Huvud
Skäl

Behandling av prostatit med bi-sting - stingterapi

Prostatit hör till kategorin sjukdomar, vilka människor är redo att behandla med alla befintliga metoder. En av dem är apitherapy. Detta är behandlingen av prostatit hos bietstingarna.

Healing Poison

Det visar sig att binens gift består av den rikaste uppsättningen ämnen och element som är användbara för människokroppen. En komplett lista över dem, som består av mer än 240 objekt, som leder lång och meningslös, och nämner därför de viktigaste av dem:

 • syra;
 • mineraler;
 • proteiner, aminosyror och fetter med kolhydrater;
 • histamin, acetylkolin etc.

För behandling av prostatit spelas huvudrollen specifikt av peptider, syror av oorganisk typ och histamin.

Bee - "Doctor" som sticks

De som har beslutat att uppleva behandling av prostatit med bietgift är oroade över det stora antalet frågor. Till exempel, hur smärtsam denna behandling är, vad den bygger på, hur lång tid det tar att gå igenom och mycket mer.

Apitherapy är liknande i dess effekter på massage, och är baserad på två "valar":

 • biologiska, det vill säga på påverkan av alla ovan nämnda ämnen.
 • reflex, eftersom insekter tvingas sticka exakt i biologiskt aktiva punkter som ligger på människokroppen.

Hur man förbereder apitherapy för prostatakörteln?

För behandling krävs bara honungplantor, som är i aktiv uppsamling av pollen. Terapi hanteras exklusivt av en kandidat, men inte av en biodlare. Före bett måste du genomgå testning för brist på stark allergi mot bietgift.

Behandlingsprocessen är som följer: biet är klämd med pincett, applicerat på en specifik punkt, och stingen är kvar i epidermis i 10-15 minuter. Den här tiden är tillräcklig för att säkerställa att allt gift försvinner från insekten i patientens kropp. För ett tillvägagångssätt är det tillåtet att ansöka från 3 till 35 personer, vilket är helt beroende av personens personliga reaktion.

Jag är säker på att du kommer att vara intresserad av att läsa om behandlingen med blåsor prostatit.

Scheman för behandling av prostatit med bietrådar

Med undantag för allvarliga allergier är apitherapy ofarlig. Samtidigt kan behandlingen åtföljas av en ökning av kroppstemperaturen, varför det är lämpligt att träna på semester eller på helgerna.

Enligt recensionerna är behandlingen av prostatit med bin mycket smärtsam endast den första och andra sessionen, men det betalar för lindring av symtomen på sjukdomen.

Endast specialist i apitherapy bestämmer vilket specifika system som ska behandla patienten. Det finns totalt två:

 • I det första fallet appliceras bin på förhuden av penis, men inte till huvudet. Alla användbara ämnen kommer in i inflammerad prostata genom kavernösa kroppar. I sjukdomen försvinner infektion "dör", blodstasis, blodcirkulationen och blodtillförseln i det vaskulära nätverket förbättras.
 • I den andra versionen skickas betten exakt till akupunkturpunkterna på armbågar, coccyx, solar plexus, i ljumsken etc.

Akupunkturpunkter för bikors

Om du tror på dem som har upplevt terapi på sig, så återkommer prostatit för evigt efter ett sådant förfarande. Läkare är naturligtvis inte så optimistiska, men fördelen med "bi-terapi" är inte alls nekad av modern medicin. Om det inte finns kontraindikationer, är det möjligt att testa denna metod av behandling på sig själv.

Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
Erfarenhet av arbete: 27år

Hem »Behandling av prostatit med bietstänger - stingande behandling

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter: hur man behandlar ordentligt och vilka produkter som ska användas

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter är ett populärt sätt att påverka det patologiska fokuset på bioaktiva ämnen i växt och djur. Den terapeutiska effekten efter användning av biodlingsprodukter utvecklas långsamt, hela behandlingen är nödvändig för att uppnå terapeutiska resultat.

Användningen av biprodukter i medicin används för akut eller kronisk inflammation, prostata adenom, neurogena sjukdomar eller reproduktionsstörningar. En särskild förmåga hos biprodukter är obstruktionen av malign degenerering av hyperplastisk prostatavävnad.

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter möjliggör ett integrerat tillvägagångssätt parallellt med den grundläggande specifika terapin av läkemedel. Denna metod är utmärkt efter små kirurgiska ingrepp under återhämtning eller efter operation. Vid reproduktionsstörningar är läkemedel förskrivna under lång tid, har en allmän effekt på hela kroppen hos en man.

Effekten på prostatit beror främst på den kraftiga antiinflammatoriska effekten av bioaktiv substans, vilket påverkar minskningen av intracellulärt ödem. Återställande av blodflödet beror på en snabb nedgång i svullnaden av den omgivande vävnaden, öppningen av kapillärbädden.

Fartygens passage säkerställer upprätthållandet av normal blodcirkulation i prostatakörteln, vilket leder till:

 • gradvis resorption av det patologiska fokuset på inflammation;
 • normalisering av trycket på omgivande vävnader (urinblåsan, urinrör), glandulär kapsel;
 • minskning i prostata storlek;
 • förbättring av fluidutflödet;
 • restaurering av syntesen av hormoner, lokala försvarsfaktorer och enzymer.

Hur man korrekt administrerar prostatitprodukter från biodling kan rådgöra med din läkare, hitta rekommendationer på Internet eller titta på en video om detta ämne.

Läkemedel släpps ut på apotek utan receptbelagda läkemedel i form av:

 • suppositorier (rektala suppositorier);
 • extrahera;
 • buljong.

Varaktigheten av behandlingen bestäms individuellt efter leverans av laboratorietester, övergången av instrumentella undersökningsmetoder för att bestämma scenen, svårighetsgraden av sjukdomen. Som regel för behandling av prostatit förskrivs biodlingsprodukter som en hel kurs parallellt med specifik terapi, ibland förlänger läkare behandlingen i en eller två veckor efter avslutad medicinering.

Vilken typ av biprodukter används för behandling av prostatit är upprättad av medicinska rekommendationer, med hänsyn tagen till toleransen för den bioaktiva aktiva ingrediensen och säkerheten vid användning.

Avskilja följande biodlingsprodukter:

Produkten, som erhålles vid varje steg, genomgår särskild behandling, rening från föroreningar. Förberedelser utnämns strikt efter samråd med den behandlande läkaren, val av doseringsform för bättre assimilering av den aktiva substansen.

Indikationer för användning vid behandling av biprodukter från det manliga reproduktionssystemet:

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit;
 • granulomatös prostatit;
 • adenom i prostata I eller II stadium
 • erektil dysfunktion
 • infertilitet (primär, sekundär);
 • venös trängsel i det lilla bäckenet;
 • kränkande av urinering
 • cystit.

Kontraindikationer för behandling av prostatit med biodlingsprodukter inkluderar endast individuell allergisk intolerans mot honung, vilket bekräftar god tolerans för sådan behandling. Hög allergogenicitet av honung och dess produkter beror på animaliskt ursprung, förekomsten av allergiska sjukdomar bland befolkningen.

Biodlingsprodukter för behandling av prostatit

Behandling av prostatit med bin - hur det fungerar, sättet att applicera och systemet med punktpåverkan

Behandling av prostatit med bietrådar är en specifik metod för alternativ exponering för inflammationsfokus, vilket eliminerar obehagliga symtom på sjukdomen. Behandling av prostatit med bin användes på grund av den höga koncentrationen av biologiskt aktiva substanser och de mineraler som är nödvändiga för människor som ingår i bietgift.

Innan du börjar apitherapy, bör du konsultera en läkare, bekanta dig med kompositionen och verkningsmekanismen för bieträk.

Sammansättningen av bihäxa innefattar:

 • sura baser (fosforsyra, myrsyra, magnesium, saltsyra);
 • mineraler (kalium, magnesium, fosfor, fluor, koppar, kalcium);
 • fetter (fosfolipider);
 • proteiner (fosfatas, hyaluronidas, fosfolipas);
 • kolhydrater (sackaros, glukos);
 • biogena aminer (serotonin, histamin, dopamin);
 • peptider (adolapin, apamin, kardiopeptid, melittin).

Till en metod för behandling av en prostatit av bin männen, som länge lider av smärtsamma symtom med stark frustration av en utkikning utmanar oftare. Apitherapy kan emellertid användas inte bara som en behandling, utan också som en förebyggande metod.

Förberedelseperioden omfattar samråd med läkare-apitherapist, som bestämmer varaktighet av kursen och antalet bitar i en session. Läkaren väljer bin från bikupan, om nödvändigt använder en speciell tinktur för att öka effekten av proceduren. Också allergiska tester måste utföras för att undvika obehagliga konsekvenser, såsom anafylaktisk chock eller Quinckes ödem.

Apitherapy kan snabbt ta bort inflammation, svullnad i prostatakörteln. Förhindrar bildandet av banor och förträngningar av parenchymen på grund av att stoppa tillväxten i bindväv. Insektbett stimulerar immunitet, ökar kroppens övergripande stabilitet och har en reflexverkan på nervsystemet.

Ansökan utförs endast under övervakning av en apitherapist som tvingar biets kropp på den speciella punkten 15-20 minuter. Under denna period går allt gift från biodens kropp in i en mans kropp, varefter den döda bögen bortskaffas. Ibland pumpas de döda kropparna av rester av biologiskt aktiva substanser för olika infusioner.

Schema för bett och slagpunkter bestäms individuellt beroende på svårighetsgraden och arten av sjukdomen. Om förfarandet tolereras väl kan upp till 30 bier användas per session.

Prostatabehandling av biprodukter: användning av olika typer av produkter och återkoppling av användningen av dem

Behandling av prostatit med honung börjar med ett muntligt intag av en sked per dag med en obegränsad längd på kursen. Användbara egenskaper av honung påverkar inte bara prostata, utan hela kroppen. Vanligtvis används honung för lokala kompressor applicerade på området hos det urogenitala membranet mellan penis och pungen.

Två teskedar honung blandat med 1/2 vatten, tillsätt 5 ml alkohol eller vodka. Blandningen appliceras på ett bandage vikt tre gånger och appliceras på grenområdet i 10 till 15 minuter. En stark uppvärmningseffekt har en snabb effekt på symptomen, underlättar urinering, eliminerar smärta och obehag.

Propolis från prostatit används i form av rektala suppositorier eller tinkturer, som kan förberedas hemma. Antibakteriell effekt förhindrar reproduktion av mikrober i inflammationsfokuset, till skillnad från antibiotika utvecklas inte beroende.

Den venösa trängseln i det lilla bäckenet tas bort, blodets fyllning av organen förbättras. Ökar styrkan, libido, på grund av milda effekter på mänens hormonella bakgrund. Ljus administreras två gånger om dagen på morgonen och på kvällen med en kurs på upp till 4 veckor.

Behandling av prostatitpergue För att förhindra inflammation i prostatakörteln föreskrivs i urologisk praxis för män med stillasittande livsstil, vars arbete är förknippat med långvarigt sittande. Du kan göra tinkturen själv från 5 ml Perga för ett glas kokt vatten, insistera i en timme, ta två gånger om dagen.

Denna behandlingsmetod tolereras väl av den manliga kroppen, på grund av den mjuka ackumulativa effekten ges en långsiktig terapeutisk effekt. I regel är prognosen efter komplex behandling mer fördelaktig jämfört med monoterapi. Symptom på sjukdomen, som smärta i bäckenet, smärta vid urinering och allmän förgiftning, försvinner mycket snabbare efter behandling av prostatit med biodlingsprodukter.

Pollen med prostatit köps på apotek eller i apiary, appliceras enligt följande - 2 tsk. pollen placeras i munnen tills den absorberas helt två eller tre gånger om dagen med en lång kurs.

Behandling av prostatit under solen är en utmärkt antiinflammatorisk behandling, kan rakning ske på apotek. Tinkturen framställs enligt följande: 20 g ubåt blandas med en liter vatten, 1 tsk. honung, 60 g alkohol. Konsumeras av 1 matsked. per dag i 1-3 månader.

Mäns kommentarer till hur de behandlade prostata med biodlingsprodukter är mest positiva, det finns en långsiktig terapeutisk effekt, en stabil remission. I vissa fall finns det ett stopp i adenomtillväxten, en minskning av prostata i storlek, återställandet av sexuell funktion hos män.

Bitesbyar mot prostatit, eller apitherapy: behandlingsregimer, stingpunkter och kontraindikationer

Ett av alternativen till traditionell medicin är apitherapy. Den terapeutiska effekten beror på verkan av apitoxinbi-gift.

För småfåglar och djur kan en bit vara dödlig, men för en person, en dödlig dos - över 250 bitar i taget.

I en begränsad mängd gift har en kraftfull helande och föryngrande effekt. Bland andra alternativ är det möjligt att behandla prostatit med bin.

Vad är den terapeutiska effekten av apitherapy baserat på?

Den terapeutiska effekten har två komponenter - biologisk och reflex. Deras ömsesidiga påverkan gör apitherapy effektiv i prostatit. Reflexkomponenten i åtgärden liknar akupunktur och akupunktur: Stagbenet på en bikastik påverkar en viss punkt i kroppen.

Normal och inflammerad prostata

För att göra detta bör biten exakt falla i kroppens aktiva punkter, där nervreceptorerna och mastcellerna är koncentrerade. Dessa är immunceller som deltar i adaptiv immunitet. När biet sträcker sig nervreceptorerna aktiveras. Eftersom akupunkturpunkter är förknippade med interna organ - en kraftfull irritation från stinging riktas till dem.

Mastceller förstörs, frisätter serotonin, histamin, heparin, vilket leder till motsvarande fysiologiska effekter. Biologisk komponent beror på biologiskt aktiva substanser, vilket apitoxin innehåller mer än 200.

Läkemedel av apitoxin representeras av grupper:

 • syror (myrsyra, saltsyra, fosfor, etc.);
 • aminosyror och proteiner, fetter, kolhydrater (glukos och fruktos);
 • mikroelement (koppar, fosfor, magnesium, kalcium, etc.);
 • histamin, acetylkolin och liknande;
 • peptider (apamin, adolapin, kardiopeptid, melittin).

Peptider är en viktig komponent för den terapeutiska effekten. Oorganiska syror och histamin normaliserar blodkärlens tillstånd och aktivitet, kolesterolhalten, sänker blodtrycket.

Apitherapipatienter med prostatit noterade en minskning av sjukdoms manifestationer efter den första biten. Smärta minskade. Efter att ha fullbordat sjukdomsförloppet, om inte helt borta, gick det till scenen för remission.

Läkande egenskaper hos apitoxin

Apitoxin produceras av körtlarna av arbetarkoblarna. Det är en tjock, bitter vätska med en skarp lukt. Har en stark analgetisk effekt (upp till 50 gånger starkare än narkotiska analgetika).

Det påverkar främst kardiovaskulära, nervösa, immun och endokrina system.

Innehållet av aktiva komponenter i bietförgift beror på biodens ålder, kvaliteten på matningsmediet och mättnadsgraden. Bierarbetarna är de som kan sticka, toppen av förmågan uppträder den 16: e-18: e dagen av livet.

Sting insekter kan bara efter att ha ätit pollen. Om det jämförs med ormförgiftning är biet mjukare och mer aktivt i sin effekt. Dess enzymaktivitet är 25-30 gånger högre.

Funktioner av bietgift:

 • antiseptisk, antibakteriell verkan (den starkaste antiseptiska - även i 50-faldig spädning bevarar sterilitet);
 • analgetisk, antikonvulsiv effekt;
 • decongestant, vasodilaterande verkan;
 • nootropisk verkan;
 • små doser tonify kroppen, stor - bidra till avkoppling;
 • kardiostimulerande, antiarytmisk effekt;
 • antihypertensiv effekt
 • förbättring av ryggmärgen
 • utspädning av blod, ökning av hemoglobinkoncentration, antitrombotisk effekt;
 • aktivering av motorisk aktivitet
 • stimulering av bronkopulmonärt system, expektorant effekt
 • anti-erosiv effekt
 • hepatoprotektiv effekt;
 • aktivering av binjur och hypofysen, ökad metabolism;
 • hypoglykemisk verkan.

I människokroppen orsakar apitoxin fysiologisk stress, förändrar funktionen hos endokrina körtlar. Kroppens vitala funktioner aktiveras, vilket gör den starkare och starkare.

