Huvud
Symptom

Metoder för behandling av prostatit med biisoppa

Att bota en komplex mans sjukdom - prostatit kan vara med hjälp av bee podmora. Det innehåller många olika biologiska aktiva substanser, som du kan vitalisera kroppen. Beespine blir snabbt av med sådana allvarliga sjukdomar som prostata adenom, inflammatorisk process i genitourinary systemet. Behandlingsförloppet väljs individuellt, vissa tar flera månader och ytterligare ett antal år.

Prostatit hos män

Användbara egenskaper hos snaffle med prostatit

 1. Aktivt kämpar mot en virusinfektion som befinner sig i det drabbade området.
 2. Har spasmolytisk effekt.
 3. Eliminerar smärta och obehag vid urinering.
 4. Om du jämför det med andra kemiska droger från prostatit, har det inte sådana biverkningar som minskad styrka, leversjukdom.
 5. På grund av att biprodukten kan återvinna blodflödet i vävnaderna, tas en patogen mikroflora snart bort från kroppen.
 6. Förstärkning av immunsystemet, kroppens skyddande funktioner.
 7. Podmore bin kämpar aktivt virus, mikrober. Produkten innehåller en stor mängd gift, vilket påverkar inflammatorisk process i prostata och urinblåsa.
 8. Dra ut toxiner från kroppen.
 9. Om det i tid kommer att förlåta att behandla med en biprodukt, kommer kirurgisk ingrepp inte att vara nödvändig.

Applicering av bivax i prostatit

Biprodukten används i kokt, stekt form, även tinktur på alkohol uppskattas också.

Använd oftast ett avkok på vatten eller en infusion av alkohol från duschen. För att förbereda tinkturen måste du använda detta recept:

 1. Ta ett glas vodka.
 2. Beespine, nog kommer det att bli en matsked.
 3. Blanda noggrant.
 4. Stäng tätt, insistera på 3 veckor, glöm inte att rör om det.
 5. Att använda färdiga läkemedel rekommenderar män till 20 droppar efter en måltid. Kursen är två månader. Om prostatit börjar, måste du ta ungefär ett år.

Tänk på hur din kropp reagerar på ämnet, börja med tre droppar, om du normalt bär läkemedlet, kan du öka dosen. Doseringen av dropparna beror på åldern. Om du är 25 år är 25 droppar nödvändiga, om 50 respektive 50 droppar.

Tinktur behandlar prostatit, rensar kärl, blod, föryngrar kroppen, hjälper till att läka sjukdomar i hjärtat, blodkärl, normaliserar blodtrycket.

Tinktur kan inte tas av unga människor och med njursjukdomar, så sjukdomen kan bli ännu mer akut.

För medicinska ändamål används en biprodukt som inte har form, den måste torkas i en ugn vid 50 ° C. I inget fall gör det i solen, på grund av inflytande av ultravioletta strålar, det producerar ett stort antal toxiner som verkar på en person som ett gift.

Lukten ska likna smaken av stekt frön. Det är omöjligt att använda en biprodukt, vilken biodlare var förbehandlad med kemikalier från varrotos.

Användningen av bi-dodger för behandling av prostata adenom

För att bota ett adenom i prostata måste du använda ett avkok baserat på bägare bin. För matlagning behöver du ett recept:

 • 500 ml vatten.
 • Podmore, pre-chop det - två matskedar.
 • Koka alla över en liten eld.
 • Kyl i två timmar. Vätskan bör komma ut brun.
 • Ta gasväv och dränera vätskan.
 • I slutet läggs en matsked honung.

Buljongen lagras endast på en kall plats, i en glasbehållare, tätt stänger den. Långt för att hålla kokad scum kan inte vara, bara två veckor, då förstörs det och förlorar alla dess helande egenskaper.

Drick buljongen i en varm form en månad dagligen före måltider två gånger om dagen. Ta sedan en paus i tre veckor och igen kan du äta avkok i en månad. Behandling av prostatit under bina ger 90% resultat. Trots detta måste man komma ihåg att prostata adenom refererar till en allvarlig sjukdom, det är nödvändigt att behandla behandlingen på ett omfattande sätt och konsultera en specialist på förhand.

Buljong med Podmore bidra giardia leder till normal lever, lunga, muskelsystemet, normaliserar det centrala nervsystemet, mage, tarmar.

Kontraindikationer för behandling med mjäll för prostatit

 • Värmen stiger till 40 grader.
 • Det finns problem med hjärtat, njurarna, blodkärlen, andningen.
 • Bee ubåt kan inte behandlas för cancer, tuberkulos, allvarliga blodsjukdomar, om en person har en pacemaker, eftersom läkemedlet har en stimulerande effekt.

Terapeutiska recept för behandling av prostatit

 • Tinkturrecept: ta en halv liter av förstörelse, fyll dem i en två-liters flaska vodka. Insistera i två veckor, dränera, tillsätt vatten, propolis tinktur. Ta två gånger om dagen i fyra månader.
 • Receptet för blandningen: du behöver en tesked podmora, solrosolja, du behöver steka det bra. Vänta tills det svalnar, slipa för att lämna pulvermassan. Att lägga varje dag i mjölk, te.
 • Salva recept: ta en scuff, häll den med olivolja, insistera på en kall plats. Ska få en salva, bör män sätta det på ljumskområdet. Från toppen för att täcka något varmt.

Det rekommenderas att applicera produkten med en död bi man eller kvinna, för att återställa mikroflora sexuellt sätt, om den skyldige av manliga prostatit är en kvinna, då behandlingen inte kommer att vara lika effektiva.

Beespine är bin som redan har dött, insekter lever inte mer än en månad. Det är viktigt att använda för beredning av läkemedel av torra bin, sönderdelning, form är utesluten. Produkten innehåller lite heparin, zink, magnesium, fosfor, giftbiprodukter.

Podmort med prostatit är en av de bästa läkemedlen mot inflammation, rensar blod, förstör bakterier, ökar immunförsvaret. Med hjälp av denna typ av apitherapy kan du skydda dig längre från bildandet av en förträngning, de noder som ofta i prostata kan bilda en tumör.

Behandling av prostatit med biisoppa

Inflammation av prostata uppträder ofta hos män äldre än 35-40 år. Först verkar dess manifestationer harmlöst, eftersom de kliniska manifestationerna inte orsakar irritation och allvarlig sjukdom. För att uppnå positiva resultat är det endast möjligt med hjälp av komplex terapi, som inkluderar användning av mediciner, fysioterapi, folkmedicin. Behandling av prostatit med bietab är inkluderad i den senare kategorin.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Denna naturliga ingrediens är en bioaktiv substans som kan aktivera alla vitala organ. Det används inte bara för att eliminera inflammatorisk process i prostata, men också för andra sjukdomar i genitourinary sfären. Varaktigheten av behandlingen beror på svårighetsgraden av patologin, patientens hälsotillstånd och de symtom som är närvarande. Bee sopning används i form av tinktur, avkok, salva och komposition för kompressor. Det finns många recept för deras förberedelser.

