Huvud
Strömförsörjning

Folkets sätt att behandla gonorré: en återgång till medeltiden eller förfädernas erfarenhet?

Sedan antiken har människor behandlat gonorré med infusioner och avkok av medicinska örter. De kände till hemligheten i åtgärden av många växter, som bestod av antiinflammatorisk, antiseptisk, diuretisk och immunmodulerande effekt. Tyvärr, det exakta faktumet: ingen av dem kan helt avlägsna kroppen av orsaksmedlet av gonorré. De lindrar symtomen på sjukdomen, men återhämtningen hjälper inte.

Men sjukdomsövergången i kronisk form åtföljs också av att symtom saknas. Detta utgör en falsk uppfattning om botten av sjukdomen. Fullständig återhämtning garanterar bara tar ett antibiotikum. Detta läkemedel skapades speciellt för att döda bakterier, samtidigt som den minimerar människokroppen. Men även från nationella metoder är det inte nödvändigt att skynda att vägra. De kan vara ett utmärkt komplement till antibiotikabehandling, hjälpa till att bli av med sjukdomen snabbare och stärka kroppen.

Så många örter! Hur är det med dem att förstå?

På Internet finns det många recept för att förbereda olika infusioner och buljonger. Många av dem garanterar fullständig läkning, majoriteten krediteras med obefintliga läkningsproblem. För att förstå dem behöver du endast förlita sig på de kända, vetenskapligt bevisade egenskaperna hos örter.

De terapeutiska effekterna av de tillämpade folkmetoderna kan delas in i flera grupper:

 • Avlägsnande av inflammation
 • Ökad immunitet
 • Stimulering av urinering
 • Eliminering av dysbios

Den första gruppen innehåller många växter. De vanligaste av dem: kamille, gurkmeja, ingefära, vitlök, muskotnöt, kanel, persilja, aloe vera. De kan sättas till huvudrätterna eller laga på grundval av läkningstankar. De hjälper till att minska inflammation, lindra smärta och eliminera lokalt ödem i vävnader. Detta är särskilt effektivt i gonorré i det akuta skedet.

Den andra gruppen innehåller: salvia, kinesisk magnolia vin, vitlök, ingefära, nässla, ginseng, echinacea, elecampane och Johannesjurt. Dessa örter bidrar till en ökning av kroppens allmänna immunitet, vilket är nödvändigt för att övervinna sjukdomen. De används, som i kroniska och akuta skeden av sjukdomen.

Den tredje gruppen innehåller: vattenmelon, cowberry löv, kardborre rot, björk knoppar, bärbär löv, cikoria, salvia, mynta, nässla, maskros, yarrow. De flesta örter kan köpas på apotek. Buljonger med hjälp av dem ökar mängden utsöndrad urin. Detta bidrar till "tvätta bort" bakterier som lever på slemhinnan i urinvägarna. Diuretiska avkok är kontraindicerade under reducerat tryck, vegetativ-vaskulär dystoni, med stenar i njurarna.

Den fjärde gruppen innehåller: sura mjölkprodukter. Förtäring av antibiotika följer alltid med en dysbakterios: en användbar mikroflora blir mindre och i sin plats kommer patogena bakterier. För att förhindra utvecklingen av dysbakterier, äta livsmedel som innehåller goda bakterier. Detta bör göras under antibiotikabehandling och en vecka efter administrationens slut.

Hur kan jag förbereda mig själv som ett helande?

För att lindra symtomen och stärka kroppen är det tillräckligt att använda en av varje grupp av folkmedicinska lösningar.

 1. Kamilleinfusion de flesta läkare råder. Med användningen bereds varmt bad. 3 matskedar torkad kamomill hälls med en liter kokande vatten och insisterade ett tag. Därefter filtreras infusionen genom gasbindning och hälls i ett bassäng. Vattentemperaturen ska vara något varmare än kroppen (37-38 °). Ta badet i 10-15 minuter en eller två gånger om dagen. Denna infusion har antiinflammatorisk, smärtstillande, antiseptisk och sårläkningseffekt.
 2. Infusion "första hjälpen till immunitet" är beredd från roten av ingefära, honung och citron. Ginger måste krossas (vitlökskrynk), citronskal och finhackning. Alla ingredienser blandas, läggs i en behållare och lämnas i kylskåpet. Lägg till 1-2 små skedar till te. Te ska inte vara varmt. Vitamin C, som finns i citron, förstöras i kokande vatten.
 3. Infusion av tranbärsblad. Krossade löv kan köpas på apoteket. En tredjedel av ett glas tranbärsblad häller 3 koppar kokande vatten. Låt det brygga i en timme. Spänn sedan infusionen och använd 2 matskedar om dagen. Förutom diuretikum har läkemedlet antimikrobiell, antiinflammatorisk, astringent och koleretisk effekt. Försiktighet bör vidtas för de med kolelithiasis.
 4. Avkodning från roten till kardborre. För att förbereda infusionen kan du använda en anläggning som köps på apotek eller odlas av dig själv. I sistnämnda fall borde endast burk i livets första år användas. Rötterna ska rengöras, krossas. 10 g av den resulterande massan, häll 200 ml varmt vatten, lock och värme i ett vattenbad under 30 minuter. Kyl därefter buljongen och dränera. Ta insidan av 100 ml två till tre gånger om dagen i 30 minuter innan du äter för en diuretisk effekt. Applicera topiskt (tvätta urinröret, gnugga könsorganen) för antiinflammatorisk och sårläkning. Vid intagning finns det en koleretisk effekt, var försiktig så att patienter med gallstenar är försiktiga
 5. Serum mot dysbios. Du kan köpa detta serum från affären eller göra det själv. Den är beredd på grundval av kefir. Det måste värmas upp i ett vattenbad i flera minuter. Då börjar kefir delas in i vassle och stugaost. Det utsöndrade serumet används för att återställa den fördelaktiga mikrofloran och normalisera tarmens arbete. Du kan använda insidan i en ren form eller laga på grund av läckra drycker. Till exempel, cocktails med tillsats av bär, citronsaft, honung och kanel eller selleri, tomatjuice och salt.

Övningen av att behandla gonorré hos män

Ett av huvudområdena av smittsam medicin är behandlingen av gonorré hos män, som introduceras i kroppen genom sexuell kontakt. I de flesta fall beror detta på oavsiktliga och oläsliga anslutningar. Det potentiella offeret för infektion, att bekanta sig med en annan, och till och med hans kön, känner inte till sina sexuella preferenser och sjukdomar. Hon förstår bara inte hela faran.

Orsaker och sjukdomsförlopp

Gonorré är en infektionssjukdom som orsakas av en typ av gonokocker, med både den infekterade individen och någon dold bärare som fungerar som en källa. Ibland vet en person inte ens om denna sjukdom på grund av en process som fortskrider i hemlighet och utan symptom.

Med slumpmässig kommunikation är risken för infektion 44-54%. Infektion av den sexuella vägen kan inträffa i undantagsfall, till exempel när du badar i badet efter den infekterade, om du använde sin svamp och handduk. Men dessa bakterier lever inte långt utanför kroppen och därför är sannolikheten för en sådan överföring låg.

Inkubationstiden för bakterier hos män är 2-5 dagar. Men under denna tid upplever de svår klåda och fruktansvärt brännande. Vit urladdning framträder ur urinröret. Varje dag blir den kliniska bilden värre. Efter 4 dagar ökar intensiteten. Tilldelningar blir mer, de går ut med pus.

Urinen blir grumlig. Urinröret är hyperemiskt och komprimerat, vilket orsakar svår smärta i urinprocesser, som uppträder mycket oftare. Infektion tränger gradvis in i alla delar av urinväxtsystemet. Men ibland är en sådan uttalad smärtsam kurs av sjukdomen ersatt av lugn.
Smärtan minskar eller försvinner helt, men den obehagliga klåda och purulenta urladdningen förblir. Och om den smittade individen är engagerad i självmedicinering i hemmet börjar han felaktigt att tro att han har fått hjälp av rätt medicin och folkmedicin. Men det här är inte så. Lugnet är imaginärt, och sjukdomen kommer att manifesteras igen av olika skäl.

Efter en viss tid uppträder anfall på grund av olika faktorer som orsakar sjukdomen:

 • hypotermi;
 • alkohol;
 • upphetsad stat
 • ta produkter med uttalade diuretikförmåga, till exempel vattenmelon;
 • infektion med andra bakterier.

Gonokocker och deras plats

Gonorré är en infektionssjukdom som provoceras eller orsakas av gonokocker. Detta är en sjukdom som överförs till de flesta män genom sexuell kontakt. Infektion sker ganska snabbt. Gonokocker är färgade övervägande blå metylen eller Gram, vilket är obligatoriskt. Efter gramfärg blir gonokocker rosa.

Med gonorré börjar slemhinnor och passager i det främre könsorganet öka sig mest snabbt. Ibland tränger denna venerala infektion och sprider sig också mot ändtarmen och påverkar dess slemhinnor, kan konjunktivan också infekteras. Med detta tillstånd är gonorré definierad som blenorré, dess populära namn är oropharynx. För behandling av sådan gonorré hos män tillämpa lämpliga läkemedel.

Gonokocker hör till en grupp diplokocker och sprids alltid genom den så kallade upprepade delningsmetoden. De finns vanligtvis i leukocyter, polynuklear (i protoplasma), men de kan ofta ses i det extracellulära utrymmet. De kan inte tränga in i epitelcellerna, utan kluster på ytan eller fylla utrymmet mellan cellerna.

Behandling av gonorré hos män orsakar förlust av gonokocks tinctoriella och morfologiska egenskaper, som är typiska. De ändrar deras tecken och blir Gram-positiva istället för gram-negativa. De kan ändra sina storlekar (minskning, ökning) och form: de blir bollar, de fördubblas och stratifieras eller bildas komplexa konstruktioner.

Men när de flyttas till en ny mark, till exempel i en annan organism (när samlag), får de igen tinctoriella och morfologiska egenskaper. Och om du undersöker gonokocker, saknar typiska egenskaper i särskilda laboratorier med särskild omsorg, upptäckten av de typiska enskilda celler bidra till att skapa rätt diagnos och gör det möjligt att behandla gonorré hos män motsvarande formulering, med hjälp av de medel som krävs.

Förebyggande underhåll vid infektion

För att inte oavsiktligt infektera dina partner eller familjemedlemmar måste du följa noggrann profylax vid behandling av kronisk gonorré:

 1. Gonokocker - bärare av gonorré - växer vid 36-37 ° i blodsediment. Därför, om du har minst det minsta såret, bränn det med jod. Detta hjälper ungefär 40-60%.
 2. Det är nödvändigt att tvätta separat, om situationen tillåter. Till exempel, om huset har två badrum. Eller du kan tvätta dig själv i bäckenet separat från alla.
 3. Om gonokockerna (i bloddroppar eller på något annat sätt) kom ut ur kroppen, är de benägna att torka ut. Så glöm inte att tvätta handdukar, svampar, saker grundligt efter tvätt. Om detta inte är gjort, hotar risken för infektion i ytterligare 24 timmar.
 4. Gonorrébärare tolererar inte värme. Redan vid 39 ° börjar de dö efter 12 timmar och 41-50 ° förgås i 5-6 timmar.
 5. I förebyggandet av gonorré bör man använda certifierade droger.

Men det här är bara med yttre påverkan. Om en person är sjuk och hans kropp försvagas av en feber sjukdom, så kan allt hända på ett annat sätt.

Till exempel lider han av tyfus av lunginflammation eller lunginflammation, vilket är känt att åtföljs av en mycket hög temperatur i storleksordningen 40,5-41 °.

I detta fall dör inte infektionen, det sänker bara sin vitala aktivitet och är i detta tillstånd tills temperaturen minskar till en acceptabel 36 °. Under denna process kan ruttning helt sluta. Med minskande temperatur kommer sjukdomen till liv.
Kom ihåg!

Om sönderdelning uppträder med gonorré, läkemedel, temperatur eller andra metoder kan endotoxin frisläppas.

Detta är en potent neuromuskulär substans som verkar på nervsystemet.

Läkemedel och läkemedel som föreskrivs av läkare

Vid behandling av gonorré på sjukhus utför personalen all slags forskning om orsakerna till sjukdomen: prov, smuts, införandet av en buzha från metallen i urinröret.

Då görs en diagnos och läkemedel ordineras. Till exempel, med gonorrisk uretrit (mycket akut) kan man bota med antibiotika ensam.

 1. Streptomycin. Med gonorrisk uretrit administrerar läkare vanligtvis en kursdos, som beror direkt på komplexiteten och naturen hos den inflammatoriska processen. Men med en särskilt komplicerad, akut gonorré, såväl som i fall som uppträder kroniskt eller torpid, administreras en ökad dos alltid.
 2. Sulfadimezin, norsulfasol och andra preparat av sulfonamidgruppen är föreskrivna vid intolerans mot patienter med antibiotika.

Preparat av sulfonamidgruppen kan användas för att bestämma diagnosen av en blandad infektion tillsammans med penicillin. En sådan komposition är föreskriven för patienter med kronisk gonorré i närvaro av komplikationer.

Preparat baserade på penicillin

 1. Penicillin. Det ordineras för akut, medium och långsam sjukdom. Men med en långsam sjukdom, ordineras en stor dos. Ibland, med gonorrisk uretrit, ordineras en fullständig kurs av penicillin. Denna metod är tillämplig om patienten är svår att kontakta behandlaren flera gånger om dagen. Till exempel, om den här patienten - en pensionär eller ett sjukhus ligger i staden, och patienten bor i byn. Att gå till sjukhuset för detta är orimligt dyrt.
 2. Ekmonovotsillin. Det är en suspension av saltet av penicillin (novokain) i en lösning av ekolin. Det ordineras för akut och måttlig sjukdom. Ibland, som i fallet med penicillin, föreskrivs en hel kurs.
 3. Beredningar Bicillin 1 och 3 är föreskrivna för gonorré uretrit (akut). Om gonoréen fortsätter i en lättare form, ökar normen. Injektioner av ECM och bicillin görs i två steg. Först injicerar de in i den yttre övre kvadranten i skinkan. Om blod inte observeras administreras antibiotika på recept.
 4. Tandläkare. Det ordineras av en läkare med akut gonorré uretrit. Om sjukdomen är lätt, ordineras en ökad dos. Fenoximetylpenicillin administreras oralt för någon form av sjukdom.

Hur man behandlar gonoré folk remedies

Även om de befintliga drogerna framgångsrikt bekämpar sjukdomen, använder många människor olika slags infusioner, örter och pulver, som länge bevisat sig själva hos folket. Men dessa lösningar eliminerar inte orsaken till sjukdomen, utan bara dess konsekvenser. Orsaken kan elimineras endast av en medicinsk produkt.
Här är några av de mest kända folkmekanismerna:

 1. Avkok av enkel kamille är den vanligaste bland folkmedicinska lösningar som har ett bra resultat i behandlingen. Det har inte bara sårläkande bakteriedödande och antiinflammatoriska effekter, utan påverkar också lugnande kroppen försvagad av sjukdomen. Som behandling bereds varmt kamomillbad (från infusionen).
 2. Kock är vanligt. I behandlingen av örter är det mest populära botemedlet. Avkok från sina rötter är verkligen helande. Det är ett desinfektionsmedel, antiseptiskt och antimikrobiellt medel. Med hjälp av buljongen klarar patienten sådana irritationer som klåda och allergi, vilket är mycket nödvändigt vid behandling av gonorré. Förbered buljongen på så sätt:
 • slip malet (bara rötterna) och häll 2 matskedar;
 • allt detta fylls med varmt (90-100 °) vatten med en volym av 0,5 liter;
 • koka i 15-20 minuter på låg värme.
 1. Ginseng-tinktur hjälper dig också i kampen mot denna sjukdom. Endast 3-4 droppar tas till frukost kommer att ha en positiv effekt på din kropps arbete, vilket snabbt kommer att reagera på denna stimulans. Ginseng är en metabolisk och har en biostimulerande, generell toning och adaptogen effekt. Tinkturen stöder könsorganens funktioner och ökar tonen.
 2. Grönsaker och frukter hjälper den infekterade kroniska gonoréen att bli av med den. Det är nödvändigt att använda så många av dessa växter som möjligt:
 • selleri;
 • persilja;
 • skogs- och grönsaksbär.

Stor nytta är medfört:

De innehåller antiinflammatoriska ämnen. Te, bryggd från frukterna av kinesisk magnolia vinstockar, fungerar bra.

Produkterna från biodling är kända för deras generella förstärkning och anestetiska egenskaper. De bör också inkluderas i den dagliga kosten under behandling och återhämtning efter det.

Men trots att folket har ackumulerat stor erfarenhet av att eliminera vissa konsekvenser av sjukdomen är det fortfarande inte nödvändigt att engagera sig i självmedicinering. Impotens, föroreningar, frekvent utlösning, infertilitet är konsekvenser av oregelbunden behandling.

Gonorré tar femte plats i världen för spridning av sexuellt överförbara sjukdomar. Och antalet personer som smittas med denna sjukdom ökar hela tiden med 150 000 000 personer.

För komplex behandling är det nödvändigt att kombinera folkmedicinska läkemedel, medicinska preparat, normalisera kosten, inte höja svårighetsgraden och inte vara upphetsad. Allt detta kommer att bidra till att bli av med negativt inflytande och öka immuniteten.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Behandling av gonorré med folkmedicin

Gonorré är en smittsam sjukdom som överförs sexuellt (i de flesta kliniska fall). Orsaken till gonorré - penetreringen i kroppen av en hälsosam mänsklig bakterie kallad gonokocker. Sjukdomen "gonorré" utvecklas snabbt nog, vilket påverkar människans slemhinnor, hela urinvägarna, nasofarynx, ändtarmen och även de mänskliga könsorganen.

Allmän information - Gonorré

När gonorré påverkar män, börjar sjukdomen sprida sig till testiklarna, epididymis, prostata, seminalblåsor samt penis. Hos kvinnor framträder sjukdomen i form av inflammatoriska processer i livmodern och dess bilagor. Liksom hos män och kvinnor leder gonorré (i avsaknad av nödvändig behandling) till fullständig eller partiell infertilitet.

Komplikationer av gonorré i en sjuks kropp är: artrit, sepsis, hjärnhinneinflammation, endokardit. Om gonorré infekterade nyfödda samtidigt som passerar genom moderns förlossningskanalen, då bakterierna påverkar slemhinnor i ögon, vilket ger en njure till utvecklingen av ögat konjunktivit.

Ingen person i världen har medfödd immunitet mot gonokockbakterier som framkallar gonorrés början.

Symptom på gonorré

Ursprungligen manifesterar gonorré sig som ett felfunktion i urinröret. Patienter klagar på klåda och brinner i urinröret. Sedan börjar de störa den rikliga slemhinnan. Efter några dagar är urinröret helt fyllt med blod, sväller, förtorkar och börjar ge smärta vid beröring.

I urinen kan det finnas föroreningar av pus och blod. I akut form av gonorré finns det smärtsamma förnimmelser i perineum, anus, urinrör. Patientens hälsotillstånd försämras kraftigt, tecken på feber uppträder. Hos män är gonorré i 95% av de kliniska fallen komplicerat av impotens.

Behandling av gonorré med folkmedicin

Behandling av gonorré måste behandlas på ett övergripande sätt, det vill i första hand söka medicinsk hjälp och komplettera sedan den föreskrivna behandlingen med folkmedicinska lösningar.

Traditionella metoder för behandling av gonorré bör användas enbart som ett adjuvans vid primär medicinsk behandling.

Video: Manlig infertilitetsbehandling av manlig infertilitet folkmedel och metoder

Burock för att behandla gonorré

De första akuta symptomen på gonoré elimineras uteslutande av mediciner (antibiotika) och inom några dagar av sådan behandling är det tillåtet att använda folkmedicin. Till exempel rekommenderas avkok av burdock att användas för att stärka läkemedlets terapeutiska effekt.

Att förbereda en mugg buljong rekommenderas att ta 3 matskedar. torr rotbocka (om det finns, då kan du färskt), hugga det och häll 500 ml vatten. Sedan kokas blandningen under ett tätt lock i 30 minuter.

Avkok av burdock bör svalna på egen hand, varefter det rekommenderas att spänna genom gasbindning och ta varje timme för 2-3 matskedar under dagen.

En ny buljong är beredd för varje dag av gonorrébehandling. Avkok av gonoré avkodning av burdock är 2 veckor.

Herbal Remedy för behandling av Gonorré

Recept # 1

Det rekommenderas att använda en örtmedel som ett adjuvans för att behandla gonorré.

För att förbereda örtkollektionen behöver du: jordjord örter, maskrosrötter (torr eller fräsch), björkblad. Alla dessa ingredienser kan du köpa på apoteket.

Förbereda en medicinsk infusion, ta 1 msk. varje ört och häll en kopp kokande vatten. Låt till infusera i 30 minuter och ta sedan 1 tsk. 15 minuter före måltiden 3 gånger om dagen.

Recept # 2

Det andra receptet för växtbaserade läkemedel för att behandla gonorré innebär användning av följande ingredienser:

 • 1 msk. majs stigmas-
 • 1 msk. roten till lakrits-
 • 1 msk. toloknyanki-
 • 1 msk. löv av björken.

Alla ovanstående ingredienser kan köpas på apoteket.

För att förbereda en helande buljong måste du blanda alla örter och häll 500 ml kokande vatten. Efterkoka under ett tätt lock på låg värme i 15 minuter.

Buljongen ska svalna till rumstemperatur, filtrera sedan och dricka 1 msk. hela dagen, oavsett matintag. Behandlingsförloppet är 3 veckor. Varje dag behöver en gonorrépatient förbereda ett nytt avkok.

Rekommendationer för behandling av gonorré

För att behandla gonorré kan du använda en beprövad folkmedicin - tinktur av ginseng. Den köps på apoteket och tas varje morgon före den första måltiden i en dos av 4 droppar. Behandlingsförloppet är 3 månader. Dessutom utförs behandlingen med läkemedel och naturläkemedel som beskrivs ovan.

Douching för kvinnor

Kvinnor med målet att behandla gonorré kan tillgripa douching med dill. För detta är det först nödvändigt att förbereda ett speciellt medicinskt avkok. Ta några grenar av färsk dill, hugga dem fint och häll 2 koppar kokande vatten. Sedan kokas blandningen på låg värme i 10 minuter.

Vänta tills dillens buljong kyler ner till rumstemperatur och spänner på den. Nu kan den användas för sprutning.

Sköljning genomfördes enligt följande: förstärkning 20 cc spruta dill buljong och injiceras i det vaginala hålrummet av hela vätskan. Douchering rekommenderas 2 gånger om dagen direkt efter köpet av könsorganen med en rengöringsmedel.

Video: Behandling av klamydia hos män och kvinnor. Traditionell medicin

Folkmedel för att stärka immuniteten

För att klara av en sådan allvarlig infektionssjukdom som gonorré rekommenderas patienter att dessutom uppmärksamma ökad immunitet. För att göra detta hemma kan du förbereda örtte från magnolia-vinstockar (denna ört köps på apoteket).

Ta 0,5 tsk. torra frukter av kinesisk magnolia vinstock och häll 1 kopp kokande vatten (detta är ca 250 ml). Infusera te i 5-10 minuter och drick sedan med tillsatsen av 1-2 tsk. av naturlig honung.

Hur man behandlar gonoré folk remedies

Gonorré, eller gonorré, refererar till de vanligaste sexuellt överförbara sjukdomarna. Orsaksmedlet överförs genom sexuell kontakt, men det finns också en infektion på hushållets sätt. Behandling är mottaglig, men för att uppnå ett positivt resultat måste man följa medicinska rekommendationer och ta alla föreskrivna läkemedel. Att behandla gonorré med folkmekanismer kommer perfekt att komplettera det grundläggande medicinska systemet, bidra till att ta bort symtomen på sjukdomen och minska inflammatorisk process.

De grundläggande reglerna för hembehandling för gonorré

Hur man cure gonorré hemma med det bästa resultatet, och är det verkligen alls? Ja, patienten behöver inte vara på sjukhuset efter diagnos. Men det är viktigt att följa en viss lista över regler:

 • att genomföra ett komplex av terapeutiska åtgärder för två partner samtidigt
 • Använd folkemedicin för gonorré först efter att ha hört en läkare.
 • helt utesluta sexuella relationer och alkoholintag;
 • strikt följa receptet hos venerologen, ändrar inte godtyckligt preparat och dosering;
 • patientens underkläder och linne lagras och tvättas separat,
 • innan du utför manipulationer, efter att ha besökt toaletten och innan du äter, tvätta händerna med tvål och behandla dem dessutom med klorhexidin;
 • minimera kontakt med barn.

Det händer att på grund av falsk skam är en person rädd att gå till sjukhuset och försöker bli av med oroliga symptom med olika metoder. Endast läkaren ska behandla patienten för att undvika utveckling av en kronisk form av gonorré, vilket är mycket svårare att behandla.

Alternativ medicin vid behandling av gonorré

Kontakta genast läkare omedelbart så snart de första symptomen ses. Att bota en gonorré är mycket lättare, även hemma, tills den har gått in i kronisk form. Grunden för behandling av venerala sjukdomar bör vara antibiotikabehandling, utan det kommer det inte vara möjligt att klara infektionen.

Det är möjligt och nödvändigt att använda metoder för alternativ medicin under antibiotikabehandling, liksom under återhämtningsperioden. De kompletterar väl, men ersätter inte läkemedel. Folkmetoder underlättar sjukdomsförloppet, mjukgör symptomen, påskynda återhämtningsprocessen.

Ofta används hip bad, douche, tampong i vagina, ögon (i gonorré ögat), gurgling (för gonokock angina), lavemang (för rektala lesioner gonorrheal) infusioner och dekokter av örter, samt ta dem inuti.

Örter och andra metoder

Av alla folkmetoder kan fytoterapi utpekas separat. Apoteket har ett brett urval av örter, de är tillgängliga för de flesta patienter, billiga, mjuka på kroppen, väl tolererade. Hur man behandlar gonorré hemma med hjälp av medicinska växter? För detta ändamål, brukar förbereda växtbaserade infusioner, infusioner, alkoholtinkturer, extrakt, men kan användas och nypressad juice.

Till exempel kommer många läkemedel att ersätta vanlig vitlök. Den har en hög antimikrobiell effekt, saktar ner processerna för jäsning och förskjutning i kroppen, ökar dess skyddsmekanismer. Det är tillräckligt att äta för några måltider under dagen om 10 vitlöksklyfta. En sådan enkel lösning hjälper även med en kronisk form av sjukdomen. Kvinnor kan använda tamponger blöt i två-utspädd juice av vitlök.

Även härdad gonorré kan återvända om:

 • inte avslutad behandlingskurs, avbruten mottagning av antibiotika;
 • personlig hygien observeras inte korrekt
 • öva frekvent förändring av partners och oskyddad samlag.

Recept av enkla medel

En av de mest tillgängliga och populära bland folk recept är att använda ett avkok av rhizomer kalmus för bevattning och stillasittande bad. För att göra det måste du hälla 500 tesked krossat torrt råmaterial med 500 ml nykokt vatten. Rör under locket på en liten eld i ungefär en halvtimme. Kyl och använd som angiven två gånger om dagen.

Traditionell medicin erbjuder också andra prisvärda medel. Recept av herbalists fungerade bra i behandlingen av gonorré. Lantbruksväxter har antimikrobiell, antiseptisk, astringent effekt. Slemhinnor kommer att bli mindre inflammerade efter appliceringen, brinnande och klåda kommer att gå iväg.

Recept 1

Samling av örter för intern mottagning från lika stora volymer av majsstammar, bärbär, lakritsrot av nakna och björkblad. 2 msk. Sked blandningen med två koppar kokande vatten, insistera trettio minuter i en väl sluten och förpackad behållare. Klar att använda infusion på en matsked tre gånger om dagen.

Recept 2

Ett annat alternativ: Ta en matsked björkblad, enbär, maskrosrötter, blanda. Två matskedar av samlingen häll 250 ml kokande vatten, stäng locket, linda det. Låt det vara ungefär en tredjedel av en timme. Ta infusion över en eftermiddagssked 15 minuter innan du äter. Färskt parti att laga mat varje morgon.

Recept 3

Vid behandling av venerala sjukdomar kan användas, men endast efter överenskommelse med läkaren, immunomodulerande medel. Deras användning förstärker kroppen, stimulerar den för att bekämpa infektion, ökar tonen. Huvudpositionerna här är kinesisk magnolia vinstock. En halv tesked av plantans krossade frukter häll 250 ml brant kokande vatten, täck och håll i en varm i 30 minuter. Använd tre gånger om dagen för ett glas läkemedel, och tillsätt en sked full av naturlig honung. Det är viktigt att förbereda ny infusion före varje användning.

Recept 4

Förutom huvudterapin rekommenderas att man avkodar burdock. Han har förmågan att förstärka, förbättra läkemedlets verkan, påskynda läkningsprocessen. En och en halv matskedar torra örter häll 250 ml kokande vatten, varefter en liten eld i kvart i timmen. Den resulterande buljongen måste filtreras, tillsätt så mycket vatten, sätt det i en halvtimme. Drick en halv kopp på morgonen, lunch och kväll i 14 dagar. En ny del av nutiden måste kokas dagligen.

Recept 5

Kvinnor kan komplettera behandling insprutning infusionspoppel knoppar, eller sammansättningen av ringblomma, kamomill, eukalyptus, ek bark. Samla ställdes genom att ta en tesked rå pour halv torr blandning av 500 ml av en kokande vatten, låt mjukt pokipit 10 minuter, en halvtimme att insistera filtrerades sedan. Nyligen recuperated, detta recept kan användas för att skölja slidan efter samlag.

Betydelsen av antibiotikabehandling

Det är oerhört viktigt att komma ihåg att gonoré inte kan botas utan att använda antibiotika! Utan moderna läkemedel är det omöjligt att förstöra bakterier som orsakar mikrober - gonokocker. Behandling av gonorré hos kvinnor som väntar på påfyllning, har sina egna egenskaper. Den gravida läkaren väljer de mest sparsamma läkemedlen, som inte har någon skadlig effekt på fostret.

Antibiotikabehandling bör utföras hos båda parter samtidigt. Läkemedel kommer att vara desamma för män och kvinnor. De mest effektiva antibiotika, som gonokocken är känslig för:

 • Penicillinserier (Ampicillin, Amoxicillin, Ampioks);
 • grupp av tetracykliner (Doxycyklin);
 • fluokinoloner (levofloxacin, ofloxacin);
 • makrolider (rovamycin, erytromycin);
 • cefalosporin-gruppen (cefalexin, ceftriaxon).

Kategoriskt rekommenderas det inte att ersätta det föreskrivna läkemedlet och dess dosering på egen hand, samt att avbryta behandlingen. Annars kan bakterien bilda en antibiotikaresistent stam, och börja multiplicera okontrollerbart. Dessutom bör behandlingen vara så länge som en venereolog har ordinerats, även om inga tecken på gonorré observeras.

Behandling av gonoré folkmekanismer och metoder

gonorrhea - En smittsam sjukdom. Dess orsaksmedel (gonokocker) upptäcktes 1879 av Albert Neisser, som fann honom i pus av gonorrépatienter. Utveckla gonokocker oftast på slemhinnorna i könsorganen och urinvägarna.

Infektion av en kvinna med gonorré inträffar under samlag, när gonokocker, tillsammans med en sjuks sperma, går in i vagina.

Vnepolovoe gonorré infektion är sällsynt: vid användning av skivor av kvinnliga patienter, föremål för vård (en tvättlapp, en handduk, en svamp tips till förorenat bevattning, för rengöring av bassängen), liksom i de fall där vita gonorré kvinnor kommer till en hälsosam könsorgan. Från slidan tränger gonokocker in i livmoderhalsen, där de multiplicerar snabbt. Förutom skeden, kan de komma in i urinröret, och i vissa fall, i endotarmen. Mer om symptomen, se här.

I livmoderhalsen finns ett stort antal körtlar. Om de drabbas av gonokocker kan det uppstå ont i livmodern - erosionen. I studien av leukemi gonorré under ett mikroskop finns vanligtvis gonokocker. De ser ut som ett par kaffe spirits med konkava sidor som vetter mot varandra. En kvinna med en sjukdom uppträder leukorré, frekvent uppmaning att urinera och sticka vid tömning av urinblåsan. När gonokocker går in i barthålkörteln som ligger vid ingången till vagina, uppstår inflammation i denna körtel. Det är oftast åtföljt av hög feber, en skarp smärta, vilket hindrar en kvinna från att gå. Körteln är ofta fylld med pus. Ibland känner sig patienter med gonorré dock bra och misstänker inte ens att de är sjuka med en venerisk sjukdom. Utseendet hos mindre vita vittne ger de inte alltid betydande betydelse, eftersom de felaktigt anser att det är ett vanligt fenomen i sexuellt liv. Samtidigt, i studien av dessa sekret, hittas gonokocker. Det är uppenbart att en sådan kvinna kan vara en källa till infektion hos andra människor.

Schema för gonorréfördelning av kvinnliga könsorgan (vänster - normala organ, rätt modifierade).

1-bartholinkörteln; 2-vaginan; 3 - livmoderhalscancer; 4 - livmoderhålan 5 - Fallopianrör; 6 - äggstockar.

Varje kvinna, när en liten leucorré förekommer, bör konsultera en läkare för att ta reda på orsaken.

Om behandlingen för gonorré startas i tid, förlorar kvinnan inte sin förmåga att arbeta och kan förvänta sig en relativt snabb återhämtning.

Om patienten inte behandlas, blir infektion i livmoderhalsen högre placerade livmoder karossen och orsaka dess inflammation, och kan det tränga in i äggledarna och äggstockarna. I dessa fall kan de så kallade stigande gonorré övergripande kvinnor snabbt försämras. Stigande gonorré uppstår inte bara i de fall där en kvinna inte kan botas, men också när de utför behandlingen, inte observera det föreskrivna hennes läge: fortsätta att leva ett sexliv, ger bort personlig hygien under menstruationen, dricka alkohol, och så vidare.. När en stigande gonorrhea hos kvinnor, förutom vitare, oftast finns det smärtor i nedre delen av buken, kan temperaturen stiga, steg störning av menstruationscykeln.

Inflammation i äggledarna som orsakas av gonokocker kan leda till deras obstruktion. Pusen som bildas i rörets kanal, utan utflöde, sträcker röret, en purulent tumör i röret bildas. Detta åtföljs av en kraftig ökning av smärta, en signifikant ökning av temperaturen, frossa och kräver sängstöd. Ett ännu allvarligare tillstånd uppstår i patienten, när gonokocker från röret faller på bäckenets peritoneum. Självklart har inte alla patienter gonorréprocessen så svårt. I vissa orsakar det inte signifikanta förändringar i rören och äggstockarna. Med snabb behandling är rören förbli passabla, vilket är extremt viktigt för inledningen av ytterligare uppfattande och utveckling av graviditet.

Vi måste dock komma ihåg att endast med snabb behandling till läkaren, skonsam behandling och genomförande av läkarbesök en kvinna kan återhämta sig helt och undvika stigande gonorré och dess konsekvenser.

I sällsynta fall går gonokocker från könsorganen in i blodet. Blod bär dem över hela kroppen. Oftast lägger de sig i lederna och orsakar inflammation. Denna komplikation kan länge sticka upp patienten till sängen.

För närvarande har läkaren tillräckligt med effektiva droger för att befria kroppen från gonokocker. Till sådana medel är det nödvändigt att tillskriva antibiotika. Du kan dock endast använda dessa läkemedel enligt din läkares anvisning. Om patienten tar dem utan att ordinera en läkare, kommer inte bara att bli av med gonorré, men kan ge stor hälsorisk.

Att bota en gonorrékvinna innebär att i sekret från vagina, livmoderhals, urinrör och rektumgonokocker saknas och det fungerar inte längre som en infektionskälla. Detta bekräftas av patientens upprepade speciella kliniska och laboratorieundersökning. Men hos vissa patienter, särskilt efter stigande gonorré, kvarstår de kvarstående effekterna av den inflammatoriska processen under lång tid. I dessa fall krävs ytterligare behandling. Om en kvinna slutar behandling, kan man under påverkan av olika orsaker - kyla, trauma etc. - periodiskt förvärra den kroniska inflammatoriska processen.

En av de frekventa följderna av gonorré är infertilitet på grund av obstruktion av äggledarna som ett resultat av inflammatorisk process. Ibland kvinnor som har haft gonorré skada rör eller annat ursprung, rören är tveksam, men under påverkan av inflammation och förträngning av lumen av ett befruktat ägg inte kan passera in i livmodern. Som ett resultat är fosterägget fäst vid rörets vägg och börjar utvecklas, dvs en ektopisk (tubal) graviditet uppträder. Med henne behöver en kvinna akut operation. Annars förstör fostret i dess utveckling i röret sina väggar och röret är trasigt eller det är ett avbrott av ektopisk graviditet som en "tubal abort". I båda fallen förekommer blödning i bukhålan, ibland mycket svår. Att stoppa en sådan livshotande blödning är endast möjlig genom en speciell operation.

Ibland påverkas gonorré av gravida kvinnor. I dessa fall krävs behandling. Graviditet bör bibehållas. Gonorré överförs inte i utero till fostret. Faren för infektion hos barnet uppträder endast under förlossningen, det vill säga under passage genom en sjuk mödrars sexväg, om den inte har återhämtat sig under graviditeten. I dessa fall kan gonokocker komma på slemhinnan i barnets ögon och orsaka deras sjukdom. Men denna sjukdom är lätt förhindras genom ett barn som fötts av mödrar med gonorré, låt några droppar av ett visst läkemedel på slemhinnorna i ögonlocken omedelbart efter födseln. Från detta läkemedel, fullständigt ofarligt, förlorar gonokocker, och barnets ögon förblir friska.

En del mammor dölja det faktum att de har gonorré och är inte medvetna om sin sjukdom, så nu varje ofödda barnet medges, dessa droppar i ögat.

Bevarande av graviditet hos kvinnor med gonorré är också mycket viktigt eftersom abort är extremt farligt för dem. Abort orsakar smittspridning, gonokocker överförs från livmoderhalsen ovan och påverkar äggledarna, äggstockarna och bäckenets peritoneum. Samma uppåtgående gonorré kan utvecklas i patienten och efter födseln om patienten inte behandlas under graviditeten.

Under tiden efter förlossningen, förhållandena är mycket gynnsamma för en snabb tillväxt av Neisseria gonorrhoeae: flyter blod från livmodern och tygbitar som används för deras grogrund, och könsorgan tillstånd skapar goda förutsättningar för utveckling av stigande gonorré. Dessa komplikationer börjar vanligtvis hos födelsepersonalen vid slutet av den första veckan efter förlossningen. Som en följd kan en sådan kvinna uppleva infertilitet efter barnets födelse. Om gonorré i första graviditeter tillgripa abort, är det ofta berövas möjligheter i framtiden att ha ett barn.

Gonorré är en allvarlig sjukdom, men det är inte så svårt att förhindra det. Det är uppenbart att människor som leder ett promiskuöst sexliv oftast får gonorré. När under tillfälligt sex gonorré infekterade med en av makarna kan det överföra sjukdomen, och den andra maken, om tiden inte berätta om sjukdomen och inte stoppa honom samlag tills hans fullständig återhämtning. När båda makarna är sjuka måste de båda behandlas samtidigt. Detta är det enda sättet att uppnå återhämtning.

I vissa fall gifter de som fått gonorré gift utan att äntligen återhämta sig. Oftast gör en man eller kvinna det omedvetet, felaktigt, med tanke på sig själv frisk eller bortse från råd från en läkare. Utsättandet av äktenskapet för en kort tid för att fortsätta behandlingen kan dock förhindra en allvarlig tragedi orsakad av att en av makarna "förar" den sexuellt överförbara sjukdomen i familjen. Alla som gifter sig måste undersökas av en läkare, speciellt om han brukade vara sjuk med gonorré.

I Sovjetunionen organiserade systematisk kontroll av sexuellt överförbara sjukdomar, bland annat gonorré är det spridda hälsoupplysning bland befolkningen, skapat ett antal specialsjukhus - veneriska apotek och sjukhus.

Läkare av dispensrarna lockas till undersökning och behandling av inte bara patienter, utan även personer som har haft kontakt med dem. För hennes del borde patienten också se till att mannen från vilken hon kontrakterades behandlades, eftersom han kan infektera andra kvinnor.

Samtidigt måste man komma ihåg att det är oföränderligt lättare att förhindra gonorré än att läka. För att göra detta är det bättre att inte ha tillfälliga sexuella relationer.

Traditionell medicin rekommenderar

Hur man hanterar folkmedicin, även om mycket effektiva antibiotika ibland inte kan hjälpa till? Folkmekanismer i detta fall kan användas, men endast på recept av en läkare som en del av en omfattande behandling.

Vaginal douching (sköljning av vagina). På grund av den utbredda användningen av antibiotika och sulfonamider närvarande vaginal lavage används sällan, men de är en effektiv behandling för kroniska inflammatoriska sjukdomar i kvinnliga fortplantningsorganen. Douchering utförs en gång om dagen. Dess terapeutiska effekt beror på tvättvätskans temperatur. Vid akut och subakut gonorré utförs varma tvättar (37-40 ° C) och hett (47,5-50 ° C) vid behandling av kronisk gonorré.

Hur man botar gonorré med folkmedicin?

Att behandla gonorré med folkmedicin är en komplementär terapi som gör det möjligt att påskynda återhämtningsprocessen. Den huvudsakliga (läkemedels) behandlingen ska utse en läkare. Ett felaktigt terapeutiskt tillvägagångssätt hotar utvecklingen av komplikationer.

Gonorré är en smittsam sjukdom som kallas veneral. Det överförs från en smittad person till en frisk person med oskyddad sex. Patologin kännetecknas av nederlaget för det urogenitala systemets cylindriska epitel. Förutom att påverka det främre könsorganet kan infektionen spridas till ändtarmen, vilket orsakar patologiska processer i slemhinnorna. Gonorré kan infekteras med orofarynxen. Sjukdomen kan påverka både män och kvinnor.

Terapeutiska händelser

Behandling av gonorré hos män och kvinnor utförs av samma läkemedel. Skillnaden kan vara i metoden att använda det terapeutiska medlet:

 • en kvinna gör douche;
 • mannen tvättar sexuellt organ.

Man bör komma ihåg att man bara kan avlägsna gonorré med hjälp av antibiotika. Därför (och speciellt), om sjukdomen diagnostiserades för en gravid kvinna, borde hon definitivt följa läkarens rekommendationer. Eventuella försök till självbehandling med traditionella metoder eller folkmedicin kan leda till störningar i fostrets utveckling och till och med missfall. Gonorré under graviditet hos ett barn ska behandlas på ett sjukhus.

För behandling av gonorré kan följande folkläkemedel användas:

 1. Blomställningar av kamomill och hackad fälthästsail. Örter hälls med kokande vatten, insisterade, och sedan används för intag.
 2. Buljong från lakritsrot, majsstammar, lämnar björnbär och björk. Läkemedlet bereds i ett vattenbad.
 3. Luft är myrrigt. Av det gör avkok och lägg till badet. Kvinnor kan injiceras ayr.
 4. Kaliumpermanganat. Används för att göra lokala bad.

I folkmedicin används vitlök allmänt bland droger mot gonorré. Behandlingsprincipen är att man dagligen äter en grönsak, tvättar den med kefir. Denna metod behandlar komplikationer orsakade av gonoréen och dess kroniska form.

Om det inte finns någon skada på slidan hos slemhinnan, appliceras en bomullspinne som blöts i en vattenhaltig lösning på den patologiska platsen. Även för natten i slidan kan du lägga en hel vitlöksklyfta som smörjdes med vegetabilisk olja. Om det finns nackdelar, repor och andra skador på slemhinnan, kommer en brännande känsla att dyka upp.

Innan härdning av gonorré genom att använda folkmetoder rekommenderas att det inte finns någon allergisk reaktion på någon av de använda ingredienserna.

Ökad immunitet

Förutom medel som är direkt riktade mot förstöringen av patogena celler, måste patienten på alla möjliga sätt öka sitt immunförsvar. Förutom medicinska immunostimulanter kan du stärka din kropp:

 • en balanserad diet;
 • måttlig fysisk aktivitet
 • full vila.

Vid första anblicken innebär härdad gonorré, det vill säga att symtomen av hennes närvaro försvinner, inte alltid att sjukdomen förstördes. Därför bör den terapeutiska kursen kompletteras helt enligt en specialists rekommendationer. Avbrytande av behandlingen hotar att återfalla och bilda en kronisk form av patologi.

Allmänna rekommendationer

Behandling med traditionella metoder, som kompletteras med traditionell medicin, kommer endast att vara effektiv om man följer allmänna rekommendationer:

 1. Medan det finns en period av kamp mot gonoré, bör patienten avstå från alla (även kondomskyddade) sexuella kontakter. Man bör komma ihåg att det inte finns något universellt preventivmedel som ger en 100% säkerhetsgaranti. Förutom intimitet ska patienter med gonorré inte kyssa och ingå någon nära kontakt (inklusive inhemska) med andra människor, särskilt barn.
 2. Var noga med att följa alla regler för personlig hygien. Efter varje besök på toaletten måste du tvätta händerna med en antiseptisk tvål. Patientens underkläder tvättas separat från familjemedlemmarna.
 3. På grund av det faktum att drogerna som används för gonorré är inkompatibla med alkohol, kommer patienten att behöva avstå från att använda den. Även en liten mängd alkohol kan påverka effektiviteten av behandlingen.

När den terapeutiska kursen är klar kommer det att vara nödvändigt att skicka upprepade tester som bekräftar eller avvisar förekomst av gonorré i kroppen.

Om en person utvecklar symtom på gonorré, måste han meddela sin partner om ett problem, vilket även bör undersökas, även om han inte har några tecken på en sjukdom.

Efter att ha återhämtat sig borde patienten veta att faktumet av upprepad infektion inte försvinner någonstans. Tripper är en patologi, som kroppen inte producerar immunitet.

Behandling av gonorré

Behandling av gonorré med folkmedicin

Vid behandling av gonorré kan både terapeutiska och folkmedicin användas. Men när du behandlar gonorré, bör du inte lita enbart på traditionell medicin. Hennes förslag till recept rekommenderas endast användas som hjälpmedel för komplex medicinering.

Behandling av gonorré med burk

För att stärka den terapeutiska effekten av läkemedel som föreskrivs av en läkare, kan behandling av gonorré användas med avkok av kullrot. Häll 3 msk. Sked den krossade roten (färsk eller torr) med 3 koppar vatten och koka i ett vattenbad under locket i minst 30 minuter. När buljongen kyler ner, spänna den och drick varje timme några matskedar. Varje dag måste du förbereda en ny buljong. För att bli behandlad behöver du därför minst 1-2 veckor.

Behandling av gonorré med örtmedel

Recept 1. Som ett extra verktyg för behandling av gonorré är väldigt bra insamling av örter från krossad enbärfrukt, maskrosrötter, björkblad. För att få infusionen, häll 3 msk. sked samling av ett glas kokande vatten, efter 30 minuter stam, ta 10-15 minuter innan du äter 1 tsk 3 gånger om dagen.

Recept 2. Vi erbjuder ett annat recept på växtbaserade läkemedel för att behandla gonorré. Förbered skörden genom att blanda väl följande örter: 1 msk. en sked majs stigmas, 1 msk. sked av lakrits rot nakna, 1 msk. en sked av blad av bärbär, 1 msk. en sked av björkblad. För att förbereda ett avkok av örter behöver du 2 tsk salt och häll 250 ml kokande vatten och koka i ett vattenbad i minst 15 minuter. Efter kylning av buljongen, spänna den och tillsätt det kokta vattnet till föregående volym. Drick under dagen.

Behandling av gonorré hos män tinktur av ginseng

Män kan rekommenderas för gonorrétinktur av ginseng, det släpps ut på apotek utan recept. Varje morgon under frukost, ta 3-4 droppar tinktur.

Behandling av gonorré hos kvinnor med dill

Kvinnor hemma för behandling av gonorré kan dra nytta av att spruta från buljongens buljong. Buljongen bereds enligt följande: 5-6 sprigs färsk dill hälls med 2 koppar kokande vatten och kokas i ett vattenbad i ca 10 minuter. Buljongen ska svalna till en temperatur av 36-37 grader, varefter den kan filtreras och användas för sprutning. Vätskan dras in i en spruta utan en nål och injiceras i slidan över en skål eller ett bad. Douching utförs på morgonen och kvällen omedelbart efter tvätt.

Folkmedel för att stärka immuniteten vid behandling av gonorré

Som du vet, för att bekämpa någon infektion, förutom antibiotika och antiseptika, behöver du bra immunitet. Traditionell medicin ger oss många enkla och prisvärda recept för att stärka kroppens försvar. Bra hjälp med en minskning av immunitetste som är gjord av kinesisk magnolia vinstock. Den kan bryggas med en hastighet av 0,5 tesked krossad torkad frukt i ett glas kokande vatten. Ett bra tillskott till te är naturlig honung.

Immunitet hjälper också till att återställa en hälsosam blandning av naturliga produkter. För att göra detta, ta 300 g valnötter och 100 g färsk vitlök, hugga allt bra, håll i ett vattenbad i 10-15 minuter och svalna. Lägg till blandningen 1 kg honung och 2 msk. skedar av mark dill frukt, blanda väl. Inom 2 veckor, ät 1 msk. skedblandning 3 gånger om dagen. Denna komposition är också bra genom att den har antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper.

Diuretisk folkmedel för behandling av gonorré

Diuretiska medicinalväxter är inte överflödiga vid behandling av gonorré, eftersom de hjälper till att avlägsna smittsamma ämnen och purulenta urladdningar från urinröret. En sådan växt är den gemensamma persiljan. Förbered infusionen möjlig från 2 msk. skedar av krossat färskt gräs och 0,5 liter kokande vatten. Blandningen bör infunderas i en timme, sedan filtreras och infusionen är full i små portioner.

En annan version av diuretikum beredas på basis av en slät sill, för vilken 1 tesked hackat torrt gräs hälls i 100 ml av ett glas kokande vatten och insisterar i en halvtimme. Därefter filtreras infusionen och den mottagna vätskan tas vid 1 msk. sked 3-4 gånger om dagen.

Anmärkning om behandling av gonorré

Glöm inte att självbehandlingen av gonorré är fylld med komplikationer, så alla förskrivande läkemedel ska göras av en specialist. Med honom kan du diskutera användningen av folkrecept för behandling av denna farliga sjukdom.