Huvud
Skäl

Mavit ULP-01

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Enheten är ett batteri och ett rör, vilket måste sättas in direkt i anuset. Detta är nödvändigt för att komma så nära inflammerat körtel utan operation. Många går till läkare, men det är mycket bekvämare för mig att ha sessioner hemma. För att helt enkelt använda först sanningen är det nödvändigt att tillbringa rengöringsprocedurer, nämligen en lavemang. Därefter måste du ta en ny kondom och behandla den med speciell petroleumjelly. Jag köpte den billigaste sterila bensinen i apoteket. Och skriv in inuti markeringen.
Efter proceduren behöver du minst en timme att ligga stilla, så att den magnetiska effekten blir så effektiv som möjligt. Från minuserna: Vid behandlingstiden var det nödvändigt att ge upp alkohol, även från det minsta som jag har råd med, för denna bedömning minskar.

Jag måste säga, den här enheten hjälpte mig lite. Jag förväntade mig en ganska annan effekt från honom. Dessutom kostade det en mycket billig och jag hoppades fortfarande på ett mer realistiskt resultat. Denna procedur bör vara 30 minuter.
Det är nödvändigt att rengöra ändtarmen (nödvändigtvis) och blåsan, ta sedan en kondom, olja den med vaselin, sätt den inuti Mavit och sätt in den i anusen, sätt på den. Det låter obehagligt, men när du fick prostatit och du går inte för det. Sedan efter proceduren är det nödvändigt att ligga ner i minst 15 minuter. Det var nödvändigt att göra allt detta i en vecka, förfarandet tycktes mig tortera. Men slutligen när allt detta var över fick jag inte det förväntade resultatet. Det allmänna tillståndet förbättrades, det verkade ha gått smärta vid urinering, men själva inflammationen passerade inte och måste behandlas med medicinering. Konstigt, recensioner om Mavite är bäst, men han hjälpte mig dåligt.

Handlingsprincipen Mavit ULP-01 är enkel: uppvärmning och massage i prostata. Jag började göra proceduren för instruktionerna som går till maskinen. Själva "elektroden" är liten, värmer något och vibrerar. Bara här är intrycket att dessa vibrationer och värme inte når prostata. Jag gjorde flera procedurer, 9-10 och övergivna. Det är inte lätt att få dem, men det finns ingen snabb effekt.

En bra enhet, de använder den inte bara hemma, men också på sjukhus, jag har inte sett några analoger hittills, så jag var nöjd med mitt köp. Attraheras är det, efter bara 2-3 sessioner, hade jag en bestående förbättring av prostaatkörteln.
Apparaten i sig är lätt att använda, med konstant exponering för prostatakörteln med värme och elektriska pulser, och inflammation elimineras.
Sessioner brukar spenderas på kvällen innan du lägger dig. Efter proceduren rekommenderas minst en timmes rörelse inte. Tyvärr, under dagen har jag inte råd med sådan lyx, det är därför det optimala beslutet att göra rutiner för sömn kommer. För proceduren behövs kondomer, jag köper billigast, det finns ingen skillnad. Jag behöver inga extra smörjmedel.
Det är synd att åtminstone ett par dussintals kondomer ingår inte i satsen. Det skulle vara underbart, jag skulle inte behöva köpa det själv.

Mavit är en bra sak för att utföra en prostata massage hemma. Det finns inget trevligt i denna procedur, men det faktum att jag gör det i min hemmiljö och mig själv gör allting mycket enklare.
Naturligt, för att behandla prostatit är det bara en Mavit inte meningsfullt, enheten kompletterar den komplexa behandlingen och jag tvivlar på att han skulle ha givit mig något resultat. Det kostar ungefär 10 tusen rubel. När jag köpte det tvivlade jag på det eftersom jag bara räknade med 1 behandlingstid. Men tyvärr är prostatit en smittsam sjukdom som regelbundet återkommer.
När det gäller själva användningen av enheten - det är lite annorlunda än klassisk prostationsmassage. Munstycket sätts in djupt i analöppningen så att den ligger nära körteln, den vibrerar, värmer och avger magnetiska impulser. Efter massagen är känslorna trevliga. Det viktigaste är att koppla av under det. Enheten har helt rättfärdigat sitt värde och mer än en gång kom det till nytta.

Enheten är liten, den innehåller en strömkälla som pluggar in i uttaget, själva massagen ansluts till den med en sladd. Källan är en plastlåda storleken på halva handflatan, du kan lägga den på bordet, på golvet, placera bredvid dig på sängen. Om uttaget är långt bort, anslut via en förlängningssladd. Ledningen som leder till massageraren är lång, begränsar inte åtgärderna. Sättet för applicering beskrivs i detalj i anvisningen, det är inget komplicerat, det är nödvändigt att observera säkerhetsåtgärder och tillåter inte fukt att komma på massageapparaten.
Det är lätt att presentera det på grund av sin form, det är inte nödvändigt att hålla den för hand, den är fixerad av muskeltrycket. Uppriktigt sagt kommer jag att säga att det inte finns något trevligt i förfarandet, men du kan lida för återhämtningens skull. Massagen varade en halvtimme, sedan rengjorde jag enheten och låg still i en halvtimme för att låta kroppen vila. Jag gjorde det varje dag i en vecka, då gick jag till doktorn, godkände han. Enligt honom verkar Mavit Ulp-01 inte värre än en terapeutisk massage.

