Huvud
Massage

Cream för att förstora medlemmen Maxi Sayz (MaxiSize) - skilsmässa eller hjälper det?

En liten penis kan skapa en man inte bara fysiologiska men också psykiska problem.

Inte alla kan besluta om operationen. Men i det här fallet kan du också hitta en väg ut.

Detta är en kräm som hjälper till att öka penis. En av dem är Maxi Size.

Varför är det en myt för många män?

Många tror att olika salvor, inklusive Maxisize cream, är ett bedrägeri.

Vi kommer att demontera, av vilka skäl det antas, att en kräm av Maxi Majz en skilsmässa.

 1. Inte alla hjälpte. Några av dem som har använt denna metod för penisförstoring har brutit mot instruktionerna för användning. Under sådana förhållanden kommer det naturligtvis ingen hjälp. Då de som inte hjälpte med att skriva negativ feedback. Om du väljer att använda den här metoden för att öka din värdighet, följ instruktionerna.
 2. Information på Internet. Många webbplatser innehåller information där anti-reklam för sådana fonder är aktivt skapad. Gör det oftast av tillverkare av andra medel för att förstora penis. Det kan ju övertyga en man att få sina pengar. Borde jag tro på annonsörerna?
 3. förmodligen Sådan information kan sprida sig av män som har en bra penisstorlek. De vill inte öka konkurrensen. Det är därför de är intresserade av att se till att de som har en liten penis inte ökar den. Detta kan naturligtvis tyckas löjligt, men ändå.

Hur fungerar det?

Krämen, när den används i strikt överensstämmelse med tekniken, påverkar väggarna i den cavernösa kroppen. Denna effekt uppstår genom att blodtrycket höjs i små kärl. Under en erektion fyller blodet i en större mängd de cavernösa kropparna. Gradvis sträcker de sig och penis blir större.

struktur

Sammansättningen av läkemedlet innefattar:

 1. Aminosyror. De har en positiv effekt på penisens vävnader, så att de kan sträckas.
 2. trietanolamin. Det påverkar erektion och varaktighet av samlag. Detta beror på att mannen ökar uthålligheten.
 3. Elastin och kollagen. De hjälper huden och vävnaderna att bli mer elastiska och har en föryngrande effekt.

Maxisera skilsmässan eller sanningen?

Cremen hjälper verkligen med korrekt applicering. Det ingår i TOP-5 av de bästa krämerna för att förstora penis.

Det viktigaste är att inte köpa en falsk. För att göra detta bör du göra ett köp på den officiella hemsidan.

Resultat av krämapplikationen

 • 1 vecka. Förbättrar erektion. Den anatomiska formen är något bättre;
 • 2 veckor. Penis ökas med 1,5-2 cm. Erektion är helt enkelt utmärkt. Ofta försvinner psykologiskt obehag vid denna tidpunkt;
 • 3 veckor. Penis blir en idealisk anatomisk form, igen är det en ökning med 1,5-2 cm. Problem med erektion förekommer inte längre.
 • XXL POWER LIFE. Om hur mycket det kostar kommer du att lära av den här artikeln och detaljerade bruksanvisningar finns här.
 • Titan Gel - Villkoren för nischen utan villkor
 • Dominator. Denna krämspray var effektiv för 93% av männen. Lätt att applicera, och som en användbar bonus stärker styrkan.

Låt oss sammanfatta resultaten: Maxisera grädde, sanningen hjälper män att förbättra erektionerna och förstora deras penis. Men för att använda denna grädde eller inte - alla bestämmer sig själv.

Tja, bestämde du dig för att försöka? Äntligen! På första ordern ger vi dig 50% rabatt!

Om du väljer att köpa Maxi Size, är det värt att köpa på den officiella hemsidan och följa anvisningarna för användning exakt.

Hur jag ökade penis med 5 cm!

Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

Instruktioner för användning av Maxisize gel, sant eller skilsmässa?

En stark hälsa av mänskligheten idag är inte sämre än kvinnor, strävar efter perfektion och skönhet. För att hålla kroppen i form, besöker män regelbundet gym, går till skönhetssalonger, skriver till förfarandena för en kosmetolog. Särskild uppmärksamhet och inställning mot penis. Frekventa komplex och problem i sexuellt liv är förknippade med komplex på grund av organets storlek. Idag var det en möjlighet att klara av problemet utan kirurgiska ingrepp, svaret var Maxisize gel.

VIKTIGT ATT VET! Är penisens längd något? Självklart gör det, och ju mer desto bättre. Läs mer.

Allmän information om beredningen

Tillverkaren lovar resultatet efter en månad med regelbunden användning av Maxisize gel. Gel-smörjmedel är inte bara utformat för att öka penisens storlek, men också för att öka potensen.

Egenskaper och allmänna data för Maxisize:

 • Avsett för extern användning.
 • Biologiskt aktiv tillsats.
 • Finns i form av en kräm-gel.
 • Har en inte mycket tjock konsistens.
 • Absorberas snabbt i huden.
 • Den kombinerade arbetsprincipen.
 • Ökning av reproduktionsorganet genom ackumulering av protein.
 • Stimulerar blodtillförseln i bäckenregionen.
 • Hjälper till att förbättra hudens elasticitet.
 • Ökad känslighet hos penishuvudet.
 • Gäller inte läkemedel.
 • Har inga restriktioner för kursens varaktighet.
 • Ej till försäljning i drogister i staden.

Ett unikt verktyg har i sin sammansättning av syntetiska stimulanser. Tillverkaren förklarar skadan av ämnen och försäkrar att det inte finns några negativa effekter av läkemedelskomponenterna på människors hälsa. Basen för gel Maxisize inkluderar:

 • Kollagen. Främjar förberedelsen av penisens känsliga hud för att förstora. Närvaron av elastin ger allmänhetens elasticitet i erektionsstaten.
 • Proteiner. Det ligger i hjärtat av drogen och är huvudbyggnadsmaterialet.

+3 cm per vecka, utan hjälp av läkare! 100%
Mer detaljer >>>

 • Trietanolamin. Det är en syntetisk stimulator för tillväxt. Har effekt på metaboliska processer, vid produktion av testosteron. Studier har bekräftat sambandet mellan trietanolamin och penisens längd. Effekten av komponenten liknar Viagra, men utan negativ effekt på hjärt-kärlsystemet.
 • Sammansättning av eteriska oljor. Den exakta sammansättningen avslöjas inte av tillverkaren.

Alla komponenter i salvan är inte giftiga.

VIKTIGT! Ett antal komponenter som utgör Maxisize-gelen hålls hemliga av tillverkaren.

