Huvud
Massage

Hur man behandlar prostatit med pumpa frön med honung?

Inflammation av prostata är ett vanligt problem för det starkare könet i olika åldrar. Prostatit kan ha infektiös eller icke-infektiös ursprung och kräver i alla fall medicinska manipuleringar som syftar till att avlägsna det akuta tillståndet och förhindra att det återkommer. Huvudskylten på adenom eller inflammation i prostatakörteln är ett brott mot urinering. För män är det svårt att ta upp ett sådant klagomål till en läkare, så de försöker hantera problemet på egen hand och letar efter effektiva recept.

Baserat på många recensioner är påståendet att fördelarna med pumpafrön med honung från prostatit är mycket högre än från vissa mediciner. Det är viktigt att veta hur man förbereder ett okonventionellt botemedel, vilken dos som ska användas och vad man kan förvänta sig av behandlingen.

Produktfördelar

Pumpa frön med honung från prostatit har använts i icke-traditionell medicin sedan antiken. Under en längre tid förbättrades och justerades recepten. Moderna metoder för att laga medicinska drycker kännetecknas av den bästa proportionella kombinationen av terapeutiska ämnen. Pumpa frön med honung har följande effekt vid behandling av prostatit:

 • påskynda metaboliska processer i kroppen, eliminera stillastående fenomen och mätta med mikronäringsämnen tack vare det komplexa innehållet av vitaminer;
 • sänka blodkolesterolnivåerna om den är förhöjd;
 • bidra till fragmenteringen av njurstenar, vilket förbättrar mikrocirkulationen av excretionssystemet;
 • reglera gallbladderens arbete
 • öka kroppens övergripande motstånd än att visa ett bra resultat med prostatit av infektiös ursprung;
 • aktivera den sexuella lusten, öka längden på sexuell kontakt;
 • förbättra kvaliteten på spermatozoa, vilket ökar möjligheten till uppfattning
 • har en föryngrande effekt på prostatavävnad.

Dessutom behandling av prostatit med pumpa frön med tillsats av honung är mycket billigare än att använda populära mediciner och annonserade droger.

Folkmekanismen maskerar inte bara tecknen på problemet, utan försöker eliminera dess orsaker. Som ett resultat av användningen av pumpa från prostatit observeras en gradvis terapeutisk effekt på grund av det faktum att utrotningen av symtom uppstår på grund av långsam men säker förstöring av provokerande faktorer.

Vad ingår i kompositionen?

Resultatet av behandling av prostatit med pumpafrön och honung beror på sammansättningen av de produkter som ingår i det icke-traditionella läkemedlet. I en kombination av frön förstärker pumpor och honung varandras handlingar. Fröer av pumpa med honung från prostatit är värdefulla följande komponenter:

 • arigin - en proteinprovokerare av muskelvävnadstillväxt och en regulator av hormonell bakgrund hos män, förhindrar bildning av prostataadenom och komplikation av prostatit;
 • zink - ett element som är involverat i utvecklingen av testosteron, utan vilken de karaktäristiska egenskaperna hos den manliga kroppen förloras;
 • alfa-linolensyra är en av de sammansatta kedjorna av fleromättade ämnen som är nödvändiga för att kroppen ska metaboliseras korrekt och ha bra hjärnaktivitet.
 • vitamin K - är nödvändigt för syntes av proteiner och bildandet av koagulation, är ett bra förebyggande av osteoporos.
 • fosfor - ett element utan vilket det inte finns någon riktig produktion av könshormoner, särskilt en ytterligare fosforkälla för individer efter 40 år;
 • selen - är en kraftfull antioxidant, tar en direkt del i reproduktionsorganens funktion och stöder sköldkörtelns funktion.
 • magnesium - en man med prostatit är nödvändig för att organisera stabila nervimpulser, samt upprätthålla det centrala och perifera nervsystemet.
 • mangan - stöder lokal och systemisk immunitet, på grund av den goda absorptionen av C-vitamin, spelar en viktig roll i nervsystemets metaboliska processer;
 • niacin eller nikotinsyra - spelar en viktig roll i oxidations-reduktionsreaktioner som förekommer i prostatakörteln;
 • tryptofan - en aminosyra som påverkar produktionen av hormonella ämnen i hjärnan, vilket oundvikligen påverkar prostatens funktion.

Honung i terapin av prostatit kompletterar de användbara egenskaperna hos pumpkorn. Biodlingsprodukten innehåller i sin sammansättning de flesta kemiska element som finns närvarande i människans cirkulationssystem. Honung anses vara en extremt användbar substans för kroppen, lätt att smälta och snabbt smälta. Produkten har en immunmodulerande, antioxidant, regenererande, förstärkande effekt på inflammerad prostata vävnad.

Recept med innehållet av honung i behandlingen av manliga sjukdomar upptar den ledande positionen. Ett okonventionellt terapeutiskt medel ökar den kvalitativa och kvantitativa sammansättningen av spermatozoa i ejakulatet, förbättrar trofisk vävnad. Tillsammans med honung i behandlingen av prostatit används andra biodlingsprodukter: propolis och perg. Regelbunden applicering av dessa näringskomponenter har en effektivare effekt på hankroppen än kött, ägg och surmjölkprodukter.

Kontra

Det första som kan intressera representanter för det starkare könet är säkerheten att använda ett folkmedicin för prostatit med pumpafrön. Som sådan finns inga kontraindikationer för dess användning. Den enda inofficiella begränsningen är en allergisk reaktion. Om en person har intolerans mot biodlingsprodukter eller tidigare har haft ödem från en insektsbit bör man inte behandlas oberoende. Det bästa alternativet är att komma överens om möjligheten att använda detta verktyg med en läkare, när intensiteten och risken för allergi kommer att beräknas tidigare.

Pumpa frön med prostatit har en positiv effekt på körteln. Denna produkt är dock ganska tung och hög i kalorier för kroppen. Det är önskvärt att använda det under första halvan av dagen, sedan efter 15-16 timmar sänks de metaboliska processerna med matsmältning och hjärnan förbereder sig gradvis för en vila på natten. Vid överdriven användning av pumpa frön kan det finnas en svårighetsgrad i magen, halsbränna eller till och med en ökning av kroppsvikt. Personer med matsmältningssjukdomar och diabetes mellitus ska inte använda den här medicinen ensam.

