Huvud
Förebyggande

Hur man behandlar prostatit med pumpa frön med honung?

Inflammation av prostata är ett vanligt problem för det starkare könet i olika åldrar. Prostatit kan ha infektiös eller icke-infektiös ursprung och kräver i alla fall medicinska manipuleringar som syftar till att avlägsna det akuta tillståndet och förhindra att det återkommer. Huvudskylten på adenom eller inflammation i prostatakörteln är ett brott mot urinering. För män är det svårt att ta upp ett sådant klagomål till en läkare, så de försöker hantera problemet på egen hand och letar efter effektiva recept.

Baserat på många recensioner är påståendet att fördelarna med pumpafrön med honung från prostatit är mycket högre än från vissa mediciner. Det är viktigt att veta hur man förbereder ett okonventionellt botemedel, vilken dos som ska användas och vad man kan förvänta sig av behandlingen.

Produktfördelar

Pumpa frön med honung från prostatit har använts i icke-traditionell medicin sedan antiken. Under en längre tid förbättrades och justerades recepten. Moderna metoder för att laga medicinska drycker kännetecknas av den bästa proportionella kombinationen av terapeutiska ämnen. Pumpa frön med honung har följande effekt vid behandling av prostatit:

 • påskynda metaboliska processer i kroppen, eliminera stillastående fenomen och mätta med mikronäringsämnen tack vare det komplexa innehållet av vitaminer;
 • sänka blodkolesterolnivåerna om den är förhöjd;
 • bidra till fragmenteringen av njurstenar, vilket förbättrar mikrocirkulationen av excretionssystemet;
 • reglera gallbladderens arbete
 • öka kroppens övergripande motstånd än att visa ett bra resultat med prostatit av infektiös ursprung;
 • aktivera den sexuella lusten, öka längden på sexuell kontakt;
 • förbättra kvaliteten på spermatozoa, vilket ökar möjligheten till uppfattning
 • har en föryngrande effekt på prostatavävnad.

Dessutom behandling av prostatit med pumpa frön med tillsats av honung är mycket billigare än att använda populära mediciner och annonserade droger.

Folkmekanismen maskerar inte bara tecknen på problemet, utan försöker eliminera dess orsaker. Som ett resultat av användningen av pumpa från prostatit observeras en gradvis terapeutisk effekt på grund av det faktum att utrotningen av symtom uppstår på grund av långsam men säker förstöring av provokerande faktorer.

Vad ingår i kompositionen?

Resultatet av behandling av prostatit med pumpafrön och honung beror på sammansättningen av de produkter som ingår i det icke-traditionella läkemedlet. I en kombination av frön förstärker pumpor och honung varandras handlingar. Fröer av pumpa med honung från prostatit är värdefulla följande komponenter:

 • arigin - en proteinprovokerare av muskelvävnadstillväxt och en regulator av hormonell bakgrund hos män, förhindrar bildning av prostataadenom och komplikation av prostatit;
 • zink - ett element som är involverat i utvecklingen av testosteron, utan vilken de karaktäristiska egenskaperna hos den manliga kroppen förloras;
 • alfa-linolensyra är en av de sammansatta kedjorna av fleromättade ämnen som är nödvändiga för att kroppen ska metaboliseras korrekt och ha bra hjärnaktivitet.
 • vitamin K - är nödvändigt för syntes av proteiner och bildandet av koagulation, är ett bra förebyggande av osteoporos.
 • fosfor - ett element utan vilket det inte finns någon riktig produktion av könshormoner, särskilt en ytterligare fosforkälla för individer efter 40 år;
 • selen - är en kraftfull antioxidant, tar en direkt del i reproduktionsorganens funktion och stöder sköldkörtelns funktion.
 • magnesium - en man med prostatit är nödvändig för att organisera stabila nervimpulser, samt upprätthålla det centrala och perifera nervsystemet.
 • mangan - stöder lokal och systemisk immunitet, på grund av den goda absorptionen av C-vitamin, spelar en viktig roll i nervsystemets metaboliska processer;
 • niacin eller nikotinsyra - spelar en viktig roll i oxidations-reduktionsreaktioner som förekommer i prostatakörteln;
 • tryptofan - en aminosyra som påverkar produktionen av hormonella ämnen i hjärnan, vilket oundvikligen påverkar prostatens funktion.

Honung i terapin av prostatit kompletterar de användbara egenskaperna hos pumpkorn. Biodlingsprodukten innehåller i sin sammansättning de flesta kemiska element som finns närvarande i människans cirkulationssystem. Honung anses vara en extremt användbar substans för kroppen, lätt att smälta och snabbt smälta. Produkten har en immunmodulerande, antioxidant, regenererande, förstärkande effekt på inflammerad prostata vävnad.

Recept med innehållet av honung i behandlingen av manliga sjukdomar upptar den ledande positionen. Ett okonventionellt terapeutiskt medel ökar den kvalitativa och kvantitativa sammansättningen av spermatozoa i ejakulatet, förbättrar trofisk vävnad. Tillsammans med honung i behandlingen av prostatit används andra biodlingsprodukter: propolis och perg. Regelbunden applicering av dessa näringskomponenter har en effektivare effekt på hankroppen än kött, ägg och surmjölkprodukter.

Kontra

Det första som kan intressera representanter för det starkare könet är säkerheten att använda ett folkmedicin för prostatit med pumpafrön. Som sådan finns inga kontraindikationer för dess användning. Den enda inofficiella begränsningen är en allergisk reaktion. Om en person har intolerans mot biodlingsprodukter eller tidigare har haft ödem från en insektsbit bör man inte behandlas oberoende. Det bästa alternativet är att komma överens om möjligheten att använda detta verktyg med en läkare, när intensiteten och risken för allergi kommer att beräknas tidigare.

Pumpa frön med prostatit har en positiv effekt på körteln. Denna produkt är dock ganska tung och hög i kalorier för kroppen. Det är önskvärt att använda det under första halvan av dagen, sedan efter 15-16 timmar sänks de metaboliska processerna med matsmältning och hjärnan förbereder sig gradvis för en vila på natten. Vid överdriven användning av pumpa frön kan det finnas en svårighetsgrad i magen, halsbränna eller till och med en ökning av kroppsvikt. Personer med matsmältningssjukdomar och diabetes mellitus ska inte använda den här medicinen ensam.

Metod för framställning

Behandling av prostatit med pumpafrön med tillsats av biprodukter kan utföras på många sätt. Från råvaran är beredda bollar, cocktails, oljor, ämnen för oral användning och mikrocykler. Att pumpa frön hjälpte i kampen mot prostatit, måste du välja en kvalitetsprodukt.