Efter att ha utfört förhör har det fastställts att 80% av konsumenterna av ett preparat är nöjda med resultaten. Anmärkningsvärda effekter efter användning av läkemedlet framträder efter 6-8 veckor, underkastad regelbunden användning. Effekten är en ökning av könsorganets storlek till fem centimeter. En bieffekt är förstärkning av styrkan. Resultaten är irreversibla och förblir hos mannen för livet.

Rekommendationer för användning av Maxisize-verktyget

Produkten rekommenderas till personer som inte mättas av penisens storlek. Bland indikationerna finns också:

 • Problem med att uppnå orgasm.
 • För tidig utlösning.
 • Minskade känslighet av penis orsakad av åldersrelaterade förändringar.
 • Problem med erektion av annan art.

Läkemedlet är acceptabelt inte bara för en man, utan för en kvinna. Innan sexuellt intygsintroduktion börjar eller laga sig på en vaginazon för förstärkning av känslighetens ljushet.

Instruktionen med användningsreglerna är fäst vid varje förpackning med medel för att öka penisens storlek. Beroende på graden av spänning krävs en till tre milliliter av läkemedlet i taget. Produkten appliceras genom försiktiga massagebevegelser. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt området av skrotumet och könsorganets botten. Produkten ska användas på morgonen, omedelbart efter badprocedurer, applicera en till två milliliter gel på huden. Återbehandling sker på kvällen innan du lägger dig. Innan varje samlag eller masturbation börjar, är det nödvändigt att sätta gel på de uppsatta områdena.

Kontraindikationer och möjliga biverkningar av gel

För att maximera kräm är det nödvändigt att vara uppmärksam. Efter applicering är tillfälligt obehag i huvudområdet möjligt vid beröring. Effekten är förknippad med ökat blodflöde. Förnimmelsen kan vara från en till flera dagar. Det är ingen signal att sluta använda salvan.

Kontraindikationer inkluderar:

 • Överkänslighet mot läkemedlets komponenter.
 • Prostatit.
 • Åderbråck.
 • Förekomsten av venerala sjukdomar.
 • Neoplasmer i skrot och prostata.

Inköp av Maxisize

Maxisera gelfett hör inte till läkemedelsgruppen och det är problematiskt att få ett läkemedel i stadens läkemedelsbutiker. Den mest tillförlitliga platsen kommer att vara en officiell webbutik. Om du bestämmer dig för att beställa någon annanstans, var försiktig och få inte förfalskningar. Att skilja en falsk från originalet hjälper till ett antal tecken:

 • Brist på information om den officiella tillverkaren och distributören i Ryska federationen.
 • Felaktig form av röret. Originalen har en pyramidform och en styv lockdispenser från ovan.
 • Avsaknad av punktskatt, skyddat varumärke.
 • Inget utgivningsdatum för varorna.
 • Torka på förpackningen.
 • Den diskreta kostnaden.
 • Mekanisk skada på varorna.

Vid beställning av varorna på den officiella hemsidan tillhandahålls 50% rabatt på varorna. Så Maxisize är en skilsmässa eller är det sant? Resultaten av att använda produkten beror direkt på produktens kvalitet och originalitet.

VIKTIGT ATT VET! Storleken blir som en häst, män behöver det här verktyget, som luften!Läs mer.

Återkoppling från konsumenter om drogen

Trevlig tid på dagen! Jag vill dela mitt intryck av att använda drogen i form av Maxisize gel-fett. Under lång tid tror jag inte på effektiviteten av sådana verktyg. På råd av en vän bestämde sig för att försöka och ångrade inte. Använd lösningen helt enkelt, använd den bara till problemzonen tre gånger om dagen. Efter sju veckor med regelbunden användning lyckades jag uppnå en märkbar effekt, storleken ökade med 3 centimeter. Min fru och jag är glada. För mig själv hittade jag inga nackdelar. Jag rekommenderar Maxisize till alla comers! Köp bättre på den officiella hemsidan, allt snabbt och med en garanti för kvalitet.

Alexander, 34 år gammal

Ha en trevlig dag! En vän som nyligen upptäcktes för mig Maxisize gel-fett. Mycket effektivt verktyg, testat. Målet var att öka medlemmen med 2-3 centimeter, det var möjligt till 5. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Inga biverkningar observerades. Användning betyder helt enkelt priset är överkomligt. Biverkningen var förbättring av styrkan, ett annat plus för drogen. I apoteket är inte till salu måste du beställa online. Används tillsammans med en vän, kan användas som smörjmedel, förstärker sensorns ljusstyrka. Jag rekommenderar Maxisize!

Valentin, 32 år gammal

Vem sa det för att öka penis, för att förlänga samlag, för att stärka erektion hård?

Otroligt... Du kan förstora penis med 3-4 cm, förlänga den första sexuella handlingen till 30-40 minuter, ge en anatomiskt korrekt form och stärka penisens känslighet i alla åldrar och för alltid!

 • Utan att ta piller, kirurgi, injektioner och andra kirurgiska ingrepp!
 • På bara en månad!

Ett effektivt botemedel finns. Lär dig hur man når över resultat på bara en månad! Läs berättelsen >>

Cream MaxSize - skilsmässa eller inte? Instruktion och reell feedback

Nyligen på Internet diskuterar människor ett nytt verktyg för att öka sexorganet Maxi Size (Maxi Size). Om honom säger de olika saker. Vissa hävdar att det är absolut värdelöst, medan andra tvärtom visar gelens effektivitet och beskriver resultaten som har uppnåtts med hjälp. Forskare från Ryska National Medical University kunde få ett slut på denna tvist. De genomförde de nödvändiga studierna och fastställde läkemedlets verkliga egenskaper.

MaxiSise: beskrivning och driftsprincip

Maxi Storlek - detta är ett intimt gelfett med dubbel effekt. Det låter dig få maximal glädje från samlag och bygga upp penis med flera centimeter.

Tillsammans med detta har läkemedlets sammansättning en positiv effekt på människans reproduktionssystem:

 • accelererar biosyntesen av testosteron;
 • utför förebyggande av infektiösa och inflammatoriska sjukdomar;
 • förbättrar spermiernas kvalitet
 • normaliserar blodcirkulationen i det lilla bäckens organ
 • förhindrar utvecklingen av erektil dysfunktion.

Vad ingår i beredningen

Huvudsyftet med studien Maxi Sayz var att bestämma kvaliteten på dess sammansättning. Forskare genomförde en grundlig analys av gelén och identifierade allt som finns i det:

Trots att det inte finns några växtdelar i beredningen är det inte hälsofarligt. De uppräknade ämnena i sammansättningen är inte beroendeframkallande, inte provar utseendet på en allergisk reaktion och är säkra för både mannen och hans partner.

