Huvud
Förebyggande

Behandling av prostataadenom med hjälp av bin

Prostataadenom är en sjukdom som kan uppstå om prostatavävnad växer och blir till godartade formationer. I det moderna samhället påverkar det nästan hälften av männen i åldern. Dock är denna sjukdom alltmer "yngre".

symptom

 • i ljummen finns det smärtsamma förnimmelser;
 • urinering blir svår;
 • problem med erektion
 • smärta i urladdning av seminalvätska;
 • purulenta eller blodintag i urinen.

I grunden behandlas prostata adenom kirurgiskt. Men förutom traditionell medicin finns det också folkliga vägar. Och de föreslår att använda för behandling av denna sjukdom ett sådant botemedel som bipollock.

Vad är en bi?

Bee beetle kallas döda bin. Det finns två typer av detta läkemedel - vinter och sommar.

 • Vintersko. Den samlas in från botten i en bikupa. Kan endast användas externt.
 • Sommar under vattnet. Den tas från landningsplanen innan solen har stigit. Det kan också användas för oral administrering.

Den bästa tiden att samla använda råmaterial är våren, eftersom ett stort antal bin dödas strax efter vintern. Biet celler innehåller många användbara ämnen:

 • honung;
 • pollen av växter;
 • vax;
 • bietgift
 • kunglig gelé;
 • kitin, som är en del av bikalven. Från det erhålls chitosan, vilket har en positiv effekt vid behandling av prostata sjukdomar.

Allt detta har en terapeutisk och antiinflammatorisk effekt.

Hur är skon förberedd?

Bee-svepning bereds endast av kvalitetsråvaror, bikyrkorna måste vara torra, utan tecken på mögel och sönderdelning.

 1. Det uppsamlade materialet screenas för att bli av med överskott av skräp;
 2. Då bör den torkas i ugnen vid låg temperatur. Du kan göra detta på gatan, om vädret tillåter, och lufttemperaturen är ca 25 grader;
 3. Det beredda skrotet hälls i vävnadspåse och förvaras på ett torrt ställe.

Medicin, som är baserade på beespine, anses vara mycket effektiva för behandling av prostata adenom. Från detta ämne görs infusioner och dekoktioner.

Tinktur av detta ämne är det mest effektiva verktyget. Den är beredd enligt följande:

 1. Beespine bör krossas väl;
 2. Ta ett par matskedar av pulver och häll en halv liter vodka eller alkohol;
 3. Insistera lösningen på en mörk plats i 20 dagar. Varje dag måste flaskan skakas.
 4. Efter 20 dagar måste den färdiga lösningen spännas genom gasbindning;
 5. Håll denna infusion inte mer än två år på en mörk plats.

Behandling av prostata adenom hos ubåten

 • Vid behandling av prostata adenom tas sådan infusion enligt följande:
  1. i de tidiga dagarna dricker de ett par droppar varje dag. Detta görs för att undvika allergier.
  2. Om reaktionen är normal kan du dricka infusion av 15-20 droppar på morgonen och kvällen i två månader.
  3. genomföra kursen en gång per år.
 • Avkok av bivax är mycket lättare att förbereda, men det är inte mindre effektivt vid behandling av prostata adenom. Förbered det enligt följande:
  1. Bee podmore är gjord till ett pulver;
  2. ett par matskedar pulver häll en halv liter vatten, koka och koka i ca två timmar på en liten eld medan du stänger lockets kapacitet.
  3. efter att buljongen kyler, måste den filtreras;
  4. i den färdiga buljongen kan du lägga till ett par matskedar honung och en propolis. Detta kommer att tillföra ännu mer nytta;
  5. Förvara ett avkok på en sval och mörk plats i glasflaskor.
  6. ta ett sådant avkok av 1 sked på morgnar och kvällar i en månad. Kursen hålls också en gång om året.
 • Det finns också ett sådant recept:
  1. 1 matsked bivax shredded
  2. Smaka sedan i 100 g smör
  3. Ta det med dessertsked 2-3 gånger om dagen.
  4. För denna metod är det värt varje dag att förbereda en ny del.

Dessutom finns det många recept för salvor och kompresser från denna användbar produkt. Så, till exempel, kan du hälla ett glas torkade bin med ett glas kokande vatten, insistera i ungefär en halvtimme och använd som komprimering.

En av de effektiva recepten salva från ubåten för behandling av prostata adenom:

 • två matskedar sodavatten måste slipas i pulver;
 • fyll sedan den med ett glas kokande vegetabilisk olja;
 • att insistera på att det är nödvändigt under dagen;
 • salvan kommer att vara flytande, det kommer att behöva gnugga de drabbade områdena.

Tinktur och avkok anses emellertid vara det mest effektiva och praktiska vid behandling av prostata adenom.

Effektivitet av behandlingen

Som ett resultat av sådan behandling sker:

 • minskning av smärtsamma känslor;
 • stärker immunförsvaret
 • tack vare giftet som ingår i dess komposition, bidrar scum till att bekämpa virus och mikrober. Detta bidrar till att minska inflammatoriska processer i genitourinary systemet;
 • alla giftiga ämnen elimineras mycket snabbare från kroppen;
 • när du använder ubåt, finns det inga sådana biverkningar som med användning av mediciner;
 • Om du börjar behandla biet soppa i tid, så är det troligt att du kan undvika kirurgisk ingrepp. På grund av dessa läkemedel minskar tumören i storlek, och ibland försvinner helt.

Kontra

Som med något läkemedel har infusionerna och buljongerna från tudan sina kontraindikationer. Använd inte dem,

 • om en man har en pacemaker
 • med tuberkulos i det aktiva skedet;
 • vid en förhöjd kroppstemperatur;
 • med hjärtsvikt
 • när det är allergiskt mot honung eller besläktade ämnen.

Behandling av prostata adenom med bi soppa har länge erkänts som ett utmärkt sätt att övervinna denna sjukdom. Tillsammans är folkrättsmedel ibland mycket effektivare och säkrare än kemiska preparat.

Behandling av prostata adenom med en bi

I världen finns ett stort antal sjukdomar, som mänskligheten lider av. Vissa av dem påverkar bara den kvinnliga delen av världens befolkning, medan andra endast påverkar män. Dessa inkluderar prostata adenom. I vår tid påverkas varje andra man av denna sjukdom efter det femte decenniet. Det mest hemska är att varje år börjar sjukdomen bli yngre och yngre. Det är värt att komma ihåg att det bästa sättet att behandla sådana sjukdomar i tidiga skeden. Det finns flera sätt att åtgärda problemet. Vilken man ska välja, kan en läkare hjälpa till. Han kommer att bedöma graden och komplexiteten i sjukdomsförloppet. Men om sjukdomen ännu inte har börjat, kan du tillgripa behandling av prostata adenom folkmekanismer: under bin.

