Huvud
Massage

Hemligheter att behandla prostata adenom med en bi soppa

Prostatacenom, en sjukdom som skrämmer alla män, vars ålder har korsat gränsen på femtio år. Men som expert not, blir denna sjukdom årligen yngre, vilket gör den till en av de vanligaste sjukdomarna i världen. Det utgör inte i sig en allvarlig fara för livet, men dess symtom stör normal social aktivitet och orsakar olägenheter i vardagen.

Viktigt! Adenom i prostatakörteln är en godartad tumör, det vill säga en ökning av volymen av små körtlar som ligger i blåsans hals och i ökningsprocessen hindrar urinflödet.

För närvarande finns ett stort antal farmakologiska läkemedel för behandling, men recept på alternativ medicin är aldrig överflödig. Därför kommer vi nu att överväga behandlingen av prostata adenom med bee subsp. Kallas det en fullfjärdig läkemedel kan inte, men i de första stadierna av sjukdomen och som en hjälpkomponent av terapi anses det vara ett av de bästa sätten.

Vad är en bi?

Beespine är döda bin. Huvudtiden för insamlingen är perioden i början av våren efter vintern, när rengöringen av nässlarna börjar och mängden av produkten är störst. När allt kommer omkring, försvinner ett stort antal bin under vintern. Och den maximala livslängden för insekter når bara 40-50 dagar.

Även om sammanslutningar med döda insekter inte är de trevligaste, men bier dra nytta även i detta tillstånd och deras kroppar innehåller ett stort antal användbara ämnen. Eftersom de innehåller både bi-gift, pollen med honung och vax, och till och med propolis. Det är därför de används, inklusive för behandling av prostata adenom.

För effektiv behandling måste produkten vara av god kvalitet. Noggrant inspektera den för mögel och mild lukt, för att röra insektens kropp bör inte vara våt, men bara torr. Valet måste närmar sig allvarligt, för att inte infektera ytterligare infektion eller mögelsporer. Separat skräp och andra oönskade partiklar kan vara med hjälp av en sil. Och efter torkning i ugnen vid en temperatur på 50 grader.

Lagring av råvaror är inte mindre viktigt än förberedelserna. Förvara scuff i tygpåsar på en torr och sval plats. De viktigaste aktiva substanserna som mest påverkar prostataadenom är chitosan och melanin. Som ett lokalt medel har sådana effekter som aktivering av regenererande krafter, främjar läkning och lindrar smärtssyndrom. Fördröjningen av urinering kan leda till smärtsamma förhållanden och urinernas stasis till utseendet av en inflammatorisk process.

Det finns dock vissa kontraindikationer för användningen av mjäll:

 1. akut eller kroniskt hjärtsvikt (CHF);
 2. kroppstemperatur överstigande subfebril, dvs över 38-39 ° C;
 3. insufficiens i andningsorganen (ODN);
 4. tuberkulos i den aktiva fasen;
 5. hitta i kroppen av en pacemaker.

Sammansättning och egenskaper hos

I allmänhet betraktas behandlingen av prostataadenom med bi-subspiration ganska säker och effektiv. Förvärv av produkten kan utföras i specialaffärer, men det bästa alternativet är att köpa direkt från biodlaren.

Liksom alla produkter av biodling fastighet Podmore besitter unika kemiska och biologiskt aktiv förening, dvs. K. Innehåller alla ämnen som bin producerar och utsöndrar hela dess livslängd aktivitet (drottninggelé, honung, pollen, bigift, propolis och liknande. D. ).

Sammansättning av bin

Men särskilt värdefulla och exceptionella komponenter är:

 1. heparin. Den är koncentrerad i binens övre skal. Aktivt undertrycker inflammatoriska processer, har en positiv effekt på blodkärlen, vilket ökar deras elasticitet. Detta förhindrar sjukdomar som åderbråck, åderförkalkning, bidrar till förebyggande av stroke. Positivt påverkar hemodynamik och blodkomposition
 2. Bee gift. Eftersom den finns i de redan döda, och efter insekterna torkade kroppar, blir dess effekt något försvagad än i färska. På grund av detta är det inte kontraindicerat för dem som inte kan behandla bietgift genom bett. Förgiften hjälper till med långvarig sömnlöshet, ökar produktionen av röda blodkroppar i blodet och ökar därmed hemoglobinnivån.
 3. Nötkött fett. Dess huvudsakliga egenskap är normaliseringen av kolesterolmetabolism, en ökning av innehållet i användbart kolesterol;
 4. Chitosan. Detta ämne har ett brett fokus och har egenskapen att ta bort smärtssyndromet, läka sår och förbättra kroppens regenerativa funktion, ta bort giftiga ämnen och till och med skydda mot strålningsexponering.

Beespine har många egenskaper:

 1. tar bort smärtsyndromet hos någon etiologi
 2. främjar blodförtunning, förbättring av dess patency och hemodynamik;
 3. tar bort toxiner och sönderdelningsprodukter från kroppen, är användbar vid berusning;
 4. minskar muskelton och konsekvensen av spasmer
 5. bekämpar ateroskleros, minskar risken för att utveckla kolesterolplakor och stärker kärlväggen;
 6. normaliserar kolesterol metabolism;

Behandling av prostataadenom med tinkturer och avkok

Recept baserade på mycket ubåt, men för behandling av prostata adenom behövs flytande doseringsformer för oral administrering. Använd i så fall tinktur och avkok.

Alkohol tinktur av bi

Tinktur, som är gjord på stranden, med systematisk användning kan fungera som ett terapeutiskt och förebyggande verktyg och för att stärka kroppens övergripande immunitet och motståndskraft. Med prostatit förbättras blodflödet i kärlen och eliminerar smärta. För att göra tinkturen behöver du följande:

 1. en halv flaska alkohol (40%) eller vodka;
 2. en matsked av förtorkade döda bin.

Primer måste först förberedas och males, du kan göra det med en kaffekvarn eller en mixer. Först därefter blandas råvaror med alkohol (för 1 matsked 200 ml). Du kan lagra tinkturen i en vanlig glasburk, men alltid på en mörk och torr plats och tåla i två veckor. Dagligen, en gång dagligen ska behållaren skakas något.

