Huvud
Behandling

Hur jag behandlade prostatit - Personlig historia!

Till att börja med heter jag Vladimir Ivanovich, jag är 54 år gammal. Så länge jag kan komma ihåg, har jag sedan min ungdom varit intresserad av hälsoproblem, letat efter ett sätt att stanna starkt och starkt, oavsett ålder, eller åtminstone förlänga min ungdom så mycket som möjligt.

För detta försökte jag leda en aktiv livsstil och undvika skadliga bilagor... det fanns naturligtvis misslyckanden med inaktivitet i denna plan, slösad "dödad" tid med vänner etc. Till slut gick han tillbaka till en hälsosam livsstil och trodde därför att de sjukdomar som är förknippade med ålder och brist på rörlighet, hotar jag inte.

... Men ju mer överraskande för mig var diagnosen "kronisk prostatit", som jag fick efter att ha testat på en lokal klinik. Jag har aldrig ens föreställt mig att något sådant kan hända mig! Att säga att jag var i chock betyder inte att säga någonting!...

Nu har jag mer än fyra års kamp mot denna sjukdom bakom axlarna, jag har ackumulerat tillräckligt med erfarenhet, som jag nu vill dela med läsare på Prostatitpro.ru hemsida.

här De viktigaste slutsatserna jag gjorde under behandlingen, Jag kommer att vara glad om de hjälper dig:

Orsaker till sjukdomen

För att effektivt behandla prostatit är det viktigt att förstå orsakerna till det. Således är det viktigaste med att börja bekämpa sjukdom ta bort eller begränsa maximalt de skadliga faktorerna och deras effekt på din kropp. Annars annars är alla våra handlingar som att springa i en ond cirkel: med vilken hastighet du kör - du kommer fortfarande tillbaka till början...

De vanligaste orsakerna till prostatit:

  1. Frysning, frysning - långvarig exponering för lätta kläder under lågsäsongen i frost eller fukt
  2. Oegentligheter av sexuell aktivitet - när du har långa raster mellan att få en känsla av sexuell tillfredsställelse
  3. Sedentary livsstil - Om du har ett stillasittande jobb, försök minst periodiskt under dagen, flera gånger för att minska musklerna i anuset och att regelbundet kontrollera med doktorn och ta alla nödvändiga test.
  4. Förstoppning och ineffektiv matsmältning - För effektiv behandling av prostatit är det mycket viktigt att övervaka din matsmältning och bli av med förstoppning i tid. Du kan göra det med ett laxermedel (kontakta en läkare innan du använder den).
  5. Alkohol och tobaksmissbruk.

Metoder för behandling av prostatit

Här skulle jag vilja bo på dem behandlingsmetoder som jag upplevde och kommer att dela hans intryck om var och en av dem:

Prostatisk massage

Trots det faktum att denna metod kommer att klara av prostatit, refererar moderna urologer till obligatoriska medicinska förfaranden, Jag skulle inte kalla det så effektivt.

Jag erkänner att jag försökte betala medicinska tjänster och försökte göra det själv med hjälp av populära lektioner som jag hittade i videon på Yoytube och för mig själv kan jag bara göra en slutsats - Det här är en skamlig och inte manlig sak, från vilket det inte fanns något annat förväntade resultat än hemskt obehag både fysiskt och psykiskt. Jag tycker att det inte är en överdrift, om jag visar detta foto som ett illustrativt exempel:

Särskilda övningar

Från speciella övningar rekommenderade min första urolog, från vilken jag genomgick undersökning Använd cykling. Hört detta från honom blev jag förvånad, för på den tiden hade han redan ett par år på ett stort intresse ett stort intresse för mountainbike-ridning. Och om cykeln så hjälper, varför blev jag sjuk då?

Läkaren, efter att ha lyssnat på min fråga, sköt bara på axlarna och föreslog att jag kanske inte gör det regelbundet. I viss mån erkände jag för mig själv det var rimligt, jag började cykla i 40 minuter varje dag.

Men några månader senare, efter att ha gått igenom undersökningen och tittat på resultaten, avslutade jag det även regelbunden cykling ger inte signifikanta framsteg vid behandling av prostatit.

Recept av traditionell medicin - Dekoktioner, tinkturer

Det finns många recept för traditionell medicin från prostatit, men här vill jag bara berätta om dem, vars handling upplevdes av sig själv.

Recept för avkok från den röda roten

I folkemedicin anses avkoket från den röda roten vara ett av de bästa sätten att behandla prostatit.

- För sin förberedelse fyll i en termos med en liter kokande vatten 25 gram krossad röd rot. Stäng termoserna och insistera på det i minst en timme.

- Ta buljongen 3 gånger om dagen innan du äter 1/3 kopp. Du kan lägga till mjölk och honung efter smak.

- Min recension av receptet är positiv. Ofta använde jag denna buljong och kände viss förbättring. Receptet var tydligt inte uppfunnet och hade praktisk tillämpning.

Avkok av rhodiola rosea

Metoden för behandling av prostatit med avkok av rhodiola rosea har också många positiva svar bland folkläkare.

- Hans recept är ganska enkelt, du måste hälla 1 matsked finhackad rhodiola-rötter med kokande vatten i mängden 200 gram. Denna massa sätts på ett vattenbad och kokas i 15 minuter, sedan lämnas för att infusera i 1 timme.

- Det rekommenderas att dricka ett avkok av rhodiola två gånger om dagen (morgon och eftermiddag) för en halv kopp.

- Om detta recept är min översynen är också positiv, Förbättringar var palpabla och smärtor i en perineum störd mindre.

Leuzea tinktur (morali rot)

I en av böckerna läste jag att Sibiriens folkläkare i stor utsträckning använde "moralrot", som nu kallas Leuzea, med svaghet i sexuell funktion, efter utmattande sjukdomar och som ett medel för förfall. För detta ändamål användes både rotdelen av växten och dess antenndel. [Saratikov, 1946].

För att förbereda tinkturen använde leuzei följande recept:

- Ta växtens torkade rötter, slipa och häll vodka eller alkohol i en mängd av 2 matskedar av en blandning av 500 ml vodka eller 70% alkohol. Vi insisterar inte mindre än 2 veckor på en mörk, sval plats, skaka regelbundet rätter. Efter avveckling, filtrera.

- Ta tinktur är nödvändig i 30 minuter före måltider 3 gånger om dagen för 20 droppar, som tvättas ner med vatten.

- Receptet var väldigt bra - Efter regelbundet intag blev det mycket lättare och mindre att hoppa in på toaletten på natten, definitivt sugit receptet ur fingret.

Tinktur av en öre-tee

Tinktur från en te öre är också beredd på basis av vodka, 500 ml kommer att behövas, vilket kommer att fylla blandningen från en del av det färskt gräset och en del torr. Du måste insistera 10 dagar, sedan dränera.

- Reglerna för användning av tinkturer är desamma som Leuzea.

- Från mig själv säger jag det förklarande recept, Effekten är, jag kommer inte säga att vingarna kommer att växa, men kändes mycket bättre!

Tinkturer från substansen av maralblod

Marals blod är en av de äldsta folkmedicinska lösningarna för att lösa många manliga problem med hälsan. Enligt den traditionella uppfattningen av läkarna är den kraft som finns i marals blod källa till ungdom, hälsa och livslängd. Jag använde maralblod på tre sätt:

  1. I form av tinktur. För att göra det måste du hälla 50 gram torrt blod i 1 liter 40. vodka. Det är nödvändigt att insistera en och en halv vecka. Ta en gång om dagen innan du går och lägger dig på natten, i en mängd av 50 gram. Denna metod är kategoriskt kontraindicerad för dem som slutat dricka eller som har problem med alkohol.
  2. I torr form. I brödsmulan rulla en halv tesked blod. Ta detta läkemedel en gång om dagen på morgonen, en timme efter frukost.
  3. Späd med vatten. Detta är det mest optimala sättet, för det här måste du späda en halv tesked i ett halvt glas vatten. Ta denna blandning en gång om dagen, en timme efter att ha ätit.

resultat

Som ett resultat av min behandling av prostatit under dessa fyra-ojämna år har jag med målsättning, med varierande framgång, upplevt många recept, här delade jag med dig de mest effektiva av dem.

- Det är möjligt att nu skulle jag behöva kämpa denna sjukdom och att fortsätta sina tester på sig själv, om tre månader sedan, det gjorde jag inte uppmärksamma denna information jag inte förutsätta att återberätta det med egna ord, läsa och bestämma själv.

Lär dig svårighetsgraden av prostatit i dig själv, genom att svara på några frågor, klicka här >>>

* Kom ihåg, aktuell behandling av den inledande behandlingen - en garanti för snabb omvandling.

sätt att behandla prostatit (patientens erfarenhet) -1

Synen på en av männen

Jag vill dela min erfarenhet med andra män, lider av prostatit. Omedelbart är det nödvändigt att säga att kronisk prostatit inte kan botas helt. Allt som kan göras är att uppnå en liten remission och lindra förvärringen. Emellertid kommer prostatit alldeles, förr eller senare, om sig själv att påminna.

20 år är åldern när jag har första upptäckt prostatit. Jag vände mig omedelbart till urologen, som förskrivit mig en massage och en kurs av antibiotika. Men behandlingen gick inte smidigt. Därefter sprang jag till toaletten var 20: e minut. Känd venereolog fann min mykoplasma. Jag behandlade det också och passerade test som visade att prostata inte längre är inflammerad.

Prostatit störde inte mig i tre år. Men då visste jag inte att jag var tvungen att följa en speciell diet. Och jag promenerade fortfarande med vänner, drack öl, lutade på ett salt och skarpt och oregelbundet engagerat i sex. Och prostatit återvände. Jag tror att han provocerades av bronkit, vilket försvagade min immunitet. Dessutom har jag jobb som jag måste ploga i kylan. På nyårsafton drack mina vänner och jag några dagar utan paus. Jag tycker att det var sista punkten.

Efter julhelgen började jag märka att det finns smärtor i färd med orgasm, de är också närvarande i prostatan, sker utlösning för tidigt, och kissar ofta. Känd venerolog (redan annorlunda) fann inflammation i prostata och ordinerades som en antibiotikumförromilid. Jag borde ha behandlat dem i en vecka. Förbättringar jag kände mig inte och bestämde mig därför för att slå på Internet för tillförlitlig information. Så fann jag att min diagnos och behandling som doktorn föreskrev inte sammanföll alls. Jag bestämde mig för att vända mig till den tidigare venereologen med min kunskap.

Jag fick några tester. Jag rekommenderar att de ges till alla som har hittat prostata-inflammation.

1. Tre glas urinprov. Det visar antalet leukocyter i blodet. Om deras antal överstiger 10 poäng, är prostatan exakt inflammerad.

2. Bakposoyev sperma och urin. Denna analys låter dig ta reda på din känslighet mot antibiotika och förekomsten av patogener. Han bestämmer mikroben som orsakade förvärringen.

3. PCR för dolda infektioner: klamydia, 2 mykoplasma och ureaplasma.

4. TRUSY av sällsynta vesiklar och prostata.

5. Spermogram. Hon kommer att bestämma en mans fertiliseringsförmåga.

Behandlingsplanen ordinerad av läkaren var överens med mig. Det ingår:

1. Trettio dagar behandling med levofloxacin. Var inte rädd för termen, eftersom det med en kronisk prostatit är normalt. Under behandlingen är det nödvändigt att analysera antalet leukocyter. Som antibiotika kan du använda och droger som ciprofloxacin, ofloxacin eller moxifloxacin.

2. Tre månader ska tas av alfa-blockerare. Dessa är mycket effektiva droger, men inte billiga.

3. En halv månad ska använda icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel som lindrar smärta.

4. Två veckor senare bör du gå till prostata massage eller utföra det själv. Men du behöver rådfråga en läkare om detta. Massage är inte alltid användbar.

5. Magnetoterapi, fysioterapi och laser.

6. Escuzan, Detralex och andra läkemedel som syftar till att förbättra blodmikrocirkulationen i prostata.

Ytterligare droger vid behandling av prostatit bör övervägas som vitaprost, gentos, prostatilen. Värre från dem sker inte, men endast i samband med den huvudsakliga behandlingen.

Immunomodulatorer har en negativ effekt på immunitet, även om de är mycket starka läkemedel. Bland dem är Galavit, Amiksin, Cycloferon. Här kan du rekommendera eleuterokokk, echinocery, flower pollen.

Efter behandlingen var alla tester normala.

OBS! Omedelbart kommer inget att passera eller äga rum på dig, och tecken på en prostatit återstår viss tid på sig själv.

Bristen på erektion på morgonen är ännu inte en anledning till panik. Kraften påverkas av två faktorer:

1. Mängden producerat manligt könshormon - testosteron.

2. Observera att det finns eller har problem med styrka i det ögonblick när du är bredvid flickan.

Därför rekommenderar jag dig att gå till kliniken för att klara testet för testosterontest.

I allmänhet gör inte följande saker:

MirTesen

Lev i full kraft!

Profylax och behandling av prostatit - Främmande folks helande erfarenhet

Profylax och behandling av prostatit i hemmet. Typer av prostatit. Orsaker, symptom, riskfaktorer, näringsämnen, hemmetoder.

Prostatit är en allmän term som används för att beskriva ett antal sjukdomar med inflammation i prostata, allt från akut bakteriell infektion till kronisk smärtssyndrom.

Prostatit förekommer hos män i alla åldrar, men är mer benägna att uppstå mellan 30 och 50 år.

Symtom varierar från person till person och kan inkludera urinproblem, smärta eller obehag i bäckenet, testiklarna, anus eller underlivet.

Prostata (prostata)

Prostata har formen och storleken på en valnöt. Platsen ligger direkt under blåsan och runt urinröret (urinröret). Prostata ligger intill den främre delen av ändtarmen och kan palperas under digital rektal undersökning, som används av läkaren för att bestämma tillståndet för denna körtel.

Syftet med prostata är att delta i det manliga reproduktionssystemet. Prostata producerar upp till 70% av vätskan som utbrott under samlag, blandat med spermier, som produceras i testiklarna. Dessutom kontrasterar prostata under utlösning för att förhindra ett retrograd (retur) flöde av spermier mot blåsan.

Grund prostataspecifikt arrangemang, några symptom av hennes problem, som vanligtvis associeras med blåsan och som kan innefatta akut behov av att urinera, en ökad frekvens av urinering, brännande, svag flödet av urin eller oförmåga att urinera.

Orsakerna till prostatit och riskfaktorer

I rätt tid trodde att prostatit är veneral sjukdom, men senare har undersökningar visat att den sexuella han passerar endast i ett fåtal fall.

Vissa sjukdomar och medicinska förfaranden ökar risken för prostatit. Du har en ökad risk för prostatit om du:

♦ genomgå en medicinsk procedur under vilken urinröret infördes urinkateter (en mjuk, oljad, röret för att dränera urin från urinblåsan).

• Deltagit i anala samlag.

• har onormalt urinvägs

• Har haft en ny infektion i blåsan.

Ha en förstorad prostata.

Symtom på prostatit

Det finns två extrema fall:

  1. Frånvaron av några symtom
  2. Symtom är så oväntat och djupt att akut medicinsk hjälp krävs.

Generellt orsakar prostatit följande symtom:

• Frekvent uppmaning att urinera

• Svårighet med urinering

• Smärta eller brännande vid urinering

I denna sjukdom kan prostatan svälla, vilket resulterar i ett försvagande flöde av urin. Ibland finns blod i urinen, en känsla av smärta med ejakulation och andra symptom på prostatit. Män kan också klaga på bäckensmärta.

Diagnos av prostatit

Om din läkare misstänker att du har prostatit eller ett annat prostataproblem, kan han hänvisa dig till en urolog för att bekräfta diagnosen.

Patienterna genomgår normalt en omfattande undersökning, bland annat genom att probera prostata genom ändtarmen, med vilken läkaren kommer att kunna bedöma om körteln är förstorad eller mjuk. Om läkaren är fortfarande inte säker av diagnosen, stoppar han eller beställer fler prostata tester, såsom prostata vätskeanalys, förekomsten av tecken på infektion, transrektal ultraljud, biopsi, eller alla studier utom för insamling och analys av urin för att bestämma vilken del av urinvägarna är smittade.

Typer av prostatit och relaterade symtom

Akut bakteriell prostatit

Akut bakteriell prostatit är en infektionssjukdom i prostatakörteln, som ofta orsakas av samma bakterier som blåsinfektioner. Även om denna prostatit kan uppstå som ett resultat av sexuellt överförd infektion, kan infektionen också spridas till prostata genom blodet från ett intilliggande organ eller som en komplikation efter en prostatabiopsi.

Symptom: feber, feberkulor, vanligtvis åtföljd av problem med urinering.

Kronisk bakteriell prostatit

Kronisk bakteriell prostatit är en sällsynt sjukdom där en stillastående bakteriell infektion hålls stabil i prostata. Vanligtvis orsakar denna sjukdom inga symptom, men ibland finns det en exacerbation i samband med blåsans infektion.

Kronisk prostatit utan infektion

Kronisk prostatit utan infektion, även känd som kronisk bäckensmärtsyndrom, ett tillstånd som periodiskt uppträder i bäckensmärta i testiklarna eller ändtarmen utan symptom på infektion i urinblåsan. I detta fall utseendet av erektil dysfunktion, liksom smärta vid urinering eller ejakulation. För närvarande finns det ingen klar förståelse för orsakerna till kronisk prostatit utan infektion.

Asymptomatisk inflammatorisk prostatit

Denna typ av prostatit motsvarar helt sitt namn - det finns inflammation men inga symtom. Orsaken till asymptomatisk inflammatorisk prostatit är inte känd.

Hur man behandlar prostatit hemma?

Prostatit påverkar 50% av männen vid vilken tidpunkt som helst i deras liv, men om du tar de specifika åtgärderna som anges nedan kan du förhindra denna obehagliga sjukdom.

• Uppnå och bibehålla en hälsosam vikt.

• Misslyckande av syntetiska livsmedelstillsatser och konserveringsmedel.

• Avslag på produkter från vete. Det finns obekräftad information att detta kan minska, eliminera eller förebygga symptomen på prostatit.

• Mottagning av probiotika. Användningen av probiotika som innehåller goda bakterier kan vara användbar för män med bakteriell prostatit.

• Ge preferens till ett vegetabiliskt protein, inte ett djur.

• Titta på fettintag. Fokus på mat med låg fetthalt är rik på enkelomättade fetter och fettsyror omega-3, undvika mättade fetter och transfetter för att främja prostata hälsa förbättras.

• Försök tömma blåsan oftare. Motståndskraft mot urinering kan inte bara förvärra symtomen på prostatit, utan också leda till utvecklingen av en infektion i urinvägarna och deras inflammation.

• Drick grönt te. Det innehåller katekiner, kraftfulla antioxidanter som arbetar för att reglera produktionen och aktiviteten av hormoner, och bekämpar också inflammation och minskar risken för infektion med prostatit.

• Ät mycket frukt och grönsaker.

• Gör fysiska övningar. Stå upp från soffan och börja flytta. Regelbunden motion hjälper till att förhindra inflammation i prostata och utveckling av prostatit.

♦ Fuktar din kropp. Undvik uttorkning, drick rent vatten hela dagen för att undvika uttorkning och urinvägsinfektion, vilket är en riskfaktor för utveckling av prostatit.

• Begränsa användningen av alkohol. Alkohol kan orsaka irritation av prostata och urinblåsan, vilket kan förvärra symtomen på prostatit. Om du fortfarande dricker alkohol, begränsa dig till en alkoholhaltig dryck per dag (13,7 g ren alkohol).

♦ Begränsa konsumtionen av koffein och kryddig mat - två vanliga stimuli i prostata och urinblåsa.

• Sex. Att upprätthålla ett hälsosamt sexliv är ett utmärkt sätt att behålla prostata hälsa och bekämpa prostatit. Ejaculation 2 - 3 gånger i veckan kan vara särskilt användbar mot prostatit, speciellt om du tar antibiotika.

♦ Naturliga livsmedelstillsatser. Det har visats att olika växtbaserade näringstillskott stöder prostatahälsan och hjälper till att bekämpa prostatit. Några av dessa kosttillskott innehåller tranbär, curcumin, grönt te, pollen, bark av den afrikanska plommon (Pygeum africanum), quercetin, Saw Palmetto, nässlor, vitamin D. Var noga med att rådgöra med din läkare innan du tar något tillskott.

♦ Undvik förstoppning. Att äta högt i fiber och dricksvatten hjälper dig att undvika förstoppning. För mycket stress när man försöker defekera kan leda till irritation och orsaka prostatit om prostata är inflammerat.

• Njut av tranbärsjuice. Detta är ett mycket effektivt sätt att förhindra infektion i urinvägarna, eftersom det innehåller föreningar som gör det svårt för bakterier att fästa vid urinvägarna.

• Behåll hygienen. För att undvika smitta, tvätta regelbundet med rent vatten och tvål.

Hem rättsmedel för prostatit

• Zink hjälper till i kampen mot prostatit. Konsumera zinkrika livsmedel: ostron, skaldjur, jäst, vetegroddar, vetekli, ägg, pinjenötter, pecannötter och cashewnötter, parmesanost, etc.

• Ät mat tillagad med olivolja. Detta är ett bra sätt att förebygga prostatit.

• Ta 1 tesked Palmettoolja (från palmkärnans frukter) två gånger om dagen. Detta är ett mycket användbart verktyg för behandling av prostatit.

• Mala pumpa frön i ett fint pulver. Ta en matsked två gånger om dagen. Detta är ett effektivt hemmedel för prostatit.

• Konsumera sallader från tomater dagligen. Tomater rengör prostata av smittsamma bakterier.

• Konsumera enbärsbär och persilja varje dag - de minskar inflammation i prostatakörteln.

• Ta i kontrast (alternativt varmt och kallt) stillasittande bad för att lindra smärta från prostatit.

• Konsumtionen av vitlök och hydrastis (gulrot kanadensiska) hjälper perfekt till att behandla prostatit.

• Blanda 300 ml morotsjuice och 200 ml spenatjuice och drick blandningen dagligen. Det hjälper till att bli av med prostatit.

• Ta 3 teskedar av lila rosenkransen, roten till hortensia och havsbärblomman, blanda, koka blandningen i vatten för att göra örtte. Drick te två gånger om dagen för att bota prostatit.

• Ta 1 tsk pulveriserat vattenmelonfrö varje dag för att få lättnad från prostatit.

• Sitt på kudden underlättar obehaget som orsakas av prostatit.

• Ta multivitamintillskott. Vitaminerna A, C och E är nödvändiga för behandling av prostatit.

Personlig erfarenhet av behandling av prostatit

Moderna FÖRBEREDELSER FÖR INFEKTION OCH INFLAMMATION DESTROYING i prostata.

Döma av de tester som du tog kan du börja behandlingen.

Om det händer att allt är tydligt i analyserna, så är det första som ska kontrolleras om du har sand i urinen eller i njurarna. Om du på ett enkelt sätt kan äta vattenmeloner och sitta i ett varmt bad. När du urinerar märker du ingenting, men i botten av badet känner du sanden med handen.

Kontrollera samma lumbosakralavdelning om det fanns problem med ryggraden. Trots allt kan smärta i bäckenområdet inte bara vara från prostata. Återigen, om du på ett enkelt sätt - på vänster sida, sänker din hand under höftbenets ände, hitta en ihålig och pressa. Om smärtan skjuter i benen och i ljummen - en störning med ryggraden.

Hittills är droger kapabla att döda allt annat och att ta bort inflammationen tas enligt följande mönster:

1. Antibiotikum Moxifloxacin (handelsnamn Avelox) är 4: e generationens fluokinolol.

Den dagliga dosen på minst 400 mg.

Utbytet kan vara Gemifloxacin (Factive), det finns fortfarande Tavanik, de andra fluorokinololerna av 3: e och 2: e generationerna kan inte besegra vissa bakterier.

Kursen av antibiotikum från 4 till 6 eller till och med 8 veckor, annars kan infektionen från prostata helt enkelt inte dras tillbaka. När antibiotikumet tas, börjar infektionen att dö i alla organ, följaktligen språnget i leukocyterna i början av kursen - de angriper det och deras antal växer bara. Panikskräck, känslan av att du kommer till en annan värld, lämnar inte efter 5-10 eller flera dagar.

2. Jag rekommenderar att du tar antibiotika för att rädda mag, tarm och lever för att ta probiotika - baktisuptil eller linex - 2t. 3 r. dagen innan måltiderna.

3. Eftersom mikrobes död orsakar ännu mer inflammation och svullnad, är det obligatoriskt från den andra dagen då antibiotikumet tas till prostata massage varannan dag.

4. Magnetisk laser-ultraljuds fysioterapi som en naturlig förberedelse av prostata före massage. Delvis hemma kan den ersättas av Mavit, som också kostar mycket.

5. Candidiasis med användning av fluorokinoloner kommer att hjälpa flukanozol - 50 mg varje dag medan du dricker ett antibiotikum.

6. Alfaadrenoklokator gäller från början av kursen i 3 månader. Den vanligaste av dessa är Omnic, eller ännu bättre, Delphase SR. När det andra läkemedlet tas, slås sperma under ejakulation inte in i blåsan, till skillnad från den första.

7. Ljus med diclofenac, och ännu bättre med indometacin (mer effekt, bara original tyska) som ett antiinflammatoriskt icke-steroid läkemedel ska sättas varje natt i 15 dagar.

8. För att undvika hemorrojder, måste du sätta ljuset Gepatrombin eller Relief varje natt.

9. För att förbättra blodmikrocirkulationen i prostata, använd Detralex, Esflazid eller Escuzan enligt instruktionerna.

10. För att upprätthålla immunitet för de första 10 dagarna, läkemedlet Lycopid.

11. fibrotisk ärrbildning efter resorption ansökan ftorhinololov tillämpa Longidaza ljus, 30 st. enligt anvisningarna.

12. Som en immunmodulator Amiksin, efter att ha tagit ett antibiotikum varannan dag (20 tabletter enligt instruktionerna).

Kön under behandlingen varannan dag är obligatorisk.

Och det är önskvärt att ha aktivt sex, eftersom det minskar alla muskler, vilket bidrar till att tömningen av körteln och vesiklarna fullständigt töms, i motsats till statisk onani.

Behandling med dyra läkemedel slutar här, men i sig är återhämtningen av prostata efter förstörelsen av infektionen just början. Nu är det värt att överväga drogerna, som tillsammans med en hälsosam livsstil, som för många år sedan, räddade patienter med kronisk prostatit från återfall.

(PS: Artikeln är för informationsändamål.)

Zdrava-World

Världen av hälsa och medicin!

Shop.

Inform-sektionen

Slumpmässiga dagböcker

Prostatitbehandling hemma, folkrecept för behandling av prostatit.

Prostatit är en inflammation i prostata.

Ofta sker sjukdomen hos fulla män och hos män som leder en stillasittande livsstil. Uppkomsten av sjukdomen är vanligtvis förknippad med en störning

cirkulation i bäckenområdet. Det finns en stagnation av blod som leder till en ökning i prostata, då kommer mikroorganismer in i prostatakörteln och inflammation utvecklas.

Kroniska prostatit symptom.

1. Burning i urinröret.
2. Smärta sensioner i perineum, testiklar, nedre rygg.
3. Problem med urinering - snabb och smärtsam urinering, smärta i slutet av urinering, tunn och slät urinström.
4. Störning av sexuell funktion - ömhet med utlösning, tidig utlösning eller fördröjning, försämring av erektion.
5. Ändra egenskaperna hos spermierna: en mörk färg, en mer flytande konsistens, en minskning av antalet spermatozoer.
6. Ökad trötthet, irritabilitet.

Folk behandling av prostata adenom.

Magnet i folkrättsmedel för behandling av prostata adenom

Hos mannen på 72 år fanns det ett adenom av en prostata. Han vände sig till doktorn när sjukdomen redan var i försummad form, och utan en kateter var det omöjligt att tömma blåsan. Han erbjöds omedelbart en operation för att avlägsna adenomen, gick han överens, gick till sjukhuset, men när han såg de postoperativa patienterna, blev han rädd, befann sig från operationen och lämnade sjukhuset med en kateter. På inrådan av en urolog började behandla adenom folkmusik rättsmedel: den första dagen av fastan bör äta 0,5 dl valnötter, i den andra - en halv kopp solrosfrön, den tredje dagen av lampan genomsnittet. Fortsätt denna behandling av prostatakörteln i tre månader. Mannen använde denna åtgärd, och adenomen försvann, men sedan han hade en ohälsosam livsstil, kom han några år senare igen. Då bestämde han sig för att behandla adenomen med en magnet. Han köpte en biokorrektor från firmaet Nevoton, men effekten av behandlingen var liten. Därefter tog mannen, enligt doktorns råd, magneten mer - från radioens talare. Förutom adenom i prostata körteln hade han ledgång i lederna. Han bestämde sig för att använda detta botemedel mot båda sjukdomar - han masserade huden över de sjuka ställen med en magnet i cirkulära rörelser två gånger om dagen i 20 minuter. Två månader senare lyckades han bota adenom helt och ta bort alla symtom på artros. För behandling av adenom och prostatit med en magnet, räcker det att lägga ringmagneten i 20 minuter i perineum i 15-20 minuter. Behandlingsförloppet med detta medel är 1,5-2 månader. Nu är mannen 87 år gammal, han kör fortfarande en bil, och han har inga sjukdomar. (HLS 2001 nr 4, sid 3)

En man har lidit av adenom i många år. Bota det hjälpte folklösning - tinktur av bark av asp. Detta verktyg föreslogs av en bekant. Det är nödvändigt att samla i april, i början av sapflödet tills knopparna blommar, bark av ung asp, torka i ugnen på låg värme. Ta 100 g torr bark, hugg, häll 200 gram vodka, insistera i mörkret i 2 veckor. Stamma, vrida ut. Du bör få 90 g tinktur. För behandling, droppa 20 droppar tinktur i vanlig vodka och drick före måltider tre gånger om dagen. Du kan droppa tinkturen inte i vodka, utan i vattnet. När tinkturen är över, försvinner adenomen. Tinktur är tillräcklig i 2 månader. Mannen hade behandlat prostata med detta folkläkemedel och blev av med adenomen. (Hälsosam semester 2001 nr 7, sidan 6), (HLS 2004 nr 18, sidan 27). En annan man läste detta recept i en hälsosam livsstil och slutsatsen att det är nödvändigt att ta en dos två gånger så mycket eftersom det är svårt att klämma i tinkturen från den sodna skorpan i vodka. Efter tre månaders behandling med detta folkläkemedel minskade adenomen med hälften, tillståndet förbättrades mycket. Innan det drack jag mycket dyra tabletter för prostatacancer i 8 år, men de hjälpte inte honom, bara stoppade tillväxten av adenom. När mannen bestämde sig för att upprepa behandlingen av adenom med asfask, visade sig tinkturen vara mycket bitter och hjälpte inte honom. Därför bör aspenbark skördas endast på våren. (HLS 2002 nr 11, s. 19).

Hemorrojder i folkmedicin för behandling av prostata adenom
En man vid 87 års ålder antog adenom av prostata i 4: e graden, satte en kateter och sa att det här är för resten av sitt liv, men mannen gör inte
ville mäta med detta tillstånd. Jag började leta efter information om hur man cure prostata adenom med hjälp av folkmedicinska lösningar. Han stannade på hemlocket, som läker väl tumörerna. Gjorde tinktur av hemlock, drack 1 sjunker till 45, och sedan till en timme. L., Made mikrolavemang med en lösning av tinkturer (1h. L. Per 100 g vatten), med hemlock frön i torr form (mer behandling adenom beskrivs i artikeln ). Som ett resultat passerade adenom 4 grader i ett adenom i 2-gradskursen. Katetern avlägsnades från mannen. (HSE 2003 nr 21 sid 9-10).

Doktor Lyubimovas råd om behandling av prostata adenom
Du kan använda följande folkmekanismer:
- ljus gjorda av getfett (100 g) och propolis (20 g), en kurs på 30 dagar, ett ljus införs varje natt på natten.
- varje dag att dricka 2 tsk. av linolja.
- ät så mycket färska lök som möjligt
- ta 2 gånger om dagen för 25 st. pumpa frön.
- ta infusion av vitlök 3 gånger om dagen för 50 gram (1 matsked riven vitlök häll 500 g kokande vatten, insistera 8 timmar).
- dricka te från kumminfrön
- Undvik kryddig mat och alkohol
- sitta inte på förkylningen
- Använd inte täta elastiska band som hindrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet.
- gör övningar som stärker bäckens golvmuskulatur. (HLS 2003 nr 2 sidor 10-11).

Behandling av adenom med bi soppa
Lyssna framgångsrikt adenom kan biet soppa. Receptet för behandling är följande: häll 2 msk. l. Häll 500 ml kallt vatten, koka och simma i 2 timmar på en lugn eld. Stam, förvaras i kylskåp i högst 2 veckor (och helst inte mer än en vecka). Ta buljong bin
podmora för behandling av prostata adenom, prostatit, impotens för 1 msk. l. tre gånger om dagen, äter 1 tsk. honung. Förloppet av behandling av prostatakörteln lämnades om romet - en halv och en halv månad. De genomför tre sådana kurser med en paus mellan dem på en månad.
(HLS 2004 nr 17, sid 28). Vid mannen efter behandling avkok av bivax avstötning av adenom (HLS 2006 nr 15 sidan 24).

Folkbehandling av prostataadenom med propolis, persiljajuice
För behandling, ta en vatten extrakt av propolis vid 1 msk. l. tre gånger om dagen. Varje dag injiceras i ändtarmen med propolis. Behandlingsförloppet av adenom med propolis 2-4 veckor. Att bota ett adenom kommer att hjälpa och juice av persilja: kläm ut juice, blanda med honung 1: 1. Ta 2 msk. l. 2-3 gånger om dagen. Persiljajuice hjälper till att bota inte bara prostatakörteln, utan också lösa upp stenar i njurarna och salter i salterna i lederna. Behandlingen utförs kurser i 6 månader eller längre, annars eventuell återväxt av adenom (HLS №4 2004 s. 28, från ett samtal med läkare och professor apiterapevt Sinyakov).

Folkbehandling av prostata adenom med pumpa frön
500 g skalade pumpafrön, slipa i köttkvarn och blanda med 250 g honung, ät degen och rulla bollarna av en hasselnötstorlek ur den. För att behandla adenom före måltider sätta bollen under tungan tills den är helt upplöst 3 gånger om dagen. Kurs - tills bollarna går ut. Efter ett år kan behandlingstiden av prostata upprepas. En man för 10 år sedan hittade de första tecknen på prostata adenom. Han började bli behandlad av detta
nationella medel. Utvecklingen av sjukdomen stoppades. (HLS 2004 nr 7 sida 6)
Du kan inte rulla bollar, och ta detta botemedel mot prostatit för 1 tsk. två gånger om dagen (HLS 2007 nr 18 sidan 30)

Övningar för att behandla prostata adenom
Mannen hade ofta urinering - upp till 7 gånger per natt, när han vände sig till en läkare, diagnostiserad med prostata adenom.
De sa att den mest tillförlitliga behandlingsmetoden är kirurgi. Mannen bestämde sig för att bli botad - genom att ladda och pumpa frön. Jag utförde tre
Övningar: "cykel" - 60 gånger, "sax" - 60 gånger, kompression av skinkorna - 300 gånger. Jag gjorde denna uppsättning övningar 2-4 gånger om dagen. Samtidigt åt han pumpafrön 20 gånger tre gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna. Efter två veckor kände jag mig lättad. Och två månader senare försvann problemet helt. Men för att förhindra att träningen från adenom fortsätter. (HLS av 2009 nr 21, sidan 40).

Hur man behandlar adenom med björkpinnar
För 28 år sedan startade en man prostatit. De gjorde injektioner, föreskrivna läkemedel, smärtor stoppade, men efter ett tag började de igen. Snart upphörde han att behandlas. Prostatit från tid till annan påminner om mig själv, men då sänkte smärtan sig själv utan behandling. Mannen tolererade bara med att veta att snart igen kommer allt att gå tillbaka till det normala. Gradvis blev smärtan mindre och mindre, och prostatit slutade oroa honom. Men adenomen utvecklades. Det kom till att varannan halvtimme kom han upp på toaletten. I en bok läste han att löken kämpar bra mot denna sjukdom. Blev en man för tre rå lök om dagen med varje måltid, gjorde han det i tre år, men hoppas på en båge inte fullt ut, men lättade adenom symptom - till badrummet, gick han tre gånger mindre ofta - varje 1, 5 timmar. Han shirilsya redan till sin position och började överväga det normala, men i tidningen HLS han kom över en artikel om den mirakulösa egenskaper björk knoppar. Han gjorde det en tinktur sedan passerade bara en månad och innan han kunde ta totalt 150 g tinktur, men resultaten är bara fantastisk - några dagars behandling med tinktur av njurarna, började han att få upp efter 2 timmar, och nu får upp på natten bara en gång, även om har gått eller har skett endast en månad efter början av behandlingen av ett adenom denna nationella agent. Det tar 20 droppar tinktur 4-5 gånger om dagen. (HOOO 2008 nr 11, sid 8).

Behandling av prostatit med folkmetoder i hemmet.

Att behandla prostatit hemma med narco-wise metoder är möjlig. Grundprincipen är överensstämmelse med teknikerna och ger inte upp halva vägen. Biverkningar av behandling av prostatit beräknas för en behandlingsperiod med en period av 20-30 dagar. Och inte för en längre tid. Men men passerar en kur kan inte bara helt bota prostatit, men också till en förbättring av alla organism persilja löser njursten och saltavlagringar i lederna, vitlök - rengör väggarna i blodkärl från kolesterol plack, honung och pollen förebygga hjärtsjukdomar. Därför kan dessa folkmedicin användas för liv med stora hälsofördelar - lever utan sjukdomar i upp till 100 år.

Ett recept på persilja för behandling av prostatit.

5 msk hackad persilja rötter häll 1 liter kokande vatten och laga lite på låg värme, 15-20 minuter. Avkok för att filtrera, drick lite istället för vatten under dagen.

Ett recept på persilja frön

att mala frön i pulver. 4 delar av en sked av pulver häll ett glas kokande vatten, insistera i en termos 15-30 minuter, sval,

rinna. Ta 1 matsal. sked 4-5 gånger om dagen.

Pumpa frön från prostatit.

Pumpa frön är den mest populära och populära metoden för behandling av prostatit.

De bör konsumeras ständigt minst 1 glas om dagen.

Du kan slipa de torkade pumpafrön på en kaffekvarn att blanda med honung, med en båt av honung och 2 matskedar malda frön.

Det viktigaste villkoret för hälsoförbättring är att en person inte ska dricka och röka.

En annan narodnye metod för behandling med pumpa frön.

500 g skalade pumpa frön, hugga köttkvarnen, blanda med 1 glas honung. Förvara blandningen i kylskåp. Ta på morgonen för 1 tesked med en bild, använd receptet 1 gång per år.

Behandling av prostatit med en skal av kastanj.

krossa den bruna huden på kastanjens frukt, häll 250 g alkohol. Infusera i 10 dagar, äta före måltider 10 droppar 20 dagar, sedan 10 dagars paus.

Folkbehandling av prostatit med honung, propolis och pollen

Bevisad i blestya med prostatitprodukter av biodlare. Honung ska tas kontinuerligt för 1 tsk 2-3 gånger om dagen, pollen - 1 dessertsked per dag (och om möjligt tre gånger om dagen) 30 minuter före måltid.

Bra verktyg - propolis, den har antibakteriella egenskaper och bekämpar inflammationen prostaty.Ezhednevno 40 droppar av 20% alkohol tinktur av propolis upplöst i 100 g vatten, tas en halvtimme före en måltid, graden av

behandling - 45 dagar. Du kan också använda ljus från propolis, dagligen i en månad.

Beespine är också ett bra botemedel. l. Häll 500 ml kallt vatten, koka och simma i 2 timmar på en lugn eld. Ta 1 msk. l. tre gånger om dagen, äter 1 tsk. honung. Avkokning lagras i kylskåpet.

Honungsstearin för behandling av prostatit.

Ta 1 ägg, 1 matsal. sked av honung och 3 matskedar, rågmjöl, blanda så att plastmassan bildar ljusen och lägg i frysen. Använd med ljus till ett ljus

morgon och kväll. Behandlingsförloppet med denna folkläkare prostatit - 30 dagar, vila sedan - 10 dagar och kursen kan upprepas.

Traditionella metoder för behandling av prostatit med medicinska örter

En av de mest effektiva örterna mot prostatit är päronbladet.

Rhodiola rosa i folkmedicin för behandling av prostatit med örter

1 msk hackad rhodiola rosa rötter häll kokande vatten 200 ml, koka i ett vattenbad i 15 minuter, kom då tillbaka 1 timme, dränera. Drick 1/2 kopp, morgon och eftermiddag.

Människors behandling av prostatit celandine
Göra 10% Spirovo tinktur av torr ört Chelidonium eller pressa saften från färskt celandine och späd den med alkohol i ett förhållande av 1: 1. Ät varje morgon på tom mage, från 1 droppe till 50 g vatten, tillsätt varje dag 1 droppe. På dag 30, gå till 30 droppar och ta, minska varje dag med 1 droppe. Totalt är behandlingsperioden för prostatit med denna folkmekanism 60 dagar. Därefter ta en paus i 2 veckor och starta en ny kurs. Denna folkmedicin för prostatitis celandine är en utmärkt profylax av adenom, rensar kroppen av olika tumörer, polyper, cyster, ökar immuniteten.

Hur man behandlar prostatit med barrträd
Mannen hade prostatit, frekvent uppmaning att urinera. Någon rådde honom att göra barrträd - han gjorde tallnålar och
hällde en koncentrerad buljong i bassängen. Efter denna hembehandling tog det mer än ett år, och denna sjukdom störde aldrig honom, även om han ständigt fiskade på Volga på sommar och vinter och frös ofta. (2011, nr 12, sid 9)

Samlingsnummer 2: ta 10 delar rosenhuvud och 10 bitar hagtornfrukt, 5 delar bomullsgräs, 4 delar kamille och 4
del av blommorna i tjocken vyazolistnoy, 3 delar björk, cowberry, kipreya, maskrosrötter, gräs sporisha, 2 delar gräsklöver
medicinska och vintergröna. 8 msk. l. blandning häll på kvällen 2 liter kokande vatten, insistera, inslagna, natt, dränera. Drick varmt för 5-8
glasögon om dagen. Denna samling i den populära behandlingen av prostatit är också ett utmärkt verktyg för att stärka hjärtmuskeln, städa kolesterolens kärl, behandla högt blodtryck.

Samlingsnummer 8: ta en del vinter blad, kamomill blommor, njurar svart poppel, ört malört, persilja, kålrot, Cikoriarot, nypon. 2 msk. l. Samla 300 ml kokande vatten, värm på ett vattenbad i 15 minuter, insistera 1 timme. (Blad av vinter rotundifolia - används i stor utsträckning huskur för behandling av prostatit vinter Men om du inte gör det, då det kan ersättas med torkade bönor dörrar.)

Samlingsnummer 9: ta 1 del björk knoppar, Hypericum rad humlekottar, Celandine, Leuzea rot, malört, renfana, rölleka, johannesört, inula rot. Förberedelse och användning: 2 msk samling häll 0,5 liter kokande vatten, dränera tillsammans med gräset i en termos, insistera över natten. 2 msk. l. Samla 300 ml kokande vatten, värm på ett vattenbad i 15 minuter, insistera 1 timme.

Hur man behandlar prostatit med barrträd
Mannen hade prostatit, frekvent uppmaning att urinera. Någon rådde honom att göra barrträd - han gjorde tallnålar och
hällde en koncentrerad buljong i bassängen. Efter denna hembehandling tog det mer än ett år, och denna sjukdom störde aldrig honom, även om han ständigt fiskade på Volga på sommar och vinter och frös ofta. (2011, nr 12, sid 9)

tips:

Shmatko Victor - Till skillnad från många åsikter, om effekten av kall isvatten på prostata, kan jag säga att jag inte har träffat en enda valross som skulle ha lidit av prostatit. Jag gjorde en hel del tid valross, mitt rekord i 10 minuter i isvatten, och så kan jag säga med fullt ansvar att vinterbad är inte bara bidrar till sjukdomen BPH, och även kunna besegra detta vanlig sjukdom hos både män och en bekräftelse på mina ord kommer att vara ett brev från en läsare på min webbplats "Läs kommentarerna på artikeln" Vinterbad "och bestämde sig för att skriva till dig eftersom jag tror att det kan hjälpa någon. Jag är nybörjare valross som sker på egen risk med prostatit startats släcks! Innan start tog jag en kontrasterande själ, torka snö och gick igenom den, och i ungefär en månad eller två i vinter började simma i hålet, sedan doppas först bara sitter eller simning, var den sista ökningen i 1 minut sittplatser på en lufttemperatur på cirka 20 sekunder -. 10. Naturligtvis var jag rädd för att få komplikationer, men det finns inga, och för det hela th jag sjukdomen inte orolig över vad jag badar där det inte finns omklädningsrum och även efter bad dressing stå i 3 minuter i kylan, ber jag er att beskriva mitt fall, helt plötsligt någon hjälpa! om du skriver det! "

Folkets råd - Jag citerar den mest kraftfulla av kända folkmetoder för att lindra förvärringen av prostatit. Mycket positiv feedback.
Läs noggrant. Effektivitet garanteras. Och inga antibiotika.
För att snabbt lindra förvärringen av prostatit måste du förbereda ett avkok av följande komposition:
Destillerat vatten - 150 ml.
Eukalyptusblad - 1 msk. sked.
Mumiyo - 3 tabletter
För att stärka denna komposition kan du lägga till en tesked malurt och en tesked grönt te.
I stället för grönt te kan du lägga en påse Maisky te i buljongen i några minuter.
Ta 1 matsked torkade malet blad av eukalyptus (krossa dåligt palms i den fina fraktionen) brygd på ett ångbad i 150 ML
destillerat vatten. Håll i lite kokande vatten i 10-15 minuter. Separera avkoket från bladen. Rör om det 3 tabletter mamma. före
än att komma in i buljongen, med varmt vatten från sprutan, skölj ändtarmen. Mycket varm, men inte skållande buljong på 100-120 ml. ingå
rektum. Ligga på magen i 1 timme. Du kan (men inte nödvändigtvis) gömma din rygg och skinkor med en varm filt eller filt för att hålla värmen längre. Placera dig själv på mattan framför TV: n och titta på sändningarna. Du kan sätta en varm vattenflaska på skrotet (även tillval). Förfarandet bör göras två gånger om dagen. Du kan på morgonen och på kvällen. Du kan två gånger i rad på en dag. Om den första dagen du
känna skiftet i positiv riktning, var noga med att upprepa proceduren för en annan dag. Denna buljong är särskilt effektiv efter ångbad. I ett bad är det bra att dricka te med antiinflammatoriska örter. Torrt eukalyptusblad kan försmala i en kaffekvarn och sedan 150 ml. vatten för att hälla det inte ett matsal, men bara en tesked. Du kan också göra med malurt.
Om du har gjort denna procedur från prostatit flera gånger, men smärtan går inte bort och det finns ingen känsla för närvaron av en tumör i området
perineal, gå till doktorn, ta prov, bestämma vad som verkligen händer med prostata? Detta testades mycket
många människor avkok, helt avlägsnar den vanliga exacerbationen av prostatit. Och om han inte agerar, då prostatan bildas en hel del ärr, ärrbildning, hårdhet, att endast en erfaren urolog kommer att ta bort dem med hjälp av massage. Det fungerar inte om det finns en infektion i kroppen. Trots effektiviteten kommer det inte att bota kronisk prostatit. En vecka eller till och med några dagar senare kommer försvärningen att upprepas, och vi måste tinker igen med avkoket. Men i alla fall sparar han sig från kontinuerlig smärta och obehag.
Om buljongen är bra för att lindra exacerbationen, kan de användas under lång tid. Men förr eller senare kommer du fortfarande att bry sig om att brygga den. För att göra det bekvämare, måste du översätta från vätska till fast tillstånd. Det vill säga göra ljus av samma sammansättning och förhållandet mellan komponenter. Du behöver inte blanda och brygga någonting, lägg det i sängen innan du lägger dig och lägger dig. Morgon steg utan förföljelse.
Om du vill ha den enklaste kunskapen om egenskaperna hos medicinska växter kan du göra många alternativ för detta avkok. Finns också
många recept för anspråkslösa balm, som också används som avkok eller ljus.
Om du väljer att bli av kronisk prostatit, inte bära tunga laster, inte cykla, inte äta kryddig, inte dricka alkohol, inte super. Var noga med att göra ett måttligt sexliv. Om du efter en massiv användning av antibiotika under de tidigare "kurser" har en dysbakteri, måste den säkert behandlas. Annars kommer han ständigt att provocera en förvärring av prostatit. Det är nödvändigt att behandla tänderna. Även en ruttet tand avger tillräckligt med infektion för att provocera en förvärring av prostatit. En exacerbation av prostatit orsakar och inre hemorrojder. Både dessa och andra sjukdomar kan framgångsrikt behandlas samtidigt med folkmetoder utan användning av dricksdeckningar.

Pronin Pavel Ivanovich - Han öppnade en riktig universalmedel för män, 3,5 år att skriva till läkare, media, hälsoministeriet, deputatm-help KUNGÖRA (kontroll), men eftersom döva tystnad. Läs hela artikeln - Finalgon mot prostatit.

Prostatit. personlig erfarenhet

För flera år sedan diagnostiserades jag med prostatit. Långt läkt med en urolog, men det var nästan ingen förbättring. Då bestämde jag mig för att använda de metoder som beskrivs av tidningen "Healing" under de senaste 5 åren. Jag hittade en tidningsfil för dessa år, skrev ut alla recept och började behandlas. Jag korrigerade min hälsa, så jag vill dela med mig av mina personliga erfarenheter med tidningens läsare, som jag skrivit ut i 8 år. Oh

Var inte lat för att bli behandlad, och sjukdomen kommer att recede!

Jag erbjuder beprövade behandlingsmetoder. Min behandling var komplex.

- 2 msk. l. bin måste hällas 500 ml kallt vatten, koka i 2 timmar, dränera. Förvara den resulterande blandningen i kylskåpet i högst 2 veckor.

Ta ett avkok av 1 msk. l., ät 1 tsk. älskling, en halvtimme före frukost och en halvtimme före lunchen. Behandlingsförloppet är 1,5 månader.

Med prostata adenom måste du genomgå 3 behandlingskurser med avbrott på en månad.

- Den tjocka av oraffinerad solrosolja, som vanligtvis är på botten, värms lite och gör dagliga klaffar en gång om dagen tills tillståndet förbättras.

- Blanda och blanda noga för 1 msk. l. cowberry löv, fält horsetail. nässla. persilja och sporicha och 1 tsk. björnbär, motherwort, St. John's wort, björkpoppar, yarrow, maskros, elecampane och kamille. (Örterna borde vara i krossad form.) Förvara den resulterande blandningen i en burk med mörkt glas.

Läkemedlet framställdes enligt följande. 1 msk. l. Blandningen bryggde 200 ml brant kokande vatten. Jag tog ett glas buljong i 20-30 minuter innan du åt med 1 tsk. honung.

- Innan jag lägger mig i en månad lägger jag ett ljus från kakaosmör och propolis.

- För att säkerställa tillgång till prostata för nytt blod tog jag ett varmt bad varannan dag. gick dagligen från 3 till 10 km till fots.

- Utesluten från kosten starka drycker och kryddiga rätter

Varje dag gör jag morgonövningar. Jag använder läkarens rekommendationer honung. Vetenskap av SM Bubnovsky. Här är några av dem.

1. "Vill bli av med prostatit - squat dagligen. Ju mer desto bättre. "

2. Övningar på bukpressens muskler: till exempel sitter på golvet, korsar rörelser med raka ben ("sax"); Händer på golvet framför bröstet - 20 gånger varje ben; såväl som underkroppens muskler - ligger på magen, händer längs kroppen, vilar på händerna på golvet - lyfter de raka benen 20 gånger.

Alla dessa metoder hjälpte mig att bli av med den manliga sjukdomen utan antibiotika och andra många antiinflammatoriska droger.

Funktionerna i prostata har återhämtat sig !

Var inte lat! Tålamod och uthållighet, och sjukdomen kommer att recede!