Vad är en byggnadsställning

Alla vet att produkterna av vital aktivitet hos dessa insekter är mycket användbara för människokroppen. Sedan länge har forskare forskat på biprodukter, men de har inte studerats till slutet. Det viktigaste är att bier kan dra nytta av en person, inte bara i sitt liv utan också efter. Tidigare var biprodukterna grunden för traditionell medicin, och nu används de alltmer vid tillverkningen av många läkemedel. Så i folkmedicin talar alltmer om att använda bivax i prostata adenom. Man bör vara försiktig med användningen av denna typ av biodling, eftersom honung och andra produkter kan orsaka allergiska reaktioner. Bin ger oss ett stort antal olika användbara produkter i sitt liv, som vi inte har rätt att inte använda. Många kan säga att dessa inte är mediciner och deras administrering ersätter inte medicinsk behandling. Det här är delvis sant, men dessa produkter hjälper till att stärka vår kropp och förbättra dess skyddande funktioner.

Livslängden för en arbetares bi är 35 dagar. På sommaren kan de döda bikten samlas in från ombordstigningen, och på vintern - från botten av bikupan. Därefter siktas bikarskakan genom en sikt och torkas i en 40-42 graders ugn. Du kan också torka på gatan vid en temperatur av 22-24 grader. Undvik direkt solljus. Efter torkning av kalven ska bin placeras i en kartong eller vävnadspåse. Förvara på en sval och torr plats. Du kan också hålla den i frysen, men då bör du inte genomföra mellanliggande upptining.

Podmor bin med adenom

Behandling av prostata adenom med en bi är inte längre ett sällsynt fenomen. För att genomföra det måste du förbereda ett specialverktyg. Det finns 2 alternativ:

Många rekommenderar att du använder det första alternativet. Förklara detta genom det faktum att närvaron av alkohol gör det möjligt för dig att snabbt komma i kontakt med symtomen på sjukdomen och eliminera dem. Men det händer att alkohol av någon anledning är förbjudet. Det är i detta fall att ett vattenavkod kommer att komma till räddningen.

Spirituös infusion

För dess förberedelse måste du ta:

 • en glasbehållare med mörk färg med en volym på 0,5 liter,
 • 8 msk spädbarn,
 • 400 ml 40% medicinsk alkohol.

Häll scuff i behållaren och häll alkohol. Fångad med ett stopp. Skaka bra och placera på en sval plats, men inte i kylskåpet, i 3 veckor. Efter utgången av tiden ska läkemedlet filtreras.

Vattenbuljong

Häll en matsked av den aktiva substansen i pannan och fyll i en liter rent dricksvatten. Sätt på elden och sjuda i 2 timmar. Filtrera sedan.

Hur man tar en tinktur av adenom

Det finns en åsikt att ta det bygger på följande princip: 2 år av livet - 1 droppe, som är indelad i 2 doser en halvtimme före måltiderna. Tinkturen ska spädas i 30-40 ml vatten.

Så, till exempel: Du är 50 år gammal. Morgon mottagning bör vara 25 droppar och även kväll. Inträdeslängd är en månad. Ta sedan en paus i 2 veckor och upprepa igen. Under pausen kan du ta ett annat läkemedel, till exempel tinktur av vaxmot. Således kommer du inte att ge kroppen möjlighet att vänja sig vid en tinktur av bi-sediment.

För att behandla prostata adenom, använd stark tinktur av bin underminera. Den innehåller en fördubblad sammansättning av råvaror. Ta det ska vara 20 droppar per 30 ml vatten i en halvtimme före måltiderna. Därefter är det värt att ta 20 droppar 20% propolis-tinktur efter 15 minuter. De måste spädas i 50 ml varm mjölk. Ta det kontinuerligt i 2 månader.

Hur man behandlar prostata adenom med en bi soppa

Användningen av droger mot denna sjukdom är som följer:

 • Infusion tar 2 gånger om dagen för 40 droppar blandat med ett halvt glas vatten).
 • Buljongen tas också 2 gånger om dagen för 40 droppar. Det kan vara berusat både självständigt och blandat med te eller vatten.
 • Varaktigheten av droger kan vara upp till 3 månader. Om det finns behov kan proceduren upprepas efter ett kort tidsintervall.
 • Den största effekten kan uppnås genom att de båda läkemedlen kombineras. Och även det är möjligt att använda även rektala suppositorier med propolis, vilket avsevärt ökar effektiviteten.

Det finns en välkänd visdom som "det är bättre att varna än att bota". I detta fall är det med denna sjukdom värt att dricka två gånger om året en tinktur av bivax, och sedan kommer adenomen i prostatakörteln inte att göra dig att tänka på dig själv under lång tid.

Det måste komma ihåg det Tillämpning av bee dodger för män med adenom bör övervakas av en läkare. Detta beror på det faktum att vissa komponenter kan orsaka en specifik reaktion i kroppen. Och detta kan i sin tur negativt påverka sjukdomsförloppet. Många råder att kombinera metoder för alternativ medicin med läkemedelsbehandling. Du måste vara uppmärksam på din kropps reaktion för att ta några mediciner, och vid den minsta överträdelsen informera läkaren omedelbart.

Behandling av prostata adenom med en bi

Prostata adenom är en godartad neoplasma av prostata. Denna sjukdom anses vara det största problemet med moderna män. Upp till 50% av de åldrande männen lider av denna sjukdom.

Situationen blir gradvis värre, eftersom kontingenten hos män - patienter med detta problem väldigt ungt.

Beespine som ett botemedel mot prostata adenom

I det officiella läkemedlet, som regel, avlägsnas läkare av prostata adenom kirurgiskt. Men i folkmedicin finns det ett bra sätt att lösa detta problem.

Behandling av prostataadenom med bi-subspiration erkänns som en ganska effektiv metod för att bli av med prostatisk patologi.

Bee beetle kallas döda bin. Det är känt att livslängden hos dessa insekter är bara en månad. För hushållsbruk är det endast lämpligt för sommaren. Och för extern användning är lämplig för vinterpedmor.

Beespine har följande användbara ämnen:

 • vax;
 • propolis;
 • honung;
 • binens gift
 • magnesium;
 • heparin;
 • zink;
 • ett stort antal användbara mikroelement.

Denna metod kännetecknas av en naturlig antiinflammatorisk egenskap.

För framställning av medicinska ämnen från bipodmora i banan är torkade bin, utan mögel och andra tecken på sönderdelning.

