Huvud
Behandling

De mest effektiva recepten på traditionell medicin för behandling av prostatacancer

När man diagnostiserar prostatacancer försöker man försöka prova olika behandlingar. För att lindra symtomen och minska sannolikheten för tumörtillväxt behandlas behandling med prostatacancer med folkmedicin. De hjälper kroppen att återhämta sig, och även att utesluta övergången av cancer till ett mer komplicerat stadium.

Funktioner av terapi

Användningen av folkmedicin för prostatacancer är mycket effektiv. Många tror inte på kraften i naturliga medicinska föreningar. Men övning visar att hemdroger har användbara egenskaper som hjälper till att hantera sjukdomen.

Komponenter av avkok, infusioner, lösningar för administrering väljs särskilt noggrant. De tillåter att sakta ner och stoppa tillväxten av patogena celler, vilket ökar kroppens skyddande funktioner. Dessutom tillåter naturliga preparat att utesluta negativa influenser på organ och system, som visar sig vara mediciner och andra metoder för traditionell behandling. För detta är det viktigt att strikt följa dosen.

Efter användningen av användbara produkter rensar kroppen från de förfallna cellerna. Men det är värt att komma ihåg att ensam folkmedicin inte klarar av att klara tumören. Därför bör den användas som en extra metod för grundläggande behandling.

Medicinsk örter

Mot cancer används oftast olika örter och växter. De hjälper till att återställa den hormonella bakgrunden, öka nivån av kvinnliga hormoner i kroppen, eliminera tumören och normalisera människans tillstånd.

Behandlingen utförs som avkok och infusioner på vatten och alkohol. Sådana föreningar tränger snabbt in i den drabbade körtelns område och absorberas i den. Därför kan man observera en starkare effekt på patologiska celler, till skillnad från andra medel.

Dekoktioner och infusioner

Det finns olika recept som använder medicinska växter. På grundval av detta framställs buljonger och infusioner. Användbara örter har olika effekter på hankroppen.

Ett effektivt sätt att bekämpa cancer är willow örhängen. För beredning av infusionsdelen av växterna samlas i en behållare och komprimeras. Banken måste fyllas på toppen. Därefter fylls kompositionen med medicinsk alkohol. Håll kärlet på ett mörkt ställe i 4 veckor. Efter beredning tas beredningen en matsked löst i 0,5 liter vatten. Före användning måste läkemedlet infunderas i en timme.

Örhängen av pil - ett effektivt folkmedel för prostatacancer

En man kan behandlas med vanliga medicinska växter. Behandlingsregimen som ordinerats av läkaren bör observeras tydligt. Formuleringarna måste tas i följande sekvens för angiven tid.

 1. Marjinrot har användbara egenskaper. 50 g av växten krossas och placeras i en kruka. Till det måste du lägga till 500 ml vodka. Kompositionen insisteras i 10 dagar. Behandlingen utförs i tre månader. Före måltiden (30 minuter) ska patienten dricka 40 droppar tre gånger om dagen.
 2. I små korn är det nödvändigt att mala 50 g av oljans rot. Fyll den med vatten (350 ml), vars temperatur är 60 ° C. Kompositionen lindas i en varm trasa och infunderas i åtta timmar. På dagen används vatteninfusion tre gånger. Behandlingen utförs i tre dagar till 3 teskedar åt gången.
 3. Renare anses effektiv i cancer. Torra växter (100 g) placeras i ett glasbehållare med mörk färg. Inom fem dagar måste du insistera på ett botemedel med tillsats av 500 ml vodka. Efter beredning tas preparatet 3 gånger om dagen på en matsked (40 minuter före måltid) i tre dagar.
 4. Stärker immunsystemet infusion av Eleutherococcus. 100 g av växtens rot krossas, 0,5 liter vodka hälls och infunderas i 10 dagar. Ta drogen ska vara en tesked 30 minuter före frukost, lunch och middag.

I närvaro av metastaser i levern är det förbjudet att använda alkoholhaltiga infusioner. I detta fall ersätts de av vatten.

Hjälper till att bli av med sjukdomen och lakritsrot, som är känd för nästan varje person. Förbereda beredningen för 0,5 liter kokande vatten, ta en matsked av en torrväxt. Kompositionen smälter på låg värme i 10 minuter. Efter kylning och spänning drick det tre gånger om dagen före måltiden.

Sjukdomen åtföljs ofta av en överträdelse av urineringsprocessen. En proprietär hemlighet som inte kommer ut helt kan stagnera och störa urinflödet. Därför kan du bli av med symtomen med asp. Inte bara bladen på växten är värda, men också njurar och grenar.

Användningen av njurar och asp grenar för behandling av prostatacancer

 1. Njuraspen i mängden två teskedar hälls 400 ml kokande vatten. Infusionen kokas i 15 minuter. Efter filtrering borde den vara full i hela dagen, uppdelad i flera mottagningar.
 2. Du kan också förbereda alkoholisk tinktur. En del av växten tar 10 delar vodka. Patienten behöver dricka 25 droppar tre gånger om dagen.
 3. Du kan göra en blandning av njurar och bark av asp, ta ingredienserna i lika delar. Sammansättningen i en mängd av 45 g hälles i 0,5 liter kokande vatten och placeras på elden. Håll tallriken på plattan tills dess att volymen sänks med hälften. Efter perkolering i drycken kan du lägga till honung och dricka en kvart kopp tre gånger om dagen.
 4. Ristade grenar av växten hälls 200 ml kokande vatten. Blandningen kokas på låg värme i 20 minuter. Efter kylning och spänning, använd läkemedlet 50 ml tre gånger om dagen före måltid.

Cure prostatacancer kan använda växtbaserade samling. Den innehåller:

 • eukalyptus;
 • nässlor;
 • mjölon;
 • tistel;
 • rölleka;
 • St John's wort;
 • den första damen;
 • celandine;
 • succession;
 • knotweed;
 • calendula;
 • lakrits;
 • rosa höfter.
Olika växtbaserade samlingar - grunden för traditionell medicin vid behandling av sjukdomar

Komponenterna blandas i en mängd av 5 g, hälls 3 liter vodka och kokas i 5 minuter. Drick den formel du behöver äta tre gånger om dagen för ett halvt glas. Behandlingen utförs i en månad.

Giftiga växter

Behandling med folkrättsmedel utförs med hjälp av giftiga växter. De har förmågan att stoppa utvecklingen av celler som framkallar cancer syndrom.

En effektiv björksampa (chaga), som växer på träd, anses vara effektiv. För att bereda kompositionen avlägsnas den från barkytan och torkas. Därefter blötläggs svampen i vatten i 5 timmar.

Den erhållna kompositionen mals i ett gruelliknande tillstånd. Vatten behöver inte tömmas samtidigt. Den värms till 50 ° C och hälls i en behållare med en svamp i ett förhållande av 5 till 1.

Kompositionen bör insisteras på två dagar. Efter filtrering används läkemedlet upp till sex gånger om dagen. Enstaka doser är 100 ml. Klar infusion lagras i 3-4 dagar i kylskåpet. Efter denna tid måste du förbereda ett nytt botemedel.

Antitumör- och antibakteriell verkan besitters av röda flugaagar. Det hjälper också snabbt att lindra smärtan. För att göra tinkturen måste du ta en 3-liters burk och fylla den med svampdräkt. Därefter hälls vodka i kärlet. Att insistera betyder att det är nödvändigt under en vecka. Vidare filtreras kompositionen och utspädes med alkohol till en skugga av konjak.

Ta drogen bör vara ett speciellt system. På den första dagen ska ett glas vatten tas en droppe. Vidare ökar dosen med en droppe. Efter att ha nått 20 doser bör reduktionen börja.

Det traditionella sättet att behandla prostatacancer är infusion på thuja skott. De måste torkas, krossas och 40 g häll 2 liter kokande vatten. Därefter kokas blandningen i ett vattenbad i en kvart i timmen.

Ta kompositionen tre gånger om dagen. En enda dos varmt vatten är 1 glas. Det är värt att följa kroppens reaktion. Om en man blir sjuk blir dosen reducerad.

Tillåtet och alkoholisk infusion av thuja. För att göra detta ska 30 gram torr blandning hällas i 100 g 60% alkohol. Insistera medel måste tas inom 10 dagar på en mörk plats. På dagen för patienten tar man på morgonen och kvällen för 20 droppar av kompositionen.

En annan vanlig i behandlingen av prostatacancer är gjord på basis av blomställning hemlock. Den krossade växten är fylld med vodka i en andel av 1: 1. Fartyget placeras på ett mörkt, kallt ställe i 3,5 veckor. Efter detta användes kompositionen enligt schemat:

 • på den första dagen - 1 droppe per 1/2 kopp vatten;
 • Lägg sedan till droppe per droppe per dag;
 • När 40 droppar nås minskar dosen med 1 droppe per dag.

Kompositionen kan härda cancer om den tas för flera kurser.

Tinkturer från giftiga växter används ofta vid behandling av cancer

Ofta är patienterna förskrivna Dzhungar aconit. Det rekommenderas inte att laga det självständigt på grund av ökad sannolikhet för överdosering. Därför kan botemedlet göras av en herbalist eller en traditionell läkare. Drickning av kompositionen är nödvändig enligt schema 1-20-1, vid vilken dosen ökar varje dag och minskar sedan med en droppe.

fytoöstrogener

Bota sjukdomen är möjlig, om en man normaliserar balansen mellan hormoner i kroppen. Särskilt viktigt för återvinning av östrogener. Vissa växter innehåller komponenter som ligger nära hormonet. Därför används de framgångsrikt vid behandling av sjukdomen.

En stor del av elementet finns i humlehopparna. Hacka dem, du måste hälla en liter vodka in i fartyget. Infusionen bör ligga på en mörk plats i 3 veckor. Du måste använda den 40 droppar före måltiden (15 minuter).

Om det finns kontraindikationer för att ta alkoholtinkturer kan du förbereda en produkt på vattnet. För att göra detta fylls 2 matskedar av växten med 0,5 liter kokande vatten och infunderas i två timmar. Före frukost, lunch och middag måste du dricka ett glas komposition.

Humle - en av de mest effektiva växtfytoöstrogenerna

Förutom humle erkänns andra växter som anses vara naturliga östrogener. De inkluderar:

 • kamomill;
 • dioecious nässla;
 • mistel;
 • calendula;
 • malört;
 • angustifolia Cypern;
 • Bugloss;
 • vallört.

De är också användbara för att minska kroppens immunförsvar, vilket speciellt ofta observeras med cancerframkallande.

Behandling med juice

Den behandlande läkaren kan föreskriva användningen av olika juice. De eliminerar inte neoplasmer, men de kan avsevärt öka immunförsvaret i kroppen och förbättra patientens tillstånd.

Behandling av prostatacancer med juice

 1. Bietjuice är användbar. Det kan reagera på tumören, eliminera svaghet och öka blodtrycket. Drick saften för ett halvt glas fem gånger om dagen innan du äter. Efter beredning kan du ta en drink i två timmar.
 2. Behandling kan utföras med hjälp av morotsjuice. Det bör konsumeras från halv liter till 3 liter per dag. Det får också blandas med spenatjuice.
 3. Effektivt påverka tumören i kalyxen, pumpan, granatäpplen, apelsin, äppeljuice. De behöver dricka ca 200 ml per dag. Efter att ha tagit sådana användbara drycker förbättras människans tillstånd avsevärt. Dessutom höjer granatäpplejuice järn i blodet, vilket hjälper kroppen att bekämpa sjukdomen.

microclysters

I maligna neoplasmer anses användningen av mikrocykler vara effektiva i prostatakörteln. De är det mest acceptabla alternativet för behandling, eftersom de verkar direkt på prostata.

Lösningar på gräs går inte in i magen. Därför kommer det inte från förstörelse. Därför påverkar de aktiva substanserna det starkaste organet.

Före proceduren måste du rengöra ändtarmen. För detta görs en vanlig enema. Detta gör att du kan öka absorptionen av näringsämnen direkt i tarmen och den drabbade körteln.

Användning av mikroclystrar från örtdekok

Läkare rekommenderar att man förbereder ett avkok för enema, vilket inkluderar:

En blandning av växter i en mängd av 60 g fylls med ett glas brant kokande vatten. Insistera betyder att du behöver ett par timmar. Efter perkolering i buljongen upplöses 30 g honung.

Mikroklyster utförs med en 150 ml spruta med en hård spets. Före införandet av det är det nödvändigt att smita med en fet kräm, petroleumgel. Douching utförs en gång om dagen på natten.

Också användbart i cancer är kombinationen av kullarrot, kamomill, hassel, celandine, svart poppel, havtornsolja. På grundval av detta är också ett avkok för introduktion till rektumet förberedt.

Stark handling har en sammansättning av kamomill, mynta, sporisk, kurilte och tinktur dzhngngar aconit. Alla komponenter hjälper till att eliminera inflammation, lindra smärta och eliminera skadliga mikroorganismer.

suppositorier

Inte mindre effektiva än mikroclyster är rektala suppositorier. De är beredda på grundval av olika naturliga komponenter.

Stearinljus för prostatacancer baserad på honung

 1. Ljus med propolis är effektiva. De, som andra biprodukter, hjälper till att lindra smärta, lugna kroppen och eliminera patogen mikroflora.
 2. Naturlig behandling utförs med hjälp av ichthyol ljus. De hjälper till att förbättra blodcirkulationen, eliminera smärta och spasmer, inflammation.
 3. I stearinljus, som är förberedda från olika komponenter, kan du lägga till havtornsolja. Det är också användbart i prostatacancer.

Bee Products

För närvarande använder läkare i allt högre grad biodlingsprodukter för att behandla cancer tumörer. De stärker inte bara kroppens immunförsvar, utan bekämpar även patologiska celler.

Under åtgärden av honung och andra produkter produceras T- och B-lymfocyter intensivt. De främjar bildandet av antikroppar som förhindrar spridningen av cancerceller.

Med hjälp av mjälten produceras vita blodkroppar som är nödvändiga för att skydda kroppen från skadliga effekter. I levern produceras användbara proteiner, vilket kräver att aminosyror av royal gelé och pollen skapar.

Kunglig gelé på grund av de element som går in i den, strider mot cancerceller. Det hjälper tumörerna att sönderfalla.

En användbar produkt av biodling är immun honung. Den innehåller:

 • honung, som har en ökad biologisk aktivitet
 • kunglig gelé;
 • stamceller av larverna från kungarna.

Det är nödvändigt för en månad. Du kan använda den på något stadium av malign bildning, liksom utseendet av metastaser.

Alla biodlingsprodukter är effektiva vid bekämpning av cancer

Andra terapier

Om sjukdomen kan ordineras och andra behandlingsmetoder. Alla är baserade på användningen av naturliga ingredienser, som alltid finns till hands.

 1. Cancer kan behandlas med läsk. Det bör konsumeras i 1/5 tsk per dag för ett glas vatten på den första behandlingsdagen. Gradvis ökar dosen till 1/2 tesked. Du kan också lägga lönnsirap i lösningen.
 2. Mjölkvassle, som framgår av laboratorieundersökningar, kan stoppa bildandet och tillväxten av cancerceller. Detta beror på effekten av proteiner på glutation, som ingår i tumören.
 3. Med cancer kommer aprikoskärnor att vara användbara. De är rika på vitaminerna B17, som hjälper till att bekämpa cancer.
 4. Björk tjära hjälper till att bekämpa mikrober. Det måste tas in genom att späda 5 droppar i 200 ml vatten. Kompositionen är berusad enbart på en tom mage.
 5. Rik på fytoncider och antitumörsubstanser vitlök. Därför kan dess tinktur på alkohol användas både vid behandling och förebyggande av cancer. Använd kompositionen du behöver enligt det schema som doktorn ordinerat för att lösa ett visst antal dropp av infusion i ett glas vatten.
 6. Behandla sjukdomen med väteperoxid. För att förbereda kompositionen för ett glas vatten tas flera droppar av läkemedlet. Dessutom kan den tillsättas till vatten medan man badar. Substansen främjar desinfektion, liksom avlägsnande av patogena mikroorganismer.
 7. Olika spårämnen finns i bergsvax. Den är utvinad i Altai. För att förbereda produkten löses 5 g vax i en liter vatten. Kompositionen används för missbruk.

Patientrecensioner

De flesta patienter som har provat traditionella medicinrecept har noterat en förbättring av kroppens tillstånd. Därför lämnar de ofta positiva kommentarer om behandlingen.

De mest effektiva folkmekanismerna för behandling av prostatacancer

Behandling av prostatacancer med folkmedicin är en av de mest effektiva metoderna, de vanligaste metoderna som beskrivs i artikeln. Onkologi är en allvarlig sjukdom, som inte alltid är mottaglig för drogbehandling, så hemrecept kan endast användas med omfattande återhämtning och efter samråd med en läkare.

Vad är effektiviteten av folkbehandling?

Som nämnts ovan är det inte nödvändigt att helt förlita sig på hemmedicin, denna metod för behandling används för komplexa effekter. Traditionell medicin är angiven för:

 1. Avleda sönderfallsprodukterna som bildas efter att ha tagit medicin. Med hjälp av olika ingredienser är det möjligt att aktivera excretionsfunktionen. Många bär och frukter har sådana egenskaper.
 2. Eliminera inflammationen. På grund av växtbaserad behandling är det möjligt att lindra inflammation i vävnaderna.
 3. Stärka immuniteten. Minskad immunitet är en av anledningarna till proliferation av cancerceller. För att stärka det måste du förbereda medel baserade på citrus och växter.
 4. Stärka effekten av läkemedel för behandling.

fytoterapi

Mycket ofta, med sjukdomen i prostatacancer, ordinerar läkare behandling med örtdekok. De vanligaste växterna inkluderar följande:

Enligt recensioner av många läkare och läkare är den mest effektiva växten för att bekämpa cancer klandin, på grundval av vilken olika läkemedel förbereds. Ett av de vanligaste recepten baserade på denna växt är följande:

 1. Häll celandine vodka i förhållandet 1 till 9.
 2. Infunder agenten i tre dagar.
 3. Innan du använder, späd med vatten, blanda en matsked infusion med ett glas kokt vatten.
 4. Ta medicinen en gång om dagen på en tom mage.

Du kan också förbereda ett avkok baserat på vatten, vilket inte är mindre effektivt vid behandling av prostatacancer. Vattenbuljongen är framställd enligt följande:

 1. Fyll i en halv liter burk 1/3 av torra plantor.
 2. Fyll tanken till nacken med kokande vatten.
 3. Lägg till lite propolis.
 4. Infusera buljongen på ett mörkt ställe i 2 dagar.
 5. Ta ett glas drink varje dag.

För att bota prostatacancer kan du använda läkemedel inte bara för att ta in. Den yttre användningen av växtbaserade dekoktioner kämpar också med problemet. För att bota prostata är det möjligt att förbereda medicinska enemas baserat på olika ingredienser:

 1. Blanda i lika stora proportioner plantain, bor, marjoram, manschett.
 2. Kombinera växtbaserade samling med vatten: 10 g per 250 ml.
 3. Placera vätskan i en termosflaska.
 4. Insistera på 2-3 timmar.
 5. Lägg till lite älskling.
 6. Stam.
 7. Lägg en svimma på natten.

Ovan har receptet för tinktur baserad på celandine redan givits. En sådan metod för hälsobehandling har en positiv effekt på tillståndet hos prostata. Inte mindre effektivt är alkoholisk tinktur, framställd av askbark:

 1. 100 gram barkträ häll 200 ml vodka.
 2. Ta bort behållaren på ett mörkt ställe.
 3. Om två veckor, ta burken och ta medicinen.
 4. För att behandlas är det nödvändigt tre gånger om dagen och löses i 1/3 glas vatten med 20 droppar tinktur.

Den allmänna behandlingstiden med tinkturer varar minst två månader.

Användning av giftiga växter och andra gifter

Men konstigt kan det hända att behandling med gifter för prostatacancer är en av de mest effektiva metoderna, vilket ger positiva resultat. Det är möjligt att behandlas tack vare användningen av torkade svampar, på basis av vilka följande läkemedel framställs:

 1. Blötlägga råmaterial i fem timmar.
 2. Mala växten.
 3. Blöt i varmt vatten i förhållandet 1 till 5.
 4. Insistera på drycken inom 6 dagar.
 5. Stam.
 6. Ta drogen 6 gånger om dagen för ½ liter.

Det är värt att veta att det inte finns något behov av att förbereda mycket medicin eftersom det inte kan förvaras i kylskåp i mer än 4 dagar, eftersom det förlorar sina användbara egenskaper. För prostatacancer kan behandling bestå av att använda en alkoholisk tinktur av svamp, som är beredd enligt receptet som föreskrivs av behandlingsläkaren. Inte mindre effektivt är avkoket av torkat thuja:

 1. 20 gram plantan häll 2 liter kokande vatten.
 2. Koka i 15 minuter på ett vattenbad.
 3. Kyl det ner.
 4. Stam.
 5. Ta ett glas tre gånger om dagen.

Behandling med grönsaker

Visst, inget recept på traditionell medicin kan inte utan grönsaker. En av de effektiva ingredienserna för traditionell behandling kan kallas lök, nämligen dess gul-orange apelsiner. Det innehåller ämnen som kan ta bort skadliga komponenter från kroppen. En av de effektiva recepten för behandling är följande:

 1. Ett glas torra skal fylls med 700 ml vatten.
 2. Insistera buljongen i en timme.
 3. Stam.
 4. Ta en tesked tre gånger om dagen.

Det finns ett annat recept som du inte behöver insistera, men koka i 7 minuter. Denna buljong får ta 4 gånger om dagen för 2-3 matskedar.

Vitlök, som lök, kan användas för att behandla cancer.

Grönsaker måste klämma och ta sin juice enligt följande mönster:

 • 1-5 dag - 5 droppar vardera;
 • 6-20 dagar - 20 droppar vardera;
 • 21-25 droppar - 30 droppar vardera.

Varje 5 dagars behandling måste du öka dosen med 10 droppar. Men ta inte en dag att ta mer än en tesked vitlöksaft. För att effekten av behandlingen ska bli mycket högre rekommenderas det att dricka plantainjuice enligt samma schema.

Kål är inte mindre effektiv än en båge i sjukdomar som prostatacancer. En större effekt av behandlingen kan uppnås genom att applicera en surkål, som kämpar med olika manliga sjukdomar. Det rekommenderas att dricka kåljuice för behandling, men endast nyberedd. En liknande effekt har sockerbetor, som, som kål, kan tas i obegränsad mängd. Innan du använder drycken rekommenderas att insistera i kylskåpet för att ta bort illamående ämnen.

Fortfarande bra från prostatacancer är pumpafrön, som måste ätas till 150 gram per dag i en månad. Endast torkade frön får äta, de får inte stekas.

Andra sätt

I folkmedicin finns det många sätt att behandla, vilka mest effektiva är följande:

 1. Soda. Det är nödvändigt att ta denna lösa produkt dagligen, börjar med 1/5 tesked, som gradvis ökar dosen. Före användning måste det lösas i vatten. Ta inte mer än ½ tesked soda åt gången.
 2. Propolis. Bee produkter är effektiva i prostatacancer. De kan användas som en separat maträtt eller läggas till andra folkmekanismer för prostatacancer, för att söta smaklös medicinering. Det rekommenderas att äta godis innan man äter.
 3. Tar. Trots det faktum att denna agent kännetecknas av en obehaglig lukt är den effektiv vid behandling av prostatacancer. Medlet bör tillsättas 5 droppar per glas vatten och tas en gång om dagen på tom mage.
 4. Humlehoppar. Du kan göra en tinktur baserad på denna ingrediens, fyller den med vodka. Insistera på att den färdiga produkten ska vara minst en månad och ta 40 droppar innan du äter.
 5. Clay. Med blå lera kan du göra lotioner och applicera dem på grenen. För att göra detta måste det lösas i vatten, appliceras på tyget och en komprimering.

Även för behandling av prostatacancer kan ljus användas baserat på olika ingredienser. Naturligtvis kan de köpas på apoteket, men det bästa resultatet av behandlingen kommer att uppnås om du gör dem själv. De är beredda helt enkelt:

 1. Blanda 3 msk. skedar av rågmjöl, för en sked full av honung och kycklingägg.
 2. Form ljus.
 3. Frysa dem i kylskåpet.
 4. Innan du använder ljus, svalna till rumstemperatur.
 5. Använd två gånger om dagen efter tömningen.

Varaktigheten av sådan behandling är en månad. Då måste du ta en paus i 7-10 dagar och fortsätta behandlingen av prostatacancer folkmekanismer.

Man kan dra slutsatsen att behandling med folkmedicin ger bra resultat och är effektivt endast om det används tillsammans med mediciner. Men glöm inte att många örter och ingredienser för behandling kan ha kontraindikationer, och därför måste du få råd från läkare innan du använder dem.

Malurt, celandine och andra örter för behandling av prostatacancer folkmekanismer

Prostatacancer är en allvarlig sjukdom som är karakteristisk för medelålders och äldre män. Ju tidigare processen diagnostiseras, desto bättre behandling.

På samma sätt används ofta och traditionell medicin: en mängd olika tinkturer, kompressor, avkok och te.

Hur man behandlar prostatacancer med folkmekanismer läs i artikeln.

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer

Huvuduppgiften med folkrecept är att hjälpa till att stärka och återställa kroppens naturliga försvar. Försvagad immunitet ger inte möjlighet att framgångsrikt motstå sjukdomen, och maligna celler multipliceras mer intensivt.

Korrekt utvalda fytogener kan:

 • lugn, återfå normal sömn;
 • för att lindra tillståndet av stress, panik, ångest;
 • att sluta smärtsamma förnimmelser;
 • återställa aptit
 • för att förbättra hemopoiesis;
 • normalisera arbetet i tarmarna, urinblåsan och hjälpa kroppen att bli av med toxiner.
 • försiktigt korrigera den hormonella bakgrunden, minska frisättningen av testosteron, stimulera utvecklingen av tumörer;
 • minska tumörens storlek, lätta patientens tillstånd.

Du kan inte neka styrkan på placebo - tron ​​på den helande kraften hos säkra men meningslösa droger. Processen att ta botemedlet enligt ett visst system inspirerar tilltro att läkemedlet kommer att hjälpa, disciplinera patienten, stärker tron ​​på helande. Det är viktigt att, tillsammans med placebo-läkemedlet, potenta mediciner används för att undertrycka tillväxten av tumörer och bildandet av metastaser.

Läkare är enhälliga - den aktuella och doserade användningen av folkmekanismer för onkologi av prostata körteln kommer inte att skada.

Det viktigaste är att inte skjuta upp besöket till onkologen, som kommer att övervaka hela processen. Innan du prövar ett recept är det viktigt att diskutera det med din läkare.

Särskild försiktighet bör vidtas med giftiga växter:

Vissa läkemedel som innehåller alkohol kan vara inkompatibla med läkemedel. Det är inte nödvändigt att dölja systemet med hembehandling, en erfaren läkare kommer aldrig att motsätta sig ytterligare behandling som inte skadar patienten.

Stages av cancer

Liksom andra former av maligna tumörer är prostatacancer uppdelad i 4 steg:

 1. Den första kännetecknas av små sälar, där cancerceller redan har identifierats, eller det finns misstankar om en degenerering av godartade neoplasmer.
 2. I det andra steget blir tumören mer märkbar och tydligt synlig vid ultraljudsundersökning, bekräftas närvaron av maligna celler efter en biopsi. Upptäckt i de två första etapperna av cancer kan botas, nästan 100% av patienterna återvänder till det normala livet.
 3. I det tredje steget växer tumören ut ur prostata. Metastaser är möjliga, vilka undertryckas med hjälp av kemoterapi. Vid intensiv behandling är risken för återhämtning inte större än 50%, då sjukdomen fortskrider snabbt, saknar terapi.
 4. Den fjärde etappen präglas av utseendet av inte bara tumörer utan även metastaser i vitala organ: lever, njurar, lungor. Metastaser kan förekomma i ryggraden eller bäckenbenen, processen är inte längre mottaglig för behandling. Prognosen är extremt ogynnsam, återhämtning är omöjlig.

Efter diagnos av stadium 4 av prostatacancer bor patienten ytterligare 1-3 år. Läkarens uppgift är att lindra patientens tillstånd, lindra smärta och maximera livskvaliteten.

Prostatacancer - symtom och behandling med folkmekanismer:

 1. I de två första stegen kommer hon att lindra känslan av ångest, stärka kroppens försvar. Fytoterapi hjälper till att mildra den negativa effekten efter bestrålning, återvända viljan till livet.
 2. I tredje etappen bidrar tydliga system för medicinsk behandling till att disciplinera patientens vilja och hämma tumörutvecklingen något.
 3. Den fjärde etappen av cancer tar alla former av traditionell medicin.

Vanligtvis motsätter sig inte läkare något som hjälper till att lindra patientens tillstånd.

Det är i detta skede att placebo-effekten är särskilt stark. Patienten återhämtar sig inte, men kan leva i 2-3 år, upprätthålla en måttlig motorisk aktivitet, aptit, sömn.

Mycket ofta talar patienter om att förbättra tillståndet och minska tumörens storlek, men i själva verket fortsätter processen irreversibelt.

Huvudregeln är att inte börja behandling med folkrecept. Deras uppgift är att följa med officiell medicin.

Detta är särskilt viktigt i de första etapperna när det är nödvändigt att noggrant övervaka tumörutvecklingen och att tillämpa i rätt tid mer kraftfulla medel för att undertrycka tillväxten. Folkmedel för prostatacancer avskaffar inte akut operation för att avlägsna prostatatumörer, men kan förbättra patientens tillstånd efter resektion.

Testade recept

De flesta folkläkemedel för prostatacancer är baserade på fytoterapi.

Den populära behandlingen av prostatacancer med folkmedicin är den mest effektiva:

 • att göra te
 • att göra infusioner på alkohol
 • vattenbuljonger;
 • olika kompressor och applikationer;
 • microclysters.

Till stor del används honung, propolis, naturligt vax och andra biodlingsprodukter, björktjära, vitlök, läsk, fotogen, vinäger, salt, stenolja.

Det är viktigt att komplettera populära recept med en balanserad diet baserad på:

 • stuvade, kokta och råa grönsaker;
 • spannmål;
 • frukter;
 • havsfisk;
 • Mjölkprodukter med låg fetthalt.

Prova flera generella förstärkande recept. Beredda läkemedel undertrycker tillväxten av tumörer, stärker immuniteten, förbättrar patientens övergripande tillstånd, minskar smärta och andra obehagliga känslor.

Traditionell behandling av prostatacancer med folkmekanismer:

 1. Eleutrococcus rötter (100 g) fylls med 0,5 liter vodka.
 2. Blandningen infunderas i mörkret i minst 10 dagar och tas sedan 3 gånger om dagen för 1 msk. sked innan du äter.
 3. Läkemedlet ska spädas med varmt vatten i en andel av 1 till 3.
 4. Behandlingen varar 3 dagar, följt av en tre dagars paus och en ny kurs.

En uttryckt antitumörverkan har vissa örtberedningar:

 1. Blanda de krossade rötterna från stingnät, jordnötsdykare, ekbark i lika delar.
 2. 2 msk. Skedar av råvaror häll 0,5 liter vatten, koka, ta bort från värme och insistera 30 minuter i värmen.
 3. Stam och ta 0,3 kopp 3 gånger dagligen före måltiderna.
 4. Kursen varar 4-5 månader.

Från samlingen av örter kan göras rengörande mikroclysters:

 1. I lika delar blanda gräset i svindronningen, växtfenan, manschett, oregano.
 2. 1 msk. Skaka råvaran med ett glas kokande vatten, insistera på en termos, spänning och tillsätt 2 tsk honung.
 3. För mikroclyster tas 70 ml infusioner med tillsats av 3-5 droppar spirituell tinktur av ceder.
 4. Enema måste göras på kvällen, före sänggåendet, varar kursen 30-40 dagar.

Ett populärt alternativ för behandling av cancer är det dagliga intaget av natron. Kursen börjar med en 1/5 tsk per glas vatten, i slutet av kursen är tagen av 1/2 tesked. Det är möjligt att komplettera sodavatten med lönnsirap eller flytande honung.

malört

Malurt är det mest effektiva folkemedlet för prostatacancer. Denna ört innehåller artemisinin, som har bevisade antitumöregenskaper. Föreningen verkar på cancercellerna utan att påverka cellerna i friska vävnader. Läkemedlet, isolerat från malurt, har bekräftat effektiviteten i bröst- och prostatacancer, det är särskilt användbart när man tar järnberedningar och syrebehandling samtidigt.

Behandling av prostatacancer med malurt:

 1. Tvättade rötter sätts i en glasburk och hälls med vodka så att vätskan helt täcker råmaterialet.
 2. Blandningen infunderas i 2 veckor, sedan filtreras.
 3. Tinktur ska dricka 1 msk. sked, utspätt i varmt vatten.
 4. Inträde 3 gånger om dagen i 20 minuter före måltiderna, varar kursen minst 14 dagar.

Behandling av prostatacancer med malurt:

 1. Blad av nässla (4 delar), mistelvita (2 delar), växt av plantain (3 delar), malört (2 delar), gräs och rötter av norichnik (3 delar), slipa och blanda.
 2. 1 tsk blandning häll kokande vatten (1 glas), insistera en halvtimme och spänning.
 3. Drick 0,5 koppar två gånger om dagen.
 4. Du kan lägga lite honung i drycken.
 5. Behandlingsförloppet är 2-3 månader.

Samlingen har en uttalad antitumör effekt, normaliserar njurarnas arbete, lugnar och stärker immunförsvaret.

Läkande egenskaper hos celandine

Renhet är en gräsbevuxen buske med små gula blommor. Anläggningen är giftig, men används aktivt i folkmedicin för behandling av hud och inre sjukdomar. Stammar, löv, rötter och andra delar av växten är rika på antioxidanter, C-vitamin, organiska syror och eteriska oljor. Innehåller alkaloider, med en överdosering som orsakar anfall, nonsens och förlamning. Men när doseras kan preparat baserade på celandine undertrycka tillväxten av maligna tumörer av olika natur.

För behandling av prostatacancer används oftast alkoholintinkt:

 1. Färskt gräs, samlat på tidigt sommar, hälls 70% med medicinsk alkohol.
 2. Infusera blandningen på en mörk plats i minst 2 veckor. En mer koncentrerad tinktur erhålls när den åldras i 4-5 månader.
 3. Ta drogen du behöver vid droppe. Under de första 4 veckorna får patienten 5-10 droppar per dag, varpå var 7: e dag ökas mängden med 10 droppar, vilket gradvis tar dem till 50.
 4. Därefter upprepas kursen.
 5. Behandling kan fortsättas upp till sex månader, det är önskvärt att inte kombinera det med andra potenta fytopreparationer.

Det är också möjligt att använda vatteninfusion:

 1. 1 msk. en sked av torra örter celandine häll ett glas kokande vatten, insistera 40 minuter, filtrera och drick 0,5 glas innan du äter.
 2. Kursen varar 14 dagar, följt av en veckoskydd.

Renhet i prostatacancer stannar inte bara tumörens tillväxt utan förbättrar också leverfunktionen, förbättrar immuniteten.

Folkmetoder för behandling av prostatacancer är ganska tillämpliga vid något tillfälle. För att göra hemrecept användbara är det viktigt att ge dem en extra, åtföljande roll och nödvändigtvis diskutera det föreslagna behandlingsprogrammet med onkologen.

Principer för behandling av prostatacancer med folkmedicinska lösningar

Tillsammans med traditionell terapi behandlas prostatacancer med folkmedicin. Det ger ett bra resultat om den maligna tumören ännu inte lyckats växa tillräckligt och inte gav metastaser till andra vävnader. Många medicinska växter bidrar till undertryckandet av den patologiska processen i körteln. De används i recept för beredning av olika läkemedel som erbjuds av alternativ medicin.

Egenskaper av folkterapi

En tumör som uppträder i prostata i onkologi kan besegras av folkmekanismer. De hjälper till att återställa kroppens skyddande egenskaper, på grund av vilket han har styrkan att självständigt bekämpa sjukdomen. Det är trots allt på grund av den försvagade immuniteten att maligna celler framgångsrikt multiplicerar och infekterar friska organ.

Om folkmekanismerna valdes korrekt, kommer terapin att uppnå följande resultat:

 1. Smärta minskar
 2. Ett konstant tillstånd av stress lämnar;
 3. Förbättrar processen för hematopoiesis;
 4. Visas en hälsosam aptit
 5. Kroppen frigörs från toxiner;
 6. Minskar frisättningen av hormonet, vilket framkallar en ökning av tumören.
 7. Storleken på tillväxten minskar.

Folkrättsmedel förbättrar välbefinnandet, men kan inte ersätta traditionell terapi

Läkare noterar att de flesta patienter som utövar traditionell medicin är mottagliga för en placebo-effekt. De tror verkligen att örter och andra naturprodukter bidrar till att undertrycka den illamående processen, vilket gör dem bättre. Dessutom är dessa medel verkligen säkra för människor. Men deras terapeutiska effekt kommer endast att märkas om patienten nödvändigtvis genomgår medicinsk behandling och besöker alla de procedurer som doktorn föreskriver.

Medicinsk örter

Folkmekanismer som hjälper till att bota prostatacancer består vanligtvis av växtbaserade komponenter. Recepten använder både årstider och stauder. Fytoterapi återställer den hormonella bakgrunden, förbättrar patientens välbefinnande och minskar storleken på den maligna neoplasmen i prostatakörteln.

Många läkare rekommenderar att du använder giftiga örter när du behandlar dem. Sådana örter, eller snarare deras substanser, absorberas väl av tumören. Som ett resultat slutar cellerna växa och sprida sig. De förgår bara. I detta fall är människokroppen inte giftig, eftersom giftiga växter tas i optimal dosering, säker för patienten.

Dekoktioner och infusioner

Mycket populär är olika decoctions och infusioner som hjälper till att säkert bli av med cancer i ett urogenitalt system hos en man. Förberedelse av folkmedicin tar inte mycket tid. Det räcker bara att få alla nödvändiga ingredienser, häll dem med en viss mängd renat vatten eller alkohol, koka eller insistera sedan i flera dagar.

Dekoktioner och infusioner lockar till förberedelsens enkelhet

Behandling av prostatacancer utförs av olika folkmedicinska medel baserat på medicinska växter. Följande är de mest effektiva dekoktionerna och infusionerna från dessa komponenter:

 • Galnare. Förbereda infusionen från växtens rot. 50 g av produkten måste blandas i en ren behållare med 0,5 liter vodka. Efter det ska det täckas med lock och dessutom vikla nacken med en påse. Läkemedlet ska infunderas på en mörk plats i ca 10 dagar. Efter infusionen på roden av gnistan tar 70 droppar varje dag. Förfarandet upprepas 3 gånger om dagen efter måltiden;
 • Svalört. Det är också användbart för att förbereda alkoholisk tinktur. 100 g torkade örter blandas med 350 ml vodka. Alla komponenter är blandade, täckta med lock och placerade på en mörk plats. Där kommer de att infunderas i 2 veckor. Ta botemedlet för den första månaden för 5-10 droppar. Med varje ny vecka ökas dosen med 10 droppar. Den maximala dosen av infusion ska vara 50 droppar;
 • Groblad. Dess löv är lämpliga för att förbereda ett avkok, som sedan används för terapeutiska enemas. För att göra läkemedlet, måste du blanda 50 gram blad av plantain och oregano, samt 30 g honung och 1 glas varm mjölk. Det är lämpligt att ta färska växter så att de kan ge juice. Varm mjölk kommer att bidra till denna process. Produkten måste infunderas i 2-3 timmar före användning.
 • Aspen. Avkok är gjord från njurträdet. Det tar bara 2 tsk. råvaror och ca 300-400 ml dricksvatten. Komponenterna blandas och smälter lite. Efter det att kompositionen måste kylas och filtreras. Ta det två gånger om dagen. Denna lösning hjälper till att förbättra urinering, eftersom asppenna har en diuretisk effekt;
 • Willow. Detta recept använder örhängen i ett träd. De måste packas tätt i en ren behållare och försiktigt manipuleras. Så det är nödvändigt att göra tills behållaren är full av örhängen. Därefter hälls de med alkohol och skickas för att insistera på en månad på en mörk plats. Innan du tar infusionen måste du späda den med 1 msk. l. i 0,5 liter rent vatten. Dryck ska vara hela delen;
 • Badan. Denna växt har en helande rot. 50 g av produkten ska läggas i en behållare och häll 0,4 liter kokande vatten. Efter att behållaren är tätt omslagen med en handduk och lämnas ensam under de närmaste 8 timmarna. Läkemedlet tas för 3 tsk. tre gånger om dagen
 • Eleutherococcus. Cure prostatacancer kommer att vara roten till denna växt. Det tar bara 100 g råvaror och 0, 5 liter vodka. Efter blandning ska komponenterna infunderas i 10 dagar. Läkemedel tas för 1 tsk. ca 30 minuter före måltider ca 3 gånger om dagen;
 • Lakrits. Dess rot används ofta vid behandling av förkylning. Men det är inte mindre användbart i maligna neoplasmer i prostatakörteln. För att bereda ett antitumörmedel, blanda 1 msk. l. torkad lakritsrot och 0,5 liter varmt vatten. Buljongen ska kokas i 10 minuter vid låg värme. Efter kylning är produkten fylld minst 3 gånger om dagen innan du börjar äta.

Patienterna bör vara intresserade av den behandlande läkaren, hur man behandlar cancer med hjälp av alternativ medicin. Specialisten måste varna patienten, som har metastaser i levern, att han kategoriskt står emot folkrättsmedel där alkohol är närvarande. De ersätts bäst med vattenbaserade analoger.

Med leverskador kan alkoholtinkturer inte tas

Giftiga växter

Som det sagts tidigare reagerar cancerceller kraftigt på olika gifter, vilka på ett eller annat sätt faller in i människokroppen. Därför ger behandling med giftiga växter ett positivt resultat om du följer reglerna för sitt beteende. Om symptomen som stör patienten indikerar prostatacancer, och diagnosen bekräftar det, kan han försöka behandlingen med följande medel:

 • Röd fluga agaric. Han klarar helt smärtsyndromet och undertrycker reproduktionen av patogen mikroflora. Fly agaric bör sättas i en vattenfylld burk på 3 liter. Det ska fyllas med svampdräkt. De insisterar på en vecka. Ready-made infusion ska ha en mörkbrun nyans som liknar konjak. På den första dagen kan du ta endast 1 droppe av drogen. Nästa dag ökar dosen med ytterligare 1 droppe. Så du behöver öka dosen tills den är lika med 20 droppar. Efter det bör det gradvis minskas till den ursprungliga volymen;
 • Skott av thuya. Läkemedlet bereds av 40 g råvaror och 2 liter varmt vatten. Blandningen måste kokas i 15 minuter. Den kylda kompositionen tas tre gånger om dagen för ett fullt glas. Om, efter att ha druckit avkok från skott, blev thuya sjuk, bör dosen minskas.
 • Svamp Chaga. Det växer på björkar. Det måste torkas innan du lagar mat och lägg sedan i vatten i ca 4-5 timmar. Ingredienser tas i ett förhållande 1: 5. Vattnet måste värmas upp till 50 grader. Då måste massan grindas grundligt och filtreras. Patienten ska ta detta läkemedel 100 ml 6 gånger om dagen. Rester av nuvarande är önskvärda att förvaras i kylskåpet i högst 4 dagar;
 • Hemlock. Blomställning av växten är noggrant krossad och fylld med samma mängd vodka som huvudråvarorna. Behållaren med den framtida medicinen placeras på en sval plats i 24 dagar. Klar infusion ta 1 droppe, blandas i ½ kopp vatten. Varje ny dag ska läggas till dosen av läkemedlet exakt 1 droppe tills det är 20. Då måste du börja minska antalet droppar.

fytoöstrogener

Behandling av folkmedicin för malign neoplasma i prostatakörteln bör bidra till att återställa normal hormonell bakgrund. Phytoöstrogener hanterar denna uppgift. De hjälper till att fylla bristen på ett hormon, utan vilken återhämtning det inte är möjligt.

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer används i två huvudfall:

 1. I de tidiga stadierna av prostatacancer i kombination med läkemedelsbehandling.
 2. När traditionella metoder är omöjliga, med oföränderliga tumörer, hos mycket äldre med ett sjukt hjärta.

Lyckligtvis svarar maligna prostatatumörer väl mot behandling med folkmedicin och en specialdiet.

De viktigaste folkliga metoderna för behandling av prostatacancer är:

 • behandling av biodlingsprodukter
 • applicering av bakpulver
 • användning av giftiga växter;
 • mottagning av växtbaserade läkemedel
 • specialdiet.

Behandling av prostatacancer genom biodlingsprodukter

Framställning av alkoholtinktur av propolis. Häll en del av marken propolis med 4 delar medicinsk alkohol. Blanda sedan allt detta noggrant i en mörk behållare och efter 10 dagar är tinkturen klar. Drick det tre gånger om dagen för 30 droppar innan du äter, tillsätt vatten eller mjölk i fem veckor, efter 10 dagar, upprepa kursen. Kursens varaktighet bestäms av hälsotillståndet.

Läkande ljus med propolis säljs på apoteket, men de kan lagas hemma.

Behandling av prostatacancer folkmetoder bör vara omfattande

Receptet på ljus med propolis. Blanda 40 gram kakaosmör med 2 gram mark propolis och sätt på ett vattenbad. Blandningen bör omröras tills den har en jämn konsistens. Sedan svalnar det, när blandningen börjar tjockna, gör ljus för hand. I en månad administreras de vid sänggåendet, och tarmarna måste rengöras.

Behandling av onkologi av prostata med natron

Under flera år har behandling av maligna tumörer av prostata och andra organ med en lösning av natronkött använts framgångsrikt i olika länder i världen. Det är enkelt och billigt, men du måste noga följa proportionerna i receptet. Metoden är baserad på egenskapen hos en alkalisk miljö för att förstöra cancerceller och en svampinfektion som kan orsaka tillväxt av cancer tumörer.

Hur man använder bakpulver? Torka sodavatten i varmt vatten i ett förhållande av 1: 5. Drick tre gånger om dagen i 15 minuter före måltiderna. Det är också bra att göra lotioner med en sodavätning i tumörområdet, speciellt om det finns kontraindikationer att ta soda inuti.

Kontraindikationer:

 • låg syrahalt i magsaften;
 • ulcerös kolit, magsår, pankreatit.

Användningen av giftiga växter för prostatatumörer bygger på förmågan hos växtförgiftningar att döda cancerceller.

Användningen av folkmedicin för prostatacancer är mycket effektiv

Chaga i behandling av cancer

Chaga är en svart svamp som växer på björkar. Tinktur av chaga stimulerar produktionen av enzymer av kroppen som förstör cancerväxter.

Framställning av tincture chaga för behandling av prostatacancer

Samlat på stammar av björksampor från utsidan bör vara svart och inuti den brunbruna färgen. De skärs i bitar, torkas i ugnen vid 60 grader och hälls kallt vatten i 6 timmar. Krossas sedan och hälls igen i vatten vid en temperatur av 50 oC. För en del av svampmassan ta fem delar vatten, insistera på två dagar, filtrera och ta 100 ml 5 gånger om dagen före måltiderna.

Behandling av prostatacancer med hemlock

Hur man lagar en tinktur av hemlock? 2/3 kopp torra frön och blommor häll 1/3 kopp 40% alkohol och lägg i en glasburk i tre veckor i källaren. Efter detta filtreras tinkturen och används för behandling enligt schemat. Ta en halvtimme före den första måltiden, på morgonen, i 40 dagar. Börja med mottagning av en droppe, öka varje dag en efter en. Den maximala dagsdosen ska uppgå till 40 droppar och den kan inte överskridas. Tinktur vid antagning späds i 200 ml varmt vatten. Därefter bör dosen minskas gradvis, se kroppens reaktion.

I början av sommaren, måste du samla de unga blomställningar Hemlock, ta en del av markanläggningar och en - vodka, blanda väl kork och insistera på ett mörkt svalt

 • Om det finns illamående, kräkningar, yrsel, bitterhet i munnen - dessa är symtom på förgiftning. Dosen ska minskas tills symtomen slutar. En kurs tar cirka 100 ml infusion, du måste göra 2-3 kurser. Avbrottet mellan kurserna bör vara minst två veckor.

Behandling av prostatacancer med akonit Djungar kan endast utföras av erfarna fytoterapeutister. Denna växt är mycket giftig, dess alkaloider är 40 gånger högre än hemlöshets toxicitet. Detsamma gäller för behandling med röda flugaagar.

 • Med dessa växter måste du vara mycket försiktig. Eventuellt överskott av dosering eller felaktigt preparat kan resultera i giftig leverskada och dödsfall.

Metoden för behandling av cancer med hjälp av "CHAK"

Denna metod är baserad på den kombinerade kombinationen av chaga, calamus och calendula svamp, vilket undertrycker tillväxten av cancer tumörer. Dessa medicinska växter är inte giftiga, lätt transporteras av människokroppen.

Receptet för beredningen "CHAK":

De krossade stycken av svamp svamp pulverblandning kalmus rot, vik vatten vid en temperatur av cirka 45 grader till brädden växterna var täckta. Efter 10 timmar blandningen malet köttkvarn eller mixer. Då massan hälls initial infusion, men lägga till den 1 msk. l. guldfärg och lämnas för att infusera i två dagar. Filtrera sedan blandningen och ta 100 ml 4-5 gånger under dagen. Behandlingstiden är 1-3 månader.

En effektiv björksvamp (chaga), som växer på träd

Beredning av salva "CHAK":

I spinnet, kvar från förberedelsen av tinkturen, tillsätt en färsk fläskgard och långsamt omrör, koka upp. Därefter blandas blandningen i en dag och smältes igen över låg värme och hälls sedan i glasflaskor.

När prostatacancer komprimeras med salva appliceras "CHAK" på natten till tumören. Denna lösning hjälper till att bekämpa prostatacancer i kombination med mediciner och en diet.

Korrekt näring i cancersjukdomar spelar en nyckelroll vid härdning av cancer.

Att det är nödvändigt att äta:

 • Färsk frukt och grönsaker i form av sallader och juice;
 • havsfiskar och alger sallader;
 • Soja, linser och spannmål från hela korn, färska örter;
 • bezdozhzhevoy bröd från mjöl av mörka sorter eller med kli;
 • Mjölkprodukter med låg fetthalt, ost och ost är obligatoriska.
 • alla rånötter (utom jordnötter), avokado, olivolja;
 • komposit av torkade frukter, buljong av vildrosa, citronte.

Grönsaker och frukter innehåller mycket fiber, vitaminer, mikroelement och antioxidanter som förhindrar malign degenerering av celler. Mycket användbart i prostatacancer och andra organ av färsk betorjuice och rätter som innehåller betor.

Det är mycket viktigt att dricka minst 2 liter rent vatten om dagen.

Vad du behöver utesluta:

 1. Stekt, rökt produkter, konserver.
 2. Djurfett, margarin, palmolja.
 3. Hela fettmjölk, majonnäs, kryddor.
 4. Alla kolesterolrika proteinprodukter.
 5. Alkohol, kaffe och svart te, sött läskvatten.

Behandling av prostatacancer med folkmetoder hjälper dig att besegra sjukdomen i vilket skede som helst. Men folkmetoder för behandling bör användas i samband med traditionella metoder och psykoterapi. Det är mycket viktigt att ha en positiv inställning till återhämtning och undvika stressiga situationer. Innan du använder folkläkemedel bör du alltid kontakta din läkare.