Huvud
Symptom

Vi behandlar inflammation i prostata med läsk

Tillsammans med de medicinska metoderna för behandling av prostatit har metoden att bli av med de viktigaste symtomen på sjukdomen med hjälp av vanligt drick soda uppnått ganska stor popularitet för närvarande. Receptet innebär i de flesta fall att man tar läkemedlet externt, det vill säga genom att använda brickorna och tvättar. För en lyckad och effektiv behandling ska denna metod utföras i samband med behandling baserat på intag av läkemedel.

Principen om påverkan

Soda är en mycket billig och effektiv lösning, som hjälper till att bli av med huvudskyltarna för en sådan sjukdom som prostatit. När du använder produkten som tvätt och varmt bad, påverkar det de drabbade vävnadsställena följande effekter:

 • Det har en effektiv antibakteriell och antimikrobiell effekt.
 • Det omsluter de drabbade områdena, förhindrar vidare utveckling av sjukdomen.
 • Minskar ömhet, liksom obehag av en annan typ: klåda, brännande.
 • I närvaro av tumörer verkar soda korrodera bildningen från insidan och främjar också borttagandet av patologiska vävnader från kroppen.

Om behandlingsförfarandena för bakpulver ger ett recept som inkluderar att ta medicinen inuti, det vill säga att förbereda och dricka drycken, kommer effekten att vara enligt följande:

 • Foci av inflammation minskar och försvinna gradvis från kroppen. Oftast är prostatit en följd av sjukdomar av annan art, till exempel bronkit, förkylning och så vidare. I dessa fall sprider infektionen genom organ och system på grund av blod och lymfflöde. Soda i det här fallet fungerar som ett hinder, förhindrar smittspridning och minskar lokaliseringsområdet.
 • Normaliserar det alkaliska balansen och utövar en allmän hälsoeffektiv effekt på kroppen, vilket bidrar till ökad resistans genom förstärkning av immunförsvaret.
 • Positivt inflytande på matsmältningssystemet, liksom excretionssystemet, som spelar en viktig roll i närvaro av en sjukdom som prostatit, eftersom i vissa fall förstoppning och stagnation är drivkraften för sjukdomsutvecklingen.

vittnesbörd

Behandling av prostatit genom användning av ett läkemedel som natron kan appliceras i närvaro av följande huvudsymptom:

 • Prostatit, som uppträder i kronisk form.
 • Sjukdom vid expansionsstadiet.
 • Andra sjukdomar i utsöndrings- och reproduktionssystemet.

Kontraindikationer och biverkningar

Med tanke på att bakpulver endast har en effekt på patologiska processer och vävnader i kroppen, har denna behandlingsmetod praktiskt taget inga kontraindikationer. Ett undantag kan vara fall av denna typ, när patienten har intolerans mot läkemedlet, eller det finns risk för allergiska reaktioner.

Trots det faktum att läskbehandling är praktiskt taget säker, bör den användas endast i samband med läkemedelsbehandling, på något sätt utesluter det helt.

Också, glöm inte att produkten är ganska kaustisk före appliceringen, både inom och utanför, är det nödvändigt att lösa pulvret i vatten noggrant. Annars kan du få irritation av hudens och slemhinnans vävnader.

Extern applikation

För det mesta är kokvatten för att behandla prostatit som ett externt medel. Det finns många metoder, men detta recept används oftast: i två liter varmt vatten, renat eller kokt, tillsätts en sked läsk och tinktur av jod. Därefter blandas lösningen grundligt, varefter den används som bad.

Vanligtvis är varaktigheten av ett sådant förfarande ungefär en halvtimme, men det är inte farligt och badar under en längre tid. När det gäller kursen, bör behandlingen utföras till det ögonblick då de främsta störande symtomen på sjukdomen försvinner.

Det bör noteras att obehagliga fenomen som klåda och brännande i könsorganet, som ofta åtföljer sjukdomen, nästan helt försvinner efter flera sessioner att ta bad med natron.

För att eliminera ömhet används en mer mättad vattenlösning med läsk, vilket vanligtvis framställs baserat på tre matskedar av källkomponenten per liter kokt eller renat vatten. I det här fallet bör procedurens varaktighet vara mindre än en tidsperiod - högst femton minuter.

lavemang

Enema är ett av de mest effektiva verktygen i kampen mot sjukdomar i könsorganet. De har inte bara en antiinflammatorisk effekt på de drabbade områdena utan bidrar också till att förbättra tarmaktiviteten, det vill säga de är ett utmärkt mått i kampen mot förstoppning och förebyggandet av detta fenomen.

Det bör vara känt att otimlig, såväl som otillräcklig tömning av tarmen, det vill säga banal förstoppning, leder till bildandet av stillastående processer i kroppen, vilket leder till att olika patologier i den sexuella sfären uppstår.

Användningen av enemas med soda bör vara systematisk, men du bör inte upprepa proceduren för ofta, eftersom det på så sätt är möjligt att störa mikrofloran i den inre slemhinnan, vilket inte bidrar till återhämtning. Det är bäst att använda dem inte mer än en gång, högst två gånger i veckan.

Receptet för att göra en lösning med soda för enemas är som följer: två matskedar av ämnet så noggrant som möjligt lösa upp i en fjärdedel av en liter vatten, vilket borde vara en bekväm temperatur. Efter dessa manipuleringar används agenten direkt för det avsedda ändamålet.

Förtäring

För behandling av sjukdomar i könsorganet, som är inflammatoriska, används också ett recept, baserat på lösningen med lösningen med soda inuti, det är helt enkelt talet medlet används som en drink.

Denna metod tillåter inte bara att eliminera patologiska fenomen i urinvägarna, men också för att förbättra kroppen som helhet. Efter en kort kurs normaliserar aktiviteten i mag-tarmkanalen, alla processer stabiliseras, immuniteten ökar signifikant, det vill säga att kroppen blir mindre mottaglig för olika negativa yttre faktorer och mikroorganismer som provocerar sjukdomen.

För att korrekt förbereda en unik och helande dryck, vars utgångspunkt är soda, måste du lösa upp bara en fjärdedel av en tesked i ett genomsnittligt glas av någon naturlig vätska. I det här fallet betyder det följande: det kan vara mjölk eller vanligt vatten, det är inte tillåtet att använda te, kaffe eller andra drycker. En av de viktigaste nyanserna är följande: Vätskans temperatur bör inte ligga under rumstemperatur.

Använd botemedlet tre gånger om dagen, femton minuter till tjugo minuter före huvudmåltiderna. Kursen måste fortsätta tills alla större symtom på sjukdomen försvinner.

Vid behandling av läsklösningar får man under inga omständigheter ignorera de traditionella metoderna, det vill säga medicinska droger. Trots effektiviteten av denna åtgärd behövs ett integrerat tillvägagångssätt för att fullständigt avlägsna sjukdomen.

Hur användbar soda för kroppen - det här kommer att berätta följande video:

Effektiv och enkel behandling av prostatit med soda

Med prostatit kan läkaren ordinera olika behandlingar. Förutom läkemedel kan behandling göras med hjälp av folkmedicinska lösningar.

Nyligen har bikarbonat av natrium, som är känt för alla som bakpulver, en speciell popularitet. Det hjälper till att klara de första symptomen på sjukdomen. Det är viktigt att veta hur man behandlar prostatit med användning av detta ämne.

Effekter av bakpulver med prostatit

Vid behandling av prostatit är bakpulver en komplicerad effekt på det organ som påverkas av den inflammatoriska processen. Produkten är allmänt tillgänglig, så det är inte svårt att applicera det. Tillsammans med andra terapier är metoden effektiv och säker.

Under påverkan av natriumbikarbonat på hankroppen elimineras olika symtom på sjukdomen. Detta beror på att bakpulver för utomhusbruk:

 • eliminerar skadliga bakterier och bakterier som provocerar inflammationsprocessen;
 • återställer drabbade vävnader som påverkas av inflammation och infektion;
 • tar bort svullnad av vävnader;
 • tar bort smärtsyndrom
 • eliminerar klåda och brännande;
 • minimerar neoplasma i prostata och förhindrar uppkomsten av nya tumörer;
 • avlägsnar patogena mikroorganismer från de djupa skikten av vävnader.

Från prostatan kan läskan tas och inuti. I detta fall observerar vi:

 • minskning av fokus på inflammation;
 • rening av lymfo- och blodflödessystem;
 • normalisering av balansen mellan syror och alkali i kroppen;
 • ökade immunförsvar
 • förbättring av gastrointestinala och urinvägarna.

Indikationer för terapi

Läkare ordinerar ofta behandling av prostatit med läsk. Vidare är det med hjälp av ämnet möjligt att eliminera inte bara symptomen på en akut eller kronisk sjukdom utan även tecken på andra sjukdomar i det genitourära systemet hos den manliga kroppen.

Trots det faktum att metoden används vid det första skedet av sjukdomsutvecklingen eller vid ett ögonblick av milda manifestationer, har soda en positiv effekt i mer försummade fall. Många vittnesmål indikerar att läsk inuti, lyckades männen bli av med sjukdomen.

Kontra

Bakpulver är en relativt säker produkt. Detta beror på att substansen har ett naturligt ursprung. Därför kan det i de flesta fall användas vid behandling av prostatit.

Natriumlösning verkar direkt på inflammationsfokus, vilket eliminerar de negativa effekterna av patogena bakterier. Skada på kroppen under behandlingen reduceras därför till noll.

Liksom andra ämnen har soda vissa kontraindikationer. Bland dem är:

 • benägenhet för allergiska reaktioner;
 • intolerans mot natriumbikarbonat;
 • ökad surhet i matsmältningssystemet.
Kontraindikationer och biverkningar vid behandling av läsk

I det senare fallet är det nödvändigt att avstå från att ta in sodavätningen inuti. Annars kan en person ha sjukdomar i mag-tarmkanalen.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas patienter med njureproblem. Om behandlingen inte utförs korrekt ökar risken för komplikationer av sjukdomen.

Soda är ett skarp pulver. Därför måste den vara noggrant upplöst i vatten. Om ämnet förblir i lösningen i form av granuler och faller på inflammerat område, kommer det att finnas negativa bieffekter i form av:

Detta beror på det faktum att ämnet är kapabelt att provocera kemisk brännskada. Därför bör behandlingen utföras strikt enligt anvisningarna.

Behandlingsalternativ

Du kan bota prostatit med soda på flera sätt. Patienten kan ta ett bad med en sodavätning, hålla en emv och ta medicinen inuti. Metod för behandling ska väljas av läkaren med hänsyn till patientens individuella egenskaper.

brickor

Effektiva bad med tillsats av läsklösning beaktas. Under proceduren utförs exponeringen med den externa metoden.

Förberedelse av ett bad med soda vid en prostatit

För att förbereda produkten är det nödvändigt att ansluta:

 • varmt kokt vatten (2 liter);
 • natron (1 matsked);
 • tinktur av jod (1 tesked).

Det är viktigt att kontrollera att sodan är helt upplöst i vätskan.

Efter beredning hälls lösningen i bäckenet. En man behöver sitta i en behållare och stanna i den i ungefär en halvtimme. Behandlingen får fortsätta tills symptomen är fullständigt eliminerad. Många patienter noterar att efter 3 sessioner försöker tecken på prostatit.

Det är också möjligt att utföra gnugga. För att göra detta måste du förbereda en lösning av kokt vatten (1 liter) och natron (3 msk). Agenten inom en sexuell medlem, en urinrör appliceras. Förfarandet utförs i 15 minuter. Med den här metoden kan du ta bort svullnad av vävnader och eliminera smärtssyndrom.

lavemang

Prostatitema är ett bevisat och effektivt botemedel. De tillåter dig att agera direkt på källan till inflammation på grund av närheten till rektum och prostata.

Rengöring utförs med olika lösningar. Enemaer med soda lindrar snabbt inflammation och stimulerar rektumets funktion. På grund av detta elimineras förstoppning vilket möjliggör avlägsnande av bakterieförfall.

Enemaer med läsk med prostatit

Stagnation av fecal materia kan väsentligt förvärra sjukdomsförloppet. Om tarmarna töms i tid, multiplicerar de patogena bakterierna i klustret. De kastar in i blodgiftarna, som snabbt sprider sig genom kroppen.

Innan du utför en terapeutisk enema, måste du rengöra ändtarmen med en normal enema. Du kan använda både vanligt vatten och kamille buljong. Endast efter det är det möjligt att starta behandlingen.

Vid beredning av lösningen är det nödvändigt att kontrollera att sodan är helt upplöst i vatten. När allt kommer omkring, i närvaro av granulat kan rektumets slemhinna påverkas, vilket är mycket känsligt.

För att förbereda produkten i 250 ml vatten, matas 2 matskedar soda. Vattnets temperatur bör vara ungefär lika med människokroppens temperatur. Lösningen skrivs i en spruta med en plastspets eller en mugg av Esmarch.

Du kan utföra proceduren inte mer än 2 gånger i veckan. Om behandlingen administreras vid en lägre frekvens ökar risken att eliminera inte bara den patogena men också fördelaktiga mikrofloran.

Lösningsintag inuti

Trots det faktum att många patienter är rädda för att ta en läsklösning inuti är metoden mycket effektiv vid prostatit. Med en sådan effekt elimineras den inflammatoriska processen inte bara i prostatakörteln, men också i smittsamma sjukdomar i andra organ och system.

Mottagning av lösningar av läsk i behandlingen av prostatit

Behandling gör att du kan normalisera avföring, minska matsmältningssyrans surhet. Dessutom blir immunförsvaret starkare, vilket gör att kroppen kan motstå de negativa effekterna av skadliga mikroorganismer.

Du kan förbereda lösningen på grundval av vätska. Under förbudet faller te och kaffe. Men läkare rekommenderar ändå att använda rent kokt vatten.

Det bör säkerställas att vattnet inte är för kallt eller varmt. Med upprätthållandet av normal temperatur kommer det att vara möjligt att bevara de användbara egenskaperna hos läsk och snabbt förbättra kroppen som helhet.

För att förbereda en lösning i ett glas vatten, lösa upp en fjärdedel av en tesked soda. Drick drogen tre gånger om dagen i 20 minuter före frukost, lunch och middag.

Behandlingsperioden bestäms av läkaren. Det kan ökas eller minskas beroende på hastigheten för eliminering av obehagliga symptom.

Behandling av prostatit med bakpulver

Inflammation av prostata är den vanligaste urologiska sjukdomen som drabbar män i åldern 25-30 år och äldre. Behandling av denna sjukdom är ofta mycket lång och långvarig, särskilt om det är en kronisk form av sjukdomen.

I vissa fall kan traditionell terapi, som innehåller antibakteriella läkemedel, antiinflammatoriska läkemedel och verktyg för att förbättra blodcirkulationen i körteln, inte klara av uppgiften.

Sedan, för att förbättra effekten, kan du tillgripa (som en extra terapi) till behandling av prostatit hos man med natron.

Läkemedlets verkningsmekanism med prostatit

Förmodligen använde varje man åtminstone en gång i sitt liv vitt pulver från apelsinförpackning. Men inte alla vet om dess medicinska egenskaper. När man talar allvarligt om behandlingen av prostatit med bakpulver är det först nödvändigt att förstå orsaken till sjukdomen och det eventuella inflytandet av bikarbonat på sin kurs.

Det finns tre grupper av tillstånd där sjukdomen utvecklas, och under vilken en person kan påverka det genom soda:

 1. Infektion. I närvaro av inflammation i prostata parenkymet härd, mikroorganismerna utsöndrar specifika endo- och exotoxiner som skadar friska celler, stimulera lokal ökning av reaktionstemperaturen, bildandet av ödem och förekomst av smärta. All denna kaskad av fenomen orsakar en kraftig minskning av pH och så kallad försurning av mjölkets och urins vävnader, som utsöndras. Denna sura miljö stimulerar vidare multiplikationen av patogen mikroflora och skadar kemiskt de interna strukturerna i prostata. NaHCO3 är en naturlig alkali och kan neutralisera effekten av syror, vilket återställer pH-värdet till normalt.
 2. Metaboliska störningar. Som män i den moderna världen tenderar ofta att bortse för sin hälsa och inte ägnar tillräcklig uppmärksamhet åt en hälsosam livsstil, då detta leder till ett fel i de inre organen. Eventuella obalanser mellan hormoner, lipider och kolhydrater kan på ett eller annat sätt leda till njurspatologi med bildandet av stenar. Först är det bara sand av oxalat, urat, fosfat och därefter färdigt konkretioner som lämnar njuren skulle skada urinledarna, urinblåsa och prostata, med tillägg av en sekundär infektion. Alla har också en sur pH-reaktion och kan förstöras i de tidiga stadierna av läsk.
 3. Skadlig ekologi. Olika kemikalier som tränger in i människokroppen med luft, vatten och mat leder till fluktuationer i pH. Och här kommer vitt pulver till hjälp, vilket kommer att förvandla obalansen till en norm.

Hur ska jag använda natriumbikarbonat?

Från läkemedlets mekanism blev det klart att behandlingen av prostatit med bakpulver baseras på dess enda viktiga funktion - effekten på syrabasbasen. Det är viktigt att veta hur man korrekt förbereder en lösning eller ett bad för adekvat behandling.

De mest populära recepten är:

 1. En halv tesked natriumbikarbonat ska blandas i 1 glas (200 ml) varmt vatten. Det är mycket viktigt att vattnet är bara lite värmt, inte varmt. Vid temperaturer över 40 ° C föreligger en oönskad kemisk reaktion, och soda förlorar alla dess medicinska egenskaper. Ta denna lösning en gång om dagen efter måltiden. För extra skydd av matsmältningsslangen är det lämpligt att använda mjölk istället för vatten. Det är viktigt att informera om denna behandlingsmetod din läkare, eftersom detta förfarande är kontraindicerat hos patienter med tillhörande magsår och kan orsaka erosion eller perforering av inre blödningar.
 2. Behandling av kronisk prostatit med bakpulver sker genom extern applicering av läkemedlet. 1 matsked natriumbikarbonat och 1 tsk tinktur av jod odlas i 1 liter varmt vatten. Vidare läggs allt detta till ett handfat eller ett bad med uppvärmt vatten. Du behöver bara sitta i tanken så att manbäcken är helt nedsänkt i den. Procedurens varaktighet är 15-20 minuter. Du kan använda 1-2 gånger om dagen.

Soda ansökan resultat

Användningen av natriumbikarbonat kan endast vara en ytterligare metod för behandling. Använd inte soda som en monoterapi.

Samverkar med andra droger visar det följande effekter:

 • Stärker arbetet med antibakteriella läkemedel genom att alkalisera prostataens parenchyma.
 • Har en lätt antimikrobiell aktivitet. Det kan inte jämföras med resultatet av antibiotikas verkan, men med stillastående prostatit kan behovet av aggressiva mediciner elimineras tack vare den här egenskapen av läsk.
 • Destroyar konglomerat av oxalater, fosfater och urater i urinvägens hålrum, förhindrar mekanisk skada på prostata;
 • Normaliserar urinets pH och ger en adekvat metabolism.

I samband med denna handling av läkemedlet kommer patienten snart att notera kombinationen av natron och andra standarddroger:

 • Reduktion av ödem i perinealområdet;
 • Minskad smärta;
 • Normalisering av urinering;
 • Förbättring av styrka;
 • Allmänt välbefinnande.

Natriumvätekarbonat är en utmärkt och billig lösning, som vid korrekt användning kan hjälpa till att bota inte bara prostatit, men också en mängd andra sjukdomar.

Näringsmässig soda med prostatit: appliceringsmetoder vid behandling

Soda eller natriumbikarbonat har framgångsrikt använts för att behandla prostatit. Officiell medicin känner inte igen denna terapeutiska metod, men recensioner tyder på effektivitet efter exponering för natron. Låt oss försöka ta reda på om det finns en rationale för behandling av prostatit med bakpulver, och även vad är de viktigaste metoderna och metoderna för tillämpning.

Reflektioner till förmån för natriumbikarbonat

Tillhängare av denna metod hävdar att behandlingen av natron hjälper till att eliminera de huvudsakliga symtomen på prostatit. Soda påverkar vattensaltbalansen i människokroppen och mot bakgrunden av dess användning finns det en förbättring av de metaboliska processerna på cellulär nivå. Bakpulver förhindrar överdriven utsöndring av kalium och, som det är känt, är detta mikroelement (kalium) extremt viktigt för människors hälsa.

En annan mekanism som förklarar behandlingen av prostatit med bakpulver är bikarbonats förmåga att neutralisera syror. Detta säkerställer en ökning av den alkaliska reserven. Dessutom har denna behandling av prostatit följande effekter:

 • Effekter på den etiologiska faktorn (natriumbikarbonat har en antibakteriell effekt mot de främsta orsakerna till prostatit hos män).
 • Förhindra spridningen av den patologiska processen till omgivande vävnader (det är känt att natriumbikarbonat har omslutande egenskaper).
 • Mot bakgrund av terapi orsakar natriumbikarbonat resorption av olika tätningar i vävnaderna hos den inflammerade prostata.

Behandling hjälper till att minska svårighetsgraden av huvudsymptomerna hos prostatit, nämligen mot bakgrund av natriumbikarbonatbehandling orsakar återkomst av smärta, klåda och brännande. Denna effekt efter behandling bekräftas av feedback.

När du kan och när du inte kan använda

Behandling med bakpulver är tillgänglig för alla, med receptet för att göra botemedlet väldigt enkelt. Det är värt att notera att allvarliga biverkningar sådan behandling inte kan provocera. Men inte alltid läsk är lämplig vid applicering. Natriumvätekarbonat är indicerat för behandling under följande förhållanden:

Soda-lösningen är lätt att förbereda och mångsidig att använda.

 • Inflammation av prostatakörteln (prostatit) i kronisk form.
 • Sjukdomar i urin- och reproduktionssystemen i olika etiologier.
 • Störningar av metaboliska processer.
 • Förebyggande av olika sjukdomar vid exponering för kroppen av giftiga ämnen.

När det gäller kontraindikationer finns det praktiskt taget ingen eftersom det är en produkt av naturligt ursprung. Den enda situationen där en sådan behandling är kontraindicerad är förekomsten av en allergisk reaktion mot natriumbikarbonat och en låg surhet i magen (noll surhet).

Man måste alltid komma ihåg att soda är ett aggressivt ämne, därför bör man se till att natriumbikarbonat är helt upplöst i vatten före användning. Annars kan du få ytterligare vävnadskada, fram till utvecklingen av en kemisk brännskada.

Hur man ansöker

Behandling av prostatit med natriumbikarbonat kan göras på flera sätt:

 • Förtäring.
 • Microclysters.
 • Extern applikation i form av brickor och kompressor.

Den mest populära är behandlingen enligt metoden från professor Neumyvakin. Professor hävdade att läsk är en av de bästa medicinerna, eftersom det har förmågan att återställa syrabasbasen. Det var Neumyvakin som utvecklade en teknik som gör att du kan bli av med tecken på prostatit på ett icke-drog sätt. Neumyvakin föreslog också recept för att förbereda ett läkemedel baserat på läsk.

Professor Neumyvakin kunde upptäcka nya terapeutiska egenskaper hos läsk.

Det första sättet är att använda produkten inuti. För att göra detta är det nödvändigt att förbereda en läsklösning med en kvarts tesked natriumbikarbonat per glas vatten eller mjölk. Använd botemedlet för prostatitbehandling tre gånger om dagen. I detta fall rekommenderar Neumyvakin användningen av en agent i en tom mage 20 minuter före en måltid.

Det andra sättet är microclysters. För att förbereda en lösning för enema behöver du ett glas renat vatten och två matskedar natriumbikarbonat. Ingredienserna blandas noggrant tills en homogen lösning erhålles. Applicera rekommenderas en gång i veckan. Innan mikroclysteren för behandling av prostatit är det nödvändigt att utföra en rengörande enema.

Och det sista receptet är att förbereda badet. Behandling av inflammation i prostata kan kompletteras med sodavatten. För detta tillsätts en liter varmt, renat vatten med en matsked läsk och en tesked jod. Badets varaktighet är ca 20 minuter. Den externa metoden för användning bidrar till att snabbt eliminera symtom som klåda, brännande och obehag i perinealområdet.

Behandling av prostatit med icke-farmakologiska metoder är fortsatt populär. Och detta trots att officiell medicin inte känner igen denna typ av terapeutisk effekt på kroppen. Ett stort bidrag till studien av detta problem gjordes av professor Neumyvakin. Det var han som utvecklade tekniken enligt vilken läsk har en terapeutisk effekt och förbättrar människors välbefinnande med inflammatoriska sjukdomar i prostatakörteln. Många recensioner bekräftar effektiviteten av sådan behandling.

Hemligheter av behandling av prostatit med bakpulver

Ett sätt att bli av med sådana obehagliga symptom på prostatit, som outhärdligt obehag och smärta, är användningen av natriumbikarbonat - soda. Den appliceras externt och inåt utöver medicinska möten, som består av mediciner och fysioterapi.

Egenskaper och handlingsprincip för soda

Natriumvätekarbonat avser alkalier med svag typ av sparsam effekt på mjuka vävnader. Denna egenskap förklarar den breda populariteten av dess användning för medicinska ändamål. Den tekniska algoritmen för sodavattenutvinningen har utarbetats i åratal och certifierats enligt GOST, som inte har ändrats sedan sovjetiska tider.

Soda har följande egenskaper, baserat på en reducerande effekt på syrets nivå:

 1. antibakteriell och antimikrobiell effekt på inflammerade vävnadsställen;
 2. enveloping effekt av de drabbade vävnaderna, vilket leder till partiell restaurering och förebyggande av ytterligare spridning av infektionen;
 3. reduktion av smärtssyndrom;
 4. ökar graden av vätskeuttag och reducerande ödem;
 5. minskning av klåda och brännande.

Begränsningar och förbud

Behandling av prostatit med hjälp av bakpulver får inte användas för alla patienter. Oral administrering sodalösning framkallar erosiv ulcerös och blödning i mag-tarmkanalen och därför förbjudet när esofagit, duodenit, kolit, gastrit.

Helt överge läsk är nödvändig för patienter med arteriell hypertension, en kränkning av hjärtrytmen, smärta i bröstorgans organ. Förekomsten av diabetes kräver medicinsk rådgivning.

Metod för applicering

Soda med prostatit appliceras externt i form av brickor och kompresser, och internt i form av enemas och oral lösning.

Sittande bad

Metoden består i att nedsänka inguinalområdet i bäckenet med lösningen. I en djup behållare med varmt vatten tillsättes läsk med en matris per 1 liter vatten. För att öka den terapeutiska effekten kan du lägga till en halv tesked jod. I den akuta processen med inflammation tillsätt 200 ml preparerad infusionskamomill, som har en lugnande effekt. Procedurens varaktighet är cirka 20 minuter. Det utförs dagligen i 10 dagar. När samtidiga sjukdomar i lederna får sitta i badrummet, som fylls med 30 liter vätska.

Att lägga till ytterligare medel (jod, kamille, etc.) är möjligt i frånvaro av allergiska reaktioner.

microclysters

Tillämpning av mikroklysti innefattar två steg. Vid första etappen är det nödvändigt att rengöra tarmarna och sätta en emalj med kamilleinfusion i en volym av 150 ml. På den andra - efter en halvtimme för att utföra fientliga handlingar med en lösning av läsk. Häll 10 ml soda i 100 ml vatten vid 39 ° C och blanda. Förfarandet är mer praktiskt att utföra ligger på sin sida. Anal zon bör smörjas med vaselinolja, sätt in smutsspetsen och sätt ihop päronet. Därefter drar inte utkroppen av enema från den rektala öppningen med komprimerade fingrar. Håll sodavattenlösningen i 30 minuter. Enemas gör varje natt i tre veckor.

För behandlingsperioden med mikrocykler är stekt och kryddig mat utesluten från kosten.

Intern mottagning

Inträde i sodalösning för att minska de inflammatoriska skadorna i prostata, för att hålla ett slags rengöring lymfa och blod vägar för att återställa den syra-basbalans, öka kroppens immun.

Natriumlösning bereds på mjölk eller vatten. Acceptera det strikt enligt ordningen:

Vätskan är full på en tom mage en halvtimme före måltiderna. Lösningens temperatur bör inte överstiga 33 ° C. Behandlingen varar upp till två månader. Minimiperioden är cirka 30 dagar. Den terapeutiska effekten kommer att märkas efter en månads kurs.

Det är nödvändigt att vara övertygad om fullständig upplösning av läskpartiklar på grund av den möjliga termiska bränningen av slemhinnorna.

Neumyvakin Metoden

Förutom vanliga metoder finns det ett sätt att behandla soda av Neumyvakin. Ivan Pavlovich - sovjetiska professor, engagerade i utvecklingen av tekniker för att förebygga uppkomsten av avvikelser i astronauter insisterade på att soda är ett mångsidigt verktyg för att bekämpa olika sjukdomar, bland annat prostatit.

Tekniken innehåller flera recept.

 • Mikrolysstrålar med en sodavätning med tillsats av väteperoxid. För detta gör du i 10 ml varmt vatten 10 g soda och häll minst 10 droppar väteperoxid. Enema sätts 2 gånger - omedelbart efter morgonuppvakningen och 2 timmar före natten sömn. Kursen består av 30 sessioner.
 • Intern mottagning av en lösning som består av 200 ml vätska. Från den första dagen, späd ¼ matsked läsk och drick 20 minuter innan du äter. Från den fjärde dagen, ta en paus i 3 dagar, och sedan ta mängden natriumbikarbonat till en matsked. Drick lösningen i 4 veckor med en paus på en vecka. Denna teknik kommer att undvika biverkningar.
 • Använd en blandning av läsk och peroxid i badet. För 1 liter tillsätt 1 matsked läskpulver. Ledtiden är 20 minuter. Vattentemperaturen ska vara bekväm och inte överstiga 40 ° C.

Förbudet mot metoder för Neumyvakin är onkologi av tredje graden, graviditet och matning, förekomsten av akuta gastrointestinala patologier.

Behandling med läsk görs endast i samband med utnämningen av en urolog i akut, kronisk form. För att uppnå positiva resultat är det nödvändigt att använda botemedlet i flera månader till sex månader med avbrott.

Effektivt och relativt snabbt hjälpmedel med bakpulver vid behandling av prostatit: recept och kontraindikationer

Behandling av prostatit med soda används ofta tillräckligt.

Det här är inte förvånande: botemedlet är mer än budget, men om behandlingen av prostatitvätska recensioner är mest positiva.

Men, naturligtvis, innan att anta en liknande teknik, måste du lära dig att kombinera läsk och prostatit vad kontra finns och hur man behandlar denna huskur.

Principen om påverkan

För att förstå varför behandlingen av mat soda prostatit utvärderas positivt är det värt att förstå principerna för dess effekt på kroppen:

 • det lindrar bakterier och bakterier som är orsakssambanden till sjukdomen;
 • det finns en regenerering av skadade vävnader;
 • Natriumvätekarbonat har egenskapen av kuvert. Den här egenskapen kan användas till förmån och behandling av prostatit. På grund av inkapsling isoleras de drabbade områdena på något sätt, och patologiska processer sprids inte till andra vävnader.
 • obehagliga känslor som en brännande känsla och en klåda som åtföljer en prostatit, blir mindre intensiva;
 • soda kämpar bra med formationer och äter dem. Det tar också bort patologisk vävnad från kroppen. Puffiness elimineras;
 • med intern användning av en lösning som gjorts på grundval av läsk, blodflöde, lymf
 • soda med prostatit är användbar och att den har en effekt på kroppens vatten-saltbalans. Som ett resultat förbättrar processen med ämnesomsättningen, förstärks immuniteten;
 • mängden kalium som avlägsnas från kroppen minskar kraftigt. Det är värt att notera att det här är viktigt för människors hälsa.
 • har en positiv effekt på matsmältnings- och excretionssystemen. Faktum är att drivkraften för utseende av prostatit är exakt stillastående fenomen, förstoppning.

Indikationer och kontraindikationer för användning

Tänk på behandlingen av läsk är i följande fall:

 • kronisk form av prostatit;
 • förvärrad form av sjukdomen, åtföljd av frisättning av pus och feber;
 • problem i samband med urogenitala och excretory system;
 • metaboliska störningar;
 • påverkan på kroppen av olika giftiga ämnen.

Nu för kontraindikationer. Det finns inte många av dem, men de är tillgängliga:

 • allergiska reaktioner - som alla andra läkemedel kan soda också orsaka individuell intolerans
 • låg surhet i magen;
 • Njurproblem, som kan förvärras av felaktig användning av läsk.

Hur används soda från prostatit?

Extern applikation

Oftast är det den externa applikationen. Du kan använda följande recept:

 • i 2 liter kokt eller renat vatten måste du lösa upp 1 msk. l. läsk och 1 tsk. tinktur av jod. Vattentemperaturen får inte överstiga 38 grader. Lösningen måste blandas noggrant - först efter det är den färdig att användas i form av brickor. Oftast rekommenderas detta bad att ta 30 minuter, men det är möjligt att öka tiden tills det är obehag.
 • Om det inte finns kontraindikationer kan du försöka förbereda en mer mättad lösning. Det kommer att kräva samma mängd vatten som i föregående recept - 1 liter. Men läsk är nödvändigt för att ta mer - 3 msk. l. Med tanke på mättnad av lösningen är det värt att minska tiden för badintaget till 15 minuter maximalt.
 • om du inte har en praktisk behållare till hands för att ta ett bad i det, kan du stoppa valet av torkning. Lämplig för dem en blandning av 1 liter kokt vatten och 3 matskedar. l. soda. Du behöver behandla könsorganet. Grate tillräckligt för att fördela 15 minuter. På grund av torkning försvinner obehag eller blir mindre obehagligt, puffiness avlägsnas. Men trots den positiva effekten av soda, torka den med en lösning av det drabbade området längre än de angivna 15 minuterna rekommenderas inte.

Hur ofta ska jag tillgripa bad och gnuggar? Det beror helt på kroppens individuella egenskaper, så det är svårt att fastställa klara tidsgränser. En sak är säkert - en engångsförfarande är tydligt inte tillräckligt. Efter 10 procedurer rekommenderas att du tar en paus i två veckor.

lavemang

Denna metod, enligt recensioner, anses vara ganska effektiv. Det hjälper inte bara prostata, men också tarmarna. Dessutom är den kroniska formen av prostatit ofta åtföljd av förstoppning.

Under det påskyndar mikrober kraftigt deras reproduktion och förgiftar människokroppen med toxiner. Enema, som det är känt, utmärker sig från detta fenomen.

För att förbereda lösningen måste du lagra 250 ml renat vatten och 2 msk. l. bakpulver. Soda, precis som vid extern applicering, borde vara väl utspädd - slemhinnan i de inre organen är extremt känslig.

Du bör också följa vattnets temperatur - det ska inte vara för kallt eller varmt. Det är nödvändigt att uppnå en temperatur som är ungefär lika med människokroppens temperatur.
Du kan komma in i lösningen med en mjuk spruta, Esmarchs rån. Liksom vid andra liknande procedurer måste tarmrörelser utföras innan enema införs.

Trots fördelarna med denna behandlingsmetod är det nödvändigt att observera raster för att undvika kränkningar av mikroflora. I genomsnitt räcker det med att spendera en eller två sessioner i veckan.

Om du försummar denna rekommendation och sätter enema mer ofta, kommer inte bara skadliga men även fördelaktiga mikroorganismer att förstöras. Följaktligen kommer det att finnas en dysbios, som intensifierar stillastående fenomen.

Intern applikation

Denna teknik är fullständigt kompatibel inte bara med den föreskrivna behandlingen utan även med bad och enemas från sodavätningen. Intern användning av detta ämne har antiinflammatorisk effekt, normaliserar avföringen, minskar surheten och förstärker immuniteten i allmänhet.

För att förbereda en extradryck är det nödvändigt att tillsätta endast 1/4 av 1 tsk till ett glas förbehandlat vatten. bakpulver.

Mer pulver är oacceptabelt av samma anledning som överdosering är skadlig i andra fall - det finns risk för att slemhinnan skadas. Det är viktigt att vara uppmärksam på vätskan själv, i vilken läsk är upplöst.

Det ska vara exakt vatten - kaffe eller te i det här fallet är inte lämpligt. Men mjölk kan också användas som ett alternativ, men vatten är fortfarande att föredra. Vätskan måste vara något uppvärmd till rumstemperatur - kall eller varm kommer inte att ge önskad effekt.

Dryck rekommenderas tre gånger om dagen. Det måste göras före måltiden - ca 15 eller 20 minuter. Varaktigheten av en sådan populär behandlingsmetod beror på när de smärtsamma känslor som kännetecknar prostatit börjar försvinna.

Hur man använder läsk för att behandla prostatit

Prostatit är en inflammatorisk patologi som utvecklas i prostatakörteln. Behandlingen av denna sjukdom måste genomföras omedelbart för att inte komplicera situationen. Behandling av prostatit med soda är ett av de mest populära sätten att läka. En sådan behandling kan emellertid endast användas i samråd med den behandlande läkaren och samtidigt med användning av mediciner, olika fysiologiska förfaranden.

Endast ett integrerat tillvägagångssätt för att lösa detta problem kan snabbt eliminera den obehagliga symptomatologin hos den patologiska processen och normalisera aktiviteten hos kropparna i den sexuella sfären.

Fördelar och nackdelar med metoden

Bakpulver från prostatit kan ha en positiv effekt på det drabbade området på grund av dess unika egenskaper. I kombination med havssalter kan produkten öka kroppens energihållfasthet. Bakpulver bidrar till fullständig upplösning av gallstenar. Med hjälp är förebyggandet av eventuell radioaktiv förorening utförd, eftersom det under påverkan av soda från kroppen är bättre radioaktiva isotoper, liksom alla tungmetaller.

I inflammatorisk patologi används läsk från prostatit oftast som ett externt medel. Den terapeutiska egenskapen hos denna produkt är baserad på en kraftfull antibakteriell effekt. Livsaktiviteten hos patogen mikroflora sker i en sur miljö. När det finns en lutning mot balansering, skadar skadliga mikroorganismer snabbt. De omslutande egenskaperna hos soda bidrar också till läkning av inflammerade vävnader.

Med en inflammatorisk reaktion i prostatakörteln är smärtan akut. I allvarligare förlopp den patologiska processen, som kan åtföljas av feber, frossa, huvudvärk, förlust av hälsa, symptom på förgiftning, behandling av prostatit bakpulver på egen hand är helt enkelt avvisas. Andra behandlingsmetoder beskrivs i detalj här.

Endast urologen vet hur man behandlar prostatit med soda och andra tillsatser, i vilka proportioner och enligt vilket schema. Soda är ett kaustiskt pulver som kräver grundlig upplösning i vatten. När granulerna är ämnen får på det inflammerade området, kan brännskador uppstå på den kemiska naturen hos slemhinnan, att inte tala om irritation av vävnader. Det är därför som det inte är tillåtet att använda denna produkt på egen hand.

Studier av de användbara egenskaperna hos detta ämne har forskare funnit att bakpulver med prostatit, under användningen inuti, kan minska inflammatorisk reaktion i kroppen. Om sjukdomen åtföljs av en tumörliknande process, då när lösningen av detta ämne används, bildar formningen kuverten, vilket medför en gradvis minskning av tumören i storlek, liksom upptaget av spridningen av metastaser.

Soda i prostatit, när det gäller att använda den på rätt sätt, hjälper till att återställa den normala pH-balansen, vilket aktiverar den normala aktiviteten hos immunsystemet, som snabbt börjar att undertrycka tillväxt av patogena organismer i fallet med infektion i prostata och andra bäckenorgan. Med denna produkt från prostatit är det också möjligt att återställa arbetet i mag-tarmkanalen, urinvägarna, som ofta misslyckas vid inflammation i prostata.

Indikationer och kontraindikationer

Metoden för att behandla denna sjukdom med hjälp av läsk har praktiskt taget inga kontraindikationer, eftersom läkemedlet är en naturlig substans. Natriumlösning fungerar selektivt och dödar bara skadliga mikroorganismer.

Prostata terapi med bakpulver är acceptabel med följande symtom:

 • Kronisk kurs av patologi;
 • Akut fas av sjukdomen;
 • Andra sjukdomar i genitourinary sfären.

Applicera soda i form av ett externt medel och oralt, kan du snabbt återställa sin styrka, även med det avancerade stadium av patologi.

Soda och prostatit: tekniken av Dr. Neumyvakin

En alternativ behandling av prostatit genom denna kemikalie utvecklades av akademiker Neumyvakin. Enligt hans åsikt uppstår prostatit av följande skäl:

 • Dålig ekologi;
 • Fel sätt att leva
 • Överdriven användning av läkemedel;
 • Skadliga vanor (alkohol och rökning).

Allt detta framkallar en överträdelse av syrabasbasen. För att normalisera det är det nödvändigt att utesluta påverkan av dessa ogynnsamma faktorer och att befria din organism från deras negativa påverkan. Utför denna uppgift på styrka av läsk, som kan användas för stillasittande bad och microclysters.

För proceduren måste du lösa upp 1 msk. l. läsk i 1 liter varmt vatten. Häll vätskan i bäckenet och sätt i det. Det rekommenderas att utföra manipuleringen i 10 minuter, medan du fullständigt slappnar av perineum.

För att förbereda ett mikroklimat behöver du 1 msk. l. läsk och 250 ml varmt vatten. Ingredienser kombinera och grundligt rör, gör proceduren. För att uppnå bästa effekt rekommenderas det att utföra standardproceduren för tarmrengöring. Vil hjälpa till att stärka den terapeutiska effekten av växling av ämnen. På morgonen kan du göra sodavatten, på kvällen använder du väteperoxid. Som ett resultat av sådana terapeutiska åtgärder kommer prostataformen gradvis att minska och trycket på blåsan blir mindre stark, njurarna kommer att normalisera, det alkaliska balansen återgår till normal.

För intern användning rekommenderar Dr. Neumyvakin behandling med en gradvis ökning av doseringen av läsk. Börja med 0,25 tesked, utspätt i ett glas vatten. I 5 dagar bör volymen av läsk som används för recept vara 1 msk. l. Använd läkemedlet tre gånger om dagen i 25 minuter före måltid.

Andra behandlingsalternativ

Bota prostatit genom soda kan vara och andra sätt. Det är nödvändigt att späda 1 msk. l. natron i två liter varmt kokt vatten, tillsätt 1 tsk. jod. Under beredningen är det nödvändigt att kontrollera om substansens granuler har upplösts fullständigt. Lösningen ska hällas i bäckenet och mannen ska sitta i behållaren. Sådan behandling måste utföras en gång om dagen.

Förloppet av sådana förfaranden är utformat i 12 dagar, med en stark inflammatorisk process. Soda-bad kan också användas som profylax. I detta fall bör de utföras högst fyra gånger om året.

rubdown

Det är användbart att torka. För proceduren måste du förbereda en lösning av 3 msk. l. natron och en liter vatten. Använd medel som behövs för att gnugga urinröret, området för penis. Manipulera i 15 minuter. Denna metod för återvinning gör det möjligt att minska svullnaden i vävnaderna och för att stoppa obehagliga känslor av obehag.

Behandling med soda är också önskvärt att alternera med kompresser från väteperoxid. Om patienten diagnostiseras med kronisk inflammation i prostata är det lämpligt att besöka badet. Detta kommer att bidra till att minska inflammatorisk reaktion i körteln. I den akuta fasen av sjukdomen rekommenderas inte ett besök i bastun.

När lesion av prostata är önskvärt att utföra gymnastik. Du kan gå in för att simma eller springa. Vid återfall är det nödvändigt att begränsa fysisk aktivitet.

Oral användning

Vissa patienter är rädda för att använda läsk för intern konsumtion, fruktar för negativa konsekvenser. Innan du börjar behandla det här alternativet, behöver du konsultera en urolog. Specialisten, med hänsyn till sjukdomens allvar, kroppens fysiologiska egenskaper, kommer att kunna avgöra möjligheten att använda denna medicinering.

Efter att ha tagit sodavätningen inuti, normaliserar kroppen avföringen, surheten i magsaften minskar och immuniteten stiger. Allt detta gör att kroppen har större styrka att motstå de negativa faktorerna för patogena mikroorganismer.

För att förbereda en läsklösning kan du använda någon vätska utom kaffe och te. Experter rekommenderar dock att sodavatten löses på basis av rent kokt vatten. Den måste ha en behaglig temperatur före användning.

När denna temperatur upprätthålls, är de användbara egenskaperna hos den läsk som används för terapi helt bevarade - kroppen återvinns snabbare. För att förbereda en läkemedelslösning är det nödvändigt att lösa upp i en bägare med flytande 0,25 tsk. bakpulver. Du måste konsumera drogen tre gånger om dagen, före en måltid på en tredjedel av en timme. Varaktigheten av behandlingen bestäms av läkaren och beror endast på lättnadshastigheten för obehagliga symptom. Att ta en lösning av läsk rekommenderas dock inte att göra oftare än var sjätte månad.

Soda med honung

Användningen av soda med honung, inte bara bidrar till att minska inflammation i prostatakörteln, utan bidrar också till styrkan, problem som ofta åtföljer de män under sjukdomen.

Detta läkemedel bereds enligt följande:

 • I en djup behållare häll 1 msk. l. utan glid i natron
 • Lägg i koppen 3 msk. l. flytande blomma honung;
 • Blanda ingredienserna tills konsistensen är likformig.

För receptet kan du ta en tjock honung, men i det här fallet måste det smälta på ett ångbad. En sådan åtgärd är nödvändig för att maximera bevarandet av användbara ämnen i produkten. Terapi för erektil dysfunktion beräknas i 30 dagar. Läkemedlet ska tas vid 1 msk. l. efter huvudmåltiderna.

recensioner

slutsats

Tidig behandling av prostata kan minska inflammatorisk process och eliminera även risken för många komplikationer. Under loppet av terapeutiska verkan är nödvändigt att använda en integrerad strategi med införandet av droger, fysiologiska processer, populära recept, massage, gymnastik och dietetik.

Patientens huvuduppgift är den exakta efterlevnaden av doktors alla recept. Detta garanterar en snabb återhämtningsprocess.

Behandling av prostatit med soda - Metoden för Dr. Neumyvakin

Inflammation av prostatakörteln är en vanlig urologisk sjukdom hos den manliga delen av befolkningen. Kronisk prostatit diagnostiseras hos män över 50 år. Alternativ behandling av prostatit soda utvecklades av Dr. Neumyvakin - akademiker, skapare av rymdmedicin.

Enligt doktorn uppstår sjukdomen av flera orsaker: en felaktig livsstil, en smutsig miljö i miljön, användningen av konserveringsmedel i livsmedel, användningen av stora mängder läkemedel, alkohol. Följaktligen bryts syra-basbalansen i människokroppen.

Det första tecknet på sjukdomen kan vara smärtsam urinering, då ett brott mot styrkan. I framtiden kan du utveckla en malign tumör i prostata om du ignorerar sjukdomen. Män i detta fall, lek inte med eld.

Vilka är svårigheterna hos manliga patienter:

 • Behandling med antibiotika och antimikrobiella medel leder till förstörelsen av mikrofloran i mag-tarmkanalen, sänker kroppen som helhet;
 • Adrenoblockers underlättar urineringsprocessen, men störa intima relationer
 • Regelbundna besök på kliniken tar mycket tid.
 • Själva proceduren för massage av ett smärtsamt organ är skamligt och obehagligt;
 • En förutsättning är en kost. Från menyn är kryddiga rätter och kryddor, konserverad mat, röka produkter uteslutna. Kategoriskt förbjuden alkohol och rökning
 • Rekommenderad wellnessvandring, det är inte önskvärt att långa sittande och kylande fötter.

Metoderna för behandling av prostatit är terapeutiska eller i värsta fall kirurgiska. En ny intressant lösning - behandling av prostatit med soda och väteperoxid erbjuds av Dr. Neumyvakin. Hur är dessa begrepp relaterade till varandra - prostatit och mat soda, kommer vi att försöka förstå.

soda - hjälper kroppen att slappna av, rensar lymfsystemet, minskar effekterna av strålning. Soda bad används för viktminskning, för att lindra stress, nervös spänning och trötthet. Också i kombination med havssalter och rök, renar de kroppen och ökar energin. Soda ökar kroppens alkaliska reserv, ändrar balansen till förmån för alkali. En hälsosam alkalisk miljö skapas i en hälsosam kropp. Duodenum producerar också det nödvändiga alkaliska mediet. Soda är ett säkert giftfritt ämne som är oumbärligt i vardagen, det tar bort smuts.

Väteperoxid - Ett viktigt element i varje levande organism - Kämpar effektivt mot infektion - Virus, bakterier, parasiter. Mättar blodet med syre, normaliserar syra-basbalansen. Väteperoxid används i gynekologi, det spolar sår, stoppar kapillärblödning från näsan, sköljer behandlar ont i halsen och stomatit. Inte utbytbar i vardagen - tar bort fläckar från olika vävnader, vitare tänder, skyddar inomhusplanter från skadedjur, rensar effektivt från smuts, desinficerar ytor, eliminerar obehagliga lukt.

Näringslösning behandlas inte bara från prostatit:

 • Rening av kolesterolhalten, utspädd blod;
 • De behandlar alkoholister, drogmissbrukare och rökare;
 • Avleda från tungmetaller, radioaktiva isotoper;
 • Lös upp skadliga insättningar av leder och ryggrad;
 • Lera stenar från levern och njurarna.
 • Behandla ischias, osteokondros, polyartrit, gikt, reumatism;
 • Rensa kroppen av ansamling av gifter från irritation, ilska och hat;
 • Behandla hudsjukdomar, infektioner, ta bort calluses och mjäll
 • Bli av med halsbränna och baksmälla.

Det första behandlingsstadiet - kroppens förberedelse (från 2 veckor till en månad) - utförs tömning av tarmen: under denna period är det nödvändigt att begränsa kvittot av tung mat så mycket som möjligt (det är fett, köttburk och sötmat). Du borde dricka mer vatten och äta grönsaker. Gör 2-3 dagar av lättnad: rengör tarmarna med enemas eller laxermedel av vegetabiliskt ursprung.

Väteperoxid appliceras inuti varje dag enligt ordningen:

2 droppar hydropyrit spädes i en liten mängd vatten, om det inte finns några reaktioner, tillsätt varje dag en droppe peroxid. På den 10: e dagen, stanna och börja röra sig i motsatt riktning: varje dag bör antalet droppar peroxid gradvis minskas. När du stannar för att dricka 2 droppar (3 veckor), slutar behandlingstiden. Om du mår bra kan behandlingen upprepas. Du bör komma ihåg regeln - drick medicinen på en tom mage på morgonen eller på dagen - 2 timmar efter att ha ätit.

Prostatit - hur man behandlar läsk?

Dessa är stillesittande bad och mikrocykler.

Soda löses i varmt vatten (1 sked per 1 liter vatten) i ett bekvämt bäcken eller annan behållare. Perineum i lösningen slappnar av i 10 minuter.

Microclysters - 1 tsk soda, ett varmt glas vatten, lösa upp och göra en enema med den resulterande lösningen. Man bör komma ihåg regeln - för att få det bästa resultatet utförs en konventionell rengöringsmikro-enema preliminärt.

För att förbättra den terapeutiska effekten av förfarandet, bör terapeutiska läkemedel alternera eller kombinera: på morgonen peroxid, i kvällens brusbad.

Till följd av behandlingen minskar prostataformen gradvis, trycket på urinblåsan försämras, njurarna fungerar normalt, det nödvändiga alkaliska balansen återställs. Patientens aktivitet spelar också en viktig roll. Laddning på morgonen är bättre än passiv vila på soffan.