Huvud
Strömförsörjning

Hur används homeopati för att behandla prostatit?

Hur används homeopati för att behandla prostatit? Under de senaste åren attackeras fler och fler människor av reklam på tv olika läkemedel för behandling av prostatit. Det här är inte konstigt, för många män började möta detta problem.

Prostatit - en ren manlig sjukdom, är en inflammation i prostatakörteln hos män.

Vilka orsaker kan orsaka sjukdomen?

 1. Hypotermi.
 2. Fördröjd urinering.
 3. Oregelbundet sexliv.
 4. Sittande arbete.
 5. Infektioner av genitourinary system.
 6. Rökning, alkoholmissbruk.
 7. Skada.
 8. Förstoppning.

Skälen kan vara många, men vad som än var, en man som står inför detta problem, känner sig ibland skam och generad. Ju längre diagnosen inte upprättas och den effektiva behandlingen inte startas, desto svårare blir det för att uppnå resultatet.

Innan du börjar ta emot läkemedel från någon källa, måste du undersökas av en specialist, och det tillför spänning stark hälften av mänskligheten. Men män hälsa måste åtgärdas omedelbart, när de första klagomålen, bryta obehagliga känslor som är förknippade med en rundtur av läkare.

Vad är typ av prostatit?

En undersökning som utförs av modern utrustning kommer att bidra till att fastställa typen av sjukdomen. Prostatit kan vara bakteriell i naturen. Dessutom kan det utvecklas till ett kroniskt stadium.

Men förväxla inte prostatit med prostata adenom. Det är inte samma sak. Adenom är en godartad tumör.

Nu kallas det godartad prostatahyperplasi. Behandling för adenom och terapi för prostatit är annorlunda.

 1. Problem med urinering, smärta, brännande känsla.
 2. Syndrom av sexuellt liv, svag erektion.
 3. Utseendet av flytande trådar i urinen.
 4. Snabb trötthet.
 5. Frossa.

Detta är inte alla symptom som manifesteras i en sådan sjukdom. Det är omöjligt att beskriva alla de problem som kan åtfölja en man som har genomgått en sådan sjukdom.

Homeopati för behandling av prostatit

Vad är metoderna för homeopati för behandling av prostatit? Vissa gör beslutet att behandlas endast med traditionella metoder, medan andra letar efter ett alternativ i form av homeopatiska läkemedel. I vår tid har patienten rätt att själv bestämma vem som ska få behandlingen.

Traditionella behandlingsmetoder inkluderar antibiotikabehandling, med användning av antibiotika. Många människor, desillusionerade med behandlingen av läkemedel, tillgriper andra metoder för återhämtning. För närvarande används homeopati mycket för att behandla prostatit. För närvarande är länder som Ryssland, USA, Tyskland leverantörer av denna kategori.

Eftersom det finns många olika homeopatiska läkemedel är det nödvändigt att rådgöra med din läkare.

Han, enligt undersökningen, kommer att kunna ordinera behandlingen som kommer att bli effektivare i varje enskilt fall. Med prostatit är homeopati en av de effektiva behandlingsmetoderna.

Fördelar med homeopatisk terapi:

 1. Ingen beroende av läkemedlet.
 2. Uteslutna är biverkningar som är oundvikliga med läkemedelsbehandling.
 3. Homeopati kan inte bara behandlas, men också användas för förebyggande.
 4. Åtgärden sträcker sig till hela kroppen.
 5. Mottagning ska ske enligt reglerna vid den bestämda tiden.

När det gäller de 5 punkterna kan detta larma patienten. Det är inte alltid möjligt att ta ett piller vid en viss tid, om det är nödvändigt att arbeta eller, till exempel, inbjudna att besöka, vila. I det här fallet kan du ta drogen med dig.

 • "Sabal-Homaccord";
 • "Biolinprostata";
 • "EDAS-132";
 • "Androvit";
 • "Gentos";
 • "Populos Compositum";
 • "Medorium";
 • aloe;
 • belladonna;
 • gäck.

Försök inte förskriva dig själv behandling. Namnet på dessa droger ger dig inte en tydlig bild, som vad du ska ta. Endast en expert hjälper till att välja rätt behandling i varje enskilt fall.

Prostatit är inte en mening. Det är mycket viktigt att ha rätt attityd vid behandling av manliga problem. Ofta tenderar män att hålla tyst om deras sjukdom, och när problem i det intima livet börjar, och i allmänhet, förlorar hjärtat. En sådan psykologisk faktor kan undergräva familjelivet. Men det finns en väg ut, och den behandling som startas i tid kommer att låta dig fortsätta njuta av livet.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Homeopatiska medel för behandling av prostatit

I mer än tvåhundra år har specialister aktivt använt homeopati i behandlingen av ett stort antal sjukdomar. Dess främsta särdrag är att sjukdomen behandlas med små doser aktiva komponenter som orsakar liknande symtom, som liknar liknande. Därför är det särskilt viktigt att välja droger individuellt, med hänsyn tagen inte bara till diagnosen, utan också av patologins egenskaper, patientens ålder, hans tillstånd och kroppsbyggnad och jämn kön. Följaktligen bör homeopatiska preparat med prostatit endast väljas av en läkare som har lämplig utbildning.

Fördelar med homeopati

Den största fördelen med denna återhämtningsmetod är att den kan användas både under en akut period och under en kronisk behandling av prostatit. Samtidigt, på grund av mikroskopisk dosering, finns inga biverkningar och komplikationer, och terapi kan utföras under lång tid praktiskt taget under hela livet. Detta gör det möjligt att vägra kirurgiska ingrepp som orsakar många komplikationer. Dessutom kännetecknas följande egenskaper hos drogerna:

 • De aktiva komponenterna fungerar inte bara på det drabbade organet utan även på hela organismen.
 • Effekten är densamma både vid behandling och förebyggande;
 • medel orsakar inte allergiska reaktioner;
 • homeopati provocerar inte beroende.

Med prostatit används homeopati relativt nyligen men har redan visat utmärkta resultat. Tack vare väl valda komponenter är det möjligt att lindra smärta, normalisera den sexuella funktionen och återställa urinprocessen. Det är viktigt att notera att effekten inte kan visas omedelbart, men efter en viss tid. Ibland, för att uppnå resultat måste du ta emot pengar i flera månader. Men samtidigt finns det en positiv effekt inte bara på prostata, men också på närliggande organ.

Anläggningstillgångar för behandling

För att uppnå effekten bör en kvalificerad läkare välja homeopatiska preparat. Han efter noggrann undersökning av patienten och en undersökning tar upp förberedelserna. För idag finns det medel som lätt kan hittas i apoteksnätet.

Med prostatit kan Prostamol Uno användas. Tack vare sina aktiva komponenter är det möjligt att snabbt ta bort svullnad av vävnader, eliminera inflammation och återställa förlorade funktioner till det drabbade organet. Vitaprost används också. Effekten av dess användning är nästan densamma som för ovanstående beredning.

Gentos används i de fall då patologisk proliferation av körtelvävnader observeras. Dessutom, med prostatit, kommer en sådan lösning att bidra till att eliminera inflammation. Innan du använder dessa lösningar är det viktigt att utesluta sköldkörtelns patologi och individuell intolerans.

Men det här är bara de läkemedel som finns tillgängliga för fri försäljning. Idag är det inte svårt att köpa monopreparationer. Det är självklart mycket svårare att välja dem. Som regel görs valet baserat på tillgängliga symptom. Med tanke på att homeopati fungerar som ett provocerande medel för sådana tillstånd kan det lätt gissas att preparat som utlöser tillväxten kommer att användas för att avlägsna ödem, men i mikroskopiska doser. Detsamma gäller smärta eller urinretention.

