Huvud
Skäl

Behandling av prostatit i Israel

Prostatit är en känd urologisk sjukdom som påverkar prostatakörteln. För prostatit kännetecknas av en infektions-inflammatorisk kurs av sjukdomen.

Tidig behandling av prostatit är extremt viktigt, eftersom sjukdomen kan bli kronisk, vilket leder till att strukturen, funktionerna hos celler och vävnader i prostata störs.

Medical Center "Izmedic" organiserar diagnosen och behandlingen av prostatit i Israel i de bästa klinikerna i landet. Israels sjukhus använder moderna metoder för behandling av prostatit, liksom tekniker och droger som har testats med tiden.

I Israel utförs prostatitterapi under ledning av erfarna läkare inom urologi, till exempel:

Chaim Matskin är den ledande urologen i Israel. Professor Matskin i praktiken av medicin använder aktivt nya behandlingsmetoder, använder hormonterapi, kryostruktion, jodterapi. Hanterar den urologiska avdelningen för sjukhuset Ichilov.

Izmedic kommer att ge stöd, ständig övervakning och support vid varje stadium av behandling av prostatit i Israel.

Former, orsaker och symtom på prostatit

Inflammation av prostata i den kliniska kursen är uppdelad i akut och kronisk prostatit, och av manifestationens art - bakteriell och abakteriell.

Diagnos av prostatit i israeliska kliniker

Behandling av prostatit i Israel hjälper till att återställa männs reproduktiva funktion, förbättra styrkan och förbättra livskvaliteten.

Diagnos med urologiska sjukdomar ges särskild uppmärksamhet, mot bakgrund av kronisk prostatit finns risk för att utveckla maligna tumörer.

Avancerad utrustning gör att du kan identifiera eventuella avvikelser från normen i de tidiga stadierna. När diagnosen prostatit utförs:

 • ett blodprov, inklusive en studie på PSA - ett specifikt antigen, en ökning som indikerar en inflammatorisk process (från 250 dollar);
 • urinalys (från $ 70);
 • digital rektal undersökning
 • spermieranalys för tecken på infektion;
 • transrectal ultraljud (TRUS) i prostata och urinblåsa (från $ 420);
 • polymeras kedjereaktion (PCR) - laboratoriedetektion av smittsamma medel;
 • Cystoskopi - en studie för att identifiera strukturella anomalier eller hinder (stenar, tumörer).

Metoder för behandling av prostatit i Israel

Från vilken behandling för prostatit hos män ska ordineras beror resultatet av terapi. Israelska läkare väljer en plan för att behandla inflammation i prostata, beroende på undersökningens resultat, sjukdomens kliniska form, stadium av inflammatorisk process, patientens ålder, förekomsten av samtidiga sjukdomar och komplikationer.

Behandling av prostatit utomlands är en mycket ömtålig sak för en man. Därför är ett personligt tillvägagångssätt i varje fall mycket viktigt. I Israel arbetar urologer, androloger och psykoterapeuter nära varandra.

Återhämtning efter behandling av prostatit på israeliska sjukhus är snabb, patienten normaliserar rytmen av urinering och återställer styrka.

Medicin för prostatit i israeliska kliniker

Läkemedelsbehandling av prostatit utförs med användning av högkvalitativa läkemedel. Den israeliska läkemedelsproduktionen utesluter helt och hållet möjligheten till förfalskningar.

Behandling av kronisk prostatit med läkemedel syftar till att förbättra blodtillförseln i prostata och eliminera infektionen.

För att eliminera sjukdoms främsta orsaksmedlet och förbättra tonens kärl, föreskrivs immunmodulatorer och antibiotika respektive kroppens känslighet för medicinska läkemedel för behandling av prostatit.

Antibiotika för prostatit ges i tabletter eller i form av injektioner. Läkemedelsbehandlingstiden är 1-1,5 månader.

Termoterapi och fysioterapi vid behandling av prostatit

Termoterapi vid behandling av prostatit i Israel har använts i årtionden. Kärnan i terapi: med hjälp av radiovågor i rektalsensorn värms prostatakörteln och under påverkan av värme förstörs de svullna vävnaderna i körteln. Varaktigheten av sessionen är 1-2 timmar, förfarandet är absolut smärtfritt och effektivt i 85% av fallen.

Sjukgymnastik vid behandling av prostatit i den israeliska kliniken ger behandling med elektromagnetiska vågor, laser, ultraljud. En effektiv metod för behandling av kronisk prostatit är prostata massage. Terapeutiska övningar ordineras för att slappna av i bäckensmusklerna.

Kirurgisk behandling av prostatit hos män

Kirurgi för prostatit föreskrivs sällan och endast i händelse av komplikationer (urinrörelse, stenos i blåsans hals). Som regel kan sjukdomen besegras med andra metoder.

Om det behövs, kirurgiskt ingripande använder israeliska läkare minimalt invasiva metoder och försiktiga förfaranden.

Erfarna israeliska läkare ger ett omfattande och personligt tillvägagångssätt för varje patient. Tack vare detta uppnås utmärkta resultat vid behandling av prostatit i Israel. Effektiviteten av de metoder som används i israeliska kliniker framgår av många positiva svar från patienter.

Hur mycket kostar prostatitbehandling i Israel?

Kostnaden för en behandling av prostatit beror på den valda kliniken, de använda metoderna och de föreskrivna medicinerna. Eftersom för varje patient ett annat behandlingsprogram förbereds, kommer priset att vara individuellt i ett visst fall.

I Israel är behandlingen av prostatit mycket ansvarig. Israelska läkare vet vilka konsekvenser som kan leda till obehandlad eller felaktig sjukdom. Läkare tar hänsyn till sjukdomens specifika egenskaper och psykologiska tillståndet hos mannen. Effekten av prostatit i Israel är över 85%.

För att få detaljerad information om allergi i Israel, fyll i formuläret eller kontakta oss på telefonnummer, och att få en individuell uppskattning och uppdatera priserna på behandling av allergier i Israel, fyll i formuläret "beräkna kostnaden för behandlingen."
Inom 24 timmar är cheferna för företaget "Izmedic" garanterat att ge dig all nödvändig information.

Behandling av prostatit i Israel

Prostatit är en vanlig urologisk sjukdom. Denna patologi påverkar prostatakörteln och karaktäriseras av kursens infektionsinflammatoriska karaktär.

Sjukdomen brukar åtföljas av mer frekventa och outhärdliga behov av att urinera, smärta och sveda vid urinering, kan smärtan sprida sig till bäckenet, ljumsken eller nedre delen av ryggen.

Behandling av prostatit i Israel kännetecknas av en hög procentuell återhämtning, eftersom endast läkemedel av hög kvalitet och effektiva tekniker används i våra kliniker, och hela behandlingsprocessen övervakas noggrant av erfarna specialister inom urologi.

Typer av sjukdom

Enligt klassificeringen av National American Institute of Health är prostatit uppdelad i fyra kategorier: akut bakteriell, kronisk bakteriell, abakteriell och asymptomatisk.

