Huvud
Strömförsörjning

Malurt, celandine och andra örter för behandling av prostatacancer folkmekanismer

Prostatacancer är en allvarlig sjukdom som är karakteristisk för medelålders och äldre män. Ju tidigare processen diagnostiseras, desto bättre behandling.

På samma sätt används ofta och traditionell medicin: en mängd olika tinkturer, kompressor, avkok och te.

Hur man behandlar prostatacancer med folkmekanismer läs i artikeln.

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer

Huvuduppgiften med folkrecept är att hjälpa till att stärka och återställa kroppens naturliga försvar. Försvagad immunitet ger inte möjlighet att framgångsrikt motstå sjukdomen, och maligna celler multipliceras mer intensivt.

Korrekt utvalda fytogener kan:

 • lugn, återfå normal sömn;
 • för att lindra tillståndet av stress, panik, ångest;
 • att sluta smärtsamma förnimmelser;
 • återställa aptit
 • för att förbättra hemopoiesis;
 • normalisera arbetet i tarmarna, urinblåsan och hjälpa kroppen att bli av med toxiner.
 • försiktigt korrigera den hormonella bakgrunden, minska frisättningen av testosteron, stimulera utvecklingen av tumörer;
 • minska tumörens storlek, lätta patientens tillstånd.

Du kan inte neka styrkan på placebo - tron ​​på den helande kraften hos säkra men meningslösa droger. Processen att ta botemedlet enligt ett visst system inspirerar tilltro att läkemedlet kommer att hjälpa, disciplinera patienten, stärker tron ​​på helande. Det är viktigt att, tillsammans med placebo-läkemedlet, potenta mediciner används för att undertrycka tillväxten av tumörer och bildandet av metastaser.

Läkare är enhälliga - den aktuella och doserade användningen av folkmekanismer för onkologi av prostata körteln kommer inte att skada.

Det viktigaste är att inte skjuta upp besöket till onkologen, som kommer att övervaka hela processen. Innan du prövar ett recept är det viktigt att diskutera det med din läkare.

Särskild försiktighet bör vidtas med giftiga växter:

Vissa läkemedel som innehåller alkohol kan vara inkompatibla med läkemedel. Det är inte nödvändigt att dölja systemet med hembehandling, en erfaren läkare kommer aldrig att motsätta sig ytterligare behandling som inte skadar patienten.

Stages av cancer

Liksom andra former av maligna tumörer är prostatacancer uppdelad i 4 steg:

 1. Den första kännetecknas av små sälar, där cancerceller redan har identifierats, eller det finns misstankar om en degenerering av godartade neoplasmer.
 2. I det andra steget blir tumören mer märkbar och tydligt synlig vid ultraljudsundersökning, bekräftas närvaron av maligna celler efter en biopsi. Upptäckt i de två första etapperna av cancer kan botas, nästan 100% av patienterna återvänder till det normala livet.
 3. I det tredje steget växer tumören ut ur prostata. Metastaser är möjliga, vilka undertryckas med hjälp av kemoterapi. Vid intensiv behandling är risken för återhämtning inte större än 50%, då sjukdomen fortskrider snabbt, saknar terapi.
 4. Den fjärde etappen präglas av utseendet av inte bara tumörer utan även metastaser i vitala organ: lever, njurar, lungor. Metastaser kan förekomma i ryggraden eller bäckenbenen, processen är inte längre mottaglig för behandling. Prognosen är extremt ogynnsam, återhämtning är omöjlig.

Efter diagnos av stadium 4 av prostatacancer bor patienten ytterligare 1-3 år. Läkarens uppgift är att lindra patientens tillstånd, lindra smärta och maximera livskvaliteten.

Prostatacancer - symtom och behandling med folkmekanismer:

 1. I de två första stegen kommer hon att lindra känslan av ångest, stärka kroppens försvar. Fytoterapi hjälper till att mildra den negativa effekten efter bestrålning, återvända viljan till livet.
 2. I tredje etappen bidrar tydliga system för medicinsk behandling till att disciplinera patientens vilja och hämma tumörutvecklingen något.
 3. Den fjärde etappen av cancer tar alla former av traditionell medicin.

Vanligtvis motsätter sig inte läkare något som hjälper till att lindra patientens tillstånd.

Det är i detta skede att placebo-effekten är särskilt stark. Patienten återhämtar sig inte, men kan leva i 2-3 år, upprätthålla en måttlig motorisk aktivitet, aptit, sömn.

Mycket ofta talar patienter om att förbättra tillståndet och minska tumörens storlek, men i själva verket fortsätter processen irreversibelt.

Huvudregeln är att inte börja behandling med folkrecept. Deras uppgift är att följa med officiell medicin.

Detta är särskilt viktigt i de första etapperna när det är nödvändigt att noggrant övervaka tumörutvecklingen och att tillämpa i rätt tid mer kraftfulla medel för att undertrycka tillväxten. Folkmedel för prostatacancer avskaffar inte akut operation för att avlägsna prostatatumörer, men kan förbättra patientens tillstånd efter resektion.

Testade recept

De flesta folkläkemedel för prostatacancer är baserade på fytoterapi.

Den populära behandlingen av prostatacancer med folkmedicin är den mest effektiva:

 • att göra te
 • att göra infusioner på alkohol
 • vattenbuljonger;
 • olika kompressor och applikationer;
 • microclysters.

Till stor del används honung, propolis, naturligt vax och andra biodlingsprodukter, björktjära, vitlök, läsk, fotogen, vinäger, salt, stenolja.

Det är viktigt att komplettera populära recept med en balanserad diet baserad på:

 • stuvade, kokta och råa grönsaker;
 • spannmål;
 • frukter;
 • havsfisk;
 • Mjölkprodukter med låg fetthalt.

Prova flera generella förstärkande recept. Beredda läkemedel undertrycker tillväxten av tumörer, stärker immuniteten, förbättrar patientens övergripande tillstånd, minskar smärta och andra obehagliga känslor.

Traditionell behandling av prostatacancer med folkmekanismer:

 1. Eleutrococcus rötter (100 g) fylls med 0,5 liter vodka.
 2. Blandningen infunderas i mörkret i minst 10 dagar och tas sedan 3 gånger om dagen för 1 msk. sked innan du äter.
 3. Läkemedlet ska spädas med varmt vatten i en andel av 1 till 3.
 4. Behandlingen varar 3 dagar, följt av en tre dagars paus och en ny kurs.

En uttryckt antitumörverkan har vissa örtberedningar:

 1. Blanda de krossade rötterna från stingnät, jordnötsdykare, ekbark i lika delar.
 2. 2 msk. Skedar av råvaror häll 0,5 liter vatten, koka, ta bort från värme och insistera 30 minuter i värmen.
 3. Stam och ta 0,3 kopp 3 gånger dagligen före måltiderna.
 4. Kursen varar 4-5 månader.

Från samlingen av örter kan göras rengörande mikroclysters:

 1. I lika delar blanda gräset i svindronningen, växtfenan, manschett, oregano.
 2. 1 msk. Skaka råvaran med ett glas kokande vatten, insistera på en termos, spänning och tillsätt 2 tsk honung.
 3. För mikroclyster tas 70 ml infusioner med tillsats av 3-5 droppar spirituell tinktur av ceder.
 4. Enema måste göras på kvällen, före sänggåendet, varar kursen 30-40 dagar.

Ett populärt alternativ för behandling av cancer är det dagliga intaget av natron. Kursen börjar med en 1/5 tsk per glas vatten, i slutet av kursen är tagen av 1/2 tesked. Det är möjligt att komplettera sodavatten med lönnsirap eller flytande honung.

malört

Malurt är det mest effektiva folkemedlet för prostatacancer. Denna ört innehåller artemisinin, som har bevisade antitumöregenskaper. Föreningen verkar på cancercellerna utan att påverka cellerna i friska vävnader. Läkemedlet, isolerat från malurt, har bekräftat effektiviteten i bröst- och prostatacancer, det är särskilt användbart när man tar järnberedningar och syrebehandling samtidigt.