Från monopreparatov med prostatit kan användas apis, akonit, bryon, svavel, pulsatilla, sabal, geparsulfur och andra. Alla beredningar finns i form av vita granulat med en lite söt smak. Det finns olika förmågor eller koncentrationer av medel, så när du tilldelar ett visst namn ska du noga läsa dosen och numret. Till exempel, med en effekt av 6 eller 30, måste du ta medicinen varje dag under en längre tid, men med en styrka på 200 görs det till exempel, en gång var sjätte månad. Båda metoderna är dock inte utbytbara.

Egenskaper av behandlingen

Att använda droger med homeopatiska komponenter är viktigt att förstå att var och en av dem har sina egna egenskaper. Några handlar nästan omedelbart efter att ha tagits, medan andra måste användas under en längre tid. För att uppnå effekten är det viktigt att ta drogerna korrekt. Droger är tillräckliga för att dricka enligt anvisningarna. Men med monopreparations lite annorlunda.

Det rekommenderas att upplösa granuler under tungan tills fullständig upplösning. Detta förklaras av att under tungan finns ett stort antal blodkärl. På grund av att dessa aktiva ämnen omedelbart går in i blodet och börjar ha en positiv effekt på prostata. Ta pellets bättre i 30-40 minuter före måltid eller separat från det. Drick inte dem. Att dricka några drycker rekommenderas inte heller.

Det är också tillåtet att upplösa den önskade mängden granuler i ett glas varmt vatten. De löser sig mycket lång, så du måste vänta på fullständig upplösning och först då ta drogen.

Under behandling av akut prostatit bör du inte begränsa dig till homeopati. Det är bättre att ta antibiotika parallellt, vilket hjälper till att eliminera problemet snabbare.

Men med en kronisk process kommer homeopatiska läkemedel att vara särskilt fördelaktiga. Detta beror på användarvänlighet, fullständig säkerhet och ett stort antal positiva effekter på hela kroppen.

Från videoklippet nedan kan du få ännu mer information om behandling med homeopati:

Homeopati i behandlingen av prostatit

Inte alla vet vad homeopati är, eller missförstått konceptet. Bokstavligen från grekiska är termen översatt som "liknande sjukdom". Avser alternativ medicin, men det vetenskapliga samfundet för homeopati finns inte alls och kallar det bara för kvackeri.

Vad är dess princip? Omedelbart är det nödvändigt att säga att allt inte så enkelt är, som till exempel i nationell medicin. Homeopati har sina egna principer, och det kommer bara att fungera om de observeras. Grunden för tanken är att för patienten väljes minimidoserna av en läkemedelssubstans, inte bara enkel men homeopatisk.

Och doktorn är inte en terapeut eller urolog, utan en homeopat. Ämnet är ganska komplicerat, döljer en miljon gåtor och utelämnanden. Men är det möjligt att behandla prostatit med homeopati, eller är det verkligen charlatanry, kommer att bli klart efter att ha läst den här artikeln.

Homeopati mot prostatit - vem ska vinna denna kamp? Fördelar och nackdelar

Vid behandling av den inflammatoriska processen i prostatakörteln används den homeopati som finns i mer än 2 århundraden inte så länge sedan. Patienter som bestämmer sig för att vända sig till en sådan specialist, blir med tiden mer och mer.

Homeopati blir både en enda och en ytterligare terapeutisk metod. Och i det första och i andra fallet markerar sjuka män ett högt resultat. Det vill säga homeopati med prostatit uppträder som ett effektivt verktyg.

Homeopati har både plus och minus, vilket på andra sätt förväntas. Den negativa sidan av denna behandlingsmetod kan hänföras till dyra mottagning och råd från en homeopatisk läkare. Och utan det kan behandling inte utföras, för det kommer inte att vara någon mening av det.

Också nackdelen är oförmågan att kombinera den med fysioterapi och, som det är känt, vid behandling av prostatit används det ganska ofta i komplex terapi. Det är också omöjligt att kombinera homeopati med akupunktur och manuell teknik.

Om prostatit fortsätter i svår form, kommer homeopati inte att hjälpa, eftersom allvarliga patologier grovt är en kontraindikation för intag av speciella ämnen. Men för många män ofta (enligt den angivna homeopatiska tiden) kan läkemedel vara orealistiska, till exempel i samband med arbete. Dessutom behöver du köpa mycket av dessa läkemedel.

Men det finns plusser, vilket för många människor kommer att uppväga nackdelarna:


 • Förberedelserna är 100% naturliga;
 • Frånvaron av biverkningar;
 • Möjligheten att ta mediciner av en äldre man
 • Mild effekt på kroppen;
 • Kompatibilitet med praktiskt taget alla läkemedel av traditionell medicin;
 • De homeopatiska läkemedlen själva är billiga;
 • Varje patient behandlas individuellt och läkemedlen väljs med hänsyn till organismens egenskaper.

Huvudfrågan - på grund av vad har effekten av homeopati uppnåtts?

Behandling av prostatit med homeopati, om det genomförs under överinseende av homeopat och behandlingsläkare (urolog), kan ge mycket bra resultat.

Vad är effektiviteten? Faktum är att den homeopatiska läkaren ger en stor uppmärksamhet åt symptom, klagomål och patientens allmänna fysiska tillstånd. På grundval av de data han har fått väljer läkaren läkemedel. Det är viktigt att alla som kommer till honom med prostatit kan få helt olika droger och rekommendationer.

Det vill säga, om någon har en vän som lider av prostatit, drack redan vissa homeopatiska medel, betyder det inte att alla kan ta dem. Effekten blir noll.

Vidare: alla dessa läkemedel verkar direkt på orsaken till sjukdomen, och inte på symptomen. Således uppnås den bästa effekten. Och eftersom en man ska ta droger i mycket små doser är biverkningar uteslutna. Dessutom har homeopatiska läkemedel en positiv effekt på hela organismen.

Vad behöver du veta om en man med prostatit?

Alla har rätt att själv bestämma hur man ska behandlas. Men en person bör alltid komma ihåg att specialiserade läkemedel som under behandling av prostatit förskrivs av en urolog bör inte uteslutas från den allmänna kurativa planen.

Var noga med att ta och antibiotika (om det krävs av sjukdomens etiologi), smärtstillande medel och immunmodulerande och antiinflammatoriska läkemedel. Men homeopati kan vara ett utmärkt komplement till traditionell behandling.

Behandling av manlig prostatit med homeopati kommer att vara effektiv om rekommendationerna från en homeopat och urolog följs. Tillsammans hjälper båda specialisterna på kortast tid till att bli av med denna obehagliga sjukdom.

Är homeopatiska medel för effektiv effekt av prostatit?

Akut inflammation i prostatakörteln kräver sjukhusvistelse och behandling med antibiotika. Kronisk bakteriell prostatit och abakteriell prostatit är inte alltid svarar bra på behandlingen, även med stora doser av antibakteriella läkemedel.

Om processen tar lång tid och med klagomål om smärta i bäckenregionen är det nödvändigt att tillgripa homeopatisk behandling. En homeopatisk behandling kan individuellt välja en behandlingssätt, med hänsyn tagen till patientens konstitution. Han kommer också att rekommendera dagens dag och nutrition.

Egenskaper hos homeopati

Homeopati har ett antal funktioner som på ett fördelaktigt sätt skiljer det från andra behandlingsmetoder:

 • Användningen av droger enligt en viss schema;
 • Positiva åtgärder går till alla delsystem och organ.
 • Homeopatiska läkemedel används för förebyggande och terapi.
 • Det finns inga biverkningar.
 • Det finns inga missbruk efter lång tid.

