Huvud
Förebyggande

Pumpa frön med prostatit

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung är en av de äldsta urologiska teknikerna. Många århundraden sedan, före bildandet av moderna syntetiska antibakteriella och antiinflammatoriska läkemedel, Aesculapius vet om helande egenskaper pumpafrön kärnor i kombination med honung.

I de flesta fall användes denna metod för kroniska varianter av sjukdomen, men den är också användbar för varje lesion i prostatakörteln, det vill säga prostatit eller hyperplasi.

Sammansättning och verkningsmekanism

Hela hemligheten av hälsopåverkan av pumpa på kroppen är dold i den rika kompositionen av dess frön.

De är en behållare för följande naturliga komponenter:

 1. L-arginin. En representant för essentiella aminosyror, som har en bra antiinflammatorisk effekt på den drabbade körteln. Det har också anti-tumöregenskaper och accelererar processen med fettuppdelning med bildandet av energi och vatten. Stimulerar tillväxten av muskelmassa, så det ingår ofta i sportnäringen hos professionella idrottare.
 2. Alfa-linolensyra fettsyra. Förhindrar deponering av kolesterol på blodkärlens väggar. Perfekt lämpad för förebyggande av hjärt-kärlsjukdomar och normaliserar blodcirkulationen i små kapillärer i prostata.
 3. Zink. En av huvudingredienserna som gör behandlingen av prostatitpumpa frön med honung verkligen effektiv. Främjar omvandlingen av den inaktiva spermien till sin mogna form och ger den nödvändiga rörligheten. Dessutom spelar den en viktig roll i processen att producera manliga könshormoner.
 4. Vitaminer K, E är antioxidanter och har skyddande effekter på alla celler i kroppen, vilket skyddar dem mot lipidperoxidering.
 5. Delta-7-serin. Detta är ett relativt nytt element, som bara nu kan hittas i kärnorna av pumpafrön. Har antiinflammatorisk och regenerativ effekt på prostataceller. Slappna av urinvägens jämna muskler, vilket gör det lättare att urinera.

Tack vare denna rika komposition är behandlingen av kronisk prostatit med pumpa frön med honung ett mycket bra komplement till den grundläggande behandlingen och leder till följande resultat:

 • Normalisering av urinering;
 • Förstärkning av prostatakörtlarna
 • Förnyelse av korrekt utsöndring av prostata;
 • En liten minskning av inflammationens fokus
 • Aktivering av sexuell lust;
 • Allmän förstärkningseffekt.

Hur använder man frön korrekt?

Traditionell medicin har alltid varit känd för sin enkelhet och tillgänglighet. Så receptet för detta läkemedel är väldigt enkelt.

Det finns 3 olika versioner av beredningen av pumpa frön för behandling av inflammation i prostatakörteln...

 1. Polylogrammet av frön ska spolas tillbaka i köttkvarn och häll det resulterande pulvret 200 g honung. Denna blandning måste läggas i kylskåpet i några minuter, så att den tjocknar. Efter det är det nödvändigt att bilda bollar i storleken 1-2 cm från den resulterande pastaen. De tas in med 1 bit 30 minuter före frukost 1 gång per dag. Det är också önskvärt att lagra de återstående "pillerna" i kylskåpet. Efter att ha använt alla bollarna, ta en paus på 1 år. Först efter en så lång paus kommer det att vara möjligt att upprepa behandlingen.
 2. 0,5 kg frön bör torkas bra, men inte stekt. Använd sedan en kvarn för att slipa till ett pulver. Det är viktigt att skalet före slipning inte avlägsnas från kärnorna. Därefter siktas en sådan massa genom en sikt. Varje dag rekommenderas att du dricker 1 msk pulver före varje måltid, med ett glas varmt vatten och honung. Behandlingsförloppet är 3 månader.
 3. Inom 2-3 månader, äta 20 rengjorda pumpkärnor 3 gånger om dagen i 30 minuter före frukost, lunch och middag.

För att förbättra den helande effekten är det också nödvändigt att uppfylla vissa speciella villkor:


 • Anslut till en adekvat diet med begränsningen av livsmedel rik på animaliska fetter (fläsk, lamm). Öka antalet grönsaker och frukter i kosten.
 • Helt helt från att röka och dricka alkohol;
 • Att genomföra fysiska övningar (springar, simmerar, går, squats);
 • Ha kön regelbundet.

Biverkningar och kontraindikationer

Eftersom ett sådant läkemedel är helt naturligt finns det nästan inga biverkningar. I vissa fall observerades emellertid mild illamående och förändringar i smakupplevelser hos vissa patienter när de äter pumpafrön med honung.

Kontraindikationer för användning av ett sådant läkemedel kan vara:

 • Överkänslighet mot honung eller andra beståndsdelar i produkten;
 • Diabetes mellitus;
 • gastrit;
 • Magsår eller 12 duodenalsår.

slutsats

Behandling av manlig prostatit med pumpa frön med honung är mycket ovanligt, men detta är inte mindre effektivt sätt att bota inflammation i prostatakörteln. Lita inte på honom som en panacea.

Använd endast denna produkt efter samråd med en läkare och som en del av en omfattande behandling. Utan grundläggande beredningar kan du äta pumpafrön åtminstone i ton, men det förväntade resultatet kommer inte att uppnås.

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung: recept och rekommendationer för användning

Tyvärr är prostatit bekant för många män inte av hearsay: enligt statistiken står det efter 30 år att ungefär en av tre står inför detta problem.

