Huvud
Strömförsörjning

Hur man behandlar impotens hemma med folkmorskor?

Den moderna rytmen i livet leder ofta till att män upplever problem med erektion. Det är mycket viktigt att fastställa orsakerna till sjukdomen. Om de inte är associerade med allvarliga kroniska sjukdomar, så är det möjligt att behandla impotens med folkmekanismer. Specialister har utvecklat många effektiva recept. Det viktigaste är att välja de som är mest effektiva i en viss situation.

Terapi med medicinska växter

Folkmedel för impotens på grundval av medicinska växter anses vara de mest effektiva och prisvärda. Råmaterial för beredning av läkemedel är bättre att komma i ett apotek, så du kommer att vara säker på sin säkerhet och kvalitet. Bland de mest populära recepten är:

 • Kamille + persilja. Blanda 50 gram persilja och samma mängd kamillefärg. I 500 ml kokande vatten ångas den beredda kompositionen. Koka det i ett vattenbad i 10 minuter. Den erhållna vätskan filtreras och tas tre gånger om dagen i en mängd av ett halvt glas.
 • groblad. Denna växt hjälper till att snabbt bota manlig impotens. Sked torkad psylliumångad i 200 ml kokande vatten. Efter 35 minuter filtrerades vätskan. Detta läkemedel tas tre gånger om dagen i en månad.
 • Melissa + St John's Wort. Du kan förbereda ett botemedel mot sexuell impotens genom att blanda 50 gram St John's Wort och Melissa. Kompositionen hälles i 500 ml vatten. Koka på elden i ca 15 minuter. Den beredda buljongen filtreras och konsumeras 100 gram tre gånger om dagen.
 • Ek bark. I en liter vatten rör 20 gram råmaterial. Ungefär en halvtimme kokas den beredda kompositionen i ett vattenbad. Den färdiga produkten filtreras. Det tas hälften av glaset två gånger om dagen. En sådan medicin ska vara full i en månad. Vid behov utökas kursen.
 • timjan. Blanda tre delar av vegetabilisk olja med en del av timjan. Blandningen pressas på ett vattenbad i ungefär en och en halv timme. Därefter insisteras medicinen hela natten på en varm plats. Beredda kompositionen måste gnidas in i penis varje dag.
 • Air. Återställ manlig hälsa hjälper tinktur på alkoholen i denna medicinska växt. I en liter vodka rör om 100 gram rot. Lida i mörkret i två veckor. Den beredda tinkturen förbrukas tre gånger om dagen. Enstaka doser - 30 ml.
 • Nässla + pepparmynta blad + klöver färg. För 5 matskedar råvaror ångas sådana växter med en liter kokande vatten. Dessa örter insisterar på 30 minuter. Den beredda formuleringen filtreras. Han är full ett glas tre gånger om dagen.
 • esparsett. Espartisrot i mängden en sked blandas med 300 ml vatten. Koka blandningen i brand i ungefär fem minuter. Hon hälls i en termosflaska. Lämna i detta tillstånd för hela natten. 50 ml medicinering tas före frukost och lunch.
 • St John's Wort. Denna anläggning klarar sig snabbt av impotens, vars orsak är ett psykologiskt trauma. Två skedar av torkad johannesört blandas med ett glas kokande vatten. Tillsätt några droppar citron, selleri och granatäpple juice. Insistera en halvtimme. Den filtrerade produkten är berusad i lika delar under hela dagen.
 • Vide-ört. Roten till en sådan helande växt skördas på hösten. Det tvättas och slipas. För matlagningstinkturer måste du ta 2 matskedar willow-te, blanda med en halv liter vatten och koka i 20 minuter. Kyld, filtrerad buljong att dricka på ett glas före frukost varje dag.

Effektiva droger för impotens för män är örter, i synnerhet växtbaserade dekoktioner och infusioner. De återställer inte bara erektionen utan har också en positiv effekt på metaboliska processer i kroppen. Som ett resultat förbättrar välbefinnandet, ökar uthållighet, ökar libido.

Valet av ett visst medel utförs bäst tillsammans med en specialist. Vissa av dem kan provocera utvecklingen av allergiska manifestationer och andra biverkningar.

Användning av biodlingsprodukter

Bee-produkter har länge varit kända för sina användbara egenskaper. De innehåller många vitaminer och spårämnen. De är bra för impotens och andra manliga problem. Följande beredningar används:

 • Mala 50 gram torkade aprikoser, svampar, fikon och russin. Torkade frukter blandas och fylls med en tillräcklig mängd naturlig honung. En sådan blandning med honung äts varje dag innan du går och lägger dig. Det är användbart att dricka det med ett glas kefir. Om du har berett blandningen i några dagar framåt, lagra den i kylskåpet.
 • Helande folkmedicin för impotens bereds av en blandning av honung och mumier. I tio matskedar rent vatten rör 2 gram mamma. Den erhållna kompositionen blandas med 10 matskedar honung. Skedmedel används innan du lägger dig. Behandlingsförloppet är 10 dagar. Därefter görs en paus i 10 dagar. Om nödvändigt, upprepa behandlingen.
 • För att övervinna symtomen på impotens kommer det att hjälpa honungsbalm. Färskblad av aloe i mängden 250 gram krossas. Den beredda vallen hälls med 250 gram honung och cahors. Kompositionen blandas noggrant och förvaras i kylskåp i fem dagar. Sedan filtreras han och drucken tre gånger om dagen. Börja behandlingen med en tesked av botemedel. Gradvis justeras dosen till en matsked.
 • I två glas flytande honung, lägg till två skedar av dillfrön och samma dos av markvalerianrot. Den blandade blandningen överförs till en termosflaska och hälls i två liter kokande vatten. Infundera personalen hela natten. Därefter ta det sked 30 minuter före varje måltid.
 • Effektiv behandling av impotens utförs med användning av biolja. Det har en bra effekt på ämnesomsättningen, stimulerar aktiv blodcirkulation, behandlar sjukdomar i urinvägarna. 15 gram bortsköljning häll en halv liter vatten. Denna blandning kokas i en halvtimme. Efter det har svalnat, filtrera. Drick 25 ml två gånger om dagen. Denna infusion ska användas i sex månader.
 • Från bi pollen hjälper bin pollen. Den äts av 20 gram en gång om dagen. Drick och äta inom 30 minuter efter att du tagit medicinen rekommenderas inte.