Pumpa, huvudsakligen, odlas i Volga, Södra och Nord-Kaukasiska federala distrikt. Det är också viktigt att hitta högkvalitativ honung för beredning av läkemedlet. Den som säljs i butiker innehåller ofta socker och andra extra ämnen som inte kommer att gynna den manliga kroppen. Det är tillrådligt att köpa honung på gårdar eller på beprövade punkter.

Receptet på prostatit och användningen av pumpa frön med honung kan väljas efter eget gottfinnande. Från de föreslagna alternativen rekommenderas att var och en väljer rätt och lämpligt. Använd pumpa frön varje dag i minst en månad. Därefter görs en kort paus och om det behövs upprepas kursen.

bollar

Pumpa frön från kronisk prostatit har en förebyggande effekt. Folkemedicinen används för återkommande bakteriell inflammation, liksom för stillastående fenomen i det lilla bäckenet. Bollar kan tas av män som har en låg aktiv livsstil. Även om de inte redan har symtom på prostatit är det säkert stagnation av blod i bäckenhålan. Ta bollarna ska vara 1-2 stycken under dagen. Efter detta rekommenderas att man avstår från att äta och dricka i 30-60 minuter. Produkten löses långsamt i munnen eller tuggas.

För att förbereda en folkmedicin för prostatit, måste du rensa 0,5 kg pumpa frön. Därefter mals växtprodukten i en bländare eller murbruk. Råmaterialet produceras i en volym upp till ett glas. När arbetsstycket är jordat är det nödvändigt att värma honung i en mängd av 150 ml i ett vattenbad. Om en flytande produkt används kan detta steg hoppas över och omedelbart bytas till blandning. Pumpa frön och honung blandas noggrant, hälls i en kopp och placeras i kylskåp i en halvtimme. När arbetsstycket härdar, är det nödvändigt att forma bollarna inte mer än 1-2 cm i diameter från den. Pumpa frön i enlighet med receptet förvaras i kylskåp.

pulver

Användningen av pumpafrön kan ske utan att bollarna förformas. Denna metod är lämplig för upptagna personer som inte vill stör. För matlagning, ta 1 kg pumpa frön, skölj, sätt på ett bakplåt och skicka för att torka i ugnen i 2 timmar vid en temperatur på 50-90 grader. När fröna torkar, bör du rengöra dem från skalet. Därefter mals produkten till ett pulver av en bländare.

Efter slipning bör pumpa frön lagras på ett torrt ställe, helst i en glasburk som inte tillåter fukt. Detta recept förutsätter användning av honung, utspädd i vatten. På morgonen och kvällen en halvtimme före måltiden måste du ta en tesked pulverformad frön och dricka ett glas vatten med en tesked honung.

Vid beredning av pulveret är det nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att fröet inte kan males med en mortel, eftersom det kommer att avge en oljig vätska som klibbar partiklarna och tillåter inte bildning av damm.

Användningen i originalformen

Behandling av prostatit med pumpafrön kan ske genom direkt förtäring av produkten utan föregående behandling. Denna metod tar mer tid, eftersom det innebär att rengöra och tugga frön. Den genomsnittliga dagliga dosen av en växtprodukt för en vuxen man är 30-40 stycken. Pumpa med prostatit kommer att ha en positiv effekt på kroppen, men det måste backas upp med recept, som inkluderar honung. Biodlingsprodukten kan konsumeras i sin ursprungliga form, läggas till efterrätter eller dricka honungsvatten på morgonen. Den senare metoden påverkar inte bara prostatakörteln, men har också en positiv effekt på matsmältningskanalen.

Om en man inte är redo att informera sitt hushåll om sitt känsliga problem, så är den här metoden idealisk för honom. Liknande användning av honung och pumpa vid behandling av prostatit kan dölja ditt problem och föreställa dig allt som vanligt lusbanding av solrosfrön och konsumtion av sött vatten.

Honungscocktail

Om du behöver hitta ett enkelt recept för att laga pumpa frön från prostatit, kan du göra en honungscocktail. För att skapa den behöver du renade pumpa frön, förfryst utan tillsats av salt eller socker. Mängden växtråvara bör vara dubbelt så mycket som honung.

I en förrenad glasburk måste frön hällas. I det här fallet, om det inte finns någon pumpa, kan du använda solroskärnorna. Effekten av att använda sådana korn är inte så uttalad, det finns fortfarande en bra. Frön och honung bör täckas med lock i burk och skakas noggrant. För att förbereda en cocktail är det önskvärt att använda flytande sorter, annars är det svårt att blanda ingredienserna. Strax innan du tar en pumpa-cocktail med pumpa frön, kan du inte skaka den igen. På en dag ska du använda drogen tre gånger i en volym av högst en matsked varje gång.

Olja för mikroclysstrar eller ljus

Om du torterade prostatit och oral administrering av pumpafrön inte hjälper, kan du göra mikroclyster eller rektala suppositorier. I detta fall verkar läkemedlets aktiva komponenter direkt på järnet, absorberat i dess vävnader.

Ta pumpa frön med prostatit i form av ljus kan bara vara efter förbehandling. För att få oljan måste du ta 200 g skalade frön, slipa dem i mjöl och steka i en panna. Så snart råmaterialet torkas, är det nödvändigt att tillsätta ett glas vatten och koka i 3-5 minuter. Därefter måste produkten kylas och vrids ut. Tillsätt samma mängd honung till den erhållna oljan och blanda noggrant. Innan du bildar ljus, måste du svalna arbetsstycket något. Du kan forma suppositorier med speciella formar eller manuellt. Längden på ett ljus är 1,5 mm och diametern överstiger inte 5 mm. För att förbereda mikroclysters måste du smälta ljuset i ett vattenbad och sätta det in i rektum med en spruta. Förfarandet utförs en gång om dagen före sänggåendet och efter en preliminär rengöring av tarmarna.

Äter pumpa frön och hoppas på en botemedel mot prostatit, men detta ersätter inte den standardbehandling som doktorn ordinerat.

Pumpa frön med honung för män: komposition, indikationer för användning och kontraindikationer

Pumpa frön med honung för män är erkända som folkemedicin för behandling av kroniska sjukdomar, vars effektivitet tillåter användning av denna behandlingsmetod i traditionell medicin. En rik komposition av pumpafrön med högt innehåll av biologiskt aktiva substanser leder till att vitaminer, mikrodelar, aminosyror i kroppen återfylls.

