositionen.
 • Om den korrekta dosen tas, orsakar den inte biverkningar.
 • Titan Gel är lätt att använda, allt är detaljerat i detaljerade instruktioner.
 • Enligt recensioner av läkare och män som försökte åtgärden är effekten synlig efter en månad.
 • Den ökade storleken på penis behålls efter avbrytande av användningen av Titanium Gel.
 • Cremen passerade alla kliniska prövningar (96% av patienterna fick den önskade ökningen i penis).
 • Titanium Gel är säker att använda - den har alla nödvändiga kvalitetscertifikat.
 • Många recensioner skriver tacksamhet till tillverkare för det faktum att efter att ha fullgjort kursen är det en signifikant förbättring av männs sexuella funktion.

Applicera läkemedlet bara en gång om dagen och helst samtidigt.

Hur man använder

Titan Gel är en kräm som endast är lämplig för extern användning. Verktyget åtföljs av detaljerade instruktioner, och utan det behöver du bara räkna ut vad du ska göra: massage massage på sexuellt organ innan du lägger dig. För en enda ansökan är en liten summa tillräcklig. Applicera grädden endast en gång om dagen och helst samtidigt.

Om någon skriver i recensioner som grädden hjälper efter den första ansökan är det en skilsmässa. Det är sant: Titan Gel-kursen för penisförstoring är minst fyra veckor - en förpackning är tillräckligt för den här tiden.

Ett viktigt villkor: du kan inte göra stora pauser under kursen. Om du inte använder grädden i mer än fem dagar, sänks sannolikheten för att få resultatet som anges i Titan Gel-beskrivningen. För att åtgärda effekten i recensionerna rekommenderas att repetera kursen om några månader.

Hjälper alla?

Uttalandet att med hjälp av Titanium Gel kommer att öka sina kroppar absolut allt - en skilsmässa. Även starka läkemedel som ordinerats av läkare hjälper inte alla. Men vad kan vi säkert säga: Om efter applicering av Titanium Gel inte händer ett efterlängtat mirakel och en medlem inte ökar med de deklarerade 5 centimeterna, kommer åtgärden under alla omständigheter att vara användbart.

Som noterat i recensionerna, när man tar Titan Gel, ökar inte bara männens värdighet, men erektionen blir starkare, känsligheten ökar och samlagets varaktighet ökar.

Resultaten av att använda Titan Gel är synliga snabbt:

 • 7-10 dagar: Penisens känslighet ökar, organet ökar med 1-2 centimeter.
 • 20 dagar: Samlagets varaktighet kommer att förlängas med hälften.
 • 30 dagar: Erektil sexuell funktion kommer att förbättras, könsorganet kommer att öka med 4-5 centimeter.

Efter 20 dygns användning fördubblas samlagets varaktighet

Kundens uppfattning

Vitaliy Larionov, 29 år gammal

Om den här metoden berättar jag väldigt få personer, eftersom det är trevligt att nämna ett sådant eget problem, men då trodde jag att det skulle vara till nytta för någon som var i samma situation. Kvinnor försöker förstå, särskilt när det gäller kön. Jag gillar det, så plötsligt tycker jag inte om det, men efter Titan Gel finns det ingen missnöje. Själv börjar man be om sex, och kvinnor på gatorna snubblar nu helt snyggt i mina ljumskar. Det verkar som att endast 4 cm tillsattes, men 1,5 cm i volym, men mycket starkare. Vill du känna dig som riktiga män - beställ Titan Gel från officerarna

Var att köpa

Titan Gel är till försäljning endast i onlinebutiker. Kom ihåg: om du ser en produkt på gatan brickor kan det vara en skilsmässa. En riktig Titan Gel är en produkt som har testats av läkare, och därför säker.
Om du köper en förfalskning, lägger den inte till önskad centimeter och kommer att skada din hälsa, eftersom sammansättningen av sådana förfalskningar är ett stort mysterium.

Platser där du kan beställa ett läkemedel för att öka den manliga värdigheten, måste också noggrant kontrolleras. Det är bäst att köpa från en auktoriserad Titan Gel-representant. Priset på certifierad Titanium Gel är 990 rubel.

slutsats:

på bara fyra veckor kan Titan Gel väsentligt ändra könsförlusten hos en man, öka sexorganet och ge en man ökad förtroende för sängen.

Elena, urologen:

"Jag hade ett par gånger i min praxis att ta itu med fall där mina patienter använde denna åtgärd. De var rädda för komplikationer och bad att varna om möjliga hot mot hälsan. Jag har inte fastställt några hot. Jag läste artiklar (inklusive amerikanska kollegor) om studien av läkemedlet på hälsan - männen kan vara lugna. I värsta fall kommer de inte bara se effekten, men Titan kommer inte att skada hälsan, åtminstone vet jag inte om sådana prejudikat. "

Largo Cream: Bruksanvisning, pris

Det är bara nödvändigt att smörja...

Sexologer säger att för ett fullständigt intimt liv är det tillräckligt om 8-9 centimeter av manlig värdighet.

