Huvud
Skäl

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter: hur man behandlar ordentligt och vilka produkter som ska användas

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter är ett populärt sätt att påverka det patologiska fokuset på bioaktiva ämnen i växt och djur. Den terapeutiska effekten efter användning av biodlingsprodukter utvecklas långsamt, hela behandlingen är nödvändig för att uppnå terapeutiska resultat.

Användningen av biprodukter i medicin används för akut eller kronisk inflammation, prostata adenom, neurogena sjukdomar eller reproduktionsstörningar. En särskild förmåga hos biprodukter är obstruktionen av malign degenerering av hyperplastisk prostatavävnad.

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter möjliggör ett integrerat tillvägagångssätt parallellt med den grundläggande specifika terapin av läkemedel. Denna metod är utmärkt efter små kirurgiska ingrepp under återhämtning eller efter operation. Vid reproduktionsstörningar är läkemedel förskrivna under lång tid, har en allmän effekt på hela kroppen hos en man.

Effekten på prostatit beror främst på den kraftiga antiinflammatoriska effekten av bioaktiv substans, vilket påverkar minskningen av intracellulärt ödem. Återställande av blodflödet beror på en snabb nedgång i svullnaden av den omgivande vävnaden, öppningen av kapillärbädden.

Fartygens passage säkerställer upprätthållandet av normal blodcirkulation i prostatakörteln, vilket leder till:

 • gradvis resorption av det patologiska fokuset på inflammation;
 • normalisering av trycket på omgivande vävnader (urinblåsan, urinrör), glandulär kapsel;
 • minskning i prostata storlek;
 • förbättring av fluidutflödet;
 • restaurering av syntesen av hormoner, lokala försvarsfaktorer och enzymer.

Hur man korrekt administrerar prostatitprodukter från biodling kan rådgöra med din läkare, hitta rekommendationer på Internet eller titta på en video om detta ämne.

Läkemedel släpps ut på apotek utan receptbelagda läkemedel i form av:

 • suppositorier (rektala suppositorier);
 • extrahera;
 • buljong.

Varaktigheten av behandlingen bestäms individuellt efter leverans av laboratorietester, övergången av instrumentella undersökningsmetoder för att bestämma scenen, svårighetsgraden av sjukdomen. Som regel för behandling av prostatit förskrivs biodlingsprodukter som en hel kurs parallellt med specifik terapi, ibland förlänger läkare behandlingen i en eller två veckor efter avslutad medicinering.

Vilken typ av biprodukter används för behandling av prostatit är upprättad av medicinska rekommendationer, med hänsyn tagen till toleransen för den bioaktiva aktiva ingrediensen och säkerheten vid användning.

Avskilja följande biodlingsprodukter:

Produkten, som erhålles vid varje steg, genomgår särskild behandling, rening från föroreningar. Förberedelser utnämns strikt efter samråd med den behandlande läkaren, val av doseringsform för bättre assimilering av den aktiva substansen.

Indikationer för användning vid behandling av biprodukter från det manliga reproduktionssystemet:

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit;
 • granulomatös prostatit;
 • adenom i prostata I eller II stadium
 • erektil dysfunktion
 • infertilitet (primär, sekundär);
 • venös trängsel i det lilla bäckenet;
 • kränkande av urinering
 • cystit.

Kontraindikationer för behandling av prostatit med biodlingsprodukter inkluderar endast individuell allergisk intolerans mot honung, vilket bekräftar god tolerans för sådan behandling. Hög allergogenicitet av honung och dess produkter beror på animaliskt ursprung, förekomsten av allergiska sjukdomar bland befolkningen.

Biodlingsprodukter för behandling av prostatit

Behandling av prostatit med bin - hur det fungerar, sättet att applicera och systemet med punktpåverkan

Behandling av prostatit med bietrådar är en specifik metod för alternativ exponering för inflammationsfokus, vilket eliminerar obehagliga symtom på sjukdomen. Behandling av prostatit med bin användes på grund av den höga koncentrationen av biologiskt aktiva substanser och de mineraler som är nödvändiga för människor som ingår i bietgift.

Innan du börjar apitherapy, bör du konsultera en läkare, bekanta dig med kompositionen och verkningsmekanismen för bieträk.

Sammansättningen av bihäxa innefattar:

 • sura baser (fosforsyra, myrsyra, magnesium, saltsyra);
 • mineraler (kalium, magnesium, fosfor, fluor, koppar, kalcium);
 • fetter (fosfolipider);
 • proteiner (fosfatas, hyaluronidas, fosfolipas);
 • kolhydrater (sackaros, glukos);
 • biogena aminer (serotonin, histamin, dopamin);
 • peptider (adolapin, apamin, kardiopeptid, melittin).

Till en metod för behandling av en prostatit av bin männen, som länge lider av smärtsamma symtom med stark frustration av en utkikning utmanar oftare. Apitherapy kan emellertid användas inte bara som en behandling, utan också som en förebyggande metod.

Förberedelseperioden omfattar samråd med läkare-apitherapist, som bestämmer varaktighet av kursen och antalet bitar i en session. Läkaren väljer bin från bikupan, om nödvändigt använder en speciell tinktur för att öka effekten av proceduren. Också allergiska tester måste utföras för att undvika obehagliga konsekvenser, såsom anafylaktisk chock eller Quinckes ödem.

Apitherapy kan snabbt ta bort inflammation, svullnad i prostatakörteln. Förhindrar bildandet av banor och förträngningar av parenchymen på grund av att stoppa tillväxten i bindväv. Insektbett stimulerar immunitet, ökar kroppens övergripande stabilitet och har en reflexverkan på nervsystemet.

Ansökan utförs endast under övervakning av en apitherapist som tvingar biets kropp på den speciella punkten 15-20 minuter. Under denna period går allt gift från biodens kropp in i en mans kropp, varefter den döda bögen bortskaffas. Ibland pumpas de döda kropparna av rester av biologiskt aktiva substanser för olika infusioner.

Schema för bett och slagpunkter bestäms individuellt beroende på svårighetsgraden och arten av sjukdomen. Om förfarandet tolereras väl kan upp till 30 bier användas per session.