Kompositionen av pumpafrön representeras av följande ämnen:

 • vitaminer (betakaroten, tiamin, riboflavin, vitamin PP, pyridoxin, pantotensyra, askorbinsyra, vitamin B9, tokoferol, fyllokinon);
 • makrodelar (kalium, kalcium, magnesium, natrium, fosfor);
 • mikroelement (järn, mangan, koppar, selen, zink);
 • organiska syror (arginin, linolsyra, folsyra, linolsyra);
 • fettsyror (omega 3, omega 6).

Den terapeutiska effekten förbättras genom att blanda pumpafrön med biprodukter (honung, propolis). Läkare föreskriver en populär behandlingsmetod, både för män och kvinnor, för att eliminera akuta symptom på sjukdomen och förhindra deras utveckling.

Sammansättningen av honung representeras av följande komponenter:

 • socker (sackaros, glukos, fruktos, maltos);
 • mineralämnen (kalium, fosfor, kalcium, svavel, natrium, magnesium, klor);
 • vitaminer (vitamin A, C, D, E, tiamin, riboflavin, niacin, kolin, pantotensyra, pyridoxin, folacin, biotin, cyanokobalamin);
 • organiska syror (oljig, oxalsyra, ättiksyra, myrsyra, citronsyra, glukonsyra, mjölksyra, maleinsyra);
 • phytoncides (tanniner, juglon, avenatsin, floridzin, pinosulfan);
 • hormoner (acetylkolin);
 • enzymer (fosfatas, glukosoxidas, diastas, invertas, katalas).

En fördelaktig effekt på manlig honung och pumpafrön är en positiv effekt på prostatavävnad, en förbättring av hematopoiesen och stimulering av intracellulära metaboliska processer. Regelbunden användning av frön och honung minskar risken för inflammatoriska sjukdomar i prostata, ökar styrkan, stimulerar immunitet.

Indikationer för användning av pumpa frön med honung för män inkluderar följande problem i kroppen:

 • nedsatt matsmältning
 • dysfunktion av gallgångarna;
 • brott mot utflödet av gallan
 • prostata sjukdom;
 • minskad libido;
 • minskad styrka, manlig styrka;
 • infertilitet;
 • störning av enzymproduktion;
 • venös trängsel i bäckenorganen.

Pumpa frön minskar surheten i magsaften, används vid behandling av gastrit, esofagit. I gastroesofageal refluxsjukdom har en lugnande effekt på det irriterade slemhinnan i den nedre delen av matstrupen.

Akuta inflammatoriska sjukdomar i gallblåsan uppstår lättare om kosten lägga pumpafrön, choleretic effekt som återflödet av galla, förhindrar stagnation och utveckling av hepatit.

Kontraindikationer för pumpafrön och honung inkluderar individuell intolerans, ökad allergisk känslighet mot bioaktiva komponenter av aktiva substanser.

Skadorna av honung tillämpas endast på personer med ökat allergiskt tillstånd i kroppen, som är sensibiliserade för propolis eller royal gelé i form av urtikaria, kliande, brännande av huden.

Pumpa frön med honung från prostatit: hur man behandlar, hur man använder och förhindrar

Pumpafrön med honung från prostatit är mångsidiga metod för terapi av prostatasjukdomar, den terapeutiska effekt som uppnås genom rening av toxiner prostata parenkym bakterier cellåtervinningseffektiviteten. Förbättring av mikrokapillärcirkulationen leder till eliminering av obehagliga symtom på sjukdomen, minskning av prostatakörtets ödem.

Vägen för konsumtion beror på personliga preferenser, pumpa frön med honung från prostatit kan användas oförändrat högst 60 g per dag. Utan behandling är fröarnas helande egenskaper mest uttalade, de absorberas bättre i tarmarna, de berikar kosten med cellulosa. Blandningen, mald till ett homogent tillstånd, sättes till maten eller används som en efterrätt för te.

Pulvret läggs till sallader, varma andra kurser eller mellanmål. Pumpa olja är lämplig för att klä grönsaker, lägger till kalla rätter. På en lätt eftermiddag snack pumpa frön kommer att vara relevant, högt kaloriinnehåll återställer energibalansen i kroppen, fyller energi till nästa måltid.

Behandlingsregimen för prostatit baseras på att äta pumpafrön med honung på bakgrund av specifika läkemedel. Frön har en uttalad härdande effekt, men för att eliminera akuta symptom eller progression av dystrofa förändringar i kronisk patologi är deras verkan inte tillräcklig.

Användning på bakgrunden av att ta de viktigaste drogerna minskar risken för biverkningar av kemiska föreningar, ger en skyddande effekt på inre organ och vävnader. På dagen för en man med en skarp kurs av prostatit bör ät 60 frön blandade med 3 matskedar honung för 2 matskedar av blandningen tre gånger om dagen, varaktigheten av kursen till sex månader.

Användningen av pumpa frön för förebyggande av prostatit med honung minskar frekvensen av utveckling av exacerbationer av kronisk kurs upp till en gång per år. I detta fall uttrycks symtomen måttligt, utan att exacerbationer uppträder. Aktiva substanser ökar kroppens motstånd, stimulerar lokal immunitet för prostataceller, ökar syntesen av cytokiner av den antiinflammatoriska profilen.

Behandling med pumpa frön med honung: recept, recensioner

Behandling med pumpa frön med honung leder till positiva resultat med långvarig användning. Den folkliga behandlingsmetoden avlägsnar inflammation i de inre organen, inklusive prostata, urogenitala kanaler.

För att börja mottagande för behandling av sjukdom följer efter att den behandlande läkaren har utsett grundförberedelsen, ökar behandlingen av läkemedel med en kombination av medicamentbehandling med nationella metoder.

Recept för att laga pumpa frön med honung:

 • Pumpa-honungskulor, från 60 till 80 kärnor av raka pumpafrön mals till ett pulvertillstånd, då tillsätts 8 teskedar honung och placeras i kylskåp. Kallblandning med en tesked rullad i små bollar, förvaras i kylskåpet.
 • Pumpa-honung pasta, rostade frön mals i en kvarn tills den är enhetlig volym av approximativt 150 g, tillsätt sedan 5 matskedar honung, en matsked pumpa olja, varefter blandningen placerades på en långsam brand och blandas grundligt. Efter kylning behåll pastaen på ett kallt mörkt ställe.
 • Pulver från pumpkärnor, råa pumpafrön rengörs, rätt mängd males i pulver tills fullständig homogenitet. Du kan lägga till jordnötter, kanel, sesam.
 • Honungscocktail kokta på vatten eller mjölk, 4 matskedar honung blandat med 250 ml vätska över låg värme, efter att ha erhållit den nödvändiga densiteten, citron, bär eller bitar av frukt tillsätts.

