Huvud
Analyser

Hur jag botade prostatit

Jag vill dela med dig min berättelse om hur jag botade prostatit. Sjukdomen i sig är mycket obehaglig och ansträngande. På mig har det plötsligt börjat. Det första jag märkte var att urinflödet inte var så starkt, och bråkarna på toaletten ständigt plågades. Då började nedre delen av ryggen och underlivet göra ont. Sedan blev de förenade med smärta i ljummen och ändtarmen.

Bränning i urinröret släppte inte dag eller natt. Jag började se dåligt ut, andra märkte min pall och extern trötthet. När smärtan är helt förbittrad, tog jag en smärtstillande piller, men det är dåligt drivs, eftersom inflammation i prostatan stör den normala blodcirkulationen och läkemedlet kommer till henne först efter 2-3 timmar efter intag.

Trött på att bekämpa sjukdomen klättrade jag på Internet, läste flera artiklar och bestämde mig för att behandla prostatit själv. Först och främst gick jag till apoteket och köpte ett brett spektrum antibiotikum, vilket (dömer genom anteckningen) slog några mucks som han mötte på sin väg. Dessutom köpte han Tavegil i tabletter, som fungerar som en antiallergisk och antihistamin.

Jag tog antibiotika i 10 dagar. Då bestämde jag mig för att fixa behandlingen med hjälp av växtbaserade avkok. I apoteket köpte jag ett paket med örter Woolly (som vanligtvis kallas halvkön), liksom ett paket Kalendula-ört (populärt i guldfärg). Han bryggde dem enligt instruktionerna och tog var och en kvart i glas tre gånger om dagen. Jag drack dessa buljonger i två månader.

Nästan omedelbart efter att ha tagit antibiotika började jag drabbas av obehagliga känslor i tarmarna och omkring mina ögon dök upp mörka cirklar. På råd av en apotek började jag ta Linex (ett bakteriepreparat som återställer mikrofloran i tarmen).

Efter att smärtan och brinnande känslan passerade bestämde jag mig för att återställa normal blodcirkulation i prostata. Varje dag tog jag 3 uppsättningar av 20 gånger i tur och ordning för att utöva cykeln, saxen och rockade pressen. Snart märkte han att urinprocessen återställdes, urinströmmen och dess volym blev bekanta. Ja, tre gånger i veckan i 30 minuter satt jag i ett handfat med en varm bouillon av kamomill och ekbark.

Inom tre veckor passerade alla symtom på prostatit äntligen. Jag hoppas att denna sjukdom aldrig kommer att störa mig igen. Nu, efter att jag har botat prostatit, ser jag inte att frysa, spela sport och också bli av med förstoppning, vilket (enligt min mening) och orsakade det.

Hur man bota prostatit.

Hur man bota prostatit en gång för alla. Och överväga även förebyggande åtgärder som svarar på frågan: Hur man bota prostatit.

Hur man bota prostatit.

Prostatakörteln är storleken på en liten valnöt. Det kallas också som ett andra hjärta av en man, eftersom det trots sin lilla storlek kan leda till stora problem. Enligt olika forskare lider varje 4-5: e man över 25 år av prostatit. Vad är den här sjukdomen och hur man bekämpar den?

Prostatit kan vara smittsam och stagnerande. I det första fallet kommer mikrober i prostata, vilket orsakar bildande av pus, svullnad, ömhet, i ett ord, alla symptom som är förknippade med någon inflammation. Infektion kommer ofta "underifrån", från urinröret, när hygienregler inte respekteras eller från en sexuell partner. Men med ålder kommer infektionen alltifrån "ovan" - med njur- eller blåsesjukdomar. Sådan stillastående (eller bakteriefria) prostatainflammation utvecklas när en man leder en stillasittande livsstil, lider av förstoppning, missbruk alkohol, kryddig, rökt, fet och salt mat.

Men jag vill än en gång betona att prostatit är mycket spridning, och de allra flesta fallen förekommer obemärkt utan att orsaka sexuella komplikationer eller klagomål om urinvägarna. Eftersom nästan kan korrekt diagnostisera prostatit i de allra flesta män är det i prostatan att ta ansvar för erektil dysfunktion och snabb utlösning, prostatit och impotens men i de flesta fall helt enkelt intill varandra på något sätt till varandra utan att störa.

Olyckligtvis uppmärksammar män ofta inte de första symtomen på sjukdomen - en känsla av tyngd i underlivet, ofullständig tömning av blåsan, frekventa uppmaningar. lite lättnad av erektionen. Och sedan kommer beräkningen: sjukdomen passerar, som läkarna säger, till follikulärt stadium - utsöndringskanalerna hos de enskilda loblerna i körteln blir inflammerade. Epitelet glider av sig från sina väggar, och tillsammans med slem ackumuleras i tunnrör, vilket gör det svårt att tömma hemligheten.

Gradvis bildas propparna i dessa rör, vilket hindrar utsöndringen. I prostataens lobula utvecklas mikroglia. På grund av den ackumulerande pusen sväller de, blir droppar och sedan säckliknande. När lobulesna en efter en misslyckas upphör hela prostata körningen att fungera normalt. Från peristaltikpumpen blir den till en felaktig kran, genom vilken urinen oser. Här vänder patienten sig till doktorn.

ÄN BÄSTA ANALYS - VÄRDEN ÄR VARLIG.

Behandling av prostatit kan inte göras på egen hand. Till och med en erfaren doktor är ibland tvungen att förändra terapiens taktik flera gånger.

