Huvud
Behandling

Enkelt och effektivt. Vi behandlar prostatit lökhaltiga skinkor

Bland de folkmekanismer som används för att behandla prostatit är kända, såsom pumpa, valnöt, morotlöv, persiljajuice och många andra. I denna artikel är all uppmärksamhet på lökskallarna värdig. Dekoktioner och infusioner från lökskalar har en bestående effekt vid behandling av prostatit och i motsats till de nyaste medicinerna orsakar inte skada kroppen. Detta är verkligen ett enkelt och prisvärt sätt att bli av med en obehaglig sjukdom.

Kirurgisk ingrepp, medicinering är ordinerad för allvarliga former av prostatacancer. I de inledande skeden rekommenderas läkare främst att återvända till en hälsosam livsstil. När det gäller lökskalv - det här är ett underbart hjälpverktyg, en värdig assistent i kampen mot sjukdomen. Lök själv är ett förråd av vitaminer. Infusioner, kompresser, buljonger från lökskal absorberas väl av kroppen, läker, stärker och det är viktigt i prostatit, lindrar inflammation.

Här är en av recepten, buljong från lökskal:

1) Skölj och skala skalen i kokande vatten (700 ml). Släck eld i 5 minuter. Efter buljongen bör insisteras i minst en timme och försiktigt filtreras. Du kan äta en månad, tre gånger om dagen för en tesked räcker.

Även i antikens Rus behandlades läkemedelsmännen med känd prostatit vid receptet baserat på lökskal, vissa av dessa recept bevaras, så vi kan säkert tala om det här verktyget som en beprövad ålder och bevisad effektivitet. Idag är diagnosen och behandlingen av prostatit en fråga för urologer. Recept från lökskal är bara en ytterligare metod för behandling, men deras användbarhet kan inte tvivlas. Skal, tack vare den unika sammansättningen av vitaminer och spårämnen, tar bort slaggen och har en positiv effekt på viktiga vitala organ: njurarna, lungorna och hjärtat.

Infusion av lökskal och hassels - ett annat tillförlitligt verktyg för behandling av prostatit:

2) Ett halvt glas hasselblad och ett glas lökskall fylls med kallt vatten och koka i 7 minuter. Stam och ta innan du äter, äta inte mer än fyra gånger om dagen.

Om du använder droger från lökskalor regelbundet är chanserna att bli av med eller förebygga prostatit mycket större. I denna fråga är konstans viktig och återigen en hälsosam livsstil. Fysisk träning, dagbehandling, hälsosam kost, avslag på alkohol och rökning - allt detta förbättrar kroppens tillstånd och i kombination med behandling av prostatit kan lökskalken spela sin helande roll. Förutom antiinflammatoriska funktioner lindrar överflödet av medicinska mikrodelar av lökskalken ödem, smärta, förbättrar blodcirkulationen och normaliserar kroppsförsvarets mekanismer (immunitet).

Lökbuljong med hasselnötter - Ett effektivt recept för behandling av prostata. Förbered dig snabbt:

3) Ett par matskedar av skal och 50 gram. Skal av hasselnöt sätta i kokt vatten (2l). Koka på låg värme i en timme, lämna sedan i 5 timmar på en mörk plats. Applicera inte mer än 3 veckor, 70 gram på morgonen och på kvällen.

Hjälp: prostatit är en uteslutande manlig sjukdom. Visas vid vilken ålder som helst. Orsakerna till utvecklingen av prostatit avslöjas inte fullständigt. Experter tror att inflammation i prostata är en av tecknen på manlig åldrande.

En samling recept för behandling av prostatitlökskalar räknar med dussintals effektiva metoder för beredning, vi gav exempel på de mest populära, provade och testade. Med sin skickliga användning kan du skydda dig själv och bli av med alla problem som är förknippade med prostatit, och ändå, glöm inte: behandling med sådana recept är bara förebyggande av sjukdom. Att en läkare deltar i behandlingen av prostatit är extremt viktigt.

Hur man lagar en avkok, infusion, tinktur eller extrakt från lökskal från prostatit?

I de tidiga stadierna av inflammation i prostatakörteln är infusioner eller extrakt från lökskalor bra. De används också ofta för att förhindra denna obehagliga sjukdom. Det bör dock komma ihåg - att behandla infektiös prostatit med hjälp av lökskalor ensam är mycket oönskad. I detta fall behövs antibiotika och andra mediciner.

Lök innehåller ett antal spårämnen som har en positiv effekt på människors hälsa. Dessa inkluderar zink, järn, koppar. Därför rekommenderar läkare att män äter lök i stora mängder. Dessutom påverkar löken ganska bra kraften och saktar åldrandet av kroppen.

Med kronisk prostatit kan du använda tinktur, avkok eller infusion. Ganska användbart koncentrerat extrakt (dock för beredning måste du först införa). Traditionell medicin erbjuder inte ett recept på denna mirakelbehandling. Medicin från lök hjälper till att lindra smärta, inflammation, ödem i prostatakörteln, och har därför tjänat popularitet och erkännande bland folket.

Hur man lagar buljonger

Recept 1. Avkok av renade lökskalor med prostatit. Du måste ta löken och försiktigt ta bort skinkorna från den. Då ska den sköljas noggrant med rent, kallt eller varmt vatten. Lök kan läggas till mat eller det finns ett enkelt sätt - det är också mycket användbart. Buljongen bör beredas enligt följande:

 • mäta 700 ml vatten och häll det i en kastrull;
 • Det är bättre att använda renat vatten från filtret.
 • Vänta tills vattnet kokar och släng det 4 msk lökskal.
 • koka bör vara i 6-7 minuter;
 • avlägsna från plattan, tillåta att brygga, sedan spänna;
 • Den resulterande vätskan är en timme eller något längre.

Förvara läkemedlet bättre i en glasflaska, på en sval plats. Ta avkok tre gånger om dagen på en fullständig tesked. Det är möjligt att behandlas på detta sätt i en månad - under denna tid bör människans välbefinnande förbättras.

Recept 2. Healing avkok av lök och hasselnötskal. Lök och hasselnötter ska avskalas. För avkokning måste du ta 70 hasselnötskal, tre matskedlar av lökskal och två liter kallt vatten. Förberedelsearbete:

 • Alla ingredienserna läggs i en kastrull och hälls med rent vatten;
 • koka på låg värme i en timme;
 • ta bort buljongen från elden och låt den brygga;
 • Efter tre timmar ska läkemedlet filtreras.