Prostatit är en inflammation i prostatakörteln, åtföljd av obehagliga symptom, såsom brännande, klåda, en känsla av olägenhet.

Prostatit är farligt på grund av dess komplikationer: nedsatt fertilitet, problem med styrka, neurologiska störningar, skador på andra organ i det genitourära systemet. Ju tidigare behandling börjar, desto lättare och mer framgångsrik behandling kommer att vara.

Förutom traditionella läkemedel och metoder används också folk, speciellt pumpa frön med honung från prostatit.

Användbara egenskaper av honung och pumpa frön för män

I råa pumpa frön innehåller ett stort antal vitaminer, mikroelement och aminosyror som stärker och vitaliserar den manliga kroppen.

Särskilt mycket i frön av pumpa frön av följande ämnen:

 • L-arginin - En extremt användbar aminosyra för människors hälsa, som är nödvändig för att återställa hormonbalansen, hjälper till att minska fettinnehåll och bygga muskler. Arginin förhindrar inflammation i prostata och minskar människors risk för infertilitet.
 • tryptofan - En aminosyra som förbättrar humör, minskar risken för depression och nervösa sjukdomar.
 • alfa-linolensyra - accelererar ämnesomsättningen, som orsakar stimulering av hjärnans aktivitet, förbättrar muskels arbete,
 • zink - På grund av detta spårämne utvecklar män testosteron, vilket är nödvändigt för att förbättra styrkan, minska risken för infertilitet och förekomsten av inflammatoriska sjukdomar.
 • fosfor - främjar mer aktiv utsöndring av manliga könshormoner, och ökar också rörligheten och aktiviteten hos spermatozoa;
 • kalium - förbättrar koagulerbarheten av blod, stoppar inflammatoriska processer i kroppen. Dessutom har det en mild diuretisk effekt, vilket minskar sannolikheten för problem med prostata: borttagande av överskott av vätska från kroppen leder till att stagnanta fenomen försvinner.

Pumpa frön innehåller också mycket protein, förbättrar tarmarnas arbete, tack vare det höga magnesiuminnehållet, har de en positiv effekt på hjärtat och även reducerar kolesterol. Honung har också länge varit känd för sina olika användbara egenskaper och ämnen.

Särskild påverkan på människors hälsa:

 • treonin - En aminosyra som är nödvändig för korrekt konstruktion av muskler, förstärkning av muskelfibrer. Det har också en antidepressiv effekt som stimulerar utseendet på neurala anslutningar.
 • vitaminer i grupp B - minska risken för nervösa sjukdomar, bristen på dessa vitaminer kan leda till försämring av styrkan.

Både pumpa frön och honung innehåller ämnen som är nödvändiga för prostatakörteln, och i kombination ger de en enorm effekt.

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung: ett recept

Recept för beredning av läkemedlet är mycket enkla. Först och främst måste du hämta kvalitetsingredienser.

Pumpa frön ska vara stora, rena, inte fuktiga och inte över torkade, utan mögel och obehaglig lukt.

I princip kan de lätt köpas på marknaden eller ens skördas av dig själv, välja frön från mogna pumpor och torka dem (utan att exponera för värme!). Ett obligatoriskt krav är frånvaron av värmebehandling. Stekt frön för receptet är inte lämpliga.

Naturligtvis behöver vi bara frökärnor - de oraffinerade frön måste rengöras. Honung kan tas som allra viktigaste, det bör vara friskt och naturligt, utan tillsatser. Det finns flera matlagningsrecept.

Pumpa-honungskulor

För att göra bollar måste du ta ett halvt kilo skalade pumpafrön och ett glas tjockt (men inte kandiserat!) Älskling.

Nukleolerna ska krossas i en kaffekvarn eller slipas i köttkvarn, kombinera markmassan med honung och blanda väl.

Den resulterande blandningen för förtjockning kyles (tillräckligt för att lägga den i kylskåp i en timme), och sedan bildar händer små bollar (ungefär en och en halv centimeter i diameter).

De resulterande bollarna lagras bäst i kylskåpet. På morgonen före frukost måste du lösa en boll, och inom en vecka kommer det att märkas förbättringar.

Pumpkinemulsion

Emulsion är en "nyckfull" medicin, med långvarig lagring som förlorar dess effekt, och det ska ske minst en gång var tredje dag (och helst dagligen).

Detta kommer att kräva mjöl från pumpkärnor och flytande honung. Mjölet sättes en liten mängd vatten, och sedan den resulterande blandningen i en proportion 1: 1 (t ex en matsked av båda) blandas noggrant med honung.

Ta också innan måltider två gånger om dagen, förvaras i kylskåp.

Pumpa-honung pasta

För detta recept behöver du ett pund av skalade skinn av frön som behöver slipa i en köttkvarn och blanda med flytande honung (det behöver 400 gram).

Blandningen omrörs noggrant och tas två gånger om dagen (vanligtvis på morgonen och på kvällen) innan man äter en tesked.

Du måste också lagra pastaen i kylskåpet.

Mjöl från pumpkärnor

Torkade kärnor av pumpafrön mals i en kaffekvarn så fint som möjligt, nästan till mjölstillståndet.

Morgon och kväll före en måltid måste du äta en tesked av denna "mjöl" med ett glas "honey" varmt vatten (vattnet sätta två teskedar honung och blanda). Förberedd "mjöl" lagras bäst i en glasbehållare.

Hur man förbereder ett läkemedel med valnötter?

