Huvud
Symptom

Maxi Size gel: recensioner, instruktioner

Grädde Gel "Maxi storlek" - ett unikt verktyg utvecklat av erfarna medarbetare för att förbättra styrkan, gör det möjligt att öka den reproduktiva organ till 50 millimeter, vilket avsevärt stärka den manliga libido, vilket ger det förtroende. Tack vare krämgelén "Maxi Size" i det intima livet kommer nya känslor efter behandlingskursen från 6 veckor.

Denna produkt är utvecklad av tekniken av naturliga produkter och är en aktivator av tillväxten av penisvävnaderna, som har ett stort antal positiva egenskaper.

Beskrivning av cream-gel "Maxi Size"

Maxisera skilsmässan eller sanningen? Läkemedlet tjänar till att förbättra styrkan, såväl som öka penis baserat på proteinföreningar och aminosyror. Den huvudsakliga aktiviteten av läkemedlet är att ackumulera protein, vilket är en av huvudelementen hos manliga medlemmen. Köp gräddegel "Maxi Saiz" kan finnas på tillverkarens officiella hemsida.

Skapandet av detta läkemedel hanterades av företaget "Maxi Size". Enligt media var support och sponsor tidningen "Men's Health", med hög popularitet i EU och USA. Nu blir det klart varför lösningen på problemet var så bedövad.

Preparatets sammansättning, som innehåller eteriska oljor, är ganska välkänt, även om det inte var möjligt att fullständigt avslöja alla dess hemligheter. Några talar om närvaron av muskotnöt, medan andra indikerar en hästkastanj.

Flertalet människor är emellertid intresserade av effekten av Maxi Sayz gelkräm. Om du vänder dig till det obestridliga faktumet med statistik kan du säkert försäkra dig om 80% tillfredsställelse hos män med detta läkemedel.

Om du närmar dig frågan från den vetenskapliga sidan bör du vara uppmärksam på en kombination av utvalda ingredienser, vilket är ganska bra för penisens storlek.

Ingen ringer den specifika kundsiffran med Maxi Sayz-krämgel, men informationen är känd att det företag som tillverkar denna produkt har upprepade gånger ökat sin produktionsvolym. Följaktligen finns det ett förtroende för produkten från konsumentens sida som ett effektivt läkemedel mot impotens.

Kompositionskrämgel "Maxi Size"

Cream gel "Maxi Size" består av syntetiska stimulanser som inte skadar människors hälsa och producerar hormoner ganska effektivt. Ingredienser som utgör gelen:

 • Protein - ett protein som är ansvarigt för strukturen hos någon cell i människokroppen. Att skriva in läkemedlets sammansättning är det han som stimulerar penisens tillväxt.
 • Kollagen - ett protein "basis extracellulär matris", som står för nästan 6% av kroppsvikten, till 40% av sitt innehåll i huden vara nära 50% i skelettet, 10% i de inre organen i den mänskliga kroppen;
 • Elastin är ett unikt protein som finns i bindväv (hud, lungor, ledband, blodkärl). Huvudfunktionen sträcker sig utan störningar och återgår till motsatt position.
 • Trietanolamin - denna regulatorn Ph i geler, salvor och krämer liknar en viskös vätska, färglös. Stimulatorn som påverkar hela ämnesomsättningen, bidrar till en ökning av samlagret, är inte sämre än Viagra, men har bara inga biverkningar på hjärt-kärlsystemet.

Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt att maximera gelen saknar större biverkningar eller beroendeframkallande, vilket garanterar en ökning av sexuella organ varje månad. Och viktigast av allt kommer resultatet att bevaras även om patienten har behandlats och slutat med läkemedlet.

Huvudfunktionen hos substansen är enzymens specifika egenskaper - så att kroppens organ delikat sträcker sig genom att öka det och göra det mer elastiskt. Samtidigt, med en ökning i huden, uppträder en höjning i grottkroppen inuti penis, vilket påverkar styrkan hos män på den godkända sidan genom att öka blodflödet i penis.

Effekten av att använda "Maxi Size"

En av de mest slående effekterna som gelén ger är smörjningen som anges i instruktionerna.

Resultatet är helt enkelt förbluffande, utan kirurgiska ingrepp kan en stark hälsa av mänskligheten enkelt göra ett sexuellt organ upp till 50 millimeter i längd.

Dessutom kommer det att förstoras inte bara i längd, utan också bli bredare med 30 millimeter.

Under mottagningen borde du förvänta dig sådana ändringar:

 • Den första ökningen kommer att ske under den andra veckan med 20 millimeter;
 • Den andra ökningen med 30 millimeter efter tre till fyra veckor av applicering av Maxi Sayz gelén;
 • Det tredje chockerande resultatet är upp till 50 millimeter för den femte - sjätte veckan.

Denna gel används regelbundet 2 gånger i 24 timmar och 30 minuter före intimitet.

Hur man använder "Maxi Size" korrekt

Läkemedlet är fritt från förtjockning och absorberas lätt i huden. Efter att ha köpt produkten är en bruksanvisning bifogad den. Det ska appliceras 1-3 mg gelkräm på penis och smidiga rörelser för att gnugga in i ytan av huden.
Det är väldigt viktigt att inte tillåta passage av varje centimeter av platsen för gnidning, speciellt i pungenområdet, eftersom det föder blodkärl här. Cream maxi sås, tid för applicering och korrekt användning:

 • Morgonprocedur (1-2 mil);
 • Kvällsprocedur (2-3 miles);
 • Före intimitet

Det finns inga begränsningar för användning, vilket indikerar den oändliga användningen, eftersom komponenterna - preparatets beståndsdelar inte har en giftig komponent. Allt inflytande på könsorganet sker naturligt genom stimulering.

Kontraindikationer i bruk

Ändå observeras biverkningarna av Maxi Sayz-kräm - det är ett obehag från blodcirkulationen och penishuvudets beröring. Detta fenomen fortsätter i flera dagar och tjänar inte som en signal för att stoppa behandlingen. Nästa du behöver för att kontrollera kompatibilitet (allergiska) mot uppfattningen av grädde, till exempel tillämpa en liten gel på handen och försiktigt gned vänta 15 minuter, om det inte orsakade irritationer i huden, brännskador, utslag, menar säng maxi grädde är mycket bekvämt.

