Huvud
Analyser

Topphemligheter om hur man korrekt utför Kegel övningar för män

Tänk i detalj hur du utför Kegel-träning för män korrekt.

Förutom vem har tänkt upp, är en liten historia

Detta utbildningssystem uppfanns av den amerikanska doktorn Arnold Kegel. Initialt var det ett mål att få bäckensmusklerna och de intima zonen till en tonus hos de som födde kvinnor och gravida kvinnor.

Efter alla dräktighetsprocedurer och sedan barnets födelse i honan blev bäckensgolvets muskler blöta. Det fanns problem med urinering, förlorade tidigare nöjen under sammansättningen.

På grund av den komplexa professor i motion dam återvände till sin forna elasticitet och tonen musklerna i din kärlek, och även gör dem mer motståndskraftig än de var innan barnet är fött.

Efter professorns död insåg man att med tanke på likheten hos den sexuella strukturen i könsområdet skulle doktorns träningssystem också vara mycket effektivt för män.

Alla plusser från konstant träning

Vad är användningen av Kegel övningar för män och resultaten efter daglig träning:

 1. ökar uthållighet i sängen och visas kontroll över en förtidig finish;
 2. förbättrar blodflödet i det ihåliga orgelet, vilket ökar dess stridsberedskap och styvhet;
 3. pumpas genom tekniken av "muskel av kärlek" kan du få mer nöje och förnimmelser i sängen;
 4. risken för prostata sjukdom, prostata adenom försvinner;
 5. förhindra risken för prostatit;
 6. eliminerar risken för sjukdomar i samband med inkontinens eller urinering;
 7. förbättra cirkulation blod i det lilla bäckenet
 8. ökad libido och kvalité av sexuellt liv;
 9. Höjningsvinkeln hos den manliga värdigheten i förhållande till kroppen återställs, det blir mer akut som i unga år;
 10. risken för utveckling av hemorrojder försvinner.

Vad är den här kroppen

Detta är huvudmuskeln i bäckenbotten och kallas för pubic-coccygeal. Det börjar i pubicområdet och slutar på coccyxens plats, därav namnet.

Andra termer och dess synonymer

 • LK-muskel;
 • membran i bäckenbotten;
 • kärlekens muskel
 • den pubic-coccygeal muskel;
 • pubic-coccygeal muscle;
 • Kegelmuskel;
 • PC-muskel.

För vilka funktioner i bäckenet är ansvarig

 1. korrekt funktion av det urogenitala området
 2. blodcirkulation i könsorganet, inflytande och utflöde;
 3. kontroll över tömningen av tarmarna.

Med tillräcklig träning uppnår bonden medveten spänning, avkoppling och imitation av tryckande rörelser i denna muskel.

Och dessa åtgärder görs när det är nödvändigt för människan, och inte godtyckligt.

Vad händer om du inte följer sin ton

flabbiness

Om du ofta sitta, inte leder en aktiv livsstil, lite drag, stöder inte tonen musklerna i bäckenbotten och träna PC muskeln, de blir slapp, och blodcirkulationen i detta område blir många gånger värre.

Dåligt blodflöde till kroppen

Då människans värdighet illa fylld med blod, det är svårt att uppnå sin kampberedskap. Och om det visar sig att uppnås kan utflödet från könsorganet, även med koalition, inträffa vid något oväntat ögonblick.

Och då börjar det allvarligt begränsa personen, för han vet inte varför erektionen försvinner.

Problem med ändtarmen

Dessutom, på grund av svaghet och slaphet i lumbosakralmuskulaturen minskar retentionstid rektal kraft.

Dålig uthållighet i sängen

En annan populär minus är oförmågan att begränsa den för tidiga finishen i sängen med en älskad och frustrerad kärleksspel. Tidigare talade vi också om sätt att hantera en snabb finish här.

För att börja studera instruktionerna om hur man gör Kegel övningar för män korrekt måste du alltid alltid hitta platsen för vår muskel.

Hur man bestämmer platsen för denna muskel

1 metod att hitta

 • När du går på toaletten lite, koncentrera dig på att se till att stoppa urinflödet. För detta spänner du alltid på samma muskel som ligger inom bäckenområdet.
 • Kom ihåg platsen för detta område, vilken typ av muskel du anstränger för att stoppa vätskan i toaletten. Det är du som behöver träna.
 • "Kram ut" resterna av strålen du tillåter också denna muskel. Prova nu upprepning liknande spänningar och kompression redan utanför toaletten.
 • Om du inte lyckades sluta jet, så tills din muskel är för svag och det finns ett större incitament att arbeta med det.
 • Liknande kompressioner som på toaletten kommer att användas av dig i sängen med din älskare för att undvika för tidig finish.

2 metod att hitta

 • När ditt sexuella organ är i kampberedskap och har maximal erektion, behöver du inducera honom börja studs. Detta kommer att ske med hjälp av stammen bara lapanniokockmuskeln.
 • Med en sådan "studsande" kan du lägga handen på skrotet för att fullt ut uppleva muskelspänningen och dess exakta position.
 • Muskeln som kontraherar, rör sig och stammar är den du söker. Det är det vi ska pumpa och träna. Utövandet av sådana hopp i framtiden är ett av svaren på frågan om hur man utför Kegels metod för män. Ta den här metoden själv. Liknande metoder för styrka som vi har beskrivit här.

Börja träna i tre steg

Vår muskel, som vi kommer att arbeta, omger prostata.

Förmågan att medvetet slappna av och stretch "Love muskler" kan du fördröja eller stoppa förväg avsluta i sängen med en favorit, samt ge dig en hel del andra fördelar, som vi skrev om i artikeln.

För detta är det nödvändigt att börja förstärka det och hålla det i gott skick dagligen.

Steg 1. Stress och avkoppling

 1. Stram kärlekens muskel med all sin kraft och behåll den i sådan spänning för 3 sekunder.
 2. Stopp komprimering, slappna av helt i 3 sekunder. Dessa två första steg är 1 cykel.
 3. Sådana cykler du behöver göra 20-30 under dagen.
 4. Gradvis, vid slutet av veckan, öka antalet cykler till 50 per dag.
 5. Du måste utföra dessa övningar varje dag i två veckor. Det är inte alltid nödvändigt att träna Kegel-träningen för män hemma, eftersom det kan göras var som helst och var som helst.

Steg 2. Lär dig att isolera från andra muskelgrupper

 1. Först kommer du att ha en tendens stammen tillsammans med lk-muskeln och andra muskler i bäckenet: skinkor, press, mage, ben, tår, muskler i ansiktet. I början kommer det att vara normalt för en nybörjare.
 2. Men din uppgift är att lära dig att komprimera och slappna av den pubic-coccygeal muskel isolerade från andra muskler. Lär dig att arbeta bara med det. Detta kommer att ge en större effekt.
 3. Det är viktigt att gradvis öka belastningen och antalet cykler när du tränar denna speciella kärlekskärl. Det är som i gymmet när du kom för att svänga. De gjorde sin norm på 15-30 minuter och lämnade sig för att vila. Allt behöver vila.
 4. Constancy - bestäm framgångsfaktorn. Bestäm ditt minimum, vilket du enkelt och utan mycket arbete utför. Och hädanefter börja gradvis öka belastningen. Det är som i gymmet. Denna typ av måttlig och daglig Kegel gymnastik för män och en uppsättning övningar för kompression och avkoppling ger sina frukter.