Förutom pumpa frön, sedan gamla tider, har nötter använts för att förbättra maskulin hälsa. Särskilt känd (och finns) för sina egenskaper valnöt: den innehåller en stor mängd av vitamin E och zink, som ökar manlig fertilitet, förbättra blodcirkulationen och för att minska risken för uppkomst av inflammation i prostata och prostatatumörer (adenom).

För att framställa de hjälp av valnötter tas i lika proportioner skalade pumpafrön, valnötter nukleolerna och flytande honung.

Pumpa frön och nötter krossas i köttkvarn och blandas sedan med honung. För att uppnå terapeutisk effekt konsumeras den erhållna massan dagligen tre gånger om dagen (men inte längre än en månad) med en tesked före måltiderna.

Behandlingstid

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Självberedda läkemedel kan användas tillsammans med traditionella droger som köpts i apotek för behandling av prostatit. Mottagning sker av kurser.

Om läkemedlet valdes bollar, då krävs för behandling av prostatit en kursperiod på en månad, sex månader efter behandlingen ska upprepas.

För förebyggande av prostatit bör månadskursen utföras årligen. Behandling med pumpa-honungspasta utförs två gånger om året, en kurs tar tre till fyra veckor. Mjöl från pumpkärnor ska tas en halv till två månader, liksom varje halvår.

Kontraindikationer för användning

Folk recept är bra eftersom de praktiskt taget inte har kontraindikationer: oftast är den enda begränsningen av att ta sådana mediciner den individuella intoleransen hos komponenterna i dem.

Användningen av en beredning innehållande pumpa frön och honung är kontraindicerad när:

 • gastrointestinala sjukdomar, såsom gastrit eller magsår, särskilt i den akuta fasen: på grund av den höga fetthalten i pumpafrön är fortfarande tung mat, och det är inte nödvändigt att ladda dem sjuka mage;
 • allergier mot honung;
 • individuell intolerans av komponenterna.

Dessutom bör man inte engagera sig i sådan behandling för dem som försöker gå ner i vikt: både pumpa frön och honung är mycket höga i kalorier, så att 100 gram medicin kommer att ge nästan 500 kilokalorier.

recensioner

Och det här är inte förvånande - trots allt har de användbara egenskaperna hos dessa produkter varit kända under lång tid och bekräftas inte bara av mänens svar, men också av många studier.

Liksom någon sjukdom är prostatit lättare att förebygga än att bota.

För att förebygga, måste du flytta mer, försöka leda ett helt sexuellt liv, äta rätt och mångsidigt, se till att kosten innehåller alla vitaminer och mineraler, var mättad med proteiner och vegetabiliska fetter.

Användbar video

Hur använder man pumpa frön med honung från prostatit? Recept i videon:

Användningen av folkmedicin som använder frön, nötter, honung bidrar också till att förebygga problem med människors hälsa.

Men om plötsligt det fanns vissa problem, dysfunktion, smärta eller sveda när man kissar, inte tolererar självmedicinera eller hoppas att "själv pass", är det nödvändigt att vända sig till urolog så snart som möjligt.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Pumpa frön med honung för män: komposition, indikationer för användning och kontraindikationer

Pumpa frön med honung för män är erkända som folkemedicin för behandling av kroniska sjukdomar, vars effektivitet tillåter användning av denna behandlingsmetod i traditionell medicin. En rik komposition av pumpafrön med högt innehåll av biologiskt aktiva substanser leder till att vitaminer, mikrodelar, aminosyror i kroppen återfylls.

Kompositionen av pumpafrön representeras av följande ämnen:

 • vitaminer (betakaroten, tiamin, riboflavin, vitamin PP, pyridoxin, pantotensyra, askorbinsyra, vitamin B9, tokoferol, fyllokinon);
 • makrodelar (kalium, kalcium, magnesium, natrium, fosfor);
 • mikroelement (järn, mangan, koppar, selen, zink);
 • organiska syror (arginin, linolsyra, folsyra, linolsyra);
 • fettsyror (omega 3, omega 6).

Den terapeutiska effekten förbättras genom att blanda pumpafrön med biprodukter (honung, propolis). Läkare föreskriver en populär behandlingsmetod, både för män och kvinnor, för att eliminera akuta symptom på sjukdomen och förhindra deras utveckling.

Sammansättningen av honung representeras av följande komponenter:

 • socker (sackaros, glukos, fruktos, maltos);
 • mineralämnen (kalium, fosfor, kalcium, svavel, natrium, magnesium, klor);
 • vitaminer (vitamin A, C, D, E, tiamin, riboflavin, niacin, kolin, pantotensyra, pyridoxin, folacin, biotin, cyanokobalamin);
 • organiska syror (oljig, oxalsyra, ättiksyra, myrsyra, citronsyra, glukonsyra, mjölksyra, maleinsyra);
 • phytoncides (tanniner, juglon, avenatsin, floridzin, pinosulfan);
 • hormoner (acetylkolin);
 • enzymer (fosfatas, glukosoxidas, diastas, invertas, katalas).

En fördelaktig effekt på manlig honung och pumpafrön är en positiv effekt på prostatavävnad, en förbättring av hematopoiesen och stimulering av intracellulära metaboliska processer. Regelbunden användning av frön och honung minskar risken för inflammatoriska sjukdomar i prostata, ökar styrkan, stimulerar immunitet.