Ingen av klagomål från patienten, eller när diagnosen fingret genom ändtarmen eller ens analys är omöjligt att exakt bedöma tillståndet i prostata, och ännu mer så i närvaro av mikrognoynikov dess enskilda lober. Normalt anser läkare resultatet av analyser som en objektiv utgångspunkt för erkännande av en viss sjukdom. Men i händelse av kronisk prostatit, paradoxalt nog, är de oftare vilseledande. Dessa test görs så här: fingret masserar prostata, det klämmer ut det hemliga som går in i urinröret, det undersöks under ett mikroskop och antalet leukocyter bestäms. Om de är normala - allt är i ordning, om det är mer - prostatit.

Men det visar sig att detta inte säger någonting. Endast en tredjedel av patienterna med prostatit uppvisar ett förhöjt innehåll av leukocyter i hemlighet. Dessutom desto bättre är analysen, desto mer anledning att misstänka en svår, purulent form av kronisk prostatit, speciellt om patienten har svårt att urinera, för att inte tala om smärta och frekventa uppmaningar. Eftersom massagen hämmas ut från de friska lobulerna, där vita blodkroppar är normala, misstänker doktorn inte patienterna där den purulenta processen pågår.

Det första du behöver veta: Vad du än inte behandlas för prostatit, stämmer överens med att behandlingen kommer att vara lång, och det är regelbundet att läka läkaren.

Persilja är en utmärkt blodrenare, återställer sin kemiska balans och normaliserar kapillärcirkulationen. Curly persilja tonar musklerna i prostata, löser upp och tar bort stenar. Infusion av löv (1: 8) är full på en matsked 4 gånger om dagen. Sked en matsked persilja frön med 2 koppar kokande vatten, insistera 10 timmar, stam, dricka i små sippor under dagen. Dessutom är det användbart att äta persilja.

Infusion av nätdioecious (10 g torra löv per glas kokande vatten) är full under dagen. Det tar bort inflammation, återställer urinering.

Pumpafrön har en användbar in natura, men du kan laga dem infusion, som har en stark antiinflammatorisk effekt: 20 g krossad säd för att göra ett glas kokande vatten i 40 minuter, sila och drick en halv kopp 4-5 gånger om dagen före måltid.

Lök hindrar utvecklingen av skleros av prostata, återställer styrkan och normaliserar produktionen av spermier. Infusion från en lök till ett glas varmt vatten används för 1 msk. sked 3-4 gånger om dagen.

Grönsaksjuicer och deras blandningar är mycket användbara. Till exempel, morotsjuice, betor och gurka (10: 3: 3), morot och spenat (5: 3), morötter, persilja och selleri (9: 5: 2). På dagen är det nödvändigt att dricka minst 0,5 liter juice eller blandningar.

OCH ALLT ÄR HAN BEHANDLAT.

Eftersom kronisk prostatit är en långsam inflammatorisk process och purulent, bör den behandlas som vanligt att purulenta sjukdomar behandlas. Reglerna för purulent kirurgi formulerades av Hippocrates, och inget bättre har uppfunnits sedan dess: att ge ett utlopp för pus, dvs dränering och härdning. Operative sätt att göra detta är omöjligt, men eftersom varje segment i urinröret går tubuli behöver så effektivt som möjligt för att återställa sin permeabilitet, dvs. E. För att förbättra dräneringen (sanitet). Det bästa sättet att stagnera utsöndring eller pus från prostata uppnås under regelbundna sexuella handlingar, minst en gång om 3 dagar. Det rekommenderas att du använder en kondom så att du inte provocerar och överför inflammation till sexpartnern. För att påskynda processen för dränering, i förväg, för att mjuka pluggar i tubuli i prostata och göra den mindre viskösa hemlighet används matsmältningsenzymer, såsom trypsin, som är involverade i nedbrytningen av proteiner. För att förbättra saniteten är det möjligt att använda. Efter fullständig sanering av prostatakörteln, kan du gå vidare till andra behandlingssteget - återställandet av blodtillförsel och muskelton i prostata, störd som ett resultat av långvarig purulent inflammation. Behandling bör innefatta stimulering av immunsystemet, så att kroppen själv kan undertrycka infektionsfokus. Och olika terapeutiska metoder och medel, inklusive antibakteriell terapi, är utformade endast för att hjälpa honom.

Regler för förebyggande av prostatit:

1. Akta dig för vardagligt kön.

2. Underhålla personlig hygien.

3. Använd bara fri, bomull, varma kläder.

4. Med stillasittande arbete, gör regelbundet lätt uppvärmning, promenader är bäst.

5. Om du spenderar mycket tid i bilen, köpa en speciell stol som mjukar skakningar och är väl ventilerad.

6. Särskild gymnastik: sammandragning av perineumets muskler. I detta fall fungerar den cirkulära muskeln, vilket förbättrar blodcirkulationen i bäckenregionen.

7. Var uppmärksam på makan regelbundet. Sexuellt samlag är ett av de mest effektiva sätten att förebygga prostatit.

Prenumerera på nya artiklar och ta emot dem på din mail.

On-line konsultation

Kära besökare, för ett online-samråd med en läkare, klicka på bilden nedan.

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

 • Forum om prostatakörtelsjukdom
 • Ändra teckensnittstorlek
 • Utskriftsversion
 • FAQ
 • Registreringsformulär
 • Logga in

Bota prostatit för alltid - verkligen?

Bota prostatit för alltid - verkligen?

Ammy »11 april 2014, 11:10

Re: Cure prostatit för alltid - verkligen?