Princip för driften av Maxi Sayz

Cream MaxiSize fungerar omedelbart på två sätt:

Om du vill lägga till lite mer, säg upp till 7 centimeter, då kommer den vanligaste att hjälpa.

 1. Dulls känsligheten av receptorer som ligger under penisens hud, så att samlagstiden förlängs. I detta fall försvagas inte känslorna från koition, som vid användning av förlängare, där det finns ett bedövningsmedel;
 2. Stimulerar blodflödet till penis, vilket stärker erektionen och får penis att växa i längd och volym. Regelbunden sträckning av cavernösa vävnader under blodvätskans tryck leder till deras expansion och förlängning av fallusen. Effekten kvarstår även efter att läkemedlet avbrutits.

Tillsammans med detta, aminosyror och proteiner:

 • öka muskelvävnadens elasticitet
 • stärka styrkan
 • förbättra den övergripande hälsan
 • normalisera hjärnaktivitet
 • försvaga psychoemotional stress;
 • öka sexuell lust;
 • stimulera produktionen av kväveoxid (NO), en naturlig mediator av erektion.

Instruktioner för användning

Tillverkaren erbjuder två sätt att applicera Max Sayz-gelén:

 1. Att förlänga penis och stärka styrkan. Gelen smutsas på ett rent sexuellt organ två gånger om dagen - på morgonen och före sänggåendet. Minsta varaktigheten av behandlingen är 4 veckor. Om så är nödvändigt förlängs denna period i ytterligare 7-10 dagar;
 2. För att förbättra könets kvalitet. Maxi Size appliceras på penis 30 minuter före intimitet. Om partnern har en dåligt utvecklad vaginal hemlighet, utförs behandlingen av penis strax före penetration. Gelén har en oljig konsistens och kan ersätta smörjmedlet.

rekommendationer

Läkemedlet är saknat kontraindikationer och kan inte orsaka berusning, men läkare rekommenderar fortfarande att använda den med små avbrott. Efter slutet av hela kursen av att använda gelén (om den är köpt för att stärka styrkan) måste du pausa om 10-15 dagar. Denna tid krävs för att kroppen ska bli van vid de förändringar som inträffade i den och att förvärva alla användbara ämnen som kom in med läkemedlet.

Jag är fortfarande i chock. Jag började gnida den vanliga varje kväll.

Dessutom ger läkare några fler tips som hjälper till att uppnå bra resultat från tillämpningen av Maxi Sayz:

 • Under perioden att använda drogen måste du överge dåliga vanor. Toxiner som finns i alkohol, tobak eller droger saktar aktiviteten av läkemedlets aktiva komponenter.
 • För att påskynda återhämtningen av kraften måste du kombinera MaxSize-kräm med BAD för mäns hälsa - Elem Vitals, Pantoral, Kamavit Forte, Polyenzyme-4;
 • Bryt inte gelsystemet eller hoppa över behandlingsprocedurerna.
 • Läkemedlet är inte kompatibelt med läkemedel som utspätt blod. Därför måste du antingen slutföra behandlingen och sedan använda MaxiSize eller skjuta upp användningen under en viss period.

Kostnad och analoger av MaxiSize gel

En av de största fördelarna med Maxi Sayz var dess billighet. På tillverkarens hemsida är kostnaden för drogen på kampanj dagar 990 rubel. Det vanliga priset på en gel överstiger inte 1399 rubel. för en förpackning.

Till salu är det omöjligt att hitta fullständiga analoger av Maxi Sayz. Om så önskas kan du använda andra medel med samma handlingsprincip istället. Listan över effektiva substitutionsdroger inkluderade följande:

 • Titan Gel;
 • XXL Power Life;
 • Falloston;
 • Svart Storlek;
 • djupare;
 • Maxer Potency.

Ovanstående geler och krämer kämpar med den första etappen av erektil dysfunktion och bidrar till tillväxten av fallus till 4-5 centimeter. Deras enda skillnad från MaxSize var en uppsättning ingredienser. De är alla baserade på växtextrakt och därför måste du, innan du börjar använda ett läkemedel, se till att det inte finns någon individuell intolerans mot någon komponent. Annars kan du stöta på biverkningar:

 • rodnad i penisens hud
 • klåda och svullnad i det intima området
 • generell sjukdom.

Maxi Sayz - en skilsmässa eller sanningen? Yttrande från läkare och köpare

Trots att tillverkaren kallar Maxi Size ett läkemedel som inte bara kan addera några centimeter till penis, utan också lindra många sjukdomar i genitourinary systemet, anser läkare det för kosttillskott - biologiskt aktiva tillsatser. De rekommenderar att man använder det som ett hjälpmedel vid komplex terapi av erektil dysfunktion och argumenterar för att det är bortom makt att återställa reproduktionssystemet att gelera ensamt.

Dock nekar läkare inte att all information i guiden till Maxi Sayza är sant. Gelens sammansättning påverkar verkligen människors hälsa och bidrar till normaliseringen av bäckensorganens arbete. Drogen bidrar dock också till att bygga upp fallusen, men vad som blir slutresultatet beror på människans individuella egenskaper och hur exakt han följde instruktionerna.

Ta för regeln, varje dag med utretsa, först och främst starta.

Enligt data från urologer, ökade patienterna i genomsnitt en fallus med 2-3 centimeter efter loppet av användningen av gelén. Men det finns också fall där en man förlänger sin "värdighet" med 5-6 cm.

Kundens uppfattning

Till skillnad från läkare är yttrandet från personer som redan har använt Maxi Size inte så entydigt. Köparna av gelén var uppdelade i två läger - vissa kallar drogen en skilsmässa, andra är ganska nöjda med sina egenskaper.

Läkare säger att Maxi Saiz hjälper bara de som noggrant följer instruktionerna och går igenom hela kursen. Det är troligt att de som använder gelén felaktigt är negativa om det. Detta liknar sanningen, eftersom läkemedlets effektivitet bekräftas inte bara av ord utan också av kvalitetscertifikat.

Verkliga recensioner av Maxi Saiz cream

Marina Vilevskaya, urologen.

Maxisize är ett gel smörjmedel som har passerat all nödvändig testning och är godkänd för försäljning i många länder i CIS, Europa och USA. Med hjälp kan män stärka styrkan, förbättra välbefinnandet och, viktigast, öka penis utan kirurgisk ingrepp. Jag förskriver detta läkemedel till nästan alla mina patienter och jag råder dig att använda det även i avsaknad av problem i den intima sfären. Periodisk applicering av Maxisay gör det möjligt att upprätthålla människors hälsa i norm och fördröja den åldersrelaterade försvagningen av styrkan under lång tid.