Den terapeutiska effekten av att använda anordningen kände sig ganska snabbt. Jag gillar sådana verktyg, som nästan omedelbart ger lättnad. Enheten är ganska populär, eftersom effekten verkligen gör det. Den är lätt att använda och kompakt.
Jag brukar bruka före en dröm, sessionen varar i ungefär en halvtimme, första gången är mycket mindre, eftersom det var nödvändigt att vänja sig vid de känslor som enheten orsakade. Men efter det första förfarandet kände jag mig bättre, somnade snabbare och sovit tills morgon. Jag själv förväntade mig inte att sedan dess har jag spenderat mina sessioner varje dag. Mavit verkar direkt på prostatakörteln, tar bort inflammation och tryck, lättnad kommer nästan omedelbart.

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

  • Forum om prostatakörtelsjukdom
  • Ändra teckensnittstorlek
  • Utskriftsversion
  • FAQ
  • Registreringsformulär
  • Logga in

Mavit ULP-01 ELAT, vem använde den?

Mavit ULP-01 ELAT, vem använde den?

Vasily »9 okt 2013, 9:16

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Lydia »17 okt 2013, 10:21

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Laptik »31 jan 2014, 10:37

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

kolia987 »13 maj 2014, 17:42

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Oleg »14 maj 2014, 10:38

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Alena Igorevna »15 maj 2014, 23:15

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Ammy »16 maj 2014, 12:59

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Andrew »18 maj 2014, 11:54

Re: Mavit ULP-01 ELAT, som använde det?

Vladimir222 »21 september 2014, 16:01

Re: Mavit ULP-01 ELAT, som använde det?

aumrake »22 sep 2014, 11:47

Synpunkter från läkare om enheten Mavit Ulp-01

Apparaten Mavit ULP-01 har blivit känd för recensioner av läkare och tacksamma patienter. Det används inte bara på sjukhus. Patienterna hade möjlighet att botas av prostatit hemma, självständigt. Huvudmålet med enheten är att behandla erektil dysfunktion hos män och kronisk prostatit, inklusive adenom.

Varför Mavit ULP-01?

Medicinska data visar att behandling med prostatit ibland inte är motiverad av dyra mediciner. Kvalificerade specialister och forskare utvecklade Mavits apparat för att klara olika sjukdomar i prostatakörteln var lättare. Naturligtvis, först efter en fullständig diagnos av patienten, en noggrann diagnos och som en integrerad terapi med mediciner.

Enheten används inte bara under behandlingen utan även för förebyggande av sjukdomar. Sannolikt är risken för återutveckling av prostatit väsentligt reducerad. Enheten Mavit fick medvetet en så hög popularitet. Det främjar:

  • förbättring av människans allmänna välbefinnande
  • reduktion av inflammatorisk process;
  • återställande av nedsatt prostatakörtelfunktion
  • förstärkning av läkemedel som används för att behandla prostatit.

Mavit återvänder komfort och självförtroende till någon som har diagnostiserats med sjukdomen.

Enhetsverkan baseras på ett effektivt inflytande, för flera metoder används samtidigt:

  1. Heat.
  2. Impulsivt magnetfält.
  3. Mjuk vibrerande massage.

Utrustningen är godkänd av hälsovårdsministeriet. Därför rekommenderar många experter att använda den till sina patienter.

Hur arbetar Mavit?

Huvudpåverkan av anordningen riktar sig till de patologiska processer som utvecklas i prostatakörteln. Med hjälp av Mavit elimineras inflammation i prostata, och dess funktionella tillstånd förbättras. Om läkaren förskrivit en man som tar antibiotika under behandlingen, då använder anordningen hjälp för att öka koncentrationen i prostatakörteln.

På grund av de positiva effekterna är mikrocirkulationen av blodflödet etablerat, stimuleras immunsystemet av ett antal lokaliserade vävnader och organ. Enheten har en trofisk-regenerativ effekt, lindrar inflammation, svullnad, har en lugnande effekt. Med sin hjälp minskar de smärtsamma förnimmelserna, det obehag som patienten känner under utvecklingen av prostatit.

Under behandlingen stimulerar Mavit muskelelementen i prostatakörteln, litet bäcken, återställer tonen, mot vilken normal utsöndring av sekretion upprätthålls.

Apparat för behandling av prostatit eliminerar olika symptom, vilket indikerar irritation i urinvägarna.

Under det positiva inflytandet är alla vävnader i prostatakörteln. Detsamma gäller för prostata plexus nervösa strukturer. Med hjälp av enheten återställs inte bara funktionerna hos det manliga reproduktionssystemet, men behandlingen med Mavit hjälper till att stärka styrkan.

fördelar

Många patienter väljer en sådan enhet för sina positiva aspekter. Det bör noteras att förbättringen av människans välbefinnande sker redan efter en kort tidsperiod efter flera förfaranden. Mavit ULP-01 kan behandlas oberoende, hemma, för att inte störa utseendet hos främlingar.

Enheten hjälper inte bara att bli av med patologiska processer i prostata. Det bidrar till att förbättra människors sexuella liv.

Under proceduren kommer patienten inte att känna något.

Naturligtvis bör en kvalificerad specialist konsulteras innan du använder enheten. Men för att kunna använda den för en man är det inte nödvändigt att ha medicinsk kunskap, färdigheter eller erfarenhet.

Kontra

Användningen av enheten hjälper framgångsrikt att behandla prostata. Det är nödvändigt att vara uppmärksam på kontraindikationer, vilket hjälper till att identifiera en kvalificerad läkare. Det är nog att gå igenom en fullständig diagnos.