Steg 3. Komprimering görs längre i tid och avkoppling är kortare

 1. Nu strävar kärlekens muskel med all sin kraft och hålls i sådan kompression för 10 sekunder.
 2. Koppla av den här muskeln på 4 sekunder. Sådana första två nya steg utgör 1 ny cykel.
 3. Sådana cykler du behöver göra 20-30 på en dag och öka gradvis deras antal till 70-100 per dag.
 4. Det är möjligt att bryta övningen att utföra cykler på 2 delar: 50 på morgonen och 50 på kvällen. Till exempel, 50 när du går till jobbet på morgonen och samma kväll på vägen hemma.
 5. Det tredje steget ska genomföras inom 4 veckor. Och då behöver du bara hålla muskeln tonad, släng inte i träningspasserna, och repetera dem regelbundet och återvända till dem.

Titta på följande video om Kegels övning för män och lektioner om hur man förbättrar det.

När det gäller ökad uthållighet i sängen med en älskad man talade vi också i en annan artikel med intressanta uppenbarelser.

Efter avslutad 3 steg

När du går igenom alla 3 steg, är du redan du kan experimentera och hitta vad som fungerar bäst för dig individuellt.

Exempel på individuella preferenser

 • Någon kommer att vara bekväm att göra 2-3 lång kompression i 15 sekunder med en 2 sekunders paus mellan dem.
 • För andra kommer det att finnas en idealisk serie korta klämningar i 5 sekunder.
 • Någon kommer att använda 2-3 korta pressar (för att det ska vara enkelt och utan stor ansträngning), en paus för återhämtning, och igen 2-3 korta pressningar.
 • Vissa människor kommer att göra först om 40 mycket kort kompression som uppvärmning, och sedan 15 långa. Hur bekvämt.
 • Vissa börjar med lätt komprimering på 10-15 sekunder, och gradvis med nästa steg ökar styrkan. När de når maximal kompression, minskar de också gradvis lasten utan att gå i ett avslappnat tillstånd. Endast 3-5 steg med kompressionskraft. Med frekvent träning börjar Kegels muskler hos män vid varje steg att öka kompressionstiden.

Hur man testar styrkan hos musklerna erfarna män efter långa rutiner

 1. När du redan lär dig hur du gör din värdighet i ett spännande tillstånd lätt och utan belastning, sätter erfarna män en handduk på den.
 2. Här är din kropp redan lätt studsa med en liten handduk, draperad ovanpå. Detta kommer inte mycket att komplicera uppgiften, särskilt om du har praktiserat länge.

Det rekommenderas att du gör det med en handduk på morgonen. Återigen krävs det konsekvens. Således kommer du vara mindre benägna att ställa frågor om hur man ökar männs styrka.

Användningen av teknik i sängen för att förlänga närheten

I sängen med din favoritapplikation av tekniken för långvarig kompression av musklerna hjälper Kegel till att fördröja finishen.

 1. Spänning med maximal kraft. När du känner att en flock hästar transporteras bort i fjärran, och målet är oundviklig när tåget närmar sig sitt slut station, börjar du anstränga pubococcygeal muskel med all den maximala effekt som du har. Precis som du lärde dig under träning. Cirka 20-30 sekunder räcker, någon behöver och mer.
 2. Vet hur man känner igen tillvägagångssättet till den kritiska punkten. Vid en kritisk gräns börjar någon att rulla ögonen. I det här fallet börjar din prostata som regel regelbundet minska, sådana vibrationer uppträder i könet. Alla borde tydligt förstå omfattningen av excitationen i hans kropp och förstå början av detta kritiska ögonblick i förväg. Många har inte lärt sig att känna igen den toppen när lokomotivet bär bort, och därför frågar de ofta varför en man snabbt slutar sin verksamhet.
 3. Komprimering är bättre att börja tidigare än vanligt. Du kommer aldrig att förlora din säd, oavsett hur önskvärt och fortsätta att hålla en spänning pubococcygeal muskler, behöver du inte ge slack och inte slappna av för en sekund. Det är bättre att hålla en lång pressning i några sekunder innan det är för sent. Gör precis som nämnts i artikeln och visades för nybörjare i videon lektionen om Kegel träning för män hemma. När vibrationen stannar kan du koppla av.
 4. Dra ut vid rätt tidpunkt. Underlätta tekniken genom att det är bättre att dra ut sin värdighet och därigenom hålla pressen. Fortsätt friktion efter att de släppts och det finns inget behov av muskelspänningar.
 5. Använd små knep. Om det under övning du arbetat med pubococcygeal muskel isolering, redan en partner i sängen, kan du fuska och hjälpa sig själva omfatta andra muskler för att bevara fröet (någon ansträngande press, någon skinkor, ben, muskler i munnen, käken, eller fingrar på benen). Men det här är bara i sängen för att förlänga intimiteten. Under den utbildning som krävs för att göra komprimeringen separat från andra muskler, som beskrivs i steg 2. Det är det enda sättet att verkligen pumpar.

Om vilka subtiliteter som är glömda

1. Förväxla inte träningspraxis med den första fasen att hitta en muskel

 1. Varje gång stoppar vätskestrålen i toaletten inte nödvändigt! Detta är en metod som endast är utformad för att ta reda på var kärlekens muskel ligger i kroppen. Gäller endast vid inledning i nybörjare.
 2. Kärnan i själva tekniken är att lära sig att slappna av och komprimera denna muskel under alla förhållanden och inte bara i en toalett.
 3. När du redan har hittat och känt det, är den mycket steg-för-steg-övningen av kompression och avkoppling bäst utförd med en tom bubbla. Att det inte fanns något övertryck på prostata.
 4. Det är på toaletten att det kommer att vara lämpligt att träna Kegel-träningen för män med inkontinens efter operationen.

2. Applicera de finaste andningsandningarna

 1. Att andas bättre än magen, det måste finnas en sådan bukspray under träning. I detta fall ska luften inandas av näsan, inte genom munnen.
 2. Subtilitet av andning. Inspirationen gör vanligtvis muskelspänningen, och vid en lugn utandning är avslappningen redan klar. Förvirra inte.

3. Kompression görs i olika former och även när man går

Kanske är det lättast för en nykomling att påkalla en muskel när han ligger ner.

Men med erfarenhet och övning borde en person komma till det faktum att stressen av vilken tid som helst ska uppnås och sitta, stå och jämnt under gång. Utan begränsningar i poses.