Du kan konsumera ett avkok av en tredjedel av ett glas två gånger om dagen. Den beräknade behandlingstiden är 21 dagar. Efter några månader bör det upprepas. Buljongen från lökskalar har antibakteriella och antiinflammatoriska effekter, så det hjälper till att bli av med obehagliga symptom.

Viktigt! Förbered lökbuljongen för behandling av kronisk prostatit och kan finnas på andra recept. Emellertid är dessa två mest eftertraktade och testade.

Hur man förbereder infusioner och tinkturer

Recept 1. Alkoholtinktur från prostatit. Det är nödvändigt att rengöra löken, och skålen är väl krossad och placerad i en glasskål. Där lägger du till alkohol eller vodka med femtio till sjuttio grader. Förhållandet mellan ingredienserna bör vara 1: 6. Infuse i minst sju dagar, varefter dränera.

Då kan tinkturen placeras i ett mörkt och, viktigast av allt, coolt ställe - så det kommer att lagras mycket bättre. Ät en matsked eller en tesked inuti. Under behandling med antibiotika är det absolut förbjudet att ta tinkturen.

Recept 2. Infusion av lökskal från kronisk prostatit. Ta löken och rengör den noggrant. Skallarna kan också samlas gradvis - det kan lagras under lång tid, eftersom det inte försämras. Receptet på matlagning:

 • två matskedar av skal sätta i en liten metall kastrull;
 • tillsätt 400 ml varmt kokt vatten;
 • koka på ett vattenbad i 15-20 minuter;
 • ge en tinktur en liten vyholonut, dränera sedan;
 • lägg på en sval mörk plats i 6-7 timmar.

Med kronisk prostatit bör infusionen tas 1-2 matskedar tre gånger om dagen. Behandlingsförloppet är vanligen 10-14 dagar. Då måste du ta en paus på 2-3 månader och ta en kurs igen.

Recept 3. Infusion av löv av hassel och lökskal.För att förbereda läkemedlet behöver du ett halvt glas blad. Lök måste rengöras för att göra en full glas kopp. Receptet på matlagning:

 • Sätt ingredienserna i en kastrull och tillsätt 500 ml rent vatten.
 • vänta tills det kokar, lossa sedan elden och koka i 5 minuter;
 • Vänta tills vätskan svalnar, och dra sedan av det.

Du måste dricka infusion 3-4 gånger om dagen, en halv kopp kommer att räcka. Behandlingsförloppet varar 14 dagar, och det bör upprepas en gång per år. Parallellt med infusionsintaget kan du äta lök i en rå eller kokad form (det ska dock inte stekas). Det är också önskvärt att äta vitlök, persilja, persilja - de innehåller zink och andra ämnen som är användbara för människors hälsa.

Hur man förbereder ett extrakt

Koncentrerad lökskallextrakt är ett utmärkt verktyg för behandling av kronisk prostatit. Du kan förbereda dig själv eller köpa på ett apotek. Vanligtvis används detta läkemedel för att behandla hudsjukdomar och ärr, men det har också en positiv effekt på prostatakörteln.

Receptet för dess förberedelse är enkelt, så alla kan göra extraktet. Först måste du ta ett avkok av lökskal (dess recept är ovan). Det ska hällas i en kastrull och kokas över låg värme tills hälften av vattnet förångas. Ta extraktet med prostatit bör vara mycket försiktig, noggrant observera dosen. Behandlingsförloppet varar i en månad.

Faktum! Lökskal används för komplex behandling av prostatacenomen. Det kan också användas för att bekämpa cystit, pyelonefrit och andra inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala systemet.

Kontra

Det visar sig att dessa droger inte bara kan gynna, men också skada. Därför är det före deras mottagning önskvärt att samråda med läkaren - han kommer säkert att säga om mannen får behandlas på detta sätt. Kontraindikationer för intag av lökbuljonger, infusioner och extrakt:

 • akut pankreatit
 • exacerbation av magsår;
 • individuell intolerans mot lök
 • allergiska sjukdomar;
 • mottagning av potenta läkemedel.

Under behandling av skal är det absolut förbjudet att dricka alkoholhaltiga drycker. De kommer inte bara att försvaga läkemedlets effekt men kan allvarligt skada människors hälsa. Även med kronisk prostatit behöver du andra mediciner, såväl som fysioterapiprocedurer. Komplex behandling hjälper mycket bättre.

Vinnaren av prostatit - behandling av lökskal och lök hemma

Traditionell medicin har alltid varit populär, användningen av naturliga växtämnen, deras milda kostnader, mutor.

Ett sådant ämne är lök. Fördelarnas fördelar och medicinska egenskaper är kända för alla, det finns många olika användningsområden lökskal, fjädrar eller löken själv för behandling av en mängd olika sjukdomar. Det hjälper lök och när man blir av med prostatit.

Lök, dess beståndsdelar, verkan på kroppen med prostatit

Växten har många användbara ämnen:

 • järn - ökar hemoglobin, förbättrar blodcirkulationen
 • fluor Förbättrar ämnesomsättningen
 • zink - Gynnsam effekt på människors hälsa (förbättrar kraften, stärker reproduktiv funktion)

 • pektiner - ta bort skadliga ämnen från kroppen
 • kalium - normaliserar hjärtets arbete
 • jod - förbättrar sköldkörtelfunktionen, förhindrar hormonella misslyckanden
 • eteriska oljor - spela rollen som antiseptisk
 • flavonoider - aktivera hela organismens arbete
 • fruktos, glukos - Energikälla
 • vitaminer B, E - stödja immunsystemet
 • kvertitsin - förhindrar utveckling av tumörer
 • flyktiga Antimikrobiellt medel
 • organiska syror - säkerställa en normal metabolism
 • För behandling av prostatit har löken alla nödvändiga egenskaper:

  1. antibakteriella;
  2. antiinflammatoriska;
  3. återställa immunitet
  4. diuretika;
  5. normaliserande libido;
  6. förbättra ämnesomsättningen
  7. lugnande.

  Vid behandlingen används alla beståndsdelar.

  Folk recept

  Lök används som kryddor för olika rätter, kompressor, avkok, bad. Den används också i råform.

