Huvud
Analyser

Behandling av prostata adenom med lökskal

Prostata adenom är sjukt i stort antal hos män i olika åldrar, med varje år fler och fler fall av inflammation i prostatakörteln.

Sjukdomen är fylld med problem med urinering, potens, förmåga att få barn.

Män är redo att tillämpa någon form av behandling för att bli av med sjukdomen. En av de säkraste och mest effektiva folkmedicinen behandlar adenom av prostata lökskal.

Bland recepten av traditionell medicin finns det sätt att bekämpa inflammation i prostata, för att återställa människors hälsa. Effekten av drogerna har testats genom åren, men resultatet beror på sjukdomsstadiet, åldern hos mannen och de samtidiga sjukdomarna.

Lökskalvar är ett läkningsmedel som herbalister rekommenderar idag. Skeptiker tvivlar på den effektiva styrkan hos lök och andra komponenter som utgör folkmekanismer, men vad hindrar man från att testa styrkan hos örterna själva? Dessutom finns det inget att förlora - allt kommer att förbli på samma nivå eller förändras till det bättre. Läkare, talar om orsakerna till prostata adenom, nämner en brist på viktiga delar. Sådana element finns i lökskalken, så det är inte förvånande att det hjälper. Det är fortfarande att använda verktyget korrekt.

Användningen av lök

När man talar om användbara ämnen som ingår i lök är det värt att uppmärksamma ett antal vitaminer av grupper PP, C, E, B, som är mycket viktiga för män. I lök innehåller kalcium, karoten, fosfor, kalium, järn, phytoncider, organiska syror och flavonoider. Om de listade ämnena finns i lök, så sker det inte i skinkorna. Därför kokades långbågen med skal och tog avkok för att förbättra immunitet och hälsa.

Förutom behandling av lök, för en framgångsrik återhämtning behov av att uppmärksamma andra detaljer - att ge liv åt "Hälsa", att sluta röka och överdriven libations, rätt kost och se till att inkludera i den dagliga rutinen av motoraktiviteten - låt det vara simning eller promenader.

Framställning av skinka

När du ska behandlas med lökskal måste du förbereda råvarorna:

 • Välj en kvalitetsbåge. Det skulle vara trevligt om det odlades utan nitrater och kemikalier i en ekologiskt ren region. Skadliga ämnen tenderar att samlas i huden och resultatet av behandlingen blir liten.
 • lök torkas, torkas av med en torr trasa, avskalas sedan och viks i en torr maträtt, du kan samla skinkorna och en trasa påse;
 • Innan du bereder buljong eller tinktur enligt receptet, ska sköljet tvättas med kallt vatten. Om mögel är synlig på lök- eller ruttmarkens hud, är det omöjligt att använda sådana råmaterial.

Det finns flera alternativ för att laga läkemedel från lök, både självständigt och i kombination med andra ingredienser. Vilket recept är lämpligt i ett visst fall - det är nödvändigt att ta reda på själv. Innan behandlingen startas, kontakta din läkare.

Dekoktioner av skalen från prostata adenom

Tvättade skal (ca 2 handfuls) placeras i en skål och fylld med vatten i en volym på 700 ml. Disken placeras i eld och innehållet kokas i 5 minuter. Medlet lämnas under locket i ungefär en timme, sedan filtreras och förvaras i kylskåp. Ta en halv matsked tre gånger om dagen i en vecka. Efter avslutad behandling, ta en paus i ett par dagar och upprepa kursen.

För en annan buljong behöver du inte bara lökskalken utan också hasselnörlans blad. Skallarna behöver 1 glas, och hasselbladets blad är 0,5 koppar. Råmaterialet tvättas under vattentrycket, placeras i en emaljbehållare och fylls med vatten i en volym av 500 ml. Blandningen kokas i 7 minuter, filtreras. Efter kylning lagras buljongen i kylskåpet. Ta 50 ml 3 gånger om dagen i 5 dagar, och upprepa denna behandling kan bara vara några veckor.

Buljongen är beredd från 3 msk. l. skal från lök och 50 gram skal från hasselnötter. Råmaterial tvättas, hälls 2 liter vatten och kokas i 1 timme på en liten eld. Behållaren stängs sedan med lock och lämnas i 5 timmar. Kursen varar 3 veckor, under vilken helandebuljongen är full 50 ml varje morgon och kväll.

Smör och lök skölja olja och salva

Formuleringar baserade på behållare kontrolleras i flera år, justerade för effektivitet. I byar där människornas inkomster är låga och apoteket är otänkbart långt, klarar de fortfarande gott med hjälp av folkmedicinska lösningar.

Trots den uppenbara säkerheten hos recepten är det värt att konsultera med en läkare före användning eftersom han är ansvarig för patienternas hälsa. Bota män sjukdomar bara lök kan inte, behandlingen är effektiv i de tidiga stadierna av adenom, parallellt med andra läkemedel. Läkemedlet kommer att vara ett bra förebyggande av sjukdomen.

Oljan från skalet redo att förlåta - en handfull råvara hälls olivolja, insisterar 2 veckor, sila och häll i en flaska av mörkt glas. Approximativt också att helt enkelt framställa en salva - tvättade skalet mals, blandas med vaselin i ett förhållande av 1: 3, hålls på en mörk plats.

Använd som riktade sanktioner som är nödvändiga efter att ha gjort ett allergitest - en liten mängd appliceras på handleden, om en timme senare klåda och skönhet inte, kan du behandlas. Applicera oljan och salvan ska vara på kvällen, innan du sover och efter tvätt.

Produkten appliceras på perineum, där smärta känns, mycket liten medicin kan injiceras i ändtarmen. Efter proceduren tvättas händerna, läggs ner för bättre exponering för salva. Hur länge kursen kommer att gå - läkaren bestämmer, vanligtvis 2 veckor.

Kontraindikationer för lökbehandling

Om det finns en allergi mot lök, kan folkmedisin recept inte tillämpas på grundval. Om preparatet är bereddat enligt recept baserat på alkohol, måste du försiktigt ta den till en patient med gastrit och pankreatit, njursjukdomar.

De med hög koagulering av blod kan inte behandlas med lök. Därför bör du först och främst konsultera en läkare som vet när du kan använda olika folkmedicin, och när du inte kan.

Förutom ovanstående recept kan du hitta många sätt att behandlas med lök och andra ingredienser som är låga i pris och relativ säkerhet.

Vissa medel är starkare, andra mindre, deras inflytande på varje patient kommer att vara individuell, eftersom organismen reagerar annorlunda. Det viktigaste är att inte självmedicinera, men att överlåta din hälsa till en erfaren läkare.