Trots alla dessa försäkringar håller män den motsatta åsikten och tror att imponerande storlekar är en symbol för maskulinitet och användbarhet.

I den moderna världen finns det olika sätt att öka könsorganet.

 • Dessa inkluderar farmakologiska läkemedel - tabletter, droppar, krämer, geler, salvor, kapslar och liknande; specialanordningar - hydraulisk pump, extender; olika uppsättningar sträcknings- och sträckningsövningar, Jelking-tekniker.
 • Utan tvekan vill inte männen spendera värdefull tidsträning, så han föredrar specialverktyg att öka.
 • Hittills finns det en unik läkemedel - Largo Cream, som inte bara klarar av penisförstoring, men ger också en kvalitet och stark erektion.

Det är nödvändigt att förstå vad som ingår i det ovanliga botemedlet, varför så många positiva recensioner på grädden? Hur fungerar det och hur man applicerar det på rätt sätt?

Sammansättning av Largo Cream

Uniktet av denna åtgärd är att tillverkaren ärligt talar om att grädden innehåller inte bara växtbaserade ingredienser utan även syntetiska substanser för att förbättra effekten.

Sammansättningen av Largo Cream innehåller följande komponenter:

 • Olja på vaselinbasen ger en lätt glidning under träning för att sträcka penis.
 • Fast paraffin.
 • Tinktur av röd peppar provocerar ett kraftigare blodflöde till penis, vilket leder till att de cavernösa kropparna expanderar, fyller så mycket som möjligt med blod.
 • Bensyl är isoat, citral.
 • Terpenisk kolhydrat limonen.

Kompositionen innehåller några fler syntetiska substanser som förbättrar effekten av huvudkomponenterna och tvingar dem att agera mest aktivt.

Cremen har det huvudsakliga syftet - en ökning i penis och ger en fast och stark erektion. Kräftans mekanism bygger på arbetet med två grundläggande potenta element: en av dem bidrar till att expandera kärlen, och den andra främjar bättre och mer intensiv blodtillförsel.

Om krämet används regelbundet, så får de cavernösa kropparna som den manliga penisen består av, förvärva större elasticitet, rymma en större volym blod, så att penis blir fylld med blod starkare, blir tjock, stark och fjädrande.

Instruktioner för användning av Largo

Killen lite overdone med botemedlet...

Användningen av grädden tillåter män att uppnå följande effekter:

 1. Penisförstoring i två riktningar - tjocklek och längd.
 2. Förstärkning av erektion, förbättring av blodtillförseln.
 3. Förlängt samlag.
 4. Bringar nya livliga känslor under intimitet.
 5. Ökar sexuell aktivitet och libido hos män.

Trots att hälften av komponenterna är av artificiellt ursprung har Largo genomgått alla kliniska prövningar, och det har inte varit någon negativ effekt på en mans kropp.

Instruktionsboken föreslår följande:

 • Förebyggande hygienprocedurer, tvätta penis med varmt tvålvatten och torka torrt.
 • Applicera en liten mängd grädde på penis och gnid den med lätta massagebehandlingar i 1-2 minuter.
 • Applicera grädden för människans värdighet två gånger om dagen.
 • Undvik att få grädden på penisens huvud, eftersom irritation kan provoceras.
 • Varaktighet från 7 till 11 veckor.

Recensioner av män föreslår att de första resultaten av penisförstoring kan märkas i 3-4 veckors daglig användning.

Det noteras också att sexuell attraktion ökade, en medlem under erektion blev stor och elastisk.

Cream and Exercise

I bruksanvisningen anges att det bästa resultatet ger en kombination av kräm med andra sätt att öka penis. Det finns sådana kombinationer av ökning:

 1. Cream plus vakuumpump.
 2. Cream plus specialsträckningsövningar.
 3. Cream plus Jelqing.

Om kräm kombineras med andra övningar, appliceras det på könsorganet 30 minuter före vaskulär träning. I vissa fall rekommenderas att du applicerar penis efter träningen, om det är den enda på dagen.

Det antas att om en månad för att kombinera till exempel en vakuumpump (15 minuter om dagen) och en specialiserad kräm, kommer resultatet inte att vara långt framöver, och den visuella ökningen kommer att märkas vid den 2: e veckan med regelbunden användning.

När det gäller läkares åsikter och åsikter är de enhälliga enligt deras uppfattning att botemedlet är säkert för hälsan och inte kommer att få några negativa effekter. Men om en man har en historia av allvarliga kroniska sjukdomar i genitourinary systemet, är det nödvändigt att samråda med en läkare i förväg.

För idag gör priset för en kräm från 1800 rubel och mer, tillverkaren av medel Tyskland, kan fås i intima butiker.

En specialiserad grädde är inte ett medelvärde för en liten penisstorlek, det är bara en hjälpmetod som påskyndar penisens tillväxt under träning. Om det används som det enda sättet att öka manlig värdighet, måste resultatet vänta mycket länge. Videon i den här artikeln kommer tydligt att visa hur penisförstoringskrämmen fungerar.

Tidigare Artikel

Hyperplasi av prostata