Indikationer för användning av pumpa frön med honung för män inkluderar följande problem i kroppen:

 • nedsatt matsmältning
 • dysfunktion av gallgångarna;
 • brott mot utflödet av gallan
 • prostata sjukdom;
 • minskad libido;
 • minskad styrka, manlig styrka;
 • infertilitet;
 • störning av enzymproduktion;
 • venös trängsel i bäckenorganen.

Pumpa frön minskar surheten i magsaften, används vid behandling av gastrit, esofagit. I gastroesofageal refluxsjukdom har en lugnande effekt på det irriterade slemhinnan i den nedre delen av matstrupen.

Akuta inflammatoriska sjukdomar i gallblåsan uppstår lättare om kosten lägga pumpafrön, choleretic effekt som återflödet av galla, förhindrar stagnation och utveckling av hepatit.

Kontraindikationer för pumpafrön och honung inkluderar individuell intolerans, ökad allergisk känslighet mot bioaktiva komponenter av aktiva substanser.

Skadorna av honung tillämpas endast på personer med ökat allergiskt tillstånd i kroppen, som är sensibiliserade för propolis eller royal gelé i form av urtikaria, kliande, brännande av huden.

Pumpa frön med honung från prostatit: hur man behandlar, hur man använder och förhindrar

Pumpafrön med honung från prostatit är mångsidiga metod för terapi av prostatasjukdomar, den terapeutiska effekt som uppnås genom rening av toxiner prostata parenkym bakterier cellåtervinningseffektiviteten. Förbättring av mikrokapillärcirkulationen leder till eliminering av obehagliga symtom på sjukdomen, minskning av prostatakörtets ödem.

Vägen för konsumtion beror på personliga preferenser, pumpa frön med honung från prostatit kan användas oförändrat högst 60 g per dag. Utan behandling är fröarnas helande egenskaper mest uttalade, de absorberas bättre i tarmarna, de berikar kosten med cellulosa. Blandningen, mald till ett homogent tillstånd, sättes till maten eller används som en efterrätt för te.

Pulvret läggs till sallader, varma andra kurser eller mellanmål. Pumpa olja är lämplig för att klä grönsaker, lägger till kalla rätter. På en lätt eftermiddag snack pumpa frön kommer att vara relevant, högt kaloriinnehåll återställer energibalansen i kroppen, fyller energi till nästa måltid.

Behandlingsregimen för prostatit baseras på att äta pumpafrön med honung på bakgrund av specifika läkemedel. Frön har en uttalad härdande effekt, men för att eliminera akuta symptom eller progression av dystrofa förändringar i kronisk patologi är deras verkan inte tillräcklig.

Användning på bakgrunden av att ta de viktigaste drogerna minskar risken för biverkningar av kemiska föreningar, ger en skyddande effekt på inre organ och vävnader. På dagen för en man med en skarp kurs av prostatit bör ät 60 frön blandade med 3 matskedar honung för 2 matskedar av blandningen tre gånger om dagen, varaktigheten av kursen till sex månader.

Användningen av pumpa frön för förebyggande av prostatit med honung minskar frekvensen av utveckling av exacerbationer av kronisk kurs upp till en gång per år. I detta fall uttrycks symtomen måttligt, utan att exacerbationer uppträder. Aktiva substanser ökar kroppens motstånd, stimulerar lokal immunitet för prostataceller, ökar syntesen av cytokiner av den antiinflammatoriska profilen.

Behandling med pumpa frön med honung: recept, recensioner

Behandling med pumpa frön med honung leder till positiva resultat med långvarig användning. Den folkliga behandlingsmetoden avlägsnar inflammation i de inre organen, inklusive prostata, urogenitala kanaler.

För att börja mottagande för behandling av sjukdom följer efter att den behandlande läkaren har utsett grundförberedelsen, ökar behandlingen av läkemedel med en kombination av medicamentbehandling med nationella metoder.

Recept för att laga pumpa frön med honung:

 • Pumpa-honungskulor, från 60 till 80 kärnor av raka pumpafrön mals till ett pulvertillstånd, då tillsätts 8 teskedar honung och placeras i kylskåp. Kallblandning med en tesked rullad i små bollar, förvaras i kylskåpet.
 • Pumpa-honung pasta, rostade frön mals i en kvarn tills den är enhetlig volym av approximativt 150 g, tillsätt sedan 5 matskedar honung, en matsked pumpa olja, varefter blandningen placerades på en långsam brand och blandas grundligt. Efter kylning behåll pastaen på ett kallt mörkt ställe.
 • Pulver från pumpkärnor, råa pumpafrön rengörs, rätt mängd males i pulver tills fullständig homogenitet. Du kan lägga till jordnötter, kanel, sesam.
 • Honungscocktail kokta på vatten eller mjölk, 4 matskedar honung blandat med 250 ml vätska över låg värme, efter att ha erhållit den nödvändiga densiteten, citron, bär eller bitar av frukt tillsätts.

Recensioner efter behandlingen med pumpa frön med honung är positiva, om patienten överensstämmer med regelbunden användning och kursens varaktighet. Män märker en ökning av styrkan, en minskning av symtomen på akut prostatit, återställandet av urineringshandlingen. Kvinnor fokuserar på att förbättra matsmältningen, stoppa symtomen på dyspepsi, förbättra hudfärgen.

Med långvarig användning ökar kroppens allmänna motstånd mot faktorer med yttre aggression, frekvensen av katarralsjukdomar minskar under hela året. Behandling med pumpa frön med honung kan göras under graviditet och amning utan risk för barnets hälsa. Frö barn utses från 5 år till 20 kärnor per dag för att förbättra immunitet, övergripande hälsofrämjande.

