Huvud
Analyser

Bee svettas från prostatit - dess effekt, egenskaper och kontraindikationer till användningen

Alla biodlingsprodukter har en unik effekt på hälsan, renar kroppen, ökar motståndet mot bakteriella och virusinfektioner, vilket underlättar förloppet av många sjukdomar.

Bivax från prostatit hjälper inte bara att bli av med symtomen på denna sjukdom, men också för att uppnå vedvarende remission med kronisk inflammation i prostata.

Beespine är kropparna av naturligt dödade bin. Livscykeln för dessa insekter är relativt kortlivade och är bara ca 30-40 dagar, men under våren och sommaren gör döda bin utanför kupan, så vid den här tiden bee Podmore relativt få.

Det är bäst att använda bivax för användning i prostatit på våren. Därefter siktas den genom en sikta och torkas på en skuggad plats vid en temperatur av 22-24 ° C eller i ugnen vid 42-44 ° C. Mer information om metoder för insamling och skörd av bin kan läsas på profilforum eller se videon.

Håll behållare för behandling du behöver i frysen, men du kan inte tillåta upprepad frysning, så det är bättre att förpacka produkten i partier.

Beespine finns i någon biodling butik eller få gratis på apiary. Hus från det på olika sätt förbereder infusioner på anda, buljonger, pulver för mottagning inuti och salvor för extern användning.

Den effektiva effekten av denna traditionella medicin på ett människors genitourinary system förklaras av dess sammansättning:

 • Bens kropp innehåller aminosyror, mikroelement, ett komplex av vitaminer.
 • Det chitinösa locket av bin i en ganska stor mängd innefattar heparin.
 • Bee gift har länge använts som ett medel för att stärka blodkärlen och bekämpa inflammatoriska processer.
 • Fett i en bies kropp är rik på användbara fettsyror.
 • Kostfibrer bidrar till normalisering av matsmältningsorganet och avlägsnar giftiga produkter från kroppen.

Komponenterna som innehåller beespear har en komplicerad effekt vid behandling av inflammation och prostata adenom:

 • Baktericid effekt. Ofta är orsaken till prostatit en annan patogen bakteriell flora, så biprodukter är ett utmärkt hjälpmedel för antibakteriella läkemedel.
 • Antiinflammatorisk effekt. Förbättrat blodflöde bidrar till avlägsnande av inflammatoriska exsudater, toxiner, bättre syreförsörjning till kroppen, cellregenerering.
 • Förbättring av spermatogenesens styrka och processer.
 • Reduktion av smärta och normalisering av urinering sker på grund av en gradvis minskning av prostatacetema.

Indikationer för användning av olika droger från bivax är akut och kronisk inflammation i prostata, prostata adenom och förebyggande av sjukdomar i det genitourinära systemet.

Bivax från prostatit rekommenderas dock inte för användning i sådana fall:

 • Förmåga till allergiska reaktioner.
 • Aktiv form av tuberkulos.
 • Förstöring av kronisk njursjukdom, matsmältningssystem.
 • Hjärt- och andningsfel, en etablerad pacemaker.
 • Feber av okänt ursprung.
 • Systemiska blodsjukdomar.
 • Maligna neoplasmer.

För att bekämpa inflammation i prostatakörteln är det optimalt att kombinera mottagandet av medel från bivax med propolis-extrakt och läkemedel.

Hur man behandlar prostata med en biaxa - rekommendationer för användning

Innan du börjar behandla folkmedicinska läkemedel måste du besöka en läkare och vidta nödvändiga tester. I prostatacancer är biodlingsprodukter kontraindicerade. Hur man behandlar prostata med en bi soppa

Det är nödvändigt att följa ett sådant system för mottagande av medel från döda bin:

 • Pulver tas i en halv tesked på morgonen på en tom mage i en månad. Kursen bör upprepas 3-4 gånger om året för att förhindra exacerbationer.
 • Alkoholtinktur används i två månader av 5 ml två gånger dagligen efter måltiden.
 • Avkoksdrink för 2 msk. l. tre gånger om dagen före måltiden i 2-3 månader.

Instruktionen hur man behandlar ett adenom i prostata med en bi soppa visas som följer:

 • Avkok används två gånger om dagen på en tom mage för 1 matsked. Omedelbart efter detta måste du äta en tesked honung och dricka ett glas varmt vatten. Inträdeslängden är 30 dagar, följd av en tvåveckorsavbrott. Beroende på patientens tillstånd kan du tillbringa 2-3 kurser av terapi.
 • Det rekommenderas att börja med behandling med podmor med 2-3 droppar två gånger om dagen direkt efter att ha ätit. Gradvis bör volymen tinktur ökas tills antalet droppar inte motsvarar åldern.

Också med prostatit och adenom används salva och slem i stor utsträckning.

Använd dem med råd om denna instruktion:

 • salva Applicera på prostatakörteln en gång om dagen på natten. Behandlingsförloppet är 2 månader.
 • ångad överlagras i form av en varm kompress innan du går och lägger dig två gånger i veckan i 2-3 månader.

Vid användning av bivax från prostatit måste du noggrant övervaka din hälsa. Om det finns smärta i perineum, svårighet med urinering, ökad temperatur, ökad hjärtfrekvens, bör du konsultera en läkare.

Hur man gör en bietformad kammussla med en prostatit - valet av råmaterial och recept för apitherapy

För att produkten skall kunna fungera korrekt är det nödvändigt att välja rätt skopa. På binens kroppar bör det inte finnas några spår av parasiter, rutt, mögel, och det är också nödvändigt att klargöra hur länge kemiska preparat har använts för att bearbeta bikupan.

Hur man förbereder en balsal för prostatit, för behandling av denna sjukdom?

Tänk på följande metoder:

 • Pulver kan tillverkas, skära spån i en mixer eller kaffekvarn. Förvara den i en tätt sluten behållare.
 • För att göra tinkturen Det är nödvändigt att ta en scuffle med en hastighet av 30 - 40 gram per glas vodka. Efter blandning är drycken tätt stängd och lämnas för att infilera på en mörk sval plats i tre veckor.
 • För att få avkodning, du behöver hälla en matsked pulver i 0,5 liter varmt vatten och simma över en liten eld i 2 timmar, sedan belastning.
 • De bästa baserna för salva betraktas som olivolja, smör eller petroleumjelly. Det är nödvändigt att blanda pulveret med scum med basen till konsistensen av tjock gräddfil. Förvara salvan i kylskåp i en sluten behållare.
 • För att få en upplösning 100 g helbi är hällt med kokande vatten i 15-20 minuter. Därefter filtreras denna massa genom gasbindning, pressas och används som kompress.