4. Felaktig tro

 • För många okunniga människor orsakar teknikkens namn ett missförstånd eller skandal, vilket är ett stort misstag på grund av inkompetens.
 • Denna övning är för riktiga män som vill bli bättre bland andra.
 • Önskan att träna manliga Kegel övningar för att stärka bäckenbottenmuskulaturen ger dig ytterligare kunskaper i sängen, är inte inneboende i de vanliga killar.

5. När resultaten är synliga

Beroende på hur mycket muskeln försvagades först före början av alla metoder, kommer resultaten fram till följande termer:

 • 1-2 månader;
 • eller om ett halvt år (om membranet i bäckensgolvet var initialt särskilt svagt).

Till exempel finns det förändringar i sängen när det gäller muskelpumpning och uppskjutning av för tidig finish

Det bestäms mycket av din uthållighet och önskan att ta itu med problemet vid roten. Det viktigaste är att inte ge upp och ge tid varje dag att utveckla sig själv.

Lobkovo-coccygeal muskel hos män

Den pubic-coccygeal muskel hos män är ofta underskattad. Men det är hon som är ansvarig för rytmiska sammandragningar under samlag och orgasm. Den ligger mellan testiklarna och anusen, som ligger mellan pubis och coccyx. Därför, och dess andra namn, förkortad - LC-muskeln. Det är också ofta möjligt att hitta namnet på lnnococcyge-muskeln.

Undersökning av muskelvävnad

Utvecklingen av PC muskeln forskningen är relativt ny på grund A.Kegelyu forskare som först beskrevs, som är en muskel, dess funktion, effekter på samlag, penisstorlek, och viktigast av allt, motion, hur man pumpa bäckenbottenmuskulatur. Men under studien upptäckte Kegel att musklerna i den pubic-coccygeal regionen positivt kan påverka människors reproduktiva system.

Nya studier av denna zon genomfördes av en grupp australiensiska forskare som direkt kopplade till bildandet av LK-muskler med stressmotståndet hos kroppen och hjärnaktiviteten. Motionera regelbundet intim område med hjälp av de populära taoistiska övningar, eller Kegel komplex, kan du "stänga av" vissa grupper av celler, som framkallar stress tillståndet i organismen som helhet. Tack vare detta aktiveras nya webbplatser, vilket hjälper en man att förbättra sin effektivitet.

Positiva egenskaper hos träningen

Det är användbart att träna och pumpa upp den pubic-coccygeal muskeln. De främsta fördelarna för män är förlängningen av samlag och förstärkning av penis. Det finns dock många andra positiva aspekter av sådana övningar:

 • Förebyggande av olika patologier i bäckenorganen. Coaching PC muskeln man förbättrar blodcirkulationen på denna plats och förhindrar stagnation, vilket ofta kan utlösa utvecklingen av prostatacancer sjukdom, hemorrojder, inkontinens.
 • Den hormonella bakgrunden stabiliseras. Genom att förbättra blodcirkulationen är produktionen av hormoner i testiklarna stabilare, testosteron träder in i kroppen jämnare.
 • Förbättring av styrka. En positiv effekt observeras igen på grund av den aktiva blodcirkulationen i det lilla bäckens organ. Under en erektion sker fyllningen av penis med blod helt, vilket gör erektionen märkbart hårdare. Du kan också ofta märka att den upprätta penisen ändrar lutningsvinkeln.
 • Förändring av orgasmens kvalitet. LK-muskeln är direkt ansvarig för orgasmiska sammandragningar, ju ju mer det utvecklas, desto ljusare blir det orgasmen.
 • Kontroll av utlösning. Oftast bereddar detta män att man tillämpar det utvecklande komplexet av övningar för lackmaterial. Behandlingen av bäckensgolvsmusklerna påverkar direkt samlagets varaktighet. Möjligheten att godtyckligt slappna av den pubic-coccyx-muskeln hjälper en man att avsevärt förlänga handlingen. Vissa tekniker hjälper till att uppleva flera orgasmer, som ofta beskrivs i de taoistiska lärorna.

Hur man hittar LC-muskeln

Ofta förekommer förkortningarna av detta område ofrivilligt och undermedvetet. Men för att kunna lära sig att kontrollera dessa minskningar är det nödvändigt att veta exakt vad som ska fungera och vilket område som ska träna. För att förstå exakt hur muskelkontraktionen och var den ska ligga finns det två sätt.

Lobkovo-coccygeal muskel hos män

Den mest populära är avbrottet av urinering. För att behålla och avbryta strålen används LC-muskeln och spänns. För att hitta denna muskel, under urinering, är det nödvändigt att placera ett finger mellan anus och testiklar, avbryta strålen, du kan se att området mellan dem är ansträngt. Detta är samma pubic-coccygeal muskel.

På annat sätt är det möjligt att upptäcka LK-muskeln under en erektion. Det räcker att försöka lyfta penis, för denna rörelse motsvarar också den ökända muskeln.

Så här gör du övningarna korrekt

Det är väldigt viktigt att vara uppmärksam inte bara på kvantiteten utan även på kvaliteten på de utövade träningarna och att kontrollera deras intensitet. Det är inte nödvändigt från början att uttömma dig med långa övningar och flera tillvägagångssätt. En utbildad organism kommer att låta dig veta hur mycket intensiv träning han behöver. Det finns också flera grundläggande regler som hjälper till att uppnå ett snabbt resultat:

 • Regelbundenhet. Det är mycket viktigt att utföra övningarna dagligen. Det kommer att vara tillräckligt att ge dem 15 minuter på morgonen och på kvällen innan du lägger dig så att resultatet inte behöver vänta. Om du tränar på ett slumpmässigt sätt kommer inget sådant resultat att ge något resultat.
 • Utbildningsfrekvens. Det är nödvändigt att träna övningarna i din dagliga rutin på ett sådant sätt att flera tillvägagångssätt utförs flera gånger om dagen.
 • Rätt andning. Varje fysisk träning kräver en korrekt andning för att uppnå maximalt resultat så fort som möjligt. Undantag är också träning för den pubic-coccygeal muskel. Alla andetag och andning bör vara knutna till någon fas av motion (spänning eller avkoppling). Det är viktigt att förstå hur man arbetar mer bekvämt och att upprätthålla detta träningssätt.
 • Isolering av muskel. För att LK-muskeln ska kunna utvecklas snabbt är det nödvändigt att "isolera" det från resten av kroppen. Med andra ord, om LC-muskeln är stressad, ska alla andra muskler i processen inte delta. Detta är nödvändigt för att utveckla maximal kontroll över småbäckens muskler.
 • Ett annat obligatoriskt föremål för kvalitetsutbildning bör vara en väl valda uppsättning övningar. Det finns flera liknande träningssystem. Det är viktigt att välja den som inte orsakar något obehag i prestandan.

Grundläggande övningar

Även de mest grundläggande teknikerna för utveckling av manlig LK-muskel kan delas in i två grupper: grundläggande och extra. Först måste du behärska basalen, och sedan gå vidare till de ytterligare, som är en mer komplex variant.

Efter att ha bestämt var muskeln är belägen, och har lärt sig att spänna den, kan du fortsätta till en mer komplex träning. Det är nödvändigt så mycket som möjligt att spänna muskeln och slappna av 10 gånger. Det genomförs i 2-3 tillvägagångssätt. Med tiden kan mängden ökas, men endast om detta inte påverkar prestandans kvalitet.

Till ytterligare övningar ingår olika modifieringar av de grundläggande. Till exempel håller musklerna i ett stressat tillstånd i 3 sekunder och sedan slappna av. Upprepa 10 gånger för 2-3 tillvägagångssätt. Det är också möjligt att utföra en högspänningsspänning hos pubic-coccyge muskeln.

De svåraste anses vara styrkor. De utförs med en upprörd penis, som måste lyftas med hjälp av det lilla bäckens muskler. Att belasta penisen kan du använda en handduk, med tiden behöver du öka vikten. Vikten på medlemmen kommer att stimulera muskels utveckling och stärka dem.

Överbelast inte och gör fler tillvägagångssätt

Huvudregeln för någon utbildning är avsaknaden av obehag. Överrätta inte och genomföra fler metoder än vad du behöver på en viss nivå. Detta påverkar inte resultatet på något sätt och kommer inte att påskynda framträdandet av framsteg. Utbildningen ska vara systemisk och modererad.

Har du allvarliga problem med POTENTIAL?

Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • trög erektion
 • brist på lust
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Känslan att öka är möjlig! Gå till länken och ta reda på hur experterna rekommenderar att du behandlar.

Gymnastik Kegel för män för bekkenbottens muskler

Gynekolog Arnold Kegel talade först om vikten av övningssystemet utvecklat av honom 1948. Ursprungligen var det avsett för kvinnor som upplever problem med urininkontinens, med livmoder prolaps och andra åkommor i det urogenitala systemet. Det visade sig dock att övningarna är lämpliga för män som vill förhindra impotens.

Gymnastik Kegel för män syftar till att stärka och stärka flexibiliteten i bäckens golvmuskler. Detta är en hel grupp muskler som hjälper till att hålla dina inre organ på plats, vilket inte tillåter dem att flytta in i skrotet. De utför också ett antal viktiga funktioner ur medicinsk och sexuell synvinkel.

 • Gymnastik Kegel för män kan rekommenderas för förebyggande av hemorrojder efter operation på prostata eller som ett sätt att förbättra kontrollen av blåsan.
 • I huvudsak bidrar övningarna som utvecklats av Kegel till flödet av urin och penisrörelse. De kommer inte bara att stärka musklerna, men kommer också att öka blodflödet i ljumskområdet. Men en full erektion beror väldigt mycket på blodflödet.

Dessutom har Kegel gymnastik inga negativa bieffekter. Det interagerar inte på något sätt med mediciner eller andra droger som du använder.

Kegel övningskomplex och dess användbarhet

Du kan dra nytta av Kegels träningskomplex om:

 • Lider av urininkontinens eller avföring.
 • Observera att dropparna i urinen fortsätter att "oser" från penis efter urinering - vanligtvis efter att du lämnar toaletten.
 • Upplever svårigheter med erektion.

År 2005 publicerade BJU International resultaten av en studie där 55 män över 20 år deltog. De hade erektil dysfunktion i sex månader eller mer.

Efter sex månaders regelbundna Kegel övningar och livsstilsförändringar (förbättrad kost och motion) såg cirka 75 procent män en förbättring av erektionen.

Att göra Kegel övningar i fem minuter, två eller tre gånger om dagen, kommer du förmodligen se en signifikant förbättring av din förmåga att kontrollera urinflödet. En annan bonus: Kegel övningar kan också hjälpa dig att få en ljusare och starkare orgasm, hjälpa till att återställa styrkan. De kan utföras när som helst, under resten och ens kör bil.

Kegels träningssystem: utföringsstadierna

Kegels träningssystem är lätt att göra, när du förstår vilka muskler du behöver använda.

Ett av de enklaste sätten att hitta rätt muskler (de kallas pubic-coccyx-muskelgruppen med namnet på huvudmusiken):

 • Placera en eller två fingrar bakom testiklarna, tryck inte på dem.
 • Tänk dig att urinera och försök att stoppa strålen genom att klämma på den inre muskeln. Detta kommer att vara den pubic-coccygeal (LC) muskeln. Om du tittar i spegeln ser du att när muskeln är komprimerad, ändras penis och testiklar något.

Ett enkelt sätt att träna LC-muskler ges under urinering. Så här:

 • I mitten av urinering, försök att stoppa eller sakta urinflödet. Gör en infälld rörelse istället för att trycka. Samtidigt verkar det som att urinröret är lite "indragen".
 • Stram inte musklerna i skinkorna, benen eller magen, håll inte andan. Om du kan sakta eller stoppa urinflödet, är träningen framgångsrik.
 • Först kan du inte klara av att stoppa urinflödet. Det betyder att LK-muskeln inte är tillräckligt stark. Håll bara träning och det kommer att träna.
 • Vissa män drabbas av LK-muskeln och föreställer sig att de försöker stoppa gasens passage. Detta ger obehagliga känslor.

Hur man utför ett Kegel träningssystem för män:

 • Långsamt spänna LK-muskeln och räkna till fem.
 • Det är inte nödvändigt att hålla fingrarna på muskeln, det ska känna sig inuti kroppen.
 • Långsamt slappna av muskeln och räkna till fem.
 • Upprepa 10 gånger.
 • Utför träningen dagligen, tre gånger om dagen.
 • När du börjar träna kan det vara lättare för dig att göra den ljuga träningen, så att musklerna inte "kämpar" med gravitationen. Dessutom tycker vissa män det lättare att spänna sina muskler i bara två till tre sekunder.
 • Gradvis öka tiden för lektionerna. Om några veckor borde du kunna sträcka muskeln i 10 sekunder. Och helst - upp till 30 sekunder.
 • När bekkenbottens muskler blir starkare, försök att göra Kegel övningar, sitta, stå eller gå.
 • Klipp bäckenbottenmusklerna precis före och under en aktivitet som sätter på buken (nysning, hosta, skratt eller tyngdlyftning).
 • Under en erektion skärpa muskeln så att penis "hoppar".
 • Skärning av denna muskel under sex stöder du inte bara en erektion utan kan också förhindra för tidig utlösning.
 • Kom ihåg: Stör inte benen, skinkorna eller bukmusklerna, gör Kegel träning.

För att se resultatet av någon övning tar tid, så ha tålamod. En bra regim för träning Kegel - tre "tillvägagångssätt" per dag (morgon, eftermiddag och kväll). En månad senare kommer du märka att du bättre kan kontrollera blåsan. Dessa övningar är också lämpliga i den sexuella sfären.

