Huvud
Massage

Vilken prostata massager är bättre att välja

Sjukdomar i prostata påverkar var tredje man efter 40 år. Patienterna vänder sig som regel till urologen vid de sena stadierna av patologins utveckling, när stillastående fenomen är svåra att behandla. För förebyggande och behandling av dysfunktion hos den manliga sexuella apparaten rekommenderas att man väljer de bästa prostata massagerna från de många befintliga modellerna och manipulerar självständigt. En sådan metod att behandla prostata sjukdomar kommer att tillåta att bli av med många andra medföljande problem i exokrin körtel: dålig blodcirkulation, inflammationer.

Varför behöver du och hur går det med prostata massage?

Prostatsmassage är ett viktigt element i behandlingen av prostata sjukdomar. Tekniken utförs genom manuell eller hårdvaruexponering mot organet genom ändtarmen. Män föredrar ofta att utföra detta inte mycket trevliga förfarande hemma, snarare än i medicinsk kontoret. Massage i körteln har en fördelaktig effekt på många enskilda egenskaper hos den manliga sexuella apparaten:

 • förbättring av styrkan;
 • eliminering av symptom på kronisk prostatit;
 • ökning av mängden sperma med hälften eller mer.

Innan proceduren ska du behandla stimulanten med en antiseptisk lösning och sätta en kondom på den för ultraljud. För att underlätta penetrering rekommenderas att ett speciellt vattenbaserat smörjmedel appliceras på anusen. Du kan inte använda fettbaserade produkter. Massage görs bäst på sin sida med benen i magen. När du har hittat en bekväm position kan du fortsätta med manipulation: enheten sätts sedan in i rektum med 5-7 cm och slås sedan på. Varaktigheten av det första förfarandet är inte mer än 5 minuter.

Typer av medicinska massörer för prostata

Apparaten för prostata massage är en medicinsk urologisk enhet, genom vilken det är möjligt att stimulera prostata i hemmet, utan att involvera främlingar. Det finns många typer av enheter. Valet av den bästa prostata massageren beror på de individuella egenskaperna och svårighetsgraden av sjukdomen. Innan du köper en urologisk enhet rekommenderas att du rådgör med din läkare.

Vibro

Personliga stimulanser hjälper till att enkelt och effektivt eliminera symtomen på kronisk prostatit. Gör en massage hemma med den här enheten inte svårt. Förfarandet tvingar inte en man att uppleva känslomässigt obehag. Ett stort plus på sådana enheter kan betraktas som säkerhet: enheterna är utrustade med en timer som begränsar tidpunkten för sessionen. Bland de bästa massorna för prostata är följande:

 1. Apparat "Mavit".
 2. Stimulanser av företaget Aneros.
 3. Massager Nexus revo.
 4. Enhetshertig.

Prostata elektrostimulatorer utan vibrationer

För att utföra elektrostimulering av prostata, använder läkare en kateter med en elektrod som sätts in i patientens urinrör. En annan elektrod är fäst vid coccyxen. Under proceduren väljer doktorn, med fokus på patientens sinnen, styrkan hos skådespelningen. Syftet med förfarandet är att uppnå ett litet obehag i hanens lilla bäcken. Endorektal stimulering utförs med hjälp av individuellt valda elektroder, medan en elektrisk ledare placeras på pubicum och den andra är införd genom anusen.

icke-invasiv

En prostata stimulant som behandlar sjukdomar i prostata utan att tränga in i kroppens inre system är mycket populär. En sådan anordning kännetecknas av dess säkerhet och enkelhet. Bland anordningarna av denna typ står prostamassagen "Straw Bull" ut:

 1. Du kan använda den när som helst: under körning sitter du på kontoret.
 2. På enheten är det nödvändigt att sitta och utföra översättningsrörelser i bäckenet.
 3. Sessionen varar ca 10 minuter, massage rekommenderas att utföras en gång om dagen.

Kontraindikationer för användning av elektromotor

Användningen av olika anordningar för prostata massage bör föregås av obligatoriskt samråd med en specialist. Urologen hjälper dig att välja en stimulantmodell som uppfyller patientens individuella egenskaper, prata om reglerna för användning av enheten och rapportera eventuella komplikationer som uppstår på grund av felaktig användning. Massagerare för prostatakörteln kan inte användas i närvaro av följande villkor:

 • onkologi av prostata
 • akut fas av hemorrojder;
 • exacerbation av kronisk prostatit;
 • cystit;
 • stenar i prostatakörteln.

Video: Läkarens kommentarer om en prostata massager

recensioner

Urologen rekommenderade att använda en massager för prostatakörteln, för att minska "chanserna" för att växa över den befintliga prostatiten i kronisk form. Jag köpte en inhemsk produktionsenhet "Straw Bull". En vecka senare såg jag en positiv dynamik av sjukdomen.

Александр, 37 år gammal

Som en förebyggande åtgärd bestämde jag mig för att köpa en apparat för prostata massage. Huvudvillkoren för inköp - den relativa billigheten hos enheten. Som ett resultat hittade jag en lämplig enhet i stadens apotek. Jag använder tumbler i mer än en månad - resultaten passar.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Jämförande granskning av prostata massager

Om en man diagnostiseras med prostatit kan prostata massage vara ett sätt att bekämpa sjukdomen. Det händer emellertid att patienten av någon anledning inte vill eller kan inte besöka en urolog för en fingermassage. Ett komplett alternativ i detta fall kan vara användningen av en speciell enhet - en prostata massager.

Vad är en medicinsk prostata massager?

