Huvud
Förebyggande

Hur man väljer och använder en massager för prostata

Prostatsmassage är en av de oumbärliga komponenterna vid behandling av kronisk prostatit hos olika etiologier.

Läkare rekommenderar att man utför denna procedur efter preliminär omfattande undersökning, helst under överinseende av medicinsk personal.

Män som stöter på ett prostatitproblem rusar ofta inte för att söka kvalificerad hjälp och därmed lansera problemet.

Detta beror på naturlig förvirring, rädsla för fruktansvärda instrument och operationer. I de allra flesta fall är sådana rädslor falska. Marknaden för medicinska varor och tjänster erbjuder ett brett utbud av massager för prostata, recensioner om vilka är mest positiva.

Den största fördelen med dessa enheter är att de kan användas hemma utan hjälp. I den här artikeln kommer vi att prata om olika klasser av vibromassers, vilka skiljer sig i åtgärdsmekanism, pris och kvalitet. Vissa användningsområden kommer att beskrivas.

Typer av massageapparater

Vibrationsmassagerare klassificeras enligt stimuliets fysiska karaktär.

Den största effektiviteten demonstrerades av anordningar som använde följande effekter:

  • ultraljud;
  • vibration;
  • temperatur;
  • magnetfält;
  • elektriska impulser.

Beroende på applikationspunkten och behovet att direkt leda till prostata genom rektum eller urinrör, är vibrerande massager uppdelade i invasiv och icke-invasiv.

Fördelen med den andra är att de är mer hygieniska, praktiskt taget inte orsakar obehag, de kan användas för att förhindra sjukdomar i prostatakörteln. Glöm inte den naturliga uppdelningen av enheter beroende på prispolitik, tillverkare, portabilitet.

Vibratorer (vibrationsstimulatorer)

Dessa enheter skapar svängningar av en viss amplitud som påverkar prostatan och stimulerar dens tömning från en stillastående sekretion. Kan vara både invasiv och icke-invasiv.

Vibrationsstimulatorer är ett utmärkt alternativ till fingermassage, eftersom de är lämpliga för självmassage hemma.

Det är nyfiken att läkare tillåter användningen av så kallade kinesiska vibratorer att få "buzz". I det här fallet förblir fördelen för pris och tillgänglighet, eftersom speciella medicinsk utrustning som är avsedda för detta ändamål är svåra att köpa.

För fullständig användning ska patienten rådgöra med den ansvariga läkaren och läsa instruktionerna.

elektromassazhery

Dessa enheter påverkar prostata med elektriska stimuli. Beroende på appliceringspunkten kan elektroderna injiceras direkt i urinröret eller läggas på perineum.

Fysioterapeutisk apparat "Ultraton"

Elektromassage förbättrar blodtillförseln till prostata och omgivande vävnader, normaliserar mikrocirkulations- och metaboliska processer. God beprövad enhet "Ultraton", efter 10 sessioner, upphör symptomen på prostatit att störa i de allra flesta fallen.

Ultraljudstimulatorer

Vibroakustisk terapi har visat sig i många medicinska specialiteter.

Ultraljudsvågor är helt ofarliga, proceduren orsakar inte obekväma känslor.

Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingen är 2 till 3 veckor. På hemmamarknaden kan du köpa "Vitafon", som är extremt lätt att använda, inte kräver speciella färdigheter.

Hur korrekt gör självmassage av en prostata?

Självmassage tekniken beror på vilken typ av enhet du använder, även om det finns ett antal allmänna principer.

Om en invasiv enhet används ska följande steg följas:

  • rådfråga urologen, välj enheten och läs reglerna för dess funktion
  • massage kan göras hemma utan hjälp
  • Förberedande rengörande emalj, blåsan bör vara måttligt fylld;
  • Enheten värms upp till 39 grader och smörjs rikligt med ett smörjmedel.
  • Massagern sätts in i rektum till ett djup av ca 5 centimeter;
  • Om en batteridriven enhet används ska den aktiva delen slås på med på / av-knappen.
  • Varaktigheten av självmassage är ca 10 minuter.

Icke-invasiva enheter injiceras inte i ändtarmen. Populär är "Straw Bull", som är effektiv för både behandling och förebyggande av prostatit.

Vilken prostata massager är bättre: recensioner av läkare och patienter

För att välja den enhet som kommer att vara av största fördel är det viktigt att samråda med urologen och bekanta sig med patientens feedback.

Vibration Prostata Hjälp-1

Prostata Help-1 är tillverkad av silikon, har en unik form, tack vare vilken punkten på vibrationen är direkt på prostata:

  • Stepan Andreevich, urolog. Denna enhet fungerar verkligen, patienter blir lättnad efter några självmassage sessioner. Det är viktigt att bara köpa enheten från officiella leverantörer, för att inte bli en förfalskning.
  • Ignat. På grund av det faktum att det är ganska dyrt att besöka en urolog ofta köpte jag den här enheten. Obehagsmakningar orsakar inte smärta i perineum och nedre delen är orolig efter en vecka.

VibroPros med vibrationselement

Enheten VibroPros är lämplig för behandling och förebyggande av prostatit:

  • Ivan. Jag använder denna vibromassage i 2 år. Jag märkte att enheten är extremt effektiv, symptomen på prostatit stör inte längre. Jag fick det på råd av min urolog, som har tränat i mer än 30 år;
  • Konstantin Mikhailovich. Jag arbetar som urolog i 20 år, jag rekommenderar den här enheten på grund av sin goda effektivitet och rimliga priser.

Apparat Mavit

Konstantin Borisovich, urologen. Denna enhet kombinerar de positiva effekterna av magnetfält, vibrationer och värme.

Patienten kan använda enheten hemma efter förhandsgodkännande.

Symtom på prostatit eller adenom i prostatakörteln slutar oroa efter 5 sessioner. Om man ska jämföra med andra massörer, är "Mavit" mycket bekvämare att använda.

Nexus Revo 2

Nexus Revo 2 skiljer sig från andra vibromassorer med funktionalitet och högt pris. Enheten erbjuder 5 olika lägen, tack vare vilket tillverkaren lyckades uppnå maximal effektivitet.

Prostata Massager Nexus Revo 2

Vladimir: "Enheten fungerar bra, men det är väldigt dyrt, och det är svårt att förstå instruktionerna. Av de 5 lägena använder jag bara en. Symtom på kronisk prostatit stör inte längre (10 behandlingssessioner). "

Prostata Massager

Prostata Massager

# 1 Meddelande Baragoz »Tis 06 maj 2014 12:20

# 2 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:38

# 3 Meddelande orlov1 »Sun 15 juni 2014 07:41

# 4 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:42

# 5 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 6 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 7 Meddelande orlov1 »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 8 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:48

# 9 Meddelande Dmitri »Tis 22 juli 2014 kl 16:33

# 10 Meddelande rinsar »Mån 18 aug 2014 1:58 am

# 11 Meddelande finland232 »Lör 06 sep 2014 11:42

# 12 Meddelande Dmitri »Ons 17 sep 2014 15:19

# 13 Meddelande skidåkare »Lör 20 sep 2014 16:17

# 14 Meddelande Dmitri »Sun 21 sep 2014 3:43 am

# 15 Meddelande Vitaliy Viktorovich »Sun 19 okt 2014 13:42

# 16 Meddelande Dmitri »Sun 19 okt 2014 11:21

# 17 Meddelande Vitaliy Viktorovich »Sun 19 okt 2014 11:34

# 18 Meddelande scarface »Tis 23 okt 2014 20:25

# 19 Meddelande hencok »Mån 29 dec 2014 02:18

# 20 Meddelande Vatheslav »Mån jan 05, 2015 10:29 am

Lär dig hur man bota prostatit

Återhämtningen börjar idag.

Detaljerad och tillgänglig på moderna sätt
diagnos och behandling av prostata sjukdomar

  • - Avslöja orsakerna
  • - Undertryck av infektioner i prostata
  • - Metoder för behandling
  • - Hur man inte blir sjuk igen och andra

Mäns forum: Behandling av impotens, tillämpning och recensioner om generiska av Viagra, Cialis, Levitra

Forum för generiska användare för behandling av impotens Viagra, Cialis, Levitra

Prostatamassagerare

  • Gå till sidan:

Prostatamassagerare

# 1 Meddelande Andreo »13 mar, 2016, 18:51

# 3 Meddelande RORO »07 nov 2016, 16:29

# 5 Meddelande SEM123 »13 nov, 2016, 19:53

Prostatamassagerare

# 6 Meddelande Tatiana »29 november, 2016, 15:08

Prostatamassagerare

# 7 Meddelande VladD »29 november 2016, 15:35

Prostatamassagerare

# 8 Meddelande Tatiana »29 nov 2016, 16:27

Prostatamassagerare

# 9 Meddelande VladD »29 nov 2016, 16:31

Den bästa massagen för prostata på recensionerna: hur man använder och gör sig själv (med foto och pris)

Det bästa sättet att förebygga och behandla sjukdomar hos det genitourära systemet för män, urologer, behandlar prostata-massage med en speciell urologisk massage. Men många män när det finns problem i den sexuella sfären är ingen brådska att konsultera specialister eller vägra att utföra den tilldelade för olika indikationer massage förfarande i sjukgymnastik rummet, utan föredrar att bli behandlad själv. Hjälp i denna prostata massager, avsedd för hemmabruk (Mavit, Nexus Revo Two, Emils och andra).

Varför är det möjligt att få ett så bra resultat i behandlingen av prostatit när man stimulerar prostata med en massageapparat? Hur väljer man en enhet som skulle vara bekväm och effektiv att använda? Är det vettigt att göra en massager för prostata själv, om den är begränsad i medel? Låt oss försöka svara på dessa frågor och ta reda på vilken prostata massager som bäst används för förebyggande och terapi av manliga genitourära sjukdomar hemma.

Beställningsordning och användning

Från den normala funktionen av prostatakörteln beror på förmågan att reproducera avkomman, en bra styrka, övergripande välbefinnande. Bakteriella infektioner, hypotermi, stillasittande livsstil leder till funktionsfel i hennes arbete och utvecklingen av olika rena manliga sjukdomar.

Urologisk massager för prostata är avsedd för självmassage av kroppen hemma och används:

  • Med smärta i bäckenområdet.
  • Med en minskning av styrkan.
  • Med svårighet med urinering.

Symtom indikerar utvecklingen av en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln - prostatit.

Som läkarna vittnar, är massagebehandling för inflammation i prostata en integrerad del av det komplicerade tillvägagångssättet vid behandling av sjukdomen, ett viktigt förfarande på vägen till människors hälsa. Men många män är emot sådana manipuleringar, med tanke på att det är oacceptabelt att störa främlingar, även med medicinska ändamål, i anuset. Läkare säger att något område av medicin, inklusive urologi, inte har skamliga eller meningslösa förfaranden. Det viktigaste för någon man är att hålla sin hälsa.

Att utse prostata-stimulering med en massager som ett sätt att behandla sjukdomen kan endast vara den behandlande läkaren efter att ha utfört det nödvändiga för att fastställa en noggrann diagnos av patientens studier.

Användningen av massager för prostatakörteln bör vara motiverad och strängt förbjuden av läkare:

  • Vid akut inflammatorisk process av urogenitala organ eller rektum (speciellt för massageapparater med termiska effekter, till exempel Mavit).
  • Vid akuta hemorrojder eller analfissurer.
  • I maligna tumörer i prostata eller i ändtarmen.

Använd massageapparater enligt instruktioner från din läkare.

Användningen av en massageanordning i dessa fall kan orsaka försämring av människans hälsa och göra mer skada än bra. Låt oss ta reda på hur den här enheten fungerar.

Typer av instrument och principen om deras funktion

På apotek finns ett stort urval av anordningar som är utformade för prostatakörming, som skiljer sig åt i utseende och funktion. De flesta massörerna är invasiva (stimulering genomförs genom att penetrera ordet genom ändtarmen). Det finns också icke-invasiva enheter för prostatit.

På den interna enheten kan massager vara:

  • Utan ytterligare funktioner.
  • Med vibrationer.
  • Elektromassage prostata (effekten av elektriska impulser).
  • Med termisk åtgärd.
  • Med verkan av magnetiska impulser.
  • Kombinerad med en annan uppsättning funktioner.

Tillverkare av massageapparater hävdar att var och en har sina egna egenskaper och fördelar gentemot andra. Men massageapparaten måste väljas för behandling av prostatit i enlighet med medicinska indikationer och personliga preferenser hos varje speciell man.

När massagen av prostata med en massageanordning, beroende på typen av apparat, uppstår en positiv effekt på huvudhankön:

  • Lokal blodcirkulation ökar.
  • Förbättrar utflödet av stillastående sekret.
  • Återhämtningen av muskelton i prostata och bäckenbeläggningen accelererar.
  • Inflammation avlägsnas.
  • Hastigheten för regenerering av prostatakörtelvävnaderna ökar.

Massage i prostata har många positiva effekter.

Ytterligare funktioner i enheten förbättrar den terapeutiska eller förebyggande effekten av massageproceduren.

För att uppnå ett bra resultat när man använder en invasiv massager för att behandla prostata är det viktigt att känna till reglerna för dess tillämpning.

Rekommendationer för korrekt användning

Att använda en prostata massager för att få de maximala hälsofördelarna borde ha rätt. När du köper enheten måste du se till att rutan innehåller instruktioner för användning. Använd massageapparaten i strikt överensstämmelse med den.

De allmänna reglerna för användning av den invasiva enheten är som följer.

  1. Innan du gör en prostata massage behöver du rengöra ändtarmen. Det är bättre att göra en enema.
  2. Att sätta kondomen på arbetsytan på apparaten för hygienändamål.
  3. Det är mest lämpligt att massera, om du ligger på din sida med knäna som dras mot din mage.
  4. Använd ett speciellt vattenbaserat smörjmedel för smörjning av anus. Sätt långsamt in enheten i ändtarmen och sätt på den.
  5. Efter sessionen ska du försiktigt avlägsna massageanordningen och desinficera ordentligt.

Det rekommenderas att utföra stimulering i 20 minuter dagligen i 10-14 dagar (beroende på den teknik som läkaren väljer individuellt).

Icke-invasiv prostata massager att använda mycket enklare: du behöver bara lägga den på en stol eller bilbarnstol, sitta på den och göra pungen roterande rörelse från sida till sida. Blåsan ska vara fullständig under proceduren.

För män som inte förstår instruktionerna till enheten eller är obekväma med ansökan, finns det lektioner på Internet om hur man korrekt masserar prostatakörteln.

Det finns ett stort utbud av massageapparater.

Populära modeller

Är det värt att köpa en prostata massager och hur man inte går vilse i att välja en användbar enhet för en man bland ett stort antal modeller? Vi kommer att bekanta sig med modellerna av massageapparater som är i hög efterfrågan bland köpare och lär sig deras egenskaper, fördelar och kostnader.

Nedan är en lista över populära massage för prostata.

Mavit är en urologisk massager av prostata, som utvecklats av specialister från Elatom instrumenttillverkningsanläggningen med deltagande av ledande urologer i Ryska federationen. Dess särdrag är att stimulering av prostatakörteln sker med hjälp av vibrationer, värmestrålning och magnetfält samtidigt, vilket möjliggör snabb positiv dynamik när den används. Denna massager för prostata, enligt urologernas mening, är mest effektiv vid behandling av kroniska inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala systemet hos män. Den genomsnittliga kostnaden för Mavit är 11 000 rubel.

Prostata Massager Nexus Revo 2 Stealth - En innovativ utveckling av forskare från Storbritannien. Funktioner av enheten: 6 nivåer av vibrationer, ett rörligt huvud, anatomiskt justerad form, påverkar inte bara prostata, utan även på perineum, vilket gör att du kan få en trevlig känsla av prostationsmassagen med vibro-massager. Enheten har en fjärrkontroll som gör att du kan ändra driftsläget när som helst. Det går upp till tio timmar i fristående läge, det kan laddas från USB. Pris vibromassazhera - 10000-12000 gnidning.

En av de populära modellerna är Nexus Revo 2 Stealth.

Korrekt Finn är en elektromasser för prostata, vars verkan är baserad på elektriska impulser. Hög effektivitet vid behandling av prostatit och erektil dysfunktion, men endast med det obligatoriska intaget av läkemedel som föreskrivs av läkaren. Kostnaden för enheten är cirka 15 000 rubel.

Emils-007. Innovativ medicinsk vibro-massager för prostata med verkan av "kallvärme" (fototerapi) och magnetfält. Effektiviteten av behandlingen av ett brett spektrum av sjukdomar i det geniturinära området hos män med enheten har kliniskt bevisats. Enligt recensioner har prostata massager Emils en uttalad antiinflammatorisk och analgetisk effekt. Kostnaden i apotek är 13 000 rubel.

Non-invasiv prostata massager "Straw Goby". Väl visat sig som ett medel för att förhindra stillastående fenomen i bäckenområdet, men med allvarliga sjukdomar är ineffektiva. Genomsnittspriset är 3500 rubel.

Den bästa massagen av prostata är svår att ringa - för varje man har han sin egen. Anordningen bör kontaktas inte bara anatomiskt, för att inte orsaka obehag, men också att väljas beroende på indikationerna. Att välja den bästa modellen för prostata-massage, samt att tilldela den nödvändiga behandlingstiden, hjälper en erfaren urolog.

Kan jag göra enheten själv

En bra vibro-massager prostata i apotek kostar i genomsnitt 10 000 rubel. Priset är inte tillgängligt för alla. Men du kan försöka göra en massager för prostata själv. Läkare är säkra på att om du exakt gör en exakt kopia av apoteket, kommer den hemlagade massagen att vara mindre effektiv.

Så kan du göra en prostata massager med egna händer? Först måste du bestämma storlek, form och diameter. Den rekommenderade längden av arbetszonen hos anordningen - 10cm, diameter - 03.02 cm föredragen form lämplig gjutform massageapparat av lera eller trä plockning rundade bar av den önskade diametern..

Enheten kan tillverkas för hand.

Du kan göra dig själv en massageapparat med ett vibrationselement. För att göra detta, från en gammal mobiltelefon eller elektrisk rakapparat med vibrationsfunktion behöver för att få en motor, lägg den i en hemmagjord lera enheter och ansluta till matar objektet.

För att kunna göra en prostata-massager själv kan du också titta på en videohandledning om detta ämne.

Hemmagjord enhet bör inte orsaka obehag under massage och ger inte i styrka och säkerhet till fabriksutrustning. Det är också viktigt att överväga möjligheten att desinficera. Det är lämpligt att visa det för en specialist för godkännande före användning. Om dessa krav inte är möjliga är det bättre att inte riskera din hälsa och genomgå ett förfarande i sjukgymnastikrummet.

Läkare övertygar medvetet männen att genomföra behandling av kroniska sjukdomar i genitourinary sfären med hjälp av massageapparater. Bedömning av recensionerna, dessa enheter hanterar helt sina funktioner, hjälper till att snabbt bli av med smärta och återställa den förlorade styrkan. En effektiv anordning för behandling och förebyggande av prostatit kan köpa eller göra av händerna på varje man. Detta förvärv kommer att hålla människors hälsa under många år framöver.

Vilken prostata stimulant är bättre att välja?

Hur fungerar prostata stimulatorn, vilket är bättre för herrarnas recensioner? Ofta har patienter en icke-infektiös form av prostatit. Det härrör från stillastående processer i prostatakörteln. Dessa fenomen återspeglas i arbetet hos mänens genitourära system. Det finns svårigheter med urinering, värk i smärta i perineum. Men ännu värre, när symptom inte uppenbaras, och sjukdomen i kroppen är närvarande. Senare reducerar en överklagande till en urolog chanserna att lyckas med behandlingen.

Hur eliminerar stagnation i prostata?

Prostatakörteln är ett viktigt organ för män. Ansvarig för frisättning av utsöndring under utlösning behåller urin från ofrivillig urladdning. Med långvariga stillastående processer förlorar den sin funktion. Ej snabb behandling kan göra övergången av sjukdomen till kronisk form. Och botemedlet är mycket svårare.

Vid undersökningen ges prostatens hemlighet. Läkaren föreskriver en behandlingsperiod baserad på laboratorietester. För att normalisera arbetet i prostatakörteln är det nödvändigt att ge utflöde av sekret. Den är försedd med en massage i prostatakörteln. Denna procedur utförs i fysioterapinrummet vid polykliniken. Läkaren föreskriver riktningen för behandlingsbehandlingen, patienten passerar den. Om behandling av sjukdomen med prostata massage recensioner var endast positiva.

Massage löser sådana problem:

  • avlägsnar från prostata en stillastående hemlighet, pus;
  • orsakar blodflödet i körteln;
  • rensar kanalerna i prostata;
  • ökar effektiviteten hos allmän terapi.

Manuell massage är inte lång, ungefär en minut. Men patienten brukar ha psykiskt obehag. För närvarande ersätts manuell prostata massage universellt med massage med speciella enheter för prostata stimulering.

De tillverkas av företag som tillverkar medicinsk utrustning. De tillåter inte bara i polikliniken, utan också hemma för att få sjukgymnastik. Dessa procedurer kan inte användas utan att konsultera en urolog och läkemedelsterapi. Även om du har fått ett bra stimulansmedel, inte självmedicinera.

0 av 7 uppdrag slutförda

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

  1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. Med svaret
  2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Typer av massageapparater

Prostastimulatorn (massageapparaten) används för att behandla och förebygga prostatit genom att stimulera prostatakörteln. Massagerare har olika former och storlekar, så individuellt val är bra gjort.

Stimulanter är indelade i grupper:

  1. Vibrationsstimulatorer. Rektaltvibrationer återställer kanalen och blodcirkulationen i körteln.
  2. Elektrisk stimulator. Under effekten av den elektriska strömpulsen förbättras musklerna, utflödet av klingans utsöndring förbättras. Lämplig för behandling av kronisk prostatit.
  3. Ultraljud. Med hjälp av ultraljud skapas mikrovibrationer som påverkar körteln. Det finns en positiv effekt på stillastående fenomen.

Urologer erkänner att en hemmassagerare kan användas som ett tillägg till behandling eller som en profylax. Men det kan bara användas som instruerat av läkaren, för att inte orsaka skada. Det är nödvändigt att välja endast kvalitetsmassagerare.

Välj ett stimulans baserat på patientens återkoppling

I butikerna av medicinsk utrustning finns det många olika massager som skiljer sig åt hur de påverkar och prissätter.

Stimulator av prostata, vilket är bättre?

Feedback från konsumenter hjälper dig att göra rätt val:

Han lyssnade på sina kollegares rekommendationer och köpte en massagesimulator Markelov. Denna hushållsapparat är lätt att använda. Massage utförs med ett speciellt munstycke (elektrod). Enheten fungerar på batterier. Impulser av elektricitet påverkar musklerna, avkopplande och bedövande.

Prostata masseras utan penetration, du kan inte avlägsna smältningen. Massagen varar i 20 minuter. Enheten har ett program som låter dig välja styrka och djup i muskelvibrationer. Förfarandet är bekvämt, utan smärtsam närvaro. Användningen av massage tillsammans med läkemedelsterapi har härdat kronisk prostatit. Enheten stimulerar inte bara prostatakörteln, de kan massera alla problemområden. Jag använder det hela tiden för att upprätthålla min hälsa.

Efter att ha fått en urolog gick jag ut med recept på antibiotika och en hänvisning till en apparatmassage i sjukgymnastikrummet. Med antibiotika är förståeligt, jag köpte den i ett apotek och accepterar det som föreskrivet. Och förfarandet var tvungen att gå. I kliniken gjorde de mig på apparaten Mavit. Jag tittade på processen, läste anvisningarna och, efter lite tvekan, bestämde sig för att köpa Mavit för hemmabruk.

Valet är baserat på det faktum att en komplex av effekter på prostata samlas in i stimulatorn. Detta är värme, massage och momentum i magnetfältet. Under applikationen känns behaglig värme och komfort. Efter ett tag reducerades smärtan, förbättrad urinering. Naturligtvis skulle en sådan effekt inte kunna uppnås utan farmakologi, jag är väl medveten, men jag tror att enheten fungerar. Och jag gillar också att det finns en timer för att inaktivera sonden. Det är väldigt bekvämt, titta inte på klockan.

Jag köpte mig en stimulerande Nexus Revo 2, han är den mest avancerade inom prostata massage. Naturligtvis inte billigt. Men jag tjänar nog för att inte spara. I enheten kan du ändra rotationsläget för huvudet och vibrationsläget. Detta gör att du kan maximera effekten av prostata. Arbetsdelen av enheten är gjord av medicinsk silikon. En underbar stimulans av prostata.

Efter massageperioden försvann smärta i perineum, urinering avgjordes. Självklart saknade jag aldrig medicin. Men jag tror att med hjälp av en stimulant är min återhämtning snabbare. Dessutom räddade han mig från att delta i fysioterapi vid polykliniken. Fick tid för affärer.

Välja en stimulans för prostata, var noga med att samordna hans varumärke med din läkare. Även de säkraste enheterna kan skada med kontraindikationer.

Massager för prostata

Massager för behandling av prostatit och dålig erektion. Finns det någon känsla eller skada på det? Är det verkligen möjligt att ersätta en prostata massage med en prokolog eller urolog och på något sätt hjälpa till att bota sjukdom?

Pris: 1290 RUR

beskrivning

prostatit - En av huvudkramarna hos män och urologer runt om i världen. Män eftersom denna sjukdom inte är trevlig orsakar obehag av urinering och sexuellt liv, och urologer eftersom det bara kan botas i cirka 30% av fallen. Det finns två huvudtyper: icke-infektiösa och infektiösa.

Baserat på namnen är det tydligt vad skillnaden är. Endera får en person prostatit på grund av blodstagnation, fysisk skada eller andra mekaniska faktorer eller blir en glad ägare till prostatit tillsammans med någon genitourinär infektion. I vilka fall kommer prostata massage hjälp och hur mycket?

I medicin kallas detta prostata massage. Vi pratar om det i samband med den här enkla enheten, rätt. Och det betyder indikationen att massagen, att den här enheten kommer att vara densamma. Därför är det för det första värt att bekanta sig med dem.

vittnesbörd

Prostatamassage rekommenderar de som har kronisk prostatit, om det inte finns någon reaktion på moderna antibiotika. Om det finns sexuell dysfunktion. Med kronisk bäckensmärksyndrom. Kronisk bakteriell prostatit och asymptomatisk prostatit. Det används också för att få en utsöndring av prostatakörteln vid diagnos. Det verkar passa alla patienter med prostatit i någon form, men som alltid finns det en "men".

Kontra

Akut prostatit, d.v.s. allvarlig inflammation, akut uretrit och inflammation i andra intilliggande körtlar. Misstanke om prostatacancer och själva cancer. Adenom av prostata. Tuberkulos av prostata. Stenar i prostata och stora cyster. Sår i rektum, hemorrojder, proktit. Som vi ser, innan vi bestämmer oss för ett så viktigt steg som att klättra in i anusen med en massager, är det fortfarande nödvändigt att konsultera vårdande läkare.

Trots förekomsten av kontraindikationer till prostata-massage, säger enhetssäljare att det är helt ofarligt:

Undvik inte säljare och falska uttalanden om vetenskaplig forskning, officiell statistik och uttalanden om kändisar. Angivligen är denna massager mycket populär i USA och det finns redan så många som 80% av amerikanska män! Vad är skalan, ah! dvs patienter med prostatit i Amerika bara 16-22% och massera sig 80% anal.

Utmärkt inlägg för Kiselevs program, naturligtvis men nonsens. Och uppenbarligen enligt statistiken år 2013 blev patienter med prostatit mindre än 5 gånger. Men är det så? Enligt officiell statistik har det årliga antalet patienter med prostatit i Amerika konsekvent varit flera år och är cirka 1,8 miljoner människor.

Och påståenden som Sylvester Stallone, Bruce Willis och andra Hollywoodstjärnor har bekännt att använda denna massager är i allmänhet blatanta lögner.

slutsats

En massager för behandling av prostatit och dålig erektion är inte en panacea. Det kan bara användas om din läkare har ordinerat en massage för din prostatakörtel och godkänt enheten. Innan du använder, måste du alltid komma ihåg om kontraindikationer!

Massage i prostata!

Mobil appGlad mamma 4,7 Kommunicera i ansökan är mycket bekvämare!

prostatit hos en man i kronisk form.

Vi försökte omvandla denna verksamhet till sex.))


Min man var ordinerad en prostata massage, och då är det inte mycket att använda för droger. Har sagt eller sagt att massagen stärker läkemedlets verkan. Mannen håller inte med någonting. Han vägrade fysioprocedurer. Jag ville göra det själv hemma och gav inte heller det.


Även jag gav mig inte, att jag skulle klättra honom med mitt finger, blev generad. Men en massager, snälla. Även som han, direkt upphetsad. Hos oss är det samtidigt både behandling och spel, följt av en snabb fortsättning.


Du köpte en hemmassagerare? Vi tänker också på en sådan sak. Mavit vill köpa.

Ja, vi köpte det, det är smart enkelt. Han masserar inte bara prostata, men påverkar det också annorlunda, med en infraröd stråle, temperatur och en magnet. Det är i själva verket inte bara en massager, men en fullfjädrad sjukgymnastik som finns i polykliniker. Bara det är kompakt

Massagerare för prostatacancer recensioner

Ditt meddelande den kognitiva »12 januari 2013, 18:41

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 januari 2013, 18:47

prostata massage

Ditt meddelande Intresserad av »12 jan 2013, 18:50

prostata massage

Ditt meddelande praktiken »12 januari 2013, 19:18

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 jan 2013, 22:32

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 Jan 2013, 22:59

prostata massage

Ditt meddelande gäst »13 januari 2013, 15:40

prostata massage

Ditt meddelande Fläkten »13 januari 2013, 16:21

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

  • Forum om prostatakörtelsjukdom
  • Ändra teckensnittstorlek
  • Utskriftsversion
  • FAQ
  • Registreringsformulär
  • Logga in

Har någon prostata-elektromassage?

Har någon prostata-elektromassage?

Vasya Pupkin »12 maj 2014, 19:13

Re: Har någon prostata-elektromasser?

Andrew »13 maj 2014, 20:00

Re: Har någon prostata-elektromasser?

Ammy "14 maj 2014, 16:34

Re: Har någon prostata-elektromasser?

Helena »15 maj 2014, 11:31

Re: Har någon prostata-elektromasser?

donat88 »16 maj 2014, 14:33

Re: Har någon prostata-elektromasser?

kolia987 »18 maj 2014, 11:19

Re: Har någon prostata-elektromasser?

Ammy »21 sep 2014, 10:55

Re: Har någon prostata-elektromasser?

Vasyad555 »23 sep 2014, 13:00

Re: Har någon prostata-elektromasser?

12car »12 nov 2014, 11:22

Re: Har någon prostata-elektromasser?

JuliaC »28 dec 2014, 12:33

  • Relaterade ämnen Svar Visningar Senaste inlägget
  • Receptet för behandling av prostata adenomlökskalor [i detta fönster]
    Elefant i forumet Behandling av folkmedicinska medel 9 17409 JuliaC: Re: Recept för behandling av adenom pr
    [i det här fönstret] 17 jan 2015, 2:08 pm
  • Vem behandlade prostata adenom med pumpafrön? [I det här fönstret]
    KRUTOY_BAKINECH i forumet Behandling av folkmedicinska medel 9 6020 Svetlana: Re: Vem behandlade aden
    [i detta fönster] 20 juni 2015, 12:13
  • Prostatacancer i 4: e etappen - en vetenskapsmännens anteckning från personlig erfarenhet [i detta fönster]
    1, 2Vyacheslav Rodionov i forumet Din upplevelse 12 10615 OliverHant: Re: Prostatacancer i 4: e etappen-
    [i detta fönster] 06 Mar 2018, 12:13
  • Kan prostata sjukdomar orsaka infertilitet [i detta fönster]
    1, 2Alexey i forumet Behandling med traditionella metoder 13 5553 almat: Re:
    [i detta fönster] 12 maj 2016, 02:01
  • Effektiv behandling av prostatacancer i Israel [i detta fönster]
    Farfar Mazai i forumet Annonser, reklam 0 234 Farfar Mazai [i detta fönster]
    12 januari 2018, 00:39
  • Ett högt index av hunden med prostata adenom är hur mycket? [I det här fönstret]
    1, 2Pus-Pus i forumet Symptom, orsaker, diagnostik 12 15228 Vyacheslav Rodionov: Re: Hundens höga index pr
    [i det här fönstret] 13 juni 2016, 10:30
  • Recept för behandling av prostatacancer med hemlock [i detta fönster]
    1, 2Elefant i forumet Behandling av människors pengar 11 5235 AndrePoomy: Verifierade Torrenter att ange
    [i detta fönster] 30 maj 2018, 05:50
  • Är kastration nödvändig för prostatacancer? [I det här fönstret]
    1, 2Vasya Pupkin i forumet Behandling med traditionella metoder 11 13917 Vyacheslav Rodionov: Re: Gör kastration med ra
    [i detta fönster] 13 juni 2016, 10:37
  • Hur många lever med prostatacancer [i detta fönster]
    1, 2Michael i forumet Din erfarenhet 16 17310 Marinin: Re: Hur många bor med cancerproff
    [i detta fönster] 16 maj 2018, 12:01
  • Prostatacancerbehandling i Israel [i detta fönster]
    idoctor i forumet Annonser, reklam 0 579 idoctor [i detta fönster]
    01-Jul-2017, 14:22

Vem är online

Användare som surfar på detta forum: Inga registrerade användare och 1 gäst