Huvud
Analyser

Massage av prostata till hennes man. Recensioner, rekommendationer

Tjejer, jag vill att Alla hjärtans dag ska göra en prostata massage till sin man. Jag hörde att detta bara är ett kosmiskt nöje för en man. Dessutom är det mycket användbart för människors hälsa. Och en cool sak för dem som planerar att få en baby. Hur man skriver. Eftersom stimulering av prostata påverkar spermatogenesen positivt. Så, eftersom jag älskar min man och försöker diversifiera mitt intima liv. Jag bestämde mig för att prova denna massage.

Bara jag var förvirrad) Jag tittade på den anatomiska platsen, jag förstod ungefär vart jag skulle åka. Men ledsen, mina fingrar är väldigt små. Och jag är rädd att jag inte kommer att få det))) Vad ska jag då göra? Någon snälla dela din feedback, råd, rekommendationer. Eller stör ännu inte och ta en speciell stimulans i sexbutiken. Och hur hennes man kommer att behandla honom, hmm))) Jag vill inte prata med honom om det. Jag vill överraska honom, det viktigaste är att det inte orsakar chock)))

Tråd startare: Yana (Volgograd)

Mer om ämnet:

Recensioner och kommentarer

  • ✓ Endast nya svar kommer att tas emot
  • ✓ E-post finns inte någonstans
  • ✓ Du kan avregistrera dig i varje brev

Det verkar för mig, försök inte att överraska en man med detta. För den här typen av smärta beror det i allmänhet på olika sätt, och mannen kan inte vara psykologiskt klar. Det verkar som om du vill, men det är prickat.

För att komma till en sådan massage, skulle jag först bara slicka runt anus, eller mycket lillfinger smekte att han på något sätt vant att nära denna plats du ofta cirklar.

Men så kan han vara rädd, kanske.

Är dina fingrar korta? Vad menar du? Prostata ligger på ett djup av 4-5 cm. Det räcker för att få ett finger. Du kan fortfarande stimulera utsidan av prostatazonen, den här punkten ligger under pungen med 2-3 cm. Förvärm musklerna i bäckenet hos mannen.

Hur man värmer upp

Vera, massera nedre delen av kroppen, börja med fötterna och träna en bättre bäckenmast med någon av basoljorna (druvfrö, aprikos, etc.).

Nyligen läste jag en sexologs uppfattning om detta ämne, och det sägs att användbarheten av denna procedur är tydligt överdriven. Det betyder att denna massage inte är så mycket användbar, så trevlig. Och om du verkligen vet var du ska klättra och var du ska klicka, så kommer det att provocera utlösning. Ja, med ett klick. Det är svårt att kontrollera, men som de säger är det sant.

Jag försökte inte det själv, men jag kastade min stav om ämnet: men han skulle inte vilja, som han fick ett svar som han inte vet, eftersom han aldrig fick det till honom. Och det här är verkligen så, förrän du försöker, gör du det inte.

Många män är generad över detta och till och med fördömer, för i grunden en prostata massage - det är stimulering av anusen. Och det är dödligt för dem som ojämnt andas på homosexuella ämnen. Men i allmänhet, om jag förstod rätt när jag stimulerade prostata, får en man känslor som inte kommer att uppnå vanligt kön, i någon hållning. Därför är det här värt att försöka.

Mitt råd: prozondiruyte jord, eftersom inte alla män tar det på rätt sätt, och du kanske oavsiktligt provocera fram en konflikt på denna grund, och för det andra, att ta reda på om det finns någon på den del av de problem som hemorrojder och andra saker, för att inte möta smärtan istället för njutning. och naturligtvis är det nödvändigt att agera här inte slumpmässigt, men efter en skurkad teori om vad, hur och varför.

Vad de säger om prostata massage - recensioner av patienter och läkare

Prostatamassage är ett förfarande som är användbart för män, oavsett ålder. Det bidrar till att aktivera blodtillförseln i prostata.

I regel utförs förfarandet för medicinska ändamål. Beroende på patientens tillstånd kan dess möjligheter, massage utföras av urologen eller självständigt, fruen hemma.

Trots det psykologiska obehaget är prostationsmassage en effektiv behandling för prostatit. Tack vare den kompetenta effekten på organet blir blodcirkulationen i prostata aktiv, och en förfallande stillastående hemlighet tas också bort från de drabbade lobulerna.

Således uppstår restaurering av nya vävnader i körteln. När det gäller droger förbättras deras effekt.

Typer av massage

Effekter på prostata kan utföras på olika sätt.

rektal

Rektalmassage med hjälp av ett finger utförs genom ändtarmen. För att utföra det måste du ta följande hållning: på knä och armbågar. Således är det nödvändigt att luta sig på ett bord i ett benäget läge med de resulterande benen till en bagageutrymme.

Rektalmassage med ett finger

Denna procedur bör vara väl förberedd. För att göra detta, sätt ett rengörande emalj i 60 minuter före proceduren. Du borde också dricka 1 liter vatten om 30 minuter. Detta kommer att minska avståndet mellan ändtarmen och prostatakörteln.

Då kan du fortsätta till proceduren. Experter rekommenderar att du bär en latexhandske (du måste smörja fingret på förhand). Då infogas fingret i ändtarmen till ett djup av 5 cm. Prostatens struktur är fibrös genom beröring, den har viss likhet med tarmarna. Formen av prostata är rundad, som liknar en mutter.

Om körteln är elastisk bör fingrörelserna vara säkra, trycka på. I detta fall borde mannen inte uppleva obehag.

När det gäller mjuk prostata, behöver den behandlas försiktigt. Massage utförs från höger sida till vänster.

Massage sedan den centrala delen (för att stimulera utsöndringen). I processen ska en man inte uppleva obehag, smärta.

hårdvara

I det här fallet deltar läkaren inte. Speciella anordningar används för proceduren. Alla är utrustade med en sond som ska sättas in i tarmen.