Denna komponent består faktiskt av döda bin. Insekternas liv överstiger inte 30 dagar på sommaren och 3 månader på vintern. Som en del av den naturliga ingrediensen kan du hitta heparin, bipågift, zink, fosfor, magnesium. Genom det genomförs både behandling och förebyggande. Det hjälper till att undvika infektion i könen i köns- och urinvägarna och förhindrar utvecklingen av provokationsfaktorer.

Tillståndet i prostatakörteln förvärras på grund av:

 • Kolesterol underkylning.
 • Försvagad immunitet.
 • Svårigheter med tarmrörelse.
 • Urologiska patologier av kronisk typ.
 • Inaktivitet.
 • Felaktig näring.
 • Överdriven vikt.
 • Skadliga beroenden.

Den tidigare behandlingen av prostatit börjar, desto mer gynnsamma prognosen. I avsaknad av aktuella terapeutiska åtgärder är det möjligt att utveckla obehag, smärtsamma känslor och i framtiden komplikationer.

Terapeutiska egenskaper hos bi

Denna komponent kännetecknas av en kraftfull helande kraft. Regelbunden användning av bivax kan leda till följande positiva resultat:

 • Öka vitaliteten.
 • Förstärkning av immunsystemet.
 • Acceleration av regenerering av skadade vävnader.
 • Lindra smärtsamma symptom.
 • Kupirovanie foci av inflammation.
 • Eliminering av blodproppar och andra tecken på ateroskleros.
 • Förbättrad metabolisk metabolism.
 • Aktivering av interna reserver.

Sådana egenskaper kan förklaras av närvaron av melanin och kitosan i dess komposition. Effekten av användningen beror inte bara på den ursprungliga kompositionen. Åtgärdsordningen vid valet, behandlingen och beredningen av läkemedlet är också viktigt. Beespine är vinter eller vår-sommar-höst. För behandling är det önskvärt att ta kalven från bin från den första kategorin. De innehåller mindre slöseri med liv och mer användbara ämnen.

Den naturliga komponenten anses vara specifik för behandling av prostatit. Detta gäller utseendet, sättet att skapa medicinska föreningar och obehaglig lukt. Den extrema skillnaden är mer alarmerande än de andra, men här har du dina parametrar. Grunden medicinering kan vara klar bee Podmore känne arom "rostade frön." Förekomsten av lukt av mögel eller rot är en indikation på läkemedelsblandningens obehörighet. Håll kompositionen i frysen. Från överdriven fuktighet i binens kalvar kan bli av med torkning. På sommaren bör det ske i solen och på vintern i ugnen.

Beespine rensar väl blodet, förhindrar utseende av förträngningar och normaliserar blodcirkulationen i prostata. Användning av denna produkt minskar risken för illamående och godartade tumörer. De användbara egenskaperna hos bee podmor är allmänt kända sedan antiken, så det används ofta i traditionell medicin. Läkare rekommenderar att använda droger som utarbetats på grundval av döda bin, dem som behöver höja nivån av hemoglobin i blodet, öka antalet vita blodkroppar för att bli av med överflödigt kolesterol och hypotension.

Hur påverkar en balsam prostatit

Vid behandling av prostata används bee podmore i kombination med preparat från antibiotikagruppen. Före behandlingens början är det nödvändigt att ta reda på den exakta orsaken till inflammationsprocessens början. Provoke det kan två faktorer: blodstasis och infektion. I det senare fallet är det nödvändigt att bestämma patogenen. De patogena mikroorganismerna som är relaterade till svampar, bakterier och virus kan utöva negativt inflytande.

Tack vare döda bin kan du snabbt avlägsna kliniska manifestationer av sjukdomar i prostatakörteln, de är listade som:

 • Förstoring av prostatakörteln.
 • Problem med att hitta en hemlighet.
 • Svårighet att urinera.

En sådan effekt främjar patientens återhämtning utan att utföra ett kirurgiskt ingrepp. Du kan använda beespine och andra biprodukter, inte bara med prostatit, men också vid behandling av andra infektiösa patologier.

Populära Recept

Beefray före användning bör torkas, skäras och tvättas. Torkning utförs vid en temperatur av +45 grader. Om bipropparna smälter, förkortas procedurens varaktighet.

Följande medel är gjorda av den förberedda personalen:

 • Tinktur. För att göra det behöver du torkade bin (2 matskedar), vodka (40%). Den naturliga ingrediensen ska vikas i en behållare med mörkt glas och hällas med alkohol. Läkemedlet ska infunderas inom 21 dagar. Från tid till annan ska behållaren skakas. Bin måste först slipas i en kaffekvarn. Till den totala kompositionen kan man lägga till propolisktinktur. Hållbarheten för läkemedlet är 3 månader. Godkänn den färdiga kompositionen tre gånger om dagen. Engångshastigheten ökar gradvis. Maximal dos är lika med antalet fulla år. Till exempel, om en patient är 40 år gammal är det 40 droppar. Under de första tre dagarna ska patienten dricka högst 3 droppar åt gången. Detta beror på att honung och andra biprodukter är starka allergener. Behandlingsförloppet varar inte mer än två månader. Det erforderliga antalet cykler beror på svårighetsgraden av de patologiska förändringarna i prostatakörteln.
 • Stekt björnar. Det enklaste receptbelagda läkemedlet är från döda bin. För att skapa den behöver du en tesked av ingrediensen och en liten mängd solrosolja. Urvalet ska bestå av bin, som dog av brist på mat. Detta kan bestämmas av fullhet av goiter och tarm. Råvaror bör stekas i 5 minuter. Efter kylningen kyls och slipas med hjälp av köttkvarn. Läkemedlet tas två gånger om dagen i en halvtimme innan man äter. En enstaka dos är lika med en tesked. Blandningen har en obehaglig smak och lukt, så det får tvättas med te eller mjölk. Behandlas på detta sätt kan inte vara mer än 30 dagar.

  Terapi bör inte kombineras med användning av preparat av syntetiskt ursprung.

  Regler för beredning av buljong

  Alkoholtinktur baserad på biolja får inte dricka för alla. Detta förklaras av innehållet i etanol. Med en allvarlig lesion av prostata kan även en liten dos etylalkohol utlösa en exacerbation. Människor som inte kan använda ett läkemedel med en sådan komposition kan behandlas med avkok. Förbered det enligt följande:

  • Ta 0,5 liter kallt vatten och 2 msk biet soppa.
  • Anslut komponenterna i en emaljbehållare.
  • Placera grytan på en långsam gas.
  • Ta drogen till koka.
  • Trött i brand i ca 2 timmar.
  • Coola drogen. Att göra detta i kylskåpet är strängt förbjudet.
  • Rengör vätskan från överskott av partiklar med hjälp av gasbindning.

  Buljongen lagras inte längre än 72 timmar, så det rekommenderas inte att förbereda det i stora mängder. Behandlingsförloppet med läkemedelskompositionen är 6 veckor. Daglig kurs är 2 msk. sked. Ta medicinen i varm form i 30 minuter före måltid. I den resulterande kompositionen kan du lägga till 1-2 skedar honung. Fullständig återställning kräver 3 kompletta cykler. Innan behandlingen startas, kontakta din läkare. Om det behövs ökar kursens varaktighet eller ändras dosen.

  Avkok används också för att behandla prostata adenom, men i detta fall krävs längre behandling. Läkemedlet ska förvaras i kylskåp. Efter kursens slut måste du ta en paus. Det måste vara minst 3 månader. Effektiviteten av behandling av prostatit - 90%.

  Denna komposition hjälper till att ta bort patogener från kroppen. Med hjälp av den elimineras patologiska förändringar i lever, tarmar, lungor, mage, muskelvävnad och centrala nervsystemet.

  Salva från bin

  För att göra detta läkemedel, måste du ta beespine och olivolja (linfrö) olja. Komponenterna ska blandas. Blandningen bör ha en enhetlig konsistens. Salva bör värmas före användning. Vid behandlingen appliceras kompositionen på ljumskområdet. Efter mannen måste du täcka dig med en varm handduk. Under proceduren ska patienten vara på ett ställe.

  Det finns många alternativ för matlagning salvor. Metoden beror på dess syfte. Cremen baserad på bivax används för prostatit, tromboflebit, åderbråck, artiksjukdomar. Olivolja kan ersättas med petroleumgel. Krämen får lagras för framtida användning. Den färdiga produkten förvaras i kylskåp i 30 dagar.

  Kompressorer gjorda av bi-sediment

  Detta är en annan version av läkemedelskompositionen, som bygger på användningen av döda bin. För kompressorn behöver du avkok eller tinktur från undermonteringen. Håll en komprimering för en kvart i timmen. Behandlingsförloppet ordineras av en läkare. Det rekommenderas inte att hoppa över läkemedlet, vilket påverkar resultatet av behandlingen negativt. Grunden för kompressionen kan utföras i form av salvor. I sin sammansättning - torkad podmor, osaltat smör, propolis extrakt.

  Kontraindikationer mot behandling med biisoppa

  Läkemedel framställda på grundval av döda bin har inga biverkningar. Detta framgår av avsaknaden av ett tydligt upptagningssystem, samt möjligheten att förlänga behandlingsförloppet. Men det kan inte sägas om kontraindikationer. Följande begränsningar gäller:

  • Den naturliga ingrediensen är kontraindicerad för dem som lider av en allergisk reaktion mot biodlingsprodukter. Om en man efter användning av honung, det finns utslag på huden eller andra kliniska manifestationer av överkänslighet, så måste bipsoppa också glömmas bort.
  • Dessutom ska du inte använda denna behandling med en historia av sjukdomar som framkallar en minskning koagulering, blodproppar, hjärt-sjukdomar, utsöndrings, andningssystemet.
  • Den behandlande läkaren tillåter inte användning av bi pollen om patienten har hypertermi, malign neoplasm, tuberkulos i aktiv form.

  För behandling med döda bior har en positiv effekt, bör den vara ordentligt förberedd. Jag kommer att behöva besöka den behandlande läkaren, rådfråga honom om effektiviteten hos det valda receptet och kontrollera kompatibiliteten med de läkemedel som finns närvarande i den terapeutiska behandlingen.

  Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

  Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

  • konstant smärta i underlivet, skrotum;
  • svårighet att urinera
  • sexuell dysfunktion.

  Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

  Bee svettas från prostatit - dess effekt, egenskaper och kontraindikationer till användningen

  Alla biodlingsprodukter har en unik effekt på hälsan, renar kroppen, ökar motståndet mot bakteriella och virusinfektioner, vilket underlättar förloppet av många sjukdomar.

  Bivax från prostatit hjälper inte bara att bli av med symtomen på denna sjukdom, men också för att uppnå vedvarende remission med kronisk inflammation i prostata.

  Beespine är kropparna av naturligt dödade bin. Livscykeln för dessa insekter är relativt kortlivade och är bara ca 30-40 dagar, men under våren och sommaren gör döda bin utanför kupan, så vid den här tiden bee Podmore relativt få.

  Det är bäst att använda bivax för användning i prostatit på våren. Därefter siktas den genom en sikta och torkas på en skuggad plats vid en temperatur av 22-24 ° C eller i ugnen vid 42-44 ° C. Mer information om metoder för insamling och skörd av bin kan läsas på profilforum eller se videon.

  Håll behållare för behandling du behöver i frysen, men du kan inte tillåta upprepad frysning, så det är bättre att förpacka produkten i partier.

  Beespine finns i någon biodling butik eller få gratis på apiary. Hus från det på olika sätt förbereder infusioner på anda, buljonger, pulver för mottagning inuti och salvor för extern användning.

  Den effektiva effekten av denna traditionella medicin på ett människors genitourinary system förklaras av dess sammansättning:

  • Bens kropp innehåller aminosyror, mikroelement, ett komplex av vitaminer.
  • Det chitinösa locket av bin i en ganska stor mängd innefattar heparin.
  • Bee gift har länge använts som ett medel för att stärka blodkärlen och bekämpa inflammatoriska processer.
  • Fett i en bies kropp är rik på användbara fettsyror.
  • Kostfibrer bidrar till normalisering av matsmältningsorganet och avlägsnar giftiga produkter från kroppen.

  Komponenterna som innehåller beespear har en komplicerad effekt vid behandling av inflammation och prostata adenom:

  • Baktericid effekt. Ofta är orsaken till prostatit en annan patogen bakteriell flora, så biprodukter är ett utmärkt hjälpmedel för antibakteriella läkemedel.
  • Antiinflammatorisk effekt. Förbättrat blodflöde bidrar till avlägsnande av inflammatoriska exsudater, toxiner, bättre syreförsörjning till kroppen, cellregenerering.
  • Förbättring av spermatogenesens styrka och processer.
  • Reduktion av smärta och normalisering av urinering sker på grund av en gradvis minskning av prostatacetema.

  Indikationer för användning av olika droger från bivax är akut och kronisk inflammation i prostata, prostata adenom och förebyggande av sjukdomar i det genitourinära systemet.

  Bivax från prostatit rekommenderas dock inte för användning i sådana fall:

  • Förmåga till allergiska reaktioner.
  • Aktiv form av tuberkulos.
  • Förstöring av kronisk njursjukdom, matsmältningssystem.
  • Hjärt- och andningsfel, en etablerad pacemaker.
  • Feber av okänt ursprung.
  • Systemiska blodsjukdomar.
  • Maligna neoplasmer.

  För att bekämpa inflammation i prostatakörteln är det optimalt att kombinera mottagandet av medel från bivax med propolis-extrakt och läkemedel.

  Hur man behandlar prostata med en biaxa - rekommendationer för användning

  Innan du börjar behandla folkmedicinska läkemedel måste du besöka en läkare och vidta nödvändiga tester. I prostatacancer är biodlingsprodukter kontraindicerade. Hur man behandlar prostata med en bi soppa

  Det är nödvändigt att följa ett sådant system för mottagande av medel från döda bin:

  • Pulver tas i en halv tesked på morgonen på en tom mage i en månad. Kursen bör upprepas 3-4 gånger om året för att förhindra exacerbationer.
  • Alkoholtinktur används i två månader av 5 ml två gånger dagligen efter måltiden.
  • Avkoksdrink för 2 msk. l. tre gånger om dagen före måltiden i 2-3 månader.

  Instruktionen hur man behandlar ett adenom i prostata med en bi soppa visas som följer:

  • Avkok används två gånger om dagen på en tom mage för 1 matsked. Omedelbart efter detta måste du äta en tesked honung och dricka ett glas varmt vatten. Inträdeslängden är 30 dagar, följd av en tvåveckorsavbrott. Beroende på patientens tillstånd kan du tillbringa 2-3 kurser av terapi.
  • Det rekommenderas att börja med behandling med podmor med 2-3 droppar två gånger om dagen direkt efter att ha ätit. Gradvis bör volymen tinktur ökas tills antalet droppar inte motsvarar åldern.

  Också med prostatit och adenom används salva och slem i stor utsträckning.

  Använd dem med råd om denna instruktion:

  • salva Applicera på prostatakörteln en gång om dagen på natten. Behandlingsförloppet är 2 månader.
  • ångad överlagras i form av en varm kompress innan du går och lägger dig två gånger i veckan i 2-3 månader.

  Vid användning av bivax från prostatit måste du noggrant övervaka din hälsa. Om det finns smärta i perineum, svårighet med urinering, ökad temperatur, ökad hjärtfrekvens, bör du konsultera en läkare.

  Hur man gör en bietformad kammussla med en prostatit - valet av råmaterial och recept för apitherapy

  För att produkten skall kunna fungera korrekt är det nödvändigt att välja rätt skopa. På binens kroppar bör det inte finnas några spår av parasiter, rutt, mögel, och det är också nödvändigt att klargöra hur länge kemiska preparat har använts för att bearbeta bikupan.

  Hur man förbereder en balsal för prostatit, för behandling av denna sjukdom?

  Tänk på följande metoder:

  • Pulver kan tillverkas, skära spån i en mixer eller kaffekvarn. Förvara den i en tätt sluten behållare.
  • För att göra tinkturen Det är nödvändigt att ta en scuffle med en hastighet av 30 - 40 gram per glas vodka. Efter blandning är drycken tätt stängd och lämnas för att infilera på en mörk sval plats i tre veckor.
  • För att få avkodning, du behöver hälla en matsked pulver i 0,5 liter varmt vatten och simma över en liten eld i 2 timmar, sedan belastning.
  • De bästa baserna för salva betraktas som olivolja, smör eller petroleumjelly. Det är nödvändigt att blanda pulveret med scum med basen till konsistensen av tjock gräddfil. Förvara salvan i kylskåp i en sluten behållare.
  • För att få en upplösning 100 g helbi är hällt med kokande vatten i 15-20 minuter. Därefter filtreras denna massa genom gasbindning, pressas och används som kompress.

  Dekoktioner och salvor från bivax för behandling av prostatit har en relativt kort hållbarhet, så de måste kokas i små mängder (i 1 till 3 dagars intag).

  Beespine - ansökan i prostatit, läkares åsikter

  Du kan också använda andra recept för att använda bee dodger för behandling av prostata sjukdomar:

  • En 1,5 liter burk fylls i en tredjedel med en sked och fylld med moonshine eller 70% alkohol. Efter 14-15 dagar filtreras tinkturen och utspädes med samma mängd vatten, för varje liter av lösningen sättes 100 g propolis. Ta en drink för 1 msk. 2 gånger om dagen i 3 månader.
  • Podmore är stekt i flera minuter i solrosolja, då denna massa mals och konsumeras för 1 tsk. på en tom mage, tvättar med mjölk.

  Användningen av bee podmora med prostatit och dess terapeutiska effekt uppskattades av många urologer. Enligt deras återkoppling minskar behandlingen av mediciner, patienter som använder apitherapidroger är mycket mindre benägna att samråda om förvärringen av kronisk inflammation i prostata. Efter applicering av bivax från prostatit uppmärksammar man smärtlindring, återställande av styrka, generell förbättring av välbefinnandet.

  Effekten av tinkturer, avkok och salvor beror emellertid i stor utsträckning på hur man gör bivax för prostatit. Därför är det nödvändigt att välja rätt råmaterial, såväl som tydligt följa formuleringen av preparatet.

  Åtgärd för prostatit från biet

  Behandla prostatit och adenom behöver olika. I varje fall inflaterar prostatakörteln, men orsakerna till inflammation är olika. När det gäller prostatit är det nödvändigt att bestämma sjukdomspatogenerna. Med adenom är det, som det är känt, inga patogener. Och behandlingen av prostata adenom med bi-ubåt är en metod som hjälper till att bli av med tumören med 100%. Med prostatit krävs en uppsättning åtgärder, men tinktur av bivax hjälper till att lindra inflammation, om än tillfälligt.

  Skillnader mellan två olika sjukdomar

  Två faktorer som orsakar prostatit är en infektion eller stagnation av blod. Med infektionssjukdomar kan patogener vara virus, bakterier, liksom mykoplasma, klamydia och svamp.

  Det är nödvändigt att bestämma vad som var orsakssambandet. Då måste vi bekämpa orsaken till sjukdomen. Omedelbart behandlas inflammation meningslöst.

  I det inledande skedet tas skrot med prostatit för att lindra symtomen.

  Orsakerna till utseendet på ett adenom med en infektion är inte relaterade. Liksom, tumören uppträder vid förändring av en hormonell bakgrund. Men för att få denna bakgrund i ordning, och också att bota tumören hjälper produkter från bikupan. Därför visas behandling med bietabsorberande bara vid adenom.

  Alla recept som behandlas i texten är lämpliga för behandling och för profylax.

  Tre olika recept

  Alkohol extrakt kommer att vara den mest prisvärda och inte den mest effektiva. Två gånger om dagen efter att ha ätit, tas extraktet i mängden 15-20 droppar, späds ut med vatten eller tvättas. Kursens varaktighet är 1-2 månader med en paus i 2 veckor.

  Det färdiga extraktet av podmora kan ha en annan styrka: 70% eller 40%, som vodka. Men i varje fall kommer ansökan att vara densamma. Förresten kommer beredningen av alkohol extrakt att ta minst 15 dagar. Rita en slutsats.

  Tinkturer och buljonger

  För att förbättra effekten tillsätts ett extrakt av propolis till alkoholextraktet. Förhållandet är "10 till 1". Men det blir mer nytta om du förbereder ett avkok. För det första torkas skummen i ugnen, males och tvättas.

  Torkningstemperaturen är 45 C och varaktigheten är vald enligt följande: Om råmaterialet lätt smuler, minskar tiden med 10%.

  Här är två olika recept:

  1. Två matskedar av det krossade råmaterialet hälls med kallt kokt vatten i en mängd av 0,5 liter;
  2. Blandningen kokas och kokas i 2 timmar;
  3. Den färdiga produkten kan kylas och filtreras, och du kan insistera det i 2 timmar att spänna och tillsätt två matskedar honung och samma 10% extrakt av propolis;
  4. Förvara buljongen i kylskåpet, men inte mer än 3 dagar!

  Ta medicinen med honung på en tom mage på en matsked.

  För avkoket som är beredat utan honung kommer mottagningsplanen att vara annorlunda: två gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna, och också en matsked. Drick medicinen med en "talker": Ta en tesked honung för 50 ml varmt vatten.

  Innan du tar medicinen för mat, måste den värmas upp.

  Observera att fördelen i båda fallen kommer att vara densamma. Kursens varaktighet skiljer sig inte heller - det är lika med en månad. Sedan tar de paus i 2 veckor - adenomen passerar efter två eller tre kurser. Behandling av prostatit med biisoppa kommer också att vara effektiv, men försök först att identifiera orsaken: Självtillverkad chlamydia eller mykoplasma kommer inte att döda.

  Kontra

  Om du är allergisk mot alkohol, kan du inte använda alkohol extrakt. Du kan använda något avkok, även om det kommer att bli med tillsats av honung.

  Allergi mot pollen är en kontraindikation för dem som förbereder medicinerna själva. I alkohol och med långvarig matlagning förstörs pollen.

  Förresten, behandling av prostatit med hjälp av bin betraktas som en mycket extrem metod. Faktum är att hemlagade läkemedel och extrakt kommer att minska blodkoagulabiliteten. Om det finns misstanke om förekomst av trombi, måste du använda andra behandlingsmetoder. Stängning av blodproppen kan leda till täppning av kärlet.

  Armor piercing men farliga betyder

  Vid akut inflammation i prostatakörteln används den mest extrema metoden. Denna metod eliminerar inte orsakerna, men det hjälper till att hantera symtomen. Det bör inte finnas några allergier mot pollen, och råmaterial måste uppfylla höga krav. Bivax från prostatit bör tas i sin rena form.

  Var inte rädd omedelbart. Vi kommer att överväga hur man utför bearbetningen.

  Det skulle vara bättre om biorna dog av hunger. Tarmarna och goiterna är då tomma, och enkla recept kan användas:

  1. En tesked färsk rå är stekt i solrosolja. Varaktighet - 5-6 minuter.
  2. Blandningen kyles och males. Del är indelad i två delar. Schema för användning: 2 gånger om dagen i 30 minuter före måltider. Ta medicinen med mjölk eller te!

  Om individerna var "svullna", är zobik inte tom.

  Det händer vid dödsfall från törst, såväl som förgiftning av pollen. Vi betraktar inte alternativ med dödsfall från sjukdomar.

  För att befria bina av avföring måste de krossas och sköljas. Men dessa åtgärder utförs efter torkning i ugnen! Den strimlade förberedelsen tas på samma schema - två gånger om dagen före måltiden. Volymen är lika med en tesked, och "medicinen" ska tvättas med vatten.

  Här betraktades det hur man behandlar en råbi, men för män är den användbar i någon form. För att öka styrkan rekommenderas att man lägger till ett rött rottextrakt - använd avkokets recept från kapitel "2".

  Vanliga frågor

  Det receptbelagda receptet ser extremt ut, så du måste vara försiktig med valet av råmaterial. Om det är en lukt av mögel, är produkten inte lämplig även för avkokning. De pratar om fördelarna med biodiesel för män, och för motsatt kön ser det nästan samma ut: läkemedlet reglerar hormonbalansen. Det är sant att den största fördelen kan erhållas från det första receptet och det minsta - från de två sista.

  Manlig organism är redo för alla extrema metoder. Tja, i motsatt fall är dessa metoder meningslösa att tillämpa.

  Återigen kommer jag att upprepa vad användningen av olika droger ser ut.

  Behandling av prostatit med biisoppa

  Prostatit för män - sjukdomen är ömtålig och mycket obehaglig, och det förekommer ofta. Risken för att få prostatit ökar snabbt efter 30-35 år, och om du inte fångar sjukdomen i tid och inte vidtar åtgärder, kan du inte utan komplex aktiv behandling. Apotek droger, fysioterapi, massage - allt detta tillsammans ger bra resultat, men det finns effektiva folkmetoder som kan återställa en hälsosam prostatakörtel. En av dessa bevisade och absolut säkra lösningar är bi pollock.

  Mirakel medicin från de döda bin

  Beespine är det vanliga namnet på döda bin. Livslängden hos de randiga arbetarna är lite över en månad, så någon biodlare har en färsk byggnadsställning året runt. Eventuella produkter i binens liv har en kraftfull helande kraft, och det är inte förvånande att de döda insekterna själva också kan ge stora fördelar för människokroppen. Och inte bara höja tonen, stärka immuniteten, återställa livskraft och glädje, men också hjälpa till i allvarliga sjukdomar. Bland dem - sjukdomar i det genitourinära systemet, sexuella svårigheter, traditionella "manliga" och "kvinnliga" problem.

  Hemligheten med sådan användning av bi-kvarlevor är i sin unika sammansättning. Kroppen av dessa insekter består av samma komponenter som är rika på honung, propolis, vax och royal gelé. Alla dessa vitaminer, olika syror och ämnen som liknar hormoner, lindrar inflammation och smärta, förbättrar aktivt skyddskrafter, renar rent blod, tarmar etc.

  I underhavet finns två fantastiska ämnen - chitosan - melanin - som i komplexet verkligen kan göra underverk. Chitosan läker perfekt, lindrar smärta, melanin är en kraftfull antioxidant. Tillsammans avlägsnar dessa komponenter olika inflammationer, renar blodet och hjälper till att bli av med blodproppar och plack i kärlen, etablera ämnesomsättning och tarmarbete, förbättra människans motståndskraft.