Metod för framställning

Behandling av prostatit med pumpafrön med tillsats av biprodukter kan utföras på många sätt. Från råvaran är beredda bollar, cocktails, oljor, ämnen för oral användning och mikrocykler. Att pumpa frön hjälpte i kampen mot prostatit, måste du välja en kvalitetsprodukt.

Pumpa, huvudsakligen, odlas i Volga, Södra och Nord-Kaukasiska federala distrikt. Det är också viktigt att hitta högkvalitativ honung för beredning av läkemedlet. Den som säljs i butiker innehåller ofta socker och andra extra ämnen som inte kommer att gynna den manliga kroppen. Det är tillrådligt att köpa honung på gårdar eller på beprövade punkter.

Receptet på prostatit och användningen av pumpa frön med honung kan väljas efter eget gottfinnande. Från de föreslagna alternativen rekommenderas att var och en väljer rätt och lämpligt. Använd pumpa frön varje dag i minst en månad. Därefter görs en kort paus och om det behövs upprepas kursen.

bollar

Pumpa frön från kronisk prostatit har en förebyggande effekt. Folkemedicinen används för återkommande bakteriell inflammation, liksom för stillastående fenomen i det lilla bäckenet. Bollar kan tas av män som har en låg aktiv livsstil. Även om de inte redan har symtom på prostatit är det säkert stagnation av blod i bäckenhålan. Ta bollarna ska vara 1-2 stycken under dagen. Efter detta rekommenderas att man avstår från att äta och dricka i 30-60 minuter. Produkten löses långsamt i munnen eller tuggas.

För att förbereda en folkmedicin för prostatit, måste du rensa 0,5 kg pumpa frön. Därefter mals växtprodukten i en bländare eller murbruk. Råmaterialet produceras i en volym upp till ett glas. När arbetsstycket är jordat är det nödvändigt att värma honung i en mängd av 150 ml i ett vattenbad. Om en flytande produkt används kan detta steg hoppas över och omedelbart bytas till blandning. Pumpa frön och honung blandas noggrant, hälls i en kopp och placeras i kylskåp i en halvtimme. När arbetsstycket härdar, är det nödvändigt att forma bollarna inte mer än 1-2 cm i diameter från den. Pumpa frön i enlighet med receptet förvaras i kylskåp.

pulver

Användningen av pumpafrön kan ske utan att bollarna förformas. Denna metod är lämplig för upptagna personer som inte vill stör. För matlagning, ta 1 kg pumpa frön, skölj, sätt på ett bakplåt och skicka för att torka i ugnen i 2 timmar vid en temperatur på 50-90 grader. När fröna torkar, bör du rengöra dem från skalet. Därefter mals produkten till ett pulver av en bländare.

Efter slipning bör pumpa frön lagras på ett torrt ställe, helst i en glasburk som inte tillåter fukt. Detta recept förutsätter användning av honung, utspädd i vatten. På morgonen och kvällen en halvtimme före måltiden måste du ta en tesked pulverformad frön och dricka ett glas vatten med en tesked honung.

Vid beredning av pulveret är det nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att fröet inte kan males med en mortel, eftersom det kommer att avge en oljig vätska som klibbar partiklarna och tillåter inte bildning av damm.

Användningen i originalformen

Behandling av prostatit med pumpafrön kan ske genom direkt förtäring av produkten utan föregående behandling. Denna metod tar mer tid, eftersom det innebär att rengöra och tugga frön. Den genomsnittliga dagliga dosen av en växtprodukt för en vuxen man är 30-40 stycken. Pumpa med prostatit kommer att ha en positiv effekt på kroppen, men det måste backas upp med recept, som inkluderar honung. Biodlingsprodukten kan konsumeras i sin ursprungliga form, läggas till efterrätter eller dricka honungsvatten på morgonen. Den senare metoden påverkar inte bara prostatakörteln, men har också en positiv effekt på matsmältningskanalen.

Om en man inte är redo att informera sitt hushåll om sitt känsliga problem, så är den här metoden idealisk för honom. Liknande användning av honung och pumpa vid behandling av prostatit kan dölja ditt problem och föreställa dig allt som vanligt lusbanding av solrosfrön och konsumtion av sött vatten.

Honungscocktail

Om du behöver hitta ett enkelt recept för att laga pumpa frön från prostatit, kan du göra en honungscocktail. För att skapa den behöver du renade pumpa frön, förfryst utan tillsats av salt eller socker. Mängden växtråvara bör vara dubbelt så mycket som honung.

I en förrenad glasburk måste frön hällas. I det här fallet, om det inte finns någon pumpa, kan du använda solroskärnorna. Effekten av att använda sådana korn är inte så uttalad, det finns fortfarande en bra. Frön och honung bör täckas med lock i burk och skakas noggrant. För att förbereda en cocktail är det önskvärt att använda flytande sorter, annars är det svårt att blanda ingredienserna. Strax innan du tar en pumpa-cocktail med pumpa frön, kan du inte skaka den igen. På en dag ska du använda drogen tre gånger i en volym av högst en matsked varje gång.

Olja för mikroclysstrar eller ljus

Om du torterade prostatit och oral administrering av pumpafrön inte hjälper, kan du göra mikroclyster eller rektala suppositorier. I detta fall verkar läkemedlets aktiva komponenter direkt på järnet, absorberat i dess vävnader.

Ta pumpa frön med prostatit i form av ljus kan bara vara efter förbehandling. För att få oljan måste du ta 200 g skalade frön, slipa dem i mjöl och steka i en panna. Så snart råmaterialet torkas, är det nödvändigt att tillsätta ett glas vatten och koka i 3-5 minuter. Därefter måste produkten kylas och vrids ut. Tillsätt samma mängd honung till den erhållna oljan och blanda noggrant. Innan du bildar ljus, måste du svalna arbetsstycket något. Du kan forma suppositorier med speciella formar eller manuellt. Längden på ett ljus är 1,5 mm och diametern överstiger inte 5 mm. För att förbereda mikroclysters måste du smälta ljuset i ett vattenbad och sätta det in i rektum med en spruta. Förfarandet utförs en gång om dagen före sänggåendet och efter en preliminär rengöring av tarmarna.

