Huvud
Behandling

Självprostatmassage

Ett intimt förfarande, som män ofta är motvilligt, är nödvändigt för sjukdomar i det genitourära systemet. Effekter på prostata kan släppa kroppen från stillastående utsöndring, ta bort patogena bakterier, giftiga produkter av deras vitala aktivitet. Rekommendera inte prostata-massage ensam för personer som inte har medicinska kvalifikationer. Om det finns behov av att genomföra detta känsliga förfarande hemma, måste du först lära dig hur man gör den här massagen, ge dig maximal information.

Typer av självmassage prostata

Urologer skiljer två tekniker för massage: på bougain eller transrectal. Buzh är en medicinsk expander, det injiceras genom urinröret och masserar prostata. Denna teknik är endast tillgänglig för proffs, det är farligt att använda det ensam. Hemma kan prostatan stimuleras externt, transrektalt (direkt genom att införa ett finger i ändtarmen) eller genom att kontrahera musklerna i sphincten och perineum.

Genom att få erfarenhet av proceduren kan du använda en anordning för massage av prostata. Massagern sätts in i ändtarmen och verkar på körteln. Typer av påverkan av enheten på prostata:

 • termisk;
 • vibrationell (vibromassage);
 • magnetfältets inflytande.

rakt

Stimulering av prostata hos män genom direkt självmassage innebär effekten på prostatakörtelns nervändar. De är irriterade och orsakar prostata för att utsöndra en hemlighet, inflammerad och stillastående. Med den lämnas organismen av patogena mikrober. Blodtillförseln med direktmassage förbättras, vilket bidrar till en bättre erektion. Vad är en transrektal prostata massage? Handens mitt- eller pekfinger, klädda i en gummihandske, ska smutsas med vaselin, insatt i anuset med 5 cm, masseras i cirkulära rörelser.

indirekt

Indirekta typer av prostata massage inkluderar:

 • Extern massage. Prostatakörteln masseras genom huden, mellan pungen och anusen. På huden på perineum, tryck, var försiktig, rörelserna av fingrarna är cirkulära. Medierade effekter på körteln innefattar massering av skrot och testiklar.
 • Rytmisk sammandragning av muskulaturen i perineum, anus. Den anal sphincter dras in i andetaget, bäckens golv är utandade. I en session görs 20-25 reduktioner. Upprepa övningar på morgnar och kvällar. Förfarandet är effektivt i de tidiga stadierna av prostatit eller för profylax.

Indikationer för förfarandet

Massera prostata rekommenderas för män som har följande problem:

 • prostatit - bakteriell och icke-bakteriell;
 • kronisk bäckensmärksyndrom;
 • störningar i potens, inklusive impotens orsakad av kronisk prostatit, störningar i prostatakörteln;
 • stagnation i prostata;
 • adenom i prostata.

Hur man förbereder

Det är viktigt att veta hur prostatamassagen är klar så att proceduren inte har negativa konsekvenser för patienten. Det finns vissa regler som måste följas vid förberedelserna:

 • Att starta kursen inte tidigare än 1-2 dagar efter starten av behandling av prostatit med antibiotika eller andra mediciner.
 • Släpp in tarmarna innan stimuleringsförfarandet, naturligt eller med enema.
 • Töm inte blåsan, den måste fyllas. I 40 minuter (eller en timme) innan du ska göra en prostata massage själv, drick en liter vatten.
 • Huden ska vara torr och ren.
 • Ät inte i 1,5-2 timmar före proceduren.

Teknik för att utföra massage med ett finger

Från första gången är det svårt att komma in i prostata med ett finger, det blir nödvändigt att få erfarenhet innan massagen, få en praktisk lektion, bättre med en specialist. Förfarandet kan användas av mannen till mannen som att massera själv för att göra eller göra obekväma. Massage med prostatit är som följer:

 1. Patienten ligger på ryggen, sprida benen.
 2. Gärningsmannen bär handskar, smörjer den analhålen hos en man med petroleumjelly, applicerar salva på index eller långfinger i handen.
 3. Det smörjda "arbetande" fingret sätts långsamt in i anuset. Prostata i denna position hos patienten är närmare magen, högre till ändtarmen. Genom att ange fingret under hela längden kommer massören att känna att den vilar mot den pineala fibrösa bildningen, prostatakörteln.
 4. Att massera prostata börjar med ljusstrålar och fokuserar vidare på patientens känslor. Om det inte finns något obehag, kan du gå till lätt tryck. Fingeret rör sig från prostats sidor till mitten. I riktning mot anusen produceras strängsprutningar.
 5. Slutet av massagen uppstår när ca 5 droppar utsöndring frisätts. Denna process tar högst ett och ett halvt minuter. Om vätskan är klar, med en vit snitt är allt bra, och gula plåster indikerar purulent urladdning. Du kan inte fortsätta med prostata-massage ensam i detta fall.
 6. Efter proceduren måste du besöka toaletten för att lindra urinblåsan. Samtidigt kommer "avfallsmaterial", mikrober och spår av deras aktiviteter att släppas. Den störda körteln kan ge information om sig själv en stund, kanske en lätt brinnande känsla i urinröret. Ibland finns det en tillfällig svårighet att urinera. Normalt går det snabbt. Om resistens, smärta, obehag förblir under lång tid, intensifiera, så ska massagen avbrytas, se en läkare.

Procedurens varaktighet och frekvens

Intensiteten av massagebevegelser bör vara obetydlig i början av kursen och gradvis öka. Följande schema distribueras:

 • Vid de första sessionerna stryker fingret något till vänster och höger lobes i prostata.
 • Gradvis är den centrala delen av körteln täckt.
 • Med varje procedur ökar intensiteten av effekten, massören flyttar till tryck.

Med kronisk prostatitmassage sker massage i kurser på 12-15 sessioner. Förfarandena utförs åtminstone varannan dag, är daglig stimulering av prostata av stor effektivitet. En session varar ungefär en och en halv minut. Massageens gång krävs för att upprepas. Efter den första "turnén" - en paus i några veckor, förnyas proceduren.