Beespine är något som en biodlingsprodukt, och att vara mer exakt - döda bin. Den mest gynnsamma perioden för insamlingen av detta råmaterial är våren. Detta kan förklaras av det faktum att många insekter fördärvas efter vintern. De döda bin är ett riktigt lagerhus av spårämnen och vitaminer. Det är tillämpningen av döda bin som sprider sig i stor utsträckning i terapi från prostata adenom.

Behandlingen av prostata med hjälp av underminering är mycket effektiv. Sedan antikens tid har biodlingsprodukterna blivit rengjorda med blod och perfekterat dess egenskaper. Dessutom leder skorpionen till ett normalt tillstånd av kolesterol, rensar matsmältningskanalen från ackumulerad slagg.

För behandling av prostatakörteln används endast råmaterial av hög kvalitet. Podmore ska inte ha någon obehaglig lukt. Han måste vara torr, färsk, utan mögel. För att separera det önskade materialet från små skräp används en kolv och en sil. Då måste allt detta torkas ordentligt, en väluppvärmd ugn upp till 50 grader fungerar bra.

Behandling av prostata kommer att bli mer framgångsrik om råvarorna lagras av alla regler. Döda bin måste placeras i linnesäckar, placerade i ett rum där det är kallt och torrt.

Framgången av terapeutiska verkningar med bietolor vid behandling av prostataadenom förklaras av närvaron av användbara mikroelement och biologiska substanser i kompositionen. Huvudbeståndsdelarna är chitosan och melanin. Beespine har smärtstillande, regenerativa och sårläkande effekter.

Men det finns också ett antal kontraindikationer, när bee podmore rekommenderas inte:

 1. kardiovaskulär insufficiens;
 2. kroppstemperatur över 38 grader;
 3. andfåddhet;
 4. tuberkulos;
 5. i patientens kropp finns en pacemaker.

Hur handlar behandlingen med bi-dodger?

Adenomen i prostata behandlas med en bi, och denna behandling anses vara effektiv och säker. Du kan använda avkok av alkohol av denna produkt. Det är ganska möjligt att köpa en färdig produkt i specialutbud, men experter rekommenderar dig att göra allt själv.

Terapeutisk tinktur

Detta läkemedel kan öka kroppens motstånd, förbättra immuniteten avsevärt. Med hjälp av tinktur kan väl rengjorda kärl, lindra smärta. För matlagning behöver du:

 1. vodka - en halv flaska;
 2. Torkade bin - 1 matsked.

Torka råmaterial bör vara väl krossade och fyllda med nödvändig mängd vodka. För förvaring kan ett glas passa, det behöver bara sättas på ett mörkt ställe och hållas i två veckor. Innehållet i burken ska skakas dagligen.

Denna tinktur ska tas efter måltid två gånger om dagen. Antalet droppar beräknas i samma korrespondens med patientens ålder. Behandlingen kan fortsätta på olika sätt, beroende på sjukdomsförloppet. Det kan vara en månad, och någon kan behöva ett helt år.

Avkok av bismacka

Användningen av avkok av proffs erkänns som mycket effektiv vid behandling av prostata adenom. Med hjälp av det är lever, nervsystemet och mag-tarmkanalen mycket förbättrad. Praktiskt taget i alla fall efter passage av behandling med avkok hos patienter observeras resorption av adenom.

Dessutom rapporterar patienter smärtlindring och normal återvinning av urinröret. Buljongen tas två gånger om dagen för en 1 matsked. Håll ett sådant schema bör vara inom en månad.

Behandling av biprodukter, nämligen bi-subspiration, minskar signifikant risken för att tumören kan växa till en malign tumör.

Åtgärd för prostatit från biet

Behandla prostatit och adenom behöver olika. I varje fall inflaterar prostatakörteln, men orsakerna till inflammation är olika. När det gäller prostatit är det nödvändigt att bestämma sjukdomspatogenerna. Med adenom är det, som det är känt, inga patogener. Och behandlingen av prostata adenom med bi-ubåt är en metod som hjälper till att bli av med tumören med 100%. Med prostatit krävs en uppsättning åtgärder, men tinktur av bivax hjälper till att lindra inflammation, om än tillfälligt.

Skillnader mellan två olika sjukdomar

Två faktorer som orsakar prostatit är en infektion eller stagnation av blod. Med infektionssjukdomar kan patogener vara virus, bakterier, liksom mykoplasma, klamydia och svamp.

Det är nödvändigt att bestämma vad som var orsakssambandet. Då måste vi bekämpa orsaken till sjukdomen. Omedelbart behandlas inflammation meningslöst.

I det inledande skedet tas skrot med prostatit för att lindra symtomen.

Orsakerna till utseendet på ett adenom med en infektion är inte relaterade. Liksom, tumören uppträder vid förändring av en hormonell bakgrund. Men för att få denna bakgrund i ordning, och också att bota tumören hjälper produkter från bikupan. Därför visas behandling med bietabsorberande bara vid adenom.

Alla recept som behandlas i texten är lämpliga för behandling och för profylax.

Tre olika recept

Alkohol extrakt kommer att vara den mest prisvärda och inte den mest effektiva. Två gånger om dagen efter att ha ätit, tas extraktet i mängden 15-20 droppar, späds ut med vatten eller tvättas. Kursens varaktighet är 1-2 månader med en paus i 2 veckor.

Det färdiga extraktet av podmora kan ha en annan styrka: 70% eller 40%, som vodka. Men i varje fall kommer ansökan att vara densamma. Förresten kommer beredningen av alkohol extrakt att ta minst 15 dagar. Rita en slutsats.

Tinkturer och buljonger

För att förbättra effekten tillsätts ett extrakt av propolis till alkoholextraktet. Förhållandet är "10 till 1". Men det blir mer nytta om du förbereder ett avkok. För det första torkas skummen i ugnen, males och tvättas.

Torkningstemperaturen är 45 C och varaktigheten är vald enligt följande: Om råmaterialet lätt smuler, minskar tiden med 10%.

Här är två olika recept:

 1. Två matskedar av det krossade råmaterialet hälls med kallt kokt vatten i en mängd av 0,5 liter;
 2. Blandningen kokas och kokas i 2 timmar;
 3. Den färdiga produkten kan kylas och filtreras, och du kan insistera det i 2 timmar att spänna och tillsätt två matskedar honung och samma 10% extrakt av propolis;
 4. Förvara buljongen i kylskåpet, men inte mer än 3 dagar!

Ta medicinen med honung på en tom mage på en matsked.

För avkoket som är beredat utan honung kommer mottagningsplanen att vara annorlunda: två gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna, och också en matsked. Drick medicinen med en "talker": Ta en tesked honung för 50 ml varmt vatten.

Innan du tar medicinen för mat, måste den värmas upp.

