Huvud
Strömförsörjning

Lökskallar för prostata sjukdomar: recept och rekommendation för behandling

Män som lider av genitourinary problem är redo att göra något för att bli av med dem.

Många använder mediciner, och vissa uppmärksammar recept på traditionell medicin.

Vi kommer att demontera hur lökskalken vid ett adenom av en prostata appliceras.

Vad är användbar folkmedicin?

Lökskalet med prostatit och adenom har följande användbara effekter:

 • minskar försiktigt inflammation
 • har antibakteriell effekt
 • tonar upp och ger styrka;
 • innehåller ett stort antal antioxidanter, förlänger kroppens ungdom;
 • Har en mild diuretisk effekt, vilket inte tillåter slagg, virus och bakterier att ligga kvar i kroppen.
 • stärker immunförsvaret
 • förhindrar smittspridning i hela kroppen;
 • ökar nivået av hemoglobin, förbättrar blodtillförseln till organ, inklusive prostatakörteln.

Användningsregler

Naturliga råvaror har praktiskt taget inga kontraindikationer och biverkningar, men ofta i struktur av dessa eller andra ämnen kommer andra komponenter in.

Det är bättre att rådgöra med en läkare om lämpligheten och säkerheten vid applicering av denna eller den avkok / infusion på basis av lökskal.

Det är viktigt att välja en god lök, helst är det nödvändigt att ta en som odlas i din trädgård. När du köper grönsaker på marknaden, se till att de är lokala och odlade utan att använda många kemikalier.

Löket måste vara helt, utan tecken på förstörelse eller ruttning. Skal med en torr lök kan försiktigt avlägsnas och vikas i en vävnadspåse. Innan du använder infusioner, avkok eller annat sätt kommer sköljningen att sköljas väl.

För matlagning är det bättre att använda emaljerade rätter, eftersom skalet är ett kraftfullt naturligt färgämne, blir det lätt att bli av med det.

Folk recept

Låt oss lista populära metoder för alternativ medicin:

 1. dekokt. Blanda en liter kokande vatten och ett glas krossade råvaror, sätt på eld, koka i en timme. Under nästa timme är massan insisterad, insvept. Ta produkten efter varje måltid i en mängd av femtio milliliter. Behandlingsförloppet: en månad. Därefter behöver du en paus i två veckor, då kan du upprepa kursen.
 2. alkohol tinktur. Blanda det krossade skalet och alkoholen 70% i ett förhållande mellan 1 och 6. Insistera en vecka, dränera. Håll i en flaska mörkt glas i svalan. Ta en matsked tre gånger om dagen;
 3. grädde. Till grund är det nödvändigt att ta vaselin eller någon annan neutral fet kräm. Skala skalen så mycket som möjligt och blanda med basen, proportionerna - en till två. Låt stå i två veckor, förvara i en mörk glasburk i kylan. Användning: Smörj det drabbade området varje dag innan du går och lägger dig.
 4. medicinsk olja. Basen är olivolja. Skinkorna behöver hälften så mycket som oljorna. Förbered så här: Blanda smöret med så mycket som möjligt hackade skal, insistera i två veckor. Applicering: liknar grädde;
 5. te. Koka på detta sätt: Ta ett par skedar av råmaterialet (krossat), fyll det med en tekanna, häll kokande vatten, insistera i storleksordningen tjugo minuter. Drick varmt. Om det behövs kan du lägga till honung till drycken. Medlet kan användas under lång tid. Förbättringar i de flesta fall är märkbara i en månad från början av förfarandet. Om tiden är begränsad kan du använda ett något annorlunda recept: koka ett glas vatten och en sked med skal i en minut, häll i en termos, insistera på natten, använd det på morgonen. Dryck, infunderad under natten, har en ännu mer uttalad terapeutisk effekt;
 6. extrahera. Det är nödvändigt att förbereda buljongen och koka den sedan tills vätskans volym minskar med hälften. Ta en månad för en tesked 2-3 gånger om dagen.

Lökskallar med prostata adenom: behandlingsrecept

Lökskal är ett enkelt och effektivt sätt att bekämpa sjukdomar i det genitourära systemet. Om du kombinerar behandling med traditionella droger fungerar skinnarna bra mot godartad prostatahyperplasi (BPH).

Med förbehåll för den rekommenderade dosen kan ett adenom härdas inom några veckor.

Många män har redan utvärderat botemedlet, lämnar feedback och deras intryck av behandlingen.

Vad är användbar lökskal

Om du korrekt tillämpar recepten på traditionell medicin, kan du bli av med sjukdomar, mätta kroppen med värdefulla ämnen. Lökskal är rik på vitaminer, mineraler, organiska syror, eteriska oljor.

Mycket i produkten av växt polyphenol, phytoncids. Användning av lökskal, tillväxt och reproduktion av patogen mikroflora inhiberas. Tack vare denna fastighet kan lökbuljonger lagras under lång tid, men användbara egenskaper går inte förlorade.

Med systematisk användning av skinkor stärks en människans immunitet, metaboliska processer påbörjas, genitourinärsystemet fungerar normalt, blodet renas och dess komposition förbättras.

 1. tar bort toxiner från kroppen
 2. stärka hjärtat
 3. förbättrar blodkompositionen.

Medel baserade på skal används i komplex terapi av godartad prostatahyperplasi. Mot prostata adenom arbetar dekoktioner, kompresser, infusioner, salvor med lika effektivitet.

Var och en av dessa medel har unika egenskaper, det används för någon form av sjukdomen. Aktiva ämnen absorberas lätt av kroppen, avlägsnar inflammatorisk process, stärker skyddskrafterna.

Naturliga antioxidanter, som finns närvarande i huden, förbättrar uthållighet, tjänar som ett gott skydd mot skadliga effekter av giftiga ämnen. Även ämnen sänker åldrandet av vävnader, läker sår.

Användning av produkten, urin utsöndras snabbare från kroppen, kärlen rensas av ackumulering av kolesterol, blodproppar förhindras. Således utför en man profylax av sjukdomar i hjärt-kärlsystemet.

Avkok, smör, te

För att förbereda buljongen måste du noggrant torka råmaterial, före användning, skölj med rinnande vatten. Sedan i disken med emaljerad beläggning häll 3 koppar vatten, koka det, tillsätt skålen, fortsätt att laga mat i 5 minuter på den långsammaste elden.

Remediet insisteras i 1 timme, filtreras genom gasbindning, ta en liten sked tre gånger om dagen. Den genomsnittliga behandlingen är 30 dagar. Efter kursens slut tar de paus och fortsätter behandlingen igen.

Det ursprungliga botemedlet för prostataadenom är lökolja. För att laga mat, hugga lökskallarna, häll olivenolja, insistera på en mörk plats i 14 dagar.

Den färdiga produkten filtreras, hälles i en flaska mörkt glas. Behandling av lökhalsar av prostata adenom innebär att man använder 15 droppar varje dag före frukost.

En annan populär metod mot prostatit är användningen av lökte:

 • i en porslinsteapot gör de en skinka;
 • stå under det stängda locket i 20 minuter;
 • filtrerades.

För att förbättra smaken läggs lite naturlig honung till drycken. För att bevara alla användbara egenskaper av honung sätts den i en varm vätska. Den rekommenderade behandlingstiden är 1 månad.

Fördelen med te kommer också när man använder den för enema.

Tinktur, ljus, salva

Från glödlampan kan du göra underbara tinkturer. För receptet, ta ett halvt glas hasselnötter, ett glas skal. Ingredienserna sätts i en kastrull, häll ett glas rent vatten. Kapaciteten sätts på en långsam eld, kokas, lämnas i 7 minuter.

Klar terapeutisk infusion tar 4 gånger om dagen i en halvtimme före måltid. Folkets recept för behandling ska användas i 2 veckor, för att förhindra förvärring av inflammation varje halvår ska upprepas.

Det hjälper till med adenomavkokning av hasselnötskal (75 gram) och lökskal (3 stora skedar). Komponenterna hälls i två liter vatten, kokas, efter minskning.

 1. Låt koka i ungefär en timme;
 2. insistera 3 timmar;
 3. perkolera genom gasbindning;
 4. ta en tredje kopp 2 gånger om dagen.

Den optimala behandlingsförloppet är 21 dagar.

Folkbehandling av lungskalans prostatiska adenom kommer att vara användbar om dosen är strikt observerad, användningen av medel är systematisk. Den största fördelen med terapi i absolut frånvaro av kontraindikationer, biverkningar och kroppskada.

Förbered och alkohol tinktur, blanda de malda skalen och medicinsk alkohol, andelen ska vara 1 till 6. Produkten insisteras, filtreras, lagras på ett mörkt ställe, tas tre gånger om dagen.

Du kan använda lök för att förbereda rektala suppositorier. Först gör en koncentrerad buljong, tillsätt den till gelatin och bivax i samma förhållande. Den resulterande massan kokas på låg värme för att förtjocka den.

Som det är klart hällde alla på ett bakplåt, jämnades, kyldes, skars i små bitar:

 • förvara produkten i kylskåp;
 • För behandling varje kväll sätta på 1 ljus;
 • kurs - 1 månad.

Mot prostatit använd också salva från lökskal. Du måste ta en baby eller annan grädde med en neutral lukt, krossat skrov.

Luke ska vara hälften så mycket som grädden. Massa läggs innan du går och lägger dig på en sval plats.

Lök soppa

Många fördelar för inflammation i prostata och BPH kommer att ge lök soppa, det kommer att ha en allmän förstärkning och antiinflammatorisk effekt. Skålen hjälper till att lösa problemet med förstoppning, dess användning ersätter med användning av tinkturer.

För beredning, ta ingredienserna: 3 lök tillsammans med huden; en kvart kopp hackad oregano; 2 potatisknölar; 1 liter renat vatten.

Grönsaker skärs i kuber, löken måste vara med huden. Vatten koka, grönsaker, oregano och lite salt sätts i det. Sopp kokas på långsam gas i 15 minuter. Disken är ätit varm, det är viktigt för en måttlig svettning.

Det bör förstås att de föreslagna recepten inte kan ersätta medicinen som föreskrivs av läkaren. Läkemedlet kommer att bli en del av komplex terapi.

Användbara rekommendationer

Det är inte svårt att förbereda lökskallarna, grönsaken är tillgänglig året runt. För att vara säker på kvaliteten på råvaran rekommenderas det att använda löken från ditt fält. Det är garanterat att det inte finns några nitrater och bekämpningsmedel.

Löken måste nödvändigtvis vara hel, utan tecken på rutt och förstörelse. Med en torr grönsakskal bort, överförs den till en påse tyg. Innan man använder råmaterialet för läkemedel tvättas skalen. För matlagning ska du välja rätter med emaljbeläggning, eftersom skinken är ett naturligt färgämne, vilket är mycket svårt att bli av med.

Medel baserade på löken av lök har inte kontraindikationer, den enda begränsningen kan vara närvaron av en individuell intolerans av produkten. Glöm inte heller att doserna följs, speciellt för behandlingsalternativ baserat på alkohol. Alkoholtinkturer är inte lämpliga för män med sjukdomar:

Med ökad blodkoagulabilitet är lökbehandling viktigt för att komma överens med läkaren. Det är möjligt att läkaren kommer att rekommendera användningen av andra droger som är mer lämpliga för patienten.

Vid behandlingstiden bör adenom helt överge användningen av alkoholhaltiga drycker, kaffe, starkt te. Alkohol och koffein sänker ibland effektiviteten av behandlingen. Också, inte den sista rollen ges till dagens korrekta regim, rationell näring, full sömn.

Traditionell medicin erbjuder många olika medel mot prostata adenom. Recepten är tidtestad, hjälper till att undvika komplikationer av sjukdomen. Effektiviteten av behandlingen beror på de samtidiga sjukdomarna, stadiet av adenom, människornas allmänna tillstånd.

De bästa recepten för behandling av prostata adenom lökskal

Har du hört talas om behandling av prostata adenom lökskalar? Enligt många recensioner kan lökinfusioner och avkok ha en varaktig positiv effekt och, i jämförelse med den senaste utvecklingen av medicinska preparat, skadar inte kroppen. Lökskal är en enkel och effektiv metod för att bli av med prostataadenom (godartad prostatahyperplasi) - en extremt obehaglig sjukdom.

En naturlig healare som skyddar människors hälsa

Healers of Ancient Rus visste om läkande effekten av lökskalv vid behandling av prostataadenom och använde denna tillgängliga åtgärd i många århundraden. Därför kan vi med säkerhet säga att lökskrovsterapi har testats i århundraden och har visat sin höga effektivitet.

Eftersom löken hittas i köket absolut av alla hemmafruar är det verkligen värt att försöka avkalla på grundval av att eliminera denna farliga sjukdom.

Män som vill bli behandlade med folkmekanismer måste nödvändigtvis konsultera en läkare och undersöka i detalj alla fördelar och nackdelar med recepten som är av intresse.

Vid första anblicken är lökskalar en ojämförlig komponent, men dess speciella komposition kan berätta mycket om sin unika egenskap.

Sammansättning av naturmedicin

Med hjälp av folkmekanismer kan du förbättra immunsystemet, mätta din kropp med de nödvändiga mineralerna. Skålen från löken är en underbar hjälpare i det här, eftersom den är rik på mikroelement av naturligt ursprung, vilket varje människors kropp behöver.

Den innehåller:

 • Mineraler (fosfor, järn);
 • Vitaminer ingår i grupp B, liksom E, C, PP;
 • Organiska syror.

Dessutom innehåller lökskalken eteriska oljor, mineraler, polyfenoler, och även phytoncider. Användbara egenskaper hos sistnämnda är att undertrycka tillväxten och reproduktionen av bakterier, phytoncider förstör dem enkelt. Detta förklarar möjligheten till långvarig lagring av lökbuljong utan förlust av användbara egenskaper.

Regelbunden användning av drycker som framställs av lökskalar stärker människokroppens immunförsvar, aktiverar metaboliska processer i vävnaderna, normaliserar genitourinsystemet, renar och förbättrar blodkompositionen.

Lökskalan avlägsnar slaggen från kroppen och har en positiv effekt på kardiovaskulärsystemet, på njurarna och i lungorna.

Applicera lökskalken i komplex terapi av godartad prostatahyperplasi kan du använda alternativ som:

 • Dryckesbuljonger;
 • Kompressionsapplikation;
 • Användning av infusioner;
 • Beredning av salvor.

Var och en av dessa alternativ har sitt unika syfte vid behandlingen av denna sjukdom. Alla är lätt smälta, eliminera inflammation, stärka kroppen.

Lökskalad buljong

Avkok av lökskal måste framställas från beredda och grundligt torkade råmaterial. Shelukh ska avlägsnas omedelbart innan du börjar laga mat och skölja i rinnande vatten. Häll sedan 3 koppar rent vatten i emaljpannan, låt det koka, kasta lökskålen och koka i ett vattenbad i 5 minuter.

Låt buljongen fyllas i en timme. Efter denna tid, torka försiktigt produkten. Använd en helande avkok följer en tesked tre gånger om dagen. Behandlingstiden är en månad.

Lökolja

För att göra medicinsk olja ska du noggrant hugga lökskalan, häll den med oliven olja och insistera i två veckor. Blandningen filtreras och hälles i en mörk glasbehållare. Att konsumera en läkande olja rekommenderas dagligen för 10-15 droppar.

Lökte

En av de enklaste metoderna för att snabbt bli friskare är att förbereda en helande mås. För att göra detta är det nödvändigt att ånga lökskålen i en porslinteapot i 20 minuter och sedan filtrera med en sil. För att uppnå den bästa smaken känns det tillåtet att tillsätta lite honung till varm lökte (temperatur under 60 grader).

Infusion av lökskal

För nästa recept måste du ta ett halvt glas hasselnötter och ett glas lökskal. Sätt de beredda ingredienserna i en kastrull och häll ett glas rent, kallt vatten. Sätt pannan på elden, koka och koka i 7 minuter.

Därefter filtrera försiktigt det preparerade läkemedlet och använd det en matsked 4 gånger om dagen i en halvtimme innan du äter. Varaktigheten av behandlingstiden med infusionen beredd enligt detta recept bör vara strikt 14 dagar. Som förebyggande åtgärd är det lämpligt att upprepa denna behandlingsmetod var sjätte månad.

Avkok baserat på hasselnötskal och lökskal

Förbereda nästa helande buljong bör beredas 75 gram hasselnötskal, 3 matskedar renade lökskalvar och 2 liter rent, kallt vatten.

Kombinera skalen och skinka i pannan, häll vatten och koka.

Låt sedan panelen koka över låg värme i ungefär en timme. Förberedd buljong ska lämnas för att infusera i minst tre timmar. Efter den här tiden, spänna den med en gasväv och använd två gånger om dagen för 1/3 av glaset. Behandlingstiden är 3 veckor.

Gynnsam verkan från behandling av de beredda preparaten enligt de ovan angivna recepten uppnås endast vid lång och systematisk användning. Fördelen med denna typ av behandling är den fullständiga frånvaron av kontraindikationer och biverkningar.

rekommendationer

Att laga lökskallar kommer inte att vara svårt, eftersom denna grönsak är tillgänglig för alla under ett helt år. Men innan du tar bort skalen från roten, som senare kommer att användas för att behandla prostataadenom, måste du välja den bästa produkten.

För att undvika användning av lök med högt innehåll av nitrater och andra farliga ämnen är det att föredra att använda lök från ditt fält. Eftersom de flesta av de negativa komponenterna ackumuleras i huden, är det nödvändigt att göra ansträngningar för att välja den bästa rotskörden för effektivt avlägsnande av hankjukan.

Traditionell medicin erbjuder ett stort urval olika recept som har varit allmänt kända i mer än ett århundrade. Effektiviteten av användningen av recept beror på ett antal faktorer: sjukdomsfasen, patientens allmänna hälsa, förekomsten av samtidiga sjukdomar. Det är viktigt att överväga att ingen, även det mest berömda receptet - det här är inte grunden för behandlingen, vilket avbryter användningen av läkemedel som föreskrivs av en läkare.

Behandling av prostata adenom med lökskal

Prostata adenom är sjukt i stort antal hos män i olika åldrar, med varje år fler och fler fall av inflammation i prostatakörteln.

Sjukdomen är fylld med problem med urinering, potens, förmåga att få barn.

Män är redo att tillämpa någon form av behandling för att bli av med sjukdomen. En av de säkraste och mest effektiva folkmedicinen behandlar adenom av prostata lökskal.

Bland recepten av traditionell medicin finns det sätt att bekämpa inflammation i prostata, för att återställa människors hälsa. Effekten av drogerna har testats genom åren, men resultatet beror på sjukdomsstadiet, åldern hos mannen och de samtidiga sjukdomarna.

Lökskalvar är ett läkningsmedel som herbalister rekommenderar idag. Skeptiker tvivlar på den effektiva styrkan hos lök och andra komponenter som utgör folkmekanismer, men vad hindrar man från att testa styrkan hos örterna själva? Dessutom finns det inget att förlora - allt kommer att förbli på samma nivå eller förändras till det bättre. Läkare, talar om orsakerna till prostata adenom, nämner en brist på viktiga delar. Sådana element finns i lökskalken, så det är inte förvånande att det hjälper. Det är fortfarande att använda verktyget korrekt.

Användningen av lök

När man talar om användbara ämnen som ingår i lök är det värt att uppmärksamma ett antal vitaminer av grupper PP, C, E, B, som är mycket viktiga för män. I lök innehåller kalcium, karoten, fosfor, kalium, järn, phytoncider, organiska syror och flavonoider. Om de listade ämnena finns i lök, så sker det inte i skinkorna. Därför kokades långbågen med skal och tog avkok för att förbättra immunitet och hälsa.

Förutom behandling av lök, för en framgångsrik återhämtning behov av att uppmärksamma andra detaljer - att ge liv åt "Hälsa", att sluta röka och överdriven libations, rätt kost och se till att inkludera i den dagliga rutinen av motoraktiviteten - låt det vara simning eller promenader.

Framställning av skinka

När du ska behandlas med lökskal måste du förbereda råvarorna:

 • Välj en kvalitetsbåge. Det skulle vara trevligt om det odlades utan nitrater och kemikalier i en ekologiskt ren region. Skadliga ämnen tenderar att samlas i huden och resultatet av behandlingen blir liten.
 • lök torkas, torkas av med en torr trasa, avskalas sedan och viks i en torr maträtt, du kan samla skinkorna och en trasa påse;
 • Innan du bereder buljong eller tinktur enligt receptet, ska sköljet tvättas med kallt vatten. Om mögel är synlig på lök- eller ruttmarkens hud, är det omöjligt att använda sådana råmaterial.

Det finns flera alternativ för att laga läkemedel från lök, både självständigt och i kombination med andra ingredienser. Vilket recept är lämpligt i ett visst fall - det är nödvändigt att ta reda på själv. Innan behandlingen startas, kontakta din läkare.

Dekoktioner av skalen från prostata adenom

Tvättade skal (ca 2 handfuls) placeras i en skål och fylld med vatten i en volym på 700 ml. Disken placeras i eld och innehållet kokas i 5 minuter. Medlet lämnas under locket i ungefär en timme, sedan filtreras och förvaras i kylskåp. Ta en halv matsked tre gånger om dagen i en vecka. Efter avslutad behandling, ta en paus i ett par dagar och upprepa kursen.

För en annan buljong behöver du inte bara lökskalken utan också hasselnörlans blad. Skallarna behöver 1 glas, och hasselbladets blad är 0,5 koppar. Råmaterialet tvättas under vattentrycket, placeras i en emaljbehållare och fylls med vatten i en volym av 500 ml. Blandningen kokas i 7 minuter, filtreras. Efter kylning lagras buljongen i kylskåpet. Ta 50 ml 3 gånger om dagen i 5 dagar, och upprepa denna behandling kan bara vara några veckor.

Buljongen är beredd från 3 msk. l. skal från lök och 50 gram skal från hasselnötter. Råmaterial tvättas, hälls 2 liter vatten och kokas i 1 timme på en liten eld. Behållaren stängs sedan med lock och lämnas i 5 timmar. Kursen varar 3 veckor, under vilken helandebuljongen är full 50 ml varje morgon och kväll.

Smör och lök skölja olja och salva

Formuleringar baserade på behållare kontrolleras i flera år, justerade för effektivitet. I byar där människornas inkomster är låga och apoteket är otänkbart långt, klarar de fortfarande gott med hjälp av folkmedicinska lösningar.

Trots den uppenbara säkerheten hos recepten är det värt att konsultera med en läkare före användning eftersom han är ansvarig för patienternas hälsa. Bota män sjukdomar bara lök kan inte, behandlingen är effektiv i de tidiga stadierna av adenom, parallellt med andra läkemedel. Läkemedlet kommer att vara ett bra förebyggande av sjukdomen.

Oljan från skalet redo att förlåta - en handfull råvara hälls olivolja, insisterar 2 veckor, sila och häll i en flaska av mörkt glas. Approximativt också att helt enkelt framställa en salva - tvättade skalet mals, blandas med vaselin i ett förhållande av 1: 3, hålls på en mörk plats.

Använd som riktade sanktioner som är nödvändiga efter att ha gjort ett allergitest - en liten mängd appliceras på handleden, om en timme senare klåda och skönhet inte, kan du behandlas. Applicera oljan och salvan ska vara på kvällen, innan du sover och efter tvätt.

Produkten appliceras på perineum, där smärta känns, mycket liten medicin kan injiceras i ändtarmen. Efter proceduren tvättas händerna, läggs ner för bättre exponering för salva. Hur länge kursen kommer att gå - läkaren bestämmer, vanligtvis 2 veckor.

Kontraindikationer för lökbehandling

Om det finns en allergi mot lök, kan folkmedisin recept inte tillämpas på grundval. Om preparatet är bereddat enligt recept baserat på alkohol, måste du försiktigt ta den till en patient med gastrit och pankreatit, njursjukdomar.

De med hög koagulering av blod kan inte behandlas med lök. Därför bör du först och främst konsultera en läkare som vet när du kan använda olika folkmedicin, och när du inte kan.

Förutom ovanstående recept kan du hitta många sätt att behandlas med lök och andra ingredienser som är låga i pris och relativ säkerhet.

Vissa medel är starkare, andra mindre, deras inflytande på varje patient kommer att vara individuell, eftersom organismen reagerar annorlunda. Det viktigaste är att inte självmedicinera, men att överlåta din hälsa till en erfaren läkare.

Lökskal från prostatit och prostata adenom

Ofta män efter 40 år klagar på utseende av prostata adenom. Stages av åldrande av kroppen orsakar risken för utseendet av denna sjukdom. Om sjukdomen upptäcktes i ett tidigt skede, när urin snabbt kan utsöndras från kroppen, kommer konservativa behandlingar att hjälpa. Moderna droger kan klara av symtomen och avsevärt minska mängden adenom i prostatakörteln. Men om sjukdomen har gått i tidigt skede kan folkliga behandlingsmetoder hjälpa till, vilket tyder på att lökskalken innehållande ett stort antal B, C, E, PP och andra mikronäringsämnen används som en panacea. Förberedelser för infusioner, avkok, oljor och salvor kräver ingen kunskap och särskild utrustning, därför kommer lökskalv från prostatit och adenom i prostatakörteln att bli en verklig frälsning.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Egenskaper av lökskal

Alla vet att lök är användbara, men inte alla kan gissa hur användbar rengöringen är. Huvudegenskaperna som skinkarna har är:

 • Lyft upp tonen i kroppen.
 • Ger en hög ström av styrka och en allmän förstärkning av immunsystemet. Det är oerhört viktigt att du börjar ta avkänningar och infusioner så snart som möjligt så att kroppen kan motstå sjukdomen.
 • Förekomst av antiinflammatorisk och antimikrobiell verkan.
 • Blockera smittspridningen i hela kroppen.
 • Besitter en diuretisk effekt och utför funktionen att rengöra kroppen av toxiner och giftigt avfall.

Buljonger och infusioner av lökskallar med prostatitverk fungerar mirakel. På grund av det vanliga intaget av infusioner från lökskal, minimeras risken för stagnation (huvudorsaken till prostatit).

Skörda råvaror

Skörd av lök kan beredas under hela året. Skalet som tas bort från rotodlingar som odlas hemma kommer dock att vara mycket mer användbart än butiken. I det här fallet kan du vara säker på att växten odlades utan behandling av kemikalier.

För beredning av råmaterial, som kommer att användas i framtiden för terapeutiska ändamål, rekommenderas att plocka upp släta frukter med en jämn skal. Det är mycket viktigt att skalet är intakt. Avlägsnas rengöring noggrant torkad och placerad för förvaring i burlap av naturväv. Varje 2-3 veckor inspekteras skalen för att utesluta moldig rengöring.

Behandling av prostata adenom med lökskal

Den mest effektiva metoden att bekämpa sjukdomen är behandling av prostata adenomlökskal. För dessa ändamål används infusioner och lökbaserade rengöringsmedel. Dessutom rekommenderas med adenom daglig användning på en liten glödlampa.

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.

Healing infusion av lökskal

Lökskal med prostatit, vars förberedelse är ganska enkel, kommer att låta dig bli av med en obehaglig sjukdom på kort tid.

Följande ingredienser krävs:

 • skal - 1 glas;
 • vatten - 500 ml;
 • honung - 3 msk. l.
 • Skölj noggrant skinkorna i en kolsvall under rinnande vatten.
 • Häll skålen med varmt vatten och placera behållaren på elden.
 • Koka över låg värme i ca 8 minuter, täck pan med lock och insistera ca 40-50 minuter.
 • Efter den angivna tiden rör om infusionen med honung och drick tre gånger om dagen till 100 ml i 5 dagar. Därefter fortsätt till saltlindning. För detta ändamål upplöses 250 g salt i 2 liter vatten.
 • Omslut dig med saltmedel i flera timmar (helst på natten).
 • Drick infusionen av skal i ytterligare 5 dagar.

Behandling av prostata adenom med lökskalar kommer snabbt att glömma smärtsam urinering och urininkontinens.

Effektiv infusion

 • lökskal - 5 msk. l.
 • vatten - 800 ml.
 • Skölj skalet och häll det med varmt vatten.
 • Sätt behållaren på låg värme och koka i ca 5 minuter.
 • Infusera 60-80 minuter och dra sedan igenom gasväv.

Drick den mottagna vätskan på 100-120 ml tre gånger om dagen. Behandlingen ska genomföras inom 14 dagar, ta sedan en paus i 2 veckor och upprepa infusionen igen.

Recept med hasselnöt

Män som står inför en obehaglig sjukdom, använder lökskal från prostatit, är receptet för infusioner från det ganska enkelt. Du kan lägga till Dessert:

 • Häll torr blandning av 2 msk. l. Hassel och 3 msk. l. skal av varmt vatten.
 • Blandningen kokas i 6 minuter.
 • Filtrera genom gasbindning och äta var 5-6 timmar för 50-60 ml innan du äter.

Behandlingsförloppet är utformat i 14 dagar. Du kan upprepa var sjätte månad.

Infusionsvariant med hasselnöt

Helt effektivt sätt att behandla adenom förbereder sig under en lång tid, men resultatet är värt det:

 • Några matskedar lökpuré blandas med 70 g hasselnötskal.
 • Placera blandningen i kokande vatten (ca 1,8-2 liter).
 • Koka på låg värme i ca 60 minuter.
 • Insistera flytande på en mörk plats i 7 timmar.

Drick före måltiderna 60 ml. Behandlingsförloppet är utformat i 15 dagar.

Lökbaserad olja

För smör är det nödvändigt att förfina rengöringen från lök (4 msk.). Häll 50 ml olivolja och insistera 14-15 dagar på en mörk plats. Den erhållna blandningen filtreras och placeras i en behållare med mörkt glas.

Ground 2 msk. l. Skal blandas med 6 ssk. l. petroleumgelé.
Den erhållna blandningen hälles i en behållare och infunderas i ca 2 dagar i kylskåpet.
Överensstämmelse med reglerna för att ta åtgärden och korrekt förberedelse av huden kommer att öka effektiviteten av behandlingen. Infusion kommer att bli en riktig panacea för en obehaglig sjukdom.

Kontra

Att göra självmedicinering hemma, baserat på recept av traditionell medicin, bör du observera regelbundenheten av medicinen. När du tar infusioner av lökskallar bör du noggrant läsa kontraindikationerna. Trots att rengöring är en naturlig produkt kan de skada kroppen.

 • Det bör säkerställas att det inte finns någon individuell intolerans mot komponenterna i infusionen.
 • Det rekommenderas inte att dricka buljonger till personer med uppenbara gastrointestinala problem. Med en sjukdom i magen eller bukspottkörteln kan du orsaka irreparabel skada på kroppen.
 • Perioden för efterlevnad av en strikt diet.
 • Närvaron av en ökad nivå av blodkoagulering, eftersom kvartzetin, som är närvarande i reningskompositionen, kan tjockna blodet.
 • Ta inte båda infusionerna med ett kraftfullt läkemedel.
 • Det rekommenderas inte att kombinera mottagning av buljonger med användning av alkoholhaltiga drycker. Alkohol kommer att minska effektiviteten av detta.

Recept av traditionell medicin presenteras för personer i stort antal och varje år växer deras antal. Naturligtvis är några av dem mycket effektivare än andra. Resultatet av behandling hemma med adenom kan påverkas av tillståndet för människors hälsa, scenen i hans sjukdom, förekomsten av andra sjukdomar. Vid användning av alla tillgängliga medel för återhämtning finns inget fel, men det är inte nödvändigt att göra traditionell medicin grunden för behandlingen. Detta kan vara ett extra sätt att bota sjukdomarna, och ett parallellt intag av läkemedlet som doktorn ordinerat kommer inte att skada någon. Lökskal är en effektiv behandling för prostatit.

recensioner

Sperma, 44 år gammal

På råd av en vän började dekoka lökskal, så snart jag kände de första symptomen på prostata adenom. Efter ett par kurser slutade sjukdomen att oroa mig. Och allt tack vare rengöringen av lökarna.

Андрей, 50 år gammal

Tyvärr vände jag mig för sent till doktorn och fick reda på adenomen. Jag trodde att det inte fanns något hopp om botemedel mot denna plåga. Min fru är ung och självklart var jag orolig för att det inom den närmaste framtiden kan finnas problem i sexuellt liv. Att dela sin rädsla med en vän fick andra råd än läkemedelsmetoden för att försöka behandla prostatitlökskal. Efter flera månaders behandling gladde min hälsa mig, och prostatit var helt botad. Buljong av lökskalv med prostatit fungerar underverk.

Сергей, 38 år gammal

Jag trodde aldrig att problemet med adenom i prostatakörteln skulle påverka mig. Vad det än var, förutom adenom, stötte jag också på njursvikt. Med lökinfusioner hemma blev jag av med de smärtsamma förnimmelserna bokstavligen den första veckan och märkte att symptomen på prostatit också försvann. Behandling av lökskal är verkligen effektiv.

Алексей, 45 år gammal


I kampen mot prostatit tog jag aktivt mediciner på råd av en läkare. Förbättringar efter behandlingstiden inträffade inte, och doktorn föreslog en kirurgisk metod för att bli av med sjukdomen. Fråga om lite tid för reflektion, jag gick online och hittade många sätt för folkliga metoder för behandling. Utan att förlora en minut bestämde jag mig för att prova den enklaste infusionsmetoden på lökskal. Efter att ha druckit infusionen av tiden, undersökte jag igen undersökningen och doktorn märkte signifikanta förbättringar. Således hjälpte vanlig rengöring mig att undvika kirurgisk ingrepp.

Leonid, 30 år gammal

Nyligen tog jag prov på sjukhuset och doktorn informerade mig om det tidiga skedet av prostatit. Jag föreskrev mediciner, som jag framgångsrikt drack hela kursen. Trots Nastola tidig diagnos och behandling i tid, lyckades jag ändå känna dålig natt uppmana att använda toaletten, som är mycket ofta störde mig och besvär. Dessutom eliminerade mediciner inte den skarpa smärtan vid urinering. På inrådan av en vän jag drack buljong under lök skinn och smärta inte längre bry mig. För att upprätthålla detta resultat dricker jag regelbundet ett avkok av lök.

Vladimir, 55 år gammal

Sjuka prostatit drabbade mig även i mycket ung ålder. Under denna tid har många undersökningar genomförts och mer än en kurs av mediciner kommer att bli full. Resultatet var snabbt, men efter ett tag kände jag igen symptomen på prostata adenom. Mycket information i min tid tog jag av tidningar och tidskrifter och att bli av med sjukdomen jag hjälpte mig med infusion på basis av lök. Jag återhämtar inte bara från adenom, men från och med gången upprepar jag behandlingen med infusion för förebyggande ändamål.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Behandling av prostatainflammation med lökskal

Behandling av prostatainflammation med lökskal används som ett medel för traditionell medicin, vars recept har testats inte av en generation män, och är alltid till hands.

Vad är användningen av en lökskal

Under lång tid betraktades inflammation i prostatakörteln som en obotlig sjukdom, men idag talar läkemedlet om möjligheten att minska återfall av akuta perioder vid kronisk prostatit. Behandling i de tidiga stadierna av sjukdomsuppkomsten består huvudsakligen av människans återkomst till en hälsosamare livsstil. Tillsammans med fysiska övningar och ett mer aktivt livsätt utpekas människors medel, som är inriktade på förnyelse av immunförsvaret, liksom kroppens näring med nödvändiga vitaminer och mineraler.

Ett av dessa populära sätt att återställa manlig kraft är lökskal. Återkoppling från dess ansökan är positiv, förutsatt att den används som ett hjälpmedel i de tidiga stadierna av utvecklingen av den inflammatoriska processen.
Även i forntida Rom visste mannen om fördelarna med lökskal för att behålla sin styrka. Nu bevisas det av vetenskapen. I sig är denna grönsak rik på vitaminer och mineraler, och huden innehåller vitaminer B, E, PP, C, liksom mineraler (kalium, järn, fosfor) och organiska syror. Som det är känt, för en normal prostatakörtel hos en man förutom en aktiv och hälsosam livsstil är det viktigt att berika kroppen med vitaminer och mineraler. Alla nödvändiga ingredienser finns i lökskallarna.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

Lökskallar med prostata adenom

Prostata adenom avser godartad utvidgning (hyperplasi) i prostatakörteln. Det förekommer nästan i en tredjedel av männen som korsade den 40-åriga barriären. Den främsta orsaken - hormonella förändringar, oundvikligen kommer med ålder.

För förebyggande av sjukdomen och dess behandling används olika metoder för traditionell medicin. Ett av de enklaste sätten - droger baserade på lökskalken. De kan inte helt ersätta medicinsk terapi, men de är utmärkt hjälpmedel.

Användbara blandade lökskalar

Lökskal är traditionellt färgade påskägg. Men buljongens egenskaper gör det möjligt att använda det för medicinska ändamål. Det faktum att det kan lagras under en längre tid och inte försämras vittnar om möjligheten för dess effekt på bakterie- och svampmikrofloran.

Skalets sammansättning innehåller många organiska och oorganiska föreningar med hög biologisk aktivitet.

Först och främst är det:

 • vitaminer P (bioflavonoider), PP (nikotinsyra), E (tokoferol);
 • karotenoider;
 • askorbinsyra.

Dessutom innehåller i lökskalken phytoncider. De undertrycker tillväxten och utvecklingen av bakterier, dödar dem. Det är tack vare närvaron av phytoncides lök buljongen förstör inte en lång tid.

Silisyror och deras lösliga föreningar finns också i skinken. Bland makroelementen finns kalcium- och kaliumsalter, spårämnen - järn.

För att förhindra patologiska förändringar i prostatakörteln, måste mankroppen ständigt vara berikad med mineraler och vitaminer. Alla deras nödvändiga kompositioner är tillgängliga i skinkorna borttagna från glödlampan.

Biologisk påverkan på kroppen

Naturliga antioxidanter, som är fyllda med skalade lökar, har en kvalitativ effekt på kroppens fysiska uthållighet. De tjänar till att skydda celler från de skadliga effekterna av aggressiva ämnen - radionuklider, atomärt syre. På grund av dem, åldras processen, som täcker alla organ och vävnader i kroppen. Naturliga antioxidanter kan agera sårläkning och uppvisa skyddsåtgärder.

Lökskalvar har andra användbara egenskaper:

 • Diuretikum. Detta bidrar till snabbast utsöndring av giftiga ämnen, andra skadliga partiklar med urin.
 • Hjälp vid rengöring av kärl av "dåligt" kolesterol, förstärkning av sina väggar och minskning av risken för trombbildning. Användningen av potioner med lökskal hjälper sålunda till att utveckla olika patologier i hjärt-kärlsystemet.
 • Förmåga att minska blodtrycket. Denna effekt är särskilt märkbar vid utvecklingen av angina och kranskärlssjukdom. Skalet kan kallas en naturlig kardiotonisk, eftersom den kan hålla hjärtmuskeln tonad.
 • Stimulering av blodcirkulationen i vävnader och organ. Som ett resultat förbättrar de deras näring och arbete.
 • Förhindrar bildandet av histamin och serotonin - ämnen som framkallar allergier.
 • Har anti-edematös effekt.

Organ ställdes på basis av lök skal, stimulantia är de regenerativa processer, så framgångsrikt används i behandlingen av sår, brännskador och skador, skadad hud.

Framställning av lökskal

För effektiv behandling är det nödvändigt att välja kvalitetskomponenter. Detta gäller fullt ut för beredning av lökskal. Dess förberedelse för beredning av medicinska drycker innefattar:

 1. Rätt val av rotgrönsaker. Det är viktigt att lök odlas i ett miljövänligt område, och vid odling används inte giftiga kemikalier. De ackumuleras vanligen i rotgrödans hud och i stället för goda skador.
 2. Framställning av skinka. Lampan bör torkas och vid behov torka ytan med en pappershandduk. Ta bort den skalade huden i en vävnadspåse eller i en vanlig skål.
 3. Sätt skinkorna i en kolsyrare och skölj med rinnande vatten. Denna procedur utförs omedelbart före framställningen av läkemedelsdrycker.

När på skinken uppstod element i mögel, förskingring, är det bättre att kasta bort det. Behandling med sådana komponenter är inte bara värdelös, men också skadlig.

Läkemedelsbehandlingar

Sådana lökar är beredda från lökskinn:

infusion

 1. Ett glas skal fylld med en halv liter vatten.
 2. Placera behållaren på spisen och lämna den till lägsta värme i 7 minuter.
 3. Lägg disken i hörnet av köket och rör inte det i 40 minuter.
 4. Filtrera och lös upp i ren lökinfusion 3 msk. l. honung.

Terapeutisk dryck ska tas tre gånger om dagen i minst 5 dagar i följd. En gångsdos - ett halvglas.

dekokt

 1. Häll två koppar skalad lök i en emaljpanna.
 2. Koka 700 ml vatten och häll i disken.
 3. Fem minuter att fortsätta koka.
 4. Insistera den resulterande buljong i minst en timme.
 5. Filtrera genom gasbindning i 5-6 lager eller en tjock sikt.

Dryck ska tas på en halvskedad sked 3 gånger om dagen. En hel månad, saknar en enda dag, du måste dricka avkok. Detta är det enda sättet att förvänta sig förbättringar i staten.

Läkande olja

 1. Ett glas skal bör slipas i en murbruk.
 2. Häll det med olivolja (100 ml) och insistera i två veckor.
 3. Filtrera blandningen.

Häll den färdiga oljan i en flaska mörkt glas. Ät 10-15 droppar om dagen.

Terapeutisk salva

Hylla före beredning är det nödvändigt att mala i morteln. Liksom olja, bör läkemedlet förvaras i en burk med mörkt glas. Det bästa stället för placeringen är ett kylskåp.

Terapi av adenom med lökskalar är en lång. Det kräver regelbunden användning av läkemedel.

Avkok av lökskal och hasselnötter

 1. Mät 1/2 kopp löv av hassel och ett glas skal.
 2. Häll dem i en kastrull och häll kallt vatten så att det täcker det torra innehållet.
 3. Efter kokning håll kakan i brand i ytterligare 7 minuter.
 4. Filtrera buljongen.

Läkemedlet måste tas före måltiden högst fyra gånger om dagen.

Ytterligare villkor för framgångsrik behandling och kontraindikationer

I behandlingen av prostata adenom lökskalar spelas en viktig roll av regelbundet att ta potions och rätt sätt att leva. Dess komponenter är kända:

 • måttlig näring
 • Regimen för den dag då sömnen tar minst 8 timmar;
 • fysisk aktivitet
 • ingen alkohol och rökning.

I kombination med mottagande av droger från lökskal, kommer detta att förbättra kroppen och lindra den av patologi.

Den enda kontraindikationen är en allergi mot roten. Med försiktighet måste du ta pengar från lökskalv till dem som har förvärrat sjukdomar i matsmältningssystemet och njurarna.

När du använder droger som är beredda på basis av lökskal, kommer chansen att förebygga adenom i prostatakörteln ständigt att öka. I närvaro av hyperplasi bör medicinska drycker tas parallellt med den föreskrivna medicinen som läkaren föreskriver. Det är nödvändigt att med doktorn samtycka till den behandling som föreskrivs av honom och intaget av folkmedicinska drycker.

Behandling av prostatitlök skinnar hemma

Prostatit är en mycket obehaglig sjukdom, vilket leder till svårigheter i urinering och många problem i könsorganet för att slutföra impotens, infertilitet eller utveckling av adenom. Behandling av prostatitlökskalar är väl bortglömd, men samtidigt ett effektivt sätt att helt läka av en sådan sjukdom.

Innehållet i artikeln

Vad är prostatit?

Prostatit anses vara en av de vanligaste urologiska sjukdomarna som endast män utsätts för. Enligt medicinsk statistik, hittills diagnostiseras prostata adenom hos de flesta patienter över 45 år. Sjukdomen i allvarlig form ger ett signifikant obehag i patientens liv och kräver snabb inblandning. Men i de tidiga stadierna är det ganska möjligt att göra med folkmedicin, som har en minimal mängd biverkningar och kan återställa den normala funktionen hos prostatakörteln.

Användningen av lökskal i prostata adenom

Morotblad, valnötfrukter och pumpafrön används aktivt i kampen mot prostatit, men få människor har hört talas om behandlingen av sjukdomen med lökskal. Moderna människor använder det bara som färgämne för påskägg eller för att slåss parasiter. Faktum är att en sådan agent framgångsrikt användes av våra förfäder som bodde på Ancient Russ territorium, och de första skriftliga källorna, som talar om fördelarna med denna produkt, hänvisar till det tredje årtusendet före den nya eran.

Lökskalan innehåller i sin sammansättning ett antal användbara aktiva substanser som gör det mycket lämpligt för användning som ett förebyggande och läkemedel vid behandling av prostatacancer, nämligen:

 • fosfor;
 • järn, som är ansvarig för normaliseringen av hemoglobinnivån;
 • kalium;
 • vitaminer P och PP, vilket förbättrar kärlens elasticitet, samtidigt som deras effektivitet upprätthålls.
 • vitaminer C och B;
 • karoten;
 • E-vitamin, påskyndar regenerering av skadade vävnader och återställande av lokal metabolism.

Skinkorna och lökarna innehåller en aktiv antioxidant quercetin, som förhindrar bildandet av blodproppar och hjälper också till att tona blodet och ta bort överflödigt klor och natrium från kroppen.

Dessutom har denna produkt, utan förtjänst bland avfallet, en imponerande mängd flavonoider, phytoncider och organiska syror, vilket ger ovärderligt stöd till kroppen i kampen mot en sådan sjukdom.

Lökskallar med prostatit: effektiv botemedel eller fiktion

Lökbehandling ger inte kontroversiella problem eftersom den här produkten är ett utmärkt botemedel som, när det används regelbundet, kan skapa verkliga mirakel. Skalet innehåller i sin tur inte mindre några användbara komponenter, vilket gör det ganska lämpligt för att bekämpa prostatit. Följande positiva egenskaper för lökrening kan särskiljas:

 • allmän avgiftning av kroppen från ackumulerade slaggar, vilket förhindrar uppkomsten och utvecklingen av ett antal stillastående processer som orsakar en sådan sjukdom som prostataadenom;
 • skinkan skiljer sig från en uttalad diuretisk effekt och främjar maximal fullständig frisättning av biprodukter av vital aktivitet hos skadliga mikroskopiska organismer.
 • en liknande produkt stannar den framväxande utvecklingen av infektionen och har en stark antimikrobiell effekt.

I de inledande skeden av sjukdomen ger behandling med lökskinn det bästa resultatet, toning kroppen och väsentligt höjer nivån av immunitet. Detta läkemedel normaliserar matsmältningssystemet, njurarna, blåsan och normaliserar lokala och allmänna metaboliska processer.

Hemmets höga effektivitet är att det innehåller sällsynta ämnen som i sin struktur liknar könshormoner.

Hur man korrekt förbereder råvaror

För medicinska ändamål är det att föredra att använda skal som har tagits bort från lök odlade hemma utan användning av kemiska gödningsmedel och tillväxtstimulerande medel. För terapeutiska uppgifter används vanligtvis smidiga rotgrödor med en hel skal utan skador.

I händelse av att det finns fläckar eller spår av mögel på skalet, är det definitivt inte värt att applicera det på medicinska ändamål. Skålen tvättas med varmt vatten eller hälls med kokande vatten och löses i en halvtimme. Därefter måste den lämnas på ett torrt, mörkt ställe tills det torkar helt.

Behandling av prostata adenom med lökskal

Lökskal från prostatit kan användas både som externt medel och för internt bruk. Det bästa resultatet uppnås på grund av den kombinerade användningen av avkok, infusioner, salvor, oljor och extrakt i kombination med farmaceutiska preparat och andra metoder för konservativ medicin. Men, till skillnad från den absoluta majoriteten av läkemedel, har inte skinkor seriösa kontraindikationer och kan användas löpande.

Behandling av lökskal av prostatit är bäst att börja i de tidiga stadierna av sjukdomsutvecklingen, vilket avsevärt ökar risken för full återhämtning. Men även i fallet med en sjukdom som uppträder i den akuta fasen är det möjligt att använda ett liknande medel som ett av hjälpelementen i allmän terapi.

Det finns olika former av matlagning av lökskalet för att bekämpa starten och kronisk prostatit.

Lökte

För att göra te från lökskal, är det nödvändigt att bryta 2-3 teskedar torkade och finmalet skal med ett glas kokande vatten. Det är bäst att använda termos för maximal koncentration av näringsämnen i drycken. Efter några timmar kan infusionen tas oralt. Eftersom den har en mycket specifik smak, är den vanligtvis kompletterad med naturlig bihoney. Receptet kan kompletteras med en liten mängd citron.

Infusion av skinka

1 del av lökskal skall hällas i 10 delar varmt kokt vatten. Det är bäst att använda emaljerade rätter till sådana ändamål. Behållaren är täckt med lock och upphettas i 20 minuter i ett vattenbad. Den resulterande infusionen bör svalna till rumstemperatur, varefter den filtreras och dras tillbaka till en varm mörk plats under 8-12 timmar. Infusion bör förbrukas i mängden 150-200 ml dagligen i tom mage eller tre gånger om dagen strax före måltiden.

Avkok av lökskal och hasselnötter

5-10 matskedar. torra lökskalvar fyllda med rent vatten utan föroreningar i en mängd av 750 ml, koka och kokas i minst 5 minuter. Därefter sättes 45-50 g krossat hasselskal till den resulterande buljongen. Du kan också ta torra blad av hasselnöt (i storleksordningen 10-15 g). Den erhållna blandningen hälles i två liter vatten och kokas över låg värme under en timme. Buljongen är infunderad i minst 6-8 timmar på en sval plats, otillgänglig för solljusets penetration. Ta det måste vara 100 g dagligen i en månad.

Lök extrakt

Detta verktyg är mycket användbart vid kronisk prostatit. För dess beredning är det nödvändigt att förånga den koncentrerade buljongen av lök på ett vattenbad så mycket som möjligt. Det resulterande extraktet bör ha en rik färg och obehaglig smak. Du kan också förbereda alkoholisk tinktur från sådana komponenter som lökskal, hassel och propolis. För att konsumera är det i antalet några droppar innan du går och lägger dig.

Behandling av prostatit med lökskal: rekommendationer och försiktighetsåtgärder

Lök och skal kan ta bort intensiteten av inflammatoriska processer, ta bort toxiner och ge väsentligt stöd till kroppen i kampen mot kronisk prostatit. För att eliminera stillastående fenomen i bäckenregionen är det emellertid nödvändigt att leda en aktiv livsstil, delta i fysioterapinsövningar och delta i ett antal speciella fysioterapiprocedurer.

För att maximera effektiviteten av behandlingen med lök från prostatit, måste du överge fet, stekt och rökt mat, såväl som alkohol och nikotin, vilket signifikant förvärrar patientens tillstånd med prostata adenom. Om dessa rekommendationer följs, kombinerat med vanlig användning av lökskal, kan ett positivt resultat garanteras.