Vinnaren av prostatit - behandling av lökskal och lök hemma

Traditionell medicin har alltid varit populär, användningen av naturliga växtämnen, deras milda kostnader, mutor.

Ett sådant ämne är lök. Fördelarnas fördelar och medicinska egenskaper är kända för alla, det finns många olika användningsområden lökskal, fjädrar eller löken själv för behandling av en mängd olika sjukdomar. Det hjälper lök och när man blir av med prostatit.

Lök, dess beståndsdelar, verkan på kroppen med prostatit

Växten har många användbara ämnen:

 • järn - ökar hemoglobin, förbättrar blodcirkulationen
 • fluor Förbättrar ämnesomsättningen
 • zink - Gynnsam effekt på människors hälsa (förbättrar kraften, stärker reproduktiv funktion)

 • pektiner - ta bort skadliga ämnen från kroppen
 • kalium - normaliserar hjärtets arbete
 • jod - förbättrar sköldkörtelfunktionen, förhindrar hormonella misslyckanden
 • eteriska oljor - spela rollen som antiseptisk
 • flavonoider - aktivera hela organismens arbete
 • fruktos, glukos - Energikälla
 • vitaminer B, E - stödja immunsystemet
 • kvertitsin - förhindrar utveckling av tumörer
 • flyktiga Antimikrobiellt medel
 • organiska syror - säkerställa en normal metabolism
 • För behandling av prostatit har löken alla nödvändiga egenskaper:

  1. antibakteriella;
  2. antiinflammatoriska;
  3. återställa immunitet
  4. diuretika;
  5. normaliserande libido;
  6. förbättra ämnesomsättningen
  7. lugnande.

  Vid behandlingen används alla beståndsdelar.

  Folk recept

  Lök används som kryddor för olika rätter, kompressor, avkok, bad. Den används också i råform.

 • Färska lök förbättrar kraften, kvaliteten på den fina vätskan.
 • Det rekommenderas att använda natten på huvudet av lök och en viss mängd under hela dagen. Gröna lök behandlar också inflammation i prostata.
 • I gröna lök innehåller mer zink, i lökarnas huv - mer antimikrobiella egenskaper.
 • Lökens juice, drick 1 msk. sked efter att ha ätit, fungerar som en diuretikum.
 • Kashitsu från växten och en viss mängd honung - 3 teskedar efter att ha ätit tre gånger om dagen - minskar svullnad, svullnad.
 • Tinktur av hackad lök och alkohol (1 till 1) konsumeras från stenar i prostata, 1 sked före måltider.
 • Grind 15 glödlampor och 1 grönt äpple, sätt blandningen i en väskväska, fäst vid skrotet eller underlivet, applicera värme på toppen - perfekt lindrar smärta.
 • VARNING! För att använda medicinen gjort omedelbart behöver du inte göra mycket avkok eller grus för framtiden, egenskaperna minskar.

  Idealiskt lämpliga för behandling av bakteriell prostatit är lökfrön:

  • frö slipa, lägg till honung - 1 msk. sked före varje måltid.
  • frön fyllda med kallt vatten, på ett vattenbad insistera i ungefär en halvtimme. Fröer att rengöra, infusion av att dricka i en varm form en halv kopp tre gånger om dagen.
  • Behandling utförs i 4 veckor, ta sedan en paus.

  Behandling av prostatitlök skinnar hemma

  Användningen av lökskal för prostatit är också varierad.

  Lökskal från prostatit: recept:

  1. Shelukh ska tvättas, hällas i kokande vatten (ca 0,7 liter), efter 5 minuter tillsättes i en timme, avlägsna partiklarna av skinka. Avkok lökskal med en prostatitdryck på en matsked 3 gånger om dagen. Mottagningstiden för en sådan anläggning är 4 veckor, om så önskas, efter 2 veckor börjar en ny kurs.
  2. Framgångsrik tinktur av skinka och hassel - ett halvt glas lövträ blandat med inte tätt fyllt med ett glas skal, tillsätt kallt vatten och koka i ca 10 minuter. Använd före måltider 3-4 gånger om dagen.
  3. Skal hasselnötsskal, kombinera med 0,5 kopp skinkar, häll i kokande vatten, lämna i måttlig värme i en timme, sedan på natten lämna på en mörk plats. Att använda på 0,05 ml 2 gånger om dagen, under 3 veckor.

  Kontra

  Denna växt (rå) rekommenderas inte för att behandla prostatit hos sjukdomar:

  • matsmältningssystemet;
  • hjärta, blodkärl;
  • njure, lever.
  • Det finns en allmän intolerans, en allergi.

  Kanske en sjukdom i överdosering.

  Behandlade varma eller kalla lök är ofarliga.

  Med vilka förfaranden som ska kombineras för större effekt

  Användning av lök - folkmedicin. I förebyggande av prostatit hjälper det.

  För att behandla prostatit med självmedicinering kan inte göras, ska du se en läkare.

  Behandling av prostatit omfattar alla befintliga tekniker - antibakteriella, antiinflammatoriska läkemedel, fysioterapi, övsterapi, örtmedicin.

  Behandling med lök ska inte ersätta grundbehandlingen, eftersom tillägget fungerar väl som funktion.

  Bra lindrar smärta från utsidan, inte verkar på slemhinnan.

  Det är också nödvändigt att komma ihåg om en diet - mer vegetativ mat, för att utesluta alkohol.

  På något sätt blir kroppen van vid och slutar reagera effektivt, så det är värt att ta raster, 2-3 veckor. Du kan använda ett annat verktyg under pausen.

  Behandlingsförloppet överstiger inte oftast mer än 30 dagar, det innebär att man använder infusioner och avkok. Användningen av lök i mat är möjlig hela tiden, oavsett behandling.

  slutsats

  Lök är ett effektivt botemedel, spridda överallt. Behandling med ett sådant verktyg kommer inte att medföra kostnader. Det är värt att komma ihåg om kontraindikationer, rådfråga en expert. Glöm inte huvudbehandlingen, särskilt med en smittsam typ av prostatit, är förmågan att starta sjukdomen stor.

  Folk recept för att använda lökskalar från prostatit

  Viktigt!

  Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

  I icke-traditionell medicin är recept för användning av lökskal från prostatit, som har mycket positiv feedback, vanliga. Denna åtgärd har blivit populär på grund av den terapeutiska effekten av användbara komponenter av lökskal på kroppens män.

