Huvud
Strömförsörjning

Hela sanningen om KSB 55: är detta en skilsmässa (expertrecensioner)

Rätt näring är viktig för människors hälsa. I vissa situationer ökar kroppens behov av byggnadselement, det vill säga proteiner, avsevärt. Till exempel, manliga idrottare under träning. Därför har sportnäring en speciell komposition. Ett exempel på sådana produkter är koncentratet av vassleprotein KSB 55, kring vilket det finns så mycket motstridigt information på Internet. I artikeln kommer vi att försöka svara på frågorna: KSB 55 skilsmässa eller sanningen, vad är effekten av fonderna på hälsan och vilka funktioner är användningen av cocktailen.

beskrivning

Intensiv fysisk aktivitet, speciellt om en manlig idrottare försöker bygga muskler med hjälp, är omöjligt utan extra energikostnader. Det är därför som sportnäring måste innehålla mat som är rik på energi och proteiner. Att få rätt mängd endast med hjälp av produkter är inte alltid möjligt, och det här är inte en skilsmässa, men ett bevisat faktum. I sådana situationer rekommenderas det ofta att dricka TSB.

Den ursprungliga produkten har följande sammansättning, 100 g:

Energivärdet på 100 g KSB är 55-412 kcal. Dessutom innehåller cocktailens sammansättning vitaminer, mineraler och glutamin som spelar en avgörande roll för effektiviteten hos KSB 55. Vi diskuterar detta nedan.

Vissa idrottare föredrar, som en extra källa till energi och protein, att lägga till mat till kockarna som tillagas självständigt. Sammansättningen av sådana produkter är emellertid inte alltid nära idealet. Att beräkna sammansättningen av den självgjorda geyner är ganska svår. Dessutom är KSB 55 ett proteinkoncentrat, inte en blandning av proteiner, fetter och kolhydrater. Få en produkt med hjälp av en speciell teknik - siktning mjölkvalle genom keramombranar med hål av viss diameter.

För rättvisans skull noterar vi att en sådan teknik inte leder till en hög grad av rening av koncentratet, vilket bekräftar i samband med KSB: s 55 recensioner av specialister och läkare. Kompositionen kan innefatta laktos och fetter, såsom indikeras av tillverkaren. I vissa situationer är laktos orsaken till matsmältningsstörningar hos manliga idrottare, nämligen avföringsproblem. Om det är så måste maten byggas på ett annat sätt. Det finns proteinprodukter som inte innehåller inklusioner. Dessa är vassleisolat eller hydrolysat. Deras sammansättning blir mer homogen, men priset på medel är flera gånger högre. Hur mycket kostar KBS 55 och produkter som liknar åtgärden, vi kommer att berätta nedan.

Verkningsmekanism

Instruktionerna indikerar att koncentratet av vassleprotein KSB 55 har följande egenskaper:

 1. Bibehåller den korrekta koncentrationen av protein i blodserumet. Alla vet att proteiner är huvudbyggnadsunderlaget för muskler. Vi pratar om essentiella aminosyror som komponenter av protein, som inte ingår i alla livsmedel. Därför är läkemedel och produkter, som innehåller exakt de essentiella aminosyrorna, mest användbara för hälsan och det är utan dem att sportnäring är otänkbar.
 2. Ytterligare intag av näringsämnen i kroppen.
 3. En positiv effekt på immunitet, speciellt om man tar TSF tillsammans med eleutherococcus, vetegroddar, kalina, som tillverkaren rekommenderar.
 4. Enligt tillverkaren har KSB 55 på grund av glutamin anabola och antikataboliska egenskaper.
 5. Antioxidant effekt på grund av närvaron av albuminer.
 6. Förbättra toleransen för mättad träning och öka anpassningen till fysisk stress. Ansvarig för denna egenskap är beta-laktoglobulin.
 7. Viktminskning. Effekten är samtidigt, förknippad med en gradvis omfördelning av den procentuella koncentrationen av fetter och muskelmassa. Gradvis fettfyndigheter förbränns, vilket bidrar till viktminskning. Var försiktig: i sig bränner inte en cocktail av fetter. CSF är en ytterligare källa till näringsämnen och energi. Därför kan kombinationen av en vanlig diet med en cocktail i avsaknad av en specialdiet leda till motsatt effekt - en ökning av kroppsvikt.

Den officiella sajten presenterar intressant grafik som visar vad som händer om du regelbundet tar en protein cocktail KSB 55. Tillverkaren lovar en märkbar effekt i form av en muskelmassa på 30% på 3 veckor från början av cocktail. Då kommer resultatet bara att öka.

Det är svårt att förstå huruvida sådana uttalanden är sanna. Tillverkaren tillhandahöll inte länkar till officiellt genomförda kliniska prövningar. Också i nätverket finns det ingen objektiv information från att träna sportläkare som rekommenderade en cocktail till sina avdelningar. Trots detta fungerar KSB, vilket bekräftas av reell återkoppling av konsumenten.

fördelar

Enligt instruktionen om användningen av cocktailen har KSB ett antal fördelar över andra medel. Producenten särskiljer följande positiva aspekter av produkten:

 • Om du tar en cocktail regelbundet, garanteras en snabb effekt.
 • Innehåller inte hormoner (steroider).
 • Har en balanserad komposition.
 • Stimulerar immunitet.
 • Är det för män en extra energikälla.
 • Frånvaro av negativt inflytande på hälsan.
 • Cocktail kan öka männens uthållighet om det tas rätt.
 • Originalen är säker för manliga idrottare av alla åldrar, eftersom det inte har några biverkningar.

Instruktionerna för användning innehåller inte information om att proteinkomplexet har kontraindikationer. Dock säger läkare att nästan vilken näringsrik cocktail som helst kan orsaka en allergisk reaktion, så en man bör vara försiktig när man använder den för första gången. Särskilt om en man är allergisk mot mejeriprodukter. Detta betyder inte att proteinkoncentratet är hälsofarligt. Negativa effekter av CSF kan endast påverka män som är känsliga för allergier.

Metod för användning

Det är viktigt för en man att inte bara regelbundet äta protein, utan också att göra det rätt. KSB har en ganska enkel metod för tillämpning. Tillverkaren angav att rätt sätt att förbereda produkten för användning är följande:

 • 1 tsk koncentrat för att lösa upp i 200-250 ml icke-kolsyrad vätska. Du kan använda juice, dricksvatten, mjölk. Bästa KSB löses i sura drycker. Var försiktig: den maximala enstaka dosen av koncentrat är 2 g.
 • På grund av att vassleprotein har en snabb elimineringshastighet från kroppen, är det rätt att dricka en cocktail i 35-40 minuter. innan träning.

För ytterligare katabolisk (i denna situation menar vi en fettförbränning) effekt efter 30 minuter. Efter träning kan du ta en extra portion.

Många tror att för att minska vikten är det tillräckligt att följa allmänna rekommendationer för användning. En sådan förståelse av frågan är dock felaktig och det är just på grund av en sådan påstående att det finns missuppfattningar att cocktailen inte är tillräckligt effektiv. Vi kommer att klargöra hur man korrekt ska ta en cocktail, om huvudsyftet med ansökan är att minska kroppsvikt. Proteinkomplexet hjälper en man att gå ner i vikt:

 • Om cocktailen ersätts med 1-2 vanliga måltider.
 • Byt ut en hel middag med en del av KSB.
 • Dosirovanno använder en proteinprodukt istället för snacks.

Under viktminskning är det viktigt att beräkna det dagliga kaloriinnehållet i mat, inklusive kalorierna som erhålls med cocktail. Förbättra resultatet kommer att hjälpa kombination av ett proteinkomplex med fysisk aktivitet - det här är den ideala viktkorrigeringsformeln. Detta är sanningen.