Med en korrekt genomförd proceduråtgång finns positiva effekter:

 • om det var en långvarig avhållsamhet, en stagnerande utsöndring från prostatakörtlarna;
 • patogena bakterier avlägsnas från kroppen;
 • ökar styrkan, ökar längden på samlag, närheten blir mer levande.

Hur man gör en prostata massage hemma

När det inte finns någon att överlåta det här komplicerade förfarandet kan man göra det själv. Det bästa sättet är i badrummet med varmt vatten. När du masserar prostata själv måste du ligga ner i vattnet, smörj det "arbetande" fingret med en babykräm, vaselin, sätta i anuset. Fumla prostata, massera det, baserat på egna känslor. Det borde inte vara ont. Schemat för ytterligare åtgärder liknar den ovan beskrivna massage tekniken.

Själv kan du göra en bubbelprostat. Det kommer att kräva en så enkel anordning som en gummipäron. Reningskvällen föregår förfarandet och efter 10-15 minuter injiceras upp till 700 ml avkok av kamomillblommor eller en svag lösning av kaliumpermanganat eller furacilin i ändtarmen. Vätska bör ge en uppmaning att defekera, måttlig intensitet. Det är nödvändigt att hålla det inom dig själv i 30-40 minuter. Vid denna tidpunkt arbetar musklerna aktivt och slappnar av.

Finns det några kontraindikationer

Stimulering av körteln hjälper till med prostatit, men i den akuta formen av denna sjukdom är massage förbjuden. Andra kontraindikationer är:

 • förvärring av inflammation i bäckenorganen;
 • uretrit, cancer, prostata tuberkulos, cyster eller stenar i den;
 • hemorrojder, sprickor i anuset;
 • förhöjd temperatur;
 • nedsatt urinering
 • prostata adenom i det sena skedet;
 • svår smärta under massagen.

Video rekommendationer för att utföra en prostata massage

Feedback om resultat

Andrei, 48 år: Jag har kronisk prostatit, urologen ordinerat en massage, men när jag jobbar för läkare är det ingen tid att gå och kurser är långa för att betala för deras ena ruin. Jag lärde mig att göra allt själv. Här redan i tredje gången närmar jag mig. Det blev mycket lättare, kraften återställdes. Det är bekvämt att göra proceduren i badrummet, det visar sig lätt och nästan inget obehag.

Maria, 47 år: Mannen diagnostiserades med prostatit, beordrad att gå på massage. För en halv och en halv minut av förfarandet för att gå till andra hälften av staden, stå i raden? Jag rådfrågade mig själv med urologen, jag lärde mig hur man gör allt. Vi köpte en enhet för vibromassage, men vi använder sällan det. Finger är den mest effektiva, det viktigaste är att inte trycka, det borde inte skada. Mannen säger att han känner sig bättre.

Dmitry, 42 år: Självmassage av prostata har lärt sig att göra för ett år sedan, när problem med styrka började. Det visade sig inte genast, men nu klarar jag. Förutom proceduren behandlas jag fortfarande med piller, jag vet inte vad som hjälper mig bättre, men situationen har förbättrats. Eftersom sjukdomen är kronisk, kommer det förmodligen inte att fungera. Jag försökte en hydromassage med enema, det är inte för mig, jag gör det med mitt finger.

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Prostatimassage hemma för sin man för nöje: förberedande procedurer och kontraindikationer

En prostata massage med ett slut är ett förfarande som innebär att prostata utsätts för ett finger eller en massageanordning för att bota sjukdomen eller för att förhindra en eventuell sjukdom.

Prostatan kallas manpunkten G, så den korrekta effekten på den kommer att göra killen väldigt glad.

Förberedelse för stimulering av prostatakörteln består av en uppsättning procedurer som måste utföras av både man och fru.

Förberedelse av mannen:

 • Känna till proceduren via specialiserade källor, du kan också i förväg med din fru ange hur förfarandet ska utföras och under vilka förutsättningar det kommer att vara nödvändigt att stoppa det.
 • Det är viktigt att du utför proceduren för att rengöra tarmarna i förväg. Det är bäst att göra detta med en enema fylld med ett varmt avkok av kamomill.
 • Innan massage (ungefär en halvtimme innan förfarandet), är det nödvändigt att dricka mycket vätska för att blåsan var full: detta uppnås genom närmare kontakt finger förs in i ändtarmen, prostata yta.

Förberedelse av fruen:

 • bekantskap med prostata massage genom specialutgåvor och pedagogiska videor;
 • kortklippta naglar eller användning av en fingertopp;
 • noga tvättade händer med tvål innan du börjar massera av prostata.

Först och främst bör det förstås att för de flesta män är prostationsmassageförfarandet sammankopplat med psykiskt obehag. För sig själv att göra massage i en prostatakörtel är det omöjligt, därför är hjälp från den närmaste personen som kan anförtro denna delikata process nödvändig. För en man är en sådan person en make.

Prostata massage till sin man hemma för att få hög kan lösa ett antal problem, bland annat kronisk prostatit, obehag i bäckenområdet, impotens (som ett resultat av ohärdad prostatit).

Förutom terapeutiska ändamål kan prostasmassage också utföras som en förebyggande åtgärd av olika sjukdomar i denna kropp. I ett gift parat förbättrar prostatan massage betydelsen av förhållandet.

Kontraindikationer till massage

Innan du utför en prostata massage hemma för mannen för hög, bör den undersökas på sjukhuset.

Detta behandlingsförfarande, som vilket som helst annat, har sina egna kontraindikationer, som, om inte beaktas, kan påverka kroppen vid massageens gång.

Sådana kontraindikationer inkluderar:

 • närvaro hos mannen av en akut form av en prostatit eller en cystit
 • diagnostiserad med prostatacancer;
 • det finns en cyste;
 • en man lider av problem med urinering (av olika skäl);
 • mannen har hemorrojder eller prostata adenom i den svåra scenen;
 • psykologiskt hinder: om en man är emot - inte insistera. Det är möjligt att ett negativt intryck om proceduren bildades som ett resultat av att titta på amatörvideo av prostationsmassagen eller skrämmande bilder på Internet. I det här fallet, tills mannen själv ändrar sin inställning till prostatsmassagen, är det inte nödvändigt att sätta press på honom.

Massage i prostata hemma för sin man för nöje: Videor, instruktioner om hur man korrekt gör en prostata massage

Applicera försiktigt ett smörjmedel runt anuset och det injicerade fingret innan du börjar förfarandet. Fingeret sätts in tills ett visst djup uppnåtts, tills tuberkulet känns på framväggen.

Det är detta tuberkel som behöver masseras, och det är inte nödvändigt att trycka starkt på den - den här regionen är mycket känslig.

Om du känner att din man är spänd, lägg sedan till fler smörjmedel och slappna av trycket.

En man ska vara så avslappnad som möjligt under förfarandet. Om det är spänt kan detta tillstånd ge en känsla av smärta och obehag som kommer att lämna negativa minnen av massage.

En man borde välja den mest bekväma positionen för honom, och en kvinna borde lugna och slappna av mannen.

Indikatorn på det korrekta förfarandet är utseendet på en erektion hos mannen. Om det är frånvarande, då under massagen är det nödvändigt att stimulera erogena zonerna hos mannen.

Experter rekommenderar att kombinera massage i prostata med orala smärtor. Det andra alternativet är onani av penis med en hand och stimulering av prostata med den andra handen.

Om textinstruktionerna för genomförandet av en prostasmassage inte är förståelig för dig, kan du hitta en massa träningsvideor av prostata massage hemma för mannen för buzz.

Prostasmassagen till mannen (oavsett procedurens metod) bör vara högst 2 minuter och upprepas inom två veckor. För icke-infektiös prostatit bör prostata stimulering upprepas en gång i veckan.

Om stimulering av prostata är till nöje, upprepa sedan denna åtgärd oftare: vägledas av manens önskemål och välbefinnande.

För att uppnå maximal effektivitet från proceduren är det möjligt att dagliga sessioner (10 procedurer) eller massage varje dag. Om prostata-massage hemma för mannen för buzz (videoinstruktion du hittar på Internet) utförs för första gången, så kan du upprepa proceduren på 3-4 dagar.

Den fördelaktiga effekten av prostasmassage är mycket mer signifikant än det psykologiska obehaget och oestetiken hos denna procedur. Män som en gång bestämde sig för att stimulera prostatakörteln ångrar inte längre sitt val.

Fördelarna med stimulering av prostata är följande:

 • massage stimulerar blodtillförseln i prostata, vilket hjälper till att förhindra risken att utveckla möjlig blodstasis;
 • en signifikant ökning av styrkan, vilket gör hennes makas sexliv mer levande och rika;
 • som ett resultat av stimulering av prostata avlägsnas överskottssekretioner som, om de lämnas i orgelet, kan börja sönderdelningsprocesserna, vilket leder till farliga inflammationer;
 • prostata tar emot nödvändig mängd näringsämnen, vilket bidrar till processerna för vävnadsregenerering;
 • med prostata sjukdomar med hjälp av massage kan avsevärt minska smärtan och inflammationen i denna kropp.

Förutom fördelarna med prostata-massage upplever män en mycket starkare orgasm samtidigt som de stimulerar prostata och erogena zoner. Denna procedur kan stärka det befintliga förhållandet mellan make och fru.

Massage i prostata hemma till mannen för buzz med ett finger: teknik

För närvarande är det i moderna mediciner bara två metoder för att förverkliga prostata-massage, nämligen massage på spark och fingermassage.

Massage med fingret är en vanligare metod. För genomförandet måste du ange indexets eller långfingeren i handen i makans anus (4-5 cm).

Om du bestämmer dig för att utföra en prostata massage för din man själv är det viktigt att korrekt genomföra förberedande aktiviteter och lära dig mer om genomförandet av massage genom pedagogiska videor eller speciella tryckta publikationer.

Under proceduren bör mannen ändra kroppens ställning flera gånger, eftersom detta kommer att göra det möjligt att påverka prostaten på ett omfattande sätt, och följaktligen kommer förfarandet att bli effektivare.

Efter att ha bestämt platsen för prostatakörteln rör sig du försiktigt med fingret, bestämmer prostatens form och storlek, liksom dess densitet. Titta på mannen, hans ansiktsuttryck.

Om du gör prostata massage till din man för första gången, då under de första massageprocedurerna, tryck lätt på prostata. Med varje efterföljande procedur ökar effektens styrka.

När du utövar en prostata-massage med ett finger hemma, ska mannen för nöje vara ordentligt förberedd. Först och främst bör naglarna inte vara långa: de måste antingen skjuvas eller sätta fingret på fingret för massage.

För att hålla en prostata-massage hemma för att mannen ska prata med fingret måste du i förväg köpa ett speciellt smörjmedel och våtservetter.

Välj ett smörjmedel med en minimal mängd dofter och tillsatser för att minimera risken för allergi hos män.

De mest lämpliga ställningarna för denna procedur är tre:

 • vid den första är mannen i knä-armbågsläget;
 • när den andra mannen ligger på magen, skjuter benen ifrån varandra;
 • På tredje plats kan mannen luta sig på ett speciellt bord, baksidan med den ska vara något välvd.

Den bästa förberedelsen av mannen för prostasmassage kommer att vara en fullständig kroppsmassage med gradvis rörelse till skinkorna, och sedan till perineum.

När du har skrivit ett finger in i makans anus måste du bestämma prostatan.

Vi styrs av följande indikatorer:

 • prostata körkroppens nedre kant är ungefär fem centimeter från hanens anus;
 • Vid en taktil kontakt liknar prostata en mutter, bildandet av den runda formen;
 • ungefärlig kroppsstorlek: längd 4-4,5 cm, bredd 2-3,5 cm, tjocklek 1,7-2,5 cm;
 • prostatan i sin struktur består av små loppar som är i nära kontakt med varandra, deras antal varierar från 30 till 50 stycken.

Massage prostata med en fru hemma: hur man gör massage med en enhet och var du kan köpa den

Trots överflöd av olika instrument för prostatamassage på marknaden, bör man komma ihåg att när man använder det är det nödvändigt att observera yttersta omsorg.

Det är bäst att konsultera en urolog på förhand.

Denna eller den här enheten kan ha ett antal kontraindikationer, som kan detekteras efter att apparaten har använts.

Användningen av enheten för prostata massage är tillåten som en extra mått på exponering för fingermassage. Bara massage med ett finger gör att du kan hålla situationen under kontroll och ge full behandling. Använd endast enheten med fullt förtroende för dina färdigheter och kunskaper om mannens reaktion.

Tekniken för massage av enheten skiljer sig från fingermassage, eftersom hustru inte känner prostata närhet, så det är nödvändigt att upprätthålla kommunikation med sin man, som ska styras av hans hälsotillstånd. Rörelserna ska vara smidiga och ojämna.

När du utför massage i prostata med enheten, bör du noggrant tvätta händerna och enheten (om den är elektrisk - undvik att få vatten inuti mekanismen för att inte fylla på batteriet). Enheten och anusens bas måste smörjas med ett smörjmedel eller petroleumgel.

Följ anvisningarna i handboken. Om mannen har några sjukdomar, kolla in instruktionerna, om det är möjligt att använda enheten med tillgängliga sjukdomar.

Om enheten är defekt ska du omedelbart sluta massage och försök inte reparera enheten själv.

Hur man väljer rätt enhet och var du kan köpa

Alla enheter för att utföra en prostata massage av hustrun hemma är indelade i följande typer:

 • vibration: Sådana anordningar skapar vibrerande rörelser som, när de masserar prostata, hjälper till att öka blodflödet i organet;
 • värme: enheter tillåter att höja temperaturen på slagplatserna, vilket ökar blodflödet;
 • electrosrimulating: mindre utsläpp av ström bidrar till att förbättra tonen i prostata vävnaden;
 • magnetisk: Sådana anordningar skapar ett elektromagnetiskt fält i åtgärdsområdet vilket möjliggör att skapa en antiinflammatorisk och stimulerande effekt;
 • mekanisk: Instrument av denna typ har inte ett batteri och påverkar organet med hjälp av rörelser i händerna som håller enheten. Mekaniska enheter är ett fall för att återställa blodtillförseln och tonen i prostatakörteln.

När du köper enheten, se till att rutan med den är en instruktion på ett språk som du förstår. Också försök inte spara - köp modeller som inte tillverkas i Kina: Även om kvaliteten på asiatiska produkter har ökat betydligt, är det fortfarande mycket värre än andra tillverkare.

Om enheten är batteridriven, tveka inte att fråga för att kontrollera dess drift och begära en garantikontroll.

Ett stort antal enheter för prostata massage finns i sexbutiker och på deras webbplatser. Välj en butik baserad på positiva recensioner på nätverket

Tveka inte att beställa enheten med leveransen. För närvarande packar sexbutikerna produkter på ett sådant sätt att det ser ut som leverans av en vanlig hushållsapparat och orsakar ingen förvirring för mottagaren.

Erotisk massage av prostata till sin man hemma

Prostata är ett manligt parat organ som ligger i ländens nedre del. För att behandla inflammationen är patienter ofta ordinerad prostatassmassage.

Vad är prostatisk massage?

För att förhindra en sådan allvarlig sjukdom som prostatit, och även att bota det, ordinerar urologer ofta en speciell massage i prostatakörteln. Denna procedur utförs vanligtvis av specialisten själv, men inte varje patient är bekväm att besöka kliniken varje dag.

Därför kan tekniken för massage lära din andra hälft. Detta gör att du kan göra en prostata massage till din man hemma. Ett sådant intimt tillvägagångssätt för förfarandet kommer inte bara att medföra hälsofördelar, men kommer också att ge nya färger till makarnas sexliv. Det viktigaste är att ta hänsyn till alla nyanser av detta förfarande.

Regler för behandling

När en fru gör en prostata massage till sin man, är den viktigaste uppgiften för en man att koppla av och njuta av så mycket som möjligt. Killen kan ligga på sin sida, dra benen till magen eller på ryggen, trycka på knäna till bröstet.

VIKTIGT. Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingen är 2-4 minuter, behandlingen är 10 dagar.

Hur man gör en prostata massage en man? Det faktum att rörelserna görs korrekt, kommer att berätta för den älskade. Korrekt massage orsakar inte smärta, obehag, även killen ska regera kvinnans hand, vilket berättar när han är nöjd, och när inte. Hemmassage utförs enligt följande: Ett kvinnligt finger, smurt med kräm, sätts försiktigt in i männens anus.

Efter full penetration kommer den första phalanx på ett avstånd av 4-5 centimeter från anuset, exakt där orgeln är belägen. Tryck försiktigt på fingret mot anusens väggar, du kan lätt känna önskad körtel: det känns som en mutter vid beröringen. När organet hittats är det nödvändigt att utföra cirkulära rörelser, som lätt pressar på prostata i sig.

Om en tjej är rädd att inte klara av ett sådant ömtåligt förfarande eller helt enkelt inte vill dela med en vacker manikyr, kan du använda en speciell massager som säljs på apoteket, och detaljerade användningsanvisningar kommer att berätta hur du använder den korrekt. Massagerare är utformade för oberoende procedurer, men det är mer praktiskt om behandlingen fortfarande utförs av en annan person. En sådan massageanordning kommer att underlätta flickans uppgift, minska risken för skada på tarmslimhinnan.

Intim massage

Även om sessionen inte alltid ger en man en trevlig känsla, kan du slutföra det med ett ovanligt intimt förfarande: bara avsluta prostata massage med tungan. Om den älskade kunde slappna av och till och med börja njuta av de rörelser som utförs av en kvinna, kommer han att få en erektion. En stimulans ska få en logisk slutsats - en sexuell handling med utlösning.

VIKTIGT. Laski anus språk hänvisar till tantriska metoder - den indiska doktrinen om intima relationer, vilket gör det möjligt för partner att närma sig varandra, samt att uppnå en ljusare, starkare orgasm.

Huruvida man ska ha en så intim och öppen massage - en kvinna bestämmer sig själv. Men om parets förhållande är starkt, litar de helt på vännen och vill ta med nya färger till sitt intima liv, så det finns inget behov av att försumma en sådan möjlighet. Hur man masserar med tungan Precis som ditt finger, och dina händer kan smeka din penis och ge en man en orgasm.

Det faktum att åtgärderna är korrekta, kommer att leda till att partnerens reaktion, liksom snabb, långvarig utlösning. Sådan kön kan leverera en högre buzz till båda parter: en man - en fysisk, en kvinna - en moral. Men vanligtvis, efter att ha återhämtat sig från en sådan orgasm, gillar gubbarna inte att vara kvar i skuld och försöker leverera ett sådant nöje till den kvinna de älskar.

Träningsregler

Massor av prostata med en mans finger kan enkelt utföras av en älskad fru, men bara efter en noggrann studie av procedurmekanismen, eftersom det finns en fara att skada din älskade. En kvinna ska förbereda sig för en massage, studera speciallitteratur, videolektioner eller få råd från en urolog. Massage i prostata hemma hos mannen är ett ganska lätt och trevligt förfarande, och förberedelserna för det tar inte mycket tid, men det kan inte bara ge fördelar utan också nöje.

Om fruen gör att mannen makar prostata med fingret, bör hon ta hand om hennes manikyr: naglarna är helt skurna och arkiverade. Handen behandlas med en antiseptisk lösning. Det är också önskvärt att lägga på medicinska sterila handskar, applicera en babykräm eller petroleumgel på fingeren.

Den prostata massage till mannen flickan ska göra först efter hygieniska förfaranden: en anus, en sexuell medlem och en scrotum är det nödvändigt att tvätta noggrant. Ett annat viktigt villkor är en avkopplande miljö. Den första massagen är bättre tillbringad under tyst romantisk musik, har blivit kvar hemma tillsammans och ser till att ingen kommer att störa.

VIKTIGT. Före prostatens massage av fruen ska makan tömma tarmarna. Om det inte görs naturligt, kommer det att kräva en microclyster.

Att börja massera ett viktigt organ av en älskad är bara nödvändig med en fylld urinblåsa. Därför, före proceduren rekommenderas att du dricker ett par glas te eller vatten och väntar några minuter.

Vad ska jag leta efter?

Om massagen görs korrekt, upplever patienten inte obehagliga känslor. Lätt obehag kan observeras vid första införandet av fingret, när mannen reflexivt träffar. Detta tillstånd är normalt, eftersom efter en avkoppling passerar obehag. Förfarandet i sig ger inte mycket nöje, men det orsakar inte obehag, så patienterna väntar lätt på sin uppsägning.

Efter sessionen ska killen tömma blåsan. Tillsammans med produkter med vital aktivitet kommer stagnerande prostatajuice också att lämna kroppen. Vid urinering bör du noga överväga urin: det måste vara klart, gult, innehåller inte blodproppar.

Om urinen har förändrats kraftigt, är ett sediment, blodproppar synliga, omedelbart kontakta din läkare. Efter proceduren kan en klar eller vitaktig vätska frisättas ur urinröret - detta är ett normalt naturfenomen. Om sekret har en mörkgul, grön eller brun nyans - detta är ett tecken på närvaron av pus, vilket också kräver medicinsk rådgivning.

VIKTIGT. Pus i prostata är en kontraindikation för fortsättningen av massageprocedurer.

När är massage förbjuden?

Sessionerna utförs endast enligt urologernas indikationer. Om det finns en önskan att utföra en massage för förebyggande, bör du se till att det inte finns kontraindikationer för det.

 • exacerbation av prostatit;
 • avancerad form av prostata adenom;
 • rodnad i skrotets hud;
 • analfissurer;
 • hemorrojder;
 • hyperplasi av prostata;
 • stenar i prostata;
 • infektiös inflammation i urinröret.

I avsaknad av alla dessa patologier måste du på förhand försäkra dig genom att genomföra en profylaktisk undersökning av bäckenorganen. För att göra detta måste du skicka ett antal tester, genomföra en ultraljudsundersökning av prostata.

Vad händer om mannen inte vill?

Massage i prostatakörteln, som utförs av en älskad kvinna, kan inte bara förbättra en killes hälsa utan också stärka relationerna, eftersom överlåtelse av en sådan känslig och intim procedur bara kan älskas. Men ibland nekar killar av sådan behandling av ett antal psykologiska skäl.

En älskad kvinna bör övertyga sin man om att sådan behandling inte bara är användbar, men också mycket trevlig. Och som ett bevis och en trevlig bonus, kan du avsluta sessionen med levande kön, muntliga smekningar, utförandet av intima fantasier. Att veta vilken gåva han väntar på efter behandlingen, kommer mannen helt enkelt inte att kunna vägra nästa session!

Prostatisk massage

Prostatisk massage i erotisk prestation på sessioner av erotisk massage är radikalt annorlunda än den medicinska tekniken för prostatsmassage. Massage i prostata utförs av en fin massörare. En mild och trevlig erotisk massage i prostata med sina mjuka händer är inte en medicinsk massage i prostata i en medicinsk institution med egna egenskaper.

VAD BEHÖVER DU FÖR MASSAGE AV PROSTAT?

för prostata massage behöver skickliga händer hos en massör med korta naglar, smörjmedel smörjmedel och medicinsk handske, kondom eller napalecnik. Glöm inte också om våtservetter för att torka händerna efter massagen av prostata.

TEKNIK FÖR MASSAGE AV PROSTAT

Pre-massör gör en lätt massage på ryggen, skinkorna, som gradvis går till perineum. Du bör helst ta en knä-armbågsställning eller bara sprida dina ben. Sedan smutsar massagern hennes underbara finger med fett eller smörjmedel, lite väntar på smörjmedlets temperatur så att den motsvarar temperaturen på hennes kropp. Smörjer försiktigt din röv och sakta, försiktigt, långsamt, sätter in fingret i anuset. Palmen av massan står inför en mans testiklar. Fingeret sätts in till slutet. Och flickan väntar, när du blir van vid nya, ovanliga känslor under en prostatastimering. Så fort du blir van vid det och lite obehag försvinner, känner massan för framväggen en lätt märkbar bildning av en valnöt - det här är prostata, det är hennes massage som vi gör. Massagern masserar prostatan snyggt och lyssnar noggrant på dina reaktioner. Utan starkt tryck och tryck, med en liten amplitud - bör du också vara nöjd under prostatens massage. Du kan begära lite att tillsätta smörjmedel eller, efter att ha hört din stönhet med glädje, förstår massagern att allt går bra och prostationsmassagen är väldigt trevlig för dig.

Mycket ofta när en prostationsmassage har en man en erektion, ibland inte omedelbart. Erfaren massör väntar alltid på erektion, eller hjälper henne att dyka upp. Från en samtidig massage av prostata och penis - får en man mycket trevliga minuter. Att smeka en medlem under massagen av prostata är möjligt på en annan, utan att glömma att fortsätta att massera en prostata. När prostata under massorens fingrar blir förstorad och fast - maximalt av känslor är nära. Under nöden i prostata uppträder vågliknande kramper, och sedan stannar de gradvis. Massagern använder en servett och smekar försiktigt dina skinkor för att förlänga dina magiska känslor.

Enligt män, toppen av nöjen från prostata massage bra att hela skrotet från hanen till röven är upphetsad, glädjen är extremt ljus, stark, varar längre och memoriseras under lång tid. Om du gillar prostationsmassagen kan du förbättra den med hjälp av olika sexleksaker, vars val är enormt.

Jag MISSAR MASSAGE AV PROSTATE

Om du är generad att fråga om prostata massage eller om du tvivlar på det, kan du massera prostata och inte sätta in ett finger i anuset. När det är upphetsat sväller prostatan och det är lätt att känna mellan testiklarna och anusen. Massagern masserar prostata med mjuka slag och när erektionen blir stark kan du lätt trycka på prostata eller göra vibrerande rörelser. Strax före nöjet blir prostata väldigt svårt.

Prova dessa tekniker för prostata massage i salongen av erotisk massage Eromassage - dina intryck från dem kommer att bli magiska.

Prostatamassage - en ny sexuell upplevelse eller ett obehagligt behov

Inte alla män tar hand om sin hälsa omsorgsfullt, men nästan varje manlig representant är inte arg för att uppleva nya sexuella äventyr. Du kan kombinera affärer med nöje genom att massera prostata i salongen av erotisk massage granatäpple.

Det är svårt att överskatta betydelsen av människors hälsa, eftersom det är nyckeln till framgång och självförtroende. Ibland, av olika anledningar, misslyckas denna faktor. Korrekt stimulering av prostata påverkar direkt effekten och ökad hanehälsa. Stimuleringen av prostatakörteln kan likna närmaste klinik, men för de flesta män orsakar denna idé en nervös rysning i knäna och en kall svett.

Erotiska metoder - det är en helt annan sak. Det finns ingen plats för smärta, du kommer bara att uppleva trevliga känslor. I stället för tråkiga ansikten ser du ett mildt leende av en charmig massör, ​​redo att göra allt för att säkerställa att gästerna var så bra som möjligt under sessionen. Flickan kan snabbt och enkelt lindra dig av förlägenhet och skingra de tidigare rädslorna.

Fördelarna med prostata massage för män

Det ger dig inte bara en ny pikant känsla, utan också överraskning med massan av positiva förändringar i kroppen. Efter det:

 • förbättra lokal blodcirkulation;
 • det kommer att bli ett utflöde av stillastående sekretioner och stagnerande fenomen kommer att neutraliseras;
 • minska antalet inflammatoriska reaktioner;
 • avsevärt ökad sexuell lust;
 • smärta kommer att försvinna
 • urinröret kommer tillbaka till normalt;
 • muskelvävnadens ton kommer att återställas.

För en man betyder sådana förändringar: förbättrar kvaliteten på sexuellt liv och arbetsförmåga, ökar självkänslan, minskar ångest och ökat humör.

Rätt stimuleringsteknik

Före proceduren kommer du att mötas av en omtänksam och tillgiven massör som vet hur man gör perfekt för urologisk massage i prostata.

Först kommer massörerna att slappna av dig lite med klassiska massagerörelser. Det görs med hjälp av ett finger. På gästens begäran kan det vara externt och internt. Den andra arten är effektivare och mer pikant. Du kommer att kunna uppleva helt ofattbara sexuella förnimmelser.

 1. Med en penetrerande massage smörjer flickan smutsigt fingeren med ett speciellt smörjmedel och försiktigt tränger in det i männens anus. Han är oftast i knä-armbågspositionen, och flickans hand "ser" ner.
 2. Massan stimulerar väldigt försiktigt den inre delen av anusen, känner för prostata körteln med handflatan. Den utför övervägande cirkulära och rotationsrörelser.
 3. Under processen kan trycket gradvis öka, om det inte medför obehag för mannen. Känns av en internmassage med ett slut - helt enkelt förtrollande! Män som redan har försökt det, försöker att göra denna procedur regelbunden.

Om dina inre övertygelser inte tillåter dig att koppla av i en genomträngande session kan du först försöka ett externt alternativ.

 1. Det utförs också med hjälp av ett finger, men flickan verkar på prostatakörteln från utsidan och stimulerar ett visst område mellan skrot och anus.
 2. Ett sådant program kommer att ge mycket trevliga intryck och kommer att bli ett bra förebyggande av många manliga sjukdomar.

