Huvud
Förebyggande

Vilken prostata massager är bättre? Recensioner av läkare och patienter om de mest populära modellerna

Prostatsmassage är en av de oumbärliga komponenterna vid behandling av kronisk prostatit hos olika etiologier.

Läkare rekommenderar att man utför denna procedur efter preliminär omfattande undersökning, helst under överinseende av medicinsk personal.

Män som stöter på ett prostatitproblem rusar ofta inte för att söka kvalificerad hjälp och därmed lansera problemet.

Detta beror på naturlig förvirring, rädsla för fruktansvärda instrument och operationer. I de allra flesta fall är sådana rädslor falska. Marknaden för medicinska varor och tjänster erbjuder ett brett utbud av massager för prostata, recensioner om vilka är mest positiva.

Den största fördelen med dessa enheter är att de kan användas hemma utan hjälp. I den här artikeln kommer vi att prata om olika klasser av vibromassers, vilka skiljer sig i åtgärdsmekanism, pris och kvalitet. Vissa användningsområden kommer att beskrivas.

Typer av massageapparater

Vibrationsmassagerare klassificeras enligt stimuliets fysiska karaktär.

Den största effektiviteten demonstrerades av anordningar som använde följande effekter:

 • ultraljud;
 • vibration;
 • temperatur;
 • magnetfält;
 • elektriska impulser.

Beroende på applikationspunkten och behovet att direkt leda till prostata genom rektum eller urinrör, är vibrerande massager uppdelade i invasiv och icke-invasiv.

Fördelen med den andra är att de är mer hygieniska, praktiskt taget inte orsakar obehag, de kan användas för att förhindra sjukdomar i prostatakörteln. Glöm inte den naturliga uppdelningen av enheter beroende på prispolitik, tillverkare, portabilitet.

Vibratorer (vibrationsstimulatorer)

Dessa enheter skapar svängningar av en viss amplitud som påverkar prostatan och stimulerar dens tömning från en stillastående sekretion. Kan vara både invasiv och icke-invasiv.

Vibrationsstimulatorer är ett utmärkt alternativ till fingermassage, eftersom de är lämpliga för självmassage hemma.

Det är nyfiken att läkare tillåter användningen av så kallade kinesiska vibratorer att få "buzz". I det här fallet förblir fördelen för pris och tillgänglighet, eftersom speciella medicinsk utrustning som är avsedda för detta ändamål är svåra att köpa.

För fullständig användning ska patienten rådgöra med den ansvariga läkaren och läsa instruktionerna.

elektromassazhery

Dessa enheter påverkar prostata med elektriska stimuli. Beroende på appliceringspunkten kan elektroderna injiceras direkt i urinröret eller läggas på perineum.

Fysioterapeutisk apparat "Ultraton"

Elektromassage förbättrar blodtillförseln till prostata och omgivande vävnader, normaliserar mikrocirkulations- och metaboliska processer. God beprövad enhet "Ultraton", efter 10 sessioner, upphör symptomen på prostatit att störa i de allra flesta fallen.

Ultraljudstimulatorer

Vibroakustisk terapi har visat sig i många medicinska specialiteter.

Ultraljudsvågor är helt ofarliga, proceduren orsakar inte obekväma känslor.

Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingen är 2 till 3 veckor. På hemmamarknaden kan du köpa "Vitafon", som är extremt lätt att använda, inte kräver speciella färdigheter.

Hur korrekt gör självmassage av en prostata?

Självmassage tekniken beror på vilken typ av enhet du använder, även om det finns ett antal allmänna principer.

Om en invasiv enhet används ska följande steg följas:

 • rådfråga urologen, välj enheten och läs reglerna för dess funktion
 • massage kan göras hemma utan hjälp
 • Förberedande rengörande emalj, blåsan bör vara måttligt fylld;
 • Enheten värms upp till 39 grader och smörjs rikligt med ett smörjmedel.
 • Massagern sätts in i rektum till ett djup av ca 5 centimeter;
 • Om en batteridriven enhet används ska den aktiva delen slås på med på / av-knappen.
 • Varaktigheten av självmassage är ca 10 minuter.

Icke-invasiva enheter injiceras inte i ändtarmen. Populär är "Straw Bull", som är effektiv för både behandling och förebyggande av prostatit.

Vilken prostata massager är bättre: recensioner av läkare och patienter

För att välja den enhet som kommer att vara av största fördel är det viktigt att samråda med urologen och bekanta sig med patientens feedback.

Vibration Prostata Hjälp-1

Prostata Help-1 är tillverkad av silikon, har en unik form, tack vare vilken punkten på vibrationen är direkt på prostata:

 • Stepan Andreevich, urolog. Denna enhet fungerar verkligen, patienter blir lättnad efter några självmassage sessioner. Det är viktigt att bara köpa enheten från officiella leverantörer, för att inte bli en förfalskning.
 • Ignat. På grund av det faktum att det är ganska dyrt att besöka en urolog ofta köpte jag den här enheten. Obehagsmakningar orsakar inte smärta i perineum och nedre delen är orolig efter en vecka.

VibroPros med vibrationselement

Enheten VibroPros är lämplig för behandling och förebyggande av prostatit:

 • Ivan. Jag använder denna vibromassage i 2 år. Jag märkte att enheten är extremt effektiv, symptomen på prostatit stör inte längre. Jag fick det på råd av min urolog, som har tränat i mer än 30 år;
 • Konstantin Mikhailovich. Jag arbetar som urolog i 20 år, jag rekommenderar den här enheten på grund av sin goda effektivitet och rimliga priser.

Apparat Mavit

Konstantin Borisovich, urologen. Denna enhet kombinerar de positiva effekterna av magnetfält, vibrationer och värme.

Patienten kan använda enheten hemma efter förhandsgodkännande.

Symtom på prostatit eller adenom i prostatakörteln slutar oroa efter 5 sessioner. Om man ska jämföra med andra massörer, är "Mavit" mycket bekvämare att använda.

Nexus Revo 2

Nexus Revo 2 skiljer sig från andra vibromassorer med funktionalitet och högt pris. Enheten erbjuder 5 olika lägen, tack vare vilket tillverkaren lyckades uppnå maximal effektivitet.

Prostata Massager Nexus Revo 2

Vladimir: "Enheten fungerar bra, men det är väldigt dyrt, och det är svårt att förstå instruktionerna. Av de 5 lägena använder jag bara en. Symtom på kronisk prostatit stör inte längre (10 behandlingssessioner). "

Prostata Massager för män

Massage i prostata är inte bara en botande, men också en förebyggande procedur. Det är tack vare honom att han kan återställa prostata körtelfunktionerna, vilket inte bara ger reproduktiva funktioner utan också förbättrar kraften kraftigt.