Det finns flera viktiga fördelar med denna teknik:

 • Den relativt låga kostnaden för enheten.
 • Sparar tid.
 • Tillgången till en oberoende massage för prostata.
 • Inget behov av att delta i förfarandet från tredje part. För alltför blygsamma och komplexa patienter kan detta vara en avgörande faktor.
 • För vissa män kan massageapparaten vara ett annat sätt att få sexuell tillfredsställelse, eftersom det finns många nervändar i prostata.

Detta är viktigt! Läkarna själva svarar otvetydigt positivt på användningen av sådana anordningar.

Principen för prostata massager

Massageraren kan ha en annan form, men den borde matcha prostata lokalisering så nära som möjligt. Vid användning stimulerar enheten aktiva prostatakörteln, vilket orsakar blodkörning till det sjuka organet.

Regelbunden användning bidrar till eliminering av stagnation, utveckling av prostats utsöndring, återställande av kroppens funktioner, normalisering av styrka och till och med en ökning av antalet spermier hos en man. Gradvis svullnad går bort, blodcirkulationen och lymfflödet normaliseras.

Var uppmärksam! Specialister noterar att den periodiska användningen av en massageapparat minskar risken för adenom och sexuell dysfunktion.

Indikationer och kontraindikationer

I allmänhet kan prostationsmassagen vara mycket användbar vid följande sjukdomar:

Det finns några begränsningar. Till exempel, med dessa sjukdomar från att använda en prostata massager är det bättre att avstå:

Typer av prostata massörer

De flesta massager är gjorda av latex eller silikon. Enheten har oftast en svagt krökt spets och är utrustad med ett litet handtag för enkel införsel och extraktion efter slutet av massagesessionen. Vissa modeller har en inbyggd timer som kommer att varna dig i tid om slutet av massagesessionen.

Tillverkare erbjuder män ett mycket brett urval av sådana anordningar som påverkar den påverkade prostaten på olika sätt - svaga elektriska urladdningar eller vibrationer. Övning visar att båda metoderna är effektiva och har rätt att existera.

Vibro

Effekten av vibration gör det möjligt att snabbt återställa musklerna i prostata och eliminera stasis av prostats utsöndring, vilket ofta följer sjukdomsförloppet. De mest populära och effektiva modellerna är erkända Duke Massagers, Nexo Revo-enheter, utrustade med ett roterande huvud, stimulatorer av företaget Aneros.

Var uppmärksam! Det finns modeller som kan kombinera flera typer av slag. Bland dem, enheterna Mavit, Prostam.

Elektriska massager utan vibrationer

Handlingsprincipen för sådana massörer är baserad på effekten på prostatakörteln av en elektrisk ström. Detta gör att vi kan normalisera metaboliska processer och återställa blodtillförseln i bäckenområdet. Elektroder kan injiceras i ändtarmen, eller fästas på patientens kropp från utsidan.

Var uppmärksam! Electromassage prostata doktorer rekommenderar att träna varje dag, vilket ger denna procedur från 10-30 minuter, beroende på ålder, kliniska indikationer och individuella egenskaper hos patienten.

icke-invasiv

Icke-invasiva (utomhus) massörer är mycket populära bland männen. För det första beror det på den lätthet som de används till. Massageraren kan användas när du sitter på kontoret, kör en bil och de omgivande människor kommer inte ens att gissa att mannen bara är på denna punkt är en massagesession.

Tillverkare rekommenderar att du masserar en gång om dagen, i 10 minuter, sitter på enheten och gör enkla rörelser med ett handfat.

Var uppmärksam! Tyvärr har externa massageapparater den svagaste terapeutiska effekten på prostata hos alla listade typer av enheter. Detta beror på det relativt stora avståndet från det sjuka organet från massagezonen.

De bästa och populära massagerna

Innan du köper en enhet du gillar, bör du alltid kontakta din läkare. Endast läkaren kan bestämma vilken typ av massageapparat som är lämpligast för ditt kliniska fall och har maximal terapeutisk effekt.

Massagerare för prostata - recensioner av moderna sexleksaker för män

Prostata massager är en modern prostata anal stimulator för män, gjord av speciell medicinsk silikon, det här skiljer en falsk från en riktig simulator. Materialet är hypoallergent, behagligt att hålla vid handen, förutom den terapeutiska effekten, ger representanterna för det starkare könet ett ojämförligt nöje.

Urologisk massager för prostata är en magnifik leksak som inte bara kan diversifiera ett paras sexuella liv utan också att lätta en man av obehagliga symptom på prostatit och stillastående fenomen. Med hjälp av en medicinsk apparat är det lätt att han kan lösa många manliga problem, inklusive profylaxprostatit, stärka erektionen och återställa glädjen i det intima livet.

Hur användbart är stimulering?

Massagen fungerar direkt på körteln. Detta förbättrar patientens tillstånd som helhet, lindrar ödem, ökar kärlets ton och normaliserar lymfflödet.

Den medicinska prostata massageren kan inte användas i den akuta formen av prostatit, men för de som lider av en kronisk sjukdom kan det vara nödvändigt. Effekten observeras i flera riktningar:

 • Återställande av patenter av kanaler.
 • Förbättrar penetrering av medicinska ämnen i körtelvävnaden.
 • Tonen i prostatakörteln stiger.
 • Förbättrar blodcirkulationen och lymfflödet.

Användningen av prostata massager är dock inte alltid lämplig, det finns tillfällen då dessa medicinska produkter är strängt kontraindicerade:

 1. Bakteriell prostatit, som sker i akut form.
 2. Eventuella neoplasmer (malignitet, storlek, stenar etc.).
 3. Förekomst av kvarvarande urin, trängsel i urinblåsan.

Prostata massager har sina fördelar med att använda:

 • Tillgången till en oberoende massage i hemmet.
 • Attraktivt pris för någon typ av massageapparat.
 • Positiv återkoppling från läkare.
 • Ett utmärkt verktyg som används som profylax och behandling av prostatit och ED.
 • Den bästa enheten för att bekämpa impotens och andra sexuella problem.
 • Ett utmärkt sätt att diversifiera sexlivet och få sensuell njutning.

