Huvud
Symptom

Fördelar och nackdelar med behandling av prostataadenom med bietab: Matlagningsrecept och dosering

Ett adenom är en godartad proliferation av prostatavävnad. Denna sjukdom drabbar nästan 50% av äldre män runt om i världen.

Situationen är komplicerad av det faktum att varje år är kontingenten hos dem som lider av manlig sjukdom yngre.

Traditionell medicin behandlar adenom genom kirurgisk ingrepp. Och bland folkliga behandlingsmetoder står användningen av bee podmoras ensam.

Fördelar och nackdelar

Detta läkemedel har många fördelar, vilket gör att det kan användas för att upprätthålla människors hälsa:

 1. Bekämpa en virusinfektion i det drabbade området.
 2. Spasmolytisk behandling.
 3. Förstärkning av immunitet, kroppens skyddande funktioner.
 4. Bli av med smärta när du urinerar.
 5. Avlägsnande av giftiga ämnen från kroppen.
 6. Ökat blodflöde till vävnaderna.

Läkemedlet är bra eftersom det har praktiskt taget inga kontraindikationer. Produkten kan emellertid orsaka att en individ är intolerant mot kroppen. För att förstå kroppens reaktion på denna folkmedicin, nog att mala på armbågens böja och stå i fem minuter. Om huden inte lämnar rodnad, kan du använda detta ämne utan rädsla.

Och även om symptomen och hur man känner igen prostata adenom, ta reda på i artikeln.

Behandling av prostata adenom med biet underlag

Tal i det här fallet handlar om de döda bina. Som du vet, varar en insekts liv inte längre än en månad. Sommarskopa samlas vanligtvis före gryning direkt från landningsplanen och vinter respektive från botten av bikupan. Den senare är lämplig uteslutande för extern användning. Sommar används för inomhusbruk.

Detta läkemedel har uttalade antiinflammatoriska egenskaper. Vid tillverkning av läkemedel används torrkroppsämnen som inte förstörs av mögel och inte uppvisar tecken på sönderdelning.

ingredienser:

 1. Sammansättningen av denna lösning är heparin. Det kan förhindra trombos, normalisera blodtrycket, hjälper till att behandla åderbråck, lindrar svullnad, strider mot mastit och fungerar som profylaktisk mot hjärtattacker. Dessutom har heparin en positiv effekt på kroppens kardiovaskulära system och är nödvändig för sjukdomar i hjärnans kärl.
 2. Bigift, som huvudkomponent i bietförgift, kan tåla inflammation i nervsystemet. Han lindrar reumatiska smärtor, ledvärk och skär ner alla smärtssyndrom.
 3. kitosan är ett regenereringsmedel. Det hjälper till med sår och brännskador, inflammation i de yttre och inre organen, har en hemostatisk egenskap och läker huden.
 4. melanin främjar avlägsnandet av tungmetaller, det är nödvändigt för patienter med lupus erythematosus och har en särskild känslighet av huden mot solens strålar.
 5. Fettförbränningen och tillväxten av muskelmassa bidrar till peptider. De accelererar metaboliska processer i kroppen och stärker immuniteten.
 6. Sammansättningen av bivax inkluderar också vitaminer, enzymer, mineraler och hormonlika ämnen.

Behandling av adenom i prostata med en bi-soppa bör startas vid de första tecknen på dess närvaro. Bee-produkter minskar risken för tumöröverföring till dess maligna stadium.

Kontra

Beespine är kontraindicerat i följande fall:

 1. Med ökad kroppstemperatur (mer än 38 grader).
 2. När du använder en pacemaker.
 3. Med hjärtsvikt.
 4. Med andningsfel.
 5. Med aktiv tuberkulos.
 6. Med ökad känslighet av kroppen till honung och andra biodlingsprodukter.

beredning

Beespine för prostata adenom används som avkok eller alkoholtinktur. Du kan köpa den på apoteket, men det är bäst att laga det själv. Samla produkten bättre under våren, början av mars. Sedan på botten av napparna hittar du färskt och rent råmaterial, varifrån alla typer av medicinska preparat tillverkas

Alkoholtinktur

 1. Ta en flaska mörkt glas och sätt i det 2 matskedar. av undergravningen.
 2. Fyll produkten med en flaska vodka, sätt i flaskan i ett tätt tyg och sätt det varmt på plats i 20 dagar.
 3. Skaka blandningen varje dag. Efter 20 dagar, tänk på tinkturen och häll den tillbaka. Håll flaskan på ett mörkt ställe.

Vattenbuljong

 1. Ta 0,5 liter kallt vatten och tillsätt 1 matsked. biprodukt.
 2. Koka upp och lämna över låg värme i 2 timmar.
 3. Kyl buljongen och spänn den i en mörk behållare.
 4. Du kan lagra vätska i kylskåpet, men inte mer än tre dagar.

Mottagning av drogen

 1. Det är bättre att börja använda alkoholisk tinktur med dagliga 2-3 droppar. Om allergiska reaktioner inte syns kan du gå till 15-20. Det är ungefär hälften av 1 tesked. Inträdet genomförs två gånger om dagen efter måltiden. Den rekommenderade kursen är 2 månader och inte mer än en gång om året.
 2. Buljongen tas två gånger om dagen för 1 msk. en gång var sjätte månad före måltiderna.
 3. Avkok med tillsats av honung och propolis rekommenderas att börja ta en tom mage på en tom mage två gånger om dagen för 1 msk. Inträdesförloppet varar 3 veckor och sex månader senare kan du upprepa det.

Med vilka medel kan du kombinera?

Som redan nämnts ovan är behandlingen av prostataadenom med hjälp av bin perfekt kombinerad med andra biodlingsprodukter: honung och propolis. En ännu större effekt erhålls om rektalt använder stiftpiller samtidigt med propolis. Du kan dricka det separat, men du kan blanda det med te eller vatten.

Förebyggande av sjukdom

Denna åtgärd kan vidtas för förebyggande ändamål. Förebyggande kurs bedrivs bäst två gånger om året, vilket minskar risken för att utveckla adenom och stärker immuniteten signifikant.

I det här fallet talar vi bara om tillägget till den huvudsakliga behandlingen, men inte om dess alternativ.

Därför bör den traditionella medicinen användas tillsammans med läkemedel.

Förväntade förbättringar kan förväntas efter den första kursen av produktacceptans.

Självmedicinera inte! Detta kan leda till sorgliga konsekvenser. Innan behandlingen med prostataadenom börjar, måste bier samråda med en specialist. Detta kommer att undvika oönskade biverkningar.

Och också mer här om effektiv behandling av prostataadenom med örter och växtbaserade läkemedel.

slutsats

Användningen av biprodukter i behandlingen av prostataadenom är fortfarande relevant för denna dag. Detta är en aktiv och framgångsrik behandlingsmetod som, förutom att bli av med manlig sjukdom, bidrar till ökad immunitet, förbättrar hjärtets funktion och ökar effektiviteten.

Åtgärd för prostatit från biet

Behandla prostatit och adenom behöver olika. I varje fall inflaterar prostatakörteln, men orsakerna till inflammation är olika. När det gäller prostatit är det nödvändigt att bestämma sjukdomspatogenerna. Med adenom är det, som det är känt, inga patogener. Och behandlingen av prostata adenom med bi-ubåt är en metod som hjälper till att bli av med tumören med 100%. Med prostatit krävs en uppsättning åtgärder, men tinktur av bivax hjälper till att lindra inflammation, om än tillfälligt.

Skillnader mellan två olika sjukdomar

Två faktorer som orsakar prostatit är en infektion eller stagnation av blod. Med infektionssjukdomar kan patogener vara virus, bakterier, liksom mykoplasma, klamydia och svamp.

Det är nödvändigt att bestämma vad som var orsakssambandet. Då måste vi bekämpa orsaken till sjukdomen. Omedelbart behandlas inflammation meningslöst.

I det inledande skedet tas skrot med prostatit för att lindra symtomen.

Orsakerna till utseendet på ett adenom med en infektion är inte relaterade. Liksom, tumören uppträder vid förändring av en hormonell bakgrund. Men för att få denna bakgrund i ordning, och också att bota tumören hjälper produkter från bikupan. Därför visas behandling med bietabsorberande bara vid adenom.

Alla recept som behandlas i texten är lämpliga för behandling och för profylax.

Tre olika recept

Alkohol extrakt kommer att vara den mest prisvärda och inte den mest effektiva. Två gånger om dagen efter att ha ätit, tas extraktet i mängden 15-20 droppar, späds ut med vatten eller tvättas. Kursens varaktighet är 1-2 månader med en paus i 2 veckor.

Det färdiga extraktet av podmora kan ha en annan styrka: 70% eller 40%, som vodka. Men i varje fall kommer ansökan att vara densamma. Förresten kommer beredningen av alkohol extrakt att ta minst 15 dagar. Rita en slutsats.

Tinkturer och buljonger

För att förbättra effekten tillsätts ett extrakt av propolis till alkoholextraktet. Förhållandet är "10 till 1". Men det blir mer nytta om du förbereder ett avkok. För det första torkas skummen i ugnen, males och tvättas.

Torkningstemperaturen är 45 C och varaktigheten är vald enligt följande: Om råmaterialet lätt smuler, minskar tiden med 10%.

Här är två olika recept:

 1. Två matskedar av det krossade råmaterialet hälls med kallt kokt vatten i en mängd av 0,5 liter;
 2. Blandningen kokas och kokas i 2 timmar;
 3. Den färdiga produkten kan kylas och filtreras, och du kan insistera det i 2 timmar att spänna och tillsätt två matskedar honung och samma 10% extrakt av propolis;
 4. Förvara buljongen i kylskåpet, men inte mer än 3 dagar!

Ta medicinen med honung på en tom mage på en matsked.

För avkoket som är beredat utan honung kommer mottagningsplanen att vara annorlunda: två gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna, och också en matsked. Drick medicinen med en "talker": Ta en tesked honung för 50 ml varmt vatten.

Innan du tar medicinen för mat, måste den värmas upp.

Observera att fördelen i båda fallen kommer att vara densamma. Kursens varaktighet skiljer sig inte heller - det är lika med en månad. Sedan tar de paus i 2 veckor - adenomen passerar efter två eller tre kurser. Behandling av prostatit med biisoppa kommer också att vara effektiv, men försök först att identifiera orsaken: Självtillverkad chlamydia eller mykoplasma kommer inte att döda.

Kontra

Om du är allergisk mot alkohol, kan du inte använda alkohol extrakt. Du kan använda något avkok, även om det kommer att bli med tillsats av honung.

Allergi mot pollen är en kontraindikation för dem som förbereder medicinerna själva. I alkohol och med långvarig matlagning förstörs pollen.

Förresten, behandling av prostatit med hjälp av bin betraktas som en mycket extrem metod. Faktum är att hemlagade läkemedel och extrakt kommer att minska blodkoagulabiliteten. Om det finns misstanke om förekomst av trombi, måste du använda andra behandlingsmetoder. Stängning av blodproppen kan leda till täppning av kärlet.

Armor piercing men farliga betyder

Vid akut inflammation i prostatakörteln används den mest extrema metoden. Denna metod eliminerar inte orsakerna, men det hjälper till att hantera symtomen. Det bör inte finnas några allergier mot pollen, och råmaterial måste uppfylla höga krav. Bivax från prostatit bör tas i sin rena form.

Var inte rädd omedelbart. Vi kommer att överväga hur man utför bearbetningen.

Det skulle vara bättre om biorna dog av hunger. Tarmarna och goiterna är då tomma, och enkla recept kan användas:

 1. En tesked färsk rå är stekt i solrosolja. Varaktighet - 5-6 minuter.
 2. Blandningen kyles och males. Del är indelad i två delar. Schema för användning: 2 gånger om dagen i 30 minuter före måltider. Ta medicinen med mjölk eller te!

Om individerna var "svullna", är zobik inte tom.

Det händer vid dödsfall från törst, såväl som förgiftning av pollen. Vi betraktar inte alternativ med dödsfall från sjukdomar.

För att befria bina av avföring måste de krossas och sköljas. Men dessa åtgärder utförs efter torkning i ugnen! Den strimlade förberedelsen tas på samma schema - två gånger om dagen före måltiden. Volymen är lika med en tesked, och "medicinen" ska tvättas med vatten.

Här betraktades det hur man behandlar en råbi, men för män är den användbar i någon form. För att öka styrkan rekommenderas att man lägger till ett rött rottextrakt - använd avkokets recept från kapitel "2".

Vanliga frågor

Det receptbelagda receptet ser extremt ut, så du måste vara försiktig med valet av råmaterial. Om det är en lukt av mögel, är produkten inte lämplig även för avkokning. De pratar om fördelarna med biodiesel för män, och för motsatt kön ser det nästan samma ut: läkemedlet reglerar hormonbalansen. Det är sant att den största fördelen kan erhållas från det första receptet och det minsta - från de två sista.

Manlig organism är redo för alla extrema metoder. Tja, i motsatt fall är dessa metoder meningslösa att tillämpa.

Återigen kommer jag att upprepa vad användningen av olika droger ser ut.

Beespine: tinktur för behandling av prostatit

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln, oftast på grund av infektion. I regel utförs behandlingen med hjälp av antibiotika och antiinflammatoriska läkemedel, men dessutom kan de användas och folkmedicin.

En av dessa medel för prostatit är tinktur av podmor. Populariteten av denna produkt förklaras vanligtvis av det höga innehållet av bioaktiva ämnen i bierna, som utövar en tonisk och härdande effekt på människokroppen.

beskrivning

Innan dechiffrering av recepten för behandling av prostatit genom binens underminering är det nödvändigt att förstå vad som är faktiskt denna bluff. Denna term brukar kallas kroppar av döda bin, för att deras livslängd inte överstiger en halv och en halv år, så har en professionell biodlare alltid tillgång till frisk detritus.

Man tror att inte bara honung producerad av bin, men även deras döda kroppar innehåller många användbara ämnen som gör att en person kan förbättra immunförsvaret och öka kroppens motståndskraft mot olika sjukdomar.

Huvuddelen av detritusets användbarhet ligger huvudsakligen i den kraftfulla höga innehållet antioxidant melanin och aminosugaritosan. Kombinationen av dessa komponenter avlägsnar effektivt inflammation, renar kolesterolproppar, och påverkar även metabolism och tarmmotilitet positivt.

Men för män har användningen av bivax med prostatit dess kontraindikationer. Som regel, Det rekommenderas inte att ansöka om tillgängligt:

 • andnings-, njurs-, hjärt- eller annan insufficiens;
 • förhöjd kroppstemperatur över 38 grader Celsius;
 • olika blodsjukdomar;
 • tuberkulos i aktiv form.

Recept av bivax från prostatit

Kanske är det mest populära receptet för prostatit tinktur av bivax på vodka, men hur man tar det? För att göra tinkturen är det nödvändigt att mala bönkorkarna och blanda dem med vodka i beräkningen 4 matskedar per 1 liter vätska.

Därefter infiltreras blandningen 2 veckor i en mörk sval plats och skakas två gånger om dagen. Den erhållna blandningen användes 20 droppar vardera efter varje måltid. Det antas att förutom att behandla inflammation i prostata har denna åtgärd en positiv effekt på hjärtat och hjärt-kärlsystemet som helhet.

Ett annat medel för bikamper är ett avkok. För dess förberedelse i 1 liter vatten tillsättes 4 matskedar fint torkade podmore, varefter den resulterande blandningen kokas ca 2 timmar på låg värme. Den resulterande kylda buljongen filtreras genom gasbindning och kan blandas med honung för att förbättra smaken.

Denna produkt ska förvaras i kylskåp i en sluten behållare, dess hållbarhet är normalt inte mer än ett par veckor, varefter du kan förbereda en ny del. Ta buljongen två gånger om dagen innan du äter. I de flesta fall är översynen av recept och behandling av prostatit med biisoppa positiva.

slutsats

Sammanfattningsvis bör det sägas att det inte räcker med att veta hur man gör bivax för prostatit, men det är också viktigt att uppmärksamma behandlingen av prostatit. Endast folkrättsmedel kan inte effektivt hantera denna sjukdom, så du behöver se en läkare för att ordinera medicineringen.

När det gäller "biet" betyder det att de kan användas som ett förebyggande medel för att förbättra immuniteten och öka den totala tonen. Detta kommer att möjliggöra en mer framgångsrik kamp mot infektioner och motstå utvecklingen av inflammatoriska processer i kroppen.

Behandling av prostatit med biisoppa, recept

Prostatit anses vara den vanligaste sjukdomen, vilket påverkar nästan varje andra man. Det här är en ganska ömtålig och obehaglig sjukdom, vilket medför många obehagliga känslor. För att bli av med det är det möjligt om den korrekta terapin accepteras under tiden. Oftast, för att uppnå en bättre effekt rekommenderas det att använda komplex terapi. Massage, mediciner, fysioterapi, samt folkmedicin - kan fungera mirakel. En av de mest effektiva folkmekanismerna medicinerad botemedel mot prostatit.

Förmån och skador på bin

Alla döda bin kallas undermånar. I genomsnitt är livslängden hos en bi en månad. Så biodlarna har en färsk byggnadsställning året runt. Alla vet att produkterna i bilivet bär en mirakulös kraft och påverkar människokroppen positivt. Huvudegenskaperna för ett sådant folkmedicin är:

 • ökad immunitet,
 • ökning av tonen,
 • lindra smärta, liksom inflammatoriska processer,
 • rensa blod och tarmar,
 • öka kroppens försvar,
 • returnera livskraften,
 • positiv attityd.

Sådant mirakulöst inflytande förklaras av det faktum att bikalvar bär samma komponenter som produkterna av deras vitala aktivitet. Terapeutiska egenskaper hos bivax från prostatit är att:

 • en naturlig avledning av en hemlighet av en prostata,
 • minska storleken på det inflammerade organet,
 • normalisering av utflödet av gallan,
 • möjligheter att komma bort från operationen,
 • uppvisar spasmolytisk verkan,
 • kämpar mot en virusinfektion som kan vara i det drabbade organet,
 • frånvaro av biverkningar,
 • bli av med smärta vid urinering,
 • eliminering av giftiga ämnen.

Använd denna produkt att vara försiktig, eftersom det är rikt på två värdefulla ämnen: melanin (en kraftfull antioxidant), kitosan (lindrar smärta och läker). De har bara en mirakulös effekt.

Applicering av bivax i prostatit

Läkemedlet har en terapeutisk effekt inte bara på själva sjukdomen utan ger också en återställande effekt på hela kroppen. Och när det gäller behandling av prostatit kommer scum att hjälpa till att hantera manifestationen av de mest negativa faktorerna.

Det här verktyget hjälper till att ta bort alla problematiska manifestationer. Det kan användas i olika medicinska former: tinkturer, buljonger, stekt. Det finns ett stort antal recept för behandling av prostatit under bina, men oftast prepareras alkoholhaltig tinktur. För att göra detta behöver du:

 • 200 ml vodka,
 • en matsked podmor.

Blanda allt bra, stäng tätt och lämna på ett mörkt ställe för att insistera. Infusionsvaraktighet - 3 veckor. Skaka regelbundet behållaren. Ta 20 droppar efter en måltid. Kursens varaktighet är två månader. Du kan göra en tinktur på vodka. Ta 0,5 liter skum och häll i en två-liters flaska vodka. Låt stå i 14 dagar. Sedan spänna och tillsätt vatten, såväl som propolisktinktur. Hur tar man en tinktur av bivax på vodka med prostatit? Ta detta läkemedel rekommenderas 2 gånger om dagen i 4 månader.

Folk recept

Traditionella läkarna rekommenderas att ta avkok av bivax från prostatit.

För dess förberedelse behöver du:

 • 0,5 liter vatten,
 • 2 msk hackad submodorn.

Koka allt på en liten eld, låt stå i 2 timmar. Torka sedan på kompositionen. Färgen på buljongen är brun. Till sist kan du lägga till en matsked honung för smak. Buljongen hälls i glas, tätt stängd och förvaras i kylskåp. Hållbarhet för kokt buljong - 2 veckor. Drick det måste vara varmt, en månad varje dag innan du äter två gånger om dagen. Efter en månad måste du ta en treveckorsavbrott.

Blandning med olja

För att förbereda blandningen måste du ta en tesked podmora, solrosolja. Preliminärt måste det vara väl stekt. Vänta sedan lite medan det svalnar. Mala allt till en pulvermassa. Ta det varje dag och lägg till mjölk eller te.

För att förbereda salvan behöver du ta en scuff och häll den med olivolja. Placera infusionen på en kall plats. Blandningen som erhållits för män rekommenderas att smörja inguinområdet. Täck upp med något varmt. Applicera på torrt, rengör perineal hud dagligen. Behandlingstiden är från 1 till 2 månader.

ångad

Framställning av digel är gjord med följande metod: ta 100 g helbi, häll kokande vatten och lämna i en kvarts timme. Den resulterande massan hälls i gasväv och appliceras i form av kompressor. Applicera på perinealområdet 1-2 gånger i veckan i 2-3 månader.

Hur man tar avskum med prostatit

Doseringen bör bero på hur kroppen påverkar behandlingen. Antalet droppar ska sammanfalla med antalet år av patienten. Om du också har allergiska reaktioner eller andra negativa reaktioner ska du omedelbart kontakta en läkare. Behandling av prostatit med hjälp av bin ger ett 90% positivt resultat.

Trots att denna produkt anses harmlös är det ingen exakt dos vid administrering av detta läkemedel. Men det finns vissa kontraindikationer som måste läsas innan man börjar använda produkter baserade på det:

 • Förekomsten av cancer,
 • tuberkulos,
 • Förekomsten av en pacemaker, andra problem med blodsjukdomar,
 • problem med njurarna, andning, blodkärl.

Kom ihåg att användningen av traditionell medicin eller andra droger ska ske endast under överinseende av en läkare. Den bästa effekten kommer att uppnås samtidigt som man använder flera metoder tillsammans. Så till exempel ljus med propolis, 20% alkoholtinktur, tinktur av bi propolis. Allt detta tillsammans har en positiv effekt på behandlingen av sjukdomen och hela kroppen.

Podmor hos cancer hur man insisterar och tar

Trevlig tid på dagen! Jag heter Khalisat Suleymanova - jag är en fytoterapeut. På 28 år botade jag mig själv med livmoderhalscancer med örter (mer om min upplevelse av återhämtning och varför jag blev en örtmedicin, läs här: Min historia). Innan du behandlas enligt folkmetoder som beskrivs på Internet, var god kontakta en specialist och din läkare! Detta kommer att spara tid och pengar, eftersom sjukdomarna är olika, örterna och behandlingsmetoderna är olika, men det finns också sjukdomar, kontraindikationer, komplikationer och så vidare. Medan det inte finns något att lägga till, men om du behöver hjälp vid val av örter och behandlingsmetoder kan du hitta mig här på kontakterna:

Tetefon: 8 918 843 47 72

mail: [email protected]

God eftermiddag. Halisat, my name is Elena, 42 år gammal, bröstcancer med spridning av 3 grader, storleken på 40h30mm, vänta markör svar medan jag dricka odört, och smeta på tumör konium baserade salva odört, har bee Podmore, dricka vatten tinktur av propolis, har passerat... på en raw food diet sjukdom började akut med tätningar i bröstet, och fann av en slump innan menstruation, bröst värkte och vospalyalas.kak i mastit (var 1994, när de ges en dotter) hade, har ärvt mormor cancer mzh.Vospaleniya väl bort lera - komprimera på natten. Om möjligt, berätta om behandlingsregimen med örter eller andra droger. Tack på förhand, jag väntar på ett svar.

Onkologi anses vara en av de farligaste sjukdomarna. Det finns många olika traditionella metoder för att behandla detta problem, men glöm inte folkmekanismer. Många anser att det är effektivt att använda bee podmora mot cancer. Detta medel för vital aktivitet av randiga flugor har alltid noterats för sin fördel i någon sjukdom. Detta beror på effekten av den giftiga substansen på problemet, som förblir i kroppens insekter efter mummifiering. Det finns många olika recept på grundval.

Podmor i cancer

Många onkologer noterar fördelarna med att använda bee podmora för cancer. Mumier används på många sätt som har en helande effekt. Olika doseringsformer kan hjälpa till med:

 • tumör,
 • sköldkörtel dysfunktion,
 • störningar och sjukdomar i genitourinary sfären,
 • cystor,
 • fibroider,
 • immunförsvar,
 • sjukdomar i samband med blodkärl och hjärtat,
 • patologi i levern och njurarna och andra.

Behandling med cancer under havet orsakas av läkemedlets mirakulösa egenskaper. Giftet som kvarstår i biet, även efter döden, anses vara en stark antioxidant. När det väl kommit in i blodomloppet och sprider sig genom hela kroppen tårar det de drabbade cellerna och förhindrar tillväxt och utseende av nya. På så sätt stimulerar det grannområden. En annan viktig komponent är chitosan. Han kan förändra blodets sammansättning, reglera förhållandet mellan cellulära komponenter, rena lymf och förhindra tillväxten av maligna celler.

Hur man tar

Framgången av behandling av cancer med biet soppa beror helt och hållet på överensstämmelse med beredningsformeln och korrektheten av administrationen. Doseringen väljs uteslutande individuellt. Det finns många faktorer som bör beaktas när du gör det här:

Dessutom är alla rekommendationer baserade på vilken typ av doseringsform du tillämpar. Om det är alkohol- eller vatteninfusion, så ska antalet droppar i de första dagarna vara lika med patientens totala antal år. Om det inte finns någon allergisk reaktion fördubblas detta antal gånger gradvis. Mottagning sker tre gånger om dagen. Det första steget varar 5-7 dagar. Därefter lägger du till 1-2 mer dagligen.

Beespine och prostata adenom: behandlingsfunktioner och användbara recept

Varje produkt som erhålls till följd av biodling är av stor betydelse för människors hälsa. Sedan antiken är det känt om effektiviteten av medel baserade på råvaror som produceras av bin.

Det är fantastiskt, men efter deras bortgång kan dessa unika insekter ge en stor fördel till en person.

Om flera hundra år sedan biprodukter användes uteslutande av folkmedicin, är de nu huvudämnet i vissa läkemedel. Allt som bin producerar används av moderna specialister för att behandla vissa kroniska sjukdomar.

Det bör noteras att en av produkterna som kallas bihonung används för att eliminera godartad prostatahyperplasi. Det viktigaste är att ta det på allvar. I denna artikel beskrivs nyanserna för att använda detta verktyg. Så vad är behandlingen av prostata adenom med bi-subsmo, vars recensioner är så höga?

Vad är prostata adenom?

Adenom kallas också godartad hyperplasi (utvidgning av prostatastorlek). Detta är en av de vanligaste sjukdomarna som uppstår i det starkare könet.

Normal prostata och adenom

Det är känt att det hos män som är mer än femtio år gamla förekommer i var fjärde. Och ju äldre personen är, ju högre är risken att bli sjuk.

Allvarlig patologi, denna naturliga process beaktas när ökningen i storleken av järn börjar störa tömningen av blåsan. Och allt eftersom det ligger mellan detta organ och urinröret. Prostata växer i storlek och pressar den snäva öppningen av den senare.

Symptom på sjukdomen

Huvud tecken på sjukdomstillstånd är följande:

 • ständig uppmaning att urinera
 • svag stråle urin;
 • urinretention vid början av urineringstiden;
 • smärta i könsorganen och njurarna
 • en imponerande del av urin utsöndras huvudsakligen på natten.

I kroppen av döda bin finns ett stort antal unika ämnen som har en fördelaktig effekt på hankroppen:

 • honung;
 • pollen av växter;
 • vax;
 • bietgift
 • kunglig gelé;
 • kitin, som är en del av en insekts kropp.

Behandling med en bi-ubåt av prostata adenom

Först måste du förstå vad en bi är. Trots de många gissningarna hos människor som inte har en aning om vad det är, är svaret enkelt nog - lösningen är en död bi.

I apiaryen är de hela året, och under säsongen dör de flesta utanför bikupan. Döda biinsekter transporteras bort från sina hem. Ett stort antal bee dodger fixas på våren.

Det är väldigt viktigt att skörda detta läkemedel för att bara välja färska råvaror, utan tecken på sönderdelning. Om under vintermånaden, tillsammans med soporna, rakades den ut ur nässelfeberna, sedan vid våren har de en exceptionellt ren scuff som uppfyller alla krav.

Beredningen av denna ingrediens för behandling av adenom är att den försiktigt siktas genom en kolv med en stor cell. Då måste råmaterialet torkas i en förvärmd ugn vid en temperatur av 45 ° C. En sådan bi, som sitter i speciella påsar i ett välventilerat rum, kan lagras under lång tid.

De användbara egenskaperna hos detta läkemedel finns i den aktiva substansen i submarus-kitin.

Chitin hjälper till att sänka koncentrationen av kolesterol i blodet, förhindrar utvecklingen av ateroskleros, rensar tarmarna, minskar absorptionen av giftiga ämnen och naturligtvis normaliserar prostatakörteln.

För närvarande finns det två kända sätt hur man kan applicera bivax i prostata adenom, som har positiv feedback från dem som upplevde dem. Detta är en alkoholisk infusion och en särskild vattenavkänning baserad på döda bin.

Det är självklart att föredra att använda den första medicinen, eftersom det på grund av alkoholbasen samverkar snabbare med tecken på sjukdomen, vilket eliminerar stark smärta och påverkar prostata positivt. Det bör noteras att bivax också används mot prostatacancer.

Det bör dock noteras att vissa patienter är strängt förbjudna att använda alkoholhaltiga läkemedel. I det här fallet måste du använda den andra metoden - vattenavkodning.

Medel baserad på döda bin

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Som tidigare nämnts används två effektiva metoder för att behandla prostataadenom hos bina:

 1. alkoholisk infusion. Förbereda det, bör du förbereda en medelstor glasbehållare i förväg. Det är önskvärt att det blir mörkt. I det måste du hälla ungefär åtta matskedar av nötkött från bina. Från ovan hälls den med fyrtio procent medicinsk alkohol. Den erhållna blandningen täckes med en stoppare, skakas och placeras på en sval plats i tjugo dagar. Efter att ha passerat detta tidsintervall måste läkemedlet filtreras och börja användas enligt anvisningarna;
 2. buljong till renat vatten. Beespine för prostata adenom bör hällas i en kastrull - nog kommer att vara ungefär en sked. Nästa i tanken bör hällas ungefär en halv liter kokande vatten och sätta den resulterande blandningen på en långsam eld. Koka buljongen i två timmar. Efter denna tid har löpt ut, ska produkten försiktigt filtreras och lämnas för att svalna.

Behandlingen av prostata adenom med bikubinen utförs enligt följande: Den erhållna infusionen på alkohol måste tas två gånger om dagen (en enstaka dos är ca fyrtio droppar, som bör lösas i vatten).

Men vad gäller avkoket måste det också konsumeras två gånger om dagen i en liknande dos samt infusion. Du kan ta den i ren form, eller lägga den till vatten eller te.

I båda behandlingsalternativen för adenom hos bina är behandlingstiden för återhämtning ungefär nittio dagar. Vid akuta tillstånd kan behandling med sub-morbiditet i prostata adenom upprepas, men efter en kort tidsperiod. Den största effekten i behandlingen kan uppnås genom att kombinera avkok och tinktur samt rektala suppositorier med propolis.

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom denna terapeutiska byggnadsställning är hundra procent naturlig, har den nästan inga förbud att använda.

Men trots detta bör det inte tas av personer som har sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, psykiska störningar, infektionssjukdomar, samt individuell intolerans av de viktigaste beståndsdelarna.

En annan användning av bee podromora för män med prostata adenom är förbjudet för personer som lider av leversjukdomar. Detta beror på det faktum att alla infusioner görs enbart på alkohol.

Med långvarigt intag av alla läkemedel baserade på bivax utvecklas följande biverkningar oftast:

 • ökning av kroppstemperatur till trettioåtta grader utan objektiva skäl;
 • ökning av blodtrycket till högsta möjliga nivåer (180/90);
 • ökad muskelton;
 • nervös excitabilitet;
 • sömnlöshet, sömnstörning;
 • rörelse av stenar i organen i excretionssystemet och gallblåsan;
 • hudutslag, dermatit.

Andra lösningar baserade på

Ta detta läkemedel bör vara en dessert sked tre gånger om dagen. Det är nödvändigt att förbereda en ny del varje dag.

Dessutom är ett stort antal recept för speciella salvor och kompressor baserade på denna användbara produkt känd.

Till exempel kan bivax med ett adenom i mängden av ett glas hällas i samma volym kokande vatten och insisterar i trettio minuter. Efter denna tid, när infusionen har svalnat, används den för att skapa komprimeringar.

Särskilt effektiv är salvan, för självberedning som det är nödvändigt att förbereda ungefär två matskedar pulverformig pulveriserad submodel. Han hällde ett glas kokande solrosolja och insisterade på en dag. Eftersom salvan har en vätskekonsistens, bör den gnidas in i de mest drabbade områdena.

Relaterade videoklipp

Som vi fick reda på, hittade scum av bi användning för män med prostata adenom. Och hur man förbereder en medicinsk tinktur från den, se i videon:

Behandling av adenom med bin under havet är effektiv på grund av det faktum att kroppens skyddande funktioner ökar, inflammation och outhärdlig smärta avlägsnas. När några av de folkmetoder som beskrivs i artikeln kombineras med motsvarande läkemedel, kan man bli av med denna sjukdom helt. Men om du bara använder infusioner och komprimerar utan traditionell medicin, kan du inte i framtiden undvika kirurgisk ingrepp.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Podmore bi och behandling av prostatit

Podmore bi för behandling av prostatit är värdefullt eftersom den innehåller mycket bioaktiva ämnen som bokstavligen förlivar alla processer i kroppen.

Bee-svepning är effektiv i prostata adenom, prostatit och eventuella brott mot det genitourära systemet. Varaktigheten av behandlingen från flera månader kan vara upp till flera år.

Som en ingrediens är bivax en del av den industriellt producerade "hälsosamma" grädden, som rekommenderas för användning mot prostatit eller hemorrojder. Mer detaljer om detta finns i artikeln "Cream" Healthy "från prostatit"

Kontraindikationer för användning, med undantag för individuell intolerans, ges nedan. Overdosering är inte hemskt.

För behandling av manliga sjukdomar används vanligtvis vattenavkok eller alkoholhaltig infusion.

Podmore bi kontraindikationer

De kontraindikationer som anges nedan bygger till stor del inte på kliniska resultat, utan på teoretiska argument från specialister.

Allmänna kontraindikationer är temperatur över 38 0 C, vaskulär, hjärt-, njur-, respiratorisk insufficiens är i det skede av dekompensation, dvs. alla fall, när kroppen, efter att ha uttömt alla reserver, testar gränserna för sin förmåga.

Eftersom bivax Podmore har stimulerande egenskaper, rekommenderas inte för användning i neoplastiska processer av vissa blodsjukdomar, kronisk hjärtinsufficiens (steg 2 eller flera) tillgängliga pacemaker tuberculosis i aktiv form.

Tinktur av bivax på vodka

Mala med en torkad kaffekvarn. Fylla vodka (alkohol kan spädas med vatten till ungefär 40 grader) från 250ml beräkning. vodka för 1 st. sked Podmore och 2nedeli insisterar i mörker (ett måste!) plats är bättre att använda en glasskål av mörkt glas, väl tillsluten, varje dag 2-3 gånger skaka innehållet.

Förberedd infusion rekommenderas för att ta (15-25) droppar omedelbart efter måltid. Antal receptioner - 1-3 per dag, fortsätt att ta 1-2 månader, i svåra fall rekommenderas behandlingstiden att sträcka sig till ett år.

Sådana fuzzy rekommendationer om koncentrationen och doseringen av medicinen kan förklaras av det faktum att det vanligtvis inte finns några biverkningar vid överdosering. Ändå bör du börja de första 3 dagarna då du tar tinktur försiktigt och börjar med 1-3 droppar som håller ögonen på din kropp. Om det inte finns någon individuell intolerans så finns ingen kontraindikation för dig.

Doseringen ska ändras enligt ålder, 1 droppe = 1 år av livet. Så om 50 år borde du ansöka 50 droppar.

Tinktur av bin på vodka kan effektivt användas för att behandla prostatit. I det här fallet kommer du som "hälsobonus" att få rengöring av blodkärl, en signifikant förbättring av blodkompositionen, föryngring av hela organismen. Särskilt gynnsam extra effekt som det medför hjärt-kärlsjukdomar, och normaliserar också trycket.

Podmor bi för behandling av prostata adenom

För behandling av prostataadenom används vanligtvis vattenavkokande bin, vars framställning är som följer.
I en halv liter vatten för att hälla (1-2) konst. sked av finmalet undermärg, koka och simma i ca 2 timmar (svag eld). Därefter svalnar buljongen långsamt 2 timmar. varefter den bruna vätskan ska passera genom gasbindningen. Du kan lägga till 1: a för smak. sked av honung.

Nötköttbuljong kan förvaras i kylskåp, och det är nödvändigt att använda glas, välslutna diskar, endast 2 veckor (inte mer).

Ta avkok en månad, varma, 1 st. sked dagligen innan du äter 1-2 gånger. Sedan en tvåveckors paus, upprepa sedan den beskrivna månatliga behandlingssättet. Tre sådana kurser är tillräckliga för att få en bra effekt vid behandling av adenom. Efter hela behandlingskursen, som varar ca 3-4 månader, måste du göra en halvårsuppehåll och, om nödvändigt, upprepa.
Vissa författare hävdar att effektiviteten hos sådan behandling av prostata adenom når upp till 90%. Men att komma ihåg att prostata adenom bör behandlas på ett komplicerat sätt, verkar den resulterade effektiviteten osannolikt.

bin Broth befrämjar avlägsnandet av Giardia, väl normaliserar lever, muskler, lungor (även i kroniska former), nervsystemet, mag-tarmkanalen.

Man bör komma ihåg att innan man tar behandling med prostatit, kommer samråd med den behandlande läkaren inte vara överflödig.

Alternativa metoder för behandling av prostatacancer: hur effektivt är biet

Behandling av prostatacancer som använder bee podromora är ganska vanlig. Även om officiell medicin inte fullt ut kände igen effektiviteten av denna åtgärd är folkmetoder i stor utsträckning motiverad i praktiken.

Beespine är kropparna hos honungplantornas döda insekter. Biet skalet är baserat på kitin. Det producerar kitosan, som fungerar som ett antiinflammatoriskt medel och accelererar organismens regenerativa förmåga på cellulär nivå.

I praktiken har det visat sig att det regelbundna intaget av denna organiska substans i den komplexa behandlingen av prostatacancer delvis kan eliminera urindysfunktion, lindra smärta och minska storleken hos betændt körtel. Behandling med bi-ubåt med prostata adenom gör det möjligt att minimera risken för utveckling av onkologiska processer i glandulärorganets struktur.

Ursprung av bi

Den genomsnittliga livslängden hos en typisk arbetare bi är ungefär en månad. Bina dör nära brädan eller längst ner i bikupan. Före döden befriar insekten tarmarna. En sådan särskild egenskap i beteendet hos bin ger dig möjlighet att helt lugnt samla skovlar året runt, utan att tillgripa någon särskild behandling av bismassa.

Oxen honung-nötter siktas enkelt genom en sikta och skickas sedan till ugnen för känslig torkning. Ugnen värms inte mer än 25 grader. Efter en enkel behandling samlas skummen i kartonglådor eller överförs till en väska av naturväv. Förvaringsplatsen måste vara torr och mörk. Solljus är katastrofalt för en viss organisk produkt.

Viktiga aspekter av terapi med hjälp av honung

Behandlingen av prostatacancer är ganska lätt att utföra av bietab i hemmet ensamt. Men inte självmedicinera. Det är viktigt att informera din läkare och få råd från en specialist som förstår liknande tekniker.

Det finns två typer av denna läkemedelsprodukt:

 1. Buljong.
 2. Infusion med bi soppa.
 • 5 skedar av podmorah fyller 0,5 liter vatten;
 • Den erhållna blandningen får tillåtas simma i 2 timmar vid mycket låg temperatur;
 • den framställda produkten filtreras;
 • buljongen är täckt med lock så tätt som möjligt;
 • lagras i kylskåpet på den nedre hyllan.

Inom 30 dagar kan ett avkok av honung konsumeras, alla värdefulla ämnen förblir för en viss tid. Kompositionen kan vara "komplicerad" genom att addera ett par bitar av bi propolis till buljongen. Infusion kommer att bli ännu effektivare för behandling av prostatacancer. Behandlingstiden är 1,5 månader. Då ska du stanna i 3 månader. Totalt krävs 3 kurser. Även om vissa data och relationer kan ändras beroende på de enskilda egenskaperna hos patienten som lider av prostatacancer.

Ett viktigt behandlingsförhållande: Det är nödvändigt att endast muntligen ta en varm buljong. Den optimala dosen är 1 matsked två gånger om dagen i en halvtimme före huvudmåltiden.

Medelbis soppa tar tre gånger om dagen. En matsked av ren alkoholinfusion späds med 40 ml vanligt vatten. Oral mottagning bör vara 20 till 40 minuter före måltider. Behandlingsförloppet är 30 dagar. Sex månader senare upprepas alla medicinska åtgärder igen, redan för att förhindra utvecklingen av cancer.

Kontra

Behandling med en underåtgärd har kontraindikationer som bör vara kända.

Denna metod är inte lämplig för personer med följande patologier:

 • allergi mot honung eller biprodukter
 • hög temperatur;
 • svullnad i kroppen;
 • akuta infektiösa processer som förekommer i kroppen;
 • njursvikt
 • hjärtsvikt;
 • blödning;
 • post-infarkt tillstånd;
 • blodsjukdomar.

Innan du tar botemedlet på grund av bipåverkan, bör ett känslighetsprov utföras. Armbågens vik behandlas med infusion eller gnuggar på huden av ett fragment av podmor. Om på platsen 15 minuter senare eller tidigare började klåda, blev dermis rött eller svällt - medicinen är inte lämplig för denna patient.

Bee dolor effektivitet vid behandling av onkologiska patologier

Prata om direkt effekten av en biprodukt på utvecklingen av cancer är indirekt. Det huvudsakliga uppdraget för denna åtgärd är att rena humant blod från toxiner, skadliga metaboliter och andra oönskade komponenter som finns i människokroppen.

Podmore hjälper unikt att rena kroppen globalt. Detta är ett utmärkt förebyggande medel, ett oumbärligt element för att förbättra ton- och arbetsförmågan. Vi kan säga att användningen av denna biologiska substans kommer att ge en person styrkan att bekämpa sjukdomen, vilket är viktigt vid terapi av onkologi.

Men lita inte enbart på den helande kraften att förstöra. Prostatacancer är en extremt smittsam sjukdom och kräver tillämpning av de bästa teknikerna för officiell medicin, liksom det korrekta tillvägagångssättet och den systematiska terapeutiska effekten.

Bee svettas från prostatit - dess effekt, egenskaper och kontraindikationer till användningen

Alla biodlingsprodukter har en unik effekt på hälsan, renar kroppen, ökar motståndet mot bakteriella och virusinfektioner, vilket underlättar förloppet av många sjukdomar.

Bivax från prostatit hjälper inte bara att bli av med symtomen på denna sjukdom, men också för att uppnå vedvarende remission med kronisk inflammation i prostata.

Beespine är kropparna av naturligt dödade bin. Livscykeln för dessa insekter är relativt kortlivade och är bara ca 30-40 dagar, men under våren och sommaren gör döda bin utanför kupan, så vid den här tiden bee Podmore relativt få.

Det är bäst att använda bivax för användning i prostatit på våren. Därefter siktas den genom en sikta och torkas på en skuggad plats vid en temperatur av 22-24 ° C eller i ugnen vid 42-44 ° C. Mer information om metoder för insamling och skörd av bin kan läsas på profilforum eller se videon.

Håll behållare för behandling du behöver i frysen, men du kan inte tillåta upprepad frysning, så det är bättre att förpacka produkten i partier.

Beespine finns i någon biodling butik eller få gratis på apiary. Hus från det på olika sätt förbereder infusioner på anda, buljonger, pulver för mottagning inuti och salvor för extern användning.

Den effektiva effekten av denna traditionella medicin på ett människors genitourinary system förklaras av dess sammansättning:

 • Bens kropp innehåller aminosyror, mikroelement, ett komplex av vitaminer.
 • Det chitinösa locket av bin i en ganska stor mängd innefattar heparin.
 • Bee gift har länge använts som ett medel för att stärka blodkärlen och bekämpa inflammatoriska processer.
 • Fett i en bies kropp är rik på användbara fettsyror.
 • Kostfibrer bidrar till normalisering av matsmältningsorganet och avlägsnar giftiga produkter från kroppen.

Komponenterna som innehåller beespear har en komplicerad effekt vid behandling av inflammation och prostata adenom:

 • Baktericid effekt. Ofta är orsaken till prostatit en annan patogen bakteriell flora, så biprodukter är ett utmärkt hjälpmedel för antibakteriella läkemedel.
 • Antiinflammatorisk effekt. Förbättrat blodflöde bidrar till avlägsnande av inflammatoriska exsudater, toxiner, bättre syreförsörjning till kroppen, cellregenerering.
 • Förbättring av spermatogenesens styrka och processer.
 • Reduktion av smärta och normalisering av urinering sker på grund av en gradvis minskning av prostatacetema.

Indikationer för användning av olika droger från bivax är akut och kronisk inflammation i prostata, prostata adenom och förebyggande av sjukdomar i det genitourinära systemet.

Bivax från prostatit rekommenderas dock inte för användning i sådana fall:

 • Förmåga till allergiska reaktioner.
 • Aktiv form av tuberkulos.
 • Förstöring av kronisk njursjukdom, matsmältningssystem.
 • Hjärt- och andningsfel, en etablerad pacemaker.
 • Feber av okänt ursprung.
 • Systemiska blodsjukdomar.
 • Maligna neoplasmer.

För att bekämpa inflammation i prostatakörteln är det optimalt att kombinera mottagandet av medel från bivax med propolis-extrakt och läkemedel.

Hur man behandlar prostata med en biaxa - rekommendationer för användning

Innan du börjar behandla folkmedicinska läkemedel måste du besöka en läkare och vidta nödvändiga tester. I prostatacancer är biodlingsprodukter kontraindicerade. Hur man behandlar prostata med en bi soppa

Det är nödvändigt att följa ett sådant system för mottagande av medel från döda bin:

 • Pulver tas i en halv tesked på morgonen på en tom mage i en månad. Kursen bör upprepas 3-4 gånger om året för att förhindra exacerbationer.
 • Alkoholtinktur används i två månader av 5 ml två gånger dagligen efter måltiden.
 • Avkoksdrink för 2 msk. l. tre gånger om dagen före måltiden i 2-3 månader.

Instruktionen hur man behandlar ett adenom i prostata med en bi soppa visas som följer:

 • Avkok används två gånger om dagen på en tom mage för 1 matsked. Omedelbart efter detta måste du äta en tesked honung och dricka ett glas varmt vatten. Inträdeslängden är 30 dagar, följd av en tvåveckorsavbrott. Beroende på patientens tillstånd kan du tillbringa 2-3 kurser av terapi.
 • Det rekommenderas att börja med behandling med podmor med 2-3 droppar två gånger om dagen direkt efter att ha ätit. Gradvis bör volymen tinktur ökas tills antalet droppar inte motsvarar åldern.

Också med prostatit och adenom används salva och slem i stor utsträckning.

Använd dem med råd om denna instruktion:

 • salva Applicera på prostatakörteln en gång om dagen på natten. Behandlingsförloppet är 2 månader.
 • ångad överlagras i form av en varm kompress innan du går och lägger dig två gånger i veckan i 2-3 månader.

Vid användning av bivax från prostatit måste du noggrant övervaka din hälsa. Om det finns smärta i perineum, svårighet med urinering, ökad temperatur, ökad hjärtfrekvens, bör du konsultera en läkare.

Hur man gör en bietformad kammussla med en prostatit - valet av råmaterial och recept för apitherapy

För att produkten skall kunna fungera korrekt är det nödvändigt att välja rätt skopa. På binens kroppar bör det inte finnas några spår av parasiter, rutt, mögel, och det är också nödvändigt att klargöra hur länge kemiska preparat har använts för att bearbeta bikupan.

Hur man förbereder en balsal för prostatit, för behandling av denna sjukdom?

Tänk på följande metoder:

 • Pulver kan tillverkas, skära spån i en mixer eller kaffekvarn. Förvara den i en tätt sluten behållare.
 • För att göra tinkturen Det är nödvändigt att ta en scuffle med en hastighet av 30 - 40 gram per glas vodka. Efter blandning är drycken tätt stängd och lämnas för att infilera på en mörk sval plats i tre veckor.
 • För att få avkodning, du behöver hälla en matsked pulver i 0,5 liter varmt vatten och simma över en liten eld i 2 timmar, sedan belastning.
 • De bästa baserna för salva betraktas som olivolja, smör eller petroleumjelly. Det är nödvändigt att blanda pulveret med scum med basen till konsistensen av tjock gräddfil. Förvara salvan i kylskåp i en sluten behållare.
 • För att få en upplösning 100 g helbi är hällt med kokande vatten i 15-20 minuter. Därefter filtreras denna massa genom gasbindning, pressas och används som kompress.

Dekoktioner och salvor från bivax för behandling av prostatit har en relativt kort hållbarhet, så de måste kokas i små mängder (i 1 till 3 dagars intag).

Beespine - ansökan i prostatit, läkares åsikter

Du kan också använda andra recept för att använda bee dodger för behandling av prostata sjukdomar:

 • En 1,5 liter burk fylls i en tredjedel med en sked och fylld med moonshine eller 70% alkohol. Efter 14-15 dagar filtreras tinkturen och utspädes med samma mängd vatten, för varje liter av lösningen sättes 100 g propolis. Ta en drink för 1 msk. 2 gånger om dagen i 3 månader.
 • Podmore är stekt i flera minuter i solrosolja, då denna massa mals och konsumeras för 1 tsk. på en tom mage, tvättar med mjölk.

Användningen av bee podmora med prostatit och dess terapeutiska effekt uppskattades av många urologer. Enligt deras återkoppling minskar behandlingen av mediciner, patienter som använder apitherapidroger är mycket mindre benägna att samråda om förvärringen av kronisk inflammation i prostata. Efter applicering av bivax från prostatit uppmärksammar man smärtlindring, återställande av styrka, generell förbättring av välbefinnandet.

Effekten av tinkturer, avkok och salvor beror emellertid i stor utsträckning på hur man gör bivax för prostatit. Därför är det nödvändigt att välja rätt råmaterial, såväl som tydligt följa formuleringen av preparatet.