Prostatabehandling av biprodukter: användning av olika typer av produkter och återkoppling av användningen av dem

Behandling av prostatit med honung börjar med ett muntligt intag av en sked per dag med en obegränsad längd på kursen. Användbara egenskaper av honung påverkar inte bara prostata, utan hela kroppen. Vanligtvis används honung för lokala kompressor applicerade på området hos det urogenitala membranet mellan penis och pungen.

Två teskedar honung blandat med 1/2 vatten, tillsätt 5 ml alkohol eller vodka. Blandningen appliceras på ett bandage vikt tre gånger och appliceras på grenområdet i 10 till 15 minuter. En stark uppvärmningseffekt har en snabb effekt på symptomen, underlättar urinering, eliminerar smärta och obehag.

Propolis från prostatit används i form av rektala suppositorier eller tinkturer, som kan förberedas hemma. Antibakteriell effekt förhindrar reproduktion av mikrober i inflammationsfokuset, till skillnad från antibiotika utvecklas inte beroende.

Den venösa trängseln i det lilla bäckenet tas bort, blodets fyllning av organen förbättras. Ökar styrkan, libido, på grund av milda effekter på mänens hormonella bakgrund. Ljus administreras två gånger om dagen på morgonen och på kvällen med en kurs på upp till 4 veckor.

Behandling av prostatitpergue För att förhindra inflammation i prostatakörteln föreskrivs i urologisk praxis för män med stillasittande livsstil, vars arbete är förknippat med långvarigt sittande. Du kan göra tinkturen själv från 5 ml Perga för ett glas kokt vatten, insistera i en timme, ta två gånger om dagen.

Denna behandlingsmetod tolereras väl av den manliga kroppen, på grund av den mjuka ackumulativa effekten ges en långsiktig terapeutisk effekt. I regel är prognosen efter komplex behandling mer fördelaktig jämfört med monoterapi. Symptom på sjukdomen, som smärta i bäckenet, smärta vid urinering och allmän förgiftning, försvinner mycket snabbare efter behandling av prostatit med biodlingsprodukter.

Pollen med prostatit köps på apotek eller i apiary, appliceras enligt följande - 2 tsk. pollen placeras i munnen tills den absorberas helt två eller tre gånger om dagen med en lång kurs.

Behandling av prostatit under solen är en utmärkt antiinflammatorisk behandling, kan rakning ske på apotek. Tinkturen framställs enligt följande: 20 g ubåt blandas med en liter vatten, 1 tsk. honung, 60 g alkohol. Konsumeras av 1 matsked. per dag i 1-3 månader.

Mäns kommentarer till hur de behandlade prostata med biodlingsprodukter är mest positiva, det finns en långsiktig terapeutisk effekt, en stabil remission. I vissa fall finns det ett stopp i adenomtillväxten, en minskning av prostata i storlek, återställandet av sexuell funktion hos män.

Bitesbyar mot prostatit, eller apitherapy: behandlingsregimer, stingpunkter och kontraindikationer

Ett av alternativen till traditionell medicin är apitherapy. Den terapeutiska effekten beror på verkan av apitoxinbi-gift.

För småfåglar och djur kan en bit vara dödlig, men för en person, en dödlig dos - över 250 bitar i taget.

I en begränsad mängd gift har en kraftfull helande och föryngrande effekt. Bland andra alternativ är det möjligt att behandla prostatit med bin.

Vad är den terapeutiska effekten av apitherapy baserat på?

Den terapeutiska effekten har två komponenter - biologisk och reflex. Deras ömsesidiga påverkan gör apitherapy effektiv i prostatit. Reflexkomponenten i åtgärden liknar akupunktur och akupunktur: Stagbenet på en bikastik påverkar en viss punkt i kroppen.

Normal och inflammerad prostata

För att göra detta bör biten exakt falla i kroppens aktiva punkter, där nervreceptorerna och mastcellerna är koncentrerade. Dessa är immunceller som deltar i adaptiv immunitet. När biet sträcker sig nervreceptorerna aktiveras. Eftersom akupunkturpunkter är förknippade med interna organ - en kraftfull irritation från stinging riktas till dem.

Mastceller förstörs, frisätter serotonin, histamin, heparin, vilket leder till motsvarande fysiologiska effekter. Biologisk komponent beror på biologiskt aktiva substanser, vilket apitoxin innehåller mer än 200.

Läkemedel av apitoxin representeras av grupper:

 • syror (myrsyra, saltsyra, fosfor, etc.);
 • aminosyror och proteiner, fetter, kolhydrater (glukos och fruktos);
 • mikroelement (koppar, fosfor, magnesium, kalcium, etc.);
 • histamin, acetylkolin och liknande;
 • peptider (apamin, adolapin, kardiopeptid, melittin).

Peptider är en viktig komponent för den terapeutiska effekten. Oorganiska syror och histamin normaliserar blodkärlens tillstånd och aktivitet, kolesterolhalten, sänker blodtrycket.

Apitherapipatienter med prostatit noterade en minskning av sjukdoms manifestationer efter den första biten. Smärta minskade. Efter att ha fullbordat sjukdomsförloppet, om inte helt borta, gick det till scenen för remission.

Läkande egenskaper hos apitoxin

Apitoxin produceras av körtlarna av arbetarkoblarna. Det är en tjock, bitter vätska med en skarp lukt. Har en stark analgetisk effekt (upp till 50 gånger starkare än narkotiska analgetika).

Det påverkar främst kardiovaskulära, nervösa, immun och endokrina system.

Innehållet av aktiva komponenter i bietförgift beror på biodens ålder, kvaliteten på matningsmediet och mättnadsgraden. Bierarbetarna är de som kan sticka, toppen av förmågan uppträder den 16: e-18: e dagen av livet.

Sting insekter kan bara efter att ha ätit pollen. Om det jämförs med ormförgiftning är biet mjukare och mer aktivt i sin effekt. Dess enzymaktivitet är 25-30 gånger högre.