Behandling av prostatacancer med malurt:

 1. Tvättade rötter sätts i en glasburk och hälls med vodka så att vätskan helt täcker råmaterialet.
 2. Blandningen infunderas i 2 veckor, sedan filtreras.
 3. Tinktur ska dricka 1 msk. sked, utspätt i varmt vatten.
 4. Inträde 3 gånger om dagen i 20 minuter före måltiderna, varar kursen minst 14 dagar.

Behandling av prostatacancer med malurt:

 1. Blad av nässla (4 delar), mistelvita (2 delar), växt av plantain (3 delar), malört (2 delar), gräs och rötter av norichnik (3 delar), slipa och blanda.
 2. 1 tsk blandning häll kokande vatten (1 glas), insistera en halvtimme och spänning.
 3. Drick 0,5 koppar två gånger om dagen.
 4. Du kan lägga lite honung i drycken.
 5. Behandlingsförloppet är 2-3 månader.

Samlingen har en uttalad antitumör effekt, normaliserar njurarnas arbete, lugnar och stärker immunförsvaret.

Läkande egenskaper hos celandine

Renhet är en gräsbevuxen buske med små gula blommor. Anläggningen är giftig, men används aktivt i folkmedicin för behandling av hud och inre sjukdomar. Stammar, löv, rötter och andra delar av växten är rika på antioxidanter, C-vitamin, organiska syror och eteriska oljor. Innehåller alkaloider, med en överdosering som orsakar anfall, nonsens och förlamning. Men när doseras kan preparat baserade på celandine undertrycka tillväxten av maligna tumörer av olika natur.

För behandling av prostatacancer används oftast alkoholintinkt:

 1. Färskt gräs, samlat på tidigt sommar, hälls 70% med medicinsk alkohol.
 2. Infusera blandningen på en mörk plats i minst 2 veckor. En mer koncentrerad tinktur erhålls när den åldras i 4-5 månader.
 3. Ta drogen du behöver vid droppe. Under de första 4 veckorna får patienten 5-10 droppar per dag, varpå var 7: e dag ökas mängden med 10 droppar, vilket gradvis tar dem till 50.
 4. Därefter upprepas kursen.
 5. Behandling kan fortsättas upp till sex månader, det är önskvärt att inte kombinera det med andra potenta fytopreparationer.

Det är också möjligt att använda vatteninfusion:

 1. 1 msk. en sked av torra örter celandine häll ett glas kokande vatten, insistera 40 minuter, filtrera och drick 0,5 glas innan du äter.
 2. Kursen varar 14 dagar, följt av en veckoskydd.

Renhet i prostatacancer stannar inte bara tumörens tillväxt utan förbättrar också leverfunktionen, förbättrar immuniteten.

Folkmetoder för behandling av prostatacancer är ganska tillämpliga vid något tillfälle. För att göra hemrecept användbara är det viktigt att ge dem en extra, åtföljande roll och nödvändigtvis diskutera det föreslagna behandlingsprogrammet med onkologen.

Cancer, adenom, prostatit och celandine: de medicinska egenskaperna hos örter och användbara recept

Adhocenterna av homeopati är säkra på att celandine har helande egenskaper och egenskaper som kan besegra många allvarliga patologier av organismen, inklusive cancer.

Sannerligen anger de att det bara kan sakta tillväxten av cancermetastaser, medan det i de första stadierna av sjukdomen helt kan stoppa utvecklingen av cancerceller.

Växten är populär inte bara i folk, men också i traditionell medicin. Den har i sin sammansättning en stor lista över ämnen som är användbara för kroppen och mer än två dussin giftiga substanser för patogena bakterier och mikroorganismer.

Därför bör det tillämpas mycket noggrant, noggrant iakttagande av mottagningsdosen, för att inte utsätta kroppen för biverkningar i form av förgiftning och dysfunktion hos vissa organ. Renhet från prostatit och adenom, såväl som prostatacancer, används både i ren form och i kombination med andra örter och preparat.

Män på grund av olika orsaker är massivt mottagliga för prostatit. Enligt statistiken slogs nästan varje andra man som är över 50 och en av fem män, som knappt var 30 år, av honom.

På grund av sjukdomens egenskaper, eller snarare dess effekter i form av impotens, föredrar många män egenbehandling av prostatitklandin hemma och applicerar det i form av både tinkturer och buljonger. Apoteket producerar denna växt i form av tabletter.

Kompositionens egenskaper och terapeutisk effekt

För att genomföra terapeutisk effekt och skapa läkemedel baserade på celandine används både stammar och rötter samt juice som erhålls från färska växter.

Alla ämnen som utgör de medicinska komponenterna i örten är indelade i grupper:

 • alkaloider och flavonoider. Dessa är ämnen som liknar opiater. De används för att undertrycka neuroser, eftersom de har en lugnande effekt;
 • eteriska oljor;
 • olika vitaminer, i synnerhet som A och C, såväl som B;
 • så kallade essentiella aminosyror.

De helande egenskaperna hos celandine är oersättliga vid behandling av prostatakörteln. De minskar symptomen på prostatit, adenom och cancer:

 • att vara en naturlig antiseptisk, växten är användbar i prostatasystemets bakteriella lesion, det visar också effektiviteten av behandling av infektioner hos genitourinary sfären hos män;
 • gräset minskar storleken på prostata. Det blockerar tillväxten av både maligna och godartade formationer. Prostaten slutar aktivt ta testosteron och omvandla den till ett hormonellt medel som främjar vävnadstillväxt. Resultatet är en effekt som liknar blockering med androgen, det vill säga volymen av prostatan reduceras signifikant.
 • ämnen som ingår i örten undertrycker inflammation, liksom deras terapeutiska effekt minskar aktiviteten hos hämmare och mediatorer, vilka är vävnadsirriterande och provocerar deras svullnad;
 • Det finns en minskning i smärtssyndromet, eftersom celandine har förutom alla och spasmolytiska egenskaper. Smärtsamma känslor slutar, så snart irritationer elimineras. Regelbundna metoder för utrensning av celandine tillåter dig att överge användningen av smärtstillande medel.

Kontra

Liksom alla läkemedel, förutom indikationer har celandine kontraindikationer på grund av ett antal sidon negativa effekter. Som regel observeras de hos de patienter som inte tolererar några substanser i läkemedelsverket, såväl som i överdoser eller på grund av långa perioder av behandling.

Biverkningar kan uppstå:

 • i illamående och kräkningar
 • i funktionsfel i hjärtat och blodkärlen;
 • i patientens hallucinationer;
 • i att aktivera åtgärden och expandera listan över allergener;
 • i tryckfallet;
 • utseendet på olika hudutslag.

Kommer celandine hjälp med prostata adenom?

Hyperplasi eller prostataadenom är en patologi som leder till glandulär överväxt, vilket påverkar sexuell dysfunktion och har sådana symptom:

 • smärta är förknippad med en ökning av körtelvolymen, när dess dimensioner går utöver prostatas vanliga position och orsakas av irritation av dess vävnader. Smärtan förekommer först i ländryggen och passerar till underlivet och extremiteterna. Behandling av prostata adenom med celandine kommer att eliminera spasmer;
 • I processen med tillväxt av körtelvävnaderna får de skador, uppträder icke-helande sår. Renhet från prostataadenom främjar remission, särskilt dess effekt i sjukdoms initiala skede;
 • patienten har nedsatt urinproduktion i form av nattlig uppmaning att gå på toaletten. Och allt detta är resultatet av käftens tillväxt, vilket leder till att urinrörets kanal smalnar. I så fall bidrar behandling av adenom med celandine till att minska volymen hos körteln, och dysursjukdomar blir vanligen mindre obekväma, eller till och med slutar helt och hållet.

Behandling av adenom med celandine och är det farligt?

Adenom av prostata är en godartad tumör av körtelvävnad. Sjukdomen är vanligare hos män över fyrtiotalet. Prostatakörteln är under blåsan och girdlarna urinröret. Därför finns det problem med urinering i närvaro av en tumör.