  Sammansättning och effekter på prostata

  Eftersom prostatit är inflammation i prostatakörteln är den huvudsakliga uppgiften vid behandling av sjukdomen att minska inflammatorisk process och förhindra infektionens övergång till andra organ i det genitourära systemet. Detta kräver användning av droger som stoppar inflammation och eliminerar symptomen på prostatit: smärta i ljummen, urineringstörningar, problem med sexuella sfären.

  Lökskal hjälper till med prostatit på grund av ett brett spektrum av komponenter som utgör sin komposition:

  1. Vitaminer i grupp B - stimulerar hematopoiesisprocesserna, har en positiv effekt på nervsystemet och matsmältningsorganen; vitamin C - stimulerar syntesen av kollagen, stärker väggarna i kapillärerna, har en allmän förstärkningseffekt på kroppen; vitamin E - förhindrar skador på celler och minskar risken för prostatacancer, hjälper till att syntetisera könshormoner; vitamin PP (niacin) - ökar blodflödet, normaliserar matsmältningssystemet, sänker kolesterol.
  2. Karoten - skyddar celler från skador, har immunmodulerande egenskaper, vilket är viktigt i kronisk form av prostatit.
  3. Svavelföreningar ökar blodflödet, vilket förebygger förekomsten av hjärt-kärlsjukdomar.
  4. Fructans bidrar till ökningen av bifidobakterier, på grund av vilka tarmens förmåga att motstå den patogena mikrofloran förbättras.
  5. Antioxidant quercetin - tar den ledande platsen i graden av exponering för celler i prostatakörteln.

  Under påverkan av quercetin inträffar:

  • minskad glatt muskelton;
  • cupping of edemas;
  • minska risken för kardiovaskulär sjukdom;
  • reduktion av inflammatoriska processer;
  • förebyggande av maligna tumörer.

  Lökskal innehåller quercetin, som har formen av kristaller, som lätt upplöses av vatten och absorberas av kroppen.

  Det är tillrådligt att behandlas med lökskalv som med kronisk prostatit för att lindra inflammatorisk process och förhindra återfall, såväl som akut prostatit, med hjälp av metoderna för traditionell medicin.

  Recept för att använda lökskalar från prostatit

  I folkmedicin finns det många recept för att använda lökskalar från prostatit. Innan du förbereder infusioner, salvor eller buljonger, är det rekommenderat att försäkra dig om säkerheten vid användning av skålen: ta reda på var grönsaken odlades; kolla lampan för närvaro av ruttande produkter, mögel.

  Grönsaker som odlas med nitrater kommer att innehålla skadliga ämnen i huden, och därför kan deras användning göra mer skada än bra.

  Före avlägsnande av skalen bör lökar tvättas och dräneras med en servett. Skal sedan av huden och lagra tills den används i en vävnadspåse.

  För beredning av te måste krossas och bryggas med en hastighet på 1-2 matskedar per liter tekok. Lökte infunderas i ca 2 timmar, varefter det är klart för konsumtion. Dryckets färg varierar från mörkbrun till gul, beroende på mängden skinka.

  Smaken av lök i varmt te är inte påtagligt. I te kan du lägga till en tesked honung, men ännu mer behaglig smak av drycken kommer att erhållas genom att tillsätta citron, ingefära och kryddnejlika, vilket gör den ännu mer användbar.

  Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

  Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

  Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

  dekokt

  Buljongen kan beredas på flera sätt.

  1. Första sättet: skinken krossas och tvättas med kallt vatten, varefter det sätts i kokande vatten för att laga mat i 5 minuter. Buljongen är infunderad i ungefär en timme och avlägsnas sedan till en mörk, kall plats för förvaring före konsumtion. Buljongen ska inte ta mer än 7 dagar i en halv matsked tre gånger om dagen. Efter 3-4 veckors paus kan behandlingen upprepas.
  2. Den andra metoden: lökskalan och hasselbladet tas i proportionen 2: 1. Det tvättade råmaterialet hälls med kallt vatten (2 koppar vatten per glas råmaterial) och kokas i 5-7 minuter. Infusion tas vid ¼ kopp tre gånger under dagen. Efter fem dagar efter avkokningen bör behandling av prostatitlökskalan avbrytas i 3-4 veckor och startas om igen.
  3. Den tredje vägen: skinken (2-3 matskedar) blandas med hasselnötskal (50 g). Efter tvättning hälls blandningen med 400 ml kallt vatten och kokas över låg värme i ca 60 minuter. Buljongen bör insisteras före användning i minst 5 timmar. Ta in volymen 70 ml efter vakning och före sänggåendet. Behandlingsförloppet är 3 veckor.

  För att förbereda salva från lökskal måste du ta 15 gram råvaror och 45 g av ett hjälpämne, som kan vara vaselin eller babykräm. Du kan öka mängden beredd salva medan du håller förhållandet mellan ingredienserna 1: 3.

  Skala skalen noggrant med en kvarn eller mixer, blanda med baskomponenten, få den erhållna salva i en lättbeständig behållare och lägg den på en sval plats. Med prostatit appliceras salva på ytan av analöppningen, men användningen av läkemedlet är oacceptabelt om det finns ett brott mot hudens integritet (sprickor, sår) i nära ananusregionen.

  olja

  Olivolja används som basbeståndsdel. Vid 1/2 msk. Lökskal tas 1 msk. olja.

  Efter blandning av komponenterna blandas blandningen i ca 2 veckor på en mörk plats, skyddad från solljus. Applicera den resulterande oljan på anusområdet, undvik kontakt med en yta som har öppna sår.

  suppositorier

  Lök ljus används i stor utsträckning vid behandling av prostata sjukdomar. För att göra dem måste du förbereda en rik buljong av lökskal, blanda den med lite mer gelatin och vax, värm upp det på ett ångbad tills ingredienserna är helt upplösta och blandade. Avlägsna blandningen från elden, och efter härdningen, skära suppositoriet. Använd 1 ljus per dag och sätt in det innan du går och lägger dig i ändtarmen.

  Samtidigt med behandlingen av lökskal kan du använda löken och dess frön enligt följande:

  • Ät ett vitt lövhuvud eller dess gröna fjädrar om ett par timmar före sänggåendet.
  • Ta en blandning av nypressad juice av en glödlampa och honung till 1 med t.l. innan du går och lägger dig.
  • Äldre frön av lök hugga kaffekvarnen och blanda med honung (andel 1: 1). Ät en blandning av 1 tsk. efter att ha ätit tre gånger om dagen.
  • Svartlöksfrön blandad med frön av plantain, persilja och morötter i ett förhållande 1: 1. Alla slipas med en kaffekvarn och låt torka. Placera 2 fulla skedar i en halvliterbehållare av en blandning av frön, häll kokande vatten och värm en halvtimme i ett vattenbad. Efter tillagning dränera buljongen, kyla och förvara i kylskåpet. Drick buljongen för 200 ml på morgonen och kvällen före huvudmåltiden.
  • Lägg i en halv liter behållare med kokande vatten 2 lök, passerat genom köttkvarn. Den resulterande blandningen bör vara minst 2,5 timmar gammal, sedan spänna och konsumera 50 ml var 60: e minut. Detta recept används vid scenen av akut prostatit.

  Applicera lökskal med försiktighet till personer med hög blodkoagulerbarhet och hög surhet i magen. I närvaro av prostata adenom är behandling av prostatitlökskal inte förbjuden.

  Användningen av lök som ett botemedel mot prostatit bör vara systematisk. Det är viktigt att komma ihåg att prostatit behandlas inte bara med lök, men i kombination med mediciner för prostatit utsedd av en urolog.

  Video: Egenskaper av lökskal.

  recensioner

  "När doktorn diagnostiserade mig med prostatit, tyckte jag att det var obotligt. Erfaren för kvaliteten på sexuellt liv. Men tack vare läkemedelsbehandling, gick symptomen snabbt fram. Nu dricker jag systematiskt lökbuljongen så att sjukdomen inte återkommer. Som en man känner jag mig bra, kön har blivit regelbunden, mer kvalitativ "- Gennady, 55 år gammal.

  "Tack för receptet för att använda lökskalar från prostatit. Jag brukade tro att förutom färgningen av påskägg är skalen inte lämpliga för någonting. Faktum är en användbar produkt. Nu ska jag använda den för att förhindra prostatit och höja immuniteten "- Victor, 32 år gammal.

  Behandling av prostatitlök skinnar hemma

  Prostatit är en mycket obehaglig sjukdom, vilket leder till svårigheter i urinering och många problem i könsorganet för att slutföra impotens, infertilitet eller utveckling av adenom. Behandling av prostatitlökskalar är väl bortglömd, men samtidigt ett effektivt sätt att helt läka av en sådan sjukdom.

  Innehållet i artikeln

  Vad är prostatit?

  Prostatit anses vara en av de vanligaste urologiska sjukdomarna som endast män utsätts för. Enligt medicinsk statistik, hittills diagnostiseras prostata adenom hos de flesta patienter över 45 år. Sjukdomen i allvarlig form ger ett signifikant obehag i patientens liv och kräver snabb inblandning. Men i de tidiga stadierna är det ganska möjligt att göra med folkmedicin, som har en minimal mängd biverkningar och kan återställa den normala funktionen hos prostatakörteln.

  Användningen av lökskal i prostata adenom

  Morotblad, valnötfrukter och pumpafrön används aktivt i kampen mot prostatit, men få människor har hört talas om behandlingen av sjukdomen med lökskal. Moderna människor använder det bara som färgämne för påskägg eller för att slåss parasiter. Faktum är att en sådan agent framgångsrikt användes av våra förfäder som bodde på Ancient Russ territorium, och de första skriftliga källorna, som talar om fördelarna med denna produkt, hänvisar till det tredje årtusendet före den nya eran.

  Lökskalan innehåller i sin sammansättning ett antal användbara aktiva substanser som gör det mycket lämpligt för användning som ett förebyggande och läkemedel vid behandling av prostatacancer, nämligen:

  • fosfor;
  • järn, som är ansvarig för normaliseringen av hemoglobinnivån;
  • kalium;
  • vitaminer P och PP, vilket förbättrar kärlens elasticitet, samtidigt som deras effektivitet upprätthålls.
  • vitaminer C och B;
  • karoten;
  • E-vitamin, påskyndar regenerering av skadade vävnader och återställande av lokal metabolism.

  Skinkorna och lökarna innehåller en aktiv antioxidant quercetin, som förhindrar bildandet av blodproppar och hjälper också till att tona blodet och ta bort överflödigt klor och natrium från kroppen.

  Dessutom har denna produkt, utan förtjänst bland avfallet, en imponerande mängd flavonoider, phytoncider och organiska syror, vilket ger ovärderligt stöd till kroppen i kampen mot en sådan sjukdom.

  Lökskallar med prostatit: effektiv botemedel eller fiktion

  Lökbehandling ger inte kontroversiella problem eftersom den här produkten är ett utmärkt botemedel som, när det används regelbundet, kan skapa verkliga mirakel. Skalet innehåller i sin tur inte mindre några användbara komponenter, vilket gör det ganska lämpligt för att bekämpa prostatit. Följande positiva egenskaper för lökrening kan särskiljas:

  • allmän avgiftning av kroppen från ackumulerade slaggar, vilket förhindrar uppkomsten och utvecklingen av ett antal stillastående processer som orsakar en sådan sjukdom som prostataadenom;
  • skinkan skiljer sig från en uttalad diuretisk effekt och främjar maximal fullständig frisättning av biprodukter av vital aktivitet hos skadliga mikroskopiska organismer.
  • en liknande produkt stannar den framväxande utvecklingen av infektionen och har en stark antimikrobiell effekt.

  I de inledande skeden av sjukdomen ger behandling med lökskinn det bästa resultatet, toning kroppen och väsentligt höjer nivån av immunitet. Detta läkemedel normaliserar matsmältningssystemet, njurarna, blåsan och normaliserar lokala och allmänna metaboliska processer.

  Hemmets höga effektivitet är att det innehåller sällsynta ämnen som i sin struktur liknar könshormoner.

  Hur man korrekt förbereder råvaror

  För medicinska ändamål är det att föredra att använda skal som har tagits bort från lök odlade hemma utan användning av kemiska gödningsmedel och tillväxtstimulerande medel. För terapeutiska uppgifter används vanligtvis smidiga rotgrödor med en hel skal utan skador.

  I händelse av att det finns fläckar eller spår av mögel på skalet, är det definitivt inte värt att applicera det på medicinska ändamål. Skålen tvättas med varmt vatten eller hälls med kokande vatten och löses i en halvtimme. Därefter måste den lämnas på ett torrt, mörkt ställe tills det torkar helt.

  Behandling av prostata adenom med lökskal

  Lökskal från prostatit kan användas både som externt medel och för internt bruk. Det bästa resultatet uppnås på grund av den kombinerade användningen av avkok, infusioner, salvor, oljor och extrakt i kombination med farmaceutiska preparat och andra metoder för konservativ medicin. Men, till skillnad från den absoluta majoriteten av läkemedel, har inte skinkor seriösa kontraindikationer och kan användas löpande.