Påverkan på kroppen utförs med hjälp av tryckluft, temperatur, vibration. Denna procedur varar i 5 minuter. Massering utförs med små pauser, på grund av vilken ömhet inte uppstår.

Effektiviteten med denna typ av massage är densamma som i fingermassagen. Genomförandet av hårdvaramassage kan utföras både i kliniken och hemma. I detta fall tar patienten flera ställen. En av de mest praktiska kan kallas en knä-armbåge position.

hydromassage

Till att börja med är det nödvändigt att rensa tarmarna med vanligt sköljningema. Därefter måste du samla en varm infusion av kamille (400 ml) och injiceras gradvis med en spruta i tarmarna. Experter rekommenderar att i detta fall försöka hålla vätskan inuti i 20-40 minuter.

Infusionen, såväl som dess retention, möjliggör aktivering av samma muskler (som med indirekt massage). Fördelarna med ett bubbelbad kan också hänföras till en uppvärmningseffekt med en gynnsam effekt av vätskan.

Att flytta infusionen i tarmens nedre del stimulerar perfekt nervändarna, stabiliserar cirkulationen i körteln. På grund av detta uppträder ett utflöde av hemlighet under atony, stark stasis. Förfarandet bör utföras i ca 10 dagar. Efter det måste du göra en 3 månaders paus.

extern

Trots den lägre effektiviteten (jämfört med rektalmetoden) bidrar extern massage till att förbättra blodcirkulationen inuti körteln för att säkerställa tillströmning av näringsämnen.

Förfarandet börjar med uppvärmning. I detta fall utförs klassiska manipuleringar. Först utförs massage i ländryggen och lårbenen.

De viktigaste metoderna är knådning, slipning. Under genomförandet av proceduren utförs rörelserna försiktigt. Som stöd stöter tummen ut. Varaktigheten av dessa manipuleringar får inte överstiga 7 minuter.

När området är välmalet, utförs gnidningsrörelserna. Deras huvuduppgift är att förbättra blodflödet i bäckenregionen. I detta fall är det en effekt på sakralområdet, iliacben och nedre kotorna. Förfarandet börjar med lårbenen och flyttas gradvis till buken.

Indikationer och kontraindikationer

Innan du börjar en av prostatastandardens typ, rekommenderas att du lär dig om indikationerna och kontraindikationerna.

Indikationer för genomförande av prostata massage:

  • smärta i bäckenet
  • diagnos av prostatit;
  • stagnerande processer som förekommer i prostata;
  • icke-bakteriell eller bakteriell prostatit;
  • impotens, som utvecklas på grund av den dåliga prestationen av prostata.

Vad gäller kontraindikationer är förfarandet i vissa fall oönskat. Gruppen av restriktioner inkluderar:

  • Närvaron i stenen av stenar (vilken storlek som helst);
  • lesioner i bäckenorganen (infektiös);
  • hemorrojder, olika proktologiska problem;
  • maligna former i prostata;
  • uttryckligt smärt syndrom i processen.

Vem kan göra det?

Prostatamassage är ett förfarande som kräver viss förberedelse. I synnerhet kan det utföras inte bara av den behandlande läkaren utan även av makan. Det finns ofta fall där män utför själva förfarandet.

I händelse av att effekten utförs av hustrun eller mannen själv, måste du, innan du manipulerar, bekanta dig noggrant med alla rekommendationer.

Om det inte finns någon möjlighet att massera hemma, rekommenderas att konsultera en specialist för hjälp. Läkaren väljer den optimala typen av massage för ett visst fall, bestämmer det önskade antalet sessioner.

De bästa massagerna enligt männenas uppfattning

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Den moderna marknaden för medicintekniska produkter erbjuder ett brett utbud av specialanordningar för förfarandet. Bland de överflöd av produkter, Nexus Sparta massager, samt hjälp MP-1.

Massager Nexus Sparta 5

Nexus Sparta är en analstimulator, som är mjuk och behaglig att ta på silikon. Inuti är strukturen en liten vibrationsmotor. Trots sin kompakta storlek har den en betydande kapacitet.

Motorn kan styras med 5 lägen. Nexus Sparta används aktivt för att utföra massage i prostata. För enkel användning kan ett smörjmedel användas.

Hjälp MP-1 - det här är en speciell massageapparat, avsedd att behandla prostatit. Effektiviteten av denna modell är visad i praktiken och i processen att genomföra kliniska prövningar. Effekten kommer efter exponering för kroppen (regelbunden). Detta eliminerar spänning, spasmer, minskar ödem.

Patienternas feedback på prostata massage

Recensioner av män om prostata massage:

  • Владимир, 56 år gammal. Prostatan började ge mig problem med 50 år. Jag rådfrågade med många läkare, jag försökte många droger. När jag en gång gick för att se en läkare i en privat klinik, blev jag uppmanad att göra en prostata massage. Först nekade jag platt. Lite senare började smärtan intensifiera. Jag var tvungen att försöka. Förfarandet utfördes av en läkare. Efter 3 sessioner var jag lättad.
  • Анатолий, 48 år gammal. Under åren började problem uppstå i sängen. Samtidigt framträdde lusten mindre och mindre. Jag lärde mig på internet att prostatamassage kan användas för att förbättra kvaliteten på det intima livet. Jag pratade med min fru, hon gick med på att göra det. En månad senare kände jag resultatet.

Doktorens kommentarer

Recensioner av läkare om urologisk massage:

  • Oleg Krivosheev, en urolog.Profylax av prostatit bör utföras på ett komplicerat sätt. En värdig plats bland många metoder är prostata massage. Före genomförandet är det nödvändigt att bekanta sig med kontraindikationer. Om de inte är tillgängliga kan du inkludera proceduren i behandlingsprogrammet.
  • Peter Ivanov, urolog. För profylakse av prostatit rekommenderar jag att du använder massageapparater hemma. Överflöd av produkter gör att du kan välja det bästa alternativet för varje enskilt fall. Massageraren gör det möjligt att uppnå samma resultat som den rektala typen av proceduren.