Recensioner efter behandlingen med pumpa frön med honung är positiva, om patienten överensstämmer med regelbunden användning och kursens varaktighet. Män märker en ökning av styrkan, en minskning av symtomen på akut prostatit, återställandet av urineringshandlingen. Kvinnor fokuserar på att förbättra matsmältningen, stoppa symtomen på dyspepsi, förbättra hudfärgen.

Med långvarig användning ökar kroppens allmänna motstånd mot faktorer med yttre aggression, frekvensen av katarralsjukdomar minskar under hela året. Behandling med pumpa frön med honung kan göras under graviditet och amning utan risk för barnets hälsa. Frö barn utses från 5 år till 20 kärnor per dag för att förbättra immunitet, övergripande hälsofrämjande.

Pumpa frön med prostatit: recept för män

Sedan antiken har pumpa frön använts av människor som botemedel mot många sjukdomar. Det naturliga botemedlet bidrog till att naturligt stärka immunsystemet och framgångsrikt motstå virus eller bakterier. Prostatit är en av de sjukdomar där det rekommenderas att använda pumpafrön, men även folkmetoder är inte alltid effektiva. I vissa fall kommer denna metod inte att ha den korrekta terapeutiska effekten, så traditionell medicin erbjuder speciella läkemedel för "manlig kraft".

Vad är prostatit?

Enligt vetenskapliga uppgifter kallas all inflammation i prostatakörteln vanligen som prostatit. Sjukdomen påverkar alla män äldre än 20 år, de flesta patienterna leder en stillasittande livsstil. Prostatit avser infektionssjukdomar. Den främsta orsaken till patologi ligger i multiplikationen av bakterier som tränger in i kroppen genom urinväggen. Sjukdomsskapande mikroorganismer väntar på ett lämpligt ögonblick för utvecklingen av vital aktivitet, så kränkningen av mikrocirkulationen i det lilla bäcken anses vara det mest fördelaktiga ögonblicket.

Processen för försämring av blodflödet i reproduktionssystemet sker gradvis. Att vara i sittande läge i mer än sex timmar leder till stagnation av blod, vilket orsakar problem med styrka. Detta är dock inte den enda orsaken till prostatit. Enligt medicinsk statistik är sjukdomar i prostatakörteln karakteristiska för de företrädare för den starka hälften av mänskligheten som saknar regelbunden intimitet. Riskgruppen inkluderar patienter som lever i promiskuitet eller har dåliga vanor.

Sjukdomen har flera sorter, sjukdomsformen beror på patogenens natur. Det finns två huvudtyper av prostatit - akut och kronisk, som är uppdelade i asymptomatisk, bakteriell och icke-bakteriell. Den vanligaste formen av sjukdomen är bakteriell kronisk prostatit, som förekommer i varje åttonde man efter fyrtio år. Karakteristiska tecken på utvecklingen av den patogena processen är följande symptomatologi: brist på sexuella begär, problem med erektion, urinering eller styrka.

Det finns tre stadier av utveckling av sjukdomar i prostatakörteln. I avsaknad av snabb behandling kan patienten få allvarliga hälsoproblem. I det sista skedet av prostatit finns det en ersättning av mjuk bindväv, vilket leder till rynkningen av hankönens könsorgan. Börjad sjukdom leder ofta till sådana negativa konsekvenser som kronisk urinretention eller impotens.

Behandling av prostatit med pumpa frön

Pumpa frön med prostatit är en av de mest populära metoderna för att återställa manlig styrka. Den främsta orsaken till läkemedlets framgång är dess unika sammansättning, rik på vitaminer och spårämnen. Produkten innehåller oersättliga komponenter som har en positiv effekt inte bara på immunitet utan också på reproduktionssystemet. Under behandling av prostatit är zink ledande roll eftersom detta element har en positiv effekt på "manlig styrka".

Ämnet förhindrar spridning av prostatavävnad, sådana sjukdomar i medicin brukar kallas hyperplasi eller prostata adenom. Pumpa frön med honung för män - det här är helt säkert verktyg, eftersom metoden inte har kontraindikationer att använda. Den naturliga produkten hjälper till att hantera inte bara med urologiska sjukdomar utan också med diabetes mellitus, artrit, osteoporos. På detta sätt slutar de terapeutiska egenskaperna hos växtfrön inte. Fröer av pumpa har följande effekter på människokroppen:

 • förbättra tillståndet för hår och hud;
 • stabilisera blodtrycket
 • förstöra parasiter
 • lägre kolesterol;
 • aktivera mental aktivitet
 • stimulera produktionen av gemensam vätska;
 • eliminera effekterna av toxicos.

Terapi med användning av denna lösning är mycket lätt att tolerera av patienter, tack vare den gradvisa mättnaden av kroppen med näringsämnen. Pumpkinsfrön från prostatit är en överkomlig behandling som är en extra fördel med traditionell medicin. Produkten kan köpas i vilken butik som helst, och priset på produkten är mycket lägre än kostnaden för något genomsnittligt läkemedel. Om emellertid inflammation av prostata upptäcks, bör du alltid söka hjälp av en läkare för att bestämma sjukdomsfasen.

Sammansättning av frön

Pumpa frön är inte förgäves kallas en av de mest användbara livsmedel, eftersom de innehåller en stor mängd näringsämnen. Växtfrön är rika på vitaminer, mikro och makroelement, som är nödvändiga för människokroppen för normal funktion. I kompositionen av pumpafrön är fosfor, zink, magnesium, järn, koppar, mangan, selen och andra användbara ingredienser. Produkten anses vara rekordhållare för innehållet av vitamin C, B1, A, E, K.

I pumpafrön är 12 viktiga och 8 utbytbara aminosyror, inklusive omega 3. Förbrukning av 100 gram av denna produkt kan du nästan helt uppfylla det dagliga kravet på organiska ämnen. Planteras frön tar bort gifter och toxiner från kroppen, vilket förbättrar tarmarnas arbete. Produkten stimulerar arbetet i det muskuloskeletala, kardiovaskulära och reproduktiva systemet, det har en fördelaktig effekt på den visuella apparaten. Regelbunden konsumtion av frön minskar risken för prostatacancer väsentligt.