  Behandling av lökskal av prostatit är bäst att börja i de tidiga stadierna av sjukdomsutvecklingen, vilket avsevärt ökar risken för full återhämtning. Men även i fallet med en sjukdom som uppträder i den akuta fasen är det möjligt att använda ett liknande medel som ett av hjälpelementen i allmän terapi.

  Det finns olika former av matlagning av lökskalet för att bekämpa starten och kronisk prostatit.

  Lökte

  För att göra te från lökskal, är det nödvändigt att bryta 2-3 teskedar torkade och finmalet skal med ett glas kokande vatten. Det är bäst att använda termos för maximal koncentration av näringsämnen i drycken. Efter några timmar kan infusionen tas oralt. Eftersom den har en mycket specifik smak, är den vanligtvis kompletterad med naturlig bihoney. Receptet kan kompletteras med en liten mängd citron.

  Infusion av skinka

  1 del av lökskal skall hällas i 10 delar varmt kokt vatten. Det är bäst att använda emaljerade rätter till sådana ändamål. Behållaren är täckt med lock och upphettas i 20 minuter i ett vattenbad. Den resulterande infusionen bör svalna till rumstemperatur, varefter den filtreras och dras tillbaka till en varm mörk plats under 8-12 timmar. Infusion bör förbrukas i mängden 150-200 ml dagligen i tom mage eller tre gånger om dagen strax före måltiden.

  Avkok av lökskal och hasselnötter

  5-10 matskedar. torra lökskalvar fyllda med rent vatten utan föroreningar i en mängd av 750 ml, koka och kokas i minst 5 minuter. Därefter sättes 45-50 g krossat hasselskal till den resulterande buljongen. Du kan också ta torra blad av hasselnöt (i storleksordningen 10-15 g). Den erhållna blandningen hälles i två liter vatten och kokas över låg värme under en timme. Buljongen är infunderad i minst 6-8 timmar på en sval plats, otillgänglig för solljusets penetration. Ta det måste vara 100 g dagligen i en månad.

  Lök extrakt

  Detta verktyg är mycket användbart vid kronisk prostatit. För dess beredning är det nödvändigt att förånga den koncentrerade buljongen av lök på ett vattenbad så mycket som möjligt. Det resulterande extraktet bör ha en rik färg och obehaglig smak. Du kan också förbereda alkoholisk tinktur från sådana komponenter som lökskal, hassel och propolis. För att konsumera är det i antalet några droppar innan du går och lägger dig.

  Behandling av prostatit med lökskal: rekommendationer och försiktighetsåtgärder

  Lök och skal kan ta bort intensiteten av inflammatoriska processer, ta bort toxiner och ge väsentligt stöd till kroppen i kampen mot kronisk prostatit. För att eliminera stillastående fenomen i bäckenregionen är det emellertid nödvändigt att leda en aktiv livsstil, delta i fysioterapinsövningar och delta i ett antal speciella fysioterapiprocedurer.

  För att maximera effektiviteten av behandlingen med lök från prostatit, måste du överge fet, stekt och rökt mat, såväl som alkohol och nikotin, vilket signifikant förvärrar patientens tillstånd med prostata adenom. Om dessa rekommendationer följs, kombinerat med vanlig användning av lökskal, kan ett positivt resultat garanteras.

  Lökskallar med prostata adenom: behandlingsrecept

  Lökskal är ett enkelt och effektivt sätt att bekämpa sjukdomar i det genitourära systemet. Om du kombinerar behandling med traditionella droger fungerar skinnarna bra mot godartad prostatahyperplasi (BPH).

  Med förbehåll för den rekommenderade dosen kan ett adenom härdas inom några veckor.

  Många män har redan utvärderat botemedlet, lämnar feedback och deras intryck av behandlingen.

  Vad är användbar lökskal

  Om du korrekt tillämpar recepten på traditionell medicin, kan du bli av med sjukdomar, mätta kroppen med värdefulla ämnen. Lökskal är rik på vitaminer, mineraler, organiska syror, eteriska oljor.

  Mycket i produkten av växt polyphenol, phytoncids. Användning av lökskal, tillväxt och reproduktion av patogen mikroflora inhiberas. Tack vare denna fastighet kan lökbuljonger lagras under lång tid, men användbara egenskaper går inte förlorade.

  Med systematisk användning av skinkor stärks en människans immunitet, metaboliska processer påbörjas, genitourinärsystemet fungerar normalt, blodet renas och dess komposition förbättras.

  1. tar bort toxiner från kroppen
  2. stärka hjärtat
  3. förbättrar blodkompositionen.

  Medel baserade på skal används i komplex terapi av godartad prostatahyperplasi. Mot prostata adenom arbetar dekoktioner, kompresser, infusioner, salvor med lika effektivitet.

  Var och en av dessa medel har unika egenskaper, det används för någon form av sjukdomen. Aktiva ämnen absorberas lätt av kroppen, avlägsnar inflammatorisk process, stärker skyddskrafterna.

  Naturliga antioxidanter, som finns närvarande i huden, förbättrar uthållighet, tjänar som ett gott skydd mot skadliga effekter av giftiga ämnen. Även ämnen sänker åldrandet av vävnader, läker sår.

  Användning av produkten, urin utsöndras snabbare från kroppen, kärlen rensas av ackumulering av kolesterol, blodproppar förhindras. Således utför en man profylax av sjukdomar i hjärt-kärlsystemet.

  Avkok, smör, te

  För att förbereda buljongen måste du noggrant torka råmaterial, före användning, skölj med rinnande vatten. Sedan i disken med emaljerad beläggning häll 3 koppar vatten, koka det, tillsätt skålen, fortsätt att laga mat i 5 minuter på den långsammaste elden.

  Remediet insisteras i 1 timme, filtreras genom gasbindning, ta en liten sked tre gånger om dagen. Den genomsnittliga behandlingen är 30 dagar. Efter kursens slut tar de paus och fortsätter behandlingen igen.

  Det ursprungliga botemedlet för prostataadenom är lökolja. För att laga mat, hugga lökskallarna, häll olivenolja, insistera på en mörk plats i 14 dagar.

  Den färdiga produkten filtreras, hälles i en flaska mörkt glas. Behandling av lökhalsar av prostata adenom innebär att man använder 15 droppar varje dag före frukost.

  En annan populär metod mot prostatit är användningen av lökte:

  • i en porslinsteapot gör de en skinka;
  • stå under det stängda locket i 20 minuter;
  • filtrerades.

  För att förbättra smaken läggs lite naturlig honung till drycken. För att bevara alla användbara egenskaper av honung sätts den i en varm vätska. Den rekommenderade behandlingstiden är 1 månad.

  Fördelen med te kommer också när man använder den för enema.

  Tinktur, ljus, salva

  Från glödlampan kan du göra underbara tinkturer. För receptet, ta ett halvt glas hasselnötter, ett glas skal. Ingredienserna sätts i en kastrull, häll ett glas rent vatten. Kapaciteten sätts på en långsam eld, kokas, lämnas i 7 minuter.

  Klar terapeutisk infusion tar 4 gånger om dagen i en halvtimme före måltid. Folkets recept för behandling ska användas i 2 veckor, för att förhindra förvärring av inflammation varje halvår ska upprepas.

  Det hjälper till med adenomavkokning av hasselnötskal (75 gram) och lökskal (3 stora skedar). Komponenterna hälls i två liter vatten, kokas, efter minskning.

  1. Låt koka i ungefär en timme;
  2. insistera 3 timmar;
  3. perkolera genom gasbindning;
  4. ta en tredje kopp 2 gånger om dagen.

  Den optimala behandlingsförloppet är 21 dagar.

  Folkbehandling av lungskalans prostatiska adenom kommer att vara användbar om dosen är strikt observerad, användningen av medel är systematisk. Den största fördelen med terapi i absolut frånvaro av kontraindikationer, biverkningar och kroppskada.

  Förbered och alkohol tinktur, blanda de malda skalen och medicinsk alkohol, andelen ska vara 1 till 6. Produkten insisteras, filtreras, lagras på ett mörkt ställe, tas tre gånger om dagen.

  Du kan använda lök för att förbereda rektala suppositorier. Först gör en koncentrerad buljong, tillsätt den till gelatin och bivax i samma förhållande. Den resulterande massan kokas på låg värme för att förtjocka den.

  Som det är klart hällde alla på ett bakplåt, jämnades, kyldes, skars i små bitar:

  • förvara produkten i kylskåp;
  • För behandling varje kväll sätta på 1 ljus;
  • kurs - 1 månad.

  Mot prostatit använd också salva från lökskal. Du måste ta en baby eller annan grädde med en neutral lukt, krossat skrov.

  Luke ska vara hälften så mycket som grädden. Massa läggs innan du går och lägger dig på en sval plats.

  Lök soppa

  Många fördelar för inflammation i prostata och BPH kommer att ge lök soppa, det kommer att ha en allmän förstärkning och antiinflammatorisk effekt. Skålen hjälper till att lösa problemet med förstoppning, dess användning ersätter med användning av tinkturer.

  För beredning, ta ingredienserna: 3 lök tillsammans med huden; en kvart kopp hackad oregano; 2 potatisknölar; 1 liter renat vatten.

  Grönsaker skärs i kuber, löken måste vara med huden. Vatten koka, grönsaker, oregano och lite salt sätts i det. Sopp kokas på långsam gas i 15 minuter. Disken är ätit varm, det är viktigt för en måttlig svettning.

  Det bör förstås att de föreslagna recepten inte kan ersätta medicinen som föreskrivs av läkaren. Läkemedlet kommer att bli en del av komplex terapi.

  Användbara rekommendationer

  Det är inte svårt att förbereda lökskallarna, grönsaken är tillgänglig året runt. För att vara säker på kvaliteten på råvaran rekommenderas det att använda löken från ditt fält. Det är garanterat att det inte finns några nitrater och bekämpningsmedel.

  Löken måste nödvändigtvis vara hel, utan tecken på rutt och förstörelse. Med en torr grönsakskal bort, överförs den till en påse tyg. Innan man använder råmaterialet för läkemedel tvättas skalen. För matlagning ska du välja rätter med emaljbeläggning, eftersom skinken är ett naturligt färgämne, vilket är mycket svårt att bli av med.

  Medel baserade på löken av lök har inte kontraindikationer, den enda begränsningen kan vara närvaron av en individuell intolerans av produkten. Glöm inte heller att doserna följs, speciellt för behandlingsalternativ baserat på alkohol. Alkoholtinkturer är inte lämpliga för män med sjukdomar:

  Med ökad blodkoagulabilitet är lökbehandling viktigt för att komma överens med läkaren. Det är möjligt att läkaren kommer att rekommendera användningen av andra droger som är mer lämpliga för patienten.

  Vid behandlingstiden bör adenom helt överge användningen av alkoholhaltiga drycker, kaffe, starkt te. Alkohol och koffein sänker ibland effektiviteten av behandlingen. Också, inte den sista rollen ges till dagens korrekta regim, rationell näring, full sömn.

  Traditionell medicin erbjuder många olika medel mot prostata adenom. Recepten är tidtestad, hjälper till att undvika komplikationer av sjukdomen. Effektiviteten av behandlingen beror på de samtidiga sjukdomarna, stadiet av adenom, människornas allmänna tillstånd.

  Enkelt och effektivt. Vi behandlar prostatit lökhaltiga skinkor

  Bland de folkmekanismer som används för att behandla prostatit är kända, såsom pumpa, valnöt, morotlöv, persiljajuice och många andra. I denna artikel är all uppmärksamhet på lökskallarna värdig. Dekoktioner och infusioner från lökskalar har en bestående effekt vid behandling av prostatit och i motsats till de nyaste medicinerna orsakar inte skada kroppen. Detta är verkligen ett enkelt och prisvärt sätt att bli av med en obehaglig sjukdom.

  Kirurgisk ingrepp, medicinering är ordinerad för allvarliga former av prostatacancer. I de inledande skeden rekommenderas läkare främst att återvända till en hälsosam livsstil. När det gäller lökskalv - det här är ett underbart hjälpverktyg, en värdig assistent i kampen mot sjukdomen. Lök själv är ett förråd av vitaminer. Infusioner, kompresser, buljonger från lökskal absorberas väl av kroppen, läker, stärker och det är viktigt i prostatit, lindrar inflammation.

  Här är en av recepten, buljong från lökskal:

  1) Skölj och skala skalen i kokande vatten (700 ml). Släck eld i 5 minuter. Efter buljongen bör insisteras i minst en timme och försiktigt filtreras. Du kan äta en månad, tre gånger om dagen för en tesked räcker.

  Även i antikens Rus behandlades läkemedelsmännen med känd prostatit vid receptet baserat på lökskal, vissa av dessa recept bevaras, så vi kan säkert tala om det här verktyget som en beprövad ålder och bevisad effektivitet. Idag är diagnosen och behandlingen av prostatit en fråga för urologer. Recept från lökskal är bara en ytterligare metod för behandling, men deras användbarhet kan inte tvivlas. Skal, tack vare den unika sammansättningen av vitaminer och spårämnen, tar bort slaggen och har en positiv effekt på viktiga vitala organ: njurarna, lungorna och hjärtat.

  Infusion av lökskal och hassels - ett annat tillförlitligt verktyg för behandling av prostatit:

  2) Ett halvt glas hasselblad och ett glas lökskall fylls med kallt vatten och koka i 7 minuter. Stam och ta innan du äter, äta inte mer än fyra gånger om dagen.

  Om du använder droger från lökskalor regelbundet är chanserna att bli av med eller förebygga prostatit mycket större. I denna fråga är konstans viktig och återigen en hälsosam livsstil. Fysisk träning, dagbehandling, hälsosam kost, avslag på alkohol och rökning - allt detta förbättrar kroppens tillstånd och i kombination med behandling av prostatit kan lökskalken spela sin helande roll. Förutom antiinflammatoriska funktioner lindrar överflödet av medicinska mikrodelar av lökskalken ödem, smärta, förbättrar blodcirkulationen och normaliserar kroppsförsvarets mekanismer (immunitet).

  Lökbuljong med hasselnötter - Ett effektivt recept för behandling av prostata. Förbered dig snabbt:

  3) Ett par matskedar av skal och 50 gram. Skal av hasselnöt sätta i kokt vatten (2l). Koka på låg värme i en timme, lämna sedan i 5 timmar på en mörk plats. Applicera inte mer än 3 veckor, 70 gram på morgonen och på kvällen.

  Hjälp: prostatit är en uteslutande manlig sjukdom. Visas vid vilken ålder som helst. Orsakerna till utvecklingen av prostatit avslöjas inte fullständigt. Experter tror att inflammation i prostata är en av tecknen på manlig åldrande.

  En samling recept för behandling av prostatitlökskalar räknar med dussintals effektiva metoder för beredning, vi gav exempel på de mest populära, provade och testade. Med sin skickliga användning kan du skydda dig själv och bli av med alla problem som är förknippade med prostatit, och ändå, glöm inte: behandling med sådana recept är bara förebyggande av sjukdom. Att en läkare deltar i behandlingen av prostatit är extremt viktigt.

  Lökskal från prostatit och prostata adenom

  Ofta män efter 40 år klagar på utseende av prostata adenom. Stages av åldrande av kroppen orsakar risken för utseendet av denna sjukdom. Om sjukdomen upptäcktes i ett tidigt skede, när urin snabbt kan utsöndras från kroppen, kommer konservativa behandlingar att hjälpa. Moderna droger kan klara av symtomen och avsevärt minska mängden adenom i prostatakörteln. Men om sjukdomen har gått i tidigt skede kan folkliga behandlingsmetoder hjälpa till, vilket tyder på att lökskalken innehållande ett stort antal B, C, E, PP och andra mikronäringsämnen används som en panacea. Förberedelser för infusioner, avkok, oljor och salvor kräver ingen kunskap och särskild utrustning, därför kommer lökskalv från prostatit och adenom i prostatakörteln att bli en verklig frälsning.

  Egenskaper av lökskal

  Alla vet att lök är användbara, men inte alla kan gissa hur användbar rengöringen är. Huvudegenskaperna som skinkarna har är:

  • Lyft upp tonen i kroppen.
  • Ger en hög ström av styrka och en allmän förstärkning av immunsystemet. Det är oerhört viktigt att du börjar ta avkänningar och infusioner så snart som möjligt så att kroppen kan motstå sjukdomen.
  • Förekomst av antiinflammatorisk och antimikrobiell verkan.
  • Blockera smittspridningen i hela kroppen.
  • Besitter en diuretisk effekt och utför funktionen att rengöra kroppen av toxiner och giftigt avfall.

  Buljonger och infusioner av lökskallar med prostatitverk fungerar mirakel. På grund av det vanliga intaget av infusioner från lökskal, minimeras risken för stagnation (huvudorsaken till prostatit).

  Skörda råvaror

  Skörd av lök kan beredas under hela året. Skalet som tas bort från rotodlingar som odlas hemma kommer dock att vara mycket mer användbart än butiken. I det här fallet kan du vara säker på att växten odlades utan behandling av kemikalier.

  För beredning av råmaterial, som kommer att användas i framtiden för terapeutiska ändamål, rekommenderas att plocka upp släta frukter med en jämn skal. Det är mycket viktigt att skalet är intakt. Avlägsnas rengöring noggrant torkad och placerad för förvaring i burlap av naturväv. Varje 2-3 veckor inspekteras skalen för att utesluta moldig rengöring.

  Behandling av prostata adenom med lökskal

  Den mest effektiva metoden att bekämpa sjukdomen är behandling av prostata adenomlökskal. För dessa ändamål används infusioner och lökbaserade rengöringsmedel. Dessutom rekommenderas med adenom daglig användning på en liten glödlampa.

  Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

  • ett fantastiskt resultat,
  • låg kostnad,
  • fullständig säkerhet,
  • orsakar inte överskott.

  Healing infusion av lökskal

  Lökskal med prostatit, vars förberedelse är ganska enkel, kommer att låta dig bli av med en obehaglig sjukdom på kort tid.

  Följande ingredienser krävs:

  • skal - 1 glas;
  • vatten - 500 ml;
  • honung - 3 msk. l.
  • Skölj noggrant skinkorna i en kolsvall under rinnande vatten.
  • Häll skålen med varmt vatten och placera behållaren på elden.
  • Koka över låg värme i ca 8 minuter, täck pan med lock och insistera ca 40-50 minuter.
  • Efter den angivna tiden rör om infusionen med honung och drick tre gånger om dagen till 100 ml i 5 dagar. Därefter fortsätt till saltlindning. För detta ändamål upplöses 250 g salt i 2 liter vatten.
  • Omslut dig med saltmedel i flera timmar (helst på natten).
  • Drick infusionen av skal i ytterligare 5 dagar.

  Behandling av prostata adenom med lökskalar kommer snabbt att glömma smärtsam urinering och urininkontinens.

  Effektiv infusion

  • lökskal - 5 msk. l.
  • vatten - 800 ml.
  • Skölj skalet och häll det med varmt vatten.
  • Sätt behållaren på låg värme och koka i ca 5 minuter.
  • Infusera 60-80 minuter och dra sedan igenom gasväv.

  Drick den mottagna vätskan på 100-120 ml tre gånger om dagen. Behandlingen ska genomföras inom 14 dagar, ta sedan en paus i 2 veckor och upprepa infusionen igen.