Larissa, 44 år gammal.

Min man led av en trög erektion och klagade ofta över penisens otillräckliga längd. Han var så deprimerad i detta avseende att kön vi hade försvunnit i nästan ett år. Jag ville inte leta efter en älskare och kasta en make med sitt problem ensamt. Jag registrerade mig hemligt för en tid med en läkare som rådde mig att köpa MaxiSize Gel. Efter att jag självklart berättade för min man om kampanjen till läkaren och gav honom denna kräm. Han tvekade länge, men då, när jag visade honom riktiga åsikter om drogen på Internet, kom han överens. Efter 3 veckor började min man ändra sin hälsa. Erektionen stärktes, libido ökade. Efter ytterligare 10 dagar mättes hans penis, och det visade sig att han växte med 3 centimeter! Min man var glada över gränsen! Allt hände som doktorn sa.

Oleg, 39 år gammal.

Jag har länge tänkt på att öka medlemmen minst 2 centimeter, men vågade inte köpa något botemedel, för på internet säger de ständigt att det här är allt nonsens. Men för sex månader sedan köpte jag fortfarande Max storlek gel och använde den enligt anvisningarna i manualen. Effekten är fantastisk! Det var möjligt att förlänga penis så mycket som 4 centimeter! Men det är inte allt. Jag fick också en erektion och sex blev längre i 15-20 minuter. Nu känner jag mig inte i 40 år, men vid 18.

Cream Maxi Sayz (MaxiSize) - En skilsmässa eller sanningen? Review.

Min pojkvän, så snart vi började datera, var först mycket rädd för intimitet. Jag kunde inte förstå varför. Ung, snygg, gör sport. Och som att jag inte är hans första. De berättade för mig att de bara slänger tjejer... I slutändan lärde jag mig om hans mycket ömtåliga problem, vilket hjälpte till att lösa grädde Maxi Size. Men jag börjar igen...

Jag visste inte längre vad jag ska tänka... Också för att springa bort från det eller fortfarande rätta ut det? Men jag är inte en av dem som faller för svårigheter, så jag bestämde mig för att prata uppriktigt. Vid denna tidpunkt har vi redan träffat en månad, våra relationer var magnifika. Därför var det möjligt att gå vidare till nästa steg i deras utveckling. Han uppskattade min uppriktighet och bestämde mig för att förklara allt. Anledningen var löjligt för mig och irreparabel enligt hans åsikt. Nej, det var förstås en plastikkirurgi, men inte alla kan bestämma det här steget.

Det visar sig att min pojkvän var missnöjd med storleken på hans penis. Snarare, hans tidigare passioner, som väckte honom att skratta och kastade. Men det här är ingen ursäkt för att avbryta relationerna. Så de tyckte inte om honom, men ville bara ha kul. Jag bestämde mig för att hjälpa honom. Vi gick till doktorn tillsammans. Han rådde förlängaren eller använd en vakuumpump. Men det verkade mig, inte lösningen på problemet, utan metoderna för den spanska inkvisitionen. I allmänhet började jag leta efter information på egen hand, prata på forum med killar också, under en kille. Och jag lyckades ta reda på att många blev av med en sådan brist på ett enklare sätt. De brukade bara använda Max Size-kräm.

Hur krämen verkar på penis - tillverkarens löfte

Producenter lovade följande:

 • en ökning av sexuella organs längd och tjocklek
 • utseendet på en bestående långvarig erektion och en ljus orgasm.

Samtidigt garanterade de att läkemedlet är helt ofarligt, innehåller inte "kemi". Dess användning bidrar till att undvika användning av förlängare och pumpar, samt en överklagande till en plastikkirurg. Det är allt självklart skrivet vackert, men hur är det egentligen? Recensioner om Max Sayz är riktigt positiva, på forumet bekräftar många dess effektivitet. Kanske är det värt ett försök? Den här frågan jag frågade mig några dagar tills jag bestämde mig för att köpa Maxisize-gelén.

Sammansättningen av Cream Maxi Sayz och dess effekt på hankroppen

Jag såg fram emot paketet. Jag ville verkligen hjälpa till snabbare. Jag älskar verkligen honom, även om det är svårt för mig att erkänna mig själv själv och till och med mer till honom. Men om "bryggd gröt", då måste du disentangle den. Därför har jag, efter att ha mottagit ordern, noggrant studerat instruktionerna och först och främst kompositionen av drogen. Jag ville inte göra ont. Så är huvudkomponenterna av läkemedlet kollagenkomplexet, elastin och enzymer.

Påverka kroppen, de bidrar till följande processer:

 • gradvis och smärtfri sträckning av de cavernösa kropparna, som utgör grunden för penisens erektilvävnadsstruktur (kvaliteten på erektion beror på dem);
 • förbättra lokal blodcirkulation, vilket leder till ett ökat flöde av blod till penis
 • ökad känslighet och som ett resultat ljusa orgasmer.

Så kompositionen och verkningsmekanismen är förståelig. Vad är nästa? Hur man använder produkten korrekt.

Tillämpning av grädden - två system för ett botemedel

För att inte skrika i alla hörn av "Maxisize - skilsmässa" måste du korrekt applicera grädden. Det appliceras av ljusmassageförflyttningar till penisens hud. Upprepa denna procedur två gånger om dagen. Användningsgraden är minst en månad. Det här är om en man vill öka penisens storlek.

Vem har problem med storleken är inte, du kan använda Maxisize för att förbättra kvaliteten på samlag. Det vill säga att det kommer att bidra till att öka erektionens motstånd och varaktigheten av orgasmen.

I det här fallet kan du inte vara rädd för att grädden kommer att orsaka biverkningar. Alla komponenter är hypoallergena, det här gör det möjligt att använda drogen av alla människor. Dessutom har han inga kontraindikationer.

Efter noggrant läsa instruktionerna "från omslag till omslag" bestämde jag mig slutligen för att ge min pojkvän en kräm. Lyckligtvis nekade han inte. Tydligen ansåg han att det inte fanns något att förlora.

Resultat efter en månad med att använda grädden var vi nöjda

Min kille använde grädde i en månad. Det var den här gången som vi bestämde oss för att hålla ut och hoppas på positiva resultat. Men de överträffade alla våra förväntningar. Det är vad uthållighet och tro på deras styrka gör!

