Huvud
Skäl

Att bli av med cancer: Feedback om Hegelbehandling

Förmodligen alla som har hört att han har cancer var mycket chockad och förvirrad. Och det är inte förvånande, eftersom kampen mot denna sjukdom är mycket komplicerad och ansträngande. Och även om läkemedlet varje år bara fortskrider, fortsätter cancer fortfarande att vara en av de svåraste sjukdomarna.

Och ändå, som riktiga människor säger, kan även en svår form av cancer dra sig tillbaka. Och hemlocket kommer till undsättning.

Hemlock och dess egenskaper

Hemlock är en giftig växt, som kan användas för medicinska ändamål. Dess namn kommer från det symptom som uppträder när en given växt är förgiftad, nämligen en svår huvudvärk. Yrsel kan också uppstå.

Denna växt, men ganska giftig, verkar fortfarande på kroppens levande celler försiktigt och långsamt, så små doser är ganska säkra. Tack vare detta är den medicinska växten av hemlock som är den mest värdefulla och starkaste immunostimulanten, vilket bidrar till aktivering och förstärkning av kroppens försvar. Dessutom har hemlock antiinflammatorisk, analgetisk, antikonvulsiv och även lugnande verkan.

Men det viktigaste värdet av denna växt är att det kan bota cancer. Som tidigare nämnts tolererar levande celler hemlöksgiften i små doser, men samtidigt kan även små doser av hemlås i kroppen förgöra sjuka celler, varigenom cancer tumören bildas.

Recensioner av dem som hjälpas av hemlock

Faktum är att det finns många recensioner om hemlocks positiva effekt. Människor som helt enkelt vägrade läkare, för att de inte kunde hjälpa till med någonting, med hjälp av en hemlock återigen återfick styrka, förtroende för sig själva och i slutändan en fullständig seger över sjukdomen. Det är intressant att många av de beskrivna recensionerna hör hemma till människor som var sjuka för 20 år sedan, men efter det kunde de fortfarande njuta av livet länge, och förmodligen fortfarande leva.

Det finns mer moderna exempel när behandling med hemlås helt lindrade den sjuka från cancer. Och även recensioner om behandling av hemlock indikerar bortskaffande av onkologi, även i de senaste stadierna. Särskilt effektiv hemlock klarar av bröst-, mag- och prostatacancer.

Många läkare av fytoterapeutister ger följande rekommendationer och recensioner om behandling med hemlock: Effektiviteten av denna metod är tillräckligt hög, men för att öka den helande effekten, tillsammans med hemlocken, rekommenderas att ta andra - icke-giftiga örter.

Förberedelse av infusion av hemlock

För att förbereda extraktet från Hemlock är det nödvändigt:

  • samla färska blomställningar av denna växt (blomningstid - juni månad);
  • slipa dem (inte i köttkvarn);
  • fyll i redskap med de resulterande råmaterialen;
  • häll vodka till toppen;
  • infusionen ska ligga på en mörk och sval plats under 18 dagar.

Dessutom, förutom blomställningar för beredning av extrakt, är det också möjligt att använda frö av hemlock och dess unga skott. Detta är av stor betydelse, eftersom om det inte var möjligt att samla blomställningarna i juni, kan fröna skördas på sensommaren eller på hösten.

Vid framställning av extrakt från unga skott med färg är det nödvändigt:

  • krossade råmaterial fyller behållarens tredje del;
  • häll allt innehåll till toppen med vodka;
  • lämnas för att infusera i tre veckor på ett kallt mörkt ställe.

I en nödsituation kan du inte vänta tills läkarna störs. Du kan börja behandlingen på tredje dagen.

Metoder för behandling med hemlock

Det finns flera metoder för behandling av hepatocellulärt karcinom. En av de mest erkända - den "kungliga". Vad är dess väsen?

Varje morgon utan ett enda pass och alltid samtidigt i en tom mage en timme före en måltid måste du dricka ett halvt glas vatten med tillägg av en hemlock. På den första dagen blir det bara 1 droppe, på andra dagen - 2 droppar. Och så i 40 dagar måste du öka dosen till 40 droppar. Sedan, igen i 40 dagar, ska dosen minskas dagligen och så småningom återgå till 1 droppe. Efter en kort paus återupptas behandlingsförloppet. Att genomföra en sådan behandling är nödvändig, tills cancer tumören försvinner.

En säkrare och mer mild metod är ett 25 och ett 15-faldigt system. Kärnan i teknikerna är densamma, endast dosen är mindre. Applicera sådana metoder, när kroppen är svår att ta en stor dos hemlock.

Så, även om cancer är en hemsk diagnos, behöver du inte ge upp, för mycket beror på den positiva attityden. Bostadsolov är en naturlig komponent som redan har hjälpt många, vilket har visat sig vara effektiv. Självklart måste vi komma ihåg att hemlocket är en dödlig giftig växt, så det är nödvändigt att hantera det med stor försiktighet. Men efter alla regler kan du uppnå framgång.

Recensioner om hemlock: hjälper tinkturen och vad säger läkare

Hemlock är den mest tvetydiga växten, som å ena sidan är mycket giftig, och å andra sidan har den kraftfulla helande egenskaper. Förresten har gräsens namn sin betydelse, om du luktar vita blommor, då kan huvudet bli sjuk. Från bladen och blomställningarna görs plantorna till tinktur. Känd läkemedel hemlås dess antitumör och anticarcinogen egenskap. Och oftast används ett sådant verktyg för att behandla cancer. I det här fallet, både vid det inledande skedet och när metastasen detekteras. Men recensioner av tinktur hemlock är tvetydiga som själva växten. Vissa hävdar att tinktur kan vara en frälsning i de sista etapperna, då läkare inte riskerar att utföra operationer. Det finns också negativa åsikter. Mer rationellt och återhållsamma ser läkarnas recensioner. Detta är inte förvånande, eftersom tinktur av hemlock hänvisar till folkmedicin, och officiell medicin känner inte igen "otroligt" effektivitet av drogen. Tja, låt oss titta på recensionerna av värdtinkturerna.

Det sista hoppet eller slöseri med tiden?

Gräs hemlock innehåller 5 gifter. Den starkaste av dem är Konin. För 300 år sedan, med hjälp av detta gift, dödsstraffet trädde i kraft. Det användes även som narkotisk substans. När det gäller behandling, fungerar i detta fall coninin som en aktivator av immunsystemet. Recensioner av behandling av onkologi med hjälp av tinktur hävdar att läkemedlet verkligen hjälper till i de inledande stadierna - det tillåter inte utvecklingen av metastaser och dödar också de maligna cellerna.

Detta är viktigt! Folkläkare rekommenderar inte att man tar maximal dosering av tinktur i godartade formationer, till exempel med myom. Recensionerna visar att endast en behandlingskurs är tillräcklig. Du kan upprepa detta efter en månads paus.

Vasily, Krasnodar:

"Jag hade smärta i lungorna. De lade dem på ett sjukhus i Krasnodar, genomförde en undersökning. Vad kan jag säga, diagnostiserad med lungcancer. De erbjöd mig en operation. Men släktingar, efter att ha läst om denna diagnos, bestämde sig för att transportera mig till en vänklinik. I allmänhet behandlades jag vid onkologinstitutet. Efter två månaders behandling kände jag mig väldigt dålig. Kemoterapi hjälpte inte, men bara "förstörde" min lever. Temperaturen hölls högt upp till 39 grader. Vad gör en person i min situation? Självklart letar du efter alla möjliga alternativ. Jag snubblat på recensionerna av värdhemlocket. Jag blev bekant med gräsens sammansättning. Eftersom behandlingen var ineffektiv för mig bestämde jag mig för att det var värt att prova tinkturen. Jag accepterade, som återkopplingen rekommenderades, enligt Tishchenko metod. Efter 2,5 månader märkte förbättring. Temperaturen var inte, till 39 grader steg det verkligen inte. Jag återhämtade ett kilo med 5, att gå till mig började bli lätt, stämningen steg. Behandlingstankur, jag kommer inte sluta. Jag ska dricka en annan hel kurs, då ska jag göra en undersökning och komplettera min feedback. Låt oss se om tumören fortskrider. Men jag tror på tekniken för Tishchenko. Det här är det viktigaste. "

"Jag har redan känt gräset av hemlock i 6 år. Hon började dricka den efter den första behandlingen av kemoterapi. För 6 år sedan hade jag bröstcancer i 3: e etappen. De tog en operation, gick igenom sex kurser av kemi. Jag hittade behandlingen av min "kvinnliga" tumör med hemlocket före första behandlingen. Jag trodde att jag kommer att behandlas senare med hjälp av folkmetoder. Om det verkligen kommer att bli dåligt. Det visade sig att saker inte är så bra. Tog tinkturen enligt tsaristmetoden. Såg, som de säger, "chock" dos tre gånger om dagen. Jag tog tre kurser. Som du redan förstod hjälpte tinkturen mig. Även om inte, komplexet hjälpades också av drogen, och operationen och bestrålning. Men nu har jag något att säga om tinkturen.

En behandling är oumbärlig. Jag tog tinkturen flera kurser i rad. Avbrottet gjorde det minsta. Drick tre gånger om dagen första droppe på morgonen, två - på eftermiddagen och tre - på kvällen. Nästa dag drack jag 4 droppar på morgonen och så nådde jag 40 droppar, då tog jag det i omvänd ordning.

Det är nödvändigt att behålla njurarna och leveren med andra örter. Detta, förresten, rekommenderas att göra recensioner om tinkturen. Eftersom dosen av läkemedlet var dödlig drack hon ur örtberedningar för rengöring av lever och njurar. Det tar alla tre kurser att ta örterna. För levern rekommenderar jag en buskeflod.

Det är viktigt att känna till din maximala dosering. Om du blir sjuk efter 20 droppar ökar inte antalet droppar. Detta kan leda till mycket allvarlig förgiftning. Det kan finnas illamående, kraftiga spasmer i magen, hög feber.

Jag läste självklart och negativ feedback om metoden att använda hemlock. Jag anser att det är viktigt att följa ansökningsordningen och inte försöka hålla fast vid de föreskrivna 40 dropparna. Efter tre kurser är det värt att ta en paus minst 6 månader. Eftersom kroppen bara blir van vid gifter. Efter ett år av behandling dricker jag nu hemlocket profylaktiskt. Två gånger om året på hela kursen. Förresten, enligt tsarens metod, tar min man tinkturen. Han led inte längre av smärta i knäet. Tinktur hemlock hjälpte min kropp att överleva efter onkologi och stöder nu min långlivade eftergift. "

Detta är viktigt! Recensioner av hemlocktinkturen innehåller information om beredningen av läkemedlet. Vad behöver du veta? Torrt gräs är endast lämpligt för förebyggande mottagning, och för behandling av cancer behöver du samla färska blomställningar och löv. De kastas omedelbart till alkohol. Det är bäst att laga en stor burka. Insistera på gräs bör vara minst 8 dagar. Recensioner rekommenderar att du köper antingen en färdig drog från färska örter, eller att vara engagerad i att samla dig själv.

Natalia, Shakhrisabz:

"Jag kan säkert kalla hemlock tinkturen ett mirakel botemedel. Även för historien med sin svärfar trodde jag inte på styrkan i folkmetoder. Svekr var 81 år gammal, tog en punktering från honom och oncomarker för prostatacancer. Analysen på onko visade 9,5. I allmänhet bekräftades cancer. Där svärfaren tog feedback från värdhemlocket - ett stort mysterium för mig. Berätta inte. Han började dricka medicinen enligt Tishchenko metod. Jag nådde 40 droppar om dagen och minskade sedan doseringen. Han använde också oljan av thuja. Mazal varje dag med eterskrot. Jag gick till oncomarker tre månader senare. Och alla blev förvånade när resultatet kom fram till 2.1. Förresten sade svärfaren inte till läkare att han hade tagit en tinktur av en hemlock och använt olja. Läkarna blev förvånade och ryckte på axlarna. När vi fick reda på att svärfaren dricka tinktur började de söka recensioner men fann bara negativa. Så tvivlade de på resultatet. Svekr tvivlade inte och följde ensam doserna av drogen. "

"Jag lärde mig om vad en tinktur av en hemlock är från min goda vän. Hon med hennes hjälp behandlade myom i livmodern. Operation flickvän var inte överens. Jag bestämde mig för att slåss mot tumören själv. Hon använde örter för fibroids. Kommentarer om hur och vad man ska ta, fann hon på ett forum. Vad var resultatet? Hon drack en tinktur av hemlock 1,5 månader av Tishchenko metod. Upp till 40 droppar nåde inte, stoppades vid en lägre dos, på grund av biverkningar. Tumören minskade verkligen Förutom hemlocket tog flickvän och avgifter för normalisering av hormonell bakgrund. Nivån av östrogen minskade. Efter tinkturer och andra avgifter krävde doktorn inte operationen. Utnämnd stödjande droger. Nu bestämde min vän att man skulle dricka ytterligare en kurs. Förresten berättade hon om hennes behandlingsmetod efter, visade feedback från värden. Jag rekommenderade att dricka tinkturen profylaktiskt. Det hjälper till att återställa immunförsvaret och tar bort skadliga ämnen. Jag har inte bråttom att göra detta ännu. När allt kommer omkring är en hemlås hemlås farlig. "

Vad tycker läkare: rationella åsikter

Det mest intressanta för patienterna är läkarens åsikter. Att tinktur hemlock specialister är reserverade.

Petrov MG, chef för onkologiska avdelningen för onkologiforskningsinstitutet, akademiker vid den ryska naturvetenskapliga akademin:

"Jag har hört talas om behandling av hepatocellulära tumörer mer än en gång. Både från patienter och från släktingar. Och alla pratade om effekterna av gifter. Här är det nödvändigt att säga att vetenskapen inte är medveten om antitumörverkan av alkaloider på kroppen. Under de senaste åren har hundratals studier genomförts och cirka 50 effektiva läkemedel har producerats. Men ingen av dem är baserade på alkaloider. Ja, i min praktik fanns det fall när även "placebo-effekten" fungerade. Men jag kan komma ihåg 2-3 sådana fall. Och jag kommer med säkerhet att säga att patientens känslomässiga tillstånd har fungerat. Dessutom kan tinktur av en hemlock göra skada. Speciellt när det finns en strålbehandling. "

Detta är viktigt! Alla recensioner av läkarna rekommenderar att inte engagera sig i självmedicinering. Onkologer säger att det i deras praktik ofta finns fall då patienten endast använder traditionella behandlingsmetoder. Detta leder till en försämring av tillståndet.

Alefirov A., Institutet för akutvård av St Petersburg:

"Jag har jobbat i forskningsinstitutet som specialist inom fytoterapi i flera år. Han gjorde flera slutsatser om handlingen av hemlock. För det första kan tinktur bidra till att minska smärtssyndrom. För det andra, svaren på de läkare jag jobbar med visar att gräset kan förbättra patientens livskvalitet. Efter att ha tagit tinkturen förbättrade patienterna sitt välbefinnande. Detta gjorde det möjligt för dem att arbeta och leda en välbekant livsstil. För det tredje gör det möjligt att minska antalet kemoterapi kurser och dess intensitet. Det är dock nödvändigt att varna din läkare om att ta tinkturen. Det är också värt att notera att den klassiska behandlingen inte avbröts. Det är nödvändigt att genomföra en operation, genomgå en strålning, kemoterapi. Jag har sett fall när folk vände sig till läkare efter ett års behandling med otroliga folkmedicin. Och naturligtvis var dessa fall mycket försummade, och chanserna för återhämtning är minimala. "

Icke-traditionella metoder för behandling av sjukdomar

Navigationsmenyn

Användarreferenser

Användarinformation

Du är här »Icke-traditionella metoder för behandling av sjukdomar» Lifebuoy »Behandling av aconit- och hemlockcancer 4 steg

Behandling av akonit och hepatocellulärt cancerstadium 4

Meddelanden 1 sida 30 av 30

Dela det här12016-12-11 12:29:49

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Och ändå är han behandlad?

Gör vodka, solrosolja och hemlock hjälp med cancer

Diagnosen av "cancer" -läkare lägger nästan 500 tusen ryssar årligen. Även vetenskapen kämpar för att övertyga oss om att cancer och dödsdom - två olika saker, objektiva statistik visar: ungefär hälften av patienterna dör av denna smygande sjukdom under 12 månader.
Mycket ofta gör tumören sig själv i ett utvecklingsstadium när medicin, som de säger, redan är maktlös. Det är inte förvånande att många patienter, som befinner sig i en liknande situation, istället för att acceptera sitt öde, försöker de avsiktligt och tillgriper så kallade icke-traditionella behandlingsmetoder. Det som kommer ut ur detta verkar inte vara något intressant för någon. Som de säger sa doktorn "till morgue" - det vill säga till morgue.
Domen
Mishakova Elena Vasilievna i sin ungdom

När min mamma doktorer diagnostiserade - bukspottkörtelcancer, vände vi, som förväntat, först till specialister. Tack Gud, inte långt från St Petersburg i Pesochny är den kända på hela landet Institutet för onkologi uppkallat efter professor Petrov. Men mästarna ryckte sina händer. Som det visade sig, försök att behandla denna typ av sjukdom utgör en av de mest invecklade sidorna av modern medicin. Chemoradioterapi, mycket effektiv i många former av cancer, var i detta fall inte bra.

Tumör i bukspottkörteln reagerar inte på några effekter. Cirka 98 procent av patienterna dör inom ett år. Och den genomsnittliga livslängden är 6 - 7 månader. Och då bara om patienter gör palliativ operation, eliminerar olika komplikationer.

Det enda sättet att förlänga livet är en radikal operation för att ta bort hela tumören. Men efter det når patienterna i genomsnitt bara upp till 17 månader. Och om du anser att en sådan operation är en av de mest traumatiska i operationen, kan inte alla patienter bibehålla det. Därför är det inte förvånande att läkare tillgriper ett sådant behandlingsalternativ mycket sällan.
I ett ord är utsikten dyster.

Det fanns emellertid ett annat "frestande" förslag. I en annan, inte mindre vetenskaplig institution, rådde vi oss för mycket pengar för att använda en ny lovande metod för behandling av cancer med hjälp av hög temperatur (hypertermi). Lyckligtvis vägrade vi. Som det senare visade sig, i en tid då det fortfarande var kontroll över medicin, användes denna "nya metod" i mycket begränsade fall. För ofta gör det mer skada än bra. Nu försöker de att vparit till alla som har ett ringande mynt.

"Folk" healers var mycket mer generösa med löften. Det visade sig att de otraditionella metoderna för att behandla denna dödliga sjukdom är mycket mer än sätt att kämpa med angina.

Shevchenko försäkrade att cancer på något stadium kan övervinnas med hjälp av vodka, halvt utspädd med solrosolja.
Tishchenko och Zholondz lovade full helande med användning av växtförgiftningar.
Shatalova skrev ständigt om de goda resultaten av kampen mot onkologiska sjukdomar genom en speciell diet.
Akupunktur, Chizhevskys ljuskrona och ett antal mirakulösa preparat av typen Viturid erbjöds också. Och de olika trollkarlens trollkarlar tog den här affären med stor entusiasm. Skulle kunden ha pengar.
Vad som är karakteristiskt, ansåg var och en av författarna att hans metod var den enda rätta och alla andra läkarna - charlataner.

I mars 2003, i Chudnovskaya sjukhuset, var min mor palliativ, återhämtat gallrörelsen från gallan. Tumören i sig vågade inte röra sig. Då hade hon inget annat val än att stanna hemma och vänta på döden.

Att ingjuta åtminstone lite hopp, vi funnit och gav henne en bok med Mark Zholondza "Cancer - botas", där författaren presenterar sin egen tolkning av metoden Tishchenko (behandling med tinktur av Stormhatt eller Hemlock) som ett universalmedel för alla former av cancer.
Förekomsten av en universell hjälp av en sådan komplex sjukdom tror naturligtvis svårt, men på grund av alla de "folkliga" metoder för detta från synvinkel sunt förnuft var det mest logiska. Faktum är att dessa växter innehåller alkaloider, vilka är gifter för människor. Vissa typer av alkaloider används i onkologi som kemoterapeutiska läkemedel. Dessutom minns vi den erfarenhet som Alexander Solzhenitsyn spenderade på sig själv. Han var härdad för cancer med hjälp av akonitinktur, och presenterade sedan denna historia i romanen "Cancer Corps".

För att klargöra vissa väsentliga detaljer kontaktade jag Mark Jolondz, som, som det visade sig, bor i vår stad.

Resultatet av samtalet med honom gjorde mig inte väldigt glad. Det visade sig att författaren till den medicinska bästsäljaren inte är en läkare. Aldrig behandlat någon. Och i allmänhet har intresset för onkologiproblemet förlorat helt, eftersom han nyligen upptäckte ett nytt revolutionärt sätt att bekämpa århundradets sjukdom - högt blodtryck. Nu är alla hans tankar upptagna i sökandet efter varianter av publiceringen av detta sensationella material.

Det enda värdefulla förvärvet var telefonen travnitsy från Lipetsk, som efter en kort konversation skickade oss till 900 rubel tinktur hemlock med instruktioner för användning. Denna mängd läkemedel ska vara tillräckligt i mer än sex månader.

Mamma började entusiastiskt ta tinkturen enligt den så kallade tsaristiska metoden. Den första dagen - en droppe. I andra - två. Och så högst. Därefter började dosen sjunka igen till noll igen. Efter en veckas paus upprepades "kullen". Ett av problemen är valet av maximal dosering, eftersom hemlocket fortfarande är en giftig växt. Varje läkare hade sin egen åsikt om denna poäng. Tishchenko rekommenderas att sluta på 20 droppar. Zholondz - vid 90. Andra föreslog att dosen för välbefinnande bestämdes. Eftersom toppen av 20 droppar var för lätt för modern bestämde hon sig för att ta emot receptionen till 90.

På sommaren kände mamman stor. Hon bodde vid dacha. Alla dagar i trädgården. Observerad diet. Jag försökte äta produkter av vegetabiliskt ursprung.

Men på hösten fanns det komplikationer. Jag slutade äta. Tumören blockerade duodenum. I oktober var jag tvungen att göra en annan operation för att återställa tarmens patency. Inget bra var inte förväntat, eftersom sex månader bara är den tid då de flesta patienter med liknande sjukdom dör. Men efter att ha återvänt från operationsstugan gömde kirurgen inte sin förvåning från oss. Han sa att för första gången i sin praktik har sjukdomen inte förändrats i praktiken under så lång tid. Tumören ökade inte i storlek, gav inte metastaser, men förändrade helt enkelt formen. Och även om han brukade vara skeptisk till alla slags folkmetoder, uppmanade han oss att fortsätta behandlingen i samma anda.

Därefter gick ett annat år. Hälsotillståndet var fortsatt bra. Och endast ultraljud visade långsam tillväxt av tumören. För att inte bli beroende av gift, ersattes tinktur av hemlock med akonitinktur och behöll samma dosering. Men tillväxtens dynamik var fortfarande bevarad.

Men det som var förvånande var att nästan helt frånvarande var smärtsyndromets karaktäristika för sjukdomen. Typiskt är sådana patienter förskrivna droger, och moderen dricker inte ens en enkel analgin. Även i slutet av det andra året av sjukdom förvärrade hennes hälsotillstånd gradvis, hoppades vi fortfarande på ett mirakel.

Men miraklet hände inte. Bokstavligen dog det inom en vecka. Med diagnosen "stadium IV cancer" bodde min mamma i 22 månader. Nästan fyra gånger längre än i genomsnitt profeterar en sådan modern medicin.

Valery MISHAKOV (tidningen Moskovsky Komsomolets i St Petersburg, 6 juli 2005)

Akademiker av den ryska naturvetenskapliga akademin, chef för avdelningen för terapeutisk onkologi, professor i onkologiforskningsinstitutet Petrova Mikhail Gershanovich

- Under första världskriget upptäckte läkare ganska av en slump ett märkligt mönster. Soldater som lider av cancer, efter förgiftning med senap plötsligt, minskar tumörtillväxten utan någon uppenbar anledning. Studien av detta fenomen ledde till skapandet av det första läkemedlet för kemoterapi (embichin), som hittills används i många länder.

Mer än 300 000 olika ämnen har redan testats för antitumöraktivitet. Och detta arbete stoppar inte en sekund. Innan läkemedlet anses lämpligt för behandling passerar det igenom tre steg av långsiktiga försök. Först på djur, sedan på människor. Den maximala tillåtna doseringen kontrolleras. Åtgärd på olika typer av tumörer. Det bästa mottagarläget är utvecklat. Därför kostar utveckling och testning av ett nytt läkemedel cirka 1 miljon dollar. Först efter detta används det i alla medicinska institutioner.

Nu har vi cirka 50 mycket effektiva droger, vilket i många fall gör att vi kan förlänga livet för onkologiska patienter betydligt. Fall är också ofta full återhämtning. Till exempel, nyligen, en ny schweizisk medicin "MabThera", som i 87 fall av 100 vinner malignt lymfom. Det är sant att det är värt mycket - 10 000 dollar.

Det finns naturligtvis typer av tumörer som inte är mottagliga för kemoterapi. Men även i det här fallet skulle jag inte rekommendera att använda tvivelaktiga med tanke på medicinsk behandling. Vetenskapen är inte medveten om någon antitumör effekt av alkaloider som utgör tinkturer av hemlock eller aconit. Samma Solzhenitsyn genomgick bland annat en traditionell behandling av cancer på sjukhuset. Därför är det knappast rätt att säga att folkets metod räddade honom från döden. Jag kan återkalla dussintals fall när människor kom till vårt institut som behandlades på olika exotiska sätt. Men resultatet har alltid varit detsamma - en sjukdom började till gränsen. Därför är propagandan av obekräftade metoder långt ifrån harmlös.

Långsiktiga observationer tyder på att en onkologisk sjukdom är beroende av patientens psykiska humör. För det positiva resultatet av icke-traditionell terapi kan därför den så kallade "placebo-effekten" tas. När även en tom tablett, presenterad som en panacea, gör ibland fantastiska saker.

Dessutom bör vi inte glömma det, men sällan, men det fanns fortfarande fall av spontan tumörregression och fullständig återhämtning av patienten även utan behandling. I 40 års arbete har jag stött på det här två eller tre gånger.

Jag kan också säga att de som lever av mänskligheten från cancer uppträder med avundsvärd konstans. Jag fick till exempel delta i verifieringen av det skandaligt kända läkemedlet "Katrex", producerat från lever katran. Om hans underbara egenskaper trumpeterade över hela landet i slutet av 80-talets chef för Tbilisi Zoo Gachechiladze. På något sätt lyckades han få en positiv slutsats från doktorerna från Kiev Institute of Oncology, varefter folkmassor började samlas i den georgiska huvudstaden. En ampull av detta läkemedel gick ut för tre rubel. På uppdrag av CPSU: s centralkommitté inrättades en särskild kommission för att hantera detta fenomen.

Det visade sig att detta läkemedel har absolut ingen effekt på någon typ av tumör. Dessutom gjordes i en miljö av ohälsovillkor någonstans i djurhusets förråd, det var helt enkelt smutsigt. Människor som använde det riskerade resterna av deras hälsa. Förnimmelsen blåses.

Författaren till en teknik för behandling av cancer genom vegetativa gifter Valery Tishchenko:

- Boka Mark Zholondza skrivs en för en av mina monografi, uppdatering endast chefen för "Varför kan inte behandlas med metoden Tishchenko." Dessutom, för några okända skäl "författaren" förvrängd viktigast - doseringen. Jag tror att infusion av Hemlock i en mängd som är större än 20 droppar kan skada patienten, som är i stånd att undertrycka immun potentialen hos en levande cell, motstå angrepp av horder av cancer.

Jag vill notera att onkologi alltid har varit och fortfarande är ett slutet område. Att skriva sanningen om detta ämne innebär att sätta dig i stora problem. Vem är intresserad av hundratals och tusentals människor som har återhämtat sig från en fruktansvärd sjukdom eller har förlängt sina liv med hjälp av växtförgiftningar?

Vi kommer att vänta tills nya reformer läggs fram av kloka människor. Kanske, då kommer dessa problem att lösas på statsnivå.

Läkare-terapeuten, författaren till boken "Cancer. Jag förklarar krig mot dig! "Andrei Alefirov:

- Metoder för cancer reningsverk gifter förekommer i olika länder i XVII-talet. Till exempel den berömda läkaren Anton Storck studerats i detalj antitumöregenskaper Hemlock, valdes dosen letar efter sätt att dess tillämpning. I kinesisk medicin har hänvisningar till behandling av örter av olika tumörer uppstått sedan tidigare tidigare tider. Här i S: t Petersburg vid Institutet för akutsjukvård uppkallad efter Janelidze under ledning av Medicine doktor Muse TARELKIN för ungefär 20 år bedriver forskning om "stöd till patienter i avancerade stadier av cancer." För fyra år sedan blev jag inbjuden till denna grupp som specialist inom fytoterapi. Naturligtvis var vår huvuduppgift att inte behandla den underliggande sjukdomen, utan att förbättra patienternas livskvalitet. Men som ett resultat av vårt arbete upptäcktes följande.

Med hjälp av vegetabiliska gifter och andra örter kan du uppnå en signifikant minskning av smärta. Ingen av patienterna i försöksgruppen använde narkotiska analgetika. Och bara en tredjedel av dem behövde konventionell smärtstillande medicinering.

Många patienter, trots sjukdommens allvar (97% hade IV-cancerfrekvens), fortsatte att arbeta och fortsatte att inte bara tjäna sig utan också att arbeta på sin arbetsplats.

Också mot bakgrunden av växtbaserad terapi var toleransen för traditionell kemoterapi avsevärt förbättrad. Detta gjorde det möjligt att minska dosen av cytostatika med 30%, utan att minska effektiviteten av behandlingen. Som i sin tur ledde till en förbättring av den allvarligt sjukas välbefinnande.

Den genomsnittliga livslängden för patienter har ökat.
Baserat på ovanstående kan vi dra slutsatsen att användningen av örter i de flesta fall kan förbättra livskvaliteten hos en onkologisk patient och ibland även få en effekt som är jämförbar med de huvudsakliga behandlingsmetoderna.

När det gäller verkningsmekanismerna för tinkturer av hemlock och aconit är de, särskilt i liten dos, osannolikt att arbeta som cytostatika. Förmodligen kan dessa läkemedel påverka immunförsvaret, vilket hjälper vår kropp att bekämpa tumören själv.

Jag vill bara betona: om sjukdomsfasen är sådan att det möjliggör aktiv klassisk behandling (kirurgi, kemoterapi, strålbehandling), måste det nödvändigtvis ske.

Robert Diltz, från boken Strategies of Geniuses:

"I en annan intressant studie ifrågasattes hundra personer som lyckades kurera cancer. Alla dessa personer diagnostiserades med cancer i sista skedet, men efter tio till tolv år fortsätter de att vara friska.

I detta fall försökte forskaren att fastställa vad som är gemensamt mellan alla dessa människor. Som det visade sig var de behandlingskurser som de passerade väldigt olika. Vissa utsattes för vanliga medicinska förfaranden - kirurgiska operationer, kemoterapi och bestrålning. Andra använde sig av icke-traditionella metoder, såsom akupunktur. Andra följde en kost och ätmönster. Någon stod upp på psykologiska eller religiösa vägar.

Det enda som var vanligt bland alla hundra människor - de trodde att deras handlingar skulle ge ett resultat. "

Profil för sanua188
LS Sanua188
E-post Sanua188

Dela det här22016-12-11 12:30:17

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Mamma började entusiastiskt ta tinkturen enligt den så kallade tsaristiska metoden. Den första dagen - en droppe. I andra - två. Och så högst. Därefter började dosen sjunka igen till noll igen. Efter en veckas paus upprepades "kullen". Ett av problemen är valet av maximal dosering, eftersom hemlocket fortfarande är en giftig växt. Varje läkare hade sin egen åsikt om denna poäng. Tishchenko rekommenderas att sluta på 20 droppar. Zholondz - vid 90. Andra föreslog att dosen för välbefinnande bestämdes. Eftersom toppen av 20 droppar var för lätt för modern bestämde hon sig för att ta emot receptionen till 90.

På sommaren kände mamman stor. Hon bodde vid dacha. Alla dagar i trädgården. Observerad diet. Jag försökte äta produkter av vegetabiliskt ursprung.

Men på hösten fanns det komplikationer. Jag slutade äta. Tumören blockerade duodenum. I oktober var jag tvungen att göra en annan operation för att återställa tarmens patency. Inget bra var inte förväntat, eftersom sex månader bara är den tid då de flesta patienter med liknande sjukdom dör. Men efter att ha återvänt från operationsstugan gömde kirurgen inte sin förvåning från oss. Han sa att för första gången i sin praktik har sjukdomen inte förändrats i praktiken under så lång tid. Tumören ökade inte i storlek, gav inte metastaser, men förändrade helt enkelt formen. Och även om han brukade vara skeptisk till alla slags folkmetoder, uppmanade han oss att fortsätta behandlingen i samma anda.

Därefter gick ett annat år. Hälsotillståndet var fortsatt bra. Och endast ultraljud visade långsam tillväxt av tumören. För att inte bli beroende av gift, ersattes tinktur av hemlock med akonitinktur och behöll samma dosering. Men tillväxtens dynamik var fortfarande bevarad.

Men det som var förvånande var att nästan helt frånvarande var smärtsyndromets karaktäristika för sjukdomen. Typiskt är sådana patienter förskrivna droger, och moderen dricker inte ens en enkel analgin. Även i slutet av det andra året av sjukdom förvärrade hennes hälsotillstånd gradvis, hoppades vi fortfarande på ett mirakel.

Men miraklet hände inte. Bokstavligen dog det inom en vecka. Med diagnosen "stadium IV cancer" bodde min mamma i 22 månader. Nästan fyra gånger längre än i genomsnitt förutsäger sådana patienter modern medicin

Dela det här32016-12-11 12:30:37

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Författaren till en teknik för behandling av cancer genom vegetativa gifter Valery Tishchenko:

Jag tror att infusion av Hemlock i en mängd som är större än 20 droppar kan skada patienten, som är i stånd att undertrycka immun potentialen hos en levande cell, motstå angrepp av horder av cancer.

Läkare-terapeuten, författaren till boken "Cancer. Jag förklarar krig mot dig! "Andrei Alefirov:

När det gäller verkningsmekanismerna för tinkturer av hemlock och aconit är de, särskilt i liten dos, osannolikt att arbeta som cytostatika. Förmodligen kan dessa läkemedel påverka immunförsvaret, vilket hjälper vår kropp att bekämpa tumören själv.

Dela det här42016-12-11 12:31:00

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

ak kan ses från ovan ", när passerade ett år, ersatt odört, Stormhatt, vilket som alla som behandlas med gifter känd som den mest kraftfulla gift, och jag skulle vilja föreslå att behandlingen påbörjas hade Stormhatt snabbare och fokuserar på hälsotillståndet, om underhålls i tumörtillväxtdynamiken, den patienter bör ändå chustvovat obekväm med denna kurs av sig själv och att fokusera sin uppmärksamhet på detta Varför säga i dag var lite sämre? Kanske ta en paus? Allt detta bör föreslå sig själv organizm..Esche möjligt alternativ, att efter e "uppmuntrande ord onkolog sjuk" avslappnad "från den tillfälliga framgång och inte tillräcklig uppmärksamhet till utvecklingen av själv, inspirerade första framgång.
På grund av det faktum att övergången från den ena till den andra giftet, försvann i samband med missbruk av en cancercell till en yadu.A ytterligare dos av Stormhatt är inte specificerad, men det är svårt att säga vad Stormhatt inte kunde agera på cancercellen som inte har skett i tid DET ÄR MÖJLIGT
Fortsätt från det faktum att en behandlingscykel lyckades patienten kunde uppnå tumörstabilisering bör samma betraktas som en cancercell svar på Stormhatt, kroppens reaktion och hitta rätt laddningsdos, och jag tror att det viktigaste är spåras hela kuren och dra slutsatser och fatta beslut mycket kyligt utan onödiga emotsiy.A det viktigaste är inte att förtvivlan och inte ge efter för detta boleznyu.Idti till slutet och tro! att det kommer bli framgång.

Dela det här52016-12-11 12:31:21

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Jag föreslår att läsa det brev jag fått från herbalisten
svarade på frågor av intresse för mig.

Du har mycket risk när du når denna dos. 90kapel -.. Det är nästan 2,5ml av tinktur av Stormhatt och enda dödlig dos av Stormhatt J. endast 4-5 ml, närmade dig den dödliga dosen, möjligt att Stormhatt North, inte Jungar skonade dig från problem. Du måste vara försiktig, även om jag inte är förvånad över någonting, behandlas människor själva som de passar och ibland undrar hur de fortfarande lever.

På bekostnad av kemi, håller jag med dig, andelen människor som den hjälper till är väldigt liten, i de flesta fall är det bara människor som krämplar kemi som förstör immunitet.

> 1. Kan MTS vända sig till Aconiten under en sådan period och ska jag byta norr till, Dzungarsky.
Om jag förstått det rätt, du dricker Stormhatt nord 5 månader, med tanke på den höga dosen, jag tror missbruk redan är inställd att börja (vanligen 7-8 månader beroendeframkallande.) Och din Aconite kommer sannolikt att sluta fungera.

> 3 Om du byter giftet, vilket.
Det faktum att det måste ändras till Dzungarsky är ENGELT, och att ha 2,3 tinkturer i arsenalen.

Jag tror att jag måste fortsätta självmedicinering med chockdoser i raster mellan HT och efter.
Detta är bara om din kropp kommer att klara sådana belastningar. Tänk på att från kursen till kemiens gång kommer du att försvaga och kan överstiga pinnen. I detta fall behövs kraftfulla antioxidanter.

> 2. Är det lämpligt att ta akonit Dzhungarsky vid standarddoser, är tkya van vid slagverk
De första tre kurser, jag råder dig att följa standardprogrammen, och sedan, när du vant kroppen att gifta, dricker du som du vill, men får inte bara till dödliga doser.
Det är inte alltid möjligt att besegra cancer. Ta växtbaserade gifter, vissa människor har tumören är lokaliserad till en resectable stor som en ärta i vissa är det inte ökar och inte minskar, men eftersom det fryser och sedan människor sitter på gifter år spelar doser, en del absorberas helt, men det är oftast godartade och initial stadium av maligna tumörer.

Chockdoser du kan träffa tumören på den tiden, men på grund av hormonell misslyckande och försvagat immunförsvar i kroppen, det börjar växa igen, eftersom orsaken inte tas bort, och främjas bara en tillfällig effekt. När allt kommer omkring bildas inte tumören i kroppen precis så. Cancerceller finns i en sund kropp alls, de är precis i tid för att kännas igen av immunsystemet och förstöras, och med hormonell misslyckande, upphör kroppen att känna igen dem och fundera över sin egen, så tumören utvecklas under åren. Som regel utvecklar tumören 6-8 år och ger inga tecken, och sedan ett kraftigt återfall, vilket är mycket svårt att stoppa. Lika långsamt botas det av gifter. Kanske måste du ta gifter i många år. En chockdos är endast en tillfällig effekt. Tja, du kan jämföra en tumör med en bit is. Du slår det med chockdoser med "kokande vatten" (gifter), men smälter bara lite och återstår fortfarande. Och om du planerat att stödja kroppen i en "het punkt" gifter, kommer det att smälta naturligt utan ett spår, det tar tid och en fördröjning i topphastighet doser 2-3dney att 2-3nedel det beror på det allmänna tillståndet och indikationer på hemoglobin och leukocyter. Den bästa effekten om du kommer smidigt till maximalt glider inom ramen för systemet - 3 veckor hänger 30 droppar (Stormhatt) eller 40 droppar Hemlock än när du når 90 och kommer att återgå till en droppe.
_________________

Dela det här62016-12-11 12:32:04

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

I händelse av doser --- behandlas jag enligt en sådan princip. Ju mer dosen är desto mer är den cytostatiska mördaren effekten.
men sedan viktigast TIME-effekten av varje läkemedel (oavsett om det Aconite eller något annat cytostatikum) LIMITED-cell vänjer sig läkemedlet och därför är det nödvändigt att fånga en dos på upp till tillvänjning och udaritpo tumör.c större effektivitet.
Medan akoniten fungerar för mig, men chustvuyu måste snart byta sorten, letar jag efter Dzungarsky

I mitt fall HT.

bringas att stabilisera, men volymerna av lesioner kvar på plats, regression plus eller minus 2 eller 3 mm.Osnovnoy MTS (December gjorde CT) är redan ett rent experiment
utan kemi-minskade med 2 mm. mts i en l s minskade i den andra ökade.
De sista CT-mtsna ökade till 2,4 cm. kom till den ursprungliga volymen efter slutförandet av HT-kurser (september)
Men i 10 minuter blev 10 mm 6 mm. där prickade tsikloferon. Andra var 13 var 15 mm. Här är en sådan situation.
Kanske är det på grund av spelet med doser. När allt kommer omkring klättar jag ibland till stora doser och jag klättrar upp kraftigt.

Jag piercerade 5 ampuller polyoxidonium, ingenting kände. Absolut. Har också kastat.
Men Galavit-utmärkt. Han kände att han skulle på de drabbade platserna, han gick på en trevlig värme och glädje, bara fladdrade längs hytten.
Ordningen råddes av en person, bara bekant, min åsikt, att han behandlas av en erfaren onkolog.
Ordningen är 5 amp.1 gånger om dagen och 10 varannan dag, men jag har lämnat den till reserven hittills --- jag förbereder mig för ett mördareexperiment med akonit Nord!
Kram ut ur det tills slutet tills det äntligen används för kroppen.
Ultraljudsundersökning den 14 mars -

Dela det här72016-12-11 12:32:20

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

På huvarna akonit norr.

1 Extrahera 30 gr aconit +450 ml vodka för att insistera 14 dagar. Att dricka. Drick med 1 keps 3 gånger om dagen till 30 droppar och ner 3 kurser med
med en paus på 7-10 dagar. Att droppa på 3 msk vatten. Aconit köpt i F-Center i påsar. Teans färg med
måttlig lukt.

2 extrakt huva från rötterna av aconiten norr, samlades i förra sommaren, insisterade på vodka på samma gång, tog
ca 10-12% Lukten är måttlig. Färgen är mörkbrun.

3 extrahera 50 g aconit per 400 g alkohol
4 Extrahera 100gr aconit infunderad med vodka. Färgen på mörkt te med svart.
5 Extraction Liknande 1: a 30 g 450 vodka levereras i slutet av november pr.goda.

Dela det här82016-12-11 12:32:36

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Jag prochustvovat och minns känslan när jag absorber tumör i höger lunga pri1 eksperimente.Vmeste med Stormhatt jag tog ASD-2, injicerade dexametason, immunofan.
Men i det ögonblicket jag islozoval ett extrakt av Stormhatt och 2W på grund av det faktum att huven ett recept herbalist (eftersom jag inte sooblyudal standarddosen) och komma på gränsen dos jag saknade, och jag flöt 2W vytyazhku.Moment tumör resorption I fångade efter en dosminskning gräns uppkallad efter mottagning Stormhatt s fångas förnimmelser reaktsii.rassasyvaniya tumör.
I mitt experiment tycker jag att akoniten är den viktigaste enheten och jag kontrollerar dess handlingar på mig själv med verkan av olika koncentrationer av extrakt.
Det är väldigt viktigt för mig att fastställa huruvida mtsen blir van vid en slags akonit, men jag känner att jag känner att den akonit som jag tar fortfarande arbetar..

2 ekspriment Jag började att sträcka 3 (alkohol) Anslut buljong fireweed, lämnar först, sedan toppen, gradvis ökande styrka och dos innan den når gränsen aconite 1 experimental cap 90 kände att denna dos för mig har blivit slabaya.I dozu.Doshel ökning till 120 kap.i gick ner och reducerade dosen med 10 droppar 1 gångsintag.
Jag anser att alkohol har försvagat akoniternas handlingar.

Dela det här92016-12-11 12:33:10

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Skivepitelcancer - den andra frekvensversionen av lungcancer (25-40% av fallen). Tydligt spåras till rökning ☼ Man tror att tumören härrör från skvamös metaplasi av de epitelceller i trakeobronkiala trädet ☼ Skivepitelcancer ofta detekteras nära roten av lungan i form av endobronkiala lesioner (i 60-70% av fallen) eller perifer avrundad utbildning> Tumören orsakar snart bronkial obstruktion> Karakteristisk relativt långsam tillväxt och relativt sent metastas> den primära fokus mottagliga för nekros av de centrala områden med bildning av håligheter.

Dela det här102016-12-11 12:33:24

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Grad av histologisk malignitet

GX-tumördifferentiering kan inte klargöras
G1 mycket differentierad
G2 måttligt differentierad
G3 lågdifferentierad
G4 undifferentierad
metastas
- Metastasering till de extra thoraxområdena.

• I hjärnan, ben, lever och binjurar.
- Lokal spridning och regional metastasering.

• Sprängning i mediastinum, stora kärl i bröstväggen, perikardium.

• I lymfkörtlarna i lungans portar, mediastinum, supraklavikulära och axillära lymfkörtlar.
-

Dela det här112016-12-11 12:33:48

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Primär fokusering (T)

• TX - det finns ingen möjlighet att uppskatta det primära fokuset; ofta en sådan situation uppstår i bekräfta diagnosen av sputum cytologi, men tumören detekteras inte radiologiskt och endoskopiskt (dold cancer), eller otillgänglig detektion (screening kan inte utföras) • T0 - den primära fokus bestäms inte • Tis - icke-invasiv cancer (det finns inga tecken på infektion)

• T1 - tumören inte är större än 3 cm i diameter, omgiven av lungvävnad eller visceral pleura, utan några tecken på invasion proximala lob bronker under bronkoskopi [ytliga tumörtillväxt av valfri längd i den bronkiala väggen, utan förstöring av huvud bronk betecknad T1]

• T2 - tumör som är mer än 3 cm i diameter eller primärt fokus av vilken storlek som helst, spirande visceral pleura eller orsakar atelektas, obstruktiv lunginflammation; eller sträcker sig till lungens rot. Enligt bronkoskopi ligger den proximala kanten av tumören 2 cm distal mot karina. Varje samtidig atelektas eller lunginflammation sprider sig inte till hela lungan.

• T3 - tumör i valfri storlek, gror intilliggande tyg: bröstväggen (inklusive Pancoast syndrom), mediastinum lungsäck, hjärtsäck, eller diafragma huvudbronk proximala 2 cm från carina, men den når inte, eller tumör med åtföljande total atelektas eller lunginflammation totalt

• T4 - det primära målet för alla storlekar, groning någon av följande strukturer: de delar av mediastinum, hjärta, stora kärl, luftstrupe, matstrupe, kotor, Kareena eller visningar av tumören i samma proportion; eller illamående pleurala effusion [hos vissa patienter är utflödet inte exsudat; i frånvaro av tumörelement i punctata visas en thoraxoscopy med pleuralbiopsi. Om effusionen inte är direkt relaterad till tumören, bör processen betraktas som T1-T3].

Regionala lymfkörtlar (N)

NX - otillräcklig data för bedömning av lymfkörtlarnas tillstånd
N0 - inga tecken på regionala lymfkörtlar
N1 - metastaser i lungrotens peribronchiala och / eller lymfkörtlar på den drabbade sidan, inklusive direkt spiring av den primära tumören
N2 - lesion av mediastinum och / eller bifurcation lymfkörtlar på den drabbade sidan
N3 - metastaser i lymfkörtlarna i mediastinum eller lungrot på motsatt sida; besegrade eller supraklavikulära zoner

Fjärrmetastas (M)

MX - otillräcklig data för att bestämma avlägsna metastaser
M0 - inga tecken på avlägsen metastasering
M1 - avlägsna metastaser detekterades, inklusive individuella noder av tumören i andra lungens lobar (samma och andra sidan). Det är nödvändigt att specificera det drabbade organet: lunga, ben, lever, hjärna, lungfrekvenser, benmärg, pleura, hud, andra
[M1 inkluderar enskilda tumörställen (screenings) i en annan lobe (på samma sida eller motstående lunga)
Gruppering i steg

Hidden Cancer ТХН0М0
0 steg - TisN0M0
IA-scenen - T1N0M0
IB-scenen - T2N0M0
IIA-scenen - T1N1M0
IIB-steg - T2N1M0; T3N0M0
IIIA-scenen - T1N2M0; T2N2M0; T3N1M0; T3N2M0
IIIB-steg - vilken som helst T med N3M0; T4 är vilken som helst N för M0
IV scen - någon T någon N med M1

Typiskt bestäms TNM-deskriptorerna baserat på kliniska, radiologiska, endoskopiska och kirurgiska diagnostiska metoder. Gränserna för tumörens spridning förädlas efter en radikal operation. I det senare fallet läggs bokstaven "p" (pTNM) efter korrigering av TNM-deskriptorerna före de histologiska data. I en kirurgisk beredning rekommenderas en studie av minst 6 lymfkörtlar.

Dela det här122016-12-11 12:34:19

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Om sebe.-11 år efter operationen, cancer legkih.V slutet av 2010 retsediv.V februari 2011 skickades till simtom lechenie.Opuhol fram ljus, lämnade MTS, MTS lev.nadpochechnik, limf.uzly MTS, MTS retroperitoneal l y.Snachala började göra kemoterapi, ett år och gjorde doobsledovali-go home komma nästa vecka tänker på vad man ska göra dalshe.Prihozhu-simtomaticheskoe skickas för behandling till platsen terpevtu INH Islands.
Gick till centrum f, föreskrivna-Stormhatt gräs.Stal dricka Art.dozam som propisano.Na 8 kap.pochustvoval sådan kraft, började att göra fiz.uprazhneniya, natt izchezla mardrömmar -Generally alla tillstånd blev otlichnoe.No postoyannno det plågas av tanken att detta är en tillfällig förbättring som Stormhatt kan inte klara av antalet CMV och volym MTS nederlag, men fortsatte själv.
På Internet en hel del information att bli behandlad som Stormhatt, men mestadels alla rekommenderas standarddosen do30kap.maksimum.No nådde 15 cap denna dos, kände jag något och gjorde att en slutsats som jag bara provocera progression och beslutade på egen risk för att öka dosen till maximalt, t.k.sdelal till en slutsats, desto större dos beslutade större effekt slakt "och att ta en chans och inriktade, PO-vara -Theme mer att förlora jag fångades upp nechego.Dozu do90 kap.podklyuchil ASD-2, gjorde dexametason schema Emergency Oncology hjälp, eftersom det var en smärta i cervix pozv nkah.krasnota bröst och nacke, smärta vid svarvning golovy.Doydya till max dos, kände jag något som alla inte längre stå ut med det och började minska dozu.Sostoyanie var dåligt, svaghet, svettningar, bessonnitsa.Poyavilas som om behovet av behandling, att ta på allvar, och mottagning kunde inte dozhdatsya.Organizm treboval.10 april kände jag något som en ljus huvudsakligen från höger som om något faller bort, en lättnad, som om bröstet föll i mesto.V samband med förbättringen av staten beslutat att gå till ROC kurva med resultaten av undersökningen R -Gr.OKG, och ultraljud av OBP och binjurarna. 18.04.2011g.
Counter-R-gr.-höger fokalbildning praktiskt taget "löst" -residuellt spår (S 4,2 * 2,5 cm densitet = 5 = 20 UedN-extrakt från CT från 01/21/2011).
Ultraljud av OBP- och binjurstanken. Data för fokalpatologi avslöjades inte.

Dela det här132016-12-11 12:34:28

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Extrahera från CT från 01/21/2011

Perif c-r i båda lungorna, till höger, med sönderdelning. MTC till v. Gr., Per sekund till retroperitoneal lyt, till vänster binjur.
Diagnos vid urladdning: Perifcancer i överkroppen på vänster lunga T2N1M1G2.
Behandlingskemoterapi Cyclofosfamid 800 mg, Vincristin 2 mg, Doxorubicin
Mängden skada.

Det ordineras för en simtomatisk behandling i terapeuten på livets plats.

Dela det här142016-12-11 12:34:43

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Experimentella resultat från 24.02-15.04 2011

Counter-R-gr.-höger fokalbildning praktiskt taget "löst" -residuellt spår (S 4,2 * 2,5 cm densitet = 5 = 20 UedN-extrakt från CT från 01/21/2011).
Ultraljud av OBP- och binjurstanken. Data för fokalpatologi avslöjades inte. Det fanns inte i binjurarna, i fostret.

Men en månad före självbehandling fick jag en kurs av HT.
Cyclofosfamid 800 mg, Vincristin 2 mg, Doxorubicin

Dela det här152016-12-11 12:35:02

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Baserat på resultaten från undersökningen, var han inlagd och tog igen för kontroll av DKOD. Från och med 25 april 2011 avslutade han HT-kursen, som han bestämde sig för att konsolidera sin självbehandling för att avsluta de återstående skadorna. Läkarna utsåg en tilldelning på 3-4 veckor för en andra kurs i HT
Jag noterar att under loppet av kemoterapi, kände något signifikant förbättring i aptit, ökade,, verkade bodrost.IMENNO Efter genomgången kurs Vill bara påpeka att ingen pobochki inte nablyudalosDazhe volosy..V inte få en paus mellan den kommande kemoterapi behandlades Stormhatt och örter enligt metoden av Dr Alefirova på de råd som jag bestämde mig för att gå till kemi.Alla ledning av Dr. avrättades exakt, särskilt eftersom stora doser fanns det inget sätt nadobnosti.Kol av lesioner avsevärt umenshilos.Tak samma när de passerar commies ii ITU att etablera funktionshinder g jag gick till P-t i maj (i en paus från kemoterapi), vilket också bekräftade att tumören i höger lunga är frånvarande och volymen av MTS i den vänstra lungan

Dela det här162016-12-11 12:35:25

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

I slutet av maj 2011 genomfördes en annan behandling av kemoterapi ambulans. Carboplatin Den fruktansvärda pelaren överlevde knappast. Åter vila. Under resten, en skanning av ben och CT. Benen är rena. Efter dödlig kemi minskade volymen av mts inte 2 * 2 * 2,4 cm. Stabilisering.
Efter började göra eller göra som jag har förstått svag HT 1 tid-tsifofosfan 1 till bank på en vecka-dessa 5 veckorPobochki några och sensationer någon.
Efter slutförandet av alla behandlingar med kemoterapi var CT WGC och buken som bekräftades av rezultatyUZI 18,04 2011 MTS i den vänstra binjuren och det finns också storleken på MTS i alla l har inte förändrats och inte ändra volymen på MTS i vänster lunga och.så ostalsya2 * 2 * 2, 4cm.
Därför slutsatsen, efter slakt av HT (karboplatin), som jag förstod de sparsamma efterföljande kurser av HT och självbehandling på standard MTS-glidarna i vänster lunga utan ändringar..
men i slutet av behandlingen kände sig HT nästan hälsosam och jag vill tillägga att hälsan förbättras efter behandlingen. Först efter slaktkemi var det väldigt dåligt, men förbättringen gick gradvis på varje dag, jag kände mig själv bättre och bättre.
I september gick jag till RDOD för att se en onkolog. Ytterligare 2 CT-undersökningar ägde rum (kontrastinjektion). De fastställde att det inte fanns några MTS i binjurarna och de sa att det inte fanns 4 cl-grupper.
Resten är oförändrad. Stig i DKOD om 6 månader. STABILISERING.

SLUTSATS AV KT FRÅN 13.09.2011
MTS-lesion i vänster lunga. Lymfadenopati internt.

Dela det här172016-12-11 12:35:42

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

EXPERIMENT FRÅN OKTOBER TILL DECEMBER 2011

Efter 3-4 veckor efter HT-kursen bestämde jag mig för att fortsätta min självmedicinering med akonit utan HT och ingår i min behandling av örtgräs. Bakgrunden började enligt glidschemat på kullen.
,som från tid till annan jag kände obehag i vänster lunga och svag kant brännande, mild smärta i l y armhålan oblasti.V November smärta l y och bränna start för att växa, och jag är ansluten till hans behandling tsikloferon.Snachala knivhuggen i . m.no började sedan sticka direkt i axillär när smärtan var
När du tar emot tsikloferona var en markant förbättring samochuvstviya.V början av december satte tinktur av Stormhatt North 100g 500 vodka och började att ta henne till en dos av 90.Doshel locket för att förstöra MTS i vänster lunga och andra smuts i L värdar och gick ner. SDA-2 är inte avslutade prinimal.Kogda regimen tsikloferona ansluten polyoxidonium men punkte 5 flaskor ingenting pochustvoval.Posle detta stick galavit system som rådde en ampull varje dag, efter 10 flaskor genom den.Galavit väldigt mycket bättre hälsotillstånd det finns värme i lungan och verkar bodrost.Orentiruyas om hälsotillstånd, jag bara borrat dexametason hade CT OGC (intermediär) på eget initiativ, i december 2011

Storleken på lesioner. Den 10.12.2011.

MTS i lungan var 24 * 20 * 20 * blev 22 * ​​20 * 20 axillär l / y var 10 stål 6 mm Vn gr 10-12 mm

Dela det här182016-12-11 12:36:07

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Ust det är obetydligt, men detsamma VICTORY.

Alla fytoterapeutister skriver om behovet att byta de giftiga växterna efter en viss tid.
och jag kom till slutsatsen att jag måste ändra märkesaconiten. är beroendeframkallande cancerceller att Stormhatt Stormhatt Severnyy.Na närvarande fortfarande arbetar, är bekant oschuscheniya.Proboval odört, svalört, inga känslor. Just nu kommer problemet med naturligt utseende rötter Jungar akonita.Nastaivat sam.i fortsätta sin behandling med inriktning på hälsotillstånd och enda reaktion organizma.Esli kommer att känna att cancercellen är att vänja sig behandlas det betyder, jag kommer att fortsätta att självmedicinering, ändra metoder som fokuserar på kroppens svar, utan att förlora hopp och tro att du kan förlänga livet själv och förbättra

Dela det här192016-12-11 12:36:15

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Strålbehandling förstör onkokletki endast i täckningsområdet balken, och höger eller vänster -onkokletki 1 mm är nevredimye.Opredelit samma onkokletki som nästan dödade -Så net.Da möjligheter och hur man väljer dosen för varje organism., Inte kan Balken "chase oncocells genom hela kroppen av cancerpatienten.
Detta kan endast ske genom gifter av vegetabiliskt ursprung, båret
blod och lymf till varje oncoclet genom hela kroppen.

Dela det här202016-12-11 12:36:42

  • Författare: Aviel
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2011-03-15
  • Inbjudningar: 0
  • 23 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    1 dag 1 timme
  • Senaste besök:
    2018-06-04 10:25:59

Forskare från University of Strathclyde i Glasgow undersökte effektiviteten och nyttan av metoden, där patienter med lungcancer kommer att få en säkrare behandling. Denna metod utesluter intravenös administrering av läkemedlet och introducerar användningen av läkemedel med hjälp av en nebulisator i form av inhalationer. Med denna behandling kommer kroppen att få en accelererad effekt av läkemedlet, och det kommer att finnas mindre biverkningar, särskilt på njurarna.

Utvecklaren av denna metod sade att om cisplatin, som är den mest populära läkemedel mot lungcancerpatienter använder inandning, kommer det att påverka det i cancerceller, medan mindre skadliga hälsosamt. Par av medicin kommer snabbt och djupt att tränga in i lungvävnaden och börja sin verksamhet för att förstöra cancertumören. Behandlingen blir mjukare och enklare, vilket främjar livslängden hos patienter som befinner sig.

Vid användning av denna metod är det nödvändigt att ta hänsyn till hur korrekt inhalation ska utföras. Om det används felaktigt är det möjligt att skada patientens instabila hälsa. Det finns också kontraindikationer.

Vid samma universitet i läkemedelsinstitutet och biomedicinska vetenskaper utvecklar forskare nya läkemedel mot sjukdomar i onkologi, hjärta, schizofreni och olika infektioner.

Dela det här212016-12-11 12:37:56

  • Författare: ГЕРА
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2016-12-08
  • Inbjudningar: 0
  • 0 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    11 timmar 42 minuter
  • Senaste besök:
    2017-02-22 10:09:35

Hur man gör inandningen korrekt

Med början av kallt väder ökar förekomsten av förkylningar många gånger. Och om alla är sjuka samma, så behandlas de naturligtvis på olika sätt. Någon skyndar på apoteket för de annonserade nygiften, ja, andra behandlas med beprövade metoder som våra farmödrar använde. Bland sådana billiga och beprövade metoder är inhalationer. Som regel görs de över ångan som härrör från en hetpanna där det finns varmt vatten eller en helande buljong. Men är inandning verkligen så ofarligt och hur man ordnar inhalera ett barn och till och med en vuxen för att inte orsaka skada.

Inandning är processen att inhalera läkemedel i olika former. Denna metod för behandling är endast effektiv vid de första manifestationerna av andningssjukdomar. Dessutom kan inandningen vara annorlunda: du kan andas in som ett par vatten och aromatiska ämnen. För vatteninandningar löser vanligtvis läkemedel medicinska substanser eller gör användbara avkodningar. Nu har inhalationer med mineralvatten eller havsalt blivit mycket populära. Dessutom är vatteninhalationer uppdelade i ånga, våt och värme. Våt inandningar görs vanligtvis med hjälp av speciella inhalatorer.

Om inandningens form väljs korrekt, är fördelarna tveksamma. Trots detta, i detta fall verkar drogen direkt på slemhinnan, utan att komma in i magen. Inandning betraktas som en lokal terapi, därför är det för olika sjukdomar, att inhalation av olika droger och ämnen i olika delar av luftvägarna ordineras.

Läkemedel för inandningar används i form av ånga eller aerosol (om inandning görs med en nebulisator). Absorptionen av läkemedlet i blodet i detta fall är mycket snabb, därför börjar effekten mycket snabbare. Dessutom bidrar de flesta lösningar och läkemedel som används för inhalationer omedelbart till att slem och sputum avlägsnas.

Var inte tanklöst beroende av inhalationer, eftersom de, liksom andra behandlingsmetoder, finns vissa kontraindikationer. Vid inandning verkar inandning endast vid första anblicken.

Inandningar är kontraindicerade om:
du har feber
du är benägen att blöda
du har hjärtsvikt
det finns lungsjukdomar, förutom catarrhal
det finns sjukdomar i hjärtat.

Under alla omständigheter är det nödvändigt att samråda med läkaren före behandlingens inledande behandling.
Vi gör inandningen korrekt

Inandning innebär att du måste följa vissa regler under proceduren.
ta inhalation 1-1,5 timmar efter att ha ätit
Läkemedlet måste inandas och utandas korrekt, inte distraheras. Om du behandlar struphuvudet, bronkierna eller lungorna, måste du andas in genom munnen
Efter inandning bör uteslutas någon börda på halsen, inte att äta eller dricka
för frekventa inandningar är det bättre att köpa en nebulisator, det är mer praktiskt att använda.

Många föräldrar undrar hur man ordentligt inhalerar ett barn. Om barnet fortfarande är litet, är inandning med varmt vatten kontraindicerat. Barn får ofta en luftvägsbränning efter sådana förfaranden, och förfarandet i sig är långt ifrån säkert för de oinformerade.

Det är ganska användbart att utföra inhalationer som profylax vid virusutbrott. Det kan vara både inandning med eteriska oljor (du kan använda en doftlampa), eller helt enkelt inandas ångor av hackad vitlök eller lök.

Tja, den sista. Var noga med innan du fortsätter med inandning

Dela det här222016-12-11 12:38:34

  • Författare: ГЕРА
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2016-12-08
  • Inbjudningar: 0
  • 0 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    11 timmar 42 minuter
  • Senaste besök:
    2017-02-22 10:09:35

Effekten av placebo 22 juli 19:47

Ibland är allt som krävs av en läkare för behandling ett bra sätt att ljuga. Kanske behöver patienten inte veta hela sanningen?

Buksmärtor på grund av irritabel tarmsyndrom är en av de vanligaste patientklagomålen, men läkemedelsproducenter kan inte släppa ut ett säkert och effektivt läkemedel som klarar av detta problem. År 2008 föreslog Harvardforskaren Ted Kapchuk ett verktyg som hjälper ett mycket större antal patienter än någon av de tidigare utvecklade medicinerna.

Hans magiska behandling är en imitation av akupunktur plus en uppriktig konversation med patienten. Som ett resultat av denna behandling kände 62% av de 262 patienter som deltog i experimentet bättre - studierapporten publicerades i den auktoritativa "British Medical Journal". I gruppen patienter som endast var i kö för behandling minskade symtomen endast med 28%. I den tredje gruppen av patienter som genomgått en kurs av falsk akupunktur utan intima konversationer var resultatet genomsnittligt: ​​44% kändes bättre.

Enligt Kapchuk visar experimentet hur mycket förväntan på botemedel och medicinska ritualer har en betydande inverkan på verkliga symptom. "Vår egen vilja, fantasi och tro kan påverka sjukdomsförloppet", säger Kapchuk.

Kapchuk är en av de få forskarna som studerar den mystiska effekten av placebo. De fann att endast förväntan på fördelarna med behandling effektivt påverkar symptomen på många sjukdomar och orsakar verkliga förändringar i patienternas hjärnor. Självklart kommer placebo inte att hjälpa till med hjärt-kärlsjukdom. Men tro på behandling kan lindra ryggont, förbättra tillståndet i Parkinsons sjukdom, lindra depression och lindra illamående.

I medicin är det vanligt att försumma placebo-effekten. När läkemedel testas, försöker läkemedelsföretag att hålla det till ett minimum. Kapchuk tror att läkare ska göra sitt bästa för att stärka det, kring de medicinska procedurerna med ritualer. Detta kommer att öka effektiviteten hos befintliga behandlingar och minska konsumtionen av dyra läkemedel med många biverkningar. "Ritualen av behandlingen spelar en viktig roll, som ofta försummas," säger Kapchuk.

Kapchuks forskning bidrar till att förstå varför läkare ofta tror att de har lyckats hitta ett nytt sätt att behandla, och bara år senare upptäcker de att ett placebo-piller eller annan illusion av behandling ger samma effekt. Knäets artroskopi har i många år ansetts vara ett bra botemedel mot artrit-smärta. Under 2002 visade en noggrann klinisk studie att patienterna också återhämtade sig i samma grad när man efterliknade denna procedur. Förra sommaren utvärderades två stora studier av effektiviteten hos vertebroplasi, vilket lindrar smärta i osteoporos genom att sätta in en cement i ryggen. Läkarna rapporterade hög effektivitet. Men det visade sig att fibrerad behandling utan cementeringsämne hade samma effekt. Det handlar om patientens förväntningar.

Den senaste sensationen var forskning som visade att effekten av antidepressiva medel vid behandling av mild till måttlig depression är bara något högre än för sockerpiller. "Har vi för avsikt att fortsätta att lura oss själva och hävda att förbättringar är orsakade av droger, när det handlar om vår kommunikation med patienter? - Frågad psykiater Daniel Karlat. - Den viktigaste positiva effekten när man tar tabletter är inte neurokemiska reaktioner, men något annat. "

Kapchuk tog examen från Columbia University med en examen i religionsvetenskap. Han är en av de få medicinska professorerna på Harvard som inte har en examen. En specialist inom akupunktur blev han intresserad av placebo-effekten när han skrev en avhandling om kinesisk medicin i Macau på 1970-talet. Han leder nu en grupp forskare som studerar effekten av placebo på bidrag från National Institute of Health.

Enligt Kapchuk är placebo en uppsättning psykologiska fördelar som patienten kommer från besök till läkare och tar mediciner. Den större och mer komplicerade ritualen, desto starkare placebo-effekten visar han i hans studier. Den placeboeffekt som orsakas av kirurgiska och medicinska förfaranden är ofta högre än från tabletter, eftersom förväntningarna från sådan behandling är högre, anser forskaren.

Läkare och patienter underskattar det faktum att symptomen ofta går iväg själva. Ryggsmärta, irritabelt tarmsyndrom, depression och ångest kan växa eller försvaga. Folk vänder sig till doktorn när symptomen är störst. De ser i behandling orsak till förbättringar i deras tillstånd, även om de mår bättre. Vissa hävdar att detta inte är en riktig placebo-effekt.

Men nya studier har visat att feigned behandling har en verklig effekt på hjärnan. Psykologen vid Colorado University, Thor Weiger, är en av dem som deltog i dem. "Det har funnits många argument mot förekomsten av placebo-effekten", säger Weiger. Men nu, som han sa, "vetenskapen gjorde verkligen ett steg".

Under de senaste åren har det visat sig att placebo förändrar uppfattningen av smärta. Förhoppningen om fördelarna med behandling innefattar ett slags belöningssystem, och hjärnan börjar producera dopamin och naturliga ämnen som liknar narkotika. "Placebo-effekten är knuten till den naturliga mekanismen för smärtkontroll," säger Fulk Eippert vid Universitetsläkemedlet Hamburg-Eppendorf i Tyskland. "Detta är inte ett svårt fenomen."

2004 tillämpade Weiger och hans kollegor en enkel kräm i händerna på 50 volontärer och applicerade sedan en varm keramisk platta i sina händer medan ämnena var i apparaten för magnetisk resonansbildning. Hälften av deltagarna i försöket lurades och sa att kräm lindrar smärta. Denna grupp var 20% mindre benägna att klaga på smärta jämfört med dem som inte förväntade sig att grädden skulle ha en medicinsk effekt. Magnetisk resonanstomogram visade att neuronaktiviteten i hjärnans områden som är ansvarig för smärtan, som lurades kraftigt, föll.

Placebo är effektivt vid behandling av Parkinsons sjukdom. Hos patienter dör hjärncellerna som producerar dopamin gradvis. I en studie av University of British Columbia, publicerad 2001 i tidskriften Science, fick sex patienter med Parkinsons sjukdom en placebo och studerade sedan sina hjärnor. Förväntan om lättnad ledde till att en stor mängd dopamin producerades i de drabbade områdena i hjärnan.

Placebo översätts från latin som "som". I två århundraden avser detta ord en behandling som inte har någon effekt men kan tillfredsställa patienter. Placebo-konceptet blev populärt i en artikel av anestesiologen Henry Beecher "Effektiv Placebo", publicerad 1955.

Skeptiker ger inte upp. Dansk epidemiolog Asbjørn Hrobyartsson analyserade 202 studier där behandling av olika sjukdomar med placebo jämfört med ingen behandling och fann en statistiskt signifikant placeboeffekt vid behandling av endast två tillstånd: smärta och illamående. Enligt honom är placebo-effekten ofta kallad patientens återhämtning, som fortsätter som vanligt eller patientens ansträngningar att behaga doktorerna.

Läkemedelsföretag försöker minimera placeboeffekten, och läkare är ivriga att använda den. En undersökning som genomfördes under 2008 bland amerikanska invärtes och reumatologer visar att hälften av dem ordinera en placebo, inklusive sockerpiller, vitaminer och kosttillskott, som bara kan agera på patientens medvetande. Men placebo-effekten kan användas även när man tar effektiva läkemedel. Experiment, som utförts vid Duke University ekonomen Dan Ariely visade att placebo, vilket som rapporterats av patienter, kostar $ 2,50 per tablett, är det bättre att hjälpa dem än vad som är förmodligen värt bara 10 cent.

Ariely lärde sig om placebo-effekten när han behandlades efter svåra brännskador. På det israeliska sjukhuset, där han ljög, var doser av morfin begränsade för att förhindra missbruk. Ibland uttömde patienterna sin dagliga dos och började skrika i smärta. "Systrarna gav dem injektioner av placebo, och de somnade. Det var otroligt, säger han.

Placebo-effekten kan också användas för att minska dosen av läkemedlet. Detta sparar och förhindrar biverkningar. Experimentet, en psykolog University of Rochester School of Medicine och tandvård Robert Eider på 46 psoriasispatienter visade att dosen av steroider vid behandling av psoriasis kan minskas med hälften om vi använder vissa dagar full dos steroider och i andra - en placebokräm. "Hjärnans interaktion med immunsystemet är väldigt varierande, utbyte av signaler går i båda riktningarna", säger Eider.

Forskare som Kapchuk och Veiger kan ta årtionden att studera de psykologiska och neurobiologiska mekanismerna bakom placebo-effekten. Kanske kan de aldrig veta hur det fungerar. Men när en läkare föreskriver en dyr medicin eller en komplex operation för att hantera enkla symptom, borde du fråga honom en fråga: Hur mycket effektivare är denna behandling än placebo?
Källa: forbesrussia.ru.

Dela det här232016-12-11 12:39:57

  • Författare: ГЕРА
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2016-12-08
  • Inbjudningar: 0
  • 0 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    11 timmar 42 minuter
  • Senaste besök:
    2017-02-22 10:09:35

http://www.mediasphera.ru/journals/oto/detail/290/4397/
Nya möjligheter att använda sonodynamisk terapi i onkorinologi

Kommentar från Chopovsky
Artikeln beskriver en ny metod för behandling av cancer i en kombination av ultraljud och metronidazol. Metronidazol är ett erkänt läkemedelsmedel för cancerbehandling, som rapporterats av forskaren Ph.D. Svishcheva. Den föreslagna SJT garanterar emellertid inte ett botemedel utan återfall. Denna teknik tar inte hänsyn till att cancer är en sjukdom hos hela organismen och det kan inte behandlas med en lokal effekt på tumören. Cancer är en parasitisk sjukdom och orsakas av en trichomonas. Trichomonas påverkas av trichopolis. Frågor om korrekt behandling av cancer diskuteras på forumet rak.qpf.su
Jag, som forummedlem, co-authored en ny förtydligad teori om parasitärt ursprung av cancer med namnet på formeln för cancer av parasitiskt ursprung, samt ett nytt sätt att behandla cancer som heter Lifebuoy. Våra utvecklingar med detta namn publiceras i stor utsträckning på Internet och kan hittas genom sökning. Vi har fastställt att i alla källor ges fel ordning med oral trichopolumadministration, där felförhöjda doser av läkemedel ordineras och felaktig tidpunkt för läkemedlet ges. Det finns dock svårigheter att förstöra trichomonader i själva tumören. Den föreslagna artikeln och genomförda studier möjliggör att skapa en kombinerad behandlingsmetod genom att kombinera SDT med vår metod. För att göra detta måste du behandla hela kroppen med en trichopole enligt vårt system och samtidigt använda SST. Detta kan diskuteras på vårt forum. Denna metod för behandling kan helt avlägsna problemet med att behandla alla typer av cancer. dvs I medicin kan det globala problemet lösas och ett steg kvarstår för att lösa detta problem. Detta brev kommer jag att posta på vårt forum, som heter Parasitisk teori om cancerets ursprung. Tack för din hjälp och för dina studier. Boris Chopovsky. 12.17.12.

P.S. På forumet talade man redan om cancerbehandling med hjälp av ljudvågor av en viss frekvens

Dela det här242016-12-11 12:40:24

  • Författare: ГЕРА
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2016-12-08
  • Inbjudningar: 0
  • 0 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    11 timmar 42 minuter
  • Senaste besök:
    2017-02-22 10:09:35

Komplexa pellets med bariumsulfat, oxymetyluracil och metronidazol för diagnos och behandling av tarmsjukdomar

Patent för uppfinning nr 2443419
IPC klassificering: A61K A61P
Författare: Julia Shikova Vitalievna (RU), Likhoded Vitaly (RU), Vladimir V. Plechev (RU), gran Elena (RU), brachialis Dina Vladimirovna (RU), Nikolai Shikov Artemovich (RU)
Publiceringsdatum: 27 februari, 2012
Patentets början: 8 november 2010
Sammanfattning: Uppfinningen avser ett terapeutiskt diagnostiskt radiopaque medel i form av en dragee. Den patentsökta medlet som verksamma ämnen innehåller 0,25 g oksimetiluratcila och metronidazol såväl som en blandning av bariumsulfat fluoroskopi med potatisstärkelse i ett förhållande av 4: 1 eller 6: 1. Som hjälpmedel för beläggnings kärna avsedda anordningen innefattar en lösning av acetyl ftaliltsellyulozy alkohol ± 5% vattenhaltig lösning av Kollidon 90F 3% låg vikt polyetenlösning molekyl i hexan 10%, och en medicinsk klister "Sulfacrylate". Tillhandahåller uppfinningen antiinflammatoriska och antimikrobiella effekten, den likformiga fördelningen i tarmen, kontrollerad frisättning och verkan förlängning förutbestämd tid baserat sprängmedel. 5 ill.

Dela det här252016-12-11 12:40:34

  • Författare: ГЕРА
  • administratör
  • Registrerad sedan: 2016-12-08
  • Inbjudningar: 0
  • 0 inlägg
  • Respekt: ​​[+ 0 / -0]
  • Positiv: [+ 0 / -0]
  • Tillbringade på forumet:
    11 timmar 42 minuter
  • Senaste besök:
    2017-02-22 10:09:35

http://aum.mybb.ru/viewtopic.php?id=651
Trichomonas anses fortfarande endast orsakssambandet för semi-venöst trichomoniasis. Många människor har bildat samma förakt och föraktfull inställning till denna parasit som de flesta av dagens läkare, bara hört talas om vaginal trihomanady i första graden. I en avskräckande inställning till Trichomonas, tyvärr är parasitologerna själva skyldiga. Utforska de encelliga parasiter hos människan: toxoplasmos (en parasit i hjärnan), Giardia (en parasit i tarmen), trypanosomer (blodparasit) och Trichomonas (parasit håligheter och vävnader), är de vid den tidpunkten var inte till fullo bedöma deras risk för människors liv. Särskilt gäller detta Trichomonas, vilket är osynligt för patienten, gör sin egen svarta materia. Och när det manifesteras som ett hemskt symptom är det mycket svårt att hjälpa en person, särskilt med moderna immuno-depressiva metoder för behandling av cancerpatienter.
Men i samband med fragmenteringen, även i onkologi, kallar radiologer trichopolum en sensibilisator, kemoterapeuter en immunostimulant och kirurger ett antianaerobt medel. Men oavsett hur trichopolum kallas - det är främst ett anti-trichomoniasis-läkemedel. Men utan att studera Trichopolums verkningsmekanism är det farligt att rekommendera den till onkologisk, redan försvagad sjukdom och tidigare traumatiska behandlingsmetoder, även om detta läkemedel slår direkt för den främsta orsaken till sjukdomen. Det är ingen hemlighet för någon att botemedel mot cancerpatienter är mindre än 33%. Många andra dör ofta från återfall, strax efter en 5-årig period från början av behandlingen. Och om detta fortfarande lägger till drogresistens hos tumörceller - trichomonads, som kan uppstå när trichopol missbrukas, då kan resultaten av behandlingen bli mycket värre.
Onkologisk vetenskap kan ännu inte fungera "på ett nytt sätt", och vissa utövare och många patienter ser redan meningslösheten och skadan av behandlingen "på den gamla vägen." Därför började de använda trichopol, som "av någon anledning" förbättrar graden av läkning av cancerpatienter. Men vad händer från en konstig hybrid, såsom immunosuppressiv kemoterapi och den "immunstimulerande" trichopolen, lär patienterna bara genom tiden som ges till varje person.

Dela det här262016-12-11 12:42:12

  • Författare: Нина
  • gäst

Bara registrerad på sajten, alla gamla läste inte, det tar mycket tid. Under en lång tid var det inte intresserad av ett cancerproblem, men här var det nödvändigt. Relationen har cancer i ändtarmen, genomgår för närvarande bestrålning. Jag skulle vilja erbjuda honom behandling med en hemlock utöver den utsedda, men jag är rädd att det kommer att betraktas som kätteri. Jag är en absolut ointresserad person, jag sprider inte örterna och jag associerar inte med läkarna, men jag hade erfarenhet av att behandla en hemlock, som jag vill berätta. Hela mitt liv var jag skeptisk till alla slags folkkurer, och i allmänhet tror jag bara på mitt liv och min egen erfarenhet. Med "rvachami" försökte man inte engagera sig, särskilt nu när medicinen har blivit handel. I allmänhet adresserar jag bara i kirurgiska fall.
Det är benägen att tro att det inte finns något oavsiktligt i livet. Så, vår hund, blev en sexårig boxare (i framtiden B.) sjuk med onkologi. B. var inte bara en familjemedlem men ansåg sig vara ett huvud och var överens med detta. Hans karaktär var dålig, men han älskade oss vansinnigt, mycket orolig när en av ägarna var borta, inte ätit, drick inte i flera dagar, låg vid dörren i väntan på. Jag tror att han utvecklat onkologi nervöst. Jag var den första som upptäckte att han hade två tumörer, växte ganska snabbt och gav honom denna diagnos. En ung veterinär bekräftade inte detta, men jag var tvungen att vända mig till mer erfarna, diagnosen var en mjukvävnadssarkom. Gick operation för att avlägsna tumören i anus och ben, men två månader senare bildades på andra ställen, vid första lilla, då de började växa, B. började halta igen gick till veterinären opereras tidigare. Först ville han att tilldela verksamheten har lagt på bordet, men veterinären utan att se mycket känsla och narkos är ogynnsam nyligen gjorde, han ändrade sig och erbjöd sig att ge telefonen en herbalist, har erfarenhet av behandling av hundar med giftiga örter. Jag trodde att det hela ett bedrägeri, men vad en vecka eller två skulle behöva avliva B. Vi pratade i telefon, då man gick och förde infusion av Hemlock och ta emot systemet samtidigt tittat på djuren i behandlingssteg, plockas upp på gatan healer. Behandlingsregimen var dunkel, innebörden var att bygga koncentration, men beräkningarna var enligt min mening felaktig, gräva i i-Nete, och jag var helt "ingen aning", kom att vyodu som kommer att behandla på uppgång, ökar till 15 droppar, sedan. Naturligtvis följer portabiliteten. I allmänhet använde jag bara herbalist för att få hemlock, efter det här systemet verkade hennes kompetens tveksamt för mig. Jag ska försöka förkorta berättelsen. Vår B. på hemlocken bodde ytterligare 7 år, så många lever inte och friska boxare, denna ras är inte från långlivad. Avbröt. Hur slutar man ta en tumör igen. Jag börjar läka, det är allt täckt, festering, men det går bort. Alla var förvånad över mitt tålamod, och fortfarande B. sov bara i sängen med sin son, den här konstanta tvätten av sängkläder. Vid 13 års ålder tog jag en lång paus, jag var rädd för att bli van vid det. Allting återupptogs, metastaserna gick till lymfkörtlarna på nacken och överallt, njurarna och mjälten drabbades, B. ständigt drack och skrev, jag sprang efter honom med en hink. Son började behandla honom i Moskva, behandlade han njurar och så vidare. Organs, och när jag frågade sin son om B. behandlas för cancer, eftersom det redan är lymfosarkom, visade det sig att denna diagnos inte utgör. Då ledde sonen B. till onkologen, passerade testen, resultatet bekräftades - lymphosarcoma. Utsedd himioterapiyu..Ya mycket oroliga, hur kan en hund i 13 år och i detta tillstånd från honom lite kraft kvar, gör kemi, det är bara nonsens, utpressning, alla deras behandling var utpressning. I allmänhet dog B. vår död, som lyckades inte sova, tog inte synd ihjäl, i en ålder av 13,5 år.
Sammanfattning: Trots min misstro hjälpde hemlocket verkligen, hunden var glad och glad i många år. Och jag träffade av en slump med sin familj, vilket var samma historia med Boxer-girl, och de drevs i samma vet.lech., Även tumörer var först vid samma ålder och i samma ställen, allt var som vi gör, men de kom till en annan läkare och två månader senare måste hunden sova.
Och allt detta var inte av misstag, medan jag behandlade B., jag hade själv ett problem - bröstcancer. Tumören växte med språng och gräns. Jag skulle inte bli behandlad, jag tog det lugnt, det fanns så många dramatiska händelser i mitt liv som jag trodde att döden var en befrielse. Men gör inte någonting, på något sätt väldigt mycket som självmord, men jag är en troende. Också beslutat att dricka odört schema 1-40-1, kommer inte att vara sämre, samtidigt gjorde en deg applikationer och hade glömt vax med något annat, tog jag några papper, omväxlande inom sex månader. Det är överallt. Men ett år senare fick jag reda på att supraklavikulära lymfkörtlar hade ökat, jag fick återigen läka hemlocket. Nu dricker jag det ibland för profylax, men inte ofta.
Detta är inte reklam, jag delar bara min personliga erfarenhet. När detta inte inträffade verkade all denna växtbaserade behandling kätteri och kvackeri. I allmänhet finns det mycket mysterium i denna sjukdom, det finns fall av återhämtning av människor som redan har tömts för att dö hem. Någon hjälpas av behandling, men någon gör det inte. Kanske har folk bara utvecklat sina biologiska resurser, så döden kommer. Jag har just beskrivit min erfarenhet av behandling, jag rekommenderar inte det till någon, de kommer att finna det galet. Det hände mig ungefär 7 år sedan. Men under denna tid dog många av mina vänner och bekanta som har behandlats av läkare av cancer. Nu började jag vara intresserad av detta ämne igen, min släkting är 65 år, så jag tänker, bjuda in honom att dricka hemlås eller inte. Jag skrev redan, nu går det genom bestrålning, jag tror att hemlås inte skadar, men i själva verket är allt så individuellt. Självklart måste alla i den här verksamheten fatta sina egna beslut, jag är rädd att även ge råd.