Några fler fakta

Vi har redan tagit upp frågan om sanningen eller ljugan är effektiviteten av medel. Vi kommer att diskutera några fler punkter:

 1. Bruksanvisningen visar att samtidigt får högst 2 g av produkten förbrukas. Men alla vet att det dagliga proteinkravet för män är 2 g / kg kroppsvikt. Tanken uppstår att lösningen är en banal skilsmässa, men kanske tillverkaren, som indikerar en liknande dosering, tog hänsyn till att cocktailen är en biologiskt aktiv tillsats till mat och inte en fullständig ersättning för den.
 2. Det finns recensioner enligt vilka män kan få upp till 10 kg muskelmassa om 1-3 månader efter att ha applicerat en cocktail. Tyvärr är sådana uttalanden partisk. Sanningen är att den normala ökningstakten i muskelmassan är något mindre. Enligt studierna av kända idrottare i Aragon Alan och Eddie Robinson är den årliga ökningen av netto muskelmassa hos en man under det första året av träning i gymmet cirka 13%, vilket kan underlättas av en cocktail.
 3. Instant effekt, som är märkbar redan under träning, är inte en lögn, men ett missförstånd av oprofessionella idrottare av mekaniken i muskelarbetet. Ökningen i massa uppstår mellan träningspasserna, och i processen kan de se mer lättnad på grund av belastningen, som noteras av idrottarna. Detta är sanningen.
 4. Skadlig KSB 55: rätt? Här är kritikernas åsikter otvetydiga - det är sant! Proteinkoncentrat kan inte skada kroppen hos en man när den appliceras enligt rekommendationer.

Efter att ha läst yttranden från experter som publicerats på Internet, och lyssnar på mer erfarna kollegor kan du själv fatta en slutsats om huruvida sanningen eller lögnandet av effektiviteten hos KSB 55.

kostnaden för

Hur mycket är produkten, kan du se direkt på produktens distributörs officiella hemsida. Där kan du beställa det.

Hela sanningen om KSB 55: är detta en skilsmässa (expertrecensioner)

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 röster, genomsnitt: 0 av 5)

Proteinkocktail ksb 55 är ett komplex av väl valda mikroelement och protein, vilket är ett idealiskt verktyg för sportnäring. Detta verktyg hjälper inte bara till att fylla på energikostnaderna för kroppen och hjälpa till med att skapa en estetisk lättnad. Det är en biologiskt aktiv tillsats och kombinerar bra med fysisk belastning och kostnäring.

komponenter

Den cocktail som heter ksb 55 består av vassleprotein och mikroelement, liksom en liten mängd kolhydrater och fetter. Tack vare vassleprotein, som snabbt och enkelt absorberas av kroppen, bidrar detta läkemedel till att ge en fullvärdig diet till organ och vävnader. En liten mängd kolhydrater och protein, som ingår i dess komposition, gör denna produkt lågt kalori, på grund av vad den kan konsumeras under en diet. Koncentrat av vassleprotein ksb 55 ger i princip inte allergiska reaktioner och består av aminosyror, speciellt nödvändiga under en period av intensiv fysisk ansträngning.
Även denna sportnäring innehåller Eleutherococcus, Kalinus och vetextrakt. Dessa substanser ökar kroppens allmänna ton, förbättrar uthålligheten, ökar nervsystemet stabilitet till psyko-emotionell överbelastning. Tack vare denna komposition kan denna proteincocktail minska svårighetsgraden av det subkutana fettet, vilket inte svarar ens till de strängaste dieter och allvarliga stammar.

Den korrekt balanserade kompositionen av läkemedlet innehåller också guarana-extrakt, vilket är en klämning från en lianatväxt. Denna komponent ökar produktionen av testosteron, ökar metabolismen. CSB 55 påverkar sålunda kraften, vilket är en viktig punkt för idrottare.

Zink, en annan komponent som ingår i cocktailen, kämpar aktivt med effekterna av stressiga situationer.

B-vitaminer förbättrar nervledningen, reducerar nervositet, accelererar metabolism.

Kompositionen innefattar även sådana mikroelement som kalium, natrium, magnesium, järn.

Viktiga fördelar

Som de verkliga svaren på män tyder på, har denna sportnäring ett antal positiva stunder. De inkluderar:

 • Helt naturlig komposition.
 • Intensiv tillväxt av muskelmassa.
 • En balanserad källa till energi och hälsa.
 • Behållande av muskulär lättnad även efter avbrytande av antagning.
 • Skapar ökat motstånd mot stressiga situationer.
 • Sänka blodtrycket.
 • Förbättra immunsystemets tillstånd.
 • Underhålla en känsla av syfte.
 • Bildandet av estetisk lättnad.
 • Trevlig munterhet.
 • Aktiv fettförbränning.
 • Profylax av utseende av neoplasmer.

Dessutom ökar det motståndseffekten till intensiteten av motion, men tack vare korrekt plockas upp spårämnen och vitaminer är bra för hälsan, uthållighet.

restriktioner

Hur många oönskade effekter har läkemedlet? Originalen av det här verktyget innehåller bara naturliga ingredienser, så männen anser att biverkningar inte uppstår. Och eftersom det mest består av naturligt protein finns det inga kontraindikationer. Den enda gången när det är bättre att sluta ta denna sportnäring är en individuell intolerans mot komponenterna i drogen. Samtidigt är priset på drogen ganska acceptabelt.

På Internet kan du hitta negativa recensioner av läkare som säger att läkemedlet är skadligt, men de är oftast förknippade med att deras patienter har missbrukat det här verktyget. Om det är korrekt taget, och viktigast av allt, att använda originalet, hittas inte oönskade effekter.

KSB 55 - skilsmässa eller sanningen? Detta läkemedel har nyligen dykt upp på sportnäringsmarknaden, och så många frågar denna fråga. Synpunkterna från läkare och idrottare talar om cocktailns höga effektivitet och dess ofarliga hälsa. Det utvecklades inte i Kina, utan av Amerikas ledande experter inom idrottsbiologiskt aktiva tillsatser. Den naturliga sammansättningen och aminosyrorna, identiska med människa, säkerställer dess goda smältbarhet och frånvaron av allergiska reaktioner. Nackdelen med denna sportnäring är dock dess relativt höga pris. Men utmärkta resultat motiverar det fullt ut. Därför, om vi pratar om ksb 55, är kundernas feedback bara positiva.

Metod för användning och dos

Metod för användning av verktyget beräknas på samma sätt som andra idrottare: en ansökan krävs, 2 g produkt vars förstärkning med hjälp av en speciell doseringssked sträcker fullständig, upplöst i 200 ml varmt vatten, är det också möjligt att använda juice eller mjölk. Sanningen är inte värt att lösa produkten i varmt vatten eller mat med hög surhet. Hur mycket pengar har paketet? Ett paket ksb 55 är tillräckligt för 8-10 applikationer, därför i en vecka.

Hur tar man det rätt? Drick denna åtgärd två gånger om dagen: 40 minuter före träning och en halvtimme efter det. Detta bidrar till en snabbare och mer kvalitativ konsolidering av resultatet. Denna sportnäring har en trevlig lukt och smak. På grund av frånvaron av biverkningar och kontraindikationer kan den startas på egen hand, utan att en läkare utses. Hur mycket kostar det för att känna effekten? De första synliga resultaten visas redan under den tredje veckan av ansökan.

Beställningen ksb 55 kan vara på den officiella hemsidan, det anges också priset. Detta ger en garanti för att originalet kommer att köpas och att detta inte är en skilsmässa. Hur mycket är drogen? Priset på denna produkt är i genomsnitt 1100 rubel. KSB 55 grossist kommer givetvis att bli mycket billigare. Proteinkocktailen levereras via post inom 48 timmar. Betalning sker vid mottagandet. Som regel kan du hitta alla nödvändiga certifikat och dokument på den officiella hemsidan.

Sålunda, vassleproteinkoncentrat WPC 55 - detta är inte en skilsmässa, och mycket effektivt, inte bara för att skapa en estetisk lättnad, stärka muskel ramen, men också för att öka motståndet mot fysisk stress, snabbt och effektiv viktminskning. Den naturliga kompositionen och balanserade komponenter gör det här verktyget väldigt populärt bland sport män. Detta bekräftas av deras positiva svar.

KSB 55 magisk tillsats eller annan marknadsföring flytt?