Renhet i behandlingen av prostata adenom är ett bevisat folkmedel. Det hjälper inte helt att bli av med sjukdomen, men kommer att kontrollera cellernas tillväxt. Innan du använder en metod för alternativ medicin i praktiken, måste du alltid prata med din läkare. Renhet är så trovärdig att representanter för officiell medicin sällan är emot sådan behandling.

Hur Cleaner hjälper till att bekämpa adenom

Behandling av prostata adenom med celandine, med rätt tillvägagångssätt, passerar utan några negativa konsekvenser. Innan kursens början ska man lära sig så mycket som möjligt om själva växten och om de egenskaper som den har.

Det är intressant! Våra förfäder använde denna växt för att rensa själen och kroppen, det är på grund av detta att han fick sitt poetiska namn.

Den moderna läkemedelsindustrin utnyttjar växtens egenskaper väsentligt när man skapar läkemedel. På apotek kan du hitta inflandingar från land och till och med tabletter där den ingår.

Både gräset och rötterna på den beskrivna växten kan fungera som en källa till medicinska råvaror. Det är bäst att skörda gräs i torrt väder. Grenar kan brytas av eller klippas av, gör detta vid en höjd av cirka tio centimeter från marken. Rötterna skördas under säsongen av våren eller början av hösten.

Den främsta anledningen till att celandine behandling med prostata är så populär och effektiv är att växten har starka bakteriedödande egenskaper. Det innehåller också eteriska oljor, enzymer, karotenoider och andra ämnen som hjälper till med den beskrivna sjukdomen.

Egenskaper hos celandine och dess korrekta användning

I små doser sänker den beskrivna växten hjärtaktivitet och sänker artärtrycket, och celandinen har en lugnande effekt på personen. Infusioner av växter ordineras ofta för neuroser eller förlamning, för att bekämpa mag-tarmproblem.

Renhet stoppar tillväxten av tumörer och förhindrar utvecklingen av metastaser. I fallet med ett adenom, en godartad tumör, bör metastasen inte vara rädd, men fördröjningen i neoplasmens utveckling och tillväxt är ett stort plus i behandlingen.

Celandine kan förhindra celldelning, inte bara av godartad neoplasma utan också av en malign tumör.

Detta är viktigt! Renhet bör appliceras inåt med extrem försiktighet, eftersom alla delar är giftiga vid överdosering.

Recept med celandine med adenom:

 • Apelsinjuice celandine kan tas inuti. Ta ett 50 ml glas och späd med en pipett en droppe juice i varmt kokt vatten. Ta in varje dag, men varje dag bör dosen ökas med en droppe. När Doha nås i fyrtio droppar, är det nödvändigt att dricka saft av celandine i sådan mängd i 14 dagar. Därefter reduceras dosen med en droppe. Efter noll uppnås en tvåveckors paus och behandlingsförloppet upprepas.
 • För att tvätta tarmen är det möjligt att bereda en saltlösning. Korrekt näring och matsmältning spelar en viktig roll vid behandling av prostata adenom. Två matskedar av torkad örtlandskap hälls i ett glas kokande vatten. Koka fem minuter, svalna sedan och tillsätt en stor sked bordssalt. Tillsätt det kokta vattnet i en liter mängd.
 • En stor sked av torr celandine häll ett glas kokande vatten, insistera på två timmar. Stam och ta tre gånger om dagen på en stor sked innan du äter. Behandlingen ska vara i 30 dagar.

Människor som är angelägna om folkmedicin säger att för att öka risken för att få prostata adenom är det nödvändigt att ta celandine tillsammans med andra naturläkare. Sådana växter inkluderar:

 • Pine shoot. Från tallskott rekommenderas att avkokas.
 • Tinktur av bladen av hassel.
 • Medynitsa officinalis.

Innan du börjar kelandinintag för adenom hos körteln, bör du konsultera en läkare. Han kommer att bidra till att välja en specifik mottagningsmetod, med hänsyn till särdragen i sjukdomsförloppet i varje enskilt fall.

Detta är viktigt! Uppfattar ett adenom som en mycket farlig sjukdom är inte värt det. Denna tumör är godartad, därför är det möjligt att kontrollera dess ökning och inte tillåta den att utvecklas. Inte bara celibat kommer att hjälpa, men också rätt sätt att leva, näring justering, speciella övningar.

Kontraindikationer för behandling av adenom celandine

1) Överdosera inte denna ört, annars kan det vara illamående, kräkningar och jämn förlamning. För lång mottagning av celandine kan leda till dystrofi av slemhinnan hos de inre organen, därför är det nödvändigt att göra rekommenderade raster i behandlingen.

2) Det är förbjudet att använda denna ört för personer med epilepsi eller bronkial astma. Det är också bättre att inte riskera dem som lider av angina pectoris eller ett antal neurologiska sjukdomar. Till denna växt finns en individuell intolerans.

3) Behandling av prostata adenom med celandine hjälper till att innehålla sjukdomen, normalisera urinröret och halva funktionen. Men att läka av ett adenom utan att ha ett korrekt sätt att leva kommer att bli flera gånger svårare.

De mest effektiva folkmekanismerna för behandling av prostatacancer

Människans bästa sinnen är inblandade i kampen mot maligna neoplasmer. Ett väsentligt bidrag gjordes av läkare, som har både kunskap och Guds gåva.

Tack vare dessa människor har blivit möjligt att behandla prostatacancer folkmusik rättsmedel, den mest effektiva av dessa är nödvändigt att anta dem som föll i fällan att denna fruktansvärda katastrof - en onkologi.

Varför traditionell medicin hjälper inte alla

I varierande grad påverkas alla människor av miljöpåverkan. Men inte alla utvecklar onkologi. Det kommer att motstå eller inte klara kroppens attack av cancerframkallande faktorer, beror på immunitetens styrka.

Vissa forskare tror att det är svampinfektioner, andra är säkra på att de är bakterier och virus. Fortfarande andra övertygar oss om att den ursprungliga orsaken finns i olika slags parasiter. Det finns andra teorier om cancer: hormonella, genetiska, cancerframkallande. Det finns ingen gemensam åsikt bland forskare. Men alla är säkra på att den främsta allierade i kampen mot onkologi är immunitet.

Ju svagare immunsystemet desto mer aggressivt tumören. Om kroppen inte kämpade mot maligna celler skulle det mycket snabbt fånga alla organ och system. Cellen delas i genomsnitt en gång om dagen. Det är lätt att förstå med vilken snabb hastighet en sjuk person skulle ha dött om hans immunförsvar inte motstod den patologiska processen.

Folkmekanismer för prostatacancer är effektiva. Men de måste användas tillsammans med de läkemedel som ökar immuniteten.

Detta är en väldigt stor grupp av faktorer och medel. Det innehåller också psykosomatiska skäl som framkallar en försämring av immunförsvaret och ett sätt att leva och näring.

Man kan dra slutsatsen att behandling av prostatacancer med folkmekanismer är möjlig. Men för att uppnå ett positivt resultat måste du arbeta hårt. Du måste vara tålmodig och uthållig. Vi ska inte bara förbereda och ta mediciner, utan förändra på något sätt våra liv.

Hur och vad man ska äta vid behandling av prostatacancer folkmekanismer

Näring är en av de främsta faktorerna som stöder immunitet.

För att fullt ut förstå hur man äter rätt på onkologi måste man överväga immunsystemets mekanism. Och också hur tumören växer, och hur den förstörs.

Immunsystemet producerar en interferon som finner en oncocell och är bunden till den. På denna etikett detekteras och förstörs en malign cell av andra skyddande celler i immunsystemet. Begränsa tumörutvecklingen och förstör det, de kan när immunsystemet är mer aktivt än tumören.

Att dela oncoclet, som alla andra celler i kroppen, behöver du ett protein. Utan det är det omöjligt att bygga ett membran och en kärna. I detta avseende, med cancer, rekommenderas det ofta att byta till en diet som utesluter eller minimerar mängden protein som kommer in i kroppen. Detta är dock en blindväg. Eftersom cellerna i immunsystemet också behöver protein för sina vitala funktioner.

Tumören hittar ett tillfälle att utvecklas och med brist på protein. Hon tar det bara från blodet. I henne finns det alltid protein. I olika kvantiteter, beroende på mänsklig näring. Men det finns det. Och här är det viktigt att förstå en princip: en cancer tumör tar så mycket protein som möjligt för sig själv. Och immunsystemet bryr sig primärt om näring av kroppens viktigaste organ och system. Därför tar han själv så många proteiner som möjligt.

Ett stort antal proteiner finns i bovete, ris, ägg, fermenterade mjölkprodukter, vit fisk. Om dessa livsmedel är rikliga i patientens diet kommer hans immunförsvar att börja reglera tumörens tillväxt och förstöra den.

Medel baserad på celandine

Renhet i prostatacancer är effektiv. Det finns många recept för tillagning av infusioner och avkok från den, vilket kan hjälpa till i kampen mot onkologi. Renhet är rengörande och cauterizing egenskaper, kända av sådana namn som "damn mjölk", "gyllene gräs", etc. Växtjuice innehåller giftiga komponenter. Därför är det nödvändigt att förbereda medicinska preparat, noggrant iakttagande av doseringen.

Buljong från celandine

 • 1 msk finhackade löv och stjälkar hälls med 1 glas brant kokande vatten;
 • Lämna till att insistera på ett vattenbad i 30 minuter;
 • När infusionen har svalnat, ta 1 tesked av denna buljong och späd den i ett glas kokt vatten;
 • Under dagen dricker du den här skilden (inte koncentrerad!) Infusion 3-4 gånger om dagen.

Preparat beredda på basis av denna växt har en stark rengöringseffekt. De dödar bakterier, parasiter, tar bort slagg.

Innan du bestämmer dig för självmedicinering behöver du råd från din läkare. Endast en specialist kan objektivt bedöma potentialen för ett givet läkemedel i detta speciella fall.

Efter den första reningssteget (spår genom känsla, eftersom varje person har en annan grad av slaggning av kroppen), ökas dosen till 0,5 kopp. Ta 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar 45 dagar. Sedan tar de en paus 10-15 dagar och fortsätter. Behandling med celandine syftar till att rensa kroppen och aktivera immunsystemet.

Kvass från celandine på vatten

Denna återupplivande åtgärd bereds enligt Bolotovs recept. Kvass har ett brett spektrum av handlingar: det föryngrar kroppen, rensar blodet, utvisar parasiter. För att förbereda behöver du 1 glas finhackade blad och stjälkar av celandine. Du kan använda både färskt gräs och torrt.

 1. Fyll 3-litersburken med rent kokt vatten.
 2. Lös i vatten 1 glas socker.
 3. Tillsätt 1 matsked naturlig gräddfil (inga konserveringsmedel), rör om.
 4. Från den vikta i 2 gånger bitar av gasbind, sy en säck och fyll den med celandine. De lägger en liten last i påsen. Du kan använda glas och plastprodukter, men inte metall.
 5. Doppa en väska med celandine på botten av burken.
 6. Stäng halsen på kanen i gasväv.
 7. Lämna insistera i 3 veckor på en mörk men varm plats. Du kan lägga den i köksskåpet. Under fermenteringsprocessen bildas en vit spröd substans vid burkens hals. I detta fall avlägsnas gasbindningen och kvassen rengörs av placken.

Blanda med vätskan med jämna mellanrum och samtidigt trycka gasbindet med keland till botten.

Under fermenteringen bildas gaser, påsen är fylld med bubblor och tenderar att flyta. Det måste kastas tillbaka till botten.

Lösnings kvass kan bestämmas genom att stoppa processen med formbildning och en behaglig surmjölkslukt. Färgen på vätskan bör vara ljusgul. Bubblor kommer periodiskt att bildas vid burkens hals. Detta är en vanlig process, och du borde inte oroa dig för det.

 1. Häll 1 liter kvass i en ren behållare från en 3-liters burk.
 2. I en 3-liters burk med kvass tillsätt 1/3 kopp socker och blanda noggrant.
 3. Tillsätt 1 liter vatten till 3-litersburken med kvass. Täckt med gasbindning och insistera på en mörk varm plats.

Klar kvass, som gjutes i en ren behållare, konsumeras inom 3-4 dagar. Detta återupplivande medel kan betraktas som samtidig behandling. Som ett tillägg till den grundläggande kursen av cancerbehandling folk remedies.

Börja ta kvass från 1 msk sked i en halvtimme före måltiden 3 gånger om dagen. Under de första dagarna av upptagningen håller de koll på deras välbefinnande. Om det inte finns någon försämring, öka dosen med 2 gånger. Den högsta delen av kvass för 1 mottagning är 100 gram.

När kvassen är klar kastas 1 liter igen från en 3-liters burk. Sedan, precis som förra gången, hälls 1/3 kopp socker i en 3-liters burk och 1 liter vatten hälls in i den. Häll på 1 liter kvass och lägg till burkburken bara 4 gånger. Sedan förbereder de en ny kvass med en ny del av celandine.

Behandlingsförloppet är 2 veckor. Därefter fixeras effekten, tar 100 g kvass en gång om dagen i 30 minuter innan man äter.

Kvass från celandine på serum

Kvass är beredd på ett liknande sätt, men i stället för vatten och gräddfil, ta serumet. Det är viktigt att det (vassla) är av hög kvalitet och inte överhettas under tillagningen.

Medel baserad på hemlock

En av de mest effektiva metoderna för behandling av prostatacancer med folkmedicin är läkemedel baserade på hemlock. Detta är en giftig växt, så de doser som rekommenderas av läkarna kan inte överskridas.

Som alla andra växter som innehåller naturliga gifter, är hemlock effektivt vid metastaser. Men det hjälper om det finns en omfattande behandling av prostatacancer med hjälp av folkmetoder. Det kan inte vara giftiga antitumoriska örter, tinkturer baserade på honung och propolis. Dessutom är en hälsosam livsstil och näring viktig.

När man tar denna åtgärd observeras en bedövningseffekt. Det finns många fall av vägran av onkologiska patienter som behandlas med hemlock, från läkemedels analgetika och narkotiska droger. De noterar också inhibering av tumörtillväxt, förbättring av välbefinnande.

Det var inte förgäves att Boligol fick ett sådant namn. I vissa människor börjar huvudet efter att ha tagit tinkt. Detta tillstånd varar 30-40 minuter, varefter det passerar.

Tinktur av hemlock på alkohol

 1. Samla de gröna fröna från den bleka växten och löv som ligger vid roten;
 2. Fyll rå med alkohol i en mängd av 1: 2 (en del av råvarorna och två delar av alkohol);
 3. Stäng tätt och insistera på en mörk sval plats i 18 dagar.

Metoder för att ta flera

 1. Enligt Tishchenko: börja med 1 droppe (utspätt i 0,5 glas vatten) på morgonen en timme innan du äter. Nästa dag samtidigt ta 2 droppar, spädda i 0,5 glas vatten. Varje dag, öka dosen med 1 droppe. Upp till 40 och börjar gradvis minska dosen. Ta en paus 5-7 dagar. Och upprepa behandlingen.
 2. Det traditionella upptagningssystemet: Börja dricka 1 droppe på morgonen på tom mage, späd tinkturen i 150 g vatten. Varje dag lägger du till 1 droppe. Dosera upp till 20 droppar och börja nedräkningen Ta tinkturen måste vara strikt på samma gång.

Boligoler skördas under och efter blommande. När de skördar sätter de på handskar, eftersom de inte rekommenderar att man rör den här plantan med sina nakna händer. Torka hemlås i skuggan. Klara tinkturer kan lagras i 3 år.

Framställning av en salva baserad på en hemlock

Salva från hemlock har en bedövningsmedel. Det används för smärta hos cancerpatienter. Med prostatacancer kan du göra tamponger med olja eller salva, som är beredd på grundval.

 1. Fröer och löv av hemlock hälls med vegetabilisk olja i andelen 1: 2;
 2. Insistera på en mörk plats i 3 veckor, skaka dagligen.
 1. 100 g olja upphettas över låg värme;
 2. Alternativt lägga sig i de heta oljan små bitar av vax (inte paraffin);
 3. Häll konsistensen av flytande gräddfil och låt svalna.

Förberedelser från hemlock - ett effektivt folkmedel för behandling av prostatacancer.

Folkmekanismer baserade på chaga

Tinktur baserad på svamp chaga är ett utmärkt verktyg som kan användas som en samtidig behandling av hemlock och celandine. Chagu anses vara en växt som en parasit, eftersom den växer på ett björkträd, för vilket det är främmande. Förberedelser baserade på denna svamp är utmärkta biostimulanser som förstärker immuniteten.

Innan du förbereder tinkturen bryts svampen i små bitar, tvättas noggrant och hälls med varmt vatten i 4-5 timmar. Under denna tid blir dess täta struktur mjukare. Efter 4-5 timmar slipas chaga på en rivare eller köttkvarn.

Häll i en lämplig behållare och är fylld med varmt vatten, varvid svampen blötlades i ett förhållande av 1: 5 (1 del svamp och 5 delar vatten). Vatten förvärms till 40-50 ° C, inte mer. Annars kommer några användbara egenskaper hos svampen att gå vilse.

Därefter stäng behållaren med lock och sätt det på en mörk plats i 48 timmar. Under infusionsperioden är det nödvändigt att blanda föreningen var 10-12 timmar. Efter ett förfall på 2 dagar, spänn genom en vikad 2-3 gånger gasbind eller fin sil. Denna infusion är lämplig för 4-dagars användning.

Schema för mottagning: 2 matskedar 30 minuter före måltider 3-4 gånger om dagen. I prostatacancer kompletteras dessutom mikroclyster dagligen med en varm infusion av 50-100 ml.

Tinktur av hattar med röd svamp

Det finns ingen tillförlitlig information om att en av cancerpatienterna var härdad av cancer med hjälp av tinkturer från flygagar. Men det finns alltid människor som är redo att uppleva effekterna av vissa droger.

Dessa modiga själar behöver veta att traditionell medicin inte förgäves har övergett användningen av flygearikum vid beredningen av läkemedel. Hon (medicin) har inte hittat i dessa svampar något praktisk värde för behandling av cancer. Vid användning av tinktur bör dosen inte överskridas. Förgiftning med flugaagar är en mycket allvarlig förgiftning med en dödlig risk.

De som fortfarande bestämde sig för att göra ett botemedel mot flygagar, kommer följande recept att hjälpa till:

 1. För att förbereda tinkturer ska du flyga agaric med en "sluten" hatt, en som ännu inte har skruvat.
 2. Håll foten av svampen, snygg "snurra" locket.
 3. Fyll 0,5 burk till toppen, ta en kniv och hugga svampen.
 4. Återigen tar de av och sätter flyget agariker i burken, krossar dem. Således samlar de en hel burk.
 5. Fyll tanken med alkohol och insistera i 2 veckor.
 6. 1 tesked gurkmeja och samma bruna zira utspädd i ett glas kokande vatten. Tillsätt ¼ tsk svart peppar. Drick under dagen. Denna åtgärd syftar till att stimulera immunitet.
 7. Aspen bark krossas och hälls med kokande vatten i ett förhållande av 1/3. Koka tills mängden vatten minskar med hälften. Ta dagligen 25 g före måltiden, 3 gånger om dagen.
 8. 1 droppe björktjära är uppfödd i 1/3 kopp mjölk eller vatten. Ta på morgonen på tom mage. Daglig dosering ökas med 1 droppe och justeras till 40 droppar. Börja sedan minska dosen med 1 droppe. Efter avslutad kurs ta en paus 10 dagar. Upprepa kursen.

Rekommendationer av herbalists och herbalists

Trots det stora antalet recept för traditionell medicin finns det ingen panacea. Det finns fall av full återhämtning från onkologi, men de är få.

Hittills är det tyvärr inte något sådant sätt att mottagningen garanterade bortskaffande av maligna tumörer.

Efter att ha valt en hälsofrämjande teknik för dig själv, ska du informera din läkare om det. Läkemedel ska endast tas med godkännande av en läkare. I detta fall kan du hoppas att recepten av traditionell medicin från prostatacancer hjälper till att bli av med denna sjukdom.

Behandling av prostatacancer med folkmekanismer: hemlock, celandine, gräs, lera

Trevlig tid på dagen! Innan jag läser artikeln kommer jag att berätta lite om mig själv. Jag heter Boris Vladimirovich Irtegov - jag är en herbalist med 30 års praktik. När du letar efter svar på behandling av sjukdomar genom folkmedicin, rekommenderar jag dig att skydda din hälsa och Börja inte behandlingen utan att konsultera en specialist och säg varför. Det finns så många medicinska växter och metoder som har visat sig vara effektiva. Men det finns en andra sida av myntet - detta är kontraindikationer för patientens användning och samtidiga sjukdomar. Till exempel är det få som vet att infusionen av Hemlock inte bör användas under kemoterapi, och du kan gå vilse (rädd, etc.) kan vara en försämring av sjukdomen och användning av andra droger. eftersom att du inte skulle skada dig själv, kontakta mig, en annan specialläkare eller din egen läkare innan du tillämpar de olika behandlingar som beskrivs på Internet.

Hälsa åt dig.

Behandlas korrekt och klokt.

Mer om mig läser här: Travnik Boris Irtegov
Min sida i klasskamrater: https://ok.ru/profile/575337363348
Kontakter av mina assistenter (Alena och Elena): 89293271736, [email protected]

Forskare associerar utvecklingen av prostatacancer med åldersrelaterade hormonella störningar. Man tror att en hög nivå av testosteron föregår prostatacancer. Lyckligtvis är denna sjukdom långsam, så chanserna för en lyckad återhämtning är inte små. Traditionell medicin och behandling av prostatacancer med folkmekanismer hjälper till att återställa den hormonella bakgrunden och läka sjukdomen.

Från den här artikeln lär du dig:

 • om behandling av sjukdomen med tinkturer
 • om behandling av cancer genom mikroclyster med örter;
 • som den blå leran behandlar;
 • om att ta soda med sjukdomen.

Behandling av sjukdomen med tinkturer

Behandling av prostatacancer med folkmedicin är mycket varierande. En oersättlig behandling av sjukdomen är infusioner och alkoholtinkturer.

Tinktur av bark av asp

 1. Ta 100 g torkad bark, hugga och häll i en kruka.
 2. Tillsätt vodka i en volym av 200 ml till kork.
 3. Insistera på en mörk plats i 14 dagar, och sedan spänna.
 4. Drick 20 droppar tinktur med ¼ kopp vatten, en dag tre gånger.
 5. Inträdesförloppet är två månader.

Hemlock tinktur

 1. Färsk växt att mala och placera i en behållare med glas.
 2. Häll vodka till toppen av behållaren, kork.
 3. Insistera två veckor på en mörk plats, efter filtrering.
 4. Förvaras i kylskåp.

Vid något tillfälle behandling av prostatacancer med hemlock utföra följande schema: de första 15 dagarna - tre gånger en tesked De kommande 15 dagarna - tre gånger på en dessertsked De senaste 15 dagarna - tre gånger om dagen för en matsked. Tinktur tvättas med rent vatten.

Infusion av celandine

 1. Mala gräset, häll en stor sked av råmaterial med tre liter kokande vatten.
 2. Infunder timmar 8, och det är bättre att brygga för natten.
 3. Ta ett glas varm infusion, inte tidigare än 40 minuter före måltid två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen.
 4. Folk behandlar prostatacancer med celandine i 30 dagar i följd. Du kan upprepa behandlingen under sex månader.

Microclysters med örtmedel

Mikrolykster är mycket användbara förfaranden vid behandling av prostata sjukdomar. Effektivt är följande uppsättning örter för procedurer:

 • groblad;
 • manschetten;
 • oregano;
 • bovin livmodern.

Alla örter tas i samma proportioner, blandade. Därefter hälldes 10 gram av en blandning av örter i en termos och hällde en kvart liter kokande vatten. Efter några timmar infusioneras och tillsätts lite honung. Behandling av prostatacancer med örter utför en liten spruta, en gång om dagen, helst vid sänggåendet.

Blå lera med sjukdom

För länge sedan betraktades den blå lera, nästan en panacea för alla sjukdomar. Den populära behandlingen av prostatacancer med lera baseras på användningen av flera skedar en dag med vatten, vilket är fixerat på lera. Dessutom används lera lotioner:

 • utspädd lera med vatten till en tjock grädde;
 • Applicera lera med ett tjockt lager på vävnadsskäret;
 • lägg en komprimering på grenen, lämna i några timmar.

Människors läkares hälsa rekommenderas, för större effektivitet, att späda lera med morotsjuice eller tinkturer av medicinska växter.

Soda från prostatacancer

Denna metod är lämplig för behandling av cancer på vilken plats som helst. För detta tas en lösning av mat soda 2-3 gånger om dagen i en halvtimme före måltiden genom systemet med inkrementell dosering:

 • Vid mottagning för första gången - lös upp i ett glas med varmt vatten 1/5 tesked av ett pulver av läsk.
 • Gradvis tillsätt mängden pulver, vilket ger dosen till ½ tesked.
 • Ta sedan halva tesked sodavatten.

Den populära behandlingen av prostatacancer med mat soda kräver att patienten gör kardinalförändringar i livsstil: äta hälsosam mat, ge upp skadliga vanor. Före initiering av sodapreparat måste kroppen rengöras av toxiner och toxiner.

Andra användbara artiklar:

11 kommentarer och recensioner om Behandling av prostatacancer folkmekanismer: hemlock, celandine, gräs, lera

Hjälp snälla, min man är 50 år gammal, han har prostatacancer i steg 3, i januari avlägsnades det, nu rekommenderas att bestråla. Vi planerar att genomgå behandling med hemlock efter bestrålning. Berätta eller säg snälla, det är bättre att acceptera det eller honom under schemat eller planera upp till 15 droppar eller under schemat eller planera upp till 40 droppar? Är det möjligt eller nödvändigt att kombinera behandling med ASD? Tack så mycket

God eftermiddag, skriv till postkontoret.

om hennes man. Han har prostatacancer 4 msk. 12/22/2014 scintigrafi av ett skelett har visat mts i en ländryggsavdelning, revben från båda parter, lårben och bäckenben. I detta avseende tillade han (56 år) till androgen-blocket Zometa 1 gång på 28 dagar. Kontroll av PSA i en månad med en utlösning i oncocenteret för att bestämma hormonell resistans och det är möjligt att genomföra strålbehandling. 26 januari 2015 var han i distriktets cancercentrum. Sammanfattningsvis utsläpp skriven med hänsyn till utvecklingen mot minskningen av PSA (den senare i 2014 var 27,0, PSA på 19/01/2015 var - 9,0) på bakgrunden av kontinuerlig MAB - att tala om hormon motstånd vid tidpunkten för inspektionen är inte möjlig. Strålning också, men blev inte. Det rekommenderades att fortsätta MAB + Zometa i den tidigare regimen. Utseende för kontroll efter 3 månader med resultat av ultraljud, blåsa och prostata ultraljud + månad PSA. För tillfället har han redan svept 2 Zomets. Hälsotillståndet kan sägas är normalt, det finns dagar när jag har huvudvärk, eftersom det gungar, svaghet, kanske trycket minskar, det har 140 arbetande och nu siffrorna reduceras till 110 ton. E. instabilitet och hjärtfrekvens 80-100. I december visade CT i hjärnan en annan tvåsidig mastoidit, kan det vara huvudvärk? Från detta tilldelas ingenting honom. Vår ENT säger vanligtvis vem som berättade för denna diagnos, du har inga tecken på denna sjukdom. I allmänhet är tillståndet inte dåligt. Alla läkare frågar honom om det finns en ogiltig grupp, vad han svarar på - att jag borde fråga dig om det läggs på mig eller inte. att du meddelar oss, jag önskar att han började ta Stormhatt samling - I allmänhet ett stort hopp för dig, läkare ingen tro, omsorg attityd, en känsla av att de inte bryr sig, kommer folk att leva eller inte. Gud är deras domare, som de säger. Men en intelligent och intresserad av läkare, se resultaten av PSA-test när de gick upp på sommaren, även försiktig, ordinera recept och allt.

God eftermiddag, skriv till postkontoret.

Trevlig tid på dagen. Hennes man (född 1957) diagnostiserades med en volymbildning av prostatakörteln med grobarhet i de partiella vesiklarna som omger vävnaderna. Flera mts i bäckenben, lår. Flera mts i kropparna i ryggraden Th3, TH5, Th6, Th8, Th9, Th10 med patologiska frakturer av Th8-kroppar. mts av kroppar L1, L2, L3, L4 »
Rådde hemlocken - en vän av min mamma botade min far till prostatacancer, men utan metastaser. Vem ingjuter Euphorbia Pallas - det tar bort metastaser och kämpar med olika typer av cancer, men det är oroväckande att listan inte exakt specificerat prostata, "många" - vi trodde att våra problem kommer att lösas. Jag skulle gärna vilja veta din åsikt.

Zdravstvuyte.U min pappa prostatacancer 3 msk., Efter hormonbehandling och strålbehandling från 2012 och 2013, MTS progression av ben invasion i urinblåsan och direkta kishku.Kastratrezistentnost.V två sista månader började anal blödning, under de senaste veckorna blödning ökat, mot denna bakgrund sjönk hemoglobin till 65.Seychas vara på sjukhuset, höja gemoglobin.Posovetuyte behaga vad som kan göras i det här fallet: vad örter eller gifter kan och måste vara prinimat.Spasibo.

God eftermiddag, skriv till postkontoret.

Välkommen!
Mnya heter Catherine, jag vill tala till er med anledning av påven, det faktum att i maj, fick diagnosen prostatacancer stadium 4 är värt cystostomy var operationen avlägsnande av testiklarna för närvarande ges funktionshinder Grupp 1 för två år, har spridit 2-4 ländryggsvärk, svåra smärtor började i knäleden, så det går dåligt, hårt, bara på kryckor. Gjorde två dropper zolerdonovoy acid (en per månad), 30.07.2014 vara den tredje dropper, bara dricka bikalutamit 50ml en gång per dag, varefter smärtan intensifieras.
Vi ville fråga dig om att ta hemlocktinkturen, så långt det är bra i vårt fall, hur man tar och viktigast var man ska köpa den. Vi bor i Nizhny Novgorod.

God eftermiddag, skriv till postkontoret.

Skriv, snälla, din e-postadress, du behöver råd om behandling av prostatacancer hos mannen.

Välkommen! Läkarna blev ombedda om att hennes man hade en testikel svullen. Har överlämnat PSA 9.27 Har passerat MRT - slutsatsen - ZNO av prostata med förskjutning på halvflaskor eller blebs. De sa att tumören är stor. Med urin har vi alla bra smärta, ingen urin är bra. Har utsett eller nominerat en biopsi, vi väntar på tur, svängen stor. De ville ta reda på om vi kan ta några tinkturer eller örter så att tiden inte går bort. Förknippad med vår sjukdom är epilepsi (ta medicin), det finns inga anfall och gallblåsan avlägsnas. ibland finns det diarré. Vad för tillfället kan tas från folkmedicinska lösningar

De mest effektiva folkmekanismerna för behandling av prostatacancer

Människans bästa sinnen är inblandade i kampen mot maligna neoplasmer. Ett väsentligt bidrag gjordes av läkare, som har både kunskap och Guds gåva.

Tack vare dessa människor har blivit möjligt att behandla prostatacancer folkmusik rättsmedel, den mest effektiva av dessa är nödvändigt att anta dem som föll i fällan att denna fruktansvärda katastrof - en onkologi.

Varför traditionell medicin hjälper inte alla

I varierande grad påverkas alla människor av miljöpåverkan. Men inte alla utvecklar onkologi. Det kommer att motstå eller inte klara kroppens attack av cancerframkallande faktorer, beror på immunitetens styrka.

Det finns flera åsikter om vad som är den sanna orsaken till onkologi

Vissa forskare tror att det är svampinfektioner, andra är säkra på att de är bakterier och virus. Fortfarande andra övertygar oss om att den ursprungliga orsaken finns i olika slags parasiter. Det finns andra teorier om cancer: hormonella, genetiska, cancerframkallande. Det finns ingen gemensam åsikt bland forskare. Men alla är säkra på att den främsta allierade i kampen mot onkologi är immunitet.

Ju svagare immunsystemet desto mer aggressivt tumören. Om kroppen inte kämpade mot maligna celler skulle det mycket snabbt fånga alla organ och system. Cellen delas i genomsnitt en gång om dagen. Det är lätt att förstå med vilken snabb hastighet en sjuk person skulle ha dött om hans immunförsvar inte motstod den patologiska processen.

Folkmekanismer för prostatacancer är effektiva. Men de måste användas tillsammans med de läkemedel som ökar immuniteten.

Detta är en väldigt stor grupp av faktorer och medel. Det innehåller också psykosomatiska skäl som framkallar en försämring av immunförsvaret och ett sätt att leva och näring.

Man kan dra slutsatsen att behandling av prostatacancer med folkmekanismer är möjlig. Men för att uppnå ett positivt resultat måste du arbeta hårt. Du måste vara tålmodig och uthållig. Vi ska inte bara förbereda och ta mediciner, utan förändra på något sätt våra liv.

Hur och vad man ska äta vid behandling av prostatacancer folkmekanismer

Näring är en av de främsta faktorerna som stöder immunitet.

För att fullt ut förstå hur man äter rätt på onkologi måste man överväga immunsystemets mekanism. Och också hur tumören växer, och hur den förstörs.

Immunsystemet producerar en interferon som finner en oncocell och är bunden till den. På denna etikett detekteras och förstörs en malign cell av andra skyddande celler i immunsystemet. Begränsa tumörutvecklingen och förstör det, de kan när immunsystemet är mer aktivt än tumören.

Att dela oncoclet, som alla andra celler i kroppen, behöver du ett protein. Utan det är det omöjligt att bygga ett membran och en kärna. I detta avseende, med cancer, rekommenderas det ofta att byta till en diet som utesluter eller minimerar mängden protein som kommer in i kroppen. Detta är dock en blindväg. Eftersom cellerna i immunsystemet också behöver protein för sina vitala funktioner.

Tumören hittar ett tillfälle att utvecklas och med brist på protein. Hon tar det bara från blodet. I henne finns det alltid protein. I olika kvantiteter, beroende på mänsklig näring. Men det finns det. Och här är det viktigt att förstå en princip: en cancer tumör tar så mycket protein som möjligt för sig själv. Och immunsystemet bryr sig primärt om näring av kroppens viktigaste organ och system. Därför tar han själv så många proteiner som möjligt.

Det kan konstateras att mätta kroppen med proteiner och mineraler, har en person inte näring tumören, och i första hand - myndigheter och andra - immunförsvaret. Om detta inte är gjort kommer ingen att bekämpa tumören.

Ett stort antal proteiner finns i bovete, ris, ägg, fermenterade mjölkprodukter, vit fisk. Om dessa livsmedel är rikliga i patientens diet kommer hans immunförsvar att börja reglera tumörens tillväxt och förstöra den.

Medel baserad på celandine

Renhet i prostatacancer är effektiv. Det finns många recept för tillagning av infusioner och avkok från den, vilket kan hjälpa till i kampen mot onkologi. Renhet är rengörande och cauterizing egenskaper, kända av sådana namn som "damn mjölk", "gyllene gräs", etc. Växtjuice innehåller giftiga komponenter. Därför är det nödvändigt att förbereda medicinska preparat, noggrant iakttagande av doseringen.

Buljong från celandine

 • 1 msk finhackade löv och stjälkar hälls med 1 glas brant kokande vatten;
 • Lämna till att insistera på ett vattenbad i 30 minuter;
 • När infusionen har svalnat, ta 1 tesked av denna buljong och späd den i ett glas kokt vatten;
 • Under dagen dricker du den här skilden (inte koncentrerad!) Infusion 3-4 gånger om dagen.

Vid behandling med celandine kan det finnas en tillfällig försämring

Preparat beredda på basis av denna växt har en stark rengöringseffekt. De dödar bakterier, parasiter, tar bort slagg.

Läs också: Effekt och egenskaper vid behandling av prostatit med en bäverstråle

Innan du bestämmer dig för självmedicinering behöver du råd från din läkare. Endast en specialist kan objektivt bedöma potentialen för ett givet läkemedel i detta speciella fall.

Efter den första reningssteget (spår genom känsla, eftersom varje person har en annan grad av slaggning av kroppen), ökas dosen till 0,5 kopp. Ta 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar 45 dagar. Sedan tar de en paus 10-15 dagar och fortsätter. Behandling med celandine syftar till att rensa kroppen och aktivera immunsystemet.

Kvass från celandine på vatten

Denna återupplivande åtgärd bereds enligt Bolotovs recept. Kvass har ett brett spektrum av handlingar: det föryngrar kroppen, rensar blodet, utvisar parasiter. För att förbereda behöver du 1 glas finhackade blad och stjälkar av celandine. Du kan använda både färskt gräs och torrt.

 1. Fyll 3-litersburken med rent kokt vatten.
 2. Lös i vatten 1 glas socker.
 3. Tillsätt 1 matsked naturlig gräddfil (inga konserveringsmedel), rör om.
 4. Från den vikta i 2 gånger bitar av gasbind, sy en säck och fyll den med celandine. De lägger en liten last i påsen. Du kan använda glas och plastprodukter, men inte metall.
 5. Doppa en väska med celandine på botten av burken.
 6. Stäng halsen på kanen i gasväv.
 7. Lämna insistera i 3 veckor på en mörk men varm plats. Du kan lägga den i köksskåpet. Under fermenteringsprocessen bildas en vit spröd substans vid burkens hals. I detta fall avlägsnas gasbindningen och kvassen rengörs av placken.

Blanda med vätskan med jämna mellanrum och samtidigt trycka gasbindet med keland till botten.

Under fermenteringen bildas gaser, påsen är fylld med bubblor och tenderar att flyta. Det måste kastas tillbaka till botten.

Lösnings kvass kan bestämmas genom att stoppa processen med formbildning och en behaglig surmjölkslukt. Färgen på vätskan bör vara ljusgul. Bubblor kommer periodiskt att bildas vid burkens hals. Detta är en vanlig process, och du borde inte oroa dig för det.

 1. Häll 1 liter kvass i en ren behållare från en 3-liters burk.
 2. I en 3-liters burk med kvass tillsätt 1/3 kopp socker och blanda noggrant.
 3. Tillsätt 1 liter vatten till 3-litersburken med kvass. Täckt med gasbindning och insistera på en mörk varm plats.

Klar kvass, som gjutes i en ren behållare, konsumeras inom 3-4 dagar. Detta återupplivande medel kan betraktas som samtidig behandling. Som ett tillägg till den grundläggande kursen av cancerbehandling folk remedies.

Börja ta kvass från 1 msk sked i en halvtimme före måltiden 3 gånger om dagen. Under de första dagarna av upptagningen håller de koll på deras välbefinnande. Om det inte finns någon försämring, öka dosen med 2 gånger. Den högsta delen av kvass för 1 mottagning är 100 gram.

När kvassen är klar kastas 1 liter igen från en 3-liters burk. Sedan, precis som förra gången, hälls 1/3 kopp socker i en 3-liters burk och 1 liter vatten hälls in i den. Häll på 1 liter kvass och lägg till burkburken bara 4 gånger. Sedan förbereder de en ny kvass med en ny del av celandine.

Behandlingsförloppet är 2 veckor. Därefter fixeras effekten, tar 100 g kvass en gång om dagen i 30 minuter innan man äter.

Kontraindikationer: akut leukemi och diabetes mellitus.

Kvass från celandine på serum

Kvass är beredd på ett liknande sätt, men i stället för vatten och gräddfil, ta serumet. Det är viktigt att det (vassla) är av hög kvalitet och inte överhettas under tillagningen.

Medel baserad på hemlock

En av de mest effektiva metoderna för behandling av prostatacancer med folkmedicin är läkemedel baserade på hemlock. Detta är en giftig växt, så de doser som rekommenderas av läkarna kan inte överskridas.

Som alla andra växter som innehåller naturliga gifter, är hemlock effektivt vid metastaser. Men det hjälper om det finns en omfattande behandling av prostatacancer med hjälp av folkmetoder. Det kan inte vara giftiga antitumoriska örter, tinkturer baserade på honung och propolis. Dessutom är en hälsosam livsstil och näring viktig.

Tinktur baserad på hemlås kan beredas från alla delar av växten: frukt (korgar), löv, rötter

När man tar denna åtgärd observeras en bedövningseffekt. Det finns många fall av vägran av onkologiska patienter som behandlas med hemlock, från läkemedels analgetika och narkotiska droger. De noterar också inhibering av tumörtillväxt, förbättring av välbefinnande.

Det var inte förgäves att Boligol fick ett sådant namn. I vissa människor börjar huvudet efter att ha tagit tinkt. Detta tillstånd varar 30-40 minuter, varefter det passerar.

Tinktur av hemlock på alkohol

 1. Samla de gröna fröna från den bleka växten och löv som ligger vid roten;
 2. Fyll rå med alkohol i en mängd av 1: 2 (en del av råvarorna och två delar av alkohol);
 3. Stäng tätt och insistera på en mörk sval plats i 18 dagar.

Metoder för att ta flera

 1. Enligt Tishchenko: börja med 1 droppe (utspätt i 0,5 glas vatten) på morgonen en timme innan du äter. Nästa dag samtidigt ta 2 droppar, spädda i 0,5 glas vatten. Varje dag, öka dosen med 1 droppe. Upp till 40 och börjar gradvis minska dosen. Ta en paus 5-7 dagar. Och upprepa behandlingen.
 2. Det traditionella upptagningssystemet: Börja dricka 1 droppe på morgonen på tom mage, späd tinkturen i 150 g vatten. Varje dag lägger du till 1 droppe. Dosera upp till 20 droppar och börja nedräkningen Ta tinkturen måste vara strikt på samma gång.

Läs också: De bästa folkrecepten med lökskal för behandling av prostatit

Boligoler skördas under och efter blommande. När de skördar sätter de på handskar, eftersom de inte rekommenderar att man rör den här plantan med sina nakna händer. Torka hemlås i skuggan. Klara tinkturer kan lagras i 3 år.

Framställning av en salva baserad på en hemlock

Salva från hemlock har en bedövningsmedel. Det används för smärta hos cancerpatienter. Med prostatacancer kan du göra tamponger med olja eller salva, som är beredd på grundval.

 1. Fröer och löv av hemlock hälls med vegetabilisk olja i andelen 1: 2;
 2. Insistera på en mörk plats i 3 veckor, skaka dagligen.
 1. 100 g olja upphettas över låg värme;
 2. Alternativt lägga sig i de heta oljan små bitar av vax (inte paraffin);
 3. Häll konsistensen av flytande gräddfil och låt svalna.

Förberedelser från hemlock - ett effektivt folkmedel för behandling av prostatacancer.

Det finns många fall av fullständig botemedel vid komplex behandling.

Folkmekanismer baserade på chaga

Tinktur baserad på svamp chaga är ett utmärkt verktyg som kan användas som en samtidig behandling av hemlock och celandine. Chagu anses vara en växt som en parasit, eftersom den växer på ett björkträd, för vilket det är främmande. Förberedelser baserade på denna svamp är utmärkta biostimulanser som förstärker immuniteten.

Innan du förbereder tinkturen bryts svampen i små bitar, tvättas noggrant och hälls med varmt vatten i 4-5 timmar. Under denna tid blir dess täta struktur mjukare. Efter 4-5 timmar slipas chaga på en rivare eller köttkvarn.

Häll i en lämplig behållare och är fylld med varmt vatten, varvid svampen blötlades i ett förhållande av 1: 5 (1 del svamp och 5 delar vatten). Vatten förvärms till 40-50 ° C, inte mer. Annars kommer några användbara egenskaper hos svampen att gå vilse.

Därefter stäng behållaren med lock och sätt det på en mörk plats i 48 timmar. Under infusionsperioden är det nödvändigt att blanda föreningen var 10-12 timmar. Efter ett förfall på 2 dagar, spänn genom en vikad 2-3 gånger gasbind eller fin sil. Denna infusion är lämplig för 4-dagars användning.

Schema för mottagning: 2 matskedar 30 minuter före måltider 3-4 gånger om dagen. I prostatacancer kompletteras dessutom mikroclyster dagligen med en varm infusion av 50-100 ml.

Tinktur av hattar med röd svamp

Det finns ingen tillförlitlig information om att en av cancerpatienterna var härdad av cancer med hjälp av tinkturer från flygagar. Men det finns alltid människor som är redo att uppleva effekterna av vissa droger.

Dessa modiga själar behöver veta att traditionell medicin inte förgäves har övergett användningen av flygearikum vid beredningen av läkemedel. Hon (medicin) har inte hittat i dessa svampar något praktisk värde för behandling av cancer. Vid användning av tinktur bör dosen inte överskridas. Förgiftning med flugaagar är en mycket allvarlig förgiftning med en dödlig risk.

De som fortfarande bestämde sig för att göra ett botemedel mot flygagar, kommer följande recept att hjälpa till:

 1. För att förbereda tinkturer ska du flyga agaric med en "sluten" hatt, en som ännu inte har skruvat.
 2. Håll foten av svampen, snygg "snurra" locket.
 3. Fyll 0,5 burk till toppen, ta en kniv och hugga svampen.
 4. Återigen tar de av och sätter flyget agariker i burken, krossar dem. Således samlar de en hel burk.
 5. Fyll tanken med alkohol och insistera i 2 veckor.
 6. 1 tesked gurkmeja och samma bruna zira utspädd i ett glas kokande vatten. Tillsätt ¼ tsk svart peppar. Drick under dagen. Denna åtgärd syftar till att stimulera immunitet.
 7. Aspen bark krossas och hälls med kokande vatten i ett förhållande av 1/3. Koka tills mängden vatten minskar med hälften. Ta dagligen 25 g före måltiden, 3 gånger om dagen.
 8. 1 droppe björktjära är uppfödd i 1/3 kopp mjölk eller vatten. Ta på morgonen på tom mage. Daglig dosering ökas med 1 droppe och justeras till 40 droppar. Börja sedan minska dosen med 1 droppe. Efter avslutad kurs ta en paus 10 dagar. Upprepa kursen.

Rekommendationer av herbalists och herbalists

Trots det stora antalet recept för traditionell medicin finns det ingen panacea. Det finns fall av full återhämtning från onkologi, men de är få.

Hittills är det tyvärr inte något sådant sätt att mottagningen garanterade bortskaffande av maligna tumörer.

Vid behandling av prostatacancer folkmusik rättsmedel positiv effekt kan bara ge en övergripande strategi: att ta droger på bakgrunden av sina egna ansträngningar att ändra sin känslomässiga tillstånd och livsstil.

Efter att ha valt en hälsofrämjande teknik för dig själv, ska du informera din läkare om det. Läkemedel ska endast tas med godkännande av en läkare. I detta fall kan du hoppas att recepten av traditionell medicin från prostatacancer hjälper till att bli av med denna sjukdom.