Merparten av produktens sammansättning är representerad av fetter, vilket förbättrar hårets, nagels och hudens tillstånd. Sådana egenskaper hos frön är speciellt användbara för den vackra halvan av mänskligheten. Pumpa frön innehåller vatten, proteiner och kolhydrater, liksom glycerider av palmitinsyra, oljesyra, stearinsyra och linolensyror. Oljor från pumpa frön innehåller en naturlig sorbent - pektiner, som tar bort skadliga ämnen från kroppen. Dessutom innehåller produkten även andra föreningar:

 • eteriska oljor;
 • kollagenfibrer;
 • karoten;
 • tryptofan;
 • hormoner;
 • hartser;
 • tokoferol;
 • fytosteroler;
 • karotenoider.

Pumpa frön har antiinflammatoriska, koleretiska och anthelmintiska effekter på människokroppen. Produkten rekommenderas för användning i sängvätning hos små barn. Planteras frön visas som ett förebyggande medel för inflammation i prostatakörteln. Produkten har ett lågt kaloriinnehåll, så det kommer att vara användbart även för personer som lider av urolithiasis, gastrit, lungblödning.

Kontra

Enligt dieten är det absolut inga ofarliga produkter. Även livsmedel från naturliga ingredienser kan vara skadliga under vissa förhållanden. Pumpa frön med prostatit kommer endast att gynnas om deras användning är strikt kontrollerad. Den optimala mängden av en produkt som får äta per dag är 100 gram. Överskridande av de rekommenderade doserna kan orsaka hälsoproblem, till exempel förvärring av magsår.

Människor med sjukdomar i mag-tarmkanalen får inte äta pumpafrön. Gravida kvinnor, allergier, kärnor och hypertensive patienter bör använda denna produkt med försiktighet. Extrahera den maximala fördelen av pumpafröterapi kan tillhandahållas genom bekantskap med några viktiga faktorer som påverkar produktens egenskaper. Till exempel, när värmebehandlad, fröer förlorar de flesta vitaminerna, så de rekommenderas att äta råa.

Det är förbjudet att äta en förlorad produkt eftersom farliga svampar börjar bildas på den. Dessa organismer producerar aflatoxiner, vilket kan skada människors hälsa. Under stekning förstörs inte svampar. För att bekämpa maskarna bör du konsumera fröna, innan du rengör dem från skalet. Detta villkor måste följas för att bevara beläggningsprodukten som innehåller ett maskförgiftning. Rengör inte fröet med tänderna, för att du kan skada emaljen allvarligt.

Hög kaloriinnehåll av pumpafrön är ett verkligt problem för personer med övervikt. Sådana patienter bör välja produkter för menyer med färre kalorier. Experter rekommenderar inte att äta saltade eller friterade frön i mat, eftersom de kan orsaka svullnad. Salicylsyra i produkten kan leda till en kraftig ökning av surhetsgraden i magen, så det är värt att begränsa mängden pumpafrön som konsumeras med prostatit.

De bästa recepten från prostatit baserat på pumpa frön

Fröer av pumpa med prostatit anses vara ett av de mest effektiva sätten att bekämpa sjukdomen. Aktiva komponenter i läkemedlet bidrar till utflödet av utsöndring, eliminera hormonell obalans och förbättra mikrocirkulationen av prostata. Traditionell medicin kan erbjuda ett stort antal metoder för att behandla inflammation i prostata, allt från att ta antibiotika och sluta med rektalmassage.

I alla folkliga behandlingsmetoder används pumpa frön med honung från prostatit, dessa recept är mycket enkla att genomföra. Kombinera naturliga produkter kan du skapa en effektiv medicin som klarar av eventuella sjukdomar. Ofta kompletteras sådana recept med honung eller propolis, eftersom dessa ingredienser har betydande egenskaper för människors hälsa. Ämnen i sammansättningen av dessa produkter har en positiv effekt på styrkan, ökar muskeltonen och stärker broskvävnaden.

Det är bara en person med en medicinsk bakgrund som korrekt kan välja receptet, du bör inte experimentera med de metoder som presenteras på Internet. Experter rekommenderar att man går till en doktors samråd och får en noggrann diagnos, varefter man bestämmer sig för användningen av folkmedicinska lösningar. Användningen av pumpafrön med prostatit i sjukdoms sista skede är slöseri med tid, eftersom försummade sjukdomar kan botas endast genom en operativ väg.

Pumpa frön används bäst för att förhindra inflammation i prostata. Produkten innehåller ämnen som är involverade i syntesen av manliga könshormoner - testosteron och androgen. Det påverkar spermatogenes och embryonisk utveckling. Dessutom visas folkrecept som använder pumpafrön till personer som lider av njurstenar.

Honungskulor

Pumpa frön med honung från prostatit är ett universellt botemedel som hjälper till att stoppa utvecklingen av den patologiska processen i prostata. För framgångsrikt avlägsnande av inflammation är det viktigt att följa några enkla regler. För det första måste frön som används vara oraffinerade. Denna rekommendation är obligatorisk för genomförande, eftersom skalen innehåller de flesta näringsämnena. Utsätt inte produkten för förvärmningsbehandling, hög temperatur förstör vitaminer och spårämnen.

Det rekommenderas inte att tillsätta salt, socker eller andra kryddor till blandningen, eftersom sådana manipuleringar i hög grad kan minska den terapeutiska effekten av produkten. Förbereda honungskulor är mycket lätt, för det här behöver du bara två ingredienser - honung och pumpa frön. Antalet ingredienser väljs utifrån patientens tillstånd, den normala behandlingstiden varar en månad. För receptet bör du förbereda ett halvt kilo frön och 200 gram honung. Ingredienserna blandas med varandra och males i en bländare tills en homogen massa erhålles.

Sedan placeras den resulterande blandningen i kylskåpet i några timmar före förtjockning. När produkten har nått den önskade konsistensen kan småbollar rullas från den, som rekommenderas dagligen i en månad. Det är bäst att använda blandningen på morgonen på en tom mage för att mätta kroppen med näringsämnen. Pärlorna ska lösas långsamt, tyg eller inte svälja hela. På sex månader är det önskvärt att upprepa behandlingsförloppet för att åtgärda resultatet.

Naturmedicin har en trevlig smak, så det njutes med glädje inte bara av vuxna, men även av barn. En sådan delikatess förbättrar humör, främjar produktivt arbete i alla organ och system. Honungskulor normaliserar naturligt ämnesomsättningen, försiktigt avlägsnar eventuella inflammatoriska processer i kroppen. Under behandlingen rekommenderas att överge alla dåliga vanor och byta till en hälsosam kost, vilket avsevärt ökar risken för återhämtning.