Jag har ett bra humör idag, så jag bestämde mig för att skriva en mycket spännande översyn. Personlig åsikt av författaren, så att säga exponering för alla myter och legender. Idag kommer vi att prata om det ökade sättet i fitnessbranschen. Tillväxten av företag som producerar sportnäring, inklusive inhemska. Jag har länge velat skriva en sådan artikel. Och nu såg jag en annan raspiarenny "mirakelprodukt".

I artikeln kommer vi att tala om koncentratet av vassleprotein KSB 55. Vi kommer att analysera hela strategin för att främja sådana produkter: skilsmässa eller sanning? Vi lär oss riktiga kundernas feedback, och inte vackert uppvärmda och tillverkade kommentarer. Låt oss prata om det officiella priset, vi kommer att beröra proteinsammansättningen. Det blir väldigt intressant, för jag har aldrig hittat sanningen efter att ha skurit dussintals projekt. Kommersiell vinst - inget mer.

Om lusten att förändra din figur

Livsmedelsmarknaden för idrottare och mode för den pumpade kroppen ökade i en otrolig takt. I kroppsbyggande framträder nya discipliner, antalet deltagare i tävlingen, även på regional nivå, växer varje år. Och det verkar, det här är det enda pluset. Men oavsett hur... Masshobby av människor vid gymmet leder till regelbundna utgåvor av videor på fitnessämnen. Kulten av rätt näring och användningen av atletisk kosttillskott bildas med ganska imponerande hastighet. Med den växande efterfrågan på tillsatser växer nya och nya företag fram och utvecklas. Alla vill snarka större delen av marknaden. Det är trots allt de gyllene bergen. Och nu har många konsumenter frågor om produkterna i sfären i fråga: är de inte alla samma? Hur känner du den riktiga sanningen?

Unga människor, efter att ha läst tidningarna och sett tillräckligt med skådespelare, blir snabbt avfyrade av lusten att se ut som den här killen från omslaget. Den överväldigande majoriteten tror att ett sådant resultat kan uppnås i något träningsår. Ingen tror att media bodybuilders eller fitness modeller är:

 • År av arbete.
 • Daglig vidhäftning till regimen och näring i nästan tid (5-7 måltider om dagen).
 • En exceptionellt hälsosam livsstil.
 • Infunderar dig själv med imponerande ekonomi.
 • Farmakologiskt stöd.

Vi ser en vacker bild, som en pumpad ung pojke som dricker en proteincocktail. Kanske är detta hans hemlighet? Jag kommer också att börja använda sportnäring. Framsteg bör börja med språng. Nej, och igen! Du kommer inte att växa utan rätt och regelbunden näring. Äta fem gånger om dagen - minst detta kan bara lägga till en proteincocktail. Och mat skärs direkt med dagens regim. I allmänhet kan vi med säkerhet säga att sportnäring och farmakologi är sätten att uppnå maximala resultat. Därför bör alla dessa saker endast användas av professionella idrottare. Även om det inte finns något dåligt i kvalitetsprotein. Allt samma protein som vi får från kött, fjäderfä, fisk, etc. Men igen är frågan exakt i kvalitet. På marknaden ser vi obegripligt där vassleproteinet KSB 55 kommer ifrån. Med ett uppenbart attraktivt pris och det är oklart vilken kvalitet, men mer om det senare.

Om sammansättningen av KSB 55

För nyfikenhetens skull kommer vi att överväga KSB 55: s sammansättning. Det är helt naturligt att det inte finns några garantier för procentsatsförhållandet som deklarerats av tillverkaren. Men vad erbjuder vi till ett konkurrenskraftigt pris för 100 g protein. Detta är 70 gram protein, 22 kolhydrater och 5 fetter. Resten är säkert socker eller redan lite nonsens. Inte poängen. Vad jag personligen ser ut för mig själv. Definitivt inte dåligt. Men var är beviset. Kliniska studier och detaljerad analys? Naturligtvis hittar du dem inte, och de bilder och grafik som dras i Photoshop omedelbart scorch och är konstruerade för Loja. En loch är inte ett ögonblick - det kommer inte att dö ut! Försäljningen av "sportnäring" hade trots allt säkert tiotusentals varor.

Varför ett sådant billigt pris? Det handlar om 990 rubel på försäljningssidan på den officiella webbplatsen. Ja, för att basmaterialet förmodligen använde den billigaste - sannolikt soja. Det är osannolikt att detta kommer att leda till några problem. Men det är inte nödvändigt att skriva, som har skrivit 10 kg muskelsvikt av allt i en och en halv månad, om ett mirakel! Förresten, professionella idrottare i toppen av träningen för året får ca 5 kg torr muskelmassa. Det är torrt, vissa är korroderade och på plus 30, men det är vatten och fett, inget mer. Därför måste du förstå att allt är värd omsorgsfullt förberedelser. Och killarna från omslaget och tävlingen är också farmakologiskt stöd, vilket den genomsnittliga personen inte behöver alls. I synnerhet är jag förvånad över unga killar under 22 år. De kommer till hallen, månaden blir rockad, de kommer att höra om metan eller något mer kraftfullt. Svälj tablett och häll pricks. Den hormonella bakgrunden är slagen, på ryggen och ansiktet av pollen, har fått 7 kilo vatten. Avslutade kursen och alla fusionerades. Hur var finnorna, och har blivit kvar, och hälsoproblem i en sådan tidig ålder - är detta det rätta sättet?

Vi pratar med dig om en vacker och pumpad kropp. Det handlar inte om tävlingar. Alla kan se anständigt. Och dina första pengar borde spenderas på en kompetent tränare. Var uppmärksam på näring, anpassa regimen. Och bara det sista stället att sätta sportnäring. Du kan göra utan det. Tidigare på något sätt påverkas, var inga proteiner, vinnarna, predtrenikov, aminosyrakomplex och fett förlust inte.

Om priset och recensionerna

Tillverkaren lagt ett bud är priset på proteinshake KSB 55. När allt kommer omkring, är inte tillräckligt alla nycker och fitness prylar pengar de flesta användare av sport nutrition, som regel. Och önskan att pumpa upp förstärks med varje ny visning av videon. Ett underbart drag från att bygga ett företag. Vi kommer att göra sportnäring till överkomliga priser, köpa våra, och inte de här amerikanska märkena. Jag hoppas att du redan har förstått var skilsmässan är och var sanningen är.

Och trots allt hatar människor. De hatade på grund av den banala bristen på pengar. De som åtminstone lite har råd med något mer kommer säkert att göra ett val till den välkända Whey Gold Standard från ON. En KSB 55 är beroende av masstillgänglighet. I det här fallet levereras proteinet till nästan alla CIS-länder och betalning sker även efter mottagandet av paketet per post - det vill säga risker är uteslutna. Men kvalitet, var är kvaliteten och förtroendet hos potentiella kunder? Massinjektion i sociala nätverk och alla sporter. Tyvärr har alla åtgärder för att främja KSB 55 fungerat. Trots det faktum att människor som ens har lite kunskap om sport, började omedelbart lura alla reklamföretag.

Vi lämnar länken till den officiella webbplatsen för dem som väljer att läsa en vacker omslag, eller kanske köpa 55. BFC materia personligen vardera. Vi säljer inte någonting och skriver för dig en fullvärdig informationsgranskning och inget mer.

Om recensionerna. Vi kommer inte skriva och publicera recensioner. 80% av dem är tryckta av platsägare. Gilla vad en bra produkt, vi rekommenderar alla att beställa, jag har +12 kilo per månad och så vidare. Jo, frank nonsens. Nedan gjorde vi ett kommentarfält. Vem hade erfarenheten av "kommunikation" med koncentratet av vassleprotein KSB 55 - velkam. Alla kommentarer publiceras automatiskt, vårt projekt är extremt öppet. Tack alla, jag hoppas det var intressant. I slutet publicerar jag en video från analysen av alla topprankade hemmaproteiner.