Relaterade videoklipp

Urologen handlar om effektiviteten av prostata massage:

  • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
  • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Massage i prostata - granskning

Prostatimassage med prostatit 2in1: tar prostatsekretion och behandling.

För att vara ärlig blev jag förvånad över bristen på feedback om denna metod att behandla prostatit. När allt kommer omkring är han mest effektiv i denna sjukdom. Vi kommer att förstå varför det behövs, kanske kommer någon att ge hälsa och välbefinnande till familjen.

Första gången jag upptäckte vad prostatit är för ungefär sex månader sedan, även om det började med mig mycket tidigare. Med ett av symptomen kolliderade fertiliteten någonstans ungefär ett och ett halvt år sedan. Kämpade på vanliga sätt med sin fru. Men det här ledde inte till något positivt. Så jag kom till androgen, som satte prostatit.

Så jag lärde mig vad prostata massage är och i vilka fall är det gjort och inte gjort.

och första gången, när jag fick en prostata massage - det tog en prostata hemlighet för analys. För att vara ärlig trodde jag att det skulle vara annorlunda. Han var inte beredd moraliskt, så han led dåligt.

Den andra och följande tiderna var inom behandlingen och representerade en kurs i 10 sessioner. Det var lättare, jag visste var jag gick.

Nå, nu kommer jag att beskriva mer detaljerat hur man förbereder sig för prostata och vad han är.

MASSAGE OF PROSTATE

Massage i prostatan är handlingen av ett finger eller en speciell enhet på prostata genom anusen. Ett finger anses vara effektivare och snabbare, eftersom läkaren känner körteln och arbetar målmedvetet med den. Som regel görs ett finger vid provtagning (det tas före och efter behandlingen) och under de första två till tre dagarna under behandlingen. Därefter fungerar läkaren som en enhet.

Känner: först gör det ont. Prostata är inflammerad, musklerna är inte vana vid effekterna. Dessutom är det blygt, särskilt första gången, så du kan inte slappna av.

Och doktorens psykologiska inställning spelar naturligtvis en stor roll. Därför rekommenderar jag att du går till en beprövad läkare. Och hur man hittar honom, bra? Killar som det visade sig dela lite sådan information med varandra. Man tror att prostationsmassage är förödmjukande. Jag förklarar: det finns inget förödmjukande - en gång. Om en bra läkare är det lätt att ta reda på - två. Fråga din fru att fråga på kvinnors forum i ditt område om en bra andrologue i närheten. Och hon kommer att få veta allt, bättre än Yandex-kartor och med sanningsenliga recensioner.

Smärta med varje gång sjunker blir det även trevligt. Egentligen var det bara första gången det skadade.

Prostatsmassage görs genom att trycka prostata upprepade gånger före utseendet av en droppe av utsöndring. Ju mer en man är avslappnad, ju snabbare det händer. Men stimuleringen av vävnaden spelar också en viktig roll vid behandling av prostatit. Ungefär ca 5 minuter, inte mer.

MASSAGE OF PROSTATE: Hur tillverkas?

1. Moraliskt. När jag gick för första gången visste jag ingenting om denna procedur. Ut ur skåpet kom ut rött som en cancer. Sedan märkte jag att många människor går ut exakt samma. Därför är det nödvändigt att behandla som ett medicinskt förfarande i förväg. Då är det inte läskigt, och det gör inte ont. Och allt kommer att sluta tidigare.

2. Naturligtvis att tvätta. Jo det här är i sig, jag kommer inte sluta.

3. Ingen sexuell kontakt i tre dagar före proceduren, om du behöver passera prostats hemlighet för analys. I analysen kommer de inte bara att leta efter en patogen, utan också beräkna antalet "live" spermatozoider.

MASSAGE AV HUSETS PROSTAT:

Jag gjorde en prostata massage med en andrologist, men det kan göras hemma. Nätverket har många instruktioner och videor för fruar. Självklart kommer det inte att fungera. Du kan spara, även om massagen inte är så dyr. Dessutom är det med hans fru lättare.

Det finns fortfarande en slags stimulant-enheter, igen med hjälp av makan som du kan göra dem.

Men testen måste fortfarande gå till doktorn.

MASSAGE AV PROSTATKONTRAINDIKATION:

Detta är inflammation i det akuta skedet. Det är, när prostatit med smärta och feber, så är prostata-massage inte klar. Endast i befrielsen.

Prostatisk massage är ett utmärkt sätt att behandla prostatit. Och det hänvisar till det som en fysioterapiprocedur. Men efter det kommer du att glömma manifestationer under en lång tid. Och det rekommenderas att upprepa det en gång om året för förebyggande. Det är värt att längta efter att bevara och födseln och att förbli en man.

Och min återkoppling om drogen med örtkomponenter av kosttillskott Likoprofit, som spelade en viktig roll i profylaxen av prostatit i mig.

Prostata massage recensioner

Ditt meddelande den kognitiva »12 januari 2013, 18:41

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 januari 2013, 18:47

prostata massage

Ditt meddelande Intresserad av »12 jan 2013, 18:50

prostata massage

Ditt meddelande praktiken »12 januari 2013, 19:18

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 jan 2013, 22:32

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 Jan 2013, 22:59

prostata massage

Ditt meddelande gäst »13 januari 2013, 15:40

prostata massage

Ditt meddelande Fläkten »13 januari 2013, 16:21

Prostatisk massage

# 21 Meddelande Dmitry V »Visa föregående ämne Visa nästa ämne

# 22 Meddelande SEM »Ons 24 aug 2010 17:38

# 23 Meddelande DVD-RW »Ons 24 mar 2010 18:08

Re: Massage av prostata.