Pumpa frön från prostatit: recept

Behandling av prostatit med pumpafrön är en av metoderna för traditionell medicin. När en man innehåller pumpafrön i hans diet med prostatit ökar han sannolikheten för en snabb återhämtning, eftersom fröerna innehåller ett stort antal användbara element. Med tanke på de många sätten att behandla denna sjukdom är det mest effektiva receptet av pumpa frön med honung.

Vad är prostatit?

Denna sjukdom är en inflammatorisk process som äger rum i prostatakörteln och åtföljs av svullnad.

Denna sjukdom är mycket vanlig. Enligt de senaste studierna påverkar denna sjukdom mer än 50% av medelålders män.

Denna sjukdom kan förekomma i två former:

Den kroniska formen karakteriseras av en ganska lång varaktighet och mindre allvarliga symptom.

Även sjukdomen klassificeras på grundval av den faktor som ledde till utvecklingen:

Huvudfunktioner

Särskilda tecken i denna sjukdom är inte för mycket. Huvud tecknen på utvecklingen av denna sjukdom:

 • Smärta i bäckenområdet
 • Problem med urinering;
 • Störningar av sexuell funktion
 • Problem med utlösning.

Funktionerna i manifestationen av symtom beror på:

 • Faserna av sjukdomen;
 • Sjukdomens längd;
 • Skador på närliggande organ
 • Livsstil.

Orsakerna till prostatit

Det finns en hel del skäl för utvecklingen av denna sjukdom. Dess utveckling kan påverkas av:

 • infektion;
 • Överträdelse av blodcirkulationen;
 • Fel sätt att leva
 • Oregelbundet sexuellt liv;
 • Försvagad immunitet;
 • Låg temperatur;
 • påkänning;
 • Hormonal misslyckande;
 • Brist på vitaminer.

Metoder för behandling

Om du hittar tecken på denna sjukdom, bör du kontakta en specialist. Detta hjälper till att snabbt upprätta en diagnos och välja den optimala behandlingen. I regel utförs behandlingen av denna sjukdom med hjälp av mediciner.

De flesta experter utser ett komplex av antibiotika och immunmodulatorer. Men valet och receptet på droger utförs endast av en specialist med hänsyn till organismens egenskaper.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Varför använda folkmetoder

De flesta specialister rekommenderar att man kombinerar traditionella behandlingsmetoder med hjälp av folkläkemedel. Med detta tillvägagångssätt kan du minska belastningen på kroppen och öka effektiviteten av behandlingen.

Det finns ganska många folkmetoder för att eliminera denna sjukdom.

Detta tillvägagångssätt kommer att uppnå maximal effekt.

Fördelar med att använda pumpa frön för män

Pumpa frön med en sjukdom som prostatit, är mycket användbara för människors hälsoinnehåll i sig användbara element:

 • Fosfor - förbättrar syntesen av könshormoner, förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan;
 • Alfa-linolensyra - minskar nivån av subkutan fettavlagring, underlättar rening av blodkärl, förbättrar ämnesomsättningen;
 • Zink - förbättrar produktionen av testosteron, förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan;
 • Arginin - fungerar som ett förebyggande medel som förhindrar utvecklingen av en malign tumör. Främjar normalisering av hormonell bakgrund.

Fördelarna med honung för mäns hälsa

Honung innehåller ett stort antal element som stärker människors hälsa. Honung är rik på:

 • Proline - stärker muskelvävnad;
 • Threonine - förbättrar kvaliteten på ämnen som är involverade i syntesen av proteiner;
 • Vitamin B6 förbättrar kvaliteten på sexuellt liv.

Dra nytta av pumpa frön med honung

Recept - pumpa frön från prostatit är mycket effektiva. De innehåller en stor mängd zink, vilket förhindrar utvecklingen av inflammation i prostatakörteln. I kombination med honung växer fördelarna med frön.

Kontraindikationer för användning

För användning av detta verktyg finns ett antal kontraindikationer. Tre frön med prostatit bör inte användas:

 • Individuell intolerans
 • gastrit;
 • Magsår
 • Duodenums ulcus.

Hur man ökar effektiviteten av behandlingen

Behandling av prostatit med pumpa frön kan göras effektivare efter enkla råd:

 • Avvisa dåliga vanor
 • Att göra sport;
 • Normalisera maten;
 • Observera regimen;
 • Ofta gå till frisk luft;
 • Frys inte.

Pumpa frön från prostatit: recept

Ett sådant folkläkemedel kan användas inte bara i terapeutiska, men också i förebyggande roll. De mest effektiva recepten:

Bollar med honung

Detta recept är ganska enkelt att förbereda. För att förbereda en sådan produkt behöver du raka pumpa frön, honung. Komponenterna måste blandas och läggas i kylskåp. Förvara dem i kylan som de behöver förtjocka, då måste blandningen nås och blinds från det små bollar. Det färdiga läkemedlet ska förvaras i kylskåp. Varje dag behöver du lösa en boll. Ansökan är 1 månad.

Honungsmix

Detta recept är den enklaste förberedelsen. Det räcker bara att blanda honung och skalade frön. Blandningen bör tillåtas att brygga på en sval plats. Du måste ta det flera gånger om dagen. Hel kurs - 1 månad.

Honungscocktail

Cocktailreceptet är extremt enkelt. För behandling med ett sådant verktyg är det nödvändigt att ta de renade pumpa frön i en tom mage och tvätta dem med varmt vatten. Preliminär i vattnet måste lösa honung. Det är nödvändigt att ta medicinen i 1 månad.