Det rekommenderas inte att användas för behandling av prostata Mavit ULP-01, om:

  1. På mannen diagnosen - en akut form av en inflammation i en prostata.
  2. Det finns en period av förvärring av kronisk prostatit.
  3. Diagnostiserad onkologisk sjukdom i prostata eller rektum.
  4. De hittade tuberkulos av prostata.
  5. Det finns en akut inflammatorisk process i bäckenorganen.

Vid något angivet tillstånd får enheten inte användas, annars blir patientens tillstånd sämre.

Hur man utför proceduren?

Application Mavit ULP-01 kräver att patienten följer vissa regler. För att få resultatet, används enheten regelbundet. Efter proceduren måste du vila i 30 minuter. Behandling ger en paus, inte mindre än 60 dagar. Under prostata terapi är det inte möjligt för en man att dricka alkohol, lugnande eller psykotropa mediciner. Det är nödvändigt att undvika fysisk och psykomotionell trötthet.

  1. Tarm och urinblåsan ska tömmas.
  2. Patienten bör ligga på ryggen.
  3. Kondomen är utsmält med vaselin, klädd på en sond och införd i ändtarmen.
  4. Ställ in enheten i önskat läge, sätt på vibrationsläget.

Varaktigheten för ett förfarande varar 30 minuter. Behandlingsförloppet är 7 till 9 dagar, men den behandlande läkaren kan göra justeringar.

Doktorens kommentarer

Traditionella terapeutiska metoder för behandling av prostatit innefattar användningen av antibiotika, suppositorier och mikroclyster, magnetisk terapi. Dessutom måste varje utvald metod nödvändigtvis kompletteras med en prostata-massage. Men för en man är det ett smärtsamt och obehagligt förfarande som utförs av en kvalificerad läkare.

Patienten står emot emotionell stress och psykiskt obehag. Recensioner av Mavit UPL-01 från läkarna visar att mannen nu har en underlättad behandlingsmetod.

"ULP-01 Mavit har en effektiv effekt på grund av vibromassage, värme och magnetfält. Efter att ha använt det, känner patienterna mindre smärta. Dessutom noterade var och en av dem hur bekväm proceduren jämfördes med den vanliga massagen av prostatakörteln. Några till och med somnade på grund av en lugnande effekt. "

Oleg Alexandrovich, en prokolog

"Jag, som kvalificerad specialist, rekommenderar att alla mina patienter använder Mavit ULP-01 för behandling av prostatit. Enheten gör inte bara massage, det har en magnetisk effekt, vilket är särskilt nödvändigt i kronisk form av prostatakörteln. Efter användning av enheten hos patienter, förbättrar blodcirkulationen, minskar den inflammatoriska processen. De föreskrivna drogerna tillsammans med enheten bidrar till att uppnå en full och varaktig effekt. Patienternas svar till datum är bara positiva! "

Gennady Viktorovich, doktorn

Undvik komplikationer eller konsekvenser om du kontaktar en specialist i tid och får effektiv behandling. Med enheten Mavit UPL-01 kan en man inte oroa sig för obehag under behandlingen.

Apparat Mavit: bruksanvisning, recensioner

Bland de många massorna av prostata är Mavit-apparaten mycket populär. Instruktioner för användning, samt recensioner av läkare och kunder om Mavite är ämnet i dagens artikel.

Att veta instruktionerna för korrekt användning av en enhet som en prostata-massager är viktig för korrekt och framför allt säker drift.

Så här applicerar du Mavit korrekt

Först av allt måste vi förstå syftet med enheten. Mavit används för prostatit under tiden att minska inflammation eller när sjukdomen är remission. procedurer kan vara det enda sättet att behandla och gå utöver läkemedelsbehandling. Ingen speciell kompetens och kunskap krävs för att använda enheten.

Bland de allmänna instruktionsreglerna för tillämpningen av Mauritius kan identifieras följande:

  • Det är lämpligt att utföra den medicinska proceduren vid strikt bestämda tider på dagen och räkna med vila i 30-60 minuter efter slutet av sessionen.
  • Behandlingsförloppet kan vara upp till 10 dagar och kommer inte att upprepas förrän två månader senare.
  • Under behandling, utesluta alkoholanvändning, överdriven fysisk ansträngning och undvika trötthet (inklusive mental trötthet).

Innan du använder Mavit måste den vara kvar till rumstemperatur (om det är annorlunda). Det är också nödvändigt var noga med att desinficera enhet före användning med särskild uppmärksamhet på applikatorn och den närliggande delen av ledningen ca 10 cm lång).

Före användning är det nödvändigt att tömma blåsan helt och utföra avföring. Applikationsanordningen Mavid gäller endast i en kläddräkt på kondomen och smörjs med vaselinsalva. Den optimala läget för patienten ligger på spett och upphöjda ben (tryckt mot bröstet). Slå på enheten och utför proceduren i upp till 30 minuter 1 gång per dag. Efter användning av anvisningarna måste enheten desinficeras ordentligt.

Mavit ULP-01: recensioner av läkare och köpare

I förberedelsen av denna artikel försökte jag hitta på internet doktorns recensioner om Mavite Ulp-1, men jag lyckades inte. Det finns många annonser, men det finns inga effektiva kommentarer på enheten från specialisten. Därefter vände han sig till en bekant urolog och frågade sin åsikt om tillämpningen av Mavit. Här är vad han sa till mig:

Användningen av Mavit är effektiv för förebyggande. Om en man i 40 år kommer att få regelbunden behandling av prostata massager, kommer det att förlänga prostata hälsa och manlighet. Om situationen är allvarlig kommer Mavit inte att rätta till situationen. Det kan vara ett extra medel för läkemedelsterapi, förutsatt att den kan användas (det finns ingen förvärring av inflammation.