Applicering: Tinkturen tas in efter mat, på morgonen och på kvällen, en matsked. Om det är möjligt att räkna antalet droppar, rekommenderas att droppa så mycket du vill. Behandlingsförloppet bestäms beroende på svårighetsgraden av sjukdomen och varar från en till tolv månader. Standard accepteras upp till två månader med en 14-dagars paus. Naturligtvis, med villkoret att det inte finns någon allergi eller överkänslighet mot biodlingsprodukter.

Vattenavkokning av bin

Inte mindre effektivt är ett avkok baserat på bi soppa. Det är trots allt möjligt att förbättra aktiviteten i mag-tarmkanalen, nervsystemet och leverns biliära och skyddande funktioner. Med framgångsrik behandling reduceras adenomen signifikant, inflammationen försvinner och funktionen av urinering återställs.

För att göra avkoket från skopan, ta en halv liter vatten och en matsked av torkad podmor. Blandning sker i emaljerade kärl och kokas, och efter ytterligare två timmars kokning.

Vattenbaserad avkoksbuljong

Därefter kyles buljongen och hälls i en glasburk, det är önskvärt att behållaren mörkas.

Viktigt! Förvara det resulterande läkemedlet endast tre till fyra dagar i kylskåpet.

Tillämpning: buljongen tas oralt en matsked två gånger om dagen, behandlingsförloppet är ungefär en månad. Sex månader senare upprepas kursen.

I buljongen kan du lägga till ytterligare ingredienser: honung eller lite cognac.

Sådan behandling kommer inte att tillåta övergången av processen till en malign process och kommer också att påverka inte bara själva sjukdomen utan också den allmänna bakgrunden till organismen.

Bee svettas från prostatit - dess effekt, egenskaper och kontraindikationer till användningen

Alla biodlingsprodukter har en unik effekt på hälsan, renar kroppen, ökar motståndet mot bakteriella och virusinfektioner, vilket underlättar förloppet av många sjukdomar.

Bivax från prostatit hjälper inte bara att bli av med symtomen på denna sjukdom, men också för att uppnå vedvarende remission med kronisk inflammation i prostata.

Beespine är kropparna av naturligt dödade bin. Livscykeln för dessa insekter är relativt kortlivade och är bara ca 30-40 dagar, men under våren och sommaren gör döda bin utanför kupan, så vid den här tiden bee Podmore relativt få.

Det är bäst att använda bivax för användning i prostatit på våren. Därefter siktas den genom en sikta och torkas på en skuggad plats vid en temperatur av 22-24 ° C eller i ugnen vid 42-44 ° C. Mer information om metoder för insamling och skörd av bin kan läsas på profilforum eller se videon.

Håll behållare för behandling du behöver i frysen, men du kan inte tillåta upprepad frysning, så det är bättre att förpacka produkten i partier.

Beespine finns i någon biodling butik eller få gratis på apiary. Hus från det på olika sätt förbereder infusioner på anda, buljonger, pulver för mottagning inuti och salvor för extern användning.

Den effektiva effekten av denna traditionella medicin på ett människors genitourinary system förklaras av dess sammansättning:

 • Bens kropp innehåller aminosyror, mikroelement, ett komplex av vitaminer.
 • Det chitinösa locket av bin i en ganska stor mängd innefattar heparin.
 • Bee gift har länge använts som ett medel för att stärka blodkärlen och bekämpa inflammatoriska processer.
 • Fett i en bies kropp är rik på användbara fettsyror.
 • Kostfibrer bidrar till normalisering av matsmältningsorganet och avlägsnar giftiga produkter från kroppen.

Komponenterna som innehåller beespear har en komplicerad effekt vid behandling av inflammation och prostata adenom:

 • Baktericid effekt. Ofta är orsaken till prostatit en annan patogen bakteriell flora, så biprodukter är ett utmärkt hjälpmedel för antibakteriella läkemedel.
 • Antiinflammatorisk effekt. Förbättrat blodflöde bidrar till avlägsnande av inflammatoriska exsudater, toxiner, bättre syreförsörjning till kroppen, cellregenerering.
 • Förbättring av spermatogenesens styrka och processer.
 • Reduktion av smärta och normalisering av urinering sker på grund av en gradvis minskning av prostatacetema.

Indikationer för användning av olika droger från bivax är akut och kronisk inflammation i prostata, prostata adenom och förebyggande av sjukdomar i det genitourinära systemet.

Bivax från prostatit rekommenderas dock inte för användning i sådana fall:

 • Förmåga till allergiska reaktioner.
 • Aktiv form av tuberkulos.
 • Förstöring av kronisk njursjukdom, matsmältningssystem.
 • Hjärt- och andningsfel, en etablerad pacemaker.
 • Feber av okänt ursprung.
 • Systemiska blodsjukdomar.
 • Maligna neoplasmer.

För att bekämpa inflammation i prostatakörteln är det optimalt att kombinera mottagandet av medel från bivax med propolis-extrakt och läkemedel.

Hur man behandlar prostata med en biaxa - rekommendationer för användning

Innan du börjar behandla folkmedicinska läkemedel måste du besöka en läkare och vidta nödvändiga tester. I prostatacancer är biodlingsprodukter kontraindicerade. Hur man behandlar prostata med en bi soppa

Det är nödvändigt att följa ett sådant system för mottagande av medel från döda bin:

 • Pulver tas i en halv tesked på morgonen på en tom mage i en månad. Kursen bör upprepas 3-4 gånger om året för att förhindra exacerbationer.
 • Alkoholtinktur används i två månader av 5 ml två gånger dagligen efter måltiden.
 • Avkoksdrink för 2 msk. l. tre gånger om dagen före måltiden i 2-3 månader.

Instruktionen hur man behandlar ett adenom i prostata med en bi soppa visas som följer:

 • Avkok används två gånger om dagen på en tom mage för 1 matsked. Omedelbart efter detta måste du äta en tesked honung och dricka ett glas varmt vatten. Inträdeslängden är 30 dagar, följd av en tvåveckorsavbrott. Beroende på patientens tillstånd kan du tillbringa 2-3 kurser av terapi.
 • Det rekommenderas att börja med behandling med podmor med 2-3 droppar två gånger om dagen direkt efter att ha ätit. Gradvis bör volymen tinktur ökas tills antalet droppar inte motsvarar åldern.