Dock bör läkares rekommendationer inte försummas. Användningen av stimulant är oönskad att användas i sjukdomar i reproduktiva system, de innefattar:

 • Venereal sjukdom;
 • prostatit;
 • Tumör i prostata;
 • Åderbråck.

Förekomsten av de listade sjukdomarna berövar inget resultat. För att använda kräm måste du först avstå från sjukdomen.

Maxi sås grädde - läkemedelsgranskning

Idag ställer det moderna samhället orimliga stereotyper på män att en riktig man borde vara ägare till ett genitalorgan med en imponerande storlek. Sådant sätt tvingar många att komplexa och känna sig osäkra, så sökandet efter pengar för att öka penisen - ett av de aktuella ämnena i forum, bloggar och samhällen på Internet. Cream Maxi Saiz är ett resultat för män som strävar efter excellens när det gäller storlek och form av penis.

Beskrivning av Maxi Sayz-kräm

Det första som bekymrar nästan alla män som är intresserade av detta verktyg, Maxi Sayz - är en skilsmässa eller sanningen? Maxisize är en patenterad unik formel som innehåller bara naturliga komponenter som påverkar hela kroppen på ett komplicerat sätt. Nu kan mannen öka dimensionerna i hans könsorgan utan hormonella tabletter och kirurgi, om Maxi Saiz-kräm används korrekt.

Utvecklaren sade att krämen kan användas inte bara för att öka längden och diametern hos penis, men också för att förbättra känsligheten av kroppen, stimulera erektion och potens, eliminera sådana vanliga problem såsom för tidig utlösning. Skapandet av läkemedlet gjordes av högt kvalificerade medicinska specialister, urologer och androloger.

Princip för verksamheten

Det är mycket viktigare för männen att inte veta kompositionen och användbara egenskaper hos varje komponent i grädden, men principen om läkemedlet som helhet. Krämen för att förstärka penisen innebär att man inte bara utför huvuduppgiften, utan också en komplicerad effekt på hela organismen. För att förstå hur flaskans komponenter bidrar till utvidgningen av penis, är det värt att överväga orsakerna till den lilla penisen.

Det är bara elementärt! För att återvända och stärka styrkan behöver du varje natt.

En liten storlek är ofta inte en naturlig present, men en följd av en otillräcklig nivå av uppreist tillstånd. Erektil dysfunktion händer av två skäl oftast - otillräcklig avslappning av glatta muskulaturen i penis, liksom otillräcklig blodcirkulation i kroppen på grund av försämrad cirkulation. Kardiovaskulära sjukdomar tillåter inte att blod tränger in i penisens porösa vävnad.

Krämprincipen är följande:

 • sträckning av penisens porösa vävnader;
 • acceleration av blodcirkulationen;
 • förstärkning av blodkärlens väggar för fullständig blodcirkulation;
 • öka nivån av libido för sexuell attraktion till motsatt kön.

Således eliminerar komponenterna i Maxi-storlekskrämmen två orsaker till en svag erektion. Endast om förutsättningarna för överträdelsen elimineras kan det korrigeras. Baserat på detta kan det hävdas att läkemedlet inte bara ger en tillfällig effekt utan etablerar organens och systemens arbete i allmänhet och förhindrar andra möjliga patologier.

Preparatets struktur

För att förstå hur bra det är att använda Maxisize cream, är det viktigt att överväga preparatets sammansättning, liksom vilken åtgärd varje komponent kräver separat. Generellt är användningen av grädden lämplig, eftersom efter utvecklingsperioden garanterar utvecklarna tillägget av 4-5 cm till organets tidigare storlek. Denna effekt beror på följande komponenter:

 1. Kollagenkomplex och elastin - utan sådana komponenter kan kroppen inte klara av åldersrelaterade förändringar. Krämen främjar därför föryngringen av vävnader, och komponenterna ger också vävnaden elasticitet och flexibilitet, förbättrar tonen och hälsan på cellulär nivå.
 2. Aminosyror och vattentätande protein - Tack vare sådana ämnen normaliseras uppdelningen och restaureringen av penisvävnader, utan vilken det är omöjligt att öka organet.
 3. trietanolamin - En energikälla och uthållighet hos män, genom vilka han kommer att kunna förlänga samlag och kontrollera utlösningsprocessen.

Alla dessa komponenter ger en säker och ofarlig naturlig ökning av manens sexuella organ. Utvecklarna hävdar att kompositionen inte innehåller hormonella komponenter och syntet, vilket orsakar allvarliga biverkningar. En stor rush av blod förhindrar stillastående processer i prostata, ökar känsligheten och libido, och förnekar också möjligheten att sänka styrkan.

Instruktioner för användning

Maxis sås är inte bara ett förebyggande verktyg mot impotens, en metod för smärtfri och naturlig penisförstoring, men också en utmärkt gel för smörjmedlet för intima som ett smörjmedel. Använd Maxi Size är lätt enligt användningsanvisningarna, grädden gnids med massagerörelser i könsorganets hud 30 minuter före den föreslagna närheten.

Använd endast kräm en gång om dagen, Det är bra, om appliceringen av en grädde blir ett tillfälle för kvinnliga förberedelser, vilket ger sexuell stimulans. Du kan använda grädden för män i olika åldrar, helst före gnidning av medel för att tvätta hudens sexuella kropp och torka det med en handduk. Undvik endast huvudet på penis, för att inte påverka urinröret.

Kontraindikationer och vad man ska se upp för

Om krämet missbrukas kan detta leda till lite obehag på bakgrund av ett accelererat blodflöde. Om obehaget varar i flera dagar, måste användningen av grädden överges. Ibland utvecklas läkemedlet i folkens allergier, så innan du applicerar grädden på könsorganet bör kompositionen testas på handleden.

Cream Maxi saiz är kontraindicerat i följande fall:

 • åderbråck
 • venerala infektioner;
 • tumörer i prostatakörteln;
 • prostatit.

Först efter att ha passerat behandlingen i kliniken och full återhämtning kan du använda Maxi Sise-krämen för att öka penisen, öka libido och erektilfunktionen.