För att behandla impotens hemma borde folkrättsmedel baserade på honung endast använda en högkvalitativ produkt. Det är bäst att köpa det från en beprövad apiaryägare. Så du är säker på kvaliteten och säkerheten hos de biodlingsprodukter som köpts.

Behandling med ingefära

Traditionell medicin använder ofta ingefära för impotensbehandling. Användbara egenskaper hos denna växt hjälper till att uppnå en permanent erektion, förbättra kroppens skyddsfunktioner och lösa många andra hälsoproblem. Specialister särskiljer följande effektivaste sätt:

 • Gnid på en liten rivare en liten bit ingefära. Häll 1 kopp kokande vatten över den resulterande vattnet. En sådan drink är full i samma doser hela dagen. Under behandlingen är det rekommenderat att byta vanligt te och kaffe med ingefäravatten.
 • Problemet med erektion hos män löses genom alkoholinfusion av ingefära. Ett kilo rot rensas och slipas. Den beredda vallen hälls med en liter kvalitetsvodka. Insistera på ett sådant botemedel är nödvändigt på en mörk plats i cirka två veckor. Ett hundra gram av det beredda läkemedlet ska spädas i 100 gram vatten och fortsätta att insistera ett par veckor. Drick 10 droppar formel varje dag.
 • Behandling med ingefära kan ske med hjälp av badkar. Tre matskedar av den torkade marken ångas med en liter kokande vatten. Kompositionen hälles i ett bad fyllt med varmt vatten. Tidsförfarande - 30 minuter.

Sådana recept för impotens är förbjudna för personer som lider av gastrointestinala sjukdomar, lever och gallblåsan. Använd inte ingefära och om du har problem med kardiovaskulärsystemet.

Oljor i kampen mot impotens

Bland alla folkmekanismer för behandling av impotens, särskilt olja. De har en gynnsam effekt inte bara på det fysiska, men också på mentala hälsotillstånd. Speciellt är det möjligt att fördela följande recept:

 • Pumpa olja. Det stimulerar blodflödet till reproduktionsorganen, vilket ger en permanent erektion. Det förbättrar också spermakvaliteten och hjälper till att förhindra utvecklingen av prostata sjukdomar. En liten mängd smör serveras av välbekanta rätter. Det är nog att ta 1 sked en dag.
 • Linfröolja. Det hjälper till att normalisera syntesen av testosteron, och ökar också lumen i penisens kärl. Flera dagar med regelbundet intag av linfröolja bidrar till att förlänga varaktigheten av samlag och öka sensornas akuthet. Oljan rekommenderas att fylla grönsaksallad och använda vid beredning av andra rätter.
 • Eteriska oljor bidrar till att öka en mans önskan och stimulera erektion. En bra effekt ger en doftlampa med tillsats av rosolja, ylang-ylang eller jasmin. Det är nödvändigt att tända det före samlag.
 • Ett sätt att öka kraften är en fotmassage. För detta används patchouli, ros eller lavendeloljor.
 • Den impotenta bör regelbundet ta ett bad med tillsats av svartpeppar eller ingefäraolja.

Dessa folkrecept löser problemet med styrka och ökar libido. Deras regelbundna användning bidrar till långsam utlösning. En man kommer bli mer nöjda med sex.

Eteriska oljor i ren form kan inte appliceras på huden. Detta kan utlösa en bränning. De odlas alltid i solros eller olivolja.

Några mer effektiva recept

Det finns många folkmedel för behandling av impotens för gott. Använd de naturliga ingredienserna som finns i varje hem. Tilldela följande metoder:

 • Blanda 100 ml sellerijuice, 30 ml äpple och 50 ml päronsaft. Denna komposition insisteras på ett par dagar. Det tas tre gånger om dagen före måltiderna.
 • Mala en handfull valnötter och blanda dem i ett glas getmjölk. Tre gånger om dagen behöver du dricka 100 ml av denna dryck. Vid problem med styrka är varaktigheten av sådan behandling minst en månad.
 • En av metoderna, hur man botar impotens, är användningen av vitlök. För att producera läkemedlet behöver du slipa ett kilo av denna grönsak. Förberedd gröt häll 3 liter vatten och insistera i ungefär en månad. Periodiskt skakar burken med drogen. Det tas på en tesked varje dag. Varaktigheten av sådan behandling kan gå upp till sex månader. Allt kommer att bero på sjukdomens allvar.
 • Hjälp med impotens kommer att ha en ginsengtinktur. Omkring 50 gram av växtens rot gnids på rivaren. Förberedd gruel häll 200 ml vodka. Det tar 14 timmar att göra infusionen. Den färdiga formuleringen är full på en sked dagligen tills sista hälsan.
 • Eliminera svagheten hos den manliga medlemmen kommer att hjälpa tinktur av selleri. En sked stor markrot blandas i 300 ml kokt, kallt vatten. Efter 4 timmar filtreras läkemedlet. Ta det nödvändigt i 15 minuter före måltiderna.
 • Ökad potens är möjlig med användning av mumier. Ca 2 gram av substansen späds i 10 matskedar vatten och tas på morgonen innan man äter.
 • Det enklaste sättet att behandla sexuell impotens är avkok av morötter. Rot en rot på en rivare och häll kokande mjölk. Koka åtgärden i ca 10 minuter. Kyld buljong tas tre gånger om dagen. För 1 gång måste du dricka 100 ml vätska.
 • Höj styrkan och hjälp ett raisin. Koka 300 ml koks mjölk. Tillsätt 30 gram tvättade russin. Koka ett par minuter. Du måste använda denna åtgärd en gång om dagen.
 • Kanel har en stark helande effekt. Det hjälper även med en komplex form av sjukdomen. Blanda 10 gram kanel, 100 gram socker och 100 gram citronskal. Alla komponenter blandas och hälls med två liter alkohol. Produkten hålls vid rumstemperatur i tre veckor. Koka sockersirapen. Torka lite socker i två delar av vattnet och koka det. Blanda den beredda tinkturen med sirapen. På en dag måste du dricka 100 ml av denna åtgärd.
 • Använd en blandning av kardemum med mjölk som ett medel för att öka styrkan. Ett glas krydda är tillräckligt för ett glas vätska. För att förbättra smaken läggs lite honung i drycken. Du borde dricka denna cocktail varje dag innan du lägger dig.
 • Starka medel för att öka styrkan är kinesisk magnolia vinstock. Det är nog att tugga 5 bär 60 minuter före kön. Erektion kommer att vara upp till 5 timmar. Från fröet från denna växt kan du förbereda ett pulver, vilket måste tas varje dag.
 • Mala en handfull cedernötter. Intensivt blandning, tillsätt en tunn dricksvatten tills en homogen emulsion erhålls. Drick hälften av glaset av denna vätska tre gånger om dagen.