 • Färska lök förbättrar kraften, kvaliteten på den fina vätskan.
 • Det rekommenderas att använda natten på huvudet av lök och en viss mängd under hela dagen. Gröna lök behandlar också inflammation i prostata.
 • I gröna lök innehåller mer zink, i lökarnas huv - mer antimikrobiella egenskaper.
 • Lökens juice, drick 1 msk. sked efter att ha ätit, fungerar som en diuretikum.
 • Kashitsu från växten och en viss mängd honung - 3 teskedar efter att ha ätit tre gånger om dagen - minskar svullnad, svullnad.
 • Tinktur av hackad lök och alkohol (1 till 1) konsumeras från stenar i prostata, 1 sked före måltider.
 • Grind 15 glödlampor och 1 grönt äpple, sätt blandningen i en väskväska, fäst vid skrotet eller underlivet, applicera värme på toppen - perfekt lindrar smärta.
 • VARNING! För att använda medicinen gjort omedelbart behöver du inte göra mycket avkok eller grus för framtiden, egenskaperna minskar.

  Idealiskt lämpliga för behandling av bakteriell prostatit är lökfrön:

  • frö slipa, lägg till honung - 1 msk. sked före varje måltid.
  • frön fyllda med kallt vatten, på ett vattenbad insistera i ungefär en halvtimme. Fröer att rengöra, infusion av att dricka i en varm form en halv kopp tre gånger om dagen.
  • Behandling utförs i 4 veckor, ta sedan en paus.

  Behandling av prostatitlök skinnar hemma

  Användningen av lökskal för prostatit är också varierad.

  Lökskal från prostatit: recept:

  1. Shelukh ska tvättas, hällas i kokande vatten (ca 0,7 liter), efter 5 minuter tillsättes i en timme, avlägsna partiklarna av skinka. Avkok lökskal med en prostatitdryck på en matsked 3 gånger om dagen. Mottagningstiden för en sådan anläggning är 4 veckor, om så önskas, efter 2 veckor börjar en ny kurs.
  2. Framgångsrik tinktur av skinka och hassel - ett halvt glas lövträ blandat med inte tätt fyllt med ett glas skal, tillsätt kallt vatten och koka i ca 10 minuter. Använd före måltider 3-4 gånger om dagen.
  3. Skal hasselnötsskal, kombinera med 0,5 kopp skinkar, häll i kokande vatten, lämna i måttlig värme i en timme, sedan på natten lämna på en mörk plats. Att använda på 0,05 ml 2 gånger om dagen, under 3 veckor.

  Kontra

  Denna växt (rå) rekommenderas inte för att behandla prostatit hos sjukdomar:

  • matsmältningssystemet;
  • hjärta, blodkärl;
  • njure, lever.
  • Det finns en allmän intolerans, en allergi.

  Kanske en sjukdom i överdosering.

  Behandlade varma eller kalla lök är ofarliga.

  Med vilka förfaranden som ska kombineras för större effekt

  Användning av lök - folkmedicin. I förebyggande av prostatit hjälper det.

  För att behandla prostatit med självmedicinering kan inte göras, ska du se en läkare.

  Behandling av prostatit omfattar alla befintliga tekniker - antibakteriella, antiinflammatoriska läkemedel, fysioterapi, övsterapi, örtmedicin.

  Behandling med lök ska inte ersätta grundbehandlingen, eftersom tillägget fungerar väl som funktion.

  Bra lindrar smärta från utsidan, inte verkar på slemhinnan.

  Det är också nödvändigt att komma ihåg om en diet - mer vegetativ mat, för att utesluta alkohol.

  På något sätt blir kroppen van vid och slutar reagera effektivt, så det är värt att ta raster, 2-3 veckor. Du kan använda ett annat verktyg under pausen.

  Behandlingsförloppet överstiger inte oftast mer än 30 dagar, det innebär att man använder infusioner och avkok. Användningen av lök i mat är möjlig hela tiden, oavsett behandling.

  slutsats

  Lök är ett effektivt botemedel, spridda överallt. Behandling med ett sådant verktyg kommer inte att medföra kostnader. Det är värt att komma ihåg om kontraindikationer, rådfråga en expert. Glöm inte huvudbehandlingen, särskilt med en smittsam typ av prostatit, är förmågan att starta sjukdomen stor.

  Lök från prostatit

  Prostatit kan kallas en av de vanligaste sjukdomarna bland äldre män. När orsaken till det blir avitaminos kan löken från prostatit vara den mest effektiva metoden för behandling. Den innehåller en stor mängd användbara ämnen, har ett stort antal positiva åtgärder. Bland de traditionella medicinernas rekommendationer finns också många recept, där lök används för att bli av med denna inflammatoriska sjukdom. Vi applicerar inte bara sig själv, men också hans skal, frön, fjädrar (grön del).

  Det är nödvändigt att förstå att prostatit inte kan botas med bara en produkt. Det är nödvändigt att följa alla rekommendationer från läkaren - dricka tabletter, träna, göra prostata massage. Detta är det enda sättet att snabbt bli av med inflammation och återgå till det normala livet. Folk recept med en båge i detta kommer att hjälpa, tk. De är allmänt tillgängliga och universella (passar nästan alla).

  Användbara egenskaper av lök

  En sådan grönsak som en båge har länge använts för terapeutiska ändamål. har ett stort antal olika användbara åtgärder. Han är mest känd för sina bakteriedödande och antiseptiska egenskaper, men de är inte de enda. Bland de användbara egenskaperna finns också listade:

  • Förstärkning av andningsorganen
  • Bli av med beriberi
  • Erektilfunktionsförbättring
  • Aktivering av metaboliska processer
  • Rening av blod från "dåligt" kolesterol
  • Att ge kroppen de ämnen som är nödvändiga för att stärka benen och förbättra hjärtats arbete

  Lök används ofta i kampen mot förkylning, med störningar i mag-tarmkanalen, för att sänka blodtrycket, med njursten och fetma. Läkare rekommenderas att använda produkten för att bli av med parasiter, vid behov anpassa sig till nya förhållanden (till exempel vid byte av tidszoner).

  Tack vare de angivna positiva egenskaperna hos löken kan du se att den är utmärkt för behandling av prostatit. Grönsaken klarar av att hantera infektionen, om den orsakades av den, eller förbättrar blodcirkulationen, om den skyldige i sjukdomen är blodstasis.