Observera att fördelen i båda fallen kommer att vara densamma. Kursens varaktighet skiljer sig inte heller - det är lika med en månad. Sedan tar de paus i 2 veckor - adenomen passerar efter två eller tre kurser. Behandling av prostatit med biisoppa kommer också att vara effektiv, men försök först att identifiera orsaken: Självtillverkad chlamydia eller mykoplasma kommer inte att döda.

Kontra

Om du är allergisk mot alkohol, kan du inte använda alkohol extrakt. Du kan använda något avkok, även om det kommer att bli med tillsats av honung.

Allergi mot pollen är en kontraindikation för dem som förbereder medicinerna själva. I alkohol och med långvarig matlagning förstörs pollen.

Förresten, behandling av prostatit med hjälp av bin betraktas som en mycket extrem metod. Faktum är att hemlagade läkemedel och extrakt kommer att minska blodkoagulabiliteten. Om det finns misstanke om förekomst av trombi, måste du använda andra behandlingsmetoder. Stängning av blodproppen kan leda till täppning av kärlet.

Armor piercing men farliga betyder

Vid akut inflammation i prostatakörteln används den mest extrema metoden. Denna metod eliminerar inte orsakerna, men det hjälper till att hantera symtomen. Det bör inte finnas några allergier mot pollen, och råmaterial måste uppfylla höga krav. Bivax från prostatit bör tas i sin rena form.

Var inte rädd omedelbart. Vi kommer att överväga hur man utför bearbetningen.

Det skulle vara bättre om biorna dog av hunger. Tarmarna och goiterna är då tomma, och enkla recept kan användas:

 1. En tesked färsk rå är stekt i solrosolja. Varaktighet - 5-6 minuter.
 2. Blandningen kyles och males. Del är indelad i två delar. Schema för användning: 2 gånger om dagen i 30 minuter före måltider. Ta medicinen med mjölk eller te!

Om individerna var "svullna", är zobik inte tom.

Det händer vid dödsfall från törst, såväl som förgiftning av pollen. Vi betraktar inte alternativ med dödsfall från sjukdomar.

För att befria bina av avföring måste de krossas och sköljas. Men dessa åtgärder utförs efter torkning i ugnen! Den strimlade förberedelsen tas på samma schema - två gånger om dagen före måltiden. Volymen är lika med en tesked, och "medicinen" ska tvättas med vatten.

Här betraktades det hur man behandlar en råbi, men för män är den användbar i någon form. För att öka styrkan rekommenderas att man lägger till ett rött rottextrakt - använd avkokets recept från kapitel "2".

Vanliga frågor

Det receptbelagda receptet ser extremt ut, så du måste vara försiktig med valet av råmaterial. Om det är en lukt av mögel, är produkten inte lämplig även för avkokning. De pratar om fördelarna med biodiesel för män, och för motsatt kön ser det nästan samma ut: läkemedlet reglerar hormonbalansen. Det är sant att den största fördelen kan erhållas från det första receptet och det minsta - från de två sista.

Manlig organism är redo för alla extrema metoder. Tja, i motsatt fall är dessa metoder meningslösa att tillämpa.

Återigen kommer jag att upprepa vad användningen av olika droger ser ut.

Användningen av bee podmora med prostatit för män

Podmore bi har en massa användbara egenskaper: dess användning för män med prostatit hjälper till att lindra obehagliga symtom på sjukdomen. Bin kallade kropparna av döda bin. Biodlingsprodukten normaliserar urinering, förbättrar immunitet, återställer glädje och glädje åt mannen. Insektens kroppar innehåller chitosan.

Detta ämne har uttalat sårläkning egenskaper, det lindrar smärta. Melanin är närvarande i resterna av avlidna bin. Det är en stark antioxidant. Podmore hjälper perfekt med prostatit: det minskar storleken på inflammerad prostata, rengör blodet av toxiner och andra skadliga ämnen.

Vem har rätt att välja en bi?

Experter rekommenderar inte användning av medicinska tinkturer och avkok för resterna av insekter som dog under vintermånaderna. I denna produkt innehåller biodling mycket avföring, så det har en obehaglig lukt.

Ett test för en eventuell allergisk reaktion

Innan början av mottagningstiden av medel från en diskbänk rekommenderas det att passera det ursprungliga provet: det är nödvändigt att slipa en torkad kropp av en bi. Det resulterande pulvret appliceras på handleden. Om det inte finns någon irritation på kroppen, så är det möjligt att använda biolja för behandling av prostatit med ett lugnt hjärta.

Recept för att göra användbara tinkturer

Om en man bestämde sig för att behandla prostatit med bi-soppa, borde han läsa recepten som presenterades på World Wide Web. Tinktur från biodlingsprodukten framställs enligt följande schema:

 • 20 gram förstöring slipas i en kaffekvarn;
 • Det erhållna pulvret hälls i 0,4 liter högkvalitativ vodka;
 • Blandningen hålls på en torr plats, skyddad mot solljus, i minst 14 dagar. Det rekommenderas att produkten skakas varannan dag. Blandningen måste insisteras i en behållare av mörkt glas;
 • Efter två veckor dränerar du tinkturen genom gasväv, som är insvept i tre lager.

Den resulterande drycken lagras i ett kallt rum. Hållbarheten för bivaxens tinktur från prostatit är ungefär 3 månader. Läkemedlet ska tas två gånger om dagen efter att ha ätit. Det är nödvändigt att strikt följa dosen: antalet droppar är lika med patientens ålder. Tinkturen kan spädas ut med vatten. Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingskursen är 2 månader.

Oljedinkturen baserad på bee dodger framställs på detta sätt:

 1. 20 gram förstöring slipas i en kaffekvarn;
 2. Det erhållna pulvret kombineras med 200 ml vegetabilisk olja;
 3. Läkemedlet bör insisteras i 25 minuter.

Helande buljong med honung och propolis

Avkok av bivax från prostatit bereds på följande sätt:

 • 10 gram råmaterial hälles i 400 ml vatten;
 • Blandningen måste koka, varefter den ska kokas på låg värme i 15 minuter;
 • Produkten kyles och filtreras genom en sikt med små hål;
 • I drycken tillsätt 10 gram honung och 10 gram propolis.

Du måste ta 10 ml medicinsk buljong tre gånger om dagen. Han är full innan han äter. Varaktigheten av behandlingen av prostatit med bietoppa i detta fall är minst två veckor.

Buljong från resterna av insekter har en positiv effekt på människornas hälsa. Den innehåller ett stort antal naturliga mikroelement. Läkemedlet förbättrar hjärt-kärlsystemet, ökar sexuell lust, minskar smärta vid urinering.