XB 55 skilsmässa eller sanning

KSB-55 (vassleproteinkoncentrat) - ett brett annonserat protein som inte har några fördelar jämfört med andra vassleproteiner. År 2015 började aggressiv reklam för denna produkt, hundratals spam-webbplatser skapades, och många meddelanden publiceras dagligen i sociala nätverk. De flesta av recensionerna om KSB-55 är falska och artificiella Med hjälp av marknadsföring och webbplatsdesign har tillsatsen många likheter med brutalin. Sedan 2016 har främjandet av Muscleman lanserats.

Ксб 55 är inte en innovativ produkt på marknaden, den har länge producerats i Republiken Vitryssland (Berezovsky Cheese Factory). Det innehåller faktiskt 55 gram protein, men många människor har diarré från den. Köpeskillingen är billig i republiken Bashkortostan ca 5 USD per 1 kg (ofta mindre).

Metod för applicering: Det är nödvändigt att späda i vatten - 1 tsk per glas vatten (200-250 ml). Använd 40 minuter före träning och en halvtimme senare för att uppnå en bättre anabole effekt.

 • Energivärde 412 kcal
 • Proteiner 70g
 • Fett 5g
 • Kolhydrater 22g

Kritik [redigera]

KSB 55 är placerad som en kraftfull stimulator av muskel tillväxt. Det hävdas att med hjälp av en proteincocktail kan du snabbt vända subkutant fett till muskler. Det verkar som att tillsatsen är inriktad främst på personer som aldrig varit involverade i sport och är osannolikt att hantera det, eftersom de flesta erfarna idrottare är väl medvetna om att omvandlingen av fett till muskler är omöjligt.

De viktigaste sloganerna i reklamkampanjen KSB 55:

 • snabbt resultat: 35% mer muskelmassa på mindre än 30 dagar (!);
 • Det är säkert för hälsan eftersom det inte innehåller steroider.
 • stimulerar muskel tillväxt
 • tar ut en person med energi
 • stimulerar immunitet
 • ökar uthållighet;
 • minskar stress
 • ersätter muskelmassan;
 • är den rikaste källan till vitaminer och användbara mikroelement för kroppen.
 • och så vidare. och liknande.

Och viktigast:

 • För all dess effektivitet har det inga biverkningar!

På den plats där denna proteincocktail säljs kan du se en graf som visar dess effektivitet. Det påstås att från regelbunden träning erhåller idrottaren 12% av resultatet efter 5 veckor, och från KSBs tillämpning 55-38% under samma tidsperiod. Visst, vilken typ av resultat menas, i vilka enheter det ska mätas är ett mysterium som den potentiella köparen måste lösa på egen hand.

Sammansättning [redigera]

Paketet innehåller många ogrundade uttalanden och uppriktigt tveksamt information: "specifika aminosyror"aktivt vassleprotein"vetextrakt"Och så vidare. N. Men den exakta sammansättningen av ett antal av vitaminer, mineraler och extrakt, som är berikad med WPC 55 utelämnas. I det här fallet listar endast aktiva komponenter av kosttillskott, men inte ett ord om doser. Av denna anledning att avgöra om dem finns det åtminstone någon nytta, är det inte möjligt på produktens officiella hemsida säger att CRS 55 -. denna proteinshake ger fettförbränning effekt men inga fettförbrännande komponenter i det..

På officiella webbplatser och förpackningar innehåller KSB 55 70 gram protein per 100 g massa (!), 5 g fett och endast 22 g kolhydrater (laktos). Till exempel innehåller den vitryska KSB 55 "Birch" minst 30 gram laktos, och här 22 gram. Från dessa data kan man dra slutsatsen att "björken" blandades med en sojisolat som innehöll 90 g protein och 0,5-1 g fett. Ett kilo sojaprodukter kostar ungefär 300 rubel. Vi kan anta att björk och sojisolat blandas i ett 3: 1-förhållande. Mer exakt är det svårt att säga, eftersom det inte finns någon exakt information om produktens sammansättning. Återigen är en sådan blandning inte alls skadlig (räknar inte med diarré) och kommer sannolikt att hitta sin köpare.

Pris [redigera]

Priset för förpackning är 1990 rubel, det innehåller 1000 gram pulver. [1] Den officiella tilläggsplatsen säger att man tar en proteinkocktail KSB 55 för 1 servering (sked) före och efter träning. Den exakta storleken på delen anges inte någonstans, men det är skrivet att förpackningen innehåller 10 portioner. Det visar sig att för 1900 rubel erbjuds du att köpa endast 10 portioner (skedar) proteinpulver. Efter en enkel matematisk beräkning baserad på kompositionen beskriven ovan om sojisolatet, lämnar ca 370 rubel per kilo. Följaktligen kostar 100 grams paketet 37 rubel, överskattas priset med 30 gånger.

Till det priset du betalar upp till 10 gånger jämfört med priserna på proteiner kända tillverkare i sport butiker och förstöra mycket snabbare än att uppnå en betydande ökning av muskelmassa. Dessutom kan tillverkarens rekommenderade dos helt enkelt inte ge dig den nödvändiga mängden protein. Med tanke på att grossist tillverkare av köp (även om det är klokt att kalla det en packare i författarens påsar och burkar) råvaror till betydligt lägre priser än detaljhandeln, vinsten från försäljningen av upp till 3000% (30-faldig vinst), vilket mer än motiverar kostnaden för aggressiv skräppostannonsering.

Tillverkare [redigera]

Förpackningen indikerar olika och ofta falska tillverkare, till exempel: 5607 Fordham Dr. NW, Albuquerque, NM 87.114 USA (i själva verket företaget är verksamt inom import och export av oljeprodukter). Att döma av titeln.Stoit noterade att kontakter Shchuchin fabrik CRS-55 råvaran är Shchuchin råprotein (Vitryssland), kan du lätt hitta på nätet och kontakt med ledningen för att få utförlig information, att de KSB kommer officiellt endast Bellakt (barnmatstillverkaren i Republiken Vitryssland). Men i beskrivningen på vissa paket finns det många stavfel som tillåter att anta det kinesiska ursprunget. En av de "officiella platserna" på KSB 55 är registrerad den 23 april 2015 i Nassau, Bahamas. Du kan verifiera detta här eller på någon liknande tjänst.

Det finns inga streckkoder på förpackningen, ingen juridisk adress anges. Beroende på partiet kan tillverkarens eller kundens adress anges.

Recensioner [redigera]

På internet kan du hitta en hel del positiv feedback om proteincocktail KSB 55. De är förmodligen kvar av män som med hjälp av produkten snabbt fick muskelmassa. Faktum är att kommentarer skickas i syfte att annonsera. De människor som lämnade recensionerna, har knappast någonsin försökt denna proteincocktail. Liknande falska recensioner kan ses på den officiella hemsidan. I dem berömde fiktiva tecken KSB 55, som inte bara gällde den snabba samlingen av muskelmassa utan också om uppdelning av överflödigt fett. Men det finns inga riktiga recensioner på Internet än. Negativa recensioner avlägsnas helt enkelt av moderatörer, översvämmade med ett nätverk av reklamforum skapade i en sådan mängd att det blir mycket svårt att hitta ett riktigt tips i sin massa. [2]

Slutsats [redigera]

De flesta av de effekter som tillverkaren förklarar är fiktion. Produkten kan inte ge dig snabb muskeltillväxt. Det förbättrar inte fettförbränningsprocessen och kan inte orsaka dess ersättning med muskelvävnad. KSB 55 är inget annat än en källa till protein för personer som är involverade i sport. På liknande sätt kan andra proteinskakningar eller livsmedel (fisk, kött, ägg) användas som proteinkälla. Tillsatsmedlet kommer sannolikt att vara säkert för hälsan, men det är osannolikt att du får någon nytta av det. Det är inte känt hur många vitaminer och spårämnen som tillsatts av producenterna i proteinet, men det verkar som om doserna inte är specificerade, är de antingen i skarpa mängder eller helt frånvarande. Kanske kan en proteincocktail förstärka din immunitet, men bara om det finns en immunbrist orsakad av brist på protein i kroppen. En proteincocktail kan användas för att öka kroppsvikt och det blir så effektivt som möjligt. Men för att få ett synligt resultat måste du träna regelbundet i gymmet och inte äta KSB 55 i hopp om oberoende muskeltillväxt.

Min recension om KSB 55: skilsmässa eller sanning, komposition, hur man tar, var man ska beställa

Denna recension skickades till oss av vår läsare. Vi tyckte om historien så mycket att vi bestämde oss för att publicera det. Lär dig första hand om vassleprotein KSB 55: Är det skilsmässa eller är det sant att använda KSB kan bygga muskelmassa? Dessutom kommer vår hjälte att prata om hur man tar protein och vilka resultat som kan erhållas. Från historien lär du dig att detta är ett vassleproteinkoncentrat (CSB 55) och hur man tar det korrekt, om det är hälsofarligt och vad läkare tycker om det.

Hur har du inte läst det än? Jo det är förgäves.

Välkommen! Jag heter Bukreev Jaromir Vasilievich. 55 år. En bosatt i Stavropol. Ingenjör av ett byggföretag. Upp till 50 år kände jag mig inte försvagad, för jag behöll en aktiv livsstil hela tiden, även om jag bara var engagerad i sport endast i den redan avlägsna ungdomen. Men då började jag känna lite tröghet i kroppen som inte var typiskt för mig innan, rynkor dykade upp i midjan, jag sprang upp till tredje våningen med en ande - det var inte där. Det är bra att mina män gjorde styrketräning och drick en slags blandning.

För fem år sedan behandlade jag naturligtvis KSB 55 (och de tog det exakt) med misstankar, med tanke på alla specialiserade droger, om inte skilsmässa, är det inte säkert. För i vår tid fanns ingenting som detta.

Cocktail KSB -55

Beslutade att bli som i sin ungdom och bygga muskelmassa. Han började träna i april 2010 - två gånger i veckan i 40 minuter på kvällen i hemmet i trädgården: en bar, vikter, klämma från golvet, squats, press, jogging. Inget speciellt. Tre månader gick, men det fanns inte mycket att skryta om. Dessutom, nästa dag efter övningarna, kände jag mig till och med deprimerad. Här är killarna (mina barn), titta på min ångest och rekommenderade att ta en cocktail KSB-55. De presenterade den startade förpackningen med de enklaste rekommendationerna. Vad är proteinkockeln KSB, vad är priset, var man kan köpa det, visste jag inte då, men allt som skrivits på packet - jag läste det.

Vad är detta - vassleproteinkoncentrat (KSB 55)

Inget överflödigt, men dessutom, den för den "vassleproteinkoncentrat WPC-55" produkt innehåller mest protein, skulle jag vilja veta mer i detalj om de kosttillskott som vitamin och aminosyrasammansättning. Men nu är Gud med honom. Ganska koncentrerad, tänkte jag då, och att han inte var hälsofarlig, såg jag av hans söner. Det är inte förvånande att de är, att döma av deras ord, beordrade CSB 55 från den officiella sajten för tillverkaren att undvika att falla in i en bluff. Och i början började vi noggrant studera alla instruktioner för användning och sammansättning.

Sammansättning av produkt

Basen för cocktailen är protein:

 • protein - 70%
 • fett - 5%;
 • Kolhydrater - 22%;
 • vitaminblandning - 3%.

För mig var alla dessa uppgifter inte intressanta. Jag var bara intresserad av tre frågor:

 1. kan det finnas biverkningar från användningen av KSB-55?
 2. Finns det några kontraindikationer?
 3. Hur korrekt att ta detta läkemedel för att bygga muskelmassa?

Bruksanvisning (hur man tar det)

I beskrivningen finns instruktioner om hur man använder cocktailen, för aktiv muskelmassa hos kroppsbyggare. Denna information var användbar för mig. Jag insåg att denna produkt är en källa till användbart protein, så jag gjorde omedelbart mitt personliga schema för att ta KSB 55:

 • Klockan 17-30 i en halvtimme före träning använde jag ett glas kokt vatten med utspädd i en matsked KSB 55;
 • Sedan vilade jag, inte störd över dosen (för att äta 6 skedar av naturlig botemedel med mjölkprotein en vecka är användbar för hälsan).
 • Från 18-00 övade han i ungefär en timme med fysiska övningar.
 • Vid ca 19-30 drack jag igen ett glas vatten med en matsked KSB 55 och gick in i duschen.

Jag tränade sport två gånger i veckan: på måndag och torsdag. Sedan åt han middag, uppfödde och gick till sängs. Det är hela min sanning med koncentratet av vassleprotein KSB 55, vilket jag säkert kommer att vara användbart för både män och tjejer.

Skilsmässa eller sanning

Det faktum att egenskaperna hos KSB 55 inte är en skilsmässa för suger var jag alltid säker på, för mina barn rekommenderade det till mig. Och det är bra att den officiella leverantören gör "postleverans". Så jag är säker på att jag endast skickat de ursprungliga produkterna.

Så bra att nu, för att beställa via onlineaffärsförpackningen, minst 1 kg, minst 2 kg kan vara mycket snabbt. I vår tid var sådana bekvämligheter inte. Men jag beställer inte grossistvaror, för för mig för personliga behov håller bankerna i 1,5 månader.

Hälsoskadlig

Jag läste på Internet en hel del riktigt negativ feedback från både läkare och bodybuilders om KSB 55, men jag tror inte på dem. För mig, i alla fall hjälper detta protein verkligen. Matsmältningsorganet påverkas inte negativt, och effekterna är mest positiva på hur proteinskakningen fungerar i min kropp.

Resultatet för en månad eller två var redan synligt efter att jag började använda KSB 55. I augusti 2010 vägde vi med en ökning på 180 cm 96 kg. Och före början av oktober föll jag medvetet fettvikt till 76 kg. För idag är min muskelmassa stabil - 80 kg. Utan fett, rena muskler. Och jag behöver inte mer.

Och skada kan vara antingen från överdriven iver eller från att inte veta hur man skiljer en falsk från den här tillverkarens varor. Om du vet hur många gånger om dagen du behöver ta medicinen och för vad då kommer hälsan bara att gynna.

Kontra

Denna produkt kan beställas, och i Ryssland och andra OSS-länder har den inte helt normala kostnader och kontraindikationer. KSB-55 är mättad med aktiva proteiner. Därför, om du efter en efterträning av protein, inte att äta frukost, kan du få diarré. Det fanns några fall av detta i min tidiga bekantskap med proteinet. Om allt är gjort enligt sinnet, så finns inga kontraindikationer för användningen av KSB 55.

Doktorens kommentarer

Protein är byggmaterialet för muskelväxt. Det finns ett antal koncentrerade proteinprodukter. För det första är vasslekoncentratet. KSB-55 har i motsats till den allmänna tron ​​inte något att göra med kemi. Den är gjord av vanlig vassla. Den har stor biologisk värde och absorberas mycket snabbt. Därför är det väldigt viktigt att ta det efter träning.

Många ställer frågor - vad är ett råprotein? Är det nödvändigt? Är det bra? Självklart är det bra. KSB-55, det är också ett råprotein, en bra produkt, men det är viktigt att veta vem, hur och var det produceras. Om det i sin produktion användes tillväxtstimulerande medel, skulle dess kvalitet inte vara bara tveksamt, men dåligt. Om du inte känner till alla nyanser av proteinproduktion och inte litar på säljaren, är en sådan produkt inte rimlig att köpa. Och i sig är KSB 55 en utmärkt produkt som skapas av modern teknik för idrott näringsproduktion. Beställ bättre från en betrodd säljare.

Feedback om KSB 55: skilsmässa eller sanning, komposition, hur man tar, var man ska beställa

Läs berättelsen om en av våra läsare, som lyckades bygga muskelmassa på hans mager kropp. Och utan att tarmarna och kroppen skadas. För att uppnå sitt mål använde killen ett koncentrat av vassleprotein - KSB 55. Ta reda på skilsmässan eller sanningen att detta tillskott kan hjälpa till att snabbt bygga muskler, på nästan vilken kropp som helst? Se även instruktioner för användning och vad som ingår i produkten av KSB 55, är det hälsofarligt och om det finns kontraindikationer? Läs läkares recensioner och det verkliga resultatet av människor som också "kör" KSB 55 på sin egen hud.

Hela mitt liv Jag var en mycket lång och tunn kid. Om människor som jag sa de: "Skelettet går." Jag blev mycket förolämpad, så vid 18 års ålder fattade jag mig själv som jag definitivt skulle ändra min kropp. Det första som kom ihåg var att börja träna i gymmet. Ser mig, tränaren skakade på huvudet och sa att jag behöver mycket protein för muskelmassa. Jag började söka efter riktiga recensioner om olika produkter, för att jag inte förstod någonting i det här systemet. Flera platser rekommenderade en proteinskaka ksb 55. Tack vare honom, efter sex månader har min kropp förändrats. Jag gjorde nästan 8 kg, vilket för mig var en stor seger. Du kan se bilderna före och efter (jag bifogar ett foto till min berättelse). Nu för dem som vill ha en vacker lättnad rekommenderar jag denna produkt.

Cocktail KSB 55

Denna bioadditiv syftar till att kompensera för bristen på protein i kroppen, som ligger under tunga belastningar. Min mamma var mycket orolig för att användningen av en cocktail har biverkningar för kroppen. Men jag förklarade för henne hur källan till användbart protein behövs. Det liknar likaledes en barnblandning, som också måste planteras.

När jag fick muskelmassa tränade jag intensivt - tre gånger i veckan. Jag började konsumera mycket proteinprodukter, men nöje är väldigt dyrt. Nödvändiga ämnen är fortfarande inte tillräckligt. Därför rekommenderas sportnäring till alla för snabbare start och underhåll av formuläret.

Jag gillade att bankerna räcker för länge. Det finns varianter av paket på 100 gram. Doseringen är väl stavad. Organen utan problem uppfattar ett ytterligare protein.

Vad är detta - vassleproteinkoncentrat (KSB 55)

Innan jag beställde KSB 55 studerade jag den officiella hemsidan, för jag visste inte vad det var. Det visade sig att koncentratet av vassleprotein KSB 55 är en speciell typ av mejeriprodukt, där cirka 40-90% av kompositionen är protein.

Det kan vara av olika typer och kompositioner, vilket gör att du kan välja rätt alternativ för näring av idrottare eller dem som är kära i fitness. Denna naturliga botemedel låter dig framgångsrikt gå ner i vikt, eftersom det också är viktigt att konsumera mindre fett, men mer protein. Fördelar med denna produkt:

 1. ger den nödvändiga energin;
 2. gynnsamt priskvalitetsförhållande
 3. lämplig för män och tjejer;
 4. bekväm packning.

Du kan beställa i Ryssland i någon stad. På mig med leverans KSB var det cirka 1500 rubel. Nu försöker jag köpa i bulk, från 2 kg finns redan rabatter tillgängliga http://kishechnik.com/ksb-55

Sammansättning av produkt

Förutom det protein som behövs för kroppen innehåller KSB 55-produkten andra användbara ämnen. Till exempel:

 1. aminosyror;
 2. ett extrakt av Eleutherococcus, som tillför energi;
 3. viburnum, stärkande hjärta och normaliserande tryck;
 4. huvor från vetex
 5. ett stort antal vitaminer.

Vad jag gillade var det i KSB 55 bara 5% fett. Det är nästan som en tjock stallost. Kolhydrater 22 g per 100 g produkt. Sammansättningen innehåller inte något att säga hur skadlig denna drink är för hälsan. Vanligtvis är negativa recensioner kopplade till detta. Om du är försiktig, innehåller bruksanvisningen information om hur du får rätt strömförstärkare för idrottare. Om allt inte finns tillräckligt med vätska i kroppen, så kommer ett stort antal proteiner inte fungera bra.

Bruksanvisning (hur man tar det)

Hur ofta och hur mycket tog jag KSB-55? Jag kan skriva mitt program, men nu förstår jag att allt beror på konsumtionens syften:

 • dosering;
 • frekvens av förbrukning under dagen;
 • Tillvägagångssättet för användningen: Ständigt eller kurser.

Jag försökte personligen ta ett exempel från erfarna bodybuilders. De använder vanligtvis drogen före träning (30-40 minuter) och i stället för varje måltid. Aminosyrakompositionen gör det enkelt att assimilera en cocktail.

Det finns inget listigt i beredningen), du behöver bara röra pulvret i ett glas vatten. I mitt fall visste jag inte hur många gånger om dagen som helst, eftersom vikten var väldigt liten. Tränaren rekommenderade att börja med två gånger. Resultatet för månaden visade en ökning med tre kilo, tyckte att det var en mycket bra siffra. Jag bestämde mig för att lämna allt i samma läge. Metoden för applicering påverkar hur snabbt processen med att ersätta fett för muskelmassa kommer att gå.

Skilsmässa eller sanning

Först hade jag mycket tvivel om proteinet KSB 55. Skilsmässa eller sanning bestämde mig för att kontrollera dig själv, speciellt eftersom proteinets egenskaper och egenskaper var normala. Mycket dyrare behandlas med fet mat. Köp råd via tillverkarens eller återförsäljarens officiella hemsida. Så det kommer att vara förtroende för att du konsumerar originalet. Det har trots allt funnits mycket förfalskningar på denna marknad. Vissa analoga är osannolikt att vara billigare, men det kan finnas ett mindre renat protein som kommer att påverka mag-tarmkanalen. En sund tarm, som du vet - en hälsosam kropp. Den officiella leverantören i Ryssland har en onlinebutik. Det är väldigt bekvämt, och det ger förtroende för att detta inte är en skilsmässa för sugare.

Verkningsmekanismen på kroppen har inget speciellt, det tar helt enkelt hänsyn till fysiologiska behov. Du tränar mer, musklerna behöver mer protein. Och användningen av KSB 55 i detta hjälper!

Hälsoskadlig

Nu vet jag säkert myten eller verkligheten att KSB 55 fungerar felfritt. Jag hade inga hälsoproblem eller i ett intimt liv, som vissa skriver. Det har varit två år sedan jag började konsumera en cocktail. Så jag har inte avslöjat några kontraindikationer.

Kontra

Om du tar rätt protein KSB 55, så är inga obehagliga konsekvenser inte hemska. När du inte respekterar vad tillverkaren rekommenderar, kan det vara:

 • uppblåsthet;
 • förstoppning;
 • överdriven belastning på njurarna.

Läkarens kommentarer säger också att det kan finnas en individuell intolerans, liksom en allergi mot ett främmande protein. Vanligtvis är sådana kontraindikationer för idrottaren själv kända.

Doktorens kommentarer

Under intensiv träning spenderar idrottare mycket energi, vilket inte är lätt att kompensera med mat. Det finns trots allt risk för att det dagliga kaloriinnehållet överskrids, vilket är oacceptabelt för idrottare. Om idrottare inte har allergier mot animaliskt eller vegetabiliskt protein rekommenderar jag starkt att koppla koncentratet av vassleprotein KSB 55 till kosten. Detta är lämpligt även för överensstämmelse med kosten. Trots allt tar träning mycket lång tid.

Moderna kvinnor på grund av låg motorisk aktivitet blir alltför mycket. Hantera det när du byter kost är möjligt, men du vill se resultatet snabbare. Jag har upprepade gånger sett hur en proteincocktail fungerar. Det här är en utmärkt sport. Det har ingen negativ inverkan på kvinnokroppen. Dessutom garanterar den europeiska tillverkaren en hög grad av proteinrening. Konsumtionsnormerna för kvinnor KSB-55 är lägre än för män. Därför beställer för dem detta läkemedel mycket mer lönsamt.

Hela TERRY sanning om KSB-55 och andra tillsatser

Idag kommer jag att påverkas av ett mycket viktigt ämne! Människor vill alltid spendera mindre energi och få ett mer kraftfullt resultat. Detta är en egenskap hos vår kropp, tk. Vid livsmedelsbrist, som var hundratusentals år, har vi utvecklat en energisparande mekanism. Bara tjänat på denna galna olika tillverkare av sportartiklar och tillsatser, såsom bantning bälten, anti-celluliter krämer, teer att bränna fett samt 55-KSB. Jag skulle vilja bo på den senare i mer detalj. Spänningen som har spridit sig upp runt denna produkt, förstår jag inte. Folk vaknar!

Hälsningar! Idag vill jag överväga ett extremt viktigt ämne! KSB-55 skilsmässa eller är det sant? För mycket lögner och galna falska recensioner har dykt upp på webben runt detta, ingen annan effekt i kycklingägg, produkten. Jag hoppas att jag kommer att kunna nå så många som möjligt med den här artikeln, så att du inte slösar bort dina pengar efter att ha hört nästa annons av KSB-55.

upptakt

Jag börjar med en liten introduktion, vänner, men för att förstå var ett sådant allmänt intresse för sådana varor tas, måste jag säga detta.

Ibland är jag förvånad över hur lätt det är vparit stort antal människor tanken att för att uppnå något allvarligt (för att göra en miljon, vinna hjärtat av en bedövande vacker flicka pumpa stora muskler, etc.) är möjlig utan större ansträngning. Reklam fungerar underverk, vänner, som förmår många att kunna tänka med sina huvuden.

Människor vill verkligen tro att alla som uppnådde stor framgång i något, fick det precis som det eller kände till någon speciell hemlighet. Detta gäller absolut alla sfärer i livet.

När en kille går på en klassisk trilleboll tror den absoluta majoriteten att hans föräldrar gav det till honom, för det är lättare för dem att rättfärdiga sin position i samhället (föräldrar gav det, så det är inte på mig att jag inte har sådana rika föräldrar). Ja, det händer att föräldrarna faktiskt gick sönder på en sådan bil, men vad bryr de sig om det?

När en vacker tjej går bredvid en kille, tror flertalet att han har mycket pengar (igen, hans föräldrar), och hon är en hor och pengar spenderas. Det är så mycket lättare att rättfärdiga dig själv för att de LAZE jobbar på sig själva, att utveckla sig som vackra tjejer (så jag har en hemsk, ond fru, men hon är inte med mig för pengar).

När en kille har en imponerande muskelmassa, vad viskar mest för ryggen? Att han bara "äter steroider", och hans muskler är icke-arbetande (det är därför jag är duggregn och om nödvändigt, ska jag säkert klippa honom med en vänster häl).

Flickan har en fantastisk figur, en tunn midja, runda höfter, pumpade upp en röv. Vad kommer babble de flesta tjejer? Att hon ser ut som en bonde, att hon inte arbetar, det är därför hon ser ut som om hon har god genetik, en konstitution så att män gillar feta kvinnor "i kroppen" etc.

Jag kan fortsätta på obestämd tid. Det är bara det där denna reaktion kommer ifrån?

Sparar energi

Folk vill INTE, men att ha allt du verkligen vill ha.

Vill, som en dyr hus eller lägenhet med utsikt över dammen, jag vill att föreställa sig en vacker bil, en hel del pengar, det är bara i restauranger, bara ha sex med vackra flickor, eller träffa en vacker flicka, men man kan få det, du har en hel del ARBETE! Arbeta både på sig själv och på egenutbildningen för att kvalificera sig för mer konkurrenskraftiga resurser. Detta är ett mycket svårt sätt.

Var och en av oss har en viss vikt i samhället eller RANKEN, som det vanligtvis kallas. Någon upptar mer mycket betalda inlägg, reser på dyrare bilar, är gift med vackrare och intelligenta tjejer.

Detta är naturligt urval, vänner. Resurserna för alla är inte någonting! Därför är vi alla tvungna att slåss för sitt byte.

Den som kan uthärda smärtan av detta liv (begränsa dig, arbeta med sig själv, för att förbättra sin konkurrenskraft, etc.), så småningom blir han mer än han som simmar med den nuvarande monotona, lata liv. Men jag skrev redan om detta i en klassartikel: "Smärta eller död".

Och nu till ämnet i artikeln. Varför tog jag "sele" så länge?

KSB-55 skilsmässa eller är det sant?

Så, låt oss börja med varför detta namn är "KSB-55"?

KSB Är ett vassleproteinkoncentrat. Figuren "55" gavs ursprungligen eftersom i det 55 gram protein (55% serum).

Men i de flesta källor och på förpackningen är siffran 70 gram protein per 100 g produkt. Tillförlitliga källor kan inte hittas var som helst, därför är siffran mest sannolikt inom detta intervall (55-70).

dvs i själva verket är det ett konventionellt serumprotein! Jag förklarar för dem som inte vet.

protein Detta är ett vanligt protein som finns i många produkter som alla vet. Ägg, kött, mjölk, ost, fisk, stuga ost etc.

Veteprotein är ett protein som härrör från mjölkserum.

Serum passerar genom flera filter och på var och en av dem finns olika proteinmolekyler, eftersom de är olika i storlek. de är de största i serum. Därefter torkas molekylerna med hjälp av ett korsflöde och en pulver som liknar mjöl erhålls. Till det lägga till någon smak, till exempel kakao, och ta emot en allvarlig protein.

Serum -> Filternätverk -> Luftflöde -> Smakstillsats = SERUM PROTEIN!

ALLT! Ingen magi pågår där längre, vet du? Förresten, jag har en cool artikel om vad vassleprotein är.

Allting resten är bara marknadsföring och reklam.

Från en kondom till ett luftskepp

Men vem kan vparit denna produkt, om han:

 1. FIRST, inte innovativ (på hyllorna i någon sportbutik full av valleproteiner).
 2. För det andra har det inga speciella egenskaper i jämförelse med andra vassleproteiner (vilka egenskaper? Det är bara protein!).

Naturligtvis, full av nykomlingar! De som i allmänhet på något sätt var förknippade med sporten. När allt kommer omkring vill de så snabbt få en vacker, uppblåst kropp.

Denna situation påminner mig om en person som säljer ägg på marknaden, men ger dem ut för ägg av en pterodactyl och skriker på hela marknaden:

 • "Unik anabole effekt från innovativ utveckling av pterodactyl röv!";
 • "Muskel tillväxt över 9000!";
 • "Bygg muskler och bränna fett på samma gång!";
 • "Omedelbar omvandling av SALA I MUSKELEN!";

Trots allt gör tillverkarna av detta konventionella serumprotein samma. Vad man ska säga, men de blåste verkligen en blimp från en kondom.

Du tittar bara på de deklarerade egenskaperna hos den här produkten:

 • snabbt resultat: 35% mer muskelmassa på mindre än 30 dagar (!);
 • stimulerar muskel tillväxt, ökar metabolism;
 • Det är säkert för hälsan eftersom det inte innehåller steroider.
 • tar ut en person med energi
 • stimulerar immunitet
 • ökar uthållighet;
 • minskar stress
 • ersätter muskelmassan;
 • är den rikaste källan till vitaminer och användbara mikroelement för kroppen.

Tja, är det inte en saga? Låt oss gå igenom i ordning.

Snabbt resultat: 35% mer muskelmassa på mindre än 30 dagar

Ung. Varifrån sådana siffror? dvs mänsklig genetik, hur han tränar, vad är resten av hans kost och många andra faktorer beaktas inte? Eller jag kan bara dra mig upp i baren och trycka ut, men äta detta kroppsvatten 3 gånger om dagen och växa med 35%?

Varifrån räknas kamrater? Var är tjuren, Bagheera?

Fig med det utan snabba resultat, på.

Stimulerar muskeltillväxt, ökar metabolismen

Ja, det stimulerar, som alla andra belöningar! eftersom i KSB-55 finns inget annat än vassleproteinet och en liten mängd kolhydrater.

anabolism Är tillväxt. En ökning av mängden protein i kosten kommer att främja tillväxten av muskelmassa, MEN UTAN LUMINOUS PHYSICAL LOAD, kommer det ingen muskeltillväxt.

Jag tillägger allt detta att intaget av 55-70 gram protein åt gången hos de flesta kan orsaka PONOS (diarré) eftersom han förstår inte det. Dina pengar kommer att flyga till toaletten tillsammans med diarré, med samma hastighet som denna muskelväxt kommer att äga rum: "(

Denna produkt skiljer sig inte från konventionellt vassleprotein (endast utspädd sojabönor). Jag har en bra artikel om proteincocktails hemma för rekrytering. Läs, det finns verkligen många coola recept för MYCKET mindre pengar!

Säker för hälsa, eftersom den inte innehåller steroider

Innehåller inte steroider, ahah)) Okej, i huvudsak. Ja, det är säkert för hälsa, som ALLT BELOK, men för vilket det utpekades som ett separat föremål? Självklart inte för erfarna idrottare, som i allmänhet knappast uppmärksammar denna typ av reklam.

Tar ut människor med energi

Ja självklart. Bara riva upp från energi alls. Bullshit, killar. På förpackningen nämns inte alls finns någon exakta sammansättningen av denna produkt, bara varje skit som "speciella aminosyror" (undrar vad, bortsett från de 20 kända aminosyrorna som utgör alla möjliga proteinmolekyler), "aktiv vassleprotein" (Ja, radioaktiv) "extrakt vete germ "(hur mycket ska det vara zafigachit där för att börja arbeta?), etc. Doseringar är förresten inte angivna.

Allt skulle vara väldigt roligt, om det inte var så ledsen. Vi går vidare.

Stimulerar immunitet, ökar uthållighet, minskar stress

Jag kombinerar allt detta skräp till ett objekt. Självklart finns det helt enkelt ingen sådan sak. Inte mer än ogrundade slutsatser. Kanske är det så, men klart är resultaten inte så överväldigande att det bör noteras som någonting.

Ersätter fettmassan i muskeln

Jag är generellt överraskad över hur människor gör det här.

IN NATUR, det finns inget förfarande som är kapabelt att byta ut FATTY TISSUE MUSCULAR! Tja, det händer inte.

Men denna myt är mycket fördelaktig för tillverkare av olika typer av sportlotioner, eftersom en obekväm person lätt kan leda till denna "anka".

Det är den rikaste källan till vitaminer och användbara mikroelement för kroppen

Vilka vitaminer specifikt? Vilka spårämnen? Återigen är det omöjligt att hitta produktens exakta sammansättning. Det finns endast en lista över alla ovanstående rosa och vaniljsnus, på grundval av vilken en korrekt bild inte kan förstås.

KSB 55-komposition och pris. Och nu på meriterna

KSB-55 är inte en innovativ produkt på marknaden, som jag sa. Men inte bara för att det är en konventionell SERIOUS PROTEIN, men för att den länge har producerats i Vitryssland på Beryozovo-osttillverkningsanläggningen. Förresten, ett sådant protein kallas "björk".

Om de officiella webbplatserna är omkopplade står det att KSB-55 innehåller (för 100 g. Av produkten):

 • 70 gram protein (i vissa källor 55 gram);
 • 5 gram fett;
 • 22 gram kolhydrater (laktos);

Belaruska CRS-55 "Björk" innehåller minst 30 g laktos, och sedan i '22 Från detta kan vi dra slutsatsen att "Björk" blandades med sojaisolat, som innehåller 90 g protein och 1 g fett. Förresten kostar ett kilo sojaprodukter bara 300 rubel.

Producenterna erbjuder att köpa endast 10 portioner (så mycket som finns i paketet) för 1990-rubel. 1 servering är en tesked, som de säger.

Om man antar att "Björk" blandas med soja isolera i förhållandet 3: (! Eller ganska svårt att säga, eftersom korrekt information är inte riktigt var som helst) 1 bör kilogram av detta pulver kostar ca 370 rubel! dvs för 100 gram bör priset inte vara 1990 rubel, men 37 rubel! Förstår du absurditeten i situationen? Priset är överskattat 50 gånger.

PEACEKEEPING A CONVENTIONAL SERUM PROTEIN till ett pris som är tio gånger högre än priset på TOP-tillverkare av sportnäring, såsom ON, Ultimate Nutrition, MHP, BSN, etc.

Köp protein "Björk" i Vitryssland -> blandat med billiga sojaisolat -> Fasuem i paketet med namnet på KSB-55 -> Skriva rent nonsens i beskrivningen -> Kör ett virus, aggressiv annonsnätverk och publicera falska recensioner -> vinst.

Och de vinster som är producenterna (även om det är klokt att kalla dem packers som shove på förpackningar rör protein "Björk"), mer än tillräckligt för att täcka kostnaderna för köpta omdömen och aggressiv spam reklam. Vinsten är 5000% (50-faldig vinst, som vi fick reda på).

Tja, låt oss städa upp det. Rekommenderad dosering producent (en tesked friktion före och efter) kan inte tillhandahålla den dagliga normen av ett protein (utom sparv), desto mer normen som krävs för muskeltillväxt.

Tillverkare av KSB-55

Separat skulle jag vilja säga om tillverkarna. På förpackningen anges ständigt FALSE producenter av detta protein, till exempel: 5607 Fordham Dr. NW, Albuquerque, NM 87114 USA, även om detta företag faktiskt är verksamt inom export och import av oljeprodukter.

eftersom namnet på produkten STB-55, kan man dra slutsatsen att det är råvaran till Shchuchin råprotein (Vitryssland), men på förpackningen det finns så många stavfel som kan tala om kinesiskt ursprung för varorna.

En av de "officiella" platserna i KSB-55 registrerades den 23 april 2015 i staden Nassau i Bahamas.

Det finns också inga streckkoder på paketet, det finns inte ens en juridisk adress, dvs Figs vet i allmänhet vem som säljer detta protein.

KSB 55 recensioner

Detta är i allmänhet ett separat ämne. Internet ger många FALSE recensioner om den här produkten. Fake, eftersom varje idrottare är medveten om att man inte bör vänta på någon magi från det vanliga vassleproteinet.

Ja, professionella idrottare kan råda vissa produkter av ett visst varumärke, för de har avtal med dessa företag, men det är osannolikt att marknadsföra produkter, och ännu mer för att lämna synpunkter på det, tillverkarna som har fyllt upp hela Internet falska uttalanden och inte backas upp av repliker av de otroliga egenskaper hos produkten. Det undergräver bara idrottarens myndighet.

Recensioner distribueras helt enkelt för annonsering, och de som skrev dem knappast någonsin försökte denna cocktail.

rön

Låt oss sammanfatta allt som jag sa ovan.

 1. KSB-55 är en USUAL SERUM PROTEIN. Det finns inga "magiska" egenskaper i den.
 2. Sammansättningen av denna produkt är 100 gram, förmodligen 70 gram protein, 22 gram kolhydrater, 5 gram fett. 70 gram protein per 1 dos kan orsaka diarré.
 3. Priset på denna produkt är överskattad med 30-50 gånger! Kostnaden för produktion av 1 kg sådant protein överstiger inte 400 rubel.
 4. Den exakta sammansättningen och tillverkarna är okända!
 5. 99% av recensionerna på denna produkt FAVORABLE!

Killar, jag försökte inte ordna anti-reklam för den här produkten, men jag anser bara att det är nödvändigt att förstå situationen. För många frågor kommer till mig om denna produkt, jag tror att människor har rätt att veta sanningen.

Att betala eller inte betala ett kraftigt uppblåst pris för ett normalt vassleprotein som inte har några hemliga egenskaper, det är upp till dig att bestämma.

Om att arbeta, bra, billiga tillsatser som du enkelt kan köpa på apoteket, skrev jag i artikeln om dopdop.

P.S. Om du vill ha helt gratis, välj ett kompetent träningsprogram som verkligen fungerar väldigt hårt, till skillnad från den produkt som diskuteras i artikeln ovan, ladda ner sedan mitt "Individuella träningsprogramsvalningssystem". Detaljer nedan:

Med respekt och bästa önskningar, Nikita Volkov !