Förberedelse för behandling

Läkarmottagaren, istället för biodlaren, bedriver en kurs, i motsats till det utbredda felet. För behandling behövs honungsbina under säsongen av aktiv honungsuppsamling.

Genom korrekt behandling fortsätter de efter ett test för en allergisk reaktion - en bit i nedre delen av ryggen, varefter stingerna lämnas i några sekunder.

Väntar på att en organism ska reagera är minst en timme. Terapi utförs med normal tolerans av giftet. Förutom allergitestet krävs laboratorieundersökningar av urin och blod. Efter det att resultaten erhölls, upprepas testet.

behandling

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Behandlingssessionen består i att applicera biet till biten till en förutbestämd punkt på kroppen.

Stinget lämnas i 10-15 minuter för fullständig pumpning av giftet i patientens kropp. Sessionerna börjar med 1-2 bin i taget och kan nå upp till 35-40 bin. Mängden beror på det individuella svaret på apitoxin.

Det finns två behandlingsregimer. Valet av ett specifikt förblir för läkare-apitherapist och beror på egenskaperna hos patientens hälsa. Det första alternativet är att bita i förhudet (inte i huvudet!). Man tror att detta är det kortaste sättet att få bieträken i prostata. Sting en bi i 10-15 minuter, då biten ställs med alkohol.

Terapin börjar med 3-5 bier och når gradvis 35-40. Apitoxinet kommer in i prostata och passerar genom de cavernösa kropparna. Samtidigt förbättras blodtillförseln och blodflödet, stagnerande fenomen och puffiness löser, smittas förstörs. Detta system kräver försiktighet i försummade fall som kräver operation.

Det andra alternativet är akupunktur. Bier i detta fall läggs på olika punkter. Ordningen är uppdelad i dagar:

 • 1 st - 1 bit, mellan tummen och pekfingret på höger sida;
 • 2: a - 2 biter, mellan tummen och pekfingret på vänster sida;
 • 3 - 3 bitar i höger armbåge;
 • 4 - 4 biter i vänster armbåge;
 • 5: e - 5 biter i solar plexus;
 • 6 - 6 biter i ljummen;
 • 7 - 7 biter i coccyxen;
 • 8: e-8 biter i vänster gastrocnemius-muskeln från insidan;
 • 9 - 9 biter i rätt gastrocnemius muskeln från insidan;
 • 10 - 10 biter i Achilles senan i vänstra benet;
 • 11: e till 11 biter i hönsbenets achillessenen.

Sedan upprepas sekvensen i fallande ordning, så att varje punkt får ett annat antal bitar. Under en säsong med honungsuppsamling rekommenderas inte mindre än tre upprepningar av en sådan kurs.

Under behandlingsperioden rekommenderas att avstå från: bastur och bad, allergiframkallande produkter, alkohol. Detta kommer att förhindra kroppens otillräckliga respons till apitoxin. Apitherapy ger en kumulativ effekt som varar upp till sex månader efter att ha passerat hela kursen. Efter denna period är det önskvärt att upprepa behandlingen.

Behandlingskurser är långa och korta:

 • kort kycklingmed - 6-10 sessioner på 5-10 satser i taget, varaktighet - 2-3 veckor; Används för äldre och försvaga personer;
 • lång kurs - 15-20 sessioner, 12-20 slingor i taget, varaktighet - 1-1,5 månader; krävs vid kroniska sjukdomar.

Patienter noterar att smärtsamma känslor av bett går bort efter de första procedurerna.

Kontra

Apitoxin är en potent substans. Det finns ett antal tillstånd och sjukdomar där dess användning är kontraindicerad:

 • allergi, inklusive - diagnostiserad intolerans mot biprodukter, allvarlig tolerans för bietrådar;
 • diabetes mellitus (insulinberoende form);
 • astma;
 • onkoprotsessa;
 • tuberkulos;
 • hepatit;
 • systemiska blodsjukdomar;
 • kardiovaskulära sjukdomar;
 • kardiopati - angina pectoris, aorta aneurysm, perikardit, myokarddystrofi;
 • kroniska och akuta former av sjukdomar i matsmältningssystemet, lever, njurar;
 • sjukdomar som åtföljs av dekompensering av inre organ
 • perioder av exacerbation av någon sjukdom
 • suppurativa och inflammatoriska processer;
 • hud och venerala sjukdomar;
 • ett antal psykiska sjukdomar.

Trots det faktum att apitherapy var känt och för 5000 år sedan, betraktas det nu som en exotisk behandlingsmetod. Traditionell medicin ger inte en tydlig bedömning av metoden, även om läkare erkänner att efter att ha passerat en sådan kurs är förbättringar märkbara, och sådana fall är fasta.

Eventuella komplikationer

Vid behandling kan visas: fall av BP, klåda och ödem i en kropp, ett ödem i ansiktet. Om detta händer behöver du en paus 3-4 dagar.

I framtiden är tiden för att hitta biet på biten sänkt, och apitoxins ankomst kombineras med intag av antihistaminer.

Liten lokal svullnad och rodnad vid bettplatsen - normal hudreaktion, komplikationer beaktas inte.

Relaterade videoklipp

Behandlingen av de flesta typer av prostatit hos bin:

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Behandling av prostatit med bin. Funktioner, recept, tips.

Vid behandling av prostatit används olika metoder, och en av de mest effektiva inom folkmedicin är användningen av biprodukter. Honung, propolis, mjälte och bietgift bäst påverka problemet och med regelbunden användning hjälp helt av med prostatit.

Fördelar med bieträk för kroppen

Bee-gift är svår att bevara eller syntetisera, eftersom det släpps först efter biet. Att komma in i människokroppen börjar över 50 näringsämnen återställa hälsan, stärka immuniteten och behandla prostatit!

Den maximala fördelen uppnås om insektbiten ligger i det område där inflammationens fokus är identifierat. Därför kan du bara behandla prostatit med bin med hjälp av en bra specialist. Och behandlingsprocessen i detta fall kommer att kallas apitherapy.

En gång i blodet börjar giftet att sänka kolesterolet, förbättra viskositeten och koagulerbarheten av blod, öka hemoglobin. Och gott blod är en viktig faktor vid behandling av prostatit och normalisering av processer i bäckenorganen. En insektsbit bidrar också till att blodflödet strömmar till lesionsområdet, vilket förhindrar stagnation och lindrar smärta.

Hur sitter en bie

Biet, biter personen, lämnar sitt sting i sin kropp. Detta beror på att insekten försöker flyga bort. Efter en bit bildas en liten svullnad på kroppen, och en obehaglig förbränning uppstår. Ibland finns det en allergisk reaktion, men det är mindre än 1% av befolkningen.

Kontraindikationer till bietstickor

Bin kan inte behandlas oberoende. För att få godkännande för användning av denna metod bör vara en specialist. Bites är kontraindicerade till personer som har njure- eller leversjukdomar, liksom allvarliga sjukdomar i hematopoiesis, hjärtsvikt och tumörer. Utmattning kommer också att bli en kontraindikation, som tuberkulos, förekomsten av kroniska infektionssjukdomar.

Behandling av prostatit med bietstickor

Om inga kontraindikationer och reaktioner upptäcks är det möjligt att börja behandling av prostatit - en sjukdom som ofta uppträder hos män efter 40 år och ibland förekommer vid tidigare ålder.

För att behandla biten av prostata var bier effektiva, apitherapists använder en speciell teknik:

 1. behandlingsförloppet börjar när bina aktiveras och börjar samla nektar från blommorna;
 2. Terapeuten omedelbart före förfarandet fångar det önskade antalet bin och behåller dem i en speciell behållare för att göra dem mer aggressiva. Detta är nödvändigt för att insekter ska släppa maximalt gift,
 3. Efter detta ska biet bita personen till den nödvändiga punkten (inte bara i ljumsk och ländrygg, men också på andra ställen).

De så kallade "bettpunkterna" finns i hela kroppen. Och den första är mellan tummen och pekfingret på höger sida. Den andra, analogt, ligger på vänster sida. Men den tredje och fjärde är på armbågarna. Den femte - i solar plexus och den sjätte - i ljummen. Det finns också en sjunde punkt - coccyxen. Kalvsmuskler blev den åttonde och nionde poängen. Den tionde punkten är Achillessenen på båda benen.

Det är ganska svårt att själv bestämma dessa punkter, som en följd av felaktiga åtgärder, kan metodens effektivitet märkbart minska. Därför är det viktigt att locka en bra specialist.

Schemat för behandling av prostatit med bin

Förutom punkter är det viktigt att känna till det allmänna förfarandet. Så på den första dagen utförs en bit och i den andra - redan två. Totalt kräver behandlingstiden 11 bitar av bin på olika punkter. Då används ett minskande schema. På bara en period bör apitherapy utföras minst 3 gånger.

Vad är en bi

Podmore är bin som dog i en bikupa. Det är ganska enkelt att montera det, eftersom en insekt inte lever mer än 35 dagar. De samlar det både på sommaren och på vintern (från landningsbordet på apiaryen och även från botten av bikupan). Insektens kropp innehåller allt som behövs för behandling av prostatit: vax, propolis, royal gelé, honung och jämn gift. Tillsammans har dessa ämnen en antiinflammatorisk och antioxidantisk effekt på människans kropp.

Behandling av substatlig prostatit är användbar eftersom:

 • bidrar till att minska prostatakörtelns storlek
 • stimulerar utsöndring;
 • normaliserar urinering;
 • förhindrar kirurgiskt ingripande.

Recept med podmorom för behandling av prostatit

Från underkläderna förbereder tinkturer och avkok, vilka tas av kurser och hjälper till med att bli av med prostatit:

 1. Droppar vodka. Ett glas vodka tas på en matsked av underminering och insisterade på 2 veckor. Sedan filtrera och 15 droppar är berusade varje dag i flera månader. Förbättrar processen med urinering och prostatafunktion, ökar libido.
 2. Avkodning av podmore. På 4 matskedar skopa ta en liter vatten och koka allt i 2 timmar. Därefter svalna och filtrera väl. Ta en sked av honung i blandningen. Du kan lagra den i 2 veckor i kylskåpet. Ta upp till 1 sked full av mat en månad i rad. På ett år kan du göra 3 kurser i rad.
 3. Avkok med propolis. Ta 2 liter vatten på ett glas skum och koka i 30 minuter. Sedan svalt, lägg till några skedar propolis och en droppe honung. Ta tinktur upp till 3 gånger om dagen för ett halvt glas. Förvaras i 10 dagar på en kall plats.
 4. Med vegetabilisk olja. I en liten mängd värms oljan i 10-20 minuter beroende på mängden, vid låg temperatur. Sedan skär de i en mixer och tar 1 sked 3 gånger om dagen. Att dricka det rekommenderas mjölk. Kursen varar i 30 dagar.
 5. Du kan förbereda och salva för extern mottagning. Blanda 1 del av olivolja och 2 delar podmor, vispa sedan allt bra. Sätt på ljummen och täck med en varm handduk. Du kan bära en godtycklig tid.

Prostatit är en vanlig följd av felaktig livsstil, stress, aktivt arbete och promiskuitet. Men kemi kan inte bota honom. En kompetent kombination av olika metoder ger bästa möjliga resultat, och användningen av biprodukter här kommer inte vara överflödig.

Behandling av prostatit med bietrådar, apitherapy

Officiell medicin försöker alltmer hitta ett alternativ till läkemedel, vilket ibland orsakar irreparabel hälsorisk. Detta gäller för sjukdomar i det manliga genitourinära systemet, i synnerhet prostata.

Behandling av prostatit med bietrådar, den så kallade apitherapyen, blir allt populärare på grund av metodens säkerhet och dess höga resultat. Den är baserad på apitoxins unika helande egenskaper. Så vetenskapligt kallad bietgift. Skadan och nyttan av bibehandlingen idag kommer att diskuteras i artikeln.

Sammansättning och egenskaper hos bihäxa

Bee gift krävs av insekter för yttre skydd mot fiender. Bara en bit är tillräckligt för att slå några fågel eller små djur på plats. För människokroppen behöver de 250 för att orsaka omedelbar död.

Men tillsammans med den dödliga effekten har apitoxin livgivande, helande egenskaper. Och våra förfäder märkte detta för många århundraden sedan. Behandling med honungsbi användes för många sjukdomar, för att öka styrkan och föryngra kroppen.

Som en av metoderna för naturopatisk behandling har apitherapy inga biverkningar, det är försiktigt på kroppen som har milda egenskaper.

En av dess viktigaste styrkor är förstärkningen av en persons defensiva styrkor, vilka är nödvändiga för att han ska intensifiera kampen mot varje krämpa.

Nästan hälften av jordens manliga befolkning lider av prostata sjukdomar. Och större delen faller på de som är i främsta delen av sin fertilitets- och arbetsålder. Ofta förekommer problem med inflammatorisk natur i prostata och associerad erektil dysfunktion av skäl som inte på något sätt är beroende av personen.

För dem är det möjligt att bära:

 • aggressiva miljöfaktorer och dålig ekologi;
 • Matvaror av dålig kvalitet som odlas på förorenade jordar och innehåller mycket cancerframkallande ämnen, GMO och konserveringsmedel.
 • ärftliga faktorer
 • hypotermi och hårt fysiskt arbete;
 • stress, mental överbelastning
 • infektion och andra patogena mikroorganismer och obehandlade sjukdomar associerade med dem;
 • stillasittande livsstil och dåliga vanor;
 • icke-iakttagande av elementära hygienregler och hälsosam sex.

Brott mot erektion och styrka har en väldigt negativ inverkan på människans psykologiska tillstånd, gör honom osäker och tvingar varje gång att komplexa i sängen.

Och här kommer okonventionella behandlingsmetoder till hjälp, inklusive apitherapy, som ofta ger fördelar mer och snabbare än någon annan terapi.

Så vad är fördelen med apitherapy? Vad händer i kroppen under denna process? Utan tvekan är de unika egenskaperna hos bietförgift förknippade med sin inte mindre unika sammansättning. Den innehåller så många komponenter att det är långt och meningslöst att lista dem.

Jag vill bara betona att det finns mer än tvåhundra fyrtiotal. Och var och en har sin egen, individuella hälsoeffekterande effekt på människokroppen, inklusive på genito-urinorganen.

Kortfattat, i giftens sammansättning:

 • högt innehåll av fosforsyra, ortofosforsyra, saltsyra och myrsyra;
 • sällsynta aminosyror, många fettsyror, proteiner och kolhydrater, inklusive glukos och fruktos
 • närvaro av föreningar av mangan, magnesium, koppar, kalcium och fosfor;
 • neurotransmittorn acetylkolin, vilken är nödvändig för en person för neuromuskulär överföring;
 • histamin;
 • många peptider som spelar en viktig roll för att förbättra kroppen. Bland dem: apamin, kardiopeptid, melittin och adolapin. De deltar i normaliseringen av tryck- och kolesterolnivåer i blodet, förbättra prestanda och öka blodkärl, rena kärlväggarna och öka deras lumen.

Tack vare insektsgifets sammansättning:

 • har antibakteriella och antiseptiska egenskaper;
 • anestetika och vasodilatatorer;
 • antispasmodic och decongestant;
 • reducerar nivån av socker och kolesterol;
 • höjer hemoglobin i blodet;
 • förbättrar metaboliska och matsmältningsförfaranden;
 • eliminerar kramper.

Insekten behöver mycket energi och tid för att samla in en unik substans som ofta sparar inte bara sitt liv, men som det visar sig, människoliv.

Användningen av apitherapy vid behandling av prostatit

De som redan är mentalt förberedd att bearbeta pchelouzhalivaniya, är intresserade av många frågor: vad skulle hända om ett bi bita i penis, hur smärtsamt är det förfarande för hur mycket de behöver, har någon att göra det, var att sätta ett bi i behandlingen.

Vill bara betona att detta borde göras av en doktorand, en doktor. Inga biodlare litar på sin hälsa är inte värt det.

Apitherapy bygger på två huvudpunkter: effekten av terapeutiska komponenter i komplexiteten och effekten av reflexbehandling. När allt hålls hålls det exakt, därför är professionalism och djup kunskap mycket viktig här.

Innan behandlingen startas ska läkaren kontrollera patienten för allergier. Detta är viktigt eftersom giftet är ett mycket starkt allergen och kan orsaka en anafylaktisk chock som ibland slutar med patientens död.

För detta får insekten sticka och lämnar ett sting i några sekunder i människokroppen. Om allergiska reaktioner efter en kort tid inte observeras, är det möjligt att påbörja kursförfaranden.

De utförs med hjälp av individer som aktivt samlar honung, under samling pollen och honung, det vill säga på vårsäsongens höjd.

Förfarandet ser tillräckligt enkelt ut. Läkaren använder pincett för att plantera insekten vid en förutbestämd punkt, vänta tills den sticks och drar ut stinget i minst femton minuter. Den här tiden är tillräckligt för att allt gift ska migrera till människokroppen.

Förfaranden börjar med ett eller två stingar, och de kan hamna trettiofem i taget. Det beror på behandlingsregimen och individuella patientegenskaper.

Biodling har ackumulativa egenskaper, så det borde utföras i minst sex månader. Detta är bara tiden för honungskörden, tiden för aktivt arbete av biet. Efter sex månader bör apiperapidens gång upprepas.

Under sessionerna måste du följa flera regler:

 • Använd inte produkter som orsakar allergier.
 • överge alkoholhaltiga drycker;
 • Gå inte till offentliga bad och bastur.

Grundläggande åtgärder med prostatit:

 • returnerar manlighet, återställa erektion och potens - kör från alla håll, vilket eliminerar de psykologiska faktorer och funktioner i det urogenitala organ, förbättrar lokalt blodflöde, expanderar och renar fartygen. I diameteren av tio centimeter i området för stickning ökar blodtillförseln sju gånger. Dessutom är den kapabel att eliminera många andra orsaker till impotens - att sänka kolesterol och socker, stress och kronisk trötthet, hjälper till att snabbt återställa uthållighet, speciellt under manliga klimakteriet och hormonella störningar;
 • kommer att eliminera stillastående fenomen i lilla bäcken och penis, vilket är mycket viktigt för att bli av med inflammatoriska processer i prostatakörteln med prostatit och prostata adenom;
 • återställa och optimera de processer som förekommer i hypofysen, ge honom alla nödvändiga spårämnen för normal och full utveckling av manliga könshormoner. Och detta betyder att testiklarna kommer att vara fullt fungerande, hormonbalansen kommer att normaliseras och arbetet hos alla organ i det endokrina systemet kommer att normaliseras. Reproduktiva problem kommer att uppstå, eftersom produktionen av högkvalitativ seminalvätska möjliggör reproduktion av friska, livskraftiga spermier.
 • aktivt kämpar mot någon patogen mikroflora som har fastnat i kroppen i många år, vilket orsakar kroniska infektionssjukdomar, inklusive prostatit;
 • med hjälp av ett unikt enzym hyaluronidas kämpar med prostata adenom, som åtminstone sex procedurer av apitherapy minskar i storlek, återställer dess funktioner och stör inte längre. Mannen har smärta, normaliserar processen med urinering och sexuella funktioner.

Hur man lägger ett bi: behandlingsschema

Själv skulle vara kategoriskt fel att göra detta, så lita på en professionell. Men förfarandena varierar beroende på målet. Med prostatit, till exempel, använd bee stings i penis:

 • medan de skyddar penisens huvud och endast genomförs på förhuden;
 • Kontrollera först patienten för allergiska reaktioner;
 • börja sedan med tre till fem bett i en session, men inte mer;
 • för en viss tid kan de vara upp till fyrtio åt gången;
 • Detta eliminerar överbelastning i prostata, bigift kommer in i mullrande kroppen av penis direkt, omedelbart förstöra infektioner, svampar och virus och tar bort dem från kroppen, har en positiv effekt på den vaskulära väggen, rensa dem och öka gapen, för att därigenom öka den lokala blodtillförseln.

Det andra programmet för prostatit och återställa erektil potens och har en mer komplex och kräver kunskap om akupunkturpunkter i området armbågar, svanskotan, ljumskarna och solar plexus.

Det ser ungefär ut som följer:

 • på den första dagen - ena ens en gång på höger sida i tummen och pekfingret
 • Den andra dagen - på sin vänstra hand tillåter hon biet att göra två bett på samma plats;
 • tredje dagen - höger armbåge, tre gånger
 • den fjärde dagen - den vänstra armbågen, fyra gånger
 • den femte dagen - solar plexus, en mer;
 • den sjätte dagen - ljumsområdet, sex gånger;
 • den sjunde dagen - coccyxens område, en gång än på sjätte dagen;
 • den åttonde dagen - det vänstra benet, insidan av roen, åtta stavar;
 • den nionde dagen - högerbenet, också platsen, ytterligare en bit;
 • den tionde dagen - det vänstra benet, 10 gånger i hälens sena;
 • den elfte dagen - det högra benet där, 11 sting.

Därefter upprepas sessionerna för lika antal dagar på ett nedstigande schema. För en säsong är det nödvändigt att passera minst tre sessioner av sådan apitherapy.

Var inte rädd om det under denna period har feber, det här är en normal reaktion av kroppen. Använd inte läkemedel. Och om det är nödvändigt, då bara efter överenskommelse och under överinseende av en läkare.

Den bästa tiden för apitherapy sessioner är på kvällen, före sänggåendet.

Försök att följa rekommendationer från en specialist, det här är mycket viktigt. Patienter som redan har upplevt effekten av insektsgif på sig noterar att de viktigaste obehagliga symptomen går bort om några dagar, och smärtan, när bietstängerna, inte alls känns vid den tredje proceduren.

Många av dem har permanent av med en prostatit och behöver redan inte medicinska preparat, inklusive starka antibiotika.

Fördelarna med bietgift är nu officiellt erkända av modern medicin. Därför, om det inte finns kontraindikationer för detta, kan du prova den här effektiva metoden på dig själv. Förutom att läka av många sjukdomar kommer du att känna en kraftfull explosion av energi och energi, utmärkt humör och nöje från din kropps starka hälsa.

Funktioner av behandling av prostatit med sting av bin

Behandling av prostatit med bin är en av de okonventionella metoderna för att bekämpa sjukdomen. Men fler och fler människor utvärderar positivt effekten av dess tillämpning. Denna metod är baserad på biengiftens egenskaper. Hittills är behandlingen av prostatit hos bietrådarna ett separat avsnitt av traditionell medicin, kallad apitherapy.

Vad är användningen av apitoxin

Bee gift (apitoxin) är en särskild hemlighet som produceras av biens kropp. I naturen tjänar det som ett försvar för bin. En biet sting kan döda en liten fågel eller gnagare, 250 biter är dödliga för människor. Samtidigt, tillsammans med andra biodlingsprodukter, har den unika helande egenskaper.

De aktiva substanserna i dess sammansättning kan grupperas enligt följande:

 1. Proteiner med enzymatiska egenskaper.
 2. Polypeptider som är gift.
 3. Histamin.

Totalt innehåller bietoxinet över 240 ämnen som kan vara användbara för människor. Att vara en giftig substans i sin natur, i små doser och under förutsättningar för korrekt applicering, kan vara ett bra substitut för klassiska behandlingsmetoder. Prostatit (i synnerhet dess kroniska form) ingår i listan över sjukdomar i kampen mot vilken bietgift har visat sin effektivitet.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Hur utförs behandlingen?

Behandling av prostatit med hjälp av bipågift är ett ganska specifikt förfarande som kräver viss kunskap och färdigheter.

Därför bör man förstå följande innan man behandlar sjukdomen på detta sätt:

 • Självbehandling är mycket farlig;
 • Inte alla, även erfarna biodlare vet hur man behandlar bietstings korrekt.
 • utföra allergoprohibit på den ökade känsligheten för ett sting av en bi nödvändigtvis.

I detta avseende är behandling av prostatit med bin nödvändig under konstant övervakning av en expert apitherapist. Det är nödvändigt att se till att han har gått i träningen och har rätt diplom.

Självförfarandet för behandling är att apikenapisten tillämpar biens kropp på patientens hud på vissa ställen. Antalet bin används beror på patientens individuella egenskaper. Sessionen varar i 15 minuter. Under denna tid passerar apitoxin helt i människokroppen.

Det finns två sätt att behandla prostatit med hjälp av bietgift:

 • Användningen av bi-sting i förhuden. I detta fall ska penisens huvud inte utsättas för något sätt. Behandlingen börjar med 3-5 biter och slutar med 35-40 bee stings. Effekten uppnås på grund av det faktum att bigift genom mullrande kroppen tränger prostata och dödande finns patogener. Samtidigt avlägsnas stillastående fenomen, och normalt blodflöde återställs.
 • Akupunktur. Denna metod innefattar tillämpning av bin på vissa ställen som apitherapisten bör veta. Hela kursen tar 11 dagar. Under de första två dagarna appliceras bin på platsen mellan tummen och pekfingret. En bit görs i höger hand och vänster bett är 2. Under de närmaste två dagarna blir armbågar föremål för bett. Höger armbåge tillgänglig 3 bett i vänster - 4. Från femte till sjunde dagen bites görs stegvis till solar plexus - 5, i ljumsken - 6, svanskotan - 7. Från åttonde till elfte dagen bites flyttade fötter. 8 biter gjort i vaden på vänster ben, 9 - i högra vaden. 10 och 11 bett produceras i Achilles-senområdet i respektive vänster respektive höger ben. Därefter upprepas cykeln i avtagande ordning.

Behandling med bin utförs endast på sommaren under honungssamlingen. De flesta patienter rapporterar försvinnandet av de viktigaste symtomen på prostatit redan flera förfaranden. Sjukdomen sank sig själv efter en enda behandlingskurs, även om det i vissa fall inte var tillräckligt. Smärtsamma förnimmelser under apitherapy är vanligtvis endast närvarande under de två första procedurerna och försvinna sedan.

Den terapeutiska effekten efter applicering av apiperapidens behandling sträcker vanligtvis upp till sex månader. För att konsolidera resultatet rekommenderas därför att gå två gånger om året.

försiktighetsåtgärder

Bee gift är en extremt komplex och biologiskt aktiv substans. Därför bör den användas för medicinska ändamål, med beaktande av försiktighetsåtgärderna.

Apitoxin kan orsaka allvarlig anafylaktisk chock hos personer som är benägen för allergiska reaktioner, vilket kan leda till patientens död.

Dessutom är användning av bipågift förbjuden i närvaro av sådana sjukdomar:

 • diabetes mellitus med insulinberoende
 • Förekomsten av cancer (både i godartade och maligna tumörer);
 • överfört hepatit eller tuberkulos;
 • hjärt-, lever- och njurinsufficiens
 • problem med andningssystemet;
 • Förekomsten av infektionssjukdomar (både akuta och kroniska under exacerbationsperioden).

Bier kan inte behandlas om en kort tid före patienten vaccinerades. Efter det hålls, bör det ta minst en månad.

I synnerhet är det nödvändigt att utesluta användning av alkoholhaltiga drycker och livsmedel som kan framkalla en allergisk reaktion. Du bör också avstå från att besöka bastun eller bad. En förutsättning är ett preliminärt samråd med en urolog.