Huvud
Analyser

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

  • Forum om prostatakörtelsjukdom
  • Ändra teckensnittstorlek
  • Utskriftsversion
  • FAQ
  • Registreringsformulär
  • Logga in

Mavit ULP-01 ELAT, vem använde den?

Mavit ULP-01 ELAT, vem använde den?

Vasily »9 okt 2013, 9:16

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Lydia »17 okt 2013, 10:21

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Laptik »31 jan 2014, 10:37

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

kolia987 »13 maj 2014, 17:42

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Oleg »14 maj 2014, 10:38

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Alena Igorevna »15 maj 2014, 23:15

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Ammy »16 maj 2014, 12:59

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Andrew »18 maj 2014, 11:54

Re: Mavit ULP-01 ELAT, som använde det?

Vladimir222 »21 september 2014, 16:01

Re: Mavit ULP-01 ELAT, som använde det?

aumrake »22 sep 2014, 11:47

Mavit ULP-01

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Enheten är ett batteri och ett rör, vilket måste sättas in direkt i anuset. Detta är nödvändigt för att komma så nära inflammerat körtel utan operation. Många går till läkare, men det är mycket bekvämare för mig att ha sessioner hemma. För att helt enkelt använda först sanningen är det nödvändigt att tillbringa rengöringsprocedurer, nämligen en lavemang. Därefter måste du ta en ny kondom och behandla den med speciell petroleumjelly. Jag köpte den billigaste sterila bensinen i apoteket. Och skriv in inuti markeringen.
Efter proceduren behöver du minst en timme att ligga stilla, så att den magnetiska effekten blir så effektiv som möjligt. Från minuserna: Vid behandlingstiden var det nödvändigt att ge upp alkohol, även från det minsta som jag har råd med, för denna bedömning minskar.

Jag måste säga, den här enheten hjälpte mig lite. Jag förväntade mig en ganska annan effekt från honom. Dessutom kostade det en mycket billig och jag hoppades fortfarande på ett mer realistiskt resultat. Denna procedur bör vara 30 minuter.
Det är nödvändigt att rengöra ändtarmen (nödvändigtvis) och blåsan, ta sedan en kondom, olja den med vaselin, sätt den inuti Mavit och sätt in den i anusen, sätt på den. Det låter obehagligt, men när du fick prostatit och du går inte för det. Sedan efter proceduren är det nödvändigt att ligga ner i minst 15 minuter. Det var nödvändigt att göra allt detta i en vecka, förfarandet tycktes mig tortera. Men slutligen när allt detta var över fick jag inte det förväntade resultatet. Det allmänna tillståndet förbättrades, det verkade ha gått smärta vid urinering, men själva inflammationen passerade inte och måste behandlas med medicinering. Konstigt, recensioner om Mavite är bäst, men han hjälpte mig dåligt.

Handlingsprincipen Mavit ULP-01 är enkel: uppvärmning och massage i prostata. Jag började göra proceduren för instruktionerna som går till maskinen. Själva "elektroden" är liten, värmer något och vibrerar. Bara här är intrycket att dessa vibrationer och värme inte når prostata. Jag gjorde flera procedurer, 9-10 och övergivna. Det är inte lätt att få dem, men det finns ingen snabb effekt.

En bra enhet, de använder den inte bara hemma, men också på sjukhus, jag har inte sett några analoger hittills, så jag var nöjd med mitt köp. Attraheras är det, efter bara 2-3 sessioner, hade jag en bestående förbättring av prostaatkörteln.
Apparaten i sig är lätt att använda, med konstant exponering för prostatakörteln med värme och elektriska pulser, och inflammation elimineras.
Sessioner brukar spenderas på kvällen innan du lägger dig. Efter proceduren rekommenderas minst en timmes rörelse inte. Tyvärr, under dagen har jag inte råd med sådan lyx, det är därför det optimala beslutet att göra rutiner för sömn kommer. För proceduren behövs kondomer, jag köper billigast, det finns ingen skillnad. Jag behöver inga extra smörjmedel.
Det är synd att åtminstone ett par dussintals kondomer ingår inte i satsen. Det skulle vara underbart, jag skulle inte behöva köpa det själv.

Mavit är en bra sak för att utföra en prostata massage hemma. Det finns inget trevligt i denna procedur, men det faktum att jag gör det i min hemmiljö och mig själv gör allting mycket enklare.
Naturligt, för att behandla prostatit är det bara en Mavit inte meningsfullt, enheten kompletterar den komplexa behandlingen och jag tvivlar på att han skulle ha givit mig något resultat. Det kostar ungefär 10 tusen rubel. När jag köpte det tvivlade jag på det eftersom jag bara räknade med 1 behandlingstid. Men tyvärr är prostatit en smittsam sjukdom som regelbundet återkommer.
När det gäller själva användningen av enheten - det är lite annorlunda än klassisk prostationsmassage. Munstycket sätts in djupt i analöppningen så att den ligger nära körteln, den vibrerar, värmer och avger magnetiska impulser. Efter massagen är känslorna trevliga. Det viktigaste är att koppla av under det. Enheten har helt rättfärdigat sitt värde och mer än en gång kom det till nytta.

Enheten är liten, den innehåller en strömkälla som pluggar in i uttaget, själva massagen ansluts till den med en sladd. Källan är en plastlåda storleken på halva handflatan, du kan lägga den på bordet, på golvet, placera bredvid dig på sängen. Om uttaget är långt bort, anslut via en förlängningssladd. Ledningen som leder till massageraren är lång, begränsar inte åtgärderna. Sättet för applicering beskrivs i detalj i anvisningen, det är inget komplicerat, det är nödvändigt att observera säkerhetsåtgärder och tillåter inte fukt att komma på massageapparaten.
Det är lätt att presentera det på grund av sin form, det är inte nödvändigt att hålla den för hand, den är fixerad av muskeltrycket. Uppriktigt sagt kommer jag att säga att det inte finns något trevligt i förfarandet, men du kan lida för återhämtningens skull. Massagen varade en halvtimme, sedan rengjorde jag enheten och låg still i en halvtimme för att låta kroppen vila. Jag gjorde det varje dag i en vecka, då gick jag till doktorn, godkände han. Enligt honom verkar Mavit Ulp-01 inte värre än en terapeutisk massage.

Den terapeutiska effekten av att använda anordningen kände sig ganska snabbt. Jag gillar sådana verktyg, som nästan omedelbart ger lättnad. Enheten är ganska populär, eftersom effekten verkligen gör det. Den är lätt att använda och kompakt.
Jag brukar bruka före en dröm, sessionen varar i ungefär en halvtimme, första gången är mycket mindre, eftersom det var nödvändigt att vänja sig vid de känslor som enheten orsakade. Men efter det första förfarandet kände jag mig bättre, somnade snabbare och sovit tills morgon. Jag själv förväntade mig inte att sedan dess har jag spenderat mina sessioner varje dag. Mavit verkar direkt på prostatakörteln, tar bort inflammation och tryck, lättnad kommer nästan omedelbart.

Mavit kundrecensioner

Webbplatshotell är tillfälligt avstängt

Om du är ägare till den här resursen, då för att återuppta webbplatsen måste du förlänga webbtjänsten.

Om upphävandet av webbplatsen orsakas av en överträdelse av villkoren i kontraktet för abonnentunderhåll, måste du kontakta supporttjänsten för att fortsätta arbetet. Vi hjälper dig gärna!

Om du är säker på att detta är ett missförstånd eller fel, skriv till supporttjänsten
I brevet glöm inte att inkludera en länk till sidan.

Enhet för fysioterapi ELAMED Mavit - återkallelse

Mavit-apparaten behandlar prostatakörteln utan droger

Mavit rekommenderade sin fru att köpa en urolog. Denna enhet är utformad för att behandla prostata. Vi behövde behandla prostatit. Mavit är praktiskt taget ett fysiskt förfarande hemma. Det verkar med värme, ett magnetfält och dessutom har det en massageffekt på grund av vibrationsfunktionen.

Som anges i anvisningarna:

Den terapeutiska effekten av den lokala fysiska påverkan som tillhandahålls av Mavit-enheten är relaterad till:

  • förbättring av vävnadsmikrocirkulationen i prostata och omgivande vävnader,
  • en anestetisk effekt av en vibrationsfaktor och ett pulserat magnetfält,
  • reduktion av de spastiska och edematösa komponenterna som följer med inflammatorisk process.

Vad består Mavit av?

Enheten fungerar från uttaget. Den består av en styrenhet och en applikator. När du slår på enheten i uttaget, lyser det första ljuset i grönt.

Hur använder man Mavit?

För att börja arbeta måste du mata in applikatorn i ändtarmen och tryck på knappen för att starta. Två fler glödlampor på blocket lyser upp och applikatorn vibrerar och ger ett rytmiskt ljud. I instruktionerna i detalj med bilderna beskrivs hur man introducerar applikatorn.

Enheten lindrar smärta, värmer upp och slappnar av. Det gör det enklare från första minuten. Prostatan massage till hennes man med händerna så du kommer inte göra (och jag vill inte, förlåt för detaljerna). Avlägsnar snabbt problem med urinering (frekventa uppmaningar, smärta). Applicatorn är liten, bekväm, gjord av slät plast. Det är inte svårt att tvätta det. I sjukdomar i prostatakörteln hjälper Mavit mycket bra. Var inte blyg.

Fortfarande från fysiska enheter använder vår familj Almag-01.

Apparat Mavit: bruksanvisning, recensioner

Bland de många massorna av prostata är Mavit-apparaten mycket populär. Instruktioner för användning, samt recensioner av läkare och kunder om Mavite är ämnet i dagens artikel.

Att veta instruktionerna för korrekt användning av en enhet som en prostata-massager är viktig för korrekt och framför allt säker drift.

Så här applicerar du Mavit korrekt

Först av allt måste vi förstå syftet med enheten. Mavit används för prostatit under tiden att minska inflammation eller när sjukdomen är remission. procedurer kan vara det enda sättet att behandla och gå utöver läkemedelsbehandling. Ingen speciell kompetens och kunskap krävs för att använda enheten.

Bland de allmänna instruktionsreglerna för tillämpningen av Mauritius kan identifieras följande:

  • Det är lämpligt att utföra den medicinska proceduren vid strikt bestämda tider på dagen och räkna med vila i 30-60 minuter efter slutet av sessionen.
  • Behandlingsförloppet kan vara upp till 10 dagar och kommer inte att upprepas förrän två månader senare.
  • Under behandling, utesluta alkoholanvändning, överdriven fysisk ansträngning och undvika trötthet (inklusive mental trötthet).

Innan du använder Mavit måste den vara kvar till rumstemperatur (om det är annorlunda). Det är också nödvändigt var noga med att desinficera enhet före användning med särskild uppmärksamhet på applikatorn och den närliggande delen av ledningen ca 10 cm lång).

Före användning är det nödvändigt att tömma blåsan helt och utföra avföring. Applikationsanordningen Mavid gäller endast i en kläddräkt på kondomen och smörjs med vaselinsalva. Den optimala läget för patienten ligger på spett och upphöjda ben (tryckt mot bröstet). Slå på enheten och utför proceduren i upp till 30 minuter 1 gång per dag. Efter användning av anvisningarna måste enheten desinficeras ordentligt.

Mavit ULP-01: recensioner av läkare och köpare

I förberedelsen av denna artikel försökte jag hitta på internet doktorns recensioner om Mavite Ulp-1, men jag lyckades inte. Det finns många annonser, men det finns inga effektiva kommentarer på enheten från specialisten. Därefter vände han sig till en bekant urolog och frågade sin åsikt om tillämpningen av Mavit. Här är vad han sa till mig:

Användningen av Mavit är effektiv för förebyggande. Om en man i 40 år kommer att få regelbunden behandling av prostata massager, kommer det att förlänga prostata hälsa och manlighet. Om situationen är allvarlig kommer Mavit inte att rätta till situationen. Det kan vara ett extra medel för läkemedelsterapi, förutsatt att den kan användas (det finns ingen förvärring av inflammation.

Till skillnad från läkare lämnar köparna Mavita recensioner på Internet mycket mer villigt. I allmänhet kan vi säga att med de första problemen med prostatan hjälper apparaten, men när något seriöst händer, är effekten utan medicinering obetydlig.

Detta problem oroar länge, även om åldern ännu inte är stor - 42 år. Hustrun bestämde sig för att övertala att köpa och använda en prostata massager för förebyggande, även om priset för det inte är litet. De flesta hävdar att Mavit är bättre än analog. Började använda. Det var för ett år sedan och märkte inga speciella ändringar till det bättre (men inte allt var så dåligt), men det blev inte sämre exakt. Svärfaren behandlades för läkemedel med prostatit, och min fru och jag bestämde mig för att ge honom vår Mavit. Så han säger att behandlingen är roligare.

Sammanfattningsvis vill jag säga att valet är ditt, om du vill köpa Mavit ULP-1 eller ej. Recensioner om det är generellt positiva. Och om du köper, var noga med att läsa instruktionerna före användning.

Apparat Mavit för behandling av prostatit

Övning visar att behandling av prostatit med konventionella droger inte alltid ger positiva resultat. Därför har forskare utvecklat en enhet som gör att du kan hantera detta problem produktivt i samband med mediciner. Vad är effekten av medicinsk apparat Mavit på prostata, och vilken typ av recensioner om det lämnar män?

Vad är apparaten

Mavit är en specialiserad apparat avsedd för behandling både på ett sjukhus och hemma för kronisk inflammation av prostata och erektil svaghet.

Erfarenheten visar att den allmänt accepterade behandlingen av dessa problem är för dyr, smärtsam och ger inte alltid positiva resultat. Därför utformade tillverkare en apparat som klarar av prostatakörtelsjukdomar (ersätter manuell prostata massage) i kombination med användning av droger. Och om du använder enheten för förebyggande ändamål kan du glömma prostatit.

Mavit gör det möjligt att förbättra människans hälsa, lindra inflammation och intensifierar läkemedelsberedningens verkan.

Enheten har tre funktioner:

  • värme;
  • mjuk vibrerande massage;
  • magnetiska impulser.

Vad kan enheten göra:

  • eliminera inflammation och förbättra prostata funktion
  • att upprätta mikrocirkulation, för att aktivera immunitet, för att öka koncentrationen av antibiotika;
  • har anti-edematös och antiinflammatorisk verkan, eliminerar smärta
  • stimulerar sammandragningen av prostats muskler och stabiliserar sin ton, tar bort tecken på irritation;
  • normaliserar könsorganens arbete och stärker styrkan.

0 av 13 jobb avslutade

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

  1. Ingen rubrik 0%
  2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  1. Med svaret
  2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

  • Ja
  • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

  • Ja
  • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

  • Detta var inte
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • vanligtvis
  • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

  • Var inte
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

  • aldrig
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

  • Påverka inte
  • Nästan stör inte
  • Till viss del påverkar de
  • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

  • Jag tänkte inte alls
  • Jag tänkte nästan inte
  • ibland
  • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

  • Jag skulle inte uppmärksamma
  • Normalt skulle leva
  • tillfredsställande
  • Blandade känslor
  • Jag skulle känna mig otillfredsställande
  • Mycket dåligt
  • fruktansvärt

Patientrecensioner

För att få reda på om något läkemedel eller en enhet fungerar, måste man vända sig till de som redan har upplevt den. Och först efter det kan du börja behandlingen.

Efter godkänt prov med en urolog fick han en rekommendation att ansöka Mavit, som kan ersätta manuell massage för att behandla en förstorad prostata. Det blev lite lättare, jag kommer att försöka vidare. Det är mycket billigare att göra massage hemma än att gå till massage sessioner med en läkare.

Användade enheten Mavit två år. Inte bara hjälpte han, men förvärrade också situationen. Enheten förvärrade endast kronisk prostatit.

Dmitry, 53 år gammal.

Jag var obekväm efter den andra applikationen av enheten. Och jag bestämde mig för att inte riskera det och placera enheten på hyllan. Kanske ska jag försöka igen en dag.

Används för förebyggande ändamål. Enheten tycktes vara ofullständig. Det vore bra om du fortfarande kunde justera frekvensen av vibration och värma upp i enheten. I allmänhet är enheten enligt min åsikt fuktig, behöver ytterligare arbete.

Alexander, 57 år gammal.

Jag använder enheten Mavit. Efter två månaders behandling fanns det lättnad i genitourinary systemet och hela kroppen som helhet. Jag är nöjd med resultaten.

Läkaren rekommenderade Mavits apparat. Jag bestämde mig för att prova det. Efter att ha använts i två dagar var det en snabb förbättring av sjukdomen. Jag fortsätter att använda.

Vad säger läkare

Urologer om Mavits arbete uttrycks som följer:

  • Mavit är mycket effektivt för att förebygga sjukdom. Om en 40-årig man regelbundet använder enheten (under behandling), kan han förlänga prostatens normala funktion och stödja sin manliga kraft. Om situationen redan har utvecklats till ett allvarligare stadium, kommer den här apparaten inte att lösa situationen.

Det kan användas som en extra metod för läkemedelsbehandling, och då endast om det inte föreligger någon förvärring av inflammatorisk process.

  • Effekten av läkemedlet kan endast läras av praktiken. Till exempel drack en 44 årig patient under året Prostamol, och ingen förbättring observerades. Efter utnämningen av enheten gick sakerna fel: mannen slutade klaga på smärta. Från manuell massage i en prostata vägrade han kategoriskt (på psykologiska parametrar).

Patienten bör komma ihåg det viktigaste: ingen massage hjälper inte om du inte reglerar din kost och leder en ohälsosam livsstil. Därför beror allt på hur du närmar dig behandlingen.

Att veta hur man använder prostata massageapparaten kommer att göra sin operation mer effektiv och säker. Och glöm inte rekommendationerna från specialister.

0 av 13 jobb avslutade

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

MAVIT (ULP-01): recensioner

Enheten MAVIT (ULP-01) används vid stillastående, öppenvård och hemförhållanden för behandling av erektil dysfunktion och kronisk prostatit (inklusive mot bakgrund av adenom).

Medicinsk praxis har visat att den traditionella behandlingen av dessa sjukdomar är smärtsam, dyr och inte alltid effektiv. Därför har vi, med deltagande av urologer, utvecklat MAVIT, som kan hantera prostata sjukdomar på grund av komplex behandling med läkemedel. Förebyggande kurser minskar sannolikheten för återfall till nästan noll.

MAVIT förbättrar patientens hälsa, lindrar den inflammatoriska processen, återställer prostatafunktionen och ökar effekten av droger.

Rekommenderas för användning av Ryska federationens hälsovårdsministerium.

Feedback om driften av enheten Mavit Ulp 01

Enligt statistiken ökar antalet män som måste kämpa med inflammation i prostatakörteln varje år. Och detta trots att apotek säljer mycket droger avsedda att bekämpa prostata sjukdomar. Men förutom moderna läkemedel finns det speciella anordningar som också hjälper till att klara den inflammatoriska processen. En av dem är Mavit ULP 01, som har mycket positiv feedback. Granskningen och studierna av kvalificerade specialister bekräftar att denna enhet är mycket effektiv vid behandling av prostata sjukdomar. Detta bekräftar vidare de många positiva kommentarerna. Med hjälp av enheten kommer en man att kunna genomgå prostata-massageprocedurer inte bara på sjukhuset, utan hemma! Samtidigt indikerar nästan alla användarrecensioner att massage som utförts av Mavit är mycket trevligare än den traditionella prostationsmassagen som utförs av fingrarna.

Indikationer och kontraindikationer för användningen av enheten

Enheten Mavit är konstruerad för komplex behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata. Det används vanligtvis i samband med andra metoder för behandling av prostatit och ökar effektiviteten av behandlingen. De flesta recensioner tyder på att den största terapeutiska effekten noterades under användningen av anordningen med mediciner och andra kända terapier. Mavit-enheten används också för att behandla prostata adenom.

Mavite ger en mycket effektiv och minst traumatisk för en manlig icke-operativ behandling av prostatit. Det är en del av ett komplex som innefattar användning av medicinerings- och fysioterapimetoder. Enheten har en mjuk terapeutisk fysioterapeutisk effekt på kroppen. Feedback om enheten indikerar en praktiskt taget fullständig frånvaro av biverkningar. Mavit används för att behandla:

  • prostatit i kronisk form;
  • uretroprostatita;
  • godartad prostatahyperplasi;
  • prostatovezikulita;
  • kränkningar av den copulatoriska funktionen.

Trots de många positiva recensionerna och nästan fullständig ofarlighet hos enheten, innan det används, är det nödvändigt att konsultera en läkare för att utesluta förekomst av kontraindikationer. Dessa inkluderar:

  • prostatit i akut form;
  • kronisk prostatit i akut stadium;
  • maligna tumörer i ändtarmen och prostata;
  • misstanke om prostata tuberkulos, aktiv tuberkulos;
  • akut inflammation i ändtarmen.

För framgångsrik behandling av prostatit gäller:

  • medicinska medel;
  • metoder för fysioterapi
  • diet.

Frånvaron av en av dessa grundläggande komponenter garanterar inte effektiv behandling av prostata sjukdomar. Bara ett balanserat komplex kan garantera en fullständig återhämtning, så man kan inte försumma någon av de nämnda punkterna.

Vem ska använda Mavit-enheten?

Så kände mannen obehagliga känslor och vände sig till doktorn. Efter att ha utfört de nödvändiga diagnostiska åtgärderna diagnostiserade läkaren prostatit. Behandlingen av denna sjukdom åtföljs av ett antal obehagliga och oacceptabla förfaranden för de flesta män, i synnerhet prostata massage. Många män vill bli behandlade, men kategoriskt mot att få en sådan massage. I de flesta fall beror detta på vissa fördomar. Men de är vanligtvis överens om att göra själva massage. Och i detta kommer de att hjälpa enheten Mavit, som utvecklades speciellt för behandling av prostatit.

Detta är en unik enhet som för närvarande inte har några analoger. Den använder magnetfältets styrka, termisk strålning och vibrationer. Kombinationen av dessa tre effekter ger snabbare behandling av prostata sjukdomar, vilket framgår av många positiva recensioner.

Varje man med prostatit kan köpa enheten. Användningen utesluter emellertid inte behovet av andra behandlingsmetoder (medicinering etc.). Om Mavit appliceras utanför komplexet, kan detta inte ge den förväntade terapeutiska effekten.

Under påverkan av magnetisk strålning, värme och vibration blir blodcirkulationen i prostata värre. Tack vare detta förbättras effekten av läkemedel ytterligare. Kommentarer från män som använder denna apparat indikerar att efter några förfaranden, deras smärta försvann eller blev mycket mindre intensiv, förbättrades urinsystemet och erektionen gradvis återvände till normal.

Enheten kan användas för att förhindra kongestiva fenomen i prostata och prostatit. Nästan alla sjukdomar är mycket lättare att förhindra än i framtiden att hantera behandlingen. Mavit förhindrar inte bara utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar i prostatakörteln, utan bidrar också till förbättringen av erektion och förbättring av sexuell lust, vilket framgår av recensioner av nöjda användare.

Mavit tillåter dig att behandla prostatit utan en traditionell fingermassage, vilket är oacceptabelt för de flesta män. Denna enhet har en termisk och magnetisk effekt och masserar samtidigt prostatakörteln.

Enhets- och driftsprincipen för enheten

Enheten består av en strömkälla. På det finns knappar för inkludering och deenergisering, indikatorer på arbete. Enheten är också utrustad med en patientkabel med applikator och nätsladd. Locket och enhetens kropp är gjorda av slagtålig polystyren. För tillverkning av applikatorn används traditionellt medicinsk plast. Inuti är en sådan applikator en elektromagnet med en lindning och en rörlig kärna. Applicatorn har en form som gör det bekvämt att använda den för procedurer nära prostata och rektum.

Applicatorn sätts in i ändtarmen på ett sådant sätt att dess arbetsdel ligger i prostatens adhesionszon till rektal slemhinna. Applikatorn är fixerad fysiologiskt. Den terapeutiska effekten uppnås på grund av de komplexa effekterna av magnetfält, värme och massage. Denna effekt främjar accelerationen av metaboliska och återställande processer, förbättrar blodcirkulationen och eliminerar inflammation. Dessutom ökar denna effekt effektiviteten av antiinflammatoriska och antibakteriella läkemedel, vilket framgår av resultaten av medicinsk forskning och många recensioner.

Hur utförs procedurerna?

Procedurer bör utföras regelbundet, helst samtidigt. Efter varje procedur måste du vila i minst 30-60 minuter. Mellan kurser med tillämpning av denna enhet ska det finnas en paus på minst 2 månader. Under behandlingskursen är det förbjudet att dricka alkohol. Använd inte enheten när du tar psykotropa och lugnande läkemedel, om dessa läkemedel tas oregelbundet. Det rekommenderas att man undviker tung fysisk ansträngning. Det är inte möjligt att under en behandling med Mavita är en person fysiskt eller mentalt trött.
Förfarandet utförs i följande ordning:

  1. Mannen tömmer blåsan och tarmarna. Om det behövs görs en rengörande emalj.
  2. Patienten ligger på ryggen.
  3. En gummikondom tas, bearbetas med steril vaselin, varefter en sond placeras i den.
  4. Sonden sätts in i ändtarmen. I detta fall borde den plana delen av arbetsytan vara så nära som möjligt till ändens vägg i stället för anliggning av prostataytan. Efter att ha bestämt den bästa positionen växlar enheten till vibrationsläge. Förfarandet varar en halvtimme. De görs dagligen, oftast inom 7-9 dagar. Om det behövs kan doktorn ändra procedurens varaktighet och varaktighet av kursen.
  5. När proceduren är klar stängs apparaten av. Det faktum att det är avstängd indikerar att LED-lampans avstängning upphör.
  6. Sonden extraheras noggrant från ändtarmen.
  7. Sonden och cirka 15 cm av angränsande kabel desinficeras. Anvisningarna för enheten ger rekommendationer om användning av specifika desinfektionsmedel.

Under proceduren kommer mannen inte känna något obehag. Det kommer att bli en trevlig känsla av värme. För många försvinner nervös spänning. Vid behov utförs en andra kurs efter 2 månader. Om patienten visas mikroclystia, börjar proceduren med Mavit inte tidigare än 30-60 minuter efter det att den har utförts.

Sålunda gör anordningen det möjligt att tillhandahålla en doserad fysioterapeutisk effekt direkt på prostatan och samtidigt förbättra den antiinflammatoriska och antibakteriella effekten av läkemedelspreparaten som användes genom att öka lokal cirkulation och förbättra tillgången av läkemedel till prostata.

Förfaranden minskar svårighetsgraden av smärta och problem med urinering och erektion. Nästan alla patienters vittnesbörd vittnar om hög effektivitet och bekvämlighet av procedurer med användning av Mavita.

Terapeutisk effekt

Förfarandena främjar förbättringen av vävnadsmikrocirkulationen i prostata och intilliggande vävnader. Under påverkan av magnetfältet och vibrationen minskar intensiteten av smärtsamma känslor. Minskar puffiness, karakteristisk för inflammatoriska processer.

Allt detta uppnås genom samtidig användning av värme, magnetfält, vibrationer och deras komplexa effekter på prostata vävnaden och omgivande neurala strukturer. Dessa strukturer är inblandade i bildandet av karakteristiska symptom på prostata sjukdomar. Under inverkan av anordningen minskar inflammationen och funktionerna hos det manliga reproduktionssystemet återställs gradvis.

Män med kronisk prostatit markerad minskning i intensiteten av smärtsamma och obekväma känsla, sänka frekvensen för urinering, en signifikant ökning i urinströmmen hastigheten, förbättra potens.

Omedelbart under proceduren känns patienten behaglig värme. Det förblir en tid efter att proceduren är avslutad. En liten vibration känns.

Är det värt att köpa en Mavit-enhet?

Vissa män vägrar att köpa denna enhet på grund av sin relativt höga kostnad. Det är dock viktigt att förstå att priset över tiden kommer att betala helt. Dessa är inte tabletter som försvinner efter användning. Den genomsnittliga livslängden för enheten är 5-7 år. Dessutom, tack vare Mavit, kan medicinen minskas, och du kommer att skyddas mot eventuella biverkningar, minska kostnaden för piller och kommer sällan att gå till sjukhuset.

Och hur mycket skulle du betygsätta din bekvämlighet? Enheten eliminerar vandringar eller utflykter till en medicinsk anläggning, köer, kontakter med ofta sjuka människor, returresa hem. I synnerhet blir det relevant om patienten genomgår någon fysioterapi, eftersom efter dem är det kontraindicerat att vara i kylan och utsättas för fysisk stress. Dessutom betalas massage sessioner och andra förfaranden som kan ersätta Mavit-enheten i de flesta moderna kliniker. Och de är mycket värda.

Ett annat argument till förmån för denna enhet är att dess verksamhet inte kräver någon speciell kompetens och kunskap.

Enheten åtföljs av en detaljerad handbok som kan svara på alla vanliga frågor. Om du har några frågor som inte omfattas av bruksanvisningen kan användaren ringa till tillverkaren och få de råd som behövs.

Glöm inte att Mavit inte är en panacea. Även om du använder den här enheten behöver du fortfarande genomgå medicinska kurser, utnämnda av en läkare, följa en etablerad kost och leda en hälsosam livsstil. Innan behandlingen behandlas med denna apparat, var noga med att konsultera en läkare. Var frisk!

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTS, SCRUBS

Vi skyddar dina egna stängningar och stänger av konferenser och lokalkronor!


DE SKRIVER PENGARNA FÖR DEN ÖVRIGA SENIORA OCH PATIENTEN FOLKEN!

Vi hör ofta och ser annonser av alla slags mirakulösa läkemedel och enheter. Många regionala och till och med federala medier, sökmotorer och sociala nätverk säljer reklam för swindlers och swindlers dagligen som dra nytta av problem med sjuka och pensionärer. Med hjälp av sin tillförlitlighet och hoppas att förbättra sin hälsa, lockar de dem från de sista pengarna och erbjuder sig under det att de behandlar allvarliga sjukdomar - kosttillskott, parfym, mirakel apparater, eller till och med en falsk. Internet är fullt av reklam för tvivelaktiga läkemedel. Att hitta sanningsenlig information blir svårare.

Förvånande gamla människor, sjuka och trovärdiga människor är en moralisk brottslighet!

Vår webbplats samlar och publicerar information om falska läkemedel, kosttillskott, medicintekniska produkter som annonseras och säljs av bedrägerier under täckning av verklig hjälp. Vi ber våra besökare att kommentera materialet på webbplatsen, att informera oss om nya medicinska bedrägerier, för att berätta sanningen för sina föräldrar, bekanta och personer som inte har tillgång till Internet. Det är trots allt trovärdigt och oinformerat att bedrägerier bygger sin smutsiga verksamhet.

NYTT: BADS

NYTT: INSTRUMENT

Nya material

Farlig medicin - nyheter

Magnetisk terapi. Enheten Almag (01-02) och Mavit (ULP-01). recensioner

Idag bestämde vi oss för att prata om magnetterapi, i synnerhet anordningar Almag (01) och Mavit (ULP-01), produceras Elatomsky instrument fabrik. Almag är utformad för att lindra symptomen på inflammation och smärta genom att köra ett pulserat magnetfält. Mavit är utformat för att behandla prostata problem. Påverkar det pulserande magnetfältet och utför vibrerande massage. Som du kan se är effekten av dessa enheter baserad på magnetoterapi - en metod som fortfarande är kontroversiell och okunnig. Till exempel i Wikipedia kan du läsa om det faktum att i USA är metoden för magnetoterapi igenkänd pseudo, i synnerhet år 2002 i rapporten från Förenta staternas National Science Foundation, namnges magnetoterapi "Helt oscientific". Amerikanska medicinska experter kallar magnetoterapi en pseudo-vetenskaplig metod som förklarar mekanismerna i sin åtgärd - "fantastiska" och hävdar att det inte finns några kliniska bevis på dess effektivitet. I USA, Food and Drug Administration (FDA) förbjuda försäljning och reklam för några magnetterapeutiska produkter som medicinska anordningar, eftersom anspråk på den terapeutiska effekten av sådana anordningar i USA anses vara ogrundade. I Ryssland används magnetoterapi och omsättningen för medicintekniska produkter växer år efter år.

Världshälsoorganisationen anser att den för närvarande tillgängliga information om möjliga långsiktiga eller fördröjda effekter på människors hälsa utsätts för statiska magnetfält är otillräckliga för att dra några definitiva slutsatser, och arbeta för att studera och bedömning av riskerna för människors hälsa, som representerar dessa områden.

Utövare av magnetisk terapi hävdar att effekten av det statiska magnetfältet har en positiv effekt på människors hälsa, men i västvärlden, med dess utvecklat system av kliniska prövningar, är det vanligt åsikt om det omöjliga i att de påstådda positiva effekterna av avsaknaden av tillförlitlig bekräftelse. Ofta karakteriseras magnetoterapi som pseudovetenskap.

Vi anser att det är nödvändigt att röra listan över sjukdomar och tillstånd där magnetoterapi är absolut kontraindicerat:

  • • Pacemakerns närvaro
  • Blödning och lutningar;
  • • systemiska blodsjukdomar;
  • • Akut trombos, återkommande, tromboemboliska komplikationer;
  • • Aneurysmer i hjärtat, aorta och stora kärl;
  • • Kardiovaskulär insufficiens över stadium II;
  • • allvarliga hjärtrytmstörningar
  • • Akut hjärtinfarkt;
  • Psykiska störningar
  • • Aktiv tuberkuloseprocess;
  • Infektionssjukdomar i akut stadium
  • • Individuell intolerans.

Säljare medicinska mirakel enheter ofta har placerat sina produkter som en prisvärd och tillåtet att använda för hela familjen, medan utelämnar det faktum att verkan av enhet som en patient med en pacemaker - dödliga. Användningen av sådana enheter av gravida kvinnor, särskilt i de tidiga stadierna - är fullständigt kontraindicerat

Prispolitiken hos säljare och tillverkare av Almagov och Mavitov väcker också många frågor bland potentiella köpare. Till exempel Priset på fabrikstillverkarens aluminium är 8000 rubel, och Mavit kostar 10000 rubel. Enig, detta är inte riktigt ett tillräckligt pris för en låda med en magnet. Men det här är tillverkarens pris. Om du försöker beställa dessa enheter från återförsäljare för reklam i media - kan du rösta en helt annan, överprissatt. Du riskerar inte bara för mycket, men köper också en falsk.

Hur som helst, tar vi inte ansvar för något entydigt att uttala, men informerar bara våra besökare. Som alltid väntar vi på din återkoppling om magnetoterapi i allmänhet och instrumenten Almag (01-02) och Mavit (ULP-01) i synnerhet.


Om materialet är viktigt för dig - dela det i ditt sociala nätverk:

Mavit (ULP-01) från prostatit: från tillverkaren av den bästa medicinsk utrustning i Ryssland!

För behandling och förebyggande av erektil dysfunktion mot bakgrund av inflammation i prostata, en anordning Mavit (ULP-01) från prostatit. Har funnit bred applicering både i outpatient och stationära förhållanden, och i vanligt hus. Till skillnad från den dyra behandlingen av sjukdomen med mediciner kan den hantera prostatit och dess farliga konsekvenser snabbt och billigt. Och om du köper och använder det som en profylax, så kommer ditt sexliv att vara i höjden i alla åldrar.

Enheten kämpar mot inflammatoriska processer, reducerar prostata till optimal storlek, ökar styrkan och erektionen, ökar effektiviteten av droger.

Har enhetens kvalitetscertifikat, som testats och godkänts av urologer, redan fått tusentals tack från köpare.

Vad är Mavit (ULP-01) från prostatit

Behandlar prostata med värme, ett pulserat magnetfält och en mjuk vibrerande massage.

De viktigaste åtgärderna för inflammation i prostata:

  • lindrar smärta och andra obehagliga symptom, återställer frekvensen och styrkan hos strålen vid urinering.
  • lindrar känslan av blåsans konstanta fullhet;
  • stoppar processen för proliferation av prostatavävnad, normaliserar dess storlek till optimal.

Vid överträdelse av sexuella funktioner:

  • återställer styrkan till maximal ålder;
  • ökar erektionen, tiden för samlag och orgasmer;
  • förstärker känslor;
  • ökar excitabilitet och libido;
  • återställer självförtroende, tar bort rädslan och påfrestningar, normaliserar det psykologiska tillståndet.

Hur enheten fungerar:

  • intensifierar blodtillförseln inom bäckens organ och penis
  • ökar lokal immunitet
  • har en kraftfull antiinflammatorisk effekt
  • förbättrar effekten av antibiotika vid behandling;
  • eliminerar smärtsamma och andra obehagliga symtom;
  • har lugnande och antispasmodiska egenskaper
  • förbättrar trophism och regenerering av prostatavävnad;
  • normaliserar bäckensbottens muskels arbete, deras förmåga att kontrakta;
  • normaliserar det genitourära systemet som helhet;
  • ökar potens och reproduktionskapacitet.

Samtidigt har det inga kontraindikationer att använda, det är lätt att använda, pålitlig, hög kvalitet och säkerhet för tillverkningsmaterialet.

De viktigaste fördelarna med enheten

Till dem inkluderar köpare och läkare:

  • Snabba uppstart av förbättring - efter det första förfarandet
  • Komfort när det används, utan snygga ögon och förödmjukande manuell massage;
  • förbättrar alla aspekter av sexlivet med en 100% garanti
  • orsakar inte allergier eftersom det är tillverkat av högkvalitativ medicinsk plast;
  • behöver inte speciell kunskap och färdigheter inom medicinområdet;
  • enkel och enkel att använda;
  • priset motiverar kvaliteten.

Enheten är konstruerad och tillverkad i Ryssland, fullt ut uppfyller alla krav i internationella medicinska standarder.

Strukturen av enheten Mavit (ULP-01) från prostatit

Producerad på Elatomsky instrumentfabrik i Ryssland. Varje paket innehåller:

  • själva enheten, basenheten:
  • detaljerade bruksanvisningar
  • Prob-applikator.

Fungerar från ett elnätverk på 220 V.

Basenheten är konstruerad för kontroll, massageapparaten kontaktar huden direkt och ger terapeutisk och förebyggande åtgärd.

Så här använder du enheten

En detaljerad instruktion med alla behandlingsregimer är bifogad. Kan användas utan att rådfråga en läkare. Men det är bättre att besöka honom och diskutera behandlingen med honom. Kombinerar perfekt med den allmänna terapin av prostatit och prostata adenom, vilket ökar läkemedlets effektivitet. För alla åldrar - från 18 till 90 år.

Enhetskvalitetscertifikat

Enheten rekommenderas för användning av ledande specialister inom människors hälsa, urologer och androloger. Alla kvalitetscertifikat och licenser är tillgängliga.

Recensioner av läkare om enheten

Vadim Popov, urolog

Mina patienter noterar effektiviteten och hastigheten av åtgärden. När det används, efter några dagar går smärtsamma symptom, sömn och normal urinering, styrka och erektion återställas. Utmärkt förebyggande av många sjukdomar i genito-urinorganen.

Kundrecensioner på Mavit (ULP-01) för människors hälsa

Enheten är alltid någonstans nära. Utmärkt assistent vid inflammation - hypotermi, infektion, minskad libido med trötthet.

Nikolay, 62 år gammal

Mycket bekvämt - en gång köpt, och går inte ofta till doktorn. Du kan hjälpa dig snabbt och enkelt. Särskilt om du redan känner till behandlingsplanen.

Svetlana, 57 år gammal

Jag läste recensionerna, konsulterade en läkare, han rekommenderade. Jag beställde för min man, resultatet är utmärkt, och kostnaden tillfredsställer.

Ibland använder jag den som profylax. Särskilt när jag känner att vissa problem börjar. Eller sex misslyckades, eller i frosten stannade länge. Jag gillar det, jag rekommenderar det.

Var kan man köpa enheten Mavit (ULP-01) från prostatit

Det mest lönsamma alternativet är att beställa online, för här finns det alltid några rabatter. Genom att beställa på denna sida får du enheten snabbt och av pålitlig kvalitet.