Funktioner av bietgift:

 • antiseptisk, antibakteriell verkan (den starkaste antiseptiska - även i 50-faldig spädning bevarar sterilitet);
 • analgetisk, antikonvulsiv effekt;
 • decongestant, vasodilaterande verkan;
 • nootropisk verkan;
 • små doser tonify kroppen, stor - bidra till avkoppling;
 • kardiostimulerande, antiarytmisk effekt;
 • antihypertensiv effekt
 • förbättring av ryggmärgen
 • utspädning av blod, ökning av hemoglobinkoncentration, antitrombotisk effekt;
 • aktivering av motorisk aktivitet
 • stimulering av bronkopulmonärt system, expektorant effekt
 • anti-erosiv effekt
 • hepatoprotektiv effekt;
 • aktivering av binjur och hypofysen, ökad metabolism;
 • hypoglykemisk verkan.

I människokroppen orsakar apitoxin fysiologisk stress, förändrar funktionen hos endokrina körtlar. Kroppens vitala funktioner aktiveras, vilket gör den starkare och starkare.

Förberedelse för behandling

Läkarmottagaren, istället för biodlaren, bedriver en kurs, i motsats till det utbredda felet. För behandling behövs honungsbina under säsongen av aktiv honungsuppsamling.

Genom korrekt behandling fortsätter de efter ett test för en allergisk reaktion - en bit i nedre delen av ryggen, varefter stingerna lämnas i några sekunder.

Väntar på att en organism ska reagera är minst en timme. Terapi utförs med normal tolerans av giftet. Förutom allergitestet krävs laboratorieundersökningar av urin och blod. Efter det att resultaten erhölls, upprepas testet.

behandling

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Behandlingssessionen består i att applicera biet till biten till en förutbestämd punkt på kroppen.

Stinget lämnas i 10-15 minuter för fullständig pumpning av giftet i patientens kropp. Sessionerna börjar med 1-2 bin i taget och kan nå upp till 35-40 bin. Mängden beror på det individuella svaret på apitoxin.

Det finns två behandlingsregimer. Valet av ett specifikt förblir för läkare-apitherapist och beror på egenskaperna hos patientens hälsa. Det första alternativet är att bita i förhudet (inte i huvudet!). Man tror att detta är det kortaste sättet att få bieträken i prostata. Sting en bi i 10-15 minuter, då biten ställs med alkohol.

Terapin börjar med 3-5 bier och når gradvis 35-40. Apitoxinet kommer in i prostata och passerar genom de cavernösa kropparna. Samtidigt förbättras blodtillförseln och blodflödet, stagnerande fenomen och puffiness löser, smittas förstörs. Detta system kräver försiktighet i försummade fall som kräver operation.

Det andra alternativet är akupunktur. Bier i detta fall läggs på olika punkter. Ordningen är uppdelad i dagar:

 • 1 st - 1 bit, mellan tummen och pekfingret på höger sida;
 • 2: a - 2 biter, mellan tummen och pekfingret på vänster sida;
 • 3 - 3 bitar i höger armbåge;
 • 4 - 4 biter i vänster armbåge;
 • 5: e - 5 biter i solar plexus;
 • 6 - 6 biter i ljummen;
 • 7 - 7 biter i coccyxen;
 • 8: e-8 biter i vänster gastrocnemius-muskeln från insidan;
 • 9 - 9 biter i rätt gastrocnemius muskeln från insidan;
 • 10 - 10 biter i Achilles senan i vänstra benet;
 • 11: e till 11 biter i hönsbenets achillessenen.

Sedan upprepas sekvensen i fallande ordning, så att varje punkt får ett annat antal bitar. Under en säsong med honungsuppsamling rekommenderas inte mindre än tre upprepningar av en sådan kurs.

Under behandlingsperioden rekommenderas att avstå från: bastur och bad, allergiframkallande produkter, alkohol. Detta kommer att förhindra kroppens otillräckliga respons till apitoxin. Apitherapy ger en kumulativ effekt som varar upp till sex månader efter att ha passerat hela kursen. Efter denna period är det önskvärt att upprepa behandlingen.

Behandlingskurser är långa och korta:

 • kort kycklingmed - 6-10 sessioner på 5-10 satser i taget, varaktighet - 2-3 veckor; Används för äldre och försvaga personer;
 • lång kurs - 15-20 sessioner, 12-20 slingor i taget, varaktighet - 1-1,5 månader; krävs vid kroniska sjukdomar.

Patienter noterar att smärtsamma känslor av bett går bort efter de första procedurerna.

Kontra

Apitoxin är en potent substans. Det finns ett antal tillstånd och sjukdomar där dess användning är kontraindicerad:

 • allergi, inklusive - diagnostiserad intolerans mot biprodukter, allvarlig tolerans för bietrådar;
 • diabetes mellitus (insulinberoende form);
 • astma;
 • onkoprotsessa;
 • tuberkulos;
 • hepatit;
 • systemiska blodsjukdomar;
 • kardiovaskulära sjukdomar;
 • kardiopati - angina pectoris, aorta aneurysm, perikardit, myokarddystrofi;
 • kroniska och akuta former av sjukdomar i matsmältningssystemet, lever, njurar;
 • sjukdomar som åtföljs av dekompensering av inre organ
 • perioder av exacerbation av någon sjukdom
 • suppurativa och inflammatoriska processer;
 • hud och venerala sjukdomar;
 • ett antal psykiska sjukdomar.

Trots det faktum att apitherapy var känt och för 5000 år sedan, betraktas det nu som en exotisk behandlingsmetod. Traditionell medicin ger inte en tydlig bedömning av metoden, även om läkare erkänner att efter att ha passerat en sådan kurs är förbättringar märkbara, och sådana fall är fasta.

Eventuella komplikationer

Vid behandling kan visas: fall av BP, klåda och ödem i en kropp, ett ödem i ansiktet. Om detta händer behöver du en paus 3-4 dagar.

I framtiden är tiden för att hitta biet på biten sänkt, och apitoxins ankomst kombineras med intag av antihistaminer.