  Med inflammation i prostata har läkemedlet från de döda honungbärande insekterna en flerdirectionell effekt:

  - minskar storleken på det inflammerade orgeln

  - hjälper den naturliga slutsatsen att prostata utsöndras

  - främjar ett normalt urinflöde

  - som ett resultat bidrar till att undvika operation med prostatit.

  Bekräftelse av åtgärd av bee dodger på tv

  Hur man väljer en dolor

  Trots det faktum att mammorns lik är en konstant produkt delar de traditionellt vinterpartiet och vårens sommarhöst.

  Experter rekommenderar inte att du använder intag av döda insekter efter vintern - i magen finns mycket avföring, vilket kroppen inte skadar men kan ge en obehaglig lukt. Och själva känslan av att tinkturer och buljonger kokas med tillsats av binsexrement, inte alla kommer att vilja. Det är bättre att välja vårhöstvariant, men se noggrant på läkemedlets kvalitet.

  Tuberkulos ska vara hel, fast och fluffig. Noggrant granska varje - vid de minsta tecknen på mögel, vägra att köpa en sådan medicin. En mycket viktig punkt är lukten av insekter. Noggrant sniffa - bietillföreningarna får inte lukta mögelväxt och ruttna. Den naturliga lukten av kvalitet underminerar är ganska hård, det påminner både stekt frön och torrfoder för husdjur.

  Om du samlar biet själv, så på sommaren kan du torka dem i solen, på våren och hösten - förvara i frysen tills du får ett mer eller mindre stort parti. Därefter - torka liket i ugnen eller över spisen.

  Tinktur av bin

  Används för terapeutiska ändamål Döda bin kan på något sätt, laga och steka, torka och göra buljonger, men den mest effektiva behandling av prostatit med biisoppa erhålls med användning av tinktur.

  Receptet är ganska enkelt: vältorkade bin (två matskedar) slipa i en kaffekvarn. Vi fyller pulvret med en flaska högkvalitativ vodka, och i ett par veckor insisterar vi på en mörk plats, varje dag 2-3 gånger skakning av bin-tinktur. Perfekt rätter för tinktur - Kapacitet av mörkt glas, med ett mycket tätt lock.

  När läkemedlet är klart, spänna genom en dubbel gasbindning.

  Förvara mirakelåtgärden även i mörka rätter, i kylskåp, upp till 3 månader.

  Ta tinktur på bin behöver varje dag efter måltider, 1-3 gånger om dagen, doserar strikt antalet droppar. Antalet droppar ska motsvara din ålder (30 år - 30 droppar), men omedelbart börja med att den korrekta dosen inte rekommenderas. Prova några dagar att dricka ett läkemedel 2-3 droppar, om kroppen inte ger en negativ reaktion på ett ovanligt läkemedel, fortsätt säkert den normala kursen.

  Du kan dricka tinktur i ren form eller späd ut i ett glas vatten med en sked honung löst i den - det är en smakfråga. Förloppet av sådan bee terapi - en gång per år i 1,5-2 månader, men om prostatit är i avancerad fas kan du och oftare.

  Avkok av bin

  Om alkoholtinkturen inte är din metod för behandling, kan du använda ett avkok av bivax för att bli av med prostatit.

  Förbered det på så sätt: För en halv liter vatten, ta ett par matskedar pulver från bin, koka och håll ca 2 timmar på låg värme. Vi kyler folkmedicinen på fönstret eller på bordet (inte i kylskåp!), Filtrera genom gasbindning.

  Att laga sådant avkok bättre i små portioner - det lagras inte mer än 3 dagar. Drick säkert i en varm form, på en matsked av bi medicin 2 gånger om dagen innan du äter. För att förbättra den helande effekten, drick ett glas vatten och rör om en sked full honung.

  Behandling av prostatit med biisoppa rekommendera en kurs på en månad, upprepa - först efter sex månader. Om du har ett adenom i prostatakörteln, kommer en avkok av bivax också att förbättra situationen avsevärt, men kursen måste ökas. Drick medicinen i 1-1,5 månader, sedan en tvåveckors paus och upprepa. Vanligtvis finns det tre kurser av bibehandling i kombination med den traditionella, så att tumören minskar märkbart.

  Kontra

  Folkmekanismerna baserade på bivax har en fantastisk funktion - de har praktiskt taget inga kontraindikationer och är helt ofarliga för kroppen. Därför - bristen på korrekta doser och fuzzy termer för kurser av denna ovanliga terapi. Även om du överdriver det med en dos, kommer det inte att medföra några skadliga konsekvenser.

  Det finns emellertid vissa begränsningar för användningen av avkok och infusioner från döda insekter. Det viktigaste är en individuell intolerans. Om du har allergi mot honungs- och biprodukter, vägra sådan behandling. För att kontrollera en organismreaktion är det möjligt så: krossa ett torrt biet på en armböjs böjning. Om huden inte är rodnad och inte kammad, och hälsotillståndet inte förvärrats, så är allt i ordning, du behandlas lugnt.

  För att vägra bee behandling är det vid hög temperatur, allvarliga problem med hjärtat och njurarna, svår andningsfel.

  Bivax från prostatit, hur man lagar mat, behandling

  Prostatit är en inflammation i prostatakörteln, som inte bara kännetecknas av obehagliga / obekväma känslor utan också med stor risk att utveckla kraftsjukdomar och förekomsten av karcinom (prostatacancer).

  Behandling av denna inflammatoriska process utförs under överinseende av en läkare med användning av läkemedel, men det är ganska realistiskt att använda folkmedicinska läkemedel under behandlingen.

  Det är mycket effektiv behandling av prostatit med biet soppa.

  Allt om bee subs

  Bee sötsaker är i huvudsak kroppar av döda bin. Dessa insekter lever för kort tid (påverkar bara arbetstagar bin), så att du kan samla material för beredning av läkemedel ofta tillräckligt.

  Dessutom på sommaren finns de döda bådarna på landningsplanen (endast för att samla dem, det är nödvändigt före soluppgången) och på vintern kan de hittas längst ner på bikupan.

  Viktigt: För användning av döda bin kan de förfallna eller muterade insektsorganen inte användas som huvudkomponent i läkemedlet - detta kan indikera en infektion som gör läkemedlet till ett verkligt gift.

  Och var inte rädd att tillsammans med de insamlade bin från botten av käften kommer att få sitt utbrott - dessa smarta insekter förfaller aldrig i deras "hus".

  Sammansättningen av bivax är unik:

  • vitaminer - askorbinsyra (D / E / K / RR;
  • mineralämnen - järn / zink / kalcium / fosfor;
  • vax och pollen;
  • proteiner och aminosyror;
  • kitin och glukosamin.

  På grund av denna komposition är beespine en bioaktiv substans som bokstavligen "driver" alla processer i kroppen, återställer organens och systemens funktioner.