Använd traditionella behandlingsmetoder kan kombineras med traditionella terapier. De hjälper till att stärka hela kroppen och förbättra skyddsfunktionerna.

dietterapi

Att folkens metoder för behandling av impotens visade sig vara mest effektiva, är det nödvändigt att observera rätt diet. Ibland faller en man som lider av ett sådant problem i depression och glömmer helt om sin hälsa. Han använder skadliga rätter i stora mängder och sprit. Detta förvärrar bara situationen.

För att återställa manlig kraft måste du följa följande rekommendationer:

 • Ett sätt att behandla reduktionen av erektion är användningen av fisk och skaldjur. De är starka afrodisiakum. De innehåller de ämnen som är nödvändiga för att reproduktionssystemet ska fungera fullt ut. I din kost måste du ange räkor, kaviar, makrill, flundra och fiskolja.
 • Användbar för styrka är mejeriprodukter och mager kött. De innehåller ett användbart protein som är involverat i processen med cellregenerering och hormonproduktion.
 • Menymenyn bör vara olika. Var noga med att äta mycket frukt och grönsaker. Avokado, bananer, jordgubbar och äpplen är särskilt användbara.
 • En stor mängd vitamin E, som är nödvändig för människors hälsa, finns i persilja och asparges. Detta ämne är nödvändigt för att stimulera blodcirkulationen i könsorganen.
 • Användningen av kryddor kommer också att vara användbar. Säsongsrätter med röd paprika, kardemumma, ingefära.
 • Alla rätter ska ångas eller bakas i ugnen. Detta bidrar till att minska deras kaloriinnehåll. Det är känt att dysfunktionen är överviktig. Därför bör grunden för kosten vara principen att minska kroppsvikt.
 • När impotens från kosten bör uteslutas stekt, alltför salt, rökt och fet mat. Marinader och sura produkter är förbjudna. De väcker vätskeretention i kroppen, vilket påverkar hälsan negativt.
 • Det är nödvändigt att minimera mängden sötsaker som konsumeras.
 • Vi behöver ett fullständigt avslag från snabbmat, alkoholhaltiga drycker, korv och halvfabrikat.
 • Skada medföra baljväxter och soja. Dessa produkter innehåller phytoestragen - en analog av det kvinnliga könshormonet. Att komma in i en mans kropp, deprimerar han syntesen av testosteron, vilket leder till en minskning av erektionen.

Behandling av impotens med folkrättsmedel hemma kräver ingen speciell kunskap. Du kan förbereda sådana effektiva läkemedel från enkla produkter som finns i varje hem. Det viktigaste är att välja ett lämpligt recept och strikt följa det. Var beredd på att behandlingen ska vara långvarig. Om du märker några biverkningar, kontakta din läkare omedelbart.

Hur man snabbt ökar styrkan i hemmet

Det är ingen hemlighet att hela tiden för män av alla åldrar alltid på första plats var frågan om sexuell aktivitet. Men det händer att tre av tio män av flera anledningar har minskat denna aktivitet. För närvarande är det väldigt viktigt att inte bli panik, men för att försöka förstå vad som ledde till patologin. Det är nödvändigt att göra en fullständig undersökning och bestämma själv hur man ska förbättra potential hemma. Och inte bara höja, men returnera manlig kraft.

Begreppet erektil dysfunktion

Brott mot styrka hos män är ganska vanligt fenomen. Tyvärr har denna patologi under de senaste åren observerats hos människor inte bara hos äldre. Enligt statistik behandlades män som fyllt 40 år ofta av specialister. Och för dem var allt i första hand frågan om hur man ökar styrkan i hemmet.

Inte alltid erektil dysfunktion åtföljs av en fullständig frånvaro av erektion. Ofta lider män från 40 till 45 år av det faktum att med en bevarad förmåga att bygga upp sin styrka minskas. Och detta gör det inte möjligt att få ett fullständigt samlag. Därför används termen erektil dysfunktion, och inte impotens. Denna typ av sexuell dysfunktion beror inte på ålder. Om det finns en orsak som leder till denna patologi kan män hjälpa till i upp till 40 år. Och om de faktorer som leder till erektil dysfunktion inte existerar, kan män mellan 50 och 60 år leva ett fullständigt sexuellt liv.

Orsaker till potensförändringar


Hittills var det psykologiska problemet vid uppkomsten av impotens på första plats. Men enligt ny forskning spelar andra faktorer en roll vid utseendet av erektil dysfunktion:

 • mottaglighet för stress och depressiva tillstånd
 • skadade intervertebrala skivor, närvaro av multipel skleros, alkoholism;
 • högt blodtryck;
 • diabetes mellitus;
 • läkemedel för behandling av högt blodtryck, antidepressiva medel;
 • ålder efter 50 år.

I vissa fall är behandlingen av erektil dysfunktion att eliminera den underliggande orsaken till dess förekomst. Till exempel, om patologin orsakas av stress eller depression, för att bli av med kraftbrott för alltid, måste du genomgå en fullständig behandlingskurs med terapeuten. Behandla brott mot manlig kraft endast i samband med den underliggande sjukdomen.

Behandling av impotens med läkemedel

Kraftöverträdelse förekommer huvudsakligen hos män efter 50 års ålder. Mer exakt, från 50 till 60 år, är det en minskning av manlig kraft. Och med utnämningen av drogbehandling bör hänsyn tas till biverkningarna av droger för denna åldersgrupp. Till exempel läkemedel, som inkluderar sildenafil (Viagra, Konegra, Novagra, Eroton, Ergos) med försiktighet bör ordineras för att öka styrkan hos personer som lider av hjärt-och kärlsjukdomar. Dessa läkemedel är inte avsedda att härda, utan bara som ett sätt att uppnå erektion.

Att återvända den manliga styrkan hos denna kategori av patienter kommer att hjälpa homøopatiska läkemedel som ökar styrkan, till exempel Impaza. För att permanent bli av med sexuell impotens ta drogen i minst tre månader, en tablett om dagen. Det är önskvärt att ta drogen i slutet av dagen. Om det finns behov av att fortsätta att behandla störningar i styrkan, kan kursen upprepas om sex månader.

Behandla brott mot manlig styrmedel Ipmaza Du kan ta 2 tabletter två timmar före samlag. Detta sätt att öka kraften är mycket lämpligt för män efter 50 och 60 år.

Övningar för att förbättra styrkan

Övningar för att förstärka styrkan förstärkar först och främst PC-muskel. Nerven är ansvarig för arbetet med denna muskel, som styr genitala organens normala funktion och ger information till hjärnan. Övningar hjälper till att behålla styrkan i denna muskel, vilket påverkar stimuleringen av produktionen av hormoner, som är ansvariga för att öka känslan av tillfredsställelse. Det är särskilt användbart att använda dessa metoder för att öka styrkan hos män efter 50 och 60 år. Systematiskt kan övningar förbättra potten ganska snabbt och återställa manlig kraft.

Svagheten hos PC-muskeln är fylld med minskad libido, nedsatt sexuell aktivitet, trötthet. Därför bör övningar för att stärka det göras även när det inte finns några kränkningar av styrka

 • Sitt på dina klackar eller stolar. Rikta samtidigt ryggraden så mycket som möjligt, och musklerna i ansiktet, nacken, armar, rygg och axlar ska vara helt avslappnade. Stäng dina ögon och luta huvudet framåt.

Utövningsteknik: Träna muskeln i tre sekunder. Om det inte fungerar, visar det sig att muskeln är svag. I det här fallet bör du spänna det i 1-2 sekunder. En indikator på att allt är rätt, det måste finnas en känsla av att lyfta bäckenområdet. Straining muskeln långsamt andas och avkopplande-andas ut.

Varaktigheten av träningen ska inte vara mer än tio minuter. Om allt är gjort korrekt, då kan du under denna period genomföra tio metoder. Vid en mindre mängd, öka inte tiden. Om du gör övningarna regelbundet kommer muskeln att härda och du kommer att kunna hålla spänningen och räkna till 10. I det här fallet, spänna muskeln gradvis. Avkoppling bör inte heller vara bråttom. Varaktigheten av en sådan övning ska vara minst fem minuter.

Efter en paus på en minut måste du snabbt pressa och stänga av muskeln. Med tanke på daglig träning kommer det att vara möjligt att stärka muskeln och därmed förbättra manlig styrka.

 • Behandling av impotens i hemmet kan också göras med speciella knep. Män efter 50 och 60 år bör använda denna metod med försiktighet, vilket inte tillåter tunga belastningar. Å andra sidan, om du behandlar erektil dysfunktion med hjälp av squat-metoden, kommer prostatan också att masseras. Och detta har en ganska gynnsam effekt på hankroppen efter 50 och 60 år.

Sätt fötterna på axelns bredd medan strumporna ska vända utåt. Innan du börjar klättra, måste du spänna dina gluteusmuskler. Med fötter som är helt pressade på golvet, utför långsamma klackar. När du är helt krokad, stanna i denna position i några sekunder, och räta sedan långsamt ut. Kommer tjugo närmar sig. Denna metod för att förstärka styrkan kommer endast att vara effektiv under förutsättning av ständigt ansträngda gluteala muskler.

Folkmetoder för behandling av impotens

Bland män används populära medel för att öka styrkan. Infusioner lagar lätt och råvaror kan köpas på något apotek.

 1. Fem matskedar torra örter av delfin Häll ett glas brant kokande vatten, täck och håll i cirka fyrtio minuter. Drick under dagen 3-4 gånger för 4 msk per mottagning. Kursens varaktighet är 14 dagar.
 2. Rot av kalamus 20 gram, kokande vatten 250 ml. Infusera i termoserna i ca åtta timmar. Drick tre gånger om dagen före måltiden för 2 matskedar. För att förlänga resultatet av behandlingen kan man tugga roten av kalyx hela dagen i flera små bitar.
 3. Ett annat sätt att behandla en kränkning av potens är att använda den nässla i fräsch eller torr form. Det kan vara en vitaminsallad baserad på nässla och gröna lökfjädrar. Du kan också lägga till ett kokt ägg. Och om du blandar krossade näsfrön med en matsked honung och 250 ml druvvin, visar det sig vara ett utmärkt verktyg för att förbättra styrkan. Det ska tas en halvtimme före sänggåendet varje dag.

Folkmekanismer för impotens ensam kan inte ge rätt resultat om störningarna uttalas eller endast en metod används. Det är önskvärt att använda olika metoder som ökar styrkan.

Behandling av impotens med vattenförfaranden

Att ta vattenprocedurer är också ett sätt att bli av med styrka. Det kan också sägas att denna behandling av impotens är folkmedicin, eftersom inga läkemedel används här. Vattenförfaranden inkluderar olika metoder. Du kan helt nedsänka dig i badet, och du kan göra sitt och kontrastbad. Om du vill uppnå en ökning av effekten kan du använda olika sätt, växlande varannan dag.

 1. Förbered två djupa bassänger med varmt och kallt vatten. Sätt dig en efter en var och en i en halvtimme. I detta fall är det nödvändigt att stanna i varmt och kallt vatten i ca 15 sekunder. Behandlingsförloppet bör utföras i 14 dagar. Upprepa var tredje månad.
 2. Vid slutet av dagen är det mycket bra att ta ett bad baserat på kamilleinfusion. För detta gör du en infusion av 50 g torkade kamomillblommor och 3 liter kokande vatten. Efter 20 minuters infusion, lägg den till ett varmt bad och följ proceduren i 30 minuter.
 3. På samma sätt förbered infusionen från laurelbladet. Detta bad kan alterneras med kamomill varannan dag.
 4. Du kan behandla potensstörningar med hjälp av barrträd. Häll pine-kottar och nålar med vatten, koka och simma i 30 minuter. Insistera tolv timmar, häll sedan i ett varmt bad. Detta förfarande är önskvärt att utföras vid slutet av dagen, men helst före sängen.

Man bör komma ihåg att återställandet av styrka genom folkmekanismer endast kan genomföras efter samråd med en specialist

Behandling av impotens hemma med folkmedicinska lösningar

Innehållet i artikeln

 • Behandling av impotens hemma med folkmedicinska lösningar
 • Impotens: behandling hemma
 • Hur man snabbt stärker styrkan hos män med folkrättsmedel hemma

Orsaker och symtom på impotens

Vanligtvis är impotens resultatet av extremt låg eller total frånvaro av vitaminer i kroppen, extrem trötthet, neuroser.

Det finns alltså en otäck kedja av händelser: sexuell dysfunktion en man ger en hel del obehagliga stunder, frustration, är självförtroende förlorad, och som en konsekvens - leder till en kollaps av familjen.

Det bara faktumet "nedostannya" genererar rädsla, tron ​​i sig är förlorad, varför nervspänningen växer, vilket igen orsakar impotens. Men trots allt, bara några tycker om detta problem.

Folkmedel för behandling av impotens

Om impotens ännu inte utvecklats till en sjukdom, sedan ta itu med detta problem kan vara ganska lätt med offentliga medel, som du kan använda hemma:

 1. Ät så mycket som möjligt frukt, grönsaker (morötter kommer att vara särskilt användbara) - dessa är levande vitaminer.
 2. Sova från åtta timmar eller mer.
 3. Andas ofta frisk luft.
 4. Under inga omständigheter är det förbjudet att dricka läkemedel för styrka! Deras effekt elimineras nästan omedelbart. De verkar på manliga organ som en pisk på en häst, så det blir mer rimligt att tillgripa folkmedicin.
 5. Dricker du ofta alkohol? Då kan 99% argumenteras för att sexuell impotens är resultatet av alkoholens verkan. Sluta dricka (det gäller alkohol med låg alkohol), och snart kommer du att känna styrka och användbarhet. En kortvarig lust som dyker upp efter ett glas är ett bedrägeri!

Dagligen, innan du lägger dig till sängs, ta kontrastbad för fötterna. Senare kommer du att känna en styrka, och i en dröm påverkar det positivt. Du kan också finhacka is (500-600 gr.), Försiktigt linda in den i en trasa och håll en stund i stället för skallen och ryggraden anslutning. Sedan - i närheten av revbenen, mittemot hjärtat, i ungefär en minut. Och samtidigt - nära testiklarna. Så gör 3-5 tillvägagångssätt.

Vad är resultatet om du följer dessa enkla riktlinjer?

 1. Dina möjligheter som män kommer att återhämta sig bättre än från de mest kraftfulla drogerna.
 2. Ditt problem kommer att försvinna, och tankar som "Jag behöver inte, vad ska jag göra?" Kommer inte längre att uppstå.

Vad händer om tillämpningen av dessa medel misslyckades? Då är det kanske nödvändigt att ta mer radikala åtgärder och gå till doktorn, för allt kan vara mycket allvarligare.

Effektiv behandling av impotens hemma med folkrättsmedel

Det är väldigt sällsynt att träffa en man som bekänner sin sexuella impotens. En man - en rovdjur i naturen och för honom sexuell underlägsenhet - är en förlust av formidabelt utseende.

Starka individer tittar på det här problemet, de försöker slåss mot det och naturligtvis vill de inte ge plats till palmen av fördom till detta förföriska tillstånd.

Svaga individer - ger snabbt upp och sänker händerna, de tror att hela världen lämnar dem under deras fötter. De är rädda för att förlora i denna ojämlika kamp, ​​så ofta vill de inte vidta några åtgärder för att förbättra situationen till det bättre.

Även stående på kanten, försenar många besöket till läkaren till sist. Och anledningen ligger i följande: ett starkt kön är fruktansvärt rädd för att erkänna sin egen impotens. För dem är läkarens negativa prognos en riktig katastrof. Det finns en missuppfattning att sjukdomen så småningom kommer att passera sig själv.

Vet du att impotens påverkar karaktären hos en man? Om en person är maktlös i sängen blir han lätt sårbar och försvarslös. Och i vissa fall bygger han sig själv en "cool" älskare och blir aggressiv. Och det finns några som låtsas att de inte bryr sig om sex alls, de har andra, mer upphöjda intressen.

Om en man plötsligt övertas av sexuell impotens är det väldigt viktigt för honom vid den tiden att stödja sin älskade kvinna. Från en tjej beror på många sätt på hur en man kommer att uppleva själva faktumet av impotens.

Så vad är impotens? Detta tillstånd läkare kallar erektil dysfunktion. I denna position är penis inte tillräckligt stark och tillräckligt stor för att utföra ett fullständigt samlag. I enklare termer kan man i detta tillstånd inte börja eller sluta samlag på grund av den kraftiga nedgången i "manlig värdighet".

Enligt statistiken, för närvarande i världen lider mer än 200 miljoner män i olika åldrar av en könsstörning. Och, tyvärr, varje år fylls rösterna av impotenta människor med nya medlemmar. Det här är deprimerande indikatorer och vi måste bekämpa denna situation. Det viktigaste - var inte rädd för att erkänna din egen sexuella impotens.

Möjliga orsaker

Erektil dysfunktion är av två typer.

Organic. Orsakerna till denna patologi ligger i fysiologiska störningar som uppstår i kroppen. Fel i erektion är först episodiska. De främsta organiska orsakerna är:

 • Vaskulär patologi. Detta är när under sexuell stimulering i små kärl, otillräckligt blodtryck. Och detta leder i sin tur till otillräcklig tillförsel av cavernösa kroppar och i slutändan till den totala frånvaron av erektion.
 • Neurogen impotens.
 • Störningar i det endokrina systemet. I detta fall är sexuell impotens associerad med endokrina störningar.
 • Skador på ryggrad av olika svårighetsgrad.
 • Operativa ingrepp på organen i det lilla bäckenet.
 • Defekter av penis med medfödd ursprung.
 • Okontrollerad användning av antihypertensiva läkemedel.
 • Prostatit i försummat form.

Psykologiska. Denna typ av impotens kan bestämmas av dess snabba utveckling. Det kan börja oväntat och manifestera sig som regel under vissa omständigheter. Orsaken kan vara problem på jobbet eller rädsla för att inte uppfylla partnern.

Ironiskt nog men många säger att de har en spontan nattlig erektion vid denna tidpunkt. I den här situationen är det mycket viktigt att förstå vad som kom först: problemet eller impotensen.

Men det här är fel beslut. Det bästa alternativet är att söka hjälp från en kvalificerad psykolog. I den här situationen hjälper en tablett inte till fallet. I närvaro av psykologiska faktorer kan erektioner uppnås med hjälp av erotiska fantasier.

 • Orsaker till impotens kan vara dåliga vanor, nämligen: rökning, alkoholmissbruk, missbruk av droger. Bidra inte till att stärka "manlig kraft" och en stillasittande livsstil. Hypodinami leder till störningar i muskuloskeletsystemet.
 • Missbruk av feta livsmedel. Högt kolesterol i blodet är det första steget mot impotens.
 • Kom ihåg det nikotin har en destruktiv effekt på människornas allmänna hälsa och i synnerhet på styrkan.