Liten lokal svullnad och rodnad vid bettplatsen - normal hudreaktion, komplikationer beaktas inte.

Relaterade videoklipp

Behandlingen av de flesta typer av prostatit hos bin:

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Behandling av prostatit med bin

Prostatit hittills är ett ganska vanligt problem bland män. Det finns många droger och folkmetoder för att bekämpa denna sjukdom. En av de bästa är apitherapy. Behandling av prostatit hos bin kan inte jämföras med någon annan metod, eftersom effekten är helt enkelt fantastisk.

Förutom bierna själva används de produkter som de skapar för behandling av denna sjukdom - honung, bipågift, propolis, pergus, pollen och podmore. Men viktigast av allt är dessa komponenter helt säkra, och till och med vice versa - de är användbara. Och detta i vår tid är viktigt, för överallt finns det en kemi som påverkar hälsan och minskar livslängden.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Behandling av prostatit med apitherapy

Apitherapy har varit engagerad i flera årtionden. Hon behandlar och föryngrar. Effekten av denna procedur är motiverad av det faktum att det finns 250 användbara komponenter i bietgift. Peptider och histamin är av särskilt värde.

Denna procedur utförs av en apitherapist. Det är han som behandlar en sådan sjukdom som prostatit, med hjälp av bin. Denna procedur bör endast utföras i närvaro av den här läkaren, så att behandling av prostatit med bietar inte leder till skadliga hälsoeffekter. Att bli en sådan specialist är inte lätt, du måste genomgå en full träning och få ett diplom.

att genom olika åtgärder

För att genomföra proceduren, ta bina under pollen-droppperioden. Deras mängd beror på reaktionen hos patientens kropp. Förfarandet görs under 15 minuter. Under denna tid absorberas giftet helt i kroppen.

Bina tas med pincett och kastas ner med ett sting, på den nödvändiga delen av kroppen. Men tillämpa den på kanten - det viktigaste villkoret, eftersom endast då kommer att få rätt boende effekt.Tochki bee vet bara en läkare, så han är den som behöver sätta bin.

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.

Behandling följer följande plan: den första dagen - en bit, den andra dagen - två bitar. Varje dag plus en bit, och så måste du ta upp till tio bett. Och då går allt att minska - varje dag minus en bit.

Under dessa dagar måste bina bita patienten på följande punkter (i sin tur):

 • i tummen och pekfingret på händerna
 • på armbågarna;
 • på solar plexus;
 • i armhålorna
 • i regionen av coccyxen;
 • på båda benens kalvar
 • på akillessenen hos båda benen.

Egenskaper av behandlingen

När är loppet av terapi, är det viktigt att begränsa sig från allt som kan orsaka en oväntad reaktion av kroppen till bigift, nämligen: alkohol, vissa livsmedel som kan orsaka allergier, bastu och bad.

Effekten av behandlingen varar i sex månader. Därför bör förfarandet göras två gånger om året. Men för sådan behandling är det önskvärt att erhålla tillstånd från en urolog och apitherapist, som kommer att avgöra om det finns kontraindikationer för biprodukter och göra en kurativ plan.

Effektivitet av behandlingen

Apitherapy är mycket effektiv och detta bekräftas i praktiken av många människor. Symtom på prostatit passerar efter flera procedurer, och sjukdomen försvinner efter hela kursen. När det gäller smärta är de endast närvarande under de två första procedurerna, och sedan används kroppen redan och ingen smärta känns.

Biter som har bett en öm punkt är döende.

Kontraindikationer mot behandling

Prostatit hos män kan endast behandlas med bin om följande sjukdomar och manifestationer saknas:

 • hepatit;
 • diabetes mellitus med användning av insulin;
 • tuberkulos;
 • neoplasmer, både maligna och godartade;
 • Addisons sjukdom;
 • Sådana brister som: hjärt-, lever-, respiratorisk, vaskulär, renal;
 • ett vaccin infördes mindre än en månad sedan
 • individuell intolerans mot bietgift
 • infektionssjukdomar av akut och kronisk form.

Behandling av prostatit med biodlingsprodukter

Som redan känt kan bitningen av bin för behandling av prostatit ersättas med biodlingsprodukter. Mer information om dessa produkter och deras hjälp vid behandling av prostatit kan hittas nedan.

Behandling med honung

Honung i sin rena form inte behandla prostata, endast i lösningar med andra örter eller läkemedel säljs på apotek (den bästa av dem är preparatet - Tentorium). Eventuella åtgärder, även om de är populära, men kemiska, fungerar på samma sätt. Den enda skillnaden i ekonomin, som en huskur laga billigare än att köpa färdiga på apoteket. Men å andra sidan måste folket laga mat, men det finns inget köp.

Och här är en av de folkliga recepten för beredningen:

 1. Tagen 200 gram frön av pumpa, melitsya genom en köttkvarn, tillsätt honung i flytande form, så att då det var möjligt att rulla den alla bollar storleken på ett stort körsbärsträd som placeras i frysen och frys fästa.
 2. Du måste använda en boll, 30 minuter innan du äter på morgonen, i tio dagar. Då är resten klar i 7 dagar, och sedan hålls kursen igen.

Terapi med propolis

Propolisbehandling är mycket effektiv och viktigast av smärtan. Det tar bort inflammation, spasm, vilket är dess huvuduppgift. Propolis används i 2 slag: i form av en tinktur eller tillsammans med honung inuti, och även som ett ljus. Tinkturen är gjord på vinetyl eller alkohol, som har 96 procent. Lägg det till fyrtio droppar i ett glas mjölk och drick innan du äter 3 gånger om dagen. Du kan också laga pastaen. För att göra detta, ta honung och solid propolis i förhållandet 1: 3. Rör om det till en homogen konsistens och håll den på en sval plats, använd en liten sked 3 gånger om dagen innan du äter. Det viktigaste att hålla sig till den nödvändiga dosen så att det inte finns några biverkningar. Det är också viktigt att du använder antingen pasta eller tinktur, tillsammans är det strängt förbjudet. Du kan bara kombinera ett med rektala suppositorier, det kommer att vara till och med användbart och kommer att vara till stor nytta.

Behandling av Perga

Pergu används eftersom det innehåller 27 mikroelement och proteiner. Ta peppar måste följa vissa regler:

 1. Dagen före behandlingen måste du ge upp att äta för att ge magen möjlighet att rena, för bättre absorption av läkemedlet och för större effektivitet.
 2. Fettmat i behandlingen tar inte.
 3. Innan du tar medicinen behöver du dricka ett glas vatten på morgonen.
 4. För bättre lagring av Perga är det bättre att använda vakuumförpackning, så att syre inte förstör dess kvalitet.
 5. Det är förbjudet att behandla blandningar och lösningar med perga termiskt.

Hur man förbereder ett avkok av pollen: ta en tesked pollen, häll varmt kokt vatten, vilket bör ta 50 milligram, och låt dra i femton minuter, men ibland rör i mellan den här gången. Buljong, som erhålls genom att använda 3 gånger per dag för en fjärdedel av en timme före måltider för två veckor.

Behandling med pollen

Behandling med pollen används huvudsakligen när prostatan redan har blivit kroniska eftersom den innehåller vitaminer B, C, E, A, jod, krom, mangan, zink, magnesium, fosfor, kalcium, antibakteriella fytohormoner, fenolföreningar, olika spårämnen, vilka är viktiga vid behandlingen. Pollen är väl avlägsnar smärtan, så det används ofta i den akuta formen av prostatan. På dagen kan ta mer än 4,5 teskedar, nämligen 1,5 tsk 3 gånger om dagen, enligt receptet som kockar av patienten. Men du kan köpa färdiga läkemedel som består av pollen, men det alla har sin egen dosering som föreskrivs i instruktionen.

Behandling med en underåtgärd

Tack vare prostata behandlas prostata i flera månader, men i särskilt svåra situationer kan behandlingen vara i ett år. För att behandla prostata med en sub-moron, måste du använda en vattenavkänning från den, men du kan också alkoholisk tinktur på den, såväl som i stekt eller torkad.

För att förbereda buljongen måste du ta 4 matsked podmor, häll en liter vatten i vilken som helst kapacitet, då måste du koka det och tillsätta kammusslan där och sedan plåga allt på en liten eld i två timmar. Därefter svalnar de i två timmar, lägger den genom gasbind och lägger en matsked honung i den filtrerade vätskan. Förvara den i kylskåpet, där du behöver sätta den i en glasburk och endast i 14 dagar. Det ska behandlas i 1 månad och tas 2 gånger om dagen innan du tar pi, 1 matsked i varm form. Då måste du ta en paus i 14 dagar. Och efter starten av den andra behandlingen. Använd ofta tre kurser, men det är mer relevant för fallet när det finns en kronisk form av sjukdomen. Efter 6 månader upprepas kursen för profylax.

Ljus med propolis för behandling

Du kan också göra ljus för behandling. Ett recept för att göra ljus är väldigt mycket. Tänk på den enklaste och mest populära: ta propolis i en mängd av 50 gram, animaliskt fett (fläsk eller lamm) eller lanolin 200 gram, honung från honungskamrat eller vax 50 gram. Fett upphettas till ånga tills det blir vätska, lägg sedan till biplimmen och blanda det väl. Efter det att vaxet har tillsatts. Då måste det filtreras, medan blandningen fortfarande är varm. Gör sedan ljus ut ur vätskan. Vikten av ett ljus bör inte överstiga 10 gram. Också ibland läggs sådana gnistor med alkohol, glycerin, pumpaolja och mycket mer.

Fördelar och nackdelar med att behandla prostatit med biodlingsprodukter

Behandling med bin och deras produkter har många fördelar, nämligen:

 • snabbt påverka inflammatorisk process;
 • fullständigt stärka kroppen;
 • positivt påverka immunitetens fysiologi
 • stärka sexuell funktion
 • eliminera infektioner.

Men det finns också nackdelar, men det finns bara två av dem:

 • långvarig behandling;
 • individuell intolerans eller allergi.

Innan du börjar behandla prostata hemma med biodlingsprodukter, bör du kontakta din läkare. Det är nödvändigt att få sitt godkännande och rekommendationer, för att inte skada hälsan, och också kontrollera om det finns en allergi mot dessa ämnen. Behandla sjukdomen i strikt överensstämmelse med läkares recept. Ibland kan denna metod användas för att förhindra sjukdomens oönskade utseende.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Behandling av prostatit med bi-sting - stingterapi

Prostatit hör till kategorin sjukdomar, vilka människor är redo att behandla med alla befintliga metoder. En av dem är apitherapy. Detta är behandlingen av prostatit hos bietstingarna.

Healing Poison

Det visar sig att binens gift består av den rikaste uppsättningen ämnen och element som är användbara för människokroppen. En komplett lista över dem, som består av mer än 240 objekt, som leder lång och meningslös, och nämner därför de viktigaste av dem:

 • syra;
 • mineraler;
 • proteiner, aminosyror och fetter med kolhydrater;
 • histamin, acetylkolin etc.

För behandling av prostatit spelas huvudrollen specifikt av peptider, syror av oorganisk typ och histamin.

Bee - "Doctor" som sticks

De som har beslutat att uppleva behandling av prostatit med bietgift är oroade över det stora antalet frågor. Till exempel, hur smärtsam denna behandling är, vad den bygger på, hur lång tid det tar att gå igenom och mycket mer.

Apitherapy är liknande i dess effekter på massage, och är baserad på två "valar":

 • biologiska, det vill säga på påverkan av alla ovan nämnda ämnen.
 • reflex, eftersom insekter tvingas sticka exakt i biologiskt aktiva punkter som ligger på människokroppen.

Hur man förbereder apitherapy för prostatakörteln?

För behandling krävs bara honungplantor, som är i aktiv uppsamling av pollen. Terapi hanteras exklusivt av en kandidat, men inte av en biodlare. Före bett måste du genomgå testning för brist på stark allergi mot bietgift.

Behandlingsprocessen är som följer: biet är klämd med pincett, applicerat på en specifik punkt, och stingen är kvar i epidermis i 10-15 minuter. Den här tiden är tillräcklig för att säkerställa att allt gift försvinner från insekten i patientens kropp. För ett tillvägagångssätt är det tillåtet att ansöka från 3 till 35 personer, vilket är helt beroende av personens personliga reaktion.

Jag är säker på att du kommer att vara intresserad av att läsa om behandlingen med blåsor prostatit.

Scheman för behandling av prostatit med bietrådar

Med undantag för allvarliga allergier är apitherapy ofarlig. Samtidigt kan behandlingen åtföljas av en ökning av kroppstemperaturen, varför det är lämpligt att träna på semester eller på helgerna.

Enligt recensionerna är behandlingen av prostatit med bin mycket smärtsam endast den första och andra sessionen, men det betalar för lindring av symtomen på sjukdomen.

Endast specialist i apitherapy bestämmer vilket specifika system som ska behandla patienten. Det finns totalt två:

 • I det första fallet appliceras bin på förhuden av penis, men inte till huvudet. Alla användbara ämnen kommer in i inflammerad prostata genom kavernösa kroppar. I sjukdomen försvinner infektion "dör", blodstasis, blodcirkulationen och blodtillförseln i det vaskulära nätverket förbättras.
 • I den andra versionen skickas betten exakt till akupunkturpunkterna på armbågar, coccyx, solar plexus, i ljumsken etc.

Akupunkturpunkter för bikors

Om du tror på dem som har upplevt terapi på sig, så återkommer prostatit för evigt efter ett sådant förfarande. Läkare är naturligtvis inte så optimistiska, men fördelen med "bi-terapi" är inte alls nekad av modern medicin. Om det inte finns kontraindikationer, är det möjligt att testa denna metod av behandling på sig själv.

Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
Erfarenhet av arbete: 27år

Hem »Behandling av prostatit med bietstänger - stingande behandling

Hur man behandlar bi-sting hemma

Bee-gift är inte bara det enda läkemedlet som är tillgängligt för industriella insekter, utan också ett läkemedel som är erkänt som medicin. Använd giftet med försiktighet, endast om det behövs och i små doser.

Människor lider biter på bin på olika sätt. Tillsammans med lokala hudreaktioner kan förekomma och allmänna förgiftningssymtom: outhärdlig klåda, nässelfeber, svullnad, andfåddhet, svår svaghet, ryckningar lemmar och ofrivilliga muskelsammandragningar. Flera biter leder som regel till ett dödligt utfall till följd av att andningscentret misslyckats hos människor.

Fördelarna med gift

Långtidsanställda använde traditionella läkare bietrådar som ett medel för att behandla olika sjukdomar i samband med förkylning. Först och främst är det reumatiska sjukdomar. Förgiften kan snabbt avlägsna inflammatorisk process, vilket leder till eliminering av smärta i musklerna. Förgiften är också effektiv vid härdning av sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, nervsystemet, genitourinärsystemet.

Baserat på giftet utvecklades många droger. Det används i form av salvor och tabletter, såväl som genom inandning och elektrofores. I folkmedicin och apitherapy, är den största populariteten åtnjutad av behandlingen av bi-sting.

I avsaknad av allergiska reaktioner och kontraindikationer ger giften stora fördelar för hela organismen:

 • förbättrar hemopoiesis;
 • stimulerar hjärtets arbete
 • normaliserar binjurens aktivitet
 • förbättrar blodtillförseln av alla vävnader på grund av expansionen av små kapillärer och kärl;
 • normaliserar metaboliska processer;
 • helt eller delvis lindrar smärta
 • ökar aptiten
 • förbättrar sömn;
 • sänker viskositeten och koagulerbarheten hos blod;
 • sänker kolesterol;
 • ökar mängden hemoglobin;
 • tar bort inflammationens foci.

Poäng för bett

För behandling hemma används speciella punkter på människokroppen.

Överklagning utförs traditionellt:

 • i ländryggsregionen;
 • i området av inflammerade leder
 • i slutet av nervändarna.

Valet av en plats för beezhouzhaleniya beror på arten av sjukdomen. Ofta utförs bietbetet i ytan på höfterna och axlarna.

I det här fallet bör upprepade stickningar på samma plats ske varje 4-5 dagar! Det är nödvändigt att noggrant välja och byta plats för insekter.

Rekommenderade punkter på människokroppen, beroende på sjukdomen:

 • område bakom auriklarna och nedre delen av ryggen - med högt blodtryck
 • Templets område - med ögonsjukdomar;
 • bukregionen (2,5 cm under naveln) - med sängvätning hos barn;
 • område av sakrum, coccyx, solar plexus - med prostata adenom;
 • ett område på 4-5 cm från sårytans kant - med trofasår och långhelande sår;
 • området ovanför sköldkörteln, till höger och vänster om det, liksom ländryggsregionen - i sjukdomar i sköldkörteln.

Indikationer och kontraindikationer

Behandling med giftvisningar:

 • med reumatism
 • med åderbråck
 • med prostata adenom;
 • med gikt
 • med neuralgi
 • med myosit
 • med radikulit;
 • med tromboflebit och andra sjukdomar.

Före kursens början bör eventuella kontraindikationer övervägas.

Biting av bin är förbjudet:

 • med tillgänglig allergi mot denna bi-produkter;
 • med diabetes
 • i psykisk sjukdom
 • i närvaro av akuta infektioner;
 • med kroniska njur- och leversjukdomar;
 • med blodsjukdomar och kardiovaskulära patologier;
 • med onkologi
 • vid amning och graviditet.

Kontrollera om bärbarhet är möjlig

Innan du använder pchelouzhaleniya måste du rådgöra med din läkare! Det är också önskvärt att övervaka användningen av gif med en laboratoriemetod.

Det första testet för organismens känslighet för förgiftning utförs enligt följande. Inledningsvis utsätts en person för en kort bit av en insekt - varigheten av bietrundningen är inte mer än 5-10 sekunder! Då nästa dag kommer biten att upprepas, men varaktigheten ökar till 60 sekunder.

Därefter utförs ett allmänt urintest i kliniken - det är nödvändigt att kontrollera nivån på socker och protein. Om biterna har överförts väl och urinsammansättningen inte har förändrats kan du börja behandlingen.

Hur utförs behandlingen?

Hemma, denna teknik används för att behandla biet bites:

 1. Platser (punkter på människokroppen) tvättas med varmt vatten med ett barns eller hushålls tvål.
 2. Beredda bin tas från burken med fingrarna på baksidan (du kan använda pincett) och läggs av magen till de punkter som behövs för behandling.
 3. Efter en sting avlägsnas stingeren från huden efter ca 5-10 minuter.
 4. Varje stingpunkt behandlas snyggt med borax vaselin.
 5. En annan 20-30 minuter efter stinging är det nödvändigt att ligga i lutning, särskilt med hög känslighet för smärta.

En kurs tar tio dagar. Avbrottet mellan kurser är 3-4 dagar. Den upprepade kursen av insekter tas tre gånger så mycket. I genomsnitt för två kurser utförs upp till 180-200 sting.

 • 1 dag - en bit (en bi);
 • Dag 2 - 2;
 • Dag 3 - 3;
 • Dag 4 - 4;
 • 5: e dagen - 5;
 • Dag 6 - 6;
 • Dag 7 - 7;
 • Dag 8 - 8;
 • Dag 9 - 9;
 • 10: e dagen - 10 biter;
 • 11-14 dag - en paus
 • Dag 15 - 3 bitar;
 • Dag 16 - 6;
 • Dag 17 - 9;
 • Dag 18 - 12;
 • Dag 19 - 15;
 • Dag 20-18;
 • 21 dagar - 21;
 • Dag 22-24;
 • Dag 23-27;
 • Dag 24 - 30 biter.

Om det inte uppnås någon återhämtning efter det att två kurser har fullbordats eller patientens tillstånd inte förbättrats avsevärt, bör behandlingen med bi-sticks hemma stoppas helt.

Överensstämmelse med kost

För effektiviteten av behandlingen bör patienten konsumera mycket vegetabiliska och mejeriprodukter, rik på mineraler och vitaminer. All kryddig och kryddig mat är utesluten från kosten.

Samtidigt med sting, rekommenderas att använda naturlig honung i mängden 25 till 100 gram per dag. Du kan avelja det i kallt vatten och dricka på en tom mage.

Det är förbjudet att dricka alkohol, ta narkotiska ämnen (inklusive smärtstillande medel) och röka!

Visad massage, terapeutiska bad, terapeutisk gymnastik.

Bee Stinging och adenom av prostata

Behandling av prostatit med bi-sting är effektiv i avsaknad av kontraindikationer och ökad känslighet för gift.

Enligt patienterna som har genomgått sådan behandling finns det en långvarig remission eller en fullständig återhämtning sker. Officiell medicin är inte så optimistisk om denna teknik, men du kan prova om du vill.

Överklagning utförs i akupunkturpunkter: ljumsområdet, solar plexus, armbågar, coccyx. En mer radikal metod är en bit i området på förhuden (inte huvudet!) Av penis. Genom detta organs klyfösa kroppar levereras giftet direkt till prostata, vilket leder till eliminering av blodstagnation och avlägsnande av inflammatoriska processer.

Video kommer att berätta om behandlingsschemat "i fallande ordning", försiktighetsåtgärder och andra behandlingsegenskaper:

Behandlingsschemat väljs individuellt. Sådan apiperapi är speciellt smärtsam i de första två eller tre sessionerna. Men över tiden finns det en beroende av giftet och det kommer en lättnad av symptomen på adenom.

Bee Stinging och åderbråck

Behandlingen av varicosbett med bi börjar som ett generellt schema från en bit till ett smärtsamt område nära den venösa nodulen. Om testet lyckades, fortsätt med ytterligare apitherapy.

Förgiften flyter blodet, vilket leder till att trycket avlägsnas på venerna och kärlens väggar. Små noder kan helt försvinna efter avslutad kurs. I avancerad sjukdom kommer också att märkas positiva effekter Bigift - allt smärtsam formation reduceras i storlek genom att minska svullnad av vävnader och acceleration av blodtillförsel. Det maximala antalet satser i en session är 30-35 bin.

Behandling av varicose med bihäxa är önskvärt att utföras i specialiserade medicinska centra, eftersom en fullständig undersökning av kroppen och medicinsk observation under behandlingen krävs. Blod- och urintest ges varje vecka! När du ändrar testens sammansättning, ska läkaren justera behandlingsregimen eller helt avskaffa det.

Bee Stings och gikt

Behandlingen av gikt med bietrådar utförs genom att sticka in i området med svullna leder. Förgiften kan minska nivån av urinsyra i kroppen och minska inflammation.

Den fungerar omedelbart i flera riktningar:

 • apamin tonar upp nervsystemet, vilket leder till synkron drift av alla organ och förbättring av metaboliska processer;
 • adolapin (naturlig bedövning) minskar smärta vid inflammerade leder
 • Miletin avlägsnar inflammatorisk process (substansen är 100 gånger effektivare än hydrokortison!).

Behandlingen utförs enligt det allmänna systemet, vilket ökar antalet stakningar dagligen. En kurs består av 7-10 dagars behandling. Om det behövs, upprepa det efter 3-4 dagar.

Det bör noteras att biodlare konstatera det uppenbara faktum - fick de första fjäder biter medan du arbetar i bigården och akut gikt går fram till december.

Hur man använder bin på vintern

På vintern kan insekter användas efter förvärmning. För att göra detta, är antalet bin i kupan fångas med pincett, placerad på ett särskilt rum på vintern, lägg dem i en flaska av droger, och stänger den med en bit av poröst svamp eller skumgummi.

När du tar bort insekter från bikupan ska en röd ficklampa eller lampa under den röda polykarbonatlampan brinna!

Bin och kan placeras i en halv liter burk med en matsked av godis på botten, och sedan täcka behållaren med ett plasthölje med ventilationshål - under sådana förhållanden insekter lever upp till två-tre veckor. Efter uppvärmning vid rumstemperatur är de helt redo för terapeutiska "injektioner".