Med homeopati, kan du bli av med den intensiva och plötslig smärta, återfå hela sexliv och återställa det urogenitala systemet.

Urologer bekräftar att med hjälp av endast en läkemedelsbehandling kan det inte vara möjligt att eliminera alla problem.

Behandlingstiden är flera månader beroende på scenen.

För förebyggande behandling används homeopati i flera år. Det är nödvändigt för mannen som leder en stillasittande livsstil.

Homeopati anses vara ett av de mest effektiva sätten att behandla urinvägarna och utsöndringssystemet. Det har en fördelaktig effekt på personer som tidigare misslyckats med att ta antibiotika i stora mängder och tar bort biverkningar.

Homeopatisk behandling har hjälpt många patienter, men alla ska se till att det passar honom. Detta kräver medicinsk rådgivning.

Förberedelser för homeopati

Aurum muriaticum

Aurum muriaticum är ett syntetiskt läkemedel. Dess huvudsakliga funktion är återupptagandet av antibiotikumundertryckta sekretioner. Efter detta finns en förbättringsprocess i prostatakörteln i samband med frisättning från inflammation. Läkemedlet eliminerar problemen med det kardiovaskulära systemet (hypertoni, angina pectoris) och inflammatoriska reaktioner i prostata.

Skriv ut det, när kraften minskar finns det en känsla av tyngd längs spermatkabeln. Patienten har vanligtvis smärta i vänster testikel, den passerar till inguinalringen.

Konium

Conium är ett känt homøopatiskt preparat för sjukdomar i prostatakörteln. Det ordineras när urinen utsöndras av droppar och det finns en uttalad svaghet i könsorganen. Erections är kortlivade, men sexuell lust förblir stark.

Pulsatilla tilla~~POS=HEADCOMP

Läkemedelspulsatilla ordineras med intensivt tryck, kramper och spasmer i urinblåsan efter urinprocessen.

Obehagliga symptom passerar till höfterna och bäckenregionen. Urinering är svår, går i droppe.

digitalis

Digitalis rekommenderas när du känner av blåsans fullhet efter tömning. Det finns ofta trängsel på toaletten, urin är en tunn ström. Smärta känns starkt, prostatakörteln är förstorad.

cyklamen

Cyclamen är ordinerad för frekvent urinering. Trycket känns i prostatakörteln.

Stafizagriya

Läkemedlet rekommenderas med frekvent uppmaning att urinera och sämre utsöndringar. Det brinner i urinröret, en urinblåsa. Prostatakörteln ökar, hemorrojder manifesterar.

Kantaris

Påverkar könsorganen och urinorganen, läkemedlet rekommenderas för akut cystitis. Mikturition åtföljs av smärta, pinsamhet. Urin följer en mycket tunn ström för droppe, det är ofta blodig. I urinblåsan finns komprimerande smärta. Det finns överdriven sexuell lust som inte försvinner efter samlag.

clematis

Skriv ut om du inte vill ha samlag. I testiklar observeras hårdhet, smärta liknar känslor efter skador. Det är brinnande och svårt urineringsprocess.

belladonna

Drogen Belladonna är ordinerad för akuta symptom. Det är en fördröjning i urinen, den är röd. Urinering sker ofta och i stora mängder.

Apis Melifika

Urineringsprocessen är långsam, svår, men mycket ofta. Det hjälper till med prostata sjukdomar.

sepia

Läkemedlet Sepia används för att skära smärtor före urinprocessen.

Processen är långsam.

Det finns blod i urinen.

Sanguinar

Sanguine används när urin inte har färg, det är rikligt. Urination sker ofta, särskilt på natten. Det finns en brännande känsla i penisens huvud.

Häxhasel

Drogens huvudsakliga effekt går till venerna. Det är ordinerat för venös överflöd - smärtsamma med svåra blödande hemorrojder, dilaterade vener. Urinen är blodig, uppmaningen är frekvent. Det är tråkig smärta i njurarna.

Gelzemiumm

Urinen är vattnig och färglös. Det finns ett alltför stort behov av urinering.

Förberedelser efter operation

Efter det kirurgiska ingreppet föreskrivs följande homeopatiska preparat:

 • Arnica är ett botemedel mot skador;
 • Bellis Pernis - tar bort maximal smärta efter kirurgisk ingrepp;
 • Calendula har en antibakteriell effekt;
 • Staphisargria hjälper till med sår;
 • Hypericum 30c - med skador på nervänden.

Från en homeopat är det nödvändigt att välja rätt medicin beroende på en symptomatologi, beroende på vilken effektivitet som helst av behandlingen. Oavsett välja läkemedlet är inte värt det.

prostatit

Prostatit är en inflammation i prostata. Idag påverkar denna sjukdom ett stort antal män. Tänk på vilka typer av prostatit och dess orsaker.

Typer av prostatit

Isolera infektiös och icke-infektiös prostatit. Det är också vanligt att klassificera en sjukdom i en akut och kronisk typ.

Orsaker till prostatit

Orsakerna till sjukdomen beror till stor del på dess typ. Till exempel utvecklas den akuta formen av sjukdomen på grund av infektion i kroppen (bakteriell, viral eller svamp). Vid korrekt behandling av akut prostatit eller köra det alls, kommer det förr eller senare kommer att leda till komplikationer som abscess i prostata, orkit (testikelinflammation) och epididymit (inflammation i bitestiklarna). Dessutom kan sjukdomen gå till ett kroniskt stadium.

Orsakerna till kronisk prostatit är olika. Låt oss erkänna, som redan nämnts ovan, det uppstår som följd av en ofullständig akut form. Även sjukdomen kan orsakas av stasis i prostata körteln (på grund av oregelbundet sexliv och så vidare).

Infektiös prostatit, som det är lätt att förstå från namnet, uppstår på grund av infektion.

Icke-infektiös eller stillastående prostatit uppträder på grund av stagnation av blod i prostata på grund av sällsynta sexuella kontakter, stillasittande livsstil och hypotermi. Den kroniska prostatit hör oftast till denna typ.

Separat kommer vi att undersöka män som är utsatta för prostatit. Här kan du inkludera personer som, på grund av sin plikt eller på egen vilja, inte rör sig mycket. Att vara rädd följer också de som lider av kronisk förstoppning och har lidit infektioner i det genitourära systemet. Problemet kan förstås av män som ofta byter sina sexpartners. Slutligen riskerar älskare av alkoholmissbruk att få prostatit.

Symtom på prostatit

Sjukdom i tidiga skeden kan inte uppenbaras på något sätt och inte ge anledning till oro. Det första alarmerande ljuset är ett problem med urinering. Därefter börjar sexuella störningar, så bekanta för alla som har lidit eller lider av prostatit. Uppnå en erektion och kvalitet orgasm blir gradvis svårare.

De viktigaste tecknen på prostatit har beskrivits ovan. Det finns andra, bland annat en brännande känsla i ljumske och urinröret, smärta under tarmrörelser, täta urinträngningar och utsläpp av slem typ av urinröret under tarmrörelserna. Patienter noterar också förekomsten av flytande trådar i urinen, klagar på spontan erektion på natten och för snabb utlösning. Det finns en generell svaghet som är karakteristisk för nästan alla sjukdomar.

Ett mycket levande symptom är en känsla av depression, patienten är rädd och ser framtiden i svart.

Vi tillägger att dessa egenskaper inte nödvändigtvis kommer samtidigt. Även i samma man kan symtomen visas och försvinner sedan med tiden.

