Huvud
Strömförsörjning

Från prostata kommer sjukdomar att spara lök: beprövade recept och rekommendationer för användning

För att klara inflammatoriska sjukdomar i prostatakörteln kan män ta både mediciner och naturliga produkter.

En av de vanliga folkmetoderna är behandling av prostatit och adenom med lök.

Denna produkt har en massa användbara egenskaper och har en uttalad terapeutisk effekt. Lökskal och lök hjälper till att lindra inflammation, eliminera många symptom på manliga sjukdomar och stärka allmän immunitet.

Lök och prostata: Vad är användningen?

Lökskal och lökhuvud innehåller en hel del användbara delar:

 • karoten;
 • flyktig;
 • flavonoider;
 • organiska syror;
 • vitaminerna B, E, C, PP;
 • Kalium, kalcium, fosfor, järn, etc.

Tack vare dessa värdefulla substanser för kroppen ger lök med prostatit och prostata adenom en utmärkt terapeutisk effekt.

Regelbunden användning av läkemedel som framställts av lök hjälper till:

 • blockera inflammatoriska processer (den bästa antiinflammatoriska effekten uppnås i sjukdomens initiala steg);
 • normalisera tillståndet och återställa de förlorade funktionerna i prostata;
 • att stärka verkan av antibakteriella läkemedel;
 • öka vitaliteten;
 • förbättra immunsystemet och stärka kroppens motstånd mot olika sjukdomar;
 • förhindra återkommande sjukdomen.

Regler för upphandling

För att förbereda ett effektivt botemedel mot prostatit och prostata adenom behöver du köpa en kvalitetslök.

Lampan ska vara torr och elastisk utan synlig skada, spår av förstöring, sönderfall och form.

Efter att ha köpt en läkande produkt måste du korrekt förbereda råvaror för framtida medicin.

För att göra detta, torka noggrant lampan och försiktigt av dem. Omedelbart före preparatet av läkemedlet ska lökskalorna tvättas i varmt rinnande vatten. Förvara de beredda lövskinnen i en glasbehållare eller en väska, för att undvika fukt.

Enkla recept

Med lökskal kan du förbereda olika läkemedel för behandling och förebyggande av manliga sjukdomar.

För att maximera användningen av lök från prostatit kan du använda följande recept:

 1. te. Det är nödvändigt att ta 50 gram lökskinn och häll dem med brant kokande vatten (volymen av vätskan är ca 250-300 ml). Det helande teet bör bryggas i ca 20 minuter, varefter det måste filtreras. Patienterna ska ta en terapeutisk dryck i små doser (50-70 gram) tre gånger om dagen i tre till fyra veckor. Om smaken av lökte inte verkar vara så trevlig kan du lägga till en liten mängd honung;
 2. dekokt. I tanken måste du fylla i 3 matskedlar av lökskal och ca 50 gram hasselnötsskal. Produkterna måste hälla två liter kokande vatten. Behållaren med vätska bör placeras på en uppvärmd tallrik och kokas i en timme vid låg värme. Därefter ska drycken avlägsnas från plattan och lämnas för att infilera i tre eller fyra timmar. Dricka färdiga buljong rekommenderas på morgonen och kvällarna, en del av drycken är 50 ml, intaget är tre veckor;
 3. olja. Ett litet antal lökskinn måste hällas med olivolja. Arbetsstycket måste avlägsnas till en mörk plats i några veckor. När oljan är infunderad måste den filtreras och hällas i en behållare med mörkt glas. Använd ett sådant läkemedel bör vara externt. Läkande olja appliceras på perineum (det område där smärtan känns). Det rekommenderas att genomföra behandlingsproceduren innan du lägger dig, det är nödvändigt att tvätta ut i förväg;
 4. salva. Hackad lök skinn för att blanda med vaselin apotek (en av lökarna tagna tre delar vaselin). Läkemedlet ska infunderas i ungefär en vecka. Färdig salva kan hantera perineum, liksom användning för att impregnera medicinska tamponger. Bomullspinne bör sänkas i en skål med lök och vänta tills den är väl blöt. Med rena händer ska tampongen införas i ändtarmen och lämnas i några timmar. Denna procedur görs bäst på kvällen innan du lägger dig (tampongen kan vara i ändtarmen för en hel natt). Behandlingsförloppet med lökalva bör vara minst två veckor.

Från lök kan du också förbereda en mängd olika hemmet som kommer att lindra tillståndet hos en man som lider av prostatit. Till exempel används frön av svarta lök aktivt för tinkturer från prostatit, liksom olika föreningens formler. Bredt används lök och vitlök för prostatit.

Du kan skilja flera av de mest populära recepten med lök:

 1. juice. Det är nödvändigt att pressa saften från lövhuvudet. En tesked lökjuice ska blandas med några droppar naturlig honung. Ett sådant läkemedel bör konsumeras en gång om dagen före sänggåendet.
 2. infusion. Två medelstora glödlampor måste fyllas med 0,5 liter kokande vatten. Behållaren med en drink bör täckas med lock och läggas på en varm plats i några timmar. När infusionen är klar är det nödvändigt att ta bort glödlamporna från den. Att dricka en användbar vätska behöver du 50 ml tre gånger om dagen.
 3. lök-honung infusion. Lampan ska riven eller passeras genom köttkvarn. 30 gram lökgruel ska blandas med 20 gram honung och 60 ml vitt vin. Agenten måste insisteras i tre dagar. Du behöver använda färdig infusion för en matsked två till fyra gånger om dagen.

Lök- och lökskal från prostatit och adenom: användbara egenskaper och recept

Många män är medvetna om konsekvenserna av en smittsam sjukdom - prostatit. När de lider av denna sjukdom, känner de smärta på nedre delen av ryggen och i de intima zonen. Börja störa intermittent och svår urinering. Varje dag har patienten tankar om hur man snabbt kan härda denna sjukdom. Medicin hjälper från deras sida, men från dem finns biverkningar. Det finns ingen medicin för behandling, där du kan använda de användbara egenskaperna hos lök och lökskal.

Lök och lökskal från prostatit och adenom

Du kan använda andra folkmekanismer, till exempel en pumpa eller valnöt, men det är värt att prova och lök. När allt kommer omkring, i sin sammansättning en stor mängd användbara ämnen. Från det kan du göra komprimering, avkok eller infusion. Vår kropp absorberar lätt vitaminerna i denna grönsak och tack vare dem blir det friskare.

Innan du börjar behandla den här produkten bör du först lära dig om dess egenskaper. Mannen har länge använt lökskal för medicinska ändamål. Denna produkt stärktes och botade matsmältningssystemet, cirkulations- och andningsorganen.

struktur

Den positiva effekten uppnås på grund av den gröna biokemiska kompositionen. Den består av:

 • Vattenlösligt vitamin C, dvs askorbinsyra som behövs för att stimulera immunsystemet.
 • Fettlösligt vitamin E, neutraliserande kolesterol.
 • Vitamin PP, nikotinsyra.
 • Antiinflammatorisk substans -quercetin.
 • Phytoncides - aktiva substanser.
 • Mineralsalter med en diuretisk effekt.

Alla dessa ämnen bidrar till en snabb återhämtning, så du måste använda lök för medicinska ändamål och varje man ska introducera denna grönsak i hans kost.

Visste du att om du inte uppmärksamma symptom på prostatit, så småningom sjukdomen leda till impotens och ännu värre, till utvecklingen av cancer.

Användbara egenskaper

Det visar sig att om du ständigt använder lök kan du uppnå följande resultat:

 1. Immuniteten kommer att stärkas, skyddande celler kommer att utvecklas, d.v.s. antikroppar.
 2. Svampar, virus, bakterier från vilka inflammation börjar, elimineras.
 3. Effekten av anestesi, anestesi är gjord.
 4. Celler är bättre medföljande med blod, liksom i prostatavävnad, blod cirkulerar (detta är nödvändigt för att erektion uppstått).
 5. Det finns en normalisering av blodtrycket.
 6. Sluta att dela upp cancerceller.

Utan tvekan kan denna universella grönsak härda av prostatit och andra sjukdomar.

Har lök och lökskal

Lökskal kan hjälpa till med prostatit och adenom, för att vara effektiv, det kommer inte räcka för att bara använda det, du måste följa olika regler. Först av allt du måste äta rätt. På feta livsmedel, stekt kött, måste du glömma ett tag. Magen är svår att smälta av sådan mat, så det är bättre att ersätta det med fisk och skaldjur. Frukt och grönsaker är också användbara för att äta under behandling.

Du borde äta mejeriprodukter, sluta röka och dricka alkohol. Dessutom måste en man ha en permanent partner för intima möten. Om du följer dessa regler blir effekten av att använda lök större.

Indikationer och kontraindikationer

Använd denna produkt kan vara omedelbart efter detektion av problem med urinering med konstant värk i smärtan i underlivet och nedre delen av ryggen. Sedan dess måste vi seriöst ta hand om vår hälsa genom att använda folkmetoder i samband med drogbehandling.

Det är bättre att använda alla tillgängliga medel för att bli bra. Från det parallella intaget av läkemedel kommer det ingen skada. Men glöm inte kontraindikationer.

När du inte kan använda lökprodukter:

 • Om det finns en individuell intolerans.
 • Observation av en strikt diet.
 • Om det finns en sjukdom i magen eller tarmarna.
 • Bukspottkörteln känner sig själv.
 • Om patienten har förtjockning av blodet, eftersom lökrengöringen påverkar det.

Ansökningsregler

Naturligtvis, innan du börjar använda lökfjädrar, bör du konsultera en urolog och genomgå en fysisk undersökning. Specialisten kommer också att ordinera antibiotika i kombination med fysioterapiprocedurer och folkmetoder.

Patienten bör komma ihåg att lökskal ska användas som en extra metod för att förhindra kroppen från prostatit. Denna produkt används i form av infusioner, medicinska buljonger, extrakt, alkoholtinkturer. Således börjar vävnaden i prostata att expandera snabbare och behandlingen blir effektivare.

recept

Traditionell medicin erbjuder många olika recept. Ett gott resultat uppnåddes av många patienter med följande infusioner.

Metod nummer 1

Här görs allt enkelt och enkelt. Av produkterna måste du ha:

 • 1,5 msk. honung.
 • 250 ml vatten.
 • 0,5 koppar skinka.
 1. Skålen tvättas i kallt vatten.
 2. Sedan blötläggs det i varmt vatten och lägger på en tallrik för att värma upp.
 3. Koka i låg värme i 10 minuter. Ta bort behållaren från elden, lägg av den och lägg den av i 1 timme.
 4. Efter denna tid måste du lägga till älskling till honung. Ta drogen du behöver fem dagar för en halv kopp. Då är det värt att göra en saltlindning. För detta ändamål är det nödvändigt att lösa saltet (125 g) i vatten (1 liter). Salt appliceras före sänggåendet. Från och med nästa dag börjar de behandla igen lökinfusion (5 dagar). Att använda detta verktyg på dig själv kan du se dess effektivitet, eftersom problem med urinering börjar försvinna.

Metod nr 2

För beredning av denna infusion är det nödvändigt att använda:

 • Lökskal - 2,5 ssk.
 • Vatten - 400 ml.

Också, som i föregående recept, tvättas skalen. Häll hett vatten i skålen med skålen och lägg den på en svag eld. Efter 3-5 minuter avlägsnas löken från elden, läggas åt sidan i en timme. En filtrerad produkt tas en halv kopp före måltiden. För att bli behandlad med denna infusion behöver du två veckor, då måste du vila så mycket om och om igen, börja ta botemedlet enligt samma schema.

Metod nummer 3

Alkoholtinktur kan tillverkas från:

 • 0,5 kopp hackad skal.
 • 1 kopp vodka.

Det är nödvändigt att hälla skinkorna med vodka och sätta i en förseglad skål för att insistera på en vecka. Klar tinktur filtreras och tas före måltider om 5 ml. Det rekommenderas inte att ta antibiotika vid denna tidpunkt.

Det finns andra sätt att laga medel från lökskal, men dessa recept anses vara de mest populära enkla och lika effektiva. Som ett resultat kan vi säga detta: Förtvivlan inte om du upplever symptom på prostatit. Det finns många sätt att bli av med dem, till exempel kan du använda lökskalvar och uppnå goda resultat av detta.

Vinnaren av prostatit - behandling av lökskal och lök hemma

Traditionell medicin har alltid varit populär, användningen av naturliga växtämnen, deras milda kostnader, mutor.

Ett sådant ämne är lök. Fördelarnas fördelar och medicinska egenskaper är kända för alla, det finns många olika användningsområden lökskal, fjädrar eller löken själv för behandling av en mängd olika sjukdomar. Det hjälper lök och när man blir av med prostatit.

Lök, dess beståndsdelar, verkan på kroppen med prostatit

Växten har många användbara ämnen:

 • järn - ökar hemoglobin, förbättrar blodcirkulationen
 • fluor Förbättrar ämnesomsättningen
 • zink - Gynnsam effekt på människors hälsa (förbättrar kraften, stärker reproduktiv funktion)

 • pektiner - ta bort skadliga ämnen från kroppen
 • kalium - normaliserar hjärtets arbete
 • jod - förbättrar sköldkörtelfunktionen, förhindrar hormonella misslyckanden
 • eteriska oljor - spela rollen som antiseptisk
 • flavonoider - aktivera hela organismens arbete
 • fruktos, glukos - Energikälla
 • vitaminer B, E - stödja immunsystemet
 • kvertitsin - förhindrar utveckling av tumörer
 • flyktiga Antimikrobiellt medel
 • organiska syror - säkerställa en normal metabolism
 • För behandling av prostatit har löken alla nödvändiga egenskaper:

  1. antibakteriella;
  2. antiinflammatoriska;
  3. återställa immunitet
  4. diuretika;
  5. normaliserande libido;
  6. förbättra ämnesomsättningen
  7. lugnande.

  Vid behandlingen används alla beståndsdelar.

  Folk recept

  Lök används som kryddor för olika rätter, kompressor, avkok, bad. Den används också i råform.

 • Färska lök förbättrar kraften, kvaliteten på den fina vätskan.
 • Det rekommenderas att använda natten på huvudet av lök och en viss mängd under hela dagen. Gröna lök behandlar också inflammation i prostata.
 • I gröna lök innehåller mer zink, i lökarnas huv - mer antimikrobiella egenskaper.
 • Lökens juice, drick 1 msk. sked efter att ha ätit, fungerar som en diuretikum.
 • Kashitsu från växten och en viss mängd honung - 3 teskedar efter att ha ätit tre gånger om dagen - minskar svullnad, svullnad.
 • Tinktur av hackad lök och alkohol (1 till 1) konsumeras från stenar i prostata, 1 sked före måltider.
 • Grind 15 glödlampor och 1 grönt äpple, sätt blandningen i en väskväska, fäst vid skrotet eller underlivet, applicera värme på toppen - perfekt lindrar smärta.
 • VARNING! För att använda medicinen gjort omedelbart behöver du inte göra mycket avkok eller grus för framtiden, egenskaperna minskar.

  Idealiskt lämpliga för behandling av bakteriell prostatit är lökfrön:

  • frö slipa, lägg till honung - 1 msk. sked före varje måltid.
  • frön fyllda med kallt vatten, på ett vattenbad insistera i ungefär en halvtimme. Fröer att rengöra, infusion av att dricka i en varm form en halv kopp tre gånger om dagen.
  • Behandling utförs i 4 veckor, ta sedan en paus.

  Behandling av prostatitlök skinnar hemma

  Användningen av lökskal för prostatit är också varierad.

  Lökskal från prostatit: recept:

  1. Shelukh ska tvättas, hällas i kokande vatten (ca 0,7 liter), efter 5 minuter tillsättes i en timme, avlägsna partiklarna av skinka. Avkok lökskal med en prostatitdryck på en matsked 3 gånger om dagen. Mottagningstiden för en sådan anläggning är 4 veckor, om så önskas, efter 2 veckor börjar en ny kurs.
  2. Framgångsrik tinktur av skinka och hassel - ett halvt glas lövträ blandat med inte tätt fyllt med ett glas skal, tillsätt kallt vatten och koka i ca 10 minuter. Använd före måltider 3-4 gånger om dagen.
  3. Skal hasselnötsskal, kombinera med 0,5 kopp skinkar, häll i kokande vatten, lämna i måttlig värme i en timme, sedan på natten lämna på en mörk plats. Att använda på 0,05 ml 2 gånger om dagen, under 3 veckor.

  Kontra

  Denna växt (rå) rekommenderas inte för att behandla prostatit hos sjukdomar:

  • matsmältningssystemet;
  • hjärta, blodkärl;
  • njure, lever.
  • Det finns en allmän intolerans, en allergi.

  Kanske en sjukdom i överdosering.

  Behandlade varma eller kalla lök är ofarliga.

  Med vilka förfaranden som ska kombineras för större effekt

  Användning av lök - folkmedicin. I förebyggande av prostatit hjälper det.

  För att behandla prostatit med självmedicinering kan inte göras, ska du se en läkare.

  Behandling av prostatit omfattar alla befintliga tekniker - antibakteriella, antiinflammatoriska läkemedel, fysioterapi, övsterapi, örtmedicin.

  Behandling med lök ska inte ersätta grundbehandlingen, eftersom tillägget fungerar väl som funktion.

  Bra lindrar smärta från utsidan, inte verkar på slemhinnan.

  Det är också nödvändigt att komma ihåg om en diet - mer vegetativ mat, för att utesluta alkohol.

  På något sätt blir kroppen van vid och slutar reagera effektivt, så det är värt att ta raster, 2-3 veckor. Du kan använda ett annat verktyg under pausen.

  Behandlingsförloppet överstiger inte oftast mer än 30 dagar, det innebär att man använder infusioner och avkok. Användningen av lök i mat är möjlig hela tiden, oavsett behandling.

  slutsats

  Lök är ett effektivt botemedel, spridda överallt. Behandling med ett sådant verktyg kommer inte att medföra kostnader. Det är värt att komma ihåg om kontraindikationer, rådfråga en expert. Glöm inte huvudbehandlingen, särskilt med en smittsam typ av prostatit, är förmågan att starta sjukdomen stor.

  Hur man använder lök med prostatit

  Prostatit är en av de vanligaste sjukdomarna som är kända för mänskligheten. Denna sjukdom kännetecknas av en inflammatorisk process i prostatakörteln hos män. Orsaken till dess förekomst är ständig hypotermi, en stillasittande livsstil och beriberi. Prostatit diagnostiseras både i äldre och yngre åldrar. Enligt statistiska uppgifter har varje tredje representant för den starka hälften av mänskligheten denna sjukdom. Det är därför frågan om behandling är så relevant.

  Traditionella behandlingsmetoder

  Det finns en stor mängd icke-traditionell medicin som används för prostatit. Det är dock löken som förtjänar särskild uppmärksamhet. En av dess viktigaste komponenter, som är mycket användbar för prostatit, är skinkorna. Infusioner och avkok av denna ingrediens har en positiv effekt vid behandlingen. Fördelen med bulbous skal är att det är en naturlig produkt som inte skadar kroppen.