# 24 Meddelande ivanov82 »Ons 24 mar 2010 18:15

# 25 Meddelande Dmitry V »Visa föregående ämne Visa nästa ämne Go down

# 26 Meddelande SEM »Tis mar 25, 2010 9:38 am

# 27 Meddelande Vic »Tis 25 mar 2010 15:14

# 28 Meddelande någon »Tis 25 mar 2010 21:59

Prostatisk massage

# 29 Meddelande Vic »Tis mar 25, 2010 10:54 pm

# 30 Meddelande Dmitry V »Tis 25 mar 2010 kl 11:01

# 31 Meddelande Kostia »Mån 29 mar 2010 kl 11:05

# 32 Meddelande DVD-RW »Mån 29 mar 2010 11:55

# 33 Post Kostia Publicerad: måndag 29 mar 2010 20:38

# 34 Meddelande Leha1986 Publicerad: måndag 29.mai.2010 kl 22:02

# 35 Meddelande Tester »Sun Sep 19, 2010 4:20 pm

Massage i prostatakörteln recensioner

Kärnan i prostata massage är diagnosen infektionssjukdomar, förbättring av blodcirkulationen och normalisering av prostatakörteln. Du kan göra det till din man hemma.

Föråldrade åsikter om behovet av att massera prostata som en metod för att öka manlig styrka är inte längre så brådskande. Prioriteter är problem med kronisk prostatit, vilket medför obehag, smärtsamma känslor. För män kan handlingarna verka förödmjukande, men de kan övervinna prostata dysfunktion.

Som en följd av infektion i prostata körtlarna är det nödvändigt att ge utflöde av utsöndring, vilket kommer att förbättra blodflödet i organ själv. Bekräftelse av infektion är bakteriologisk kultur, den utförs om två till tre veckor. Brott mot utflödet av hemlighet, liksom infektionens utseende leder till en minskning av sexuell aktivitet, bildandet av spermatozoa. Den inflammatoriska processen tillåter inte normalt utflöde och vätska ackumuleras.

Symtom på prostatit:

  • smärta sensioner av perineum
  • minskad sexuell attraktion av män;
  • viktökning
  • smärta under avföring
  • problem med urinering.

Samma procedur för prostata massage hos män är införandet av ett finger i analöppningen till själva prostata, vars fraktion masseras. Hemma är det svårt att göra det själv, det rekommenderas att hjälp till extern hjälp, till exempel, kan en fru hjälpa sin man att göra massorande rörelser.

Typer av massage

Beroende på läkarens möte bör du välja metoder för att massera prostata hos män. Innan du väljer ett sortiment utförs en grundlig undersökning och undersökning, då palpationsläkaren bestämmer tillståndet i prostatakörteln. Vid det första skedet av sjukdomen blir det inte så ont, bör rörelserna inte ge smärta med rätt teknik. Patologiska förändringar i körtlarna kommer att identifieras omedelbart, ett förfarande utnämns som kan förbättra blodflödet och återställa dräneringsfunktionen hos prostata.

Massage betraktas i två huvudvarianter, terapeutisk och förebyggande, vilket ger en uppfattning om den efterföljande effekten och nyttan. Du kan utföra massage tekniker med hjälp av bougie. Personen kommer att behöva ligga på ena sidan, benen böjer sig vid knäna, du måste titta på massören. Han introducerar sparken i huvudet och förflyttar den längs urinröret och sedan tar den till prostatakörteln, masserar den.

Profylaktisk och terapeutisk massage

Förbättra det allmänna tillståndet hos den manliga kroppen är kapabel att förebyggande massage av prostata. Utan speciella kontraindikationer utnämns han av den behandlande läkaren. Ackumulerad vätska kan tas bort med hjälp av massagerörelser, speciella tekniker. Förutom återhämtning kommer detta att öka sexuell förmåga hos män, vars åldersgrupp ofta är 40-50 år. Organismen är inte längre så energisk, men när man utför förebyggande åtgärder fungerar mekanismen som en klocka.

Huvudsyftet med detta förfarande är att återställa den normala funktionen av blodcirkulationen, muskeltonen i perineum. Vänta inte på utseendet på kronisk prostatit. Efter läkarens rekommendationer kan du förhindra det.

Förfarandena är begränsade till kurser, vanligtvis 10-12 procedurer i intervaller om två dagar. En viss teknik är vald, det kan vara långsamt eller snabbt och kraftigt, titta på situationen. Obligatorisk paus i en månad, varefter procedurerna fortsätter igen. För att uppnå en absolut effekt måste du kombinera prostata massage med fysioterapiprocedurer, antibiotikakurser.

0 av 7 uppdrag slutförda

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

  1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. Med svaret
  2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Teknik för massage med prostatit

Massage rekommenderas att utföras på sjukhuset, eftersom risken för komplikationer hemma är bra om massageassistenten inte har en specialutbildning. Innan du gör ett sådant förfarande hemma behöver du veta de anatomiska egenskaperna hos detta unika organ, de riktiga riktningarna för rörelser och platsen.

För att inte skada den manliga kroppen, bör processen utföras av en erfaren urolog, endast han kommer att kunna bestämma formen och storleken på prostatakörteln. Smärtsamt eller smärtfritt kommer att vara proceduren för patienten att bestämma sig själv, det beror på hans humör. Det är viktigt att bestämma under massagen ömhet hos de omgivande vävnaderna, rörligheten i ändtarmen.

Massageproceduren själv måste utföras av en specialist på en sjukhus eller hemma. Här behöver du veta kroppens fysiologi, den exakta tiden för påverkan och rörelserna. För att göra processen mindre smärtsam kan du applicera en speciell bedövningsgel till ditt finger.