Det visar sig att allt som skrev om Maxisize är sant:

 • penisen ökade verkligen i storlek (både i längd och i tjocklek), och förvärvade också den korrekta anatomiska formen;
 • ihållande erektion gav tilltro till min man;
 • orgasmer blev ljusare och mer långvarig ökade känsligheten signifikant;
 • Samlag håller mycket längre än vanligt;
 • stort nöje att få båda.

Användningen av grädden har gynnat inte bara den älskade, men jag. Jag har aldrig upplevt sådana känslor. Även om viss erfarenhet av sexuella relationer redan hade.

Det enda negativa som jag märkte - krämen är önskvärt att använda när penisen eregreras. Men detta är nödvändigt för att få mer av läkemedlet så djupt som möjligt på grund av det ökade blodflödet just nu. Vid andra tillfällen är det nödvändigt att applicera produkten i ett lugnt tillstånd. Och ändå tror jag att män själva kommer att räkna ut hur och när det blir bekvämare för dem att använda grädden.

Hur och var att köpa Maxi Sayzs grädde för att inte bli offer för svindlare?

Jag köpte bara ett verktyg på denna sida, som jag rådde i ett forum:

Men på Internet mötte jag många liknande erbjudanden på försäljningen av denna kräm. Och säljarna lurade låga priser och aktier. Allt detta såg ganska misstänkt ut. Det verkar som om den ursprungliga åtgärden inte kan vara för billig. Vad det än var, beställer vi nu bara en plats och avser inte att ändra den.

Jag är glad att vi tillsammans kunde övervinna alla svårigheter, och särskilt ett så ömtåligt problem som är relaterat till människors hälsa. Jag vill verkligen se mitt riktiga åsikt om Maxisize hjälpa andra att återhämta sig från alla faciliteter och njuta av en komplett sexliv, vilket skulle vara en glädje, inte en besvikelse för båda parter.

Maximera för penisförstoring: skilsmässa eller sanning, bruksanvisningar, recensioner

Intim smörjmedel MaxiSize - ett modernt och mycket effektivt verktyg som gör det möjligt för män att förbättra kvaliteten på sexuella relationer. Sammansättningen av läkemedlet innefattar ämnen som ökar manliga sexuella organet. Tillverkaren försäkrar att den intima krämen inte bara ändrar penisens storlek, men ökar också hudens känslighet, gör stammen mer snygg och attraktiv.

Hur fungerar läkemedlet?

MaxiSize är ett nytt, men redan populärt, läkemedel för att öka det manliga reproduktionsorganet.

Krämen, som tränger in i penisens vävnader, aktiverar den naturliga uppdelningen av celler.

Som ett resultat ökar penis både i längd och bredd, återstående stark och elastisk.

Dessutom stimulerar läkemedlet blodcirkulationen i penisens vävnader, på grund av vilka de klyfska kropparna sträcker sig, ökar hårdheten hos stammen avsevärt under erektion.

Resultaten av att använda kräm - ökat nöje i intima handlingar, orgasmens svårighetsgrad, ökad persistens och varaktighet av erektion. Den uppnådda positiva effekten kvarstår länge, ibland för gott.

Medlemmen växte med + 3,5 cm. Det riktiga sättet!

Vem visas drogen?

Cream MaxiSize används främst av män som är missnöjda med storleken på deras reproduktionsorgan.

Även preparatet rekommenderas att representanter för det starkare könet har följande patologier i reproduktionssystemet:

 • erektil dysfunktion
 • problem med uppkomsten av orgasm;
 • för tidig utlösning;
 • senil försvagning av sexuella organets känslighet.

Läkemedlet kan användas i intima handlingar helt enkelt som en fuktkräm och ett smörjmedel om partnern har torra vaginala väggar.

Smörjmedel fuktar effektivt slidan hos slemhinnorna, så att både män och kvinnor blir mer nöjda med kön.

Cream Composition

Vissa män är inte säkra på krämens kvalitet och effektivitet. MaxiSize är en skilsmässa eller är det sant?

Ibland finns det information på Internet att det inte finns några externa droger som kan ändra storleken och korrigera formen på manliga orgel.

Denna avhandling kan lätt motbevisas. Det räcker med att minnas hur en uppsättning muskelmassa uppträder.

Med intensiv fysisk träning är muskelvävnad aktivt fylld med syre och näringsämnen som hjälper till att återställa celler.

När man använder MaxiSize smörjmedel i penisens vävnader, observeras liknande processer.

Krämens komposition innehåller komponenter som har en fördelaktig effekt på penisens vävnader, vilket främjar mjuk stretchning av huden.

Preparatet innehåller följande ämnen:

 • proteiner som stimulerar spridningen av penisvävnader;
 • Kollagen och elastin, vilket ökar elasticiteten och elasticiteten hos penisens vävnader.
 • trietanolamin, förstärkning av orgasmen, förlängning av den intima lagen.

Proteiner är huvudmaterialet för byggandet av alla celler i kroppen.

De består av aminosyror - organiska föreningar som reglerar metabolismen i kroppen, som är involverade i regenerering av celler.

Samma föreningar kontrollerar nervfibrerna. Därför ökar känsligheten av penis när du använder MaxiSize-kräm så mycket att en beröring till stammen är tillräcklig för att ge upphov till excitation.

Förutom ovanstående ämnen innehåller kompositionen också eteriska oljor, men tillverkaren avslöjar inte vilken. Det antas, baserat på doftens doft, att kompositionen innehåller hästkastanjolja eller muskotnöt.

För att snabbt öka medlemmen rekommenderar våra läsare Cream "Titan Gel". Detta är en naturlig lösning som bidrar till att öka en medlem med 3,5 cm på bara 2 veckor! Sammansättningen av Titanium Gel innehåller endast naturliga komponenter som har maximal effektivitet. På grund av dess sammansättning är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

Instruktioner för användning

MaxiSize är en flytande grädde som lätt absorberas i huden. När du använder drogen måste du följa instruktionerna. Dosen för en applikation är 1 till 3 ml. Krämen är utsmyckad på penis, den gnids i huden med mjuka, massorande rörelser.

Den huvudsakliga uppmärksamheten vid behandling av huden bör ges till skrotets område och basen på stammen, där huvudkärlens huvudkärl är koncentrerade.

Du kan använda drogen så mycket du vill, eftersom det inte innehåller några giftiga ämnen. Applicera en förstoringsflöde på penis kan:

 • på morgonen efter en dusch, ca 2 ml;
 • på kvällen innan du går till sängs, upp till 3 ml;
 • Smörjmedel framför intima handlingar;
 • under onanering.

Resultat av ansökan

Om du vill lita på tillverkaren ger appliceringen av en grädde MaxiSize imponerande resultat.