Behandling av prostatit med klassisk medicin

Behandling av prostatit i traditionell medicin innehåller en mängd olika åtgärder, inklusive antibiotikabehandling, prostata massage, fysioterapi, immunokorrigerande behandling och rätt behandling. Det är svårt att behandla inflammation i prostata, och det är inte alltid möjligt att uppnå ett positivt resultat.

Antibakteriell terapi är faktiskt utnämningen av droger som bekämpar infektion (om det var orsaken till sjukdomen). Medicinen tilldelas individuellt till varje patient beroende på sjukdomsförloppet.

Massage i prostatakörteln är den äldsta behandlingen för prostatit. Den applicerades även på 1800-talet och var, trots sin enkelhet, en effektiv åtgärd. Massage gör att du kan återställa patenterna i kanalerna, öka konditionen hos kemikalier i prostatakörteln och förbättra blodcirkulationen samt muskeltonen i prostata. Prostatimassage ska utföras av en professionell läkare, du kan inte göra det själv hemma.

Sjukgymnastik är en välkänd metod för behandling av prostatit. Den är baserad på verkan av elektromagnetiska svängningar, ultraljudsvågor eller en laser. Med hjälp av denna metod ökar blodcirkulationen i bäckenorganen.

När sjukdomen ger komplikationer måste man tillgripa kirurgisk ingrepp. Till exempel, om akut prostatit utvecklar en abscess av prostatan eller en akut urinretention är operationen gjort. En kronisk prostatit operation visas när de störs avslappning av sfinktern i urinblåsan eller urinblåshalsen. I det senare fallet utförs det så kallade transuretrala snittet i blåsans hals.

Som praktiken visar, hanterar klassisk medicin inte alltid prostatit. Kan inte utrota orsakerna till sjukdomen, så ett ökande antal män vänder sig till homeopati.

Behandling av prostatit med hjälp av homøopati

Homeopatiska läkemedel Belladonna i 3, 3 och 6 avel hjälper till med akut prostatit, när patienten klagar över en känsla av svullnad, feber och täta urinträngningar.

Apis i 3, 3 och 6 spädningar hjälper till med brinnande smärta i ljummen, tillsammans med generell ångest och en känsla av inre värme.

Mercurius solubilis 6, 12 och 30 avel är bra för akut prostatit, om sådan lägre buksmärta, särskilt när behov av att urinera. Läkemedlet kan användas för postgonoreal prostatit.

Medorhinum i 12 och 30 spädningar hjälper patienter som har prostatit uppträdde som komplikation av gonorré.

Bryony i 3, 3 och 6 spädningarna är ett effektivt homeopatiskt läkemedel för smärta i ljumsområdet, som intensifieras i rörelse.

Chimafil i 3, 3 och 6 spädningar hjälper patienter med subakut eller kronisk prostatit, liksom med prostata adenom. Dessa män klagar över tyngd i perineum och problem med urinering.

Sabal Serrulata i 2, 3, 3 och 6 spädningar är ett bra homeopatiskt läkemedel för prostata hypertrofi och adenom, när ett klagomål görs om ofta och i vissa fall smärtsam urinering på natten. Kraft är svag, ejakulation är smärtsam.

Pulsatilla i 3, 3 och 6 spädningar är idealisk när prostatit är en komplikation av gonorré.

Thuja i 3, 3 och 6 spädningar används för patienter med prostatisk hypertrofi. Patienten är oroad av skärbesväret efter urinering.

Kalciumkarbid i 6, 12 och 30 spädningar utnämns som en homeopatisk lösning för prostata adenom beroende på patientens konstitutionella typ. Ofta är symptom på denna sjukdom sexuell svaghet.

Barita Carbonika i 6, 12 och 30 spädningar liknar egenskaper i den tidigare homeopatiska åtgärden.

Aurum Metallicum i den 6: e, 12: e och 30: e spädningen används vid kombinering av prostata-komplikationen och arteriell hypertension.

Homeopatisk medicin Nuks Vomika i 3, 3, 6 och 12 spädningar ordineras för patienter med prostatacenom i närvaro av typiska konstitutionella tecken.

Svavel i 6, 12 och 30 spädningar hjälper till när prostatakörteln ökar i storlek och gör ont när du trycker på den.

Aloe i 3, 3 och 6 spädningar indikeras för en kombination av patologier i prostatakörteln, hemorrojder och irritation av tjocktarmen.

Escolus i 3, 3 och 6 spädningar ordineras för patienter som lider av prostata adenom och hemorrojder.

Conium i 3, 3 och 6 utspädningar rekommenderas som homeopatisk botemedel mot prostatit hos äldre. Ett typiskt symptom är frekvent urinering och intermittent urinflöde.

Utnämningen av homeopatisk medicin sker beroende på patientens konstitutionella typ.

homeopati

Blogg om homeopati

Homeopatisk behandling av prostatit

Oftast med denna patologi används följande droger:

Acidumbenzoicum Aloe Baryta carbonica Belladonna Cantharis rylsläktet Cinnabaris Conium Digitalis Hepar sulphuris Lycopodium Mercurius solubilis Nux vomica Pulsatilla Sabal serrulata Selen Staphysagria ThujaAcidumbenzoicum (Acidumbenzoicum)

En ökning av prostata hos äldre med droppande urin.

Aloe (Aloe)

Urininkontinens hos äldre personer med nedsatt känsla är en ökning av prostatakörteln.

Baryta carbonica (Barit Carbonic)

Ökad prostatakörtel hos äldre män, frekvent uppmaning att urinera. Brinner i urinröret under urinering.

bella~~POS=TRUNC (Bellyadonna)

Akut prostatit. Det första botemedlet i början av inflammationen i prostatakörteln med en känsla av svullnad och störande smärta. Feber med känsla av värme i huvudet med kalla extremiteter. Hyppig uppmaning att urinera, ibland brinna i urinröret under tömning av urinväggen.

Cantharis (Kantaris)

Mycket sexiga människor ner till satyrias och nymfomani.

Överkänslighet av hela kroppen. Irritation. Saddling, brännande smärta. Akut utveckling av symtom. Sjukdomen är omedelbart destruktiv och eventuell inflammation åtföljs av blåsans irritation. Varje inflammatorisk process (lokaliserad i njuren, äggstock, urinblåsa, hjärnhinnorna, hjärtsäck och liknande. D.) Följt av brännande smärta och miktionsstörningar fenomen. Ökad utsöndring av slemhinnan - viskös, klibbig.

Eventuell inflammation åtföljs av blåsans irritation. Blåsans snabba uppmaning. Stark brännande, kramper hela tiden, oberoende av urinering (före, under och efter).Tenezmy blåsan före, under och efter urinering. Brännande känsla som åtföljer hela urineringens verk. Det kan finnas en urladdning av blod från urinvägskanalen med allvarlig bränning. Urineringstest, kombinerade med andra klagomål. Försämring från kaffe: även från en syp kaffe ökar smärtan i blåsan.rylsläktet (Himafilya)

En speciell känsla, som om patienten sitter på en boll eller känner sig varm. Känsla av svullnad eller förstoring i perinealområdet. Kan inte urinera om han inte sprider benen och inte lutar kroppen framåt. Börjar adenom med nedsatt tömning av blåsan.

Stark trängsel att urinera. Insatser behövs för att påbörja urinering. Urin verkar varmt.

Allvarliga sjukdomar i prostata.

Cinnabaris (Tsinnabaris)

Det är lätt att förlora ditt humör. Eufori, ecstasy. Sorg, depression efter att ha ätit.

Tropism för förhuden.

