Huvud
Analyser

Min recension om KSB 55: skilsmässa eller sanning, komposition, hur man tar, var man ska beställa

Denna recension skickades till oss av vår läsare. Vi tyckte om historien så mycket att vi bestämde oss för att publicera det. Lär dig första hand om vassleprotein KSB 55: Är det skilsmässa eller är det sant att använda KSB kan bygga muskelmassa? Dessutom kommer vår hjälte att prata om hur man tar protein och vilka resultat som kan erhållas. Från historien lär du dig att detta är ett vassleproteinkoncentrat (CSB 55) och hur man tar det korrekt, om det är hälsofarligt och vad läkare tycker om det.

Hur har du inte läst det än? Jo det är förgäves.

Välkommen! Jag heter Bukreev Jaromir Vasilievich. 55 år. En bosatt i Stavropol. Ingenjör av ett byggföretag. Upp till 50 år kände jag mig inte försvagad, för jag behöll en aktiv livsstil hela tiden, även om jag bara var engagerad i sport endast i den redan avlägsna ungdomen. Men då började jag känna lite tröghet i kroppen som inte var typiskt för mig innan, rynkor dykade upp i midjan, jag sprang upp till tredje våningen med en ande - det var inte där. Det är bra att mina män gjorde styrketräning och drick en slags blandning.

För fem år sedan behandlade jag naturligtvis KSB 55 (och de tog det exakt) med misstankar, med tanke på alla specialiserade droger, om inte skilsmässa, är det inte säkert. För i vår tid fanns ingenting som detta.

Cocktail KSB -55

Beslutade att bli som i sin ungdom och bygga muskelmassa. Han började träna i april 2010 - två gånger i veckan i 40 minuter på kvällen i hemmet i trädgården: en bar, vikter, klämma från golvet, squats, press, jogging. Inget speciellt. Tre månader gick, men det fanns inte mycket att skryta om. Dessutom, nästa dag efter övningarna, kände jag mig till och med deprimerad. Här är killarna (mina barn), titta på min ångest och rekommenderade att ta en cocktail KSB-55. De presenterade den startade förpackningen med de enklaste rekommendationerna. Vad är proteinkockeln KSB, vad är priset, var man kan köpa det, visste jag inte då, men allt som skrivits på packet - jag läste det.

Vad är detta - vassleproteinkoncentrat (KSB 55)

Inget överflödigt, men dessutom, den för den "vassleproteinkoncentrat WPC-55" produkt innehåller mest protein, skulle jag vilja veta mer i detalj om de kosttillskott som vitamin och aminosyrasammansättning. Men nu är Gud med honom. Ganska koncentrerad, tänkte jag då, och att han inte var hälsofarlig, såg jag av hans söner. Det är inte förvånande att de är, att döma av deras ord, beordrade CSB 55 från den officiella sajten för tillverkaren att undvika att falla in i en bluff. Och i början började vi noggrant studera alla instruktioner för användning och sammansättning.

Sammansättning av produkt

Basen för cocktailen är protein:

 • protein - 70%
 • fett - 5%;
 • Kolhydrater - 22%;
 • vitaminblandning - 3%.

För mig var alla dessa uppgifter inte intressanta. Jag var bara intresserad av tre frågor:

 1. kan det finnas biverkningar från användningen av KSB-55?
 2. Finns det några kontraindikationer?
 3. Hur korrekt att ta detta läkemedel för att bygga muskelmassa?

Bruksanvisning (hur man tar det)

I beskrivningen finns instruktioner om hur man använder cocktailen, för aktiv muskelmassa hos kroppsbyggare. Denna information var användbar för mig. Jag insåg att denna produkt är en källa till användbart protein, så jag gjorde omedelbart mitt personliga schema för att ta KSB 55:

 • Klockan 17-30 i en halvtimme före träning använde jag ett glas kokt vatten med utspädd i en matsked KSB 55;
 • Sedan vilade jag, inte störd över dosen (för att äta 6 skedar av naturlig botemedel med mjölkprotein en vecka är användbar för hälsan).
 • Från 18-00 övade han i ungefär en timme med fysiska övningar.
 • Vid ca 19-30 drack jag igen ett glas vatten med en matsked KSB 55 och gick in i duschen.

Jag tränade sport två gånger i veckan: på måndag och torsdag. Sedan åt han middag, uppfödde och gick till sängs. Det är hela min sanning med koncentratet av vassleprotein KSB 55, vilket jag säkert kommer att vara användbart för både män och tjejer.

Skilsmässa eller sanning

Det faktum att egenskaperna hos KSB 55 inte är en skilsmässa för suger var jag alltid säker på, för mina barn rekommenderade det till mig. Och det är bra att den officiella leverantören gör "postleverans". Så jag är säker på att jag endast skickat de ursprungliga produkterna.

Så bra att nu, för att beställa via onlineaffärsförpackningen, minst 1 kg, minst 2 kg kan vara mycket snabbt. I vår tid var sådana bekvämligheter inte. Men jag beställer inte grossistvaror, för för mig för personliga behov håller bankerna i 1,5 månader.

Hälsoskadlig

Jag läste på Internet en hel del riktigt negativ feedback från både läkare och bodybuilders om KSB 55, men jag tror inte på dem. För mig, i alla fall hjälper detta protein verkligen. Matsmältningsorganet påverkas inte negativt, och effekterna är mest positiva på hur proteinskakningen fungerar i min kropp.

Resultatet för en månad eller två var redan synligt efter att jag började använda KSB 55. I augusti 2010 vägde vi med en ökning på 180 cm 96 kg. Och före början av oktober föll jag medvetet fettvikt till 76 kg. För idag är min muskelmassa stabil - 80 kg. Utan fett, rena muskler. Och jag behöver inte mer.

Och skada kan vara antingen från överdriven iver eller från att inte veta hur man skiljer en falsk från den här tillverkarens varor. Om du vet hur många gånger om dagen du behöver ta medicinen och för vad då kommer hälsan bara att gynna.

Kontra

Denna produkt kan beställas, och i Ryssland och andra OSS-länder har den inte helt normala kostnader och kontraindikationer. KSB-55 är mättad med aktiva proteiner. Därför, om du efter en efterträning av protein, inte att äta frukost, kan du få diarré. Det fanns några fall av detta i min tidiga bekantskap med proteinet. Om allt är gjort enligt sinnet, så finns inga kontraindikationer för användningen av KSB 55.

Doktorens kommentarer

Protein är byggmaterialet för muskelväxt. Det finns ett antal koncentrerade proteinprodukter. För det första är vasslekoncentratet. KSB-55 har i motsats till den allmänna tron ​​inte något att göra med kemi. Den är gjord av vanlig vassla. Den har stor biologisk värde och absorberas mycket snabbt. Därför är det väldigt viktigt att ta det efter träning.