  Användningen av lök med prostatit och prostata adenom beror också på att produkten har en antiinflammatorisk effekt. Detta är mycket viktigt för att förbättra patientens tillstånd, eftersom från den inflammatoriska processen och de flesta negativa symptomen går. Ge användbara egenskaper för lök av dess komponenter:

  1. Järn. Det är nödvändigt för den normala processen för blodcirkulation, upprätthållande av nivået av hemoglobin. Med det absorberas vissa vitaminer och spårämnen bättre, de får mer näring av cellen. Dessutom behövs järn så att kroppen kan skydda sig från bakterier och virus
  2. Zink. En av de viktiga komponenterna i testosteron - könshormonet som är ansvarigt för spermatogenes, potens, sexuell lust. Det stärker immunsystemet, stimulerar hjärnan, förbättrar humöret. Utan zink i människokroppen fungerar inte vitamin A
  3. Pektiner. De ansvarar för avlägsnandet av toxiner och toxiner, och de ackumuleras på grund av inflammation i prostata. Gynnsamt påverkar ämnesomsättningen, sänker blodkolesterolnivån
  4. Eteriska oljor. Arbeta som antiseptika och desinfektionsmedel, aktivera den sekretoriska aktiviteten i magen, ha en diuretisk effekt
  5. Volatil. De har en antimikrobiell effekt, stimulerar aktiviteten hos hjärtmuskeln, har en sårläkningseffekt
  6. Vitaminer från grupp B. Utan dem är arbetet i något system omöjligt. Vissa hjälper nervsystemet, andra deltar i metaboliska processer, andra är nödvändiga för energimetabolism
  7. Vitamin PP. Normaliserar blodcirkulationen, hjälper aminosyrametabolism, är nödvändig för CNS-aktivitet
  8. Flavonoider. Ha antioxidant effekt, minska kapillärernas skörhet, skydda vävnader från inflammatoriska fenomen, hämma åldringsprocesserna

  I lökens sammansättning finns det många fler olika element som ger lukt och smak, har andra egenskaper. Tack vare dem får prostatakörteln alla ämnen som är nödvändiga för sitt arbete. Beroende på vilken typ av lök du kan få de eller andra effekterna. Röd grönsak innehåller de mest spårämnena och är lämplig för normalisering av metaboliska processer. Indisk lök är ett kraftfullt antiseptiskt och sårläkande medel, och lökkörsbär stärker kroppens skyddsfunktioner och normaliserar känslomässigt tillstånd.

  Folkrättsmedel med lök

  För behandling av prostatitlök i folkmedicin finns det ett stort antal recept. Ett gott resultat kan uppnås även genom att bara äta det råt. Men med produkten kan du också göra kompressor och bad, förbereda buljonger och tinkturer. Även med värmebehandling kommer den inte att förlora sina användbara egenskaper, så lägg den ofta till disken. När en prostatakörtel rekommenderas att använda lök och unga gröna lök.

  Tänk på recepten som erbjuds oss av folkmedicin. Som tidigare nämnts används medicinska ändamål, inte bara köttet av själva grönsaken utan också dess skinkor och frön. Välja en produkt på marknaden, var uppmärksam på att den ska vara torr, tät, skal - brungula, gröna "svansar" saknas.

  kött. Från lökens massa bereda näringsblandningar, buljonger för intag. I blandningar är det ofta kopplat till antingen honung eller mjölk. Här är några recept:

  • Ta 1 lök, slip den i en mixer. Lägg till 1 kopp kokt mjölk, rör om. Behållaren i vilken produkten är belägen är väl omslagen och lämnad i 2 dagar. När de passerar, spänna och ta 1 glas tre gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna
  • Blanda 300 g hackad lök, 600 ml vitt vin och 100 g honung. Den resulterande blandningen bör hållas på en mörk plats i en vecka, varefter ta 1 matsked efter att ha ätit
  • Kram saften från en liten bit lök för att få ca 1 matsked. Blanda med samma volym honung och ta 2 timmar före sänggåendet

  I fräsch form är lökar också användbara att äta på kvällen. Så du får effekten av ökad potens, förbättrar spermatets kvalitet och förhindrar övergången av prostatit till det kroniska skedet (eftersom det inte kommer att sprida inflammation). Juice från den kan tas före varje måltid. Förutom ovanstående finns det andra recept:

  1. Buljong. Grind 2 lök, häll 0,6 liter kokande vatten och lämna i 2 timmar, förviklade. Filtrera sedan och ta 50 ml flera gånger om dagen
  2. Tinktur. Blanda lökmassan och vodka i samma proportioner, stäng den väl och håll den i 3 dagar. Använd på en matsked innan du äter
  3. Komprimera. Mala om 15 små lökar och ett äpple, lägg massan på tyget och fäst på botten av magen. Överst med en handduk eller annan sak, linda och ljuga tills kompressorn har svalnat

  Börja med lökbehandling så tidigt som möjligt för att förhindra att sjukdomen passerar till närliggande organ. Men glöm inte bort de traditionella terapierna - läkemedel och motion.

  husk. Från skinkorna kommer den största fördelen att vara i början av prostatit. Det, som köttet, innehåller många användbara ämnen och hjälper till att minska inflammatorisk process. Råmaterial för infusioner bör vara torra och rena. Du kan förbereda det i följande variationer:

  • Haka av en stor lökskal och häll i en halv liter burk. Häll sedan alkohol i den, i ett förhållande mellan 1 och 6. Inom 7 dagar, låt medlet bryta. Ta 1 msk. l. tre gånger om dagen
  • Ta 4 matskedar. skal, 100 gram skal från hasselnötter och häll 4 liter kokande vatten. På en långsam eld koka ingredienserna i 1 timme och lämna sedan för att infusera i 5 timmar. Drick infusion av 1/3 kopp 2 gånger om dagen
  • Blanda 1 kopp skål och ett halvt glas hackade hällenblad. Häll dem 1 liter vatten på eld. När produkten har lämnat i 7 minuter, ta av och låt den vila i några timmar. Ta 1 tesked 4 gånger om dagen innan du äter

  Med hjälp av vatten från skålen kan du göra vanligt te, bara för att insistera att det tar minst 2 timmar. Drick det i små sippor, för att förbättra smaken, du kan lägga till honung. Kom ihåg att recept med alkoholhaltiga ingredienser inte kan tas om du är ordinerad antibiotika.

  Från skålen är det också möjligt att framställa en komposition för mikroclyster. För att göra detta måste det krossas i pulver och hällas med solrosolja. Inom 2 veckor ska produkten infuseras på en mörk plats, varefter den kan användas. Detta läkemedel har till syfte att lindra smärta, underlätta processen för tarmrörelser och urinering. Med kronisk prostatit är det bättre att ersätta solrosolja med olivolja.

  frö. Mycket effektiv mot prostatit och lökfrön. De innehåller ännu mer olika spårämnen än i köttet. Samla bara nödvändiga mogna frön. Förbered dig från dem på så sätt:

  1. Torkade råvaror mala i en kaffekvarn och det resulterande pulvret i lika stora proportioner förekommer med honung. Ta 1 tsk. 3 gånger om dagen
  2. Bland i lika stora mängder frön av lök, plantain, persilja morötter och koriander, hugga dem i pulver. Från den resulterande blandningen, ta 4 teskedar och häll 500 ml kokande vatten. Håll buljongen i ett vattenbad i ungefär en halvtimme, sedan avföring och filter. Använd endast på morgonen på tom mage, 1 glas, innan det upphettas buljong

  Om du undrar om det är möjligt att äta lök med prostatit eller prostata adenom under exacerbationen, så är svaret positivt. Även läkare rekommenderar att uppmärksamma denna produkt när symtomen på sjukdomen ökar. De råder också att äta det, om patientens aptit är borta minskar erektilfunktionen.

  För att neutralisera obehaglig lukt av lök rekommenderas det att äta rostade valnötter eller bröd, persilja. Om du vill minska tår och brännande känsla som det orsakar under förbandsprocessen, spola alltid kniven i vattnet som du skär med grönsaken.

  Mer information om lök och receptbelagda läkemedel från den i översynen.

  Kontraindikationer för användningen av produkten

  Trots alla fördelar som lökan kommer med till en patient med prostatit, finns det kategorier av människor som inte bör missbruka denna produkt. Ät inte det för dem som lider av pankreatit och magsår, har ökad nervös excitabilitet. Med försiktighet bör den användas för män med allvarliga hjärt- och kärlsjukdomar, njure och leverpatologier.

  När du missbrukar en grönsak, uppträder dåsighet och gasbildning uppstår. Hos patienter med astma eller personer som är benägen för allergiska reaktioner kan ökat intag av lök orsaka en attack av patologi. Det är kontraindicerat även för dem som har ökad surhet i magen.

  Andra användbara produkter

  Förutom att använda lök med prostatit, vad kan man ätas till det starkare könet? Vitlök är mycket lik denna grönsak. Bland livsmedel för patienter med prostatainflammation är det också användbart att äta mer honung, pumpa frön.

  vitlök. Regelbunden användning av vitlök påverkar positivt styrkan hos medlemmarna i det starkare könet och dess immunitet. Det är lämpligt för både behandling och förebyggande av sjukdom. Vitlök är ett naturligt antibiotikum, därför är det extremt användbart för de patienter som har patologins infektiösa natur.

  Vitlök kan bota prostatit och de män som tjänat det på grund av en livsstil med låg aktivitet, vilket försvagar kroppens skyddande funktioner. Ämnenna i det spädar helt blodet, hjälper till med att cirkulera och eliminera underskottet av användbara element.

  För att bli av med sjukdomen rekommenderar läkare att äta 2 vitlöksklyfta om dagen. Från det förbereder och olika tinkturer är deras recept lätt att hitta på Internet.

  honung. I denna biodlingsprodukt finns det ett stort antal användbara element som bedövar, lindrar inflammation, hjälper till att regenerera vävnader, normalisera patientens psoho-emotionella tillstånd. Älskling är verkligen användbart för människors hälsa, det är värt att äta till och med till friska representanter för den starka hälften av mänskligheten, särskilt i ålderdom. Det har visat sig att det förbättrar kvaliteten hos spermier, fungerar som afrodisiakum och löser många problem med urogen natur.

  Du kan ta honung som i ren form, och i form av olika blandningar. En av de mest effektiva är blandningen med valnötter, de kombineras i lika stora proportioner och äter 1 msk. l. per dag. En annan användbar blandning är honung och ingefära. Med prostatit kan du också göra honung och persilja.

  Terapeutiska egenskaper hos vitlök och lök

  Vitlök har en kemisk sammansättning, därför är det huvudet bland kryddorna för rätter. Även denna växt innehåller nästan 1% eteriska oljor. För lukt och smak av vitlök möter allicin och aromater. Bland annat kämpar växten mikrober av olika etiologier. Vitlök är rik på vitaminer och användbara element.

  Lök har en antiseptisk och bakteriedödande effekt som framgångsrikt bekämpar virus. Bulbous växt hjälper kroppen att motstå infektionssjukdomar.

  En inflammerad prostata behandlas med en infektion. Inflammation orsakar många bakterier, såsom:

  • mikrober i tarmarna;
  • Pseudomonas aeruginosa;
  • skadliga element i ändtarmen;
  • enterokocker och andra.

  Vitlök är rik på phytoncides, som förstör olika patogener som stafylokocker. Ämnen som finns i vitlök hjälper till att ta bort kolesterol, inte ge upphov till plack på väggarna i blodkärlen. Behandling av prostatit med vitlök varar inte mindre än en månad.

  Folkmedicin, som lök med vitlök, reducerar signifikant de redan existerande symtomen på kronisk prostatit. Även om tecken på inflammation inte har börjat, kommer deras konsumtion i livsmedel att bidra till att undvika sjukdoms fullständiga manifestation.

  Nackdelar med växter

  Lök rekommenderas inte för kärnor, och för dem med leverproblem. Missbrukande lök orsakar ett dåsigt tillstånd. Det påverkar också bildandet av gaser i tarmarna.

  Lök och vitlök med prostatit i ren form är förbjuden att använda för dem som har problem med tarmarna. Anemi är också en kontraindikation. I färsk form kan du inte äta den för fetma och pankreatit. Epilepsi är anledningen till att ge vitlök.

  Lök och vitlök hjälper till att behandla inflammerad prostata på grund av dess användbara element. Men! Män bör komma ihåg att busting i behandling med medel från folket kan leda till sjukdomsförloppet i kronisk form.