Också med prostatit och adenom används salva och slem i stor utsträckning.

Använd dem med råd om denna instruktion:

 • salva Applicera på prostatakörteln en gång om dagen på natten. Behandlingsförloppet är 2 månader.
 • ångad överlagras i form av en varm kompress innan du går och lägger dig två gånger i veckan i 2-3 månader.

Vid användning av bivax från prostatit måste du noggrant övervaka din hälsa. Om det finns smärta i perineum, svårighet med urinering, ökad temperatur, ökad hjärtfrekvens, bör du konsultera en läkare.

Hur man gör en bietformad kammussla med en prostatit - valet av råmaterial och recept för apitherapy

För att produkten skall kunna fungera korrekt är det nödvändigt att välja rätt skopa. På binens kroppar bör det inte finnas några spår av parasiter, rutt, mögel, och det är också nödvändigt att klargöra hur länge kemiska preparat har använts för att bearbeta bikupan.

Hur man förbereder en balsal för prostatit, för behandling av denna sjukdom?

Tänk på följande metoder:

 • Pulver kan tillverkas, skära spån i en mixer eller kaffekvarn. Förvara den i en tätt sluten behållare.
 • För att göra tinkturen Det är nödvändigt att ta en scuffle med en hastighet av 30 - 40 gram per glas vodka. Efter blandning är drycken tätt stängd och lämnas för att infilera på en mörk sval plats i tre veckor.
 • För att få avkodning, du behöver hälla en matsked pulver i 0,5 liter varmt vatten och simma över en liten eld i 2 timmar, sedan belastning.
 • De bästa baserna för salva betraktas som olivolja, smör eller petroleumjelly. Det är nödvändigt att blanda pulveret med scum med basen till konsistensen av tjock gräddfil. Förvara salvan i kylskåp i en sluten behållare.
 • För att få en upplösning 100 g helbi är hällt med kokande vatten i 15-20 minuter. Därefter filtreras denna massa genom gasbindning, pressas och används som kompress.

Dekoktioner och salvor från bivax för behandling av prostatit har en relativt kort hållbarhet, så de måste kokas i små mängder (i 1 till 3 dagars intag).

Beespine - ansökan i prostatit, läkares åsikter

Du kan också använda andra recept för att använda bee dodger för behandling av prostata sjukdomar:

 • En 1,5 liter burk fylls i en tredjedel med en sked och fylld med moonshine eller 70% alkohol. Efter 14-15 dagar filtreras tinkturen och utspädes med samma mängd vatten, för varje liter av lösningen sättes 100 g propolis. Ta en drink för 1 msk. 2 gånger om dagen i 3 månader.
 • Podmore är stekt i flera minuter i solrosolja, då denna massa mals och konsumeras för 1 tsk. på en tom mage, tvättar med mjölk.

Användningen av bee podmora med prostatit och dess terapeutiska effekt uppskattades av många urologer. Enligt deras återkoppling minskar behandlingen av mediciner, patienter som använder apitherapidroger är mycket mindre benägna att samråda om förvärringen av kronisk inflammation i prostata. Efter applicering av bivax från prostatit uppmärksammar man smärtlindring, återställande av styrka, generell förbättring av välbefinnandet.

Effekten av tinkturer, avkok och salvor beror emellertid i stor utsträckning på hur man gör bivax för prostatit. Därför är det nödvändigt att välja rätt råmaterial, såväl som tydligt följa formuleringen av preparatet.

Podmore bi och behandling av prostatit

Behandlingen med bivax av prostatit verkade inte bara det område som uppenbarar sig av sjukdomen, utan hela organismen.
Effektiviteten av att använda bee podmora med prostatit, prostata adenom och brott mot det genitourära systemet är utan tvivel. Behandlingstiden kan variera från flera månader till flera år.

Detta härdande medel används i en torkad, kokt, stekt form och i form av en alkoholtinktur.

Beespine finns i grädden "Hälsosam", rekommenderad för prostatit, hemorrojder och några andra sjukdomar. Mer i artikeln "Cream" Healthy "från prostatit"

Overdosering är inte hemskt. Det finns ingen kontraindikationer att använda, förutom, naturligtvis, individuell intolerans.

I andrologi (manliga sjukdomar) används ofta alkoholinfusion eller vattenavkänning av bin.

Kontraindikationer för tillämpning av bi humor

Ovanstående kontraindikationer bygger mer på de teoretiska argumenten hos specialister än på kliniska prövningar.

Allmänna kontraindikationer är temperatur över 38 0 C, vaskulär, hjärt-, njur-, respiratorisk insufficiens är i det skede av dekompensation, dvs. alla fall, när kroppen, efter att ha uttömt alla reserver, testar gränserna för sin förmåga.

Beespine är en stimulans, därför rekommenderas det inte att använda det för:

 • hjärtsvikt andra och mer stadium
 • närvaro av en pacemaker
 • tumörprocesser
 • aktiv form av tuberkulos
 • vissa blodsjukdomar

Tinktur av bivax på vodka

Mala i en torkad kaffekvarn. En alkohol utspädd med vatten upp till 40% eller hällt vodka, baserat på 1 matsked av en 250 ml ubåt. vodka och insistera i två veckor på ett nödvändigtvis mörkt ställe, i en glasbehållare av mörkt glas, tätt stängt, Dagligen, 2-3 gånger skaka innehållet bra.

Således bör den beredda infusionen tas omedelbart efter att ha ätit 15-25 droppar, 1-3 gånger om dagen.

Behandlingen varar 1-2 månader. I komplexa fall kan varaktigheten ökas till ett år.

Sådana vaga rekommendationer om dosering och varaktighet av läkemedlet beror på det faktum att det inte finns några biverkningar vanligtvis med en överdos. Börja med att ta de första tre dagarna av tinktur bör vara med 1-3 droppar försiktigt öka, följ noga på reaktionen i din kropp. Om det inte finns någon individuell intolerans så finns inga kontraindikationer.

Doseringen bestäms av ålder, 1 droppe = 1 år av livet. Så, till exempel på 50 år, rekommenderas 50 droppar.

Bin-tinktur på vodka används effektivt för att behandla prostatit. Som "bonus för hälsa" sker rengöring av blodkärl, förbättring av blodkompositionen och i allmänhet föryngring av kroppen. Vid hjärt-kärlsjukdomar normaliserar tinkturen trycket.

Podmor bi för behandling av prostata adenom

För behandling av prostata adenom används en vattenavkokningsbuljong. Receptet är enkelt.
I 0,5 liter vatten lägger du (1-2) matskedar med finmalt skivning, värm och sjuda i 2 timmar på en liten eld och svalk sedan långsamt i två timmar. Den resulterande bruna vätskan passerar genom gasbindningen. För smak kan du lägga till 1 matsked honung.

Beefbuljong lagrad i kylskåp, med glasögon med förseglat lock, upp till två veckor.

Ta avkok med 1 månad, varma, 1 msk. sked, dagligen före måltider 1-2 gånger. Sedan en halv månad paus, och du kan igen upprepa den månatliga behandlingen. Då igen.

Tre kurser är tillräckliga för en bra effekt vid behandling av adenom. Efter en sådan behandlingskurs som stannar 3-4 månader måste du ta en paus i sex månader, och då kan du om nödvändigt repetera.
Det finns anklagelser om att effektiviteten av behandlingen av prostata adenom sålunda når upp till 90%. Detta verkar dock osannolikt, med tanke på att prostata adenom behandlas på ett omfattande sätt.

Decoction av bin främjar dessutom utsöndringen av lamblia, normaliserar nervsystemet, muskler, lungor, lever, mag-tarmkanalen.

Glöm inte att, innan behandling av prostatit, kommer samråd med en läkare inte vara överflödig.

Beespine och prostata adenom: behandlingsfunktioner och användbara recept

Varje produkt som erhålls till följd av biodling är av stor betydelse för människors hälsa. Sedan antiken är det känt om effektiviteten av medel baserade på råvaror som produceras av bin.

Det är fantastiskt, men efter deras bortgång kan dessa unika insekter ge en stor fördel till en person.

Om flera hundra år sedan biprodukter användes uteslutande av folkmedicin, är de nu huvudämnet i vissa läkemedel. Allt som bin producerar används av moderna specialister för att behandla vissa kroniska sjukdomar.

Det bör noteras att en av produkterna som kallas bihonung används för att eliminera godartad prostatahyperplasi. Det viktigaste är att ta det på allvar. I denna artikel beskrivs nyanserna för att använda detta verktyg. Så vad är behandlingen av prostata adenom med bi-subsmo, vars recensioner är så höga?

Vad är prostata adenom?

Adenom kallas också godartad hyperplasi (utvidgning av prostatastorlek). Detta är en av de vanligaste sjukdomarna som uppstår i det starkare könet.

Normal prostata och adenom

Det är känt att det hos män som är mer än femtio år gamla förekommer i var fjärde. Och ju äldre personen är, ju högre är risken att bli sjuk.

Allvarlig patologi, denna naturliga process beaktas när ökningen i storleken av järn börjar störa tömningen av blåsan. Och allt eftersom det ligger mellan detta organ och urinröret. Prostata växer i storlek och pressar den snäva öppningen av den senare.

Symptom på sjukdomen

Huvud tecken på sjukdomstillstånd är följande:

 • ständig uppmaning att urinera
 • svag stråle urin;
 • urinretention vid början av urineringstiden;
 • smärta i könsorganen och njurarna
 • en imponerande del av urin utsöndras huvudsakligen på natten.

I kroppen av döda bin finns ett stort antal unika ämnen som har en fördelaktig effekt på hankroppen:

 • honung;
 • pollen av växter;
 • vax;
 • bietgift
 • kunglig gelé;
 • kitin, som är en del av en insekts kropp.

Behandling med en bi-ubåt av prostata adenom

Först måste du förstå vad en bi är. Trots de många gissningarna hos människor som inte har en aning om vad det är, är svaret enkelt nog - lösningen är en död bi.

I apiaryen är de hela året, och under säsongen dör de flesta utanför bikupan. Döda biinsekter transporteras bort från sina hem. Ett stort antal bee dodger fixas på våren.

Det är väldigt viktigt att skörda detta läkemedel för att bara välja färska råvaror, utan tecken på sönderdelning. Om under vintermånaden, tillsammans med soporna, rakades den ut ur nässelfeberna, sedan vid våren har de en exceptionellt ren scuff som uppfyller alla krav.

Beredningen av denna ingrediens för behandling av adenom är att den försiktigt siktas genom en kolv med en stor cell. Då måste råmaterialet torkas i en förvärmd ugn vid en temperatur av 45 ° C. En sådan bi, som sitter i speciella påsar i ett välventilerat rum, kan lagras under lång tid.

De användbara egenskaperna hos detta läkemedel finns i den aktiva substansen i submarus-kitin.

Chitin hjälper till att sänka koncentrationen av kolesterol i blodet, förhindrar utvecklingen av ateroskleros, rensar tarmarna, minskar absorptionen av giftiga ämnen och naturligtvis normaliserar prostatakörteln.

För närvarande finns det två kända sätt hur man kan applicera bivax i prostata adenom, som har positiv feedback från dem som upplevde dem. Detta är en alkoholisk infusion och en särskild vattenavkänning baserad på döda bin.

Det är självklart att föredra att använda den första medicinen, eftersom det på grund av alkoholbasen samverkar snabbare med tecken på sjukdomen, vilket eliminerar stark smärta och påverkar prostata positivt. Det bör noteras att bivax också används mot prostatacancer.

Det bör dock noteras att vissa patienter är strängt förbjudna att använda alkoholhaltiga läkemedel. I det här fallet måste du använda den andra metoden - vattenavkodning.

Medel baserad på döda bin

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Som tidigare nämnts används två effektiva metoder för att behandla prostataadenom hos bina:

 1. alkoholisk infusion. Förbereda det, bör du förbereda en medelstor glasbehållare i förväg. Det är önskvärt att det blir mörkt. I det måste du hälla ungefär åtta matskedar av nötkött från bina. Från ovan hälls den med fyrtio procent medicinsk alkohol. Den erhållna blandningen täckes med en stoppare, skakas och placeras på en sval plats i tjugo dagar. Efter att ha passerat detta tidsintervall måste läkemedlet filtreras och börja användas enligt anvisningarna;
 2. buljong till renat vatten. Beespine för prostata adenom bör hällas i en kastrull - nog kommer att vara ungefär en sked. Nästa i tanken bör hällas ungefär en halv liter kokande vatten och sätta den resulterande blandningen på en långsam eld. Koka buljongen i två timmar. Efter denna tid har löpt ut, ska produkten försiktigt filtreras och lämnas för att svalna.

Behandlingen av prostata adenom med bikubinen utförs enligt följande: Den erhållna infusionen på alkohol måste tas två gånger om dagen (en enstaka dos är ca fyrtio droppar, som bör lösas i vatten).

Men vad gäller avkoket måste det också konsumeras två gånger om dagen i en liknande dos samt infusion. Du kan ta den i ren form, eller lägga den till vatten eller te.

I båda behandlingsalternativen för adenom hos bina är behandlingstiden för återhämtning ungefär nittio dagar. Vid akuta tillstånd kan behandling med sub-morbiditet i prostata adenom upprepas, men efter en kort tidsperiod. Den största effekten i behandlingen kan uppnås genom att kombinera avkok och tinktur samt rektala suppositorier med propolis.

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom denna terapeutiska byggnadsställning är hundra procent naturlig, har den nästan inga förbud att använda.

Men trots detta bör det inte tas av personer som har sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, psykiska störningar, infektionssjukdomar, samt individuell intolerans av de viktigaste beståndsdelarna.

En annan användning av bee podromora för män med prostata adenom är förbjudet för personer som lider av leversjukdomar. Detta beror på det faktum att alla infusioner görs enbart på alkohol.

Med långvarigt intag av alla läkemedel baserade på bivax utvecklas följande biverkningar oftast:

 • ökning av kroppstemperatur till trettioåtta grader utan objektiva skäl;
 • ökning av blodtrycket till högsta möjliga nivåer (180/90);
 • ökad muskelton;
 • nervös excitabilitet;
 • sömnlöshet, sömnstörning;
 • rörelse av stenar i organen i excretionssystemet och gallblåsan;
 • hudutslag, dermatit.

Andra lösningar baserade på

Ta detta läkemedel bör vara en dessert sked tre gånger om dagen. Det är nödvändigt att förbereda en ny del varje dag.

Dessutom är ett stort antal recept för speciella salvor och kompressor baserade på denna användbara produkt känd.

Till exempel kan bivax med ett adenom i mängden av ett glas hällas i samma volym kokande vatten och insisterar i trettio minuter. Efter denna tid, när infusionen har svalnat, används den för att skapa komprimeringar.

Särskilt effektiv är salvan, för självberedning som det är nödvändigt att förbereda ungefär två matskedar pulverformig pulveriserad submodel. Han hällde ett glas kokande solrosolja och insisterade på en dag. Eftersom salvan har en vätskekonsistens, bör den gnidas in i de mest drabbade områdena.

Relaterade videoklipp

Som vi fick reda på, hittade scum av bi användning för män med prostata adenom. Och hur man förbereder en medicinsk tinktur från den, se i videon:

Behandling av adenom med bin under havet är effektiv på grund av det faktum att kroppens skyddande funktioner ökar, inflammation och outhärdlig smärta avlägsnas. När några av de folkmetoder som beskrivs i artikeln kombineras med motsvarande läkemedel, kan man bli av med denna sjukdom helt. Men om du bara använder infusioner och komprimerar utan traditionell medicin, kan du inte i framtiden undvika kirurgisk ingrepp.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Fördelar och nackdelar med behandling av prostataadenom med bietab: Matlagningsrecept och dosering

Ett adenom är en godartad proliferation av prostatavävnad. Denna sjukdom drabbar nästan 50% av äldre män runt om i världen.

Situationen är komplicerad av det faktum att varje år är kontingenten hos dem som lider av manlig sjukdom yngre.

Traditionell medicin behandlar adenom genom kirurgisk ingrepp. Och bland folkliga behandlingsmetoder står användningen av bee podmoras ensam.

Fördelar och nackdelar

Detta läkemedel har många fördelar, vilket gör att det kan användas för att upprätthålla människors hälsa:

 1. Bekämpa en virusinfektion i det drabbade området.
 2. Spasmolytisk behandling.
 3. Förstärkning av immunitet, kroppens skyddande funktioner.
 4. Bli av med smärta när du urinerar.
 5. Avlägsnande av giftiga ämnen från kroppen.
 6. Ökat blodflöde till vävnaderna.

Läkemedlet är bra eftersom det har praktiskt taget inga kontraindikationer. Produkten kan emellertid orsaka att en individ är intolerant mot kroppen. För att förstå kroppens reaktion på denna folkmedicin, nog att mala på armbågens böja och stå i fem minuter. Om huden inte lämnar rodnad, kan du använda detta ämne utan rädsla.

Och även om symptomen och hur man känner igen prostata adenom, ta reda på i artikeln.

Behandling av prostata adenom med biet underlag

Tal i det här fallet handlar om de döda bina. Som du vet, varar en insekts liv inte längre än en månad. Sommarskopa samlas vanligtvis före gryning direkt från landningsplanen och vinter respektive från botten av bikupan. Den senare är lämplig uteslutande för extern användning. Sommar används för inomhusbruk.

Detta läkemedel har uttalade antiinflammatoriska egenskaper. Vid tillverkning av läkemedel används torrkroppsämnen som inte förstörs av mögel och inte uppvisar tecken på sönderdelning.

ingredienser:

 1. Sammansättningen av denna lösning är heparin. Det kan förhindra trombos, normalisera blodtrycket, hjälper till att behandla åderbråck, lindrar svullnad, strider mot mastit och fungerar som profylaktisk mot hjärtattacker. Dessutom har heparin en positiv effekt på kroppens kardiovaskulära system och är nödvändig för sjukdomar i hjärnans kärl.
 2. Bigift, som huvudkomponent i bietförgift, kan tåla inflammation i nervsystemet. Han lindrar reumatiska smärtor, ledvärk och skär ner alla smärtssyndrom.
 3. kitosan är ett regenereringsmedel. Det hjälper till med sår och brännskador, inflammation i de yttre och inre organen, har en hemostatisk egenskap och läker huden.
 4. melanin främjar avlägsnandet av tungmetaller, det är nödvändigt för patienter med lupus erythematosus och har en särskild känslighet av huden mot solens strålar.
 5. Fettförbränningen och tillväxten av muskelmassa bidrar till peptider. De accelererar metaboliska processer i kroppen och stärker immuniteten.
 6. Sammansättningen av bivax inkluderar också vitaminer, enzymer, mineraler och hormonlika ämnen.

Behandling av adenom i prostata med en bi-soppa bör startas vid de första tecknen på dess närvaro. Bee-produkter minskar risken för tumöröverföring till dess maligna stadium.

Kontra

Beespine är kontraindicerat i följande fall:

 1. Med ökad kroppstemperatur (mer än 38 grader).
 2. När du använder en pacemaker.
 3. Med hjärtsvikt.
 4. Med andningsfel.
 5. Med aktiv tuberkulos.
 6. Med ökad känslighet av kroppen till honung och andra biodlingsprodukter.

beredning

Beespine för prostata adenom används som avkok eller alkoholtinktur. Du kan köpa den på apoteket, men det är bäst att laga det själv. Samla produkten bättre under våren, början av mars. Sedan på botten av napparna hittar du färskt och rent råmaterial, varifrån alla typer av medicinska preparat tillverkas

Alkoholtinktur

 1. Ta en flaska mörkt glas och sätt i det 2 matskedar. av undergravningen.
 2. Fyll produkten med en flaska vodka, sätt i flaskan i ett tätt tyg och sätt det varmt på plats i 20 dagar.
 3. Skaka blandningen varje dag. Efter 20 dagar, tänk på tinkturen och häll den tillbaka. Håll flaskan på ett mörkt ställe.

Vattenbuljong

 1. Ta 0,5 liter kallt vatten och tillsätt 1 matsked. biprodukt.
 2. Koka upp och lämna över låg värme i 2 timmar.
 3. Kyl buljongen och spänn den i en mörk behållare.
 4. Du kan lagra vätska i kylskåpet, men inte mer än tre dagar.

Mottagning av drogen

 1. Det är bättre att börja använda alkoholisk tinktur med dagliga 2-3 droppar. Om allergiska reaktioner inte syns kan du gå till 15-20. Det är ungefär hälften av 1 tesked. Inträdet genomförs två gånger om dagen efter måltiden. Den rekommenderade kursen är 2 månader och inte mer än en gång om året.
 2. Buljongen tas två gånger om dagen för 1 msk. en gång var sjätte månad före måltiderna.
 3. Avkok med tillsats av honung och propolis rekommenderas att börja ta en tom mage på en tom mage två gånger om dagen för 1 msk. Inträdesförloppet varar 3 veckor och sex månader senare kan du upprepa det.

Med vilka medel kan du kombinera?

Som redan nämnts ovan är behandlingen av prostataadenom med hjälp av bin perfekt kombinerad med andra biodlingsprodukter: honung och propolis. En ännu större effekt erhålls om rektalt använder stiftpiller samtidigt med propolis. Du kan dricka det separat, men du kan blanda det med te eller vatten.

Förebyggande av sjukdom

Denna åtgärd kan vidtas för förebyggande ändamål. Förebyggande kurs bedrivs bäst två gånger om året, vilket minskar risken för att utveckla adenom och stärker immuniteten signifikant.

I det här fallet talar vi bara om tillägget till den huvudsakliga behandlingen, men inte om dess alternativ.

Därför bör den traditionella medicinen användas tillsammans med läkemedel.

Förväntade förbättringar kan förväntas efter den första kursen av produktacceptans.

Självmedicinera inte! Detta kan leda till sorgliga konsekvenser. Innan behandlingen med prostataadenom börjar, måste bier samråda med en specialist. Detta kommer att undvika oönskade biverkningar.

Och också mer här om effektiv behandling av prostataadenom med örter och växtbaserade läkemedel.

slutsats

Användningen av biprodukter i behandlingen av prostataadenom är fortfarande relevant för denna dag. Detta är en aktiv och framgångsrik behandlingsmetod som, förutom att bli av med manlig sjukdom, bidrar till ökad immunitet, förbättrar hjärtets funktion och ökar effektiviteten.

Användningen av bee podmora med prostatit för män

Podmore bi har en massa användbara egenskaper: dess användning för män med prostatit hjälper till att lindra obehagliga symtom på sjukdomen. Bin kallade kropparna av döda bin. Biodlingsprodukten normaliserar urinering, förbättrar immunitet, återställer glädje och glädje åt mannen. Insektens kroppar innehåller chitosan.

Detta ämne har uttalat sårläkning egenskaper, det lindrar smärta. Melanin är närvarande i resterna av avlidna bin. Det är en stark antioxidant. Podmore hjälper perfekt med prostatit: det minskar storleken på inflammerad prostata, rengör blodet av toxiner och andra skadliga ämnen.

Vem har rätt att välja en bi?

Experter rekommenderar inte användning av medicinska tinkturer och avkok för resterna av insekter som dog under vintermånaderna. I denna produkt innehåller biodling mycket avföring, så det har en obehaglig lukt.

Ett test för en eventuell allergisk reaktion

Innan början av mottagningstiden av medel från en diskbänk rekommenderas det att passera det ursprungliga provet: det är nödvändigt att slipa en torkad kropp av en bi. Det resulterande pulvret appliceras på handleden. Om det inte finns någon irritation på kroppen, så är det möjligt att använda biolja för behandling av prostatit med ett lugnt hjärta.

Recept för att göra användbara tinkturer

Om en man bestämde sig för att behandla prostatit med bi-soppa, borde han läsa recepten som presenterades på World Wide Web. Tinktur från biodlingsprodukten framställs enligt följande schema:

 • 20 gram förstöring slipas i en kaffekvarn;
 • Det erhållna pulvret hälls i 0,4 liter högkvalitativ vodka;
 • Blandningen hålls på en torr plats, skyddad mot solljus, i minst 14 dagar. Det rekommenderas att produkten skakas varannan dag. Blandningen måste insisteras i en behållare av mörkt glas;
 • Efter två veckor dränerar du tinkturen genom gasväv, som är insvept i tre lager.

Den resulterande drycken lagras i ett kallt rum. Hållbarheten för bivaxens tinktur från prostatit är ungefär 3 månader. Läkemedlet ska tas två gånger om dagen efter att ha ätit. Det är nödvändigt att strikt följa dosen: antalet droppar är lika med patientens ålder. Tinkturen kan spädas ut med vatten. Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingskursen är 2 månader.

Oljedinkturen baserad på bee dodger framställs på detta sätt:

 1. 20 gram förstöring slipas i en kaffekvarn;
 2. Det erhållna pulvret kombineras med 200 ml vegetabilisk olja;
 3. Läkemedlet bör insisteras i 25 minuter.

Helande buljong med honung och propolis

Avkok av bivax från prostatit bereds på följande sätt:

 • 10 gram råmaterial hälles i 400 ml vatten;
 • Blandningen måste koka, varefter den ska kokas på låg värme i 15 minuter;
 • Produkten kyles och filtreras genom en sikt med små hål;
 • I drycken tillsätt 10 gram honung och 10 gram propolis.

Du måste ta 10 ml medicinsk buljong tre gånger om dagen. Han är full innan han äter. Varaktigheten av behandlingen av prostatit med bietoppa i detta fall är minst två veckor.

Buljong från resterna av insekter har en positiv effekt på människornas hälsa. Den innehåller ett stort antal naturliga mikroelement. Läkemedlet förbättrar hjärt-kärlsystemet, ökar sexuell lust, minskar smärta vid urinering.

Naturlig botemedel baserad på

Beespine är en del av grädden "Healthy", som ofta används för prostatit. Läkemedlet är helt säkert för hälsan: den individuella intoleransen hos dess komponenter är ganska sällsynt. Cream "Healthy" har en antibakteriell och antiinflammatorisk effekt på en mans kropp. Det ökar styrkan i blodkärlen, förbättrar regenerering av inflammerade prostata vävnader. Läkemedlet kan användas både i akuta och kroniska former av prostatit.

Receptet för att laga hemlagad salva och en spray

Bivax fann bred applikation i prostatit. Av kropparna av döda insekter görs en terapeutisk salva. Som bas för preparatet använd vaselin eller smör. Salva ska förvaras på en sval plats.

Videoen beskriver i detalj hur man förbereder ett botemedel på grund av förstörelse:

Du kan använda ett annat recept för beredning av salvor:

 1. Först måste du värma 1000 ml magert olja;
 2. Därefter tillsätts 0,1 kg bivax till det;
 3. När vaxet har smält, kyles den resulterande lösningen;
 4. Sedan i lösningen tillsätt 30 gram propolis och 30 gram podmor.

Salva bör appliceras på prostatakörteln en gång om dagen. Kursens behandlingstid är minst två månader.

Schemat för att förbereda en avdunstning från en segel visas tydligt på den här videon:

Läkemedlet kan beredas enligt detta recept:

 • 100 gram sköljning häll 200 ml varmt vatten;
 • Blandningen måste insisteras i 15 minuter;
 • Den resulterande massan rekommenderas att klämma genom gasväv, som är förförpackad i tre lager.

Hur man äter stekt eller torkat bete?

Behandling av prostatit under bina utövas i stor utsträckning av män: receptet för beredning av ett användbart botemedel på vegetabilisk olja är ganska enkelt:

 • 5 gram bisaltning blandas med 50 ml mager oraffinerad olja;
 • Blandningen ska stekas i en stekpanna i fem minuter;
 • Kyl sedan produkten.

Ta 5 ml rostad podmorah tre gånger om dagen. Det är tillåtet att dricka det med mjölk. Den stekade biodlingsprodukten tas 20 minuter före måltiden. Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingskursen är en månad.

Du kan helt enkelt torka insektsens kroppar i ugnen till ett sprödt tillstånd. Torrskum ska tas två gånger om dagen. Produkten tvättas med tillräcklig mängd vätska. Dosen av läkemedlet bör gradvis ökas. I de tidiga dagarna borde du äta 2,5 gram torrbis soppa. Därefter ökas dosen till 5 gram.

Kontraindikationer för användningen av produkten

Behandling av prostatit med biisoppa är ganska effektiv: många recensioner av män bekräftar detta. Men om du är känslig för drogerna, måste du sluta använda den.

Kroppen av döda insekter bör användas med försiktighet i närvaro av följande patologier:

 1. Hjärtsvikt;
 2. Allvarliga sjukdomar i nervsystemet
 3. Förekomsten av maligna tumörer i kroppen;
 4. Akut sjukdom i hjärncirkulationen;
 5. Tuberkulos.

recensioner

Jag fick diagnosen kronisk prostatit för två år sedan. Jag går regelbundet till fysioterapi och massage sessioner. Nyligen läste jag om de fördelaktiga egenskaperna hos oljatinktur baserat på biet soppa. På kompisens eget apiary. Han lånade mig lite färsk bivax. Jag tar en oljedinktur bara en vecka, men jag märkte positiva förändringar. Smärta minskade med urinering, sexuell attraktion ökade.

Jag betraktade mig alltid som en frisk person, även en banalköld undvikde mig. Men nyligen hade jag skarpa smärtor i prostataområdet. Läkaren upptäckte en bakteriell prostatit, föreskrev en behandlingskurs med läkemedel. Parallellt komprimerade jag på grundval av podmor. Som ett resultat har min hälsa förbättrats märkbart! Jag tror att beespinen verkligen fungerar!

Åtgärd för prostatit från biet

Behandla prostatit och adenom behöver olika. I varje fall inflaterar prostatakörteln, men orsakerna till inflammation är olika. När det gäller prostatit är det nödvändigt att bestämma sjukdomspatogenerna. Med adenom är det, som det är känt, inga patogener. Och behandlingen av prostata adenom med bi-ubåt är en metod som hjälper till att bli av med tumören med 100%. Med prostatit krävs en uppsättning åtgärder, men tinktur av bivax hjälper till att lindra inflammation, om än tillfälligt.

Skillnader mellan två olika sjukdomar

Två faktorer som orsakar prostatit är en infektion eller stagnation av blod. Med infektionssjukdomar kan patogener vara virus, bakterier, liksom mykoplasma, klamydia och svamp.

Det är nödvändigt att bestämma vad som var orsakssambandet. Då måste vi bekämpa orsaken till sjukdomen. Omedelbart behandlas inflammation meningslöst.

I det inledande skedet tas skrot med prostatit för att lindra symtomen.

Orsakerna till utseendet på ett adenom med en infektion är inte relaterade. Liksom, tumören uppträder vid förändring av en hormonell bakgrund. Men för att få denna bakgrund i ordning, och också att bota tumören hjälper produkter från bikupan. Därför visas behandling med bietabsorberande bara vid adenom.

Alla recept som behandlas i texten är lämpliga för behandling och för profylax.

Tre olika recept

Alkohol extrakt kommer att vara den mest prisvärda och inte den mest effektiva. Två gånger om dagen efter att ha ätit, tas extraktet i mängden 15-20 droppar, späds ut med vatten eller tvättas. Kursens varaktighet är 1-2 månader med en paus i 2 veckor.

Det färdiga extraktet av podmora kan ha en annan styrka: 70% eller 40%, som vodka. Men i varje fall kommer ansökan att vara densamma. Förresten kommer beredningen av alkohol extrakt att ta minst 15 dagar. Rita en slutsats.

Tinkturer och buljonger

För att förbättra effekten tillsätts ett extrakt av propolis till alkoholextraktet. Förhållandet är "10 till 1". Men det blir mer nytta om du förbereder ett avkok. För det första torkas skummen i ugnen, males och tvättas.

Torkningstemperaturen är 45 C och varaktigheten är vald enligt följande: Om råmaterialet lätt smuler, minskar tiden med 10%.

Här är två olika recept:

 1. Två matskedar av det krossade råmaterialet hälls med kallt kokt vatten i en mängd av 0,5 liter;
 2. Blandningen kokas och kokas i 2 timmar;
 3. Den färdiga produkten kan kylas och filtreras, och du kan insistera det i 2 timmar att spänna och tillsätt två matskedar honung och samma 10% extrakt av propolis;
 4. Förvara buljongen i kylskåpet, men inte mer än 3 dagar!

Ta medicinen med honung på en tom mage på en matsked.

För avkoket som är beredat utan honung kommer mottagningsplanen att vara annorlunda: två gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna, och också en matsked. Drick medicinen med en "talker": Ta en tesked honung för 50 ml varmt vatten.

Innan du tar medicinen för mat, måste den värmas upp.

Observera att fördelen i båda fallen kommer att vara densamma. Kursens varaktighet skiljer sig inte heller - det är lika med en månad. Sedan tar de paus i 2 veckor - adenomen passerar efter två eller tre kurser. Behandling av prostatit med biisoppa kommer också att vara effektiv, men försök först att identifiera orsaken: Självtillverkad chlamydia eller mykoplasma kommer inte att döda.

Kontra

Om du är allergisk mot alkohol, kan du inte använda alkohol extrakt. Du kan använda något avkok, även om det kommer att bli med tillsats av honung.

Allergi mot pollen är en kontraindikation för dem som förbereder medicinerna själva. I alkohol och med långvarig matlagning förstörs pollen.

Förresten, behandling av prostatit med hjälp av bin betraktas som en mycket extrem metod. Faktum är att hemlagade läkemedel och extrakt kommer att minska blodkoagulabiliteten. Om det finns misstanke om förekomst av trombi, måste du använda andra behandlingsmetoder. Stängning av blodproppen kan leda till täppning av kärlet.

Armor piercing men farliga betyder

Vid akut inflammation i prostatakörteln används den mest extrema metoden. Denna metod eliminerar inte orsakerna, men det hjälper till att hantera symtomen. Det bör inte finnas några allergier mot pollen, och råmaterial måste uppfylla höga krav. Bivax från prostatit bör tas i sin rena form.

Var inte rädd omedelbart. Vi kommer att överväga hur man utför bearbetningen.

Det skulle vara bättre om biorna dog av hunger. Tarmarna och goiterna är då tomma, och enkla recept kan användas:

 1. En tesked färsk rå är stekt i solrosolja. Varaktighet - 5-6 minuter.
 2. Blandningen kyles och males. Del är indelad i två delar. Schema för användning: 2 gånger om dagen i 30 minuter före måltider. Ta medicinen med mjölk eller te!

Om individerna var "svullna", är zobik inte tom.

Det händer vid dödsfall från törst, såväl som förgiftning av pollen. Vi betraktar inte alternativ med dödsfall från sjukdomar.

För att befria bina av avföring måste de krossas och sköljas. Men dessa åtgärder utförs efter torkning i ugnen! Den strimlade förberedelsen tas på samma schema - två gånger om dagen före måltiden. Volymen är lika med en tesked, och "medicinen" ska tvättas med vatten.

Här betraktades det hur man behandlar en råbi, men för män är den användbar i någon form. För att öka styrkan rekommenderas att man lägger till ett rött rottextrakt - använd avkokets recept från kapitel "2".

Vanliga frågor

Det receptbelagda receptet ser extremt ut, så du måste vara försiktig med valet av råmaterial. Om det är en lukt av mögel, är produkten inte lämplig även för avkokning. De pratar om fördelarna med biodiesel för män, och för motsatt kön ser det nästan samma ut: läkemedlet reglerar hormonbalansen. Det är sant att den största fördelen kan erhållas från det första receptet och det minsta - från de två sista.

Manlig organism är redo för alla extrema metoder. Tja, i motsatt fall är dessa metoder meningslösa att tillämpa.

Återigen kommer jag att upprepa vad användningen av olika droger ser ut.