Huvud
Förebyggande

Mavit ULP-01

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Enheten är ett batteri och ett rör, vilket måste sättas in direkt i anuset. Detta är nödvändigt för att komma så nära inflammerat körtel utan operation. Många går till läkare, men det är mycket bekvämare för mig att ha sessioner hemma. För att helt enkelt använda först sanningen är det nödvändigt att tillbringa rengöringsprocedurer, nämligen en lavemang. Därefter måste du ta en ny kondom och behandla den med speciell petroleumjelly. Jag köpte den billigaste sterila bensinen i apoteket. Och skriv in inuti markeringen.
Efter proceduren behöver du minst en timme att ligga stilla, så att den magnetiska effekten blir så effektiv som möjligt. Från minuserna: Vid behandlingstiden var det nödvändigt att ge upp alkohol, även från det minsta som jag har råd med, för denna bedömning minskar.

Jag måste säga, den här enheten hjälpte mig lite. Jag förväntade mig en ganska annan effekt från honom. Dessutom kostade det en mycket billig och jag hoppades fortfarande på ett mer realistiskt resultat. Denna procedur bör vara 30 minuter.
Det är nödvändigt att rengöra ändtarmen (nödvändigtvis) och blåsan, ta sedan en kondom, olja den med vaselin, sätt den inuti Mavit och sätt in den i anusen, sätt på den. Det låter obehagligt, men när du fick prostatit och du går inte för det. Sedan efter proceduren är det nödvändigt att ligga ner i minst 15 minuter. Det var nödvändigt att göra allt detta i en vecka, förfarandet tycktes mig tortera. Men slutligen när allt detta var över fick jag inte det förväntade resultatet. Det allmänna tillståndet förbättrades, det verkade ha gått smärta vid urinering, men själva inflammationen passerade inte och måste behandlas med medicinering. Konstigt, recensioner om Mavite är bäst, men han hjälpte mig dåligt.

Handlingsprincipen Mavit ULP-01 är enkel: uppvärmning och massage i prostata. Jag började göra proceduren för instruktionerna som går till maskinen. Själva "elektroden" är liten, värmer något och vibrerar. Bara här är intrycket att dessa vibrationer och värme inte når prostata. Jag gjorde flera procedurer, 9-10 och övergivna. Det är inte lätt att få dem, men det finns ingen snabb effekt.

En bra enhet, de använder den inte bara hemma, men också på sjukhus, jag har inte sett några analoger hittills, så jag var nöjd med mitt köp. Attraheras är det, efter bara 2-3 sessioner, hade jag en bestående förbättring av prostaatkörteln.
Apparaten i sig är lätt att använda, med konstant exponering för prostatakörteln med värme och elektriska pulser, och inflammation elimineras.
Sessioner brukar spenderas på kvällen innan du lägger dig. Efter proceduren rekommenderas minst en timmes rörelse inte. Tyvärr, under dagen har jag inte råd med sådan lyx, det är därför det optimala beslutet att göra rutiner för sömn kommer. För proceduren behövs kondomer, jag köper billigast, det finns ingen skillnad. Jag behöver inga extra smörjmedel.
Det är synd att åtminstone ett par dussintals kondomer ingår inte i satsen. Det skulle vara underbart, jag skulle inte behöva köpa det själv.

Mavit är en bra sak för att utföra en prostata massage hemma. Det finns inget trevligt i denna procedur, men det faktum att jag gör det i min hemmiljö och mig själv gör allting mycket enklare.
Naturligt, för att behandla prostatit är det bara en Mavit inte meningsfullt, enheten kompletterar den komplexa behandlingen och jag tvivlar på att han skulle ha givit mig något resultat. Det kostar ungefär 10 tusen rubel. När jag köpte det tvivlade jag på det eftersom jag bara räknade med 1 behandlingstid. Men tyvärr är prostatit en smittsam sjukdom som regelbundet återkommer.
När det gäller själva användningen av enheten - det är lite annorlunda än klassisk prostationsmassage. Munstycket sätts in djupt i analöppningen så att den ligger nära körteln, den vibrerar, värmer och avger magnetiska impulser. Efter massagen är känslorna trevliga. Det viktigaste är att koppla av under det. Enheten har helt rättfärdigat sitt värde och mer än en gång kom det till nytta.

Enheten är liten, den innehåller en strömkälla som pluggar in i uttaget, själva massagen ansluts till den med en sladd. Källan är en plastlåda storleken på halva handflatan, du kan lägga den på bordet, på golvet, placera bredvid dig på sängen. Om uttaget är långt bort, anslut via en förlängningssladd. Ledningen som leder till massageraren är lång, begränsar inte åtgärderna. Sättet för applicering beskrivs i detalj i anvisningen, det är inget komplicerat, det är nödvändigt att observera säkerhetsåtgärder och tillåter inte fukt att komma på massageapparaten.
Det är lätt att presentera det på grund av sin form, det är inte nödvändigt att hålla den för hand, den är fixerad av muskeltrycket. Uppriktigt sagt kommer jag att säga att det inte finns något trevligt i förfarandet, men du kan lida för återhämtningens skull. Massagen varade en halvtimme, sedan rengjorde jag enheten och låg still i en halvtimme för att låta kroppen vila. Jag gjorde det varje dag i en vecka, då gick jag till doktorn, godkände han. Enligt honom verkar Mavit Ulp-01 inte värre än en terapeutisk massage.

Den terapeutiska effekten av att använda anordningen kände sig ganska snabbt. Jag gillar sådana verktyg, som nästan omedelbart ger lättnad. Enheten är ganska populär, eftersom effekten verkligen gör det. Den är lätt att använda och kompakt.
Jag brukar bruka före en dröm, sessionen varar i ungefär en halvtimme, första gången är mycket mindre, eftersom det var nödvändigt att vänja sig vid de känslor som enheten orsakade. Men efter det första förfarandet kände jag mig bättre, somnade snabbare och sovit tills morgon. Jag själv förväntade mig inte att sedan dess har jag spenderat mina sessioner varje dag. Mavit verkar direkt på prostatakörteln, tar bort inflammation och tryck, lättnad kommer nästan omedelbart.