Dekoktioner och salvor från bivax för behandling av prostatit har en relativt kort hållbarhet, så de måste kokas i små mängder (i 1 till 3 dagars intag).

Beespine - ansökan i prostatit, läkares åsikter

Du kan också använda andra recept för att använda bee dodger för behandling av prostata sjukdomar:

 • En 1,5 liter burk fylls i en tredjedel med en sked och fylld med moonshine eller 70% alkohol. Efter 14-15 dagar filtreras tinkturen och utspädes med samma mängd vatten, för varje liter av lösningen sättes 100 g propolis. Ta en drink för 1 msk. 2 gånger om dagen i 3 månader.
 • Podmore är stekt i flera minuter i solrosolja, då denna massa mals och konsumeras för 1 tsk. på en tom mage, tvättar med mjölk.

Användningen av bee podmora med prostatit och dess terapeutiska effekt uppskattades av många urologer. Enligt deras återkoppling minskar behandlingen av mediciner, patienter som använder apitherapidroger är mycket mindre benägna att samråda om förvärringen av kronisk inflammation i prostata. Efter applicering av bivax från prostatit uppmärksammar man smärtlindring, återställande av styrka, generell förbättring av välbefinnandet.

Effekten av tinkturer, avkok och salvor beror emellertid i stor utsträckning på hur man gör bivax för prostatit. Därför är det nödvändigt att välja rätt råmaterial, såväl som tydligt följa formuleringen av preparatet.

Bee svettas med prostatit

Ryggmärg med prostatit har en antiinflammatorisk och återställande effekt på människans kropp. Inflammation av prostata uppträder ofta hos mycket unga män. Sjukdomen måste behandlas i rätt tid, annars kan patienten uppleva sådana allvarliga komplikationer som impotens, infertilitet, störning av det urogenitala systemet.

Tillsammans med läkemedelsdroger och fysioterapiprocedurer används vid behandling av prostata sjukdomar bipollen också. Det här är namnet på binens bönar som har blivit föråldrade.

egenskaper

Biets livslängd är liten: det är ungefär 30 dagar. Därför har biodlaren alltid bihjälpmedel. Bee produkter har helande kraft. Vid behandling med biet soppa, är processen för läkning av skador på kroppen accelererad.

Biodlingens produkter ökar vitaliteten hos en representant för det starkare könet, ger honom livskraft och aktivitet. Podmore används i många kroniska sjukdomar: gynekologiska sjukdomar hos kvinnor, sjukdomar i det urogenitala systemet hos män.

Huvudhemligheten ligger i den speciella sammansättningen av kropparna hos döda bin. Underhavet innehåller samma användbara komponenter som honung, vax och propolis. Dessa ingredienser eliminerar snabbt smärta, främjar immunitet, renar blodet av toxiner och andra skadliga ämnen. Resterna av döda insekter innehåller chitosan och melanin. Dessa ämnen kan skapa verkliga mirakel.

Chitosan har smärtstillande egenskaper. Melanin har en antioxidant effekt på prostataceller, minskar tecken på prostatit. Melanin och chitosan minskar sannolikheten för blodproppar, normaliserar ämnesomsättningen, förbättrar matsmältningsorganens funktioner, ökar människokroppens motståndskraft.

Behandlingen av prostatit med bi-subsmoore gör det möjligt att minska storleken på inflammerad prostata. Detta läkemedel hjälper till att normalisera urinering.

Hur skörda råvaror?

Kunniga människor rekommenderar inte användningen av kvarlevor av bin som dog efter vintern. I denna underuppsättning finns en ganska stor mängd avföring. Denna produkt kan inte förvärra tillståndet för manliga könsorgan. Men buljongen kokad på dess grund, kan vara en skarp lukt.

Innan du köper biolja måste du noggrant inspektera rester av bin. Deras kroppar måste vara hela. Om det finns mögel på biet, köp det rekommenderas inte. Det är nödvändigt att vara uppmärksam på lukten av råmaterial. Resterna av bin bör inte luktas av råtta. Kvalitativ doft av bin luktar stekt solrosfrön eller sällskapsdjur.

Om en man samlar kvar rester av bin, måste han torka dem i ugnen eller i solen. Beespine kan förvaras i kylskåp.

tinktur

Det finns olika recept baserade på biet soppa. Insektens kroppar kan stekas eller kokas. Men oftast från resterna av insekter förbereda dekoktioner eller tinkturer.

Recept av tinkturer med biisoppa är enkla:

 • 10 gram bihålar är markerade i en kaffekvarn;
 • Det resulterande pulvret bör hällas i 250 ml vodka;
 • Blandningen rekommenderas att insistera i ett mörkt, skyddat från solljus i 14 dagar;
 • Du måste skaka behållaren med tinkturen dagligen. Det rekommenderas att lagra läkemedlet mot prostatit i en lämplig behållare av mörkat glas. Behållaren måste ha ett tätt lock.
 • Efter två veckor filtreras blandningen genom gasbindning. Det måste vikas i två lager;
 • Produkten ska förvaras på en sval plats, inte mer än 90 dagar.

Tinktur av bivax rekommenderas att äta efter att ha ätit. Det är nödvändigt att strikt följa vissa krav: Antalet droppar av ett läkemedel är lika med en ålder av en man. Men vi måste börja med en minimal dos. Under de första dagarna borde du dricka två droppar tinktur. I avsaknad av en allergisk reaktion ökas dosen gradvis.

Tinktur används i både ren och utspädd form. Du kan lägga till några droppar av drogen i 0,2 liter vatten. Kursens behandlingstid är cirka 45 dagar.

dekokt

Avkok av bivax framställs i följande sekvens:

 • 20 gram pulver erhållet från resterna av bin, häll 400 ml vatten;
 • Blandningen måste kokas;
 • Det måste hållas på låg värme i minst 2 timmar;
 • Därefter kyles produkten och filtreras med gasbindning.