  Recept med hasselnöt

  Män som står inför en obehaglig sjukdom, använder lökskal från prostatit, är receptet för infusioner från det ganska enkelt. Du kan lägga till Dessert:

  • Häll torr blandning av 2 msk. l. Hassel och 3 msk. l. skal av varmt vatten.
  • Blandningen kokas i 6 minuter.
  • Filtrera genom gasbindning och äta var 5-6 timmar för 50-60 ml innan du äter.

  Behandlingsförloppet är utformat i 14 dagar. Du kan upprepa var sjätte månad.

  Infusionsvariant med hasselnöt

  Helt effektivt sätt att behandla adenom förbereder sig under en lång tid, men resultatet är värt det:

  • Några matskedar lökpuré blandas med 70 g hasselnötskal.
  • Placera blandningen i kokande vatten (ca 1,8-2 liter).
  • Koka på låg värme i ca 60 minuter.
  • Insistera flytande på en mörk plats i 7 timmar.

  Drick före måltiderna 60 ml. Behandlingsförloppet är utformat i 15 dagar.

  Lökbaserad olja

  För smör är det nödvändigt att förfina rengöringen från lök (4 msk.). Häll 50 ml olivolja och insistera 14-15 dagar på en mörk plats. Den erhållna blandningen filtreras och placeras i en behållare med mörkt glas.

  Ground 2 msk. l. Skal blandas med 6 ssk. l. petroleumgelé.
  Den erhållna blandningen hälles i en behållare och infunderas i ca 2 dagar i kylskåpet.
  Överensstämmelse med reglerna för att ta åtgärden och korrekt förberedelse av huden kommer att öka effektiviteten av behandlingen. Infusion kommer att bli en riktig panacea för en obehaglig sjukdom.

  Kontra

  Att göra självmedicinering hemma, baserat på recept av traditionell medicin, bör du observera regelbundenheten av medicinen. När du tar infusioner av lökskallar bör du noggrant läsa kontraindikationerna. Trots att rengöring är en naturlig produkt kan de skada kroppen.

  • Det bör säkerställas att det inte finns någon individuell intolerans mot komponenterna i infusionen.
  • Det rekommenderas inte att dricka buljonger till personer med uppenbara gastrointestinala problem. Med en sjukdom i magen eller bukspottkörteln kan du orsaka irreparabel skada på kroppen.
  • Perioden för efterlevnad av en strikt diet.
  • Närvaron av en ökad nivå av blodkoagulering, eftersom kvartzetin, som är närvarande i reningskompositionen, kan tjockna blodet.
  • Ta inte båda infusionerna med ett kraftfullt läkemedel.
  • Det rekommenderas inte att kombinera mottagning av buljonger med användning av alkoholhaltiga drycker. Alkohol kommer att minska effektiviteten av detta.

  Recept av traditionell medicin presenteras för personer i stort antal och varje år växer deras antal. Naturligtvis är några av dem mycket effektivare än andra. Resultatet av behandling hemma med adenom kan påverkas av tillståndet för människors hälsa, scenen i hans sjukdom, förekomsten av andra sjukdomar. Vid användning av alla tillgängliga medel för återhämtning finns inget fel, men det är inte nödvändigt att göra traditionell medicin grunden för behandlingen. Detta kan vara ett extra sätt att bota sjukdomarna, och ett parallellt intag av läkemedlet som doktorn ordinerat kommer inte att skada någon. Lökskal är en effektiv behandling för prostatit.

  recensioner

  Sperma, 44 år gammal

  På råd av en vän började dekoka lökskal, så snart jag kände de första symptomen på prostata adenom. Efter ett par kurser slutade sjukdomen att oroa mig. Och allt tack vare rengöringen av lökarna.

  Андрей, 50 år gammal

  Tyvärr vände jag mig för sent till doktorn och fick reda på adenomen. Jag trodde att det inte fanns något hopp om botemedel mot denna plåga. Min fru är ung och självklart var jag orolig för att det inom den närmaste framtiden kan finnas problem i sexuellt liv. Att dela sin rädsla med en vän fick andra råd än läkemedelsmetoden för att försöka behandla prostatitlökskal. Efter flera månaders behandling gladde min hälsa mig, och prostatit var helt botad. Buljong av lökskalv med prostatit fungerar underverk.

  Сергей, 38 år gammal

  Jag trodde aldrig att problemet med adenom i prostatakörteln skulle påverka mig. Vad det än var, förutom adenom, stötte jag också på njursvikt. Med lökinfusioner hemma blev jag av med de smärtsamma förnimmelserna bokstavligen den första veckan och märkte att symptomen på prostatit också försvann. Behandling av lökskal är verkligen effektiv.

  Алексей, 45 år gammal


  I kampen mot prostatit tog jag aktivt mediciner på råd av en läkare. Förbättringar efter behandlingstiden inträffade inte, och doktorn föreslog en kirurgisk metod för att bli av med sjukdomen. Fråga om lite tid för reflektion, jag gick online och hittade många sätt för folkliga metoder för behandling. Utan att förlora en minut bestämde jag mig för att prova den enklaste infusionsmetoden på lökskal. Efter att ha druckit infusionen av tiden, undersökte jag igen undersökningen och doktorn märkte signifikanta förbättringar. Således hjälpte vanlig rengöring mig att undvika kirurgisk ingrepp.

  Leonid, 30 år gammal

  Nyligen tog jag prov på sjukhuset och doktorn informerade mig om det tidiga skedet av prostatit. Jag föreskrev mediciner, som jag framgångsrikt drack hela kursen. Trots Nastola tidig diagnos och behandling i tid, lyckades jag ändå känna dålig natt uppmana att använda toaletten, som är mycket ofta störde mig och besvär. Dessutom eliminerade mediciner inte den skarpa smärtan vid urinering. På inrådan av en vän jag drack buljong under lök skinn och smärta inte längre bry mig. För att upprätthålla detta resultat dricker jag regelbundet ett avkok av lök.

  Vladimir, 55 år gammal

  Sjuka prostatit drabbade mig även i mycket ung ålder. Under denna tid har många undersökningar genomförts och mer än en kurs av mediciner kommer att bli full. Resultatet var snabbt, men efter ett tag kände jag igen symptomen på prostata adenom. Mycket information i min tid tog jag av tidningar och tidskrifter och att bli av med sjukdomen jag hjälpte mig med infusion på basis av lök. Jag återhämtar inte bara från adenom, men från och med gången upprepar jag behandlingen med infusion för förebyggande ändamål.

  Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

  Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

  • konstant smärta i underlivet, skrotum;
  • svårighet att urinera
  • sexuell dysfunktion.

  Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.