  Den kirurgiska metoden för behandling eller utnämningen av allvarliga droger utförs endast med svåra och försummade former av prostatit. Om sjukdomen är i början, så rekommenderar läkare först och främst att följa en hälsosam livsstil. Bulbous skal är ett adjuvans för prostatit.

  Det bör noteras att lök är rika på vitaminer. Medicinska avkok från denna produkt uppfattas perfekt av kroppen, vilket har en fördelaktig effekt på dess helande och förstärkning. Särskild uppmärksamhet förtjänar det faktum att fonderna i sin tur lindrar inflammation i prostatakörteln.

  Användbara egenskaper hos denna växt var kända i antiken och användes aktivt av läkare. Många recept används i vår tid, eftersom deras effektivitet bevisas av århundraden erfarenhet.

  Det finns många sätt att göra läkemedel från lövskal. Bland de mest populära recepten för prostatit är:

  1. Avkok av glödlampa. Till att börja med ska ingrediensen tvättas noggrant, hällas med vatten och kokas. Därefter infiltreras den resulterande vätskan i ungefär en timme och filtreras. I tre månader är det rekommenderat att dricka medicinen på en tesked tre gånger om dagen.
  2. Infusion baserad på skinka och hassel. Denna infusion är också ett tillförlitligt medel för prostatit. För dess förberedelse, ta löv av hassel och lökskal, häll vatten och koka i flera minuter. Medlet kyles sedan och filtreras. Ta infusion rekommenderas före måltid, fyra gånger om dagen.
  3. Buljong med lövskal och hasselnötter. Detta recept är mycket effektivt i kampen mot prostatit. Den är beredd enkelt och snabbt. För att göra detta hälls flera skedar av skal och 50 gram hasselnötsskal i två liter kokt vatten. Sedan inom en timme kokas kokten på en liten eld, varefter blandningen insisteras i en mörk premiss i fem timmar. Behandlingsförloppet med detta avkok är tre veckor. Ta drogen rekommenderas på morgonen och på kvällen till 70 g.

  En samling recept motsvarar dussintals alternativ och sätt att förbereda läkemedel mot prostatit. Med rätt tillvägagångssätt kan du bli av med sjukdomen, men glöm inte att folkläkemedel kan fungera enbart som en hjälpbehandling eller användas för förebyggande ändamål. Användningen av sådana droger ska utföras under överinseende av den behandlande läkaren.

  Om du dricker pengar på basis av lövskalar ständigt kommer chanserna för återhämtning och förebyggande av prostatit att bli mycket större. Detta sätt att behandla och förebygga är viktigt för att kombinera med en hälsosam livsstil. Sport, balanserad näring, normal daglig rutin, total avvisning av dåliga vanor och alkoholhaltiga drycker - allt detta kommer att spela en viktig roll under återhämtningsperioden. Med hjälp av skalet är kroppen berikad med vitaminer och andra viktiga faktorer, inflammation, svullnad, smärta och blodcirkulation kommer att förbättras.

  Vid diagnosering av prostatit är det viktigt att starta behandlingen omedelbart och intensivt för att undvika övergången av sjukdomen till kronisk form och förhindra utveckling av allvarliga komplikationer i samband med sin kurs.

  Alternativ medicin föreslår användning vid behandling av växter som växer i alla i trädgården. För vitaminer och spårämnen är rika inte bara lökskalken utan även grönsaken själv. Det innehåller många organiska syror och andra ämnen som är viktiga för kroppen. Denna växt är effektiv vid bekämpning av virus, infektioner och inflammationer. Användningen av lök hjälper till att öka styrkan hos män och stimulerar urinering.

  Lök frön är också mycket effektiva, och medlen på grundval av dem har länge använts som behandling för prostatit. De innehåller många användbara ämnen, och mer än i frukten.

  Effektiva medel baserade på lök frön

  1. Torkade lövfrön måste slipas med en kvarn, vilket resulterar i ett pulver. Den blandas med honung i förhållandet 1: 1. Använd blandningen bör vara en tesked tre gånger om dagen. Ett sådant botemedel är mycket effektivt vid behandling av prostatit, vars orsak är sexuell infektion.
  2. Frön av plantain, morötter, koriander, persilja och lök mals för att producera ett pulver. Sedan hälls det med brant kokande vatten, med en hastighet av 4 teskedar pulver per 0,5 liter kokande vatten. Den resulterande blandningen förångas i en halvtimme, varefter den måste kylas och filtreras. Mottagning av buljong utförs på en tom mage på morgonen. Före användning bör blandningen vara något uppvärmd.

  Denna typ av behandling görs bäst efter ett preliminärt samråd med läkaren. Vid kronisk prostatit äts också lök, vilket är förebyggande av sjukdomen.

  Det blandas ofta med honung eller andra läkemedel görs:

  1. Läkemedlet är baserat på lökens frukter. För att göra det behöver du en glödlampa, som gnids på en rivare och hälls varm mjölk. Efter det ska disken med blandningen vikas och insisteras i 24 timmar. Den ansträngda medicinen bör konsumeras 250 g tre gånger om dagen i en halvtimme före en måltid. Det bör noteras att denna buljong är ett diuretikum, antiinflammatoriskt och antimikrobiellt medel.
  2. Dagliga lök kan ätas till middag. Värdesvärda är också de gröna löken, eftersom det innehåller mycket järn och zink, och i frukterna också koppar. Växten är mycket användbar och hjälper till att sakta ner åldringsprocessen.

  Andra recept

  Lök är inte den enda växten som gynnas av prostatit. Som behandling används ofta en bergsklättrare eller sporicha. Denna växt bryggs som te och full i stället för vatten.

  En bra lösning är också en pumpajuice, som är full i tre veckor ett glas om dagen. Frön från denna grönsak är också mycket effektiva. En halv kopp frö utan hud bör ätas på morgonen innan man äter. Om sjukdomen inte startas, kommer denna behandlingsmetod att bidra till att glömma prostatit på en månad.

  Samla örter är tillräckligt populär mot denna sjukdom, som har hjälpt många patienter. Receptet för denna samling är som följer: kardborre rot, salviablad och knoppar av poppel häll kokande vatten och lämna över natten. För detta är det bäst att använda en termosflaska. Sedan fick läkemedlet bör stammen och ta tre gånger om dagen för ¼ cup.

  Den andra utföringsformen av samlingen: 20 g av bearberry blad och samma kamomill, kardborre rot och blad kipreya fyllda med vatten och kokt i tio minuter. Därefter måste blandningen kylas och filtreras. Ta detta läkemedel tre gånger om dagen för ¼ kopp.

  Enkelt och effektivt. Vi behandlar prostatit lökhaltiga skinkor

  Bland de folkmekanismer som används för att behandla prostatit är kända, såsom pumpa, valnöt, morotlöv, persiljajuice och många andra. I denna artikel är all uppmärksamhet på lökskallarna värdig. Dekoktioner och infusioner från lökskalar har en bestående effekt vid behandling av prostatit och i motsats till de nyaste medicinerna orsakar inte skada kroppen. Detta är verkligen ett enkelt och prisvärt sätt att bli av med en obehaglig sjukdom.

  Kirurgisk ingrepp, medicinering är ordinerad för allvarliga former av prostatacancer. I de inledande skeden rekommenderas läkare främst att återvända till en hälsosam livsstil. När det gäller lökskalv - det här är ett underbart hjälpverktyg, en värdig assistent i kampen mot sjukdomen. Lök själv är ett förråd av vitaminer. Infusioner, kompresser, buljonger från lökskal absorberas väl av kroppen, läker, stärker och det är viktigt i prostatit, lindrar inflammation.

  Här är en av recepten, buljong från lökskal:

  1) Skölj och skala skalen i kokande vatten (700 ml). Släck eld i 5 minuter. Efter buljongen bör insisteras i minst en timme och försiktigt filtreras. Du kan äta en månad, tre gånger om dagen för en tesked räcker.

  Även i antikens Rus behandlades läkemedelsmännen med känd prostatit vid receptet baserat på lökskal, vissa av dessa recept bevaras, så vi kan säkert tala om det här verktyget som en beprövad ålder och bevisad effektivitet. Idag är diagnosen och behandlingen av prostatit en fråga för urologer. Recept från lökskal är bara en ytterligare metod för behandling, men deras användbarhet kan inte tvivlas. Skal, tack vare den unika sammansättningen av vitaminer och spårämnen, tar bort slaggen och har en positiv effekt på viktiga vitala organ: njurarna, lungorna och hjärtat.

  Infusion av lökskal och hassels - ett annat tillförlitligt verktyg för behandling av prostatit:

  2) Ett halvt glas hasselblad och ett glas lökskall fylls med kallt vatten och koka i 7 minuter. Stam och ta innan du äter, äta inte mer än fyra gånger om dagen.

  Om du använder droger från lökskalor regelbundet är chanserna att bli av med eller förebygga prostatit mycket större. I denna fråga är konstans viktig och återigen en hälsosam livsstil. Fysisk träning, dagbehandling, hälsosam kost, avslag på alkohol och rökning - allt detta förbättrar kroppens tillstånd och i kombination med behandling av prostatit kan lökskalken spela sin helande roll. Förutom antiinflammatoriska funktioner lindrar överflödet av medicinska mikrodelar av lökskalken ödem, smärta, förbättrar blodcirkulationen och normaliserar kroppsförsvarets mekanismer (immunitet).

  Lökbuljong med hasselnötter - Ett effektivt recept för behandling av prostata. Förbered dig snabbt:

  3) Ett par matskedar av skal och 50 gram. Skal av hasselnöt sätta i kokt vatten (2l). Koka på låg värme i en timme, lämna sedan i 5 timmar på en mörk plats. Applicera inte mer än 3 veckor, 70 gram på morgonen och på kvällen.

  Hjälp: prostatit är en uteslutande manlig sjukdom. Visas vid vilken ålder som helst. Orsakerna till utvecklingen av prostatit avslöjas inte fullständigt. Experter tror att inflammation i prostata är en av tecknen på manlig åldrande.

  En samling recept för behandling av prostatitlökskalar räknar med dussintals effektiva metoder för beredning, vi gav exempel på de mest populära, provade och testade. Med sin skickliga användning kan du skydda dig själv och bli av med alla problem som är förknippade med prostatit, och ändå, glöm inte: behandling med sådana recept är bara förebyggande av sjukdom. Att en läkare deltar i behandlingen av prostatit är extremt viktigt.

  Lök från prostatit

  Prostatit kan kallas en av de vanligaste sjukdomarna bland äldre män. När orsaken till det blir avitaminos kan löken från prostatit vara den mest effektiva metoden för behandling. Den innehåller en stor mängd användbara ämnen, har ett stort antal positiva åtgärder. Bland de traditionella medicinernas rekommendationer finns också många recept, där lök används för att bli av med denna inflammatoriska sjukdom. Vi applicerar inte bara sig själv, men också hans skal, frön, fjädrar (grön del).

  Det är nödvändigt att förstå att prostatit inte kan botas med bara en produkt. Det är nödvändigt att följa alla rekommendationer från läkaren - dricka tabletter, träna, göra prostata massage. Detta är det enda sättet att snabbt bli av med inflammation och återgå till det normala livet. Folk recept med en båge i detta kommer att hjälpa, tk. De är allmänt tillgängliga och universella (passar nästan alla).

  Användbara egenskaper av lök

  En sådan grönsak som en båge har länge använts för terapeutiska ändamål. har ett stort antal olika användbara åtgärder. Han är mest känd för sina bakteriedödande och antiseptiska egenskaper, men de är inte de enda. Bland de användbara egenskaperna finns också listade:

  • Förstärkning av andningsorganen
  • Bli av med beriberi
  • Erektilfunktionsförbättring
  • Aktivering av metaboliska processer
  • Rening av blod från "dåligt" kolesterol
  • Att ge kroppen de ämnen som är nödvändiga för att stärka benen och förbättra hjärtats arbete

  Lök används ofta i kampen mot förkylning, med störningar i mag-tarmkanalen, för att sänka blodtrycket, med njursten och fetma. Läkare rekommenderas att använda produkten för att bli av med parasiter, vid behov anpassa sig till nya förhållanden (till exempel vid byte av tidszoner).

  Tack vare de angivna positiva egenskaperna hos löken kan du se att den är utmärkt för behandling av prostatit. Grönsaken klarar av att hantera infektionen, om den orsakades av den, eller förbättrar blodcirkulationen, om den skyldige i sjukdomen är blodstasis.

  Användningen av lök med prostatit och prostata adenom beror också på att produkten har en antiinflammatorisk effekt. Detta är mycket viktigt för att förbättra patientens tillstånd, eftersom från den inflammatoriska processen och de flesta negativa symptomen går. Ge användbara egenskaper för lök av dess komponenter:

  1. Järn. Det är nödvändigt för den normala processen för blodcirkulation, upprätthållande av nivået av hemoglobin. Med det absorberas vissa vitaminer och spårämnen bättre, de får mer näring av cellen. Dessutom behövs järn så att kroppen kan skydda sig från bakterier och virus
  2. Zink. En av de viktiga komponenterna i testosteron - könshormonet som är ansvarigt för spermatogenes, potens, sexuell lust. Det stärker immunsystemet, stimulerar hjärnan, förbättrar humöret. Utan zink i människokroppen fungerar inte vitamin A
  3. Pektiner. De ansvarar för avlägsnandet av toxiner och toxiner, och de ackumuleras på grund av inflammation i prostata. Gynnsamt påverkar ämnesomsättningen, sänker blodkolesterolnivån
  4. Eteriska oljor. Arbeta som antiseptika och desinfektionsmedel, aktivera den sekretoriska aktiviteten i magen, ha en diuretisk effekt
  5. Volatil. De har en antimikrobiell effekt, stimulerar aktiviteten hos hjärtmuskeln, har en sårläkningseffekt
  6. Vitaminer från grupp B. Utan dem är arbetet i något system omöjligt. Vissa hjälper nervsystemet, andra deltar i metaboliska processer, andra är nödvändiga för energimetabolism
  7. Vitamin PP. Normaliserar blodcirkulationen, hjälper aminosyrametabolism, är nödvändig för CNS-aktivitet
  8. Flavonoider. Ha antioxidant effekt, minska kapillärernas skörhet, skydda vävnader från inflammatoriska fenomen, hämma åldringsprocesserna

  I lökens sammansättning finns det många fler olika element som ger lukt och smak, har andra egenskaper. Tack vare dem får prostatakörteln alla ämnen som är nödvändiga för sitt arbete. Beroende på vilken typ av lök du kan få de eller andra effekterna. Röd grönsak innehåller de mest spårämnena och är lämplig för normalisering av metaboliska processer. Indisk lök är ett kraftfullt antiseptiskt och sårläkande medel, och lökkörsbär stärker kroppens skyddsfunktioner och normaliserar känslomässigt tillstånd.

  Folkrättsmedel med lök

  För behandling av prostatitlök i folkmedicin finns det ett stort antal recept. Ett gott resultat kan uppnås även genom att bara äta det råt. Men med produkten kan du också göra kompressor och bad, förbereda buljonger och tinkturer. Även med värmebehandling kommer den inte att förlora sina användbara egenskaper, så lägg den ofta till disken. När en prostatakörtel rekommenderas att använda lök och unga gröna lök.

  Tänk på recepten som erbjuds oss av folkmedicin. Som tidigare nämnts används medicinska ändamål, inte bara köttet av själva grönsaken utan också dess skinkor och frön. Välja en produkt på marknaden, var uppmärksam på att den ska vara torr, tät, skal - brungula, gröna "svansar" saknas.

  kött. Från lökens massa bereda näringsblandningar, buljonger för intag. I blandningar är det ofta kopplat till antingen honung eller mjölk. Här är några recept:

  • Ta 1 lök, slip den i en mixer. Lägg till 1 kopp kokt mjölk, rör om. Behållaren i vilken produkten är belägen är väl omslagen och lämnad i 2 dagar. När de passerar, spänna och ta 1 glas tre gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna
  • Blanda 300 g hackad lök, 600 ml vitt vin och 100 g honung. Den resulterande blandningen bör hållas på en mörk plats i en vecka, varefter ta 1 matsked efter att ha ätit
  • Kram saften från en liten bit lök för att få ca 1 matsked. Blanda med samma volym honung och ta 2 timmar före sänggåendet

  I fräsch form är lökar också användbara att äta på kvällen. Så du får effekten av ökad potens, förbättrar spermatets kvalitet och förhindrar övergången av prostatit till det kroniska skedet (eftersom det inte kommer att sprida inflammation). Juice från den kan tas före varje måltid. Förutom ovanstående finns det andra recept:

  1. Buljong. Grind 2 lök, häll 0,6 liter kokande vatten och lämna i 2 timmar, förviklade. Filtrera sedan och ta 50 ml flera gånger om dagen
  2. Tinktur. Blanda lökmassan och vodka i samma proportioner, stäng den väl och håll den i 3 dagar. Använd på en matsked innan du äter
  3. Komprimera. Mala om 15 små lökar och ett äpple, lägg massan på tyget och fäst på botten av magen. Överst med en handduk eller annan sak, linda och ljuga tills kompressorn har svalnat

  Börja med lökbehandling så tidigt som möjligt för att förhindra att sjukdomen passerar till närliggande organ. Men glöm inte bort de traditionella terapierna - läkemedel och motion.

  husk. Från skinkorna kommer den största fördelen att vara i början av prostatit. Det, som köttet, innehåller många användbara ämnen och hjälper till att minska inflammatorisk process. Råmaterial för infusioner bör vara torra och rena. Du kan förbereda det i följande variationer:

  • Haka av en stor lökskal och häll i en halv liter burk. Häll sedan alkohol i den, i ett förhållande mellan 1 och 6. Inom 7 dagar, låt medlet bryta. Ta 1 msk. l. tre gånger om dagen
  • Ta 4 matskedar. skal, 100 gram skal från hasselnötter och häll 4 liter kokande vatten. På en långsam eld koka ingredienserna i 1 timme och lämna sedan för att infusera i 5 timmar. Drick infusion av 1/3 kopp 2 gånger om dagen
  • Blanda 1 kopp skål och ett halvt glas hackade hällenblad. Häll dem 1 liter vatten på eld. När produkten har lämnat i 7 minuter, ta av och låt den vila i några timmar. Ta 1 tesked 4 gånger om dagen innan du äter

  Med hjälp av vatten från skålen kan du göra vanligt te, bara för att insistera att det tar minst 2 timmar. Drick det i små sippor, för att förbättra smaken, du kan lägga till honung. Kom ihåg att recept med alkoholhaltiga ingredienser inte kan tas om du är ordinerad antibiotika.

  Från skålen är det också möjligt att framställa en komposition för mikroclyster. För att göra detta måste det krossas i pulver och hällas med solrosolja. Inom 2 veckor ska produkten infuseras på en mörk plats, varefter den kan användas. Detta läkemedel har till syfte att lindra smärta, underlätta processen för tarmrörelser och urinering. Med kronisk prostatit är det bättre att ersätta solrosolja med olivolja.

  frö. Mycket effektiv mot prostatit och lökfrön. De innehåller ännu mer olika spårämnen än i köttet. Samla bara nödvändiga mogna frön. Förbered dig från dem på så sätt:

  1. Torkade råvaror mala i en kaffekvarn och det resulterande pulvret i lika stora proportioner förekommer med honung. Ta 1 tsk. 3 gånger om dagen
  2. Bland i lika stora mängder frön av lök, plantain, persilja morötter och koriander, hugga dem i pulver. Från den resulterande blandningen, ta 4 teskedar och häll 500 ml kokande vatten. Håll buljongen i ett vattenbad i ungefär en halvtimme, sedan avföring och filter. Använd endast på morgonen på tom mage, 1 glas, innan det upphettas buljong

  Om du undrar om det är möjligt att äta lök med prostatit eller prostata adenom under exacerbationen, så är svaret positivt. Även läkare rekommenderar att uppmärksamma denna produkt när symtomen på sjukdomen ökar. De råder också att äta det, om patientens aptit är borta minskar erektilfunktionen.

  För att neutralisera obehaglig lukt av lök rekommenderas det att äta rostade valnötter eller bröd, persilja. Om du vill minska tår och brännande känsla som det orsakar under förbandsprocessen, spola alltid kniven i vattnet som du skär med grönsaken.

  Mer information om lök och receptbelagda läkemedel från den i översynen.

  Kontraindikationer för användningen av produkten

  Trots alla fördelar som lökan kommer med till en patient med prostatit, finns det kategorier av människor som inte bör missbruka denna produkt. Ät inte det för dem som lider av pankreatit och magsår, har ökad nervös excitabilitet. Med försiktighet bör den användas för män med allvarliga hjärt- och kärlsjukdomar, njure och leverpatologier.

  När du missbrukar en grönsak, uppträder dåsighet och gasbildning uppstår. Hos patienter med astma eller personer som är benägen för allergiska reaktioner kan ökat intag av lök orsaka en attack av patologi. Det är kontraindicerat även för dem som har ökad surhet i magen.

  Andra användbara produkter

  Förutom att använda lök med prostatit, vad kan man ätas till det starkare könet? Vitlök är mycket lik denna grönsak. Bland livsmedel för patienter med prostatainflammation är det också användbart att äta mer honung, pumpa frön.

  vitlök. Regelbunden användning av vitlök påverkar positivt styrkan hos medlemmarna i det starkare könet och dess immunitet. Det är lämpligt för både behandling och förebyggande av sjukdom. Vitlök är ett naturligt antibiotikum, därför är det extremt användbart för de patienter som har patologins infektiösa natur.

  Vitlök kan bota prostatit och de män som tjänat det på grund av en livsstil med låg aktivitet, vilket försvagar kroppens skyddande funktioner. Ämnenna i det spädar helt blodet, hjälper till med att cirkulera och eliminera underskottet av användbara element.

  För att bli av med sjukdomen rekommenderar läkare att äta 2 vitlöksklyfta om dagen. Från det förbereder och olika tinkturer är deras recept lätt att hitta på Internet.

  honung. I denna biodlingsprodukt finns det ett stort antal användbara element som bedövar, lindrar inflammation, hjälper till att regenerera vävnader, normalisera patientens psoho-emotionella tillstånd. Älskling är verkligen användbart för människors hälsa, det är värt att äta till och med till friska representanter för den starka hälften av mänskligheten, särskilt i ålderdom. Det har visat sig att det förbättrar kvaliteten hos spermier, fungerar som afrodisiakum och löser många problem med urogen natur.

  Du kan ta honung som i ren form, och i form av olika blandningar. En av de mest effektiva är blandningen med valnötter, de kombineras i lika stora proportioner och äter 1 msk. l. per dag. En annan användbar blandning är honung och ingefära. Med prostatit kan du också göra honung och persilja.

  Folk recept för att använda lökskalar från prostatit

  Viktigt!

  Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

  I icke-traditionell medicin är recept för användning av lökskal från prostatit, som har mycket positiv feedback, vanliga. Denna åtgärd har blivit populär på grund av den terapeutiska effekten av användbara komponenter av lökskal på kroppens män.

  Sammansättning och effekter på prostata

  Eftersom prostatit är inflammation i prostatakörteln är den huvudsakliga uppgiften vid behandling av sjukdomen att minska inflammatorisk process och förhindra infektionens övergång till andra organ i det genitourära systemet. Detta kräver användning av droger som stoppar inflammation och eliminerar symptomen på prostatit: smärta i ljummen, urineringstörningar, problem med sexuella sfären.

  Lökskal hjälper till med prostatit på grund av ett brett spektrum av komponenter som utgör sin komposition:

  1. Vitaminer i grupp B - stimulerar hematopoiesisprocesserna, har en positiv effekt på nervsystemet och matsmältningsorganen; vitamin C - stimulerar syntesen av kollagen, stärker väggarna i kapillärerna, har en allmän förstärkningseffekt på kroppen; vitamin E - förhindrar skador på celler och minskar risken för prostatacancer, hjälper till att syntetisera könshormoner; vitamin PP (niacin) - ökar blodflödet, normaliserar matsmältningssystemet, sänker kolesterol.
  2. Karoten - skyddar celler från skador, har immunmodulerande egenskaper, vilket är viktigt i kronisk form av prostatit.
  3. Svavelföreningar ökar blodflödet, vilket förebygger förekomsten av hjärt-kärlsjukdomar.
  4. Fructans bidrar till ökningen av bifidobakterier, på grund av vilka tarmens förmåga att motstå den patogena mikrofloran förbättras.
  5. Antioxidant quercetin - tar den ledande platsen i graden av exponering för celler i prostatakörteln.

  Under påverkan av quercetin inträffar:

  • minskad glatt muskelton;
  • cupping of edemas;
  • minska risken för kardiovaskulär sjukdom;
  • reduktion av inflammatoriska processer;
  • förebyggande av maligna tumörer.

  Lökskal innehåller quercetin, som har formen av kristaller, som lätt upplöses av vatten och absorberas av kroppen.

  Det är tillrådligt att behandlas med lökskalv som med kronisk prostatit för att lindra inflammatorisk process och förhindra återfall, såväl som akut prostatit, med hjälp av metoderna för traditionell medicin.

  Recept för att använda lökskalar från prostatit

  I folkmedicin finns det många recept för att använda lökskalar från prostatit. Innan du förbereder infusioner, salvor eller buljonger, är det rekommenderat att försäkra dig om säkerheten vid användning av skålen: ta reda på var grönsaken odlades; kolla lampan för närvaro av ruttande produkter, mögel.

  Grönsaker som odlas med nitrater kommer att innehålla skadliga ämnen i huden, och därför kan deras användning göra mer skada än bra.

  Före avlägsnande av skalen bör lökar tvättas och dräneras med en servett. Skal sedan av huden och lagra tills den används i en vävnadspåse.

  För beredning av te måste krossas och bryggas med en hastighet på 1-2 matskedar per liter tekok. Lökte infunderas i ca 2 timmar, varefter det är klart för konsumtion. Dryckets färg varierar från mörkbrun till gul, beroende på mängden skinka.

  Smaken av lök i varmt te är inte påtagligt. I te kan du lägga till en tesked honung, men ännu mer behaglig smak av drycken kommer att erhållas genom att tillsätta citron, ingefära och kryddnejlika, vilket gör den ännu mer användbar.

  Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

  Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

  Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

  dekokt

  Buljongen kan beredas på flera sätt.

  1. Första sättet: skinken krossas och tvättas med kallt vatten, varefter det sätts i kokande vatten för att laga mat i 5 minuter. Buljongen är infunderad i ungefär en timme och avlägsnas sedan till en mörk, kall plats för förvaring före konsumtion. Buljongen ska inte ta mer än 7 dagar i en halv matsked tre gånger om dagen. Efter 3-4 veckors paus kan behandlingen upprepas.
  2. Den andra metoden: lökskalan och hasselbladet tas i proportionen 2: 1. Det tvättade råmaterialet hälls med kallt vatten (2 koppar vatten per glas råmaterial) och kokas i 5-7 minuter. Infusion tas vid ¼ kopp tre gånger under dagen. Efter fem dagar efter avkokningen bör behandling av prostatitlökskalan avbrytas i 3-4 veckor och startas om igen.
  3. Den tredje vägen: skinken (2-3 matskedar) blandas med hasselnötskal (50 g). Efter tvättning hälls blandningen med 400 ml kallt vatten och kokas över låg värme i ca 60 minuter. Buljongen bör insisteras före användning i minst 5 timmar. Ta in volymen 70 ml efter vakning och före sänggåendet. Behandlingsförloppet är 3 veckor.

  För att förbereda salva från lökskal måste du ta 15 gram råvaror och 45 g av ett hjälpämne, som kan vara vaselin eller babykräm. Du kan öka mängden beredd salva medan du håller förhållandet mellan ingredienserna 1: 3.

  Skala skalen noggrant med en kvarn eller mixer, blanda med baskomponenten, få den erhållna salva i en lättbeständig behållare och lägg den på en sval plats. Med prostatit appliceras salva på ytan av analöppningen, men användningen av läkemedlet är oacceptabelt om det finns ett brott mot hudens integritet (sprickor, sår) i nära ananusregionen.

  olja

  Olivolja används som basbeståndsdel. Vid 1/2 msk. Lökskal tas 1 msk. olja.

  Efter blandning av komponenterna blandas blandningen i ca 2 veckor på en mörk plats, skyddad från solljus. Applicera den resulterande oljan på anusområdet, undvik kontakt med en yta som har öppna sår.

  suppositorier

  Lök ljus används i stor utsträckning vid behandling av prostata sjukdomar. För att göra dem måste du förbereda en rik buljong av lökskal, blanda den med lite mer gelatin och vax, värm upp det på ett ångbad tills ingredienserna är helt upplösta och blandade. Avlägsna blandningen från elden, och efter härdningen, skära suppositoriet. Använd 1 ljus per dag och sätt in det innan du går och lägger dig i ändtarmen.

  Samtidigt med behandlingen av lökskal kan du använda löken och dess frön enligt följande:

  • Ät ett vitt lövhuvud eller dess gröna fjädrar om ett par timmar före sänggåendet.
  • Ta en blandning av nypressad juice av en glödlampa och honung till 1 med t.l. innan du går och lägger dig.
  • Äldre frön av lök hugga kaffekvarnen och blanda med honung (andel 1: 1). Ät en blandning av 1 tsk. efter att ha ätit tre gånger om dagen.
  • Svartlöksfrön blandad med frön av plantain, persilja och morötter i ett förhållande 1: 1. Alla slipas med en kaffekvarn och låt torka. Placera 2 fulla skedar i en halvliterbehållare av en blandning av frön, häll kokande vatten och värm en halvtimme i ett vattenbad. Efter tillagning dränera buljongen, kyla och förvara i kylskåpet. Drick buljongen för 200 ml på morgonen och kvällen före huvudmåltiden.
  • Lägg i en halv liter behållare med kokande vatten 2 lök, passerat genom köttkvarn. Den resulterande blandningen bör vara minst 2,5 timmar gammal, sedan spänna och konsumera 50 ml var 60: e minut. Detta recept används vid scenen av akut prostatit.

  Applicera lökskal med försiktighet till personer med hög blodkoagulerbarhet och hög surhet i magen. I närvaro av prostata adenom är behandling av prostatitlökskal inte förbjuden.

  Användningen av lök som ett botemedel mot prostatit bör vara systematisk. Det är viktigt att komma ihåg att prostatit behandlas inte bara med lök, men i kombination med mediciner för prostatit utsedd av en urolog.

  Video: Egenskaper av lökskal.

  recensioner

  "När doktorn diagnostiserade mig med prostatit, tyckte jag att det var obotligt. Erfaren för kvaliteten på sexuellt liv. Men tack vare läkemedelsbehandling, gick symptomen snabbt fram. Nu dricker jag systematiskt lökbuljongen så att sjukdomen inte återkommer. Som en man känner jag mig bra, kön har blivit regelbunden, mer kvalitativ "- Gennady, 55 år gammal.

  "Tack för receptet för att använda lökskalar från prostatit. Jag brukade tro att förutom färgningen av påskägg är skalen inte lämpliga för någonting. Faktum är en användbar produkt. Nu ska jag använda den för att förhindra prostatit och höja immuniteten "- Victor, 32 år gammal.