Äter pumpa frön och hoppas på en botemedel mot prostatit, men detta ersätter inte den standardbehandling som doktorn ordinerat.

5 recept av pumpa frön med honung från prostatit

Inflammation av prostata utvecklas som ett resultat av långvariga stillastående processer i det lilla bäckens vävnader. Behandling av sjukdomen innebär en behandling av läkemedelsmedicin, vilket ofta kompletteras med folkmedicin. Effektiv, användbar och testad är recept från pumpafrön, inklusive honung, som inte bara räddar från prostatit, utan också renar blodet, stärker immuniteten och återställer arbetet i genitourinary systemet.

Metoder för behandling av sjukdomen

Sjukdomsbehandling innefattar nödvändigtvis användning av mediciner och fysioterapi. I det första skedet av patologin ordineras antibiotika och symtomatiska mediciner. I det försummade fallet av sjukdomen utförs en rektalmassage av körteln och terapeutisk gymnastik rekommenderas.

Ibland kommer människors recept att hjälpa till. De stöder erektilfunktionen, förhindrar utveckling av adenom och onkologi. Populär behandling av prostatit med pumpa frön. Läkande egenskaper har fräscha frön, frilagda från skalen, liksom olja som pressas ut av värk.

Fördelar med frön

Behandling av prostatit med pumpa frön visar hög effektivitet på grund av innehållet i dem av ett viktigt element för mäns hälsa - zink. Produkten inkluderar också lipider, omega-3 fettsyror, proteiner, karotenoider, vitaminer. I 50 g frön finns följande ämnen som är användbara för hankroppen:

 • proteiner - 20 mg;
 • tryptofan - 55 mg;
 • magnesium - 50 mg;
 • mangan - 75 mg;
 • fosfor - 40 mg;
 • koppar - 20 mg;
 • zink - 15 mg;
 • järn - 15 mg.

Zink aktiverar syntesen av manliga könshormoner, reglerar bildningen av proteiner och kollagenfibrer, kontrollerar bildandet av nya celler.

Fröer av pumpa har många fördelar:

 1. De absorberas lätt av kroppen och ger inte biverkningar.
 2. terapi är billig, kostnaden för solrosfrön är låg;
 3. produkten är inte bara lämplig för behandling av prostatit, men också för förebyggande av erektil dysfunktion och adenom.

Kontraindikationer för användning

Det är förbjudet att ta pumpa frön i följande patologier:

 • kronisk pankreatit
 • magsår;
 • hemorrojder;
 • hyperplasi;
 • proktit.

Om folkmedicinen används överdrivet, kan matsmältningsfunktionen förvärras och diarré kan uppstå. Hos vissa män orsakar pumpkärnor med prostatit förstoppning och ökar surheten i magen.

Hur man tar solrosfrön

Använd pumpa frön med prostatit bör inte vara längre än en vecka. Ytterligare behandling är önskvärt att avbrytas under 2 veckor, och sedan kan den återupptas.

Stekt och saltat nukleol för behandling är inte lämpliga. De gagnar inte kroppen, men kan orsaka skada. Det är bäst att äta hela nukleolen fräsch i sin helhet.

Den dagliga dosen av frön passar i en knytnäve - det är cirka 30 stycken. Denna mängd måste delas in i 3 mottagningar. Denna mängd förbrukning är tillräcklig för att förhindra sjukdomar i det genitourära systemet för män. För att ta bort symptomen på prostatit måste du använda särskilda recept baserat på en kombination av honung och frön.

Populära recept baserade på pumpa frön

Alla recept baserade på pumpafrön antar ett avslag på värmebehandling, vilket överensstämmer med reglerna för användning av honung - en produkt vars uppvärmning också är mycket oönskad.

 1. Honungskulor. 500 g av nukleolerna blandas med 200 g naturlig honung med en flytande konsistens. Den resulterande massan sätts i kylskåpet, hålles tills den förtorkar. Från den förtjockade massan rullar storleken på en druva. Varje morgon bör du lösa upp en boll. Behandlingsförloppet varar i en månad, då är det nödvändigt att avbryta i sex månader.
 2. Pumpa pulver. Friska frön torkas, males i ett pulver, som ätas 2 gånger om dagen för 1 tesked. För att kunna dricka en torr produkt, beredas en dryck: I ett glas varmt vatten löses 2 tsk honung.

Terapi av prostatit med pumpa frön med honung rekommenderas att utföras två gånger om året: en månad på våren och en - på hösten.

 1. Pumpkinemulsion. Råfrön är grundligt triturerade i en murbruk med en gradvis tillsats av vatten. Den beredda emulsionen blandas i lika delar med honung och tas av en tesked två gånger om dagen: morgon och kväll.
 2. Pumpa olja. Denna produkt kan köpas gratis i en butik eller apotek. Män rekommenderas att dricka 2 tsk mediciner före måltid 2 gånger om dagen. Oljeintag utförs 10 dagar i månaden, då är det nödvändigt att avbryta i 20 dagar. Terapeutiska kursen varar i sex månader.
 3. Oljemikroenema. En matsked pumpaolja löses i 50 ml kokt vatten. Den beredda lösningen införs i den fördröjda tarmarna. Efter proceduren ska du ligga på magen i ca 10 minuter.

Pumpa frön är mycket effektiva inte bara i kampen mot prostatit, men också med samtidiga sjukdomar. Många recensioner av män bekräftar att när de används sänker frekvensen av katarralsjukdomar, metabolism normaliserar, nervsystemet lugnar ner, koncentration av uppmärksamhet och mental effektivitet förbättras. Det bör dock komma ihåg att några nationella recept endast används som ett extra medel. Huvudterapin är att ta mediciner.

recensioner

Alexey, 52 år gammal

Någonstans hörde jag att pumpafrön är ett bra medel för att odla maskar, men jag blev mycket förvånad över att de också används för att behandla prostatit. Det visade sig att jag också var tvungen att använda detta recept. Jag gjorde ett avkok av frön, tillsatte honung till det, drack 2 matskedar 3 gånger om dagen. Under månadens behandling förbättrades tillståndet, jag går inte på toaletten så ofta som tidigare. Jag hoppas att mitt recept är användbart för någon.

