Huvud
Analyser

Prostataapoteksmassagerare

Information om massagepraxis kom till oss från en lång tid. Även i de gamla skrifterna nämndes fördelarna med en vibrerande massage som utförs av doktorn Asklepiad.

Den största popularitet han fick under 20-talet. Med sin hjälp började prostatit att botas. Massager manlig reproduktionskörtel, vars pris i stor utsträckning beror på designen av enheten och dess tillverkare, rekommenderas av många specialister.

Det är nödvändigt för daglig användning som ett profylaktiskt mål och för behandling av sjukdom som ett komplement till förskrivande läkemedel.

Fördelar för män

Urologer, utse män till behandling vibro-massager, betonar att hans fördel är:

 • i intensifieringen av cirkulationsprocessen i de zoner där stagnation observerades;
 • i normaliseringen av duktaltillståndet;
 • i att stärka processerna för regenerering och återställande av prostata
 • vid ökning av muskeltonen och normaliserande blodtryck.

Således ges en man möjlighet att använda enheten själv utan att tillgripa hjälp utanför.

Typer av prostata massörer

Alla vibrerande massager som skapats för behandling av prostata kan delas in i två typer: invasiva och icke-invasiva enheter.

Invasiva enheter

Egenheten hos invasiva enheter är att de sätts in i anusen. Hos vissa patienter orsakar detta förfarande lite obehag.

Invasiva enheter ger en påtaglig effekt, som består av följande punkter:

 1. På en bakgrund av termisk strålning värmer tarmkanalerna upp och värmen når prostata. Tillsammans med antibiotikabehandling stiger organismens resistens mot inflammatoriska processer.
 2. muskelvävnaderna i prostata och bäckenorganen stimuleras från vibrationsåtgärden. Som ett resultat börjar prostatsjuice att separera och röra sig längs kanalerna;
 3. från magnetisk strålning minskar den inflammatoriska processen och samtidigt utlöses mekanismen för cellförnyelse.

Utbredd användning i praktiken fick sådana invasiva enheter som:

Icke-invasiva enheter

Ett alternativ till invasiva enheter som injiceras i ändtarmen och ger ett visst besvär är icke-invasiva anordningar. De är mindre effektiva, men praktiska att använda.

Sådana anordningar kan ha en annan design. På några av dem behöver du sitta ner så att den vibrerande delen ligger över pungen, andra föreslår en mjuk manuell massage med enheten på ett visst ställe.

Listan över icke-invasiva urologiska massörer för behandling av prostatit och adenom innefattar:

Hur mycket kostar det att göra massage i kliniken?

I ryska kliniker kan specialister utföra prostata-massage genom att använda en av två metoder: fingermassage eller hårdmetod. I det första fallet införs pekfingret i patientens anus, varefter långsamma rotationsrörelser görs.

Direkt prostata massage med ett finger

I de två första metoderna utförs en lätt massage, följt av försiktiga försiktighetsåtgärder. Exponeringsprocessen varar i 1 minut. Att massera den sjuka körteln behövs med en paus på 1-2 dagar.

Den maskinvaruinvasionella åtgärden är pneumomassage, när prostata komprimeras av tryckluft. Masseringsprocessen utförs i 5 minuter. Effektiviteten av vibro-massage är inte annorlunda än fingeren.
Därför är skillnaden i priset för ett förfarande mellan de två metoderna obetydligt.

I Moskva är kostnaden för ett fingermassageförfarande 900 rubelar, effekten av en hårdmetall är 1000 rubel.

I St. Petersburg, beroende på kliniken och graden av doktors kvalifikation varierar kostnaden för digital massering mellan 600 och 900 rubel. I Pskov, Kaliningrad, Smolensk är den genomsnittliga kostnaden för en fingersmassasession 800 rubel.

Pris på enheter för prostata massage i apotek

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

I olika apotek kan priserna för enheterna variera avsevärt.

Det är lämpligt att analysera genomsnittspriser eller ange priserna för de enheter som studeras:

 • Apparat Nexus rovo (Kina) på batterier som säljs för 2560 rubel. Detta är det billigaste alternativet. Modeller med inbyggt batteri och kontrollpanel i genomsnitt säljs för 11 500 rubel;
 • handstimulatorer av INTROGUP-gruppen säljs till ett pris av 3000 till 3 700 rubel;
 • elektromasser Mavit ULP-01 kan köpas i genomsnitt för 10 700 rubel;
 • enheten Prostata hjälp MP på batterier kostar 1700 rubel. Ereton säljs i apotek till ett pris av 8 300-9 200 rubel. Electromassage Emils 007 kan köpas för 9900 rubel;
 • Apparaten "The Straw Bull" kostar 7000-8000 rubel. Simulatorn Markelova säljs i genomsnitt för 10 000 rubel. En stark prisspridning observeras på Vitafon, som kan köpas till ett pris av 4300-12000 rubel.

Var annars kan jag köpa enheten?

