Huvud
Analyser

Cream Tongkat Ali Platinum för penisförstoring

Tongkat Ali Platinum annonseras aktivt på Internet och på tv som ett effektivt verktyg för att återställa manlig styrka.

Det hävdades att det bygger på en naturlig komponent - roten till malaysisk ginseng, som verkligen fungerar som en afrodisiakum och en generell stimulans.

Men på senare tid har ingenting höras om detta läkemedel. Med vad det kan anslutas, huruvida Tongkat Ali säljs i drogister? Läs mer.

Varför är Tongkat Ali Platinum utestängt?

Analys av sammansättningen av Tongkat Ali Platinum visade att den inte innehåller rötter eller andra delar av malaysisk ginseng, och för stimulans effekten av svaret Tadalafil.

Detta ämne är huvudkomponenten i många läkemedel som stimulerar aktiviteten hos det manliga könsystemet, inklusive den ökända Sialecks.

Biverkningar och kontraindikationer

Problemet är det Tadalafil, som har en mycket stark effekt, har många biverkningar och kontraindikationer, även om den tillämpas i strikt överensstämmelse med instruktionerna. Därför tillgripa detta verktyg är bäst först efter att ha hört en läkare som kommer att ordinera individuella doser.

Enligt representanter för Rospotrebnadzor, Tongkat Ali Platinum är långt ifrån det enda läkemedlet i kedjan av hälsofarliga produkter. På marknaden finns flera liknande läkemedel som är maskerade av kosttillskott, men i själva verket är potenta kemiska droger.

På kort sikt konsumtion av sådana resurser den manliga befolkningen (målgrupp och tongkat motsvarigheter - män i åldern 30-60 år) kan leda till en betydande försämring i den nationella hälsa, en ökning av antalet hjärtinfarkter, njur sjukdomar och dödsfall på grund av andra systemiska sjukdomar.

Omsättningen av biologiskt aktiva tillsatser regleras av första delen av artikel 238 i Ryska federationens strafflag. I synnerhet står det att det förbjuder import och distribution av läkemedel och medicinska produkter på Ryska federationens territorium, som innehåller kemiska föreningar som inte registrerats under registrering.

Det var under den 238: e artikeln som Tongkat Ali Platinum fick - det fanns ingen indikation på förekomsten av Tadalafil i dess sammansättning.

 • bruksanvisning;
 • skilsmässa är det eller är det sant? Vi lär oss i den här artikeln.
 • om du är från Ukraina - läs den här artikeln, om från Ryska federationen - den här.

Detta läkemedel kan inte köpas på apotek. Varför? Vi svarar på frågan här.

Är det möjligt att köpa Tongkat Ali Platinum i ett apotek?

Nej, Tongkat Ali Platinum Pharmacy är inte till salu. Men trots att Tongkat Ali är förbjudet, Ett farligt läkemedel distribueras fortfarande via Internet. Scammers använder alla möjliga metoder för att lura personer som tror på reklam och inskriptioner på manschetten, även efter det officiella förbudet. Tyvärr är det mycket svårare att undertrycka Internethandel till staten än apotekets distribution.

Eftersom Tongkat Ali Platinum förbjudna för försäljning i Ryska federationen, råder vi dig att inte bryta mot lagen och använder beprövade verktyg, som vi skrev om i artikeln: Topp 5 bästa verktygen för penisförstoring.

Och se till att du tittar på videon, som berättar hur man skiljer originalet från en falsk:

Hur jag ökade penis med 5 cm!

Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

Tongkat ali platinum är förbjuden av Rospotrebnadzor?

Tongkat ali platinum är förbjuden av Rospotrebnadzor? Det är vad man frågar nu. I själva verket förbjöd Rospotrebnadzor försäljningen av "Tongkat ali Platinum" på Rysslands territorium. Eftersom faktiskt i det dåliga, som såldes i Ryssland under detta namn, fanns det ingen aktiv substans som borde ha varit.

Namnlösa - Malaysisk ginseng, som kallas tongkat ali, och som snabbt och stadigt ökar manlig styrka. Det vill säga, Rospotrebnadzor förbjöd inte försäljningen av Mayan ginseng, men förbjöd försäljningen av de kosttillskott som går under detta namn med prefixet "Platinum" i Ryssland.

Vad är en tongkat ali

Tongkat ali är roten till malaysisk ginseng (Eurycoma longifolia Root Extract). Långbladig eurycoma är ett ganska litet träd, praktiskt taget en buske. Det här trädet hittades i djunglerna över hela Malaysia och Sydostasien.

I Malaysia och Singapore är det känt som Tongkat Ali, i Thailand kallas det Piak eller Tung, och i Indonesien heter Pasak Bumi. Lokala människor använder varje del av trädet i medicin. Traditionellt används long-leaved eurycoma som ett botemedel mot behandling mot malaria och som afrodisiakum.