Till skillnad från läkare lämnar köparna Mavita recensioner på Internet mycket mer villigt. I allmänhet kan vi säga att med de första problemen med prostatan hjälper apparaten, men när något seriöst händer, är effekten utan medicinering obetydlig.

Detta problem oroar länge, även om åldern ännu inte är stor - 42 år. Hustrun bestämde sig för att övertala att köpa och använda en prostata massager för förebyggande, även om priset för det inte är litet. De flesta hävdar att Mavit är bättre än analog. Började använda. Det var för ett år sedan och märkte inga speciella ändringar till det bättre (men inte allt var så dåligt), men det blev inte sämre exakt. Svärfaren behandlades för läkemedel med prostatit, och min fru och jag bestämde mig för att ge honom vår Mavit. Så han säger att behandlingen är roligare.

Sammanfattningsvis vill jag säga att valet är ditt, om du vill köpa Mavit ULP-1 eller ej. Recensioner om det är generellt positiva. Och om du köper, var noga med att läsa instruktionerna före användning.

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTS, SCRUBS

Hälsningsanordningar

Magnetisk terapi. Enheten Almag (01-02) och Mavit (ULP-01). recensioner

Idag bestämde vi oss för att prata om magnetterapi, i synnerhet anordningar Almag (01) och Mavit (ULP-01), produceras Elatomsky instrument fabrik. Almag är utformad för att lindra symptomen på inflammation och smärta genom att köra ett pulserat magnetfält. Mavit är utformat för att behandla prostata problem. Påverkar det pulserande magnetfältet och utför vibrerande massage. Som du kan se är effekten av dessa enheter baserad på magnetoterapi - en metod som fortfarande är kontroversiell och okunnig. Till exempel i Wikipedia kan du läsa om det faktum att i USA är metoden för magnetoterapi igenkänd pseudo, i synnerhet år 2002 i rapporten från Förenta staternas National Science Foundation, namnges magnetoterapi "Helt oscientific". Amerikanska medicinska experter kallar magnetoterapi en pseudo-vetenskaplig metod som förklarar mekanismerna i sin åtgärd - "fantastiska" och hävdar att det inte finns några kliniska bevis på dess effektivitet. I USA, Food and Drug Administration (FDA) förbjuda försäljning och reklam för några magnetterapeutiska produkter som medicinska anordningar, eftersom anspråk på den terapeutiska effekten av sådana anordningar i USA anses vara ogrundade. I Ryssland används magnetoterapi och omsättningen för medicintekniska produkter växer år efter år.

Världshälsoorganisationen anser att den för närvarande tillgängliga information om möjliga långsiktiga eller fördröjda effekter på människors hälsa utsätts för statiska magnetfält är otillräckliga för att dra några definitiva slutsatser, och arbeta för att studera och bedömning av riskerna för människors hälsa, som representerar dessa områden.

Utövare av magnetisk terapi hävdar att effekten av det statiska magnetfältet har en positiv effekt på människors hälsa, men i västvärlden, med dess utvecklat system av kliniska prövningar, är det vanligt åsikt om det omöjliga i att de påstådda positiva effekterna av avsaknaden av tillförlitlig bekräftelse. Ofta karakteriseras magnetoterapi som pseudovetenskap.

Vi anser att det är nödvändigt att röra listan över sjukdomar och tillstånd där magnetoterapi är absolut kontraindicerat:

  • • Pacemakerns närvaro
  • Blödning och lutningar;
  • • systemiska blodsjukdomar;
  • • Akut trombos, återkommande, tromboemboliska komplikationer;
  • • Aneurysmer i hjärtat, aorta och stora kärl;
  • • Kardiovaskulär insufficiens över stadium II;
  • • allvarliga hjärtrytmstörningar
  • • Akut hjärtinfarkt;
  • Psykiska störningar
  • • Aktiv tuberkuloseprocess;
  • Infektionssjukdomar i akut stadium
  • • Individuell intolerans.

Säljare medicinska mirakel enheter ofta har placerat sina produkter som en prisvärd och tillåtet att använda för hela familjen, medan utelämnar det faktum att verkan av enhet som en patient med en pacemaker - dödliga. Användningen av sådana enheter av gravida kvinnor, särskilt i de tidiga stadierna - är fullständigt kontraindicerat

Prispolitiken hos säljare och tillverkare av Almagov och Mavitov väcker också många frågor bland potentiella köpare. Till exempel Priset på fabrikstillverkarens aluminium är 8000 rubel, och Mavit kostar 10000 rubel. Enig, detta är inte riktigt ett tillräckligt pris för en låda med en magnet. Men det här är tillverkarens pris. Om du försöker beställa dessa enheter från återförsäljare för reklam i media - kan du rösta en helt annan, överprissatt. Du riskerar inte bara för mycket, men köper också en falsk.

Hur som helst, tar vi inte ansvar för något entydigt att uttala, men informerar bara våra besökare. Som alltid väntar vi på din återkoppling om magnetoterapi i allmänhet och instrumenten Almag (01-02) och Mavit (ULP-01) i synnerhet.


Om materialet är viktigt för dig - dela det i ditt sociala nätverk:

Mavit SFM 01

Baserat på statistiken ökar antalet män som lider av prostatit årligen. Denna trend observeras oberoende av läkemedelsområdet och framväxten av nya metoder för att bekämpa sjukdomen.

Detta är Mavit ULP 01 "ELAT". Bra recensioner, kliniska studier och läkarundersökningar visar att det är effektivt att bli av med prostata patologier. Enheten gör att du kan massera i en bekväm hemmiljö. Män som använde det, notera att massage är trevligare än klassisk fingermassage i prostataorganet.

I vilka fall visas det

Enheten rekommenderas att användas som primär eller extra terapi för sjukdomar i prostata. De bästa resultaten ses när du använder Mavita tillsammans med medicineringen. Indikationer för terapi - adenom.

Verkar försiktigt, den minst traumatiska i terapin av prostatit. Enligt recensioner finns det praktiskt taget inga biverkningar från användningen.

Positivt påverkar följande patologier:

  • Prostatit är en kronisk typ;
  • Hyperplasi (godartad);
  • Copulatorisk dysfunktion;
  • Prostatovezikulit;
  • Uretroprostatit.

Innan du använder Mavita ska du besöka en läkare för att ta hänsyn till kontraindikationer, där det inte kan användas.

Kontra

Du kan utesluta kontraindikationer efter att ha passerat nödvändig diagnostik.

Kontraindikationer inkluderar:

  • Akut form av inflammation i prostata;
  • Förstöring av kronisk kurs
  • Onkologi av prostata och rektum
  • Tuberkulos av prostata;
  • Akut inflammatorisk process i bäckenorganen.

Om det finns misstankar om någon av de listade patologierna är det förbjudet att använda enheten, eftersom effekten från kan vändas och endast förvärra tillståndet.

Princip för verksamheten

Enheten är utrustad med en strömkälla, en driftsindikator, knappar, en kabel med en applikator och en nätverkskabel. Materialet från vilket det tillverkas är polystyren och medicinsk plast. Applicatorn består av en kärna och en elektromagnet. Dess form ger en bekväm introduktion till ändtarmen, arbetsytan ligger intill prostata. Fixering av enheten sker fysiologiskt.

Den terapeutiska effekten uppnås genom det skapade magnetfältet, värmepåverkan och massage. Denna effekt påskyndar vävnadsreparation, förbättrar metaboliska processer i dem, ökar blodflödet och lindrar inflammation.

Effekten av enheten ökar väsentligt resultatet av droger, vilket bekräftas av kliniska studier och positiva recensioner av det starkare könet.

I storleksordningen

Använd enheten rekommenderas regelbundet. Efter varje session, vila i en halvtimme. Avbrottet mellan kurserna bör vara minst 60 dagar. Behandlingen är oförenlig med användningen av alkoholhaltiga drycker. Använd inte enheten samtidigt som lugnande medel och psykotropa läkemedel. Det är tillrådligt att inte överbelasta kroppen med intensiv fysisk ansträngning för att undvika mental utmattning.

Förfarandet är följande:

  • Det är nödvändigt att tömma tarmarna och urinblåsan;
  • Då måste du ta ställningen som ligger på din rygg;
  • Kondomen bör behandlas med petroleumgel, placera en sond i den;
  • Därefter ska sonden införas i ändtarmen. När du har monterat enheten i önskad position, vrid på vibrationen. Exponeringen är 30 minuter. Upprepa proceduren i 7-9 dagar;
  • När proceduren är över, stäng av apparaten.
  • Ta bort sonden från anuset;
  • Därefter desinficeras apparaten med tvättmedel (de anges i instruktionerna).

Vid behov, efter två månader, kan behandlingen upprepas.

Terapeutisk effekt

Regelbunden användning av enheten ökar vävnadsmikrocirkulationen i prostatakörteln, minskar smärta, lindrar puffiness orsakad av inflammation. Denna effekt är möjlig på grund av de kombinerade effekterna av magnetfält, värme och vibrationer. Med hjälp av Mavit minskar inflammationen, förbättrar det allmänna tillståndet hos det genitourära systemet.

Män som lider av kronisk sjukdom noterar minskningen av smärta, obehag, ökad sexuell funktion.

Mavit SFM är en effektiv apparat med en uttalad terapeutisk effekt mot prostatit, vilket hjälpte många män att bli av med denna vanliga patologi.

MAVIT (ULP-01): recensioner

Enheten MAVIT (ULP-01) används vid stillastående, öppenvård och hemförhållanden för behandling av erektil dysfunktion och kronisk prostatit (inklusive mot bakgrund av adenom).

Medicinsk praxis har visat att den traditionella behandlingen av dessa sjukdomar är smärtsam, dyr och inte alltid effektiv. Därför har vi, med deltagande av urologer, utvecklat MAVIT, som kan hantera prostata sjukdomar på grund av komplex behandling med läkemedel. Förebyggande kurser minskar sannolikheten för återfall till nästan noll.

MAVIT förbättrar patientens hälsa, lindrar den inflammatoriska processen, återställer prostatafunktionen och ökar effekten av droger.

Rekommenderas för användning av Ryska federationens hälsovårdsministerium.

Feedback om driften av enheten Mavit Ulp 01

Enligt statistiken ökar antalet män som måste kämpa med inflammation i prostatakörteln varje år. Och detta trots att apotek säljer mycket droger avsedda att bekämpa prostata sjukdomar. Men förutom moderna läkemedel finns det speciella anordningar som också hjälper till att klara den inflammatoriska processen. En av dem är Mavit ULP 01, som har mycket positiv feedback. Granskningen och studierna av kvalificerade specialister bekräftar att denna enhet är mycket effektiv vid behandling av prostata sjukdomar. Detta bekräftar vidare de många positiva kommentarerna. Med hjälp av enheten kommer en man att kunna genomgå prostata-massageprocedurer inte bara på sjukhuset, utan hemma! Samtidigt indikerar nästan alla användarrecensioner att massage som utförts av Mavit är mycket trevligare än den traditionella prostationsmassagen som utförs av fingrarna.

Indikationer och kontraindikationer för användningen av enheten

Enheten Mavit är konstruerad för komplex behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata. Det används vanligtvis i samband med andra metoder för behandling av prostatit och ökar effektiviteten av behandlingen. De flesta recensioner tyder på att den största terapeutiska effekten noterades under användningen av anordningen med mediciner och andra kända terapier. Mavit-enheten används också för att behandla prostata adenom.

Mavite ger en mycket effektiv och minst traumatisk för en manlig icke-operativ behandling av prostatit. Det är en del av ett komplex som innefattar användning av medicinerings- och fysioterapimetoder. Enheten har en mjuk terapeutisk fysioterapeutisk effekt på kroppen. Feedback om enheten indikerar en praktiskt taget fullständig frånvaro av biverkningar. Mavit används för att behandla:

  • prostatit i kronisk form;
  • uretroprostatita;
  • godartad prostatahyperplasi;
  • prostatovezikulita;
  • kränkningar av den copulatoriska funktionen.

Trots de många positiva recensionerna och nästan fullständig ofarlighet hos enheten, innan det används, är det nödvändigt att konsultera en läkare för att utesluta förekomst av kontraindikationer. Dessa inkluderar:

  • prostatit i akut form;
  • kronisk prostatit i akut stadium;
  • maligna tumörer i ändtarmen och prostata;
  • misstanke om prostata tuberkulos, aktiv tuberkulos;
  • akut inflammation i ändtarmen.

För framgångsrik behandling av prostatit gäller:

  • medicinska medel;
  • metoder för fysioterapi
  • diet.

Frånvaron av en av dessa grundläggande komponenter garanterar inte effektiv behandling av prostata sjukdomar. Bara ett balanserat komplex kan garantera en fullständig återhämtning, så man kan inte försumma någon av de nämnda punkterna.

Vem ska använda Mavit-enheten?

Så kände mannen obehagliga känslor och vände sig till doktorn. Efter att ha utfört de nödvändiga diagnostiska åtgärderna diagnostiserade läkaren prostatit. Behandlingen av denna sjukdom åtföljs av ett antal obehagliga och oacceptabla förfaranden för de flesta män, i synnerhet prostata massage. Många män vill bli behandlade, men kategoriskt mot att få en sådan massage. I de flesta fall beror detta på vissa fördomar. Men de är vanligtvis överens om att göra själva massage. Och i detta kommer de att hjälpa enheten Mavit, som utvecklades speciellt för behandling av prostatit.

Detta är en unik enhet som för närvarande inte har några analoger. Den använder magnetfältets styrka, termisk strålning och vibrationer. Kombinationen av dessa tre effekter ger snabbare behandling av prostata sjukdomar, vilket framgår av många positiva recensioner.

Varje man med prostatit kan köpa enheten. Användningen utesluter emellertid inte behovet av andra behandlingsmetoder (medicinering etc.). Om Mavit appliceras utanför komplexet, kan detta inte ge den förväntade terapeutiska effekten.

Under påverkan av magnetisk strålning, värme och vibration blir blodcirkulationen i prostata värre. Tack vare detta förbättras effekten av läkemedel ytterligare. Kommentarer från män som använder denna apparat indikerar att efter några förfaranden, deras smärta försvann eller blev mycket mindre intensiv, förbättrades urinsystemet och erektionen gradvis återvände till normal.

Enheten kan användas för att förhindra kongestiva fenomen i prostata och prostatit. Nästan alla sjukdomar är mycket lättare att förhindra än i framtiden att hantera behandlingen. Mavit förhindrar inte bara utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar i prostatakörteln, utan bidrar också till förbättringen av erektion och förbättring av sexuell lust, vilket framgår av recensioner av nöjda användare.

Mavit tillåter dig att behandla prostatit utan en traditionell fingermassage, vilket är oacceptabelt för de flesta män. Denna enhet har en termisk och magnetisk effekt och masserar samtidigt prostatakörteln.

Enhets- och driftsprincipen för enheten

Enheten består av en strömkälla. På det finns knappar för inkludering och deenergisering, indikatorer på arbete. Enheten är också utrustad med en patientkabel med applikator och nätsladd. Locket och enhetens kropp är gjorda av slagtålig polystyren. För tillverkning av applikatorn används traditionellt medicinsk plast. Inuti är en sådan applikator en elektromagnet med en lindning och en rörlig kärna. Applicatorn har en form som gör det bekvämt att använda den för procedurer nära prostata och rektum.

Applicatorn sätts in i ändtarmen på ett sådant sätt att dess arbetsdel ligger i prostatens adhesionszon till rektal slemhinna. Applikatorn är fixerad fysiologiskt. Den terapeutiska effekten uppnås på grund av de komplexa effekterna av magnetfält, värme och massage. Denna effekt främjar accelerationen av metaboliska och återställande processer, förbättrar blodcirkulationen och eliminerar inflammation. Dessutom ökar denna effekt effektiviteten av antiinflammatoriska och antibakteriella läkemedel, vilket framgår av resultaten av medicinsk forskning och många recensioner.

Hur utförs procedurerna?

Procedurer bör utföras regelbundet, helst samtidigt. Efter varje procedur måste du vila i minst 30-60 minuter. Mellan kurser med tillämpning av denna enhet ska det finnas en paus på minst 2 månader. Under behandlingskursen är det förbjudet att dricka alkohol. Använd inte enheten när du tar psykotropa och lugnande läkemedel, om dessa läkemedel tas oregelbundet. Det rekommenderas att man undviker tung fysisk ansträngning. Det är inte möjligt att under en behandling med Mavita är en person fysiskt eller mentalt trött.
Förfarandet utförs i följande ordning:

  1. Mannen tömmer blåsan och tarmarna. Om det behövs görs en rengörande emalj.
  2. Patienten ligger på ryggen.
  3. En gummikondom tas, bearbetas med steril vaselin, varefter en sond placeras i den.
  4. Sonden sätts in i ändtarmen. I detta fall borde den plana delen av arbetsytan vara så nära som möjligt till ändens vägg i stället för anliggning av prostataytan. Efter att ha bestämt den bästa positionen växlar enheten till vibrationsläge. Förfarandet varar en halvtimme. De görs dagligen, oftast inom 7-9 dagar. Om det behövs kan doktorn ändra procedurens varaktighet och varaktighet av kursen.
  5. När proceduren är klar stängs apparaten av. Det faktum att det är avstängd indikerar att LED-lampans avstängning upphör.
  6. Sonden extraheras noggrant från ändtarmen.
  7. Sonden och cirka 15 cm av angränsande kabel desinficeras. Anvisningarna för enheten ger rekommendationer om användning av specifika desinfektionsmedel.

Under proceduren kommer mannen inte känna något obehag. Det kommer att bli en trevlig känsla av värme. För många försvinner nervös spänning. Vid behov utförs en andra kurs efter 2 månader. Om patienten visas mikroclystia, börjar proceduren med Mavit inte tidigare än 30-60 minuter efter det att den har utförts.

Sålunda gör anordningen det möjligt att tillhandahålla en doserad fysioterapeutisk effekt direkt på prostatan och samtidigt förbättra den antiinflammatoriska och antibakteriella effekten av läkemedelspreparaten som användes genom att öka lokal cirkulation och förbättra tillgången av läkemedel till prostata.

Förfaranden minskar svårighetsgraden av smärta och problem med urinering och erektion. Nästan alla patienters vittnesbörd vittnar om hög effektivitet och bekvämlighet av procedurer med användning av Mavita.

Terapeutisk effekt

Förfarandena främjar förbättringen av vävnadsmikrocirkulationen i prostata och intilliggande vävnader. Under påverkan av magnetfältet och vibrationen minskar intensiteten av smärtsamma känslor. Minskar puffiness, karakteristisk för inflammatoriska processer.

Allt detta uppnås genom samtidig användning av värme, magnetfält, vibrationer och deras komplexa effekter på prostata vävnaden och omgivande neurala strukturer. Dessa strukturer är inblandade i bildandet av karakteristiska symptom på prostata sjukdomar. Under inverkan av anordningen minskar inflammationen och funktionerna hos det manliga reproduktionssystemet återställs gradvis.

Män med kronisk prostatit markerad minskning i intensiteten av smärtsamma och obekväma känsla, sänka frekvensen för urinering, en signifikant ökning i urinströmmen hastigheten, förbättra potens.

Omedelbart under proceduren känns patienten behaglig värme. Det förblir en tid efter att proceduren är avslutad. En liten vibration känns.

Är det värt att köpa en Mavit-enhet?

Vissa män vägrar att köpa denna enhet på grund av sin relativt höga kostnad. Det är dock viktigt att förstå att priset över tiden kommer att betala helt. Dessa är inte tabletter som försvinner efter användning. Den genomsnittliga livslängden för enheten är 5-7 år. Dessutom, tack vare Mavit, kan medicinen minskas, och du kommer att skyddas mot eventuella biverkningar, minska kostnaden för piller och kommer sällan att gå till sjukhuset.

Och hur mycket skulle du betygsätta din bekvämlighet? Enheten eliminerar vandringar eller utflykter till en medicinsk anläggning, köer, kontakter med ofta sjuka människor, returresa hem. I synnerhet blir det relevant om patienten genomgår någon fysioterapi, eftersom efter dem är det kontraindicerat att vara i kylan och utsättas för fysisk stress. Dessutom betalas massage sessioner och andra förfaranden som kan ersätta Mavit-enheten i de flesta moderna kliniker. Och de är mycket värda.

Ett annat argument till förmån för denna enhet är att dess verksamhet inte kräver någon speciell kompetens och kunskap.

Enheten åtföljs av en detaljerad handbok som kan svara på alla vanliga frågor. Om du har några frågor som inte omfattas av bruksanvisningen kan användaren ringa till tillverkaren och få de råd som behövs.

Glöm inte att Mavit inte är en panacea. Även om du använder den här enheten behöver du fortfarande genomgå medicinska kurser, utnämnda av en läkare, följa en etablerad kost och leda en hälsosam livsstil. Innan behandlingen behandlas med denna apparat, var noga med att konsultera en läkare. Var frisk!

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTS, SCRUBS

Hälsningsanordningar

Magnetisk terapi. Enheten Almag (01-02) och Mavit (ULP-01). recensioner

Idag bestämde vi oss för att prata om magnetterapi, i synnerhet anordningar Almag (01) och Mavit (ULP-01), produceras Elatomsky instrument fabrik. Almag är utformad för att lindra symptomen på inflammation och smärta genom att köra ett pulserat magnetfält. Mavit är utformat för att behandla prostata problem. Påverkar det pulserande magnetfältet och utför vibrerande massage. Som du kan se är effekten av dessa enheter baserad på magnetoterapi - en metod som fortfarande är kontroversiell och okunnig. Till exempel i Wikipedia kan du läsa om det faktum att i USA är metoden för magnetoterapi igenkänd pseudo, i synnerhet år 2002 i rapporten från Förenta staternas National Science Foundation, namnges magnetoterapi "Helt oscientific". Amerikanska medicinska experter kallar magnetoterapi en pseudo-vetenskaplig metod som förklarar mekanismerna i sin åtgärd - "fantastiska" och hävdar att det inte finns några kliniska bevis på dess effektivitet. I USA, Food and Drug Administration (FDA) förbjuda försäljning och reklam för några magnetterapeutiska produkter som medicinska anordningar, eftersom anspråk på den terapeutiska effekten av sådana anordningar i USA anses vara ogrundade. I Ryssland används magnetoterapi och omsättningen för medicintekniska produkter växer år efter år.

Världshälsoorganisationen anser att den för närvarande tillgängliga information om möjliga långsiktiga eller fördröjda effekter på människors hälsa utsätts för statiska magnetfält är otillräckliga för att dra några definitiva slutsatser, och arbeta för att studera och bedömning av riskerna för människors hälsa, som representerar dessa områden.

Utövare av magnetisk terapi hävdar att effekten av det statiska magnetfältet har en positiv effekt på människors hälsa, men i västvärlden, med dess utvecklat system av kliniska prövningar, är det vanligt åsikt om det omöjliga i att de påstådda positiva effekterna av avsaknaden av tillförlitlig bekräftelse. Ofta karakteriseras magnetoterapi som pseudovetenskap.

Vi anser att det är nödvändigt att röra listan över sjukdomar och tillstånd där magnetoterapi är absolut kontraindicerat:

  • • Pacemakerns närvaro
  • Blödning och lutningar;
  • • systemiska blodsjukdomar;
  • • Akut trombos, återkommande, tromboemboliska komplikationer;
  • • Aneurysmer i hjärtat, aorta och stora kärl;
  • • Kardiovaskulär insufficiens över stadium II;
  • • allvarliga hjärtrytmstörningar
  • • Akut hjärtinfarkt;
  • Psykiska störningar
  • • Aktiv tuberkuloseprocess;
  • Infektionssjukdomar i akut stadium
  • • Individuell intolerans.

Säljare medicinska mirakel enheter ofta har placerat sina produkter som en prisvärd och tillåtet att använda för hela familjen, medan utelämnar det faktum att verkan av enhet som en patient med en pacemaker - dödliga. Användningen av sådana enheter av gravida kvinnor, särskilt i de tidiga stadierna - är fullständigt kontraindicerat

Prispolitiken hos säljare och tillverkare av Almagov och Mavitov väcker också många frågor bland potentiella köpare. Till exempel Priset på fabrikstillverkarens aluminium är 8000 rubel, och Mavit kostar 10000 rubel. Enig, detta är inte riktigt ett tillräckligt pris för en låda med en magnet. Men det här är tillverkarens pris. Om du försöker beställa dessa enheter från återförsäljare för reklam i media - kan du rösta en helt annan, överprissatt. Du riskerar inte bara för mycket, men köper också en falsk.

Hur som helst, tar vi inte ansvar för något entydigt att uttala, men informerar bara våra besökare. Som alltid väntar vi på din återkoppling om magnetoterapi i allmänhet och instrumenten Almag (01-02) och Mavit (ULP-01) i synnerhet.


Om materialet är viktigt för dig - dela det i ditt sociala nätverk:

Enhet för fysioterapi ELAMED Mavit - återkallelse

Mavit-apparaten behandlar prostatakörteln utan droger

Mavit rekommenderade sin fru att köpa en urolog. Denna enhet är utformad för att behandla prostata. Vi behövde behandla prostatit. Mavit är praktiskt taget ett fysiskt förfarande hemma. Det verkar med värme, ett magnetfält och dessutom har det en massageffekt på grund av vibrationsfunktionen.

Som anges i anvisningarna:

Den terapeutiska effekten av den lokala fysiska påverkan som tillhandahålls av Mavit-enheten är relaterad till:

  • förbättring av vävnadsmikrocirkulationen i prostata och omgivande vävnader,
  • en anestetisk effekt av en vibrationsfaktor och ett pulserat magnetfält,
  • reduktion av de spastiska och edematösa komponenterna som följer med inflammatorisk process.

Vad består Mavit av?

Enheten fungerar från uttaget. Den består av en styrenhet och en applikator. När du slår på enheten i uttaget, lyser det första ljuset i grönt.

Hur använder man Mavit?

För att börja arbeta måste du mata in applikatorn i ändtarmen och tryck på knappen för att starta. Två fler glödlampor på blocket lyser upp och applikatorn vibrerar och ger ett rytmiskt ljud. I instruktionerna i detalj med bilderna beskrivs hur man introducerar applikatorn.

Enheten lindrar smärta, värmer upp och slappnar av. Det gör det enklare från första minuten. Prostatan massage till hennes man med händerna så du kommer inte göra (och jag vill inte, förlåt för detaljerna). Avlägsnar snabbt problem med urinering (frekventa uppmaningar, smärta). Applicatorn är liten, bekväm, gjord av slät plast. Det är inte svårt att tvätta det. I sjukdomar i prostatakörteln hjälper Mavit mycket bra. Var inte blyg.

Fortfarande från fysiska enheter använder vår familj Almag-01.