Förutom officiella apotek som säljer massörer kan enheter för prostata massage köpas på olika platser:

 • Hem urolog IntroGUP säljs aktivt via resursen "Just useful";
 • ApotekslösningarForHealing säljer en Prostate Help MP-1 massager. Det implementeras också på den officiella hemsidan för rrostata-help;
 • Gramix.ru säljer enheten Vitafon;
 • Webbplatsen "Dealmed" och "Zdorovushka" säljer urinhaltig elektrostimulator Ereton;
 • onlinebutik "Mr. Joy" säljer vibro-massager Emils. Webbplats Silomax.ru erbjuder enheten Vibroprost;
 • online butik extazshop.ru och Paradis d'Amour säljer en vibrator för prostata Duke Fun Factory;
 • resursen hos företaget LLC "Sportfors" är engagerad i försäljningen av Markelov-simulatorer. Det kan också köpas på webbutiken trenmarkelova.ru, som är den officiella återförsäljaren av de beskrivna produkterna.
 • En online-butik av företaget "Mirid" säljs av Ermak. Webbplatsen för MENQUESTIONS.RU-butiken säljer en vibrerande massager "Straw Bull" och Mavit Ulp-01.

Billigaste massager

Massager Prostata hjälp MP-1 är den billigaste invasiva enheten. Det är en krökt produkt, vars vibration kommer från ett aktivt batteri. Enheten kan köpas i nätbutiker, på apotek är den inte till salu. Medelpriset på enheten är 1300 rubel.

Massagerprostat hjälper MP-1

Den billigaste patenterade invasiva massagen är den ryska enheten för behandling av prostatit "Home Urologist". Det här är en analog av den importerade INTRAGUP-massagen, som verkar på den ömma punkten genom att "buckla" kammarens mjuka skal när man pumpar luft. Priset är i genomsnitt 3000 rubel.

Med tanke på olika modeller av massager av företaget Nexus Revo (Tyskland) kan du markera Nexus MAX 5 - det är en enkel modell på ett batteri som kostar 2560 rubel. Mot bakgrunden är liknande enheter med inbyggt batteri och många funktioner mycket dyrare. Deras pris varierar från 5000 till 8000 rubel.

Recensioner av patienter och läkare

Läkare rekommenderar alltid innan du köper en vibrator, kontakta en läkare.

Läkarens rekommendation är baserad på studien av människans kliniska tillstånd, hans sjukdomsfas och typen av exponering som ska ges till mannen så att han kan få maximalt resultat från rutinerna.

När man köper en massager ska en person tydligt förstå vad han behöver: prostata behandling eller förebyggande åtgärder. Om målet är terapi, ska enheten köpas i etablerade organisationer, till exempel i salarna i Medtechnika-nätverket. I andra fall är inköpet möjligt på olika detaljhandelsresurser och onlinebutiker.

Med tanke på det stora utbudet av vibro-massage för behandling av prostatit, svarar läkare bra om sådana som testats i praktiken modeller som:

 1. vibromaser Mavit, som verkar på prostata genom elektromagnetisk och infraröd strålning;
 2. Emils 007, Resultatet av detta uppnås genom effekten av fototerapi och vibrationer.
 3. Nexus Revo, som verkar på prostata genom djup massage;
 4. elektromasser Markelova, vars effektivitet bestäms av yttre vibrationstryck;
 5. Straw Goby, som påverkar körteln på ett externt sätt och masserar problemområdet.

Kommentarer av män som använde vibro-massager för prostata, är positiva. Här är vad de skriver på forumet om olika enheter:

 1. "Jag led av prostatit från en tidig ålder. Att uppnå smärta var ansträngande. Att dricka var nödvändigt inte tid antibiotika, BADy. Men resultatet var alltid tillfälligt. Jag blev plågad tills jag köpte Straw Bull. Efter 3 veckor efter massage såg denna mirakelanordning förbättring: smärtor gick, orgasmen blev ljus och lång. Män, slösa inte pengar. För att hjälpa dig kan jag verkligen, som jag, halmbullen. " Svaret var kvar av 30-årige Alexei från St Petersburg.
 2. "Jag behandlade prostatit långt och ineffektivt tills jag bestämde mig för att köpa Markelovs elektriska massageapparat. Köpa enheten, tills slutet inte trodde på dess effektivitet. Men det slutliga resultatet blev positivt överraskad för mig. Massage utförd på elektroden "kronblad". Signalstyrkan översteg inte 25 enheter. Första gången jag masserade mer än en timme. Det var en förvärring, om vad läkaren varnade för mig på förhand. Efter hela massagekursen var det en efterlängtad lättnad. Jag rekommenderar all den här enheten säkert. " Svaret lämnades av 39-årige Mikhail från Moskva.

Relaterade videoklipp

På effektiviteten av prostata massager i video:

Som du kan se från praktiken är massager för prostata ett effektivt botemedel mot stillastående fenomen. Det är därför de är så många bra recensioner finns på internet från både läkare och patienter som praktiserat massage med hjälp av olika enheter.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Massager för prostata att köpa i Moskva - Medtechnika Moskva

Massager för prostata

Vid de första symptomen på prostatit och prostata adenom upplever en person smärta, obehagliga smärtor, frekvent uppmaning att urinera, män har problem med erektion. Om sådana symtom inte uppträder bör du konsultera en läkare och genomgå en behandling.


Du kan köpa en prostata massager i onlinebutiken "Medtekhnika" i Moskva. Lägsta priser och kvalitet på medicinska produkter i Moskva medicinsk utrustning butik nära tunnelbanestationen "Savyolovskaya".

Den ertonomiska apparaten av retret

Arbetet baseras på den komplexa effekten av pulserad elektrisk ström, magnetfält och vibrationer. Det används för behandling av urologiska sjukdomar, främjar behandling av kronisk prostatit, problem med erektion, lindrar inflammation och svullnad.

SMART-PROST apparat urologisk fysioterapi + b / n leverans!

Infraröd mjuk uppvärmning, 32 olika vibrationsmassage av prostata med olika kapacitet. Den magnetiska effekten av två typer är ett konstant eller alternerande fält. Enheten går från 220 V. Strömförsörjning: spänning - 12 ± 0,6 V, ström - upp till 1,0 A. Ström - 20 W.

Mavit (SFM 01)

Har en terapeutisk effekt på tre sätt: värme, pulserande magnetfält och en mjuk vibrerande massage. Magnetisk induktion: 3 - 30 mT. Arbetsytans temperatur: 37,5 - 42 ° C. Strömförsörjning 220 ± 22 V vid en frekvens av 50 Hz. Anordningens vikt: 0, 66 kg. Boken "Rainbow of opportunities" i en present!

Massager (stimulant) av prostata Nexus Revo 2

Urologisk prostamassager med vibrationsfunktion, tillverkad av medicinsk silikon, med en droppformad form.

Prostata Massager Nexus Revo Stealth med fjärrkontroll

Modellen skiljer sig från närvaron av en kontrollpanel för att styra proceduren, och är också utrustad med funktionen av oberoende rotation av det inbyggda huvudet. Beläggningsmaterialet är silikon, ramen är av höghållfast plast. Rotationshastigheten hos huvudet är 35 rpm. Två hastighetslägen, 6 vibrationer.

Prostata Massager Nexus Revo Slim

Den vattentäta modellen med kontrollpanelen skiljer sig från en tunnare axel. 2 rotationshastigheter på axeln, 6 stimuleringsformer, 34 kombinationer av inflytande. Det finns en funktion av rotation av huvudet. Materialet är plastbelagt med medicinsk silikon.

Applicering av en massager för prostata

Enheten har en stimulerande effekt på bäckens organers muskler, vilket reducerar smärtsyndromet. En medicinsk massageapparat för prostata massage rekommenderas för användning hemma. För profylaktisk stagnation av cirkulationen i det lilla bäckens organ i flera århundraden utfördes prostata massage med hjälp av speciella anordningar. Således bevisar forskare och forskare i den medicinska akademin att när man utför profylaktiska procedurer för prostatit kan män behålla styrkan fram till ålderdom.

Vilket är den bästa prostata massager att välja självtillämpning?

Bland många olika typer av massageapparater som rekommenderas för behandling av prostata sjukdomar finns flera av de mest populära och effektiva enheterna - Mavit, Ereton och Smart Prost. Dessa modeller är inte bara lätta att använda, men också effektiva! Tack vare introduktionen av de senaste vetenskapliga fysioterapiteknikerna i enheter för proceduren bekräftar läkare effektiviteten och de höga resultaten i behandlingen av kronisk prostatit och andra sjukdomar inom detta område. Pulsström, magnetoterapi och vibrerande verkan i komplexet möjliggör en kort tid för att förbättra patientens tillstånd och att botas hemma, utan att uppleva någon olägenhet när man går igenom förfarandena i en medicinsk institution.

Massager för prostata

Med tiden kan prostatakörteln utveckla patologiska processer som leder till ackumulering av slemsekretion, vilket påverkar prostata negativt. Dessa kluster är inget annat än patogena bakterier som orsakar sjukdomar i det genitourära systemet, inklusive adenom, prostatit och impotens.

Enligt statistiska data står 95% av männen för problem i samband med prostatakörteln. De första tecknen på avvikelser uppträder, med början på 30 år. Men ibland kan patologi vara asymptomatisk i många år och, om det inte finns förebyggande åtgärder, kan degenereras omedelbart till kronisk form.

Faktorer som orsakar trängsel och prostatit

I en frisk kropp kan hemligheten utsöndras från kroppen i sig. Men det finns många faktorer som leder till stillastående fenomen och ackumulering av patogen slem.

Dessa inkluderar:

 • dålig ekologi;
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • försvagat immunförsvar;
 • dåliga vanor
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • frekvent byte av partners
 • stillasittande livsstil;
 • skada.

Vetenskapligt faktum: Enligt statistiken förvärvar mer än 70% av männen vars verksamhet är förknippad med stillasittande livsstil (förare, kontorsarbetare) prostata sjukdomar i åldern 30-35 år.

De första tecknen på en överträdelse av prostatafunktionen

De första alarmerande symptomen på stillastående fenomen och utseende av prostatit är:

 • kränkningsförmåga
 • smärta eller obehag vid urinering
 • frekvent uppmaning att urinera
 • försvagning av urinströmmen;
 • generell sjukdom
 • ökad svettning;
 • frekventa förändringar i humör;
 • smärta i ljummen, sacrum, perineum.

Sjukdomen påverkar ett stort antal män i åldern 35 år och äldre. Prostatit är smutsigt eftersom det kan ta lång tid att gå asymptomatiskt och omedelbart gå in i kronisk form, vilket är svårare att behandla. Av denna anledning rekommenderar experter en årlig undersökning.

Men vad händer om sjukdomen redan har diagnostiserats? Den mest effektiva metoden för behandling hittills är prostatamassage, vilket gör att du kan ta bort patogener. Men inte alla män är överens om hur ett sådant förfarande passerar. Ett alternativt och effektivt sätt att lösa problemet är användningen av en massager för behandling av prostatit.

Vad hotar ytterligare stagnation i prostata

Förutom prostatit kan de resulterande klumparna i prostata bli den främsta orsaken till försämring av kvaliteten på sexuellt liv, vilket uttrycks i följande:

 • minskning av produktionen av manliga hormonet - testosteron;
 • trög erektion
 • minskad libido;
 • tidig utlösning
 • infertilitet.

Om du har minst ett av symtomen kan prostata massage ordineras. Men inte alla män är redo att genomföra sådana förfaranden på läkarmottagningen. Därför är användningen av en massager för behandling av prostatit den bästa lösningen på problemet utan nedsättande kampanjer till urologen.

Vad är effekten av prostata massager?

Fördelarna med att massera prostata med en massage maskin är följande:

 • förbättra kvaliteten på sexuellt liv
 • återställande av prostatens ton
 • eliminering av inflammatorisk process
 • ökad libido;
 • avlägsnande av stillastående sekretioner.

Massage massage rekommenderas och för förebyggande ändamål för att upprätthålla maskulin styrka och hälsa.

Typer av massager för prostata

Det finns två typer av massageapparater: invasiv och icke-invasiv.

Invasiva modeller är enheter som verkar direkt på prostatakörteln genom att sätta in enheten i ändtarmen. Med regelbunden och korrekt användning kan de ge bra resultat och minska behandlingen med mediciner.

Icke-invasiva enheter används utan penetration i anusen. Men deras effektivitet är mycket lägre, eftersom de inte direkt påverkar prostatakörteln. Sådana massager är mer lämpliga för profylaktiska ändamål men inte för behandling.

Därför försvinner frågan om vilken man väljer en massager för prostatabehandling. Experter rekommenderar att stoppa valet på den invasiva modellen.

Den bästa invasiva massagen

Hittills är marknaden fylld med anordningar för att utföra massage-manipuleringar av prostatakörteln. Men vilken prostata massager är bättre? Senast en ny
urologisk massager för prostata för män av invasiv typ, vilket anses vara en av de mest effektiva.

Det låter dig eliminera kronisk prostatit utan hälsoskada, för att normalisera cirkulationen i bäckenregionen. Dessutom förbättrar stimulansen av prostatakörteln erektionen.

Enheten har inga analoger och är väldigt bekväm att använda. Regelbunden användning av prostata massager hjälper till att normalisera utflödet av utsöndring från prostata och förkorta perioden av terapeutisk behandling. Enheten har en anatomisk form, så att du kan använda en massager utan att tillgripa någon annans hjälp, vilket gör användningen mer bekväm.

En effektiv manlig prostata massager är gjord av högkvalitativ medicinsk silikon, som är helt hypoallergen och säker för hälsan.
Anordningen var utformad speciellt för självständig användning.

Fördelar med en medicinsk prostata massager

En unik enhet har en stor lista över fördelar över sina motsvarigheter:

 • Den optimala anatomiska formen möjliggör användning av massageapparaten utan hjälp.
 • har ett optimerat vibrationsläge, vilket är mest effektivt;
 • stärker läkemedlets verkan och främjar en snabb återhämtning
 • orsakar ingen känsla av obehag vid användning
 • ger glädje under applicering;
 • ger korrekta effekter på prostata;
 • orsakar inte allergier
 • gjord av vattentätt material;
 • kan användas som förebyggande åtgärd;
 • bekvämt och lätt att använda;
 • godkänd av ledande experter
 • har en låg kostnad.

Denna medicinska prostata massager för behandling av prostatit är den mest populära utomlands, direkt i USA, på grund av dess höga effektivitet, användarvänlighet och lågt pris jämfört med liknande enheter. Dessutom kan anordningen efter härdning användas från tid till annan som profylaktisk mot stillastående fenomen och som en anordning för att förbättra kvaliteten på sexlivet.

Principen för den urologiska massagen

Stimulerande-massager prostata har en enkel arbetsprincip, så speciella problem med hur man använder en prostata-massage maskin bör inte uppstå.
Anordningen genom progressiva vibrerande rörelser masserar prostata genom analkanalen, klämmer ut purulenta kluster. Fartyg expanderar och på bekostnad av detta finns ett utflöde av hemlighet, och penetrationen av läkemedel i inflammerad plats förbättras. Med hjälp av vibrationer finns också muskelavslappning, vilket förbättrar tonen, tar bort smärta, svullnad och inflammation i prostata.

Efter flera förfaranden märker många patienter signifikanta förbättringar i tillståndet, och efterföljande manipuleringar med massage är även trevliga.

Enligt vetenskaplig forskning, efter att ha använts en medicinsk prostata-massager från prostatit, uppstår patientens botemedel 3 gånger snabbare.

Resultat av att använda en massageapparat

Effektiv anal prostata massager med regelbunden applikation ger dig möjlighet att uppnå följande resultat:

 • bli av med suppuration;
 • normalisering av urinering
 • eliminering av obehag och smärta
 • avlägsnande av inflammation i prostata
 • förbättring av patientens allmänna tillstånd
 • ökad muskelton och blodkärl;
 • förbättring av spermiernas kvalitet och motilitet hos spermier
 • ökad styrka och sexuell lust;
 • långvarig erektion.

Efter att ha gått över hela massagen med en massagestimulator garanterar tillverkaren en fullständig botemedel mot prostatit utan efterföljande återfall. Men det är värt att komma ihåg att en sådan effekt endast kan uppnås med komplex behandling. Glöm inte att ta medicin, vilket bör ordinera en läkare.

Indikationer för användning av anal massager

Urologisk prostata massager är indicerad för användning med följande problem:

 • kronisk form av icke-infektiös prostatit och i vissa fall infektiös;
 • nedsatt erektion
 • upprörd urinering
 • infertilitet mot en bakgrund av prostatit;
 • som profylaktiska åtgärder av kongestiva fenomen i prostata.

Hur man använder en massageapparat

Den urologiska enheten åtföljs av detaljerade användningsanvisningar, där all nödvändig information är tillgänglig samt en beskrivning av hur man använder en prostata-massageapparat.
För dem som aldrig har stött på en sådan typ kommer vi att beskriva den detaljerade tekniken hur man applicerar en prostata massager hemma:

 1. Tarmen tömms naturligt eller med emalj.
 2. Blåsan bör fyllas före proceduren för en lämplig förskjutning av prostatakörteln. För att göra detta, drick en liter vatten i 1,5 timmar före massage.
 3. På munstycket avsedda för infogning i analgången, sätt på en medicinsk kondom och smörj den med petroleumgel.
 4. Munstycket injiceras liggande på baksidan, medan benen böjs vid knäna.
 5. Slå på vibrationsläget och ge effekt från 3 till 5 minuter.
 6. Efter proceduren måste du urinera.

Varje efterföljande procedur ökar i varaktighet med 1 minut. För en fullständig botemedel måste du hålla 10 eller fler sessioner.

Enheten upprepar fullständigt organets anatomiska struktur och berör maximalt prostatakörteln och masserar den effektivt. Stången som verkar på prostata är täckt med ett mjukt och behagligt snertilikonmaterial, vilket med hjälp av ytterligare inskärningar stimulerar körtelen.

När första resultaten visas

De första positiva resultaten från att använda prostata-massagestimulanten kommer om några dagar. De värkande smärtorna i inguinalområdet går bort, obehagliga känslor elimineras vid tidpunkten för urinering.

Komplett återhämtning observeras efter 1-2 månader från det att anordningen användes.

Kontraindikationer för användning av urologisk massageapparat

Trots många fördelar och hög effektivitet har även den bästa prostata massagern vissa kontraindikationer för användningen i samband med följande sjukdomar:

 • akut prostatit, åtföljd av ökad temperatur och berusning av kroppen
 • hemorrojder;
 • stenar i prostatakörteln;
 • proctit eller paraproctit;
 • akut cystitisk form;
 • sent stadium av adenomutveckling eller prostatatuberkulos;
 • postoperativ period vid kirurgisk behandling av ändtarmen;
 • epidimit;
 • åderbråck, tromboflebit.

Som du kan se från listan visas inte alla män prostata massage, även vid stillastående förhållanden. Användningen av en massager är möjlig endast efter härdning av ovanstående sjukdomar.

Var kan man köpa urologisk massager

Var kan man köpa en prostata massager och inte gå in i en falsk? Du kan beställa en prostata massager i tillverkarens webbutik, vilket garanterar kvaliteten på din produkt.

Köp urologisk prostata massage för apoteket för tillfället erbjuds inte, eftersom det tillförs till den ryska marknaden i ett begränsat antal tillverkare på grund av rädsla för förfalskad produkt.

Kostnaden för stimulans-prostata massager

Hur mycket är en prostata massager du kan kolla på tillverkarens officiella hemsida.

Det gamla priset på en prostata massager var 2580 rubel. Hittills har tillverkaren genomfört en åtgärd och låter dig köpa varor med 50% rabatt till en kostnad av 1.290 rubel.

Leverans- och betalningsmetod

För invånare i Ryssland betalas betalning för varor genom kontanter vid leverans efter mottagande av paketen.

Leverans efter beställningen sker, vanligtvis inom två arbetsveckor och beror till stor del på bostadsområdet.

I sådana stora städer som Moskva, S: t Petersburg, Kazan, Jekaterinburg och Ufa finns det en kurirleveransservice som låter dig ta emot varor direkt till ditt hem.

En massager från Kazan levereras av Media Sail LLC.

Sekretesspolicy vid beställning

Massagerns internetbutik för behandling av prostatit garanterar fullständig konfidentialitet vid mottagandet av ordern.

Massageraren skickas i en obekräftad låda utan några inskriptioner, vilket ger fullständig anonymitet.

Recensioner av läkare om massageapparaten

Hittills är den mest effektiva metoden att bli av med prostatit prostata massage i kombination med läkemedel och fysioprocedurer. Men många patienter, med tanke på delikatessen av problemet, vågar inte att besöka det urologiska kontoret för massage. Av denna anledning rekommenderar jag att du använder en invasiv urologisk stimulator-prostata massager från prostatit, vilket gör det möjligt för dig själv att själv utföra procedurerna. Det är helt säkert och tack vare den optimerade anatomiska strukturen passar den hårt i prostatakörteln och påverkar den effektivt. Efter flera sådana förfaranden märker mina patienter en markant förbättring av deras hälsa.

Mikhail Valerievich, urolog

Många män tenderar att underskatta allvaret av de konsekvenser som prostatit kan leda till. Kronisk form av sjukdomen kan leda till bildandet av cancer tumörer, infertilitet och impotens. För att undvika dessa komplikationer, rekommenderar jag att du behandlar prostata-massage som en behandling eller använder en speciell prostata-massager, vilket inte är mindre effektivt än massageförfaranden.

Anatoly Sergeevich, urolog

En invasiv typ av medicinsk massage påverkar effektivt prostatakörteln genom vibrationsrörelser. Den är tillverkad av allergivänliga material och passar perfekt till prostatan, upprepar sin anatomiska form, så dess användning är helt säker och kommer inte att orsaka några skador på inre organ. Enheten är tillräcklig för att bara använda några minuter om dagen för att uppnå en fullständig botemedel. Behandlingsförloppet ska vara minst 10 förfaranden.

Sergey Viktorovich, Head. Institutionen för urologi

Kundrecensioner om anal massager

Jag trodde aldrig att prostatit skulle påverka mig vid den tiden. Jag försökte mycket droger, men de gav bara tillfällig lättnad. På massage hos urologen vågade jag inte, därför och har bestämt mig för att prova eller smaka den nya invasiva massagen. Efter det tredje förfarandet kände jag en märkbar förbättring. Urinningen började normalisera, smärtan i ljummen blev mindre. Två veckor senare kände jag mig som en helt annan person och kände igen glädjen i sexlivet. Definitivt rekommenderar jag den här enheten.

Valery, 35 år gammal

Jag vågade inte prata om problemet, även med min fru, för att inte tala om en vandring till urologen i syfte att massage. Alla symptom på prostatit var uppenbara, och jag bestämde mig för att beställa en massager via Internet, speciellt tillverkaren garanterade fullständig anonymitet. En vecka senare kände jag mig betydande förbättring, och en månad senare kände jag mig frisk, en fullvärdig man. Tack vare tillverkaren, som tillåter att lösa ett så noggrant problem för många män.

Oleg, 42 år gammal

Jag började sjukdomen så mycket att nästa attack slutade med att en ambulans anlände och pumpade urinen med en kateter. Därefter bestämde jag mig för att ta upp min hälsa med full allvar. Jag köpte en massa droger, men de gav bara en liten lättnad. Läs på forums recensioner av män som har stött på ett sådant problem. Många av dem rekommenderade anal prostata massager, vilket hjälpte dem att bli av med svampen. Jag bestämde mig för att beställa enheten och prova på mig själv. Jag vill säga att det här är en bra sak som verkligen hjälper. Jag gick igenom 10 sessioner och glömde generellt vad smärta är.

Massager för prostatit

Modern medicin erbjuder män många olika behandlingar för prostata sjukdomar. Massagen för prostatit är en av de mest effektiva bland dem, även om den inte tycker om sådan popularitet som läkemedelsbehandling eller mottagning av folkmedicinska lösningar. Många vill inte använda det på grund av skam eller någon form av fördomar, men med hjälp av denna enhet kan du utföra terapeutisk terapi hemma. I motsatt fall måste patienten gå till sessioner med en obekant massör för att utföra en massage i prostatakörteln genom fingrarna.

Att massera prostata är en mycket användbar åtgärd, för bidrar till att förbättra blodcirkulationen och metabolism i inflammationsberoende vävnader. Men bara med hjälp av att bli av med prostatit kommer inte att fungera, särskilt om det har en bakteriell natur. Därför är det nödvändigt att följa alla läkares rekommendationer och ta varje behandling till slutet, annars kommer ett återfall att uppstå vid den första provokationsfaktorn.

Vad kan en massager göra?

Prostatamassage har en hel del positiva sidor, tack vare vilken det kan användas inte bara av sjuka men också av friska män för förebyggande av genito-urinvägar. Med prostatit används en massager för behandling av anledningen till att stagnerade fenomen i de flesta fall blir orsaken till patologin. Enheten hjälper till att eliminera stagnation av blod och lymf, liksom prostatajuice, som inte klarar av fysiska övningar. Det är därför det är så viktigt att ägna tid åt förfarandet, särskilt om det starkare könet inte har en partner.

Hantera stagnation av sperma och kan vara genom sex, läkare rekommenderar alltid regelbunden sexuell aktivitet till patienter.

Vilka effekter kan uppnås vid prostata massage:

 • Eliminering av organets svullnad
 • Smärtlindring
 • Förbättringar i blodmikrocirkulationen
 • Tillhandahållande av utflöde av stillastående sperma
 • Accelerationer av regenerering av drabbade vävnader

Betydelsen av att avlägsna sekretionen av prostatakörteln ligger i det faktum att vid stagnation kan det lätt börja multiplicera patogena mikroorganismer. Detta kan i sin tur leda till uppkomsten av en abscess (purulenta formationer), konkrementer (stenar i prostata) samt förvärring av inflammatoriska fenomen. På grund av accelerationen av blodcirkulationen får prostata mer syre och näringsämnen, vilket hjälper till att återställa sina funktioner. Samtidigt assimileras mer användbara ämnen från läkemedel, och den terapeutiska effekten från dem blir följaktligen starkare.

Vid inrättandet av blodcirkulationen är det ofta en ökning av skyddsfunktionerna och en förbättring av reproduktionssystemets aktivitet. Även en frisk man kommer att dra nytta av en massage med någon typ av apparat / massageapparat, tk. det ökar aktiviteten av erektil funktion och stabiliserar den hormonella bakgrunden. Det rekommenderas att massera med honom under stillasittande arbete, långvarig avhållande från intima kontakter, övervikt, när det finns alla förutsättningar för kränkningar av blodcirkulationen.

Indikation för proceduren

Välj för proceduren läkaren kan ge massageapparater med olika ytterligare funktioner: vibrering, magnetfält, uppvärmning etc. Kostnaden för enheter med flera funktioner kommer givetvis att vara högre, men patienten kommer att dra nytta av det. Dessutom kan han använda enheten och efter återhämtning för förebyggande ändamål, använder vissa till och med dem för nöje. Så priset på en elektrisk massager från prostatit kan vara från 2 till 10 tusen rubel, beroende på dess konfiguration. Välj det bättre efter att ha hört en läkare, tk. han vet bäst vilka typer av terapier som kan hjälpa till i ditt speciella fall.

Användning av massageapparaten rekommenderas vid utveckling av en kronisk process, tk. Akut prostatit kan orsaka smärta under sessionen. Indikationer för massering kan vara:

 1. Stagnation i bäckenet
 2. Störning av sexuell funktion
 3. Fertilitetsstörningar
 4. Prostataadenom (godartad vävnadsproliferation) vid initialt stadium
 5. Predisposition till prostata utseende, vara i riskgruppen för dess utveckling

Påverkan kan utföras invasivt och icke-invasivt (utan direktkontakt med den drabbade kroppen). I det första fallet sätts massagern i ändtarmen och masserar prostata direkt genom en tunn vägg som skiljer anus och körteln. I det andra fallet utförs massage i ljumskområdet genom huden, det är inte så effektivt, men psykologiskt mer bekvämt. Du kan köpa en massager för prostatit i en onlinebutik eller ett apotek. Om du vill få en riktigt effektiv lösning, fråga läkaren i förväg vilka funktioner du ska ta när du är i hälsa.

Typer av massageapparater

För att utföra massage av prostata med hjälp av en massageapparat kan finnas i behandlingsrummet, används professionella instrument, med felaktig tillämpning som du kan skada hälsan. Hemma används mindre massiva och svaga enheter, men de kan fortfarande få många fördelar. Du kan dela dem enligt ditt arbete i:

 • vibration
 • Med magnetisk effekt
 • Med vävnadsuppvärmning
 • Utan ytterligare funktioner

För att arbeta som det skrivits ovan kan de komma i kontakt med ett prostata eller utan det. Låt oss beskriva vilka positiva reaktioner som kan erhållas från varje exponering. Vibrationer hjälper till att öka musklerna och vävnaderna i körteln, förbättrar avloppsfunktionen, underlättar utflödet av urin. Allt detta bidrar till att minska inflammatoriska fenomen och minska smärta. Vibrationsmassagerare är utmärkta för patienter som har en kongestiv form av prostatit.

Magnetisk terapi hjälper till att återställa kroppens skyddsfunktioner, hjälper till att minska inflammationens fokus, accelererar regenerering. Med det elimineras ett symptom som dysuri, prostats utsöndring utspäras, och sannolikheten för koncentrering minskar. Den termiska effekten har en positiv effekt på cirkulationsprocessen (det är därför män rekommenderas att ta heta bad), det slutar smärta, minskar puffiness. Även om den här enheten inte har något, kan den fortfarande förbättra blodcirkulationen och höja erektilfunktionen.

Mavit

Innan du köper en massager för behandling av prostatit behöver du noggrant förstå egenskaperna för effekten av dess olika funktioner. Därefter måste du välja en bra modell och ta reda på var du kan köpa den. I de flesta fall rekommenderas att köpa på Internet, vilket sparar både patientens tid och pengar, eftersom i butikerna kan vara ganska stor rabatt, vilket inte händer i apotek. Mavit kan kallas en av de mest populära och effektiva enheterna. Det är en anordning för lokal behandling av sjukdomar i prostatakörteln.

Mavit har 3 typer av inflytande på prostata: vibrationer, magnetfält och värme. Denna kombination gör att du kan eliminera eventuella symtom på prostatit och hantera några av orsakerna till utvecklingen. Enheten ser ut som en sond ansluten till styrenheten, den fungerar från nätverket. Bruksanvisningen är som följer:

 1. Töm dina tarmar medan du går på toaletten, kanske göra en rengörande emalj
 2. Patienten ska ligga på ryggen och sprida sina undre ben på sidorna
 3. Sonden sätts på en kondom, smörjs med ett speciellt smörjmedel eller babykräm och appliceras på anus för att underlätta administreringen
 4. Patienten ska slappna av så mycket som möjligt, och innan proceduren börjar, ska han dricka omkring en liter vatten, så att prostatan skulle fungera bättre på grund av trycket på hennes urinblåsa
 5. När sonden befinner sig i ändtarmen, inkludera en av de nödvändiga funktionerna, som kommer att vara 30 minuter
 6. Upprepa åtgärden varje dag i en vecka

När en behandling slutar kopplas enheten från nätverket, behandlas med ett desinfektionsmedel och döljs för att inte skada. Köp denna vibrerande massager från prostatit i Ryssland, du kan i onlinebutik från sin officiella tillverkare, vars adress är lätt att hitta på nätverket. Då måste mannen bara fylla i köparens frågeformulär, bekräfta sin order till operatören och vänta på paketet.

bara

Prostam skiljer sig praktiskt taget inte i funktion eller i struktur från Mavit. Enheten är utformad för att behandla sjukdomar i prostatakörteln, hjälper till att höja styrkan, förbättra sexuell lust. Hemma används den endast efter samråd med en läkare, tk. för vissa kan effekten av ett magnetfält eller värme skada. Instruktionen för Prostam är densamma som för föregående instrument.

På huvudenheten kan glödlampan tända i flera färger, vilket indikerar att enheten är klar att användas. Grönt betyder driftläge, gul lyser upp när det är avstängt och rött indikerar funktionsfel. Liksom Mavit, i varje läge är effekten 30 minuter, varefter det inte rekommenderas att använda det mer på den dagen.

Emils-007

Arbetet med denna enhet är baserad på principen om "kall uppvärmning", som genomförs genom selektiv fototerapi med rött och blått spektrum. Den har också förmågan att agera med lågfrekventa vibrationer och ett konstant magnetfält. Om vi ​​pratade om fördelarna med de två sista, kommer vi att förklara de positiva egenskaperna hos fototerapi. Det främjar expansion av blodkärl, avlägsnande av puffiness från vävnader och förbättring av energimetabolism i dem.

Även fototerapi med blått spektrum lindrar känslor av smärta och har en baktericid effekt och röd - förhindrar bildandet av tumörer. Fungerar Emils-007 till skillnad från tidigare enheter, och från nätverket och från batterierna. Innan du börjar använda det, råda dig att ta bort dina metall smycken, klockor etc.

Kontra

För vad som helst priset på en massager från prostatit och hur många användbara åtgärder det inte gjorde kan det inte vara möjligt att tillämpa det på varje man. Det finns en lista över kontraindikationer som du behöver veta i förväg för att inte skada dig ännu mer. Begränsningar av användningen av massageapparater inkluderar:

 • Förstöring av prostatit eller annan patologi i genitourinärsystemet
 • Förekomsten av maligna tumörer i rektum eller prostatakörteln
 • Svåra hemorrojder, analfissurer
 • Tuberkulos av prostata
 • Concrements (stenar) i orgel, purulent process (abscess)

Att avstå från massagekostnader vid diarré, kroppens upphöjda temperatur, dåligt hälsotillstånd. Med försiktighet utförs proceduren i närvaro av prostata adenom. För icke-invasiva enheter kommer kontraindikationer att vara desamma, förutom att rektal patologi kan uteslutas, Det kommer inte att påverkas när du masserar.

Fingermassage i prostata

Om du inte är lockad till massagerare för prostatit med Aliexpress och inte vill ta dig tid att ta hand om enheterna, kan du byta hårdmassage med transrectal (finger). Han utförs på sjukhuset med hjälp av en specialist, men beredningen är nödvändig densamma som i det första fallet.

Fingermassage kan utföras och självständigt, om du passerar extra träning. Det är dock lättare att göra det tillsammans med en partner, för Det är väldigt obekvämt att massera dig själv.

Innan massage börjar, tömma tarmen och drick vanligt vatten. Patienten kan ta en knä-armbågsställning, ligga på höger sida eller ligga på ryggen. Den andra personen ska bära medicinska handskar och lägga Vaseline på hans finger. Därefter förs den försiktigt in i anus och prostatan är, inom 2-3 minuter enkelt köra det först från rätt proportion, och sedan vänster vid slutet av det centrala spåret.