Pumpa pulver

Recept baserade på pumpa frön med prostatit är känt mycket, var och en av metoderna har fördelar och nackdelar. Inte alla människor gillar att krossa i köket, även om det är nödvändigt för beredning av läkemedel. Mest populära läkemedel innehåller flera komponenter på en gång, vilket måste förberedas i förväg. Detta recept är ett undantag, så det är idealiskt för patienter som värdesätter sin egen tid.

För att förbereda läkemedlet behöver du bara pumpafrön och en hjälpanordning för slipning av produkten. Det är mest lämpligt att använda en mixer, men en kaffekvarn, kvarn eller murbruk kommer att göra. Det är väldigt enkelt att göra pumpa pulver, och effektiviteten av produkten bevisas av många anhängare av traditionell medicin. Enligt receptet är det nödvändigt att torka lite ett halvt kilo frön, och sedan slipa dem till melstillståndet. Det resulterande pulvret kan siktas med en sikt och hällas i vilken behållare som helst.

Produkten förvaras i kylskåp. Pumpa pulver används två gånger om dagen före måltiden i en månad. Standarddosen är 2 matskedar, med ett glas vatten. Vätskan förtunnas med två teskedar honung. Terapi med detta läkemedel stärker immunsystemet och blir av med prostatit.

Pumpkinemulsion

För behandling av prostatit kan du köpa specialutvecklade läkemedel som säljs i varje apotek. Bland dem finns ibland naturliga botemedel som är nära sammansättning till folkrecept. Det är dock bäst att göra en medicin för dig själv om inflammation i prostata, eftersom det garanterar ett positivt resultat av terapi. En av de mest populära lösningarna för prostatit är en pumpaemulsion. Lösningen är lätt och snabbt förberedd, och den terapeutiska effekten av en sådan lösning hjälper till att bli av med sjukdomen.

Den enda nackdelen med folkrecept är en lång behandlingstid. De första resultaten kommer att märkas inte tidigare än i en månad. Av denna anledning överger många människor halvvägs behandling till återhämtning. Pumpkinemulsion är rik på mikro- och makroelement, vilket förbättrar hela organismens arbete. Aktiva komponenter i produkten har en fördelaktig effekt på prostatens funktion, vilket ökar produktionen av manliga könshormoner. Behandlingsförloppet med emulsionen varar 30 dagar och tar 2 portioner dagligen.

För att förbereda ett läkemedel måste du förbereda pumpa pulver. Växtfrön males i en mortel och siktas därefter. Pulvret späds sedan med vatten tills en mild konsistens erhålles. Därefter blandas den pumpa-baserade lösningen med honung i ett 1: 1-förhållande. Detta läkemedel ska förvaras i kylskåp, hållbarheten är tre dagar. Läkare rekommenderar varje dag att förbereda en ny emulsion för att säkerställa maximal helande effekt.

Pumpaolja

Officiell medicin erkänner den obestridliga effekten av pumpaolja vid behandling av prostatit. Medlet är ofta ordinerat som en del av komplex terapi tillsammans med fysioterapi och hårdmetall. Pumpa-produkten har en uttalad antiinflammatorisk effekt, så att ödem i prostatafollikeln minskar snabbt. Hos patienter observeras snabb regression av sjukdomen på grund av utflöde av venöst blod från det lilla bäckenet.

Pumpaolja hjälper till att starta återvinningsprocesser i kroppen, på grund av vilket återhämtningsprocessen accelereras. Produkten får användas på flera sätt: att göra mikroclysters, att ta kapslar, för att sätta in tamponger eller att dricka olja i ren form. Självförberedelse är en mycket arbetsintensiv process, det är mycket lättare att köpa olja i en butik eller ett apotek.

Behandlingsförloppet är 10-15 dagar, oljan tas två gånger om dagen före måltiden. En man borde konsumera minst 2 teskedar av produkten åt gången. Terapi kan upprepas var sjätte månad. För mikrokryssare måste du förbereda lösningen genom att lösa en matsked pumpaolja i ett glas kokt vatten. Den färdiga produkten injiceras i den tidigare rengjorda ändtarmen.

video

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Pumpa frön med prostatit, 5 huvudsakliga recept

Prostatit, det här är exakt den urologiska sjukdomen som de flesta män är rädda för över 35 år gammal.

Vad leder ignoreringen av problemet till?

Med den nuvarande nivån av informationsspridning kan alla lära sig att obehandlad prostatit leder till adenom och impotens och i allvarliga fall till prostatacancer.

Behandling av prostatit med pumpafrön erbjuds ofta på motsvarande platser av traditionell medicin.

Kan denna metod lindra inflammation, obehag och förbättra sexlivet eller är det en annan, otestad myt?

För att förstå detta är det nödvändigt att veta vad som orsakar prostatit och vad som behöver vidtas för att eliminera både orsaker och konsekvenser av denna patologi.

Är det möjligt att behandla prostatit med pumpa frön?

Prostatit utvecklas hos män av flera skäl. Uppkomst av sjukdomen bidrar till sexuella infektioner, stillasittande livsstil, metaboliska störningar, överkylning av bäckenorganen.

Allt detta återspeglas nödvändigtvis negativt på prostatakörtelns tillstånd, eftersom det orsakar inflammation och stagnation.

Resultatet av denna process är ett brott mot urinering, det finns smärtor, det finns en obalans i könsorganet.

Prostatit kan inte uteslutas med folkmedicin ensam, och en man måste fullt ut förstå detta.

I de första stadierna kan injiceringar förskrivas, antibakteriell och symptomatisk behandling tillämpas, ytterligare rektalmassage av prostata och ett komplex av terapeutiska gymnastiska övningar visas.

Traditionella behandlingsmetoder används som en extra terapi, men de tillåter dig ibland att förlänga sexuell aktivitet fram till slutet av livet och förhindra utseende av adenom och cancer. Därför är det inte värt att kassera farmors recept.

Pumpa frön används för att återställa manlig hälsa sedan antiken. Då kunde de inte bestämma deras komposition exakt, men alla som använde medicinen på deras grund noterade positiv dynamik.

Eliminering av inflammation och ökade metaboliska processer i prostatas vävnader under påverkan av pumpafrö förklaras av deras mest användbara komposition.

Pumpa frön innehåller i den optimala volymen ett sådant spårelement som zink, förebygger detta ämne hyperplasi, det vill säga spridningen av prostatavävnad och påverkar positivt sexuell funktion.

Fördelaktig effekt på könsorganen hos män och frön av pumpafrön, selen, magnesium, niacin.

Dessutom har de pumpa frön som används i prostatit en mild diuretisk effekt och sålunda tillåter denna behandling inte utvecklingen av stillastående fenomen.