Akut bakteriell prostatit

Denna form av sjukdomen uppträder i akut form och åtföljs av feber och frossa, symtom som liknar influensa, smärta i ljummen, prostata, nedre delen av ryggen. Dysursjukdomar utvecklas: snabb uppmaning att urinera, svårigheter och smärtsam urinering, hematuri, smärtsam utlösning. En akut typ av patologi kräver omedelbar behandling till urologen.

Den vanligaste orsaken till sjukdomen är en bakterie som detekteras i tjocktarmen. Mestadels uppträder infektionen och utvecklas i prostatakörteln själv, i vissa fall är det primära fokuset på urinblåsan eller urinröret.

Kronisk bakteriell prostatit

Denna form av sjukdom har en gradvis utvecklingskaraktär, ett cykliskt flöde med perioder av lugn och återfall. Följande kliniska bild utvecklas: frekvent uppmaning att urinera, smärta och brännande känsla vid urinering, svårighet att urinera, blod i urinen eller sperma. Urinstrålen blir mer svag och intermittent. Utveckla smärta i bäckenregionen, könsorganen, nedre delen av ryggen. Det finns smärtsamma känslor i processen eller efter utlösning, förvärvandet av utlösningen i sig accelererar karaktären. Det kan finnas en liten ökning av kroppstemperaturen. Cystitis utvecklas och återutvecklas (inflammation i urinblåsan).

Om kronisk prostatit inte behandlas, utvecklas inflammationsprocessen mer och mer, spridning genom urinvägarna, orsakar blåsning och pyelonefrit. Vanligare komplikationer är emellertid vesikulit (inflammation av sämsta vesiklar), epididymoortit (inflammation av testiklarna och deras bilagor). Resultatet är infertilitet, vilket är extremt lång och svårt att behandla.

Den inflammatoriska processen i prostatakörteln kan påverka nivån av det prostatiska specifika antigenet (PSA) i blodet. PSA syntetiseras av prostata och kan indikera prostatacancer, men inte i alla fall.

På ett tillförlitligt sätt har orsakerna till utvecklingen av den kroniska formen av sjukdomen inte identifierats. Faktorer som orsakar utveckling av patologi kan omfatta: akut bakteriell prostatit, traumatiska skador (ridsport, cykling), blåskateterisering, infektiösa processer i andra organ.

Kronisk abakteriell prostatit

Symptomen på denna sjukdomsform liknar den kliniska bilden av kronisk bakteriell prostatit, det kan inte finnas feber. Den enda skillnaden är att efter ett laboratorietest med bakterieform av sjukdomen avslöjas ett infektiöst medel vid utsöndring av prostata eller i urinen. Orsakerna till utvecklingen av kronisk abakteriell prostatit är inte heller helt etablerade.

Riskfaktorer för prostatit

I de flesta fall är män unga, yngre än fyrtio. Det finns risk för prostatit i följande fall:

 1. Om infektion i urinblåsan eller urinröret har överförts under senare tid
 2. Om en uretralkateter nyligen installerades
 3. Om hårt arbete görs med full blåsan
 4. Regelbunden ridning, cykling.

Diagnos av prostatit i Israel

Vid diagnos av det nödvändiga för behandling av prostatit samlar läkaren en anamnese. Allmän examination innefattar undersökning av bukregionen, bäcken, digital rektal undersökning av prostata. Om undersökningen av järn kommer att vara smärtsam och ha ökad storlek kan dessa tecken indikera utvecklingen av prostatit.

Vid diagnosering av prostatit används laboratoriemetoder för forskning: de tar blodprov, urintester, inklusive PSA-cancermarkör. Utforska hemligheten i prostatakörteln, urin för närvaro av bakterier, leukocyter. Bestäm floraens känslighet för ett brett spektrum av antibakteriella läkemedel.

Ultraljudsundersökningen av prostatakörteln, blåsan, njuren utförs också. Ultraljud kan utesluta en annan möjlig patologi, vilket ger liknande symptom. Ultraljud avslöjar följande tecken på prostatit: ökad prostata storlek, heterogen prostata struktur, stenar och kaltsinaty i prostata.

I vissa fall rekommenderas transrektal ultraljud vid diagnos av diagnos, vilket ger en mer informativ bild på grundval av vilket det mest effektiva terapiprogrammet förskrivs.

Udynamisk undersökning är föreskriven. Om det behövs kan cystoskopi utföras, kan ordinera en studie av ejakulatet (inklusive mikrobiologiska), kan smita ur urinröret.

Kostnad för diagnostiska förfaranden:

 • Förlängda laboratoriet blodprov (biokemiskt, allmänt blodprov, elektrolyter, lipider, PSA fri och generisk, testosteron) - $ 550;
 • Utökad urinalys (total, odlingskultur) - $ 100;
 • Urinanalys för infektioner som är sexuellt överförda - $ 400;
 • Ultraljudsundersökning av urinvägarna och bestämning av resterande urin - $ 250;
 • Samråd med en urolog - 500 kronor.

boka tid

Behandling av prostatit i Israel - grundläggande metoder

Beroende på resultaten av diagnostisk undersökning urolog, andrologist väljer enskild patient behandlingsprogram som kan inkludera följande terapier: anti-bakteriell behandling, fysisk terapi, immunmodulerande behandling, örtmedicin, fysioterapi, förebyggande åtgärder.

Antibakteriell behandling av prostatit

I det fall där sjukdomen orsakas av patogena bakterier, är antibiotikabehandling väljs i enlighet med de diagnostiska resultaten. Bakteriologisk undersökning avslöjar patogenen är droger ordineras baserat på känsligheten hos bakterier mot antibiotika. Av har stor betydelse i denna metod för behandling av prostatit ett val av läkemedel, dosering och dosering som en del om mikroorganismer överlever antibiotikabehandling, är det ytterligare handtaget redan svårt med dem. Dessutom kan denna typ av behandling inte avbrytas, eftersom kommer att behöva upprepa diagnosen och behandlingen. Om inom 3 dagar ingen förbättring för patienten, läkemedlet bytas ut.

Förutom antibakteriella medel vid behandling av prostatit i Israel kan andra läkemedel förskrivas. Alfa-blockerare bidrar till avlastningen av urinprocessen, har en avkopplande effekt på livmoderhalsen och den yttre sfinkteren hos blåsan. Anestetika kan ordineras. I fall då sjukdomen åtföljs av spasmer i bäckensmusklerna är utnämningen av muskelavslappande medel möjlig.

Sjukgymnastik vid behandling av prostatit

I Israel kan behandling av prostatit åtföljas av övningar som syftar till att koppla av och sträcka bäckensmusklerna, i vissa fall med hjälp av termiska förfaranden.

En prostasmassage utförs, vilket hjälper till att eliminera stillastående fenomen i små kanaler i körteln, som blockeras av inflammatoriskt ödem.

Laserterapi vid behandling av prostatit i Israel syftar till rehabilitering av inflammatoriska foci och aktivering av immunsystemet.