Processen av massagen i steg:

  1. Patienten tar knä-armbågens position medan du kan luta sig på händerna eller vila på bordet.
  2. Läkaren, som har smarta latex sterila handskar, smörjer fingeren med en gel eller vaselin för att underlätta rörelser.
  3. Sedan kommer penetrationen i ändtarmen.
  4. Närhet till ingreppet i ändtarmen gör att du snabbt kan hitta prostatakörteln.
  5. Det första steget är att utvärdera sin struktur för möjliga cystor eller tumörer.
  6. Nästa steg är i själva verket massagen av körteln själv, där det viktigaste är att få ett utflöde av hemlighet för att ta analysen.
  7. Rörelser bör riktas från topp till botten och från periferin till mitten.
  8. En del masseras först, sedan den andra.

De vanligaste rörelserna är i massage, som påminner om figuren åtta eller tratten, medan de trycker lite på kroppens centrala delar. Tryckintensiteten på den inflammerade delen beror på patientens exponering, tröskeln för dess känslighet.

Indikationer och kontraindikationer för massage

Om patienten har hänvisats till andrologen för en läkare, bör en möjlig prostataundersökning utarbetas. Den används för alla typer av prostatit för att få material för diagnos. Efter att ha undersökt prostata i sig väljer doktorn intensiteten i massagen och hur länge proceduren går. Massage ordineras oftast i fall av impotens eller kronisk prostatit.

Kontraindikationer till massage:

  • svår smärta vid urinering
  • akut form av prostatit;
  • prostatacancer;
  • uretrit;
  • närvaro av stenar
  • hemorrojder och sprickor i anusen.

Huvudmålet är att massera inflammerad körtel, vilket leder till att juice kommer att släppas. Blodtillförseln justeras och läkemedelsbehandling kan undvikas.

Indikationer är också manliga problem med styrka och med nedsatt sexuell aktivitet. För att justera erektil dysfunktion hos en man är prostata massage helt enkelt nödvändigt. Problem med styrkan kan leda till komplikationer efter prostatit eller dess kroniska form. I de sena stadierna av prostata adenom kan det vara farligt att utföra ett sådant förfarande, det är kategoriskt kontraindicerat.

Fördelar och nackdelar med prostata massage

Bekräftat och bevisat i praktiken en positiv effekt efter massageproceduren, bland de främsta fördelarna är återställandet av blodcirkulationen och normalisering av prostatakörteln. Blodkärl dilaterar och förbättrar lymfkörteln. Med långvarig behandling bidrar regelbundna massagekurser till intag av mer droger i blodet.

Huvudsyftet med massagen - kloningens ton kommer tillbaka till det normala. Tillsammans med utflödet av utsöndring sker borttagandet av skadliga bakterier, villkoren för återhämtning reduceras. Den vanliga orsaken till att gå till doktorn är förlusten av sexuell aktivitet och oförmågan att leda ett fullvuxet sexliv där massagen hjälper. Med hjälp kommer upphetsningen att öka och varaktigheten av erektion ökar.

En falsk diagnos kan vara orsaken till svår smärta vid massage, om prostatit förväxlas med en annan sjukdom. I närvaro av en tumör på prostata, i händelse av dess massering och skada, är det möjligt att provocera tillväxten av cancerceller, vilket förvärrar situationen ännu mer. Förfarandet bör utföras endast av en person med medicinsk utbildning, och hemma är det väldigt svårt att göra det själv. Du kan uppnå önskad effekt om din fru är androlog eller urolog.

recensioner

Se till att effektiviteten av massage kan vara enligt recensioner av män.

Alexander, 50 år gammal. St Petersburg

Välkommen! Efter utseendet av smärta under urinering och i perineum vände sig till urologen. Läkaren sade att i denna ålder att ha kronisk prostatit är ett vanligt fenomen. Jag hoppades på medicinering och allting, men hela kursen innehöll en massage. Förnimmelserna efter första gången var hemska, obehagliga och smärtsamma. Att uthärda 10 förfaranden var svårt, jag led så mycket som möjligt. Det säger bara att det inte skadar alls. Som ett resultat blev det bättre, du kan gå på toaletten nu utan rädsla.

Владимир, 42 år, Perm

God eftermiddag! Efter många år i äktenskap visste jag inte att det skulle vara problem med min fru när det gäller intimitet. I vilket problem jag kan berätta eller säga doktorns urolog, har det visat sig en inflammation i en prostata och uppstått spontant, som jag förstått. Vad var anledningen till att jag inte förstår. Har utsett en massage, vilket inte visade sig vara ett sådant förödmjukande förfarande, som alla sa. Ja, det är obehag, men det är tolerabelt, doktorn fick en förklarande, vilket många tack till honom!

Konstantin, 44 år, Moskva

Måttlig 48 år, Ekaterinburg

På min ålder är det värt att tänka på hur mycket du har nog i sängen med en kvinna. Jag började inte märka detta på en gång, men först önskade jag flera gånger i veckan, då en gång och sedan ännu mindre. Jag lärde mig att det finns en sådan profylaktisk massage hos prostataorganet, som kan göras även hemma. Men att känslorna var trevliga, är det bättre att tjejen gjorde det. Tänkte och gjorde En tjej från polikliniken kom överens om att komma två gånger i veckan, men det mest skamliga var att stå framför henne. En månad senare kände jag resultatet, det var en önskan att ha sex mer. Till sist har jag nu ett helt sexliv.

Олег, 43 år, Курск

När han fick reda på att jag hade en prostata, skovlade jag hela Internet och insåg att jag skulle behöva göra en massage. Han gick till förfarandet som straffbarhet, vilket gjorde att läkaren gjorde allt snabbt, det var smärtsamt men tolerabelt. Jag vet inte vem som säger att proceduren är smärtfri. Efter kursen om två veckor började en paus och ytterligare två veckor märka att toaletten började gå fritt utan smärta. Det finns ingen frekvent uppmaning att urinera. Men jag vill inte gå igenom denna process längre.

Mäns forum: Behandling av impotens, tillämpning och recensioner om generiska av Viagra, Cialis, Levitra

Forum för generiska användare för behandling av impotens Viagra, Cialis, Levitra

Prostatamassagerare

  • Gå till sidan:

Prostatamassagerare

# 1 Meddelande Andreo »13 mar, 2016, 18:51

# 3 Meddelande RORO »07 nov 2016, 16:29

# 5 Meddelande SEM123 »13 nov, 2016, 19:53

Prostatamassagerare

# 6 Meddelande Tatiana »29 november, 2016, 15:08

Prostatamassagerare

# 7 Meddelande VladD »29 november 2016, 15:35

Prostatamassagerare

# 8 Meddelande Tatiana »29 nov 2016, 16:27

Prostatamassagerare

# 9 Meddelande VladD »29 nov 2016, 16:31

Massage av prostata till hennes man. Recensioner, rekommendationer

Tjejer, jag vill att Alla hjärtans dag ska göra en prostata massage till sin man. Jag hörde att detta bara är ett kosmiskt nöje för en man. Dessutom är det mycket användbart för människors hälsa. Och en cool sak för dem som planerar att få en baby. Hur man skriver. Eftersom stimulering av prostata påverkar spermatogenesen positivt. Så, eftersom jag älskar min man och försöker diversifiera mitt intima liv. Jag bestämde mig för att prova denna massage.

Bara jag var förvirrad) Jag tittade på den anatomiska platsen, jag förstod ungefär vart jag skulle åka. Men ledsen, mina fingrar är väldigt små. Och jag är rädd att jag inte kommer att få det))) Vad ska jag då göra? Någon snälla dela din feedback, råd, rekommendationer. Eller stör ännu inte och ta en speciell stimulans i sexbutiken. Och hur hennes man kommer att behandla honom, hmm))) Jag vill inte prata med honom om det. Jag vill överraska honom, det viktigaste är att det inte orsakar chock)))

Tråd startare: Yana (Volgograd)

Mer om ämnet:

Recensioner och kommentarer

  • ✓ Endast nya svar kommer att tas emot
  • ✓ E-post finns inte någonstans
  • ✓ Du kan avregistrera dig i varje brev

Det verkar för mig, försök inte att överraska en man med detta. För den här typen av smärta beror det i allmänhet på olika sätt, och mannen kan inte vara psykologiskt klar. Det verkar som om du vill, men det är prickat.

För att komma till en sådan massage, skulle jag först bara slicka runt anus, eller mycket lillfinger smekte att han på något sätt vant att nära denna plats du ofta cirklar.

Men så kan han vara rädd, kanske.

Är dina fingrar korta? Vad menar du? Prostata ligger på ett djup av 4-5 cm. Det räcker för att få ett finger. Du kan fortfarande stimulera utsidan av prostatazonen, den här punkten ligger under pungen med 2-3 cm. Förvärm musklerna i bäckenet hos mannen.

Hur man värmer upp

Vera, massera nedre delen av kroppen, börja med fötterna och träna en bättre bäckenmast med någon av basoljorna (druvfrö, aprikos, etc.).

Nyligen läste jag en sexologs uppfattning om detta ämne, och det sägs att användbarheten av denna procedur är tydligt överdriven. Det betyder att denna massage inte är så mycket användbar, så trevlig. Och om du verkligen vet var du ska klättra och var du ska klicka, så kommer det att provocera utlösning. Ja, med ett klick. Det är svårt att kontrollera, men som de säger är det sant.

Jag försökte inte det själv, men jag kastade min stav om ämnet: men han skulle inte vilja, som han fick ett svar som han inte vet, eftersom han aldrig fick det till honom. Och det här är verkligen så, förrän du försöker, gör du det inte.

Många män är generad över detta och till och med fördömer, för i grunden en prostata massage - det är stimulering av anusen. Och det är dödligt för dem som ojämnt andas på homosexuella ämnen. Men i allmänhet, om jag förstod rätt när jag stimulerade prostata, får en man känslor som inte kommer att uppnå vanligt kön, i någon hållning. Därför är det här värt att försöka.

Mitt råd: prozondiruyte jord, eftersom inte alla män tar det på rätt sätt, och du kanske oavsiktligt provocera fram en konflikt på denna grund, och för det andra, att ta reda på om det finns någon på den del av de problem som hemorrojder och andra saker, för att inte möta smärtan istället för njutning. och naturligtvis är det nödvändigt att agera här inte slumpmässigt, men efter en skurkad teori om vad, hur och varför.

Prostata massage eller en rolig historia

Berättelsen ägde rum för omkring 10 år sedan, då jag bara tog examen från Yaroslavl Medical Institute och kom till jobbet på regional sjukhus i Kostroma. Det finns en sådan avdelning - urologi. Jag tror att det inte är nödvändigt att förklara vad som ligger bakom patienterna.
Så, en av de procedurer som utfördes i avdelningen var som en prostata massage. Män, särskilt äldre vet vad det är, och som inte vet, kort jag kommer att förklara - i rektum (med andra ord, i röven) hos patienten och läkaren sätter ett finger sedan gör ganska kraftig rotationstranslationsrörelse. Patienten vid denna tidpunkt böjer sig framåt, bakom skärmen och utsätter bara baksidan av sin kropp på utsidan.
Läkaren, med den ena handen som utför åtgärden, sätter den andra på patientens axel, så att en sådan tonvikt uppnår en mer styv och därmed kvalitetsmassage.
Så, denna procedur utfördes av min vän, också nyligen examen från institutet. Jo, han jobbar då i ansiktets svett, en hand (eller snarare pekfingret) i patientens rumpa, med den andra handen, som förväntat, håller han vid axeln. Vid den här tiden kommer hans senior mentor in i behandlingsrummet för att personligen kontrollera hur hans avdelning klarar av arbetet. Det kommer,
närmar sig patienten (som faktiskt inte ser honom), och lika tyst lägger handen på axeln. Patientens tillstånd, som min vän berättar för mig, uttrycktes i fullständig skräck av hesvisningen: "Doktor! Och vad masserar du med mig? "

Kommentarer (3)

tonfisk | 19 december 2006 01:44

bra berättelse, bara ochchchen gammal.
Svara ikon

Silena, Hot Key | 07-okt-2009 01:07

coolt, skrattade länge
Svara ikon

Nick, Ryazan | 01-Nov-2016 22:55

hela livet är ett riktigt skämt
Svara ikon

Den bästa massagen för prostata på recensionerna: hur man använder och gör sig själv (med foto och pris)

Det bästa sättet att förebygga och behandla sjukdomar hos det genitourära systemet för män, urologer, behandlar prostata-massage med en speciell urologisk massage. Men många män när det finns problem i den sexuella sfären är ingen brådska att konsultera specialister eller vägra att utföra den tilldelade för olika indikationer massage förfarande i sjukgymnastik rummet, utan föredrar att bli behandlad själv. Hjälp i denna prostata massager, avsedd för hemmabruk (Mavit, Nexus Revo Two, Emils och andra).

Varför är det möjligt att få ett så bra resultat i behandlingen av prostatit när man stimulerar prostata med en massageapparat? Hur väljer man en enhet som skulle vara bekväm och effektiv att använda? Är det vettigt att göra en massager för prostata själv, om den är begränsad i medel? Låt oss försöka svara på dessa frågor och ta reda på vilken prostata massager som bäst används för förebyggande och terapi av manliga genitourära sjukdomar hemma.

Beställningsordning och användning

Från den normala funktionen av prostatakörteln beror på förmågan att reproducera avkomman, en bra styrka, övergripande välbefinnande. Bakteriella infektioner, hypotermi, stillasittande livsstil leder till funktionsfel i hennes arbete och utvecklingen av olika rena manliga sjukdomar.

Urologisk massager för prostata är avsedd för självmassage av kroppen hemma och används:

  • Med smärta i bäckenområdet.
  • Med en minskning av styrkan.
  • Med svårighet med urinering.

Symtom indikerar utvecklingen av en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln - prostatit.

Som läkarna vittnar, är massagebehandling för inflammation i prostata en integrerad del av det komplicerade tillvägagångssättet vid behandling av sjukdomen, ett viktigt förfarande på vägen till människors hälsa. Men många män är emot sådana manipuleringar, med tanke på att det är oacceptabelt att störa främlingar, även med medicinska ändamål, i anuset. Läkare säger att något område av medicin, inklusive urologi, inte har skamliga eller meningslösa förfaranden. Det viktigaste för någon man är att hålla sin hälsa.

Att utse prostata-stimulering med en massager som ett sätt att behandla sjukdomen kan endast vara den behandlande läkaren efter att ha utfört det nödvändiga för att fastställa en noggrann diagnos av patientens studier.

Användningen av massager för prostatakörteln bör vara motiverad och strängt förbjuden av läkare:

  • Vid akut inflammatorisk process av urogenitala organ eller rektum (speciellt för massageapparater med termiska effekter, till exempel Mavit).
  • Vid akuta hemorrojder eller analfissurer.
  • I maligna tumörer i prostata eller i ändtarmen.

Använd massageapparater enligt instruktioner från din läkare.

Användningen av en massageanordning i dessa fall kan orsaka försämring av människans hälsa och göra mer skada än bra. Låt oss ta reda på hur den här enheten fungerar.

Typer av instrument och principen om deras funktion

På apotek finns ett stort urval av anordningar som är utformade för prostatakörming, som skiljer sig åt i utseende och funktion. De flesta massörerna är invasiva (stimulering genomförs genom att penetrera ordet genom ändtarmen). Det finns också icke-invasiva enheter för prostatit.

På den interna enheten kan massager vara:

  • Utan ytterligare funktioner.
  • Med vibrationer.
  • Elektromassage prostata (effekten av elektriska impulser).
  • Med termisk åtgärd.
  • Med verkan av magnetiska impulser.
  • Kombinerad med en annan uppsättning funktioner.

Tillverkare av massageapparater hävdar att var och en har sina egna egenskaper och fördelar gentemot andra. Men massageapparaten måste väljas för behandling av prostatit i enlighet med medicinska indikationer och personliga preferenser hos varje speciell man.

När massagen av prostata med en massageanordning, beroende på typen av apparat, uppstår en positiv effekt på huvudhankön:

  • Lokal blodcirkulation ökar.
  • Förbättrar utflödet av stillastående sekret.
  • Återhämtningen av muskelton i prostata och bäckenbeläggningen accelererar.
  • Inflammation avlägsnas.
  • Hastigheten för regenerering av prostatakörtelvävnaderna ökar.

Massage i prostata har många positiva effekter.

Ytterligare funktioner i enheten förbättrar den terapeutiska eller förebyggande effekten av massageproceduren.

För att uppnå ett bra resultat när man använder en invasiv massager för att behandla prostata är det viktigt att känna till reglerna för dess tillämpning.

Rekommendationer för korrekt användning

Att använda en prostata massager för att få de maximala hälsofördelarna borde ha rätt. När du köper enheten måste du se till att rutan innehåller instruktioner för användning. Använd massageapparaten i strikt överensstämmelse med den.

De allmänna reglerna för användning av den invasiva enheten är som följer.