Yttrande från specialister

De flesta medicinska specialister är kategoriskt negativa om tekniken för penisförstoring genom kirurgiska medel. Läkare-urologer rekommenderar användning av Maxi sås grädde, eftersom detta är ett vackert och det viktigaste säkra alternativet till operationen. Läkare säger att penisförstoring är verkligen möjligt med påverkan på blodbanan och glatt muskler i penis, vilket gör att en man kan uppnå full erektion.

Också experter noterar att externa medel skyddar inre organ från de negativa effekterna av komponenter av läkemedel. Krämmans komponent när den gnids så snabbt som möjligt absorberas i de djupare skikten av huden, vilket påverkar lokalt endast de nödvändiga områdena och processerna i kroppen. Använd inte grädden oftare än instruktionerna tillåter.

Användarrecensioner

Var kan man köpa och hur mycket kostar det?

En annan fördel med kräm är dess pris, om köparen har valt rätt sätt att köpa produkten. På apotek kommer det att vara svårt att hitta en sådan grädde eftersom läkemedlet visat sig i försäljning relativt nyligen och saknar dokument som tillåter försäljning på apotek. Köp läkemedlet kan bara använda Internet, rekommenderar utvecklarna att besöka den officiella hemsidan.

Den officiella resursen från MaxiSys leverantör är källan till tillförlitlig information i det maximala beloppet. Här kan du ta reda på kompositionen av läkemedlet, indikationerna och kontraindikationerna, specialisternas åsikter och läsa också riktiga testimonialer från män som redan har provat grädden på sig själva. Priset på den officiella hemsidan är den lägsta - med hänsyn till de befintliga rabatterna bara 990 rubel för ett rör av grädde.

Instruktioner för att använda MaxiSize cream (Maxi Sayz) och är gelsmörjning som hjälper till att öka penis?

Maxi Size är placerad som ett medel för att öka styrkan. Dessutom påverkar det positivt penisstorleken efter full behandling av behandlingen (från 6 veckor eller mer).

I motsats till liknande droger utvecklades MaxiSize-gelgruppen av en grupp forskare.

Ett slags vetenskapligt sätt att lösa penisens otillräckliga längd är en garanti för ett positivt resultat (upp till 5 centimeter)!

Allmän beskrivning av MaxiSize

När det blev uppenbart att med hjälp av regelbunden och regelbunden applicering av grädde är det möjligt att öka människans uppfödning, genomförde MaxiSize företaget egen kräm med samma namn.

Förresten, om du tror på media, då som sponsor, var tidningen Men'sHealth den populäraste publikationen i Europa och Amerika.

Förresten, då var det redan mer än ett dussin salvor och geler, så det är ingen överraskning att ett sådant ömtåligt problem kom upp så grundligt.

Gel Maxi Sayz har en kombinerad arbetsprincip. Å ena sidan ökar det ackumuleringen av protein i penisområdet, å andra sidan främjar det stimulering av cirkulationen i bäckenregionen. Därför rekommenderar tillverkaren att den används för erektion - detta underlättar den snabba upplösningen av de ursprungliga komponenterna i produkten.

Det är värt att notera det kompositionen innefattar även en kollagenkomposition. Tack vare det ökar hudens elasticitet, och tillsammans med den - och känslighet, särskilt huvudet. Men perioden före utlösningen ökar. Detta uppnåddes av tillverkaren på grund av införandet av elastin i salvan maxisize.

Sammansättning Maxi Storlek

När det gäller kompositionen innehåller MaxiSize-kräm syntetiska stimulanser. De skadar inte människors hälsa, men de stimulerar effektivt produktionen av hormoner, klyvning av aminosyror.

MaxiSize utvidgningskräm har följande huvudingredienser:

 1. protein. Det är han, liksom hans derivat, aminosyror som är "byggstenarna" för den manliga penisen. Tillsammans med stimuleringen av metaboliska processer på den intercellulära nivån uppnås effekten av ökande storlek.
 2. Kollagen, elastin. Dessa ämnen är utformade för att förbereda den känsliga och känsliga huden på penis att sträcka sig. Detta ökar den totala elasticiteten hos proteinvävnaden och medlemmen blir mer stel i excitationsstaten.

 • trietanolamin. Det är en syntetisk stimulans. Påverkar en hel massa metaboliska processer i kroppen, inklusive syntes av testosteron, expansion av blodkärl. Experimentellt har forskare fastställt att trietanolamin bidrar till en betydande förlängning av den sexuella processen. Inte sämre än den allmänt accepterade Viagra, men med en mindre uttalad negativ effekt på hjärt-kärlsystemet.
 • Det är värt att notera innan Maxi Sayz köper: läkemedlet är inte ett läkemedel. Det kommer inte hjälpa till med prostatit eller med impotens orsakad av venerala infektioner. Det är en biologiskt aktiv tillsats, som genom att stimulera vissa naturliga processer i kroppen hos en vuxen man gör det möjligt att uppnå önskat resultat.

  Av denna anledning är MaxiSize nästan omöjligt att köpa i traditionella apotek. Det är då en ganska logisk fråga, var kan man köpa MaxiSize? C så att det på konsumentmarknaden finns många förfalskningar, bör du bara fokusera på de officiella representanterna för tillverkaren och de butiker som förtjänar förtroende med sitt långa rykte.

  Det är välkänt att kompositionen av denna lösning även innehåller en sammansättning av eteriska oljor, men det har ännu inte varit möjligt att avslöja deras komposition. Någon pekar på den inneboende lukten av muskotnöt, andra till hästkastan. Men det viktigaste är den slutliga effekten. Enligt statistiken försäkrade mer än 80 procent av de undersökta männen att de är nöjda med resultatet av att använda MaxiSize.

  Om vi ​​betraktar produkten ur en vetenskaplig synpunkt kan det sägas med säkerhet att kombinationen av ingredienserna valdes mycket noggrant. Och de är alla mycket effektiva för att öka penisens storlek.

  Det är svårt att säga hur många män det använder, men tillverkaren har upprepade gånger fått öka utbudet till Ryska federationens territorium. Detta talar direkt om förtroendet för drogen från det starkare könet.

  Effekt från ansökan

  Om du vill veta vilken effekt MaxiSize gel smörjmedel ger, anger användaranvisningen det Det maximala resultatet som kan uppnås med hjälp av organet är en ökning till 5 centimeter av penisens längd. hans bredden blir större i erektionstillstånd upp till 3 centimeter.

  Under ansökans gång kan du lita på:

  • en ökning med 2 centimeter under den andra användningsveckan;
  • upp till 3 centimeter - i 3-4 veckor;
  • upp till 5 centimeter - i 4-6 veckor.

  Maxi Sayz: hur man använder? Optimal användning - 2 gånger om dagen, liksom före samlag (redan i ett upphetsat tillstånd).

  Men ökningen i känslighet kan märkas redan på 3-4: e dagen av aktiv användning, när blodcirkulationen i de övre proteinbollarna ökar dramatiskt. Den maximala effekten observeras i 8-10 veckor.

  • kräm XXL POWER LIFE. Om hur mycket det kostar kommer du att lära av den här artikeln och detaljerade bruksanvisningar finns här.
  • kräm Titan Gel - Villkoren för nischen utan villkor
  • gel spray Dominator. Det är lätt att applicera, och som en bonus kan det stärka styrkan.

  Maxi Sayz: bruksanvisningar

  Produkten är inte mycket tjock grädde gel, som absorberas mycket snabbt i huden. Om du redan har köpt Maxi Sayz-kräm, hur man använder den anges på anvisningarna. En gångsdos - 1-3 ml (beroende på spänningen hos mannen). Gnidde in i huden genom massage rörelser av fingertopparna.

  Det är extremt viktigt - att inte missa en enda kvadratcentimeter i pungen och botten av penis. Det är här som det främsta organets huvudsakliga foderblodkärl är baserade.

  Vi lär oss när och hur man använder MaxiSize cream:

  • på morgonen efter duscha (1-2 milliliter);
  • på kvällen före en dröm (2-3 milliliter);
  • omedelbart före samlag (kan blandas med smörjmedel och användas som smörjmedel);
  • när onanerar (om denna övning används av en man).

  Behandlingsförloppet är inte begränsat eftersom alla komponenter som ingår i kompositionen inte är giftiga. De har en stimulerande effekt, vilket ökar medlemmen på ett naturligt sätt.

  Eventuella biverkningar och kontraindikationer

  Maxi Sayzs instruktioner talar också om eventuella biverkningar. De inkluderar endast tillfälligt obehag från att röra huvudet. Denna känsla indikerar en ökning av blodcirkulationen i penis. Detta fenomen fortsätter i flera dagar efter användningstiden och är inte en signal för behovet av att sluta använda läkemedlet.

  Men kontraindikationer inkluderar endast överkänslighet. Gelfett maxi saiz: hur man ansöker för första gången och testar reaktionen? Först kan du applicera en liten mängd kräm på huden i armbågsområdet. Om efter 10-15 minuter det inte kommer någon irritation, utslag, brännande känslor, så är allt i ordning - MaxiSees kan användas.

  Dessutom rekommenderar läkare inte att använda sådana stimulanser i närvaro av reproduktionssystemets sjukdomar.

  Dessa inkluderar:

  • prostatit;
  • venerala sjukdomar;
  • åderbråck (utvidgning av matarvenerna);
  • tumörer i prostata och skrotum.

  I sådana fall kommer Maxi Sayz inte att ge något resultat, eftersom de intercellulära metaboliska processerna och syntesen av könshormoner störs. Det första du behöver för att bli av med dessa sjukdomar och till och med börja börja använda grädden.

  Hur skiljer man en falsk från originalet?

  Tyvärr finns det förfalskningar av MaxiSize på konsumentmarknaden. Men att skilja dem är ganska enkelt. Först av allt, På sådana produkter anges inte tillverkaren och den officiella distributören i Ryska federationen (och andra CIS-länder).

  själv Röret har en oregelbunden form (den ursprungliga beredningen produceras i formfaktorn för ett mjukt rör av pyramidform och en styv flaska med en dispenser ovanifrån). Och som alltid, På originalprodukten finns det ett punktskyddsskydd. Tillverkningsdatumet (på limmets söm eller på botten av en styv flaska) anges på själva röret.

  Total, gelfett MaxiSize är en ganska effektiv kräm för att öka penisens storlek, som utvecklades av en hel grupp forskare. Dess viktiga effekt är baserad på införlivande av protein och kollagen med elastin.

  Tja, bestämde du dig för att försöka? Äntligen! På första ordern ger vi dig 50% rabatt!

  Den maximala effekten uppträder efter 6-8 veckors aktiv användning. Du kan räkna med att förlänga penis till 5 centimeter, men med detta ökar också sexuell lust.

  Hur jag ökade penis med 5 cm!

  Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

  När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

  Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

  I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

  Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

  ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

  Hela sanningen om MaxiSize cream (MaxiSize) för en penisförstoring

  Tyvärr, men inte varje man kan skryta med storleken på hans penis. Ofta har personer med en liten penis problem i sina personliga liv, komplex, skämt, vägran.

  Fram till nyligen var det enda sättet ur situationen var operationen. Men idag har vi ett enkelt och mycket billigare sätt att klara problemet med en liten penis - Maxi Size cream.

  MaxiSize utvidgningskräm är en ny, helt säker teknik. Ett effektivt läkemedel kan hjälpa utan att använda tabletter eller tvivelaktiga läkemedel som sträcker penis. Arbetsprincipen är byggd på biologiskt aktiva tillsatser, vilket gör att du kan få resultatet som varje man drömmer om. Penis kommer att bli betydligt större än nu.

  Sammansättning MaxiSize gel

  Cream Maxi Saiz är en unik medicinsk förberedelse, mottagen tack vare ett team urologer. Verktyget gör att du kan uppnå effekten av att öka upp till 4-5 centimeter i längd genom naturlig åtgärd och viktigast av allt säker.

  MaxiSize Cream består av följande komponenter:

  • Kollagenkomplexet och elastin - Komponentens verkan syftar till att föryngra vävnaderna, vilket ger dem elastiska egenskaper. Förbättrar cellernas tillstånd och leder dem till tonen.
  • Aminosyror och vattentätande protein - De ämnen som behövs för att återställa och aktivt dela upp penisens vävnader. De bidrar till den snabba tillväxten av penis.
  • trietanolamin - Ett element som bidrar till ökad uthållighet hos män under sex (ökar sexuell varaktighet) och fördröjer något vid utlösningen.

  Denna komposition gör att du kan skapa en verkligt effektiv kräm för att öka penis. Det ger en skonsam och säker effekt på vävnader, vars effekt kommer att vara en livstid.

  Gel Maxi Sayz innehåller inte komponenter av syntetiskt ursprung. Det är den här funktionen som hjälper till att bli av med allergier och missbruk.

  Det viktigaste Skada inte organen och kroppen som helhet. I framtiden kommer en man att kunna ha en familj, friska barn och inget att oroa sig för - det finns inga konsekvenser efter att ha använt Max Sayz. till innehållet ↑

  Princip för verksamheten

  Inte alla är intresserade av att veta vad som gör Max Sayz. Det viktigaste är hur det fungerar. I princip finns det inga knep eller hemligheter.

  Den främsta orsaken till manlig sexuell dysfunktion är kardiovaskulära störningar. De hindrar blodet från att komma in i kroppen och fånga den porösa vävnaden. Som ett resultat är medlemmen mjuk och kan inte delta i den sexuella processen. Ofta utvecklar en man efter många misslyckanden i rad en rädsla för intimitet, vilket i slutändan leder till impotens orsakad av psykologiska problem.

  Naturlig salva maxisize löser problemen med erektil dysfunktion och gör det möjligt att öka storleken på manlig "värdighet" med flera centimeter.

  Princip för verksamheten:

  • Sträcker den porösa vävnaden inuti penis. Detta gör att du kan göra penis större i ett upphetsat tillstånd.
  • Förbättrar blodflödet i penis.
  • Naturliga element stärka blodkärlens väggar och öka blodtillförseln. En stark rush av blod gör att penis kan bli fast och fortsätta samlaget flera gånger längre.
  • Förbättrar agitation.

  Ett sätt att applicera Maxi Size gelfett med läkarens recensioner och priser

  Gel-smörjmedel för intim användning Maxi Size är ett innovativt verktyg som gör det möjligt för en man att nå toppen av nöjen under sex. På grund av kombinationen av aktiva ingredienser hjälper gelén till att öka penisens storlek. Tillverkaren garanterar att appliceringen av Maxi Saize (Size) fett inte bara påverkar storleken. Ökar känsligheten hos nervändarna, förbättrar penisens form.

  Aktiva ingredienser

  Många män tvivlar på flaskans tillförlitlighet och effektivitet. Ibland på forumet kan du hitta kommentarer som läkemedlet för externt bruk helt enkelt inte kan ändra storlek och form av penis. Men låt oss ge ett exempel på ökningen av kroppsparametrar i samlingen av muskelmassa. Under fysiska övningar stimulerar syre och näringsämnen aktivt den snabba regenereringen av celler.

  Vid användning av MaxiSize-fett uppstår liknande processer. Maxi Size innehåller komponenter som hjälper till att mätta cellerna i penis med vitaminer och mikrodelar och jämnt sträcka huden. Tack vare restaureringen av myelinhöljet av nervfibrer ökar känsligheten, så sexuell upphetsning mot användningsbakgrunden kommer bokstavligen från första handen. Gelfett innehåller följande ingredienser:

  • Proteiner.
  • Trietanolamin.
  • Komplex av kollagen och elastin.

  Proteiner är "tegelstenar", varav alla celler i kroppen är byggda utan undantag. De tjänar också som en källa för bildning av aminosyror - föreningar som stimulerar metaboliska processer i kroppen, regenerering av celler. Dessa samma biologiskt aktiva komponenter, som ingår i gel Maxi (Maxi) Size (Sayz), reglera nervändarnas arbete.

  Effektivt och säkert

  Många män tenderar att lösa sina intima problem med hjälp av naturläkemedel, med tanke på dem mer effektivt och säkert. Naturligtvis har droger på ett naturligt sätt ett bestämt resultat, men tack vare modern teknik är syntes av inte mindre effektiva kemiska föreningar som inte orsakar någon sidreaktion möjlig. En av dessa ämnen är trietanolamin, som är en del av MaxiSize fett (Maxi Sayz). Det säkerställer snabb och fullständig penetrering av andra delar av krämen i penisens vävnader och har en aktivitet som liknar Viagra och dess analoger.

  Krämernas sammansättning väljs speciellt för bästa resultat.

  Ökningen i penisens storlek påverkar på något sätt huden. Hennes sträckning kan leverera mycket obehagliga minuter till en man. För att underlätta och påskynda denna process, Maxi smörj utvecklare (Max) Storlek (Size Bed) infördes i grädden komplex av kollagen och elastan nödvändig för att bibehålla turgor och vattenbalans i huden på penis.

  Enligt apotekare tar det en viss tid för att få effekten av användningen av växtbaserade läkemedel. I motsats till sådana droger verkar Max Size gel mycket snabbare. De som regelbundet används organet 6 veckor för att bekräfta en ökning av penis storlek med i genomsnitt 4 cm. Även om innehållet i den artificiellt syntetiserade föreningar, fett Maxi (Maxi) Storlek (Size Bed) inte orsakar några biverkningar. Detta beror på det faktum att proteinerna kollagen och elastan strukturellt identisk med "egna" en biologiskt aktiva humana anslutningar och trietanolamin används för att förbättra verkan av de viktigaste komponenterna i krämer och geler som rekommenderas av ledande läkemedelsföretag i världen.

  Effekten och tillämpningsmetoden

  Maxi (Maxi) Storleken rekommenderas för alla män som upplever obehag i sexlivet på grund av penisens otillräckliga storlek eller form. Enligt kunderna, efter applicering av grädden i enlighet med beskrivningen, som leder instruktionerna för användning, är det garanterade resultatet märkbart efter 7 dagar. Enligt dem som använder Maxi (Maxi) Size smörjmedel har verktyget sådana åtgärder:

  • Penisens storlek ökar.
  • Penis blir märkbart tjockare.
  • Ökar ljusstyrkan hos sexuella förnimmelser.
  • Sexdrift ökar.
  • Samlagets varaktighet ökar.
  • Orgasmens ljusstyrka slår alla poster.

  Smörjning har ett antal positiva effekter.

  Dessutom har smörjmedlet Maxi Sayz inga kontraindikationer, förutom allergier mot någon komponent av produkten. Recensioner om MaxiSize män som använder gelén och läkarna bekräftar att penisstorleken ökar med 2 cm efter 3-4 veckor, längden ändras till den större sidan med 3 cm och efter en och en halv månad med konstant användning - upp till 5 cm.

  För att uppnå optimalt resultat rekommenderar smörjmedlet Maxi (Maxi) Size (saiz) tillverkaren att applicera på penis två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. För att stärka styrkan kan du applicera grädden i en halvtimme före samlag. Gel med ljusmassage rörelser gnuggar längs hela längden av penis. Om så behövs överblåses överskott av smörjmedel med en vävnad.

  Ytterligare information

  Du kan beställa drogen via en speciell blankett på tillverkarens officiella hemsida. Det finns också en detaljerad instruktion för Maxi Sayz. Hittills är priset på smörjmedel 990 rubel.

  Enligt urologer, Maxi Size - en av de bästa drogerna som ger verklig hjälp för att öka längden på penis. Den otvivelaktiga fördelen är effekten på erektionens uppförande och styrka under amorösa nöjen. Ett stort antal positiva kundbevis berättigar återigen till köpet av gelén.

  Allt om Maxisize penis enlargement cream: bruksanvisningar och handlingsprincipen

  Vad är bara inte redo att göra män för penisförstoringens skull. I kursen är dyra annonserade medel, indiska tekniker och till och med kirurgisk ingripande. Som ett resultat gör mycket förlorad tid och ekonomiska resurser att du tänker på verkligheten hos din välskötta önskan.

  Med frisläppandet av ett nytt läkemedel för att öka penis till marknaden, utan att förlora hopp, rusar män för att köpa den och prova på sig själva.

  Ett sådant verktyg är Maxisize (Maxi Size, Maxi Sayz eller Maxisize) - en kräm för penisförstoring, som nyligen kom in på marknaden, men har redan fått en aldrig tidigare skådad popularitet. Tillverkaren av läkemedlet är MDScienceLab llc.

  Handlingsprincipen för läkemedlet Maxisize

  Effekten av läkemedlet är baserat på att sträcka vävnaderna och öka volymen av penisens cavernösa kropp, vilket medger att öka reproduktionsorganets längd och volym. Det första resultatet från Maxisize kan noteras efter en veckas ansökan. Tillverkaren varnar för att ett garanterat resultat endast kan erhållas efter att ha genomgått en hel behandling, vilket är 30 dagar.

  Du kan beställa drogen genom att klicka på knappen nedan: snabb leverans, anonymitet, kvalitetssäkring!

  Läkemedlet konsumeras sparsamt, så ett paket är tillräckligt för att genomgå en fullständig behandling. Applicera läkemedlet bäst på kvällen före den påstådda sexuella intimiteten. För en månads användning kan könsorganens storlek öka med 3-5 cm. Dessutom, beredningen har ytterligare egenskaper:

  • Ökar erektion.
  • Ökar känsligheten av penis.
  • Främjar längre orgasmer.
  • Gör tiden för samlag lång.

  Förbättring av sexuellt liv efter applicering av läkemedlet kommer efter 10 dagars användning. Under denna period ökas penis med 1-2 cm. På den tredje veckan av appliceringen blir erektionen stabilare och bestående, som sexuell uthållighet i sängen.

  Känn effekten efter appliceringen av Maxi Saiz kan inte bara män, men också kvinnor som kommer att få mer uttalade och levande känslor under samlag.

  Sammansättning av Maxi Saiz-kräm för att förstora penis

  Läkemedlet har en helt säker komposition, som uteslutande innefattar naturliga element. Huvuddelen av grädden är Thai Tree Extract Butea Superba. Hemma har det länge använts som en naturlig Viagra. Dess regelbundna applikation tillåts att övervinna problemet med att minska styrkan även hos män i avancerad ålder.

  Extraktet innehåller ett stort antal användbara mikroelement och ämnen som direkt påverkar penisens tillväxt och kvaliteten på erektionen. Ett sådant element är kollagenkomplexet och elastin, vilket gör cellerna mer elastiska och mätta dem med näringsämnen.

  De ger en garanterad tillväxt av reproduktionsorganet genom att öka antalet cavernösa kroppar. Effekten av ansökan kvarstår länge, eftersom det sexuella organs tillväxt i detta fall är en naturlig process.

  En viktig komponent i kompositionen är trietanolamin. Detta ämne har en positiv effekt på erektion och gör att du kan göra samlaget längre. På grund av den sexuella handlingens spännande egenskaper ger det mer glädje och uttryckt känslor. Dessutom förbättrar trietanolamin blodflödet och hjälper till att sträcka penisens vävnader.

  Det främjar regenerering av vävnader och aktiv celldelning av hydrolysatet av aminosyror och proteiner. Denna komponent hjälper penis att växa snabbt, och resultatet kommer att bevaras för alltid. Dess åtgärd är väldigt mjuk och säker. Han levererar näringsmässiga spårämnen till penisvävnader och bidrar samtidigt till tillväxten av cavernösa kroppar.

  Glöm inte att du inte kommer köpa denna produkt på apotek! Endast officiella leverantörer på marknaden:

  Hjälper män eller inte?

  Som en följd av forskningen erkändes läkemedlets sammansättning verkligen som säker och effektiv. Han hjälpte till att öka penisens storlek till många män, men det finns de som fortfarande var olyckliga. Detta kan förklaras av bristen på mottaglighet för kompositionen. I vissa människor orsakar det inte att någon naturlig reaktion görs på ett naturligt komplex, så dimensionerna förblir desamma

  En viktig roll spelas av inköpsplatsen. Om det köptes på en inofficiell resurs finns det stor sannolikhet att det är en falsk och det är inte värt att vänta på några positiva egenskaper från den. I det här fallet kan ett läkemedel med en okänd komposition bara skada, och om några allergiska reaktioner uppkommer vid användningen är det bättre att vägra.