Fröer av pumpa - ett riktigt bra verktyg inte bara från prostatit, men i allmänhet för att stärka kroppen. Jag vet, för att jag behandlade min man. Det viktigaste är att de måste lagas rätt. Jag rekommenderar inte frön att steka, det är bättre att äta dem i rå form. Om du gör ett pulver måste du mala frön tillsammans med skalen. Den innehåller de mest användbara ämnena.

Pumpa frön från prostatit: recept

Behandling av prostatit med pumpafrön är en av metoderna för traditionell medicin. När en man innehåller pumpafrön i hans diet med prostatit ökar han sannolikheten för en snabb återhämtning, eftersom fröerna innehåller ett stort antal användbara element. Med tanke på de många sätten att behandla denna sjukdom är det mest effektiva receptet av pumpa frön med honung.

Vad är prostatit?

Denna sjukdom är en inflammatorisk process som äger rum i prostatakörteln och åtföljs av svullnad.

Denna sjukdom är mycket vanlig. Enligt de senaste studierna påverkar denna sjukdom mer än 50% av medelålders män.

Denna sjukdom kan förekomma i två former:

Den kroniska formen karakteriseras av en ganska lång varaktighet och mindre allvarliga symptom.

Även sjukdomen klassificeras på grundval av den faktor som ledde till utvecklingen:

Huvudfunktioner

Särskilda tecken i denna sjukdom är inte för mycket. Huvud tecknen på utvecklingen av denna sjukdom:

 • Smärta i bäckenområdet
 • Problem med urinering;
 • Störningar av sexuell funktion
 • Problem med utlösning.

Funktionerna i manifestationen av symtom beror på:

 • Faserna av sjukdomen;
 • Sjukdomens längd;
 • Skador på närliggande organ
 • Livsstil.

Orsakerna till prostatit

Det finns en hel del skäl för utvecklingen av denna sjukdom. Dess utveckling kan påverkas av:

 • infektion;
 • Överträdelse av blodcirkulationen;
 • Fel sätt att leva
 • Oregelbundet sexuellt liv;
 • Försvagad immunitet;
 • Låg temperatur;
 • påkänning;
 • Hormonal misslyckande;
 • Brist på vitaminer.

Metoder för behandling

Om du hittar tecken på denna sjukdom, bör du kontakta en specialist. Detta hjälper till att snabbt upprätta en diagnos och välja den optimala behandlingen. I regel utförs behandlingen av denna sjukdom med hjälp av mediciner.

De flesta experter utser ett komplex av antibiotika och immunmodulatorer. Men valet och receptet på droger utförs endast av en specialist med hänsyn till organismens egenskaper.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Varför använda folkmetoder

De flesta specialister rekommenderar att man kombinerar traditionella behandlingsmetoder med hjälp av folkläkemedel. Med detta tillvägagångssätt kan du minska belastningen på kroppen och öka effektiviteten av behandlingen.

Det finns ganska många folkmetoder för att eliminera denna sjukdom.

Detta tillvägagångssätt kommer att uppnå maximal effekt.

Fördelar med att använda pumpa frön för män

Pumpa frön med en sjukdom som prostatit, är mycket användbara för människors hälsoinnehåll i sig användbara element:

 • Fosfor - förbättrar syntesen av könshormoner, förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan;
 • Alfa-linolensyra - minskar nivån av subkutan fettavlagring, underlättar rening av blodkärl, förbättrar ämnesomsättningen;
 • Zink - förbättrar produktionen av testosteron, förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan;
 • Arginin - fungerar som ett förebyggande medel som förhindrar utvecklingen av en malign tumör. Främjar normalisering av hormonell bakgrund.

Fördelarna med honung för mäns hälsa

Honung innehåller ett stort antal element som stärker människors hälsa. Honung är rik på:

 • Proline - stärker muskelvävnad;
 • Threonine - förbättrar kvaliteten på ämnen som är involverade i syntesen av proteiner;
 • Vitamin B6 förbättrar kvaliteten på sexuellt liv.

Dra nytta av pumpa frön med honung

Recept - pumpa frön från prostatit är mycket effektiva. De innehåller en stor mängd zink, vilket förhindrar utvecklingen av inflammation i prostatakörteln. I kombination med honung växer fördelarna med frön.

Kontraindikationer för användning

För användning av detta verktyg finns ett antal kontraindikationer. Tre frön med prostatit bör inte användas:

 • Individuell intolerans
 • gastrit;
 • Magsår
 • Duodenums ulcus.

Hur man ökar effektiviteten av behandlingen

Behandling av prostatit med pumpa frön kan göras effektivare efter enkla råd:

 • Avvisa dåliga vanor
 • Att göra sport;
 • Normalisera maten;
 • Observera regimen;
 • Ofta gå till frisk luft;
 • Frys inte.

Pumpa frön från prostatit: recept

Ett sådant folkläkemedel kan användas inte bara i terapeutiska, men också i förebyggande roll. De mest effektiva recepten:

Bollar med honung

Detta recept är ganska enkelt att förbereda. För att förbereda en sådan produkt behöver du raka pumpa frön, honung. Komponenterna måste blandas och läggas i kylskåp. Förvara dem i kylan som de behöver förtjocka, då måste blandningen nås och blinds från det små bollar. Det färdiga läkemedlet ska förvaras i kylskåp. Varje dag behöver du lösa en boll. Ansökan är 1 månad.

Honungsmix

Detta recept är den enklaste förberedelsen. Det räcker bara att blanda honung och skalade frön. Blandningen bör tillåtas att brygga på en sval plats. Du måste ta det flera gånger om dagen. Hel kurs - 1 månad.