Traditionellt utförs förfarandet på urologens kontor. I detta fall utförs effekten på nervändarna av specialistens finger. Hemma kan du också utföra fingermassage. Men en korrekt matchad prostata massager är mycket bekvämare att använda och effektivare.

fördelar

Med rätt massage kan du bli av med ett stort antal sjukdomar, men för detta är det viktigt att bestämma positionen av körteln korrekt och korrekt påverka den. En oerfaren person att göra detta är svårt nog, så det rekommenderas att besöka en specialist för en massage.

Fördröjningens varaktighet frekvens förkortningar:

Om det finns en prostata-massager för män, kan du enkelt utföra proceduren utan att lämna hem och inte involvera någon i denna intima process. Regelbunden massage med användning av massageapparater har många fördelar:

 • På grund av lokala effekter är det möjligt att förbättra utflödet av utsöndring och för att avlägsna inflammation.
 • Förfarandet tar bort spänningar från musklerna, vilket hjälper till att eliminera stillastående fenomen.
 • massage förbättrar blodcirkulationen och näring av vävnader;
 • regelbunden användning av en massager hjälper till att förhindra utvecklingen av maligna tumörer;
 • förfarandet ökar effektiviteten av läkemedelsbehandling och förkortar behandlingens varaktighet;
 • omedelbart efter massage reduceras smärta och ödem i vävnaderna;
 • på grund av termiska effekter och mekanisk urinering normaliserar.

Men det är särskilt viktigt att betona att det är tillräckligt att köpa en prostata massager och utföra procedurer hemma vid en tid som passar dig, och inte tilldela timmar för en urolog.

Hur man använder en prostata massager

Först och främst är det viktigt att visa urologen och avgöra om du kan utföra proceduren. En specialist hjälper till att välja en prostata-massager för män och förklara nyanserna av dess tillämpning.

Hemma utförs proceduren i den bakre positionen, eftersom detta möjliggör maximal avslappning av muskulaturen. Innan massage börjar, är det viktigt att genomföra hygieniska manipulationer och vid behov ett rengörande emalj.

Massageraren har en slät yta, men för att undvika obehag bör det smörjas med ett smörjmedel. Om modellen är utrustad med ett vibrationsläge eller ger effekt på grund av magnetfältet, slås det på när spetsen sätts in i anuset.

Procedurens varaktighet är inte mer än en minut. Effekten indikeras genom isolering av flera droppar prostatajuice. En kurs innehåller minst 10 sessioner. Beroende på käftens tillstånd ska dessa kurser utföras 2-3 gånger per år.

Hur man väljer en massageapparat

Prostata körs bakom den främre väggen i ändtarmen. I detta avseende är det bättre att påverka det genom anuset. Men inte utesluten och utomhusmassage.

Därför kan massager för prostata vara av två typer.

Invasiva modeller

Prostatanmassagen innebär införande av anordningen i anuset. Denna teknik är mest effektiv, eftersom den tillåter dig att direkt påverka järnet. Varje modell har sina egna egenskaper, i samband med vilka de kan delas in i följande grupper:

 • Modeller med vibrationer. En sådan prostata-massager för män stimulerar perfekt funktionen hos körteln, eliminerar stagnation och ökar vevens ton. Det mest slående exemplet är sådana modeller som IntraGUP och ProstataHelp M1.
 • Massager för prostata med termisk effekt. Denna modell har en positiv effekt på blodcirkulationen, främjar en ökning av graden av regenerering och ökar effektiviteten av att ta mediciner. Liknande effekt är besatt av "Prostov".
 • Modeller med magnetisk strålning. En sådan massage minskar inflammation, lindrar svullnad och smärta. Här kan du inkludera "Mavit" -modellen. Prostamassagen för män har tre typer av effekter på en gång, vilket signifikant ökar effektiviteten av behandlingen.

Förutom ovanstående bidrar den invasiva prostata-massagen till förbättrad vävnadsmodning, snabb avlägsnande av inflammation och förkortar signifikant behandlingens varaktighet.

Icke-invasiv massageapparat

Direkt prostata massage har alltid en uttalad effekt, men inte alla är redo att utföra det. I denna situation kan du köpa en prostata massager för extern massage. Denna modell behöver inte penetrering i ändtarmen och kan utföras på vilket som helst ställe som är bekvämt för dig. Följande modeller rekommenderas oftast:

 • Straw goby - det är en kon med en ribbad yta. Den ligger på sätet så att den breda delen faller på skrotets område. Som ett resultat av vibrationella rörelser från sida till sida utförs vävnadsmassage.
 • Apparat Markelov - effekten beror på elektroimpulser, vilket positivt påverkar tonen i vävnader och blodcirkulation.

Med en icke-invasiv prostata-massager för män är det viktigt att komma ihåg att sessionens varaktighet ska vara längre och som regel är det 10-20 minuter.

Begränsningar av användningen

Även före början av sessionerna är det viktigt att utesluta alla kontraindikationer. Dessa inkluderar:

 • malign degenerering av prostatavävnad;
 • adenom i körteln;
 • inflammatorisk process i akut stadium;
 • Närvaron av stenar i körteln;
 • tuberkulös lesion av prostata.

Invasiva metoder är förbjudna för användning i närvaro av en inflammatorisk process i tarmen, hemorrojder och sprickor i anus. Men även i avsaknad av kontraindikationer borde urologen dyka upp och endast med hans tillstånd starta massage i hemmet.

Recensioner av prostata massage maskin

Så vilken är den bästa prostationsmassagen? Och är det värt att köpa för personligt bruk? I allmänhet gjorde massagern ett trevligt intryck på män som hade behandlats. De noterar att hälsotillståndet faktiskt har förbättrats avsevärt.

Massageproceduren är intim och därför kan man välja den mest praktiska prostata-massageraren själv och köpa den för personligt bruk. Detta tar hänsyn till typen av exponering, inköpspriset och nödvändigtvis statusen för prostata. Användbar i denna situation kan vara och feedback på prostata massager.

Michael (28 år): Jag lider en prostatit under lång tid, fortsatte massera av prostata till urologen. Effekten är ovillkorligt, normaliserad urinering. Kurser på 10 sessioner två gånger om året hjälper mig att ge upp tabletter. Men uppriktigt sagt, denna procedur, även om läkaren är blyg för mig. Nyligen började tänka på massageapparaten. Jag valde ProstataHelp M1. Att använda det är inte svårt. Det är tillräckligt med 5-6 sessioner för att ta bort ett ödem och förbättra utflödet av en hemlighet.