  Men mest Maxisize kunde hjälpa, vilket bekräftas av positiva recensioner och popularitet bland män. Det är omöjligt att hitta ett säkert sätt att öka en penis med en liknande komposition. När allt detta läkemedel kunde bevisa att ökande storlek inte kräver långa övningar och kirurgisk operation.

  Resultat av användningen

  För att öka penis krävs en 30-dagars behandling. Villkorlig behandling kan delas upp i flera steg:

  1. 10 dagars ansökan. Det finns en ökning av penis med 1-2 cm. Ökningen ökar avsevärt och ökar libido. Resultatet av användningen kommer att märkas inte bara av mannen, men också av hans partner och njuter av bättre sexuell intimitet.
  2. 20 dagars ansökan. Sexuellt organ ökar med 2-3 cm. Tiden för samlag genom varaktighet ökar ungefär två gånger. Penisens känslighet ökar, en stark och långvarig erektion uppträder.
  3. 30 dagar. Penis ökar med 4-5 cm. Det finns en bestående och långvarig erektion, ljusa orgasmer och ökad känslighet. Du kan även märka ökningen i storlek även visuellt.

  Tyvärr kan Maxi Sayz inte garantera alla män en 100% ökning i storlek. I vissa fall observeras motståndet mot kompositionen. Men i sådana fall märker män en betydande förstärkning av erektionen, ökad sexuell lust och en ökning av samlagets varaktighet.

  Därefter kommer vi att berätta hur du använder den.

  Instruktioner för användning

  Instruktioner för användning är enkla:

  1. Ta en dusch.
  2. Applicera grädden på botten av penis. Att göra detta är nödvändigt när penis är i ett upphetsat tillstånd.
  3. Masseringsrörelser fördelar kompositionen och väntar på full absorption.

  Vid applicering av läkemedlet före sexuell handling för att förbättra erektionen appliceras läkemedlet 20 minuter före den föreslagna närheten. Att tvätta av ett preparat är inte nödvändigt. Det är önskvärt att genitalorganets massage under appliceringen av läkemedlet hade en längd av minst 3 minuter.

  Kontra

  På grund av den naturliga hypoallergena kompositionen har beredningen praktiskt taget inga kontraindikationer.

  Den kan användas av alla manliga representanter som har nått vuxen ålder.
  De enda kontraindikationerna är:

  • Individuell intolerans av komponenter som utgör kroppen.
  • Svåra sjukdomar i hjärt-kärlsystemet.
  • Förekomsten av sår och inflammatoriska patologier på könet.

  Biverkningar

  Läkemedlet tolereras väl och orsakar inte obehagliga biverkningar och missbruk. Efter det att den använts kommer inte effekten av det blåsta elementet att ske. I undantagsfall är det möjligt med allergiska reaktioner med individuell intolerans, och om de uppstår vid användning av läkemedlet måste kasseras.

  Och för att konsolidera resultaten - välj örterna för att förlänga penis.

  Hur skiljer man en falsk från originalet?

  På grund av de underbara egenskaperna hos förberedelsen började Maxi Sayz producera ett stort antal förfalskningar. I bästa fall kommer deras användning inte att leda till några resultat, och i värsta fall kommer en okänd kemisk sammansättning att orsaka en allvarlig allergisk reaktion. Det är därför du borde inte riskera din hälsa och få medel att öka penisen på en tvivelaktig resurs.

  Var är det bästa stället att köpa en kräm för att förstora en penis? I den officiella webbutiken. Att förvärva Maxi Saiz på den officiella hemsidan, På förpackningen hittar du alltid ett individuellt serienummer, och tillverkaren tillhandahåller alla nödvändiga dokument som bekräftar anläggningens kvalitet och originalitet.

  Att göra en beställning är väldigt enkel och för detta är det tillräckligt att fylla i formuläret. Köp av varor sker i enlighet med anonymitet och konfidentialitet. Producenten värdesätter varje kund och försöker göra sitt liv ännu ljusare och sexuellt mättat.

  Friends! Vi ger 50% av rabatten för första order! Skynda dig att beställa!

  Maxi Sayz - en ny kräm för penisförstoring på icke-kirurgiskt sätt. Den består av endast naturliga komponenter, som användes i antiken. Regelbunden användning av produkten i 30 dagar hjälper till att öka penisens storlek med 5 cm.

  Öka medlemmen - MYTH!

  Det är precis vad de som inte har uppnått resultat i denna fråga tror. Det här är de som säger:

  • Jag försökte jelqing (övningar för att öka penis) - och kunde inte förstora penis,
  • smurt med olika krämer - och såg bara en tillfällig effekt,
  • applicerade pumpen - och sträckte bara huden.
  Vill du vara på listan över dessa förlorare? sedan läs inte vidare.

  Hur väljer man rätt metod för penisförstoring? Faktum är att de är en massa. De vanligaste är jelqing, pumpar, grädde. Jelking ensam kommer inte att ge resultat. Möjliga resultat kan bara ses med grädde. Om detta senare. Men pumparna ger bara en tillfällig ökning, och är mycket traumatiska.

  Den mest effektiva metoden att förstärka penis - Det här är jelqing + kräm Titanium gel. Separat fungerar de inte (för att inte ange tillverkarna av grädden), men här ger de tillsammans en verklig effekt på 5-7 cm! Så varför skriver alla på Internet att de använde Titangel och inte hjälpte dem? Svaret är enkelt. Titangel ensam ökar inte din penis, bara tillsammans med övningarna. Och övningarna är alla lata att göra - därför är inte resultatet!

  Är du fortfarande i tvivel? Naturligtvis är det bättre att sitta med din standard 19 centimeter (om du har mindre, då är det ganska ledsen) än att försöka. Vad förlorar du? Speciellt med 50% rabatt kan du ändå spara pengar!

  Klicka och beställa Titanium Gel!

  Allt om MaxiSize Gelcreme: hur man använder, testimonialer och kostnad

  Hittills har varje tredje mans dröm - att öka storleken på hans penis - blivit genomförbar. Användningen av speciella anordningar, såväl som kirurgisk ingrepp, är inget att göra med det. Visste precis ett innovativt sätt för externa åtgärder - Maxi Size. Denna grädde kan skapa ett mirakel även med en liten penis och göra den till en mycket imponerande manlig värdighet. Är det så? Låt oss titta på den här översynen.

  Vem behöver det och varför

  Maxi Size, enligt tillverkaren, är det nyaste sättet att öka storleken på sexuell värdighet. Denna kräm stimulerar de naturliga processerna för celldelning, på grund av vilken termen ökar i längd utan att förlora elasticitet och volym, som vid användning av en extender. Dessutom ger ökad blodcirkulation sträckande celler i den cavernösa kroppen, på grund av vad penisen lägger till i omkretsen, och erektionen blir sten.

  Den garanterade effekten är en ökning på upp till 5 cm per månad, samt en förbättring av blodflödet inuti penis, ökade känslor under samlag och orgasm, en ökning av erektionens kvalitet samt dess varaktighet. Det viktigaste - dessa resultat kommer att förbli hos en man för livet.

  Sådana åtgärder tyder på att Maxi Size kan användas inte bara av män som inte är nöjda med storleken på sina egna medlemmar, utan också av det starkare könet med följande sexuella störningar:

  • Erektil dysfunktion i några manifestationer.
  • Svårigheter med att uppnå orgasm.
  • Åldersrelaterad minskning av peniskänslighet.
  • För tidig utlösning.

  Tillverkaren rekommenderar att du använder Gel Maxi-storlek för intima och för torkning av vagina i partnern. Samtidigt ger det inte bara en tillräcklig nivå av fuktning av angränsande slemhinnor, men också en ökning av både manliga och kvinnliga sensioner under samlag och orgasm.

  Bekräftelse av effektivitet

  Tillverkaren fokuserar konsumenternas uppmärksamhet på den garanterade effekten av penisförstoring, och också på att Maxi Sayz-kräm påverkar alla aspekter av människans intima liv positivt. Den bygger på en unik sammansättning av de medel som inte har någon analog på marknaden idag:

  • Hydrolyserade proteiner och aminosyror är byggstenarna för bildandet av nya celler.
  • Enzymatiska ämnen - är en naturlig aktivator i samband med kemiska reaktioner i människokroppen, som en följd av detta uppstår tillväxt och delning av celler intensivare. Det är effekten av enzymer som är nyckeln till att öka penisen på kort tid.
  • Trietanolamin - ett ämne som förlänger samlag inte på bekostnad av att minska sexuellt organ, men genom att öka blodtillförseln.
  • Kollagen, liksom elastin - substanser, oersättliga för det normala tillståndet hos huden hos en växande penis. Tack vare dem påverkar intensiv tillväxt inte hudens tillstånd, det förekommer utan att det uppstår streckmärken eller förändringar i penisens hudfärg.

  blodflödet till könsorganen säkerställer närvaron i maxistorlek naturliga antal hjälpsubstanser, vilka på grund av lokal irriterande verkan vidgar blodkärlen, stimulera blodcirkulationen, ge ökade genikänslighets receptorer.

  Resultatet beror på produktens originalitet

  Eftersom den nya Maxi Size-gelén är i stor efterfrågan ökar aktiviteten hos individer som vill skapa en produkt. Tillverkaren kan garantera effekten endast om köparen använder den ursprungliga produkten som köpts på den officiella hemsidan.

  På tillverkarens webbplats kostar gelén Maxi Sayz från 990 till 1200 rubel. Det finns kampanjerbjudanden som låter dig köpa fett till ett lägre pris. Kategoriskt kan du inte köpa gelén på tvivelaktiga handelsställen eller med händer eftersom effekten av ansökan kan vara oförutsägbar, och producenten kan inte ansvara för förfalskningens verkan.

  Rekommendationer för användning

  Instruktioner för användningen av gelén Maxi Saiz indikerar behovet av dubbel applicering per dag. Om intim intimitet planeras på kvällen är det bättre att tillämpa ett botemedel en halvtimme före den. Långvarig excitation förbättrar kräkens arbete, och gör det också möjligt att uppnå effekten av penistillväxt snabbare. Androloger rekommenderas att använda Maxi Saiz-produkten i samband med Kegel övningar och jelking. Denna kombination möjliggör de mest slående resultaten.

  Du kan använda verktyget och under samlag. Maxi Size smörjmedel gel ger sin speciella komfort, liksom förbättrar genitalernas känslighet.

  Cream ökar inte bara storleken, utan ökar också penisens känslighet.

  Trots den naturliga sammansättningen och säkerheten finns det vissa kontraindikationer för användningen av grädden, som föreskrivs av anvisningen:

  • Trombos av penisens kärl.
  • Venereal sjukdomar.
  • Pungbråck.
  • Överkänslighetsreaktion.

  Att döma av feedback från kunder som använder Max Sayz-gelen, uppstår allergiska reaktioner extremt sällan. Efter den första applikationen är det nödvändigt att kontrollera frånvaron av en allergisk reaktion och för allergiska personer - att göra ett ulntest.

  Argument från tillverkaren om effektiviteten av Maxi Sayz-kräm och dess speciella sammansättning kan kallas rimlig. Köparen bör förstå att 5 cm per månad är den övre gränsen för tillväxten. Beroende på kroppens individuella egenskaper kan indikatorn vara mindre, men tillverkaren garanterar ett märkbart resultat för alla. Sådana löften bekräftar de positiva svaren hos män som redan använde Maxi Size gel.

  recensioner

  Nikolay, 32 år gammal:

  Jag trodde alltid att min penis inte räcker för min tjej. Jag fick denna grädde, och det visade sig vara bra. Det tog precis en månad, varefter den älskade sig själv märkte en förändring till det bättre. Hittade deras officiella hemsida, och sedan fakes mycket, här är länken maxisizesale.com.

  Alla tjejer säger att storleken inte är huvudämnet, men vi vet att det här är en söt lögn. Tack vare det här verktyget har min penis växt betydligt, och tjejerna började ge komplimanger efter kön.

  Jag trodde att en liten penis - det här är för livet och hjälper bara plasten. Jag är mycket tacksam för denna lösning. Nu har jag inte en liten penis, men en riktig mans värdighet. Dessutom, efter en månad av behandling, har kön blivit ljusare och längre.