Naturlig botemedel baserad på

Beespine är en del av grädden "Healthy", som ofta används för prostatit. Läkemedlet är helt säkert för hälsan: den individuella intoleransen hos dess komponenter är ganska sällsynt. Cream "Healthy" har en antibakteriell och antiinflammatorisk effekt på en mans kropp. Det ökar styrkan i blodkärlen, förbättrar regenerering av inflammerade prostata vävnader. Läkemedlet kan användas både i akuta och kroniska former av prostatit.

Receptet för att laga hemlagad salva och en spray

Bivax fann bred applikation i prostatit. Av kropparna av döda insekter görs en terapeutisk salva. Som bas för preparatet använd vaselin eller smör. Salva ska förvaras på en sval plats.

Videoen beskriver i detalj hur man förbereder ett botemedel på grund av förstörelse:

Du kan använda ett annat recept för beredning av salvor:

 1. Först måste du värma 1000 ml magert olja;
 2. Därefter tillsätts 0,1 kg bivax till det;
 3. När vaxet har smält, kyles den resulterande lösningen;
 4. Sedan i lösningen tillsätt 30 gram propolis och 30 gram podmor.

Salva bör appliceras på prostatakörteln en gång om dagen. Kursens behandlingstid är minst två månader.

Schemat för att förbereda en avdunstning från en segel visas tydligt på den här videon:

Läkemedlet kan beredas enligt detta recept:

 • 100 gram sköljning häll 200 ml varmt vatten;
 • Blandningen måste insisteras i 15 minuter;
 • Den resulterande massan rekommenderas att klämma genom gasväv, som är förförpackad i tre lager.

Hur man äter stekt eller torkat bete?

Behandling av prostatit under bina utövas i stor utsträckning av män: receptet för beredning av ett användbart botemedel på vegetabilisk olja är ganska enkelt:

 • 5 gram bisaltning blandas med 50 ml mager oraffinerad olja;
 • Blandningen ska stekas i en stekpanna i fem minuter;
 • Kyl sedan produkten.

Ta 5 ml rostad podmorah tre gånger om dagen. Det är tillåtet att dricka det med mjölk. Den stekade biodlingsprodukten tas 20 minuter före måltiden. Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingskursen är en månad.

Du kan helt enkelt torka insektsens kroppar i ugnen till ett sprödt tillstånd. Torrskum ska tas två gånger om dagen. Produkten tvättas med tillräcklig mängd vätska. Dosen av läkemedlet bör gradvis ökas. I de tidiga dagarna borde du äta 2,5 gram torrbis soppa. Därefter ökas dosen till 5 gram.

Kontraindikationer för användningen av produkten

Behandling av prostatit med biisoppa är ganska effektiv: många recensioner av män bekräftar detta. Men om du är känslig för drogerna, måste du sluta använda den.

Kroppen av döda insekter bör användas med försiktighet i närvaro av följande patologier:

 1. Hjärtsvikt;
 2. Allvarliga sjukdomar i nervsystemet
 3. Förekomsten av maligna tumörer i kroppen;
 4. Akut sjukdom i hjärncirkulationen;
 5. Tuberkulos.

recensioner

Jag fick diagnosen kronisk prostatit för två år sedan. Jag går regelbundet till fysioterapi och massage sessioner. Nyligen läste jag om de fördelaktiga egenskaperna hos oljatinktur baserat på biet soppa. På kompisens eget apiary. Han lånade mig lite färsk bivax. Jag tar en oljedinktur bara en vecka, men jag märkte positiva förändringar. Smärta minskade med urinering, sexuell attraktion ökade.

Jag betraktade mig alltid som en frisk person, även en banalköld undvikde mig. Men nyligen hade jag skarpa smärtor i prostataområdet. Läkaren upptäckte en bakteriell prostatit, föreskrev en behandlingskurs med läkemedel. Parallellt komprimerade jag på grundval av podmor. Som ett resultat har min hälsa förbättrats märkbart! Jag tror att beespinen verkligen fungerar!

Behandling av prostata adenom med en biubåt: Sammansättning och egenskaper

Sedan antiken vet folk om de gynnsamma effekterna av honung, propolis och bipågift på människokroppen och använde den för att bota alla sjukdomar. Men endast några använde andra, ibland specifika, biodlingsprodukter för att stärka sin hälsa och vinna över olika sjukdomar, till exempel, bee pollock.

Till viss det verkade värdelös produkt, men någon gjorde och tyckte det skadliga och ofta farliga - eftersom det kan vara användbart i en handfull döda insekter? Samtidigt har nya studier bekräftat apitherapy gamla folk kunskap - bee Podmore, liksom alla biprodukter är en rik magasin viktiga läkemedelssubstanser är verkligen nödvändigt i behandlingen av många sjukdomar och för att förhindra deras förekomst.

I biet under havet är biologiskt aktiva substanser som är höga, vilket beror på att biets kropp innehåller absolut alla produkter som produceras av dessa små arbetare:

 • honung;
 • propolis;
 • kunglig gelé;
 • blom pollen;
 • bietgift
 • Perga, annars kallat biet bröd;
 • vax;
 • bieens kropp.

Särskilt noterad behandling av prostatisk adenom hos bi-subsp. Detta verktyg som speciellt skapat för att ge företrädare för det starkare könsförtroendet i sin maskulin kraft och hjälpa till att klara de periodiskt uppkomna problemen med människors hälsa.

Trots allt, är det bevisat att bee Podmore, tack vare att i dess sammansättning av heparin och kitosan, en deprimerande effekt på en mängd av inflammation och svullnad av den manliga urogenitala systemet medan toning den och förebyggande av en mångfald av sexuell dysfunktion i form av förstorad prostata, för tidig impotens och frigiditet.

Bee beetle kallas döda bin av olika skäl. Detta kan hända:

 • Av naturliga skäl.
 • På grund av rökningen av bienfamiljen, svavel för att förstöra den.
 • På grund av dödsfall från svält när zamurovivanii-flaskor av bikupan och pre-beslag honungskaka.

Beespine är den enda i sitt slag. Den innehåller:

1. Heparin och heparinliknande substanser, tack vare dess naturliga antikoagulationsegenskaper:

 • Normalisera blodtrycket.
 • Förhindrar trombos.
 • Det är en ovärderlig assistent vid behandling av åderbråck.
 • Ser till förhindrande av hjärtattacker.
 • Det är nödvändigt för sjukdomar i hjärnans kärl.
 • Tar bort puffiness.
 • Naturlig infiltration - speciellt dess effekt i kampen mot mastit.
 • Gynnsamt påverkar hela hjärt-kärlsystemet hos en person som helhet.

2. Apitoxin - huvudkomponenten av bietgift:

 • Det smärtar smärt syndromet väl.
 • Det behandlar inflammationen i nervsystemet.
 • Minskar smärta i lederna.
 • Det är indicerat för reumatiska smärtor.

3. Chitosan - Ett utmärkt regenereringsmedel som hjälper till med:

 • Burns.
 • Sår.
 • Inflammation av både inre organ - mag-tarmkanalen, njurarna och yttre - erysipelas, panaritiums.
 • Läkning av huden utan bildning av ärrvävnad.
 • Har en hemostatisk egenskap.

4. Melanin:

 • Det är nödvändigt för personer som lider av lupus erythematosus och ökad hudkänslighet mot solljus.
 • Utsläpper tungmetaller från kroppen.

5. Peptider bidra till

 • Acceleration av metaboliska processer.
 • Fettförbränning.
 • Stärka immuniteten.
 • Tillväxten av muskelmassa.

6. Och som nästan 30 mineraler, vitaminer, enzymer och hormonlika ämnen.

Hög resultat av behandling av prostata adenom bee vattens bygger till stor del på innehållet däri Bigift som inte förlorar sina gynnsamma egenskaper under frysning eller genom kokning, vilket är viktigt för att förbereda de olika likörer alkoholbaserade extrakt, infusioner, salvor och andra preparat på grund av biet under.

Liksom alla kampen mot någon sjukdom, bör behandlingen av benign prostatahyperplasi Podmore bin utföras systematiskt och med full kurs följer strikt överensstämmelse med receptbelagda och dosering av den valda drogen.

Endast i detta fall kan du räkna med fullfjädrad hjälp för att bli av med prostata adenom och återgå till en vanlig hälsosam livsstil.

Traditionell medicin rekommenderar att äta en matsked infusion eller dekokt av bee Podmore två gånger om dagen före måltid, sköljs med varmt kokt vatten i en månad, och sedan avbryta behandlingen under tio dagar. Så upprepa kursen tre till åtta gånger beroende på svårighetsgraden av sjukdomen.

Behandling av prostata adenom med hjälp av bin, som används i olika infusioner och avkok

Den mest populära i behandlingen av prostata adenom med bee subspiration, enligt recensionerna i World Wide Web, använder en alkoholtinktur på en bietoppa.

Dessutom är populärt avkoket baserat på källvatten från bihuman.

De är utvalda som en enklare förberedelse och använda botemedel och samtidigt effektiva nog att bekämpa prostata adenom.

Alkoholtinktur av bivax:

 • Steg 1. Vältorkad bivoks krossas noggrant i en mortel till ett pulverformigt tillstånd.
 • Steg 2. Två matskedar av det resulterande pulvret häller en halv liter vodka eller utspädd alkohol.
 • Steg 3. Insistera på en glasskål på en mörk plats i tjugo dagar, skaka eller rör om dagen.
 • Steg 4. Därefter spänna den resulterande tinkturen genom ett filterpapper eller flera lager av gasbindning.
 • Steg 5. Förvara inte mer än två år på en sval plats, skydda mot direkt solljus. Ta noggrant dosering.

Vattenavkänning av bi-sedimentation med prostata adenom:

 • Steg 1. Bisskivor genom slipning med mortel eller kaffekvarn.
 • Steg 2. Två matskedar av den resulterande substansen häller en halv liter källvatten, koka upp och laga i två timmar under locket på den minsta elden.
 • Steg 3. Efter kylning av den resulterande buljongen, spänn försiktigt det.
 • Steg 4. För att förbättra den terapeutiska effekten kan du lägga till 2 matskedar honung och en tesked propolisktinktur.
 • Steg 5. Förvaras oåtkomligt för barn i en mörk glasbehållare. Företrädesvis i kylskåp eller källare. Observera den föreskrivna dosen.

Behandling av BPH kan subsea bin och med användning av mindre populära recept och metoder, t ex i form av olja till friktions med marken bee subsea, komprimerar, kataplasmer och lotioner sorterar och även i en enkel pulver av torkade bee Podmore.

Men med tanke på de olägenheter att använda och betydligt sämre än kvaliteten på dessa tekniker används de mycket mindre ofta klassiska dekokter och infusioner, vilket bekräftas av många recensioner på forum tillägnad apitherapy och speciellt BPH behandling med bee Podmore.

Hemligheter att behandla prostata adenom med en bi soppa

Prostatacenom, en sjukdom som skrämmer alla män, vars ålder har korsat gränsen på femtio år. Men som expert not, blir denna sjukdom årligen yngre, vilket gör den till en av de vanligaste sjukdomarna i världen. Det utgör inte i sig en allvarlig fara för livet, men dess symtom stör normal social aktivitet och orsakar olägenheter i vardagen.

Viktigt! Adenom i prostatakörteln är en godartad tumör, det vill säga en ökning av volymen av små körtlar som ligger i blåsans hals och i ökningsprocessen hindrar urinflödet.

För närvarande finns ett stort antal farmakologiska läkemedel för behandling, men recept på alternativ medicin är aldrig överflödig. Därför kommer vi nu att överväga behandlingen av prostata adenom med bee subsp. Kallas det en fullfjärdig läkemedel kan inte, men i de första stadierna av sjukdomen och som en hjälpkomponent av terapi anses det vara ett av de bästa sätten.

Vad är en bi?

Beespine är döda bin. Huvudtiden för insamlingen är perioden i början av våren efter vintern, när rengöringen av nässlarna börjar och mängden av produkten är störst. När allt kommer omkring, försvinner ett stort antal bin under vintern. Och den maximala livslängden för insekter når bara 40-50 dagar.

Även om sammanslutningar med döda insekter inte är de trevligaste, men bier dra nytta även i detta tillstånd och deras kroppar innehåller ett stort antal användbara ämnen. Eftersom de innehåller både bi-gift, pollen med honung och vax, och till och med propolis. Det är därför de används, inklusive för behandling av prostata adenom.

För effektiv behandling måste produkten vara av god kvalitet. Noggrant inspektera den för mögel och mild lukt, för att röra insektens kropp bör inte vara våt, men bara torr. Valet måste närmar sig allvarligt, för att inte infektera ytterligare infektion eller mögelsporer. Separat skräp och andra oönskade partiklar kan vara med hjälp av en sil. Och efter torkning i ugnen vid en temperatur på 50 grader.

Lagring av råvaror är inte mindre viktigt än förberedelserna. Förvara scuff i tygpåsar på en torr och sval plats. De viktigaste aktiva substanserna som mest påverkar prostataadenom är chitosan och melanin. Som ett lokalt medel har sådana effekter som aktivering av regenererande krafter, främjar läkning och lindrar smärtssyndrom. Fördröjningen av urinering kan leda till smärtsamma förhållanden och urinernas stasis till utseendet av en inflammatorisk process.

Det finns dock vissa kontraindikationer för användningen av mjäll:

 1. akut eller kroniskt hjärtsvikt (CHF);
 2. kroppstemperatur överstigande subfebril, dvs över 38-39 ° C;
 3. insufficiens i andningsorganen (ODN);
 4. tuberkulos i den aktiva fasen;
 5. hitta i kroppen av en pacemaker.

Sammansättning och egenskaper hos

I allmänhet betraktas behandlingen av prostataadenom med bi-subspiration ganska säker och effektiv. Förvärv av produkten kan utföras i specialaffärer, men det bästa alternativet är att köpa direkt från biodlaren.

Liksom alla produkter av biodling fastighet Podmore besitter unika kemiska och biologiskt aktiv förening, dvs. K. Innehåller alla ämnen som bin producerar och utsöndrar hela dess livslängd aktivitet (drottninggelé, honung, pollen, bigift, propolis och liknande. D. ).

Sammansättning av bin

Men särskilt värdefulla och exceptionella komponenter är:

 1. heparin. Den är koncentrerad i binens övre skal. Aktivt undertrycker inflammatoriska processer, har en positiv effekt på blodkärlen, vilket ökar deras elasticitet. Detta förhindrar sjukdomar som åderbråck, åderförkalkning, bidrar till förebyggande av stroke. Positivt påverkar hemodynamik och blodkomposition
 2. Bee gift. Eftersom den finns i de redan döda, och efter insekterna torkade kroppar, blir dess effekt något försvagad än i färska. På grund av detta är det inte kontraindicerat för dem som inte kan behandla bietgift genom bett. Förgiften hjälper till med långvarig sömnlöshet, ökar produktionen av röda blodkroppar i blodet och ökar därmed hemoglobinnivån.
 3. Nötkött fett. Dess huvudsakliga egenskap är normaliseringen av kolesterolmetabolism, en ökning av innehållet i användbart kolesterol;
 4. Chitosan. Detta ämne har ett brett fokus och har egenskapen att ta bort smärtssyndromet, läka sår och förbättra kroppens regenerativa funktion, ta bort giftiga ämnen och till och med skydda mot strålningsexponering.

Beespine har många egenskaper:

 1. tar bort smärtsyndromet hos någon etiologi
 2. främjar blodförtunning, förbättring av dess patency och hemodynamik;
 3. tar bort toxiner och sönderdelningsprodukter från kroppen, är användbar vid berusning;
 4. minskar muskelton och konsekvensen av spasmer
 5. bekämpar ateroskleros, minskar risken för att utveckla kolesterolplakor och stärker kärlväggen;
 6. normaliserar kolesterol metabolism;

Behandling av prostataadenom med tinkturer och avkok

Recept baserade på mycket ubåt, men för behandling av prostata adenom behövs flytande doseringsformer för oral administrering. Använd i så fall tinktur och avkok.

Alkohol tinktur av bi

Tinktur, som är gjord på stranden, med systematisk användning kan fungera som ett terapeutiskt och förebyggande verktyg och för att stärka kroppens övergripande immunitet och motståndskraft. Med prostatit förbättras blodflödet i kärlen och eliminerar smärta. För att göra tinkturen behöver du följande:

 1. en halv flaska alkohol (40%) eller vodka;
 2. en matsked av förtorkade döda bin.

Primer måste först förberedas och males, du kan göra det med en kaffekvarn eller en mixer. Först därefter blandas råvaror med alkohol (för 1 matsked 200 ml). Du kan lagra tinkturen i en vanlig glasburk, men alltid på en mörk och torr plats och tåla i två veckor. Dagligen, en gång dagligen ska behållaren skakas något.

Applicering: Tinkturen tas in efter mat, på morgonen och på kvällen, en matsked. Om det är möjligt att räkna antalet droppar, rekommenderas att droppa så mycket du vill. Behandlingsförloppet bestäms beroende på svårighetsgraden av sjukdomen och varar från en till tolv månader. Standard accepteras upp till två månader med en 14-dagars paus. Naturligtvis, med villkoret att det inte finns någon allergi eller överkänslighet mot biodlingsprodukter.

Vattenavkokning av bin

Inte mindre effektivt är ett avkok baserat på bi soppa. Det är trots allt möjligt att förbättra aktiviteten i mag-tarmkanalen, nervsystemet och leverns biliära och skyddande funktioner. Med framgångsrik behandling reduceras adenomen signifikant, inflammationen försvinner och funktionen av urinering återställs.

För att göra avkoket från skopan, ta en halv liter vatten och en matsked av torkad podmor. Blandning sker i emaljerade kärl och kokas, och efter ytterligare två timmars kokning.

Vattenbaserad avkoksbuljong

Därefter kyles buljongen och hälls i en glasburk, det är önskvärt att behållaren mörkas.

Viktigt! Förvara det resulterande läkemedlet endast tre till fyra dagar i kylskåpet.

Tillämpning: buljongen tas oralt en matsked två gånger om dagen, behandlingsförloppet är ungefär en månad. Sex månader senare upprepas kursen.

I buljongen kan du lägga till ytterligare ingredienser: honung eller lite cognac.

Sådan behandling kommer inte att tillåta övergången av processen till en malign process och kommer också att påverka inte bara själva sjukdomen utan också den allmänna bakgrunden till organismen.

Beespine och prostata adenom: behandlingsfunktioner och användbara recept

Varje produkt som erhålls till följd av biodling är av stor betydelse för människors hälsa. Sedan antiken är det känt om effektiviteten av medel baserade på råvaror som produceras av bin.

Det är fantastiskt, men efter deras bortgång kan dessa unika insekter ge en stor fördel till en person.

Om flera hundra år sedan biprodukter användes uteslutande av folkmedicin, är de nu huvudämnet i vissa läkemedel. Allt som bin producerar används av moderna specialister för att behandla vissa kroniska sjukdomar.

Det bör noteras att en av produkterna som kallas bihonung används för att eliminera godartad prostatahyperplasi. Det viktigaste är att ta det på allvar. I denna artikel beskrivs nyanserna för att använda detta verktyg. Så vad är behandlingen av prostata adenom med bi-subsmo, vars recensioner är så höga?

Vad är prostata adenom?

Adenom kallas också godartad hyperplasi (utvidgning av prostatastorlek). Detta är en av de vanligaste sjukdomarna som uppstår i det starkare könet.

Normal prostata och adenom

Det är känt att det hos män som är mer än femtio år gamla förekommer i var fjärde. Och ju äldre personen är, ju högre är risken att bli sjuk.

Allvarlig patologi, denna naturliga process beaktas när ökningen i storleken av järn börjar störa tömningen av blåsan. Och allt eftersom det ligger mellan detta organ och urinröret. Prostata växer i storlek och pressar den snäva öppningen av den senare.

Symptom på sjukdomen

Huvud tecken på sjukdomstillstånd är följande:

 • ständig uppmaning att urinera
 • svag stråle urin;
 • urinretention vid början av urineringstiden;
 • smärta i könsorganen och njurarna
 • en imponerande del av urin utsöndras huvudsakligen på natten.

I kroppen av döda bin finns ett stort antal unika ämnen som har en fördelaktig effekt på hankroppen:

 • honung;
 • pollen av växter;
 • vax;
 • bietgift
 • kunglig gelé;
 • kitin, som är en del av en insekts kropp.

Behandling med en bi-ubåt av prostata adenom

Först måste du förstå vad en bi är. Trots de många gissningarna hos människor som inte har en aning om vad det är, är svaret enkelt nog - lösningen är en död bi.

I apiaryen är de hela året, och under säsongen dör de flesta utanför bikupan. Döda biinsekter transporteras bort från sina hem. Ett stort antal bee dodger fixas på våren.

Det är väldigt viktigt att skörda detta läkemedel för att bara välja färska råvaror, utan tecken på sönderdelning. Om under vintermånaden, tillsammans med soporna, rakades den ut ur nässelfeberna, sedan vid våren har de en exceptionellt ren scuff som uppfyller alla krav.

Beredningen av denna ingrediens för behandling av adenom är att den försiktigt siktas genom en kolv med en stor cell. Då måste råmaterialet torkas i en förvärmd ugn vid en temperatur av 45 ° C. En sådan bi, som sitter i speciella påsar i ett välventilerat rum, kan lagras under lång tid.

De användbara egenskaperna hos detta läkemedel finns i den aktiva substansen i submarus-kitin.

Chitin hjälper till att sänka koncentrationen av kolesterol i blodet, förhindrar utvecklingen av ateroskleros, rensar tarmarna, minskar absorptionen av giftiga ämnen och naturligtvis normaliserar prostatakörteln.

För närvarande finns det två kända sätt hur man kan applicera bivax i prostata adenom, som har positiv feedback från dem som upplevde dem. Detta är en alkoholisk infusion och en särskild vattenavkänning baserad på döda bin.

Det är självklart att föredra att använda den första medicinen, eftersom det på grund av alkoholbasen samverkar snabbare med tecken på sjukdomen, vilket eliminerar stark smärta och påverkar prostata positivt. Det bör noteras att bivax också används mot prostatacancer.

Det bör dock noteras att vissa patienter är strängt förbjudna att använda alkoholhaltiga läkemedel. I det här fallet måste du använda den andra metoden - vattenavkodning.

Medel baserad på döda bin

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Som tidigare nämnts används två effektiva metoder för att behandla prostataadenom hos bina:

 1. alkoholisk infusion. Förbereda det, bör du förbereda en medelstor glasbehållare i förväg. Det är önskvärt att det blir mörkt. I det måste du hälla ungefär åtta matskedar av nötkött från bina. Från ovan hälls den med fyrtio procent medicinsk alkohol. Den erhållna blandningen täckes med en stoppare, skakas och placeras på en sval plats i tjugo dagar. Efter att ha passerat detta tidsintervall måste läkemedlet filtreras och börja användas enligt anvisningarna;
 2. buljong till renat vatten. Beespine för prostata adenom bör hällas i en kastrull - nog kommer att vara ungefär en sked. Nästa i tanken bör hällas ungefär en halv liter kokande vatten och sätta den resulterande blandningen på en långsam eld. Koka buljongen i två timmar. Efter denna tid har löpt ut, ska produkten försiktigt filtreras och lämnas för att svalna.

Behandlingen av prostata adenom med bikubinen utförs enligt följande: Den erhållna infusionen på alkohol måste tas två gånger om dagen (en enstaka dos är ca fyrtio droppar, som bör lösas i vatten).

Men vad gäller avkoket måste det också konsumeras två gånger om dagen i en liknande dos samt infusion. Du kan ta den i ren form, eller lägga den till vatten eller te.

I båda behandlingsalternativen för adenom hos bina är behandlingstiden för återhämtning ungefär nittio dagar. Vid akuta tillstånd kan behandling med sub-morbiditet i prostata adenom upprepas, men efter en kort tidsperiod. Den största effekten i behandlingen kan uppnås genom att kombinera avkok och tinktur samt rektala suppositorier med propolis.

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom denna terapeutiska byggnadsställning är hundra procent naturlig, har den nästan inga förbud att använda.

Men trots detta bör det inte tas av personer som har sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, psykiska störningar, infektionssjukdomar, samt individuell intolerans av de viktigaste beståndsdelarna.

En annan användning av bee podromora för män med prostata adenom är förbjudet för personer som lider av leversjukdomar. Detta beror på det faktum att alla infusioner görs enbart på alkohol.

Med långvarigt intag av alla läkemedel baserade på bivax utvecklas följande biverkningar oftast:

 • ökning av kroppstemperatur till trettioåtta grader utan objektiva skäl;
 • ökning av blodtrycket till högsta möjliga nivåer (180/90);
 • ökad muskelton;
 • nervös excitabilitet;
 • sömnlöshet, sömnstörning;
 • rörelse av stenar i organen i excretionssystemet och gallblåsan;
 • hudutslag, dermatit.

Andra lösningar baserade på

Ta detta läkemedel bör vara en dessert sked tre gånger om dagen. Det är nödvändigt att förbereda en ny del varje dag.

Dessutom är ett stort antal recept för speciella salvor och kompressor baserade på denna användbara produkt känd.

Till exempel kan bivax med ett adenom i mängden av ett glas hällas i samma volym kokande vatten och insisterar i trettio minuter. Efter denna tid, när infusionen har svalnat, används den för att skapa komprimeringar.

Särskilt effektiv är salvan, för självberedning som det är nödvändigt att förbereda ungefär två matskedar pulverformig pulveriserad submodel. Han hällde ett glas kokande solrosolja och insisterade på en dag. Eftersom salvan har en vätskekonsistens, bör den gnidas in i de mest drabbade områdena.

Relaterade videoklipp

Som vi fick reda på, hittade scum av bi användning för män med prostata adenom. Och hur man förbereder en medicinsk tinktur från den, se i videon:

Behandling av adenom med bin under havet är effektiv på grund av det faktum att kroppens skyddande funktioner ökar, inflammation och outhärdlig smärta avlägsnas. När några av de folkmetoder som beskrivs i artikeln kombineras med motsvarande läkemedel, kan man bli av med denna sjukdom helt. Men om du bara använder infusioner och komprimerar utan traditionell medicin, kan du inte i framtiden undvika kirurgisk ingrepp.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits