Huvud
Analyser

Effektiva salvor för prostatit: en beskrivning av organen

Prostatit förekommer hos medelålders män, och med ålder ökar risken för sjukdom. Om de första symptomen finns, är det nödvändigt att konsultera en specialist och inte självmedicinska.

Smärta, obehag, ohälsosam isolering, problem med urinering och samlag - alla negativa förändringar i hälsan hos reproduktiva systemet är redan en anledning att träffa en läkare.

Salvor för prostatit: vad de är och vad de hjälper

Salvor för prostatit används i komplex behandling och utförs en hjälpledning. De släpps i form av geler, krämer, salvor, balsamer och vax, som huvudsakligen används externt.

Salvor eliminerar många symptom på sjukdomen, som inkluderar:

 • Brännande känsla i perineum.
 • Akut smärta i ljummen.
 • Smärta vid avföring och urinering.
 • Ohälsosam urladdning ur urinröret, ofta gul.
 • Flytande trådar i urinutsöndringar.
 • Frekvensen i toaletten utan känsla av lättnad.
 • Smärta i huvudet;
 • Höj kroppstemperaturen till 38-39 grader.
 • Minskad libido och svag erektion.
 • Svår utlösning.

En lämplig läkare föreskriver en lämplig salva i ett komplex av andra läkemedel. Tänk på populära sätt.

Effektiva salvor från prostatit

"Friska"

I grädden hittar du läkande ingredienser som läker:

 • Cedar gummi fungerar bra på kapillärer, förbättrar blodtillförseln.
 • Propolis avlägsnar inflammation och läker epiteliala sår inuti kanaler och kärl.
 • Bee-gift är rik på peptider som förstärker blodkanalernas celler (kapillärer, vener, artärer) och förstör trombogenes.
 • Bivax fyller epitelens nedre områden och gör huden tätare, elastisk och elastisk.
 • Horse chestnut toner och eliminerar blodproppar.
 • Bee-svep accelererar metaboliska processer i cellerna.
 • Bikolven är en kraftfull antioxidant och ett effektivt enzym mot parasiter.
 • Olivolja stimulerar hälsosamma metaboliska processer i epitelet, närmar sig vitaminer, hjälper till att klara klåda och smärta.

Med prostatit används grädden externt, appliceras på huden i perineum eller på nedre delen två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. Före appliceringen är det nödvändigt att hygienera de områden där preparatet ska appliceras. Medlet appliceras, kraftigt triturering till en fullständig absorption.

Den har en utmärkt terapeutisk effekt, Handlingshastigheten beror på tillståndet för prostata, appliceringens regelbundenhet och immunitet. Varaktigheten av kursen bestäms individuellt av behandlingsspecialisten.

"Sunt" kan användas för att behandla olika typer av prostatit: smittsam, beräknad, kronisk, akut, purulent, bakteriell, stillastående. Läkemedlet kan inte användas vid kroppstemperatur över 38 grader. Ta inte ett bad i några timmar efter användning. Kontraindicerat vid intolerans mot enskilda läkemedelskomponenter.

Finalgon

Finalgon har ett aktivt inflytande på metaboliska processer och utvidgar blodkärlen. Läkemedlet har två aktiva substanser: Nonivamid och nikoboksil. Nonivamid har en smärtstillande effekt, nikoboxil dilaterar blodkärlen. De kompletterar varandra och orsakar rodnad i huden, förbättrar metaboliska processer i den.

Finalgon väl och djupt värmer upp, men det kan orsaka allergier. Applicera försiktigt, var noga med att ha råd med en läkare.

Före användning ska du kontrollera allergier: Applicera lite kräm på ett litet område av huden och observera reaktionen. Om allt är i ordning värmer huden upp och det finns inget obehag, läkemedlet kan användas. Det är nödvändigt att utföra hygien i patientområdet och applicera Finalgon på hudområdet (inte större än handflatan) med hjälp av lätta gnidningsrörelser. För att förbättra läkningseffekten kan huden täckas uppifrån med en ren ullduk. Medlet används två till tre gånger om dagen. Efter användning ska händerna tvättas ordentligt med tvål.

Med långvarig användning kan effekten minska, så dosen måste ökas individuellt.

Om patienten inte förbättras inom 1,5 veckor, kontakta en specialist.

Försiktighet bör iakttas så att salvan används endast för patienter med hud och fick inte till en hälsosam, ansikte, näsa, ögon, och så vidare. D. Före och efter behandling under en längre tid kan inte ta en dusch eller bad.

Läkemedlet kan orsaka irritation och allergisk reaktion på grund av sorbinsyrainnehållet i den. Bland kontraindikationerna: ålder till 12 år, hög känslighet mot droger, öppna sår, känslig hud, inflammation.

Ekado

Ett innovativt läkemedel baserat på kamfer hjälper effektivt att hantera prostatit, prostata adenom, dålig funktionalitet av spermatozoa och snabb utlösning. Emulsion ger utmärkt resultat, det är bekvämt och säkert att använda hemma.

Med prostatit tränger läkemedlet in i prostatakörteln, orsakar utsöndringen av dess utsöndring och dess ytterligare isolering. Eliminerar den patogena mikrofloran i reproduktionssystemet, har en analgetisk och bakteriedödande effekt, förbättrar blodflödet.

Satsen innehåller ett rör med läkemedlet, detaljerade instruktioner och en applikator, genom vilken läkemedlet kan administreras rektalt, såväl som en spruta som mäter dosen. Om du inte har en spruta, måste du köpa den i apoteket.

Läkemedlet används en gång om dagen, rektalt och helst på natten. Först måste du rengöra tarmarna naturligt eller svimmade. Dra i sprutan rätt mängd kräm (en dos är 4-5 mg), installera applikatorn på den och smörj den med olja för att underlätta införandet. Efter det är det nödvändigt att ligga ner i ett bekvämt läge och pressa in sprutans innehåll upp till stoppet i anuset. Händer, en spruta och en applikator ska dessutom tvättas med tvål och desinficeras med lämpliga medel.

Om proceduren utförs på natten går patienten helt enkelt till sängs. Om dagen, då efter ansökan måste ligga ner i en halvtimme.

Ekado används för kronisk prostatit kurser varaktighet 1-3 månader (du behöver 2 till 6 förpackningar). Beroende på sjukdomsstadiet kan sådana kurser kräva en eller flera per år.

Läkemedlet kan användas inom sjukhus, hem och ambulans utan strikta restriktioner. Det finns inga kontraindikationer för Ekado förutom intolerans mot enskilda komponenter.

Salva av Vishnevsky

Effektiv för bakteriell prostatit. Kompositionen innehåller användbara komponenter: ricinolja, fiskolja, xerober och tjära. Xeroform tillhandahåller antiseptisk effekt, kämpar mot virus och bakterier. Fiskolja och ricinolja hjälper salvorna att snabbt tränga in i dermis till inflammerad plats, och tjära förbättrar mikrocirkulationen.

Först måste du testa för den allergiska reaktionen på drogen. För att göra detta appliceras en liten salva på huden och efter några dagar utvärderas resultatet. Om komplikationer uppstår: feber, utslag, ökat tryck, svaghet, svimning - då kasseras användningen av läkemedlet. Om inga negativa effekter finns kan Vishnevsky salva användas.

Salva är kontraindicerat vid intolerans av enskilda komponenter i läkemedlet.

Folkmekanismer

Salva baserad på blommor av linne

Beredda blommor kan köpas på apotek eller samlas på sommaren under blommande och torkas sedan. För matlagning salva par st. l. torra blommor måste krossas till tillståndet av pulver, lägg till det 1 msk. l. alkohol och sätt på i 4 timmar på en varm plats.

Efter att ha insisterat lägg till 5 msk. l. fläskglass och lägg i ett vattenbad i 3 timmar. Därefter filtreras salva genom gasbindning, hälls i en separat behållare och förvaras i kylskåpet. Detta innebär smörj anus och perineum. Du kan också köpa en salva.

Salva baserad på propolis

Klipp propolis i ett fint pulver, blanda 1 msk. l. och 100 g smält smör, sätt behållaren på ett vattenbad. Uppvärmning varar i 30 minuter efter att vattnet kokat. Blandningen filtreras genom cheesecloth i en ren behållare och förvaras i kylskåp. Medlet kan användas dagligen i en månad. De smörjer anus och perineum. Propolis kämpar bra mot mikrober, tar bort inflammation och svullnad. Du kan också köpa en färdig salva.

Salvor för prostatit är effektiva för deras kompetenta och regelbundna användning. De används som hjälpmedel, ett specifikt läkemedel och behandlingskurs ordineras av en läkare.

Salva från prostatit: populära mediciner och recept

Inflammatoriska processer i prostatakörteln ger många problem till män.

Tidigare ansågs att äldre människor drabbades mest av denna sjukdom, och idag växer antalet män under 40 år som drabbas av en sjukdom.

Stillasittande livsstil som orsakas av stillasittande arbete, fastfoods missbruk, alkohol, oregelbunden, eller omvänt, blir promiskuös kön en orsak till olika typer av inflammation i prostatan.

Prostatit kan vara akut om organ är infekterad med en patogen mikroflora eller smyga sig obemärkt.

Behandling av inflammatoriska processer i prostatan - inte en enkel process, men snabb behandling i kliniken och den exakta efterlevnaden av läkarens rekommendationer för att undvika allvarliga problem: cystit, infertilitet, pyelonefrit, prostata skleros, prostatacancer.

För läkaren är det nödvändigt att ta itu med de minsta symptomen på en patologi:

 • smärta i perineum
 • smärta i ändtarmen under avföring
 • smärtsamma känslor i underlivet när man urinerar
 • smärtsamt samlag.

Självmedicinera inte, eftersom det bara kan förvärra problemet. Behandlingen ska vara omfattande och utsedd av en kompetent specialist.

Bland åtgärderna för att bli av med sjukdomen kan identifieras följande:

 • medicinsk terapi (antibiotika, alfa-blockerare, fytopreparationer, etc.);
 • fysioterapi (elektrofores, magnetoterapi och andra);
 • medel för lokala effekter på prostata (mikroclyster, suppositorier och salvor);
 • prostata massage.

Salva från prostatit är ofta ordinerad för att behandla kronisk form av sjukdomen. Denna åtgärd syftar till att förbättra blodtillförseln i kroppen, normalisera urinering, avlägsna inflammation i körteln.

Bland de kända metoderna för lokal effekt på inflammation i prostata kan vi skilja på följande:

Låt oss betrakta dem mer detaljerat.

Finalgon

I salvets sammansättning från prostatit är syntetiska ämnen nonivamid, nikoboxil.

På grund av substansens kombinerade effekt har läkemedlet följande effekter:

 • dilaterar blodkärl;
 • ökar frekvensen av enzymatiska reaktioner i vävnader;
 • positivt påverkar ämnesomsättningen i prostata;
 • värmer aktivt vävnader
 • lindrar muskelspasmer.

Finalgon kan inte behandla inflammation i prostata själv. Om järn är närvarande patogena flora skulle värmande effekt av salvan låta bakterier att föröka sig mer aktivt, så att läkemedlet inte ger önskad effekt och skulle vara skadligt.

Priset för salva från prostatit Finalagol - från 300 rubel.

Recensioner om drogerna

friska

Grädden av prostata har en unik sammansättning av naturliga ämnen, det innehåller biprodukter: propolis-extrakt, bigift, bivax, bee Podmore extrakt, ett extrakt av bee mal, och tallkåda, hästkastanj extrakt, olivolja.

Cream Health används framgångsrikt för att behandla manliga sjukdomar. Enligt patienterna tar Health den ledande platsen bland de effektiva läkemedlen för sjukdomen.

Läkemedlets verkan är som följer

 • stannar den inflammatoriska processen
 • ökar blodcirkulationen i prostata;
 • reducerar ödem i prostata;
 • Eliminerar frekvent uppmaning att urinera;
 • lindrar klåda och brinner;
 • tar bort smärtsamma förnimmelser
 • ökar kapillärernas elasticitet.

Förutom att bekämpa sjukdomen kan cremen förstärka libido och förbättra styrkan.

Priset på kräm Hälsosamt från prostatit - från 990 rubel.

Ekado (Ecado)

I gel-kamferen, som ingår i många eteriska oljor. I mer än ett sekel har det framgångsrikt använts för att behandla olika patologier: hjärtsjukdomar, lungor, som en motgift för läkemedelsförgiftning. Att studera egenskaperna hos kamfer tillåter forskare att dra slutsatsen att det är möjligt att behandla manliga sjukdomar.

Gel Ekado på grundval av denna unika substans ordineras i följande patologier:

 • prostatit;
 • BPH (adenom);
 • med brott mot utlösning;
 • manlig infertilitet.

Effekten av läkemedlet med prostatit är utspädningen av sekretionen av körteln, vilket bidrar till utflödet från det sjuka organet. Dessutom har läkemedlet baktericidala och analgetiska egenskaper som kan hämma aktiviteten hos patogen mikroflora och lindra smärta.

Ekado förbättrar blodcirkulationen i prostata, och detta är särskilt viktigt för stillastående fenomen.

Användningen av gelén för behandling av adenom ger ett högt resultat, adenomets storlek minskas signifikant och urinering normaliseras. Denna åtgärd bygger också på utspädning av utsöndring i prostata, vilket leder till svullnad i körteln och blodcirkulationen återställs.

Ekado har en positiv effekt på spermier, vilket ökar deras aktivitet och rörlighet. Läkemedlet har också en blockerande effekt på nervimpulser, på grund av vilken snabb utlösning inträffar, så blir en man kapabel att förlänga samlag.

Priset för gel Ekado från en prostatit - 2500 rubel för 1 förpackning.

Hur man använder salva för behandling av prostatit

Innan du använder externa medel rekommenderas att du kontrollerar allergier mot komponenter. För att göra detta, applicera en liten salva på handleden och vänta några minuter, om det inte finns någon rodnad eller klåda, då kan läkemedlet användas för behandling.

Det är bättre att applicera salva på kvällen innan du lägger dig, innan det är nödvändigt att utföra hygieniska förfaranden. Läkemedlet måste appliceras på mellangården, på platsen för smärta och lite pengar att sätta in i ändtarmen. Tvätta händerna noggrant och ligga i fred för bättre absorption av läkemedlet.

Varaktigheten av behandlingstiden bestäms av läkaren. Salva används vanligtvis under en period av 2 veckor till 1 månad. Det är mycket viktigt att gå igenom hela kursen som doktorn föreskriver, eftersom symptomen på prostatit går snabbt och sjukdomen i sig inte.

Använda salvor för att förhindra prostatit är inte tillrådligt, eftersom läkemedlen för att behandla en sjuk kropp, men om en man anser att kraftigt underkylt, är det möjligt att använda salvan Finalgon, den har en värmande effekt och förbättrar blodcirkulationen.

Salva från prostatit med egna händer: Hemberedning recept

Salvor för behandling av inflammerad prostata kan framställas oberoende.

De mest populära medicinska ingredienserna för läkemedlet är flaxen och propolis, de har en kraftfull antiinflammatorisk effekt.

Med en linfrö remover smörja perineum och anus.

Detta läkemedel behandlar inte bara prostata utan också hemorrojder och genitala infektioner. Linne är särskilt känt för sin förmåga att förbättra urinering, lindra inflammation i genitourinary sfären, öka kraften.

Salva från blommor av linne

 1. Gräset skördas under blomningen, det vill säga nästan hela sommaren. Klara råvaror kan köpas på apoteket.
 2. Torra blommor (2 msk) måste krossas noggrant till ett pulverformigt tillstånd.
 3. Tillsätt 1 matsked av medicinsk alkohol till pulveret.
 4. Sätt i en varm plats i 4 timmar.
 5. När agenten är infunderad, lägg till smörgås (5 skedar).
 6. Sätt på ett vattenbad för värmebehandling. Produkten bör värmas upp i ca 3 timmar.
 7. Salva ska noggrant filtreras genom gasbindning, vikas i 4 lager.
 8. Medlet ska placeras i en ren behållare och förvaras i kylskåp.

Propolis salva

 1. Propolis finhack.
 2. Blanda 1 matsked pulver erhållet från propolis och 100 gr. smält smör.
 3. Behållaren med ingredienserna bör läggas på ett vattenbad. Värm i 30 minuter efter kokande vatten.
 4. Spänn blandningen genom gasbindning i en ren burk.
 5. Förvaras i kylskåp.

Effektiviteten av behandling av prostatit med propolis är känd för många. Biprodukten kan ta bort inflammation, döda bakterier och eliminera puffiness. Salva ska användas dagligen i 30 dagar, smörj skrotet och placera i anuset.

På forum, kan du hitta olika populära recept för behandling av prostatit, titta på en video om hur du förbereder salvan, men man bör komma ihåg att den traditionella medicinen ska användas för behandling.

Salvor för avlägsnande av inflammation i prostata

Många män utsätts för prostatit. Denna patologi observeras oftare hos den manliga befolkningen efter 35 år. Efter att ha passerat den 50-åriga gränsen, finner varje 4 man om denna sjukdom. Med ålder, fångar inflammation många, fördelen med behandling för det är. Och det handlar inte bara om läkemedel utan om salvor och krämer.

Salva Vishnevsky som behandling för prostatit

Med komplex terapi kan du använda det här verktyget. De flesta människor är säkra på att denna "medicin" endast används vid skador på huden. Men salvan har en signifikant antiinflammatorisk effekt och används framgångsrikt vid behandling av prostatit. Det har också förmågan att ta bort puffiness och normalisera syntesen av prostatajuice.

Men innan du börjar använda måste du bestämma närvaron av en negativ reaktion på läkemedlets komponenter. För detta bör en liten salva appliceras på huden. Efter några dagar, utvärdera applikationsområdet. Under de senaste dagarna har komplikationer som:

I avsaknad av de listade sjukdomarna är det möjligt att börja behandla en prostatit av detta medel.

Sammansättning och aktivitet av salva

Oljehjul med fiskolja har egenskapen för att underlätta passage av salvets komponenter genom dermis. Som ett resultat tränger aktiva element i salvan in i blodomloppet och närmar sig det drabbade organet. Den större effektsalven ger under behandling av prostatit av bakteriellt ursprung. Xeroform, som anses vara den aktiva substansen i preparatet, har antiseptisk effekt, tar snabbt bort skadliga toxiner från den patogena floran.

Dess aktiva påverkan möjliggör att prostata körkärlens arbetsförmåga hålls och behandlas med viral form av prostatit. Salva tillåter inte bakterier att förstöra levande celler, bilda andras flora och utveckla allvarliga avvikelser i hälsan.

Björktjära i sammansättningen av brunn återställer det störda blodflödet. Dess aktiva komponenter upprätthåller balansen på väggarna i kärlens inre vägg. Genom att utvidga det "smärtsamma" kärlet ökar tjärflödet av blod till det drabbade området. Denna effekt hjälper droger att snabbt tränga igenom prostata. Om mikrocirkulationen i organet ökar normaliseras utflödet av blod från prostata. På grund av detta kommer skadliga ämnen inte att ackumuleras i körteln, men kommer att börja fly från naturliga sätt.

Finalgon mot prostatit

Finalgon med prostatit appliceras enligt plan. Salvan ska gnidas in i det drabbade området av applikatorn, då ska den vikas runt med en varm tygduk. För att förhindra förekomsten av allergier måste du observera dosens korrekthet, vilket i tid bör ökas. Detta steg är nödvändigt för att åtgärda effekten. Salva används två gånger om dagen i sju dagar i följd. Som regel förbättrar en mans tillstånd, urinering normaliserar. Dessa effekter är kontroversiella och någons råd om behandling av prostatit med denna salva garanterar inte att sjukdomen inte kommer att förvärras. Detta beror på att Finalgon är helt avsett för andra patologier.

Men ingen specialist godkänner sådan behandling vid behandling av prostatit. Vanligtvis orsakar inflammation i körteln en patogen organism, och antibiotika kan "komma ut" mot dem. I detta fall kan användningen av Finalgon provokera externa patologiska processer och förvärra sjukdomsförloppet. Som ett resultat kommer akut inflammation att passera till det kroniska scenen, och behandlingen kommer att hålla i många månader.

Finalgon är inte särskilt väl lämpad vid behandling av prostatit, eftersom det ger obehag när det används. Risken för användning vid inflammation i prostata är 65%. Salva kan provocera utvecklingen av komplikationer och övergången av den inflammatoriska processen till närliggande vävnader.

Det är värt att komma ihåg att du inte kan behandla prostatit själv. Behandlingen kommer att slutföras framgångsrikt om kvalificerade specialister och medicineringsterapi är anslutna.

Alternativt utseende

Finalgon är effektivt endast i isolerade situationer, vanligtvis är det associerat med terapi mot annan sjukdom. Till exempel, om du har ont i musklerna eller sträcker sig. Det visar sig att diagnosen ursprungligen var fel. Det finns fall där salvan medför smärtsamma känslor eller det fanns inga manifestationer alls. När den används används ofta övergången från det milda scenet till en tung form. Därför bör behandlingen av en sådan allvarlig patologi som prostatit vara komplett. Behöver nödvändigtvis kontroll av specialister.

Som ett resultat - läkemedlet behandlar uteslutande problem med senor, muskler.

Denna salva med den drabbade körteln är ganska farlig och nästan värdelös. Risken för allvarliga patologier är hög, om den inte används för det avsedda ändamålet. Efter applicering av Finalgon till prostataområdet kan en obehaglig brännande känsla uppträda, och även detta garanterar inte att det kommer att bli en bra effekt.

Efter en så stark uppvärmning av kroppen som ett resultat av appliceringen av salvan kan inflammationen sprida sig till utsidan av vävnaderna som ligger nära prostata. I vilket fall måste du lyssna på din kropp och känna till alla dess individuella nyanser.

De flesta läkare från urologiområdet rekommenderar att man använder sig av beprövade läkemedel, inklusive antibiotika, suppositorier, förfaranden, vid behandling av prostatit. Prostatit ska endast behandlas under överinseende av läkaren och följa de användbara rekommendationerna. Och ännu inte så engagera sig i självmedicinering.

Dessutom kan du läsa om Vishnevsky salva från video:

Salva för prostatit

Vilken salva med prostatit är mer effektiv? Vilka är de bästa verktygen att använda för prostata massage?

Prostatit är ett allvarligt problem som har uppslukat det mesta av den manliga befolkningen. Det komplicerar inte bara människans dagliga liv, men är associerat med sin sexuella solvens. För att eliminera detta problem, utan kirurgisk ingrepp, används komplex terapeutisk behandling. Som tillägg kan traditionella medicinmetoder användas.

Terapeutisk behandling

Vid behandling av någon sjukdom följer du de principer som urologen vet bättre än att behandla dig. Testa inte dig själv utan råd från din läkare, mediciner som förmodligen hjälpte en granne till en vän. Prostatit är en sjukdom som kräver ett individuellt tillvägagångssätt.

De procedurer och läkemedel som ligger till grund för prostatitbehandling:

Alla farmakologiska medel ska endast användas enligt instruktioner från en läkare. Detta gäller för salvor. De är inte lika ofarliga som de verkar vid första anblicken. Salvorna tas inte oralt, in i kroppen genom huden. Med någon form av prostatit är blodcirkulationen i prostatakörteln försämrad. Droger framställda i form av en salva kan förbättra den.

Sjukgymnastik är också ett oumbärligt element. Självklart är det lättare att behandlas med piller, injektioner och salvor, som köps på apoteket och hemma eller på jobbet (förutom användningen av salvor), kan du behandlas utan problem. Sjukgymnastik kräver ett dagligt besök på kliniken. Ofta har våra män inte tillräckligt med tid för det.

Dessutom tror de inte på botemedel genom förfarandet.

Ett av de populära förfarandena är prostata massage. Det bör endast göras av en specialist.

Applicera salva

För massor av prostata, för att öka den terapeutiska effekten används salvor innehållande zink. De gnids av urologen i rektumets väggar. Främja regenerering av prostatavävnad.

Finalgon - salva, som ofta används vid självbehandling

Denna vasodilatorn är ett yttre medel. Minskar muskeltonen, ökar deras töjbarhet. Experter tror att Finalgon inte är effektivt vid behandling av prostatit. Läkemedlets anvisningar säger: det tar bort muskler, ländryggen, ledvärk, tendoninflammation, smärta i nervsystemet i nervsystemet, idrottskador, nervinfarkt.

Det finns inget om huruvida man ska använda salva för prostatit. Laboratorieundersökningar har inte genomförts, effekten har inte bevisats. Men ändå med salva Finalgona påföra bandage, applicera i form av kompressor. Många urologer tror att sådana förfaranden inte behandlar prostatit. Dessutom kan dess användning komplicera sjukdomsförloppet. Men det överkomliga priset på salva och återkoppling om hennes mirakeleffekt på sociala nätverk gjorde henne en annons.

För behandling av prostatit finns ett tillräckligt antal droger tillgängliga. Använd de som doktorn har ordinerat. Tidig överklagande till urologen och korrekt val av droger är nyckeln till framgång.

Ett gammalt, livs testat verktyg. Det kan kallas ett universellt botemedel mot många problem. Med komplex terapi kan prostatit också användas. Den har antiinflammatorisk effekt, tar bort puffiness. Den består av ricinolja, fiskolja, björktjära. Castorolja och torskleverolja bidrar till penetrationen av salvans komponenter genom huden in i blodomloppet och in i det drabbade organet.

Xeroform - den aktiva substansen i salvan är en antiseptisk, därför är det berättigat att använda salva för bakteriell ursprung av prostatit. Salva återställer blodflödet, normaliserar utflödet av blod från prostata.

Det appliceras externt, det tar bort symptomen på prostatit. Den består av 100% naturliga ämnen. Producenterna hävdar att den mest balanserade procentdelen av behandlingskomponenterna. Den innehåller biodlingens produkter: propolis, bivax, bieträ och gran. Dessutom omfattar de: olivolja, cedertill, bikupelekstrakt, hästkastanjutdrag.

Ämnet absorberas lätt i huden, påverkar det sjuka området externt.

 • avlägsnande av inflammatoriska processer;
 • förbättring av prostata funktion
 • eliminering av problem med urinering
 • förbättring av sexuell funktion.

Eftersom behandlingskompositionen endast har naturliga komponenter är det omöjligt att göra med en injektionsflaska under behandlingen. Det är nödvändigt att anpassa sig till en lång process.

Droger är många, sätt att använda dem också. Utan medicinsk utbildning är det svårt att förstå denna mångfald. Lita bara på din läkare. Försök inte att lösa problemet med prostatit själv.

Prostatit är en av de vanligaste sjukdomarna hos män. Därför är de medel som är avsedda för dess behandling också många. Bland dem är en speciell plats upptagen av salvor, som vi kommer att prata om här.

Eftersom prostata i sig är inuti kroppen, men inte långt ifrån ytan, går ansökan som intern, och yttre.

Intern applicering innebär att salvan levereras direkt till det sjuka organet med hjälp av torn som injiceras i rektum eller med en lämplig spruta.

Extern användning innebär att gnugga den tills den är helt absorberad. Med prostatit förekommer gnidning på en plats mellan skrot och anus. I regel rekommenderas det att ta 10-15 minuters varma bad före varje förfarande.

Salvor från prostatit, som nu är kända och framgångsrikt används för att behandla prostatit, tillverkas i industriell skala och säljs via apoteksnätet eller kan tillverkas oberoende av alla nödvändiga komponenter av patienterna själva. Vi presenterar till er uppmärksamhet en översikt över salvor som mest effektivt har bevisat sig i kampen mot denna sjukdom.

Trevlig tid på dagen. Skriver dig Alexander Burusov, en expert på herrklubben "Viva Man".

Idag kommer vi att tala om salvor och balm från prostatit. Jag föreslår att du börjar med balsams.

Balmer från en prostatit

Till en av de kända och mottagna många positiva recensionerna av salvor tillhör företaget med samma namn balsam "hälsosam". Dess användning ger utmärkt resultat i behandlingen.

Kraften stiger, prostatan är tonad, inflammationen avlägsnas, smärtan går bort. Kombinationen med massage ger ännu bättre resultat.

Det här läkemedlet kan kort tid för att stoppa sjukdomsutvecklingen, och med långvarig och regelbunden användning förbättras avsevärt tillståndet hos det geniturära systemet hos män. Påverkar cirkulationssystemet och de minsta kapillärerna, katalyserar metaboliska processer på cellulär nivå, antioxidant.

Sammansättningen innehåller huvudsakligen biodlingsprodukter: extraherat cedertom, extrakt av propolis, bipollock, eld och hästkastanj, bivax och gift, olivolja. Applikation extern, lokal.

Återhämtningshastigheten beror på käftens tillstånd, immunsystemets aktivitet och administrationens systematiska karaktär. Varje förpackning innehåller detaljerade instruktioner för användning.

Ett annat effektivt läkemedel för denna sjukdom är Norman balsam från prostatit, vilket också är ganska populärt idag. Sammansättningen av endast naturliga ämnen: tallpollen, hartsgummi, propolis, olja och kamfer.

Det är en underbar antiseptisk, förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen och eliminerar stagnationsfenomen. Den appliceras externt och inåt.

Insidan administreras rektalt efter att ha tagit hetta tjärbad för 1-2 gr. Det tas två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen efter en avföring. Kursen är två veckor.

Idag är detta naturliga läkemedel inte särskilt krävt, eftersom det praktiskt taget inte annonseras och kostar mycket billigt. även om ichthyolsalva med prostatit är ett utmärkt adjuvans i antibiotikabehandling och är mycket effektivare än många ofta annonserade medel. Har smärtstillande och antiinflammatorisk effekt, tar bort toxiner, förbättrar kapillär blodtillförsel.

Har antiseptisk effekt, deprimerande effekt på de flesta patogena mikroorganismer, inklusive stafylokocker. På grund av dess antiinflammatoriska effekt och förmåga att reglera vaskulär ton förbättrar det signifikant blodcirkulationen i prostata, särskilt kapillär. Ichthyolsalva jämförs ofta med Vishnevskys salva, eftersom deras antiinflammatoriska egenskaper är likartade.

ansökan

Läkemedlet ska appliceras med en bomullspinne till punkten mellan anus och skrot, försiktigt gnidas och täckas med en bomullspinne. Förfarandet görs på natten, helst efter ett 10 minuters varmt tjärbad. Exponeringen ska vara minst 8 timmar.

Resultatet av exponering i de flesta fall känns efter den första ansökan. Undvik kontakt med ansikte och ögon. Ofta säljs på apotek ichthyol salva med glycerol.

Denna salva har ytterligare en fördel genom att det inte torkar huden. Applicera salva följt av en tio dagars kurs, varefter du ska göra en tvåveckorsavbrott. Då kan kursen upprepas.

Denna salva från prostatit har ett naturligt ursprung. Den är framställd av hartser erhållna vid bearbetning av oljeskalor.

Har en specifik lukt som påminner om lukten av tjära. Möjlig introduktion till rektum av turturer dagligen på natten efter rengöring av tarmarna och håller ett varmt bad. Det finns också ljus med ichthyol, som används för prostatit.

Vilken salva är bra?

Denna salva är välkänd för våra mormor och mormor. den berömda salva Vishnevsky.

Spektrumet av dess handling är så brett att det på en gång var en oumbärlig egenskap hos varje hemmedicinskorg. Officiellt kallas det - liniment balsamic enligt Vishnevsky.

Denna salva är för antiseptisk och desinficerande utomhusbruk. Vishnevsky salva med prostatit appliceras på samma sätt som beskrivits ovan. Två gånger om dagen på morgonen och på kvällen smutsas det på området mellan en anus och en scrotum och den stängs av en bomullspinne.

I själva verket kan läkemedlet inte fullständigt bota prostatit, men det är ett utmärkt tillskott till huvudlinjen för läkemedelsbehandling. Det tar bort ödemet väl och normaliserar utsöndringen.

Finns i burkar på 25-100 gram eller rör 30-40 gram. struktur: björktjära, ricinolja, vismutoxid, aerosil.

Salva, tack vare de aktiva komponenterna, tränger djupt in i vävnaderna och når det inflammerade organet och orsakar patogena bakteriers död. Den lagras vanligen vid en temperatur som ligger något under rumstemperatur, från +10 till +18 ° C, på en mörk plats.

Exceptionell säkerhet och samtidigt läkemedlets billighet gör det populärt med den allmänna befolkningen. En ytterligare fördel är den nästan fullständiga frånvaron av biverkningar.

En av de vanligaste behandlingarna för ett hem är microclysters med Vishnevsky salva. Hemligheten dem ligger i det faktum att de medicinska substanser som administreras till rektum, interagera med tarmcellstruktur leder till ett effektivt terapeutiskt resultat, eftersom de användbara substanser strömma direkt in i prostata.

Läkemedlet tränger in i körteln, kringgå mag-tarmkanalen.

Mikrocykler med Vishnevsky salva är nödvändiga av följande skäl:

 1. Betennandet avlägsnas, eftersom salvan lindrar olika ödem.
 2. Välbedövad, efter proceduren minskar smärtan.

Sådana mikrocykler framställs efter tarmens frigöring en gång om dagen på natten.

Blandbar med ricin eller olivolja. Förhållande: 5 g salva per 50 g olja. Introducerad med hjälp av en päron.

Förutom de beskrivna salvorna är det möjligt att använda salvor som: grädde "hälsosam" från prostatit, Fenalgon, Ekado - Allmänt annonserade idag droger för behandling av prostatit.

VARNING:

Om du vill bota kronisk prostatit och dess komplikationer på kort tid, bli av med vaskulär erektil dysfunktion och ge inte möjlighet att utveckla adenom, var noga med att kolla in vårt omfattande effektiva program för återhämtning hemma.

Det tar ungefär 20 minuter om dagen, och du får de första märkbara resultaten inom några veckor. Detta program är det första programmet av sitt slag i CIS, fullt bevisad effektivitet vid behandling av kronisk prostatit och vaskulär erektil dysfunktion.

Med vänliga hälsningar, Alexander Burusov

När en man börjar oroa sig för symptom på prostatit, rusar han oftast inte för att gå till doktorn, men börjar använda salvor eller en kräm av lämpligt syfte. På apotek finns ett ganska brett urval av aktuella medel som lindrar inflammation i prostatakörteln. Men bland alla olika är bara några salvor mycket populära.

Vilka medel är mest användbara?

Bland drogerna med prostatit, vars verkan utförs lokalt, utmärks följande:

 • Salva av Vishnevsky.
 • Finalgon.
 • Cream Ekado.
 • Cream "Healthy".

Som indikerat av feedback från kunder är detta det effektivaste sättet.

Salva Vishnevsky används oftast för bakteriell prostatit. Det har inte bara en antiinflammatorisk effekt, men, som kundrecensioner säger, förbättrar det utkylningen av körteln, minskar sin puffiness. Sammansättningen av Vishnevsky salva innehåller sådana ämnen som xerober, fiskolja, ricinolja, tjära. Tjära expanderar blodkärlen och förbättrar därigenom inte bara mikrocirkulationen utan också tillgången till mediciner till prostata. Castorolja och fiskolja underlättar smidig och snabb passage av salva genom dermis till inflammerat organ. Xerophore, tack vare antiseptisk verkan, hjälper inte bara till att eliminera produkterna från bakteriernas liv, utan också mot virus.

Salva Finalgon ordineras för att förbättra blodcirkulationen och förbättra ämnesomsättningen. På grund av den intensiva uppvärmningseffekten och bristen på naturliga komponenter kan det dock orsaka en stark allergisk reaktion. I detta avseende, med prostata, måste det användas mycket noggrant och först efter att ha lyssnat på expertens kommentarer.

Behandling av prostatit med Ekado-kräm började tillämpas relativt nyligen. Basen för detta verktyg är kamfer. Det främjar utsöndringen av produkterna av bakteriens vitala aktivitet, normaliserar mikrofloran och später klyftens hemlighet. Dessutom återställer detta verktyg blodflödet i det inflammerade organet och används för att lindra smärtssyndromet. Prata om fastigheten och återkoppling från kunder. Förutom prostatit kan ekadokräm användas under följande förhållanden:

 • Adenom av prostata.
 • Störning av spermatozoas motoriska aktivitet.
 • Patologi av utlösning.

Salva används för att lindra inflammation i prostata.

Många män med prostatit använder grädden "Hälsosam", eftersom de är säkra på att sådan behandling kan hjälpa till att besegra sjukdomen. Det här verktyget har följande egenskaper:

 • Minskning av inflammation och återtagande av dess symtom, bestående av smärtsyndrom, svullnad och brännande.
 • Normalisering av urinering
 • Förbättrad blodtillförsel till prostata.

Dessa egenskaper realiseras på grund av den naturliga sammansättningen. Huvudkomponenterna i grädden är bieträken, tomat- och propolis-extrakt, cedertom, olivolja.

En populär botemedel mot traditionell medicin från prostatit är en mirakelkräm. Receptet för dess beredning är detta: blanda två matskedar av hackade linfröblommor och en matsked med 70% alkohol. Sedan får produkten stå i 4 timmar och tillsätt 10 msk smält osaltat inre fett. Efter en tre timmars värmebehandling filtreras den resulterande substansen genom gasbindning. Miracle Cream bör smörja området av perineum och anus. På hur effektiv behandlingen kan bedömas genom att läsa positiv feedback från patienter.

Ansökningsregler och jämförelsekostnader

Vishnevsky salva rekommenderas att appliceras på nedre delen och gnidas i 10 minuter. Huden ska vara ren och torr. Det är viktigt att inte släppa detta läkemedel på slemhinnorna. Applicera salva två gånger om dagen, helst efter en dusch. Köparens kommentarer säger att du kan använda salva i form av en komprimering. För att göra detta gnides en sked av medicin i lårskinnet inom 5 minuter, och sedan appliceras och fixeras en gasbindning. Denna applikation bidrar till ett snabbare flöde av aktiva substanser i blodet.

Salva ska appliceras på nedre delen av ryggen.

Avslutningen appliceras i små mängder på huden hos perineum. Efter detta, bära varma kläder eller linda ländrygget med varmt material. Salva kan appliceras upp till tre gånger om dagen. Det är viktigt att övervaka känslorna efter applicering. Om det inte brinner eller kliar, kan du återanvända efter tre timmar.

Ekado-kräm appliceras antingen lokalt eller genom införande i ändtarmen. Behandlingen varar i en månad. Dosering av läkemedlet mot prostatit bör väljas av den behandlande läkaren. Detta verktyg, som recensionerna indikerar, rekommenderas också för användning med förebyggande syfte.

Cream-vax "Healthy" ska appliceras på penis. Tack vare detta ökar tiden för att få drogen in i prostata. Effektens hastighet beror på svårighetsgraden av inflammationsprocessen och immunsystemets tillstånd, liksom i vilken utsträckning behandlingen administreras systematiskt. Detta sägs också av kunder.

Tabell №1. Jämförande pris på droger

Således kan behandlingen av prostatit utföras med hjälp av salva eller kräm, priset på dessa externa medel är lågt och tillgängligt för någon man. På grund av lokal tillämpning börjar de att agera snabbt och direkt på inflammationsfokus. Men innan du börjar använda är det alltid nödvändigt att samråda med en specialist.

Salvor från prostatit, tillsammans med andra konservativa behandlingsmetoder, har funnit bred tillämpning inom terapiområdet för denna sjukdom. Vanligtvis används neutrala och sterila salvor som en del av komplex terapi för prostata massage. Salvorna kan kyla, värma och helt enkelt återfuktas utan någon termisk effekt.

När patientens historia adenom eller inflammerad prostatakörteln, är det bättre att informera läkare om beslutet att tillämpa salvor som han godkänt eller förbjudit användningen av läkemedel

Läkare värmer upp salvor är sällan föreskrivna, men denna övning sker. Om patienten beslutar självständigt tillämpas geler, då han hade en historia av adenom eller inflammerad prostatakörteln, är det bäst att meddela dom av den behandlande läkaren, att han godkänt eller förbjudit användningen av denna typ av medicinering. Otvivelaktigt kan en salva för behandling av inflammation i prostatan vara till stor hjälp, men i vissa fall kan en hastig användning av sådana verktyg kraftigt försämra hälsan.

Salva från prostatit, vilken man ska välja

Med rätt användning av salvor från prostatit kan du uppnå en bedövningseffekt, generell lindring av tillståndet, förbättra blodcirkulationen och till och med lugna en stark inflammatorisk process. Till exempel hjälper verktyg som heparinsalva till att förbättra det lokala blodflödet, geler som är baserade på orm och bipågift värmer upp väl och lindrar inflammation. Om du regelbundet använder sådana droger med tillstånd och under överinseende av den behandlande läkaren, kommer processen att ta bort inflammationen mycket snabbare.

Det finns ett "men": starkt uppvärmning av salvor från prostatit är lämpligt att applicera endast om arten av sjukdomsuppkomsten är icke-smittsam. Detta innebär att om den tillämpas i ljumsk uppvärmningen gel under akut infektion under sjukdomen kraftigt försämras, eftersom patogenerna aktiveras genom uppvärmning i hög grad, på grund av vilka den inflammatoriska processen avsevärt förbättras.

Salva Finalgon kan endast användas om prostatit är icke-smittsam

Om prostatit orsakas på grund av stillasittande livsstil eller i närvaro av fetma, bidrar uppvärmningen gel eliminera trafikstockningar, förbättra blodcirkulationen och i allmänhet kommer att vara användbart. Kylgeler tvärtom kommer att eliminera smärta i ljumskområdet utan att öka blodflödet. Analgetika och kylgeler med tillstånd från den behandlande läkaren kan användas även med infektiös prostatit. Neutrala salvor, som en steril kosmetisk vaselin eller ett intimt gelfett, är perfekta för prostata-massage.

Finalgon mot prostatit

Behandling av prostatit finalgon förvärvat någon popularitet, eftersom läkemedlet har en stark uppvärmning egenskaper, aktiverar metaboliska processer som tränger djupt in i vävnaden genom huden är väl vidgar blodkärlen, minskar muskeltonus. Innan du börjar tillämpa Finalgon, bör du veta den exakta orsaken till sjukdomen, och om det inte är smittsamt, och ingen akut skede är det endast i detta fall är tillåtet att tillämpa detta läkemedel från prostatit.

Det bör också förstås att salva för utvärtes bruk prostata inte värma upp inifrån, kommer det bara orsaka lokal trängsel och hypertermi, på grund av vilka det finns en distraktion och kommer inte att fokusera på obehag av förekomsten av prostatit. I princip är detta det enda positiva ögonblicket som detta läkemedel kan klara av. Det finns många andra sätt att förbättra tillståndet med inflammation i prostata och det är inte nödvändigt att applicera för varm salva för detta.

Traumeel används i urologi för behandling av uretrit, pyelonefrit och prostatit

Traumeel med prostatit

Detta läkemedel är mer lämpligt för användning vid komplex behandling av inflammation i prostata. Traumeel är ett homeopatiskt medel, som är ordinerat för sprains, blåmärken, idrottskador. Även detta läkemedel används aktivt i urologi för behandling av uretrit, pyelonefrit och prostatit.

Traumeel har sådana lokala effekter:

 • Antiinflammatoriska;
 • analgetikum;
 • regenererande;
 • immunstimulerande;
 • Hemostat.

Drogen orsakar inte brinnande, ganska försiktigt. Det kommer inte att orsaka en ökning av inflammatorisk process, så det kan appliceras på underlivet med någon form av prostatit.

Sådana lösningar som heparinsalva bidrar till förbättring av lokalt blodflöde

Heparinsalva med prostatit

Detta läkemedel kommer också att vara mycket användbart i närvaro av inflammation i prostatakörteln på grund av dess utspädningsegenskaper. Therapy Heparinsalva syftar till att förbättra blodmikrocirkulationen i prostata-kärlens kärl. Det är känt att överbelastning försämra kvaliteten på behandling av den inflammerade prostata, och heparin (antikoagulant Snabb) som är den aktiva beståndsdelen av läkemedlet, späder ut blodet, bidrar till att förbättra lokalt blodflöde.

Korrekt utvald salva i ett specifikt fall med prostatit kan väsentligt påskynda behandlingsprocessen. Om du behandlar valet av ett externt medel utan tankar och inte meddelar den behandlande läkaren, kan konsekvenserna förvärra patientens tillstånd ännu mer. Det är bäst, när läkaren själv skriver ut en lokal förberedelse i ett enskilt fall.

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

 • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
 • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
 • gå till operation och glöm sexlivet...

Salvor med prostatit och terapeutisk behandling

Vilken salva med prostatit är mer effektiv? Vilka är de bästa verktygen att använda för prostata massage?

Prostatit är ett allvarligt problem som har uppslukat det mesta av den manliga befolkningen. Det komplicerar inte bara människans dagliga liv, men är associerat med sin sexuella solvens. För att eliminera detta problem, utan kirurgisk ingrepp, används komplex terapeutisk behandling. Som tillägg kan traditionella medicinmetoder användas.

Terapeutisk behandling

Vid behandling av någon sjukdom följer du de principer som urologen vet bättre än att behandla dig. Testa inte dig själv utan råd från din läkare, mediciner som förmodligen hjälpte en granne till en vän. Prostatit är en sjukdom som kräver ett individuellt tillvägagångssätt.

De procedurer och läkemedel som ligger till grund för prostatitbehandling:

Alla farmakologiska medel ska endast användas enligt instruktioner från en läkare. Detta gäller för salvor. De är inte lika ofarliga som de verkar vid första anblicken. Salvorna tas inte oralt, in i kroppen genom huden. Med någon form av prostatit är blodcirkulationen i prostatakörteln försämrad. Droger framställda i form av en salva kan förbättra den.

Sjukgymnastik är också ett oumbärligt element. Självklart är det lättare att behandlas med piller, injektioner och salvor, som köps på apoteket och hemma eller på jobbet (förutom användningen av salvor), kan du behandlas utan problem. Sjukgymnastik kräver ett dagligt besök på kliniken. Ofta har våra män inte tillräckligt med tid för det.

Dessutom tror de inte på botemedel genom förfarandet.

Ett av de populära förfarandena är prostata massage. Det bör endast göras av en specialist.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Applicera salva

För massor av prostata, för att öka den terapeutiska effekten används salvor innehållande zink. De gnids av urologen i rektumets väggar. Främja regenerering av prostatavävnad.

Finalgon - salva, som ofta används vid självbehandling

Denna vasodilatorn är ett yttre medel. Minskar muskeltonen, ökar deras töjbarhet. Experter tror att Finalgon inte är effektivt vid behandling av prostatit. Läkemedlets anvisningar säger: det tar bort muskler, ländryggen, ledvärk, tendoninflammation, smärta i nervsystemet i nervsystemet, idrottskador, nervinfarkt.

Det finns inget om huruvida man ska använda salva för prostatit. Laboratorieundersökningar har inte genomförts, effekten har inte bevisats. Men ändå med salva Finalgona påföra bandage, applicera i form av kompressor. Många urologer tror att sådana förfaranden inte behandlar prostatit. Dessutom kan dess användning komplicera sjukdomsförloppet. Men det överkomliga priset på salva och återkoppling om hennes mirakeleffekt på sociala nätverk gjorde henne en annons.

För behandling av prostatit finns ett tillräckligt antal droger tillgängliga. Använd de som doktorn har ordinerat. Tidig överklagande till urologen och korrekt val av droger är nyckeln till framgång.

Ett gammalt, livs testat verktyg. Det kan kallas ett universellt botemedel mot många problem. Med komplex terapi kan prostatit också användas. Den har antiinflammatorisk effekt, tar bort puffiness. Den består av ricinolja, fiskolja, björktjära. Castorolja och torskleverolja bidrar till penetrationen av salvans komponenter genom huden in i blodomloppet och in i det drabbade organet.

Det appliceras externt, det tar bort symptomen på prostatit. Den består av 100% naturliga ämnen. Producenterna hävdar att den mest balanserade procentdelen av behandlingskomponenterna. Den innehåller biodlingens produkter: propolis, bivax, bieträ och gran. Dessutom omfattar de: olivolja, cedertill, bikupelekstrakt, hästkastanjutdrag.

Ämnet absorberas lätt i huden, påverkar det sjuka området externt.

 • avlägsnande av inflammatoriska processer;
 • förbättring av prostata funktion
 • eliminering av problem med urinering
 • förbättring av sexuell funktion.

Eftersom behandlingskompositionen endast har naturliga komponenter är det omöjligt att göra med en injektionsflaska under behandlingen. Det är nödvändigt att anpassa sig till en lång process.

Droger är många, sätt att använda dem också. Utan medicinsk utbildning är det svårt att förstå denna mångfald. Lita bara på din läkare. Försök inte att lösa problemet med prostatit själv.