Honungscocktail

Cocktailreceptet är extremt enkelt. För behandling med ett sådant verktyg är det nödvändigt att ta de renade pumpa frön i en tom mage och tvätta dem med varmt vatten. Preliminär i vattnet måste lösa honung. Det är nödvändigt att ta medicinen i 1 månad.

Sammanfattningsvis kan vi säga att behandlingen av prostatit med pumpafrön med honung är ganska effektiv. Detta beror på det faktum att komponenterna i dessa komponenter är användbara för den manliga kroppen av mikroelement.

Korrekt användning av denna åtgärd kommer att bidra till att bli av med prostatit och förbättra livskvaliteten.

Pumpa frön med prostatit, 5 huvudsakliga recept

Prostatit, det här är exakt den urologiska sjukdomen som de flesta män är rädda för över 35 år gammal.

Vad leder ignoreringen av problemet till?

Med den nuvarande nivån av informationsspridning kan alla lära sig att obehandlad prostatit leder till adenom och impotens och i allvarliga fall till prostatacancer.

Behandling av prostatit med pumpafrön erbjuds ofta på motsvarande platser av traditionell medicin.

Kan denna metod lindra inflammation, obehag och förbättra sexlivet eller är det en annan, otestad myt?

För att förstå detta är det nödvändigt att veta vad som orsakar prostatit och vad som behöver vidtas för att eliminera både orsaker och konsekvenser av denna patologi.

Är det möjligt att behandla prostatit med pumpa frön?

Prostatit utvecklas hos män av flera skäl. Uppkomst av sjukdomen bidrar till sexuella infektioner, stillasittande livsstil, metaboliska störningar, överkylning av bäckenorganen.

Allt detta återspeglas nödvändigtvis negativt på prostatakörtelns tillstånd, eftersom det orsakar inflammation och stagnation.

Resultatet av denna process är ett brott mot urinering, det finns smärtor, det finns en obalans i könsorganet.

Prostatit kan inte uteslutas med folkmedicin ensam, och en man måste fullt ut förstå detta.

I de första stadierna kan injiceringar förskrivas, antibakteriell och symptomatisk behandling tillämpas, ytterligare rektalmassage av prostata och ett komplex av terapeutiska gymnastiska övningar visas.

Traditionella behandlingsmetoder används som en extra terapi, men de tillåter dig ibland att förlänga sexuell aktivitet fram till slutet av livet och förhindra utseende av adenom och cancer. Därför är det inte värt att kassera farmors recept.

Pumpa frön används för att återställa manlig hälsa sedan antiken. Då kunde de inte bestämma deras komposition exakt, men alla som använde medicinen på deras grund noterade positiv dynamik.

Eliminering av inflammation och ökade metaboliska processer i prostatas vävnader under påverkan av pumpafrö förklaras av deras mest användbara komposition.

Pumpa frön innehåller i den optimala volymen ett sådant spårelement som zink, förebygger detta ämne hyperplasi, det vill säga spridningen av prostatavävnad och påverkar positivt sexuell funktion.

Fördelaktig effekt på könsorganen hos män och frön av pumpafrön, selen, magnesium, niacin.

Dessutom har de pumpa frön som används i prostatit en mild diuretisk effekt och sålunda tillåter denna behandling inte utvecklingen av stillastående fenomen.

Pumpa frön - den positiva sidan av användning för prostatit

Pumpa frön med prostatit och recept baserade på dem, som används av män, har många fördelar.

 • För det första tolereras sådan behandling lugnt av kroppen, alla seriösa kontraindikationer utesluts.
 • För det andra är det mycket billigt, eftersom pumpafrön inte hör till kategorin dyra produkter.

Användningen av pumpafrö är ett slags förebyggande av impotens och utvecklingen av adenom.

Dessutom, om recepten baserade på pumpafrö används före utvecklingen av patologiska processer i vävnaderna i prostatakörteln, är det i de flesta fall möjligt att förhindra uppkomsten av akut prostatit.

Med hjälp av pumpa frön, glöm inte att deras överdrivna användning inte heller visas, det vill säga om du äter frön med glasögon kan du störa funktionen hos andra organ.

I alla viktiga åtgärder och det är bättre om pumpa frön med prostatit gäller för vissa system.

Flera recept har utvecklats utifrån denna unika produkt och därför kommer alla männen att kunna välja det lämpligaste behandlingsalternativet för sig själva.

Recept av medicinska kompositioner baserade på pumpa frön

Det enklaste sättet att använda pumpa frön i sin rena form, det vill säga män rekommenderas att äta ca 30 frön om dagen.

Men detta alternativ är endast lämpligt som ett förebyggande verktyg för att förhindra manliga urologiska problem.

Om prostatit redan existerar, måste du använda de recept som är gjorda specifikt för restaurering av prostatavävnad och celler i prostatit.

Nästan alla medicinska substanser är koncentrerade i det orenade och inte rostade pumpafröet, därför framställs den valda kompositionen på basis av hela produkten utan förbehandling.

Bollar baserade på frön av pumpa och honung återställer inte bara prostatakörteln, utan påverkar också hela organismens tillstånd, förbättrar immuniteten och förbättrar metaboliska processer.

För att förbereda detta läkemedel kommer det att vara nödvändigt att slipa ett halv kilo färsk pumpa frön i ett pulver, varefter de blandas med 200 gram flytande honung.

Den resulterande kompositionen bör placeras i kylskåpet för förtjockning, varefter små bollar av hasselnötternas storlek framställs från den.

Ta en honung-pumpa boll rekommenderas på morgonen och måste sakta lösas upp i munnen.

Positiva förändringar män märker efter en vecka av sådan behandling, och hela kursen ska inte vara mindre än en månad.

Upprepa behandlingen med honungskulor råd om sex månader.

Från färska, torkade frön av en pumpa är det nödvändigt att förbereda ett mjöl i en mixer eller på köttkvarn.

Det resulterande torra pulvret äts före måltid med en sked 2 gånger om dagen.

Drick det med ett glas vatten med två skedar honung. Det rekommenderas att utföra sådan behandling på hösten och våren i en månad.