Om du inte ser några förändringar inom 30 dagar har du kanske inte hittat rätt muskler för Kegel övningar. Konsultera med urologen. Han kan ge dig råd om hur man hittar och framgångsrikt använder rätt muskler.

Lobkovo-coccygeal muskel hos män

Även i gamla tider märkt att män med avancerad bäckenbottenmuskulatur orgasm ljusare samlag längre och sjukdomar i det urogenitala systemet finns mindre ofta. Moderna forskare har bekräftat att utbildad bäckenbottenmuskulatur man måste vara särskilt om han är över 35 år. I det tjugonde århundradet, utvecklade Dr Kegel och testat system av mekaniska övningar för intima muskler ligger i blygdområdet på svanskotan och pungen, genom vilken det var möjligt att förhindra utvecklingen av urininkontinens. Tack vare dem kan männa självständigt stärka den intima muskulaturen för förebyggande eller botande ändamål.

Våra läsare rekommenderar

Vår konstanta läsare blev av med problem med styrka genom en effektiv metod. Han kollade på sig själv - resultatet av 100% - fullständigt bortskaffande av problem. Detta är en naturlig botemedel baserad på örter. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. En giltig metod.

Fördelen med träning av pubic-coccygeal muskel

Full sexuell aktivitet är den viktigaste delen av varje människas liv. De flesta representanter för det starkare könet beräknar inte ens att deras sexuella mättnad beror på hur utbildad den pubic-coccygeal muskel är. LK-muskelens roll är enorm - den är associerad med prostata, som är ansvarig för den manliga potensen. Den pubic -okokala muskeln reglerar graden av muskelkontraktioner under orgasm eller under penisaktivitet. Denna muskel tillåter inte bäckens organ att sjunka och håller dem i en ton.

Män som av vissa skäl spenderar mestadels tid sitter, LK-muskeln försvagar, förlorar sin elasticitet och atrofier på grund av inaktivitet. Efter involutionen av den pubic-coccygeal muskeln börjar utelämnandet av bäckenet, med den efterföljande försvagningen av sexuell lust och styrka. Följaktligen utvecklas följande brott:

 1. gradvis minskning av sexuell lust;
 2. fouling med fettvävnader från LK-muskeln;
 3. dysfunktion av kolhydrat-lipidbalans;
 4. minskning av produktionen av hormon testosteron.

Det är viktigt att förstå att sexuella aktiviteter inte minskar omedelbart, men efterhand kan en man inte känna igen degenerativa processer i bäckenorganen. Dessutom sker atrofien av LK-muskeln nästan alltid smärtfritt, men nu är framtida sjukdomar i kroppen födda. Det enda sättet att förhindra obehagliga konsekvenser är daglig träning av skötselkroppsmuskler.

Med den regelbundna prestationen av speciell gymnastik kommer mannen att ha följande positiva effekter:

 1. Mekanisk skapande variabel interfolie påkänning / avslappning av musklerna i svanskotan och pubis, dispergerar stagnerande processer, som är orsakerna till vissa sjukdomar (prostatit, adenom, uretrit, hemorrojder, dålig erektion).
 2. En ökning av blodcirkulationen leder till en ökning av mannens uppförande och ett förlängt samlag.
 3. På grund av att LK-muskeln är direkt relaterad till styrkan och kraften hos orgasmiska känslor leder träningen till en ökning av sexuell njutning.
 4. Normalisering av den manliga hormonella bakgrunden beror på det faktum att testiklarna börjar stabilt producera testosteron i den erforderliga mängden.
 5. Utbildningen av LK-muskeln gör att du kan kontrollera ejakulationen, och med viss färdighet börjar du träna flera orgasmer med funktionen av fördröjd utlösning.
 6. Behandling av enuresis och andra sjukdomar i samband med åldersrelaterade förändringar hos män.

Var hittar man pubic-coccygeal muskel

Det finns två sätt att självbestämma LK-muskeln hemma:

 1. När diures, är det nödvändigt att fördröja ström av urin, medan fingret av den fria handen famla mellan anus och pungen utbuktning muskeln, vilket är blygd-svans.
 2. Omedelbart under utlösningen är det i denna muskel att det blir spasmer och spänning, även före utlösning eller med stor upphetsning, kommer en man att känna klåda i detta område.

Efter det att LC-muskeln detekterats är det nödvändigt att komma ihåg placeringen av sin plats för att hålla koll på framsteg från träning.

Det grundläggande komplexet av övningar

Huvudvillkoren för framgångsrika lektioner är att träna 3-4 gånger om dagen, börja träna bättre på morgonen och sluta på natten. Alla tillvägagångssätt görs samtidigt. Tekniken för att pumpa LK-muskler är villkorligt uppdelad i 2 steg: huvud- och kompletterande. Grundkomplexet är självförsörjande, men om en man behöver förbättra effekten, ta med ytterligare övningar. Kärnan i gymnastiska övningar och positioner är LK-växelns spänningar och avslappning. Det extra komplexet är variationer av huvuddelen, men med små skillnader. Förstärkning av muskler kan göras var som helst: på jobbet, promenader, i transporter eller hemma.

Sluta urinera

Den allra första och viktigaste övningen kommer att vara en kontrollerad avbrytande av urinering. Det är enkelt, men det är med att behärska denna enkla teknik att ett komplex av träning börjar hemma. Dessutom kan det utföras med alla uppmaningar att urinera. Kärnan i träningen är det under urinering med ansträngning att stoppa urinströmmen och göra det flera gånger för 1 procedur. Oförmåga att avbryta flödet och stanna i detta tillstånd i minst några sekunder talar om en underutvecklad LC-muskel. Tack vare denna metod börjar bildandet av en elastisk och utbildad LC-muskel.

Om man efter flera förfaranden känner smärta i perineum, testiklar eller coccyx och ett obehagligt syndrom inte går bort inom 2 veckor, bör du kontakta din läkare. Sådana symtom kan indikera allvarliga patologiska störningar som kräver medicinering.

Efter att du har masterat denna övning kan du börja mer komplex eller lägga till andra element.

spänning

Efter att man har behärskat den första träningen och lärt sig känna LK-muskeln direkt, är det värt att gå vidare till det viktigaste - växlande spänningar och avslappning i musklerna. Utbildningen av pubic-coccygeal muskel för någon man beror inte på antalet upprepade övningar, utan på kvalitet. Huvuddelen i dessa övningar är muskelkontraktionskraften. När muskeln utvecklas bör du öka belastningen. Gör 1-5 repetitioner.

Spänningshållning

Utför träningen på samma sätt som den föregående, endast under extrem spänning, det är nödvändigt att hålla staten i 3 sekunder, bara sedan slappna av. Senare kan du öka retentionstiden till 5 eller flera sekunder.

