Huvud
Symptom

Massage i prostata - granskning

Forum för generiska användare för behandling av impotens Viagra, Cialis, Levitra

Prostatamassagerare

  • Gå till sidan:

Prostatamassagerare

# 1 Meddelande Andreo »13 mar, 2016, 18:51

# 3 Meddelande RORO »07 nov 2016, 16:29

# 5 Meddelande SEM123 »13 nov, 2016, 19:53

Prostatamassagerare

# 6 Meddelande Tatiana »29 november, 2016, 15:08

Prostatamassagerare

# 7 Meddelande VladD »29 november 2016, 15:35

Prostatamassagerare

# 8 Meddelande Tatiana »29 nov 2016, 16:27

Prostatamassagerare

# 9 Meddelande VladD »29 nov 2016, 16:31

Massage i prostata!

prostatit hos en man i kronisk form.

Vi försökte omvandla denna verksamhet till sex.))


Min man var ordinerad en prostata massage, och då är det inte mycket att använda för droger. Har sagt eller sagt att massagen stärker läkemedlets verkan. Mannen håller inte med någonting. Han vägrade fysioprocedurer. Jag ville göra det själv hemma och gav inte heller det.


Även jag gav mig inte, att jag skulle klättra honom med mitt finger, blev generad. Men en massager, snälla. Även som han, direkt upphetsad. Hos oss är det samtidigt både behandling och spel, följt av en snabb fortsättning.


Du köpte en hemmassagerare? Vi tänker också på en sådan sak. Mavit vill köpa.

Ja, vi köpte det, det är smart enkelt. Han masserar inte bara prostata, men påverkar det också annorlunda, med en infraröd stråle, temperatur och en magnet. Det är i själva verket inte bara en massager, men en fullfjädrad sjukgymnastik som finns i polykliniker. Bara det är kompakt

Vad de säger om prostata massage - recensioner av patienter och läkare

Prostatamassage är ett förfarande som är användbart för män, oavsett ålder. Det bidrar till att aktivera blodtillförseln i prostata.

I regel utförs förfarandet för medicinska ändamål. Beroende på patientens tillstånd kan dess möjligheter, massage utföras av urologen eller självständigt, fruen hemma.

Trots det psykologiska obehaget är prostationsmassage en effektiv behandling för prostatit. Tack vare den kompetenta effekten på organet blir blodcirkulationen i prostata aktiv, och en förfallande stillastående hemlighet tas också bort från de drabbade lobulerna.

Således uppstår restaurering av nya vävnader i körteln. När det gäller droger förbättras deras effekt.

Typer av massage

Effekter på prostata kan utföras på olika sätt.

rektal

Rektalmassage med hjälp av ett finger utförs genom ändtarmen. För att utföra det måste du ta följande hållning: på knä och armbågar. Således är det nödvändigt att luta sig på ett bord i ett benäget läge med de resulterande benen till en bagageutrymme.

Rektalmassage med ett finger

Denna procedur bör vara väl förberedd. För att göra detta, sätt ett rengörande emalj i 60 minuter före proceduren. Du borde också dricka 1 liter vatten om 30 minuter. Detta kommer att minska avståndet mellan ändtarmen och prostatakörteln.

Då kan du fortsätta till proceduren. Experter rekommenderar att du bär en latexhandske (du måste smörja fingret på förhand). Då infogas fingret i ändtarmen till ett djup av 5 cm. Prostatens struktur är fibrös genom beröring, den har viss likhet med tarmarna. Formen av prostata är rundad, som liknar en mutter.

Om körteln är elastisk bör fingrörelserna vara säkra, trycka på. I detta fall borde mannen inte uppleva obehag.

När det gäller mjuk prostata, behöver den behandlas försiktigt. Massage utförs från höger sida till vänster.

Massage sedan den centrala delen (för att stimulera utsöndringen). I processen ska en man inte uppleva obehag, smärta.

hårdvara

I det här fallet deltar läkaren inte. Speciella anordningar används för proceduren. Alla är utrustade med en sond som ska sättas in i tarmen.

Påverkan på kroppen utförs med hjälp av tryckluft, temperatur, vibration. Denna procedur varar i 5 minuter. Massering utförs med små pauser, på grund av vilken ömhet inte uppstår.