Sammanfattningsvis kan vi säga att behandlingen av prostatit med pumpafrön med honung är ganska effektiv. Detta beror på det faktum att komponenterna i dessa komponenter är användbara för den manliga kroppen av mikroelement.

Korrekt användning av denna åtgärd kommer att bidra till att bli av med prostatit och förbättra livskvaliteten.

Pumpa frön med prostatit, 5 huvudsakliga recept

Prostatit, det här är exakt den urologiska sjukdomen som de flesta män är rädda för över 35 år gammal.

Vad leder ignoreringen av problemet till?

Med den nuvarande nivån av informationsspridning kan alla lära sig att obehandlad prostatit leder till adenom och impotens och i allvarliga fall till prostatacancer.

Behandling av prostatit med pumpafrön erbjuds ofta på motsvarande platser av traditionell medicin.

Kan denna metod lindra inflammation, obehag och förbättra sexlivet eller är det en annan, otestad myt?

För att förstå detta är det nödvändigt att veta vad som orsakar prostatit och vad som behöver vidtas för att eliminera både orsaker och konsekvenser av denna patologi.

Är det möjligt att behandla prostatit med pumpa frön?

Prostatit utvecklas hos män av flera skäl. Uppkomst av sjukdomen bidrar till sexuella infektioner, stillasittande livsstil, metaboliska störningar, överkylning av bäckenorganen.

Allt detta återspeglas nödvändigtvis negativt på prostatakörtelns tillstånd, eftersom det orsakar inflammation och stagnation.

Resultatet av denna process är ett brott mot urinering, det finns smärtor, det finns en obalans i könsorganet.

Prostatit kan inte uteslutas med folkmedicin ensam, och en man måste fullt ut förstå detta.

I de första stadierna kan injiceringar förskrivas, antibakteriell och symptomatisk behandling tillämpas, ytterligare rektalmassage av prostata och ett komplex av terapeutiska gymnastiska övningar visas.

Traditionella behandlingsmetoder används som en extra terapi, men de tillåter dig ibland att förlänga sexuell aktivitet fram till slutet av livet och förhindra utseende av adenom och cancer. Därför är det inte värt att kassera farmors recept.

Pumpa frön används för att återställa manlig hälsa sedan antiken. Då kunde de inte bestämma deras komposition exakt, men alla som använde medicinen på deras grund noterade positiv dynamik.

Eliminering av inflammation och ökade metaboliska processer i prostatas vävnader under påverkan av pumpafrö förklaras av deras mest användbara komposition.

Pumpa frön innehåller i den optimala volymen ett sådant spårelement som zink, förebygger detta ämne hyperplasi, det vill säga spridningen av prostatavävnad och påverkar positivt sexuell funktion.

Fördelaktig effekt på könsorganen hos män och frön av pumpafrön, selen, magnesium, niacin.

Dessutom har de pumpa frön som används i prostatit en mild diuretisk effekt och sålunda tillåter denna behandling inte utvecklingen av stillastående fenomen.

Pumpa frön - den positiva sidan av användning för prostatit

Pumpa frön med prostatit och recept baserade på dem, som används av män, har många fördelar.

 • För det första tolereras sådan behandling lugnt av kroppen, alla seriösa kontraindikationer utesluts.
 • För det andra är det mycket billigt, eftersom pumpafrön inte hör till kategorin dyra produkter.

Användningen av pumpafrö är ett slags förebyggande av impotens och utvecklingen av adenom.

Dessutom, om recepten baserade på pumpafrö används före utvecklingen av patologiska processer i vävnaderna i prostatakörteln, är det i de flesta fall möjligt att förhindra uppkomsten av akut prostatit.

Med hjälp av pumpa frön, glöm inte att deras överdrivna användning inte heller visas, det vill säga om du äter frön med glasögon kan du störa funktionen hos andra organ.

I alla viktiga åtgärder och det är bättre om pumpa frön med prostatit gäller för vissa system.

Flera recept har utvecklats utifrån denna unika produkt och därför kommer alla männen att kunna välja det lämpligaste behandlingsalternativet för sig själva.

Recept av medicinska kompositioner baserade på pumpa frön

Det enklaste sättet att använda pumpa frön i sin rena form, det vill säga män rekommenderas att äta ca 30 frön om dagen.

Men detta alternativ är endast lämpligt som ett förebyggande verktyg för att förhindra manliga urologiska problem.

Om prostatit redan existerar, måste du använda de recept som är gjorda specifikt för restaurering av prostatavävnad och celler i prostatit.

Nästan alla medicinska substanser är koncentrerade i det orenade och inte rostade pumpafröet, därför framställs den valda kompositionen på basis av hela produkten utan förbehandling.

Bollar baserade på frön av pumpa och honung återställer inte bara prostatakörteln, utan påverkar också hela organismens tillstånd, förbättrar immuniteten och förbättrar metaboliska processer.

För att förbereda detta läkemedel kommer det att vara nödvändigt att slipa ett halv kilo färsk pumpa frön i ett pulver, varefter de blandas med 200 gram flytande honung.

Den resulterande kompositionen bör placeras i kylskåpet för förtjockning, varefter små bollar av hasselnötternas storlek framställs från den.

Ta en honung-pumpa boll rekommenderas på morgonen och måste sakta lösas upp i munnen.