När du utför det måste du noggrant övervaka att endast den pubic-coccygeal muskeln är involverad, och inte musklerna i anus, pressen eller bäckenorganen. Effekten av hela komplexet beror på detta.

blinkande

Det är nödvändigt för att, i snabb takt, att påkänna och frigöra musklerna. Lektion kräver viss färdighet, men så småningom kan de behärskas och gradvis ta upp till 10 minuters klasser.

Ytterligare övningar med viktning:

 1. På en upphetsad medlem skär du vävnaden och studsar rörelserna med orgelet och försöker lyfta penisen så högt som möjligt. Med tiden kan handduken vara delvis eller helt våt. Utför tio gånger i 1-3 steg.
 2. Även om det i denna övning, och inte använder belastning, anses det vara det svåraste. Under samlag, bör man en gång kände prostata pulse och en reflex sammandragning av ringmuskel av anus, börjar svårt att komprimera och dekomprimera LK-muskeln. Övning är svår eftersom det är mycket svårt för en man att kontrollera processen omedelbart före utlösningen. I fallet om det är omöjligt att snabbt hitta och starta ett träningspass, ta ut kortsiktiga tillåtna penis från slidan, lite tidigare med förbättrade tränings intima muskler, och sedan fortsätta den sexuella akten. Med tiden kommer lektionen att sluta vara svår, och orgasmen kommer att upprepas utan ansträngning.

Allmänna rekommendationer för övningar

Anatomi hos en man är ordnad på ett sådant sätt att det är bättre att inte göra mer övningar, utan att göra mer intensivt och bättre. I vissa fall räcker det med att repetera flera övningar regelbundet och resultatet kommer snabbt.

Om du följer de följande reglerna kan effekten uppnås snabbare utan stor ansträngning, nämligen:

 1. Att arbeta med intima muskler försöker bara använda henne, och om du hittar en stram press eller skinkor, slappna av dem maximalt och agera direkt på pubic-coccyx-muskeln.
 2. Andning ska vara smidig, inte nedslagen, inandning och exhaling smidig växlande och konsekvent med spänning och avkoppling.

En man som självständigt själv måste bestämma andningsordningen, styrd av personlig komfort. Till exempel vid inandningsspänning och vid utandning - avslappning eller vice versa.

 1. Att hålla sig till träningsplanen är också strikt individuellt, det är bekvämt att börja tidigt på morgonen, fortsätta till lunch och innan du lägger dig och slutför den dagliga proceduren, men det är enligt eget gottfinnande och personliga preferenser.
 2. Följ träningsordningen, utan att ändra övningssekvensen.
 3. Det totala antalet träningar - ska vara minst 2 gånger om dagen, men inte mer än 6 gånger.
 4. Om du har ont måste du konsultera en läkare.

Komplexet av övningar för utbildning av pubic-coccygeal muskel är ganska säker, men har fortfarande vissa kontraindikationer, nämligen:

 • akut, kronisk inflammation i bäckenorganen eller prostata;
 • onkologiska sjukdomar;
 • hypertoni eller hypotension
 • postoperativ period.

I avsaknad av kontraindikationer anses hela komplexet säkert med korrekt överensstämmelse med tekniken. De första resultaten efter dagliga, korrekt genomförda träningar kommer i 1 månad. I vissa fall kan det förekomma lite tidigare eller senare, beroende på organismens individuella egenskaper och graden av beredning av mannen. Vanligtvis, efter 30 dagar, problem med kraftstopp kommer erektionen snabbt, och samlaget ökar betydligt. På grund av den utvecklade muskelvävnaden i pubis och coccyx blir orgasmer mer levande och långvariga. Problem med enuresis försvinna gradvis om sjukdomen var associerad med ålder, snarare än med smittsamma infektioner. Fördelarna med en uppsättning övningar för pubic-coccyx-muskeln är avgörande, och övningarna kräver inte mycket tid och energi. Om så önskas kan en man utföra dem var som helst, allt beror på personlig komfort och kontraindikationerna för proceduren är minimala.

Har du allvarliga problem med POTENTIAL?

Har du problem med erektil dysfunktion? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte?

Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • trög erektion
 • brist på lust
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Känslan att öka är möjlig! Gå till länken och ta reda på hur experterna rekommenderar att du behandlar.

En uppsättning övningar för träning av muskelceller hos män. VIDEO

Dessa övningar måste göras för varje man efter 30 år. Detta kommer att rädda honom från ett antal manliga sjukdomar. Publicerad på webbplatsen imbf.org

VAD ÄR ANVÄNDNINGEN AV LOBBISK RÖKT MUSKEL?

 • Förebyggande av ett antal sjukdomar. Den primära orsaken till patologier i bäckenorganen är blod stasis, vilket leder till sjukdomar såsom prostatit, prostata adenom, uretrit, hemorrojder, inkontinens och mer. Regelbunden motion av LC-muskeln förhindrar stagnation av blod i detta område och har en terapeutisk effekt.
 • Förbättra styrkan. På grund av att blodcirkulationen i könsorganet förbättras bidrar det till en mer uttalad och stark erektion. Fyllning av penis med blod blir mer komplett, vilket bidrar till hårdheten i erektionen. En ökning av lutningsvinkeln hos den upprätta penisen kan också observeras.
 • Förbättra orgasmiska känslor. LK-muskeln är ansvarig för rytmiska sammandragningar i bäckenregionen under orgasmen. Utvecklingen av pubic-coccyge muskler hjälper till att öka orgasmens känslor: det blir ljusare och varar längre. Detta noteras av alla män som övar speciella övningar.
 • Förbättring av hormonell bakgrund. Eftersom träningen av LC-muskeln främjar bättre cirkulation i bäckenorganen, förbättras också aktiviteten hos de "fabriker" som producerar könshormoner-testiklarna. Som ett resultat kan man förvänta sig att förbättra syntesen av ett så viktigt hormon för en man som testosteron.
 • Kontroll av utlösning. Det finns tekniker för att kontrollera den pubic-coccygeal muskel, som kan lära en man att förlänga samlag. Men för att lära sig denna teknik är det nödvändigt att först ha en välutbildad LC-muskel och för det andra att ha kunskap om teknik som gör det möjligt för en man att uppleva flera orgasmer. Detta kan läsas i detalj i Mantaka Chias bok "Taoistiska hemligheter av kärlek". Det finns också en teori om att överdriven muskelspänning under könet, framkallar för tidig utlösning. Du kan hitta råd för att slappna av pubic-coccyx muskeln så mycket som möjligt under sexuell kontakt.

Hur upptäcker du överkryddt muskulatur?

Metod nummer 1. Ett av de enklaste sätten att upptäcka den pubic-coccygeal muskeln är att hålla strålen vid urinering: placera fingrarna mellan testiklarna och anusen, tillfälligt avbryta strålen. Vid tillfället av avbrott är LC-muskeln spänd och förblir spänd medan urinering är försenad.

Metod nummer 2. Under en erektion gör studsrörelser med penis och försök att lyfta upp det. För denna rörelse är ansvarig för LC-muskeln.

UTBILDNING AV DEN LOBBISKRUKADE MUSKELEN

Övningar för LC-muskeln är indelade i två moduler: primär och kompletterande. Du måste starta körning från huvudmodulen. Den grundläggande uppsättningen övningar är självförsörjande, eftersom spänningen och avkopplingen av den pubic-coccyge muskeln är grundprincipen i sin träning. På denna princip byggs de återstående övningarna, som bara är en variation av övningen "Stress av LC-muskeln".

Övning sker 2-3 gånger om dagen (helst på morgonen och kvällen). Fördelen med övningar, som syftar till att skärpa PC muskeln är att de kan utföras var som helst och i vilken position som helst (men bekvämare fortfarande sittande): i kollektivtrafiken, på jobbet, utan att få upp från skrivbordet, i kön, och så vidare..

Den grundläggande komplexen av övningar

Övning 1: "Stoppa strålen"

Det enklaste sättet att träna din LK-muskel är att stoppa strålen under urinering. Du kan göra det varje gång du går på toaletten eller flera gånger om dagen. Oförmågan att stoppa flödet mitt i urinering, och sedan återuppta det, talar om svagheten hos pubic-coccyge musklerna.

Att stoppa urinering under de första tiderna kan orsaka viss smärta, vilket är normen. Efter ett tag måste det passera. Om du efter en lång övning (flera veckor) kvarstår, bör du noga rådfråga en läkare.

Utför från 2-3 stopp per en urinering. Övning "Jetstopp" är den grundläggande träningen och kan användas i början av träningsbanan eller som en extra övning för mer allvarliga övningar. Efter att du bekantat dig själv och bestämt utförandet av denna övning, gå vidare till mer kraftfulla tekniker för träning av LC-muskeln.

Övning 2: "Spänning av LC-muskeln"

När den första träningen är bemästrad, och du har lärt dig att känna din pubic-coccygeal muskel så att du kan spänna den i isolation, gå till den grundläggande träningen som direkt tränar LC-muskeln.

Motion: så mycket som möjligt, spänna och slappna av pubic-coccyx muskeln. Försök att uppnå en isolerad spänning av LC-muskeln utan stress av andra delar av kroppen, speciellt musklerna i det lilla bäckenet. I tekniken att utföra träningen är kvalitet viktigt, dvs styrkan i muskelkontraktionen, och inte mängden.

Gör 1-3 närmar sig 10 gånger. Öka kompressionskraften och antalet repetitioner över tiden.

Förutom huvudkomplexet, var uppmärksam på en uppsättning övningar för att öka styrkan.

YTTERLIGARE KOMPLEKS AV ÖVERVAKNINGAR

Övning 3: "Retention av muskelspänning"

Utförande: Håll spänningen i LC-muskeln i 3 sekunder och slapp sedan av den i 3 sekunder. Som i föregående övning spelas nyckelrollen här av kompressionskraften, snarare än varaktigheten och antalet repetitioner. När du tränar, öka retentionstiden i LC-muskeln. Vila tiden är lika med tiden för arbetsmetoden, dvs om spänningen varade i 5 sekunder, kommer avkopplingen att vara densamma.

Gör 1 tillvägagångssätt 10 gånger. Öka styrkan och varaktigheten av komprimeringen med tiden.

Övning 4: "Högspänningsspänningen i muskelcellerna"

Övning: Så snart som möjligt spänna och slappna av pubic-coccyx muskeln. Här, liksom i andra övningar, är spänningskvaliteten snarare än hastighet eller kvantitet viktigt.

Gör 1-3 uppsättningar av 20 gånger.

Övning 5: "Lyft vikter med LC-muskeln"

Alternativ träning, som låter dig träna LC-muskeln med belastning. Övning utförs med en upprörd penis, för detta sätter en handduk på den och fungerar som studsande rörelser, försöker lyfta handduken så högt som möjligt. När du tränar måste du öka vikten på vikterna, till exempel, du kan suga upp en handduk etc.

Alternativ medicin

Kontrollerar ejakulation. Övningar för män

Många representanter för det starkare könet i åratal "svänger" sina biceps för att ha en stark och vacker kropp. Men det finns en annan muskel som vi behöver så mycket som resten. Denna muskel kallas lonococcygeal eller LK-muskeln. Det är en grupp bäckenmuskler som förbinder skönhetsbenet med coccygeen. LK-muskeln bestämmer i stor utsträckning vår sexuella förmåga. Ju starkare det är, desto starkare är erektion, desto djupare orgasmen och desto effektivare är det att ejakulationen hålls fast. Kort sagt, denna underbara muskel kan fungera som en broms som kan stoppa utlösningen.

Att känna lobno-coccyx-muskeln är lättast i perineum, mellan testiklarna och anusen. Detta är samma muskel som du hindrar urinering när det inte finns någon toalett i närheten. Med hjälp av henne, tömmer du urblåsan, skjuter ut de sista dropparna urin.

LK-muskeln är också ansvarig för rytmiska sammandragningar i bäcken och anus under orgasmen, som bestämmer djupet av orgasmen. I dessa sammandrag, deltar prostata också (när prostata krymper, kör en rysning över hela kroppen

JlK-muskeln förbinder skönhetsbenet med sakrummet

eller frossa). Genom att lära sig att skära LK-muskeln runt prostata kan du förhindra utlösning och förbättra orgasmiska känslor. Nedan citerar jag övningar för LC-muskler som gör att du kan uppnå detta.

Det enklaste sättet att upptäcka och förstärka LK-muskeln är att medvetet sluta urinera genom att dra ihop bäckensmusklerna. Avbrytandet av urinering är den första handlingen att kontrollera din kropp som du har behärskat medan du fortfarande är ett barn. Nu kommer du att förbättra din förmåga att kontrollera urinering, vilket i framtiden kommer att tillåta dig att kontrollera utlösning.

1. När du är väldigt nära att urinera, ta andan på dina tips och om du behöver det, lägg händerna i väggen.

2. Andas långsamt och tvinga urin ut, knyta tänderna och dra upp din gren.

3. Inhale och pressa LK-muskeln att avbryta urinflödet.

4. Andas och fortsätt urinering.

Upprepa träningen 3 till 6 gånger eller tills blåsan är helt tömd.

Öva denna övning när du urinerar. Men skynda inte, vara konsekvent. Börja med små, och sedan gradvis öka träningsintensiteten. Övning anses mästare om du kan stoppa urinering vid maximal intensitet av strålen.

Först under stoppet av urinering kan du känna en liten brännande känsla. Detta är normalt. Liksom alla andra muskler kommer LK-muskeln att reagera initialt på ovanliga belastningar med mild smärta. Om du efter flera veckors träning inte försvinner, kan du dock ha någon form av infektion, och innan du kan fortsätta övningarna måste du bli av med den.

Jag rekommenderar att du ökar träningen med en övning som syftar till att träna LC-muskeln. Så du uppnår snabbt det önskade resultatet. Övning är ganska enkelt. Det kan göras var som helst - hemma, i transporter, på arbetsplatsen, på ett produktionsmöte, vid ett tråkigt affärsmöte...

1. Acceptera en position som är bekväm för dig och slappna av.

2. Ta djupt andetag och koncentrera dig på LK-muskeln.

3. Vid utandning komprimera LK-muskeln medan du spänner musklerna runt ögonen och munnen [4]. För att spänna musklerna runt ögonen behöver du bara skona, och för att skära musklerna runt munnen är det tillräckligt att göra en sugrörelse.

4. Inandning och slappna av genom att koppla av LC-muskeln och musklerna runt ögonen och munnen.

Upprepa övning 9-36 gånger, spänna musklerna vid utandning och koppla av dem under inspiration. Under träningen andas djupt, underdelen av buken.

Övning ska utföras 3-5 gånger om dagen, ju oftare desto bättre.

För att kontrollera utlösningen behöver du bara lära dig hur du styr din andning. Rytmen av andning bestämmer hjärtfrekvensen: Ju snabbare du andas, ju oftare slår ditt hjärta och vice versa. Under orgasm, andning och puls ökar, så genom att lära sig sakta ner och fördjupa dina andetag, kommer du att kunna styra sin upphetsning och njuta av orgasmer utan utlösning. När du är på randen av utlösning kan du bara få förmågan att andas djupt och sakta ner ditt hjärtslag. Dessutom kan djupandning hjälpa dig att hantera din sexuella energi, vilket i sin tur öka orgasm och minska spänningarna, först uppstår när förseningen utlösning.

Djup andning uppträder endast vid andning av underlivet. Så du andades i tidig barndom. Följande övning låter dig komma ihåg denna typ av andning. De som är engagerade i pranayama kan inte göra den här övningen.

1. Ta en bekväm sittställning och slappna av axlarna.

2. Sätt båda händerna på buken, precis under naveln.

3. Ta ett djupt andetag med näsan så att din mage spontant sticker framåt, som om du bara haft en god måltid. Jag drar uppmärksamheten: I detta och andra övningar försöker du snusa näsan. Passerar genom näsan, luften städas och värms upp. Om du andas in i munnen, absorberar du kall och obehandlad luft, som absorberas av kroppen mycket värre. Du kan andas ut genom näsan och genom din mun.

4. Koppla av bröstet och andas ut med lite ansträngning så att magen är så nära som möjligt till ryggraden. På så vis borde du känna hur din penis och testiklar är lite dras upp.

5. Gör 9-36 sådana andningscykler.

Den totala träningstiden bör vara cirka 15-20 minuter per dag.

Så du tränade L K-Mitttttt och behärskade underlivets andning. Vad är nästa? Och då kan du försöka styra utlösningen. Först är det bättre att göra det själv, utan en partner, eftersom du inte behöver titta på spänningen hos en kvinna och oroa sig för hur man inte kan avbryta hennes orgasm.

1. Smörj termen med petroleumgel - fett ökar känsligheten och hjälper till att engagera sig i självtillfredsställelse längre.

2. Njut av dig själv, som du vill, med fokus på din spänning. Titta på hur den gradvis byggs upp, notera darrningen vid penisens botten, erektionsstadiet, andningsändringar och puls.

3. Så snart du känner att du närmar dig ejakulation, sluta, andas och

Kompression av huvudet och botten av penis hjälper till att förhindra utlösning

Lätt pressa LK-muskeln. Du kan också pressa huvudet eller basen av penis (se figur), men kontrollen av andning och LC-muskeln är en effektivare metod.

4. Fortsätt stimulering av penis, igen närmar sig utlösning och känna orgasmiska sammandragningar. Försök att stanna i sammandragningsfasen innan du når utlösning. Notera intern uppmärksamhet på ofrivilliga sammandragningar av prostata och anus, som uppträder under orgasmen. Kom ihåg att dessa skärningar först kommer att märkas av dig som en serie korta orgasmer och först då, som övning, kommer skillnaderna mellan dem och orgasmer åtföljda av ejakulation att försvinna. Men skynd dig inte, allt har sin tid.

5. Stanna efter en serie korta orgasmer utan utlösning. Du bör känna dig lugn, livskraftig och en ökning av styrka, och inte dåsighet, som i samlag, kumulativ utlösning. Kanske kommer du även att känna en liten skakning eller stickning över hela kroppen - det raser din sexuella energi, och könsorganen börjar att flytta in i en orgasm i hela kroppen.

Efter att ha behärskat den givna övningen, försök att hålla ut en utlösning under sexuellt intyg eller agera med partner, men gå inte i cykler i den eller det här. Om du känner att du står bakom den "kritiska punkten", lugnt ejakulera och ha kul. Det visade sig inte att hålla tillbaka fröet den här gången - det kommer definitivt att bli nästa. Dessutom kan du lätt minska förlusten av sexuell energi direkt under utlösning: spänna LK-muskeln för att reducera alla resterande muskler i bäckenet.

Som du redan förstod, har du lärt sig att kontrollera utlösning, kan du älska mycket längre än tidigare. I detta avseende vill jag varna dig: gör inte en sexuell handling till ett uthållighetstest! Handla i enlighet med dina fysiska förmågor och förmågor hos kvinnor. LK-muskeln skiljer sig inte från resten av musklerna och stärks under belastningens belastning, men du behöver inte rusa. När det blir starkare kan du älska längre och längre.

Först kan det vara negativt att begränsa antalet utlösningar som orsakar dig negativa känslor, men när du lär dig att uppnå flera orgasmer utan utlösning, verkar orgasmer med utlösning svag och inexpressiv.

Det är uppenbart att ju oftare du har sex utan utlösning, desto mer märkbar blir effekten av föryngring. Och för att ha sex ofta behöver vi styrka, mer exakt, sexuell energi. Därför erbjuder jag dig ytterligare en övning som gör att du kan öka sin mängd i kroppen. Enas om en person har liten sexuell energi, sedan efter en hektisk dag och inte vill älska, för att inte tala om utbildning som syftar till att kontrollera utlösningen.

I denna övning flyttar du din sexuell energi i hela kroppen. Denna process stärker alltid de känslor som du upplever just nu. Därför kan övningen inte fortsätta i ett tillstånd av ilska, vrede eller andra starka negativa känslor. Dessutom kan övningen inte övas i ett tillstånd av extrem trötthet.

1. Ta dina testiklar i en handfull och värm upp så att det finns en liten stickning, stickningar eller sexuell upphetsning.

2. Inhale och dra upp musklerna runt testiklarna, perineum och anus. Samtidigt föreställ dig mentalt att du gradvis drar sexuell energi från testiklarna till perineum, anus och coccyx.

3. Andas och slappna av musklerna, uppmärksamma den ökande sexuella energin.

4. Fortsätt att andas in, skärpa musklerna och andas sedan och slappna av tills du känner dig intensiv värme eller stickningar i perinealområdet. Om du kan flytta sexuell energi,