Den maximala ökningen i penis när du använder verktyget är 5 cm. Penisens tjocklek i uppreist tillstånd kan öka till 3 cm.

Resultaten är fantastiska, men de kan inte uppnås snabbt: både längd och bredd växer gradvis med regelbunden användning av läkemedlet. Vid applicering av grädden observeras följande förändringar i penisens storlek:

 • förlängning med 2 cm på två veckor;
 • en ökning i längd till 3 cm på fyra veckor;
 • förlängning till 5 cm på sex veckor.

Det är bäst att använda grädden två gånger om dagen: morgon och kväll. Om läkemedlet används som ett smörjmedel före en intim handling, bör den appliceras på penis, som är i ett upphetsat tillstånd.

Ökad känslighet hos penis noteras på 3: e - 4: e dag med regelbunden användning av grädden, eftersom blodcirkulationen i stamvävnaderna under denna tid optimeras. Den maximala möjliga känsligheten hos penis fixas ungefär den åttonde veckan av appliceringen av smörjmedlet.

Kontraindikationer för användning

I de första dagarna av läkemedlet i penis kan obehag känns på grund av ökad blodcirkulation i vävnaderna.

Detta fenomen är inte farligt, det behöver inte behandlas, det passerar självständigt flera dagar senare.

En vanlig bieffekt som uppstår vid användning av en kräm är en allergisk reaktion.

För att förhindra förekomsten av allergier är det nödvändigt att kontrollera hur huden reagerar på komponenterna i läkemedlet. För att göra detta måste du sprida lite grädde på din handflata, gnugga den noggrant in i huden, vänta 15 minuter.

Om klåda, irritation, rodnad i huden, då kan du använda grädden utan rädsla.

Det finns kontraindikationer för användningen av MaxiSize smörjmedel. Medicinska experter förbjuder användningen av läkemedlet i närvaro av följande sjukdomar:

 • prostatit;
 • tumörer i prostatakörteln;
 • åderbråck
 • venerala infektioner.

Med ovanstående patologier är användningen av en förstorande grädsel värdelös. För att framgångsrikt kunna använda drogen måste du först eliminera sjukdomen i reproduktionssystemet.

Fördelar med kräm

Cream MaxiSize har många fördelar över andra sätt att förstora penis. Tillverkaren noterar att hans produkt är bättre än kirurgisk ingrepp, extender och hormonella mediciner, och förklarar varför.

 1. Kirurgisk utvidgning av penis är ett dyrt och oförutsägbart förfarande. Du kan inte förutsäga hur operationen kommer att påverka hankroppen. Och efter det kirurgiska ingreppet väntar en man på en lång rehabiliteringsperiod. Cream MaxiSize är mycket billigare operation, absolut inte skadlig för människors hälsa.
 2. Extender är en ortopedisk sträckare som kan orsaka obehag, jämn smärta. Om du bär enheten felaktigt kan du skada penisen. Krämen främjar naturlig tillväxt av sexuella organens vävnader.
 3. Hormonala läkemedel har många biverkningar, kan allvarligt skada kroppen. Cream MaxiSize är baserad på naturliga och ofarliga komponenter, innehåller inte syntetiska och giftiga ämnen, därför är det helt säkert.

Priset på det ursprungliga läkemedlet

Eftersom efterfrågan på MaxiSize-kräm ökar, ökar antalet fakes som säljs på Internet.

För att inte komma in i en falsk produkt är det nödvändigt att endast köpa varorna på tillverkarens officiella hemsida. Den ursprungliga kräm kostar vanligtvis 1000 - 1200 rubel (ibland rabatter är möjliga).

Hur skiljer sig det ursprungliga läkemedlet från förfalskningen?

Ett sorgligt faktum, men män förvärvar ofta bara en falsk och klagar sedan på bristen på ett positivt resultat.

Men att skilja ett förfalskat läkemedel från originalet är inte svårt. Huvuddragen i förfalskningen anges nedan.

 1. På förpackningen och röret finns ingen information om tillverkaren och distributören.
 2. Röret har en oregelbunden form. Det ursprungliga sättet är realiserat i mjuka rör av trapezform, liksom i fasta flaskor utrustade med en dispenser.
 3. Förfalskningen har ingen punktpost. På röret och flaskan av det ursprungliga läkemedlet finns inte bara ett skyddsmärke, men också tillverkningsdatumet.

Endast den ursprungliga MaxiSize-krämen, noggrant utvecklad av vetenskapliga experter, baserad på proteiner, kollagen och elastin, kan verkligen ändra penisens storlek, förbättra kvaliteten på det intima livet.

Recensioner av cream MaxiSize

Олег, 26 år gammal

Vadim, 33 år gammal

Anna, 35 år gammal

Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte?

Och att ligga ner under en skalpell är inte ett alternativ för dig alls?

Det finns ett billigt och snabbt sätt att förstora penis! På bara en månad kommer du att kunna:

 • Öka längden på penis till 4 centimeter.
 • Förstora penis i diameter med 60%.
 • Gör orgasmer mer levande och varaktig.
 • Öka uthållighet i sängen 3 gånger.
 • Ge en stark och stark erektion när som helst på dagen eller natten.
 • Ge din partner maximal njutning i sängen.

Storleken på din penis är mer än 20 cm? Om ja, grattis! Du är bland de 0,85% män vars penis kan anses vara stor. Om inte, oroa dig inte, det finns många av oss, men det finns en lösning på det här "lilla" problemet. Partnern kommer att uppskatta din storlek, tveka inte! Dra nytta av en unik chans och förändra ditt liv idag.

Följ länken och ta reda på hur allt detta kan uppnås utan att gå hem, och för ett öre.

MaxiSize gelfett är en skilsmässa eller är det sant?

Cream Maxi Saiz är helt enkelt nödvändigt om du har problem med din penis storlek. Enligt statistiken är tusentals män missnöjda med längden eller volymerna av deras värde. På grund av denna faktor är det ofta sexuella störningar - en man går igenom att han inte kan ge sin partner ett nöje. Dessutom är även en företrädare för den starka hälften av mänskligheten rädd för förlöjelse, de oerhört skadade stolthet och självkänsla. Först, det var inte intelligenta droger som kan förbereda en penis för intima. Bland de medicinska arbetarna finns det också män, och de förstod essensen av problemet. Således verkade Maxi Sayz fett för att förstora penis.

Recensioner av läkare och andra köpare

Förresten, vi rekommenderar dig att läsa recensioner av kända läkare och riktiga människor som vi har samlat in för dig. Kanske kommer de att driva dig att köpa.

 • Berättelsen om alla berömda Tarzan - hur han ökade medlemmen på bara 2 veckor!
 • Nikita Korablevs historia om att få en medlem ökade med 3,5 cm på 14 dagar

Hur är det här verktyget bättre än andra?

Det är viktigt att förstå att metoden för tillväxt av "manlig stolthet" med hjälp av krämer och salvor inte är en myt utan en verklighet. Naturligtvis, misstänker många bokstäverna på e-posten, där de erbjuder denna metod, och det här är korrekt, eftersom de flesta är skräp. Men i detta berg av spam finns det en del sanning, och Maxisize gel är ett levande bevis. Om du följer instruktionerna för att använda denna gel korrekt, är resultatet helt enkelt chockerande:

 • blodcirkulationen i bäckenet normaliserar
 • ökad erektion och sexuell lust;
 • Varaktigheten av sexuell kontakt förändras väsentligt på ett positivt sätt.
 • båda parternas känslor förstärks;
 • självförtroendeavkastning
 • reproduktionssystemets hälsa stärks avsevärt
 • och naturligtvis ökar penisens längd och volym på allvar.

Cream Maxi Size ger ett snabbt resultat, vilket kommer att synas inom en vecka efter mottagandet. Även efter slutet av behandlingstiden kommer effekten alltid att förbli hos dig. Maximalisera grädden har inga biverkningar, eftersom penis bara är en mild effekt. Intressant är att effekten som ökar den akuta känslan av kön kommer inom några minuter och varar i timmar, så att du kan ge en partner en oförglömlig natt av passion. Varje tjej kommer med nödvändighet att uppskatta den imponerande storleken på din penis och outtröttlighet i sängen tack vare Maxisize.

Mer på gelen

Innan du köper Maxisize rekommenderar tillverkaren att du bekantar dig med denna lösning så mycket som möjligt. Detta är logiskt, eftersom du måste vara exakt säker på den produkt du köper. Eftersom Maxisize cream inte har kontraindikationer kan den användas även om du har sex i kondom. Den enda begränsningen är älsklingens graviditet. Innan samlag med en tjej i penisens läge ska det vara väl tvättat.

Den gel som du får kommer säkert hjälpa till att lösa problemet med penisens storlek, eftersom den främsta fördelen med botemedlet är dess unika sammansättning:

 • proteiner är ansvariga för regenerering och förnyelse av celler;
 • aminosyror är ansvariga för penisförstoring
 • kollagentoner och gör penis elastisk;
 • elastin hjälper till att återställa kraften;
 • Trietanolamin stimulerar libido, förstärker känslor och stärker erektionen.

Om du har allergi mot Maxisize-komponenter rekommenderas att du inte riskerar din hälsa, utan att vara uppmärksam på närmaste analog - Phallestone-kräm. Han har en liknande effekt, ökar också penis och förbättrar kraften. Läkare rekommenderar att du tar detta läkemedel, om du av någon anledning inte får använda Maxisay.

Det är lika viktigt att du lär dig annan och mycket användbar information om Maxisize, till exempel, hur du använder detta läkemedel. Saken är att den rätta massagen av Maxisayz kan påverka behandlingen i stor utsträckning. Så hur korrekt använder du Maxisize smörjgelén? Det finns en allmän bruksanvisning, som tillverkaren skriver ut på lådan med gelén.

Gör en beställning just nu!

 1. Mazize Maxisize på upprejst penis.
 2. Det är bra att massera penisen samtidigt som man gnuggar grädden.
 3. För komplex behandling appliceras gelén två gånger om dagen i en månad, men kursen är inte begränsad.
 4. För större effekt måste du tillämpa Maxisize i en halvtimme före samlag.

Tyvärr kan du inte köpa Maxi Sayz's grädde på apoteket än. Men producenterna har hittat en väg ut - du kan beställa drogen via den officiella hemsidan (här är det). Det är ganska enkelt, du behöver bara registrera och fylla i blanketten för att köpa Maxisayz-fonderna. Med den här förvärvsmetoden behöver du inte springa runt i staden - det här läkemedlet kommer att skickas till dig via post. Hur mycket kostar Maxisize? För närvarande håller priset sig i regionen tusentals ryska rubel.

Verkliga kundrecensioner

Maxisera - skilsmässa eller sanningen? Många har redan utnyttjat Maxisays trots att det bara nyligen uppträdde på marknaderna. En riktig åsikt för de människor som redan har köpt en gel har stor vikt vid beslut om köp. Det är nog att gå till något tematiskt forum för att vara säker - det finns tusentals kommentarer om Maxisays, inklusive läkare. Att läsa var och en av dem gör ingen mening, men du kan ta reda på den allmänna opinionen. Maxisera inte bara verkligen ökar penis, men mättar fortfarande kroppen med användbara spårämnen. Förutom huvudåtgärden noteras andra "biverkningar":

 • självförtroendeavkastning
 • stämningen förbättras
 • Det allmänna hälsotillståndet går till normala.

Naturligtvis finns det också negativa recensioner om Maxisays. I synnerhet kan du hitta kommentarer, de säger att jag blev lurad, och ditt verktyg är en förfalskning. Även videon sprids med arga anmärkningar. Sådana människor kan förstås, eftersom de efter att ha jagat en spöklik nytta beställde de vad scammers ger ut för drog Maxisayz på tvivelaktiga webbplatser. Naturligtvis kan en sådan falsk inte hjälpa till med någonting. Tillverkaren har upprepade gånger sagt till dem att denna typ av bedrägerier inte har något att göra.

För att inte köra in i brottslingar, beställa Maxisera endast från den officiella leverantören (här är det). Så du är garanterad att få den nuvarande anläggningen.

Om du tänker på att öka en medlem, nu är den här drömmen lätt att uppfylla. Tillsammans med förändringen i längd och volym får du ett gott humör och status som en fantastisk älskare. För att göra detta är det tillräckligt att beställa läkemedlet Maxisize och glömma självtvivel.

Recensioner av läkare och andra köpare

Förresten, vi rekommenderar dig att läsa recensioner av kända läkare och riktiga människor som vi har samlat in för dig. Kanske kommer de att driva dig att köpa.

 • Berättelsen om alla berömda Tarzan - hur han ökade medlemmen på bara 2 veckor!
 • Nikita Korablevs historia om att få en medlem ökade med 3,5 cm på 14 dagar

Var kan man köpa?

Kom ihåg. Du hittar inte ett botemedel i ett apotek eller en butik. Det ursprungliga läkemedlet kan endast köpas på tillverkarens hemsida! Tack vare detta övervakar företaget ständigt produktens kvalitet, pris och självklart kundens återkoppling.