Pumpa frön - den positiva sidan av användning för prostatit

Pumpa frön med prostatit och recept baserade på dem, som används av män, har många fördelar.

 • För det första tolereras sådan behandling lugnt av kroppen, alla seriösa kontraindikationer utesluts.
 • För det andra är det mycket billigt, eftersom pumpafrön inte hör till kategorin dyra produkter.

Användningen av pumpafrö är ett slags förebyggande av impotens och utvecklingen av adenom.

Dessutom, om recepten baserade på pumpafrö används före utvecklingen av patologiska processer i vävnaderna i prostatakörteln, är det i de flesta fall möjligt att förhindra uppkomsten av akut prostatit.

Med hjälp av pumpa frön, glöm inte att deras överdrivna användning inte heller visas, det vill säga om du äter frön med glasögon kan du störa funktionen hos andra organ.

I alla viktiga åtgärder och det är bättre om pumpa frön med prostatit gäller för vissa system.

Flera recept har utvecklats utifrån denna unika produkt och därför kommer alla männen att kunna välja det lämpligaste behandlingsalternativet för sig själva.

Recept av medicinska kompositioner baserade på pumpa frön

Det enklaste sättet att använda pumpa frön i sin rena form, det vill säga män rekommenderas att äta ca 30 frön om dagen.

Men detta alternativ är endast lämpligt som ett förebyggande verktyg för att förhindra manliga urologiska problem.

Om prostatit redan existerar, måste du använda de recept som är gjorda specifikt för restaurering av prostatavävnad och celler i prostatit.

Nästan alla medicinska substanser är koncentrerade i det orenade och inte rostade pumpafröet, därför framställs den valda kompositionen på basis av hela produkten utan förbehandling.

Bollar baserade på frön av pumpa och honung återställer inte bara prostatakörteln, utan påverkar också hela organismens tillstånd, förbättrar immuniteten och förbättrar metaboliska processer.

För att förbereda detta läkemedel kommer det att vara nödvändigt att slipa ett halv kilo färsk pumpa frön i ett pulver, varefter de blandas med 200 gram flytande honung.

Den resulterande kompositionen bör placeras i kylskåpet för förtjockning, varefter små bollar av hasselnötternas storlek framställs från den.

Ta en honung-pumpa boll rekommenderas på morgonen och måste sakta lösas upp i munnen.

Positiva förändringar män märker efter en vecka av sådan behandling, och hela kursen ska inte vara mindre än en månad.

Upprepa behandlingen med honungskulor råd om sex månader.

Från färska, torkade frön av en pumpa är det nödvändigt att förbereda ett mjöl i en mixer eller på köttkvarn.

Det resulterande torra pulvret äts före måltid med en sked 2 gånger om dagen.

Drick det med ett glas vatten med två skedar honung. Det rekommenderas att utföra sådan behandling på hösten och våren i en månad.

Det finns färdiga lösningar som finns i apoteket, till exempel, honung med pumpafrön och propolis.

Friska grönsaksfrön i skalet måste slipas i en murbruk, hälla vatten gradvis.

Den erhållna emulsionen blandas med en lika stor mängd honung i maj.

Att äta en sked av detta läkemedel rekommenderas på morgonen och kvällen.

Olja erhållen från en pumpa, har en massa användbara substanser, varav några hjälper till med prostatit och adenom.

Män kan äta två tsk smör innan de äter minst två gånger om dagen.

Den allmänna behandlingen är 10-15 dagar, upprepa det varje månad i ett halvt år.

Mikroklyschor baserade på pumpaolja.

Pumpaolja kan användas för att behandla prostatit och i mikroclyster.

En sked stor pumpaolja bör omröras i ett glas varmt kokt vatten.

Den resulterande kompositionen införs i den tidigare rengjorda ändtarmen. Efter mikroclystationen i magen måste du ligga ner i minst 10 minuter.

Microclysters kan ersättas med installation av tamponger doppade i olja. Ungefär en halv liter olja krävs för denna behandling. Efter denna behandling kan man upprepa igen efter sex månader.

Sammanfattning

Behandling av prostatit med pumpa frön hjälper till att bli av med andra problem samtidigt.

Efter sådan folkterapi förbättras minne och uppmärksamhet, förkylningar är mindre fasta, metabolism upprättas och stressmotståndet ökar.

Det är bara nödvändigt att alltid komma ihåg att folkmedicin endast används som en extra behandling.

Huvudrätten är trots allt mottagningen av väl valda farmaceutiska preparat.

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung: recept och rekommendationer för användning

Tyvärr är prostatit bekant för många män inte av hearsay: enligt statistiken står det efter 30 år att ungefär en av tre står inför detta problem.

Prostatit är en inflammation i prostatakörteln, åtföljd av obehagliga symptom, såsom brännande, klåda, en känsla av olägenhet.

Prostatit är farligt på grund av dess komplikationer: nedsatt fertilitet, problem med styrka, neurologiska störningar, skador på andra organ i det genitourära systemet. Ju tidigare behandling börjar, desto lättare och mer framgångsrik behandling kommer att vara.

Förutom traditionella läkemedel och metoder används också folk, speciellt pumpa frön med honung från prostatit.

Användbara egenskaper av honung och pumpa frön för män

I råa pumpa frön innehåller ett stort antal vitaminer, mikroelement och aminosyror som stärker och vitaliserar den manliga kroppen.

Särskilt mycket i frön av pumpa frön av följande ämnen:

 • L-arginin - En extremt användbar aminosyra för människors hälsa, som är nödvändig för att återställa hormonbalansen, hjälper till att minska fettinnehåll och bygga muskler. Arginin förhindrar inflammation i prostata och minskar människors risk för infertilitet.
 • tryptofan - En aminosyra som förbättrar humör, minskar risken för depression och nervösa sjukdomar.
 • alfa-linolensyra - accelererar ämnesomsättningen, som orsakar stimulering av hjärnans aktivitet, förbättrar muskels arbete,
 • zink - På grund av detta spårämne utvecklar män testosteron, vilket är nödvändigt för att förbättra styrkan, minska risken för infertilitet och förekomsten av inflammatoriska sjukdomar.
 • fosfor - främjar mer aktiv utsöndring av manliga könshormoner, och ökar också rörligheten och aktiviteten hos spermatozoa;
 • kalium - förbättrar koagulerbarheten av blod, stoppar inflammatoriska processer i kroppen. Dessutom har det en mild diuretisk effekt, vilket minskar sannolikheten för problem med prostata: borttagande av överskott av vätska från kroppen leder till att stagnanta fenomen försvinner.