  Biet har följande egenskaper:

  • reduktiva - normaliserar och förbättrar prostata körningens funktion
  • bakteriedödande - förstör patogena / patogena mikroorganismer, virus, som oftast orsakar utvecklingen av inflammatorisk process i prostatakörteln;
  • stimulerande - metaboliska processer i den aktuella kroppen kommer att bli mycket bättre och mer värdefullt.

  Dessutom har beespine en direkt effekt på styrkan och är en utmärkt immunmodulerande substans - stärkningen av hela organismen garanteras.

  Hur man lagar mat

  Efter insamling av biet måste det tvättas noggrant och torkas - ett pulver framställs av detta material, vilket utgör grunden för beredningen av medicinska salvor och tinkturer.

  Framställningen elementära pulver - i en bländare för att mala tvättas och torkas bee Podmore lagring av det resulterande materialet bör endast vara i en glasburk med ett tätt lock och en mörk / sval plats.

  För behandling av prostatit används följande typer av läkemedel baserat på det erhållna pulvret:

  1. Salva. Det räcker att blanda en matsked av källkoden med 200 ml vegetabilisk olja - kan ta någon, men är mer användbar oliv. Förvara salva i en behållare med mörkt glas på en sval och mörk plats - till exempel på kylskåpets dörr.

  2. TINCTURE. Häll ett pulver i en halv liter burk och fyll den med alkohol. Läkemedlet insisteras i minst 4 veckor, men det kommer att få maximal effektivitet efter 6 veckors infusion. Observera: Tinkturen måste filtreras genom en fin sil och förvaras i kylskåp.

  3. REF. För en halv liter vatten, ta 2 matskedar pulver från biet soppa och laga i låg värme i minst 2 timmar. Sedan kyles och filtreras det. Förvarad buljong i kylskåpet lagras i högst 2 veckor.

  Det finns ytterligare en medicin för prostatit, som inte är gjord av pulver, men från hela döda bin - en smältkropp.

  Det är nödvändigt att hälla 200 gram kokt vatten över 100 gram podmor och håll i 10 minuter. Det är inte möjligt att lagra raspara - det tillverkas omedelbart före användning.

  Behandling med bi soppa

  För behandling av prostatit bör läkemedlet i fråga känna till terapinsystemet.

  Följande metoder visade sig vara mest effektiva:

  1. Tinktur av bivax tar 1 tsk på morgonen och på kvällen 40-60 minuter efter att ha ätit. Behandlingsförloppet - minst 2 månader.
  2. Salva behandlar huden i perineum - Applicera den beredda medicinen i ett tunt skikt till en ren och torr kutan yta en gång om dagen. Behandlingsförloppet - minst 1 månad.
  3. Buljongen ska tas före måltider i mängden 1 matsked minst 2 gånger om dagen, och för att uppnå en snabb effekt - 3 gånger om dagen. Varaktighet för användning - 60-90 dagar.

  Dessutom, för behandling av prostatit användning och torr pulver bee podmora - det bör ätas med 1 tsk på morgonen och på kvällen, tvättas med rent vatten.

  Separat är det nödvändigt att studera systemets tillämpning av strålen - från att den komprimerar.

  Den resulterande ångad (vikt av döda bin i kokande vatten sväller kraftigt och förvandlas till ett slags tjock substans) anbringas på gasväv, lätt pressas och användas som en kompress.

  Det bör införas på perinealområdet - proceduren utförs på natten, medan mannen på något sätt måste värma området för applicering av kompressen.

  Varaktigheten av förfarandet - inte mer än 20 minuter, antalet behandlingar per vecka - mindre än 2, hela loppet av behandlingen - minst 3 månader.

  Viktigt: bee Podmore behandling av prostatit bör vara heltäckande - du kan säkert utföra alla de förfaranden som beskrivs samtidigt.

  Och under inga omständigheter kan avbryta behandlingen, även om symptomen på den inflammatoriska processen i prostatakörteln har gått.

  I allmänhet är behandlingen av allmän terapi med bi underminerad med prostatit 2 månader.

  Kontra

  Trots sin unika sammansättning och mycket hög effektivitet är användningen av bee podmora vid behandling av prostatit något begränsad - det finns specifika kontraindikationer:

  • blodsjukdomar - leukemi, blodkoagulabilitet (hemofili), venetrombos (det finns ingen kontraindikation för små kärl);
  • någon hjärt-kärlsjukdom - till exempel en aneurysm, hjärtsvikt, myokardit, en etablerad pacemaker, en överförd hjärtinfarkt;
  • sjukdomar i nervsystemet - epilepsi i den aktiva fasen (ofta återkommande attacker, i en stabil remission måste erhålla tillstånd från den behandlande läkaren), psykoser och neuroser, stroke (hemorragisk / ischemisk).

  Dessutom är bi pollen kategoriskt kontraindicerat som ett läkemedel för patienter diagnostiserade med diabetes, tuberkulos och maligna tumörer.

  VIKTIGT: Beespine kan orsaka allergisk reaktion, så du måste utesluta en man från intolerans och / eller överkänslighet mot biodlingsprodukter.

  Detta är ett effektivt folkmedel som kommer att få önskad effekt både vid behandling av tidig prostatit och vid behandling av en avancerad inflammatorisk process i prostata och vid diagnostisering av den kroniska formen av sjukdomen i fråga.

  Men i alla fall, är det först nödvändigt att träffa en läkare och korrekt diagnos (av symptomen göra orealistiskt) att veta stadium av sjukdomen, och att samråda om användningen av buljong / salvor / tinkturer för behandling av prostatit.

  Populära folkrecept för behandling av prostatit under underben av bina

  Viktigt!

  Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

  Risken för att få prostatit hos män över 35 år är mycket hög. Idag, att bli av med sjukdomen med hjälp av mediciner, massage och fysioterapi är en lång tid och har en låg dynamik, men det finns människors kampsätt. Behandling av prostatit under bina: ett säkert och effektivt botemedel och recept för läkemedelsberedning och recensioner av personer som använde det enligt deras erfarenhet kan läsas ytterligare.

  Beespine, vad är det?

  Bier, som alla andra levande saker, har sin livslängd, i genomsnitt ungefär en månad. Podmore bin samlas in döda bin. En stor mängd skräp samlas över vintern.

  Användning i folkmedicin, nämligen behandling av prostatit under bina, används aktivt och har en positiv dynamik. Men valet av receptet och perioden för att ta drogen väljs individuellt. Det kan vara antingen en vattenlösning eller en alkoholisk tinktur.

  Podmore har bakteriedödande egenskaper, förbättrar sårstramning, främjar utsöndring av tungmetaller från kroppen.

  Ett läkemedel i traditionell medicin används:

  1. Som en allmän restaurering, för att förbättra immuniteten.
  2. För behandling av genitourinära infektioner hos män och kvinnor.
  3. Från adenom och prostatit hos män.
  4. Som en antiinflammatorisk och för rening av blod.
  5. Med diabetes.
  6. Med hjärtsjukdomar och blodkärl.

  Hur fungerar botemedlet?

  Kompositionens unika karaktär är huvudhemligheten av medel baserade på döda bin. Alla användbara ämnen som ingår i honung och propolis, vax och kunglig gelé finns allt detta samtidigt i havsytan. Komplex närvaro av melanin och kitosan i sammansättningen av medel gör det möjligt att snabbt och effektivt bekämpa sjukdomar.

  Behandlingen av prostatit med bietillgång uppträder i flera riktningar:

  • minskning av inflammation, minskning av prostata storlek;
  • normalisering av urinering
  • normalisering av prostatakörteln;
  • uttag av spasmer
  • infektionskontroll
  • smärtlindring
  • uttag av toxiner, produkter av vital organisms aktivitet.

  Det bör noteras att användningen av denna folkmedicin i sjukdomar i prostatakörteln gör det möjligt att undvika kirurgisk ingrepp. Dessutom finns inga biverkningar efter behandlingens gång.

  Förberedelse och uppsamling av råvaror

  Skillnader mellan döda bin i den varma säsongen och på vintern där. En beredd avkok av honungsbinnar av vinterbina kan vara bitter. Under vintern ackumuleras en stor mängd avföring som kan ge en obehaglig eftersmak på infusionen. En sådan dryck har inga skadliga egenskaper, men det är möjligt att använda råmaterial från vårsommar eller höstperiod, som inte kommer att ha främmande smaker.

  Kvaliteten på den köpta produkten bör också beaktas. Varje individ måste vara hel och fluffig, torr och stark. Förekomsten av lukt av fukt eller mögel indikerar dålig kvalitet och avvisning av denna produkt.

  Goda råvaror, enligt vissa människor, har lukten av stekt frön och för annat torrt djurfoder. Självuppsamling av bin är en garanti för en bättre produkt. Samlad kalv bör torkas i solen eller i ugnen.

  Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

  Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

  Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

  Förberedelse av en drink

  Recept av att använda bin för att genomgå slår från många sjukdomar föreslår matlagning, stekning, tillverkning av buljonger. Korrekt och effektivt förbereda bivax från prostatit är möjligt med alkohol.

  Till att börja med måste råvarorna tvättas och torkas ordentligt. Då måste den nödvändiga mängden podmorachi slipas i pulver på något lämpligt sätt: i en murbruk, i en mixer, i en kaffekvarn. Det erhållna pulvret kommer att användas som en bas för framställning av medel såsom salva, infusion, avkokning.

  Förberedelser och användningsformer

  1. Salva - för beredningen av denna produkt behöver en mycket liten mängd produkter - 1 matsked hackad nötkött humor och 200 ml av någon vegetabilisk olja. Placera den beredda produkten i ett mörkt glas och förvara i kylskåpet, tillsammans med de återstående medicinerna på dörren. För daglig behandling av perineum. Det är lämpligt att applicera denna metod en gång om dagen till en ren kropp innan du lägger dig.
  2. Infusion - du behöver en matsked av strimlad råvaror och ett glas vodka. Häll och insistera två eller tre veckor. Den bästa effekten uppnås inom sex veckor. Användad infusion av 15 droppar. Det finns tre mottagningar per dag. Under behandlingen är det en förbättring av prostatafunktionen, lättnad och normalisering av urinering. Mycket viktigt för män resultatet av behandling efter infusion - återkomsten av sexuell lust.
  3. Buljong - du behöver en strimlad strimlad - 4 matskedar, vatten - 1 liter, honung - en matsked. Råmaterialet fylls med vatten och kokas i 2 timmar, varefter honung läggs till det filtrerade och kylda avkoket. Produkten har en begränsad hållbarhetstid - 2-3 veckor i kylskåp. Receptionen är gjord före måltider, i mängden en matsked av den uppvärmda drinken. Behandling rekommenderas att utföras i tre kurser i en månad med en paus på två veckor.

  Kontraindikationer och biverkningar

  Applicera scrotum med prostatit kan i vissa fall kontraindiceras, och i vissa fall är det farligt. I händelse av att honungintolerans observerades, eller någon annan biprodukt, bör ett test utföras före.

  För att göra detta, gnuggar en liten mängd markbunden eller fast podmora på armbågens inre böja (där huden är öm och snabbt leder till penetrering av ämnen). Om det inte finns någon reaktion på proceduren kan du börja behandlingen. Intolerans kan uppenbaras:

  • rodnad vid applikationsstället
  • utseende av klåda;
  • försämring av välbefinnandet
  • Utseendet av ödem.

  Det är väldigt viktigt att förstå att även för de personer som aldrig har märkt tecknen på oförenlighet med användningen av biodlingsprodukter är det värt att göra ett test.

  Kontraindicerad användning av medel på grundval av att förstöra människor med komplikationer av njursjukdom, lung och kardiovaskulärt system. Tuberkulos, maligna sjukdomar, nervsystemet. Förhöjd kroppstemperatur är också en absolut kontraindikation för att ta botemedlet, eftersom det har stimulerande egenskaper och kan orsaka en förvärring av situationen.

  Video: hur man bota prostatit med chitosan (bi-subs)?

  recensioner

  Många män som har behandlats med detta verktyg är villiga att dela framgångsrika resultat:

  "Min far blev sjuk. Med min mamma för att diskutera denna ganska "manliga" fråga blev han generad, eftersom det handlade om prostatit. Och självkänsla har fallit och attraktion också, även om han bara är 55 år gammal. Långt tänkte vad han skulle göra, på grund av intag av droger, vägrade han kategoriskt. Men jag hittade en utväg genom att leta informationen på webben lite, att i många århundraden har mänskligheten använt döda bin för att bota detta problem. Fadern och infusioner och avkok och salva framställdes också av oss. Efter ungefär tre och en halv månad skedde inte sjukdomen. Och min mamma misstänkte inte någonting, eftersom skummen kan användas för att stärka immuniteten. Jag är naturligtvis glad! "- Alexei, 32 år gammal.

  "Vissa människor tror att 50 år är redan hög ålder, men jag är en aktiv livsstil och för mig en påminnelse om ålder syntes endast som prostatit. Jag stöder inte ta emot medicinering och särskilt antibiotika därför sökt på Internet information om behandlingen av prostatit Podmore bin och ärade svar redan friska och lyckliga män. Jag använde en liten mängd buljong dagligen, tinktur - det här är inte mitt alternativ för att jag inte dricker alkohol. Läkad i ungefär fyra månader, men medicinen skulle ta så mycket tid. I allmänhet finns ingen prostatit, inga konsekvenser kvar "- Yaroslav, 56 år gammal.