Positiva förändringar män märker efter en vecka av sådan behandling, och hela kursen ska inte vara mindre än en månad.

Upprepa behandlingen med honungskulor råd om sex månader.

Från färska, torkade frön av en pumpa är det nödvändigt att förbereda ett mjöl i en mixer eller på köttkvarn.

Det resulterande torra pulvret äts före måltid med en sked 2 gånger om dagen.

Drick det med ett glas vatten med två skedar honung. Det rekommenderas att utföra sådan behandling på hösten och våren i en månad.

Det finns färdiga lösningar som finns i apoteket, till exempel, honung med pumpafrön och propolis.

Friska grönsaksfrön i skalet måste slipas i en murbruk, hälla vatten gradvis.

Den erhållna emulsionen blandas med en lika stor mängd honung i maj.

Att äta en sked av detta läkemedel rekommenderas på morgonen och kvällen.

Olja erhållen från en pumpa, har en massa användbara substanser, varav några hjälper till med prostatit och adenom.

Män kan äta två tsk smör innan de äter minst två gånger om dagen.

Den allmänna behandlingen är 10-15 dagar, upprepa det varje månad i ett halvt år.

Mikroklyschor baserade på pumpaolja.

Pumpaolja kan användas för att behandla prostatit och i mikroclyster.

En sked stor pumpaolja bör omröras i ett glas varmt kokt vatten.

Den resulterande kompositionen införs i den tidigare rengjorda ändtarmen. Efter mikroclystationen i magen måste du ligga ner i minst 10 minuter.

Microclysters kan ersättas med installation av tamponger doppade i olja. Ungefär en halv liter olja krävs för denna behandling. Efter denna behandling kan man upprepa igen efter sex månader.

Sammanfattning

Behandling av prostatit med pumpa frön hjälper till att bli av med andra problem samtidigt.

Efter sådan folkterapi förbättras minne och uppmärksamhet, förkylningar är mindre fasta, metabolism upprättas och stressmotståndet ökar.

Det är bara nödvändigt att alltid komma ihåg att folkmedicin endast används som en extra behandling.

Huvudrätten är trots allt mottagningen av väl valda farmaceutiska preparat.

De mest effektiva recepten från pumpa frön med honung från prostatit

Smärtan hos många medelålders män - prostatit, kan härdas av konventionella produkter. Sjukdomen är farlig, för om den lämnas för sig själv kan det bli allvarliga komplikationer. En blandning av honung och pumpafrön hjälper till att lösa ett sådant känsligt manligt problem, om du regelbundet tar botemedlet från formlerna nedan.

Sammansättning av läkemedlet för prostatit

Oberoende att själv välja ett läkemedel är det omöjligt, även hemföreningar är det nödvändigt att acceptera med överenskommelse med läkaren. En effektiv blandning av honung och pumpa frön är helt tillgänglig för alla och kan användas inte bara som ett individuellt medel, men också i kombination med läkemedel för prostatit. Varje del av läkemedlet innehåller viktiga ämnen för människors hälsa. Huvuddelen är zink, som, om inte tillräcklig, kan orsaka allvarliga problem i den manliga delen.

Sammansättning av frönkärnor

Bland de viktigaste komponenterna är:

 • Arginin. En av huvudämnena, hänför sig till aminosyror, fungerar som ett förebyggande medel för infertilitet och olika neoplasmer i prostata. Arginin främjar muskel tillväxt och muskelmassa, det används ofta av kroppsbyggare, samtidigt som man återställer hormonella störningar av manlig typ. Det stoppar också inflammatoriska processer.
 • Alfa-linolensyra komponent - fleromättad syra, som förhindrar avsättning av fetter, stimulerar metaboliska processer, accelererar hjärnan och motoraktiviteten. Det kan också rensa blodkärl.
 • Fosfor. Detta ämne förbättrar spermiernas sammansättning och är inblandad i syntesen av manliga hormoner.
 • Zink. Elementet har en gynnsam effekt på styrkan, och ger också en hög kvalité av spermier.
 • Vitamin K. En sällsynt substans som finns i ett litet antal livsmedel. Detta element är inblandat i bildandet av benvävnad, samtidigt som man förhindrar osteoporos och hjälper till att stärka benen.

I pumpafrön innehåller många andra användbara element som förbättrar människokroppens tillstånd, bland dem:

 • Mikronäringsämnen: magnesium, kalcium, kalium, natrium;
 • Vitaminer: tiamin, vitamin PP, beta-karoten, askorbinsyra, riboflavin, tokoferol, pyridoxin, vitamin B9;
 • Fettsyror: omega 6 och omega 3;
 • Mikrodelar: mangan, järn, selen, koppar.

Struktur av honung

Några av dess komponenter är helt enkelt avgörande för människors hälsa. Bland de viktigaste skiljer sig:

 • Treonin. Elementet honung proteinsyntesen, utan att det kostar kollagensyntesen som förbättrar elasticiteten i vävnaden och muskeltonus. Denna aminosyra är ett kraftfullt naturligt antidepressivt medel.
 • Proline. Stoffet förstärker brosk och benvävnad, eftersom det ökar muskelmassan.
 • Vitamin B6. Utan detta element kan den manliga organismen inte uppfylla sin naturliga produktiva funktion.