Mavit SFM 01

Baserat på statistiken ökar antalet män som lider av prostatit årligen. Denna trend observeras oberoende av läkemedelsområdet och framväxten av nya metoder för att bekämpa sjukdomen.

Detta är Mavit ULP 01 "ELAT". Bra recensioner, kliniska studier och läkarundersökningar visar att det är effektivt att bli av med prostata patologier. Enheten gör att du kan massera i en bekväm hemmiljö. Män som använde det, notera att massage är trevligare än klassisk fingermassage i prostataorganet.

I vilka fall visas det

Enheten rekommenderas att användas som primär eller extra terapi för sjukdomar i prostata. De bästa resultaten ses när du använder Mavita tillsammans med medicineringen. Indikationer för terapi - adenom.

Verkar försiktigt, den minst traumatiska i terapin av prostatit. Enligt recensioner finns det praktiskt taget inga biverkningar från användningen.

Positivt påverkar följande patologier:

 • Prostatit är en kronisk typ;
 • Hyperplasi (godartad);
 • Copulatorisk dysfunktion;
 • Prostatovezikulit;
 • Uretroprostatit.

Innan du använder Mavita ska du besöka en läkare för att ta hänsyn till kontraindikationer, där det inte kan användas.

Kontra

Du kan utesluta kontraindikationer efter att ha passerat nödvändig diagnostik.

Kontraindikationer inkluderar:

 • Akut form av inflammation i prostata;
 • Förstöring av kronisk kurs
 • Onkologi av prostata och rektum
 • Tuberkulos av prostata;
 • Akut inflammatorisk process i bäckenorganen.

Om det finns misstankar om någon av de listade patologierna är det förbjudet att använda enheten, eftersom effekten från kan vändas och endast förvärra tillståndet.

Princip för verksamheten

Enheten är utrustad med en strömkälla, en driftsindikator, knappar, en kabel med en applikator och en nätverkskabel. Materialet från vilket det tillverkas är polystyren och medicinsk plast. Applicatorn består av en kärna och en elektromagnet. Dess form ger en bekväm introduktion till ändtarmen, arbetsytan ligger intill prostata. Fixering av enheten sker fysiologiskt.

Den terapeutiska effekten uppnås genom det skapade magnetfältet, värmepåverkan och massage. Denna effekt påskyndar vävnadsreparation, förbättrar metaboliska processer i dem, ökar blodflödet och lindrar inflammation.

Effekten av enheten ökar väsentligt resultatet av droger, vilket bekräftas av kliniska studier och positiva recensioner av det starkare könet.

I storleksordningen

Använd enheten rekommenderas regelbundet. Efter varje session, vila i en halvtimme. Avbrottet mellan kurserna bör vara minst 60 dagar. Behandlingen är oförenlig med användningen av alkoholhaltiga drycker. Använd inte enheten samtidigt som lugnande medel och psykotropa läkemedel. Det är tillrådligt att inte överbelasta kroppen med intensiv fysisk ansträngning för att undvika mental utmattning.

Förfarandet är följande:

 • Det är nödvändigt att tömma tarmarna och urinblåsan;
 • Då måste du ta ställningen som ligger på din rygg;
 • Kondomen bör behandlas med petroleumgel, placera en sond i den;
 • Därefter ska sonden införas i ändtarmen. När du har monterat enheten i önskad position, vrid på vibrationen. Exponeringen är 30 minuter. Upprepa proceduren i 7-9 dagar;
 • När proceduren är över, stäng av apparaten.
 • Ta bort sonden från anuset;
 • Därefter desinficeras apparaten med tvättmedel (de anges i instruktionerna).

Vid behov, efter två månader, kan behandlingen upprepas.

Terapeutisk effekt

Regelbunden användning av enheten ökar vävnadsmikrocirkulationen i prostatakörteln, minskar smärta, lindrar puffiness orsakad av inflammation. Denna effekt är möjlig på grund av de kombinerade effekterna av magnetfält, värme och vibrationer. Med hjälp av Mavit minskar inflammationen, förbättrar det allmänna tillståndet hos det genitourära systemet.

Män som lider av kronisk sjukdom noterar minskningen av smärta, obehag, ökad sexuell funktion.

Mavit SFM är en effektiv apparat med en uttalad terapeutisk effekt mot prostatit, vilket hjälpte många män att bli av med denna vanliga patologi.

Synpunkter från läkare om enheten Mavit Ulp-01

Apparaten Mavit ULP-01 har blivit känd för recensioner av läkare och tacksamma patienter. Det används inte bara på sjukhus. Patienterna hade möjlighet att botas av prostatit hemma, självständigt. Huvudmålet med enheten är att behandla erektil dysfunktion hos män och kronisk prostatit, inklusive adenom.

Varför Mavit ULP-01?

Medicinska data visar att behandling med prostatit ibland inte är motiverad av dyra mediciner. Kvalificerade specialister och forskare utvecklade Mavits apparat för att klara olika sjukdomar i prostatakörteln var lättare. Naturligtvis, först efter en fullständig diagnos av patienten, en noggrann diagnos och som en integrerad terapi med mediciner.

Enheten används inte bara under behandlingen utan även för förebyggande av sjukdomar. Sannolikt är risken för återutveckling av prostatit väsentligt reducerad. Enheten Mavit fick medvetet en så hög popularitet. Det främjar:

 • förbättring av människans allmänna välbefinnande
 • reduktion av inflammatorisk process;
 • återställande av nedsatt prostatakörtelfunktion
 • förstärkning av läkemedel som används för att behandla prostatit.

Mavit återvänder komfort och självförtroende till någon som har diagnostiserats med sjukdomen.

Enhetsverkan baseras på ett effektivt inflytande, för flera metoder används samtidigt:

 1. Heat.
 2. Impulsivt magnetfält.
 3. Mjuk vibrerande massage.

Utrustningen är godkänd av hälsovårdsministeriet. Därför rekommenderar många experter att använda den till sina patienter.

Hur arbetar Mavit?

Huvudpåverkan av anordningen riktar sig till de patologiska processer som utvecklas i prostatakörteln. Med hjälp av Mavit elimineras inflammation i prostata, och dess funktionella tillstånd förbättras. Om läkaren förskrivit en man som tar antibiotika under behandlingen, då använder anordningen hjälp för att öka koncentrationen i prostatakörteln.

På grund av de positiva effekterna är mikrocirkulationen av blodflödet etablerat, stimuleras immunsystemet av ett antal lokaliserade vävnader och organ. Enheten har en trofisk-regenerativ effekt, lindrar inflammation, svullnad, har en lugnande effekt. Med sin hjälp minskar de smärtsamma förnimmelserna, det obehag som patienten känner under utvecklingen av prostatit.

Under behandlingen stimulerar Mavit muskelelementen i prostatakörteln, litet bäcken, återställer tonen, mot vilken normal utsöndring av sekretion upprätthålls.

Apparat för behandling av prostatit eliminerar olika symptom, vilket indikerar irritation i urinvägarna.

Under det positiva inflytandet är alla vävnader i prostatakörteln. Detsamma gäller för prostata plexus nervösa strukturer. Med hjälp av enheten återställs inte bara funktionerna hos det manliga reproduktionssystemet, men behandlingen med Mavit hjälper till att stärka styrkan.

fördelar

Många patienter väljer en sådan enhet för sina positiva aspekter. Det bör noteras att förbättringen av människans välbefinnande sker redan efter en kort tidsperiod efter flera förfaranden. Mavit ULP-01 kan behandlas oberoende, hemma, för att inte störa utseendet hos främlingar.

Enheten hjälper inte bara att bli av med patologiska processer i prostata. Det bidrar till att förbättra människors sexuella liv.

Under proceduren kommer patienten inte att känna något.

Naturligtvis bör en kvalificerad specialist konsulteras innan du använder enheten. Men för att kunna använda den för en man är det inte nödvändigt att ha medicinsk kunskap, färdigheter eller erfarenhet.

Kontra

Användningen av enheten hjälper framgångsrikt att behandla prostata. Det är nödvändigt att vara uppmärksam på kontraindikationer, vilket hjälper till att identifiera en kvalificerad läkare. Det är nog att gå igenom en fullständig diagnos.

Det rekommenderas inte att användas för behandling av prostata Mavit ULP-01, om:

 1. På mannen diagnosen - en akut form av en inflammation i en prostata.
 2. Det finns en period av förvärring av kronisk prostatit.
 3. Diagnostiserad onkologisk sjukdom i prostata eller rektum.
 4. De hittade tuberkulos av prostata.
 5. Det finns en akut inflammatorisk process i bäckenorganen.

Vid något angivet tillstånd får enheten inte användas, annars blir patientens tillstånd sämre.

Hur man utför proceduren?

Application Mavit ULP-01 kräver att patienten följer vissa regler. För att få resultatet, används enheten regelbundet. Efter proceduren måste du vila i 30 minuter. Behandling ger en paus, inte mindre än 60 dagar. Under prostata terapi är det inte möjligt för en man att dricka alkohol, lugnande eller psykotropa mediciner. Det är nödvändigt att undvika fysisk och psykomotionell trötthet.

 1. Tarm och urinblåsan ska tömmas.
 2. Patienten bör ligga på ryggen.
 3. Kondomen är utsmält med vaselin, klädd på en sond och införd i ändtarmen.
 4. Ställ in enheten i önskat läge, sätt på vibrationsläget.

Varaktigheten för ett förfarande varar 30 minuter. Behandlingsförloppet är 7 till 9 dagar, men den behandlande läkaren kan göra justeringar.

Doktorens kommentarer

Traditionella terapeutiska metoder för behandling av prostatit innefattar användningen av antibiotika, suppositorier och mikroclyster, magnetisk terapi. Dessutom måste varje utvald metod nödvändigtvis kompletteras med en prostata-massage. Men för en man är det ett smärtsamt och obehagligt förfarande som utförs av en kvalificerad läkare.

Patienten står emot emotionell stress och psykiskt obehag. Recensioner av Mavit UPL-01 från läkarna visar att mannen nu har en underlättad behandlingsmetod.

"ULP-01 Mavit har en effektiv effekt på grund av vibromassage, värme och magnetfält. Efter att ha använt det, känner patienterna mindre smärta. Dessutom noterade var och en av dem hur bekväm proceduren jämfördes med den vanliga massagen av prostatakörteln. Några till och med somnade på grund av en lugnande effekt. "

Oleg Alexandrovich, en prokolog

"Jag, som kvalificerad specialist, rekommenderar att alla mina patienter använder Mavit ULP-01 för behandling av prostatit. Enheten gör inte bara massage, det har en magnetisk effekt, vilket är särskilt nödvändigt i kronisk form av prostatakörteln. Efter användning av enheten hos patienter, förbättrar blodcirkulationen, minskar den inflammatoriska processen. De föreskrivna drogerna tillsammans med enheten bidrar till att uppnå en full och varaktig effekt. Patienternas svar till datum är bara positiva! "

Gennady Viktorovich, doktorn

Undvik komplikationer eller konsekvenser om du kontaktar en specialist i tid och får effektiv behandling. Med enheten Mavit UPL-01 kan en man inte oroa sig för obehag under behandlingen.

Mavit SFM 01: Enhetsbeskrivning och behandlingseffekt

Mavit SFM 01 är en medicinsk anordning som används för att behandla sjukdomar i prostatakörteln.

En unik apparat med hög terapeutisk effekt gör det möjligt att applicera det under olika förhållanden, både i hembehandling och inom sjukhus och öppenvård.

Vid primär terapi av apparaten i husförhållanden är det inte nödvändigt att försumma samråd med urologen, experten kommer att utse varaktighet för en kurs, möjlighet till komplex terapi och också avslöja eventuella fysiologiska kontraindikationer.

Massager Mavit Ulp 01 har genomgått flera kliniska prövningar som har visat sig säker användning. Enheten är lämplig för egen användning hemma, med strikt överensstämmelse med de rekommendationer som föreskrivs i anordningens bruksanvisning.

Tillverkaren av massager är Elatomsky instrumentfabrik, som en standardutrustning inkluderar:

 • massageapparaten;
 • sondapplikator;
 • Ägarmanual.

Indikationer för användning av medicinsk utrustning bestäms efter samråd med en allmänläkare eller urolog efter en noggrann diagnos.

Tillverkaren rekommenderar användning av Mavit ULP 01 för behandling av följande sjukdomar:

 • kronisk inflammation i urinröret
 • långvarig aktuell prostatit;
 • inflammation i blåsan;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • primär eller sekundär infertilitet
 • erektil dysfunktion.

Kontraindikationer för användning beskrivs i anvisningarna, bestämda av den behandlande läkaren efter undersökningen, inkluderar:

 • akut inflammation hos det drabbade organet
 • förvärring av kroniska sjukdomar;
 • maligna neoplasmer;
 • cystor i bäckenorganen;
 • hemorrojder i svåra steg;
 • prolaps av hemorrojder;
 • endotation i ändtarmen
 • atoni av rektumets väggar.

Apparaten Mavit ULP 01, som är godkänd av Ryska federationens hälsovårdsministerium, är en fysioterapeutisk enhet som drivs av ett 220V-nätverk som består av en basenhet och en massager.

Basenheten är utformad för att styra enheten, massagen har direkt effekt på det drabbade området.

Mavit ULP 01 hushållsapparat, rekommenderas för användning av ledande urologer, specialister inom reproduktionsområdet, gastroenterologer. Tillgänglighet och användarvänlighet gör det möjligt att bekvämt använda en medicinsk enhet hemma.

Enheten har en direkt lokal effekt på de drabbade områdena med värme, en mjuk vibrationseffekt, ett magnetfält. Tack vare massagefunktionen förbättrar apparaten cirkulationen av inflammatoriska foci, vilket förbättrar absorptionen av droger som används under behandlingen. Denna funktion gör det möjligt att utföra komplicerad behandling med parallell applikation av enheten och läkemedlen, vilket ger maximal effekt.

Den terapeutiska effekten efter förfarandekomplexet uppnås på grund av:

 • förbättring av blodcirkulationen av prostata kärl;
 • förbättring av cellmetabolism
 • optimering av metaboliska processer;
 • återställande av intracellulär gasutbyte;
 • förbättring av utflödet av aktiva substanser, enzymer;
 • avlägsnande av svullnad kring kärlen
 • förnyelse av energiprocesser.

Terapi med medicinsk utrustning Mavit Ulp 01 förbättrar människans hälsa avsevärt, om tillståndet hos enheten observeras, är symptomen på inflammation i prostatakörteln helt borttagna.

Feedback om användningen av Mavit SFM 01 är mest positiv, Patienterna säger användarvänlighet av enheten, med hög hastighet eliminering av symptom på sjukdomen, varaktigheten av bevarande landvinningar, gratis urinering, ökad brådska Löptid blåsa, förbättra erektil funktion. Negativa recensioner lämnas ofta av patienter som delvis eller helt ignorerar rekommendationerna om tillverkarens tillämpning, vilket följde att enheten inte använde enheten så effektivt som möjligt.

Nackdelarna med metoden kan tillskrivas direkt på arbetsprincipen, vilket orsakar obehag hos män. Det är emellertid den lokala impulseffekten som har en terapeutisk effekt mot inflammatoriska processer, ökar absorptionen av droger.

Detaljpriset för enheten varierar mellan 9 och 12 tusen rubel, Beroende på region och typ av apotek, som regel, befintliga butiker erbjuder rabatter på enheten, inkludera möjligheten att leverera enheten hemma. Det relativt höga priset beror på enhetens unika egenskaper, produktionens höga kvalitet och även användningsperioden för åtminstone åtta år.

Mavit Ulp 01 Elat: bruksanvisningar

Instruktioner för användning av enheten Mavit ULP 01 Elat hemma orsakar inga tekniska svårigheter under det första förfarandet, som beskrivs i tillräcklig detalj. Innan sonden påbörjas sätter du på en kondom, en speciell gel. Den yttre zonen i anusen behandlas med utspädd klorhexidin eller ett speciellt botemedel.

Patienten ligger på en vågrät yta på buken eller höger sida, och kör sedan försiktigt försiktigt munstycket på applikatorn. Procedurens varaktighet på poliklinisk basis är ungefär en halvtimme, med en kurs på 7 till 10 dagliga tillämpningar. Timern på enhetens kropp gör att du kan styra tiden från början av proceduren tills enheten är helt avstängd.

Mavit SFM 01 Eilat sjukgymnastik har en uttalad effekt på prostata påverkade området på grund av vibrationen av mjukt, analgetisk verkan, termisk slagfaktor. De utvecklade analogerna tillåter inte att uppnå liknande resultat av användning, eftersom de inte inkluderar en annan riktning av den terapeutiska effekten.

Med kronisk prostatit Apparat Mavit ULP 01 Elat används efter de första symptomen, som är karakteristiska för en första exacerbation. För terapeutiska ändamål utförs kursen i sin helhet varje dag i 30 minuter i sju dagar. För förebyggande ändamål ska massage göras varannan dag, med en kurs om två veckor.

Med prostata adenom bör rådfråga en läkare för att välja specifik behandling. Samtidig användning av enheten mot bakgrund av läkemedelsbehandling leder till utmärkta resultat, regression av hyperplasi, snabb återhämtning av prostatisk funktion.

Med erektil dysfunktion Innan massage börjar är det rekommenderat att konsultera en reproduktiv hälso-läkare, tillämpa specifika läkemedel, ändra dagens reglering, näring och förändringar i livsstilen. Ett sådant integrerat tillvägagångssätt ger goda resultat i primär eller sekundär infertilitet hos män.

Mavit ULP 01 magnetoterapi apparat att köpa i Moskva till ett lågt pris - Medtekhnika Moskva

Mavit SFM 01

Statistik visar oundvikligen att antalet män som har problem på grund av inflammation i prostata ökar. Den traditionella behandlingen av prostata sjukdomar är att ta mediciner, eftersom många fortfarande inte vet att det finns prisvärda och effektivare metoder som kan bli av med den här sjukdomen en gång för alla.

Kronisk prostatit (utanför exacerbationsstadiet); uretroprostatit, prostatevisculit;

Brott mot sexuell funktion;

BPH - benign prostatahyperplasi (BPH) mot bakgrund av kronisk prostatit.


Liksom alla medicinska enheter har Mavit kontraindikationer. Kontraindikationer för användningen av enheten Mavit Ulp 01 innefattar förvärring av kronisk prostatit; tuberkulos i aktiv form, maligna tumörer i rektum och prostata; akuta inflammatoriska processer i ändtarmen.

Efter behandling med Mavit Ulp 01 minskar smärtan, urinering förbättras och erektionen normaliserar. Praktiskt taget alla patienter noterar bekvämligheten och effektiviteten av förfarandena.
I den nya versionen av Mavit-enheten ställs en sömntimer in, eftersom vissa patienter som behandlades med enheten hemma helt och hållet somnade under proceduren i samband med smärtstillande och avslappnande åtgärder.

Behandling av kronisk prostatit är vanligtvis baserad på tre metoder: antibiotika, dieting och fysioterapi. Uteslutningen av någon av dessa metoder kan tyvärr helt och hållet utesluta fullständig återhämtning. Bara den komplicerade effekten av ovanstående behandlingsmetoder kommer att leda till ett positivt resultat, så låt inte dig själv försumma någon av dem.

Feedback om driften av enheten Mavit Ulp 01

Enligt statistiken ökar antalet män som måste kämpa med inflammation i prostatakörteln varje år. Och detta trots att apotek säljer mycket droger avsedda att bekämpa prostata sjukdomar. Men förutom moderna läkemedel finns det speciella anordningar som också hjälper till att klara den inflammatoriska processen. En av dem är Mavit ULP 01, som har mycket positiv feedback. Granskningen och studierna av kvalificerade specialister bekräftar att denna enhet är mycket effektiv vid behandling av prostata sjukdomar. Detta bekräftar vidare de många positiva kommentarerna. Med hjälp av enheten kommer en man att kunna genomgå prostata-massageprocedurer inte bara på sjukhuset, utan hemma! Samtidigt indikerar nästan alla användarrecensioner att massage som utförts av Mavit är mycket trevligare än den traditionella prostationsmassagen som utförs av fingrarna.

Indikationer och kontraindikationer för användningen av enheten

Enheten Mavit är konstruerad för komplex behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata. Det används vanligtvis i samband med andra metoder för behandling av prostatit och ökar effektiviteten av behandlingen. De flesta recensioner tyder på att den största terapeutiska effekten noterades under användningen av anordningen med mediciner och andra kända terapier. Mavit-enheten används också för att behandla prostata adenom.

Mavite ger en mycket effektiv och minst traumatisk för en manlig icke-operativ behandling av prostatit. Det är en del av ett komplex som innefattar användning av medicinerings- och fysioterapimetoder. Enheten har en mjuk terapeutisk fysioterapeutisk effekt på kroppen. Feedback om enheten indikerar en praktiskt taget fullständig frånvaro av biverkningar. Mavit används för att behandla:

 • prostatit i kronisk form;
 • uretroprostatita;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • prostatovezikulita;
 • kränkningar av den copulatoriska funktionen.

Trots de många positiva recensionerna och nästan fullständig ofarlighet hos enheten, innan det används, är det nödvändigt att konsultera en läkare för att utesluta förekomst av kontraindikationer. Dessa inkluderar:

 • prostatit i akut form;
 • kronisk prostatit i akut stadium;
 • maligna tumörer i ändtarmen och prostata;
 • misstanke om prostata tuberkulos, aktiv tuberkulos;
 • akut inflammation i ändtarmen.

För framgångsrik behandling av prostatit gäller:

 • medicinska medel;
 • metoder för fysioterapi
 • diet.

Frånvaron av en av dessa grundläggande komponenter garanterar inte effektiv behandling av prostata sjukdomar. Bara ett balanserat komplex kan garantera en fullständig återhämtning, så man kan inte försumma någon av de nämnda punkterna.

Vem ska använda Mavit-enheten?

Så kände mannen obehagliga känslor och vände sig till doktorn. Efter att ha utfört de nödvändiga diagnostiska åtgärderna diagnostiserade läkaren prostatit. Behandlingen av denna sjukdom åtföljs av ett antal obehagliga och oacceptabla förfaranden för de flesta män, i synnerhet prostata massage. Många män vill bli behandlade, men kategoriskt mot att få en sådan massage. I de flesta fall beror detta på vissa fördomar. Men de är vanligtvis överens om att göra själva massage. Och i detta kommer de att hjälpa enheten Mavit, som utvecklades speciellt för behandling av prostatit.

Detta är en unik enhet som för närvarande inte har några analoger. Den använder magnetfältets styrka, termisk strålning och vibrationer. Kombinationen av dessa tre effekter ger snabbare behandling av prostata sjukdomar, vilket framgår av många positiva recensioner.

Varje man med prostatit kan köpa enheten. Användningen utesluter emellertid inte behovet av andra behandlingsmetoder (medicinering etc.). Om Mavit appliceras utanför komplexet, kan detta inte ge den förväntade terapeutiska effekten.

Under påverkan av magnetisk strålning, värme och vibration blir blodcirkulationen i prostata värre. Tack vare detta förbättras effekten av läkemedel ytterligare. Kommentarer från män som använder denna apparat indikerar att efter några förfaranden, deras smärta försvann eller blev mycket mindre intensiv, förbättrades urinsystemet och erektionen gradvis återvände till normal.

Enheten kan användas för att förhindra kongestiva fenomen i prostata och prostatit. Nästan alla sjukdomar är mycket lättare att förhindra än i framtiden att hantera behandlingen. Mavit förhindrar inte bara utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar i prostatakörteln, utan bidrar också till förbättringen av erektion och förbättring av sexuell lust, vilket framgår av recensioner av nöjda användare.

Mavit tillåter dig att behandla prostatit utan en traditionell fingermassage, vilket är oacceptabelt för de flesta män. Denna enhet har en termisk och magnetisk effekt och masserar samtidigt prostatakörteln.

Enhets- och driftsprincipen för enheten

Enheten består av en strömkälla. På det finns knappar för inkludering och deenergisering, indikatorer på arbete. Enheten är också utrustad med en patientkabel med applikator och nätsladd. Locket och enhetens kropp är gjorda av slagtålig polystyren. För tillverkning av applikatorn används traditionellt medicinsk plast. Inuti är en sådan applikator en elektromagnet med en lindning och en rörlig kärna. Applicatorn har en form som gör det bekvämt att använda den för procedurer nära prostata och rektum.

Applicatorn sätts in i ändtarmen på ett sådant sätt att dess arbetsdel ligger i prostatens adhesionszon till rektal slemhinna. Applikatorn är fixerad fysiologiskt. Den terapeutiska effekten uppnås på grund av de komplexa effekterna av magnetfält, värme och massage. Denna effekt främjar accelerationen av metaboliska och återställande processer, förbättrar blodcirkulationen och eliminerar inflammation. Dessutom ökar denna effekt effektiviteten av antiinflammatoriska och antibakteriella läkemedel, vilket framgår av resultaten av medicinsk forskning och många recensioner.

Hur utförs procedurerna?

Procedurer bör utföras regelbundet, helst samtidigt. Efter varje procedur måste du vila i minst 30-60 minuter. Mellan kurser med tillämpning av denna enhet ska det finnas en paus på minst 2 månader. Under behandlingskursen är det förbjudet att dricka alkohol. Använd inte enheten när du tar psykotropa och lugnande läkemedel, om dessa läkemedel tas oregelbundet. Det rekommenderas att man undviker tung fysisk ansträngning. Det är inte möjligt att under en behandling med Mavita är en person fysiskt eller mentalt trött.
Förfarandet utförs i följande ordning:

 1. Mannen tömmer blåsan och tarmarna. Om det behövs görs en rengörande emalj.
 2. Patienten ligger på ryggen.
 3. En gummikondom tas, bearbetas med steril vaselin, varefter en sond placeras i den.
 4. Sonden sätts in i ändtarmen. I detta fall borde den plana delen av arbetsytan vara så nära som möjligt till ändens vägg i stället för anliggning av prostataytan. Efter att ha bestämt den bästa positionen växlar enheten till vibrationsläge. Förfarandet varar en halvtimme. De görs dagligen, oftast inom 7-9 dagar. Om det behövs kan doktorn ändra procedurens varaktighet och varaktighet av kursen.
 5. När proceduren är klar stängs apparaten av. Det faktum att det är avstängd indikerar att LED-lampans avstängning upphör.
 6. Sonden extraheras noggrant från ändtarmen.
 7. Sonden och cirka 15 cm av angränsande kabel desinficeras. Anvisningarna för enheten ger rekommendationer om användning av specifika desinfektionsmedel.

Under proceduren kommer mannen inte känna något obehag. Det kommer att bli en trevlig känsla av värme. För många försvinner nervös spänning. Vid behov utförs en andra kurs efter 2 månader. Om patienten visas mikroclystia, börjar proceduren med Mavit inte tidigare än 30-60 minuter efter det att den har utförts.

Sålunda gör anordningen det möjligt att tillhandahålla en doserad fysioterapeutisk effekt direkt på prostatan och samtidigt förbättra den antiinflammatoriska och antibakteriella effekten av läkemedelspreparaten som användes genom att öka lokal cirkulation och förbättra tillgången av läkemedel till prostata.

Förfaranden minskar svårighetsgraden av smärta och problem med urinering och erektion. Nästan alla patienters vittnesbörd vittnar om hög effektivitet och bekvämlighet av procedurer med användning av Mavita.

Terapeutisk effekt

Förfarandena främjar förbättringen av vävnadsmikrocirkulationen i prostata och intilliggande vävnader. Under påverkan av magnetfältet och vibrationen minskar intensiteten av smärtsamma känslor. Minskar puffiness, karakteristisk för inflammatoriska processer.

Allt detta uppnås genom samtidig användning av värme, magnetfält, vibrationer och deras komplexa effekter på prostata vävnaden och omgivande neurala strukturer. Dessa strukturer är inblandade i bildandet av karakteristiska symptom på prostata sjukdomar. Under inverkan av anordningen minskar inflammationen och funktionerna hos det manliga reproduktionssystemet återställs gradvis.

Män med kronisk prostatit markerad minskning i intensiteten av smärtsamma och obekväma känsla, sänka frekvensen för urinering, en signifikant ökning i urinströmmen hastigheten, förbättra potens.

Omedelbart under proceduren känns patienten behaglig värme. Det förblir en tid efter att proceduren är avslutad. En liten vibration känns.

Är det värt att köpa en Mavit-enhet?

Vissa män vägrar att köpa denna enhet på grund av sin relativt höga kostnad. Det är dock viktigt att förstå att priset över tiden kommer att betala helt. Dessa är inte tabletter som försvinner efter användning. Den genomsnittliga livslängden för enheten är 5-7 år. Dessutom, tack vare Mavit, kan medicinen minskas, och du kommer att skyddas mot eventuella biverkningar, minska kostnaden för piller och kommer sällan att gå till sjukhuset.

Och hur mycket skulle du betygsätta din bekvämlighet? Enheten eliminerar vandringar eller utflykter till en medicinsk anläggning, köer, kontakter med ofta sjuka människor, returresa hem. I synnerhet blir det relevant om patienten genomgår någon fysioterapi, eftersom efter dem är det kontraindicerat att vara i kylan och utsättas för fysisk stress. Dessutom betalas massage sessioner och andra förfaranden som kan ersätta Mavit-enheten i de flesta moderna kliniker. Och de är mycket värda.

Ett annat argument till förmån för denna enhet är att dess verksamhet inte kräver någon speciell kompetens och kunskap.

Enheten åtföljs av en detaljerad handbok som kan svara på alla vanliga frågor. Om du har några frågor som inte omfattas av bruksanvisningen kan användaren ringa till tillverkaren och få de råd som behövs.

Glöm inte att Mavit inte är en panacea. Även om du använder den här enheten behöver du fortfarande genomgå medicinska kurser, utnämnda av en läkare, följa en etablerad kost och leda en hälsosam livsstil. Innan behandlingen behandlas med denna apparat, var noga med att konsultera en läkare. Var frisk!

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

MAVIT (ULP-01)

Enheten MAVIT (ULP-01) används vid stillastående, öppenvård och hemförhållanden för behandling av erektil dysfunktion och kronisk prostatit (inklusive mot bakgrund av adenom).

Medicinsk praxis har visat att den traditionella behandlingen av dessa sjukdomar är smärtsam, dyr och inte alltid effektiv. Därför har vi, med deltagande av urologer, utvecklat MAVIT, som kan hantera prostata sjukdomar på grund av komplex behandling med läkemedel. Förebyggande kurser minskar sannolikheten för återfall till nästan noll.

MAVIT förbättrar patientens hälsa, lindrar den inflammatoriska processen, återställer prostatafunktionen och ökar effekten av droger.

Rekommenderas för användning av Ryska federationens hälsovårdsministerium.

Garanti: 24 månader.

Mavit kommer tillbaka komfort och självförtroende

Enheten har en terapeutisk effekt på prostatakörteln på en gång med tre effekter: värme, pulserande magnetfält och en mjuk vibrerande massage.

Med kronisk prostatit

· Bedövar och normaliserar urinering
Minskar mängden resterande urin i urinblåsan och ökar tiden mellan uppmaning att urinera.
· Stoppar längre ödem i prostata.

Med erektil dysfunktion

Stärkar och ökar varaktigheten av styrkan.
· Eliminerar smärtan vid utlösning, hjälper till att nå orgasmen igen.
Returnerar psykologisk komfort och självförtroende.

Hur Mavit fungerar

 1. Eliminerar inflammatorisk process i prostatakörteln, förbättrar prostatens funktionella tillstånd.
 2. Det förbättrar mikrocirkulationen av blodcirkulationen i prostata och stimulerar immunitet i omgivande vävnader. Ökar koncentrationen av antibiotika när de används.
 3. Har en trophic-regenerativ effekt. Har antiinflammatorisk, anti-edematös och lugnande effekt. Lindrar smärta, lindrar känslan av obehag.
 4. Stimulerar kontraktil förmågan hos muskelelementen i prostata och bäckensbottenmusklerna, återställer sin ton och främjar adekvat evakuering av hemligheten. Ta bort symptom på irritation i det nedre urinvägarna. Minskar frekvensen av uppmaning att urinera, ökar trycket i urinströmmen.
 5. Har en effekt på prostata vävnad och nervstrukturer i prostata plexus. Återställ funktionerna hos den manliga sexuella sfären, stärker styrkan.

De främsta anledningarna att välja MAVIT

 1. Betydande förbättringar i tillståndet kommer i några förfaranden.
 2. Du kan behandla prostatit utan hjälp av främlingar.
 3. Inte bara lindrar prostatit, men förbättrar också sexuell aktivitet.
 4. Skapat av ett material som inte orsakar obehagliga känslor under medicinska förfaranden.
 5. Behöver inte speciell medicinsk kunskap, färdigheter och förmågor.

Få Mavit att känna dig som en man igen!

Mavit ULP-01 (Elamed) Apparater för magnetoterapi

Mavit ULP-01 (Elamed)

Mavit ULP-01 (Elamed) är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostatakörteln i det stadium av minskning av inflammatorisk process och i fasen av remission. Behandling kan utföras på ett komplext sätt, med användning av antibakteriella, antiinflammatoriska läkemedel, immunmodulatorer, adaptogener eller monoterapi. Vid utövande av procedurer för behandling av särskild träning och specialkompetens hos skötare i medicinska och förebyggande institutioner och patienten hemma krävs inte.

Mavit ULP-01 (Elamed) indikationer för användning

 • kronisk prostatit utan exacerbation
 • prostatovezikulit;
 • uretroprostatit;
 • erektil dysfunktion
 • kronisk prostatit mot en bakgrund av godartad prostatahyperplasi
 • (Adenom).

Enheten används både som en del av komplex terapi mot bakgrund av föreskrivna läkemedel, och i form av
monoterapi.

OBS! Godartad prostatahyperplasi är inte en kontraindikation för användningen av anordningen.

Mavit ULP-01 (Elamed) kontraindikationer för användning

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit i fasen av exacerbation;
 • maligna neoplasmer av prostata;
 • aktiv tuberkulos eller misstänkt tuberkulos av prostata
 • akuta inflammatoriska sjukdomar i ändtarmen;
 • malign neoplasma i ändtarmen.

Mavit ULP-01 (Elamed) specifikationer

 • Temperaturen på ytan av applikationsområdets arbetsyta nedsänkt i en vätska med en temperatur av 36 till 38 ° C är från 38,5 till 42 ° C.
 • Amplitudvärdet för den radiella komponenten av magnetisk induktion av det pulserande magnetfältet på ytan av applikatorens arbetsområde är från 3 till 30 mT. monopolär pulsrepetitionsfrekvens är cykliskt ändras från (20 ± 5) Hz till (100 ± 20) Hz, cykeltiden (12 ± 2), den genomsnittliga pulskvot inom intervallet 3 till 11.
 • Amplituden hos applikatorns vibrationer i läget (START-STOP-indikatorn är på) är från 0,01 till 0,1 mm.
 • Vibrationsfrekvensen varierar cykliskt från (20 ± 5) Hz till (100 ± 20) Hz.
 • Driftscykeln (START-STOP-indikatorn är på) är lika med (30 ± 2) min.
 • Strömförsörjningen på enheten utförs från ett nät med en växelströmsfrekvens på 50 Hz, spänning

230V (-10%, + 6%).

 • Nominell effekt förbrukad av enheten från elnätet, 5 VA ± 15%.
 • Användning av enheten är tillåten (i 1 timmars drift och en paus på 20 minuter) i 6 timmar följt av en paus i 1 timme.
 • För elektrisk säkerhet uppfyller enheten kraven i GOST R 50267.0-92 klass II, med en fungerande del av typ BF.
 • Genomsnittlig tid mellan fel är inte mindre än 3000 h.
 • Genomsnittlig livslängd är minst 5 år.
 • De övergripande dimensionerna för enhetens strömförsörjning är inte mer än 119 x 100 x 65 mm, applikatorn är inte mer än 18 x 24 x 142 mm.
 • Mängden av enhetens strömkälla är inte mer än 600 g.
 • 4 Massan av applikatorn med patientkabeln är högst 60 g.
 • De yttre ytorna på enhetens delar är resistenta mot kemisk desinfektion med en lösning som är tillåten för användning i medicinsk praxis från en infektion av typen dermatofytos för plastprodukter. Den yttre ytan på applikatorn är resistent mot presteriliseringsrengöring och kemisk sterilisering med någon lösning som är tillåten för användning i medicinsk praxis för plastprodukter.
 • Applicatorn är tillverkad av medicinsk plast och innehåller inne i en elektromagnet med en rörlig kärna, elektromagnets lindning tjänar samtidigt som ett värmeelement och en magnetfältkälla. Applicatören har en specifik konfiguration, anpassad i form till den anatomiska placeringen av prostata och rektum.

  Applicatorn sätts in i rektumet hos patienten så att dess arbetsområde ligger i området för prostatahäftning till rektal slemhinna, varvid fixeringen tillhandahålls fysiologiskt. Behandling åstadkommes genom de kombinerade effekterna av värme, magnetfält och vibrationsmassage till prostatakörteln, och därigenom påskynda metabolism och reduktionsprocesser i vävnader och lokala blodcirkulationen förbättras, vilket bidrar till eliminering av inflammation.

  Fysiologiska och kliniska effekter av kombinerad fysisk aktivitet av ett magnetfält genom vibrerande massage och värme

  Uppgiften att komplexa behandling av kronisk prostatit är eliminering av inflammatorisk process i prostatakörteln, eliminering av mikrobiella patogener, rehabilitering av patienten och förbättring av prostatens funktionella tillstånd. För att öka effektiviteten av läkemedelsbehandling i medicinsk praxis används metoder för lokal fysioterapi, bland vilka de mest använda är transrektal hypertermi, elektromagnetiskt fält, mikromassage.

  Den termiska effekten, i synnerhet, hypertermi av prostatan genom ändtarmen, är en accepterad metod för behandling av kronisk prostatit, godartad prostatahyperplasi i en period av dynamisk övervakning av patienter, och ingår i de terapeutiska internationella standarder. Den accepterade terminologin definierar hur hypertermi i vävnaden kvarhållande temperaturområde av 40 till + 45 ° C, vilket effektivt verkar på mikrocirkulationen (förbättring av blodcirkulationen) och stimuleringen av immunitet i de omgivande vävnaderna.

  Bland de fysiska faktorer som används för att behandla kronisk prostatit är magnetoterapi också en vanlig metod. Lokal exponering för magnetfältet har antiinflammatorisk, anti-ödem, smärtstillande och trofisk-regenerativ effekt. Det rekommenderas för användning i kronisk prostatit och är inte kontraindicerad vid godartad prostatahyperplasi på rekommendation och under överinseende av en urolog eller andrologist.

  Stimulering av kontraktilitet av muskeln av prostata och bäckenbotten muskelceller leder till återställande av deras ton och främjar utsöndringen av tillräcklig evakuering, är det viktigt att eliminera stagnation i prostata och minska symptomen av irritation i de nedre urinvägarna. Lokal fysisk påverkan av denna typ uppnås med hjälp av fenomenet vibrationer som skapas i prostata-tarmens omgivande vävnader och själva prostatakörteln.

  Designad för behandling av patienter med kronisk prostatit Mavit gör det möjligt att förverkliga en kombinerad lokala effekter på prostata transrektal tillgång rätt tre fysiska faktorer - hypertermi pulsade magnetfält och den mekaniska mikro vibration.

  Enheten består av en strömförsörjning ansluten till hushållens elnät och ett arbetselement - en applikator, ansluten med en elektrisk kabel. I behandlingsläget skapas och upprätthålls en konstant temperatur på 38,5-42 ° C vid ytan när applikatorn befinner sig i ändtarmen och når ett minimum avstånd från prostatens bas. Dessutom fungerar arbetselementet som en källa till mekanisk vibration med en frekvens av oscillationer från 20 till 100 Hz och en generator av ett pulserat magnetfält med en frekvens av 20 till 100 Hz och induktion från 3 till 30 mT.

  Den terapeutiska effekten av den lokala fysiska påverkan som tillhandahålls av Mavit-enheten är relaterad till:

  • förbättring av vävnadsmikrocirkulationen i prostatakörteln och omgivande vävnader;
  • en anestetisk effekt av en vibrationsfaktor och ett pulserat magnetfält;
  • reduktion av de spastiska och edematösa komponenterna som åtföljer inflammatoriska
  • process.

  Dessa effekter förverkligas genom en integrerad samtidiga funktionen hos hypertermi, vibration och pulsade magnetfältet på prostatavävnad och nervstrukturer som ingår i bäckenplexus, nämligen prostatiska plexus. Den senare ligger i den omgivande körtelvävnaden på prostatens laterala och bakre yta och är väl tillgänglig för arbetsdelen av Mavita-applikatorn i driftläge.

  Påverkan på de listade strukturer som deltar i bildandet av symptom i de nedre urinvägarna sjukdom i prostatan, minskar inflammation och hjälper till att återställa funktionen hos organ manliga könsorgan. Dessutom har en lokal fysisk terapi verkan på prostatakörteln, dess innervation apparat och dess omgivande vävnad förstärker effekten av antibakteriella och antiinflammatorisk behandling av kronisk prostatit, även mot bakgrund av godartad prostatahyperplasi. Konsekvensen av denna effekt är förbättringen av mikrocirkulationen i prostata vävnad, en minskning av ödem, en ökning i koncentrationen av antibiotika när de kombineras.

  Patienter med kronisk prostatit i steg avtagande inflammation och i remission efter förfaranden utförda Mavit, notera en minskning av smärta, obehag, minskad frekvens urinering, ökat tryck stråle av urin, ökad potens.

  Under förfarandena upplever patienten en trevlig känsla av värme i det drabbade området, som kvarstår länge efter procedurens slut.

  Vibrationer kan bestämmas av en lätt "jitter" på applikatorns arbetsdel.

  Tidigare Artikel

  Prostatacancer i 4: e graden