Massagerare för prostatit - en utmärkt lösning för de män som av någon anledning inte kan (vill inte) gå till sjukhuset och en urolog att utföra ett finger (direkt) massage i prostata.

Vad ska du göra för att stoppa valet?

Självklart, om en man bestämde sig för att köpa en massager, tror han inte att han existerar i en enda version och endast en tillverkare. Men hur man väljer det bästa från vad som erbjuds? Var kan jag köpa den och hur man använder den korrekt? Det finns många frågor, då kommer vi att överväga de mest populära versionerna av massageapparater med nödvändiga egenskaper:

En modern bärbar medicinsk enhet som kombinerar fördelarna med vibromassage i kombination med infraröd och elektromagnetisk strålning. En bra möjlighet för en man att massera utan hjälp av obehöriga personer. Mavit används endast i remissfasen.

Vissa läkemedel, som "Mavit" har flera åtgärder: massera prostata och reagera med infraröd och elektromagnetisk strålning.

Varför konsumenter valde Mavit:

 1. Lätt att använda, inte beroendeframkallande på den fysiska nivån.
 2. Mavit ULP-01 har inga liknande motsvarigheter.
 3. Mavit är effektivt, med användning är utflödet av sekret från prostatan normaliserad, spasmer avlägsnas och behandlingens varaktighet förkortas.
 4. Med det kan du ersätta de flesta av de stationära procedurerna.

Den medicinska enheten är bekväm, pålitlig och bekväm, livslängden är från 5 till 8 år.

 • Massager för stimulering av prostata "Straw Bull"

Det är skapat för behandling av några genitourära sjukdomar hos män. Extern massage är speciellt angiven för de som står bakom ratten länge, på kontoret, pensionärer. Prostata massager är perfekt för hemmabruk. Regelbunden massage hjälper till i kampen mot prostatit. "Straw Goby" är enkelt att använda: det kommer att vara tillräckligt att sätta en bil, en stol på den och sitta i en sådan position att förtjockningen på apparaten var under pungen. Massagerörelser är enkla svängningar med ett handfat från sida till sida.

 • Nexus Revo 2 Black

Enhet utrustad med funktionen av självständig rotation av huvudet. Prostastimulatorn har en kraftfull motor som kan rotera vibratorns huvud i en cirkel och ger mannen, förutom den terapeutiska effekten, oförglömliga sexuella förnimmelser. Nexus Revo 2 Black har ett extra avlastningsstopp, vilket effektivt masserar perineum, vilket ger maximal helande resultat. Nexus Revo 2 Black - inte bara en apparat utan en uppsättning modern teknik som hjälper en man att behandla prostata hemma, men gör inte ont. Nexus Revo 2 Black har ett högt vridmoment, vilket gör att du kan arbeta med den höghastighetsöverföringen, som är mest tilltalande för mannen, innerhöljet gör vibratorn starkare och kopplingen garanterar sin tysta funktion.

Anal stimulator Nexus Revo är en revolutionerande revolution i produktionen av sexleksaker för män, men dessutom är Nexus Revo en utmärkt medicinsk massageapparat.

 • Power Probe - Prostata Massager

Detta är ett mästerverk av ett amerikanskt företag specialiserat på tillverkning av massager (från Dr. Joel Kaplan). Av alla modifikationer är Power Probe den mest populära i världen, det är enkelt, men ergonomiskt, bekvämt och funktionellt. Väskan är gjord av höghållfast plast med medicinsk silikon som beläggning. Längd - 14 cm, diameter - 2,5 cm, den böjda spetsen ger den enklaste penetrationen, en sexleksak kan rekommenderas till nybörjare vid användning av massörer.

 • Zini är en välkänd stimulans

Zini massage maskin utför endast en mekanisk effekt på hankörteln, men dess form och lättnad gör det möjligt att göra det perfekt.

Stimulerande-massager prostata Zini har en hård och präglad stav, men är toppad med en mild silikon. På skalet finns ytterligare skåror, vilket ger ännu mer stimulering av prostata. Zini är en massager, som utvecklades under ledning av specialister, varför den har en idealisk anatomisk form. Zini-böjningsvinkeln är 72,5 grader, penetrationslängden är 8,3 cm, diametern är 2,2 cm. Materialen från vilka Zini massageren är gjorda är helt säkra och hygieniska.

Utveckling av stimulant tillhör det välkända läkemedelsföretaget Aneros, massagern själv har en särskiljande egenskap - kristallvit färg, gjord av medicinsk plast. Anatomiskt har den en idealisk form och upprepar alla böjningar av den manliga kroppen, är ett utmärkt medel för att förbättra prostatens hälsa. Den injicerade delen av Aneros är 10,5 cm, diametern är 2,5-2,7 cm.

Markelov prostata massager är utrustad med en sadel med en elektrod så att prostata massage kan utföras med maximal komfort. En man som använder Markelov-simulatorn behöver bara välja ett program, sitta på en vattensänkt sadel i 15-20 minuter.

Obestridliga fördelar som Markelovs elektriska massager har:

 1. Massage är inte invasiv (utan penetration).
 2. Olika inställningar gör det möjligt för dig att anpassa Markelov-simulatorn efter eget gottfinnande.
 3. Efter tre ansökningar kommer resultatet att märkas.
 4. Kontraindikationer är minimala.

Massager-simulator Markelov kan användas hemma som en behandling eller förebyggande behandling under hela livet.

 • Massager med vibrationselement Rocks Off Cheeky Boy Blue

Den här unika enheten använder den analsta typen av prostata, en man får inte bara en terapeutisk effekt utan också mycket nöje. Produkten kan användas hemma.