Det finns färdiga lösningar som finns i apoteket, till exempel, honung med pumpafrön och propolis.

Friska grönsaksfrön i skalet måste slipas i en murbruk, hälla vatten gradvis.

Den erhållna emulsionen blandas med en lika stor mängd honung i maj.

Att äta en sked av detta läkemedel rekommenderas på morgonen och kvällen.

Olja erhållen från en pumpa, har en massa användbara substanser, varav några hjälper till med prostatit och adenom.

Män kan äta två tsk smör innan de äter minst två gånger om dagen.

Den allmänna behandlingen är 10-15 dagar, upprepa det varje månad i ett halvt år.

Mikroklyschor baserade på pumpaolja.

Pumpaolja kan användas för att behandla prostatit och i mikroclyster.

En sked stor pumpaolja bör omröras i ett glas varmt kokt vatten.

Den resulterande kompositionen införs i den tidigare rengjorda ändtarmen. Efter mikroclystationen i magen måste du ligga ner i minst 10 minuter.

Microclysters kan ersättas med installation av tamponger doppade i olja. Ungefär en halv liter olja krävs för denna behandling. Efter denna behandling kan man upprepa igen efter sex månader.

Sammanfattning

Behandling av prostatit med pumpa frön hjälper till att bli av med andra problem samtidigt.

Efter sådan folkterapi förbättras minne och uppmärksamhet, förkylningar är mindre fasta, metabolism upprättas och stressmotståndet ökar.

Det är bara nödvändigt att alltid komma ihåg att folkmedicin endast används som en extra behandling.

Huvudrätten är trots allt mottagningen av väl valda farmaceutiska preparat.

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung: recept och rekommendationer för användning

Tyvärr är prostatit bekant för många män inte av hearsay: enligt statistiken står det efter 30 år att ungefär en av tre står inför detta problem.

Prostatit är en inflammation i prostatakörteln, åtföljd av obehagliga symptom, såsom brännande, klåda, en känsla av olägenhet.

Prostatit är farligt på grund av dess komplikationer: nedsatt fertilitet, problem med styrka, neurologiska störningar, skador på andra organ i det genitourära systemet. Ju tidigare behandling börjar, desto lättare och mer framgångsrik behandling kommer att vara.

Förutom traditionella läkemedel och metoder används också folk, speciellt pumpa frön med honung från prostatit.

Användbara egenskaper av honung och pumpa frön för män

I råa pumpa frön innehåller ett stort antal vitaminer, mikroelement och aminosyror som stärker och vitaliserar den manliga kroppen.

Särskilt mycket i frön av pumpa frön av följande ämnen:

 • L-arginin - En extremt användbar aminosyra för människors hälsa, som är nödvändig för att återställa hormonbalansen, hjälper till att minska fettinnehåll och bygga muskler. Arginin förhindrar inflammation i prostata och minskar människors risk för infertilitet.
 • tryptofan - En aminosyra som förbättrar humör, minskar risken för depression och nervösa sjukdomar.
 • alfa-linolensyra - accelererar ämnesomsättningen, som orsakar stimulering av hjärnans aktivitet, förbättrar muskels arbete,
 • zink - På grund av detta spårämne utvecklar män testosteron, vilket är nödvändigt för att förbättra styrkan, minska risken för infertilitet och förekomsten av inflammatoriska sjukdomar.
 • fosfor - främjar mer aktiv utsöndring av manliga könshormoner, och ökar också rörligheten och aktiviteten hos spermatozoa;
 • kalium - förbättrar koagulerbarheten av blod, stoppar inflammatoriska processer i kroppen. Dessutom har det en mild diuretisk effekt, vilket minskar sannolikheten för problem med prostata: borttagande av överskott av vätska från kroppen leder till att stagnanta fenomen försvinner.

Pumpa frön innehåller också mycket protein, förbättrar tarmarnas arbete, tack vare det höga magnesiuminnehållet, har de en positiv effekt på hjärtat och även reducerar kolesterol. Honung har också länge varit känd för sina olika användbara egenskaper och ämnen.

Särskild påverkan på människors hälsa:

 • treonin - En aminosyra som är nödvändig för korrekt konstruktion av muskler, förstärkning av muskelfibrer. Det har också en antidepressiv effekt som stimulerar utseendet på neurala anslutningar.
 • vitaminer i grupp B - minska risken för nervösa sjukdomar, bristen på dessa vitaminer kan leda till försämring av styrkan.

Både pumpa frön och honung innehåller ämnen som är nödvändiga för prostatakörteln, och i kombination ger de en enorm effekt.

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung: ett recept

Recept för beredning av läkemedlet är mycket enkla. Först och främst måste du hämta kvalitetsingredienser.

Pumpa frön ska vara stora, rena, inte fuktiga och inte över torkade, utan mögel och obehaglig lukt.

I princip kan de lätt köpas på marknaden eller ens skördas av dig själv, välja frön från mogna pumpor och torka dem (utan att exponera för värme!). Ett obligatoriskt krav är frånvaron av värmebehandling. Stekt frön för receptet är inte lämpliga.

Naturligtvis behöver vi bara frökärnor - de oraffinerade frön måste rengöras. Honung kan tas som allra viktigaste, det bör vara friskt och naturligt, utan tillsatser. Det finns flera matlagningsrecept.

Pumpa-honungskulor

För att göra bollar måste du ta ett halvt kilo skalade pumpafrön och ett glas tjockt (men inte kandiserat!) Älskling.

Nukleolerna ska krossas i en kaffekvarn eller slipas i köttkvarn, kombinera markmassan med honung och blanda väl.

Den resulterande blandningen för förtjockning kyles (tillräckligt för att lägga den i kylskåp i en timme), och sedan bildar händer små bollar (ungefär en och en halv centimeter i diameter).

De resulterande bollarna lagras bäst i kylskåpet. På morgonen före frukost måste du lösa en boll, och inom en vecka kommer det att märkas förbättringar.

Pumpkinemulsion

Emulsion är en "nyckfull" medicin, med långvarig lagring som förlorar dess effekt, och det ska ske minst en gång var tredje dag (och helst dagligen).