  Lök och vitlök

  5 klyftor (krossad) häll 400 gram kokt vatten, låt stå i nästan 10 timmar. Nuvarande buljongfiltret. Den färdiga produkten tas före måltider två gånger om dagen för 100 gram.

  Om det inte finns någon förbättring av behandlingen av vitlök, bör du kontakta en specialist.

  Lök och vitlök (folkmedicin) med prostatit behandlar inflammation i prostata, om de konsumeras dagligen på små huvuden. Det är användbart vid prostatit på grund av ackumulering av zink, järn och koppar. Alla dessa element kompletterar varandra på samma sätt som andra folkliga behandlingsmetoder.

  Kronisk prostatit är ett tillstånd där folkrättsmedel (lök, vitlök) borde vara de ständiga följeslagarna i alla rätter. Hemma är det inte alls svårt att behandla prostatit med dessa användbara växter, eftersom du inte kan förbereda speciella infusioner kan du bara äta dem dagligen.

  Akut prostatit kommer att mildra dess ardor om du tar lökinfusion, kokas speciellt för att behandla inflammation i prostata. För att göra det måste du ta två lökar, göra dem gröt, häll hett vätska (600 gram), linda och låt ånga. Ta var 60: e minut för 50 ml.

  Bow anses vara en bra hjälpare för mänens problem.

  Med en kronisk prostatit hemma kan du förbereda ett enkelt recept som underlättar symtomen när sjukdomen förvärras. Vi tar lök frön, blanda med honung 1: 1, använd 5 gram per dag. Denna metod är särskilt effektiv om inflammation i prostata orsakas av infektionen.

  Behandla prostatit med folkmedicin, men med läkemedel. Folkmekanismer väljs olika - växter, mat, sport. Mat som kan behandla en inflammerad prostata borde alltid finnas till hands för en man, eftersom tecken på prostatit kan uppstå när som helst.

  Weekly diet med lök och vitlök för prostatit

  • Gröt från havregryn. Kålskärning och mjukkokt ägg. Från den flytande kissel.
  • Under lunchen vegetabilisk buljong, lätta frukter.
  • Stekt ostgryta, vitlökshuvud.
  • Innan du går och lägger dig, drick en kefirdryck.
  • Riven morötter, risgröt på mjölk, lök.
  • Ljus soppa, sedan pasta, grönt te.
  • Ostpannkakor, komposit.
  • För natten kan du dricka yoghurt.
  • Bokhete med magert köttbullar, lökhuvud, kissel.
  • Lök soppa, betor massa. Ofullständigt te.
  • Sallad från frukt.
  • Innan du lägger dig ett glas mjölk.
  • Röda sallad, vitlök huvud, kissel.
  • Shchi från surkål, gryta med kött (kanin).
  • Grönsaker med fisk, vitlök huvud, grönt te.
  • Juice.
  • Till frukost, någon gröt med te.
  • Soppa med ris, potatis med vitlök, te.
  • Gryta med låg fetthaltost, frukt.
  • Innan du lägger dig, drick gelé.
  • På morgonen korn gröt, gelé.
  • Kycklingsoppa, bovete med köttbullar, gelé.
  • Gryta från potatis, vitlök huvud, te.
  • På natten ljus kefir.
  • Grönsaker med potatis.
  • Shchi med kött, lök, juice.
  • Bokhete på vatten, morotkotlett.
  • Två timmar efter middagen, curdled milk.

  Denna diet är förebyggandet av kronisk prostatit eftersom alla produkter och läkemedel är utformade speciellt för att eliminera de ursprungliga symptomen. Adherens till denna diet hjälper till att snabbt uppnå ett bra resultat i kronisk prostatit. Efter strikt vidhäftning har män färre symptom, såsom smärtsam urinering, smärta i ljummen.

  Om du inte vänder dig till en specialist i tid för hjälp med de minsta tecknen på prostatit, blir det i några månader inflammationen en kronisk form.

  På de användbara egenskaperna hos vitlök och kontraindikationer kan du ta reda på nedan:

  Behandling av prostatit med lök

  Prostatit (inflammation i prostatakörteln) har blivit ett brådskande problem i det moderna samhället. Statistik är skrämmande: nästan varje tredje man i sin bittera erfarenhet stötte på denna sjukdom. Ju mer intressant är erfarenheten av våra förfäder i kampen mot denna smutsiga sjukdom, som i ordets ordalydelse förstör livet. Behandling av prostatit med lök är ett bevisat och pålitligt verktyg som har använts i århundraden, vilket bara bekräftar dess effektivitet.

  Våra läsare rekommenderar

  Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

  Lök med prostatit: medicinska egenskaper

  Lök är en familj av lilja. Vegetabilien består av en sfärisk glödlampa (olika storlekar från små till stora), täckta med torra skal, löv i form av en ihålig fjäder, en stam (tjock och ihålig), blomställningar. Blomningen är i juni-augusti (beror på tidpunkten för plantering och klimatförhållanden). Frön bildas i blomställningar paraplyer, frukter (lökar) skördas i augusti-september.
  Lökarnas helande egenskaper är kända för mänskligheten i flera tusen år. Kina, Indien, Egypten uppskattade denna vegetabiliska kultur på grund av dess antiseptiska egenskaper och fantastisk förmåga att bekämpa virus. Fiber, sockerarter, aminosyror, phytoncides - det här är inte hela listan med näringsämnen som finns i lök. Ingredienser inkluderar järn, glukos, sackaros, kvävehaltiga ämnen, fruktos, maltos, karoten, B och PP vitaminer. Vegetabilien är rik på vitamin C. Vid beredning av buljonger finns det praktiskt taget ingen avfallsproduktion med hjälp av lökar, fjädrar, frön och jämn skal. Och när man interagerar med andra produkter (honung, mjölk), ökar den helande effekten.

  Behandling av prostatit med lök: Modern doktorers attityd

  Studier har visat de utmärkta bakteriedödande och antiseptiska egenskaperna hos lök. Dess användning förbättrar matsmältningen och aptiten, hjälper till att upprätthålla immunsystemet i gott skick.
  En karakteristisk skarp lukt av lök ges av eteriska oljor. De har en bra antibakteriell effekt.

  Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

  • ett fantastiskt resultat,
  • låg kostnad,
  • fullständig säkerhet,
  • orsakar inte överskott.