 • Mänens Nöje Wand Extra Large - produkt för prostata stimulering

Vattentät stimulator, har fyra höghastighetslägen, med ett kapacitetsbatteri, vilket möjliggör användning av produkten under relativt lång tid. Det visas av specialister som behandling av prostatakörtlar, som ett tillägg kan det användas som sexleksak.

Varje massager har sina egna tekniska parametrar, så att välja, baserat på sjukdomsstadiet, den mest effektiva behövs individuellt för alla, och endast en läkare kan göra det.

Som det framgår av översynen har män och inhemska och utländska industrin för tillverkning av massager utarbetat en mängd olika produktalternativ för vilken färg, konfiguration som helst som helst. Vad man ska välja - detta beslut är för mannen, baserat på medicinska indikationer och egna preferenser.

Jämförande prisindikatorer

Valet av vilken varunamn som helst börjar inte bara med bekantskap med dess egenskaper utan också med priset. För många konsumenter är priset ett grundläggande kriterium vid valet, även om experter anser att detta inte är det rätta. I vissa fall ger inte alltför dyr produkt mer positivt resultat än vad kostar en storleksordning mer.

Tabell 1. Priser för några populära prostata massageapparater

Prostata massager - vilken massageapparat är bäst att välja

För förebyggande och behandling av prostatit behöver du en speciell enhet - en prostata massage. Tänk på de mest populära av dem, välj det bästa alternativet, och lär dig också hur du kan göra en prostata-massager själv hemma.

Översikt över populära massage för prostata - välj den bästa apparaten

Massager för prostata Mavit

Prostamassagen är avsedd för självständig användning utanför en medicinsk institution. Produkten är certifierad enligt internationella kvalitetsstandarder.

I konfigurationen finns, förutom den applicerade applikationen, ett batteri som applikatorn själv ansluter sig direkt till via sladden. Massagerns arbetshuvud är kompakt i storlek med praktiska konturer. Ytan är helt jämn - det är lätt och smärtfritt att sätta in massagen i anus och sedan in i tarmarna.

Vid uppvärmning värms enheten upp till 39-43 Celsius, vilket ger temperaturen identisk med den naturliga fysiologiska inuti tarmarna, eftersom det vid en låg temperatur finns en spasm i körtelkärlen och effektiviteten av behandlingen minskar avsevärt. Under förfarandet finns det en känsla av värme för organet, och en brännande känsla uppträder inte.

Förutom värmepåverkan producerar Mavit magnetfält som inte fysiskt avkänns av känselorganen, men som påverkar människans kropp. Effekten av magnetiska fält förbättrar blodflödet till manliga genitala cancer, accelererar processer av metabolism, minskar vägg spasm och inflammation i prostatakörteln kanalerna.

Den trefaldiga arbetsprincipen påverkar bäst sexuell körtelns hälsa - Effekten av kombinerad terapi är mycket stabilare än standard.

Kostnaden för enheten varierar mellan 7,5 och 13 tusen rubel.

Minavarna i Mavit-apparaten

Massagerare för prostata Mavit, även om de har en stark effekt, men designen av produkterna önskar bättre. De stora dimensionerna av strömförsörjningen tillåter inte att enheten viks kompakt. För drift av arbetsledningen måste anslutas till en laddare enhet av applikatorn, vilket avsevärt begränsar användaren - linan måste ständigt införas i laddningsenheten, eller enheten stängs av.

Laddaren själv har en anständig vikt, på grund av vilken applikatorn sitter eller upptar en obekväm position. Med batteriet i uttaget kan du använda enheterna, men ledningens längd räcker inte, och precis som batteriladdningen är begränsad till elkällan - uttaget.

Längd på apparatens arbetshuvud stora män kommer inte att räcka för att påverka prostataets djupa delar, i samband med vilket massor förlorar sitt helande värde.

Apparat för prostata massage ANEROS

Produkterna presenteras i en traditionell och minskad storlek, så att ett vibro-massagemang erbjuds beroende på antropometriska data och rektumkanalens fysiologiska tillstånd. Införandet av för stor en anordning kan skada det rektala slemhinnan och orsaka blödning, vilket är svårt att stoppa.

Den anatomiska formen av vibro-massageapparaten Aneros ger en smärtfri applikation och ett högt resultat.

Producerad vibrationsprostata från högkvalitativa hypoallergena plastpolymerer - användningen av enheten kommer inte att orsaka allergiska reaktioner.

Unik enhet för prostata massage ANEROS Förekomsten av speciella mini-massager, som påverkar skrotet och punkten K (Kundalini).

Tack vare mini Massörer uppnås den bästa avslappnande effekt, vilket är anledningen till att huvudmassage påverkar mer avslappnad prostata - det gör det möjligt att stärka avsvällande effekt och lindra spasm av blodkärl i kroppen snabbare. I går en kort tid med prostata svullnad, koppla septum kropp förbättrar urvalskörtelsekretioner. Regelbunden användning kan inte bara effektivt behandla prostatit, men också för att förhindra dess utveckling (en förebyggande effekt uppnås).

Under appliceringen av enheten för massage finns det en känsla av avslappning och en känsla av att rinna ner i huden.

Vibromassagerare är skyddade av internationella patent, uppfyller de allmänt accepterade kvalitetsstandarderna.

Unika ANEROS-enheter ligger i det faktum att i massörer inga batterier, Enheten fungerar på bekostnad av den mänskliga kroppens naturliga energi. Tack vare denna funktion beror enheten inte på elkällorna, vilket gör det inte bara bekvämt att använda (det kan användas var som helst) men förlänger också arbetslivet.

Det finns en massager från Aneros inom 4000 - 10000 gnid.

Nackdelar med prostata massager

De som är vana vid traditionella anordningar, kan sådana massörer inte tycka om det på grund av den ovanliga bristen på batterier. Av samma anledning förlorar enheten snabbt sin effektivitet - beroende av patientens kropp leder till snabb "urladdning". Bli inte förvånad om enheten börjar gradvis "blekna" eller helt plötsligt sluta fungera.

Apparatens specifika form leder till att under de första applikationerna Det kan finnas smärta eller andra obekväma känslor. Med snabb introduktion i tarmarna är sannolikheten för traumatism hög.

Mini-massageapparater på enheten kan leda till för tidig utlösning, på grund av vilken effektiviteten av massage är signifikant minskad.

Mini-massageapparater glider ofta. Vid glidning känner en man obehag eller smärta. Därför är tillförlitlig fixering extremt viktig. Samtidigt påverkar alltför högt tryck prostatakörteln och kan skada den.

Enhet för prostata massage DUKE

Massager DUKE har en unik form som låter dig flytta enheten inuti ändtarmen utan rädsla för att skada den. Kompakta dimensioner (längd - 16,7 och diameter - 3,7 cm) gör det enkelt att komma in i apparaten i tarmen.

Massageraren har en speciell vibrationsskakare, vilken ger vibrationell rörelse av varierande intensitet : från jämn och mjuk till starkt uttalad. Vibratorn är avtagbar, så den kan användas för extern stimulering av prostata. Av samma anledning är det lätt att hantera med speciella desinfektionsmedel eller antibakteriella lösningar (inklusive tvål).

Vibratorn erbjuder 3 vibrerande rytmer och 2 grader av vibrationsintensitet. Kontroll av enheten är extremt enkel.

Vibromassage har en kraftfull och hållbar motor, varigenom enheten kan arbeta länge utan att ladda upp strömmen utan att förlora strömmen.

DUKE-enheter arbetar tyst, vilket gör att du kan slappna av så mycket som möjligt och uppnå den bästa effekten av användningen av enheten.

På grund av den magnetiska laddningskabeln laddas vibrationsdämparna för prostata DUKE i 1,5 till 2 timmar.

Vid tillverkning av medicinsk silikon används. Materialet är helt säkert för hälsan. Hypoallergena material skyddar användaren mot allergiska reaktioner. Användningen av silikon gör det möjligt att överföra vibrationella vågor bättre än anordningar gjorda av andra material. Den bästa överföringen av en vibrationsvåg ger sin djupare penetrering i djupet hos vävnaderna hos den manliga könsbestämningen, vilket ökar effekten av att använda apparaten.

Massagerens speciella form gör det möjligt att påverka prostata inte bara från insidan utan också från utsidan - det uppnås genom perineumsmassage.

Apparatens fall är vattentätt, därför är det i arbetet möjligt att använda en stor mängd smörjmedel på vatten och inte vara rädd för att enheten bryts.

Värt en vibro-massager från företaget DUKE inom 5000 - 10000 rubel.

Vad är nackdelarna med DUKE

Användningen av medicinsk silikon kräver särskilda lagringsförhållanden för enheten: separat från andra produkter, i en låda eller låda, eftersom materialet är dyrt och lätt skadat.

Enheten ska aldrig lagras under direkt solljus - det är typiskt för en silikon att förlora sina egenskaper under påverkan av temperaturen. Tillräcklig exponering för temperaturer på 50 ° C, eftersom förbindningarna mellan materialets molekyler börjar försvaga. Effekten av värme leder till att brister och sprickor bildas på ytan av silikonanordningar. Med tiden skryter materialet sig bort. Exponering för solljus kan leda till en färgförändring i enheten.

Specifik form av massageapparaten kräver att användaren har vissa färdigheter användningen av anordningen, därför under den första applikationen, reduceras effektiviteten.

Som smörjmedel är endast vattenbaserade produkter lämpliga, vilket medför vissa olägenheter och behovet av att bara köpa dem.

NEXUS REVO massage maskin

Vibrationsmassagerare är tillverkad av högkvalitativ medicinsk silikon, vilket garanterar säker användning. Materialet är allergivänligt - förekomsten av en allergisk reaktion minimeras.

Enheten arbetar enligt principen om ett självständigt huvud - arbetsdelen av anordningen rör sig självständigt i de mest bekväma riktningarna, så att sannolikheten för smärta eller obehag är minimal. Oavsiktliga rörelser i arbetshuvudet möjliggör maximal effekt från prostationsmassageprocessen.

Det roterande huvudet är inte det enda pluset på enheten. Enheten kan vibrera i 2 lägen. Kombinationen av den roterande arbetsdelen och vibrationen gör det möjligt att göra proceduren så effektiv och bekväm som möjligt. Under drift kombineras effekten av vibrationsvågor och mekanisk rörelse av huvudet. Om det behövs kan du välja ett läge utan vibration.

Enhets utformning är utformad för att ytterligare påverka skrovet. Kombinationen av samtidiga effekter på könkörteln och perineum ger en kombinerad effekt av yttre och inre massage, vilken möjliggör effektivare kamp mot inflammation i körteln, ger pålitlig profylax av prostatit.

Arbetshuvudets storlek är 3,8 x 2,7 cm, vilket inte överstiger måtten på två fingrar på handen. Manuell massage i prostata utförs med hjälp av två fingrar som sätts in i rektumets hålighet. Huvudet är speciellt utformat för en sådan storlek att en man inte känner av obehagliga känslor när man använder en vibrerande massager.

Kompakta dimensioner gör det enkelt att transportera en enhet som inte kräver mycket lagringsutrymme.

Från en laddning av batteriet arbetar massören kontinuerligt i 4 timmar. Med den medföljande USB-kabeln kan du ladda enheten med en dator eller annan utrustning utrustad med en USB-utgång.

Kostnaden för NEXUS REVO massager varierar mellan 12 000 och 14 000 rubel.

Nackdelar med enheten för massage

Med tanke på det faktum att anordningen är tillverkad av silikon, kännetecknas den av alla nackdelar med apparater gjorda av silikon:

lagring under speciella förhållanden - eftersom silikon är mottaglig för mekanisk skada;

Det är förbjudet att lagra enheten under direkt solljus - enhetens yta är uppvärmd och silikonet förlorar dess egenskaper: defekter och sprickor förekommer på ytan;

Använd endast vattenbaserade smörjmedel;

fastän på förpackningen indikeras att anordningen är vattentät, recensioner indikerar motsatsen ;

Med tanke på vattenpermeabilitet måste anordningen behandlas med speciella antiseptika, varefter apparaten ska torkas med en fuktig trasa och torkas med en pappershandduk.

Medicinsk apparater för massage

En massager speciellt utformad för behandling av prostatainflammation har utvecklats. Den mest effektiva behandlingen av sjukdomen uppnås med kombinerad behandling med antibiotika, antiinflammatoriska immunmodulerande läkemedel.

Arbetshuvudets kompakta storlek ger en enkel och bekväm injektion i tarmen. Förekomsten av smärta är endast möjlig i närvaro av hemorrojder, vilket är en kontraindikation för den manliga könkörteln.

Apparatens yta värms till fysiologisk temperatur i tarmen, vilket minimerar obehagsmakningar. Värme expanderar spasmodiska blodkärl i prostatakörteln, förbättrar blodcirkulationen i den, leder till avkoppling av skiljeväggarna inuti orgeln. Effekten av värme på kroppen förbättrar utsöndringen av den prostatiska utsöndringen.

Värme accelererar de metaboliska processerna i körteln, avlägsnande av toxiner och sönderfallsprodukter av cellulära strukturer som ackumuleras under blodstagnationen. Förbättrad blodtillförsel ökar lokal immunitet och förhindrar utvecklingen av smittsam inflammation i kroppen.

Förutom att värma prostata, producerar apparaten ett magnetfält. Det fångas inte av sinnena, men passerar genom kroppens vävnader och har en gynnsam effekt på dem. Exponering för magnetfältet kan minska manifestationen av inflammatorisk process, avlägsna svullnad från organets vävnader, minska sårhet i körteln. Regelbundna doser av måttlig magnetisk strålning intensifierar processerna för metabolism och regenerering av skadade vävnader.

Enheten arbetar i vibrationsläge. Vibrationsvågor förbättrar tillståndet av muskelfibrerna i körteln, stödjer bäckens golvmuskulatur i en ton. Tonen i dessa muskler påverkar direkt evakueringen av sekretionen av prostata och utlösning.

Vibrationer kan ta bort överdriven muskelspasma, vilket förbättrar metabolismen av muskelvävnader och vävnader i slemhinnorna. Vibrationsvågor eliminerar stagnation av blod i prostatiska blodkärl och utsöndringsrör.

Trippel effekt på det drabbade organet ger dig det bästa resultatet på kort tid.

I händelse av en uppdelning lyser ett rött ljus på enheten, ett gult ljus indikerar att proceduren avslutats.

Det är värt ca 4,5 - 9 tusen.

Minuserna på massageapparaten är enkla

Utformningen av enheten är extremt enkel och vill ha det bästa. Enheten är olägen att transportera på grund av närvaron av en sladd, medan dess längd ofta inte räcker för bekväm användning av anordningen. Dessutom tillåter sladden inte att fästa enheten ordentligt.

Den största nackdelen med massagen är att den måste vara inkopplad i utloppet. Enheten är direkt beroende av det elektriska nätverket.

Före användning rekommenderas att man sätter en kondom på arbetshuvudet på enheten, smörjmedel smittats tidigare, eller att ett obehag först uppstår. Under drift kan enheten producera ett specifikt ljud.

Vilken massager är bäst att välja

Efter att ha blivit bekant med fördelarna och nackdelarna med enheter kan du se vilken enhet som är bäst att välja.

Ur praktisk synvinkel är det i 80% av fallen inte nödvändigt att köpa apparater med komplicerad påverkan. För behandling av prostatit finns det tillräckligt med medicinsk behandling och mekanisk massage i prostata.

Kompaktiteten hos enheten spelar en viktig roll. I det här fallet är enheter med kablar eller stora enheter inte praktiska.

Behovet av arbete för att inkludera enheten i uttaget - en betydande nackdel. Längden på ledningen är inte alltid tillräcklig för bekväm användning av enheten.

Trots att massagerna Prostam och Mavit har fördelar (komplex effekt) är rationaliteten hos deras köp tveksamt.

Apparat som enligt tillverkaren inte är beroende av batteriet är tveksamt. Enheten kan sluta arbeta i det mest oupphörliga ögonblicket.

Enheten från DUKE på funktionalitet är något annorlunda än NEXUS REVO, deras svaga punkter är desamma. Skillnaden i pris är betydande. Det är ingen mening att överbetala.

Av förhållandet mellan pris och kvalitet DUKE massageren vinner.

OBS! Innan du köper enheten, kontakta din läkare. Massageproceduren har ett antal kontraindikationer.

Så här gör du enheten själv

Prostata massager kan tillverkas för hand. Tillverkningsproceduren tar inte mycket tid.

För att veta hur man gör enheten måste du förstå principerna för enheten och ha de material du behöver för hand.

Innan du börjar själv tillverka enheten måste du bekanta dig med vissa krav för framtida massager.

Hur man gör en enhet själv (steg-för-steg-instruktioner):

Välj gips eller lera utan föroreningar.

Innan tillverkningen av apparaten rekommenderas för att bekanta sig med bäckens organers anatomi.

Från det valda materialet formas ett lämpligt anatomiskt formade arbetshuvud. Kraven på formulär är särskilt höga på grund av den höga sannolikheten för skada

Huvudets diameter bör inte vara mer än 4-5 cm, arbetsytans optimala längd bör inte överstiga 8-10 cm. Annars blir det svårt att komma in i apparaten i tarmarna.

Det är nödvändigt att vänta tills formen torkar. För att påskynda processen kan den brännas i en ugn eller över en gasspis.

Att konvertera en självtillverkad enhet till en vibrerande massager kan du fästa en motor från en leksaksbil, en tandborste, etc. till den.

Efter torkning är enheten redo att användas.

Före användning sätts ett smörjmedel smurt med kondom på det.

OBS! Hemlagad enhet kan inte byta ut fabriken. Det är mycket sämre än fabriksinstrument för kvalitet och effektivitet. Risken för skada vid användning av självtillverkad massager är hög, så det är bättre att köpa en fabriksenhet.

Stimulanser av prostata: typer och kostnader

Prostatanstimulanten är gjord av en speciell silikon, som är mjuk vid beröring och har hypoallergena egenskaper. Enligt tillverkare levererar prostata massager den manliga hälften med ojämförligt nöje.

Vissa hävdar även att en sådan massager inte bara är en sexuell leksak utan också ett utmärkt sätt att bli av med irriterande symptom på prostatit och stillastående fenomen, för att förbättra erektilfunktionen och återvända njutning till intima stunder.

Varför behöver jag stimulering

Först och främst påverkar prostatakörteln direkt ett betydande organ av män. Det förbättrar det allmänna tillståndet, stimulerar vaskulär ton, minskar svullnad och stabiliserar lymfflödet.

Den analmassage kan inte tas i händelse av en förvärmning av prostatit, och för dem som lider av en långvarig form av människors sjukdom är han en riktig frälsning.

Vad är effekten av den här enheten:

 • återställer patency
 • främjar assimilering av medicinska preparat av vävnaderna i prostata;
 • ökar prostataaktivitet;
 • normaliserar blodcirkulationen och lymfflödet.

Det är inte alltid möjligt att använda en massageapparat.

Det finns ett antal begränsningar:

 • neoplasmer av olika manifestationer (storlek, deponering, malignitet);
 • infektiös prostatit i akut fas;
 • stagnation i urinblåsan, närvaron av urinrester.

Men anal massager kan vara bättre än manuell massage:

 • det finns möjlighet att använda sig självständigt;
 • Du kan välja vilket stimulerande medel (i pris och funktionskategori);
 • godkänna utvärderingar av urologer
 • är ett utmärkt verktyg för behandling av prostatit, dess förebyggande och normalisering av styrka.
 • hanterar perfekt erektil dysfunktion och andra sexuella patologier
 • kan förändra sexlivet.

0 av 7 uppdrag slutförda

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur använder du stimulanten korrekt?

Prostamassagen är en speciell enhet som du kan stimulera det manliga organet direkt genom den analgången.

 • Innan du börjar använda massageapparaten måste du först besöka en läkare och konsultera. Om du har fått godkännande måste du komma ihåg att stimulanten inte kan, i vilket fall som helst, koka eller skola. Tvätta det bara med varmt vatten och tvål.
 • Smörj sedan med smörjmedel (endast på vattenbasen). Smörjmedel bör vara tillräckliga, eftersom analkanalen inte har naturlig fuktgivande. Använd inte en mängd olika kosmetiska krämer (för ansiktet, för händerna) eller petroleumjelly. De kan skada massageapparaten eller kondomen.
 • Efter att apparaten sätts in i den analgången, byt försiktigt hastighetsregleringarna, justera för bekväm pulsering och regim.
 • Massage inte mer än 8 minuter - detta räcker för att njuta av och genomföra en terapeutisk procedur. Manipulation måste upprepas varannan dag: prostatan behöver en vila och återhämtning efter en massage. Vi rekommenderar minst 10 sessioner.
 • Efter användning tvättas massagern i varmt vatten med tvål. Förvara helst på en mörk plats, som inte tränger in i solens strålar.

Kom ihåg: För att förbättra effekten är det nödvändigt att ändra kosten hos män. Det är nödvändigt att inkludera i kosten nötter, honung, pumpa frön, havsmat, röd fisk. Det är tillrådligt att överge tobak och alkohol: det här är inte de bästa vännerna i prostatakörteln.

Hur man väljer ett stimulansmedel

Vibratorer för prostatakörteln kan köpas i en sexbutik. Det finns ett ganska brett val, så det är svårt att bestämma vilken som är bättre. För att göra detta presenterar vi en kort översikt över vissa modeller.

Nexus Revo2. Tillverkad av hypoallergen silikon. Grunden är en innovativ teknik som gör att huvudet kan röra sig självständigt. Det är tack vare den aktiva rörelsen i huvudet som män känner att massagen utförs mer djupt, intensivt och effektivt.

Dessutom kan det vibrerande huvudet ge ett manligt nöje. Ergonomiskt kan stimulatorn massage både prostata och perineum.

Det finns 7800 - 10000 gnidning.

Lelo Billy. Denna massager har ett brett utbud av kapacitet. Det skiljer sig från andra stimulatorer med en motor med mer kraft och en ring som begränsar djupet. Det fungerar på det inbyggda batteriet. Det går att justera strömmen.

Big-Boy Rocks-Off. Tillverkad av högkvalitativ medicinsk silikon och är utrustad med ett mjukt och mjukt skal. Det skiljer sig åt i antibakteriell och hypoallergen funktion. Enheten är vattentålig, når kroppstemperaturen fritt, lätt att rengöra. Sju lägen av vibrationer.