Viktor45 »25 april 2014, 15:08

Re: Cure prostatit för alltid - verkligen?

marina »30 april 2014, 12:04

Re: Cure prostatit för alltid - verkligen?

Alexsei4 »03 maj 2014, 11:43

Re: Cure prostatit för alltid - verkligen?

Krim »21 maj 2014, 14:24

Ur. - Jag botade prostatit!

 • Gå till sidan:

Vem är online

1 användare tittar på det här forumet: Inga registrerade användare och 1 gäst

Tillstånd för forumet

du du kan inte starta ämnen
du du kan inte svara på meddelanden
du du kan inte redigera dina inlägg
du du kan inte Ta bort dina meddelanden
du du kan inte lägg till bilagor

Hur jag botade prostatit (verklig historia)

Mänskliga problem (jag menar prostatit), övertog mig vid det mest oupphörliga ögonblicket, i en ålder av 32 år. Jag var redo för äktenskap, för barn och sedan en sådan överraskning. Smärtan var sådan att det inte kunde prata om något kön, inte det att unga barnet. Kollegor kände inte igen mig, från en glad ung man blev jag en moros, som ofta gick på toaletten, en man.

Eftersom för mig diskussionen om sexuella problem med kollegor - ett slutet ämne, gick jag alltmer in i sig själva.
Jag började köpa broschyrer med råd från folkläkare. Han drack gräs, värmdes upp. Sjukdomen blev starkare och starkare. Det var dags, koden hade inte styrkan att uthärda. Jag stod framför dörren till urologens kontor och menade inte ens att jag snart skulle få veta "din prostatit diagnos, i försummad form". Jag gissade verkligen att situationen inte är enkel. Men av någon anledning trodde jag att det bara var en inflammation i genitourinary systemet. Men den prostatit, och i 32 år...

Då förstod jag fortfarande inte att även akut prostatit behandlas snabbare än kronisk. Beslutet fattades, jag kommer att behandlas strikt under ledning av en läkare, utan att avvika från rekommendationerna. Varken någon farmors råd eller någon självmedicinering. Eftersom känslan av obehag var konstant och tråkiga smärtor i ljummen och skrotet gav inte vila, var jag redo att göra någonting, om bara den brinnande känslan under urinering försvann. Ja, och närvaron av allvarlig trötthet och depression började det oroa sig för människor runt mig.

Eftersom behandlingen alltid bestäms av patologin, bestämde läkaren att det kommer att utföras hemma, på sjukhuset.

Början av att bli av med prostatit var från ett foder. Att veta att kryddig mat och vissa livsmedel påverkar vanligt urinering, var allt skadligt uteslutet. Ingen alkohol, kaffedrycker, såser etc.

OBS! Mer information om hur badet påverkar prostatit, hittar du i artikeln: Bad och prostatit. Sanningen om badets inflytande på prostata!

Jag förstod helt klart att prostata (kropp av inre utsöndring) i mitt liv, och i någon mans liv spelar en viktig roll. Prostata producerar spermier, som innehåller vitaminer, immunoglobuliner och andra mikrodelar som behövs för spermatozoa. Det här är mycket viktigt om du planerar att bli barn. Och eftersom prostatit leder till frekventa resor till toaletten och en minskning av styrkan bestämdes det att endast använda användbara produkter. Senare märkte jag hur siffran förbättrades, "ölmagen" försvann, även om hudfärgen förbättrades.

Tack vare läkaren som förklarade att en stor mängd feta livsmedel kan leda till utveckling av prostatacancer. Därför måste du äta mat som innehåller fleromättade fettsyror. Först och främst är det oljor: oliv och linfrö. Men smör och margarin återvände inte till kosten, även efter full återhämtning. Endast växtprodukter. Och hur läcker!

Eftersom min form av sjukdomen lyckades bli kronisk var det omöjligt att göra utan antibiotika. Innan läkaren valde sitt behandlingsalternativ fick jag godkänna test för att identifiera patogenens känslighet. Juice av prostata, urin. Jag vet inte testresultaten, men jag är inte en läkare för att förstå dem. Jag var ordinerad Doxycyklin och Ciprofloxacin. Behandlingsordningen jag kommer inte ihåg.

Den mest obehagliga saken om behandling är användningen av ljus, med tanke på att allt är så ont där. För att eliminera de obehagliga symptomen, var jag ordinerad diklofenak och senare indometacin. Dessa ljus lät smärta, svullnad av prostata. När jag fick feber och smärtan blev stark, tog jag Ketorol med doktors samtycke. Jag behövde inte injektioner, även om läkaren rekommenderade att inte drabbas av svåra smärtor, men att injicera i muskeln.

Efter 2 veckors behandling av min obehagliga sjukdom utsåg den behandlande läkaren hormonella läkemedel Microfolline. Jag motsatte mig ursprungligen. Men doktorn förklarade - behovet av hormonella droger är att de hjälper till att ta bort symptomen på inflammation, och viktigast av allt, undertrycker de tillväxten av prostatavävnad. Men eftersom de har allvarliga biverkningar (minskad sexuell lust) varade behandlingen i 5 dagar.

En annan råd från läkaren, som jag använde, är användningen av zink, för att prostata ska fungera fullt ut. Jag fick 15 gram zink från pumpa frön, nötter, bönor. Det mest användbara var vetebranet. Även svamp, lever, bananer och ingefära innehåller zink. Och eftersom vitamin A bidrar till att förbättra matsmältningen, har konsumtionen av morötter, pumpor, havtorn, stegor, gröna och mejeriprodukter ökat. Visst, mjölk gick inte till mig, gasbildning ökade. Produkter produkter, men detta är mer profylax av prostata, var tillräcklig behandling nödvändig.

Den första etappen av den kroniska formen av prostatit bestod av att ta ett stort antal piller. Jag hade intrycket av att jag bara äter mediciner. Förutom antibiotika förskrives jag spasmolytiska läkemedel. Dessa läkemedel är för avlägsnande av muskelspasmer och avkoppling av skelettmuskulaturen. Jag accepterade No-Shpu och Baclofen.

En gång om dagen tog han Tamsulosin, för att undertrycka det sympatiska nervsystemet.

Så jag blev behandlad nästan en månad. Men på detta upphörde inte mottagningen av tabletter, eftersom Prostamol Uno utsågs. Dessa är naturliga läkemedel, de bör tas en gång om dagen för att lindra inflammation i körtelvävnaderna.

Min behandlande läkare övertygade mig om att gå till massagen av prostata. Det utförs av en specialist som äger en speciell exekveringsteknik. Varaktighet ca 2 minuter. Läkaren kommer in i fingrarna i anus och massera massagen påverkar prostata.

Efter en lång behandling, avlägsnades inflammationen, även om det var nödvändigt att reglera mag-tarmkanalen, eftersom antibiotika fick sig att känna sig.

Nu är mitt sätt att leva lite annorlunda än det gamla. Viktigast - i mitt liv var det en springa. Det är den här typen av sport som är det bästa förebyggandet av prostatit.

Hur bota kronisk prostatit?

Analys av svaren hos män som har diagnostiserats med kronisk prostatit blir det klart att många patienter letar efter ett svar på frågan huruvida det är möjligt att bota sjukdomen och återgå till en normal livsstil. Inflammation av prostata, som sker i kronisk form, förekommer ganska ofta. Enligt statistiken lider mer än hälften av manliga företrädare av denna sjukdom, men om man vänder sig till en specialist i tid kan man undvika komplikationer och bota sjukdomen.

Utvecklingen av kronisk prostatit är oftast förknippad med närvaron i kroppen av patogener av infektioner som tränger in i prostatakörteln, vilket orsakar inflammation. Sjukdomen åtföljs av obekväma känslor, provar utseendet av problem i könsorganens arbete.

Behandlingen av sjukdomen bör vara aktuell, eftersom dess frånvaro kan orsaka allvarliga komplikationer. Den kroniska formen är farlig eftersom sjukdomen inte kan uttryckas uttryckligt, så länge har en man inte misstänkt att han är sjuk.

Orsaker och behandling av kronisk prostatit

Män som inte följer sin hälsa och tillåter utvecklingen av försummad form av kronisk prostatit, drabbas oftast av problem med styrka. Denna kategori av patienter har erektil dysfunktion, minskad sexuell lust, infertilitet. En annan svårighet som är förknippad med den kroniska formen av inflammation i prostatakörteln är en hög sannolikhet för återkommande även efter fullständig återhämtning.

Av orsakerna, de viktigaste två. Sjukdomen kan utvecklas mot bakgrund av låg immunitet, när infektion i prostatakörteln genom könsorganen tränger igenom. Denna faktor sker om patienten har låg immunitet, eftersom kroppen skapar gynnsamma förutsättningar för liv och utveckling av bakterier. Den andra orsaken är förekomsten av en infektion i bäckenorganen, som sträcker sig till prostatavävnaden.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Metoder för behandling av sjukdomen

Att framgångsrikt bota inflammation i prostatakörteln, som sker i kronisk form, är endast möjlig om rekommendationerna från specialister följs. Efter noggrann diagnos, tolkning av testresultaten, kommer läkaren att bestämma orsaken till sjukdomen, bestämma typen, först då kan han ordinera vissa behandlingsmetoder för prostatit.

Det finns flera typer av prostatit, som var och en har sina egna särdrag, följaktligen kräver dess behandlingsmetod. Den mest effektiva metoden för idag är komplex terapi. Med hjälp kan du snabbt bli av med sjukdomen med minst sannolikhet för återfall.

Komplex terapi består av flera komponenter:

 1. Mottagning av läkemedel. Med prostatit, om det provoceras av patogena mikroorganismer, måste medicinska preparat med uttalad antibakteriell verkan skrivas utan misslyckande. Deras huvudsakliga funktion är att undertrycka och eliminera infektion på prostatakörteln. Behandling med antibiotika har ett antal kontraindikationer, så läkemedel från denna kategori kan endast tas som föreskrivet av läkaren.
 2. Massage i prostatakörteln. Manipulering kan användas med både läkande och profylaktiska ändamål. I akut form är prostatamassage kontraindicerad, men med kronisk har den en positiv effekt på tillståndet hos det genitourära systemet för män. Det bästa alternativet är när specialisten utför det på sitt kontor. Men som ett alternativ kan du göra massage hemma med hjälp av speciella enheter.
 3. Effektiviteten av behandling av kronisk prostatit ökar om den kompletteras med fysioterapeutiska förfaranden. De mest populära är: ultraljudsfonophores, laserexponering, transrektal hypermia.
 4. Behandling med folkmedicin kan endast komplettera komplex terapi. I sig är traditionell medicin inte tillräckligt effektiv för att klara av en så allvarlig sjukdom som prostata.
 5. Det är möjligt att endast tillgripa kirurgiska metoder om urinröret är svårt inskränkt, när prostataadenom diagnostiseras eller det finns en abscess av prostatavävnad.

För att behandla kronisk prostatit var den mest effektiva bör du normalisera din livsstil. Detta steg innebär avslag på dåliga vanor, korrigering av den dagliga kosten, ökad fysisk aktivitet.

Drogterapi.

Att ta mediciner är en förutsättning för framgångsrik botning av prostatacenters inflammatoriska sjukdom. Valet av medicinering ska ske av en läkare. Självmedicinering kan vara farligt för din hälsa, så det är bättre att vägra det till förmån för kvalificerad vård. Verkan av läkemedel som ordineras för kronisk prostatit, syftar till att förstöra infektionsfokusen, eliminera inflammation, återställa cellerna i prostatakörteln.

De mest populära läkemedlen är följande:

 1. Tsifran OD - antibakteriell läkemedels förlängd verkan, som absorberas perfekt av kroppens vävnader, frigörs den aktiva komponenten gradvis;
 2. Metronidazol - dess åtgärd syftar till att bekämpa patogena mikroorganismer, läkemedlet interagerar dåligt med alkohol;
 3. Viferon-4 främjar produktionen av interferon i kroppen, innehåller vitaminer som positivt påverkar immunsystemet och påskyndar återhämtningen.
 4. Polyoxidonium har en antioxidant effekt, ökar immuniteten, tar bort alla skadliga ämnen från kroppen.
 5. Vitaprost ordineras mycket ofta vid behandling av kronisk prostatit. Den viktigaste aktiva komponenten är prostatilen, vilket främjar återhämtningen av prostataceller.

Sjukgymnastik.

Fysioterapeutiska procedurer har också en positiv effekt på patientens tillstånd, men de kan bara användas parallellt med att ta mediciner. Oftast rekommenderas patienter värmeprocedurer.

Utför dem måste den läkande läkaren i en speciellt utrustad för detta kontor:

 1. Ultra korta vågor. Tekniken är baserad på effekten på en högfrekvent växelströms patientplats, vilket resulterar i en bra termisk effekt. Efter proceduren upplever patienterna en minskning av smärtintensiteten, en minskning av inflammation.
 2. Magnetfält. Under sessionen påverkas det sjuka organets vävnad av ett lågfrekvent magnetfält. Som ett resultat minskar edemas, blodcirkulationen i cellerna förbättras, hematom och ärr löses mycket snabbare.
 3. Behandling med ultraljud anses vara ganska effektiv och används ofta för kronisk prostatit. För att genomföra en session behöver du en speciell enhet som ger effekt på prostata genom mekanisk vibration, vilket minskar smärta, eliminerar inflammation och svullnad i vävnader.

Folkmekanismer.

Traditionell medicin erbjuder sina egna recept som hjälper till att bota en kronisk prostata sjukdom. De har en positiv effekt på patientens tillstånd, om de används inte självständigt, men som en del av komplex terapi.

Oftast med kronisk prostatit används sådana folkmedicinska medel:

 1. Röd rot. Från det kan du förbereda infusioner och avkok, vars användning bidrar till en snabbare återhämtning och lindring av patologin.
 2. Sparris. Med prostatit är dess juice effektiv. Du kan dricka vätska i obegränsade mängder. Juice påverkar inte bara prostatakörteln, utan även organen i excretionssystemet, särskilt njurarna.
 3. Propolis och andra biodlingsprodukter. Propolis förbereder tinkturer för alkohol. De har antibakteriell, antiinflammatorisk, återställande effekt.

Som ni kan se finns det många metoder för behandling av kronisk prostatit. Detta gör det möjligt att välja de lämpligaste åtgärderna i varje enskilt fall. Bota kronisk inflammation i prostatakörteln kan vara, vilket framgår av recensionerna redan friska patienter.

Patientrecensioner

Andrew, 39 år gammal: Misstanke om prostatit uppträdde när de började störa smärtan och obehaget i underlivet. Under lång tid turde jag inte gå till doktorn, som jag beklagade mer än en gång. När jag ansökte diagnostiserades jag med kronisk prostatit. Kämpade med sjukdomen i flera månader, slutligen bli av med honom och utföra all doktors utnämningar. Han drack piller, deltog i massage, följde en diet.

Yuri, 42: När jag började ha problem med styrkan trodde jag inte ens att det kunde vara kronisk prostatit. Jag tog stimulanter först, men de hjälpte inte. Sedan till den generella bilden fick smärtsamma känslor och frekventa önskningar på toaletten övertygad fruen att genomgå undersökningar. Kronisk prostatit - det var diagnosen. Efter provtagningen föreskrev läkaren antibakteriella läkemedel. Behandlingen började med avslag på dåliga vanor, fortfarande kost och sport. I tre månader var sjukdomen borta, den manliga kraften återvände i sin helhet.

Hur man helt och hållet blir av med prostatit

Varje man vill känna sig som en ledare och överträffa resten på olika sfärer. En personlig, inklusive sexuell, liv hos en man har stor inverkan på självkänsla och självförtroende. För att förhindra honom från detta kan vara en sådan sjukdom som prostatit, från vilken det är nödvändigt att helt bli av med.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Vad är prostatit?

Vad är prostatit och hur bli av med det? Inflammation av prostata kallas prostatit. I de manliga organen som ansvarar för reproduktiv funktion spelar prostatan en sekundär roll. Det ligger i blåsans område, runt nacken. Eftersom prostatakörteln ligger bredvid urinröret pressas urinvägarna på grund av en ökning av prostata. Detta förhindrar urinen att röra sig i sitt vanliga läge.

Vid en ålder av 40 år och äldre hos män kan en ökning av prostata kallas ett typiskt fenomen. När en stor mängd urin blockeras förgiftas en ännu större mängd organismer, vilket förmodligen inte kommer att leda till goda konsekvenser.

Orsaker till prostatit

Det finns många anledningar som kan leda till uppkomsten av prostatit, såsom:

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.
 1. Överdriven vikt, som uppstår på grund av kränkningen av korrekt blodcirkulation.
 2. Penetration i kroppen av en infektion, det kan hända efter inflammation i urinröret eller gonorré.
 3. Oskyddad samlag kan väl vara orsaken till prostatit.
 4. En stillasittande livsstil har en skadlig effekt på vår hälsa. När en person sitter mycket blir belastningen på perineala muskler många gånger större.
 5. Om du ofta överkylar din kropp, fördröjer urinen eller har en kronisk sjukdom i genito-urin-sfärerna, bidrar den till utvecklingen av sjukdomen.
 6. Förstoppning, som är kronisk, kan också påverka utseende av prostatit.
 7. En av anledningarna är urologiska infektionssjukdomar, till och med en felaktigt borttagen tand.

Konsekvenser som inte botas i tid prostatit

Det finns många konsekvenser som innebär en försumlig inställning till ens hälsa, det är en fråga om obehandlad prostatit. Kronisk inflammation i prostata kan utveckla skleros i körteln och störa urinprocesserna. Om bärare av sjukdomen i den akuta formen, beslutar att inte gå till en professionell för att få hjälp, är det troligt att han kommer att uppstå focal varig inflammation i vilken det finns en ökning av kroppstemperaturen, svårigheter med urinering och en kraftig kyla.

För att förstå hur man ska bli av med kronisk prostatit för alltid behöver du veta vad det är. Med prostatit är situationen ganska annorlunda. En person kan ha en inflammation av detta slag, men han kommer inte veta om det, eftersom kronisk prostatit kännetecknas av tillfälliga remissioner av lång varaktighet. Och i stället för att be om hjälp tror människor att sjukdomen tidigare och fortsätter att leva i vanligt tempo, medan den inflammatoriska processen ökar.

När det sker en förvärring av processen fortsätter infektionen och orsakar cystit och pyelonefrit, det kan orsaka infertilitet hos män, vilket kommer att bli mycket svårt att bota.

Prostatit kan vara:

 • akut och bakteriell kronisk;
 • icke-bakteriell kronisk, som kan vara inflammatorisk och icke-inflammatorisk;
 • inflammatorisk men påverkar kroppen utan symptom.

Bakteriell prostatit av akut form förekommer oftast hos män upp till 37 år. Det inträffar efter infektioner i kroppen, såsom klamydia eller gonorré, eftersom de överförs sexuellt. Den huvudsakliga medföljande av denna typ av prostatit är cystitis.

Det finns många satelliter av bakteriell prostatit. De viktigaste är:

 • växande smärta i perineum;
 • urinering, åtföljd av smärta;
 • obehag som bildas i bukhålan;
 • inflammation i testiklarna.

Effektiva behandlingsalternativ inkluderar prostatassmassage, men inte med denna form, eftersom infektionen sprider sig snabbare och påverkar stora områden.

Bakteriell kronisk prostatit uppstår på grund av att infektionen börjar utvecklas kraftigt och detta åtföljs av inflammation i prostata och urinvägar. Ofta förekommer denna typ av inflammation i prostata på grund av att mannen inte har behandlat prostatit av akut form.

Symtomatologi liknar en bakteriell akut form, men skiljer sig åt genom att människokroppen tolererar det lättare. Det åtföljer kronisk prostatit med svår värk i ryggen, testiklar i stickningar och obehagliga känslor i perineum eller könsorgan. Det är troligt att tillsammans med inflammation kommer fram och cystit, men det kommer att fortsätta helt asymptomatisk.

Icke-bakteriell kronisk prostatit är den vanligaste formen av prostatit, som bara utvecklas om antalet leukocyter i fröet ökar, utan att få några infektioner. Denna form kan förekomma hos män i alla åldersgrupper.

Inflammatorisk det händer i frånvaro av infektion och bara på grund av ökningen av leukocyter, och inte inflammatorisk - i avsaknad av infektioner och inflammationer.

Så är det möjligt att bota kronisk prostatit för alltid? Patienten kommer att kunna hjälpa den behandlande läkaren, och du kan få resultatet om du gör ditt bästa.

Asymtomatisk inflammatorisk prostatit, betyder en sådan form inte medföra konstant smärta och obehag, är det på grund av det faktum att det ökade antalet leukocyter godtagbar manliga säden.

Ibland börjar en patient att misstänka att något går fel med sin kropp. Oftast händer detta under testning för infertilitet, det är under denna undersökning och det blir tydligt vad konsekvenserna är.

Förebyggande av prostatit

Människor som har erkänt denna sjukdom, borde veta hur man kan bli av med prostatit för alltid. Det är mycket bättre att vidta åtgärder för att skydda din kropp, snarare än att leta efter behandlingsalternativ.

 • Vid överkylning ökar sannolikheten för kontrakterande prostatit flera gånger. För under förkylningen eller influensan är det mänskliga immunsystemet väldigt svagt. Det är vid sådana tillfällen att infektionen blir aktiv och slår på kroppen.
 • Under oskyddad samlag kan du få sjukdomar som är orsakerna till prostatit.
 • När en man leder en lågaktivitetslivsstil bildar stagnation i prostatakörteln. De anses vara en av orsakerna till denna sjukdom.

Det bästa sättet att bekämpa inflammation

Många tror att du enkelt kan bli av med denna sjukdom, men det är inte så enkelt. Det finns många alternativ hur man kan bli av med prostatit för alltid. Till exempel med hjälp av antibiotikabehandling, traditionell medicin, massage och många andra sätt.

Behandlingsnummer 1

läkemedel

Den främsta orsaken till inflammation i prostata är penetrationen av patogen mikroflora i den, så denna behandlingsmetod är den mest populära. Han tar en ledande position i behandlingsalternativen för inflammatorisk prostatit.

För att bota inflammationen som uppstår i prostatakörteln är det värt att uppmärksamma antibiotika hos sådana grupper som:

 • Cefalosporiner: Ceftriaxon och Cefotaxim är andra.
 • Makrolider: Azitromycin, Erytromycin, Oleandomycin och andra.
 • Tetracykliner: Metacyklin, Doxycyklin och andra.
 • Penicilliner: Flekomoclave, Augmentin, Amoxiclav och andra.

Bli av med prostatit för alltid, du kan använda droger av olika klasser, till exempel: anestesi som hjälper till att minska allvarlig smärta. antispasmodika, vilket befrämjar relaxation av tvärstrimmig muskulatur, och alfa-blockerare, avslappnande muskler i urinvägarna, som är mycket lättare urinering.

Behandlingsnummer 2

Fitopreparat

Glöm inte att förutom läkemedel finns fytopreparationer, vars möjligheter blir undervärderade och avvisade, utan anledning.

Dessa läkemedel har en positiv effekt inte bara på prostatakörteln, men också på hela kroppen, och om du fortfarande tar antibiotika parallellt kommer resultatet inte att vara långt innan du kommer.
Dekoktioner från vissa typer av växter hjälper inte bara till att minska, men också helt lindra en man av inflammation, samt förbättra blodcirkulationen.

De mest populära och effektiva infusion av örter är: tinktur av aloe, kamomill te, nässla, ringblommor, kardborre rot, salvia, vanlig hassel, ört johannesört och ginseng.

Det är värt att ge din preferens till läkemedlet Tyqveol. Dess huvudsakliga komponent är pumpa frön, som bearbetas till smör. Detta läkemedel produceras i olika former, om det är mer lämpligt för patienten att störa preparatet för mat, då kan det köpas som en olja; om en man är en förespråkare för tabletter, då är detta läkemedel i kapslar, och det utfärdas också i form av rektala suppositorier. Tikweol har en positiv effekt på körteln, det är också bra som oxidant och rysar bakterierna.

Användningen av dessa buljonger är annorlunda, men den mest utbredda och effektiva är badet. Om du badar varje dag, så inom en månad kan du se det efterlängtade resultatet, även små enemas från dessa tinkturer kommer att vara bra.
Den största fördelen med fytoterapi är dess lätthet och tillgänglighet. Det finns inga biverkningar från denna typ av behandling. Gör bara lite försök att återhämta sig helt.

Behandlingsnummer 3

ranson

Oavsett den valda behandlingsmetoden, måste du ordna den dagliga kosten och välja en lämplig diet för kroppen. Ett mirakel kan hända, men varför lita bara på detta, det är bättre att vidta alla slags åtgärder för att eliminera detta problem för alltid.

Det här är en svår process, troligtvis måste vi ge upp mat som mannen betraktade sin favorit och ersätta dem med mer användbara.

När en person tar med sig maten, beställer inte bara inflammationen, men kroppen kommer att förses med användbara mineraler, vitaminer, aminosyror och kolhydrater. Produkter som ska kasseras:

 • alkoholhaltiga drycker;
 • cigaretter;
 • rökt och stekt mat;
 • snabbmat;
 • starkt te;
 • kaffe;
 • sötvatten;
 • konfektyr i stora mängder.

Produkter som behöver ingå i kosten:

 • mejeriprodukter som mjölk, gräddfil och kockost;
 • frukter: äpple, druvor, apelsin, banan;
 • honung;
 • grönsaker: peppar, gröna, morötter, gurkor och betor;
 • bär: blåbär, currants och jordgubbar.

För att det manliga reproduktionssystemet ska fungera ordentligt, utan några abnormiteter behöver kroppen zink, som kommer att koncentrera sig i sperma. Detta bidrar till upphörande av inflammatoriska processer och intensifieringen av de regenerativa processerna. Zinkpreparat garanterar en ökning av spermatozoas aktivitet och effektiviteten i återvinning av män med kronisk prostatit.

Behandlingsnummer 4

massage

Bota denna sjukdom kan vara med hjälp av massage. Det finns några fördomar i detta avseende. De flesta av befolkningen föreställer sig en massage med aromatiska oljor, vilket hjälper dem att slappna av, tillfredsställa, men inte läka.

Denna kliché kan lätt avlägsnas, om du kommer ihåg det från början av 1900-talet var ett av de främsta alternativen för att behandla denna sjukdom prostata massage. Tack vare denna åtgärd börjar blodet att cirkulera bättre i kroppen, inklusive blodtillförseln hos den inflammerade körteln. Var därför inte så avvisande av massagen som en form av behandling för denna sjukdom. Det kommer trots allt att fungera som ett effektivt tillskott till den valda behandlingsmetoden.

Den vanligaste formen av massage är transrektal, effekten av denna typ av massage tar inte lång tid att vänta och kommer inte att orsaka en del av tvivel. Vid tillämpning av denna metod med ett antibiotikum finns det en absolut garanti för att läkemedlet blir bättre koncentrerat i organets vävnad, vilket bara leder till en snabb återhämtning.

Om en man känner sig obekväm under denna procedur, så är det i vår tid av teknik ett stort antal massager som har en sådan effekt.

Det rekommenderas inte att överge denna massage utan att du inte kan bota prostatit för evigt.

Behandlingsnummer 5

sjukgymnastik

Sjukgymnastik är också ett mycket effektivt sätt att bli av med denna sjukdom. Följande metoder används:

 • laserterapi;
 • högfrekvent förstärkare;
 • mikrovågor över högfrekvenser;
 • magnetisk terapi;
 • diadynamisk terapi;
 • amlipuls.

Dessa förfaranden har en positiv effekt på inflammatoriska processer och reducerar smärta. De kan förbättra blodcirkulationen, öka immuniteten och rensa kroppen av mikrober som påverkar den negativt.

Behandling av olika typer av prostatit:

 • För att bli av med akut prostatit, föreskrivs en särskild kurs av antibiotika. Om infektionen i kroppen är mycket svår, så är det troligtvis att läkaren kommer att erbjudas sjukhusvistelse. Med en tidig diagnosinställning ger läkare positiva förutsägelser.
 • Kampen mot infektiös prostatit innefattar en kurs av läkemedel med antibakteriellt värde för att bli av med infektionens fokus.
 • Bakteriell prostatit anses vara den allvarligaste av alla fall. Det rekommenderas konstant övervakning av läkaren, eftersom det ibland inte är tillräckligt med upprepade kurser av antibakteriella effekter.

En lämplig livsstil för prostatit

Livsättet måste vara unikt aktivt. Detta främjar bättre blodcirkulation i körteln, på grund av vilken kroppen blir mer mottaglig för en snabb återhämtning.

Det är nog att göra enkla gymnastikövningar för några dagar.

Ett exempel på flera typer av övningar:

 1. Alla känner till träningscykeln (utförd på golvet, ligger på ryggen, uppvuxen upp och ner, du måste vrida de osynliga pedalerna, som när du cyklar).
 2. Saks (startpositionen är densamma som i föregående övning, bara med fötterna vrider du inte pedalerna, men med imaginära öppnings- och stängningssaxar).
 3. Krossar (ben på axelns bredd, det är nödvändigt att sitta ner till ett hörn av 90 grader).

Mycket hårdverkande härdning, vilket bidrar till att förbättra blodcirkulationen, inte bara i körteln, utan i hela kroppen.

Läkarnas rekommendationer

Huvudrollen i återhämtningen spelas av den behandlande läkaren som kontrollerar sjukdomen. Med tanke på hans råd och rekommendationer blir det mycket lättare att bli av med prostatit.

 1. Den första rekommendationen är avvisningen av alla droger som på något sätt saktar eller komplicerar urinprocessen. För att vara säker på drogen är det nödvändigt att läsa anteckningen till den.
 2. Helt utesluta från deras diet kaffedrycker och te, alla droger som ökar viljan att gå på toaletten, eftersom prostatainenomom ofta urinering är strängt kontraindicerad.
 3. Refuse baseras på mycket kryddig mat, rika kryddor och såser. Dessa produkter kommer sannolikt att leda till att prostatakörteln kommer att utveckla ödem, vilket väsentligt kommer att komplicera urinprocessen.
 4. Det är oönskat att besöka bad och bastur, för under uppvärmning kommer blodet till det lilla bäcken att komma mindre än vanligt.
 5. Strikt lyssna på läkarens rekommendationer. Det är nödvändigt att följa schemat för att ta mediciner. Överträdelse av schemat är fyllt med olika negativa följder. Huvudet är kirurgiskt ingrepp.
 6. Om den behandlande läkaren rekommenderar starkt att en man tar bort prostataens adenom, ska han lyssna på hans råd, för en viss procentandel män kan bara hjälpa.

Många läkare rekommenderar också att man tar Prosthodin, vilket har en mycket effektiv och effektiv inverkan på det manliga reproduktionssystemet. Detta läkemedel ökar potensen och ger en hög önskan om sexuell aktivitet på grund av föryngring och återuppbyggnad av reproduktionssystemet, vilket föll under skadlig påverkan av prostatit. Förutom fördelarna med detta läkemedel kan hänföras till det faktum att det rengör blodkärl, vilket har en positiv effekt på sexuell aktivitet och främjar ökad passion och lust.

Sammanfattas

Att bota för prostatit kan alltid och bör vara, eftersom det kan leda till framväxten av de farligaste sjukdomarna, som är allvarligt farliga.

En av dem är impotens, vilket förekommer i nästan 99,9% av fallen. I vissa fall kan det manifestera sig i de tidigaste skeden, någon är mitt i en sjukdom, och någon kommer att övervinna någon när det inte förväntas alls, men denna process är oundviklig.

Den andra sjukdomen kallas prostata adenom, under vilken prostatit kan växa till något värre.

Den sista, mest obehagliga sjukdomen är prostatacancer. Det uppstår på grund av försumlig och nedsättande inställning till ens hälsa. När det finns en önskan att vänta med läkaren, och obehagliga känslor, under ackompanjemang av smärta, upphör inte, det är nödvändigt att driva den här tanken långt borta.

Om alla män vände sig till en kvalificerad specialist för hjälp, skulle chansen att undvika kirurgisk ingripande vara bra.

Det är nödvändigt att reglera näring och fylla livet med energi och glädje. Det är värt att komma ihåg att ibland måste man avstå något för din egen hälsa. Det är alltid bättre att ta hänsyn till de behandlande läkarnas råd, försök att lyssna på dem och lyda dem utan fråga.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.