På fördelar och skador av grönt te för människors hälsa, läs den här artikeln.

karakteristiska symptom

 • Delvis eller total frånvaro av nattliga och morgonrörelser. Detta gäller inte bara ögonblicket av spänning, utan också sömn och uppvaknande. Att bedöma och upptäcka den faktor som orsakade den sexuella störningen kan du av människors tillstånd. Om strax före samlaget blir penis inte elastiskt, och spontan erektion fortsätter, är det troligt att orsaken ska sökas i partens moraliska tillstånd. Så du måste försöka bli av med överbelastning och uppleva och försöka engagera dig i fullfjädrad kön. Om det inte går att göra det, är anledningen till organiskt ursprung.
 • Karaktäristiskt tecken på att utveckla impotens minskning av antalet erektioner, så många män klagar på penisens flexibilitet och hårdhet.
 • För tidig utlösning. Det här är när utlösningen inträffar i början av den sexuella handlingen. Det händer ofta att utlösning kan förekomma även innan penispenetrationen går in i slidan. Detta är mycket avskräckande för en man och förvärrar ytterligare situationen.

Allmänna rekommendationer

Impotens kallas också för menopausen för män. Under denna period finns det en omstrukturering av kroppen, där männenas sexuella förmåga gradvis minskar.

Denna sjukdom har sin egen specifika behandling:

 • Först måste du upprätta en tydlig daglig rutin.
 • Försök att hålla sig till det vanliga sättet att leva, kön i detta fall är inget undantag.
 • En viktig faktor vid behandling av impotens är en balanserad diet.
 • Försök inte öka antalet sexuella handlingar.
 • En bra, sund sömn behövs.
 • En gång i veckan - ångbad.
 • Komplex av speciella fysiska övningar.

Vaccinterapi hjälper till att bli av med dysfunktion.

 • Under den varma säsongen - ta ett solbad.
 • Inkludera i din kost så mycket råa grönsaker som möjligt.
 • I vissa fall erbjuds patienten kirurgisk behandling. En av metoderna är venös operation. Ibland använder endoplastoprostes.
 • Det finns också läkemedel som framgångsrikt klarar av sexuella störningar. Läkemedel ska endast tas av de läkare som utses av läkaren. Självmedicinering kommer inte att uppnå önskat resultat.

Folk sätt och recept

 • Valnötter, getmjölk. Under dagen måste du äta några glas skalade valnötter och dricka dem med mjölk (högst 2 glas per dag). Behandlingstid - 1 månad. Då måste du göra en tvåveckorsavbrott och upprepa kursen några gånger.
 • Roten av ginseng. Detta gamla verktyg används i århundraden av kinesiska läkare för att behandla impotens. Det hjälper även när mannen är helt inaktiv. För att göra tinkturen, ta 50 gram ginsengrot och häll den med 500 gram vodka. Låt det brygga i 24 timmar. Nästa dag uppvärms agenten till 50 grader och lägger en vecka på en varm plats. Ta 30 gram 3-4 gånger om dagen före måltiden.
 • ingefära. Röda växter används för att behandla manlig insolvens. Ingefära kan användas i form av pulver, i form av tillsatser i te. Gingerte är druckit 3 till 4 gånger om dagen. Effekten kan ses efter 5 till 7 dagar av helande drycken.
 • Tinktur av selleri. För att förbereda tinkturen måste du ta roden av selleri. Färska rötter males och hälls med varmt kokt vatten. Insistera i 4-5 timmar, filtrera och ta flera gånger om dagen i små portioner, oavsett matintag.
 • Samling av medicinska örter. Vi förbereder buljongen: vi tar 5 teskedar mint, nässla, Johannesört, klöver. Alla dessa ingredienser är täckta i en termos och hälls med kokande vatten (1 liter). Låt oss brygga i en timme och ta 3 gånger om dagen för ett glas i taget.

Vad rekommenderas inte att göra?

 • Det viktigaste att det inte rekommenderas att göra med erektil dysfunktion är inte att försena med ett besök till läkaren.
 • Du bör inte själv välja behandlingen.
 • Inte övermål, särskilt på natten.
 • Det är nödvändigt att begränsa intaget av vissa livsmedel som bidrar till fetma.
 • Det rekommenderas inte att använda testosteron för behandling av denna sjukdom.
 • Det är värt att helt ge upp öl. Denna drink är inte listad i vänner med "manlig kraft".

Fördelar och skador på jordnötter för män. Hur man använder det ordentligt och i vilka kvantiteter?

Läs om de fördelaktiga egenskaperna hos pumpa frön för hanehälsa i den här artikeln.

Förebyggande åtgärder

 • Rätt näring.
 • Måttlig fysisk aktivitet.
 • Full avslag på energi stimulatorer.
 • I kosten av män bör inkludera honung, vitlök, lök, persilja, sura mjölkprodukter, morötter, tomater och valnötter.
 • Du måste gå så mycket som möjligt innan du lägger dig i frisk luft.
 • Att delta i atletisk promenad.
 • Att besöka bastun, ångbastu, bastu.
 • Att leda en aktiv livsstil. Kommunicera med människor som orsakar positiva känslor.
 • Undvik stressiga situationer.

Impotens är inte en mening. Men börja inte sjukdomen och ta dig till en psykologisk nedbrytning. Rådfråga en läkare i tid. En erfaren urolog hjälper till att klara problemet. Och igen kan du titta på kvinnor som ett föremål för sexuell attraktion. Huvuddelen är inte förtvivlad, och allt går bra med dig!

Behandling av impotens hemma med folkmedicinska lösningar

Sexuell impotens eller impotens är en fruktansvärd diagnos för en man i alla åldrar. Sexuell dysfunktion kan kraftigt förändra kvaliteten på en persons liv för det värre. Men som regel är impotens inte en dom, eftersom det finns en hel del metoder för att återvända den manliga makten och utan "missbrott", förnya intimitet.

Behandling av impotens hemma med folkmedicinska lösningar

Symptom på impotens

 1. Brist på erektion före samlag.
 2. Brist på morgon erektion.
 3. Svag erektion, som försvinner helt under samlag.
 4. Ejaculation i de första sekunderna av samlag och frånvaron av erektion efter några timmar.

Det är viktigt att veta! Frånvaro av styrka påverkar inte genans funktion hos en man, om sjukdomen inte orsakas av infektioner eller inflammatoriska processer.

De mest sannolika orsakerna till sexuell impotens

 1. Inflammatoriska sjukdomar och urinvägsinfektioner.
 2. Fysisk utmattning
 3. Psykologiska problem, frekvent stress.
 4. Alkohol och nikotin.
 5. Hormonala störningar.
 6. Kirurgi eller skada på bäckenorganen.
 7. Sjukdomar i inre organ.
 8. Fysisk inaktivitet.
 9. En stillesittande livsstil, stillasittande arbete.
 10. Användningen av vissa mediciner.
 11. Diabetes mellitus.
 12. Oregelbundet sexliv.

Det är viktigt att veta! De första symptomen på sexuell impotens observeras vid 45-50 års ålder. Men i vissa fall diagnostiseras impotens vid tidigare ålder.

Behandling av impotens med örter

Samling nr 1

För att förbereda infusionen kan du använda torra eller färska örter. Vi måste ta en termosflaska med 2 liter och fyll den med 2 matskedar av Johannesört, citronmelé, klöver, näsblad. Denna blandning hälls med kokande vatten och infunderas i flera timmar. 2 liter buljong ska druckas en dag. Behandlingsförloppet är 2-3 veckor.

Samling nr 2

För att förbereda buljongen måste du ta en tesked torr timjan, en halv tesked citronbalsam och samma mängd rosmarin. Örter ska fyllas med en liter kokande vatten och låt buljongen brygga i en timme. Före användning är det önskvärt att spänna blandningen. Drick ett läkemedel helst före middagen, dagligen, i 2 veckor. Denna buljong är så effektiv att de första resultaten av behandlingen kan kännas efter några dagar.

Samling nr 3

Återställ den sexuella funktionen kan vara med avkok baserat på pil-te och mynta. Dessa örter bör tas i lika stora proportioner: ett glas kokande vatten för 1 tesked av den krossade fytoprodukten. Detta är en daglig dos av medicin. Ta en drink bäst före sänggåendet, i 20 dagar. Efter en månad kan behandlingstiden upprepas.

Behandling av impotens med hjälp av örter

Samling nr 4

För att förbereda ett avkok behöver du en örtzamaniha och Johannesjurt. I ett glas kokande vatten rekommenderas att brygga en halv tesked krossade växter, insistera en timme och ta 5 matskedar på morgonen på en tom mage. Hela behandlingen är en månad.

Det är viktigt att veta! När du använder dekokningar bör du vara försiktig med allergiska reaktioner, vilket kan uppstå som utslag, matsmältningsbesvär eller andra symtom. När du har allergi, ska du sluta ta läkemedel.

Recept för impotens baserad på grönsaker och kryddor

Vissa produkter, kallade afrodisiakum, har en mycket fördelaktig effekt på en sexuell funktion hos en man och i problem med kraft kan man använda enkla och läckra recept av traditionell medicin.

Färska morötter

Morötter - en mycket användbar grönsak, som innehåller ett stort antal vitaminer, makro och mikroelement, betakaroten. Morötter har en kraftfull anti-sklerotisk (expanderande kärl) egenskap, främjar ökad spermbildning, föryngring av kroppen.

För att öka styrkan är det tillräckligt att dricka upp till 150 ml nypressad morotjuice per dag. Det är lämpligt att dela upp den dagliga dosen i flera doser. Behandlingsperioden kan vara flera månader, det kommer att vara mycket användbart för en mans kropp.

Lök bidrar till ökad libido och spermaproduktion

Detta naturliga afrodisiakum bidrar till att öka libido, spermaproduktion. För att återställa styrkan rekommenderas att man äter en liten glödlampa dagligen. Behandlingsförloppet är obegränsat, eftersom kryddan har immunförstärkande, antivirala och antiinflammatoriska egenskaper, innehåller det eteriska oljor och vitaminer som är mycket användbara för hälsan.

Selleri och fänkål

För att återställa kraften kan du förbereda en ganska ovanlig tinktur baserad på rött vin. För receptet behöver du fänkål och selleri lämnar i samma proportioner. Dessa produkter krossas till en gruelliknande tillstånd och blandas. Ta sedan 500 ml naturligt rött vin och tillsätt 100 g av en blandning av löv och frukt. Läkemedlet ska infunderas i 30 dagar, på en mörk plats. Ta medicinen vara 100 gram dagligen på kvällen, efter middagen. Hela behandlingsförloppet är 2-3 veckor, tills återhämtning. Eftersom läkemedlet är berett under lång tid är det önskvärt att omedelbart göra en fullständig dos av tinktur för en fullständig behandling.

Det är viktigt att veta! En stor mängd grönska, grönsaker och frukter i kosten är mycket användbar för människors hälsa. Särskilt viktigt är den korrekta kosten på vintern och vårperioden när vitamin D ofta diagnostiseras.

Tinkturer och blandningar för återställning av styrka

Läkande ginseng

Ginseng är en hel förråd av näringsämnen

Ginseng är en hel förråd av användbara ämnen som bidrar till förbättring och förnyelse av organismen på cellulär nivå. Denna unika växt ingår ofta i formuleringen av olika läkemedel avsedda för återställande av sexuell funktion, immunitet, behandling av olika sjukdomar.

Det är ganska lätt att göra medicinen själv, men för det här måste du få roten till ginseng, den bästa manchurianen, som i sitt utseende liknar en liten man. Du kan använda både färska råvaror och torkade rötter. För att göra tinkturen, ta 20 gram torkad rot eller 50 rå. Roten ska krossas noggrant och hällas i 500 ml vodka. Vodka ska infunderas i 21 dagar, medan behållaren med blandningen ska skaka dagligen. Ta medicin 3 gånger om dagen innan du äter, en dos på 40 droppar. Behandlingsförloppet är 14 dagar, sedan ska det följas av en två veckors paus och behandlingen kan upprepas på nytt.

Återställ också den manliga hälsan kommer att hjälpa följande recept: för 500 ml färsk honung behöver du en tesked hackad rot. Honung ska vara fräsch, inte kandad. Ingredienserna blandas grundligt och blandningen ska infunderas i 2 veckor. Ta en söt drog rekommenderas 3 gånger om dagen, innan du äter. Hela behandlingen är 40-50 dagar. Då måste du ta en paus i en månad. Om så önskas kan behandlingen upprepas.

Det är viktigt att veta! Trots det faktum att ginseng är en botande växt, bör den tas med försiktighet till de personer som lider av neuroser, depression, sömnlöshet. Dessutom är ginseng kontraindicerat i hjärtsjukdomar och diabetes.

Recept baserade på nötter

Honung-mutter blandning - en läcker assistent i kampen mot manlig impotens

Valnöt är en väldigt användbar produkt för män. För att snabbt och gott återställa manlig styrka kan du förbereda en honungsmutterblandning, som är önskvärt att använda dagligen. Renade nötter krossas och blandas med honung, du måste ta lika många produkter. Du behöver inte insistera på blandningen, du behöver ta en medicinsk eftermiddag på en tom mage på en tesked. Behandlingsförloppet är 3 månader.

Du kan också försöka återställa potensen med nötter och fet getmjölk. Du måste äta 50 gram nötter om dagen och dricka det med ett glas mjölk. Om så önskas kan dagsdosen uppdelas i flera doser. Den rekommenderade behandlingstiden är 30 dagar.

Mumier som skyddar människors hälsa

För att göra tinkturen, ta 3 gram mamma och 15 matskedar vatten. Ämnet måste helt lösas upp i vätskan. Behandlingsförloppet med tinktur är en tredjedel av en månad. Ta mumier på morgonen, på en tom mage, en matsked. Vid slutet av kursen är det tillrådligt att ta en paus i en vecka, så behandlingen kan upprepas. Upplöst i vattenmammi lagras bäst i kylskåpet.

Du kan också göra en blandning med honung. För att göra detta måste du lösa upp 3 gram av substansen i 150 ml vatten. Sedan, efter att lösningsmedlet har lösts upp i vätskan, tillsätt 150 ml honung och blanda blandningen noggrant. Läkemedlet konsumeras på kvällen, efter middagen, på en matsked. Behandlingsförloppet är 2 veckor. Då är det en paus i 10 dagar och behandlingen kan upprepas.

Video - Impotens. Behandling med folkmedicin

Balm baserad på aloe

För att förbereda en dryck för att återställa kraften måste du ta en halv liter naturlig rött vin, 200 gram honung och samma mängd krossade löv aloe. Alla ingredienser ska blandas i en behållare och låta blandningen infusera i kylan i en vecka. En burk balsam kan inte lagras i ljuset.

När balsmen är infunderad är det möjligt att börja behandlingen. Drick ett läkemedel du behöver varje dag, 1 matsked 3 gånger om dagen, efter måltiden. Hela behandlingen ska vara en månad.

Russin med mjölk

Effektivt är receptet, som använder mjölk och russin. Torkad produkt i en mängd av 100 gram bör kokas i 300 ml mjölk. Då ska blandningen svalna. Detta är en daglig dos av läkemedlet, som kan delas upp i flera receptioner. Den fullständiga behandlingstiden är en månad, men när kraften återställs kan den förlängas för en annan tid för att åtgärda resultatet.

Pumpa frön för styrka

Sjukgymnastik hemma för behandling av impotens

En liten uppsättning fysiska övningar som syftar till att öka blodflödet i det lilla bäckenet, hjälper till att snabbt återhämta sig och återställa maskulinitet.

Övning # 1. Du måste gå på plats, lyfta dina knän högt. Det är lämpligt att göra detta i minst 3-5 minuter.

Övning 2. En man borde bli jämn, böj sedan knäna, som om han häller lite i luften. Därefter måste du spänna i 2-3 sekunder gluteal muskler och sedan slappna av. Efter avkoppling kan benen röras ut. Effektivt kommer 10-15 närmar sig åt gången.

Övning # 3. Det rekommenderas att stå upp rakt, sprida lite ben. Då måste du börja stiga från hälen till tån, alternerande ben. Du kan gå 10-15 minuter om dagen.

Övning 4. Du borde ligga på ryggen, lyfta upp benen. Därefter borde en man låtsas att cykla och göra karaktäristiska rörelser med halvböjda ben.

Övning 5. Det måste ske under sittande. Mannen bör starkt påkalla i 2-3 sekunder och sedan slappna av de gluteala musklerna. Denna övning kan göras varje 2-3 timmar, speciellt om personen är engagerade i stillasittande arbete.

Det är viktigt att veta! Denna enkla övning hjälper inte bara till att återställa styrkan, men syftar också till att förbättra kroppen och stärka musklerna. Med dagliga sessioner kan varaktigheten för varje övning ökas.

Video - Hur man ökar "manlig kraft"

Produkter som har en positiv effekt på manlig kraft

I vissa fall är impotens en följd av metaboliska störningar eller brist på vissa substanser i kroppen. Stimulera metaboliska processer eller göra en brist på vitaminer kan vara genom produkter som kommer att gå till människors hälsa för gott.

E-vitamin är mycket viktigt för en diet med impotens. Den är riklig i grönska, spannmål och baljväxter, i vildrosa höfter. Också i kosten rekommenderas att färsk fisk innehåller fettvarianter, kaviar, krabbor, kräftor, ägg av fåglar (vaktel, duva, gås). Försumma inte sådana sorter av kött som lamm, kalvkött, mager fläsk. Honung är en oumbärlig produkt i kosten för behandling av sexuell impotens. Det kan ätas med vetegroddar, ingefära. Meloner och meloner är också användbara. Till efterrätt är det användbart att äta druvor, russin, choklad, naturligt kaffe.

Produkter för att öka styrkan

Rätt sätt att leva med de första symptomen på impotens

Mänskliga hälsan beror på många faktorer: sömn, fysisk aktivitet, psykiskt tillstånd, näring. Behandling utan att ändra det vanliga livet är inte så effektivt och snabbt, därför är det nödvändigt att närma sig det känsliga problemet på ett komplicerat sätt:

 1. Rökning och dricks är oönskade. Den enda drycken som en man har råd med under behandlingsperioden är naturligt rött vin i små doser. Vinet har en vasodilaterande och återställande effekt.
 2. Sova inte mindre än 8 timmar. Sömn ska göras senast klockan 11.00. Ett sådant schema hjälper till att förbättra tillståndet och återställa styrkan.
 3. Du behöver minst 2 gånger i veckan för att besöka poolen eller gå för långa promenader. Running är också effektiv för att förbättra blodcirkulationen i bäckenet.
 4. Med stillasittande arbete måste du stiga varje timme, gå ett par minuter runt kontoret eller göra en lätt uppvärmning.
 5. Vid psykologisk impotens rekommenderas att konsultera en terapeut som hjälper till att minska rädsla, återfå självförtroende.
 6. Det är lämpligt att vara uppmärksam på kläderna. Smalt linne, skärande i huden, du måste ta bort. Preference ges bäst för naturliga material och lösa klädesplagg.

Det är viktigt att veta! Impotens är inte en mening. Med korrekt behandling och iakttagande av alla rekommendationer kan du snabbt återställa den manliga kraften och fixa resultatet i många år.