Köpproceduren tar inte mycket tid. Det räcker att fylla i orderformuläret och vänta på ditt paket.

MaxiSize

MaxiSize - garanterad ökning av medlemmen med 5 cm per månad. Denna grädde, som inte orsakar några biverkningar, orsakar inte allergiska reaktioner och missbruk, och viktigast av allt - resultatet du uppnådde efter att du använt kvarlevor med dig för alltid.

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Maxisize hjälpte till att öka storleken med 2 cm. Förväntar sig bra resultat, men det är inte heller dåligt. Jag fick resultatet med bara ett rör. Krämmans volym är liten - 30 ml. Jag hade det i 2 veckor. Kanske behöver du köpa mer och fortsätta ansökan.
Jag applicerade grädden dagligen, gnidade noga och masserade lite.
Cremen ligner lite på en gel, med en ljus konsistens. Mycket trevligare när en partner gör det. Jag märkte att han stärker erektion lite och är ett bra smörjmedel. Efter sin ansökan är kön mer levande och känslomässigt. Det är möjligt att använda grädden för dessa ändamål.

I ett upphetsat tillstånd var min penis endast 10 cm. Det gjorde mig alltid mindre självsäker.
Beställde en kräm för att öka penis. Även om det fanns inget speciellt hopp för honom. Varje dag smorde jag ut enligt anvisningarna. Efter 2 veckor tillsattes 2 cm! En månad senare växte medlemmen med 1,5 cm. Totalt 3,5 cm i längd var bredden densamma. Nu skäms jag inte för tjejerna. Medlemmen blev känsligare, paletten är bara superlång.
Krämernas sammansättning är harmlös för hälsan, åtminstone har ingenting hänt mig. Jag hoppas att resultatet inte kommer att "fördunsta" över tiden.

Cream köpt, för att använda för deras avsedda syfte, ville jag öka min värdighet. Åtminstone i "arbetande" positionen.
Med den här uppgiften klarade grädden, men resultatet kom inte omedelbart. Bara vid slutet av det andra röret. Och då, om min konstanta partner inte gav mig en otvetydig komplimang under min intimitet, var jag i chock, men jag insåg att hon hade rätt, och hon hade rätt!
Jag kan inte säga att längden har ökat, men det faktum att det har blivit mer voluminöst är så. Dessutom har pinnen blivit stabilare, men det är mer psykologiskt, jag blev mer självsäker, så resultatet är. Det applicerades dagligen, över tiden blev det rutinmässigt, efter en dusch, på ren hud och så varje dag tror jag tack vare regelbundenheten att mina arbeten gavs ut. Jag räknade inte med miraklet, jag anser en liten tjocklekökning, det maximala resultatet som kan uppnås med hjälp av denna kräm.

I mitt fall visade det sig att 5 cm per månad - det här är orealistiskt. Men jag var inte upprörd att jag köpte MaxiSize.
I en månad har medlemmen väl tillagt volym, 1 sm är väsentligen, för mig är det ännu viktigare än längden. Men samma tillväxt tillsattes till tillväxten. I stående position är det särskilt märkbart: D
Mest troligt behöver du en lång och tråkig användning av grädden för att uppnå det lovade resultatet. Personligen är jag en liten ansträngd zamorochki i bruk - den ska bara appliceras på den erogena penisen, och det är önskvärt att det inom sex år var så att effekten är övertygande. Lyckligtvis är fruen alltid till hands, det finns inga problem med det här :)

Storleken på min värdighet har alltid generad, naturligtvis, inte så allting är dåligt, men inte is. Jag skulle vilja öka den med 5 cm, jag planerar inte att kontakta en kirurg med detta problem. Så jag letade efter ett alternativ. Har uppmärksammats på en grädde på grund av den naturliga strukturen, det är något skadligt och orsakar beroendeframkallande. Endast naturliga ingredienser som förbättrar blodflödet till könsorganen och oljorna som hjälper huden att bli smidig. Startade dagligen efter kvällsduschen.
Krämen är lätt, inte fet, absorberad utan rester och luktar nästan inte. Lite kall hud. Efter en månads användning började märka de första resultaten - en ökning av medlemmen med 3 cm exakt, åtminstone att känna mig blev mer självsäker. Dessutom känner jag en vitalitet och kraft, tillverkare säger att testosteronivån också ökar. Tydligen är det så. Partnern är också glad.

Grädden är inte dålig, jag förväntade mig inte mirakel, men jag såg alla uttalade positiva stunder från användningen av grädden. För det första: Staten blev stabilare, i andra början började könsdriften uppstå mycket oftare, i tredje blev känslorna mer levande. I sammansättningen av endast naturliga ingredienser som bidrar till att öka nivån av manliga hormoner i kroppen, på grund av detta fortsätter penisens vävnader att växa, och kollagenkomplexet hjälper huden att bli elastiskare. Resultaten är bara synliga i ett upphetsat tillstånd, några centimeter ökning är verkligen och det här är ett par veckor av ansökan. Därför fortsätter jag att använda grädden. Jag brukar vanligtvis flera gånger om dagen och alltid efter en dusch. Det viktigaste som på huden var det ingen skada eller sprickor. En gång efter det misslyckade hårborttagandet fanns det en skära, sätta på grädden och slå den direkt. Jag kände genast en brännande känsla, jag var tvungen att tvätta och vänta på att det skulle läka. I princip är resultatet och det gläder mig. Priset är bitande, men röret med kräm är stort.

Aldrig verkligen störd om ökningen av penis. Jag kände att min fru skulle vara glad och bestämd. I allmänhet tog de chansen, beställde, försökte. Jag smörjer denna grädde på penis varje dag. Min "vän" uppfattar det normalt, allergin har inte dykt upp och jag upplever inte några obehagliga känslor. Smörjde, grädden dränktes om några minuter, så är allt som vanligt - en medlem är inte fet, inte halt. Experimentet varar 17 dagar, under denna tid har penisväxten ökat med nästan 2 centimeter.
Trifle, men trevligt, särskilt hans fru. Jag tror att i en månad ökar centimetern med 4. Denna stund har ännu inte påverkat sexuellt liv, eftersom tillväxten fortfarande är liten. Men då ska allt vara brantare. När det gäller urinering uppstår inga problem. Först tog jag ingen entusiasm för min fru, men nu är jag mest intresserad av vad som händer nästa, hur mycket medlemmen kommer att växa och huruvida resultatet kommer att förbli. ps Om möjligt, om en månad försöker jag avbryta mitt ämne, berätta om resultaten.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!