  Läkemedlets läkningsmetoder manifesteras både med extern och intern applikation. Det påverkar hjärtats arbete positivt, vilket leder till bättre blodcirkulation och sänkning av kolesterol i blodet. Den ständiga användningen av lök hjälper till att stärka hjärtmusklerna, vilket hjälper till att förebygga förekomsten av ischemisk sjukdom. Fall av högt blodtryck botemedel med hjälp är kända.
  Vissa utländska experter fastställer den positiva effekten av lökar med prostatit på tillståndet av intima relationer. Det hävdas att den toniska och stimulerande effekten av disken från den positivt kommer att påverka båda parter. Läkare insisterar på att infusioner och avkok av lökar inte har biverkningar på kroppen och är mycket säkrare än farmakologiska analoger. Ta bort obehaglig lukt genom att tugga persilja.

  Rätt val av lökfrukt för medicinska ändamål

  De flesta människor använder lök i matlagning, tyvärr kasta bort skinkorna, ibland utan att ens gissa om dess verkliga, magiska egenskaper. Men inte varje husk är lika användbar. Det finns allvarliga skillnader mellan lök och vad de erbjuder i butiker och stormarknader. Det viktigaste hotet är nitrater. Överskottet av kvävegödselmedel i jorden leder till ackumulation av salpetersyra salter i produkter. I sig är nitrater inte så farliga. Men in i kroppen omvandlas de till nitrit. Ökar sannolikheten för att utveckla magkreft eller allvarlig skada på nervsystemet och kardiovaskulära system, vilket orsakar irreversibla förändringar i det mänskliga embryot. Därför måste urvalet av lökfrukt tas på ett ansvarsfullt sätt. Var uppmärksam på huvudindikatorerna:

  • Lökfrukter av medelstorlek (stora lökar för medicinska ändamål är inte lämpliga);
  • Vid beröring måste huvudet vara fast och torrt;
  • Lampans färg kan variera från gyllene till ljusbruna i färg;
  • Lök med förekommande (även små) fjädrar är inte lämpliga.
  • frånvaro av våta rötter på glödlampan (ett tecken på god bevarande av fostret)
  • Förekomsten av även en lukt av mögel är oacceptabel.

  När du har köpt lämpligt material ska du ordna lagring. Frukt placeras i en korg, speciella lådor, lådor och förvaras i ett rum med konstant temperatur och fuktighet. Överträdelse av lagringsförhållandena (skarpa klimatförändringar) är förknippad med förlust av lökläkande egenskaper (torkar eller formar). Lökskalet lagras på en torr, mörk plats. Lämpliga för detta ändamål är kartonger, burkar med lock och påsar av tätt material.

  Buljong från lök med prostatit

  Lökvattenbuljong

  Behandling av prostatit med lök kräver inte exotiska ingredienser. Allt du behöver är en mycket lök, disk och vatten. Detta recept är relevant, när prostatit inte har gått in i kronisk form (med utseendet av de första symptomen).

  Du behöver två glödlampor, som måste krossas noggrant och förvandlas till gruel. Lite mer än en halv liter kokande vatten bör hällas i disken med den resulterande massan. Tätt inslagna diskar är inslagna för att brygga i två till tre timmar. När buljongen är infunderad förbrukas den varje timme för 50-60 ml.

  Lökbuljong i mjölk

  Lök med prostatit är ett effektivt botemedel oavsett form av manifestationen av sjukdomen. Förhöjningen av sjukdomen kan mildras med hjälp av lök och mjölk.

  Du behöver en stor glödlampa, som måste slipas på en liten rivare. Denna massa hälls med varm mjölk (700-800 ml), försiktigt förpackas och placeras på ett mörkt ställe, låt det brygga för en dag. Klar buljong filtrerad genom gasbindning och ta 200-300 ml i en halvtimme före måltid.

  Applicering av rålök för medicinska ändamål

  Lök med prostatit med honung

  Följande recept används för prostatit, som har gått i kronisk form. Vid beredningen av detta läkemedel kommer det att krävas mer tid för infusion och en flaska kvalitetsvitt torrt vin. Därför är detta recept bäst förberedt i en avslappnad hemmiljö för att få det klart:

  • 300 gram lökgrus hälls med en flaska torrt vitt vin, honung tillsätts (ca 100 gram).
  • När man blandar ingredienserna måste man se till att det blir noggrannhet och noggrannhet. Kompositionen ska placeras i en behållare med ett tätt passande lock, bärs till en källare eller källare (kall och mörk plats behövs) för infusion i sju dagar. En gång om dagen måste du skaka disken med tinktur. Den färdiga potionen filtreras och tas tre gånger om dagen för 50 ml med kronisk prostatit.
  • Från en stor glödlampad juice och blandad med en matsked honung. Blandningen tas strikt på natten innan du lägger dig. Biverkningen är en ökning av temperaturen och uppkomsten av värme.

  Lök med prostatit för middag

  Vid behandling av kronisk prostatit rekommenderar läkare att äta ett löklök på kvällen. Detta beror på den tidsfördröjda behandlingen av sjukdomen. Den helande effekten uppnås på grund av halten järn, koppar och zink i lök. I ett komplex med en viss middag ordnas uppvärmning med salt och olja (i förhållande 10: 1). Ett speciellt kännetecken vid förfarandet är användningen av en väska av naturblå tyger. I färgterapi beror användningen av ett gamma av blå nyanser på bakteriedödande egenskaper.

  Buljonger från lökskal

  Det klassiska förhållandet mellan lökskålen till lök är 1/10. Det rekommenderas inte att experimentera med dosering. Avvikelse från koncentrationen av avkok från normen kan inte gå bra, orsaka biverkningar och förvärra patientens tillstånd.
  I folkmedicinen accepteras inte att överskrida mottagningstiden för buljong mer än tre veckor. I vissa fall är behandlingen begränsad till två veckor, för att upprepa det om en månad om det behövs.
  Decoctions, liksom läkemedel, tas strikt samtidigt för att förbättra den terapeutiska effekten.

  Vid beredning av traditionell medicin krävs en strikt och strikt temperaturkontroll. Detta görs av flera anledningar. Den främsta är den maximala bevarandet av ingrediensernas användbara egenskaper. Eftersom i detta fall maximala effekten uppnås. Avgå från receptet och försök med öppen eld - är oacceptabelt.
  Användning av tinkturer på alkohol är inte bara olämplig, men också farligt. Reaktionen av en mans kropp, även till medicinska buljonger, är inte bekväm. Eftersom sjukdomen är långvarig kännetecknas kroppen av en minskning av styrkan med en signifikant minskning av immuniteten. Prostatit är en av de sjukdomar som inte accepterar användningen av vätskor med hög fuktighet.

  Lökskal och hasselnötter

  Från prostatit kommer skrovet av lök och hasselnötter vara bra. Nötter behövs inte, det är nog att hitta ett skal. 1 glas skal och 5 matskedar skinka, som måste krossas. Allt hälls i fyra liter kokande vatten. Beredning av potionen tar ungefär 1 timme (över låg värme). Buljongen går till en mörk plats i 5-6 timmar. Dosen av läkemedlet är 1/3 kopp två gånger om dagen.

  Lökskal och valnötter

  Skal av lök och valnötskal krossas i ett förhållande 1: 1 (50 gram av varje ingrediens). Blandningen placeras i emaljerade rätter och hälls med 1 liter kallt vatten. Formuleringen bringas till kokpunkten och kokas i en timme. Buljongen kyler och filtrerar. Ta en halv kopp 20 minuter efter att ha ätit.

  Enkel avkokning av lökskal

  Om det inte finns något skal av hasselnötter (hasselnötter) - det spelar ingen roll. Du kan göra med en skinka. 10 gram skal och en liter vatten kokas och koka i 10-15 minuter. Låt buljongen brygga i en timme. Efter det - redo att använda en tesked tre gånger om dagen. Receptet är lämpligt för behandling av akuta och kroniska former av prostatit.

  Avkok av hassel och skalade lök

  Prostatit hos folket botas med hjälp av samma skal och hassel. Det är inte svårt att få dessa ingredienser. Ett halvt glas hassel blandas med ett glas lökskal, som inte kan slipas. Blandningen hälls kallt vatten. Det kokas och, viktigast, åldras i sju minuter efter kokande vatten. Insisterar inte mindre än två timmar. Buljongen tas före måltiden högst fyra gånger om dagen med en tesked. Användningen av receptet främjar botemedel mot prostatit av alla former.

  Buljonger från lök frön

  Det mest effektiva sättet att behandla prostatit är frön av lök. Denna ingrediens är intressant inte bara för att den effektivt kämpar mot olika typer av infektioner, men har också en enorm effekt i kampen mot impotens. De mest användbara ämnena (mineraler, vitaminer) finns i växtfrön. Därför är den helande effekten när man använder frön mest intensiv. Prostatit är härdbar på grund av ett enkelt recept.

  Lök frön och honung

  Du behöver en kaffekvarn eller murbruk för att mala torkade lökfrön. Fröna är malda i en pulverformig massa, som blandas med honung (1/1). Ta medicinen på en tesked tre gånger om dagen. På ett tillförlitligt sätt botar bakteriell prostatit.

  "Assorti" buljong (från frön)

  Innan du förbereder receptet måste du observera lika stora proportioner av alla ingredienser: frö av koriander, lök, morötter, växt och persilja. För en grundlig slipning kan du använda en kaffekvarn. Fem teskedar av blandningen hälls med 0,5 liter kokande vatten i en emaljpanna. De hålls i ett vattenbad i trettio minuter.

  Efter kylning filtreras buljongen och placeras i kylskåpet. Det särskilda med denna medicin är att det tas två gånger om dagen i varmt tillstånd med varierande dosering: på morgonen - en halv kopp fasta, på kvällen, före sänggåendet, en kopp.

  Buljong "Assorti" 2 från prostatit

  Alla ingredienser i receptet blandas i ett förhållande 1: 1. Kompositionen innehåller frön av koriander, morötter, persilja, våldtäkt, plantain, lök svart körsbär. Två matskedar av blandningen hälls med kokande vatten (0,5 liter) i emalj eller keramik. Tara med potion hålls i ett vattenbad i fyrtio minuter. Sedan är behållaren insvept i något värmeisolerande material. Buljongen är infunderad under dagen. En medicin tas på ett glas på morgonen (en halvtimme före en måltid) och på kvällen, innan du lägger dig.

  Lök med prostatit: Kontraindikationer för användning

  Den kvalificerade behandlingen kan ges av en läkare, bara om du litar på honom. Du kan bara använda recepten av traditionell medicin efter samråd med honom. Självmedicinering, liksom sjukdomsuppkomsten leder alltid till negativa konsekvenser. Det finns ett annat viktigt inslag i behandlingen av lök: det är att föredra att inte använda det för personer med allvarliga sjukdomar i njurarna, leveren, hjärtat, magsåret.

  Kontraindicerad i lökbehandling för patienter med hög blodkoagulabilitet, pankreasjukdomar samt allergier mot lök.

  En av de viktigaste inslagen i en dekokt av lök skal är en sänkning av blodtrycket, vilket bör beaktas gipotonikam och människor som har allvarliga problem med mag-tarmkanalen och njurarna.

  Behandling av prostatit med lök mot bakgrund av tillämpningen av modern farmakologi är endast möjlig för syftet och under överinseende av behandlingsläkaren. I en sådan situation bör man vara känslig för förändringar i kroppen och vidta åtgärder i rätt tid när tillståndet förvärras.

  Profylaktiska åtgärder för prostatit

  Det finns bevisade regler för att förhindra utseende av prostatit:

  • aktuell vård av hälsotillståndet;
  • dagliga gymnastik och vandringsturer;
  • kvällskvällar (morgon har ingen hälsofrämjande effekt på kroppen);
  • Du måste hålla fötterna varma, tillåta inte total kroppshypotermi.
  • vägran från att röka, alkoholhaltiga drycker och kryddig mat;
  • föredra ortopediska madrasser och vägran av mjuka sängar och soffor.

  Den smärta och obehag som prostatit orsakar är mycket liknar andra allvarliga sjukdomar: blåscancer, cystit. Tidig diagnos är redan hälften av framgången i de flesta fall. När det gäller hälsa - det är bättre att vända sig till specialister i tid.

  Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

  Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

  • konstant smärta i underlivet, skrotum;
  • svårighet att urinera
  • sexuell dysfunktion.

  Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.