Effektiviteten med denna typ av massage är densamma som i fingermassagen. Genomförandet av hårdvaramassage kan utföras både i kliniken och hemma. I detta fall tar patienten flera ställen. En av de mest praktiska kan kallas en knä-armbåge position.

hydromassage

Till att börja med är det nödvändigt att rensa tarmarna med vanligt sköljningema. Därefter måste du samla en varm infusion av kamille (400 ml) och injiceras gradvis med en spruta i tarmarna. Experter rekommenderar att i detta fall försöka hålla vätskan inuti i 20-40 minuter.

Infusionen, såväl som dess retention, möjliggör aktivering av samma muskler (som med indirekt massage). Fördelarna med ett bubbelbad kan också hänföras till en uppvärmningseffekt med en gynnsam effekt av vätskan.

Att flytta infusionen i tarmens nedre del stimulerar perfekt nervändarna, stabiliserar cirkulationen i körteln. På grund av detta uppträder ett utflöde av hemlighet under atony, stark stasis. Förfarandet bör utföras i ca 10 dagar. Efter det måste du göra en 3 månaders paus.

extern

Trots den lägre effektiviteten (jämfört med rektalmetoden) bidrar extern massage till att förbättra blodcirkulationen inuti körteln för att säkerställa tillströmning av näringsämnen.

Förfarandet börjar med uppvärmning. I detta fall utförs klassiska manipuleringar. Först utförs massage i ländryggen och lårbenen.

De viktigaste metoderna är knådning, slipning. Under genomförandet av proceduren utförs rörelserna försiktigt. Som stöd stöter tummen ut. Varaktigheten av dessa manipuleringar får inte överstiga 7 minuter.

När området är välmalet, utförs gnidningsrörelserna. Deras huvuduppgift är att förbättra blodflödet i bäckenregionen. I detta fall är det en effekt på sakralområdet, iliacben och nedre kotorna. Förfarandet börjar med lårbenen och flyttas gradvis till buken.

Indikationer och kontraindikationer

Innan du börjar en av prostatastandardens typ, rekommenderas att du lär dig om indikationerna och kontraindikationerna.

Indikationer för genomförande av prostata massage:

  • smärta i bäckenet
  • diagnos av prostatit;
  • stagnerande processer som förekommer i prostata;
  • icke-bakteriell eller bakteriell prostatit;
  • impotens, som utvecklas på grund av den dåliga prestationen av prostata.

Vad gäller kontraindikationer är förfarandet i vissa fall oönskat. Gruppen av restriktioner inkluderar:

  • Närvaron i stenen av stenar (vilken storlek som helst);
  • lesioner i bäckenorganen (infektiös);
  • hemorrojder, olika proktologiska problem;
  • maligna former i prostata;
  • uttryckligt smärt syndrom i processen.

Vem kan göra det?

Prostatamassage är ett förfarande som kräver viss förberedelse. I synnerhet kan det utföras inte bara av den behandlande läkaren utan även av makan. Det finns ofta fall där män utför själva förfarandet.

I händelse av att effekten utförs av hustrun eller mannen själv, måste du, innan du manipulerar, bekanta dig noggrant med alla rekommendationer.

Om det inte finns någon möjlighet att massera hemma, rekommenderas att konsultera en specialist för hjälp. Läkaren väljer den optimala typen av massage för ett visst fall, bestämmer det önskade antalet sessioner.

De bästa massagerna enligt männenas uppfattning

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Den moderna marknaden för medicintekniska produkter erbjuder ett brett utbud av specialanordningar för förfarandet. Bland de överflöd av produkter, Nexus Sparta massager, samt hjälp MP-1.

Massager Nexus Sparta 5

Nexus Sparta är en analstimulator, som är mjuk och behaglig att ta på silikon. Inuti är strukturen en liten vibrationsmotor. Trots sin kompakta storlek har den en betydande kapacitet.

Motorn kan styras med 5 lägen. Nexus Sparta används aktivt för att utföra massage i prostata. För enkel användning kan ett smörjmedel användas.

Hjälp MP-1 - det här är en speciell massageapparat, avsedd att behandla prostatit. Effektiviteten av denna modell är visad i praktiken och i processen att genomföra kliniska prövningar. Effekten kommer efter exponering för kroppen (regelbunden). Detta eliminerar spänning, spasmer, minskar ödem.