Även som fysioterapeutiska åtgärder gäller ultraljud, elektromagnetiska svängningar.

immunterapi

För att behandlingen av kronisk prostatit ska vara riktigt effektiv krävs en immunologisk undersökning och samråd med en immunolog.

termoterapi

Som en relativt ny metod för behandling av prostatit skjuter termoterapi. Denna teknik är avsedd att begränsa förstörelsen av prostatavävnaden för cellnekros och frigöra en avsmalnad del av urinröret i närheten av blåshalsen, som orsakade brott av urinering processen. Gradera effektiviteten i termoterapi vid behandling av prostatit i Israel når ungefär åttio procent. Förfarandet kräver inte narkos, utförs på ett polikliniskt, det tar 1-2 timmar.

Kirurgisk behandling av prostatit

Operativ behandling av prostatit i Israel föreskrivs extremt sällan, vid komplikationer (urinrörelse, stenos i blåsans hals). I en liknande situation kan du behöva tömma urinblåsan med en urinrör eller suprapubisk kateter.

Calcatinates och sclerosis av prostata elimineras genom endoskopiska och elektrokirurgiska operationer, vilket är minimalt invasiva förfaranden.

Med prostas abscess dräneras det purulenta fokuset på körteln.

Vid behandling av prostatit i Israel priset görs individuellt för varje patient. Sedan behandling av prostatit fördel drogen, kommer dess värde beror på den valda fallet vid behandling av prostatit preparatov.O Israel mestadels positiv feedback, eftersom de flesta patienterna fullständigt återhämtat sig från sjukdomen.

Effektiviteten av behandling av prostatit i Israel når 95-98%. Patienter som har lidit denna sjukdom bör iakttas av läkaren i två år. Under våren och hösten är det nödvändigt att genomgå en ultraljudsundersökning för att utesluta möjligheten till återfall.

Behandling av prostatit i Israel - val av klinik och behandlingsmetod

Prostatit är en sjukdom som kännetecknas av inflammation i prostatakörteln. I Israel behandlas prostatit med minimalt invasiva moderna metoder. Patienten får möjlighet att fullständigt bli av med sjukdomen och förhindra att det återkommer.

Varför är Israels behandling så populär?

Klinikerna är utrustade med den senaste utrustningen, erfarna läkare av högsta kategori arbetar. Många av dem har en vetenskaplig examen.

Patienter behandlas mestadels med tekniker som involverar minimal kirurgisk ingrepp. Det innebär att rehabiliteringsprocessen efter behandling är snabbare.

Diagnos av prostatit i israeliska kliniker

Före behandlingens början är det viktigt att göra en fullständig diagnos. En högt kvalificerad specialist undersöker en patient, samlar en anamnese. Under samtalet upptäcker läkaren när de första symptomen inträffade, övervakar sjukdomsförloppet. Noggranna svar hjälper till att planera exakt undersökningen för att välja rätt behandlingsmetod.

Metoder för diagnos:

 • Fingerundersökning av ändtarmen.
 • Ultraljudstransrectal undersökning.
 • Ett blodprov för närvaron av ett prostataspecifikt antigen (PSA) - möjliggör detektion av prostatacancer.
 • Cystoskopi.
 • Staket av prostatajuice för undersökning och sådd.
 • Blodtest - allmän, biokemisk.
 • Urinanalys.
 • Samråd med andra specialister (om det behövs) - det här gör att du snabbt kan göra en noggrann diagnos.
till innehållet ↑

Metoder för behandling av prostatit

Sjukdomen behandlas med en eller flera metoder. Ett integrerat tillvägagångssätt ökar effektiviteten av behandlingen och leder till en snabb återhämtning.

På israeliska kliniker gäller:

 • Antibakteriell behandling med användning av läkemedel av senaste generationer - med infektionssjukdomar.
 • Massage i prostatakörteln - avlägsnar stillastående fenomen, främjar regenerering av vävnader.
 • Sjukgymnastik - laserbehandling, magnetoterapi, ultraljudsbehandling. Samtidigt aktiveras mänsklig immunitet, inflammatoriska foci sanitiseras.
 • Kirurgiska behandlingsmetoder.
 • Korrigering av tillståndet för mänsklig immunitet är ett stadium som gör det möjligt att undvika återfall av sjukdomen i framtiden.
till innehållet ↑

Pris för behandling

Kostnaden för en behandling för prostatit beror på flera faktorer:

 • Metod (konservativ behandling eller kirurgisk ingrepp).
 • Nödvändiga droger.
 • Postoperativ rehabiliteringstid.
 • Välja en klinik.

Den preliminära kostnaden för behandling beräknas individuellt med en fjärrförfrågan, vilket är möjligt från klinikens hemsida eller via telefon.

Den genomsnittliga kostnaden för urologiska tjänster i Israel (i amerikanska dollar):

 • Konsultation av läkaren - 500.
 • Den allmänna analysen av urin är 50-60.
 • Bakteriologisk analys av urin - 70.
 • Blodtest (expanderat) - 250.
 • Ultraljud av det urogenitala systemet - 450.
 • Operativ intervention (beroende på typ av verksamhet) - 10 000 - 19 000.
till innehållet ↑

Behandling av prostatit i Israel av ledande urologen Professor Matskin

Till följd av behandling av prostatit i Israel ökar sannolikheten för att återställa människornas reproduktiva funktion, förbättrad potens, förbättrad livskvalitet.

Mycket uppmärksamhet ges till tidig diagnos av maligna tumörer som kan utvecklas mot bakgrund av kronisk prostatit. Den nyaste utrustningen hjälper till att identifiera dem i de tidiga stadierna.

I Top Ichilov utförs behandling av akut och kronisk prostatit under ledning av Israels ledande urolog - professor Chaim Mackin, chef. Department of Urology of Ichilov.

Priset på diagnos och behandling av prostatit i Israel är 1497 dollar

Hur är diagnosen prostatit i Top Ichilov:

 • Professor Matskin bedriver en anamnese och fysisk undersökning av patienten.
 • Vid en mottagning på professorn kommer att hållas transrektalt ultraljudsundersökning av bäckenorganen. TRUS tillåter visualisering av prostatit manifestation, nämligen fibromuskulär körtel skikt, perifera och centrala glandular zoner och deras interna struktur. Det är också möjligt att upptäcka när TRUS prostata bölder, förkalkningar och utbyggnaden av sädesblåsorna.
 • Revidering av analysresultat från professor Matskin.

I slutet av undersökningen utarbetas ett behandlingsprotokoll.

Hur man får diagnosen prostatit i Top Ichilov:

1) Ring kliniken just nu på ryska numret +7-495-7773802 (ditt samtal kommer automatiskt och kostnadsfritt överföras till en rysktalande medicinsk konsult i Israel).

Vi kommer att kontakta dig inom 2 timmar och ordna ditt besök så snart som möjligt.

Vad är skillnaden mellan behandling av prostatit i Israel från behandling i CIS-länderna?

1. De nyaste diagnostiska metoderna för att upptäcka cancer hos patienter med prostatit.

Under masken av kronisk prostatit döljer ofta den ursprungliga formen av prostatacancer.

Högkvalificering av israeliska läkare och modern utrustning gör det möjligt att genomföra ett omfattande och individuellt tillvägagångssätt för diagnosen av denna sjukdom. Följande moderna diagnostiska metoder används:

 • TRUS,
 • synbiopsi,
 • Doppler-skanning av den vaskulära bädden i prostata,
 • studie av prostats duktala system.

Tack vare detta identifierar israeliska läkare framgångsrika former av prostatacancer.

2. Minimalt invasiva operationer.

Om det behövs, för behandling av prostatit utförs endoskopiska operationer, vilka utförs genom punktering i bukväggen. Israel har ackumulerat mycket erfarenhet av sådana insatser.

Metoder för behandling av prostatit i Israel:

Baserat på den diagnostiska informationen föreskriver urologer från Top Ichilov-kliniken en omfattande behandling i Israel. De främsta målen med terapi är:

 • eliminering av infektion,
 • förbättrad blodtillförsel till prostata.

Behandling justeras individuellt med de sjukdomskarakteristika (form, fas, under inflammation), patientens ålder, förekomst av komplikationer och associerade sjukdomar.

Konservativ behandling av akut prostatit

Med en akut prostatit associerad med en viss patogen föreskrivs antimikrobiella medel:

 • antibakteriella,
 • antitrihomonadnyh,
 • antivirala,
 • antifungal.

Dessa läkemedel används också för kronisk infektiös och latent inflammation i körteln och som en provbehandling för inflammatorisk icke-infektiös prostatit.

Behovet av att utse antimikrobiella medel på grund av det faktum att de kan förhindra en upprepning av prostatit i samband med uretrit och utveckling av komplikationer såsom epididymit, vesiculitis och manlig infertilitet.

Valet av det nödvändiga läkemedlet är baserat på resultaten av känsligheten hos de mikroorganismer som sådds till den. Schema och dos av läkemedlet noga utvalt beroende på det allmänna tillståndet och motståndet hos kroppen.

Vid allvarlig akut inflammation administreras antibiotika parenteralt. I vissa fall kan antibiotika administreras direkt till körteln.

Varaktigheten av antimikrobiell behandling är minst 2 veckor.

Dessutom föreskrivs avgiftning och antiinflammatorisk behandling. En reparativ behandling föreskrivs också:

 1. vävnadsterapi,
 2. utnämningen av en grupp vitaminer,
 3. antioxidanter och medel,
 4. förbättra mikrocirkulationen.

Drogterapi för kronisk bakteriell prostatit

Med kronisk behandling av prostatit är en antibiotikabehandling inte tillräcklig i samband med vilken patogenetisk behandling som föreskrivs. Om patienten har symtom på obstruktion, ordineras alfa-blockerare.

NSAID är ordinerad för allvarlig inflammation; hämmare av alfa-reduktas - med en ökning av prostata, heparinider - med övervägande smärta i urinblåsan och primär urineringstörningar.

En annan av de patogenetiska länkarna av terapi är immunkorrigering. Immunomodulatorer ökar immunitetens aktivitet, förbättrar resultatet av antibiotikabehandling och förhindrar återfall av sjukdomen.

Patienter med kronisk bäckensmärksyndrom eller dystrofisk degenerativ prostatit är förskrivna läkemedel som lindrar smärtssyndrom:

 1. analgetika,
 2. alfa-blockerare,
 3. spasmolytika.

Symtomatisk behandling är föreskriven för att lindra patientens tillstånd och kan inkludera antispasmodika, analgetika och psykotropa läkemedel.

I sjukdomens kroniska kondition kan fysioterapi ordineras (laserterapi, magnetbehandling, ultraljudsvågor och elektrofores förbättrar blodflödet i det lilla bäckenet).

Kirurgisk behandling av prostatit i Israel

Kirurgisk behandling är endast indicerad vid utveckling av komplikationer, såsom stenos i blåsans nacke eller urinrörets stricture. Detta kan kräva dränering av blåsan, utförs med hjälp av suprapubisk eller uretralkatetern. Calcit och skleros av prostata kan elimineras genom minimalt invasiva operationer, såsom elektrokirurgiska och endoskopiska ingrepp.

Med prostas abscesser dräneras den purulenta foci av körteln.

Hur får man på prostatitbehandling i Top Ichilov:

1) Ring Top Ichilov på ryska numret +7-495-7773802 (ditt samtal kommer automatiskt och kostnadsfritt överföras till en rysktalande medicinsk konsult i Israel).

2) Eller fyll i detta formulär. Vår läkare kommer att kontakta dig inom 2 timmar.

Behandling av prostatit i Israel

Behandling av prostatit i Israel - En alternativ väg ut och hoppas på patienter som inte har hittat den rätta nivån på vårdhem i sitt hemland. Israelisk klinik utrustad med avancerad medicinsk utrustning, i behandling gäller innovativ teknik och de senaste diagnostiska tekniker möjligt att identifiera sjukdomen i ett tidigt stadium och att klara av det.

Typer och manifestationer av prostatit

Prostatit är en av de mest smutsiga urologiska manliga sjukdomarna. Det manifesteras av smärta i nedre delen av ryggen, bäcken, skrotum, inguinal region, dysuri, allmän förgiftning. Ibland observeras det:

 • svårighet att urinera
 • akut urinretention
 • ömhet i avföring
 • hemospermi (närvaro av blod i sperma)
 • förstoppning på grund av utvidgning av prostata
 • urladdning ur urinröret
 • feber
 • styrka störning
 • smärtsam utlösning

Det finns 4 kategorier av prostatit:

 • Jag Sharp
 • II Kronisk bakteriell
 • III Kronisk
 • IV Asymptomatisk kronisk

Den senare har en liknande bild med prostatacancer, vars enda manifestation är periodisk eller permanent frisättning av leukocyter och bakterier i urinen.

Samtidiga sjukdomar i prostatit är ofta vesikulit, uretrit hos äldre - prostatahyperplasi.

Diagnostiska metoder

Diagnos av prostatit i Israel börjar med insamlingen av objektiva data för anamnese. Det diagnostiseras av en typisk klinisk bild. Minimiska undersökningar av standardprogrammet:

 • Palpation av inguinal lymfkörtlar och perineal
 • Blodprov
 • Ta smuts från urinröret
 • urinanalys
 • antibiotikogrammy

Vid behov utföra ytterligare studier:

 • CT eller MR i bäckenorganen
 • Ultraljud av prostata, njure, urinblåsa, transrektal ultraljud
 • Fingerforskning av prostata, etc.