Konsekvenser av syfilis.Conium (Konium)

En utvidgning av prostatakörteln, svårighet att urinera: urinströmmen avbryts kontinuerligt.

digitalis (Digitalis)

Ständig uppmaning att urinera, urin följer efter droppe - i blåsan pulserande, skärande smärtor. Mörk urin, som verkar varm. Förnedring på natten.Hepar sulfuris (Gepar Sulfuris)

Tröga blondiner med svaga muskler. Mycket känslig för intryck. Patienter svettas, alltid inslagna i sina kläder.

Fysisk överkänslighet: kall intolerans i allmänhet. Stark känslighet för beröring.

De blir kalla från det minsta inflytandet av kall luft.

Kan inte öppna i sängen på natten. Människor som ofta lider av förkylningar, framför allt ont i halsen, faryngit. Även på sommaren kan sova under filten.

Det tolererar inte utkast, det tolererar inte förkylning. Värme utan begränsningar, stuffiness - mycket bra!

Intolerans mot smärta. Kan svimma även från smärre smärta.

Tolerera inte den minsta beröringen till det drabbade området, även från klädseln.

Människor med fläckig, svag muskulatur.

Infektion av kaviteterna med bildandet av pus. Tendensen till suppuration uttrycks och tjänar som ett ledande symtom för utnämningen av detta läkemedel.

Purulenta processer, furunkulos, lymfadenit, abscesser, provocerad superkylning. Förmåga till herpetiska utslag på huden och slemhinnorna.

Svårighet att urinera. En svag ström av urin.

Det urinerar långsamt, utan spänning faller dropparna vertikalt, blåsans svaghet.

Känsla av ofullständig tömning av blåsan.

Smärta i perineum med försämring från förkylningen.

Problem med blåsan hos äldre.

Lycopodium (Lycopodium)

Smärta i ryggen innan du urinerar, som sedan passerar. Urinen strömmar långsamt för att urinera, mannen stammar. Det finns mycket röd nederbörd i urinen. På natten måste du ofta gå på toaletten.

Mercurius solubilis (Kvicksilver solubilim)

Akut prostatit: feber, svettning, frossa. Nattsvett, generell ångest. Förstärkt uppmanar att urinera rätt fram till blåsans spasmer, stickande smärta i underlivet med stor uppmaning att urinera, men tömning sker i droppar. Postgonal varm prostatit.

Nux vomica (Nuks vomica)

Framgångsrikt agerar fullt ut, otålig, predisponerad för att bli arg, känna sig ilsken eller lurad. Tydlig medvetenhet om deras existens, en subtil, stark och korrekt förståelse av vad som är rätt och rätt. Kan vara orättvist för människor. Det är en person som är benägen för dåliga vanor med en tendens till extremiteter.

Boger: Han bor på en bred fot. En man arbetar hårt och spelar mycket. För att stå emot sitt arbete under dagen kompenserar han honom med tobak, alkohol, kaffe och andra stimulanser. Detta läkemedel är för mycket civiliserade raser, stadsbor och de som under fysiskt tryck har utvecklat fysiska symptom.

Kent: Han stannar vid sitt skrivbord tills han är utmattad. Det tar 100 fall på en gång, oroar 1000 problem på en gång. Hans medvetenhet rusar från ett problem till ett annat. Dessa är inte stora fall, men små.

Detta är en mycket befälhavande agent. Han pressar kläderna efter att ha ätit, inte ens mycket riklig. Det är mycket känsligt för tobak, dofter, luktar av växter och djur, och sensibilisering kan uppstå. Kan inte tolerera starkt ljus, ljud. Kan inte tolerera ljudet och ljudet av konversation, skakningen av golvet uppfattas otillräckligt. Kan inte tolerera torr vind. Överkänslighet mot kyla. Måste skyddas vid någon förhöjd temperatur. Lågt tröskelvärde för smärtkänslighet. Kan inte uthärda smärta utan att stöta och klaga. Kan svimma med smärta, blodtyp. Känslighet mot disharmoni i hans omgivning. Gillar inte en smal grind.

Smärta som en följd av ilska. Kramper. Spastiska förhållanden. Svimning. Hyperkinesi. Känslomässigt på grund av dysfunktion i inre organ (mage, tarmar).Sklonny till den frekventa användningen av alkohol, dåligt tolerera det, bli full snabbt. Lätt berusad med uttalat baksmälla syndrom. Alkoholism.

Vid behandling av alkoholism, ett av de viktigaste sätten. I ett tillstånd av berusning är det aggressivt. Är benägen att "aktiv" sport: jakt, fiske.

Irriterad urinblåsa - spasmen i sfinkteren. Frekventa uppmaningar, vanliga urinering och mager. Blod i urinen. Ineffektiva ihållande uppmaning, spasmer. Smärta vid urinering, som vid fördelning av droppar och i polyuria. Under urinering, klåda i urinröret och smärta i blåsans hals.Pulsatilla tilla~~POS=HEADCOMP (Pulsatilla)

Känsla av värme i perineum, frekvent och ofta förgäves längtan att urinera. Minskar smärta, ger till blåsan. En känsla av tyngd, "som om från en sten." Adjuvant behandling med gonorré prostatit. Återstående effekter efter antibiotikabehandling.

Förstorad prostata och förknippad med en spasm i urinblåsan. Tjock gul urladdning. Behovet att urinera blir nödvändigt i den bakre positionen. I kroniska fall.

Sabal serrulata (Sabal sarrolyata)

Ett läkemedel med ett mycket brett spektrum av effekter på genitourinary systemet. Stor urinbildning vid natt, konstant urinering vid urinering på natten, nattliga smärtsamma erektioner. Minskad styrka. Känsla i könsorganen. Smärta med utlösning. Smärta i sakrumet efter samlag. Stagnation i körteln, inflammation, prostata adenom. Cystitis, neurotiska klagomål av sexuell natur.

selen (Selen)

Prostatisk vätska oser när patienten sitter, medan han sover, medan han går, under en pall.

Staphysagria (Stafizagriya)

Sjukdomar i prostata hos gamla människor, med frekvent urinering och dropp av urin efter det.

Sjukdom i prostata med frekvent urinering och bränning i urinröret inte vid tidpunkten för urinering.

Thuja (Thuja)

Hyppig och brådskande uppmaning att urinera. Smärta och brännande mellan ändtarmen och urinblåsan. En svag ström av urin. Brinner i blåsans hals.

Kronisk inflammation.REKOMMENDATIONER

- Om i din stad finns en doktorshomopat som arbetar med Hahnemanns principer (utnämning av ett läkemedel), är det bättre att tillämpa

till honom för att lösa sina hälsoproblem. I vilket fall som helst ett läkemedel utvalt av en homeopat läkare för

En holistisk organism, och inte ett problem, är alltid bättre, speciellt för att lösa en kronisk sjukdom.

- När du har hämtat ditt läkemedel rekommenderar jag starkt att läsa beskrivningen (patogenes) av detta läkemedel

på Materia Medics hemsida för att se hur likartat det är för dig i allmänhet.

Försök att hämta drogen så att den liknar inte bara ditt specifika problem.

- Läs beskrivningen av alla droger och välj ett läkemedel som passar bäst för dina känslor och smärtor.

Ta 30: e hundra utspädningen: späd 1 korn i ett halvt glas vatten, ta 1 tesked

1 gång per dag i 0,5 timmar före måltid eller 0,5 timmar efter måltid.

Möjligheter till homeopatisk behandling för prostatakörtlar

Sjukdomar i prostatakörteln kräver ett kombinerat tillvägagångssätt och långvarig behandling. I årtionden var det mest motiverade och förblir den traditionella metoden med användning av läkemedelsterapi, massage och fysioterapi. Men de senaste åren väljer fler och fler patienter alternativa sätt att lösa problemet. En av dem är homeopati.

Homeopati: Historisk referens

Historien om utvecklingen av detta ämnesområde har mer än 200 år. Progressiva forskare kallar homeopati ett sätt att påverka framtiden. Men inte många vet att hon skyldig sin födelse till Samuel Hahnemann - en tysk läkare och forskare som först bildade grundprinciperna för denna metod, utvecklat en teori om miasms och sammanställde en omfattande katalog över medicinalväxter.

Som ett resultat av att manuskriptet om handlingsmekanismen av porslin översattes märkte han att symptomen på trädbarkförgiftning liknar malaria, som vid den tiden var ojämn och hävdade många människors liv. För att se detta personligen tog läkaren botemedlet och upptäckte liknande manifestationer. På grundval av dessa uppgifter drog den tyska vetenskapsmannen slutsatsen att om en frisk person utvecklar patologiska symptom, ska patienten försvinna under påverkan av denna lösning. Och det hände. Senare var han övertygad om att hans teorier var korrekta.

År 1796 publicerade Hahnemann resultaten av forskningen för första gången och proklamerade den princip som idag är känd: "Liksom behandlas så här". Studera effekten av gifter på kroppen och jämföra symtom på förgiftning med tecken på kända sjukdomar, fann han intressanta sammanträffanden. Läkaren försökte behandla de upptäckta patologierna och uppnådde i nästan alla fall framgång. Metoden kallades homeopati - "som en sjukdom".

Hahnemann skapade en speciell teknik för framställning av homeopatiska läkemedel, senare kallad potentiering. Dess väsen bestod i utspädningen av utgångsämnet i 10, 100, 1000 gånger, och varje gång röret med lösningen skakades grundligt. De resulterande flytande impregnerade sockerkornen.

Toppet av popularitet denna riktning nådde vid turneringen av XIX - XX århundraden, när medicinska institutioner började öppna, och det fanns läkare-homeopater. En ny ökning av intresse för den icke-traditionella behandlingsmetoden registrerades i slutet av 1900-talet tack vare vilka nya preparat utvecklades och producerades.

Användningen av homeopati för prostata behandling

Idag orsakar homeopati, som används med prostatit, ett stort intresse för patienter, eftersom det anses vara ett effektivt och säkert alternativ för behandling. Detta beror på en betydande skillnad i metoder för behandling av traditionell och alternativ medicin. Urologer gör huvudbonusen mot antibiotika, eftersom de har en skadlig effekt på patogena mikrober i det inflammatoriska fokuset. Men denna grupp av droger minskar den totala immuniteten, påverkar organets och systemens arbete negativt.


Läkare-homeopater använder väldigt olika medel, som väljs individuellt, med hänsyn till patientens egenskaper, och även beroende på sjukdomsförloppet och arten av dess manifestationer. Effekterna på specifika symtom på ämnen som orsakar liknande symtom har nästan alltid en positiv effekt på resultatet av behandlingen. Huvudvillkoren för terapin med denna metod är att observera den exakta dosen av den aktiva substansen, eftersom den administreras i låg koncentration.

Hastighet med prostatit

Effektiviteten av denna metod vid behandling av prostatit är att läkaren tar särskild uppmärksamhet åt patientens klagomål och väljer på så sätt rätt lösning. För varje man kommer det att vara annorlunda.

Välja homeopati som huvudmetod för terapi, du måste ha tålamod, eftersom den helande effekten kommer efter en lång tidsperiod. Var och en av de föreskrivna medicinerna eliminerar sakta men säkert de obehagliga manifestationerna av sjukdomen:

 • smärt syndrom;
 • progression av inflammatorisk process;
 • problem med urinering
 • erektil dysfunktion
 • snabb utmattning
 • feber tillstånd (frossa och feber.)

Samtidigt tar läkemedlet under överinseende av en specialist en positiv effekt på förbättringen av hela organismens tillstånd.

fördelar

Liksom alla andra existerande metoder har behandling av prostatit med homeopati ett antal obestridliga fördelar.

 1. Komplex effekt på en mans kropp.
 2. Stärka immunförsvaret och förbättra patientens kropp.
 3. Frånvaro av beroende och resistens mot droger.
 4. Minimera biverkningar.
 5. Minimal risk för symptom på individuell intolerans.
 6. Behörigheten att ändra tidsmässiga variationer under behandlingsperioden.
 7. Användningsförmåga för förebyggande syfte.
 8. Möjlighet att applicera på olika stadier av sjukdomen.

brister

Tekniken som används av många specialister och patienter har ett antal nackdelar.

 1. Individuell ordning för att ta mediciner, oavsiktlig övervakning kan orsaka en förvärring av sjukdomen.
 2. Lång behandlingsperiod, som kan beräknas i månader.
 3. Frånvaron av synliga resultat på kort tid från medicinsk synvinkel.
 4. Högt pris för homeopatiska läkemedel.
 5. Begränsning av genomförande av manuell terapi och akupunktur.
 6. Svårigheten att köpa mediciner på grund av bristen på de flesta i apoteksnätet.
 7. Relativ hög kostnad för homeopatiska tjänster.

Principer för behandling

Nyckeln till framgångsrik behandling med homeopatiska läkemedel är strikt överensstämmelse med instruktionerna och rekommendationerna från behandlingsläkaren. Att ta mediciner med prostatit är nödvändigt med hänsyn till deras specificitet och frisättningsform.

Monopreparationer i granulat måste lösas i en viss mängd vatten och tas en halvtimme före eller efter att ha ätit. För att uppnå en omedelbar effekt kan tabletterna upplösas under tungan. Detta leder till en snabb penetrering av läkemedlet i blodet och det drabbade organet.

I den akuta processen med inflammatorisk behandling rekommenderas att man utför terapi med användning av en stor koncentration av aktiva substanser och i kombination med traditionella komplexa tekniker. Den kroniska formen av sjukdomen behandlas framgångsrikt endast av homeopatiska läkemedel. För att uppnå en bestående positiv effekt måste de ta minst ett år.

De bästa homeopatiska läkemedlen för prostatit

Eventuella läkemedel måste ordineras av den behandlande läkaren. Enligt recensionerna är isopatiska lösningar inget undantag. En funktion av deras användning är strikt vidhäftning till dosering, vars överskott hotar att förvärra sjukdomen. I homeopati föreskrivs ett smalt spektrum av effekter för prostatit.

Homeopati för mäns hälsa. Prostatit. Behandling av prostata.

Kära kvinnor, du kan göra din egen sak, den här artikeln är inte exakt för dig!

Även om... I denna artikel bestämde jag mig för att göra ett urval av homeopatiska läkemedel som kan hjälpa män i många år att vara hälsosamma och energiska i sin manliga sexuella sfär.

Detta ämne är lite noggrann, och jag är inte specialiserad specialist inom människors hälsa. Men män började vända sig till mig oftare och lita på deras problem. När de kommer till min tidpunkt beskriver de först deras hälsoproblem i allmänhet och fortsätt sedan försiktigt till detta intima område av sin manliga kropp. Jag ser alltid på patientens problem som helhet och förskriver homeopatisk behandling som bidrar till att gradvis anpassa kroppens funktioner.

Vad är bra homeopatiska läkemedel? De handlar försiktigt, kräver inga våldsamma förfaranden och interventioner. De harmoniserar energierna i människokroppen och gör det inte lokalt, i en zon förbättrar de i allmänhet patienternas välbefinnande.