  1. Innan du gör en prostata massage behöver du rengöra ändtarmen. Det är bättre att göra en enema.
  2. Att sätta kondomen på arbetsytan på apparaten för hygienändamål.
  3. Det är mest lämpligt att massera, om du ligger på din sida med knäna som dras mot din mage.
  4. Använd ett speciellt vattenbaserat smörjmedel för smörjning av anus. Sätt långsamt in enheten i ändtarmen och sätt på den.
  5. Efter sessionen ska du försiktigt avlägsna massageanordningen och desinficera ordentligt.

Det rekommenderas att utföra stimulering i 20 minuter dagligen i 10-14 dagar (beroende på den teknik som läkaren väljer individuellt).

Icke-invasiv prostata massager att använda mycket enklare: du behöver bara lägga den på en stol eller bilbarnstol, sitta på den och göra pungen roterande rörelse från sida till sida. Blåsan ska vara fullständig under proceduren.

För män som inte förstår instruktionerna till enheten eller är obekväma med ansökan, finns det lektioner på Internet om hur man korrekt masserar prostatakörteln.

Det finns ett stort utbud av massageapparater.

Populära modeller

Är det värt att köpa en prostata massager och hur man inte går vilse i att välja en användbar enhet för en man bland ett stort antal modeller? Vi kommer att bekanta sig med modellerna av massageapparater som är i hög efterfrågan bland köpare och lär sig deras egenskaper, fördelar och kostnader.

Nedan är en lista över populära massage för prostata.

Mavit är en urologisk massager av prostata, som utvecklats av specialister från Elatom instrumenttillverkningsanläggningen med deltagande av ledande urologer i Ryska federationen. Dess särdrag är att stimulering av prostatakörteln sker med hjälp av vibrationer, värmestrålning och magnetfält samtidigt, vilket möjliggör snabb positiv dynamik när den används. Denna massager för prostata, enligt urologernas mening, är mest effektiv vid behandling av kroniska inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala systemet hos män. Den genomsnittliga kostnaden för Mavit är 11 000 rubel.

Prostata Massager Nexus Revo 2 Stealth - En innovativ utveckling av forskare från Storbritannien. Funktioner av enheten: 6 nivåer av vibrationer, ett rörligt huvud, anatomiskt justerad form, påverkar inte bara prostata, utan även på perineum, vilket gör att du kan få en trevlig känsla av prostationsmassagen med vibro-massager. Enheten har en fjärrkontroll som gör att du kan ändra driftsläget när som helst. Det går upp till tio timmar i fristående läge, det kan laddas från USB. Pris vibromassazhera - 10000-12000 gnidning.

En av de populära modellerna är Nexus Revo 2 Stealth.

Korrekt Finn är en elektromasser för prostata, vars verkan är baserad på elektriska impulser. Hög effektivitet vid behandling av prostatit och erektil dysfunktion, men endast med det obligatoriska intaget av läkemedel som föreskrivs av läkaren. Kostnaden för enheten är cirka 15 000 rubel.

Emils-007. Innovativ medicinsk vibro-massager för prostata med verkan av "kallvärme" (fototerapi) och magnetfält. Effektiviteten av behandlingen av ett brett spektrum av sjukdomar i det geniturinära området hos män med enheten har kliniskt bevisats. Enligt recensioner har prostata massager Emils en uttalad antiinflammatorisk och analgetisk effekt. Kostnaden i apotek är 13 000 rubel.

Non-invasiv prostata massager "Straw Goby". Väl visat sig som ett medel för att förhindra stillastående fenomen i bäckenområdet, men med allvarliga sjukdomar är ineffektiva. Genomsnittspriset är 3500 rubel.

Den bästa massagen av prostata är svår att ringa - för varje man har han sin egen. Anordningen bör kontaktas inte bara anatomiskt, för att inte orsaka obehag, men också att väljas beroende på indikationerna. Att välja den bästa modellen för prostata-massage, samt att tilldela den nödvändiga behandlingstiden, hjälper en erfaren urolog.

Kan jag göra enheten själv

En bra vibro-massager prostata i apotek kostar i genomsnitt 10 000 rubel. Priset är inte tillgängligt för alla. Men du kan försöka göra en massager för prostata själv. Läkare är säkra på att om du exakt gör en exakt kopia av apoteket, kommer den hemlagade massagen att vara mindre effektiv.

Så kan du göra en prostata massager med egna händer? Först måste du bestämma storlek, form och diameter. Den rekommenderade längden av arbetszonen hos anordningen - 10cm, diameter - 03.02 cm föredragen form lämplig gjutform massageapparat av lera eller trä plockning rundade bar av den önskade diametern..

Enheten kan tillverkas för hand.

Du kan göra dig själv en massageapparat med ett vibrationselement. För att göra detta, från en gammal mobiltelefon eller elektrisk rakapparat med vibrationsfunktion behöver för att få en motor, lägg den i en hemmagjord lera enheter och ansluta till matar objektet.

För att kunna göra en prostata-massager själv kan du också titta på en videohandledning om detta ämne.

Hemmagjord enhet bör inte orsaka obehag under massage och ger inte i styrka och säkerhet till fabriksutrustning. Det är också viktigt att överväga möjligheten att desinficera. Det är lämpligt att visa det för en specialist för godkännande före användning. Om dessa krav inte är möjliga är det bättre att inte riskera din hälsa och genomgå ett förfarande i sjukgymnastikrummet.

Läkare övertygar medvetet männen att genomföra behandling av kroniska sjukdomar i genitourinary sfären med hjälp av massageapparater. Bedömning av recensionerna, dessa enheter hanterar helt sina funktioner, hjälper till att snabbt bli av med smärta och återställa den förlorade styrkan. En effektiv anordning för behandling och förebyggande av prostatit kan köpa eller göra av händerna på varje man. Detta förvärv kommer att hålla människors hälsa under många år framöver.