Mänens nöjen. Stimulatorns form är bokstaven "G", det finns en bekväm hållare och en fjärrkontroll. Utrustad med 4-hastighetsregulator, tyst motor, vattenmotstånd.

Aneros Eupho. Patenterad anal vibrator, tillverkad av högkvalitativ plast. Anordningen är 2 cm i diameter och 10 cm lång.

Gopaldas Probe. Sam "groper" rätt organ för män och driver sin stimulans. Tillverkad av termoplastisk gummi, har en diameter av 3 cm, i längd - 10 cm.

Mavit (ULP-01). Den kombinerar en anal vibro-massager för män med infraröd och elektromagnetisk strålning. Den kan endast användas under eftergivningsperioden.

Skäm dig inte över det faktum att man med ålder kan uppleva senil impotens. Med den här hjälpen för att hantera en massager för prostata.

Prostata massager - indikationer för användning och kontraindikationer, användningsregler, sorter och pris

Män efter 40 år lämnar ofta recensioner och riktiga foton, vad är en prostata massager, och hur man använder den korrekt i praktiken. Detta är en nödvändig medicinsk anordning, som är kapabel på kortast möjliga tid för att återställa prostatakörtelns funktioner och hälsa. En massager för prostata i apotek kan köpas på en fri försäljning, men denna typ av "hjälpare" är tillgänglig för patienter i onlinepotek till bättre priser, med bra rabatter.

Vad är en prostata massager?

När du väljer och köper en urologisk massager är det viktigt att förstå vilken typ av medicinsk utrustning som är och för vilka ändamål det är nödvändigt. Faktum är att enheten ger en mekanisk effekt på prostata vävnad, vilket gör det möjligt att normalisera urinering, minska svullnad och svårighetsgrad av smärtssyndromet, undertrycka inflammatorisk process och signifikant öka sexuell aktivitet. Detta är ett slags stimulans av prostata körteln, som kan användas enligt indikationerna hos den behandlande läkaren i en bekväm hemmiljö.

Indikationer för användning

För att avlägsna de obehagliga symptomen på kronisk prostatit, för att öka mängden halvvätska och för att lösa problemet med svag styrka rekommenderar läkare att köpa i ett apotek eller beställa i nätbutiken ett effektivt stimulerande medel till prostata. Massage sessioner i detta fall kan ske i en hemmiljö, men skiljer sig åt i deras produktivitet. De viktigaste medicinska indikationerna, utöver den effektiva behandlingen av prostatit, beskrivs nedan:

 • minskad styrka;
 • erektil dysfunktion
 • uretroprostatit;
 • adenomer av prostata;
 • prostatovezikulit;
 • diagnostiserad infertilitet
 • prostataaton.

Kontra

Hem prostata massage med vibro-massager är inte lämplig för alla patienter, det finns medicinska restriktioner, vilket också återspeglas i de detaljerade instruktionerna för användning. Om du inte bekant med sådant kan du bara skada patientens hälsa. Kontraindikationer för prostata massage anges nedan:

 • akuta stadium av blåsning och hemorrojder;
 • maligna tumörer i prostata;
 • återfall av den underliggande sjukdomen
 • anala sprickor, proctit;
 • diagnos av stenar i prostata.

Hur man använder

Omedelbart efter att ha köpt en medicinsk massager bör du noggrant läsa instruktionerna, dessutom rådfråga en urolog. Förvärvet av sådana medicinsk utrustning är lämpligt inte bara för effektiv behandling utan också för förebyggande av sjukdomen. Principen om daglig användning är densamma, sekvensen av patientens handlingar är följande:

 1. Det första steget är att rengöra tarmarna själv eller med enema.
 2. Drick mycket kokt vatten - upp till 1 liter.
 3. Massager från prostatit behandlas kvalitativt med ett lokalt antiseptiskt medel.
 4. Topp med kondom för ultraljud.
 5. Smörj anus och spets av apparaten med ett vattenbaserat smörjmedel.
 6. Ta ett bekvämt läge "ligger på hans sida", med knä dras till magen.
 7. Sätt försiktigt in massagets spets i ändtarmen till ett djup på 5-7 cm.
 8. Slå på prostata vibratorn.
 9. Varaktigheten av sessionen är 5 minuter, men varje efterföljande procedur ökar med 1 minut.

Urologisk massager för prostata

Sådan medicinsk urologisk utrustning kan köpas i Moskva och St Petersburg med bra rabatt, snabb leverans. Som ett resultat av inflammation i prostata står en man inför problemet med erektil dysfunktion. Medan massören redan efter den första kursen ger en stabil positiv dynamik av sjukdomen, returnerar hanmanken. Dessutom är det ett tillförlitligt förebyggande av stillastående fenomen i vävnaderna i prostata. Det återstår bara att bestämma valet, och huvudkriteriet för utvärdering bör inte bara vara kostnaden för anpassning.

Vibrationstimulatorer

Genom att välja en sådan massager får patienten bekväma förhållanden under själva förfarandet, ett utmärkt resultat efter det att den har fullbordats. Bland de främsta fördelarna med att köpa läkare ger säkerhet, eftersom vibromassagerare är utrustade med en timer som begränsar tidpunkten för sessionen. Sessioner kan utföras hemma, inte den terapeutiska effekten försvagas. Här är de beprövade modellerna av prostata stimulanser:

 • namn - Mavit ULP-01 ELAT;
 • priset är 11 600 rubel;
 • egenskaper - effekten på prostatakörteln genom värme, pulserande magnetfält, vibrerande massage, komplett instruktion och garanti kort;
 • plusser - en säker metod för behandling, förebyggande av prostatacancer, återkomst av manlig styrka;
 • minusar - den överskattade kostnaden.