Om du jämför behandling av prostatainflammation eller prostata adenom i homeopati och i traditionell medicin, då mellan behandlingsmetoderna finns en signifikant skillnad. Läkare-homeopater föreskriver inte antibiotika! Urologer satsar bara på dem - föreskriva starka, sista generations antibiotika för att etsa alla de patogena mikroberna i könsorganet. Men antibiotika minskar hela kroppen immunförsvaret, förvärrar leverns arbete och patienter känner sig ofta dåligt efter dem. Då behöver de återhämta sig efter själva behandlingen.

När homeopatisk behandling, tvärtom, en sådan förbättring av det allmänna tillståndet hos kroppen, och alla andra förfaranden - prostata massage, sjukgymnastik, om så anges, akupunktur, homeopati kan kombineras med. Och självklart, för en hälsosam prostatakörtel behöver du allt som är bra för människors hälsa, nämligen:

 • - en hälsosam livsstil,
 • - hälsosam, naturlig och näringsrik mat,
 • - fysisk aktivitet,
 • - heltid vila och återhämtning efter en dags arbete,
 • - frånvaro av alkohol och tobaksmissbruk,
 • - regelbundna och glada sexuella relationer med din älskade kvinna,
 • - renhet i sexuella relationer.

Nu ska jag gå direkt till homeopatiska preparat.

Gomepatiska möten är olika, med hänsyn till patientens individuella egenskaper, hans personliga egenskaper. Ofta är det svårt för män att svara på frågor om sig själva och prata om sina egna egenskaper. Ibland förstår de inte vad jag vill höra om dem. En man berättade till exempel om hans känslomässiga problem, och det var för honom ett nav för frankhet. Han tog vår konversation som en bekännelse. Men information om dess finare drag jag har fått från sin fru i telefon, var de ganska vanligt för honom, han så van vid dessa hans karaktärsdrag som inte betrakta dem något speciellt, och inte ens tror att de är värda var uppmärksam och berätta om det.

Men för mig, när man valde terapi för denna patient, var det dessa egenskaper som var avgörande vid utnämningen av en homeopatisk medicin! Och hans fru, med hennes utseende, hjälpte mig att förstå patienten bättre (tack vare kvinnor för deras uppmärksamhet på sina män!). Varje homeopatisk behandling är ett slags porträtt av personlighet. Och när detta medicinska porträtt av personen är en till en och sammanfaller med porträttet av patientens personlighet, erhålls den bästa och mest effektiva mötet.

Denna lista är för mäns hälsa läkemedel Jag ger också läsarna att förstå hur alla valda homeopatisk behandling, liksom vilka kriterier för urval av homeopatiska läkemedel.

Naturligtvis ersätter denna lista inte den enskilda specialistens råd. Snarare kan det ge en uppfattning om behandlingen, vilket också är mycket användbart.

Jag åstadkommer inte att reparera bilen bara genom att ha läst igenom klausulen om hur den ska göra. Om min bil bryter ner, går jag till en erfaren bilare. Detta har att göra med doktorns arbete. Kroppen är ett ännu mer komplext system, och man bör inte engagera sig i självmedicinering, det är bättre att lita på en professionell.

Och det sista jag vill betona är att behandlingen inte bara är en dag! Ibland är det nödvändigt att ta flera kurser för att få ett bestående positivt resultat. Om du väljer homeopatisk behandling är allt väldigt enkelt här: eller justeras att du regelbundet kommer till mottagningar och uppfyller möten, eller slösa inte bort din tid och läkarnas ansträngningar.

Här är en lista över homeopatiska läkemedel som framgångsrikt används vid behandling av prostatit och prostata adenom. Varje medicin är en uppsättning symptom, ett slags reflektion av sjukdomen.

Aurum muriaticum - en sykotisk beredning Vad betyder detta? Det betyder att det fanns inflammation, det undertrycktes av antibiotika, och den inflammatoriska processen gick inte, men gick djupare. Detta läkemedel återupptas undertryckt utsöndring, men då finns det en förbättring i prostatakörteln, eftersom den är lättad mot inflammation. I denna lösning finns en kombination av problem från hjärt-kärlsystemet (angina, hypertoni) och inflammation i prostata. Hjärtklappningar är smärtsamma, hjärtklappningar värre på natten, i sängen, från denna person vaknar upp. Från de manliga könsorganen finns en minskning av styrkan, utmattande erektioner, dra känslor längs spermatkabeln. Smärtsam dragande känsla i vänster testikel, sträcker sig till inguinalringen. Vorter på förhuden, och i allmänhet på olika delar av kroppen. Uttryckt ångest, varje minut patienten byter position, vänner kallar honom "man-kvicksilver". Ritningar i olika delar av kroppen. Lusten att vara i samhället, och om det bara finns en, tänker han bara på sina sjukdomar, och hans andar försämras ännu mer.

Konium - En mycket viktig medicin för prostatacancer. Om manifestationerna av sjukdomen. Urinen går i droppar. Svaghet hos könsorganen - lusten bevaras, men det finns ingen möjlighet att tillgodose det. Erections är kortlivade och håller inte länge. Föroreningar kan provoceras av en kvinnas närvaro och hennes beröring. Nervositet och förtvivlan om kön. De smärtsamma konsekvenserna av att undertrycka sexuell lust. Rezi i urinröret under utlösning. Läckage av utsöndring av prostata. Sexuell lust utan erektioner. Det intermittenta flödet av urin, slutar sedan och sedan återupptas. Läckage av urin, fördelning av droppe av gamla människor. Det är svårt att börja urinera, även stå, då urinen utsöndras utan svårighet. Urin verkar varmt. Från mentala symtom är det trubbigt tänkande, försvagning av minne, glömska, svag mental aktivitet. Han är äcklad mot samhället, men han är rädd för ensamhet, oförmåga att arbeta, slöhet, likgiltighet. Hypokondri.

Pulsatilla tilla~~POS=HEADCOMP - En känsla av svårt tryck eller kramper eller spasmodisk smärta i urinblåsan efter urinering, sprider den till bäckenområdet och låren. Urinflöden, fördelas med droppe, när patienten är arg. En absolut nödvändighet att urinera när du ligger på ryggen. Förtäring av urinröret, urin utsöndras med droppe eller urinströmmen avbryts. Bränning sprider sig ner i vänster spermatorkabel. Akut prostatit, förstorad prostata. Irritabel och omtänksam person, lustfull, meningsfull, misstänksam. Bytbart humör. Han vill ha sympati.

digitalis - En känsla av blåsans fullhet efter urinering. Ständig uppmaning att urinera, urinläckage och sticker ut med en svag dricks i den förstorade prostata, det är hett, brännande och knullande smärta i urinblåsan. Retention av urin, sticker ut med svårigheter. Intresset och smärtan är så starka att patienten går runt rummet väldigt upprörd. Atoniska nattliga föroreningar, inklusive efter coitus. Det finns en ökning av prostatakörteln. Gonorré, riklig tjock gulvitt urladdning med gonorré. MENTAL SYMPTOMER: Patienten har ångest för framtiden. Han har vilda tankar, en äldre man. Har rädsla och ångest.

cyklamen - Urin är riklig, vattnig, snabb urinering. Stygn och tryck i prostatakörteln, åtföljd av en uppmaning till avföring och urinering. Patienten fryser, känslan av förkylning minskar inte vid förpackning. En sorglig patient, missnöjd med sig själv, hånar sig själv, känns som om han har gjort något dåligt eller inte fullgjort sina uppgifter.