Pumpa frön innehåller också mycket protein, förbättrar tarmarnas arbete, tack vare det höga magnesiuminnehållet, har de en positiv effekt på hjärtat och även reducerar kolesterol. Honung har också länge varit känd för sina olika användbara egenskaper och ämnen.

Särskild påverkan på människors hälsa:

 • treonin - En aminosyra som är nödvändig för korrekt konstruktion av muskler, förstärkning av muskelfibrer. Det har också en antidepressiv effekt som stimulerar utseendet på neurala anslutningar.
 • vitaminer i grupp B - minska risken för nervösa sjukdomar, bristen på dessa vitaminer kan leda till försämring av styrkan.

Både pumpa frön och honung innehåller ämnen som är nödvändiga för prostatakörteln, och i kombination ger de en enorm effekt.

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung: ett recept

Recept för beredning av läkemedlet är mycket enkla. Först och främst måste du hämta kvalitetsingredienser.

Pumpa frön ska vara stora, rena, inte fuktiga och inte över torkade, utan mögel och obehaglig lukt.

I princip kan de lätt köpas på marknaden eller ens skördas av dig själv, välja frön från mogna pumpor och torka dem (utan att exponera för värme!). Ett obligatoriskt krav är frånvaron av värmebehandling. Stekt frön för receptet är inte lämpliga.

Naturligtvis behöver vi bara frökärnor - de oraffinerade frön måste rengöras. Honung kan tas som allra viktigaste, det bör vara friskt och naturligt, utan tillsatser. Det finns flera matlagningsrecept.

Pumpa-honungskulor

För att göra bollar måste du ta ett halvt kilo skalade pumpafrön och ett glas tjockt (men inte kandiserat!) Älskling.

Nukleolerna ska krossas i en kaffekvarn eller slipas i köttkvarn, kombinera markmassan med honung och blanda väl.

Den resulterande blandningen för förtjockning kyles (tillräckligt för att lägga den i kylskåp i en timme), och sedan bildar händer små bollar (ungefär en och en halv centimeter i diameter).

De resulterande bollarna lagras bäst i kylskåpet. På morgonen före frukost måste du lösa en boll, och inom en vecka kommer det att märkas förbättringar.

Pumpkinemulsion

Emulsion är en "nyckfull" medicin, med långvarig lagring som förlorar dess effekt, och det ska ske minst en gång var tredje dag (och helst dagligen).

Detta kommer att kräva mjöl från pumpkärnor och flytande honung. Mjölet sättes en liten mängd vatten, och sedan den resulterande blandningen i en proportion 1: 1 (t ex en matsked av båda) blandas noggrant med honung.

Ta också innan måltider två gånger om dagen, förvaras i kylskåp.

Pumpa-honung pasta

För detta recept behöver du ett pund av skalade skinn av frön som behöver slipa i en köttkvarn och blanda med flytande honung (det behöver 400 gram).

Blandningen omrörs noggrant och tas två gånger om dagen (vanligtvis på morgonen och på kvällen) innan man äter en tesked.

Du måste också lagra pastaen i kylskåpet.

Mjöl från pumpkärnor

Torkade kärnor av pumpafrön mals i en kaffekvarn så fint som möjligt, nästan till mjölstillståndet.

Morgon och kväll före en måltid måste du äta en tesked av denna "mjöl" med ett glas "honey" varmt vatten (vattnet sätta två teskedar honung och blanda). Förberedd "mjöl" lagras bäst i en glasbehållare.

Hur man förbereder ett läkemedel med valnötter?

Förutom pumpa frön, sedan gamla tider, har nötter använts för att förbättra maskulin hälsa. Särskilt känd (och finns) för sina egenskaper valnöt: den innehåller en stor mängd av vitamin E och zink, som ökar manlig fertilitet, förbättra blodcirkulationen och för att minska risken för uppkomst av inflammation i prostata och prostatatumörer (adenom).

För att framställa de hjälp av valnötter tas i lika proportioner skalade pumpafrön, valnötter nukleolerna och flytande honung.

Pumpa frön och nötter krossas i köttkvarn och blandas sedan med honung. För att uppnå terapeutisk effekt konsumeras den erhållna massan dagligen tre gånger om dagen (men inte längre än en månad) med en tesked före måltiderna.

Behandlingstid

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Självberedda läkemedel kan användas tillsammans med traditionella droger som köpts i apotek för behandling av prostatit. Mottagning sker av kurser.

Om läkemedlet valdes bollar, då krävs för behandling av prostatit en kursperiod på en månad, sex månader efter behandlingen ska upprepas.

För förebyggande av prostatit bör månadskursen utföras årligen. Behandling med pumpa-honungspasta utförs två gånger om året, en kurs tar tre till fyra veckor. Mjöl från pumpkärnor ska tas en halv till två månader, liksom varje halvår.

Kontraindikationer för användning

Folk recept är bra eftersom de praktiskt taget inte har kontraindikationer: oftast är den enda begränsningen av att ta sådana mediciner den individuella intoleransen hos komponenterna i dem.

Användningen av en beredning innehållande pumpa frön och honung är kontraindicerad när:

 • gastrointestinala sjukdomar, såsom gastrit eller magsår, särskilt i den akuta fasen: på grund av den höga fetthalten i pumpafrön är fortfarande tung mat, och det är inte nödvändigt att ladda dem sjuka mage;
 • allergier mot honung;
 • individuell intolerans av komponenterna.

Dessutom bör man inte engagera sig i sådan behandling för dem som försöker gå ner i vikt: både pumpa frön och honung är mycket höga i kalorier, så att 100 gram medicin kommer att ge nästan 500 kilokalorier.

recensioner

Och det här är inte förvånande - trots allt har de användbara egenskaperna hos dessa produkter varit kända under lång tid och bekräftas inte bara av mänens svar, men också av många studier.

Liksom någon sjukdom är prostatit lättare att förebygga än att bota.

För att förebygga, måste du flytta mer, försöka leda ett helt sexuellt liv, äta rätt och mångsidigt, se till att kosten innehåller alla vitaminer och mineraler, var mättad med proteiner och vegetabiliska fetter.

Användbar video

Hur använder man pumpa frön med honung från prostatit? Recept i videon:

Användningen av folkmedicin som använder frön, nötter, honung bidrar också till att förebygga problem med människors hälsa.

Men om plötsligt det fanns vissa problem, dysfunktion, smärta eller sveda när man kissar, inte tolererar självmedicinera eller hoppas att "själv pass", är det nödvändigt att vända sig till urolog så snart som möjligt.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits