Huvud
Strömförsörjning

Maxisize Cream - vad är riktiga recensioner?

Faktum är att detta är fullt av bluff. Vad denna kräm hjälper. Varför? Ja, allting är väldigt enkelt, till och med popoday på platsen för tillverkaren av denna kräm kan du se mycket intressant och inte motsvara verkligheten. Till exempel: ett foto av en kille som flaunting hans kuk. Frågan är varför han inte ljuger framför spegeln men framför kameran en gång. Två varför bilden togs i någon form av toalett. Tre, visar vilken typ av penis hans händer. Han har redan det jaluplen? Kan huden dras därifrån för att öka? Och i 4 vad tycker du att det finns en storlek på 50 eller 60. Trots allt är något som han är väldigt stor bara inte riktigt något.

Nu till kommentarerna. Varje idiot bör vara medveten om att det inte finns några separata krämer och om man går till en annan, kan den inte komma upp. Men i regimen av vem som används finns inte en motsättning till vad helt enkelt inte kan vara

Om det inte övertygar dig? Antingen är du en ram. Antingen pluka sin hälsa och spendera pengar.

MaxiSize gelfett är en skilsmässa eller är det sant?

Cream Maxi Saiz är helt enkelt nödvändigt om du har problem med din penis storlek. Enligt statistiken är tusentals män missnöjda med längden eller volymerna av deras värde. På grund av denna faktor är det ofta sexuella störningar - en man går igenom att han inte kan ge sin partner ett nöje. Dessutom är även en företrädare för den starka hälften av mänskligheten rädd för förlöjelse, de oerhört skadade stolthet och självkänsla. Först, det var inte intelligenta droger som kan förbereda en penis för intima. Bland de medicinska arbetarna finns det också män, och de förstod essensen av problemet. Således verkade Maxi Sayz fett för att förstora penis.

Recensioner av läkare och andra köpare

Förresten, vi rekommenderar dig att läsa recensioner av kända läkare och riktiga människor som vi har samlat in för dig. Kanske kommer de att driva dig att köpa.

 • Berättelsen om alla berömda Tarzan - hur han ökade medlemmen på bara 2 veckor!
 • Nikita Korablevs historia om att få en medlem ökade med 3,5 cm på 14 dagar

Hur är det här verktyget bättre än andra?

Det är viktigt att förstå att metoden för tillväxt av "manlig stolthet" med hjälp av krämer och salvor inte är en myt utan en verklighet. Naturligtvis, misstänker många bokstäverna på e-posten, där de erbjuder denna metod, och det här är korrekt, eftersom de flesta är skräp. Men i detta berg av spam finns det en del sanning, och Maxisize gel är ett levande bevis. Om du följer instruktionerna för att använda denna gel korrekt, är resultatet helt enkelt chockerande:

 • blodcirkulationen i bäckenet normaliserar
 • ökad erektion och sexuell lust;
 • Varaktigheten av sexuell kontakt förändras väsentligt på ett positivt sätt.
 • båda parternas känslor förstärks;
 • självförtroendeavkastning
 • reproduktionssystemets hälsa stärks avsevärt
 • och naturligtvis ökar penisens längd och volym på allvar.

Cream Maxi Size ger ett snabbt resultat, vilket kommer att synas inom en vecka efter mottagandet. Även efter slutet av behandlingstiden kommer effekten alltid att förbli hos dig. Maximalisera grädden har inga biverkningar, eftersom penis bara är en mild effekt. Intressant är att effekten som ökar den akuta känslan av kön kommer inom några minuter och varar i timmar, så att du kan ge en partner en oförglömlig natt av passion. Varje tjej kommer med nödvändighet att uppskatta den imponerande storleken på din penis och outtröttlighet i sängen tack vare Maxisize.

Mer på gelen

Innan du köper Maxisize rekommenderar tillverkaren att du bekantar dig med denna lösning så mycket som möjligt. Detta är logiskt, eftersom du måste vara exakt säker på den produkt du köper. Eftersom Maxisize cream inte har kontraindikationer kan den användas även om du har sex i kondom. Den enda begränsningen är älsklingens graviditet. Innan samlag med en tjej i penisens läge ska det vara väl tvättat.

Den gel som du får kommer säkert hjälpa till att lösa problemet med penisens storlek, eftersom den främsta fördelen med botemedlet är dess unika sammansättning:

 • proteiner är ansvariga för regenerering och förnyelse av celler;
 • aminosyror är ansvariga för penisförstoring
 • kollagentoner och gör penis elastisk;
 • elastin hjälper till att återställa kraften;
 • Trietanolamin stimulerar libido, förstärker känslor och stärker erektionen.

Om du har allergi mot Maxisize-komponenter rekommenderas att du inte riskerar din hälsa, utan att vara uppmärksam på närmaste analog - Phallestone-kräm. Han har en liknande effekt, ökar också penis och förbättrar kraften. Läkare rekommenderar att du tar detta läkemedel, om du av någon anledning inte får använda Maxisay.

Det är lika viktigt att du lär dig annan och mycket användbar information om Maxisize, till exempel, hur du använder detta läkemedel. Saken är att den rätta massagen av Maxisayz kan påverka behandlingen i stor utsträckning. Så hur korrekt använder du Maxisize smörjgelén? Det finns en allmän bruksanvisning, som tillverkaren skriver ut på lådan med gelén.

Gör en beställning just nu!

 1. Mazize Maxisize på upprejst penis.
 2. Det är bra att massera penisen samtidigt som man gnuggar grädden.
 3. För komplex behandling appliceras gelén två gånger om dagen i en månad, men kursen är inte begränsad.
 4. För större effekt måste du tillämpa Maxisize i en halvtimme före samlag.

Tyvärr kan du inte köpa Maxi Sayz's grädde på apoteket än. Men producenterna har hittat en väg ut - du kan beställa drogen via den officiella hemsidan (här är det). Det är ganska enkelt, du behöver bara registrera och fylla i blanketten för att köpa Maxisayz-fonderna. Med den här förvärvsmetoden behöver du inte springa runt i staden - det här läkemedlet kommer att skickas till dig via post. Hur mycket kostar Maxisize? För närvarande håller priset sig i regionen tusentals ryska rubel.

Verkliga kundrecensioner

Maxisera - skilsmässa eller sanningen? Många har redan utnyttjat Maxisays trots att det bara nyligen uppträdde på marknaderna. En riktig åsikt för de människor som redan har köpt en gel har stor vikt vid beslut om köp. Det är nog att gå till något tematiskt forum för att vara säker - det finns tusentals kommentarer om Maxisays, inklusive läkare. Att läsa var och en av dem gör ingen mening, men du kan ta reda på den allmänna opinionen. Maxisera inte bara verkligen ökar penis, men mättar fortfarande kroppen med användbara spårämnen. Förutom huvudåtgärden noteras andra "biverkningar":

 • självförtroendeavkastning
 • stämningen förbättras
 • Det allmänna hälsotillståndet går till normala.

Naturligtvis finns det också negativa recensioner om Maxisays. I synnerhet kan du hitta kommentarer, de säger att jag blev lurad, och ditt verktyg är en förfalskning. Även videon sprids med arga anmärkningar. Sådana människor kan förstås, eftersom de efter att ha jagat en spöklik nytta beställde de vad scammers ger ut för drog Maxisayz på tvivelaktiga webbplatser. Naturligtvis kan en sådan falsk inte hjälpa till med någonting. Tillverkaren har upprepade gånger sagt till dem att denna typ av bedrägerier inte har något att göra.

För att inte köra in i brottslingar, beställa Maxisera endast från den officiella leverantören (här är det). Så du är garanterad att få den nuvarande anläggningen.

Om du tänker på att öka en medlem, nu är den här drömmen lätt att uppfylla. Tillsammans med förändringen i längd och volym får du ett gott humör och status som en fantastisk älskare. För att göra detta är det tillräckligt att beställa läkemedlet Maxisize och glömma självtvivel.

Recensioner av läkare och andra köpare

Förresten, vi rekommenderar dig att läsa recensioner av kända läkare och riktiga människor som vi har samlat in för dig. Kanske kommer de att driva dig att köpa.

 • Berättelsen om alla berömda Tarzan - hur han ökade medlemmen på bara 2 veckor!
 • Nikita Korablevs historia om att få en medlem ökade med 3,5 cm på 14 dagar

Var kan man köpa?

Kom ihåg. Du hittar inte ett botemedel i ett apotek eller en butik. Det ursprungliga läkemedlet kan endast köpas på tillverkarens hemsida! Tack vare detta övervakar företaget ständigt produktens kvalitet, pris och självklart kundens återkoppling.

Köpproceduren tar inte mycket tid. Det räcker att fylla i orderformuläret och vänta på ditt paket.

Fettgel MaxiSize (MaxiSize): en recension, instruktioner och reella recensioner

Varje man drömmer om att hitta rykte för en chic och outtröttlig älskare. Men, tyvärr blir de ofta gisslan av komplex i samband med en ganska blygsam penisstorlek. Hittills har det blivit möjligt att lösa detta problem. Nu kan du glömma det "sjuka" ämnet med hjälp av MaxiSize-verktyget. Drogen förstärker inte bara styrkan, utan bidrar till att öka storleken på manens sexuella organ. Skapandet av en unik kräm Maxisize var engagerad i en grupp forskare. Det är det vetenskapliga sättet att skapa detta unika läkemedel som garanterar ett positivt resultat.

Recensioner av läkare och andra köpare

Förresten, vi rekommenderar dig att läsa recensioner av kända läkare och riktiga människor som vi har samlat in för dig. Kanske, de kommer att driva dig för att fatta beslut mot Maxisize.

 • Portal Erotiec: Utgåva "Sex med A.Chehovoy" om ökningen av medlemmen var inte tillåtet i eter!
 • Plastikkirurger gömde denna billiga öre för att öka en penis

Princip för drift och sammansättning

Creamgelen är baserad på protein och aminosyraföreningar som stimulerar ackumulering av proteiner i penis. Förutom ackumulerande protein stimulerar Maxi-storlekskrämmen blodflödet till kroppen. Av den anledningen rekommenderar tillverkaren att använda den under en erektion så att gelkomponenterna tränger in i vävnaderna så snabbt som möjligt.

Maxisera gel-smörjmedel ökar potensen, stärker erektionen och den sexuella aktens varaktighet. Resultatet uppnås på kortast möjliga tid. Den innehåller:

 1. Trietanolamin. Detta ämne används i stor utsträckning i kosmetologi, och enligt entusiastiska recensioner av köparna av Maxi-storlek gel är det tack vare trietanolamin att det manliga könsorganet börjar öka. Dess handling liknar den berömda Viagra, men har ingen skadlig effekt på hjärt- och blodkärlens arbete.
 2. Hydrolysat av proteiner och aminosyror. Dessa substanser är de främsta "byggarna" av männas penis, de påverkar aktivt de metaboliska processerna och tvingar bokstavligen sexuella organ att växa.
 3. Elastin. Som du vet är detta protein också mycket populärt inom kosmetikindustrin. Det främjar snabb läkning av skadade hudområden och skyddar den mot exponering för skadliga faktorer. Dessutom proteinet elastin, stärker elasticiteten i vävnaden, varvid i erigerad penis blir mer elastisk, och i kombination med själv massera hans hud blir slätare.

Medan det inte var möjligt att avslöja hemligheten i sammansättningen av den unika Maxisize-krämen, eftersom skaparna av smörjmedelsgelen inte avslöjar sina hemligheter. För närvarande är det uppenbart att grädden Maxisize innehåller eteriska oljor. Enligt webbplatser har 80% av kunderna redan uppnått det önskade resultatet när de använts.

Tillverkaren hävdar att alla komponenter av gel Maxisize valdes särskilt noggrant. Var och en arbetar för att öka storleken på det manliga könsorganet och är helt ofarligt för hälsan.

Resultat från applicering av gelfett

Maxi-Cream Cream bör användas regelbundet i 4-6 veckor för att uppnå maximal storlek. Under den här tiden kan manliga könsorgan öka med 5 centimeter i längd och 3 centimeter i diameter under erektion. Efter 2 veckor ökar längden med 2 centimeter. Detta framgår också av de glada ägarna av smörjgelén, som redan har testat det på egen värdighet. Verkliga vittnesmål av män vittnar: Maxi saz fungerar.

Förutom att öka penisens storlek har Maxis också andra fördelaktiga effekter:

 1. Penis ökar blodflödet, vilket gör penisen mer känslig och gör att du får en mer levande känsla under orgasmen.
 2. Maxisera gelfett börjar fungera omedelbart efter appliceringen, och dess åtgärd varar upp till fem timmar.
 3. Ger dig möjlighet att använda kondom under samlag.
 4. När man använder Maxisize blir inte bara det manliga könsorganet känsligare, men kvinnan upplever helt nya känslor.
 5. Tack vare användningen av detta unika verktyg kan en man betydligt förlänga samlag.
 6. Förutom ovannämnda kräm-gel normaliserar Maxisize formen av penis.

Instruktioner för användning

Hur man använder penisförstoringsmedlet korrekt beskrivs i de bifogade instruktionerna. Gel Maxi saiz har en tunn konsistens, tränger snabbt in i vävnaderna. Det måste gnidas in i huden på botten av penis och pungen med lätta massageförflyttningar, utan att påverka huvudet.

Instruktionerna beskriver också två metoder för användning av grädden:

 1. Första bästa sättet - för att uppnå bästa resultat måste Maxi sås smutsas 2 gånger om dagen.
 2. Det är möjligt och så - agenten appliceras direkt före sexuellt intyg eller handling, och penis bör redan stå.

En engångsdos för gnidning är inte mer än 3 ml.

Gör en beställning just nu!

Biverkningar

Gelfett är lämpligt för tillräcklig långvarig användning. Men han har fortfarande några biverkningar. De mest obehagliga av dem är obehag när man rör penisens huvud, som försvinner efter några dagar.

Detta indikerar bara en ökning av blodflödet i penis. I det här fallet bör du inte sluta använda MaxiSize. De kategoriska kontraindikationerna för användningen av Maxi såsgel inkluderar:

 • överkänslighet;
 • venerala och andra sjukdomar i reproduktionssystemet.

Innan du använder, måste du bli av med dessa sjukdomar, samt få en läkare råd.

Var kan man köpa en kräm för att öka penis?

Beslutar att köpa detta populära verktyg är det värt att överväga den viktiga punkten: botemedlet är ett biologiskt aktivt tillsats, inte ett läkemedel. Av denna anledning kan du inte köpa Maxi sås i konventionella apotek.

Många nätbutiker är för närvarande engagerade i genomförandet av detta unika läkemedel. Detta är mycket bekvämt för upptagna kunder, såväl som dem som bor i CIS-länderna. Till exempel är det lika enkelt att köpa den mirakulösa Maxisize-krämen i både Moskva och Tasjkent. Du kan beställa den på den officiella hemsidan (här är det).

Tillverkaren ökade upprepade gånger tillgången på läkemedlet till Ryssland. Detta indikerar direkt sin popularitet bland medlemmarna i det starkare könet. Hittills varierar priset på produkten från 900 till 1200 rubel. Men trots att det är ganska dyrt har många män redan använt grädden och talar om det bara entusiastiskt.

För att fatta rätt beslut att köpa eller inte unik kräm för att öka styrkan och tillväxten av penis, är det nödvändigt att bekanta sig med sann återkoppling av verkliga kunder i olika forum om det Maxisize skilsmässa eller sanning. De flesta av dem visar att Maxisize efter två veckors användning av krämgel började öka i storlek och kvaliteten på det intima livet ökade signifikant. Vi rekommenderar att du tittar på en video om hur du använder Maxi såsgelen till Intima.

Recensioner och åsikter

Albina: "Det här verktyget rådde mig till ett av forumen. Nu använder min man regelbundet kräm som köpts i den officiella webbutiken (här är det). Vi är glada över att vi har klara av svårigheterna och löst problemet. Trots hur mycket Maxisize cream kostar, blev vi av med komplexen och från och med nu njuter vi bara av sex. "

Michael, 40: "Jag trodde alltid att 16 cm är normen. Men efter att ha applicerats Maxi storlek gel, var jag ersatt. Sex har blivit helt enkelt fantastiskt. "

Recensioner av läkare och andra köpare

Förresten, vi rekommenderar dig att läsa recensioner av kända läkare och riktiga människor som vi har samlat in för dig. Kanske, de kommer att driva dig för att fatta beslut mot Maxisize.

 • Portal Erotiec: Utgåva "Sex med A.Chehovoy" om ökningen av medlemmen var inte tillåtet i eter!
 • Plastikkirurger gömde denna billiga öre för att öka en penis

Var kan man köpa?

Kom ihåg. Du hittar inte ett botemedel i ett apotek eller en butik. Det ursprungliga läkemedlet kan endast köpas på tillverkarens hemsida! Tack vare detta övervakar företaget ständigt produktens kvalitet, pris och självklart kundens återkoppling.

Köpproceduren tar inte mycket tid. Det räcker att fylla i orderformuläret och vänta på ditt paket.

MaxiSize

MaxiSize - garanterad ökning av medlemmen med 5 cm per månad. Denna grädde, som inte orsakar några biverkningar, orsakar inte allergiska reaktioner och missbruk, och viktigast av allt - resultatet du uppnådde efter att du använt kvarlevor med dig för alltid.

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Maxisize hjälpte till att öka storleken med 2 cm. Förväntar sig bra resultat, men det är inte heller dåligt. Jag fick resultatet med bara ett rör. Krämmans volym är liten - 30 ml. Jag hade det i 2 veckor. Kanske behöver du köpa mer och fortsätta ansökan.
Jag applicerade grädden dagligen, gnidade noga och masserade lite.
Cremen ligner lite på en gel, med en ljus konsistens. Mycket trevligare när en partner gör det. Jag märkte att han stärker erektion lite och är ett bra smörjmedel. Efter sin ansökan är kön mer levande och känslomässigt. Det är möjligt att använda grädden för dessa ändamål.

I ett upphetsat tillstånd var min penis endast 10 cm. Det gjorde mig alltid mindre självsäker.
Beställde en kräm för att öka penis. Även om det fanns inget speciellt hopp för honom. Varje dag smorde jag ut enligt anvisningarna. Efter 2 veckor tillsattes 2 cm! En månad senare växte medlemmen med 1,5 cm. Totalt 3,5 cm i längd var bredden densamma. Nu skäms jag inte för tjejerna. Medlemmen blev känsligare, paletten är bara superlång.
Krämernas sammansättning är harmlös för hälsan, åtminstone har ingenting hänt mig. Jag hoppas att resultatet inte kommer att "fördunsta" över tiden.

Cream köpt, för att använda för deras avsedda syfte, ville jag öka min värdighet. Åtminstone i "arbetande" positionen.
Med den här uppgiften klarade grädden, men resultatet kom inte omedelbart. Bara vid slutet av det andra röret. Och då, om min konstanta partner inte gav mig en otvetydig komplimang under min intimitet, var jag i chock, men jag insåg att hon hade rätt, och hon hade rätt!
Jag kan inte säga att längden har ökat, men det faktum att det har blivit mer voluminöst är så. Dessutom har pinnen blivit stabilare, men det är mer psykologiskt, jag blev mer självsäker, så resultatet är. Det applicerades dagligen, över tiden blev det rutinmässigt, efter en dusch, på ren hud och så varje dag tror jag tack vare regelbundenheten att mina arbeten gavs ut. Jag räknade inte med miraklet, jag anser en liten tjocklekökning, det maximala resultatet som kan uppnås med hjälp av denna kräm.

I mitt fall visade det sig att 5 cm per månad - det här är orealistiskt. Men jag var inte upprörd att jag köpte MaxiSize.
I en månad har medlemmen väl tillagt volym, 1 sm är väsentligen, för mig är det ännu viktigare än längden. Men samma tillväxt tillsattes till tillväxten. I stående position är det särskilt märkbart: D
Mest troligt behöver du en lång och tråkig användning av grädden för att uppnå det lovade resultatet. Personligen är jag en liten ansträngd zamorochki i bruk - den ska bara appliceras på den erogena penisen, och det är önskvärt att det inom sex år var så att effekten är övertygande. Lyckligtvis är fruen alltid till hands, det finns inga problem med det här :)

Storleken på min värdighet har alltid generad, naturligtvis, inte så allting är dåligt, men inte is. Jag skulle vilja öka den med 5 cm, jag planerar inte att kontakta en kirurg med detta problem. Så jag letade efter ett alternativ. Har uppmärksammats på en grädde på grund av den naturliga strukturen, det är något skadligt och orsakar beroendeframkallande. Endast naturliga ingredienser som förbättrar blodflödet till könsorganen och oljorna som hjälper huden att bli smidig. Startade dagligen efter kvällsduschen.
Krämen är lätt, inte fet, absorberad utan rester och luktar nästan inte. Lite kall hud. Efter en månads användning började märka de första resultaten - en ökning av medlemmen med 3 cm exakt, åtminstone att känna mig blev mer självsäker. Dessutom känner jag en vitalitet och kraft, tillverkare säger att testosteronivån också ökar. Tydligen är det så. Partnern är också glad.

Grädden är inte dålig, jag förväntade mig inte mirakel, men jag såg alla uttalade positiva stunder från användningen av grädden. För det första: Staten blev stabilare, i andra början började könsdriften uppstå mycket oftare, i tredje blev känslorna mer levande. I sammansättningen av endast naturliga ingredienser som bidrar till att öka nivån av manliga hormoner i kroppen, på grund av detta fortsätter penisens vävnader att växa, och kollagenkomplexet hjälper huden att bli elastiskare. Resultaten är bara synliga i ett upphetsat tillstånd, några centimeter ökning är verkligen och det här är ett par veckor av ansökan. Därför fortsätter jag att använda grädden. Jag brukar vanligtvis flera gånger om dagen och alltid efter en dusch. Det viktigaste som på huden var det ingen skada eller sprickor. En gång efter det misslyckade hårborttagandet fanns det en skära, sätta på grädden och slå den direkt. Jag kände genast en brännande känsla, jag var tvungen att tvätta och vänta på att det skulle läka. I princip är resultatet och det gläder mig. Priset är bitande, men röret med kräm är stort.

Aldrig verkligen störd om ökningen av penis. Jag kände att min fru skulle vara glad och bestämd. I allmänhet tog de chansen, beställde, försökte. Jag smörjer denna grädde på penis varje dag. Min "vän" uppfattar det normalt, allergin har inte dykt upp och jag upplever inte några obehagliga känslor. Smörjde, grädden dränktes om några minuter, så är allt som vanligt - en medlem är inte fet, inte halt. Experimentet varar 17 dagar, under denna tid har penisväxten ökat med nästan 2 centimeter.
Trifle, men trevligt, särskilt hans fru. Jag tror att i en månad ökar centimetern med 4. Denna stund har ännu inte påverkat sexuellt liv, eftersom tillväxten fortfarande är liten. Men då ska allt vara brantare. När det gäller urinering uppstår inga problem. Först tog jag ingen entusiasm för min fru, men nu är jag mest intresserad av vad som händer nästa, hur mycket medlemmen kommer att växa och huruvida resultatet kommer att förbli. ps Om möjligt, om en månad försöker jag avbryta mitt ämne, berätta om resultaten.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

MaxiSize, Cream

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

I 2 månaders användning avlägsnades den olösta böjningen. Nu har nivån, utan några fel, ändrats under denna period.
Uträtning Tekniken är enkel, jämnt fördelade i stället för böjning tillfogade lite tjockare och sedan masseras, håller med ena handen vid basen och den andra böjnings uppåt. Göras noggrant så utan smärta, men i processen på grund av åtgärderna i en erektion, och ibland tryckte starkt fanns blåmärken.
I vissa fall, efter en massage, hade jag sex med min fru för att åtgärda effekten och ha kul. Under grädden är kön bättre, det varar längre men ingen skillnad. Och när hans fru var inte, då jag väntade på hösten, och sedan tvättas bort med tvålrester och även underkläder till är smutsiga fläckar kan det inte undvikas och grädde fett. Han spenderade 3 tusen på alla förfaranden, eftersom 2 rör inte räckte, och i tredje halvåret kvarstod.

Allt jag använde maksisayz i 4 månader, varje gång i slutet av månaden mätte linjal resultat de första 3 månaderna var alltid 0,5 cm, men på den fjärde månaden -. 0,4 cm längre verkar som med varje successiv ökning under loppet av tillväxten kommer att minska, men det här är normalt, kommer hudfärgen inte att tillåta obegränsad ökning av organets längd. Så medan jag fortfarande är på 17,6 cm, vill jag ha ett par mer, så jag fortsätter kursen.
Men alla i rad term aldrig kladdig efter varje månad gör två veckors uppehåll, att ha lite ovana vid att krämen. Jag masserade vanligtvis en gång per dag, vid sänggåendet, och även på helger och på morgonen, eftersom det tar tid, cirka 20 minuters massage, och sedan en annan och uppförande ingenstans att gå - antingen sex eller onani, men det tar också tid.
Cream att använda trevligt, det är konsekvensen av fettet som en trögflytande, men som ett smörjmedel bör inte användas - en stor kostnad, men inte torka ut i det här fallet under en lång tid.

Maxisize hjälpte till att öka storleken med 2 cm. Förväntar sig bra resultat, men det är inte heller dåligt. Jag fick resultatet med bara ett rör. Krämmans volym är liten - 30 ml. Jag hade det i 2 veckor. Kanske behöver du köpa mer och fortsätta ansökan.
Jag applicerade grädden dagligen, gnidade noga och masserade lite.
Cremen ligner lite på en gel, med en ljus konsistens. Mycket trevligare när en partner gör det. Jag märkte att han stärker erektion lite och är ett bra smörjmedel. Efter sin ansökan är kön mer levande och känslomässigt. Det är möjligt att använda grädden för dessa ändamål.

Tja, ca 4 cm per månad - det är säkert böjt. På mig från en 3-månaders kurs bara 2 sm, och teoretiskt bör vara 12. Sådan ökning av delirium, men kräm vid normal användning fungerar, och den här viktigaste saken. Och mycket sinnet för dess användning är inte nödvändigt, bara sätta mer och massera. Så snart det torkar, lägger han till lite - och igen. Och så minuter 10-15. Medan du masserar, står upp, men det är förståeligt - onani är detsamma, och om du ger en massage till en partner, hur är kärlek kärlek innan kön blir. Särskilt eftersom krämen är starkare, så ger kön många känslor.

Till att börja med är grädden ett nöje även när det appliceras. När du börjar gnugga grädden i penisens bagage finns det en känsla av värme, som går från bäckenet till penis. Allt detta medför en stark attraktion, så om sex inte är planerat är det bättre att inte gnugga grädden.
Personligen tillämpade jag läkemedlet i schema, det är dagligen. Jag ville inte bryta mot tillämpningsreglerna, så ibland var jag tvungen att utstå spänning, och ibland kunde jag klara mig själv.
Ansträngningarna var inte förgäves. En månad senare växte med 2 cm i längd. I bredd ökar det bara med en erektion, men det är inte heller dåligt, eftersom storleken är viktig under kön. Förresten, i fråga om kön, leverer krämen mycket nya intryck: tjejen har en ny storlek och jag njuter av penishuvudets känslighet.
Vem är rädd för en snabb utbrott av spermier, denna kräm bör inte vara rädd. Det faktum att det förvärrar organs känsla påverkar inte orgasmens hastighet. Jag använder en grädde 3 månader, effekten - +3,5 sm i längd. Jag tycker att det är dags att sluta, ju mer så att penis inte kan växa för alltid. Cremen är utmärkt, det viktigaste är att inte sakna dagarna och allt kommer att bli bra.

Jag gillade verkligen grädden. Verkligen ökad, för en månad till 2,5 cm i längd, nu jobbar jag på omkretsen. I detta avseende, det går långsammare tills plus 0,5 cm. Maxistorlek ger samtidigt sträcker huden (bestående av kollagen, och elastin) och tillväxten av corpus cavernosum beroende på ett stort innehåll av proteiner och aminosyror.
Icke-hormonell grädde, sker allting naturligt. Instruktionerna säger att du bara behöver ansöka på upprätt. Men jag börjar proceduren förut, annars är det som självtillfredsställelse. På grund av blodets stigande nivå stiger den i 5-7 minuter.

Jag hade inget val, jag erbjöds antingen kirurgi eller användning av en extender. Jag vågade inte heller göra. Med pumpar och speciella simulatorer blev det inte ifrågasatt, det fanns mikrotraumor och starka obehagliga känslor. Jag köpte en grädde i slutet, jag trodde att han inte kunde göra mycket skada.
Jag började göra daglig självmassage, ibland involverar jag min tjej i denna verksamhet. Hon var inte alls emot ett sådant experiment för att öka värdigheten. Efter proceduren kan du säkert ha sex, det blir ännu mer intressant, för det sväller och blir vanligare.
Krämen absorberas utan spår, fet eller klibbig film efter nej, kondomen glider inte. Första gången måtten återvände till originalet om ett par timmar, men en vecka senare började resultatet fortsätta. Som ett resultat, i längd i 1,5 månader, tillsattes 2,3 cm, i omkretsen av 0,5 cm. Inte enastående resultat, men jag kommer inte att sluta. Negativ reaktion på konstant användning av grädden orsakade inte klåda, brinnande eller irritation var inte.

Jag har inte annonserat länge. Storleken kan ökas endast av kirurgen, men här för att göra volymin, och uppställningen av stålet Maxisize är kraftfullt. Jag använder en grädde den andra månaden, snart kommer röret att sluta och jag kommer att köpa mer. Första gången jag applicerade grädden regelbundet, så märkte jag att det inte fanns någon förbättring av effekten från konstant användning. Du kan applicera grädden omedelbart före samlag, från det kommer det bara ett plus. Eftersom grädden börjar fungera snabbt absorberar den i sekunder. Om det efter applicering stimuleras en erektion, så tillhandahålls kvalitet, långvarigt kön. Med grädde ökade samlagets varaktighet med 10 minuter, utan det brukar könet vanligen 7-8 minuter (utan prelud), vilket givetvis är mycket litet.
Maxisize är ett mycket trevligt botemedel. Inte en gel, som de flesta analoger, nämligen en kräm. Därför, som en bonus, får jag också en mjuk, mjuk hud. Sammansättningen av många näringsämnen, så appliceringen och fördelningen av grädden är en mycket trevlig process. Det finns ingen lukt, bara ljus, kemistens arom av något kemiskt, men inte skarpt. Cremen är helt nöjd, det finns absolut inga klagomål. Allergier och klåda uppkom inte. Och det här är redan ett plus!

När jag går framåt kommer jag att säga att de lovar en ökning, så mycket som 5 centimeter. Som ett resultat, bara 3 centimeter. 3 centimeter, detta är ett bra resultat. Förutom ökningen är en bra bonus att penis blir vackrare. På mig i det uppförda tillståndet har rynkningen minskat avsevärt.
Jag märkte inte några andra effekter. Idén lovar en ökning av samlagets längd och njutning från orgasm, men jag har aldrig haft problem med detta. Kanske de människor som har svårigheter i dessa frågor kommer att hjälpa.
Processen med att applicera grädden är väldigt enkel. Cremen appliceras på upprätt, längs hela längden exklusive huvudet. Gnidas med lätta massagebevegelser, i flera minuter. Helst, inte mindre än 5. De genomtunnade resterna avlägsnas snyggt med en servett. Det senare är inte nödvändigt, men riskerar dåligt smutsigt underkläder. Cremen lämnar synliga märken.
Ökningen i bredd, personligen inte mäta, men min partner säger att han kände sig bredare genom känslor.

För att inte säga att jag blev verkligen besviken, men jag förväntade mig mer effekt. Killen bryr sig inte, han är nöjd med sin 18 cm och stolt, men jag är lite upprörd. Nej, en ökning som är, men en ökning på ungefär en centimeter per 1 använd tub - som det inte är så mycket. Även om de gjorde allt som förväntat, med massagerörelser, minst 10 minuter varje dag.

Köpt med sin man är den här krämen inte så mycket att öka storleken, hur många som ska nivåera sin penis. Det finns tillstånd är inte kritiskt, men den sida han ser mycket, och skulle komma på detta orsakade estetisk missnöje, det är inte mycket säker, eftersom det ibland inte särskilt titta på hur och var man kan införa sin man i ett anfall av passion, och detta för honom, och för mig inte alltid trevlig.

I mitt fall visade inte denna grädde sig på en anständig nivå, även om jag använde den dagligen och inte begränsade mig till en kurs, eftersom jag beställde 2 rör på en gång. Men för att säga att jag slängte 2 tusen för vinden, kan jag inte. Cremen fungerar definitivt, men som en agent. Blodet accelererar, en kraftfull tidvattenvåg kommer till penis. Som ett resultat har jag en erektion visas även när det inte behövs, jag går efter en "massage" i en halvtimme och justerar byxorna.

Började med denna grädde i all seriös. För sina 18 år, (detta är när mycket upphetsad eller i processen när du är klar) 15-tums på de mest kraftfulla erektioner och under normala förhållanden och upp till 14 cm - sak som inte skryta. Och det är bra med pojkarna i badhuset, det bryr sig inte, men med tjejerna i sängen. Sam verkar vara söt, men när det kommer till sängen, i hälften av fallen måste de plötsligt springa någonstans. Jag förstår sedan den smutsiga trickeryen, allt är klart från sina löpande ögon. En så generellt uttryckt direkt om hennes vägran att ha sex med ägarna till barnens fitta.

I allmänhet tyckte jag om grädden på grund av dess naturliga sammansättning, trevlig konsistens och uttalad effekt. Tillagd i 2 månader så mycket som 2,5 cm, tror jag att detta resultat är utmärkt. Nu kan du säkert och anonymt hemma för att rätta till naturens misstag. På mig var krämen av någon anledning aldrig absorberad helt, det var nödvändigt att ta bort överskott med en servett. Jag vet inte, kanske är hudfunktionen det här. En gång under självmassage slog grädden på huvudet när det var i ett upphöjt tillstånd. Jag kände en liten brännande känsla, jag var tvungen att tvätta snabbt och nästa gång att vara försiktigare. I handboken, förresten, nämns detta.

Cremen är ganska fungerande. Viktigast av allt, kunna tillämpa det. Tillväxten är långsam, men det är naturligt, det viktigaste är att ge blod att hålla fast, expandera det själv och växa lite upp dig själv. Om det är mer detaljerat, är det nödvändigt att smita, lite att gnugga, och sedan på grundval av några sekunder, efter att det kommer att stiga, för att komprimera det. Blodet är redan pulserande, vilket resulterar i att en liten sträckning görs, den kavala kroppen sväller. Lossa vidare greppet och gnid mot huvudet. Här beror också mycket på formuläret, huruvida det är avskuret eller inte - det påverkar riktningen, böjningsbehovet. Här, till exempel, svänger den något uppåt, så jag trycker lite i motsatt riktning. Kort sagt, denna metod med daglig användning för den första månaden fick ytterligare en centimeter, inget att skada och inte sträcka sig. Och lätt rätte den.
Tekniken är förresten inte min, den delades av en vän som bor i asiatiska länder. De har det, det visar sig att de även har egna onani-tekniker som syftar till att ändra formen och en liten ökning. Nåväl, det är vad de behöver, de är i naturen inte så heta, det är vriden.
Krämen själv är inte förbrukad så mycket, 30 ml av ett rör var tillräckligt för mig för en månad, nu med den andra jag knullar. Jag råder dig inte att pressa ut mycket, konsumtionen är dumt växande, men det är ingen mening i den. Irritation kräm bär inte, lukten är neutral, smaken, förlåt, försökte inte. Konsistens är normalt, bara en vanlig kräm.
Jag behandlades vid 990 rubel, jag beställde det från en officiell som en webbplats. I St. Petersburg levereras i 4 dagar, och då på grund av helgen. Jag tog för att göra mer, trots att jag hade 16 cm, för vårt hemland är det inget, men det räcker inte för mig. Nu är det 17 med lite. Det finns tillväxt. Kön ger också nöje, så inte skadad.

Cream för att förstora medlemmen Maxi Sayz (MaxiSize) - skilsmässa eller hjälper det?

En liten penis kan skapa en man inte bara fysiologiska men också psykiska problem.

Inte alla kan besluta om operationen. Men i det här fallet kan du också hitta en väg ut.

Detta är en kräm som hjälper till att öka penis. En av dem är Maxi Size.

Varför är det en myt för många män?

Många tror att olika salvor, inklusive Maxisize cream, är ett bedrägeri.

Vi kommer att demontera, av vilka skäl det antas, att en kräm av Maxi Majz en skilsmässa.

 1. Inte alla hjälpte. Några av dem som har använt denna metod för penisförstoring har brutit mot instruktionerna för användning. Under sådana förhållanden kommer det naturligtvis ingen hjälp. Då de som inte hjälpte med att skriva negativ feedback. Om du väljer att använda den här metoden för att öka din värdighet, följ instruktionerna.
 2. Information på Internet. Många webbplatser innehåller information där anti-reklam för sådana fonder är aktivt skapad. Gör det oftast av tillverkare av andra medel för att förstora penis. Det kan ju övertyga en man att få sina pengar. Borde jag tro på annonsörerna?
 3. förmodligen Sådan information kan sprida sig av män som har en bra penisstorlek. De vill inte öka konkurrensen. Det är därför de är intresserade av att se till att de som har en liten penis inte ökar den. Detta kan naturligtvis tyckas löjligt, men ändå.

Hur fungerar det?

Krämen, när den används i strikt överensstämmelse med tekniken, påverkar väggarna i den cavernösa kroppen. Denna effekt uppstår genom att blodtrycket höjs i små kärl. Under en erektion fyller blodet i en större mängd de cavernösa kropparna. Gradvis sträcker de sig och penis blir större.

struktur

Sammansättningen av läkemedlet innefattar:

 1. Aminosyror. De har en positiv effekt på penisens vävnader, så att de kan sträckas.
 2. trietanolamin. Det påverkar erektion och varaktighet av samlag. Detta beror på att mannen ökar uthålligheten.
 3. Elastin och kollagen. De hjälper huden och vävnaderna att bli mer elastiska och har en föryngrande effekt.

Maxisera skilsmässan eller sanningen?

Cremen hjälper verkligen med korrekt applicering. Det ingår i TOP-5 av de bästa krämerna för att förstora penis.

Det viktigaste är att inte köpa en falsk. För att göra detta bör du göra ett köp på den officiella hemsidan.

Resultat av krämapplikationen

 • 1 vecka. Förbättrar erektion. Den anatomiska formen är något bättre;
 • 2 veckor. Penis ökas med 1,5-2 cm. Erektion är helt enkelt utmärkt. Ofta försvinner psykologiskt obehag vid denna tidpunkt;
 • 3 veckor. Penis blir en idealisk anatomisk form, igen är det en ökning med 1,5-2 cm. Problem med erektion förekommer inte längre.
 • XXL POWER LIFE. Om hur mycket det kostar kommer du att lära av den här artikeln och detaljerade bruksanvisningar finns här.
 • Titan Gel - Villkoren för nischen utan villkor
 • Dominator. Denna krämspray var effektiv för 93% av männen. Lätt att applicera, och som en användbar bonus stärker styrkan.

Låt oss sammanfatta resultaten: Maxisera grädde, sanningen hjälper män att förbättra erektionerna och förstora deras penis. Men för att använda denna grädde eller inte - alla bestämmer sig själv.

Tja, bestämde du dig för att försöka? Äntligen! På första ordern ger vi dig 50% rabatt!

Om du väljer att köpa Maxi Size, är det värt att köpa på den officiella hemsidan och följa anvisningarna för användning exakt.

Hur jag ökade penis med 5 cm!

Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

Maxisera skilsmässa eller sanning recensioner

Jag har problem med ryggraden, läkaren behandlar mig.

Åsikter om denna produkt avviker. Någon lovar.

Silikonskydd - "Ej bindande" sparar mig från.

Denna enhet blir din högra hand.

Det finns tillfällen som du bara inte känner för att gå på.

Jag jobbar som kurir, trots att jag försöker.

Jag var övertygad om personlig erfarenhet som toniken.

Sedan barndomen är jag rädd för mörkret. I rummet hela tiden.

Jag beställde klockor kvarts WILIS NARDIN för.

Professionella skador ger sig hela tiden.

Jag ville dela en positiv upplevelse.

Nyligen började observera minskning.

På min kollegas råd började jag använda masken.

Efter att ha förlorat sitt jobb blev han nervös och.

Problem med hemorrojder har börjat i flera år.

Män tycker att det är mycket svårt att klara av kosmetika. Jag gör det

Jag har aldrig använt bete eftersom.

Den speciella egenskapen hos min näsa är tillgängligheten.

Spot-G - det här är exakt det verktyg som hjälpte.

Nyligen mötte jag en elektrisk en.

Dominator är en spray som räddade mitt äktenskap. In.

Mjölk kom till mig efter att ha flyttat till en annan.

Enligt min mening är NormaDry ett komplex.

Varje flicka drömmer om att bli av med.

Jag kämpar med övervikt sedan barndomen. På mig

Jag läste kontroversiella recensioner om produkten, så jag vill.

Jag hittade recensioner om grädden på Internet och bestämde mig.

Efter att ha läst på Internet en frestande annonsering.

Självklart måste vi säga adjö till komplimanger.

Min första vikt i början, så att säga.

För första gången lärde jag mig om cocktailen från min syster. It.

Vid en ålder av 32 bara tack vare henne nervös.

Efter en allvarlig sjukdom och ett antal utförda operationer.

För flera år sedan började märka utseendet.

Innan du börjar använda detta mirakel.

Jag har inte den mest framgångsrika arbetsplatsen på kontoret.

Varje sommar drabbades jag av hård hud.

Jag arbetar arbetsmetod. Spolar kontinuerligt.

Min mormor bor ensam, och på grund av ålder.

I flera veckor blev jag ständigt fångad.

Efter barnets födelse blev min präst förvandlad till a.

Jag är i naturen mycket blygda människor. När.

På grund av fullständigheten, trots en mycket ung ålder.

Jag har alltid varit klumpig, så inte till.

Jag har lidit länge med högt blodtryck..

Min första åsikt om korsetten var detta.

Jag försökte mycket tights, vem.

Jag, en sträng man, jobbar hårt.

Och jag kommer inte ens ihåg när de kom ifrån mig..

MaxiSize - gel för att förstora penis

Det unika gel smörjmedlet Maxisize är ett läkemedel som har fått den bredaste fördelningen och är mest populär bland män. Verktyget ökar inte bara din penis storlek, men hjälper också till att öka erektionsnivån. Tack vare den optimalt valda kompositionen är det möjligt att skapa de bästa och mest behagliga känslorna efter applicering av gelén.

Företaget tillverkaren har ansett ansvaret för verktyget och rekommenderar idag att man använder det så ofta som möjligt. Gel är ett botemedel som du bara gnider in i din penis kropp och får effekten på några sekunder.

Hur MaxiSize Gel fungerar

För närvarande används Maxisize gel av många män. Dess effekt på könsorganets muskelvävnad börjar med att komponenterna tränger in i cellernas inre. Således återvinner och föryngrar cellerna. De blir elastiska och sträcker sig bättre under en erektion. Dessutom innehåller kompositionen ämnen som ökar varaktigheten av samlag.

Effekten av läkemedlet ackumuleras och permanent fixas. Det innebär att du inte behöver använda smörjmedel i framtiden om du går igenom ökningstakten. Din penis kommer att nå önskad längd och blir inte mindre.

Gel Maxisize är ett utmärkt alternativ till plastikkirurgi, som ofta används av män. Varför betala för många gånger om du kan uppnå samma effekt med enkel gel.

Preparatets sammansättning "Maxisize"

Sammansättningen av läkemedlet är ganska standard för sådana droger. Först och främst är det nödvändigt att notera komponenterna:

 • Kollagenkomplex - ett ämne som ansvarar för föryngring av celler Efter detta är det en tillfällig ökning av stretchen av penisens vävnader.
 • trietanolamin - ökar längden på samlag, så att du kan njuta av de bästa känslorna.
 • Hydrolysat av aminosyror - Ett ämne som är precis jerken, varefter den aktiva delningen av celler börjar. För att öka penisens storlek är denna speciella komponent obligatorisk. Efter några applikationer kommer du att märka hur penisens struktur stärks.

Kvalitet smörj Maxisera, ett läkemedel som hjälper många män att bli av med problem med en liten penisstorlek.

MaxiSize - skilsmässa eller sanningen?

Många män tvivlar först om man ska använda sig av en sådan profil eller ej. Men efter att de fått ett positivt resultat kan de inte sluta. Faktum är att svara frågan om Maxisize skilsmässa eller sanning är ganska lätt, eftersom verktygets effektivitet bekräftas av många vetenskapliga laboratorier.

Praktisk tillämpning ger också positiva trender. Det enda som kan påverka några förändringar, då är det här karaktären hos din kropp. För varje man förekommer ökningsprocessen på olika sätt.

Doktorens kommentarer om MaxiSize

Evgeny Semenovich, kirurg

Penisens storlek för både män och kvinnor är av stor betydelse, förstås, om båda parter inte har känslighet. Nyligen har Maxisize tagits till vår klinik, vilket enligt tillverkarna är ett effektivt botemedel. Efter flera praktiska tester bekräftades att penisförstoringen i de flesta fall sker med 2 centimeter, det är faktiskt en anständig storlek. Inte varje läkemedel kan påverka musklerna. Detta förbättrar erektion och varaktighet av samlag med 70 procent. Enligt min mening är den sista indikatorn inte särskilt viktig, eftersom samlag bör gå vidare i ett naturligt läge. I stort sett mina positiva rekommendationer.

Leonid Valerievich, kirurg

Om du länge velat öka din penis, men inte vill spendera pengar på dyra operationer, så är mitt råd som läkare smörjMaxisize. Ett effektivt verktyg som mjukar penisens muskler, så att det växer i volym och längd. Vid den första applikationen observeras effekten. Faktum är att läkemedlets sammansättning är kontroversiell, eftersom det finns en betydande mängd mineralkomponenter som kan ersättas med dem. Men detsamma är det viktigaste resultatet och i det här fallet är det utmärkt.

Herman Ivanovich, kirurg

Att rekommendera att använda smörjmedel Maksaysajz, från min sida skulle vara extremt oprofessionellt. Men jag skulle vilja bo på de viktigaste fördelarna med detta läkemedel. Först och främst är detta ett specialverktyg som utvecklats av utländska forskare och har unik effektivitet. Komponenterna tränger in i det manliga organets vävnader och aktiverar varje cells arbete. Således är det en momentan sträckning och en ökning av volymerna. Allt bekräftas av nuvarande indikatorer och motiveras av praktisk användning. Jag skulle vilja lämna positiva rekommendationer till detta smörjmedel, men det är fortfarande effektivare att göra plastikkirurgi.

Cream Maxi Sayz (MaxiSize) - En skilsmässa eller sanningen? Review.

Min pojkvän, så snart vi började datera, var först mycket rädd för intimitet. Jag kunde inte förstå varför. Ung, snygg, gör sport. Och som att jag inte är hans första. De berättade för mig att de bara slänger tjejer... I slutändan lärde jag mig om hans mycket ömtåliga problem, vilket hjälpte till att lösa grädde Maxi Size. Men jag börjar igen...

Jag visste inte längre vad jag ska tänka... Också för att springa bort från det eller fortfarande rätta ut det? Men jag är inte en av dem som faller för svårigheter, så jag bestämde mig för att prata uppriktigt. Vid denna tidpunkt har vi redan träffat en månad, våra relationer var magnifika. Därför var det möjligt att gå vidare till nästa steg i deras utveckling. Han uppskattade min uppriktighet och bestämde mig för att förklara allt. Anledningen var löjligt för mig och irreparabel enligt hans åsikt. Nej, det var förstås en plastikkirurgi, men inte alla kan bestämma det här steget.

Det visar sig att min pojkvän var missnöjd med storleken på hans penis. Snarare, hans tidigare passioner, som väckte honom att skratta och kastade. Men det här är ingen ursäkt för att avbryta relationerna. Så de tyckte inte om honom, men ville bara ha kul. Jag bestämde mig för att hjälpa honom. Vi gick till doktorn tillsammans. Han rådde förlängaren eller använd en vakuumpump. Men det verkade mig, inte lösningen på problemet, utan metoderna för den spanska inkvisitionen. I allmänhet började jag leta efter information på egen hand, prata på forum med killar också, under en kille. Och jag lyckades ta reda på att många blev av med en sådan brist på ett enklare sätt. De brukade bara använda Max Size-kräm.

Hur krämen verkar på penis - tillverkarens löfte

Producenter lovade följande:

 • en ökning av sexuella organs längd och tjocklek
 • utseendet på en bestående långvarig erektion och en ljus orgasm.

Samtidigt garanterade de att läkemedlet är helt ofarligt, innehåller inte "kemi". Dess användning bidrar till att undvika användning av förlängare och pumpar, samt en överklagande till en plastikkirurg. Det är allt självklart skrivet vackert, men hur är det egentligen? Recensioner om Max Sayz är riktigt positiva, på forumet bekräftar många dess effektivitet. Kanske är det värt ett försök? Den här frågan jag frågade mig några dagar tills jag bestämde mig för att köpa Maxisize-gelén.

Sammansättningen av Cream Maxi Sayz och dess effekt på hankroppen

Jag såg fram emot paketet. Jag ville verkligen hjälpa till snabbare. Jag älskar verkligen honom, även om det är svårt för mig att erkänna mig själv själv och till och med mer till honom. Men om "bryggd gröt", då måste du disentangle den. Därför har jag, efter att ha mottagit ordern, noggrant studerat instruktionerna och först och främst kompositionen av drogen. Jag ville inte göra ont. Så är huvudkomponenterna av läkemedlet kollagenkomplexet, elastin och enzymer.

Påverka kroppen, de bidrar till följande processer:

 • gradvis och smärtfri sträckning av de cavernösa kropparna, som utgör grunden för penisens erektilvävnadsstruktur (kvaliteten på erektion beror på dem);
 • förbättra lokal blodcirkulation, vilket leder till ett ökat flöde av blod till penis
 • ökad känslighet och som ett resultat ljusa orgasmer.

Så kompositionen och verkningsmekanismen är förståelig. Vad är nästa? Hur man använder produkten korrekt.

Tillämpning av grädden - två system för ett botemedel

För att inte skrika i alla hörn av "Maxisize - skilsmässa" måste du korrekt applicera grädden. Det appliceras av ljusmassageförflyttningar till penisens hud. Upprepa denna procedur två gånger om dagen. Användningsgraden är minst en månad. Det här är om en man vill öka penisens storlek.

Vem har problem med storleken är inte, du kan använda Maxisize för att förbättra kvaliteten på samlag. Det vill säga att det kommer att bidra till att öka erektionens motstånd och varaktigheten av orgasmen.

I det här fallet kan du inte vara rädd för att grädden kommer att orsaka biverkningar. Alla komponenter är hypoallergena, det här gör det möjligt att använda drogen av alla människor. Dessutom har han inga kontraindikationer.

Efter noggrant läsa instruktionerna "från omslag till omslag" bestämde jag mig slutligen för att ge min pojkvän en kräm. Lyckligtvis nekade han inte. Tydligen ansåg han att det inte fanns något att förlora.

Resultat efter en månad med att använda grädden var vi nöjda

Min kille använde grädde i en månad. Det var den här gången som vi bestämde oss för att hålla ut och hoppas på positiva resultat. Men de överträffade alla våra förväntningar. Det är vad uthållighet och tro på deras styrka gör!

Det visar sig att allt som skrev om Maxisize är sant:

 • penisen ökade verkligen i storlek (både i längd och i tjocklek), och förvärvade också den korrekta anatomiska formen;
 • ihållande erektion gav tilltro till min man;
 • orgasmer blev ljusare och mer långvarig ökade känsligheten signifikant;
 • Samlag håller mycket längre än vanligt;
 • stort nöje att få båda.

Användningen av grädden har gynnat inte bara den älskade, men jag. Jag har aldrig upplevt sådana känslor. Även om viss erfarenhet av sexuella relationer redan hade.

Det enda negativa som jag märkte - krämen är önskvärt att använda när penisen eregreras. Men detta är nödvändigt för att få mer av läkemedlet så djupt som möjligt på grund av det ökade blodflödet just nu. Vid andra tillfällen är det nödvändigt att applicera produkten i ett lugnt tillstånd. Och ändå tror jag att män själva kommer att räkna ut hur och när det blir bekvämare för dem att använda grädden.

Hur och var att köpa Maxi Sayzs grädde för att inte bli offer för svindlare?

Jag köpte bara ett verktyg på denna sida, som jag rådde i ett forum:

Men på Internet mötte jag många liknande erbjudanden på försäljningen av denna kräm. Och säljarna lurade låga priser och aktier. Allt detta såg ganska misstänkt ut. Det verkar som om den ursprungliga åtgärden inte kan vara för billig. Vad det än var, beställer vi nu bara en plats och avser inte att ändra den.

Jag är glad att vi tillsammans kunde övervinna alla svårigheter, och särskilt ett så ömtåligt problem som är relaterat till människors hälsa. Jag vill verkligen se mitt riktiga åsikt om Maxisize hjälpa andra att återhämta sig från alla faciliteter och njuta av en komplett sexliv, vilket skulle vara en glädje, inte en besvikelse för båda parter.