Stafizagriya - Frekvensen är avgörande för att urinera, medan urin är knapp eller en stor mängd vattenig urin utsöndras av en smal droppe eller droppe. Förnimmelsen, som om en droppe urin rullar kontinuerligt längs urinröret. Bränning i urinröret uppstår när patienten inte urinerar. Efter urinering är det en uppmaning, som om blåsan är full. Hernierad blåsan (cystokal). Prostatit, smärta sprider sig från anus till urinröret. En utvidgning av prostatakörteln i kombination med hemorrojder. Det psykologiska porträttet präglas av en stor känslighet mot förolämpningar. Det här är en irritabel, nervös, excitativ och våldsam person som har en stark ilska över hur andra människor agerar eller han själv, och sedan kan han länge ångra konsekvenserna av sin ilska. Dessa är väldigt känslomässiga människor, smärtsamt känsliga för ord, ett enda ord som verkade förolämpande kan orsaka stort lidande.

Kantaris - har en uttalad effekt på urin- och könsorganen, detta läkemedelshomopat håll alltid med i akut cystitis. Speciellt i närvaro av akuta symptom från urinriktningsriktningen. Denna smärtsamma och svåra urinering. Urinering åtföljs av nedskärningar, smärtsamma uppmaningar, urin följer av droppar, en svag ström. Blodig urin Konstruerar smärta i urinblåsan. Blåsans atoni efter en långvarig retention av urinen. Brinner i urinröret efter samverkan. Sexuell lust ökar, minskar inte efter samlag. Blodig sperma Föroreningen.

clematis - En annan medicin som kan hjälpa till med problem i genitourinary sfären hos män. Aversion till samlag. Ägg är svåra, de har en smärtsam känsla som efter en blåmärken. Bränna i penis under utlösning. Urinströmmen är intermittent, eller urinen utsöndras av droppe efter urinering, läckage. Du måste pressa för att separera några droppar, då är urinflödet normalt. Patienten kan inte tömma blåsan på en gång. De sista droppen urin orsakar en brännande känsla. Likgiltighet. Det är hemskt att vara ensam, men det finns ingen önskan att vara ens i ett trevligt samhälle. Yearning, nostalgi. Irritabel och missnöjd utan anledning.

belladonna - akut medicin i vår medicin, lämplig för akuta symptom. Retention av urin, inklusive med förlamning av blåsan. Fiery röd urin, frekvent och kraftig urinering. Blod i urinen. Patienten är upphetsad, ett rött ansikte, ett snabbt humör, en ökad känslighet för smärta.

Apis Melifika - med prostata sjukdom, det finns svårigheter, snabb eller långsam urinering, patienten måste trycka hårt för att urinera. Läkemedlet är användbart i sjukdomar i prostatakörteln. Sådana människor tolererar inte värme, de har svullna ansikte, ögon.

sepia - Irriterande patienter med mörka leverfläckar på huden, med en salt smak i munnen. Känsla av svaghet och tomhet i epigastrium, känslan av att allt har fallit ner. Smärtsam lever, benägenhet för förstoppning, blödande hemorrojder. Klipp smärta i urinblåsan före urinering, urinblodig. Urinering är långsam, åtföljd av en känsla av tryck på botten av puben. Urin kan vara blodig. Fast prostata. Uppskjuten gonorré i det förflutna. Gröngul urinrör urladdning.

Sanguinar - Riklig och frekvent urinering med färglös urin, mer uttalad på natten. Bränna i penisens huvud, en urladdning som påminner om ost.
Under två på varandra följande nätter, varefter hälsotillståndet blir bättre. Äldre fall av kronisk uretrit.

Häxhasel - Effekten av läkemedlet riktas huvudsakligen till venerna och är lämplig i de fall då det finns venös överflöd, till exempel venös expansion av venerna, hemorrojder, åtföljd av kraftig blödning, smärtsam. Ur urinvägarna, tråkig smärta i njuren, blod i urinen, frekvent uppmaning att urinera. Allvarlig neuralgisk smärta i spermatkabeln och testiklarna, åtföljd av illamående, varicocele och hematocel.

Gelsemium - De är nervösa män som upplever obehag efter plötsliga upplevelser i samband med sorg, rädsla, dåliga nyheter, ur förväntan eller svåra försök. Ur urinvägarna, riklig, klar, vattenig urin, intermittent ström, urinretention. Antingen en ständig uppmaning att urinera, en hysterisk natur. På könsdelens sida: föroreningar utan erektioner, dra smärta i testiklarna, kraftig varm svett på könsorganen, utmattning av sexuella möjligheter.

Sabal verkar huvudsakligen på genitourinary organ, särskilt prostata, urinblåsan och urinröret. Sabal anses vara en homeopatisk kateter för urinretention på grund av prostataförstoring hos äldre män. Nervositet och irritabilitet. Deprimerad humör. En ständig uppmaning att urinera. Urinering är svår, brännande smärta och brinnande i urinröret. I urinsedimentet, kalciumsalter. En kraftig tråkig smärta och känsla av kyla i blåsan sprider sig till de yttre könsorganen. Cystit med hypertrofi av prostata. Genitala organ: utdragna testiklar, kalla sexuella organ, förstorad och stillastående prostatakörtel, inklusive i ålderdom. Atrofi av testiklar och impotens.

arnica - Det här är i grunden ett anti-traumatiskt läkemedel, men ibland är det konstitutionellt. Det ordineras med skärsår i njurarna, det verkar som att blåsan är full, smärtsam, från urintrycket finns det ont i det. Du måste vänta länge för att urinen ska flöda. Impotens på grund av sexuellt överskott, hematocele (blödning i testikeln).

Silicea - lämpliga blyga män, självtvivel utan anledning, det finns rädsla för nya fall, spänning, känslighet för förkylningar och inflammation, kronisk uretrit, illaluktande flytningar från urinröret, tjocka, filmjölk, varig, blodig, kan åtföljas av en vridande smärta. Kliande fläckar på pungen fuktiga, nattliga utsläpp, extrem utmattning efter sex att återhämta sig, det tar 8-10 dagar. Sten i njuren och urinblåsan.

Vad händer om patienten bestämde sig för att få en operation?

Den komplexa operation på Arnica / Bellis perennis / Calendula / Stafizagriya / Hypericum 30c - en drog som är lämplig för återvinning och läkning efter operation. Varje komponent spelar en roll i denna "orkester". Arnica - antitravmaticheskoe, Bellis perennis - minskar smärtan av rörelse sår, ringblomma - antibakteriell och sårläkande effekt Stafizagriya - med skurna sår, Hypericum - med nervskador. Detta är det valfria läkemedlet för de som bestämde sig för att få en operation för att ta bort prostata adenom. Ta ofta efter operationen, kan det vara varje halvtimme, eftersom den helande att ta mindre och helt bort för återvinning.

Du ser att prostata sjukdom, prostatit, prostata adenom är för allmänna formuleringar. Varje sjukdom hos detta manliga organ kan förekomma hos olika män med sin egen uppsättning symptom. Och det är viktigt att läkaren kan se detta kit och välja rätt medicin.

Sammanfattningsvis noterar jag att jag i min medicinska erfarenhet observerade hur män som ärligt mottagit homeopatisk behandling och var uppriktiga mot mig som läkare, alltid haft goda resultat av behandlingen!

Kära kvinnor, om du fortfarande bestämde dig och läste den här artikeln till slutet, frågar jag dig: ta hand om dina mäns hälsa! I dessa frågor är de ofta hjälplösa och går inte till doktorn förrän senast... Ibland är det bara att ta hand och ta din man, far eller son till doktorn.

Och för män vill jag vilja ta ansvarig behandling av den föreskrivna behandlingen, för att återhämta sig och njuta av livet!

Om du bestämmer dig för att göra ett möte med mig (jag tar det på Balauta Homeopathic Center eller konsulterar Skype), kan det här göras direkt på webbplatsen här.