Metoder för behandling av prostatit i Israel

Behandling av prostata i Israel består av ett helt komplex: en kombination av medicinska och fysioterapeutiska åtgärder. De senare syftar till att förbättra cirkulationen av bäckenorganen. I synnerhet kan behandlingen bestå av:

 • Prescribing antibakteriella läkemedel i minst 14 dagar. Ofta i en månad eller en och en halv. I svåra fall kan de administreras intravenöst
 • För att förbättra livskvaliteten, ibland kan du inte utan att använda icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, smärtstillande medel. Doseringen ställs in av läkaren individuellt
 • Termoterapi är en framgångsrik säker metod som länge används i Israel. Det är baserat på användningen av värme för att minska intensiteten eller fullständig försvinnande av symtomen på sjukdomen. Effektivitet är 8 av 10 fall.
 • Massageprostata, som eliminerar stagnerande fenomen i körteln, är en oumbärlig del av komplex behandling, särskilt i kronisk form.
 • Laserterapi. Det används för att aktivera kroppens naturliga skyddsfunktioner och sanering av inflammatoriska foci
 • elektro
 • Magnet. Det tar bort inflammation i körteln, orsakar normalisering av blodcirkulationen i orgeln
 • Ozonterapi, som mättar blodet med syre
 • Reflexbehandling - påverkan på vissa punkter genom cauterization, akupunktur, elektropunktur, etc.

Patienter med kronisk prostatit får rekommendationer från en immunolog.

Behandling av prostatit i Israel tillsammans med urologer utförs av andrologi, sexopatologer, psykoterapeuter etc.

kirurgi

Kirurgisk behandling av prostatit i kliniken indikeras i närvaro av en abscess. Om komplikationer uppstår kan suprapubiska eller uretriska katetrar placeras. Med skleros och förkalkning av prostatakörteln väljes mikroinvasiva elektrokirurgiska eller endoskopiska operationer. I urologi är robotoperation mycket vanlig. Om avlägsnandet av prostatakörteln görs av roboten kommer patienten på samma dag att kunna stå upp och upprätthålla sexuella funktioner.

För din information: operativa insatser i Israel är mycket sällsynta. Mäns sjukdom kan besegras på andra sätt.

Prostata onkologi

Differentiell diagnos av prostatit utförs med prostata adenom och cancer. I prostatacancer används en radikal metod för brachyterapi. Effektivitet-96% med en gynnsam prognos, 89% - i gruppen av den genomsnittliga prognosen. Utförs i operationsrummet under epiduralanestesi, har praktiskt taget inga kontraindikationer. Återfall är sällsynta.

En annan progressiv metod är användningen av strålbehandling hos män. En radiovåg linjär accelerator förstör cancerceller. Behandlingsförloppet i Israel är ca 8 veckor.

Drogbehandling för prostatacancer består i blockering av manliga könshormoner och utförs i samband med huvudmetoden.

utsikterna

Patienter som kommer till Israel för behandling utomlands ingår i de största ledande sjukhusen, inte bara i landet, utan i hela Mellanöstern. Den totala kostnaden och varaktigheten beräknas för varje man individuellt. I slutändan beror allt på formen, sjukdomsförloppet, patientens ålder, samtidiga sjukdomar etc. I 90% av fallen löses detta delikata problem med prostatit.

Prostatit: behandling i Israel

Hur behandlas prostatit i Israel?

 • Antibiotika för prostatit kan ordineras i tabletter eller injektioner. Behandlingsförloppet är vanligtvis 1 till 1,5 månader.
 • Alfa-blockerare kan minska frekvensen av uppmaning att urinera och minska smärta. Israeliska urologer har lång erfarenhet av att arbeta med alfa-blockerare av en ny generation.
 • Termoterapi består i att värma prostata med radiovågor. Denna typ av behandling underlättar tillståndet hos cirka 85% av patienterna.

Vad är prostatit?

Prostatit är en sjukdom som oftast detekteras hos sexuellt aktiva unga män. Prostata kan jämföras med en "soptunna": det orsakar och ackumulerar patogener av olika infektioner. Dessa infektioner orsakar en inflammatorisk process. De vanligaste patogenerna av prostatit är klamydia, ureaplasma, mykoplasma.
Orsaker till sjukdomen kan också vara ett otillräckligt sexliv, en stillasittande livsstil och hypotermi.

Manifestationer av sjukdomen innefattar vanligtvis smärta i perineum, ökad urinvätskning, en känsla av ofullständig tömning av blåsan. Normalt bör man inte uppmana till att urinera på natten, under sömnen. Om sådana uppmaningar uppstår indikerar det förekomsten av problem, inklusive prostatit.

Ett vanligt problem med patienter med prostatit är störningsstörningar och minskad libido. Detta beror på att sjukdomen orsakar en minskning av halten av manligt hormon - testosteron - och en ökning av östrogen.

Bland de vanliga symptomen på prostatit orsakar ofta trötthet och irritabilitet.

Vid det första skedet av sjukdomen uppträder prostatisk svullnad. Om sjukdomen inte behandlas går det till andra etappen, när de ärriga förändringar i prostatakörteln. Running prostatit kan leda till förlust av körteln.

Vad är svårigheten att diagnostisera prostatit?

Många symptom på prostatacancer liknar manifestationer av prostatit. Exkludera cancer hjälper bara en noggrann granskning från en erfaren specialist.

Det händer att med prostatit förvirrad urolithiasis, vilket kräver en helt annan behandling.

Dessutom kan symtomen på prostatit försvinner för en tid på egen hand. Därför tror många patienter felaktigt på att sjukdomen har gått och de behöver inte besöka en urolog. Trots det kan inflammationsprocessen fortsätta och i avsaknad av symtom, och patienterna går till doktorn med det avancerade skedet av sjukdomen.

En av de ledande urologerna i Israel, professor Haim Matzkin, diagnostiserar och behandlar prostatit i Assuta Clinic kostar $ 920.

Patienten i Assuta Clinic Top delar sina intryck om behandlingen av prostata adenom i Israel.

Vid diagnosering av prostatit i Israel används följande metoder:

 1. Analys av blod och juice i prostata - $ 193. Antalet analyser innehåller en studie på PSA - ett prostataspecifikt antigen. Ökningen indikerar en inflammatorisk process i prostatakörteln.
 2. Transrectal ultraljud - 406 dollar. Denna studie låter dig utvärdera strukturen i prostata och identifiera alla överträdelser. Eftersom liknande manifestationer kan ha urolithiasis, med hjälp av ultraljud, undersöks även urinvägarna och urinblåsan.

Patientens återkallande av behandlingen i Assut (urologisk avdelning)

Hur man får behandling för prostatit i Israel? M fall, du kan använda programmet på webbplatsen eller via telefon. + 7495-7899230 (ditt samtal skickas gratis till den internationella avdelningen för kliniken, till Israel). Vår läkarkonsult ringer tillbaka inom 1-2 timmar.

Behandling av prostatit i Israel

Om du läser dessa linjer betyder det att du redan har funnit att de senaste 2-3 åren har möjligheterna till israelisk medicin inom området för prostatitbehandling uppnått oöverträffade framgångar. Och vi, som arbetar sedan 2012, vet exakt vilka läkare och kliniker som har bidragit till detta. Genom att erbjuda våra patienter den bästa behandlingen i Israel, mottar vi dagliga tacksätt från familjer, vars släktingar har lidit av prostata sjukdomar.

Låt mig hjälpa dig också! För att behandla våra patienter involverar vi läkare av högsta rang, och när vi väljer en klinik fokuserar vi uteslutande på erfarenhet och nivån på att behärska de tekniker som krävs i ett visst fall. Vi följer policyen för transparenta priser och säkerställer rätten att betala för behandling direkt till sjukhusbänken till de priser som fastställts av Israels hälsoministerium.

Fyll i ansökan om behandling med detta formulär och var säker - svårigheterna är tillfälliga, och tillsammans kommer vi att övervinna dem!

Prostatit är en inflammation i prostata. Den kliniska kursen särskiljer akut prostatit och kronisk. Och arten av förekomsten - bakteriell och abakteriell.

Akut, kronisk bakteriell prostatit kan associeras med sexuellt överförbara sjukdomar (klamydia, gonorré, trichomonas och andra). Infektionen kan också spridas genom blod eller lymf från andra foci. Instrumentala ingrepp på urinröret - kateterisering, bukie, kan bidra till utseende av prostatit.

Abakteriell (icke-infektiös) prostatit är kongestiv, allergisk, dyshormonal, strålning. Som regel blandas faktorerna.

Symtom på akut prostatit

 • Svårighet eller frekvent urinering, brännande känsla vid urinering.
 • Smärta i ljummen, perineum, nedre delen av ryggen.
 • feber, frossa.
 • en blandning av blod eller pus i urinen.

Symtom på kronisk prostatit

 • Smärta och obehag i ljummen, skrot, testiklar, i perineum och nedre delen av ryggen.
 • Smärta och klåda i anusen.
 • Frekvent urinering.
 • Smärtsam utlösning.
 • Brott mot styrka.
 • Ökad trötthet, nervositet, sömnlöshet.

Män med prostatit är 20 år och äldre. Med ålder ökar incidensen av prostatit.

Priser för behandling av prostatit i Israel

Kostnaden för behandling är bildad av en rad parametrar - en läkare, en klinik, utrustning, test, etc. - Därför kan du bara få reda på det slutliga priset på begäran, på grundval av vilken en individuell behandlingsplan kommer att förberedas för dig.
För att få en allmän uppfattning om kostnaden för specifika förfaranden eller test, kan du hämta från den officiella prislistan från Israels hälsoministerium samt att lära känna priserna på de byråer som är representerade på vår hemsida.

Behandling av prostatit i Israel

Den mest kända sjukdomen bland den mänskliga hälften av mänskligheten är prostatit. Enligt statistiska studier är sjukdomen närvarande i 50% av männen, vars ålder når 50 år. Patologi påverkar prostata och har en infektionsinflammatorisk karaktär. Patienter som lider av prostatit lider av smärta och brännande känsla vid urinering. Det drabbade ljumsområdet med felbehandling överbelastar smärtan på bäcken och nedre delen av ryggen. Behandling av prostatit i Israel är i stor efterfrågan och har stor popularitet bland andra manliga sjukdomar.

Fördelar med prostata behandling i Israel

För alla är betalda tjänster inom det medicinska området inte oväntade nyheter. Fri medicin har sedan länge överlevt sin tid runt om i världen. Även om en person har en försäkring, kommer det att bli en analys eller en period av forskning, som du måste betala. En sådan sjukdom som prostatit kräver särskild uppmärksamhet från proffs och kompetent terapi. Från den finansiella sidan är nöjet inte billigt. Dessutom, om du lägger till långa köer i medicinska institutioner, blir det uppenbart att situationen som orsakar otimala överklaganden hos manliga patienter till urologen vid de första manifestationerna av inflammation i prostatakörteln. Ett alternativ till långa outtömliga köer - privata kliniker i Israel, som skiljer sig från:

 • lojal attityd gentemot kunderna
 • frånvaro av stora köer under skåpen;
 • specialister på hög professionell nivå;
 • individuell behandling enligt resultaten av undersökningen
 • fasta kostnader för tjänster utan extra kostnad.

Israels medicin, enligt statistiken, har en hög professionalism i världen. Naturligtvis är kostnaden för att behandla prostatit inte billigt, men med tanke på alla fördelar är det motiverat:

 1. diagnostik och ytterligare behandlingssessioner genomförs på modern utrustning. Det israeliska läkemedlet för prostatit uppskattas mycket av experter.
 2. Behandlingsplan är professionella i sin verksamhet, det är individuellt för varje patients situation och tillstånd.
 3. Från de första dagarna av behandlingen smärtlindring elimineras, återhämtning kommer efter en halv behandlingstimer, andra hälften är utformad för att fixa och eliminera upprepade attacker av sjukdomen.

Behandling av prostatit i Israel, Priserna varierar, har flera parametrar. Nivån och kvalifikationerna hos en specialist, klinikkens rykte, utrustning, diagnosmetoder påverkar priserna på kliniker.

Prostataldiagnos i Israel

Behandling av prostatit i Israel välgörande använder populära tekniker över hela världen. Modern medicin minskar metoderna för kirurgisk knivintervention till ett minimum, med hjälp av en radiokniv eller laserstråle. Dessa metoder påverkar minskningen av biverkningar i den postoperativa perioden. Behandling av prostata i Israel har inga fall av infektion. Att behandlas i kliniker med den bästa utrustningen och mycket professionell personal kommer allt fler patienter.

Så snart de första symtomen på sjukdomen visade sig, rekommenderas patienter att se en läkare. Om misstanke om prostatit bekräftas av behandlingsläkaren, ordineras patienten en anamnese. En allmän undersökning i bäcken och bukområdet utförs traditionellt med en digital rektalmetod.

När smärta och förstorad körtel identifieras, tilldelas laboratorieurinalys och blodprov dessutom en tydlig bild av förekomst av leukocyter och bakterier. Ett antibiotikum är obligatoriskt förberedt, vilket bestämmer känsligheten för antibakteriella läkemedel.
Dessutom rekommenderas patienten att utföra en ultraljudsundersökning av njurarna för att vara säker vid diagnosen uteslutning av andra sjukdomar som har en liknande symptomatologi. På ultraljudsapparaten avslöjas prostata-specifika manifestationer:

 • ökar i storleken av järn;
 • i prostatakörteln avslöjar närvaron av stenar och kalcinater;
 • heterogen struktur av prostatakörteln.

Det finns fall när Patienterna föreskrivs transrektal ultraljudsundersökning, vilket breddar bilden av interna manliga organ och gör det möjligt för specialisten att ordinera effektivare behandling.
Det är inte uteslutet utnämning av urodynamisk forskning, som innefattar ett smet från urinröret, spermanalys, cystoskopi.
Priset för standardprocedurer för diagnos omfattar:

 1. En omfattande analys av blod och urin.
 2. Ultraljud i urinvägarna.
 3. Urinalys för upptäckt av infektioner.
 4. Samråd med en urolog.

Metoder och metoder för behandling av prostatit i Israel

Behandling av prostatit i Israel skiljer sig från behandling i andra länder av individualitet till varje kund. Denna teknik visar positiva resultat, vilket avslöjas i svar från patienter från olika länder i världen.
Den mest effektiva behandlingen för prostata i Israel är användningen av antibiotika. Läkemedlet tas upp av en specialist efter en fullständig undersökning, det beror på närvaron av bakterier i den manliga kroppen, vilket orsakade sjukdomen. Intravenösa läkemedel administreras när sjukdomen är igång och har en allvarlig läckage.
Varaktigheten av behandlingen beror på patientens tillstånd och är endast föreskriven av läkaren. Behandlingen varar minst en månad, men inte mer än två. Om formuläret har en kronisk karaktär, varar behandlingen längre, men under strikt övervakning av urologen.

Med varje patient före behandlingens början ska du tala om vikten av att följa råd från en professionell. När man i mitten av behandlingsperioden känner sig betydande förbättringar, det är inte möjligt att avbryta intaget av antibiotika, leder detta inte till det förväntade resultatet. Några dagar eller en vecka senare återkommer sjukdomen, men i komplicerad form.

Om antibiotika med prostatit inte hjälper och i den manliga kroppen inte förbättrar tillståndet, föreskriver specialisten andra behandlingsmetoder. Till exempel, när körteln förstoras används ibland alfa-blockerare. De hjälper till att minska smärtsymptom, som positivt påverkar urinblåsan. Denna metod används endast för sitt avsedda ändamål, det har många biverkningar:

 • huvudvärk;
 • illamående;
 • yrsel;
 • sänka blodtrycket;
 • kräkningar.

För att underlätta patientens tillstånd parallellt med antibiotika utser läkare smärtstillande medel, som hjälper till att återvända till den gamla aktiva livsstilen.

termoterapi

I Israel blir recensionerna av termoterapi mest positiva, eftersom 85% av patienterna återhämtar sig med korrekt användning. Denna metod är baserad på aktiv användning av värme, vilket minskar smärta och eliminerar andra symtom och efter flera sessioner sjukdomen som helhet. Tekniken är aktiv, eftersom den inte bär några faror för människokroppen.

Radiovågor i prostata vävnaden skapar värme, som kontrolleras inte bara av en specialist, men också av ett datorsystem. Moderna förberedelser för datahantering förbättras ständigt och gör denna teknik mer exakt och effektiv.

Det obligatoriska förfarandet för sjukdomen är prostata massage, vilket hjälper till att bli av med stagnation i små kanaler i prostata.
Laserterapi har positiva resultat av behandlingen och främjar snabb bortskaffande av sjukdomen.
Man bör komma ihåg att snabb tillgång till en specialist kommer att förenkla diagnosen, och sjukdomen kommer att elimineras i korthet, eftersom israeliska specialister förbättrar sina färdigheter och tillämpar kunskaper i praktiken.

Diagnos och behandling av prostatit i Israel

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostata.

Vad är prostatit?

Faktorer som bidrar till utvecklingen av prostatit är hypotermi, urinvägarna skador under sin kateterisering, sondering, och kränkning av blod och lymfa cirkulationen i bäckenorganen, hormonella förändringar, bland annat och ålder.

Förekomsten av prostatit är mycket hög och med ökande ålder stiger den. Prostatit kan utvecklas hos män i alla åldrar, men den största förekomsten av denna sjukdom observeras hos män över 50 år och står för cirka 1/3 av fallen av urologiska störningar i deras åldersgrupp.

I Israel ökar nivån och livslängden stadigt, vilket ökar sannolikheten för att utveckla denna sjukdom. Behandling av prostatit i Israel utförs i kliniska urologiska avdelningar med hjälp av modern teknik och metoder.

Typer av prostatit

Klassificera prostatit kan bero på dess ursprung: till infektion (Trichomonas, gonokocker, klamydia och andra) och icke-infektiös (allergisk, stillastående, strålning och andra dishormonal).

Å andra sidan är den kliniska kursen av prostatit uppdelad i akut och kronisk.

Orsaker till prostatit

Den vanligaste orsaken till sjukdomen är penetrering av patogener av bakteriella infektioner i prostatakörteln från urinröret (även möjliga hematogena och lymfogena infektionsvägar).

De främsta orsakerna till prostatit är:

 • infektioner, sexuellt överförbara infektioner: chlamydia, Ureaplasma, mykoplasma, herpes virus, cytomegalovirus, Trichomonas, gonokocker, svampar släktet Candida, Escherichia coli (Escherichia coli);
 • kränkningar av blodcirkulationen i det lilla bäckens organ - stagnation i prostata leder till inflammation;
 • stillasittande livsstil - oftast från denna sjukdom lider förare, kontorsanställda, tjänstemän osv.
 • långvarig sexuell avhållsamhet, avbruten samlag eller artificiell förlängning av samlag
 • nedsatt immunitet
 • frekvent hypotermi - i riskzonen älskare av extrem rekreation (dykning, surfing, paddling och skidåkning);
 • stress - mental och fysisk överbelastning;
 • brott mot allergisk status
 • hormonell obalans
 • brist på vitaminer och mikrodelar.

Symtom på prostatit

Prostatit hos män är farlig på grund av svårighet att urinera, vilket i avsaknad av snabb behandling kan leda till akut urinretention.

Män bör omedelbart konsultera en läkare om de upptäcker sådana indirekta tecken på prostatit som:

 • fullständig eller partiell minskning av sexuell lust (sexuell dysfunktion);
 • Accelererad ejakulation, ibland smärtsam;
 • långvarig erektion på natten.

Alla dessa symptom är typiska för inflammation i prostata, även i ett okomplicerat stadium och lämplig för adekvat behandling.

Om vi ​​pratar om de uppenbara, jämnaste icke-specialistiska manifestationerna, märker patienterna i de flesta fall en tydlig eller ibland purulent urladdning ur urinröret, särskilt märkbart på morgonen och närvaron av vita flingor och trådar i urinen.

Det är också värt att notera att patienten, mot bakgrund av all denna symptomatologi, kanske inte visar tecken som indikerar prostatacancer. Därför är det extremt nödvändigt att avslöja liknande symptom i sig själv, att konsultera en specialist för noggrann diagnos.

Akut prostatit

Akut prostatit kan börja med inflammation i testiklarna och deras bilagor, och kan sluta med komplikation - i form av prostatisk abscessbildning och flegmonbildning i den omgivande vävnaden.

Akut prostatit uppträder i:

 • ökad kroppstemperatur;
 • snabb och smärtsam urinering med svagt tryck;
 • i urinen kan det finnas en blandning av pus;
 • brinner i perinealregionen brinnande gren
 • stumma smärta i ändtarmen under avföring.

Kronisk prostatit

Kronisk prostatit uppenbaras mindre tydlig klinik. Symtom är generellt generellt:

 • brinner i urinröret
 • klåda i anus;
 • vikt i buken;
 • smärta i sakrum och nedre delen av ryggen
 • utsöndring av pus i slutet av handlingen av tarmrörelse eller urinering;
 • ökad trötthet
 • nervositet;
 • sömnstörning
 • överträdelse av urinering.

Smärta kan intensifiera efter samlag. Kronisk prostatit orsakar en kränkande effekt.

Hur farligt är prostatit?

Med tiden blir akut prostatit kronisk, och redan i det första skedet av förekomsten förvärras prostataarbetet. Detta är den största faran.

Efter att ha gått in i kronisk form (detta inträffar inom 1-3 månader) fortsätter tillståndet för prostata att förvärras:

 • en man har en minskning i styrka och så småningom kommer impotens;
 • Mot den här bakgrunden är en mans moral äcklig. Han upplever skam, depression och irritabilitet;
 • De värsta konsekvenserna är abscess, adenom, blodinfektion och infektion i andra organ.

Kvalitetsbehandling saknas, det finns en fara, sjukdomens återkomst, förvärring.

Diagnos av prostatit

Diagnos av prostatit doktorn kan, baserat på en karakteristisk klinisk bild under en normal urologisk undersökning.

Diagnos av prostatit kan innehålla följande:

 • urinanalys - gör att du kan differentiera typ av prostatit;
 • digital rektal undersökning - läkaren sätter ett finger i ändtarmen för att undersöka tillståndet i prostata och ändtarmen, även efter tecken på cancer;
 • blodprov för PSA (prostatiskt specifikt antigen) - det används ofta för att screena för cancer, men denna analys avslöjar också förekomst av prostatit;
 • spermieranalys - ett urval av spermier kan avslöja tecken på infektion i den;
 • cystoskopi - införandet av ett speciellt flexibelt rör och en anordning för visning genom urinröret för att kontrollera urinblåsan och urinvägarna för strukturella abnormiteter eller obstruktioner (tumörer eller stenar);
 • beräknad tomografi av bäckenregionen;
 • cytologisk undersökning av körtelsekretionen;
 • PCR-analys - bestämmer en infektion som överförs sexuellt.

Behandling av prostatit i Israel

Diagnos och behandling av prostatit i Israel bygger på principerna för bevisbaserad medicin. En erfaren urolog för karaktäristiska klagomål kan misstänka förekomsten av prostatit och bekräfta den med digital rektal undersökning. Men för att utesluta subjektiviteten för en sådan bedömning i Israel används instrumentala diagnostiska tekniker.

Bland dem är de viktigaste:

 • ultraljudsforskningsmetoder;
 • bestämning av volymen av kvarvarande urin;
 • dator uroflowmetry test för PSA.

Behandling av prostatit i Israel utförs som regel i ett urologiskt sjukhus. Behandling av akut prostatit, huvudsakligen medicinsk, nämligen antibiotikabehandling och antiinflammatorisk behandling. Sålunda, före sådd behandlingen genomföres prostatiska utsöndringar för att bestämma känsligheten hos patogenen (infektiös i fall av prostatit) och olika antibiotika. Dessutom, ofta används hjälpar metoder - Sitz bad vid en viss vattentemperatur mikroklizmy antipyretika.

I fall av utveckling av akut urinretention utförs blåskateterisering följt av införandet av antibiotika i dess hålighet. I fall av akut och i synnerhet bakteriell pankreatit är prostatamassage kontraindicerad.

Behandling av kronisk prostatit inbegriper också användningen av antibiotika. I motsats till akuta förhållanden är emellertid mot bakgrund av antibakteriell terapi visad:

 • massage i prostatakörteln;
 • heta mikroclysters;
 • Sjukgymnastik (inductotermi, ultraljud, elektrofores).

Termostatbehandling av prostata

För behandling av prostatit i Israel används dessutom en relativt ny teknik som termostatbehandling av prostata. Lättnad av symtom vid appliceringen observeras nästan omedelbart, men den föreliggande förbättringen sker ungefär i 3-4 veckor.

Den obestridliga fördelen med denna teknik är dess höga kliniska effekt (över 80% av patienterna upplever en tydlig förbättring) och behöver inte generell anestesi. Sessionerna i termostatbehandling av prostatakörteln kan utföras på poliklinisk basis och ta ca 1-2 timmar.

Behandling av prostatit med folkmekanismer

Behandling av prostatit i hemmet, med en mängd olika folkmetoder, kanske exklusivt under överinseende av en läkare och endast med hans tillstånd.

Hur man behandlar prostatit hemma? Folkmekanismer används dagligen 1-3 gånger under kursen inte längre än 20-30 dagar. Behandling med växtbaserade läkemedel varar längre på grund av deras lätta effekter. De är mer säkra för kroppen än läkemedel, särskilt när det finns samtidiga sjukdomar i tarmarna och magen. Behandlingen ska kombineras med fysiska övningar: höjning av fötter, hukning etc. Rekommenderad intensiv gång i 15-30 minuter dagligen.

De mest populära ingredienserna för beredning av naturliga läkemedel är:

 • persilja - plantans frön och rötter;
 • päron - kompote (utan socker) från päron dricker i obegränsade mängder oavsett säsong. Färska och torkade frukter av något slag är lämpliga, men det är bättre att ta vilda päron.
 • honungsstearin - ljus bildas av honung, ägg och mjöl;
 • tinktur från Kalanchoe;
 • celandine - använd försiktigt. Växten är giftig, överdosering leder till allvarlig förgiftning;
 • kastanj - använd endast skallen av mogna kastanjer;
 • tallar nålar - badrum från tallar nålar lindra den inflammatoriska processen, slappna av, minska smärta,
 • och andra.

Profylax av prostatit

Stort värde för förebyggande av sjukdomen spelas av:

 • begränsning av alkoholintag
 • sluta röka och droger
 • undvikande av hypotermi.

Du bör öva sport eller motionsterapi.

Frågan om arten av den sexuella lagen förtjänar också uppmärksamhet. Störningen av mikrocirkulationen i prostatakörteln och stagnation av detta organs hemlighet intensifieras när:

 • ofullständig ejakulation
 • långvarigt samlag
 • med upprepade sexuella handlingar.

Därför är det absolut otillåtet som långvarig sexuell avhållsamhet och långvarig sexuell upphetsning, inte avslutad med ejakulation, och någon annan avvikelse från den fysiologiska rytmen.

Behandling i Israel utförs på ett komplicerat sätt, inte bara kvalificerade urologer och androloger, men också läkare av sexopatologer och psykologer är till patienternas tjänster. Det är särskilt viktigt att ta hänsyn till frekvensen av störningar i sexuell funktion hos män som lider av prostatit och känsligheten av detta problem för dem. Effektiviteten (framgång) för behandling av prostatit i Israel med full överensstämmelse med patientens rekommendationer från läkaren når 94-98%!