Sessions prostata eromassage i salongen "Granat"

Flickor-massor på massage på tunnelbanestationen "Electrozavodskaya" kommer att kunna koppla av och koppla av även den mest begränsade klienten, eftersom de visar ömhet och oro för sina gäster. Professionella färdigheter av skickliga arbetstagare är värda beundran och respekt. De hjälper dig att bestämma dina önskemål och kommer att göra allt för att besöka salongen den mest överraskande och söta händelsen i ditt liv.

Just nu, gå för en prostituerad erotisk massage och känna dig själv i ett erotiskt paradis tack vare den fantastiskt bekväma inställningen, mysiga skönhetens gästfrihet och gästfrihet.

Är ejaculation användbar för prostata massage?

Vissa representanter för det starkare könet, om än med lite blyghet, erkänner att ejakulation under prostatsmassage ger ett överflödande nöje. Finns det några motsatta aspekter av avslappningssättet som behandlas? Självklart, ja. Det är nödvändigt att massera körteln mycket noggrant. För detta finns det särskilda regler.

Överproduktens överlägsenhet är varje människors stolthet. Psykologisk överbelastning, stress och stress har en negativ inverkan på människornas hälsa. Därför är det väldigt viktigt att göra avkopplande rutiner i tid.

Är det så användbart att massera prostata med ett slut

Det mest populära sättet att stödja hälsan hos det manliga genitourinära systemet och naturligtvis är avslappningen av hela kroppen prostata massage. De som förstår den invecklade massage, hävdar att på detta sätt är det möjligt att inte bara ibland långsam fysiska åldrande kroppen, men också för att ställa in vitalitet. Men fans av erotisk avkoppling slutar inte att massera ensam.

I dag lockas allt mer uppmärksamhet till prostata-massage med en intressant avslutande utlösning. För vissa är detta en mycket ovanlig teknik. Vilka är för-och nackdelarna med sådan avkoppling?

Alla män vet att det bästa sättet att förebygga prostatacancer är med regelbunden aktivitet. Massage av inaktiva och inaktiva delar av kroppen förhindrar stillastående processer och efterföljande komplikationer i dem. På samma sätt lagen och prostata massage - pumpar blod i rätt organ och kroppssystem, berika dem med alla spårämnen som är nödvändiga för livet. Emellertid började några män att märka att medan de massera, förutom fysisk avslappning, ofrivilligt upplever en erektion eller orgasm följs av utlösning.

Självklart uppfattar många det som en allvarlig skam. Och det är förgäves, eftersom en sådan organisms svar på stimulering av prostatakörteln anses vara absolut normal.

0 av 7 uppdrag slutförda

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Positiva aspekter

Dessutom, enligt läkare, har prostata massage följande anmärkningsvärda effekter:

 • aktiverar alla system i kroppen, expanderar kärlen, förbättrar nervcellsarbetet och underlättar anrikningen av alla vävnader i kroppen med syre och näringsämnen. Detta gör det möjligt att förbättra effekten av droger, om någon, i kroppen;
 • massage aktiverar metaboliska processer i körteln, förhindrar för tidig åldrande;
 • Om prostata har några avvikelser i form av sjukdom, hjälper massagen av denna kropp att stoppa manifestationerna av sjukdomen.
 • massage gör det också möjligt att uppnå isolering av en speciell vätskehemlighet som används som biomaterial för att utföra olika analyser.
 • även aktiv stimulering av körteln ökar rörligheten hos perineala muskler;
 • Nåväl, och naturligtvis bidrar denna typ av medicinska procedurer till att stärka människors hälsa, förbättra kvaliteten på sexuellt liv och öka orgasmens längd.

Djupt misstag är de som anser den artificiella stimulansen av den manliga erogena zonen lusten av sexuella minoriteter. Allt detta, naturligtvis, dumma stereotyper. Förväxla inte massage med självtillfredsställelse.

Syftet med de aktuella manipulationerna är sådana viktiga punkter som profylax av prostatit efter 40 år och utrotning av stillastående processer i prostata.

Läkare, sexopatologer har sin egen åsikt om denna massage.

Enligt dem, om den mekaniska effekten på G-punkten hos en man producerar ingen annan än hans älskade, är detta ett utmärkt sätt att stärka parternas förhållande.

Kontraindikationer för massage

Som du vet har någon medalj två sidor: en är bra, och den andra är inte. Tyvärr är detta fall inte ett undantag från reglerna.

Så, den skadliga effekten av att massera prostatakörteln kan tillhandahållas om massagens regler bryts om en man har kontraindikationer för denna typ av terapi.

Sådana förbud inkluderar:

 • Allvarliga sjukdomar i körteln som tumörer och cyster.
 • Otillräcklig patency av kanalerna i körteln, liksom de stenar som finns i den.
 • Problem med urinering.
 • Sjukdomar i rektum i det aktiva stadiet (t ex hemorrojder) i alla åldrar förbjudna att manipulation av körteln, om det finns en vässad form prostatit.
 • Epilepsi.
 • Ocklusion av stora ådror i det lilla bäckenet.

Absolut rekommenderas som friska män från tid till annan för att passera terapeutisk stimulering till orgasm, att alltid bära den manliga titeln. Även om långtids familjeliv redan uttråkad och utlösning uppnådde vanligt sätt, inte levererar som tidigare så roligt, är det rekommenderat att prova en massage med en orgasm. När allt kommer omkring är en mans styrka koncentrerad inte bara i starka muskler utan även i prostata.

Prostatimassage hemma

Prostatisk massage är en mekanisk effekt på orgeln med hjälp av ett finger, vilket utförs för att diagnostisera eller behandla prostatiska sjukdomar. Detta är en mycket effektiv, men extremt obehaglig och smärtsam procedur. Det har en positiv effekt på blodtillförseln i prostata och säkerställer aktivering av syre, näringsämnen och injicerade läkemedel. Förfarandet förbättrar patenen i prostatakörtlarna, vilket bidrar till normaliseringen av utflödet av hemligheten från orgeln.

Indikationer och kontraindikationer för prostata massage.

Huvudindikationerna för prostasmassagen är patologiska tillstånd i samband med inflammatoriska processer i prostatakörteln:

 • Kronisk prostatit av bakteriell ursprung
 • Kronisk icke-bakteriell prostatit (bäckensmärksyndrom);
 • Kraftöverträdelser
 • Infertilitet associerad med olika former av prostatit;
 • För att uppnå sekretion av prostata för diagnostiska ändamål.

Det finns emellertid situationer när massagen är oönskade eller till och med kontraindicerad. Därför måste du försäkra dig om att följande villkor saknas innan du börjar en massagekurs:

 • Prostata onkologi
 • Adenom av prostata;
 • Prostatit i akut stadium;
 • Patologiska processer i rektum (inflammation, hemorrojder etc.);
 • Akuta inflammatoriska processer i urinvägarna (pyelonefrit, uretrit, etc.); (se artikeluritrit hos män)
 • Överträdelse av urinflöde;
 • Stora cyster av prostata;
 • Concrements in the prostate;
 • Heat.

Om det finns minst en av kontraindikationerna är det nödvändigt att överge denna procedur och tillgripa andra behandlingsmetoder. Därför kan endast en läkare efter lämpliga studier förskriva en prostationsmassage. Med hänsyn till organismens individuella egenskaper kan själva procedurens varaktighet, massagens frekvens och kursens varaktighet ändras. Vanligtvis utförs massage av en androlog eller urolog, men om problemet inte är så allvarligt, kan en man utföra en prostata massage med hjälp av en assistent.

Förbereder för en prostata massage hemma.

Massage i prostata körteln är en mycket ömtålig och smärtsam procedur. Därför bör man, när man väljer assistent, helt och hållet lita på honom och inte känna sig psykiskt obehag under manipulationen. Det bästa för denna roll är en favorit kvinna - fru eller tjej. Innan du börjar en prostata-massage, ska assistenten vara fullt informerad om procedurens teknik för att inte skada kroppen hos mannen. Det är bättre om läkaren själv instruerar "massage terapeuten" och ger alla nödvändiga rekommendationer.

Det är mycket viktigt att fylla blåsan före proceduren. För detta måste en man dricka 500-800 ml vatten eller juice en halvtimme innan manipulationen börjar. När en gång är fylld kommer blåsan att sätta på prostatakörteln, vilket kommer att förbättra kontakten mellan prostata och massagefingeren. Det är också viktigt, eftersom man efter tvätten omedelbart efter massagen tvättar bort den utsöndrade stillastående hemligheten, som kan innehålla bakterier och orsaka inflammation i urinröret. Före proceduren är det önskvärt att tömma tarmarna. Glöm inte heller hygienen. Assistenten ska tvätta händerna noggrant med tvättmedel och sätta på latexhandskar eller fingertopp. För dessa ändamål och en konventionell kondom. För att minska friktionen och skada på ändtarmen är det nödvändigt att smörja arbetsfingeren med petroleumgel eller speciella smörjmedel. Efter avslutad utbildning måste mannen ta den rätta ställningen för manipulation.

Ställningar för prostata massage

För att utföra en prostata-massage, väljs en pose som maximalt slappnar av i bäckens golv och öppnar full tillgång till analöppningen. Både på läkarmottagning och hemma rekommenderas följande:

 • Bozeman;
 • Stående i rätt vinkel, lutar händerna mot ytan;
 • Ligger på sin högra sida, dra knäna till bröstet.

Välja den mest bekväma positionen, du måste vänta tills mannen lugnar sig och slappnar av. Eftersom detta är ett ganska obehagligt förfarande och det är ibland svårt för en patient att klara av ångest kan läkaren ordinera en mild lugnande medel. Efter fullständig avkoppling kan du börja förfarandet.

Tekniken att utföra en prostata massage hemma

Börja med en massage, se till att alla instruktioner är uppfyllda och mannen är redo för proceduren. Om allt är normalt kan du fortsätta. Det är nödvändigt att stå bakom patienten, försiktigt och långsamt in i pekfingret i analöppningen. Utöva inte starkt tryck, särskilt under det första förfarandet. Prostatakörteln finns ganska lätt. Taktiskt känns prostata som en oval projiceringssegel 4 cm lång och 2-3 cm bred. Den nedre delen är 5 cm från anuset.

Efter att ha kollat ​​för körteln, är det nödvändigt att börja stroke den högra hälften av prostata. Det är mindre känsligt än vänster, så det blir lättare för en man att klara av obehag. Under hela proceduren måste du vara intresserad om hälsa män, som en skarp smärta eller annat obehag kan tala om orätt massör eller allvarlig sjukdom hos patienter.

Rörelserna ska vara släta, i riktning från kanten av körteln till dess centrum. Det är nödvändigt att massera hela ytan, som påverkar varje kanal. Nivån av depression bestäms beroende på densiteten
prostata och subjektiva känslor av män. Han ska inte uppleva svår smärta. Vid slutet av proceduren måste du trycka ner från toppen av den centrala sulcusen. Detta säkerställer flödet av seminalvätska i spermatkanalerna. Efter proceduren måste mannen nödvändigtvis tömma blåsan. Om det under massagen var tydligt obehagliga förnimmelser, då är det värt att informera den behandlande läkaren om att diagnostisera och korrigera behandlingen.

Behandlingsförloppet innehåller vanligtvis cirka 10 sessioner av massage, en dag eller varje dag, som varar upp till 1 minut. Allt beror dock på kroppens individuella egenskaper, svårighetsgraden av sjukdomen och effektiviteten av behandlingen, så endast en expert kan ordinera adekvat och rationell behandling. Korrekt utförd massage hjälper en man att klara av prostatit, förbättra kroppens allmänna tillstånd och ge ett fullständigt sexuellt liv.

Utföra en prostata massage hemma, video