Det är nödvändigt att förbereda denna buljong i liten mängd, eftersom varaktigheten av läkemedlet inte överstiger 3 dagar. Det måste vara berusat varmt. Den rekommenderade enstaka dosen av läkemedlet är 10 ml av läkemedlet. Buljongen ska tas två gånger om dagen innan man äter. Varaktigheten av behandlingstiden för prostatit är 30 dagar.

Om en representant för det starkare könet har diagnostiserats med prostataadenom, måste han dricka denna buljong i 1,5 månader. Efter användning av detta läkemedel minskar tumören signifikant i storlek.

Repellent från Tentorium

Läkemedlets sammansättning omfattar inte bara bipollock utan också naturliga granpinnar. Repellent hjälper perfekt med ökat blodtryck, prostatit, hjärtpatologier. Medlet får användas för behandling av växter i trädgården eller växthuset. Kliniska prövningar har bekräftat produktens höga effektivitet och utmärkt kvalitet.

propolis

Propolis är också användbart för män. Det bidrar till att uppnå ett positivt resultat vid behandling av prostatit.

 • Bakteriedödande. Det kan neutralisera aktiviteten hos stafylokocker och streptokocker. Det är dessa skadliga mikroorganismer som ofta orsakar ogynnsamma förändringar i prostata körningens funktion.
 • Antioxidant. Behandling av prostatit med propolis normaliserar processen för cellulär regenerering.
 • Anti-inflammatorisk. Produkten från biodling minskar den inflammatoriska processen med prostatit.
 • Allmän förstärkning. Propolis förbättrar immunitet, varför det ska tas med bakteriell prostatit.
 • Rensning. Tack vare denna produkt elimineras toxiner från kroppen, risken för en stagnerande process i vävnaderna i prostata minskar.

Propolis ökar uthålligheten hos män, det hjälper till att förbättra erektilfunktionen, renar kärl av toxiner. Därför bör denna biodlingsprodukt konsumeras även i avsaknad av speciella hälsoproblem.

ljus

De gör ljus från prostatit från prostatit. Sådana produkter kan tillverkas hemma. Suppositorier tillåter dig att eliminera smärta i den drabbade prostata, de minskar svullnaden i hennes vävnader.

 • Innan du lägger stekpiller i anusen, ska du rengöra tarmarna med en lavemang.
 • Varaktigheten av behandlingskursen för prostatit bör vara minst 15 dagar.

Nätverket nämner flera alternativ för att göra suppositorier. Du kan frysa en liten propolis. Produktens vikt bör inte överstiga 7 gram. Propolis krossas grundligt och kombineras med 0,1 kg försmält getfett. Efter att blandningen av propolis och getfett har stelnat bildas små suppositorier från den. Produktens längd är ca 20 mm. Om prostatit är närvarande bör suppositoriet införas i anuset två gånger dagligen.

Kontra

Användningen av medel från undergrävning är förbjuden om det finns ökad mottaglighet för bierlivets produkter. Du kan kontrollera kroppens individuella reaktion på detta sätt:

 • En torr biet tritureras runt armbågens vik;
 • Om huden inte blir irriterad, och människans hälsa inte har förvärrats, kan du säkert behandlas med biet soppa.

Resterna av döda insekter rekommenderas inte för användning i närvaro av hög temperatur, svår kronisk hjärtsjukdom. Behandling med biisoppa är kontraindicerad i njurens och andningsorganens patologi.

Behandling av prostatit med biisoppa, recept

Prostatit anses vara den vanligaste sjukdomen, vilket påverkar nästan varje andra man. Det här är en ganska ömtålig och obehaglig sjukdom, vilket medför många obehagliga känslor. För att bli av med det är det möjligt om den korrekta terapin accepteras under tiden. Oftast, för att uppnå en bättre effekt rekommenderas det att använda komplex terapi. Massage, mediciner, fysioterapi, samt folkmedicin - kan fungera mirakel. En av de mest effektiva folkmekanismerna medicinerad botemedel mot prostatit.

Förmån och skador på bin

Alla döda bin kallas undermånar. I genomsnitt är livslängden hos en bi en månad. Så biodlarna har en färsk byggnadsställning året runt. Alla vet att produkterna i bilivet bär en mirakulös kraft och påverkar människokroppen positivt. Huvudegenskaperna för ett sådant folkmedicin är:

 • ökad immunitet,
 • ökning av tonen,
 • lindra smärta, liksom inflammatoriska processer,
 • rensa blod och tarmar,
 • öka kroppens försvar,
 • returnera livskraften,
 • positiv attityd.

Sådant mirakulöst inflytande förklaras av det faktum att bikalvar bär samma komponenter som produkterna av deras vitala aktivitet. Terapeutiska egenskaper hos bivax från prostatit är att:

 • en naturlig avledning av en hemlighet av en prostata,
 • minska storleken på det inflammerade organet,
 • normalisering av utflödet av gallan,
 • möjligheter att komma bort från operationen,
 • uppvisar spasmolytisk verkan,
 • kämpar mot en virusinfektion som kan vara i det drabbade organet,
 • frånvaro av biverkningar,
 • bli av med smärta vid urinering,
 • eliminering av giftiga ämnen.

Använd denna produkt att vara försiktig, eftersom det är rikt på två värdefulla ämnen: melanin (en kraftfull antioxidant), kitosan (lindrar smärta och läker). De har bara en mirakulös effekt.

Applicering av bivax i prostatit

Läkemedlet har en terapeutisk effekt inte bara på själva sjukdomen utan ger också en återställande effekt på hela kroppen. Och när det gäller behandling av prostatit kommer scum att hjälpa till att hantera manifestationen av de mest negativa faktorerna.

Det här verktyget hjälper till att ta bort alla problematiska manifestationer. Det kan användas i olika medicinska former: tinkturer, buljonger, stekt. Det finns ett stort antal recept för behandling av prostatit under bina, men oftast prepareras alkoholhaltig tinktur. För att göra detta behöver du:

 • 200 ml vodka,
 • en matsked podmor.

Blanda allt bra, stäng tätt och lämna på ett mörkt ställe för att insistera. Infusionsvaraktighet - 3 veckor. Skaka regelbundet behållaren. Ta 20 droppar efter en måltid. Kursens varaktighet är två månader. Du kan göra en tinktur på vodka. Ta 0,5 liter skum och häll i en två-liters flaska vodka. Låt stå i 14 dagar. Sedan spänna och tillsätt vatten, såväl som propolisktinktur. Hur tar man en tinktur av bivax på vodka med prostatit? Ta detta läkemedel rekommenderas 2 gånger om dagen i 4 månader.

Folk recept

Traditionella läkarna rekommenderas att ta avkok av bivax från prostatit.

För dess förberedelse behöver du:

 • 0,5 liter vatten,
 • 2 msk hackad submodorn.

Koka allt på en liten eld, låt stå i 2 timmar. Torka sedan på kompositionen. Färgen på buljongen är brun. Till sist kan du lägga till en matsked honung för smak. Buljongen hälls i glas, tätt stängd och förvaras i kylskåp. Hållbarhet för kokt buljong - 2 veckor. Drick det måste vara varmt, en månad varje dag innan du äter två gånger om dagen. Efter en månad måste du ta en treveckorsavbrott.

Blandning med olja

För att förbereda blandningen måste du ta en tesked podmora, solrosolja. Preliminärt måste det vara väl stekt. Vänta sedan lite medan det svalnar. Mala allt till en pulvermassa. Ta det varje dag och lägg till mjölk eller te.

För att förbereda salvan behöver du ta en scuff och häll den med olivolja. Placera infusionen på en kall plats. Blandningen som erhållits för män rekommenderas att smörja inguinområdet. Täck upp med något varmt. Applicera på torrt, rengör perineal hud dagligen. Behandlingstiden är från 1 till 2 månader.

ångad

Framställning av digel är gjord med följande metod: ta 100 g helbi, häll kokande vatten och lämna i en kvarts timme. Den resulterande massan hälls i gasväv och appliceras i form av kompressor. Applicera på perinealområdet 1-2 gånger i veckan i 2-3 månader.

Hur man tar avskum med prostatit

Doseringen bör bero på hur kroppen påverkar behandlingen. Antalet droppar ska sammanfalla med antalet år av patienten. Om du också har allergiska reaktioner eller andra negativa reaktioner ska du omedelbart kontakta en läkare. Behandling av prostatit med hjälp av bin ger ett 90% positivt resultat.

Trots att denna produkt anses harmlös är det ingen exakt dos vid administrering av detta läkemedel. Men det finns vissa kontraindikationer som måste läsas innan man börjar använda produkter baserade på det:

 • Förekomsten av cancer,
 • tuberkulos,
 • Förekomsten av en pacemaker, andra problem med blodsjukdomar,
 • problem med njurarna, andning, blodkärl.

Kom ihåg att användningen av traditionell medicin eller andra droger ska ske endast under överinseende av en läkare. Den bästa effekten kommer att uppnås samtidigt som man använder flera metoder tillsammans. Så till exempel ljus med propolis, 20% alkoholtinktur, tinktur av bi propolis. Allt detta tillsammans har en positiv effekt på behandlingen av sjukdomen och hela kroppen.

Podmor hos cancer hur man insisterar och tar

Trevlig tid på dagen! Jag heter Khalisat Suleymanova - jag är en fytoterapeut. På 28 år botade jag mig själv med livmoderhalscancer med örter (mer om min upplevelse av återhämtning och varför jag blev en örtmedicin, läs här: Min historia). Innan du behandlas enligt folkmetoder som beskrivs på Internet, var god kontakta en specialist och din läkare! Detta kommer att spara tid och pengar, eftersom sjukdomarna är olika, örterna och behandlingsmetoderna är olika, men det finns också sjukdomar, kontraindikationer, komplikationer och så vidare. Medan det inte finns något att lägga till, men om du behöver hjälp vid val av örter och behandlingsmetoder kan du hitta mig här på kontakterna:

Tetefon: 8 918 843 47 72

mail: [email protected]

God eftermiddag. Halisat, my name is Elena, 42 år gammal, bröstcancer med spridning av 3 grader, storleken på 40h30mm, vänta markör svar medan jag dricka odört, och smeta på tumör konium baserade salva odört, har bee Podmore, dricka vatten tinktur av propolis, har passerat... på en raw food diet sjukdom började akut med tätningar i bröstet, och fann av en slump innan menstruation, bröst värkte och vospalyalas.kak i mastit (var 1994, när de ges en dotter) hade, har ärvt mormor cancer mzh.Vospaleniya väl bort lera - komprimera på natten. Om möjligt, berätta om behandlingsregimen med örter eller andra droger. Tack på förhand, jag väntar på ett svar.

Onkologi anses vara en av de farligaste sjukdomarna. Det finns många olika traditionella metoder för att behandla detta problem, men glöm inte folkmekanismer. Många anser att det är effektivt att använda bee podmora mot cancer. Detta medel för vital aktivitet av randiga flugor har alltid noterats för sin fördel i någon sjukdom. Detta beror på effekten av den giftiga substansen på problemet, som förblir i kroppens insekter efter mummifiering. Det finns många olika recept på grundval.

Podmor i cancer

Många onkologer noterar fördelarna med att använda bee podmora för cancer. Mumier används på många sätt som har en helande effekt. Olika doseringsformer kan hjälpa till med:

 • tumör,
 • sköldkörtel dysfunktion,
 • störningar och sjukdomar i genitourinary sfären,
 • cystor,
 • fibroider,
 • immunförsvar,
 • sjukdomar i samband med blodkärl och hjärtat,
 • patologi i levern och njurarna och andra.

Behandling med cancer under havet orsakas av läkemedlets mirakulösa egenskaper. Giftet som kvarstår i biet, även efter döden, anses vara en stark antioxidant. När det väl kommit in i blodomloppet och sprider sig genom hela kroppen tårar det de drabbade cellerna och förhindrar tillväxt och utseende av nya. På så sätt stimulerar det grannområden. En annan viktig komponent är chitosan. Han kan förändra blodets sammansättning, reglera förhållandet mellan cellulära komponenter, rena lymf och förhindra tillväxten av maligna celler.

Hur man tar

Framgången av behandling av cancer med biet soppa beror helt och hållet på överensstämmelse med beredningsformeln och korrektheten av administrationen. Doseringen väljs uteslutande individuellt. Det finns många faktorer som bör beaktas när du gör det här:

Dessutom är alla rekommendationer baserade på vilken typ av doseringsform du tillämpar. Om det är alkohol- eller vatteninfusion, så ska antalet droppar i de första dagarna vara lika med patientens totala antal år. Om det inte finns någon allergisk reaktion fördubblas detta antal gånger gradvis. Mottagning sker tre gånger om dagen. Det första steget varar 5-7 dagar. Därefter lägger du till 1-2 mer dagligen.

Hur kommer det att hjälpa bietillagning vid behandling av prostata adenom?

Beespine är ett otroligt användbart verktyg som hjälper till att hantera en mängd olika sjukdomar och patologiska tillstånd. En sådan är prostata adenom - en vanlig sjukdom, som inte är så lätt att erövra. Hur man behandlar prostata adenom med bi-subs - du kan ta reda på genom att läsa vår artikel.

Vad är ett hölje?

Beespine är en unik produkt av biodling, eller snarare, dess avfall. Det är faktiskt en katedral sammanförd av de döda insekterna.

Eftersom biodlarnas livslängd är mycket kort, skördas de på apiarier under hela året.

Våren är kulmen på livet för ett stort antal insekter, men Podmore samlas vid denna tidpunkt är inte den bästa kvaliteten (varför det är så, finns nedan).

Det är bättre att använda bin som dog på sommaren eller hösten.

Så varför är byggnadsstället så användbart? Svaret är enkelt, biet är överflödigt med läkande produkter (honung, rester av pollen, etc.). Men det mest användbara och värdefulla är det chitinösa skiktet som täcker insektens kropp. I dess sammansättning är sådana ämnen som: heparin, melanin, glukosamin, bipågift och inte bara. Det är av denna anledning att spjutet har så hög förmåga att behandla olika sjukdomar och att stärka kroppen som en helhet.

Behandling av prostata adenom med bi-delrum är mycket effektivt. Men bara om behandlingen utförs med hjälp av kvalitetsråvaror. Det borde vara vältorkat, utan mögel och en skarp lukt. Endast i det här fallet är det möjligt att uppnå rätt resultat.

Handlingsprincipen för scurf på prostatit

Prostata adenom är en godartad tumör bildad från strom i prostata eller dess glandulära vävnad.

Med tiden är den upptäckta patologin lätt mottaglig för läkemedelsbehandling och fysioterapi. Det finns dock andra lika effektiva sätt att övervinna sjukdomen.

Förespråkare av alternativ medicin noterar att det bästa sättet att behandla adenom är bipollen.

I kroppen av en sådan liten insekt är dold en enorm läkningspotential:

 1. Vitaminer och mikrodelar;
 2. Aminosyror;
 3. Enzymer av hormonliknande verkan;
 4. Chitosan (accelererar kroppens metaboliska processer, en kraftfull antioxidant, etc.).
 5. Produkter av biodling.

Med prostata adenom har scum ett brett spektrum av effekter på kroppen:

 • Undertrycker infektionen;
 • Ta bort inflammation
 • Justerar arbetet i kärlsystemet;
 • Stärker blodcirkulationen
 • Lindra smärt syndrom;
 • Eliminerar kroppen från skadliga ämnen;
 • Ökar immuniteten.

Till följd av detta samlas inte hemligheten i körteln, smärtan minskar, blodcirkulationen justeras och ersättningen minskar. Den patologiska proliferationen av vävnaden upphör, körteln återgår gradvis till normala, vilket hjälper till att undvika kirurgisk ingrepp.

Använd regelbundet bi-scum det är möjligt att uppnå:

 • Att sänka processerna för cellåldring.
 • Inklusion av kroppens försvar, som syftar till att bekämpa exo och endogena effekter.
 • Arbetet av alla system i kroppen.
 • Förhöjning av behållarens patency, vilket medför bättre mättnad med syre och näringsämnen i alla vävnader.

Hur man väljer och använder en bi

I det fall då valet av behandling av prostatit har fallit på biet, är det nödvändigt att komma ihåg flera regler:

 1. Att välja en nyans är bättre att föredra på insekter som dog under sommarhöstperioden - det kan klargöras av biodlaren. Faktum är att det är i sådana bin som de mest användbara komponenterna är.
 2. När du köper är det värt att noggrant titta på insekts kroppar: de måste vara skada, starka i utseende och fluffiga.
 3. Det är otillåtet även den minsta närvaron av mögel. Lukten som härrör från sumpen ska likna frön eller djurfoder.

För dem som plockar upp scuffle själv måste du veta att du inte bör börja göra detta efter vintern.

I kropparna hos sådana bin ackumulerade många avföring, och användbara spårämnen är nästan i slutet.

Samla plockning är bättre i början av sommaren, du måste göra detta gradvis, och likna av insekter att lagra i kylskåp. Torka i solen, ugnen eller ugnen.

Bee-svepning används i två varianter:

Avkodning baserad på

Användningen av avkok i adenom anses vara ett av de mest effektiva sätten att behandla. Podmore bin löser upp tumören, lindrar smärta och lättnad. Genomgången av urinröret återställs så snart som möjligt.

För matlagning behöver du:

 • En halv liter rent vatten;
 • 1 msk hackade bin;

Lägger avskum i vattnet, det är nödvändigt att få blandningen att koka. Sedan sätter elden i minst, smälter buljongen under det stängda locket i ytterligare två timmar. Därefter måste du svalna och tömma botemedlet.

Det finns också en annan metod för behandling av prostata adenom med propolis och sub-morän. Det kommer att kräva:

 • Klar biet avkok (beskrivet tidigare);
 • 1 msk. en sked av honung;
 • 1 sked alkohol propolis lösning.

Alla ingredienser blandas och tas två gånger om dagen i tre veckor. Ät bättre på en tom mage. Honung och propolis, berikar buljongen med ytterligare ämnen och ger det en trevlig smak. Förvara denna typ av medicin i en vecka, som i föregående fall ska det ske i kylskåp.

Tinktur från

Tinktur hjälper till att etablera fartygsarbete, lindra smärta och återhämtning, vilket är särskilt nödvändigt för prostata adenom.

Spånen som används vid framställning av tinkturer, är det nödvändigt att grundligt slipa. Detta är nödvändigt för att alla användbara komponenter ska kunna lösas upp i alkohol till det maximala.

 1. Det är nödvändigt att ta en behållare i volymen av en halv liter (helst från mörkt glas), och hälften fylls med en submount.
 2. 70% alkohol hälls i sådan mängd att dess nivå var två fingrar ovanför biprodukten.
 3. Då är kärlet tätt stängt och infunderat i 14 dagar i en mörk, sval plats. Infusionen ska periodiskt skakas.
 4. Efter infusionen är klar måste den filtreras genom ett dubbelskikt av gasbindning. Om så önskas kan en sked honung tillsättas till det resulterande extraktet, vilket ger en mer behaglig smak och ökar de användbara egenskaperna.

Färgen på tinkturen kan inte förutsägas beroende på kvaliteten på detritusen och tiden då den samlas in kan den variera kraftigt. Och även fall av nederbörd är vanliga, detta fenomen påverkar inte läkemedlets egenskaper.

Du kan använda binens infusion på två sätt:

 1. 10 droppar tinktur utspädd i en liten mängd vatten och drick tre gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna.
 2. En halv tsk ospädd infusion konsumeras efter måltid två gånger om dagen.

I båda fallen varar inträdesprocessen exakt en månad.

Börja behandlingen med alkoholtinktur noggrant. De första dagarna får dosen inte överstiga tre droppar. I fallet med en normal reaktion av kroppen på läkemedlet kan du gradvis öka mängden konsumtion.

Kontra

Liksom alla andra biodlingsprodukter, har skummen inte en negativ effekt på kroppen. Men innan du använder det är det bäst att konsultera en specialist för att undvika negativa konsekvenser.

Kontraindikationer vid behandling med biisoppa:

 • Individuell intolerans.
 • Njur- eller hjärtsvikt.
 • Fever.
 • Användning av en pacemaker.
 • Sjukdomar i cirkulationssystemet i försummat form.
 • Tuberkulos.
 • Sjukdomar i matsmältningskanalen (vid användning av tinktur med alkohol).

Kroppens reaktion på skorpionen kan kontrolleras genom att man utför ett litet test.

För att göra detta, på armbögen måste du slipa den torra biet och hålla den där i ungefär fem minuter.

Om det finns ett svar i form av klåda, rodnad, ödem - du kan dra slutsatsen att det finns en allergi, i det här fallet måste du överge användningen av ett läkemedel.

Till slut skulle jag vilja tillägga: obevekligt är behandlingen av adenom i prostata hos ubåtarna mycket effektiv. Det låter dig bli av med obehagliga symtom och hjälper i de flesta fall till att undvika operation. Men ignorera inte fullständigt läkares rekommendationer. En prostatatumör tenderar att degenerera och blir malign och orsakar cancer hos män.

Följaktligen kan medicinsk kontroll inte undvikas, annars kan oönskade konsekvenser erhållas. Endast ett integrerat tillvägagångssätt vid behandling av prostatit, med användning av droger och podmora, kommer att ge störst effekt och ett snabbt resultat.

Beespine: tinktur för behandling av prostatit

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln, oftast på grund av infektion. I regel utförs behandlingen med hjälp av antibiotika och antiinflammatoriska läkemedel, men dessutom kan de användas och folkmedicin.

En av dessa medel för prostatit är tinktur av podmor. Populariteten av denna produkt förklaras vanligtvis av det höga innehållet av bioaktiva ämnen i bierna, som utövar en tonisk och härdande effekt på människokroppen.

beskrivning

Innan dechiffrering av recepten för behandling av prostatit genom binens underminering är det nödvändigt att förstå vad som är faktiskt denna bluff. Denna term brukar kallas kroppar av döda bin, för att deras livslängd inte överstiger en halv och en halv år, så har en professionell biodlare alltid tillgång till frisk detritus.

Man tror att inte bara honung producerad av bin, men även deras döda kroppar innehåller många användbara ämnen som gör att en person kan förbättra immunförsvaret och öka kroppens motståndskraft mot olika sjukdomar.

Huvuddelen av detritusets användbarhet ligger huvudsakligen i den kraftfulla höga innehållet antioxidant melanin och aminosugaritosan. Kombinationen av dessa komponenter avlägsnar effektivt inflammation, renar kolesterolproppar, och påverkar även metabolism och tarmmotilitet positivt.

Men för män har användningen av bivax med prostatit dess kontraindikationer. Som regel, Det rekommenderas inte att ansöka om tillgängligt:

 • andnings-, njurs-, hjärt- eller annan insufficiens;
 • förhöjd kroppstemperatur över 38 grader Celsius;
 • olika blodsjukdomar;
 • tuberkulos i aktiv form.

Recept av bivax från prostatit

Kanske är det mest populära receptet för prostatit tinktur av bivax på vodka, men hur man tar det? För att göra tinkturen är det nödvändigt att mala bönkorkarna och blanda dem med vodka i beräkningen 4 matskedar per 1 liter vätska.

Därefter infiltreras blandningen 2 veckor i en mörk sval plats och skakas två gånger om dagen. Den erhållna blandningen användes 20 droppar vardera efter varje måltid. Det antas att förutom att behandla inflammation i prostata har denna åtgärd en positiv effekt på hjärtat och hjärt-kärlsystemet som helhet.

Ett annat medel för bikamper är ett avkok. För dess förberedelse i 1 liter vatten tillsättes 4 matskedar fint torkade podmore, varefter den resulterande blandningen kokas ca 2 timmar på låg värme. Den resulterande kylda buljongen filtreras genom gasbindning och kan blandas med honung för att förbättra smaken.

Denna produkt ska förvaras i kylskåp i en sluten behållare, dess hållbarhet är normalt inte mer än ett par veckor, varefter du kan förbereda en ny del. Ta buljongen två gånger om dagen innan du äter. I de flesta fall är översynen av recept och behandling av prostatit med biisoppa positiva.

slutsats

Sammanfattningsvis bör det sägas att det inte räcker med att veta hur man gör bivax för prostatit, men det är också viktigt att uppmärksamma behandlingen av prostatit. Endast folkrättsmedel kan inte effektivt hantera denna sjukdom, så du behöver se en läkare för att ordinera medicineringen.

När det gäller "biet" betyder det att de kan användas som ett förebyggande medel för att förbättra immuniteten och öka den totala tonen. Detta kommer att möjliggöra en mer framgångsrik kamp mot infektioner och motstå utvecklingen av inflammatoriska processer i kroppen.

Beespine och prostata adenom: behandlingsfunktioner och användbara recept

Varje produkt som erhålls till följd av biodling är av stor betydelse för människors hälsa. Sedan antiken är det känt om effektiviteten av medel baserade på råvaror som produceras av bin.

Det är fantastiskt, men efter deras bortgång kan dessa unika insekter ge en stor fördel till en person.

Om flera hundra år sedan biprodukter användes uteslutande av folkmedicin, är de nu huvudämnet i vissa läkemedel. Allt som bin producerar används av moderna specialister för att behandla vissa kroniska sjukdomar.

Det bör noteras att en av produkterna som kallas bihonung används för att eliminera godartad prostatahyperplasi. Det viktigaste är att ta det på allvar. I denna artikel beskrivs nyanserna för att använda detta verktyg. Så vad är behandlingen av prostata adenom med bi-subsmo, vars recensioner är så höga?

Vad är prostata adenom?

Adenom kallas också godartad hyperplasi (utvidgning av prostatastorlek). Detta är en av de vanligaste sjukdomarna som uppstår i det starkare könet.

Normal prostata och adenom

Det är känt att det hos män som är mer än femtio år gamla förekommer i var fjärde. Och ju äldre personen är, ju högre är risken att bli sjuk.

Allvarlig patologi, denna naturliga process beaktas när ökningen i storleken av järn börjar störa tömningen av blåsan. Och allt eftersom det ligger mellan detta organ och urinröret. Prostata växer i storlek och pressar den snäva öppningen av den senare.

Symptom på sjukdomen

Huvud tecken på sjukdomstillstånd är följande:

 • ständig uppmaning att urinera
 • svag stråle urin;
 • urinretention vid början av urineringstiden;
 • smärta i könsorganen och njurarna
 • en imponerande del av urin utsöndras huvudsakligen på natten.

I kroppen av döda bin finns ett stort antal unika ämnen som har en fördelaktig effekt på hankroppen:

 • honung;
 • pollen av växter;
 • vax;
 • bietgift
 • kunglig gelé;
 • kitin, som är en del av en insekts kropp.

Behandling med en bi-ubåt av prostata adenom

Först måste du förstå vad en bi är. Trots de många gissningarna hos människor som inte har en aning om vad det är, är svaret enkelt nog - lösningen är en död bi.

I apiaryen är de hela året, och under säsongen dör de flesta utanför bikupan. Döda biinsekter transporteras bort från sina hem. Ett stort antal bee dodger fixas på våren.

Det är väldigt viktigt att skörda detta läkemedel för att bara välja färska råvaror, utan tecken på sönderdelning. Om under vintermånaden, tillsammans med soporna, rakades den ut ur nässelfeberna, sedan vid våren har de en exceptionellt ren scuff som uppfyller alla krav.

Beredningen av denna ingrediens för behandling av adenom är att den försiktigt siktas genom en kolv med en stor cell. Då måste råmaterialet torkas i en förvärmd ugn vid en temperatur av 45 ° C. En sådan bi, som sitter i speciella påsar i ett välventilerat rum, kan lagras under lång tid.

De användbara egenskaperna hos detta läkemedel finns i den aktiva substansen i submarus-kitin.

Chitin hjälper till att sänka koncentrationen av kolesterol i blodet, förhindrar utvecklingen av ateroskleros, rensar tarmarna, minskar absorptionen av giftiga ämnen och naturligtvis normaliserar prostatakörteln.

För närvarande finns det två kända sätt hur man kan applicera bivax i prostata adenom, som har positiv feedback från dem som upplevde dem. Detta är en alkoholisk infusion och en särskild vattenavkänning baserad på döda bin.

Det är självklart att föredra att använda den första medicinen, eftersom det på grund av alkoholbasen samverkar snabbare med tecken på sjukdomen, vilket eliminerar stark smärta och påverkar prostata positivt. Det bör noteras att bivax också används mot prostatacancer.

Det bör dock noteras att vissa patienter är strängt förbjudna att använda alkoholhaltiga läkemedel. I det här fallet måste du använda den andra metoden - vattenavkodning.

Medel baserad på döda bin

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Som tidigare nämnts används två effektiva metoder för att behandla prostataadenom hos bina:

 1. alkoholisk infusion. Förbereda det, bör du förbereda en medelstor glasbehållare i förväg. Det är önskvärt att det blir mörkt. I det måste du hälla ungefär åtta matskedar av nötkött från bina. Från ovan hälls den med fyrtio procent medicinsk alkohol. Den erhållna blandningen täckes med en stoppare, skakas och placeras på en sval plats i tjugo dagar. Efter att ha passerat detta tidsintervall måste läkemedlet filtreras och börja användas enligt anvisningarna;
 2. buljong till renat vatten. Beespine för prostata adenom bör hällas i en kastrull - nog kommer att vara ungefär en sked. Nästa i tanken bör hällas ungefär en halv liter kokande vatten och sätta den resulterande blandningen på en långsam eld. Koka buljongen i två timmar. Efter denna tid har löpt ut, ska produkten försiktigt filtreras och lämnas för att svalna.

Behandlingen av prostata adenom med bikubinen utförs enligt följande: Den erhållna infusionen på alkohol måste tas två gånger om dagen (en enstaka dos är ca fyrtio droppar, som bör lösas i vatten).

Men vad gäller avkoket måste det också konsumeras två gånger om dagen i en liknande dos samt infusion. Du kan ta den i ren form, eller lägga den till vatten eller te.

I båda behandlingsalternativen för adenom hos bina är behandlingstiden för återhämtning ungefär nittio dagar. Vid akuta tillstånd kan behandling med sub-morbiditet i prostata adenom upprepas, men efter en kort tidsperiod. Den största effekten i behandlingen kan uppnås genom att kombinera avkok och tinktur samt rektala suppositorier med propolis.

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom denna terapeutiska byggnadsställning är hundra procent naturlig, har den nästan inga förbud att använda.

Men trots detta bör det inte tas av personer som har sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, psykiska störningar, infektionssjukdomar, samt individuell intolerans av de viktigaste beståndsdelarna.

En annan användning av bee podromora för män med prostata adenom är förbjudet för personer som lider av leversjukdomar. Detta beror på det faktum att alla infusioner görs enbart på alkohol.

Med långvarigt intag av alla läkemedel baserade på bivax utvecklas följande biverkningar oftast:

 • ökning av kroppstemperatur till trettioåtta grader utan objektiva skäl;
 • ökning av blodtrycket till högsta möjliga nivåer (180/90);
 • ökad muskelton;
 • nervös excitabilitet;
 • sömnlöshet, sömnstörning;
 • rörelse av stenar i organen i excretionssystemet och gallblåsan;
 • hudutslag, dermatit.

Andra lösningar baserade på

Ta detta läkemedel bör vara en dessert sked tre gånger om dagen. Det är nödvändigt att förbereda en ny del varje dag.

Dessutom är ett stort antal recept för speciella salvor och kompressor baserade på denna användbara produkt känd.

Till exempel kan bivax med ett adenom i mängden av ett glas hällas i samma volym kokande vatten och insisterar i trettio minuter. Efter denna tid, när infusionen har svalnat, används den för att skapa komprimeringar.

Särskilt effektiv är salvan, för självberedning som det är nödvändigt att förbereda ungefär två matskedar pulverformig pulveriserad submodel. Han hällde ett glas kokande solrosolja och insisterade på en dag. Eftersom salvan har en vätskekonsistens, bör den gnidas in i de mest drabbade områdena.

Relaterade videoklipp

Som vi fick reda på, hittade scum av bi användning för män med prostata adenom. Och hur man förbereder en medicinsk tinktur från den, se i videon:

Behandling av adenom med bin under havet är effektiv på grund av det faktum att kroppens skyddande funktioner ökar, inflammation och outhärdlig smärta avlägsnas. När några av de folkmetoder som beskrivs i artikeln kombineras med motsvarande läkemedel, kan man bli av med denna sjukdom helt. Men om du bara använder infusioner och komprimerar utan traditionell medicin, kan du inte i framtiden undvika kirurgisk ingrepp.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Podmore bi och behandling av prostatit

Podmore bi för behandling av prostatit är värdefullt eftersom den innehåller mycket bioaktiva ämnen som bokstavligen förlivar alla processer i kroppen.

Bee-svepning är effektiv i prostata adenom, prostatit och eventuella brott mot det genitourära systemet. Varaktigheten av behandlingen från flera månader kan vara upp till flera år.

Som en ingrediens är bivax en del av den industriellt producerade "hälsosamma" grädden, som rekommenderas för användning mot prostatit eller hemorrojder. Mer detaljer om detta finns i artikeln "Cream" Healthy "från prostatit"

Kontraindikationer för användning, med undantag för individuell intolerans, ges nedan. Overdosering är inte hemskt.

För behandling av manliga sjukdomar används vanligtvis vattenavkok eller alkoholhaltig infusion.

Podmore bi kontraindikationer

De kontraindikationer som anges nedan bygger till stor del inte på kliniska resultat, utan på teoretiska argument från specialister.

Allmänna kontraindikationer är temperatur över 38 0 C, vaskulär, hjärt-, njur-, respiratorisk insufficiens är i det skede av dekompensation, dvs. alla fall, när kroppen, efter att ha uttömt alla reserver, testar gränserna för sin förmåga.

Eftersom bivax Podmore har stimulerande egenskaper, rekommenderas inte för användning i neoplastiska processer av vissa blodsjukdomar, kronisk hjärtinsufficiens (steg 2 eller flera) tillgängliga pacemaker tuberculosis i aktiv form.

Tinktur av bivax på vodka

Mala med en torkad kaffekvarn. Fylla vodka (alkohol kan spädas med vatten till ungefär 40 grader) från 250ml beräkning. vodka för 1 st. sked Podmore och 2nedeli insisterar i mörker (ett måste!) plats är bättre att använda en glasskål av mörkt glas, väl tillsluten, varje dag 2-3 gånger skaka innehållet.

Förberedd infusion rekommenderas för att ta (15-25) droppar omedelbart efter måltid. Antal receptioner - 1-3 per dag, fortsätt att ta 1-2 månader, i svåra fall rekommenderas behandlingstiden att sträcka sig till ett år.

Sådana fuzzy rekommendationer om koncentrationen och doseringen av medicinen kan förklaras av det faktum att det vanligtvis inte finns några biverkningar vid överdosering. Ändå bör du börja de första 3 dagarna då du tar tinktur försiktigt och börjar med 1-3 droppar som håller ögonen på din kropp. Om det inte finns någon individuell intolerans så finns ingen kontraindikation för dig.

Doseringen ska ändras enligt ålder, 1 droppe = 1 år av livet. Så om 50 år borde du ansöka 50 droppar.

Tinktur av bin på vodka kan effektivt användas för att behandla prostatit. I det här fallet kommer du som "hälsobonus" att få rengöring av blodkärl, en signifikant förbättring av blodkompositionen, föryngring av hela organismen. Särskilt gynnsam extra effekt som det medför hjärt-kärlsjukdomar, och normaliserar också trycket.

Podmor bi för behandling av prostata adenom

För behandling av prostataadenom används vanligtvis vattenavkokande bin, vars framställning är som följer.
I en halv liter vatten för att hälla (1-2) konst. sked av finmalet undermärg, koka och simma i ca 2 timmar (svag eld). Därefter svalnar buljongen långsamt 2 timmar. varefter den bruna vätskan ska passera genom gasbindningen. Du kan lägga till 1: a för smak. sked av honung.

Nötköttbuljong kan förvaras i kylskåp, och det är nödvändigt att använda glas, välslutna diskar, endast 2 veckor (inte mer).

Ta avkok en månad, varma, 1 st. sked dagligen innan du äter 1-2 gånger. Sedan en tvåveckors paus, upprepa sedan den beskrivna månatliga behandlingssättet. Tre sådana kurser är tillräckliga för att få en bra effekt vid behandling av adenom. Efter hela behandlingskursen, som varar ca 3-4 månader, måste du göra en halvårsuppehåll och, om nödvändigt, upprepa.
Vissa författare hävdar att effektiviteten hos sådan behandling av prostata adenom når upp till 90%. Men att komma ihåg att prostata adenom bör behandlas på ett komplicerat sätt, verkar den resulterade effektiviteten osannolikt.

bin Broth befrämjar avlägsnandet av Giardia, väl normaliserar lever, muskler, lungor (även i kroniska former), nervsystemet, mag-tarmkanalen.

Man bör komma ihåg att innan man tar behandling med prostatit, kommer samråd med den behandlande läkaren inte vara överflödig.