Sergey (41 år): Försökte göra massage med ett finger. För det första kommer du inte slappna av, vilket är mycket obekväma. För det andra blir fingret snabbt trött, och effektiviteten minskar. Jag läste recensioner om prostata massager och bestämde mig för att köpa en klassiker med vibrationer. Nöjda med det faktum att det fungerar tyst, vilket gör att det kan användas när som helst på dagen.

Vilken prostata stimulant är bättre att välja?

Hur fungerar prostata stimulatorn, vilket är bättre för herrarnas recensioner? Ofta har patienter en icke-infektiös form av prostatit. Det härrör från stillastående processer i prostatakörteln. Dessa fenomen återspeglas i arbetet hos mänens genitourära system. Det finns svårigheter med urinering, värk i smärta i perineum. Men ännu värre, när symptom inte uppenbaras, och sjukdomen i kroppen är närvarande. Senare reducerar en överklagande till en urolog chanserna att lyckas med behandlingen.

Hur eliminerar stagnation i prostata?

Prostatakörteln är ett viktigt organ för män. Ansvarig för frisättning av utsöndring under utlösning behåller urin från ofrivillig urladdning. Med långvariga stillastående processer förlorar den sin funktion. Ej snabb behandling kan göra övergången av sjukdomen till kronisk form. Och botemedlet är mycket svårare.

Vid undersökningen ges prostatens hemlighet. Läkaren föreskriver en behandlingsperiod baserad på laboratorietester. För att normalisera arbetet i prostatakörteln är det nödvändigt att ge utflöde av sekret. Den är försedd med en massage i prostatakörteln. Denna procedur utförs i fysioterapinrummet vid polykliniken. Läkaren föreskriver riktningen för behandlingsbehandlingen, patienten passerar den. Om behandling av sjukdomen med prostata massage recensioner var endast positiva.

Massage löser sådana problem:

 • avlägsnar från prostata en stillastående hemlighet, pus;
 • orsakar blodflödet i körteln;
 • rensar kanalerna i prostata;
 • ökar effektiviteten hos allmän terapi.

Manuell massage är inte lång, ungefär en minut. Men patienten brukar ha psykiskt obehag. För närvarande ersätts manuell prostata massage universellt med massage med speciella enheter för prostata stimulering.

De tillverkas av företag som tillverkar medicinsk utrustning. De tillåter inte bara i polikliniken, utan också hemma för att få sjukgymnastik. Dessa procedurer kan inte användas utan att konsultera en urolog och läkemedelsterapi. Även om du har fått ett bra stimulansmedel, inte självmedicinera.

0 av 7 uppdrag slutförda

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Typer av massageapparater

Prostastimulatorn (massageapparaten) används för att behandla och förebygga prostatit genom att stimulera prostatakörteln. Massagerare har olika former och storlekar, så individuellt val är bra gjort.

Stimulanter är indelade i grupper:

 1. Vibrationsstimulatorer. Rektaltvibrationer återställer kanalen och blodcirkulationen i körteln.
 2. Elektrisk stimulator. Under effekten av den elektriska strömpulsen förbättras musklerna, utflödet av klingans utsöndring förbättras. Lämplig för behandling av kronisk prostatit.
 3. Ultraljud. Med hjälp av ultraljud skapas mikrovibrationer som påverkar körteln. Det finns en positiv effekt på stillastående fenomen.

Urologer erkänner att en hemmassagerare kan användas som ett tillägg till behandling eller som en profylax. Men det kan bara användas som instruerat av läkaren, för att inte orsaka skada. Det är nödvändigt att välja endast kvalitetsmassagerare.

Välj ett stimulans baserat på patientens återkoppling

I butikerna av medicinsk utrustning finns det många olika massager som skiljer sig åt hur de påverkar och prissätter.

Stimulator av prostata, vilket är bättre?

Feedback från konsumenter hjälper dig att göra rätt val:

Han lyssnade på sina kollegares rekommendationer och köpte en massagesimulator Markelov. Denna hushållsapparat är lätt att använda. Massage utförs med ett speciellt munstycke (elektrod). Enheten fungerar på batterier. Impulser av elektricitet påverkar musklerna, avkopplande och bedövande.

Prostata masseras utan penetration, du kan inte avlägsna smältningen. Massagen varar i 20 minuter. Enheten har ett program som låter dig välja styrka och djup i muskelvibrationer. Förfarandet är bekvämt, utan smärtsam närvaro. Användningen av massage tillsammans med läkemedelsterapi har härdat kronisk prostatit. Enheten stimulerar inte bara prostatakörteln, de kan massera alla problemområden. Jag använder det hela tiden för att upprätthålla min hälsa.

Efter att ha fått en urolog gick jag ut med recept på antibiotika och en hänvisning till en apparatmassage i sjukgymnastikrummet. Med antibiotika är förståeligt, jag köpte den i ett apotek och accepterar det som föreskrivet. Och förfarandet var tvungen att gå. I kliniken gjorde de mig på apparaten Mavit. Jag tittade på processen, läste anvisningarna och, efter lite tvekan, bestämde sig för att köpa Mavit för hemmabruk.

Valet är baserat på det faktum att en komplex av effekter på prostata samlas in i stimulatorn. Detta är värme, massage och momentum i magnetfältet. Under applikationen känns behaglig värme och komfort. Efter ett tag reducerades smärtan, förbättrad urinering. Naturligtvis skulle en sådan effekt inte kunna uppnås utan farmakologi, jag är väl medveten, men jag tror att enheten fungerar. Och jag gillar också att det finns en timer för att inaktivera sonden. Det är väldigt bekvämt, titta inte på klockan.

Jag köpte mig en stimulerande Nexus Revo 2, han är den mest avancerade inom prostata massage. Naturligtvis inte billigt. Men jag tjänar nog för att inte spara. I enheten kan du ändra rotationsläget för huvudet och vibrationsläget. Detta gör att du kan maximera effekten av prostata. Arbetsdelen av enheten är gjord av medicinsk silikon. En underbar stimulans av prostata.

Efter massageperioden försvann smärta i perineum, urinering avgjordes. Självklart saknade jag aldrig medicin. Men jag tror att med hjälp av en stimulant är min återhämtning snabbare. Dessutom räddade han mig från att delta i fysioterapi vid polykliniken. Fick tid för affärer.

Välja en stimulans för prostata, var noga med att samordna hans varumärke med din läkare. Även de säkraste enheterna kan skada med kontraindikationer.

Vilken prostata massager är bättre och effektivare för behandling av prostata?

Sjukdom i prostatakörteln hos män är en ganska vanlig patologi, som påverkar nästan varje tredje medlem av det starkare könet efter 40 år. I detta fall kommer män ofta att se en urolog när sjukdomen redan har gått in i ett kroniskt stadium, vilket är svårt att behandla. Ändå är det med rätt tillvägagångssätt möjligt att hantera stillastående fenomen med hjälp av regelbundna massageförfaranden. För dessa ändamål gäller manuell massage eller massagen av en prostata, skapad speciellt för behandling av prostatacancer.

Prostatsmassage är ett viktigt behandlingsstadium, det utförs med hjälp av manuell eller hårdvara. Manuell massage utförs i det medicinska rummet och utförs genom ändtarmen. Denna procedur verkar för många män obehagliga och förödmjukande, så användningen av en massager hjälper till att lösa detta känsliga problem. Idag finns det många olika produkter för prostata massage. Handlingsprincipen för någon av dem reduceras till eliminering av stillastående fenomen, förbättring av mikrocirkulationen och minskning av inflammatoriska fenomen.

Prostata Massager: Handlingsprincipen

Urologisk prostata massager är en medicinsk enhet som du kan utföra prostata massage hemma själv utan att involvera tredje part. Anordningen är en silikonprodukt av en långsträckt, droppformad form, inuti vilken ett vibrationselement är beläget.

Produkten är belägen på ett jämnt triangulärt ställning och tar hänsyn till alla funktioner i strukturen hos det manliga genitourinära systemet. Denna form tillåter inte att han faller i djupet i ändtarmen och samtidigt inte ger ut. Enligt driftsprincipen är alla enheter indelade i invasiva och icke-invasiva.

Invasiva prostata massager anses vara de mest effektiva, eftersom de samtidigt utför flera typer av effekter:

 • Termisk - accelererar blodcirkulationen och hjälper till att minska trängseln i prostata.
 • Vibrationer - hjälper till att öka muskeltonen och underlättar avvikelsen av stillastående innehåll.
 • Magnetisk - accelererar utspädningen av stillastående sekret, underlättar urinering, hjälper till att eliminera inflammation och regenerera drabbade vävnader.

Non-invasiva prostata massager är mer lämpade för profylaktiska ändamål. De används för att eliminera mindre stagnerande fenomen i prostatakörteln. Effektiviteten hos sådana element är mycket lägre än för direktverkande massörer. De har en effekt på pubic-coccyx-muskeln, på grund av vilken aktiveringen av prostata inträffar.

Hemmassautomater är enkla och praktiska att använda, de tillåter dig att minimera obehag och hjälpa till att uppnå följande resultat:

 • Säkerställa avlägsnande av en stagnerande sekretion från prostata;
 • Eliminera smärta och lindra processen med urinering;
 • Stärka styrkan och förbättra kvaliteten på det sexuella livet.
 • De hjälper till att eliminera prostatiska sjukdomar.

Kvalitativa stimulanser av prostata är endast gjorda av säkra material. Förutom silikon kan anordningen vara tillverkad av medicinsk plast eller termoplastisk gummi.

När gäller de?

Prostata massager rekommenderas för användning i följande sjukdomar:

 • Kronisk prostatit
 • uretroprostatit
 • Adenom av prostata
 • Prostatovezikulit
 • Erektil dysfunktion

Kontra

Innan förfarandet går igenom en massage maskin, behöver du läkares råd och klargöra eventuella kontraindikationer. Enheten kan inte användas under följande förhållanden:

 1. Akut stadium av hemorrojder
 2. Maligna tumörer i prostata
 3. Förstöring av prostatit
 4. Akut cystitis
 5. Stenar i prostata

Vid en mottagning med en urolog bör du ta reda på alla nyanser av säker användning av en massageapparat hemma. Läkaren kommer att förklara hur man använder enheten korrekt och hjälper dig att välja den optimala stimulansmodellen.

De bästa prostata massagerna

Hur man väljer den bästa prostata massager Konsulten på en specialiserad plats eller en urolog som kommer att ge det bästa alternativet, med hänsyn till sjukdoms svårighetsgrad och patientens individuella egenskaper, bestämmer valet. För vår del kommer vi att ge en kort översikt över de bästa modellerna av massageapparater.

Massager Mavit ULP-01. Det produceras av Elatomsky instrumentfabrik och ger genast tre sätt att påverka: termisk, mekanisk-vibrations- och magnetisk impuls. På grund av den lilla amplituden av tvärgående vibrationer bidrar enheten till att avlägsna stagnerande innehåll i prostatan utan att orsaka smärtsamma känslor.

Den termiska regimen främjar avslappning och har en lugnande effekt. Magnetfältet aktiverar metaboliska processer, tar bort puffiness och inflammatoriska fenomen, främjar vävnadsreparation. Den kombinerade effekten av de tre regimerna i kombination med antibiotikabehandling gör det möjligt att uppnå en uttalad terapeutisk effekt.

Regelbunden användning av enheten bidrar till återställandet av erektilfunktionen och normaliserar urinprocessen. Den rekommenderade behandlingstiden är från 6 till 9 procedurer som varar från 15 till 30 minuter, de måste göras dagligen.

Att det är lämpligt att använda termiska regimen i många specialister ger upphov till tvivel om enhetens säkerhet. Ett litet överskott av temperatur kan vara skadligt för prostatakörtlarna. Dessutom är termoterapi särskilt farlig i närvaro av illamående process, eftersom det provar en kraftig tillväxt av tumören. Dessutom är termisk behandling kontraindicerad i inflammatoriska processer, eftersom det orsakar deras förvärmning. Därför bör användningen av Mavit-enheten kontaktas med största försiktighet.

Emīls -007. Inhemsk utveckling, som inte har några analoger, eftersom principen för enheten är baserad på den så kallade "kalla" uppvärmningen. Skaparna av enheten lämnade den farliga värmeeffekten på prostata och använde ett innovativt läge för selektiv fototerapi. Förutom den tillhandahålls den terapeutiska effekten av en lågfrekvent mikrovibreringsregim och ett konstant magnetfält. Enheten testades kliniskt i Ryssland och visade sin effektivitet och säkerhet.

Mänens nöjen - Massager av utländsk produktion från företaget DocJohnson. Stimulatorn är gjord i form av bokstaven G, har en bekväm handtagshållare och en fjärrkontroll, som du kan välja mellan 4 lägen av hastighet. Apparatens fall är vattentätt, vilket gör det möjligt att använda det i duschen. Smidig yta vibromassazhera ger enkel penetration och förbättrar den terapeutiska effekten. Enheten fungerar på batterier och har låg ljudnivå.

Prostata Massager Nexus Revo - detta är det första stimulansen, som har funktionen av självständig rotation av huvudet. Enheten drivs av en motor som tillhandahåller rotationsfunktioner. Förutom den terapeutiska förebyggande åtgärden orsakar massageren trevlig sensuell avkoppling.

Enheter i denna serie har ett extra avlastningsstopp, som under sessionen masserar perineum. Invändigt fall kännetecknas av ökad hållbarhet, växellådan möjliggör justering av huvudets rotationshastighet och integralkopplingen garanterar en tyst drift av anordningen.

Hur använder man det?

Före första användningen av en urologisk massager rekommenderas det att konsultera en läkare, se till att det inte finns någon akut inflammatorisk process och få sitt godkännande för förfarandena. Specialisten bestämmer antal och varaktighet för sessioner och förklarar de grundläggande reglerna för användning av enheten.

Vid det inledande skedet är det nödvändigt att rengöra tarmarna själv eller med hjälp av en lavemang. Då behandlas prostata stimulant med ett antiseptiskt medel och en kondom placeras på den för ultraljud. För att underlätta penetrering av enheten i ändtarmen, rekommenderas att smörja anus och spetsen av enheten med ett speciellt smörjmedel på vattenbasis. Använd fettbaserad eller petroleumgel eftersom de kan skada materialet från vilket massagen görs.

Massageproceduren utförs bekvämt i läget "liggande på sidan", med knä som dras till magen. Vissa patienter föredrar "liggande på baksidan" eller knäet - armbågsställningen. Efter att ha hittat en bekväm position, försiktigt sätt in massagets spets i ändtarmen till ett djup på 5 till 7 cm och sätt på enheten.

Varaktigheten av det första förfarandet bör inte överstiga 5 minuter, med varje efterföljande session kan sessionens varaktighet ökas med 1 minut. Massor av prostata är mycket lättare med fylld blåsan, så före proceduren rekommenderas att man dricker tillräckligt med vätska (inte mindre än en liter). Massage ska inte utföras i full mage, den sista måltiden ska vara tidigast 2 timmar före sessionen.

Efter avslutad procedur avlägsnas spetsen försiktigt, kondomen avlägsnas, enheten behandlas med en desinfektionslösning. Omedelbart efter massagen rekommenderas att urinera, så att det tillsammans med urin från kroppen kom inflammatorisk urladdning från prostata. Lyssna på dina känslor under sessionen. Med rätt massageteknik borde det inte finnas någon smärta. Om du känner smärta på ett visst ställe, var noga med att berätta för den behandlande läkaren under nästa möte.

Användningen av icke-invasiva massörer för förebyggande syfte är enkel och säker. Men effektiviteten i deras användning är mycket lägre. Den mest kända stimulansen i denna serie heter "The Straw Bull". Det är en stympad, ribbad kon.

För att få en terapeutisk effekt måste man sätta sig ner på den. För att göra detta placeras massageren på bilsitsen eller kontorsstolen och sitter på den så att den breda munen ligger under pungen. Följ sedan bäckens framåtrörelser i 10 minuter. Sådan "laddning" kommer att ha en stimulerande effekt på prostata och kommer att fungera som en profylax av stillastående fenomen. Proceduren rekommenderas att utföras två gånger om dagen.

Hur man gör en prostata massager med egna händer?

Kvalitativa invasiva vibrerande massörer är ganska dyra, priset varierar för dem från 6000 till 16 000 rubel och inte alla kan köpa enheten. Därför är många män intresserade av hur man gör en prostata massager med egna händer? Experter varnar för att förfarandena ska användas fabriksgjorda instrument.

Massagerare som tillverkas av hantverk kan inte exakt upprepa den korrekta geometriska formen och böjningarna som är nödvändiga för att uppnå terapeutisk effekt och säkerställa säkerheten under proceduren. Försök därför inte hitta en ersättare för enheter för internt bruk, eftersom sådana experiment är hälsofarliga.

Det är en helt annan sak att ersätta icke-invasiva massörer, vars användning inte involverar penetration inuti. För förebyggande massage kan du ta en vanlig tennisboll. Han satt enkelt på en stol, sitta ner och rulla fram och tillbaka i 10 minuter. Detta kommer att möjliggöra att ge samma stimulerande effekt som från att använda en kegelformad massager "Straw Bull".

När man utför procedurer som använder prostata-massageapparater, bör man förstå att de bara är en del av den komplexa behandlingen och inte kan tjäna som ersättare för det. Därför, när ångestsymptom uppstår, bör du inte skjuta upp besöket hos en urolog som väljer den optimala behandlingsmetoden med användning av mediciner och massageprocedurer.

Effekt från ansökan

Loppet av prostata massage hjälper till att uppnå följande positiva resultat:

 • Processen för blodcirkulationen i prostatakörteln normaliseras;
 • Puffiness försvinner;
 • Inflammation minskar;
 • Utsöndringen av den prostatiska utsöndringen aktiveras;
 • Stagnerande fenomen elimineras;
 • Förstärker muskeltonen i prostatakörteln;
 • Kanalen i kanalerna återställs;
 • Det är möjligt att avlägsna purulent innehåll från körteln.

Recensioner om prostata massager är väldigt olika. Vissa patienter tolererar väl förfarandet och uppnår en uttalad terapeutisk effekt. Andra klagar på att de under massagen upplever smärta i rektum eller ländryggsregionen. I sådana fall rekommenderar läkare att lida, som efter 2-3 sessioner återkommer hälsotillståndet till normalt och obehag försvinner.

Var kan man köpa?

Apparater för hemterapi kan beställas på specialiserade webbplatser på Internet eller köpas på apotek. Många föredrar tillverkarens webbplats, där du kan välja vilken modell du gillar, beställa och få råd om hur du använder enheten korrekt. Vanligtvis specialiserade webbplatser erbjuder varor mycket billigare, eftersom de direkt arbetar från tillverkare. I stora städer efter förskottsbetalning kommer varorna att levereras direkt till huset av kuriren, medan köparen garanteras fullständig anonymitet.

När du köper en massageapparat i apotek, var uppmärksamma på företaget - tillverkaren och kräva ett intyg om överensstämmelse, vilket bekräftar varans kvalitet. Innan du använder enheten för första gången, kontakta en läkare och läs noga instruktionerna, så att du undviker oönskade komplikationer.

Recensioner av läkare och patienter

Referensnummer 1

Det finns sjukdomar från vilka ingen är försäkrad. Dessa är sjukdomar i prostatakörteln. Kliniska studier har visat att den bästa metoden för behandling i sådana situationer är prostata massage. Samtidigt pressas stagnerande innehåll ut och inflammationsprocessen minskar.

Men många män anser inte manuell massage som ett acceptabelt alternativ. I sådana fall bidrar stagnation i prostata till att eliminera en speciell massageapparat. Jag rekommenderar till mina patienter en inbyggd Mavit-enhet, den kan beställas på tillverkarens hemsida - Elatomsky Instrument Plant.

Jag föreskriver vanligtvis en procedurförlopp, som med hjälp av en sådan massager kan utföras hemma, i en avslappnad atmosfär. Snart noterar patienterna positiva förändringar. Förbättrar välbefinnandet försvinner smärtsamma förnimmelser vid urinering. Med ett komplex med antibakteriell terapi kan du med denna behandlingsmetod uppnå full återhämtning på kort tid.

Nikolay Ivanovich (en urolog, 20 års erfarenhet), St. Petersburg

Referensnummer 2

I behandlingen av prostatit och andra sjukdomar i prostata, rekommenderar jag ofta att mina patienter använder speciella prostata-massager. Män är väldigt ovilliga att godkänna proceduren för manuell massage. Och om de börjar gå på sessioner, går de i de flesta fall inte igenom den lagda kursen till slutet.

Idag finns det många moderna massager avsedda för prostatabehandling, de är enkla och praktiska att använda, och en man kan självständigt göra det nödvändiga förfarandet hemma. Till mina patienter rekommenderar jag tillförlitliga specialiserade webbplatser på Internet där du kan beställa liknande produkter och konsultera hur du applicerar stimulanser av prostata.

Irina Leonidovna (en urolog, 8 års erfarenhet), Moskva

Granska №3

Jag har kronisk prostatit under lång tid, mer än 10 år. Med jämna mellanrum går jag igenom en behandlingskurs, men sjukdomen återkommer igen med exacerbationer, smärtsamma känslor och svårigheter med urinering. Nyligen började jag uppleva problem med erektion. Detta var det sista halmen.

Läkaren har redan föreslagit mig ett massageprocedur flera gånger, men jag har hört talas om hur det utförs manuellt, så jag vägrade. Och den här gången rådde experten att göra massage hemma med en speciell enhet Mavit. Jag bestämde mig för att köpa enheten och ångrade inte mitt köp. Gjorde allt enligt anvisningarna. Under de första procedurerna fanns det ett visst obehag, men allt gick bort. Nu känner jag mig mycket bättre, och i sängen är allt stabilt och exacerbations under lång tid inte.

Feedback №4

Nyligen beställde jag en prostata-massager online, eftersom det finns vissa problem på detta område. Priset på Prior är inte litet, det var nödvändigt att ge ca 10 000 rubel. Innan detta samrådde jag med en läkare som rådde mig om hushållsapparater.

Han föredrog massager Emils, eftersom han inte har en termisk regim. Urologen förklarade att den termiska effekten kan öka den inflammatoriska processen. Jag använder enheten i mer än ett år, tills jag kan skryta med ett uttalat resultat, men det finns några förbättringar. I vilket fall som helst blev det inte värre, och de obehagliga symptomen gick tillbaka. Jag kommer att fortsätta att läka, förhoppningsvis hjälp.

Granska №5

Nyligen fick jag en uppstoppad prostata massager med ett roterande huvud. Jag har velat köpa något så länge. Urologen sa att läkemedlet skulle kompletteras med en massage, vilket kommer att hjälpa till att rensa kanalerna, eliminera stagnation och ta fram innehållet i prostatakörteln som ackumuleras där och provar inflammation.

Jag använder massageapparaten i mer än en månad, känslorna är inte mycket trevliga i början, men nu är det tvärtom mycket bra att enheten stimulerar och hjälper inte bara att behandla prostata utan också att reglera sexuell aktivitet. På mig har allt kommit till norm eller betyg, kraften återställdes också attityder eller relationer med fruen, som under en smekmånad. Till alla som har liknande problem rekommenderar jag denna massageapparat.

Granska №6

Förra året förvärrades prostatit, han behandlades länge med läkemedel och köpte också en speciell urologisk massageapparat. Nu använder jag det hemma, efter behov, gör jag förfarandena. Enheten består av ett tips, ett speciellt rör, en päron för att injicera luft och en manometer.

Läkaren förklarade hur man använder den. Först var det ovanligt och smärtsamt, särskilt när du pumpade luft, och spetsen på bekostnad av detta ökar. Men nu är jag van vid det och tror att det finns ett positivt resultat.

Mäns forum: Behandling av impotens, tillämpning och recensioner om generiska av Viagra, Cialis, Levitra

Forum för generiska användare för behandling av impotens Viagra, Cialis, Levitra

Prostatamassagerare

 • Gå till sidan:

Prostatamassagerare

# 1 Meddelande Andreo »13 mar, 2016, 18:51

# 3 Meddelande RORO »07 nov 2016, 16:29

# 5 Meddelande SEM123 »13 nov, 2016, 19:53

Prostatamassagerare

# 6 Meddelande Tatiana »29 november, 2016, 15:08

Prostatamassagerare

# 7 Meddelande VladD »29 november 2016, 15:35

Prostatamassagerare

# 8 Meddelande Tatiana »29 nov 2016, 16:27

Prostatamassagerare

# 9 Meddelande VladD »29 nov 2016, 16:31

Prostata Massager

Prostata Massager

# 1 Meddelande Baragoz »Tis 06 maj 2014 12:20

# 2 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:38

# 3 Meddelande orlov1 »Sun 15 juni 2014 07:41

# 4 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:42

# 5 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 6 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 7 Meddelande orlov1 »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 8 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:48

# 9 Meddelande Dmitri »Tis 22 juli 2014 kl 16:33

# 10 Meddelande rinsar »Mån 18 aug 2014 1:58 am

# 11 Meddelande finland232 »Lör 06 sep 2014 11:42

# 12 Meddelande Dmitri »Ons 17 sep 2014 15:19

# 13 Meddelande skidåkare »Lör 20 sep 2014 16:17

# 14 Meddelande Dmitri »Sun 21 sep 2014 3:43 am

# 15 Meddelande Vitaliy Viktorovich »Sun 19 okt 2014 13:42

# 16 Meddelande Dmitri »Sun 19 okt 2014 11:21

# 17 Meddelande Vitaliy Viktorovich »Sun 19 okt 2014 11:34

# 18 Meddelande scarface »Tis 23 okt 2014 20:25

# 19 Meddelande hencok »Mån 29 dec 2014 02:18

# 20 Meddelande Vatheslav »Mån jan 05, 2015 10:29 am

Lär dig hur man bota prostatit

Återhämtningen börjar idag.

Detaljerad och tillgänglig på moderna sätt
diagnos och behandling av prostata sjukdomar

 • - Avslöja orsakerna
 • - Undertryck av infektioner i prostata
 • - Metoder för behandling
 • - Hur man inte blir sjuk igen och andra

Massager för prostata

Massager för behandling av prostatit och dålig erektion. Finns det någon känsla eller skada på det? Är det verkligen möjligt att ersätta en prostata massage med en prokolog eller urolog och på något sätt hjälpa till att bota sjukdom?

Pris: 1290 RUR

beskrivning

prostatit - En av huvudkramarna hos män och urologer runt om i världen. Män eftersom denna sjukdom inte är trevlig orsakar obehag av urinering och sexuellt liv, och urologer eftersom det bara kan botas i cirka 30% av fallen. Det finns två huvudtyper: icke-infektiösa och infektiösa.

Baserat på namnen är det tydligt vad skillnaden är. Endera får en person prostatit på grund av blodstagnation, fysisk skada eller andra mekaniska faktorer eller blir en glad ägare till prostatit tillsammans med någon genitourinär infektion. I vilka fall kommer prostata massage hjälp och hur mycket?

I medicin kallas detta prostata massage. Vi pratar om det i samband med den här enkla enheten, rätt. Och det betyder indikationen att massagen, att den här enheten kommer att vara densamma. Därför är det för det första värt att bekanta sig med dem.

vittnesbörd

Prostatamassage rekommenderar de som har kronisk prostatit, om det inte finns någon reaktion på moderna antibiotika. Om det finns sexuell dysfunktion. Med kronisk bäckensmärksyndrom. Kronisk bakteriell prostatit och asymptomatisk prostatit. Det används också för att få en utsöndring av prostatakörteln vid diagnos. Det verkar passa alla patienter med prostatit i någon form, men som alltid finns det en "men".

Kontra

Akut prostatit, d.v.s. allvarlig inflammation, akut uretrit och inflammation i andra intilliggande körtlar. Misstanke om prostatacancer och själva cancer. Adenom av prostata. Tuberkulos av prostata. Stenar i prostata och stora cyster. Sår i rektum, hemorrojder, proktit. Som vi ser, innan vi bestämmer oss för ett så viktigt steg som att klättra in i anusen med en massager, är det fortfarande nödvändigt att konsultera vårdande läkare.

Trots förekomsten av kontraindikationer till prostata-massage, säger enhetssäljare att det är helt ofarligt:

Undvik inte säljare och falska uttalanden om vetenskaplig forskning, officiell statistik och uttalanden om kändisar. Angivligen är denna massager mycket populär i USA och det finns redan så många som 80% av amerikanska män! Vad är skalan, ah! dvs patienter med prostatit i Amerika bara 16-22% och massera sig 80% anal.

Utmärkt inlägg för Kiselevs program, naturligtvis men nonsens. Och uppenbarligen enligt statistiken år 2013 blev patienter med prostatit mindre än 5 gånger. Men är det så? Enligt officiell statistik har det årliga antalet patienter med prostatit i Amerika konsekvent varit flera år och är cirka 1,8 miljoner människor.

Och påståenden som Sylvester Stallone, Bruce Willis och andra Hollywoodstjärnor har bekännt att använda denna massager är i allmänhet blatanta lögner.

slutsats

En massager för behandling av prostatit och dålig erektion är inte en panacea. Det kan bara användas om din läkare har ordinerat en massage för din prostatakörtel och godkänt enheten. Innan du använder, måste du alltid komma ihåg om kontraindikationer!

Urologisk massager för prostata - ett effektivt verktyg för behandling av prostatit

Prostatit är ett vanligt problem. Det finns bevisade metoder för att lösa det. Många män har redan lärt sig vilket är bättre. Ett av de mest effektiva sätten är prostata massager. Enligt användningen normaliserar hans användning strikt enligt instruktionerna blodcirkulationen, vilket eliminerar de smärtsamma symptomen på den inflammatoriska processen. För att uppnå maximal terapeutisk effekt behöver du köpa den ursprungliga prostatahjälpen MP-1 för män.

Prostata hjälp MP-1 - ett modernt tillvägagångssätt vid behandling av prostatit

Prostata massager Prostata hjälp MP-1 - ett innovativt verktyg för behandling av prostata sjukdomar.

Enheten kan förbättra läkemedlets verkan och även fungera som en självförsörjande behandlingssätt.

Det bidrar till att återställa det manliga reproduktionssystemet. Massage kan eliminera stillastående fenomen, som är den främsta orsaken till urologiska patologier och inflammatoriska sjukdomar.

Gå till leverantörens hemsida

Den bästa prostata massageren

Prostatahjälp MP-1 skiljer sig i rätt anatomisk form, vilket ger smärtfri och bekväm tillgång till prostatakörteln. Denna prostata massager är en av de bästa bland liknande medicinsk utrustning på grund av ett antal fördelar:

 • en bekväm design som motsvarar den anatomiska egenskapen hos den manliga kroppen;
 • Anordningens optimala diameter
 • vattentät bas;
 • modernt hållbart, säkert material för hälsa.

Anordningen används effektivt för att behandla och förebygga prostata sjukdomar (erektil dysfunktion, minskad sexuell lust).

En ytterligare fördel är att massage med den här produkten kan utföras hemma. Efter instruktionerna kan varje man självständigt genomföra proceduren utan hjälp.

I medicinsk praxis dokumenteras fall av försämring av patienter efter självmassage av prostata utan föregående samråd med en läkare.

Prostatit är ett aktuellt problem för de flesta män över 40 år. Välja en innovativ metod för att lösa den med hjälp av den fysioterapeutiska effekten av prostatahjälpen med MP-1, det är möjligt att bli av med alla former av patologi, inklusive kroniska sjukdomar.

Pris och var att köpa

Den ursprungliga prostata massageren säljs inte i apotek. Enheten kan endast köpas från leverantörens officiella representanter på Internet.

För att beställa varorna måste du beställa på webbplatsen. Under specialerbjudandenstiden halveras priset för märkesvaror och är bara 1990 rubel. Mängden reklamprodukter är dock begränsad.

Innovativ massager Prostata Hjälp MP-1 kan användas ensam eller i kombination med läkemedel som syftar till att eliminera urologiska patologier.

Hur mycket är en massager för prostata:

 • Moskva - 1 990 rubel.
 • St Petersburg - 1 990руб.
 • Jekaterinburg - 1 990руб.
 • Omsk - 1 990руб.
 • Ukraina, Kiev - 883 UAH.
 • Dnepropetrovsk - 883 UAH.
 • Gomel - 67 rubel
 • Almaty - 10890 tenge

Doktorens kommentarer

Enligt läkare är prostata massage en integrerad del av komplex behandling för olika former av prostatit. Den utförs med hjälp av ett finger eller en speciell enhet. Innan du köper en prostata-massager rekommenderas att du läser recensionerna av läkarna:

Med patologiska processer i vävnaderna i prostata ger terapeutisk massage tillsammans med användningen av antibiotika ett stabilt, positivt resultat.

Normalisering av blodcirkulationen och eliminering av stillastående fenomen är huvudmålet för behandling.

Prostata Hjälp MP-1 gör det möjligt för patienten att utföra prostata-stimulering på egen hand vid varje lämpligt tillfälle, följ instruktionerna.

Mer än hälften av männen som drabbats av detta problem har glömt det för alltid.

Innovativ massager återställer erektil funktion, lindrar smärtsam, frekvent urinering och andra sjukdomar i det genitourära systemet hos män.

Samsonov Nikolay Viktorovich, en urolog

I behandlingen av prostatit använder jag två metoder: medicinering och fysioterapi. Om det finns en inflammatorisk process kan antibiotika inte undvikas. En prostatamassage förbättrar blodmikrocirkulationen i vävnader, vilket bidrar till penetrering av aktiva komponenter i läkemedlet. Den mekaniska stimulerande effekten på prostatakörteln är bra för ett människors genitourinary system.

Enligt mina patienters recensioner hjälpte prostatahjälpen MP-1 massager de flesta av dem att bli av med de smärtsamma förnimmelserna. Detta är ett effektivt alternativ till fingermassage. Trots allt kan inte alla hitta tid att besöka läkarens kontor. Innovativ enhet kan användas oberoende. Jag rekommenderar till alla som har stött på patologiska förändringar i det manliga reproduktionssystemet!

Kritsky Vladislav Yurievich, en urolog

Mäns återkoppling

På tematiska forum och webbplatser för officiella leverantörer av produkter kan du läsa de verkliga svaren hos män som har försökt handlingen av enheten.

Efter 40 år började känna obehag vid urinering. Några månader senare tillsattes andra obehagliga symptom och gick genast till läkaren.

Baserat på resultaten av undersökningen och ett antal undersökningar gjordes en diagnos - en inflammation i prostatakörteln.

Läkaren föreskrev behandling. Först tog jag antibiotika, då var jag tvungen att lägga till en terapeutisk massage i prostata. Förfarandet är inte mycket trevligt men effektivt.

Efter flera sessioner på urologens kontor bestämde jag mig för att fråga om speciella massager för prostata. Jag köpte en enhet som jag använder för instruktioner hemma. Först måste du vänja dig vid det. Då känner du inte obehag. Resultatet är försvinnandet av smärta, förbättring av erektion. Jag råder män som har stött på prostatit!

Vitaly P., 47 år gammal, Novosibirsk

Efter undersökningen och diagnosen sade läkarna nästan enhälligt att de behöver göra operationen. Endast en specialist rådde att genomgå en alternativ kurs, inklusive att ta mediciner och genomföra fysioterapiprocedurer. Jag bestämde mig för att undvika någon kirurgisk ingrepp på något sätt. De föreskrivna medicinerna togs hemma och gick till polikliniken för behandlingar av terapeutisk massage.

Tja, det lärde jag mig om den moderna effektiva prostata massager Prostata Hjälp MP-1. Med hjälp kan sessioner av terapeutisk massage göras hemma. Efter 2 veckor kände jag en signifikant förbättring. Han undersöktes redan av en läkare, och han noterade också den positiva dynamiken. Så förtvivla inte - prostatit kan behandlas med enkla men effektiva metoder!

Valentin Krasnov, 53, Samara

Gå till leverantörens hemsida

Hur man använder en prostata massager?

Användningen av enheten kräver ingen speciell förberedelse. Det rekommenderas dock att gå på toaletten och ta en dusch direkt före proceduren. Att använda enheten för behandling av prostatit orsakade inte obehag, det är nödvändigt att följa rekommendationerna:

 • ligga ner på ena sidan;
 • böj dina knän;
 • behandla anus med vaselin eller något annat smörjmedel;
 • Gå in i ändtarmen till ett djup på 5-7 cm;
 • Varaktigheten av den första sessionen bör inte överstiga 5 minuter, då ökas tiden gradvis.
 • För att förhindra infektion måste apparaten behandlas med en antiseptisk lösning före användning.
 • Den hygieniska kondomen bör bäras på den injicerade delen.
 • Om det uppstår smärta, sluta använda omedelbart, kontakta en läkare.

Enkelhet i design gör det möjligt för varje man att endast utföra prostata-massage.

Den rekommenderade varaktigheten av den terapeutiska kursen är 10 eller fler sessioner. Effektiviteten av behandlingen bestäms av mängden utsöndring utsöndrad genom stimulering av prostata. Den optimala volymen är 0,5-2 ml vitaktig vätska.

Hur fungerar prostata massager?

En speciell anordning för behandling av prostata har en mekanisk effekt på prostatakörtelns vävnader och normaliserar därmed organets cirkulation. Förutom grundläggande terapi har enheten en positiv effekt:

 • slappnar av bäckenets muskler, lindrar spänningen;
 • normaliserar utsöndringen, cirkulationen av seminalvätska;
 • stärker styrkan, återställer en erektion
 • förbättrar blåsans funktion, eliminerar ömhet och svårigheter att urinera.

Alla män efter att de började använda massageanordningen för en urologs syfte, noterade restaureringen av sexuell funktion och ökad sexuell lust. Med regelbunden användning är det en minskning av inflammation, en minskning av prostatakörtelns volym till normal storlek.

Prostata Hjälp MP-1 används för terapeutiska och profylaktiska ändamål med följande patologiska tillstånd:

 • kronisk form av prostatit;
 • vesikulit eller inflammation av seminala vesiklar;
 • Brott mot utlösning;
 • minskad styrka.

Om du väljer mellan många metoder för att bekämpa sjukdomar i det genitourära systemet, är massagebehandling en av de mest effektiva och prisvärda metoderna.

Kontra

Prostata Hjälp MP-1 är utformad med hänsyn till kroppens anatomiska egenskaper, från absolut säkra, vattentäta material, så det är ofarligt för människokroppen. Det finns emellertid vissa begränsningar i samband med användningen. Dessa inkluderar:

 • utbildning på prostata av annan art;
 • akut form av prostatit;
 • infektiösa och inflammatoriska processer i urinvägarna, njurarna;
 • 3 grad av godartad prostatahyperplasi
 • beräknade formationer.

För att undvika negativa konsekvenser rekommenderas att man konsulterar en läkare innan man påbörjar en fysioterapibehandling.