Huvud
Analyser

Mavit i urologi för prostatamassage hos män: indikationer, kontraindikationer och omfattning

Läkare bekräftar det faktum att antalet män som står inför prostatakörtelsjukdomar växer.

Deras behandling är en svår uppgift, eftersom prostata ligger på en svåråtkomlig plats. Förutom att läkemedel som ordineras till patienten, för att lindra symtomen på sjukdomen och för att avlägsna inflammation, är det nödvändigt att klara av stillastående fenomen i orgeln.

De uppstår på grund av otillräcklig fysisk aktivitet och en stillasittande livsstil hos en man. Prostatmassage är en av de nödvändiga behandlingsmetoderna, som läkaren utser till patienter.

De flesta män behandlar det negativt, eftersom de är instängda i fördomar, och de är inte redo att låta experten agera på kroppen på detta sätt.

För att lösa detta problem, hjälper Mavit Ulp-01, en speciellt utvecklad apparat för medicinsk behandling av prostata med terapeutiskt syfte. Hans uppfinning är en prestation i urologi, eftersom dess effektivitet är erkänd av läkare och patienter och bekräftas av många recensioner.

Priset på en massageapparat berättigar helt och hållet, eftersom patienten, en gång betald, får en enhet som kan användas flera gånger efter behov i komfortförhållanden för honom.

Indikationer och kontraindikationer för användningen av enheten

Mavit är en fysioterapeutisk anordning, det påverkar prostatakörteln på tre sätt: genom att höja temperaturen på vävnader med hjälp av värme, vibrerande och skapa ett magnetfält. Denna exponeringsmetod bestämmer indikationerna för användningen av enheten som anges i anvisningarna.

Behandling Mavit ska ges till patienter med kronisk prostatit i eftergift, och även med prostatahyperplasi. Han är också ordinerad för andra urologiska problem (prostatevisculit, uretroprostatit). Innan du använder enheten ska patienten besöka en läkare och diagnostiseras för en noggrann diagnos.

Användningen av Mavit har ett antal kontraindikationer, i avsaknad av vilket det är nödvändigt att övertygas före behandlingens början. Varje patient behöver veta att enheten inte kan användas för akut inflammation i prostatakörteln och bäckenorganen, såväl som under en förvärring av sjukdoms kroniska förlopp.

Onkologiska processer i rektum, prostata, tarm eller urinblåsa är en absolut kontraindikation för användningen av Mavit. De inkluderar också tuberkulos av kroppen eller misstanke om det.

Vem ska använda enheten Mavit

Enheten Mavit kommer att vara användbar för män som övervakar sin hälsa och har inga kontraindikationer för användningen. Det är inte nödvändigt att vänta tills sjukdomar i prostatakörteln dyker upp, du kan i rätt tid hantera deras förebyggande. Prostata massageanordning Mavit mycket användbart för män hälsa, kan det bidra till att öka libido och manlighet, och även för att justera metabolismen av körteln och stärka processen för vävnadsregenerering.

En av orsakerna till prostatit är stillastående fenomen i kroppen. De bidrar till ackumulering av döda celler i vävnaderna som orsakar inflammatorisk process. Därför är prostata massage en bra metod att förebygga prostatacancer. För män med redan befintliga prostata sjukdomar, är det nödvändigt att köpa enheten efter samråd med urologen. Han kommer att bli en pålitlig assistent i kampen mot sjukdomen.

Med hjälp kan du när som helst massera prostatakörteln, i en bekväm miljö för patienten. Detta kommer att säkerställa effektivare behandling och kommer att stärka effekten av läkemedel som föreskrivs av läkaren.

Patienterna innan behandlingsstart bör ta hänsyn till en nyans, påverkar prostata vid tidpunkten för akut inflammation rekommenderas inte, eftersom detta kan förvärra situationen. Priset på en massager är fullt motiverat av den fördel som det kan ge till en patient, eftersom apparaten ofta kan användas för behandling.

Apparat Mavit: Förpackning, driftsprincip och steg för steg instruktion för användning

Enheten Mavit är en certifierad enhet och har använts framgångsrikt för behandling av prostata sjukdomar i många år. Under denna tid fanns det tillräckligt med information om dess effektivitet, som du kan läsa om du vill ha det. Erfarenheten av läkare och patientens feedback talar för sig själv. Och om det behandlas korrekt är möjligheten till biverkningar nästan utesluten.

Enhets- och driftsprincipen för enheten

Mavits utrustning består av endast några element. I en kartong finns en liten apparat av vit färg från polystyren. Det lämnar nätsladden och kabeln med applikatorn för patienten. Varje enhet åtföljs av en instruktion för användaren, där det finns all nödvändig information för köparen. På Mavits omslag finns det flera indikatorer som lyser när det är på.

Varaktigheten av dess funktion styrs av den inbyggda timern. På kroppen verkar det med värme, vibrerande massage och även ett magnetfält, på grund av vilket processens höga effektivitet uppnås.

Genomför proceduren i några enkla steg

Efter att ha förvärvat enheten Mavit bör en man noggrant studera instruktionerna, samt ta hand om tillgången på ytterligare medel som behövs för behandling med den.

Förfarandet i sig kan delas upp i flera steg:

 1. Du bör förbereda kroppen. För detta måste patienten tömma blåsan och ändtarmen. Om det inte finns någon önskan att gå på toaletten är det tillåtet att använda enema.
 2. För att säkerställa att proceduren är bekväm och hygienisk ska munstycket in i kroppen placeras i kondom och oljade väl med petroleumgel.
 3. Behandling bör utföras på baksidan. Applicatorn placeras inuti ändtarmen så att dess plana ände angränsar den i det område där prostatan är belägen.
 4. Procedurens varaktighet är 30 minuter. Vid slutet av denna tid stängs enheten av och lamporna på dess hölje går ut.
 5. Munstycket ska försiktigt avlägsnas från anuset, avlägsna kondomen och glöm inte att desinficera det enligt anvisningarna.
 6. En man rekommenderas att slappna av efter proceduren, så helande effekten blir bättre fixad.

Device Mavit: hur mycket det kostar, var du kan köpa det, recensioner av patienter om dess användning

Trots att Mavit-enheten rekommenderas för användning av läkare, är inte alla patienter redo att köpa den, delvis på grund av rädslan att det inte kommer att bli en riktig effekt på användningen. Bekräfta grundlösheten hos tvivel kan vara att ha studerat principerna för enheten och läsa återkoppling om resultaten av behandlingen med den.

Detta är inte en placebo som verkar på kroppen bara på grund av tron ​​på patientens effektivitet. Hur Mavit fungerar, du kan se med egna ögon. För att göra detta, tryck bara på tipset och se till att det värmer upp och vibrerar. I nödvändigheten att massera prostata tvivlar ingen, eftersom det bekräftas i praktiken.

Terapeutisk effekt

Patienten känner av den terapeutiska effekten efter flera förfaranden. Speciellt om behandlingen sker inte bara med hjälp av enheten, men i kombination med intaget av nödvändiga mediciner, som nödvändigtvis föreskrivs för kronisk prostatit och andra problem med körteln hos män.

Mavit-enheten stärker deras effekt och patienten fortsätter snabbt att återhämta sig. I vissa patienter efter sessionen finns det förvärringar av sjukdomen, det här är ingen ursäkt för att avbryta behandlingen och i slutet av kursen är allt normaliserat. Men detta gäller bara för de patienter som har konsulterat en läkare och är säkra på att det inte finns några kontraindikationer.

Är det värt att köpa

Varje patient svarar själv för denna fråga efter samråd med läkaren. På internet finns det många recensioner av män för vilka köp av en enhet har blivit en lönsam investering i deras hälsa. Oavsett om de behandlades eller användes för att förebygga.

Hälsa - det här är en av de viktigaste värdena i en persons liv, så det finns ingen anledning att spara pengar för att rädda det eller återlämna det. Dessutom betalar kostnaden för att anskaffa enheten för den fördel som en man tar emot från honom, inte lat för att genomgå en behandling på den rekommenderade tiden.

Var kan jag köpa Mavit och vad är priset för det

Enheten är tillverkad av Elatomsky instrumentfabrik i Ryssland. Den kan köpas direkt från tillverkaren eller beställas från återförsäljare, efter att ha försäkrat att de är säljare av originalprodukten. Priset på Mavit Yelat-enheten beror på säljarens policy och kan skilja sig något, vanligtvis inom 10-12 tusen rubel. Vi rekommenderar dig att studera erbjudanden på marknaden innan du köper, för att hitta ett fördelaktigt erbjudande för dig.

Patienternas återkoppling om Mavits behandling

Olga, Saratov "För några år sedan började jag märka att min man började besöka toaletten oftare och började oroa honom. Vi pratade uppriktigt, och han medgav att för en vecka sedan började han känna obehag vid urinering, vilket bara ökar med tiden. Han hatar att gå till läkarna och jag måste övertyga honom att besöka urologen i flera dagar. Läkaren diagnostiserade prostata adenom och föreskrev en behandlingsförlopp bestående av flera droger. Behovet av att ta mediciner som Vitaprost och No-Shpa, mannen tog det normalt, men vägrade att ge en massage. Sedan började jag leta efter ett alternativ, kallade sin läkare, och han rekommenderade Mavit-enheten till mig. En mycket kort tid gick och symtomen på sjukdomen försvann, men jag tittar på att man inte glömmer förebyggande åtgärder, varav en är massage med hjälp av Mavita. Två år av perioder med förvärring av sjukdomen noterades inte. "

Igor, Volgograd "Mavit rådde mig att få en vän. Vi hade en gång en konversation om människors sjukdomar, och det visade sig att vi har samma problem med honom. Jag läste recensioner på Internet, och även om de var blandade blev Mavit intresserad. När jag kom till urologen för ett samråd, bekräftade han att enheten hade visat sig bra i behandlingen av prostatit och rekommenderas att prova denna metod, om det finns en sådan möjlighet. Jag köpte det och använde det som nödvändigt. Det här är ett bra alternativ att massera med ett finger, vilket jag inte tycker om. "

Vi köper en prostata massager: de mest populära modellerna och deras priser

Information om massagepraxis kom till oss från en lång tid. Även i de gamla skrifterna nämndes fördelarna med en vibrerande massage som utförs av doktorn Asklepiad.

Den största popularitet han fick under 20-talet. Med sin hjälp började prostatit att botas. Massager manlig reproduktionskörtel, vars pris i stor utsträckning beror på designen av enheten och dess tillverkare, rekommenderas av många specialister.

Det är nödvändigt för daglig användning som ett profylaktiskt mål och för behandling av sjukdom som ett komplement till förskrivande läkemedel.

Fördelar för män

Urologer, utse män till behandling vibro-massager, betonar att hans fördel är:

 • i intensifieringen av cirkulationsprocessen i de zoner där stagnation observerades;
 • i normaliseringen av duktaltillståndet;
 • i att stärka processerna för regenerering och återställande av prostata
 • vid ökning av muskeltonen och normaliserande blodtryck.

Således ges en man möjlighet att använda enheten själv utan att tillgripa hjälp utanför.

Typer av prostata massörer

Alla vibrerande massager som skapats för behandling av prostata kan delas in i två typer: invasiva och icke-invasiva enheter.

Invasiva enheter

Egenheten hos invasiva enheter är att de sätts in i anusen. Hos vissa patienter orsakar detta förfarande lite obehag.

Invasiva enheter ger en påtaglig effekt, som består av följande punkter:

 1. På en bakgrund av termisk strålning värmer tarmkanalerna upp och värmen når prostata. Tillsammans med antibiotikabehandling stiger organismens resistens mot inflammatoriska processer.
 2. muskelvävnaderna i prostata och bäckenorganen stimuleras från vibrationsåtgärden. Som ett resultat börjar prostatsjuice att separera och röra sig längs kanalerna;
 3. från magnetisk strålning minskar den inflammatoriska processen och samtidigt utlöses mekanismen för cellförnyelse.

Utbredd användning i praktiken fick sådana invasiva enheter som:

Icke-invasiva enheter

Ett alternativ till invasiva enheter som injiceras i ändtarmen och ger ett visst besvär är icke-invasiva anordningar. De är mindre effektiva, men praktiska att använda.

Sådana anordningar kan ha en annan design. På några av dem behöver du sitta ner så att den vibrerande delen ligger över pungen, andra föreslår en mjuk manuell massage med enheten på ett visst ställe.

Listan över icke-invasiva urologiska massörer för behandling av prostatit och adenom innefattar:

Hur mycket kostar det att göra massage i kliniken?

I ryska kliniker kan specialister utföra prostata-massage genom att använda en av två metoder: fingermassage eller hårdmetod. I det första fallet införs pekfingret i patientens anus, varefter långsamma rotationsrörelser görs.

Direkt prostata massage med ett finger

I de två första metoderna utförs en lätt massage, följt av försiktiga försiktighetsåtgärder. Exponeringsprocessen varar i 1 minut. Att massera den sjuka körteln behövs med en paus på 1-2 dagar.

Den maskinvaruinvasionella åtgärden är pneumomassage, när prostata komprimeras av tryckluft. Masseringsprocessen utförs i 5 minuter. Effektiviteten av vibro-massage är inte annorlunda än fingeren.
Därför är skillnaden i priset för ett förfarande mellan de två metoderna obetydligt.

I Moskva är kostnaden för ett fingermassageförfarande 900 rubelar, effekten av en hårdmetall är 1000 rubel.

I St. Petersburg, beroende på kliniken och graden av doktors kvalifikation varierar kostnaden för digital massering mellan 600 och 900 rubel. I Pskov, Kaliningrad, Smolensk är den genomsnittliga kostnaden för en fingersmassasession 800 rubel.

Pris på enheter för prostata massage i apotek

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

I olika apotek kan priserna för enheterna variera avsevärt.

Det är lämpligt att analysera genomsnittspriser eller ange priserna för de enheter som studeras:

 • Apparat Nexus rovo (Kina) på batterier som säljs för 2560 rubel. Detta är det billigaste alternativet. Modeller med inbyggt batteri och kontrollpanel i genomsnitt säljs för 11 500 rubel;
 • handstimulatorer av INTROGUP-gruppen säljs till ett pris av 3000 till 3 700 rubel;
 • elektromasser Mavit ULP-01 kan köpas i genomsnitt för 10 700 rubel;
 • enheten Prostata hjälp MP på batterier kostar 1700 rubel. Ereton säljs i apotek till ett pris av 8 300-9 200 rubel. Electromassage Emils 007 kan köpas för 9900 rubel;
 • Apparaten "The Straw Bull" kostar 7000-8000 rubel. Simulatorn Markelova säljs i genomsnitt för 10 000 rubel. En stark prisspridning observeras på Vitafon, som kan köpas till ett pris av 4300-12000 rubel.

Var annars kan jag köpa enheten?

Förutom officiella apotek som säljer massörer kan enheter för prostata massage köpas på olika platser:

 • Hem urolog IntroGUP säljs aktivt via resursen "Just useful";
 • ApotekslösningarForHealing säljer en Prostate Help MP-1 massager. Det implementeras också på den officiella hemsidan för rrostata-help;
 • Gramix.ru säljer enheten Vitafon;
 • Webbplatsen "Dealmed" och "Zdorovushka" säljer urinhaltig elektrostimulator Ereton;
 • onlinebutik "Mr. Joy" säljer vibro-massager Emils. Webbplats Silomax.ru erbjuder enheten Vibroprost;
 • online butik extazshop.ru och Paradis d'Amour säljer en vibrator för prostata Duke Fun Factory;
 • resursen hos företaget LLC "Sportfors" är engagerad i försäljningen av Markelov-simulatorer. Det kan också köpas på webbutiken trenmarkelova.ru, som är den officiella återförsäljaren av de beskrivna produkterna.
 • En online-butik av företaget "Mirid" säljs av Ermak. Webbplatsen för MENQUESTIONS.RU-butiken säljer en vibrerande massager "Straw Bull" och Mavit Ulp-01.

Billigaste massager

Massager Prostata hjälp MP-1 är den billigaste invasiva enheten. Det är en krökt produkt, vars vibration kommer från ett aktivt batteri. Enheten kan köpas i nätbutiker, på apotek är den inte till salu. Medelpriset på enheten är 1300 rubel.

Massagerprostat hjälper MP-1

Den billigaste patenterade invasiva massagen är den ryska enheten för behandling av prostatit "Home Urologist". Det här är en analog av den importerade INTRAGUP-massagen, som verkar på den ömma punkten genom att "buckla" kammarens mjuka skal när man pumpar luft. Priset är i genomsnitt 3000 rubel.

Med tanke på olika modeller av massager av företaget Nexus Revo (Tyskland) kan du markera Nexus MAX 5 - det är en enkel modell på ett batteri som kostar 2560 rubel. Mot bakgrunden är liknande enheter med inbyggt batteri och många funktioner mycket dyrare. Deras pris varierar från 5000 till 8000 rubel.

Recensioner av patienter och läkare

Läkare rekommenderar alltid innan du köper en vibrator, kontakta en läkare.

Läkarens rekommendation är baserad på studien av människans kliniska tillstånd, hans sjukdomsfas och typen av exponering som ska ges till mannen så att han kan få maximalt resultat från rutinerna.

När man köper en massager ska en person tydligt förstå vad han behöver: prostata behandling eller förebyggande åtgärder. Om målet är terapi, ska enheten köpas i etablerade organisationer, till exempel i salarna i Medtechnika-nätverket. I andra fall är inköpet möjligt på olika detaljhandelsresurser och onlinebutiker.

Med tanke på det stora utbudet av vibro-massage för behandling av prostatit, svarar läkare bra om sådana som testats i praktiken modeller som:

 1. vibromaser Mavit, som verkar på prostata genom elektromagnetisk och infraröd strålning;
 2. Emils 007, Resultatet av detta uppnås genom effekten av fototerapi och vibrationer.
 3. Nexus Revo, som verkar på prostata genom djup massage;
 4. elektromasser Markelova, vars effektivitet bestäms av yttre vibrationstryck;
 5. Straw Goby, som påverkar körteln på ett externt sätt och masserar problemområdet.

Kommentarer av män som använde vibro-massager för prostata, är positiva. Här är vad de skriver på forumet om olika enheter:

 1. "Jag led av prostatit från en tidig ålder. Att uppnå smärta var ansträngande. Att dricka var nödvändigt inte tid antibiotika, BADy. Men resultatet var alltid tillfälligt. Jag blev plågad tills jag köpte Straw Bull. Efter 3 veckor efter massage såg denna mirakelanordning förbättring: smärtor gick, orgasmen blev ljus och lång. Män, slösa inte pengar. För att hjälpa dig kan jag verkligen, som jag, halmbullen. " Svaret var kvar av 30-årige Alexei från St Petersburg.
 2. "Jag behandlade prostatit långt och ineffektivt tills jag bestämde mig för att köpa Markelovs elektriska massageapparat. Köpa enheten, tills slutet inte trodde på dess effektivitet. Men det slutliga resultatet blev positivt överraskad för mig. Massage utförd på elektroden "kronblad". Signalstyrkan översteg inte 25 enheter. Första gången jag masserade mer än en timme. Det var en förvärring, om vad läkaren varnade för mig på förhand. Efter hela massagekursen var det en efterlängtad lättnad. Jag rekommenderar all den här enheten säkert. " Svaret lämnades av 39-årige Mikhail från Moskva.

Relaterade videoklipp

På effektiviteten av prostata massager i video:

Som du kan se från praktiken är massager för prostata ett effektivt botemedel mot stillastående fenomen. Det är därför de är så många bra recensioner finns på internet från både läkare och patienter som praktiserat massage med hjälp av olika enheter.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Mavit ULP 01 magnetoterapi apparat att köpa i Moskva till ett lågt pris - Medtekhnika Moskva

Mavit SFM 01

Statistik visar oundvikligen att antalet män som har problem på grund av inflammation i prostata ökar. Den traditionella behandlingen av prostata sjukdomar är att ta mediciner, eftersom många fortfarande inte vet att det finns prisvärda och effektivare metoder som kan bli av med den här sjukdomen en gång för alla.

Kronisk prostatit (utanför exacerbationsstadiet); uretroprostatit, prostatevisculit;

Brott mot sexuell funktion;

BPH - benign prostatahyperplasi (BPH) mot bakgrund av kronisk prostatit.


Liksom alla medicinska enheter har Mavit kontraindikationer. Kontraindikationer för användningen av enheten Mavit Ulp 01 innefattar förvärring av kronisk prostatit; tuberkulos i aktiv form, maligna tumörer i rektum och prostata; akuta inflammatoriska processer i ändtarmen.

Efter behandling med Mavit Ulp 01 minskar smärtan, urinering förbättras och erektionen normaliserar. Praktiskt taget alla patienter noterar bekvämligheten och effektiviteten av förfarandena.
I den nya versionen av Mavit-enheten ställs en sömntimer in, eftersom vissa patienter som behandlades med enheten hemma helt och hållet somnade under proceduren i samband med smärtstillande och avslappnande åtgärder.

Behandling av kronisk prostatit är vanligtvis baserad på tre metoder: antibiotika, dieting och fysioterapi. Uteslutningen av någon av dessa metoder kan tyvärr helt och hållet utesluta fullständig återhämtning. Bara den komplicerade effekten av ovanstående behandlingsmetoder kommer att leda till ett positivt resultat, så låt inte dig själv försumma någon av dem.

Apparat Mavit Ulp 01 (anordning för behandling av prostatit)

Apparat Mavit ULP 01 - enheten är värme-magneto-vibromassazhnoe, är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostatakörteln i det stadium av minskning av inflammatorisk process och i fasen av remission. Den terapeutiska effekten av Mavit-anordningen är relaterad till förbättringen av vävnadsmikrocirkulationen i prostatakörteln och omgivande vävnader; en anestetisk effekt av en vibrationsfaktor och ett pulserat magnetfält; Reduktion av de spastiska och edematösa komponenterna som följer med inflammationsprocessen.

Behandling med Mavit kan utföras på ett komplicerat sätt med antibakteriella, antiinflammatoriska läkemedel, immunmodulatorer, adaptogener eller monoterapi.

Indikationer för användning

 • kronisk prostatit utan exacerbation
 • prostatovezikulit;
 • uretroprostatit;
 • erektil dysfunktion
 • kronisk prostatit mot en bakgrund av godartad prostatahyperplasi (adenom).

Kontra

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit i fasen av exacerbation;
 • maligna neoplasmer av prostata;
 • aktiv tuberkulos eller misstänkt tuberkulos av prostata
 • akuta inflammatoriska sjukdomar i ändtarmen;
 • malign neoplasma i ändtarmen

Tekniska specifikationer

 • ytemperaturen hos applikatorens arbetsområde från 38,5 till 42 ° C;
 • amplitudvärdet för den radiella komponenten av magnetisk induktion av det pulserande magnetfältet på ytan av applikatorens arbetsområde från 3 till 30 mT;
 • vibrationens amplitud från 0,01 till 0,1 mm;
 • frekvensen av vibration från (20 + -5) Hz till (100 + -20) Hz;
 • Varaktigheten av arbetscykeln (30 + -2) min;
 • spänning 220 V.50 Hz;
 • effekt 5 VA;

Du kan köpa Mavits enhet i vår nätbutik genom att ringa våra telefoner, eller lämna en förfrågan på webbplatsen. Våra operatörer svarar på alla dina frågor.

Apparat Mavit för behandling av prostatit

Övning visar att behandling av prostatit med konventionella droger inte alltid ger positiva resultat. Därför har forskare utvecklat en enhet som gör att du kan hantera detta problem produktivt i samband med mediciner. Vad är effekten av medicinsk apparat Mavit på prostata, och vilken typ av recensioner om det lämnar män?

Vad är apparaten

Mavit är en specialiserad apparat avsedd för behandling både på ett sjukhus och hemma för kronisk inflammation av prostata och erektil svaghet.

Erfarenheten visar att den allmänt accepterade behandlingen av dessa problem är för dyr, smärtsam och ger inte alltid positiva resultat. Därför utformade tillverkare en apparat som klarar av prostatakörtelsjukdomar (ersätter manuell prostata massage) i kombination med användning av droger. Och om du använder enheten för förebyggande ändamål kan du glömma prostatit.

Mavit gör det möjligt att förbättra människans hälsa, lindra inflammation och intensifierar läkemedelsberedningens verkan.

Enheten har tre funktioner:

 • värme;
 • mjuk vibrerande massage;
 • magnetiska impulser.

Vad kan enheten göra:

 • eliminera inflammation och förbättra prostata funktion
 • att upprätta mikrocirkulation, för att aktivera immunitet, för att öka koncentrationen av antibiotika;
 • har anti-edematös och antiinflammatorisk verkan, eliminerar smärta
 • stimulerar sammandragningen av prostats muskler och stabiliserar sin ton, tar bort tecken på irritation;
 • normaliserar könsorganens arbete och stärker styrkan.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Patientrecensioner

För att få reda på om något läkemedel eller en enhet fungerar, måste man vända sig till de som redan har upplevt den. Och först efter det kan du börja behandlingen.

Efter godkänt prov med en urolog fick han en rekommendation att ansöka Mavit, som kan ersätta manuell massage för att behandla en förstorad prostata. Det blev lite lättare, jag kommer att försöka vidare. Det är mycket billigare att göra massage hemma än att gå till massage sessioner med en läkare.

Användade enheten Mavit två år. Inte bara hjälpte han, men förvärrade också situationen. Enheten förvärrade endast kronisk prostatit.

Dmitry, 53 år gammal.

Jag var obekväm efter den andra applikationen av enheten. Och jag bestämde mig för att inte riskera det och placera enheten på hyllan. Kanske ska jag försöka igen en dag.

Används för förebyggande ändamål. Enheten tycktes vara ofullständig. Det vore bra om du fortfarande kunde justera frekvensen av vibration och värma upp i enheten. I allmänhet är enheten enligt min åsikt fuktig, behöver ytterligare arbete.

Alexander, 57 år gammal.

Jag använder enheten Mavit. Efter två månaders behandling fanns det lättnad i genitourinary systemet och hela kroppen som helhet. Jag är nöjd med resultaten.

Läkaren rekommenderade Mavits apparat. Jag bestämde mig för att prova det. Efter att ha använts i två dagar var det en snabb förbättring av sjukdomen. Jag fortsätter att använda.

Vad säger läkare

Urologer om Mavits arbete uttrycks som följer:

 • Mavit är mycket effektivt för att förebygga sjukdom. Om en 40-årig man regelbundet använder enheten (under behandling), kan han förlänga prostatens normala funktion och stödja sin manliga kraft. Om situationen redan har utvecklats till ett allvarligare stadium, kommer den här apparaten inte att lösa situationen.

Det kan användas som en extra metod för läkemedelsbehandling, och då endast om det inte föreligger någon förvärring av inflammatorisk process.

 • Effekten av läkemedlet kan endast läras av praktiken. Till exempel drack en 44 årig patient under året Prostamol, och ingen förbättring observerades. Efter utnämningen av enheten gick sakerna fel: mannen slutade klaga på smärta. Från manuell massage i en prostata vägrade han kategoriskt (på psykologiska parametrar).

Patienten bör komma ihåg det viktigaste: ingen massage hjälper inte om du inte reglerar din kost och leder en ohälsosam livsstil. Därför beror allt på hur du närmar dig behandlingen.

Att veta hur man använder prostata massageapparaten kommer att göra sin operation mer effektiv och säker. Och glöm inte rekommendationerna från specialister.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

MAVIT (ULP-01)

Enheten MAVIT (ULP-01) används vid stillastående, öppenvård och hemförhållanden för behandling av erektil dysfunktion och kronisk prostatit (inklusive mot bakgrund av adenom).

Medicinsk praxis har visat att den traditionella behandlingen av dessa sjukdomar är smärtsam, dyr och inte alltid effektiv. Därför har vi, med deltagande av urologer, utvecklat MAVIT, som kan hantera prostata sjukdomar på grund av komplex behandling med läkemedel. Förebyggande kurser minskar sannolikheten för återfall till nästan noll.

MAVIT förbättrar patientens hälsa, lindrar den inflammatoriska processen, återställer prostatafunktionen och ökar effekten av droger.

Rekommenderas för användning av Ryska federationens hälsovårdsministerium.

Garanti: 24 månader.

Mavit kommer tillbaka komfort och självförtroende

Enheten har en terapeutisk effekt på prostatakörteln på en gång med tre effekter: värme, pulserande magnetfält och en mjuk vibrerande massage.

Med kronisk prostatit

· Bedövar och normaliserar urinering
Minskar mängden resterande urin i urinblåsan och ökar tiden mellan uppmaning att urinera.
· Stoppar längre ödem i prostata.

Med erektil dysfunktion

Stärkar och ökar varaktigheten av styrkan.
· Eliminerar smärtan vid utlösning, hjälper till att nå orgasmen igen.
Returnerar psykologisk komfort och självförtroende.

Hur Mavit fungerar

 1. Eliminerar inflammatorisk process i prostatakörteln, förbättrar prostatens funktionella tillstånd.
 2. Det förbättrar mikrocirkulationen av blodcirkulationen i prostata och stimulerar immunitet i omgivande vävnader. Ökar koncentrationen av antibiotika när de används.
 3. Har en trophic-regenerativ effekt. Har antiinflammatorisk, anti-edematös och lugnande effekt. Lindrar smärta, lindrar känslan av obehag.
 4. Stimulerar kontraktil förmågan hos muskelelementen i prostata och bäckensbottenmusklerna, återställer sin ton och främjar adekvat evakuering av hemligheten. Ta bort symptom på irritation i det nedre urinvägarna. Minskar frekvensen av uppmaning att urinera, ökar trycket i urinströmmen.
 5. Har en effekt på prostata vävnad och nervstrukturer i prostata plexus. Återställ funktionerna hos den manliga sexuella sfären, stärker styrkan.

De främsta anledningarna att välja MAVIT

 1. Betydande förbättringar i tillståndet kommer i några förfaranden.
 2. Du kan behandla prostatit utan hjälp av främlingar.
 3. Inte bara lindrar prostatit, men förbättrar också sexuell aktivitet.
 4. Skapat av ett material som inte orsakar obehagliga känslor under medicinska förfaranden.
 5. Behöver inte speciell medicinsk kunskap, färdigheter och förmågor.

Få Mavit att känna dig som en man igen!

Mavit ULP-01 (Elamed) Apparater för magnetoterapi

Lånet tillhandahålls av den ryska standarden för varor värderade till 10 000 rubel.

Köp på kredit. Vid beställning anger du betalningsformen "På kredit". Då kommer du att bli ombedd att fylla i en ansökan på bankens hemsida. Efter 15 minuter få bekräftelse.

Moskva, tunnelbanan Savyolovskaya
Mer i avsnittet "Kontakter"

Med bud: 300 Р Leveranstid: 1 dag

Boxberry: från 200 Р EMS-post: från 300 Р ТК: от 400 Р Skickad tid: 1-3 dagar

Mavit ULP-01 (Elamed)

Mavit ULP-01 (Elamed) är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostatakörteln i det stadium av minskning av inflammatorisk process och i fasen av remission. Behandling kan utföras på ett komplext sätt, med användning av antibakteriella, antiinflammatoriska läkemedel, immunmodulatorer, adaptogener eller monoterapi. Vid utövande av procedurer för behandling av särskild träning och specialkompetens hos skötare i medicinska och förebyggande institutioner och patienten hemma krävs inte.

Mavit ULP-01 (Elamed) indikationer för användning

 • kronisk prostatit utan exacerbation
 • prostatovezikulit;
 • uretroprostatit;
 • erektil dysfunktion
 • kronisk prostatit mot en bakgrund av godartad prostatahyperplasi
 • (Adenom).

Enheten används både som en del av komplex terapi mot bakgrund av föreskrivna läkemedel, och i form av
monoterapi.

OBS! Godartad prostatahyperplasi är inte en kontraindikation för användningen av anordningen.

Mavit ULP-01 (Elamed) kontraindikationer för användning

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit i fasen av exacerbation;
 • maligna neoplasmer av prostata;
 • aktiv tuberkulos eller misstänkt tuberkulos av prostata
 • akuta inflammatoriska sjukdomar i ändtarmen;
 • malign neoplasma i ändtarmen.

Mavit ULP-01 (Elamed) specifikationer

 • Temperaturen på ytan av applikationsområdets arbetsyta nedsänkt i en vätska med en temperatur av 36 till 38 ° C är från 38,5 till 42 ° C.
 • Amplitudvärdet för den radiella komponenten av magnetisk induktion av det pulserande magnetfältet på ytan av applikatorens arbetsområde är från 3 till 30 mT. monopolär pulsrepetitionsfrekvens är cykliskt ändras från (20 ± 5) Hz till (100 ± 20) Hz, cykeltiden (12 ± 2), den genomsnittliga pulskvot inom intervallet 3 till 11.
 • Amplituden hos applikatorns vibrationer i läget (START-STOP-indikatorn är på) är från 0,01 till 0,1 mm.
 • Vibrationsfrekvensen varierar cykliskt från (20 ± 5) Hz till (100 ± 20) Hz.
 • Driftscykeln (START-STOP-indikatorn är på) är lika med (30 ± 2) min.
 • Strömförsörjningen på enheten utförs från ett nät med en växelströmsfrekvens på 50 Hz, spänning

230V (-10%, + 6%).

 • Nominell effekt förbrukad av enheten från elnätet, 5 VA ± 15%.
 • Användning av enheten är tillåten (i 1 timmars drift och en paus på 20 minuter) i 6 timmar följt av en paus i 1 timme.
 • För elektrisk säkerhet uppfyller enheten kraven i GOST R 50267.0-92 klass II, med en fungerande del av typ BF.
 • Genomsnittlig tid mellan fel är inte mindre än 3000 h.
 • Genomsnittlig livslängd är minst 5 år.
 • De övergripande dimensionerna för enhetens strömförsörjning är inte mer än 119 x 100 x 65 mm, applikatorn är inte mer än 18 x 24 x 142 mm.
 • Mängden av enhetens strömkälla är inte mer än 600 g.
 • 4 Massan av applikatorn med patientkabeln är högst 60 g.
 • De yttre ytorna på enhetens delar är resistenta mot kemisk desinfektion med en lösning som är tillåten för användning i medicinsk praxis från en infektion av typen dermatofytos för plastprodukter. Den yttre ytan på applikatorn är resistent mot presteriliseringsrengöring och kemisk sterilisering med någon lösning som är tillåten för användning i medicinsk praxis för plastprodukter.
 • Applicatorn är tillverkad av medicinsk plast och innehåller inne i en elektromagnet med en rörlig kärna, elektromagnets lindning tjänar samtidigt som ett värmeelement och en magnetfältkälla. Applicatören har en specifik konfiguration, anpassad i form till den anatomiska placeringen av prostata och rektum.

  Applicatorn sätts in i rektumet hos patienten så att dess arbetsområde ligger i området för prostatahäftning till rektal slemhinna, varvid fixeringen tillhandahålls fysiologiskt. Behandling åstadkommes genom de kombinerade effekterna av värme, magnetfält och vibrationsmassage till prostatakörteln, och därigenom påskynda metabolism och reduktionsprocesser i vävnader och lokala blodcirkulationen förbättras, vilket bidrar till eliminering av inflammation.

  Fysiologiska och kliniska effekter av kombinerad fysisk aktivitet av ett magnetfält genom vibrerande massage och värme

  Uppgiften att komplexa behandling av kronisk prostatit är eliminering av inflammatorisk process i prostatakörteln, eliminering av mikrobiella patogener, rehabilitering av patienten och förbättring av prostatens funktionella tillstånd. För att öka effektiviteten av läkemedelsbehandling i medicinsk praxis används metoder för lokal fysioterapi, bland vilka de mest använda är transrektal hypertermi, elektromagnetiskt fält, mikromassage.

  Den termiska effekten, i synnerhet, hypertermi av prostatan genom ändtarmen, är en accepterad metod för behandling av kronisk prostatit, godartad prostatahyperplasi i en period av dynamisk övervakning av patienter, och ingår i de terapeutiska internationella standarder. Den accepterade terminologin definierar hur hypertermi i vävnaden kvarhållande temperaturområde av 40 till + 45 ° C, vilket effektivt verkar på mikrocirkulationen (förbättring av blodcirkulationen) och stimuleringen av immunitet i de omgivande vävnaderna.

  Bland de fysiska faktorer som används för att behandla kronisk prostatit är magnetoterapi också en vanlig metod. Lokal exponering för magnetfältet har antiinflammatorisk, anti-ödem, smärtstillande och trofisk-regenerativ effekt. Det rekommenderas för användning i kronisk prostatit och är inte kontraindicerad vid godartad prostatahyperplasi på rekommendation och under överinseende av en urolog eller andrologist.

  Stimulering av kontraktilitet av muskeln av prostata och bäckenbotten muskelceller leder till återställande av deras ton och främjar utsöndringen av tillräcklig evakuering, är det viktigt att eliminera stagnation i prostata och minska symptomen av irritation i de nedre urinvägarna. Lokal fysisk påverkan av denna typ uppnås med hjälp av fenomenet vibrationer som skapas i prostata-tarmens omgivande vävnader och själva prostatakörteln.

  Designad för behandling av patienter med kronisk prostatit Mavit gör det möjligt att förverkliga en kombinerad lokala effekter på prostata transrektal tillgång rätt tre fysiska faktorer - hypertermi pulsade magnetfält och den mekaniska mikro vibration.

  Enheten består av en strömförsörjning ansluten till hushållens elnät och ett arbetselement - en applikator, ansluten med en elektrisk kabel. I behandlingsläget skapas och upprätthålls en konstant temperatur på 38,5-42 ° C vid ytan när applikatorn befinner sig i ändtarmen och når ett minimum avstånd från prostatens bas. Dessutom fungerar arbetselementet som en källa till mekanisk vibration med en frekvens av oscillationer från 20 till 100 Hz och en generator av ett pulserat magnetfält med en frekvens av 20 till 100 Hz och induktion från 3 till 30 mT.

  Den terapeutiska effekten av den lokala fysiska påverkan som tillhandahålls av Mavit-enheten är relaterad till:

  • förbättring av vävnadsmikrocirkulationen i prostatakörteln och omgivande vävnader;
  • en anestetisk effekt av en vibrationsfaktor och ett pulserat magnetfält;
  • reduktion av de spastiska och edematösa komponenterna som åtföljer inflammatoriska
  • process.

  Dessa effekter förverkligas genom en integrerad samtidiga funktionen hos hypertermi, vibration och pulsade magnetfältet på prostatavävnad och nervstrukturer som ingår i bäckenplexus, nämligen prostatiska plexus. Den senare ligger i den omgivande körtelvävnaden på prostatens laterala och bakre yta och är väl tillgänglig för arbetsdelen av Mavita-applikatorn i driftläge.

  Påverkan på de listade strukturer som deltar i bildandet av symptom i de nedre urinvägarna sjukdom i prostatan, minskar inflammation och hjälper till att återställa funktionen hos organ manliga könsorgan. Dessutom har en lokal fysisk terapi verkan på prostatakörteln, dess innervation apparat och dess omgivande vävnad förstärker effekten av antibakteriella och antiinflammatorisk behandling av kronisk prostatit, även mot bakgrund av godartad prostatahyperplasi. Konsekvensen av denna effekt är förbättringen av mikrocirkulationen i prostata vävnad, en minskning av ödem, en ökning i koncentrationen av antibiotika när de kombineras.

  Patienter med kronisk prostatit i steg avtagande inflammation och i remission efter förfaranden utförda Mavit, notera en minskning av smärta, obehag, minskad frekvens urinering, ökat tryck stråle av urin, ökad potens.

  Under förfarandena upplever patienten en trevlig känsla av värme i det drabbade området, som kvarstår länge efter procedurens slut.

  Vibrationer kan bestämmas av en lätt "jitter" på applikatorns arbetsdel.

  Mavit - Enhet för behandling av prostatit

  Mavit, den så kallade enheten för behandling av invasiv prostatit (transrektalt) sätt (genom anus). Det kan betraktas som ett alternativ till massage i prostatakörteln.

  Detta är mycket viktigt, eftersom förfalskningar, speciellt kinesiska, finns överflödiga på marknaden. Och konversationen handlar inte enbart om kvaliteten på produktionen, men för det första om dess överensstämmelse med de deklarerade tekniska egenskaperna!

  Faktum är att detta är en medicinsk apparat med möjlighet till hemanvändning och principen om "ingen skada" bör vara avgörande.

  Mavit-SFM-01

  Enheten utvecklades med deltagande av ledande urologer av Ryazan-statlig honung. Universitetet på begäran av hälsovårdsministeriet och är representanten för ett nytt sätt att behandla prostata adenom som uppstod mot bakgrund av en kronisk form av prostatit.

  Effekten av enheten på prostata går i tre riktningar:

  • vibrerande massage,
  • värma upp
  • påverkan av ett speciellt pulserat magnetfält

  Allt detta sänds genom en sond som sätts in i rektum hos patienten.

  Några ord om värdet av Mavit

  Enheten i fråga är inte billigast, priset för Mavit ULP-01 är ca 10 tusen rubel.
  Om du bestämmer dig för att köpa den ska den göras på tillverkarens hemsida för att, som redan nämnts ovan, för att undvika förfalskningar. På samma plats kan du ta reda på all detaljerad information om dess tillämpning, tekniska egenskaper, utrustning, garantier.

  En liten amplitud av transversella vibrationer (0,01 - 0,1) mm ger inte några obehagliga känslor, även i en smärtsam prostata, och värme (37,5-42) ° C främjar avkoppling. Patienternas vittnesbörd vittnar om den avslappnande och lugnande effekten av enheten, som kan kännas under de närmaste 24 timmarna. Pulserat magnetfält aktiverar ämnesomsättning och vävnadsreparation, tar bort puffiness, har en bedövningsmedel, tar bort inflammation.
  Komplexa effekter av mekaniska, termiska och magnetiska fält i kombination med antibakteriell terapi har en signifikant terapeutisk effekt.

  Om man ska jämföra med prostatacentermassage, aktiverar Mavit "stagner" stagnerande fenomen i prostata de metaboliska processerna i den. Och det gör det som sagt, försiktigt utan att orsaka negativa känslor hos patienten. Huvuduppgiften med fingermassage klämmer ut ur prostatakörteln ackumulerade stillastående produkter, vilket i sig är ett mycket smärtsamt förfarande.

  Om mindre "uppackade" och följaktligen flera gånger billigare massörer av prostata finns i artikeln "Prostata Massager"

  Recensioner om Mavit kan vara olika

  Det verkar vara kompetent att använda denna underbara enhet och glömma sjukdomen?
  Tyvärr nej. Och detta bekräftas av många recensioner om Mavite, som kan vara både entusiastiska och fyllda med besvikelse.
  En sådan omväxling beror på sjukdommens komplexitet. Tyvärr har prostatitens trollstav ännu inte uppfunnits. Någon kommer att hjälpa, vissa gör det inte. Och det är därför.

  När man använder en massageapparat för att förebygga prostatit, eller dess initiala manifestationer, kan man förvänta sig en bra effekt.
  Annars kan scenariot utveckling följa ett annat mönster.

  Enheten kommer att röra upp den ackumulerade (väsentligen pus) i prostata och det kommer in i blodet... Om fallet startas kan det ge upphov till komplikationer. Vid samma behandling avlägsnas huvuddelen av den patogena massan (pressas ut) från prostata under massage och avlägsnas direkt genom urinröret.
  I detta fall bör därför den oberoende användningen av denna enhet utföras under vakant övervakning av läkaren, med leverans av lämpliga test för att säkerställa att allt går som det ska. Under dessa förhållanden kan smärtreduktion efter flera förfaranden med Mavit-apparaten förväntas. Med systematisk användning normaliseras urinering, och en erektion förbättras.

  Behandlingsförloppet rekommenderat av tillverkaren, 7-9 procedurer i 30 minuter per dag. Om det behövs, efter 2 månader kan den nämnda kursen upprepas.

  Kontra

  Använd inte enheten när:

  1. exacerbation av kronisk prostatit
  2. akut prostatit
  3. maligna neoplasmer i ändtarmen och prostata
  4. akuta sjukdomar i ändtarmen
  5. aktiv tuberkulos av prostata

  För inte så länge sedan såg den nya generationens Smart-Simple urologiska sjukgymnastikapparater till försäljning. Mer detaljer finns i artikeln Smart-Prost