Varför tongkat ali platina är förbjuden av Rospotrebnadzor

I Ryssland erbjuds läkemedlet "Tongkat ali platinum" endast den manliga befolkningen - och inte av en slump. Eftersom i detta preparat, i stället för roten av eurycoma, används en kemisk beredning av sildenafilcitrat, annars kan det finnas tadalafil. Det är helt enkelt sålt drog - en falsk. Denna förfalskning var bannad i många länder, men säljs fortfarande via Internet.

Detta innebär - kemisk produktion, för att eliminera erektil dysfunktion hos män, inget plantmaterial hittas inte där. Effekten är dock fortfarande kvar - annars skulle de inte ha köpt denna förfalskade.

Men hon har många biverkningar - till exempel problem med hjärt-kärlsystemet, uppenbaras mycket dödsfall efter att ha tagit detta läkemedel.

Nu är det klart varför kosttillskott som säljs i Ryssland under varumärket "Tongkat ali Platinum" annonseras endast för män?

Vad är användningen av malaysiska ginseng tongkat ali

I själva verket är den verkliga tongkat ali används inte bara av män, men även kvinnor - för det första ökar energi, fysisk uthållighet ökar sexuell lust hos både män och kvinnor.

Och för det andra, för kvinnor med blekning och en minskning av sexuell libido och hypotyreos - Malaysian ginseng förskrivs av läkare i länder där roten växer.

Den verkliga roten

Att använda long-leaved eurycoma (malaysisk ginseng) som en afrodisiakum och för att öka energi - det är nödvändigt att använda sin rot. Den högsta kvalitativa roten kommer att vara när den når 7 års ålder. Roten är skuren och pulveriserad.

Självklart förstår du att det inte kan vara billigt. Eftersom den industriella produktionen av denna växt fortfarande inte är etablerad.

Var kan man köpa riktiga tonkat ali

Köp Tongkat Ali på Iherb. En trevlig sak är pris och kvalitet. Stort förtroende för iherb. Recensioner på tongkat ali direkt på sidan. Olika kompositioner. Kan acceptera och kvinnor. Var tonad, frisk och glad.

Titta, i kompositionen av vilka förberedelser kan du hitta riktiga tonkat ali:

Om du gör ett köp för första gången anger du rabattkoden OPI710 i rutan i korgen, så får du rabatt på $ 5.

I händelse av leverans är det möjligt att inte oroa sig - leveransen går nu från bolaget Boxberry och du får ditt paket inom 5 dagar efter beställningen.
Kom ihåg att alla tokkat ali, som säljs i Ryssland - är förbjuden från försäljning, ta hand om din hälsa.

Tongkat Ali - Mäns hälsa

Jämförelse av droger för att öka styrkan

Tongkat Ali eller Viagra?

Jämförelse av preparat innehållande tongkat ali

Tongkat Ali för sport och bodybuilding

Penisförstoring

NY Tongkat - "Tank"

Beställ nu

Tongkat Ali Premium

Beställ nu

«Intim-cream Tongkat Ali Platinum FORTE»

Beställ nu

recensioner

Frågor och svar


AK-45 är en aktivator av manlig kraft

Ikarian Amino +

extrakt

"Tongkat Ali" - människors hälsa

"Yarsa Gumba Forte" - tibetansk recept för manlig makt

Dr Miller's Tea

Levande kakao

"Läkning" med blå lera

100% naturlig kosmetika "skönhetshemlighet"

Sun Wei

Ginseng Bing Khan

Gröt "Hefty"


Avgiftningsprogram


Varor från lager i Goryachy Klyuch

Kontakta oss

Frågor och svar

Kolla pris, beställning

fråga: På internet finns det många förslag till Tongkatu Ali Platinum. Hur vet du att detta inte är en fejk?

real Tongkat Ali Platinum nu i Ryssland är inte till salu.

På senare år har apoteksmarknaden översvämmats med förfalskade medel för förebyggande av erektil dysfunktion. Baserat på resultaten av laboratorieundersökningar av kontrollköp, närvaron i drogkedjorna i ett förfalskat läkemedel Tongkat Ali Platinum med innehållet i förbjudna ämnen. Som ett resultat av detta upphävdes registreringsbeviset och tillverkaren bestämde sig för att inte längre stödja det komprometterade varumärket.

fråga: Varför kan du beställa Tongkat Ali Platinum, även om du skriver att han nu inte är i Ryssland till salu

svar: Vi tar emot order för Tongkat Ali Platinum För att skydda våra kunder från att köpa förfalskningar på andra ställen. Efter att ha mottagit en sådan order, informerar vi personligen igen klienten om att den riktiga Tongkat Ali Platinum i Ryssland är inte till salu.

fråga: Hur man skyddar dig från att köpa falska när du köper Tongkata Ali Platinum?

svar: Se den första frågan.

fråga: Hur man kontrollerar läkemedlets äkthet Tongkat Ali Platinum?

svar: Se den första frågan.

fråga: Varför har du Tongkat Ali billigare än den officiella distributören?

svar: Eftersom vi köper den från den officiella distributören i bulk. Dessutom har vi endast en detaljhandel (upp till tre paket), och vi säljer liten grossist till samma pris.

fråga: Hur ser förpackningen ut? Tongkat Ali Plus och Tongkat Ali Platinum?

svar: Bara riktigt Tongkat Ali Plus och platina har en exklusiv förpackning och skyddas av en original klistermärke med en holografisk bild.

fråga: Vad är produktgarantierna? Tongkat Ali?

svar: Produkten passerade hela komplexet av registrerings- och kontrollåtgärder enligt normerna i Ryska federationens lagstiftning och normerna i internationell rätt vad gäller kvalitetssäkring av produktionen och överensstämmelse med villkoren för tillämpning av kosttillskott.

Obligatorisk registrering med förbundstjänsten för övervakning av konsumentskydd och människors välfärd. (Registreringsbevis №77.99.23.3.У.960.2.09, en kopia tillhandahålls på köparens begäran).

Certifikatet №257 / 02, utfärdat av Ryska federationens hälsovårdsministerium, bekräftar att produktionsvillkoren för Tongkat Ali Plus uppfyller kraven i GMP (Good Manufacturing Practice for Medicinal Products (GMP)

Slutsats Forskningsinstitutet för näring av den ryska akademin för vetenskap är också ett nödvändigt villkor för genomförandet av kosttillskott på Ryska federationens territorium.

fråga: Jag köpte drogen Tongkat Ali Plus i annan förpackning. Finns det några skillnader mellan dem?

svar: Här är alternativen:

Om du menar den här typen av förpackningar, så är det samma läkemedel Tongkat Ali Plus. I ett sådant paket såldes det fram till sommaren 2009.


Men om du menar ett paket av detta slag kan du bara säga:
"Riskera inte din hälsa - akta dig för förfalskningar!"

I maj 2009 hittade och opererade UBEP: s operatörer i Moskva en underjordisk verkstad för produktion av förfalskade kosttillskott "Tongkat Ali Plus". Enligt vår data har detta läkemedel inget att göra med den ursprungliga produkten, antingen i kvalitet eller utseende. Arrangörer av förfalskad produktion är under utredning.

I nästa klipp kan du se en historia om nedläggningen av den hemliga produktionen av ett "liknande" läkemedel.


Fragment av programmet "Duty Unit", juni 2009.

fråga: Begränsningar av hälsan. Kan jag ansöka Tongkat Ali personer med diabetes, högt blodtryck, med ett sjukt hjärta?

svar: I dessa fall kan du ansöka Tongkat Ali Plus, Det är bara nödvändigt att minska mottagningsintensiteten.

fråga: Om mottagningen är kompatibel Tongkat Ali med alkohol?

svar: Effekter av exponering Tongkat Ali minskar inte om du har en kort paus mellan att dricka och tar Tongkat Ali, ungefär 30 minuter räcker.

fråga: Hur mycket kostar leveransen? Tongkat Ali?

svar: Se den första frågan.

fråga: Hur snabbt leverans sker Tongkat Ali?

svar: Se den första frågan.

fråga: Är leveransen till regionerna?

Cream Tongkat Ali Platinum Forte för förlängning av samlag

Cream Tongkat Ali Platinum Forte - ett oumbärligt verktyg för män som upplever både tillfälliga och allvarliga svårigheter i det intima livet. Produkten kan köpas på ett internetapotek på den officiella hemsidan. Drogens höga effektivitet säger expertrecensioner och kommentarer från riktiga köpare som har upplevt effekten av denna lösning på sig själva. Du kan köpa grädden på tillverkarens hemsida till ett speciellt pris med 65% rabatt.

Tongkat Ali Platinum - säker och effektiv förstärkning av erektion

Tongat Ali Platinum ökar penisens storlek i ett lugnt tillstånd och med erektion. Tack vare användningen av detta verktyg har en ökning av penislängden blivit verklig med 30%. Effekten inträffar endast 5 minuter efter appliceringen av läkemedlet och varar länge. Efter regelbunden användning av Tongkat Ali Platinum är det en förbättring av erektion - det blir mer motståndskraftigt och långsiktigt, och mannen finner förmågan att självständigt kontrollera ejakulationen. Detta är viktigt hos patienter som har en sexterapeut för tidig utlösning och erektil dysfunktion. Läkemedlet kan användas och helt friska människor för att öka längden på coitus och uppnå orgasm.

Gå till leverantörens hemsida

Verkliga kunders omdömen om Tongkat Ali Platinum

Effekten av kapslarna Tongkat Ali Platinum och den eponymösa krämen visar återkopplingen av personer som upplevt dessa läkemedel ur sin egen erfarenhet.

Vid 25-30 år tänkte jag inte på mina manliga förmågor. Innan kunde jag ge min kvinna så mycket sex som hon ville ha. Med ålder började antalet sexuella handlingar per natt minska. När det kom till en gång i veckan, tänkte jag seriöst på stimulansen. Till en början bestämde jag mig för att lyssna på mina ålders åsikter om detta problem. Vi stod i rökrummet, och jag började prata om ett intimt ämne. Jag frågade hur du kan stärka styrkan. Min förman, som på byggarbetsplatsen ansågs vara en erkänd macho, sa att han skylde hans framgång till Tangatali Platinum.

Nu använder jag denna grädde själv, och intim intimitet varar så länge jag vill. Jag glömde överraskningar som den för tidiga utlösningen som hände med mig före appliceringen av denna åtgärd.

Oleg, 43 år, Moskva.

Min fru och jag har aldrig haft problem i sängen. I år började jag märka att erektionen blev svagare än vanligt, och varaktigheten av lagen har minskat. Min fru och jag bestämde mig för att söka ett möte med en sexterapeut. Från läkaren lärde jag mig att hjälp med kränkningsbrist kan vara hjälpmedicin, och från hela utbudet av pengar rekommenderade han Tongkat Ali Platinum. Jag läste anvisningarna för användning, gick sedan till den officiella webbplatsen och beställde ett läkemedel med en bra rabatt till ett pris av 990 rubel. Jag gillade effekten av grädden och min fru.

Stepan, 46, Omsk.

Jag träffar en man som är 15 år äldre. Först var jag rädd att han inte skulle tillfredsställa mig intimt. Efter det första kön slog mina tvivel bort. Jag hade ingen aning om vad hemligheten var, tills jag såg Tongkat Ali-kräm på sin nattduksbord. Efter att ha läst instruktionerna förstod jag allt. Vad kan jag säga, effekten är fantastisk!

Olga, 28 år, Ekaterinburg.

Recensioner av läkare om Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum gjorde en riktig revolution i behandlingen av sexuell patologi, detta bekräftas av recensioner av specialister som ordinerat läkemedlet till sina patienter.

Användning av Tangatali Cream Platinum hjälper till att lösa problem med potens. En positiv effekt observeras om några minuter efter appliceringen av grädden och varar länge. Jag förskriver detta läkemedel som en del av komplex terapi och är nöjd med resultatet som observeras hos mina patienter. Erektioner blir mer kvalitativa, varaktiga är problemet med för tidig utlösning löst. Drogen hjälper en man att bli mästare i situationen, för att återfå förtroendet för sina förmågor, att bli av med sexuella problem. Varaktigheten och antalet sexuella handlingar som en man kan begå ökar.

Vladimir Zatsepin, specialist på urologi. Erfarenhet - 15 år.

Jag vet inte nu, men samtidigt läkemedlet förbjöds av Rospotrebnadzor, varför det hände, jag vet inte, men hört talas om det faktum att sammansättningen av kosttillskott distribueras i Ryssland, var inte en del av en av de viktigaste komponenterna - roten av malaysiska ginseng. Därför är en lång tid var jag skeptisk till sådana medel, men efter att ha lyssnat till recensioner av läkare om användningen av grädde Tongkat Ali Platinum, började jag att rekommendera det själv. Kontraindikationer för utnämningen av läkemedlet lite, en positiv effekt observeras i 95% av fallen. Läkemedlet tillhör gruppen kosttillskott, det är inte ett läkemedel. Krämen kan med framgång användas vid behandling av erektil dysfunktion och effekt av den märkbara inom 5 minuter efter applicering, och regelbunden användning av preparatet den positiva effekten på potensen blir mer stabil, effektiv. Biverkningar på grund av användningen av läkemedlet är sällsynta, men de överlåter sig själv efter avbokningen.

Timur Vartanov, en andrologist. Erfarenhet - 21 år.

Pris och var du kan köpa Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum kan köpas i ett apotek till ett speciellt pris, men köpare rekommenderar att du beställer läkemedlet på den officiella hemsidan (i ett apotek) där det finns bra rabatter. För att göra detta måste du utfärda en ansökan, varefter du kommer att ringa tillbaka för att förtydliga detaljerna i inköpet.

Tangatali Platinum gör en man starkare i sexuella termer, ökar styrkan, vilket bekräftas av recensioner om drogen. Förberedelsen är gjord på grundval av naturliga ingredienser, inklusive roten av ginseng. Du kan köpa produkten med 65% rabatt till 990 rubel.

Hur mycket kostar Tongkat Ali Platinum i apotek:

 • Moskva - 990 rubel.
 • St Petersburg - 990 rubel.
 • Vladivostok - 990 rubel.
 • Omsk - 990 rubel.
 • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
 • Odessa - 399 UAH.
 • Vitryssland, Minsk - 23 rubel
 • Kazakstan - 5600 tenge.

Gå till leverantörens hemsida

analoger

Analoger av Tongkat Ali Platinum på verkningsmekanismen är preparat Titan gel, Sealex Forte, Viagra, Vuka-Vuka. De är också gjorda på en naturlig basis och används för att förbättra styrkan.

Bruksanvisning för Tongkat Ali Platinum

För att uppnå den bästa effekten av applikationen är Tongkat Ali Platinum ordinerat med hänsyn till indikationer och kontraindikationer för användningen av komponenter som utgör grädden. Enligt användningsanvisningarna ska kräm appliceras jämnt över hela penisens längd, gnid det och massera penis. Män i deras recensioner erkänner skämt att det bästa resultatet kan uppnås om dessa handlingar produceras av en kvinna.

Manlig libido växer tillsammans med penisens storlek. Mot bakgrund av användningen av grädden ökar sannolikheten för att samtidigt nå orgasm av sexpartner.

Kontra

Kontraindikationer för upptagandet av Tongkat Ali Platinum hos män:

 1. Arteriell hypertoni;
 2. Sjukdomar i nervsystemet.

Hos kvinnor är läkemedlet kontraindicerat vid graviditet och amning.

Eftersom produktens sammansättning innehåller roten på ginseng finns det biverkningar vid användning av läkemedlet: Utseendet på utslag på huden, ökat blodtryck, sömnlöshet, nervösa störningar. Om oönskade händelser utvecklas ska läkemedlet avbrytas. Det är också möjligt att ersätta läkemedlet med en analog när man samordnar efterföljande åtgärder med en specialist.

Indikationer för användning

Tongkat Ali Platinum är en förberedelse gjord på grundval av naturliga komponenter. Och är känd för närvaron av ginsengrot i sin komposition.

 • Indikationer för att ta drogen på män: sexuella störningar i form av minskad potens, erektil dysfunktion. Regelbunden användning av läkemedlet leder till en ökning av manlig kraft.
 • Hos kvinnor är Tongkat Ali ordinerad för: frigiditet, anorgasmi, livmoderns myom.

BAA kan skapa en ny era av sexuella relationer, vilket ger mer sensualitet i dem, förbättrar orgasm. Detta bekräftas av de många recensionerna av dem som redan har använt botemedlet. Du kan applicera grädden inte bara med de listade sjukdomarna, utan också friska människor för att förbättra kvaliteten på det intima livet.

Effekten av komponenter i ett verktyg

Strukturen i Tongkat Ali Platinum innehåller en lista över naturliga komponenter:

 1. Roten av ginseng - stimulerar immunitet, ökar sexuell aktivitet, förbättrar erektionens kvalitet.
 2. Naturliga oljor - öka hudens elasticitet
 3. pektin - kunna öka penisens storlek flera gånger.
 4. Mikroelement (Fe, Na, Zn, Ca) - ansvarar för erektionens beständighet och säkerställer en bestående effekt

I allmänhet ökar läkemedlet manpoten, ökar upprepad sexuell energi.

Var gick tangkat ali platina från apotek?

+7 (383) 239-11-46

Dagligen: från 10 till 20

Tongkat Ali Platinum. Varför var det förbjudet?

Tongkat Ali Platinum är ett kosttillskott som nyligen uppträdde på läkemedelsmarknaden. Tillverkaren positionerar det som tillsats till mat, vilket ökar styrkan och förbättrar könets kvalitet. Produkten är i form av kapslar, som innehåller roten till tongkat, royal gelé och rottextrakt av Ginseng.

Hur läkemedlet fungerar

Det är viktigt att komma ihåg att Tongkat Ali Platinum inte är ett läkemedel, utan en biologiskt aktiv tillsats. Den innehåller biologiskt aktiva föreningar som reglerar metaboliska processer. Man tror att ingredienserna i sammansättningen av Tongkat Ali Platinum bidrar till ökad produktion av testosteron i kroppen. Det är känt att den äldre en man, desto lägre nivå av hormonet som är ansvarigt för sexuell aktivitet och erektion faller.

analoger

Tack vare mottagandet av Tongkat Ali Platinum börjar testosteron produceras med hämnd. Med ökningen av hormonets nivå ökar inte en mans sexuell kapacitet utan också sin fysiska uthållighet, sin förmåga att arbeta. Långvarig användning av läkemedlet leder till tillväxten av muskelmassa.

struktur

Basen av kosttillskott är roten till tongkat. Denna anläggning används i Malaysia för att uppnå erektion från antiken. De gamla healers behandling av erektil dysfunktion med hjälp av en tinktur av roten ökar styrkan ökar sexuell lust och varaktighet samlag.

Men med noggrann testning av läkemedlet hittades Tadalafil i sin komposition. Detta ämne, vars egenskaper har länge studerats. Tadalafil är trots allt det viktigaste aktiva ämnet i "day off tabletterna" - Cialis. Cialis är ett effektivt och tillförlitligt botemedel mot sexuell dysfunktion. Läkemedlet fungerar nästan direkt. Det är tillräckligt att ta det 15 minuter före samlag, så att du inte har problem med erektion inom en och en halv dag.

Hur man tar

Förutom att stärka styrkan mot bakgrunden av långvarig användning av läkemedlet Tongkat Ali Platinum, måste andra förändringar ske i patientens kropp. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen och som en konsekvens minskar risken för prostatit, uretrit, infektioner i det genitourinära systemet. Immunitet stimuleras och välbefinnandet förbättras.

Tongkat Ali Platinum accepteras som en kurs och det har ingen omedelbar effekt, som efter användning av Viagra, Cialis eller Levitra. Tillverkaren rekommenderar att man släcker 1-2 kapslar kosttillskott under måltiderna och inte binder tiden för antagning till möjlig sexuell aktivitet. Resultatet ska bara visas efter en tid. det är nödvändigt att använda botemedlet i en månad.

Kontra

Bland de kontraindikationer för Tongkat Ali Platinum kallas intolerans av komponenter, högt blodtryck, nervös irritabilitet, oregelbundna hjärtslag och sömnlöshet. Och även visat anti-sexuella lista dysfunktion kontra som det är, kan vi med säkerhet säga att de hade fått det efter noggrann kontroll av läkemedel och tester med riktiga patienter. Det är osannolikt att ett biologiskt aktivt kosttillskott har utsatts för samma allvarliga studie.

Hittills har i Ryssland Tongkat Ali Platinum förbjudits att sälja. Mot försäljningen av den malaysiska drogen "Tongkat Ali Platinum" Rospotrebnadzor. Avdelningen har slutat registreringen av det biologiskt aktiva tillsatsen på grund av närvaron i det av en olöst substans-tadalafil, tk. tadalafil är ett receptbelagt läkemedel, inte ett kosttillskott.

Vi i nätbutiken har en diet som liknar åtgärden på Tongat Ali Platinum, till exempel: Viagra Boss Royal.

Tongkat® Ali Premium är en ny förbättrad formel

På marknaden fanns en ny naturlig lösning för ökad potens - Tongkat ® Ali Premium, en förbättrad formel av det legendariska varumärket. Den är baserad på 10 biokomponenter, som snabbt och säkert förbättrar manlig styrka.

Om reklamens rättigheter

Tongkat ® Ali Premium är en naturlig produkt för män baserat på den legendariska malaysiska rodmuskat och 9 biokomponenter med högt innehåll av aktiva substanser. På grund av sin unika sammansättning bidrar komplexet till att öka styrka och sexuell lust, förbättra erektionens uppbyggnad och ljusstyrka. Och produktionen i Ryssland har tillåtit att garantera högsta kvalitet och tillförlitlighet av ingredienser som ingår i kosttillskottet Tongkkat Ali Premium.

Var får man styrka?

År 2012 genomfördes den ryska manliga forskningen, som involverade mer än 1,2 tusen friska män i åldern 25 till 75 år som inte tidigare rådfrågade en urolog.

Resultaten visade att cirka 90% av ryska män har problem i sängen. Dessutom är problemet med att bli yngre, i synnerhet hos många män, observerad minskning av manlig könshormon testosteron redan i ung ålder.

Orsakerna till försämringen av människors hälsa är många. En stillasittande stillasittande livsstil, en brist i mat som krävs för den manliga kroppen av biokomponenter, dåliga vanor - allt detta påverkar oundvikligen den manliga kraften.

Lyckligtvis idag är många män medvetna om behovet av att ta hand om sin manliga hälsa. Marknaden presenterar också kosttillskott, vilket ger preferensen till ett ökande antal män som värdesätter sin största fördel - den säkra förbättringen av manlig kraft.

Bland dem är en speciell plats upptagen av det naturliga komplexet för män Tongkat ® Ali Premium, vilket på ett tillförlitligt och säkert sätt förbättrar maskulin styrka. Låt oss titta närmare på varför män föredrar Thongkat ® Ali Premium.

Tongkats legendariska rot

Tongkat Ali tillskott ® Premium innehåller kraftfulla extrakt, som länge har använts för att öka manliga kraft i olika länder i världen och upprepade gånger bekräftade deras effektivitet. De huvudsakliga aktiva komponenterna i Tongkat Ali Premium ® är ett extrakt av den legendariske malaysiska tongkat rot, även känd som evrikoma och icariin i extraktet Goryanka.

Bortsett från dem i tongkat ® Ali Premium innehåller ytterligare 8 kraftfulla naturliga bio-komponenter som förstärker varandras verkan: extrakt av de starkaste afrodisiaka (extrakt av Polygonum japanska och yohimbe bark), aminosyror (L-arginin och L-citrullin), drottninggelé, coenzym Q10, extrakt av svartpeppar och vitamin B12.

Alla ingredienser är komplex av standardiserat innehåll av verksamma ämnen, de är komplicerade förbättra och öka potensen, öka testosteronnivåer och kväveoxid, som spelar en avgörande roll vid initieringen och upprätthållandet av en stark ihållande erektion. Komplexa ingredienser väljs på ett sådant sätt som inte bara förbättrar manliga styrka, men också en omfattande förbättring av den manliga kroppen, så att man känner sig mycket mer säker i intimsfären, liksom i alla andra.

För tillfället, på grund av sin unika sammansättning, är Tongkat ® Ali Premium kanske ett av de mest effektiva kosttillskotten på marknaden för effektförstärkare.

Inhemsk produktion - 100% garanti för naturlighet och effektivitet

Produktionen av Tongkat ® Ali Premium ligger i Ryssland, vilket gör att Positive BIO kan styra alla produktionsstadier och uppnå hög kvalitet. Produkten uppfyller alla krav i Rospotrebnadzor, dessutom utförs en trippel kvalitetskontroll - alla produkter testas i 3 oberoende laboratorier för att garantera högkvalitativa och deklarerade egenskaper till konsumenten. Som en jämförelse var tidigare tillverkningen av Tongkata ® i Malaysia, vilket allvarligt hindrade distributörens kontroll.

Tack vare produktionen i Ryssland var det också möjligt att avsevärt minska kostnaden för Tongkkat Ali Premium för att hjälpa ett ännu större antal män att få förtroende för sin maskulin kraft och harmoni i relationer.

Det är viktigt att komma ihåg att för att spara och förbättra den manliga kraften är verklig. Börja agera just nu!

Tongkat ali platinum - bruksanvisningar, recensioner

Tongkat Ali Platinum är ett läkemedel som är utformat för att förbättra människans sexliv och att eliminera olika inflammationer i organen i reproduktiva och genitourära system. Enligt recensioner av män förbättrar läkemedlet avsevärt kraften och ökar produktionen av testosteron. Hittills produceras Tongkat Ali Platinum i form av kapslar och kräm tabletter. De aktiva komponenterna och mekanismen för deras inflytande är identiska, endast användningsförfarandet skiljer sig åt.

Beredningens historia

Tongkat Ali Platinum är ett medel baserat på eurycoma rot, även känd som tongkat. Denna komponent sedan antiken brukade användas av malaysiska infödingar, på grund av vilka de fick de äldsta älskarnas ära.

Män gjorde avkok från eurycoma och drack det varje dag. Sådan naturlig medicin bidrog till att öka sexuell lust avsevärt, förbättra erektilfunktionen och öka könsorganets storlek.

Att lära sig dessa hemliga europeiska män tog växten till "Big Land", där de började uppfödas och använda det för medicinska ändamål. På grundval av eurycoma skapades denna unika förberedelse, som nu har stor popularitet bland männen.

För snabb och tillförlitlig förbättring av styrkan rekommenderar våra läsare att spruta "M16". Detta är en naturlig lösning som komplicerat påverkar orsakerna till erektil dysfunktion. Strukturen i M16 innehåller bara naturliga ingredienser som har maximal effektivitet, tack vare dess sammansättning, är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

fördelar

Enligt recensioner publicerade på den globala webben har denna nyhet många fördelar jämfört med andra liknande sätt:

 • Eftersom läkemedlet Tongkat Ali Platinum har en helt naturlig grund, har den nästan inga hinder att använda och kan användas av de flesta män.
 • Denna produkt innehåller inga giftiga ämnen eller kemiska komponenter.
 • Tillåtna användningen av läkemedlet Tongkat Ali Platinum i kombination med alkoholhaltiga drycker i små kvantiteter.
 • Den enda biverkan som kan inträffa efter att ha tagits är en allergisk reaktion på en av läkemedlets komponenter.
 • Läkemedlet är certifierat och har utmärkta resultat efter godkännande av kliniska prövningar. Ofta på internet säger de att det är förbjudet av Rospotrebnadzor, men det här är bara ett rykte.

Läkemedlet Tongkat Ali Platinum provocerar inte kroppens beroende, så det kan användas utan att ordinera en läkare. Dessutom påverkar detta verktyg inte den hormonella bakgrunden hos en man.

Detta verktyg är lämpligt både för engångsanvändning omedelbart före samlag för att förbättra excitering, förbättra erektil funktion och längre samlag och som en behandlingsperiod.

Enligt instruktionerna är det bättre att ta drogen i sin helhet, så effekten känns starkare. Drogen har ett överkomligt pris. Kostnaden kan variera något beroende på försäljningsort och volymen av förpackningen.

Manlig kraft kommer tillbaka, om du sparar 7 gram normalt.

Verkningsmekanism

Som tillverkare Tongkat Ali Platinum kan användningen av det här verktyget ge dig en beständig och långvarig erektion, och även öka penisens storlek väsentligt. Om du tror uttalandet, när de används på rätt sätt innebär en man förbättrar blod direkt i bäckenorganen, ökar nivåerna av det manliga könshormonet, vilket i sin tur har en mycket positiv effekt:

 • Läkemedlet bidrar till att bli av med stillastående fenomen i prostata, och förhindrar också utseendet av problem med genitourinary systemet.
 • Ger en man en mer levande känsla, vilket snabbt ökar hans sexuella lust.
 • Eliminerar problemet direkt i samband med för tidig utlösning, ökar betydelsen av sexuell handling avsevärt.
 • Förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan, vilket ökar möjligheterna för en man att bli barn.
 • Ger en permanent erektion.
 • Förbättrar det allmänna välbefinnandet, förbättrar tonen, gör en man mer aktiv.

På grund av en betydande ökning av produktionen av testosteron, främjar Tongkat Ali Platinum den snabba tillväxten av muskelmassa. Denna anabola effekt som många män använder för att gå till gymmet.

struktur

Läkemedlet Tongkat Ali Platinum är tillverkat på grundval av en populär komponent - roten till eurycoma. En tablett av läkemedlet står för 382 mg av den aktiva beståndsdelen. Hela världen är effektiviteten av detta verktyg för manlig styrka känt. Förutom den grundläggande substansen innehåller tablettkapslarna i Tongkat Ali Platinum även följande komponenter:

 1. Ankarets rot. Denna komponent förstärker syntesen av testosteron, så ankarets rotkonsentra används ofta av idrottare. Dessutom rekommenderas ett sådant ämne av många läkare som en naturlig stimulans för att förbättra libido.
 2. Royal Jelly. Främjar en starkare sexuell körning, och innehåller också många vitaminer, mineraler och mineraler. Drogen påverkar positivt män i alla åldrar.
 3. Epimedium. Läkemedlet förhindrar förekomsten av inflammatoriska processer i organen i det genitourära systemet. Denna växt har länge använts som medicin.

De flesta sätten att förbättra potensen inkluderar extraktet av ginseng, men i Tongkat Ali Platinum ingår det inte eftersom det ökar blodtrycket. Därför är läkemedlet bra för män som inte kan använda andra produkter som innehåller ginseng.

Läkarnas yttrande

Urologer får använda drogen Tongkat Ali Platinum som ett botemedel mot problemen med styrka, men de flesta läkare tror fortfarande att det är nödvändigt komplex behandling, som kommer att innehålla och Tongkat Ali Platinum. Lita inte bara på detta läkemedel, vissa patologier är baserade på organiska och strukturella förändringar.

Många sjukdomar i genitourinary systemet kan elimineras endast med hjälp av speciella läkemedel. Därför rekommenderas att i samråd med en specialist i närvaro av allvarliga problem med reproduktionssystemet. Dessutom bör man inte försöka eliminera med detta patologier som kräver kirurgisk ingrepp.

Det bör förstås att Tongkat Ali Platinum är en naturlig lösning som inte kan ha samma effekt som starka antibakteriella medel eller antiinflammatoriska läkemedel.

Hur använder du drogen korrekt?

Instruktion för drogen Tongkat Ali Platinum innehåller olika användningsområden. Varje man kan välja sitt schema beroende på symptomen och syftet med behandlingen. Du kan ta tabletter enligt följande:

 1. Om en mans mål är att öka den sexuella lusten och göra sexupplevelserna mer levande, så är det tillräckligt att dricka en kapsel av läkemedlet 2-3 timmar före samlaget.
 2. För att förbättra styrkan och öka produktionen av spermier, bör en kapsel Tongkat Ali Platinum druckas en gång var tredje dag i nittio dagar.
 3. För att öka den totala tonen och tillsatsen av styrka, måste du också dricka en behandlingssätt som varar i tre månader. Det är nog att dricka endast en kapsel en gång om tre dagar.
 4. För att öka penisdiametern och längden behöver det inte behövas en enda behandlingskurs. I genomsnitt varar behandlingen i tre månader, en man behöver dricka en tablett var tredje dag.
 5. För att eliminera inflammation i prostatakörteln och förstora prostata bör man ta Tongkat Ali Platinum i en månad efter att ha druckit en tablett efter tre dagar.
 6. Om du har en manlig infertilitet eller impotens, bör du konsultera en specialist på förhand och ta en undersökning och ta reda på orsaken till patologin. Använd Tongkat Ali Platinum i detta fall ska endast ordineras av en läkare.

analoger

Tongkat Ali Platinum är inte det enda läkemedlet i sitt slag. Idag finns det olika sätt, där eurycoma är närvarande. Byt ut Tongkat Ali Platinum med följande droger:

 • Tongkat Ali Platinum Plus - tabletter som innehåller en dubbel dos av den aktiva substansen i deras komposition, används för att eliminera prostata sjukdomar.
 • Tongkat Ali Platinum Forte - en grädde som förutom eurycoma också innehåller aloe. Denna komponent gör könsorganets hud mjukare. Också i grädden är L-arginin, vilket kan öka könsorganets storlek.
 • Svart vallmo - Pulver gjord av roten av eurycoma. Detta pulver kan vara berusat som en lösning med vatten eller i kombination med andra komponenter.
 • Tongkat Ali Jack. Ökar produktionen av hormonet testosteron ca 4,5 gånger betydligt. Läkemedlet är godkänt för användning hos män med diabetes.

Mäns återkoppling

Sergey:

Jag tar drogen från tid till annan, effekten av användningen är väldigt lik, känslor och känslor är mer levande.

Andrew:

På grund av den stora arbetsbelastningen uppstod problem med styrka. Jag fick till och med gå till doktorn, urologen rådde mig att dricka en kurs av kapslar av Tongkat. Nu är allt normalt i kön, även om lasten förblir densamma.

Har du någonsin lider av problem på grund av PROSTATIT? Döma av det faktum att du läser denna artikel - segern var inte på din sida. Och självklart vet du inte genom att höra vad det är:

 • Ökad irritabilitet
 • Erection problem
 • Nedsatt urinering

Kan problem tolereras? Och hur mycket pengar har du redan "samlat" med ineffektiv behandling? Det är rätt - det är dags att avsluta med det här! Håller du med? Därför bestämde vi oss för att publicera en länk med kommentaren från landets chefsurolog, där han rekommenderar att uppmärksamma ett mycket effektivt botemedel mot PROSTATIT.