Detta kommer att kräva mjöl från pumpkärnor och flytande honung. Mjölet sättes en liten mängd vatten, och sedan den resulterande blandningen i en proportion 1: 1 (t ex en matsked av båda) blandas noggrant med honung.

Ta också innan måltider två gånger om dagen, förvaras i kylskåp.

Pumpa-honung pasta

För detta recept behöver du ett pund av skalade skinn av frön som behöver slipa i en köttkvarn och blanda med flytande honung (det behöver 400 gram).

Blandningen omrörs noggrant och tas två gånger om dagen (vanligtvis på morgonen och på kvällen) innan man äter en tesked.

Du måste också lagra pastaen i kylskåpet.

Mjöl från pumpkärnor

Torkade kärnor av pumpafrön mals i en kaffekvarn så fint som möjligt, nästan till mjölstillståndet.

Morgon och kväll före en måltid måste du äta en tesked av denna "mjöl" med ett glas "honey" varmt vatten (vattnet sätta två teskedar honung och blanda). Förberedd "mjöl" lagras bäst i en glasbehållare.

Hur man förbereder ett läkemedel med valnötter?

Förutom pumpa frön, sedan gamla tider, har nötter använts för att förbättra maskulin hälsa. Särskilt känd (och finns) för sina egenskaper valnöt: den innehåller en stor mängd av vitamin E och zink, som ökar manlig fertilitet, förbättra blodcirkulationen och för att minska risken för uppkomst av inflammation i prostata och prostatatumörer (adenom).

För att framställa de hjälp av valnötter tas i lika proportioner skalade pumpafrön, valnötter nukleolerna och flytande honung.

Pumpa frön och nötter krossas i köttkvarn och blandas sedan med honung. För att uppnå terapeutisk effekt konsumeras den erhållna massan dagligen tre gånger om dagen (men inte längre än en månad) med en tesked före måltiderna.

Behandlingstid

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Självberedda läkemedel kan användas tillsammans med traditionella droger som köpts i apotek för behandling av prostatit. Mottagning sker av kurser.

Om läkemedlet valdes bollar, då krävs för behandling av prostatit en kursperiod på en månad, sex månader efter behandlingen ska upprepas.

För förebyggande av prostatit bör månadskursen utföras årligen. Behandling med pumpa-honungspasta utförs två gånger om året, en kurs tar tre till fyra veckor. Mjöl från pumpkärnor ska tas en halv till två månader, liksom varje halvår.

Kontraindikationer för användning

Folk recept är bra eftersom de praktiskt taget inte har kontraindikationer: oftast är den enda begränsningen av att ta sådana mediciner den individuella intoleransen hos komponenterna i dem.

Användningen av en beredning innehållande pumpa frön och honung är kontraindicerad när:

 • gastrointestinala sjukdomar, såsom gastrit eller magsår, särskilt i den akuta fasen: på grund av den höga fetthalten i pumpafrön är fortfarande tung mat, och det är inte nödvändigt att ladda dem sjuka mage;
 • allergier mot honung;
 • individuell intolerans av komponenterna.

Dessutom bör man inte engagera sig i sådan behandling för dem som försöker gå ner i vikt: både pumpa frön och honung är mycket höga i kalorier, så att 100 gram medicin kommer att ge nästan 500 kilokalorier.

recensioner

Och det här är inte förvånande - trots allt har de användbara egenskaperna hos dessa produkter varit kända under lång tid och bekräftas inte bara av mänens svar, men också av många studier.

Liksom någon sjukdom är prostatit lättare att förebygga än att bota.

För att förebygga, måste du flytta mer, försöka leda ett helt sexuellt liv, äta rätt och mångsidigt, se till att kosten innehåller alla vitaminer och mineraler, var mättad med proteiner och vegetabiliska fetter.

Användbar video

Hur använder man pumpa frön med honung från prostatit? Recept i videon:

Användningen av folkmedicin som använder frön, nötter, honung bidrar också till att förebygga problem med människors hälsa.

Men om plötsligt det fanns vissa problem, dysfunktion, smärta eller sveda när man kissar, inte tolererar självmedicinera eller hoppas att "själv pass", är det nödvändigt att vända sig till urolog så snart som möjligt.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Pumpa frön med honung för män: komposition, indikationer för användning och kontraindikationer

Pumpa frön med honung för män är erkända som folkemedicin för behandling av kroniska sjukdomar, vars effektivitet tillåter användning av denna behandlingsmetod i traditionell medicin. En rik komposition av pumpafrön med högt innehåll av biologiskt aktiva substanser leder till att vitaminer, mikrodelar, aminosyror i kroppen återfylls.

Kompositionen av pumpafrön representeras av följande ämnen:

 • vitaminer (betakaroten, tiamin, riboflavin, vitamin PP, pyridoxin, pantotensyra, askorbinsyra, vitamin B9, tokoferol, fyllokinon);
 • makrodelar (kalium, kalcium, magnesium, natrium, fosfor);
 • mikroelement (järn, mangan, koppar, selen, zink);
 • organiska syror (arginin, linolsyra, folsyra, linolsyra);
 • fettsyror (omega 3, omega 6).

Den terapeutiska effekten förbättras genom att blanda pumpafrön med biprodukter (honung, propolis). Läkare föreskriver en populär behandlingsmetod, både för män och kvinnor, för att eliminera akuta symptom på sjukdomen och förhindra deras utveckling.

Sammansättningen av honung representeras av följande komponenter:

 • socker (sackaros, glukos, fruktos, maltos);
 • mineralämnen (kalium, fosfor, kalcium, svavel, natrium, magnesium, klor);
 • vitaminer (vitamin A, C, D, E, tiamin, riboflavin, niacin, kolin, pantotensyra, pyridoxin, folacin, biotin, cyanokobalamin);
 • organiska syror (oljig, oxalsyra, ättiksyra, myrsyra, citronsyra, glukonsyra, mjölksyra, maleinsyra);
 • phytoncides (tanniner, juglon, avenatsin, floridzin, pinosulfan);
 • hormoner (acetylkolin);
 • enzymer (fosfatas, glukosoxidas, diastas, invertas, katalas).

En fördelaktig effekt på manlig honung och pumpafrön är en positiv effekt på prostatavävnad, en förbättring av hematopoiesen och stimulering av intracellulära metaboliska processer. Regelbunden användning av frön och honung minskar risken för inflammatoriska sjukdomar i prostata, ökar styrkan, stimulerar immunitet.

Indikationer för användning av pumpa frön med honung för män inkluderar följande problem i kroppen:

 • nedsatt matsmältning
 • dysfunktion av gallgångarna;
 • brott mot utflödet av gallan
 • prostata sjukdom;
 • minskad libido;
 • minskad styrka, manlig styrka;
 • infertilitet;
 • störning av enzymproduktion;
 • venös trängsel i bäckenorganen.

Pumpa frön minskar surheten i magsaften, används vid behandling av gastrit, esofagit. I gastroesofageal refluxsjukdom har en lugnande effekt på det irriterade slemhinnan i den nedre delen av matstrupen.

Akuta inflammatoriska sjukdomar i gallblåsan uppstår lättare om kosten lägga pumpafrön, choleretic effekt som återflödet av galla, förhindrar stagnation och utveckling av hepatit.

Kontraindikationer för pumpafrön och honung inkluderar individuell intolerans, ökad allergisk känslighet mot bioaktiva komponenter av aktiva substanser.

Skadorna av honung tillämpas endast på personer med ökat allergiskt tillstånd i kroppen, som är sensibiliserade för propolis eller royal gelé i form av urtikaria, kliande, brännande av huden.

Pumpa frön med honung från prostatit: hur man behandlar, hur man använder och förhindrar

Pumpafrön med honung från prostatit är mångsidiga metod för terapi av prostatasjukdomar, den terapeutiska effekt som uppnås genom rening av toxiner prostata parenkym bakterier cellåtervinningseffektiviteten. Förbättring av mikrokapillärcirkulationen leder till eliminering av obehagliga symtom på sjukdomen, minskning av prostatakörtets ödem.

Vägen för konsumtion beror på personliga preferenser, pumpa frön med honung från prostatit kan användas oförändrat högst 60 g per dag. Utan behandling är fröarnas helande egenskaper mest uttalade, de absorberas bättre i tarmarna, de berikar kosten med cellulosa. Blandningen, mald till ett homogent tillstånd, sättes till maten eller används som en efterrätt för te.

Pulvret läggs till sallader, varma andra kurser eller mellanmål. Pumpa olja är lämplig för att klä grönsaker, lägger till kalla rätter. På en lätt eftermiddag snack pumpa frön kommer att vara relevant, högt kaloriinnehåll återställer energibalansen i kroppen, fyller energi till nästa måltid.

Behandlingsregimen för prostatit baseras på att äta pumpafrön med honung på bakgrund av specifika läkemedel. Frön har en uttalad härdande effekt, men för att eliminera akuta symptom eller progression av dystrofa förändringar i kronisk patologi är deras verkan inte tillräcklig.

Användning på bakgrunden av att ta de viktigaste drogerna minskar risken för biverkningar av kemiska föreningar, ger en skyddande effekt på inre organ och vävnader. På dagen för en man med en skarp kurs av prostatit bör ät 60 frön blandade med 3 matskedar honung för 2 matskedar av blandningen tre gånger om dagen, varaktigheten av kursen till sex månader.

Användningen av pumpa frön för förebyggande av prostatit med honung minskar frekvensen av utveckling av exacerbationer av kronisk kurs upp till en gång per år. I detta fall uttrycks symtomen måttligt, utan att exacerbationer uppträder. Aktiva substanser ökar kroppens motstånd, stimulerar lokal immunitet för prostataceller, ökar syntesen av cytokiner av den antiinflammatoriska profilen.

Behandling med pumpa frön med honung: recept, recensioner

Behandling med pumpa frön med honung leder till positiva resultat med långvarig användning. Den folkliga behandlingsmetoden avlägsnar inflammation i de inre organen, inklusive prostata, urogenitala kanaler.

För att börja mottagande för behandling av sjukdom följer efter att den behandlande läkaren har utsett grundförberedelsen, ökar behandlingen av läkemedel med en kombination av medicamentbehandling med nationella metoder.

Recept för att laga pumpa frön med honung:

 • Pumpa-honungskulor, från 60 till 80 kärnor av raka pumpafrön mals till ett pulvertillstånd, då tillsätts 8 teskedar honung och placeras i kylskåp. Kallblandning med en tesked rullad i små bollar, förvaras i kylskåpet.
 • Pumpa-honung pasta, rostade frön mals i en kvarn tills den är enhetlig volym av approximativt 150 g, tillsätt sedan 5 matskedar honung, en matsked pumpa olja, varefter blandningen placerades på en långsam brand och blandas grundligt. Efter kylning behåll pastaen på ett kallt mörkt ställe.
 • Pulver från pumpkärnor, råa pumpafrön rengörs, rätt mängd males i pulver tills fullständig homogenitet. Du kan lägga till jordnötter, kanel, sesam.
 • Honungscocktail kokta på vatten eller mjölk, 4 matskedar honung blandat med 250 ml vätska över låg värme, efter att ha erhållit den nödvändiga densiteten, citron, bär eller bitar av frukt tillsätts.

Recensioner efter behandlingen med pumpa frön med honung är positiva, om patienten överensstämmer med regelbunden användning och kursens varaktighet. Män märker en ökning av styrkan, en minskning av symtomen på akut prostatit, återställandet av urineringshandlingen. Kvinnor fokuserar på att förbättra matsmältningen, stoppa symtomen på dyspepsi, förbättra hudfärgen.

Med långvarig användning ökar kroppens allmänna motstånd mot faktorer med yttre aggression, frekvensen av katarralsjukdomar minskar under hela året. Behandling med pumpa frön med honung kan göras under graviditet och amning utan risk för barnets hälsa. Frö barn utses från 5 år till 20 kärnor per dag för att förbättra immunitet, övergripande hälsofrämjande.