Dela den här artikeln på sociala nätverk:

Hur bina behandlas

Apitherapy är behandlingen med bi-sting. Bee gift innehåller många användbara ämnen som positivt påverkar människokroppen. Dock bör förfarandet genomföra en erfaren apiterapevt, eftersom bigift förgiftning kan orsaka obehagliga effekter, såsom kräkningar, illamående, takykardi, medvetslöshet och även koma.

Video: Behandling av bin

Vilka sjukdomar kan behandlas av böjningar

Behandling med bin används för sjukdomar i lederna, ryggraden, bråck, ascosferos, rygg, prostatit, gikt. Skleros kan härdas med denna metod. Ursprungligen utförs en bioassay för att ta reda på huruvida sådan behandling inte kommer att skada och om det finns allergi mot bett. För att göra detta placeras flera bin på ländryggen. Sting lämnas i 5-10 minuter, sedan tas ut. Nästa dag, kolla platsen för bett, det ska inte vara svullnad och utslag. Om platsen är svullen, rekommenderas inte behandlingen med bin.

Det bör noteras att biprocessen är ett smärtsamt förfarande, men för hälsoskäl kan det tolereras.

Multipel skleros spelar en stor roll bland mänskliga sjukdomar. Att bota multipel skleros med bietgift är inte längre ett problem. Den innehåller apitoxin, som blockerar sjukdomsutvecklingen och har en fördelaktig effekt på människans neurologiska system. Multipel skleros kan behandlas med alla biodlingsprodukter, bipågift är populärt. I ländområdet läggs 2 till 6 bin varje annan dag, om patienten tolererar biter bra, då varje dag. För behandlingsförloppet bör det vara mellan 40 och 60 bitar av insekter. Procedurer utförs av kursen, då krävs en paus. Observation av den behandlande läkaren är nödvändig så att patienten inte upplever komplikationer och biverkningar. Multipel skleros kan botas av binens gift, men det tar lång tid att återställa kroppen. Multipel skleros kräver konstant övervakning av läkaren, tillsammans med bittens bett tar mumman, propolis-tinkturen. Skleros är gradvis, tack vare giftet kommer minnet tillbaka till det normala. Skleros behöver behandling i tid.

Behandling av varicos bin är populär. För flera sessioner kan du bli av med sjukdomen. Sorgen uppträder på de inflammerade venerna. Bakteriet går in i venen, peptiderna har en bedövningsmedelskomposition och verkar på vasodilationen, trombben löser sig gradvis och benen förvärvar ett hälsosamt utseende. Hemma, med hjälp av apitherapy, kan du bota sjukdomen. Behandling av varicose med bin är en lång process, men det är värt det.

Behandling av osteokondros hos bin ger positiva resultat. Ångrarna uppträder i ryggen. Bee gift, behandlade punkt områden i ryggraden. Vilken eliminerar inflammation i ryggmärgsnerven. Bee gift påverkar därför orsaken till sjukdomen, förbättrar blodflödet. Ryggraden återställs snabbt och effekten är synlig efter flera sessioner.

Mycket effektiv behandling av prostatit hos män. Fördelarna med ett sådant förfarande är omedelbart uppenbara. Recensioner av män är bara positiva. Behandling med bietgift kommer att lindra prostatit för evigt. Hälsningssystemet är enkelt: när blommande honung, när insekter flyger ständigt applicera en bi till en viss plats. För att göra det aggressivt, kan du lägga det i en liten låda, så får biet mer gift när det är bitat. För att uppnå ett positivt resultat, fortsätt enligt följande:

 • den plats där biet ska bita är mellan tummen och pekfingret på höger sida;
 • ett sådant arrangemang endast till vänster
 • höger armbåge
 • område av vänster armbåge;
 • poängen är i solar plexus;
 • ljumske;
 • coccyx;
 • kalvsmuskeln (vänster på insidan);
 • muskel från den juridiska sidan;
 • Achilles sena till höger;
 • en sådan plats för punkten, bara till vänster.

Från prostatit kommer män inte ha spår om upprepa proceduren flera gånger.

Bina är rädda enligt följande: på den första dagen, en insekt, den andra dagen - två. Så det kommer till elva bin en dag. Då utförs proceduren i omvänd ordning, vilket minskar antalet betor till en bi per dag. Behandling av prostatit hos män med bipågift erkänns som signifikant. Du kan bli av med prostatit för tre kurser. Den huvudsakliga stingningen görs tre gånger under honungsplockningen. Således från prostatit kan botas hemma.

Behandling av en hernia i ryggraden med bieträk är också effektiv. På punkter i bakområdet applicera en bi, som ska sticka. Biergift kan således bli av med en ryggradssjukdom och ledsjukdom. En specialist ska utföra proceduren för behandling av en bråck.

Varning, ascospasm

Video: Biodling. Apiaryen. Behandling med bin. Hive luft.

Behandling av sjukdomar med biisoppa

Kontraindikationer mot binens böjning

Även om behandling med bietgift är en naturlig procedur, hjälper det att bli av med ett antal sjukdomar, i vissa fall denna behandlingsmetod och det kan skada kroppen. Från prostatit, gikt, leder och brok finns det ett speciellt system som väljs av en läkare för varje person. Feedback om denna behandling är positiv.

Vissa kategorier av sjukdomar har kontraindikationer, stingbier kan inte utföras:

 • blod-, lever- och njursjukdom;
 • hjärtsjukdomar;
 • tuberkulos;
 • graviditet och amning.

I sådana fall utförs behandlingen av prostatit, gikt, leder och brok av andra biodlingsprodukter på samma sätt som med medicinskt medel. Sålunda kommer inte skadan att påföras kroppen. Multipel skleros hos människor behandlas på olika sätt: mamma, bi pollen, propolis. För att behandla brok, gikt och leder är salvor med biprodukter beredda.

För att inte skada kroppen är det nödvändigt att samråda med din läkare innan du kan behandlas av bietstickorna.