Patienternas feedback på prostata massage

Recensioner av män om prostata massage:

  • Владимир, 56 år gammal. Prostatan började ge mig problem med 50 år. Jag rådfrågade med många läkare, jag försökte många droger. När jag en gång gick för att se en läkare i en privat klinik, blev jag uppmanad att göra en prostata massage. Först nekade jag platt. Lite senare började smärtan intensifiera. Jag var tvungen att försöka. Förfarandet utfördes av en läkare. Efter 3 sessioner var jag lättad.
  • Анатолий, 48 år gammal. Under åren började problem uppstå i sängen. Samtidigt framträdde lusten mindre och mindre. Jag lärde mig på internet att prostatamassage kan användas för att förbättra kvaliteten på det intima livet. Jag pratade med min fru, hon gick med på att göra det. En månad senare kände jag resultatet.

Doktorens kommentarer

Recensioner av läkare om urologisk massage:

  • Oleg Krivosheev, en urolog.Profylax av prostatit bör utföras på ett komplicerat sätt. En värdig plats bland många metoder är prostata massage. Före genomförandet är det nödvändigt att bekanta sig med kontraindikationer. Om de inte är tillgängliga kan du inkludera proceduren i behandlingsprogrammet.
  • Peter Ivanov, urolog. För profylakse av prostatit rekommenderar jag att du använder massageapparater hemma. Överflöd av produkter gör att du kan välja det bästa alternativet för varje enskilt fall. Massageraren gör det möjligt att uppnå samma resultat som den rektala typen av proceduren.

Relaterade videoklipp

Urologen handlar om effektiviteten av prostata massage:

  • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
  • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Massage i prostatakörteln recensioner

Kärnan i prostata massage är diagnosen infektionssjukdomar, förbättring av blodcirkulationen och normalisering av prostatakörteln. Du kan göra det till din man hemma.

Föråldrade åsikter om behovet av att massera prostata som en metod för att öka manlig styrka är inte längre så brådskande. Prioriteter är problem med kronisk prostatit, vilket medför obehag, smärtsamma känslor. För män kan handlingarna verka förödmjukande, men de kan övervinna prostata dysfunktion.

Som en följd av infektion i prostata körtlarna är det nödvändigt att ge utflöde av utsöndring, vilket kommer att förbättra blodflödet i organ själv. Bekräftelse av infektion är bakteriologisk kultur, den utförs om två till tre veckor. Brott mot utflödet av hemlighet, liksom infektionens utseende leder till en minskning av sexuell aktivitet, bildandet av spermatozoa. Den inflammatoriska processen tillåter inte normalt utflöde och vätska ackumuleras.

Symtom på prostatit:

  • smärta sensioner av perineum
  • minskad sexuell attraktion av män;
  • viktökning
  • smärta under avföring
  • problem med urinering.

Samma procedur för prostata massage hos män är införandet av ett finger i analöppningen till själva prostata, vars fraktion masseras. Hemma är det svårt att göra det själv, det rekommenderas att hjälp till extern hjälp, till exempel, kan en fru hjälpa sin man att göra massorande rörelser.

Typer av massage

Beroende på läkarens möte bör du välja metoder för att massera prostata hos män. Innan du väljer ett sortiment utförs en grundlig undersökning och undersökning, då palpationsläkaren bestämmer tillståndet i prostatakörteln. Vid det första skedet av sjukdomen blir det inte så ont, bör rörelserna inte ge smärta med rätt teknik. Patologiska förändringar i körtlarna kommer att identifieras omedelbart, ett förfarande utnämns som kan förbättra blodflödet och återställa dräneringsfunktionen hos prostata.

Massage betraktas i två huvudvarianter, terapeutisk och förebyggande, vilket ger en uppfattning om den efterföljande effekten och nyttan. Du kan utföra massage tekniker med hjälp av bougie. Personen kommer att behöva ligga på ena sidan, benen böjer sig vid knäna, du måste titta på massören. Han introducerar sparken i huvudet och förflyttar den längs urinröret och sedan tar den till prostatakörteln, masserar den.

Profylaktisk och terapeutisk massage

Förbättra det allmänna tillståndet hos den manliga kroppen är kapabel att förebyggande massage av prostata. Utan speciella kontraindikationer utnämns han av den behandlande läkaren. Ackumulerad vätska kan tas bort med hjälp av massagerörelser, speciella tekniker. Förutom återhämtning kommer detta att öka sexuell förmåga hos män, vars åldersgrupp ofta är 40-50 år. Organismen är inte längre så energisk, men när man utför förebyggande åtgärder fungerar mekanismen som en klocka.

Huvudsyftet med detta förfarande är att återställa den normala funktionen av blodcirkulationen, muskeltonen i perineum. Vänta inte på utseendet på kronisk prostatit. Efter läkarens rekommendationer kan du förhindra det.

Förfarandena är begränsade till kurser, vanligtvis 10-12 procedurer i intervaller om två dagar. En viss teknik är vald, det kan vara långsamt eller snabbt och kraftigt, titta på situationen. Obligatorisk paus i en månad, varefter procedurerna fortsätter igen. För att uppnå en absolut effekt måste du kombinera prostata massage med fysioterapiprocedurer, antibiotikakurser.

0 av 7 uppdrag slutförda

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

  1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. Med svaret
  2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Teknik för massage med prostatit

Massage rekommenderas att utföras på sjukhuset, eftersom risken för komplikationer hemma är bra om massageassistenten inte har en specialutbildning. Innan du gör ett sådant förfarande hemma behöver du veta de anatomiska egenskaperna hos detta unika organ, de riktiga riktningarna för rörelser och platsen.

För att inte skada den manliga kroppen, bör processen utföras av en erfaren urolog, endast han kommer att kunna bestämma formen och storleken på prostatakörteln. Smärtsamt eller smärtfritt kommer att vara proceduren för patienten att bestämma sig själv, det beror på hans humör. Det är viktigt att bestämma under massagen ömhet hos de omgivande vävnaderna, rörligheten i ändtarmen.

Massageproceduren själv måste utföras av en specialist på en sjukhus eller hemma. Här behöver du veta kroppens fysiologi, den exakta tiden för påverkan och rörelserna. För att göra processen mindre smärtsam kan du applicera en speciell bedövningsgel till ditt finger.

Processen av massagen i steg:

  1. Patienten tar knä-armbågens position medan du kan luta sig på händerna eller vila på bordet.
  2. Läkaren, som har smarta latex sterila handskar, smörjer fingeren med en gel eller vaselin för att underlätta rörelser.
  3. Sedan kommer penetrationen i ändtarmen.
  4. Närhet till ingreppet i ändtarmen gör att du snabbt kan hitta prostatakörteln.
  5. Det första steget är att utvärdera sin struktur för möjliga cystor eller tumörer.
  6. Nästa steg är i själva verket massagen av körteln själv, där det viktigaste är att få ett utflöde av hemlighet för att ta analysen.
  7. Rörelser bör riktas från topp till botten och från periferin till mitten.
  8. En del masseras först, sedan den andra.

De vanligaste rörelserna är i massage, som påminner om figuren åtta eller tratten, medan de trycker lite på kroppens centrala delar. Tryckintensiteten på den inflammerade delen beror på patientens exponering, tröskeln för dess känslighet.

Indikationer och kontraindikationer för massage

Om patienten har hänvisats till andrologen för en läkare, bör en möjlig prostataundersökning utarbetas. Den används för alla typer av prostatit för att få material för diagnos. Efter att ha undersökt prostata i sig väljer doktorn intensiteten i massagen och hur länge proceduren går. Massage ordineras oftast i fall av impotens eller kronisk prostatit.

Kontraindikationer till massage:

  • svår smärta vid urinering
  • akut form av prostatit;
  • prostatacancer;
  • uretrit;
  • närvaro av stenar
  • hemorrojder och sprickor i anusen.

Huvudmålet är att massera inflammerad körtel, vilket leder till att juice kommer att släppas. Blodtillförseln justeras och läkemedelsbehandling kan undvikas.

Indikationer är också manliga problem med styrka och med nedsatt sexuell aktivitet. För att justera erektil dysfunktion hos en man är prostata massage helt enkelt nödvändigt. Problem med styrkan kan leda till komplikationer efter prostatit eller dess kroniska form. I de sena stadierna av prostata adenom kan det vara farligt att utföra ett sådant förfarande, det är kategoriskt kontraindicerat.

Fördelar och nackdelar med prostata massage

Bekräftat och bevisat i praktiken en positiv effekt efter massageproceduren, bland de främsta fördelarna är återställandet av blodcirkulationen och normalisering av prostatakörteln. Blodkärl dilaterar och förbättrar lymfkörteln. Med långvarig behandling bidrar regelbundna massagekurser till intag av mer droger i blodet.

Huvudsyftet med massagen - kloningens ton kommer tillbaka till det normala. Tillsammans med utflödet av utsöndring sker borttagandet av skadliga bakterier, villkoren för återhämtning reduceras. Den vanliga orsaken till att gå till doktorn är förlusten av sexuell aktivitet och oförmågan att leda ett fullvuxet sexliv där massagen hjälper. Med hjälp kommer upphetsningen att öka och varaktigheten av erektion ökar.

En falsk diagnos kan vara orsaken till svår smärta vid massage, om prostatit förväxlas med en annan sjukdom. I närvaro av en tumör på prostata, i händelse av dess massering och skada, är det möjligt att provocera tillväxten av cancerceller, vilket förvärrar situationen ännu mer. Förfarandet bör utföras endast av en person med medicinsk utbildning, och hemma är det väldigt svårt att göra det själv. Du kan uppnå önskad effekt om din fru är androlog eller urolog.

recensioner

Se till att effektiviteten av massage kan vara enligt recensioner av män.

Alexander, 50 år gammal. St Petersburg

Välkommen! Efter utseendet av smärta under urinering och i perineum vände sig till urologen. Läkaren sade att i denna ålder att ha kronisk prostatit är ett vanligt fenomen. Jag hoppades på medicinering och allting, men hela kursen innehöll en massage. Förnimmelserna efter första gången var hemska, obehagliga och smärtsamma. Att uthärda 10 förfaranden var svårt, jag led så mycket som möjligt. Det säger bara att det inte skadar alls. Som ett resultat blev det bättre, du kan gå på toaletten nu utan rädsla.

Владимир, 42 år, Perm

God eftermiddag! Efter många år i äktenskap visste jag inte att det skulle vara problem med min fru när det gäller intimitet. I vilket problem jag kan berätta eller säga doktorns urolog, har det visat sig en inflammation i en prostata och uppstått spontant, som jag förstått. Vad var anledningen till att jag inte förstår. Har utsett en massage, vilket inte visade sig vara ett sådant förödmjukande förfarande, som alla sa. Ja, det är obehag, men det är tolerabelt, doktorn fick en förklarande, vilket många tack till honom!

Konstantin, 44 år, Moskva

Måttlig 48 år, Ekaterinburg

På min ålder är det värt att tänka på hur mycket du har nog i sängen med en kvinna. Jag började inte märka detta på en gång, men först önskade jag flera gånger i veckan, då en gång och sedan ännu mindre. Jag lärde mig att det finns en sådan profylaktisk massage hos prostataorganet, som kan göras även hemma. Men att känslorna var trevliga, är det bättre att tjejen gjorde det. Tänkte och gjorde En tjej från polikliniken kom överens om att komma två gånger i veckan, men det mest skamliga var att stå framför henne. En månad senare kände jag resultatet, det var en önskan att ha sex mer. Till sist har jag nu ett helt sexliv.

Олег, 43 år, Курск

När han fick reda på att jag hade en prostata, skovlade jag hela Internet och insåg att jag skulle behöva göra en massage. Han gick till förfarandet som straffbarhet, vilket gjorde att läkaren gjorde allt snabbt, det var smärtsamt men tolerabelt. Jag vet inte vem som säger att proceduren är smärtfri. Efter kursen om två veckor började en paus och ytterligare två veckor märka att toaletten började gå fritt utan smärta. Det finns ingen frekvent uppmaning att urinera. Men jag vill inte gå igenom denna process längre.

Prostatisk massage

# 21 Meddelande Dmitry V »Visa föregående ämne Visa nästa ämne

# 22 Meddelande SEM »Ons 24 aug 2010 17:38

# 23 Meddelande DVD-RW »Ons 24 mar 2010 18:08

Re: Massage av prostata.

# 24 Meddelande ivanov82 »Ons 24 mar 2010 18:15

# 25 Meddelande Dmitry V »Visa föregående ämne Visa nästa ämne Go down

# 26 Meddelande SEM »Tis mar 25, 2010 9:38 am

# 27 Meddelande Vic »Tis 25 mar 2010 15:14

# 28 Meddelande någon »Tis 25 mar 2010 21:59

Prostatisk massage

# 29 Meddelande Vic »Tis mar 25, 2010 10:54 pm

# 30 Meddelande Dmitry V »Tis 25 mar 2010 kl 11:01

# 31 Meddelande Kostia »Mån 29 mar 2010 kl 11:05

# 32 Meddelande DVD-RW »Mån 29 mar 2010 11:55

# 33 Post Kostia Publicerad: måndag 29 mar 2010 20:38

# 34 Meddelande Leha1986 Publicerad: måndag 29.mai.2010 kl 22:02

# 35 Meddelande Tester »Sun Sep 19, 2010 4:20 pm

Massage i prostata patienter recensioner

Ditt meddelande den kognitiva »12 januari 2013, 18:41

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 januari 2013, 18:47

prostata massage

Ditt meddelande Intresserad av »12 jan 2013, 18:50

prostata massage

Ditt meddelande praktiken »12 januari 2013, 19:18

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 jan 2013, 22:32

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 Jan 2013, 22:59

prostata massage

Ditt meddelande gäst »13 januari 2013, 15:40

prostata massage

Ditt meddelande Fläkten »13 januari 2013, 16:21

Massage av prostata till hennes man. Recensioner, rekommendationer

Tjejer, jag vill att Alla hjärtans dag ska göra en prostata massage till sin man. Jag hörde att detta bara är ett kosmiskt nöje för en man. Dessutom är det mycket användbart för människors hälsa. Och en cool sak för dem som planerar att få en baby. Hur man skriver. Eftersom stimulering av prostata påverkar spermatogenesen positivt. Så, eftersom jag älskar min man och försöker diversifiera mitt intima liv. Jag bestämde mig för att prova denna massage.

Bara jag var förvirrad) Jag tittade på den anatomiska platsen, jag förstod ungefär vart jag skulle åka. Men ledsen, mina fingrar är väldigt små. Och jag är rädd att jag inte kommer att få det))) Vad ska jag då göra? Någon snälla dela din feedback, råd, rekommendationer. Eller stör ännu inte och ta en speciell stimulans i sexbutiken. Och hur hennes man kommer att behandla honom, hmm))) Jag vill inte prata med honom om det. Jag vill överraska honom, det viktigaste är att det inte orsakar chock)))

Tråd startare: Yana (Volgograd)

Mer om ämnet:

Recensioner och kommentarer

  • ✓ Endast nya svar kommer att tas emot
  • ✓ E-post finns inte någonstans
  • ✓ Du kan avregistrera dig i varje brev

Det verkar för mig, försök inte att överraska en man med detta. För den här typen av smärta beror det i allmänhet på olika sätt, och mannen kan inte vara psykologiskt klar. Det verkar som om du vill, men det är prickat.

För att komma till en sådan massage, skulle jag först bara slicka runt anus, eller mycket lillfinger smekte att han på något sätt vant att nära denna plats du ofta cirklar.

Men så kan han vara rädd, kanske.

Är dina fingrar korta? Vad menar du? Prostata ligger på ett djup av 4-5 cm. Det räcker för att få ett finger. Du kan fortfarande stimulera utsidan av prostatazonen, den här punkten ligger under pungen med 2-3 cm. Förvärm musklerna i bäckenet hos mannen.

Hur man värmer upp

Vera, massera nedre delen av kroppen, börja med fötterna och träna en bättre bäckenmast med någon av basoljorna (druvfrö, aprikos, etc.).

Nyligen läste jag en sexologs uppfattning om detta ämne, och det sägs att användbarheten av denna procedur är tydligt överdriven. Det betyder att denna massage inte är så mycket användbar, så trevlig. Och om du verkligen vet var du ska klättra och var du ska klicka, så kommer det att provocera utlösning. Ja, med ett klick. Det är svårt att kontrollera, men som de säger är det sant.

Jag försökte inte det själv, men jag kastade min stav om ämnet: men han skulle inte vilja, som han fick ett svar som han inte vet, eftersom han aldrig fick det till honom. Och det här är verkligen så, förrän du försöker, gör du det inte.

Många män är generad över detta och till och med fördömer, för i grunden en prostata massage - det är stimulering av anusen. Och det är dödligt för dem som ojämnt andas på homosexuella ämnen. Men i allmänhet, om jag förstod rätt när jag stimulerade prostata, får en man känslor som inte kommer att uppnå vanligt kön, i någon hållning. Därför är det här värt att försöka.

Mitt råd: prozondiruyte jord, eftersom inte alla män tar det på rätt sätt, och du kanske oavsiktligt provocera fram en konflikt på denna grund, och för det andra, att ta reda på om det finns någon på den del av de problem som hemorrojder och andra saker, för att inte möta smärtan istället för njutning. och naturligtvis är det nödvändigt att agera här inte slumpmässigt, men efter en skurkad teori om vad, hur och varför.

Massage i prostata patienter recensioner

ANTI-CELLULITE Skönhetsmassage:

Ett intressant ämne?! Du kan dela en länk till den här sidan med dina vänner eller bara spara en länk till den här diskussionen, kom tillbaka och läs igen!

ANTI-CELLULITE Skönhetsmassage:

Ett intressant ämne?! Du kan dela en länk till den här sidan med dina vänner eller bara spara en länk till den här diskussionen, kom tillbaka och läs igen!

ANTI-CELLULITE Skönhetsmassage:

Ett intressant ämne?! Du kan dela en länk till den här sidan med dina vänner eller bara spara en länk till den här diskussionen, kom tillbaka och läs igen!

ANTI-CELLULITE Skönhetsmassage:

Ett intressant ämne?! Du kan dela en länk till den här sidan med dina vänner eller bara spara en länk till den här diskussionen, kom tillbaka och läs igen!

Vill du ha det? att ta bort celluliter? Vill du ha det? ha mjukare ben och skinkor?! Vill du ha det? bli av med extra inches i midjan?! Och du vet vad du behöver för detta?
Anticellulite MASSAGE OF BEAUTY från den ledande platsen för Krasotulya.ru Utmärkt kvalitet till attraktiva och bekväma priser !!
ANTI-CELLULITE MASSAGE OF BEAUTY I Moskva >> * Anti-Cellulite MASSAGE OF BEAUTY i St. Petersburg >>

Kvinnors onlinemagasin Krasotulya.ru (kvinnors forum och kvinnors webbplats) bjuder annonsörer att samarbeta. Närvaro av Krasotuls kvinnliga webbplats. ru - 12-14 tusen människor om dagen - det här kommer att ge dig en bra avkastning på reklam. Läs mer >>>>
Reprinting av material på kvinnliga webbplats och kvinnors forum Krasotulya.ru är ENDAST VÄLKOMMEN. Med ett enkelt villkor. Skicka en aktiv länk till den här sidan efter materialet. Har kommit överens. :-))

Är människans prostata massage förödmjukande?

# 31 Grönsaker

  • informativ

  • status

  • Användaren har hjälpt: 5

    # 32 Medium

    • onda fucker
    • Medlemslista
    • 0 inlägg
    • Anställd: Igår
    • rapport

    • informativ

    • status

    Hjälpte användare: 23

    ad-am (15.7.2010, 15:47) skrev:

    # 33 Lynx

    • legendary
    • vandrare
    • 0 inlägg
    • Anställd: Igår
    • Kön: Man
    • Rapport 2

    • Informativ 1

    • status

    Användarhjälpmedel: 125

    Bifogade filer

    • ___________________ 01_.jpg(20.5K)
      Antal nedladdningar: 13

    Inlägg redigerad av Ликс: 16 juli 2010 - 08:39

    # 34 Marat

    • Livet som havet, periodiskt stormer.
    • vandrare
    • 0 inlägg
    • Anställd: Igår
    • Kön: Man
    • Stad: Blyadsky)
    • Intressen: Vad skulle barnet inte teshilos, om bara inte gråt. )
    • Rapport 12

    • informativ

    • Status 1

    Hjälpte användare av:

    # 35 The Breeze

    • Sinful Angel
    • Medlemslista
    • 0 inlägg
    • Online sedan 01 december 2009
    • Kön: Kvinna
    • Nuvarande Stad: СПб
    • rapport

    • informativ

    • status

    Användarverktyg: 1

    # 36 Marat

    • Livet som havet, periodiskt stormer.
    • vandrare
    • 0 inlägg
    • Anställd: Igår
    • Kön: Man
    • Stad: Blyadsky)
    • Intressen: Vad skulle barnet inte teshilos, om bara inte gråt. )
    • Rapport 12

    • informativ

    • Status 1

    Hjälpte användare av:

    # 37 The Breeze

    • Sinful Angel
    • Medlemslista
    • 0 inlägg
    • Online sedan 01 december 2009
    • Kön: Kvinna
    • Nuvarande Stad: СПб
    • rapport

    • informativ

    • status

    Användarverktyg: 1

    # 38 Rolig Putyatishna

    • inte standard
    • Walker finns i lager
    • 0 inlägg
    • Anställd: Igår
    • Kön: Kvinna
    • rapport

    • informativ

    • status

    Hjälpte användare: 6

    Meddelande redigerat av Забава Путятишна: 16 juli 2010 - 18:36