Förutom ovanstående ämnen innehåller den söta produkten:

 • Mineraler: kalcium, kalium, magnesium, fosfor, klor, natrium;
 • Organiska syror: ättiksyra, oljig, citron, oxalsyra, mjölksyra, myrsyra, maleinsyra och glukonsyra;
 • Hormon - acetylkolin;
 • Socker: glukos, maltos, sackaros och fruktos;
 • Vitaminer: riboflavin, vitamin A, C, D och E, folacin, nikotinsyra, pyridoxin, cyanokobalamin, tiamin, kolin och biotin;
 • Enzymer: diastas, fosfatas, invertas, glukosoxidas och katalas;
 • Phytoncides: florizin, juglon, pinosulfan och tanniner.

Användbara egenskaper hos komponenter

En sådan kombination av produkter är användbar inte bara för män, utan för hela befolkningen, speciellt med säsongsbetonad vitaminbrist. Detta effektiva verktyg med korrekt användning gör att du snabbt kan bota för prostatit, samt förhindra komplikationer efter det. Dessutom har verktyget följande användbara egenskaper:

 • Öka immuniteten
 • De främjar resorption av stenar i njurarna, främjar den normala utsöndringen av gallan från kroppen.
 • Minskar kolesterol i blodet;
 • Eliminerar venös trängsel i organ som finns i det lilla bäckenet;
 • Det är ett utmärkt botemedel mot prostata adenom och impotens;
 • Eliminerar inflammatoriska processer på prostatakörteln och runt omkring det;
 • Ökar styrkan och manens styrka;
 • Det förbättrar metaboliska processer och tar samtidigt bort alla ackumulerade toxiner från kroppen.
 • Ger produktion av rätt mängd testosteron;
 • Normalisera hormonella misslyckanden;
 • Förbättra kvaliteten på människans intima liv.

Honung tillsammans med pumpafrön hindrar processerna av stagnation och ökning i patologiska formationer.

Hur man tar pumpa frön

Medicinsk honung-pumpa medicin tas mot bakgrunden av läkemedelsbehandling för prostatit. Även om pumpa frön och har helande egenskaper som eliminerar sjukdomen, kan de inte hjälpa sig själva under akuta manifestationer av sjukdomen.

Dessutom bör behandlingstiden inte överstiga sex månader, då måste du ta en paus och vid behov återta behandlingen.

Pumpa frön med honung kan användas för att förhindra exacerbationer av prostatit, och förhindrar också övergången till kronisk form. De aktiva substanserna i detta ämne kommer att bidra till att öka kroppens motståndskraft mot olika sjukdomar.

Kontra

Om du själv har valt ett recept, är det nödvändigt att förstå att det är nödvändigt att strikt följa proportionerna av de komponenter som beskrivs i den och ta den angivna tiden. Överdriven konsumtion av pumpafrön kan orsaka problem med kränkningen av metaboliska processer, eftersom de, trots de helande egenskaperna, är en allvarlig mat.

De kan inte behandla prostatit för personer som har följande abnormiteter:

 • Magsår eller gastrit
 • Allergiska reaktioner mot ett av de beståndsdelar som ingår
 • Infektiös eller kronisk prostatit.

Populära Recept

Honung-pumpa medicin ökar effektiviteten av behandlingen och minskar belastningen av potenta läkemedel på kroppen. Det finns flera effektiva recept som har testats i flera år, som alla listas nedan.

Pumpa frön bollar

De är förberedda i form av en drage, som gör det möjligt att noggrant dosera läkemedlet. Förberedelsen börjar med rengöring av pumpafrön, då bollarna framställs enligt följande:

 1. Renade frön mals eller krossas på ett annat sätt, deras ungefärliga antal är en halv kilo;
 2. Strimlad pumpkärnor för att skiftas med 200 gram honung;
 3. Placera lösningen i kylskåpet för att göra det svårare;
 4. Från en tjock blandning bildas bollar, de borde vara små i storlek.

Bollar ätas i kvantiteter av två stycken en halvtimme före måltiderna. De måste lösa upp sig. Behandlingen varar i 6 månader.

Tvåkomponentpasta

Ett halvt kilo skalade frön ska blandas med 400 gram honung i flytande form. Detta verktyg tas för 1 tsk. två gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar från 3 till 4 veckor, det utförs två gånger om året.

Pulver av frön

Det är lätt att förbereda hemma. Frön bör torkas i en ugn, sedan skalas och slipas. Pulver ta 1 tsk. tillsammans med honung, löst i vatten några minuter innan man äter huvudmåltiden.

Pumpkinemulsion

Den är gjord på basis av ett pulver, vars framställning beskrivs i föregående recept. Pulver utspädd med vatten, du måste ta det till konsistensen av tjock gröt. I den här formen kombineras den med honung och håller andelen 1 till 1.

Läkemedlet används en månad 2 gånger om dagen. Preparatet framställs var tredje dag, det förvaras i kylskåp, med en längre applicering av emulsionen, dess medicinska egenskaper förloras. Under idealiska förhållanden är det bättre att förbereda detta läkemedel dagligen.

cocktail

I en burk honung med en liten mängd tillsatta renade och krossade pumpa frön skulle det vara optimalt att klara det förhållande vid vilket den flytande komponenten kommer att behöva dubbelt så mycket som kärnorna. Läkemedlet ska tas dagligen, men inte mer än 3 msk. skedar per dag.

Effektiviteten av folkmedicin kommer att märkas om en månad om det tas regelbundet med andra droger från prostatit. För att påskynda återhämtningen parallellt med mottagandet av ett botemedel bör följa en hälsosam diet (att komma i kosten linser, vitlök, persilja, selleri, nötter), att ge upp dricka alkohol och rökning, motion.