Många ställer frågor - vad är ett råprotein? Är det nödvändigt? Är det bra? Självklart är det bra. KSB-55, det är också ett råprotein, en bra produkt, men det är viktigt att veta vem, hur och var det produceras. Om det i sin produktion användes tillväxtstimulerande medel, skulle dess kvalitet inte vara bara tveksamt, men dåligt. Om du inte känner till alla nyanser av proteinproduktion och inte litar på säljaren, är en sådan produkt inte rimlig att köpa. Och i sig är KSB 55 en utmärkt produkt som skapas av modern teknik för idrott näringsproduktion. Beställ bättre från en betrodd säljare.

Ксб 55 recensioner av läkare

KSB-55 (vassleproteinkoncentrat) - ett brett annonserat protein som inte har några fördelar jämfört med andra vassleproteiner. År 2015 började aggressiv reklam för denna produkt, hundratals spam-webbplatser skapades, och många meddelanden publiceras dagligen i sociala nätverk. De flesta av recensionerna om KSB-55 är falska och artificiella Med hjälp av marknadsföring och webbplatsdesign har tillsatsen många likheter med brutalin. Sedan 2016 har främjandet av Muscleman lanserats.

Ксб 55 är inte en innovativ produkt på marknaden, den har länge producerats i Republiken Vitryssland (Berezovsky Cheese Factory). Det innehåller faktiskt 55 gram protein, men många människor har diarré från den. Köpeskillingen är billig i republiken Bashkortostan ca 5 USD per 1 kg (ofta mindre).

Metod för applicering: Det är nödvändigt att späda i vatten - 1 tsk per glas vatten (200-250 ml). Använd 40 minuter före träning och en halvtimme senare för att uppnå en bättre anabole effekt.

 • Energivärde 412 kcal
 • Proteiner 70g
 • Fett 5g
 • Kolhydrater 22g

Kritik [redigera]

KSB 55 är placerad som en kraftfull stimulator av muskel tillväxt. Det hävdas att med hjälp av en proteincocktail kan du snabbt vända subkutant fett till muskler. Det verkar som att tillsatsen är inriktad främst på personer som aldrig varit involverade i sport och är osannolikt att hantera det, eftersom de flesta erfarna idrottare är väl medvetna om att omvandlingen av fett till muskler är omöjligt.

De viktigaste sloganerna i reklamkampanjen KSB 55:

 • snabbt resultat: 35% mer muskelmassa på mindre än 30 dagar (!);
 • Det är säkert för hälsan eftersom det inte innehåller steroider.
 • stimulerar muskel tillväxt
 • tar ut en person med energi
 • stimulerar immunitet
 • ökar uthållighet;
 • minskar stress
 • ersätter muskelmassan;
 • är den rikaste källan till vitaminer och användbara mikroelement för kroppen.
 • och så vidare. och liknande.

Och viktigast:

 • För all dess effektivitet har det inga biverkningar!

På den plats där denna proteincocktail säljs kan du se en graf som visar dess effektivitet. Det påstås att från regelbunden träning erhåller idrottaren 12% av resultatet efter 5 veckor, och från KSBs tillämpning 55-38% under samma tidsperiod. Visst, vilken typ av resultat menas, i vilka enheter det ska mätas är ett mysterium som den potentiella köparen måste lösa på egen hand.

Sammansättning [redigera]

Paketet innehåller många ogrundade uttalanden och uppriktigt tveksamt information: "specifika aminosyror"aktivt vassleprotein"vetextrakt"Och så vidare. N. Men den exakta sammansättningen av ett antal av vitaminer, mineraler och extrakt, som är berikad med WPC 55 utelämnas. I det här fallet listar endast aktiva komponenter av kosttillskott, men inte ett ord om doser. Av denna anledning att avgöra om dem finns det åtminstone någon nytta, är det inte möjligt på produktens officiella hemsida säger att CRS 55 -. denna proteinshake ger fettförbränning effekt men inga fettförbrännande komponenter i det..

På officiella webbplatser och förpackningar innehåller KSB 55 70 gram protein per 100 g massa (!), 5 g fett och endast 22 g kolhydrater (laktos). Till exempel innehåller den vitryska KSB 55 "Birch" minst 30 gram laktos, och här 22 gram. Från dessa data kan man dra slutsatsen att "björken" blandades med en sojisolat som innehöll 90 g protein och 0,5-1 g fett. Ett kilo sojaprodukter kostar ungefär 300 rubel. Vi kan anta att björk och sojisolat blandas i ett 3: 1-förhållande. Mer exakt är det svårt att säga, eftersom det inte finns någon exakt information om produktens sammansättning. Återigen är en sådan blandning inte alls skadlig (räknar inte med diarré) och kommer sannolikt att hitta sin köpare.

Pris [redigera]

Priset för förpackning är 1990 rubel, det innehåller 1000 gram pulver. [1] Den officiella tilläggsplatsen säger att man tar en proteinkocktail KSB 55 för 1 servering (sked) före och efter träning. Den exakta storleken på delen anges inte någonstans, men det är skrivet att förpackningen innehåller 10 portioner. Det visar sig att för 1900 rubel erbjuds du att köpa endast 10 portioner (skedar) proteinpulver. Efter en enkel matematisk beräkning baserad på kompositionen beskriven ovan om sojisolatet, lämnar ca 370 rubel per kilo. Följaktligen kostar 100 grams paketet 37 rubel, överskattas priset med 30 gånger.

Till det priset du betalar upp till 10 gånger jämfört med priserna på proteiner kända tillverkare i sport butiker och förstöra mycket snabbare än att uppnå en betydande ökning av muskelmassa. Dessutom kan tillverkarens rekommenderade dos helt enkelt inte ge dig den nödvändiga mängden protein. Med tanke på att grossist tillverkare av köp (även om det är klokt att kalla det en packare i författarens påsar och burkar) råvaror till betydligt lägre priser än detaljhandeln, vinsten från försäljningen av upp till 3000% (30-faldig vinst), vilket mer än motiverar kostnaden för aggressiv skräppostannonsering.

Tillverkare [redigera]

Förpackningen indikerar olika och ofta falska tillverkare, till exempel: 5607 Fordham Dr. NW, Albuquerque, NM 87.114 USA (i själva verket företaget är verksamt inom import och export av oljeprodukter). Att döma av titeln.Stoit noterade att kontakter Shchuchin fabrik CRS-55 råvaran är Shchuchin råprotein (Vitryssland), kan du lätt hitta på nätet och kontakt med ledningen för att få utförlig information, att de KSB kommer officiellt endast Bellakt (barnmatstillverkaren i Republiken Vitryssland). Men i beskrivningen på vissa paket finns det många stavfel som tillåter att anta det kinesiska ursprunget. En av de "officiella platserna" på KSB 55 är registrerad den 23 april 2015 i Nassau, Bahamas. Du kan verifiera detta här eller på någon liknande tjänst.

Det finns inga streckkoder på förpackningen, ingen juridisk adress anges. Beroende på partiet kan tillverkarens eller kundens adress anges.

Recensioner [redigera]

På internet kan du hitta en hel del positiv feedback om proteincocktail KSB 55. De är förmodligen kvar av män som med hjälp av produkten snabbt fick muskelmassa. Faktum är att kommentarer skickas i syfte att annonsera. De människor som lämnade recensionerna, har knappast någonsin försökt denna proteincocktail. Liknande falska recensioner kan ses på den officiella hemsidan. I dem berömde fiktiva tecken KSB 55, som inte bara gällde den snabba samlingen av muskelmassa utan också om uppdelning av överflödigt fett. Men det finns inga riktiga recensioner på Internet än. Negativa recensioner avlägsnas helt enkelt av moderatörer, översvämmade med ett nätverk av reklamforum skapade i en sådan mängd att det blir mycket svårt att hitta ett riktigt tips i sin massa. [2]

Slutsats [redigera]

De flesta av de effekter som tillverkaren förklarar är fiktion. Produkten kan inte ge dig snabb muskeltillväxt. Det förbättrar inte fettförbränningsprocessen och kan inte orsaka dess ersättning med muskelvävnad. KSB 55 är inget annat än en källa till protein för personer som är involverade i sport. På liknande sätt kan andra proteinskakningar eller livsmedel (fisk, kött, ägg) användas som proteinkälla. Tillsatsmedlet kommer sannolikt att vara säkert för hälsan, men det är osannolikt att du får någon nytta av det. Det är inte känt hur många vitaminer och spårämnen som tillsatts av producenterna i proteinet, men det verkar som om doserna inte är specificerade, är de antingen i skarpa mängder eller helt frånvarande. Kanske kan en proteincocktail förstärka din immunitet, men bara om det finns en immunbrist orsakad av brist på protein i kroppen. En proteincocktail kan användas för att öka kroppsvikt och det blir så effektivt som möjligt. Men för att få ett synligt resultat måste du träna regelbundet i gymmet och inte äta KSB 55 i hopp om oberoende muskeltillväxt.

Protein, protein KSB 55 - en översyn av en nutritionist

Det bör omedelbart sägas att detta inte är ett mirakelmedel, vilket kommer att hjälpa en månad att hälla eller förlora fett. Detta är en LIE. Detta proteinpulver, som endast kommer att fungera med mycket flitiga, regelbundna övningar med vikter. Idrottare dricker proteincocktails, tk. de behöver mycket protein för att bygga muskelmassa. En vanlig person kan få alla nödvändiga proteiner med den vanliga maten: ägg, mjölk, kött, etc. Att gå ner i vikt proteinpulver bidrar också mycket indirekt. Det kommer att hjälpa om att gå ner i vikt kommer att ersätta en proteincocktail med högt kaloriinnehåll, särskilt fet och söt. Annars kan en skopa med pulver KSB 55 jämställas säkert i två eller tre äggvitorer.

KSB 55 - recensioner av idrottare och läkare

Annonsen säger att KSB 55 är en produkt baserad på vassleprotein, som används av idrottare för accelererad muskelbyggnad. Denna cocktail präglas av ett bra pris och hög effektivitet. Säljare placerar KSB 55-proteinet som en utmärkt stimulator för muskeltillväxt och en mirakelomvandlare av subkutant fett i musklerna.

Troligtvis denna dryck främst avsedd för skägglösa ungdomar eller män som nästan aldrig har besökt gymmet, och eftersom professionella idrottare, amatörer och upplevt det är känt att omvandlingen av fett till muskler i princip omöjligt.

Egenskaper hos KSB 55 och effekten

Reklamboken säger att KSB 55 fungerar som följer:

 • accelererar tillväxten av muskelmassa - Endast med vanliga laster på lång sikt
 • ger extra energi
 • förbättrar immunitet
 • ökar uthållighet;
 • minskar sannolikheten för stress;
 • omvandlar fett till muskler - FALSK
 • ger kroppen vitaminer och mineraler.

Bortsett från det faktum att proteinet WPC 55 har inga biverkningar på platsen, som säljer denna dryck, det påstås att från reguljär sysselsättning tränande personen efter 5 veckors emot en 12% resultat, men när det gäller användningen av WPC 55-38% under samma period. Men om vilket resultat det finns ett tal och i vad det mäts är det troligen nödvändigt att fråga förmögenheten.

Sammansättning av protein KSB 55

Som en del av proteincocktailen KSB 55, förutom protein, finns också örttillskott, vitaminer och mineralämnen. De olika komponenterna i drycken anges, men deras koncentration är inte angiven. Därför är det helt enkelt omöjligt att förstå om det finns någon effekt på dem. Endast 100 g protein-, fett- och kolhydratprodukter anges, respektive 70, 5 och 22 g.

Effekt av KSB-protein 55

Hur bra är proteindrinken KSB 55? De flesta effekter som annonseras av tillverkaren, utbildad och förnuftig person kommer att verka fiktiva. Cocktail kan inte påskynda tillväxten av musklerna avsevärt, stimulerar inte bränningen av fettvävnad och kan inte omvandla den till muskler. KSB 55 är bara en proteinleverantör för personer som är aktivt involverade i sport. En rik proteinkälla är emellertid många vanliga livsmedelsprodukter, såsom fisk och skaldjur, kött, korv, ägg, kockost.

Protein (protein) KSB 55 kommer antagligen inte att skada hälsan, men det är osannolikt att det kommer att uppstå konkreta fördelar. Denna cocktail förstärker förstås immunförsvaret, men bara om orsaken till immunbrist är en akut brist på protein. Dryck rekommenderas före varje session i gymmet, och även 30 minuter efter träningens slut.

Navigering efter poster

Protein, protein KSB 55 - granskning av näringsämnare: 6 kommentarer

I allmänhet håller jag med artikeln. Priset på detta protein är överdrivet och det finns för mycket bedrägeri i reklam. Jag "brände" mig inte för länge sedan, när jag lärde mig att för samma belopp kan du istället för 100 gr. detta "mirakelpulver" tar nästan ett kilo (!) proteinhushållsproduktion. Och på så vildt pris kunde vi åtminstone skona en dimensionell för anständighet till ett paket...
Webbplatsen skrev att den påstådda KSB: s amerikanska produktionsnonsen är fullständig, den här produkten spankes i Vitryssland. Många sportaffärer vägrar att köpa det, de förstår vad som är vad.
Många webbplatser KSB mycket skrivs om förfalskningarna, som "inte Narva på falska", "negativa recensioner ljuger eftersom de stöter på en falsk", etc.. som bara vill skrika av skratt - men vem fan han behövde för att hans smedja. Det finns mycket mer lovande varumärken än vissa vitryska KSB. För att inte nämna det faktum att falska protein är mycket sällsynta, bör högkvalitativt falska protein inte vara billigare än att skapa sitt eget varumärke.
Kort sagt - förbikoppla denna produkt!

Och jag debiterades för 5 st beställde en åsna

Tack för artikeln.

Titta, det består av protein och kolhydrater, förutom detta, vad är det fortfarande hälsofarligt?

Skadligt är att du inte får önskad effekt från användning av denna produkt, och nervsystemet kommer att utsättas för stress (vara medveten om att begå handlingen och vårdslös slöseri med pengar, berika oärlig predprenimateley).

Tack för artikeln. Det verkar bara inte. Det goda är vanan att kontrollera och ompröva allt.

Hela TERRY sanning om KSB-55 och andra tillsatser

Idag kommer jag att påverkas av ett mycket viktigt ämne! Människor vill alltid spendera mindre energi och få ett mer kraftfullt resultat. Detta är en egenskap hos vår kropp, tk. Vid livsmedelsbrist, som var hundratusentals år, har vi utvecklat en energisparande mekanism. Bara tjänat på denna galna olika tillverkare av sportartiklar och tillsatser, såsom bantning bälten, anti-celluliter krämer, teer att bränna fett samt 55-KSB. Jag skulle vilja bo på den senare i mer detalj. Spänningen som har spridit sig upp runt denna produkt, förstår jag inte. Folk vaknar!

Hälsningar! Idag vill jag överväga ett extremt viktigt ämne! KSB-55 skilsmässa eller är det sant? För mycket lögner och galna falska recensioner har dykt upp på webben runt detta, ingen annan effekt i kycklingägg, produkten. Jag hoppas att jag kommer att kunna nå så många som möjligt med den här artikeln, så att du inte slösar bort dina pengar efter att ha hört nästa annons av KSB-55.

upptakt

Jag börjar med en liten introduktion, vänner, men för att förstå var ett sådant allmänt intresse för sådana varor tas, måste jag säga detta.

Ibland är jag förvånad över hur lätt det är vparit stort antal människor tanken att för att uppnå något allvarligt (för att göra en miljon, vinna hjärtat av en bedövande vacker flicka pumpa stora muskler, etc.) är möjlig utan större ansträngning. Reklam fungerar underverk, vänner, som förmår många att kunna tänka med sina huvuden.

Människor vill verkligen tro att alla som uppnådde stor framgång i något, fick det precis som det eller kände till någon speciell hemlighet. Detta gäller absolut alla sfärer i livet.

När en kille går på en klassisk trilleboll tror den absoluta majoriteten att hans föräldrar gav det till honom, för det är lättare för dem att rättfärdiga sin position i samhället (föräldrar gav det, så det är inte på mig att jag inte har sådana rika föräldrar). Ja, det händer att föräldrarna faktiskt gick sönder på en sådan bil, men vad bryr de sig om det?

När en vacker tjej går bredvid en kille, tror flertalet att han har mycket pengar (igen, hans föräldrar), och hon är en hor och pengar spenderas. Det är så mycket lättare att rättfärdiga dig själv för att de LAZE jobbar på sig själva, att utveckla sig som vackra tjejer (så jag har en hemsk, ond fru, men hon är inte med mig för pengar).

När en kille har en imponerande muskelmassa, vad viskar mest för ryggen? Att han bara "äter steroider", och hans muskler är icke-arbetande (det är därför jag är duggregn och om nödvändigt, ska jag säkert klippa honom med en vänster häl).

Flickan har en fantastisk figur, en tunn midja, runda höfter, pumpade upp en röv. Vad kommer babble de flesta tjejer? Att hon ser ut som en bonde, att hon inte arbetar, det är därför hon ser ut som om hon har god genetik, en konstitution så att män gillar feta kvinnor "i kroppen" etc.

Jag kan fortsätta på obestämd tid. Det är bara det där denna reaktion kommer ifrån?

Sparar energi

Folk vill INTE, men att ha allt du verkligen vill ha.

Vill, som en dyr hus eller lägenhet med utsikt över dammen, jag vill att föreställa sig en vacker bil, en hel del pengar, det är bara i restauranger, bara ha sex med vackra flickor, eller träffa en vacker flicka, men man kan få det, du har en hel del ARBETE! Arbeta både på sig själv och på egenutbildningen för att kvalificera sig för mer konkurrenskraftiga resurser. Detta är ett mycket svårt sätt.

Var och en av oss har en viss vikt i samhället eller RANKEN, som det vanligtvis kallas. Någon upptar mer mycket betalda inlägg, reser på dyrare bilar, är gift med vackrare och intelligenta tjejer.

Detta är naturligt urval, vänner. Resurserna för alla är inte någonting! Därför är vi alla tvungna att slåss för sitt byte.

Den som kan uthärda smärtan av detta liv (begränsa dig, arbeta med sig själv, för att förbättra sin konkurrenskraft, etc.), så småningom blir han mer än han som simmar med den nuvarande monotona, lata liv. Men jag skrev redan om detta i en klassartikel: "Smärta eller död".

Och nu till ämnet i artikeln. Varför tog jag "sele" så länge?

KSB-55 skilsmässa eller är det sant?

Så, låt oss börja med varför detta namn är "KSB-55"?

KSB Är ett vassleproteinkoncentrat. Figuren "55" gavs ursprungligen eftersom i det 55 gram protein (55% serum).

Men i de flesta källor och på förpackningen är siffran 70 gram protein per 100 g produkt. Tillförlitliga källor kan inte hittas var som helst, därför är siffran mest sannolikt inom detta intervall (55-70).

dvs i själva verket är det ett konventionellt serumprotein! Jag förklarar för dem som inte vet.

protein Detta är ett vanligt protein som finns i många produkter som alla vet. Ägg, kött, mjölk, ost, fisk, stuga ost etc.

Veteprotein är ett protein som härrör från mjölkserum.

Serum passerar genom flera filter och på var och en av dem finns olika proteinmolekyler, eftersom de är olika i storlek. de är de största i serum. Därefter torkas molekylerna med hjälp av ett korsflöde och en pulver som liknar mjöl erhålls. Till det lägga till någon smak, till exempel kakao, och ta emot en allvarlig protein.

Serum -> Filternätverk -> Luftflöde -> Smakstillsats = SERUM PROTEIN!

ALLT! Ingen magi pågår där längre, vet du? Förresten, jag har en cool artikel om vad vassleprotein är.

Allting resten är bara marknadsföring och reklam.

Från en kondom till ett luftskepp

Men vem kan vparit denna produkt, om han:

 1. FIRST, inte innovativ (på hyllorna i någon sportbutik full av valleproteiner).
 2. För det andra har det inga speciella egenskaper i jämförelse med andra vassleproteiner (vilka egenskaper? Det är bara protein!).

Naturligtvis, full av nykomlingar! De som i allmänhet på något sätt var förknippade med sporten. När allt kommer omkring vill de så snabbt få en vacker, uppblåst kropp.

Denna situation påminner mig om en person som säljer ägg på marknaden, men ger dem ut för ägg av en pterodactyl och skriker på hela marknaden:

 • "Unik anabole effekt från innovativ utveckling av pterodactyl röv!";
 • "Muskel tillväxt över 9000!";
 • "Bygg muskler och bränna fett på samma gång!";
 • "Omedelbar omvandling av SALA I MUSKELEN!";

Trots allt gör tillverkarna av detta konventionella serumprotein samma. Vad man ska säga, men de blåste verkligen en blimp från en kondom.

Du tittar bara på de deklarerade egenskaperna hos den här produkten:

 • snabbt resultat: 35% mer muskelmassa på mindre än 30 dagar (!);
 • stimulerar muskel tillväxt, ökar metabolism;
 • Det är säkert för hälsan eftersom det inte innehåller steroider.
 • tar ut en person med energi
 • stimulerar immunitet
 • ökar uthållighet;
 • minskar stress
 • ersätter muskelmassan;
 • är den rikaste källan till vitaminer och användbara mikroelement för kroppen.

Tja, är det inte en saga? Låt oss gå igenom i ordning.

Snabbt resultat: 35% mer muskelmassa på mindre än 30 dagar

Ung. Varifrån sådana siffror? dvs mänsklig genetik, hur han tränar, vad är resten av hans kost och många andra faktorer beaktas inte? Eller jag kan bara dra mig upp i baren och trycka ut, men äta detta kroppsvatten 3 gånger om dagen och växa med 35%?

Varifrån räknas kamrater? Var är tjuren, Bagheera?

Fig med det utan snabba resultat, på.

Stimulerar muskeltillväxt, ökar metabolismen

Ja, det stimulerar, som alla andra belöningar! eftersom i KSB-55 finns inget annat än vassleproteinet och en liten mängd kolhydrater.

anabolism Är tillväxt. En ökning av mängden protein i kosten kommer att främja tillväxten av muskelmassa, MEN UTAN LUMINOUS PHYSICAL LOAD, kommer det ingen muskeltillväxt.

Jag tillägger allt detta att intaget av 55-70 gram protein åt gången hos de flesta kan orsaka PONOS (diarré) eftersom han förstår inte det. Dina pengar kommer att flyga till toaletten tillsammans med diarré, med samma hastighet som denna muskelväxt kommer att äga rum: "(

Denna produkt skiljer sig inte från konventionellt vassleprotein (endast utspädd sojabönor). Jag har en bra artikel om proteincocktails hemma för rekrytering. Läs, det finns verkligen många coola recept för MYCKET mindre pengar!

Säker för hälsa, eftersom den inte innehåller steroider

Innehåller inte steroider, ahah)) Okej, i huvudsak. Ja, det är säkert för hälsa, som ALLT BELOK, men för vilket det utpekades som ett separat föremål? Självklart inte för erfarna idrottare, som i allmänhet knappast uppmärksammar denna typ av reklam.

Tar ut människor med energi

Ja självklart. Bara riva upp från energi alls. Bullshit, killar. På förpackningen nämns inte alls finns någon exakta sammansättningen av denna produkt, bara varje skit som "speciella aminosyror" (undrar vad, bortsett från de 20 kända aminosyrorna som utgör alla möjliga proteinmolekyler), "aktiv vassleprotein" (Ja, radioaktiv) "extrakt vete germ "(hur mycket ska det vara zafigachit där för att börja arbeta?), etc. Doseringar är förresten inte angivna.

Allt skulle vara väldigt roligt, om det inte var så ledsen. Vi går vidare.

Stimulerar immunitet, ökar uthållighet, minskar stress

Jag kombinerar allt detta skräp till ett objekt. Självklart finns det helt enkelt ingen sådan sak. Inte mer än ogrundade slutsatser. Kanske är det så, men klart är resultaten inte så överväldigande att det bör noteras som någonting.

Ersätter fettmassan i muskeln

Jag är generellt överraskad över hur människor gör det här.

IN NATUR, det finns inget förfarande som är kapabelt att byta ut FATTY TISSUE MUSCULAR! Tja, det händer inte.

Men denna myt är mycket fördelaktig för tillverkare av olika typer av sportlotioner, eftersom en obekväm person lätt kan leda till denna "anka".

Det är den rikaste källan till vitaminer och användbara mikroelement för kroppen

Vilka vitaminer specifikt? Vilka spårämnen? Återigen är det omöjligt att hitta produktens exakta sammansättning. Det finns endast en lista över alla ovanstående rosa och vaniljsnus, på grundval av vilken en korrekt bild inte kan förstås.

KSB 55-komposition och pris. Och nu på meriterna

KSB-55 är inte en innovativ produkt på marknaden, som jag sa. Men inte bara för att det är en konventionell SERIOUS PROTEIN, men för att den länge har producerats i Vitryssland på Beryozovo-osttillverkningsanläggningen. Förresten, ett sådant protein kallas "björk".

Om de officiella webbplatserna är omkopplade står det att KSB-55 innehåller (för 100 g. Av produkten):

 • 70 gram protein (i vissa källor 55 gram);
 • 5 gram fett;
 • 22 gram kolhydrater (laktos);

Belaruska CRS-55 "Björk" innehåller minst 30 g laktos, och sedan i '22 Från detta kan vi dra slutsatsen att "Björk" blandades med sojaisolat, som innehåller 90 g protein och 1 g fett. Förresten kostar ett kilo sojaprodukter bara 300 rubel.

Producenterna erbjuder att köpa endast 10 portioner (så mycket som finns i paketet) för 1990-rubel. 1 servering är en tesked, som de säger.

Om man antar att "Björk" blandas med soja isolera i förhållandet 3: (! Eller ganska svårt att säga, eftersom korrekt information är inte riktigt var som helst) 1 bör kilogram av detta pulver kostar ca 370 rubel! dvs för 100 gram bör priset inte vara 1990 rubel, men 37 rubel! Förstår du absurditeten i situationen? Priset är överskattat 50 gånger.

PEACEKEEPING A CONVENTIONAL SERUM PROTEIN till ett pris som är tio gånger högre än priset på TOP-tillverkare av sportnäring, såsom ON, Ultimate Nutrition, MHP, BSN, etc.

Köp protein "Björk" i Vitryssland -> blandat med billiga sojaisolat -> Fasuem i paketet med namnet på KSB-55 -> Skriva rent nonsens i beskrivningen -> Kör ett virus, aggressiv annonsnätverk och publicera falska recensioner -> vinst.

Och de vinster som är producenterna (även om det är klokt att kalla dem packers som shove på förpackningar rör protein "Björk"), mer än tillräckligt för att täcka kostnaderna för köpta omdömen och aggressiv spam reklam. Vinsten är 5000% (50-faldig vinst, som vi fick reda på).

Tja, låt oss städa upp det. Rekommenderad dosering producent (en tesked friktion före och efter) kan inte tillhandahålla den dagliga normen av ett protein (utom sparv), desto mer normen som krävs för muskeltillväxt.

Tillverkare av KSB-55

Separat skulle jag vilja säga om tillverkarna. På förpackningen anges ständigt FALSE producenter av detta protein, till exempel: 5607 Fordham Dr. NW, Albuquerque, NM 87114 USA, även om detta företag faktiskt är verksamt inom export och import av oljeprodukter.

eftersom namnet på produkten STB-55, kan man dra slutsatsen att det är råvaran till Shchuchin råprotein (Vitryssland), men på förpackningen det finns så många stavfel som kan tala om kinesiskt ursprung för varorna.

En av de "officiella" platserna i KSB-55 registrerades den 23 april 2015 i staden Nassau i Bahamas.

Det finns också inga streckkoder på paketet, det finns inte ens en juridisk adress, dvs Figs vet i allmänhet vem som säljer detta protein.

KSB 55 recensioner

Detta är i allmänhet ett separat ämne. Internet ger många FALSE recensioner om den här produkten. Fake, eftersom varje idrottare är medveten om att man inte bör vänta på någon magi från det vanliga vassleproteinet.

Ja, professionella idrottare kan råda vissa produkter av ett visst varumärke, för de har avtal med dessa företag, men det är osannolikt att marknadsföra produkter, och ännu mer för att lämna synpunkter på det, tillverkarna som har fyllt upp hela Internet falska uttalanden och inte backas upp av repliker av de otroliga egenskaper hos produkten. Det undergräver bara idrottarens myndighet.

Recensioner distribueras helt enkelt för annonsering, och de som skrev dem knappast någonsin försökte denna cocktail.

rön

Låt oss sammanfatta allt som jag sa ovan.

 1. KSB-55 är en USUAL SERUM PROTEIN. Det finns inga "magiska" egenskaper i den.
 2. Sammansättningen av denna produkt är 100 gram, förmodligen 70 gram protein, 22 gram kolhydrater, 5 gram fett. 70 gram protein per 1 dos kan orsaka diarré.
 3. Priset på denna produkt är överskattad med 30-50 gånger! Kostnaden för produktion av 1 kg sådant protein överstiger inte 400 rubel.
 4. Den exakta sammansättningen och tillverkarna är okända!
 5. 99% av recensionerna på denna produkt FAVORABLE!

Killar, jag försökte inte ordna anti-reklam för den här produkten, men jag anser bara att det är nödvändigt att förstå situationen. För många frågor kommer till mig om denna produkt, jag tror att människor har rätt att veta sanningen.

Att betala eller inte betala ett kraftigt uppblåst pris för ett normalt vassleprotein som inte har några hemliga egenskaper, det är upp till dig att bestämma.

Om att arbeta, bra, billiga tillsatser som du enkelt kan köpa på apoteket, skrev jag i artikeln om dopdop.

P.S. Om du vill ha helt gratis, välj ett kompetent träningsprogram som verkligen fungerar väldigt hårt, till skillnad från den produkt som diskuteras i artikeln ovan, ladda ner sedan mitt "Individuella träningsprogramsvalningssystem". Detaljer nedan:

Med respekt och bästa önskningar, Nikita Volkov !

Feedback om KSB 55: skilsmässa eller sanning, komposition, hur man tar, var man ska beställa

Läs berättelsen om en av våra läsare, som lyckades bygga muskelmassa på hans mager kropp. Och utan att tarmarna och kroppen skadas. För att uppnå sitt mål använde killen ett koncentrat av vassleprotein - KSB 55. Ta reda på skilsmässan eller sanningen att detta tillskott kan hjälpa till att snabbt bygga muskler, på nästan vilken kropp som helst? Se även instruktioner för användning och vad som ingår i produkten av KSB 55, är det hälsofarligt och om det finns kontraindikationer? Läs läkares recensioner och det verkliga resultatet av människor som också "kör" KSB 55 på sin egen hud.

Hela mitt liv Jag var en mycket lång och tunn kid. Om människor som jag sa de: "Skelettet går." Jag blev mycket förolämpad, så vid 18 års ålder fattade jag mig själv som jag definitivt skulle ändra min kropp. Det första som kom ihåg var att börja träna i gymmet. Ser mig, tränaren skakade på huvudet och sa att jag behöver mycket protein för muskelmassa. Jag började söka efter riktiga recensioner om olika produkter, för att jag inte förstod någonting i det här systemet. Flera platser rekommenderade en proteinskaka ksb 55. Tack vare honom, efter sex månader har min kropp förändrats. Jag gjorde nästan 8 kg, vilket för mig var en stor seger. Du kan se bilderna före och efter (jag bifogar ett foto till min berättelse). Nu för dem som vill ha en vacker lättnad rekommenderar jag denna produkt.

Cocktail KSB 55

Denna bioadditiv syftar till att kompensera för bristen på protein i kroppen, som ligger under tunga belastningar. Min mamma var mycket orolig för att användningen av en cocktail har biverkningar för kroppen. Men jag förklarade för henne hur källan till användbart protein behövs. Det liknar likaledes en barnblandning, som också måste planteras.

När jag fick muskelmassa tränade jag intensivt - tre gånger i veckan. Jag började konsumera mycket proteinprodukter, men nöje är väldigt dyrt. Nödvändiga ämnen är fortfarande inte tillräckligt. Därför rekommenderas sportnäring till alla för snabbare start och underhåll av formuläret.

Jag gillade att bankerna räcker för länge. Det finns varianter av paket på 100 gram. Doseringen är väl stavad. Organen utan problem uppfattar ett ytterligare protein.

Vad är detta - vassleproteinkoncentrat (KSB 55)

Innan jag beställde KSB 55 studerade jag den officiella hemsidan, för jag visste inte vad det var. Det visade sig att koncentratet av vassleprotein KSB 55 är en speciell typ av mejeriprodukt, där cirka 40-90% av kompositionen är protein.

Det kan vara av olika typer och kompositioner, vilket gör att du kan välja rätt alternativ för näring av idrottare eller dem som är kära i fitness. Denna naturliga botemedel låter dig framgångsrikt gå ner i vikt, eftersom det också är viktigt att konsumera mindre fett, men mer protein. Fördelar med denna produkt:

 1. ger den nödvändiga energin;
 2. gynnsamt priskvalitetsförhållande
 3. lämplig för män och tjejer;
 4. bekväm packning.

Du kan beställa i Ryssland i någon stad. På mig med leverans KSB var det cirka 1500 rubel. Nu försöker jag köpa i bulk, från 2 kg finns redan rabatter tillgängliga http://kishechnik.com/ksb-55

Sammansättning av produkt

Förutom det protein som behövs för kroppen innehåller KSB 55-produkten andra användbara ämnen. Till exempel:

 1. aminosyror;
 2. ett extrakt av Eleutherococcus, som tillför energi;
 3. viburnum, stärkande hjärta och normaliserande tryck;
 4. huvor från vetex
 5. ett stort antal vitaminer.

Vad jag gillade var det i KSB 55 bara 5% fett. Det är nästan som en tjock stallost. Kolhydrater 22 g per 100 g produkt. Sammansättningen innehåller inte något att säga hur skadlig denna drink är för hälsan. Vanligtvis är negativa recensioner kopplade till detta. Om du är försiktig, innehåller bruksanvisningen information om hur du får rätt strömförstärkare för idrottare. Om allt inte finns tillräckligt med vätska i kroppen, så kommer ett stort antal proteiner inte fungera bra.

Bruksanvisning (hur man tar det)

Hur ofta och hur mycket tog jag KSB-55? Jag kan skriva mitt program, men nu förstår jag att allt beror på konsumtionens syften:

 • dosering;
 • frekvens av förbrukning under dagen;
 • Tillvägagångssättet för användningen: Ständigt eller kurser.

Jag försökte personligen ta ett exempel från erfarna bodybuilders. De använder vanligtvis drogen före träning (30-40 minuter) och i stället för varje måltid. Aminosyrakompositionen gör det enkelt att assimilera en cocktail.

Det finns inget listigt i beredningen), du behöver bara röra pulvret i ett glas vatten. I mitt fall visste jag inte hur många gånger om dagen som helst, eftersom vikten var väldigt liten. Tränaren rekommenderade att börja med två gånger. Resultatet för månaden visade en ökning med tre kilo, tyckte att det var en mycket bra siffra. Jag bestämde mig för att lämna allt i samma läge. Metoden för applicering påverkar hur snabbt processen med att ersätta fett för muskelmassa kommer att gå.

Skilsmässa eller sanning

Först hade jag mycket tvivel om proteinet KSB 55. Skilsmässa eller sanning bestämde mig för att kontrollera dig själv, speciellt eftersom proteinets egenskaper och egenskaper var normala. Mycket dyrare behandlas med fet mat. Köp råd via tillverkarens eller återförsäljarens officiella hemsida. Så det kommer att vara förtroende för att du konsumerar originalet. Det har trots allt funnits mycket förfalskningar på denna marknad. Vissa analoga är osannolikt att vara billigare, men det kan finnas ett mindre renat protein som kommer att påverka mag-tarmkanalen. En sund tarm, som du vet - en hälsosam kropp. Den officiella leverantören i Ryssland har en onlinebutik. Det är väldigt bekvämt, och det ger förtroende för att detta inte är en skilsmässa för sugare.

Verkningsmekanismen på kroppen har inget speciellt, det tar helt enkelt hänsyn till fysiologiska behov. Du tränar mer, musklerna behöver mer protein. Och användningen av KSB 55 i detta hjälper!

Hälsoskadlig

Nu vet jag säkert myten eller verkligheten att KSB 55 fungerar felfritt. Jag hade inga hälsoproblem eller i ett intimt liv, som vissa skriver. Det har varit två år sedan jag började konsumera en cocktail. Så jag har inte avslöjat några kontraindikationer.

Kontra

Om du tar rätt protein KSB 55, så är inga obehagliga konsekvenser inte hemska. När du inte respekterar vad tillverkaren rekommenderar, kan det vara:

 • uppblåsthet;
 • förstoppning;
 • överdriven belastning på njurarna.

Läkarens kommentarer säger också att det kan finnas en individuell intolerans, liksom en allergi mot ett främmande protein. Vanligtvis är sådana kontraindikationer för idrottaren själv kända.

Doktorens kommentarer

Under intensiv träning spenderar idrottare mycket energi, vilket inte är lätt att kompensera med mat. Det finns trots allt risk för att det dagliga kaloriinnehållet överskrids, vilket är oacceptabelt för idrottare. Om idrottare inte har allergier mot animaliskt eller vegetabiliskt protein rekommenderar jag starkt att koppla koncentratet av vassleprotein KSB 55 till kosten. Detta är lämpligt även för överensstämmelse med kosten. Trots allt tar träning mycket lång tid.

Moderna kvinnor på grund av låg motorisk aktivitet blir alltför mycket. Hantera det när du byter kost är möjligt, men du vill se resultatet snabbare. Jag har upprepade gånger sett hur en proteincocktail fungerar. Det här är en utmärkt sport. Det har ingen negativ inverkan på kvinnokroppen. Dessutom garanterar den europeiska tillverkaren en hög grad av proteinrening. Konsumtionsnormerna för kvinnor KSB-55 är lägre än för män. Därför beställer för dem detta läkemedel mycket mer lönsamt.

Protein - KSB 55: skilsmässa eller sanning (priser och recensioner)

KSB 55 är ett koncentrerat pulver från vilket en proteincocktail framställs. Produkten är ganska kontroversiell, på Internet kan du träffas på KSB 55, både positiva och negativa. Idag ska vi försöka lista ut vad som är sant och vad som är falskt, kompositionen av denna produkt är skadlig eller hälsosam, om koncentratet hjälper idrottare eller orden om effektivitet är skilsmässa. Se även positiva recensioner om verktyget i artikeln.

Allmän information

 • Handelsnamn: KBS 55 (koncentrat av vassleprotein KSB 55)
 • Kategori: Sportnäring
 • Näringsvärde (per 100 gram): 70 gram protein; 5 gram fett; 22 gram kolhydrater (laktos); värmevärde 412 kcal.
 • Effekt: ökning av muskelmassa under träning
 • Hur mycket att ta: beror på kompositionen hos en man eller kvinna och på en riktig sportbelastning
 • Hur mycket är: Priset på drogen är 1100-1900 rubel. (priset skiljer sig åt i olika butiker)
 • Kontraindikationer och biverkningar: ingen
 • Tillverkare: Fordham Dr. NW, USA

Vad finns i paketet?

Så du bestämde dig för att beställa KSB 55. Hur mycket kostar originalen av denna sportspit? Packning kommer att få betala cirka 1500 rubel (om du har tur kan du köpa ett protein till ett rabatterat pris - cirka 1100 rubel, om du väljer att ta KSB 55 brutto, kommer det att kosta dig mycket billigare - ca 800 rubel styck). Denna sportmat säljs i nätbutiker (i städerna finns det också, men mindre ofta).

Förpackningen är ganska enkel - en svart pappers zip-paket. Insidan är ett pulver av vit färg, liknande i struktur till mjöl. Detta är KSB: s cocktail. Mer exakt, inte själva cocktailen, men dess bas (för att få en sportdryck måste du laga mat, men om det här lite senare).

Sammansättningen av sportnäring KSB 55 - 100% protein. Exakt samma protein finns i mjölk, stallost, ägg, kött - enligt kemisk struktur och egenskaper är detta protein och protein från KSB-paketet inte annorlunda. Producenter tog helt enkelt mjölkvalle, körde den genom en serie filter, torkades och mottogs koncentrat utan några ytterligare föroreningar.

Protein med mat eller med koncentrat?

Naturligtvis kan den önskade dosen av protein erhållas med vanliga måltider. Men att konsumera det i form av KSB är mer bekvämt:

 1. Om du dricker ett glas cocktail behöver du inte överväga hur mycket protein du tog - du vet klart att en portion innehåller 55 gram protein.
 2. För att få rätt daglig dos av protein, som är nödvändig för en idrottsman, måste du äta mycket mejeriprodukter, soja, kötträtter - och i en sådan en kost rik på fett och kolhydrater. I låg-kolhydrater med låg fetthalt är proteinet mindre, så de måste äta i stora mängder, vilket tungt belastar magen. Med protein sportnäring är allt enkelt - KSB 55 passar perfekt in i sportdieten.
 3. KSB 55 har ett högt biologiskt värde - proteinet som erhålls med denna cocktail absorberas snabbt.

Hur snabbt blir resultatet

På den officiella hemsidan är det skrivet: När du tar den ursprungliga cocktailen inom en månad kommer muskelmassan att öka med 35%. Låt oss vara ärliga, den här siffran är en reklam "fälla". En sådan indikator är möjlig, men förutsatt att denna månad dricker mannen inte bara proteincocktailen KSB 55 utan också sitter på en speciell sportdiet och tränar mycket.

Om du bara dricker ett protein, är ingen ökning av muskeln i 35% uteslutet. Utan sport märker du inte ens en ökning på 5%. Protein träder in i kroppen med sport, och då ska det få en "signal" att musklerna är i fara (med muskelbelastning, brist på muskelfibrer). När den önskade signalen är mottagen börjar proteinerna aktivt samverka med andra livsmedelsmolekyler, vilket resulterar i framställning av speciella aminosyror, vilket tvingar arbetet hos olika mänskliga organ.

Som en följd av sådan aktivitet får musklerna de nödvändiga ämnena för att återställa och bygga upp fibrerna (ökning av muskelvolymen är en skyddande reaktion - de förbereder sig för att få en stor belastning och försök att inte tillåta nästa skada). Om du tar protein utan efterföljande sport, får proteinet inte en signal om "fara" och överskottet avlägsnas helt enkelt från kroppen som ett onödigt material.

Vad kommer att förändras med ökad fysisk ansträngning

Män som är intensivt engagerade i sport kommer att märka förändringar efter att koncentratet av vassleprotein KSB 55 har antagits. Det faktum att idrottare sitter på rätt sportdiet (till exempel under torkperioden), är det en skarp brist på protein. Utan det ger inte de mest intensifierade träningarna det önskade resultatet.

KSB-produkten innehåller 55 gram protein per portion - det här är rätt dosering för kraftfulla kraftbelastningar. Det är med ett ökat sportläge som du kan märka den förklarade effekten av en sportscocktail. För en månad kommer ökningen av muskelmassa att vara 35% mer än utan användning av KSB 55.

Det är värt att notera att många människor av misstag förväntar sig den fettförbrända effekten av denna cocktail. Faktum är att inte en enda fettförbränningskomponent i KSB 55 är närvarande, och proteinet har inte någon sådan effekt. Vikt minskas genom träning. Så vi kommer igen till samma idé - om du vill gå ner i vikt + få muskler, först och främst öka sportbelastningen och äta rätt och ta sedan olika sporter som KSB 55.

Är det säkert att använda

Det är viktigt att kolla ytterligare ett påstående: "KSB 55 proteinprodukten har en säker formulering". Är denna information om KSB 55 skilsmässa eller är det sant? Ord om kompositionens säkerhet - det är sant! Det är helt ofarligt för människors hälsa, som något protein som absorberas med vanlig mat. Serum innehåller inte skadliga eller hormonella föroreningar, orsakar inte biverkningar, kan användas av både kvinnor och män, har inga inskränkningar på upptagning efter ålder och vikt.

Det finns en myt att KSB 55 kan skada mänens sexuella funktion. Nonsens är detsamma som att hävdar att män är oförmögna från mjölk eller kockost. Det finns ingen effekt (varken positiv eller negativ) av koncentratet på sexuell hälsa hos en man, eftersom KSB inte är en steroid utan en helt naturlig produkt.

En annan myt om kontraindikation av serum är hjärtproblem. Koncentrationens sammansättning påverkar inte kardiovaskulärsystemet, det ökar inte och sänker inte trycket, det slår inte ner hjärtrytmen. Helt enkelt tar serumet ut av atleter, men stor kraft och aerob belastning är förbjuden vid ett sjukt hjärta. Därför, om det finns en attack under träning, är det inte CSF-sammansättningen som kommer att vara skyldig men den stora belastningen. Varje läkare kommer att bekräfta detta för dig.

Mottagning under torkperioden

Varje människa som är allvarligt involverad i idrott och byggandet av det berörda organet, med jämna mellanrum torkat - som sitter på en speciell diet, och går igenom en viss utbildning som syftar till att ta bort fett och rendering lättnad. Under denna period är proteinintag särskilt viktigt - utan att det går ner i vikt och uppnå lättnad är orealistiskt. Men på grund av en styv diet erhålls mycket protein, så det är obligatoriskt att ta proteinskakningar som KSB 55.

Fördelen med KSB 55 under torkperioden är följande:

 • Proteinet accelererar de metaboliska processerna, vilket möjliggör torkning på kortare tid.
 • Torkning begränsar kraftigt kolhydraternas konsumtion, så mannen är hela tiden spökad av hunger. Proteindryck KSB ökar absorptionsperioden för absorberade näringsämnen. Kroppen känns mättnad under lång tid.
 • Med brist på protein tenderar kroppen att falla i "dormant" - en man känner snabbt trötthet och uppbrott. Proteinkoncentrat gör en man mer varaktig. Detta gör att du kan öka belastningen, vilket betyder att det är bättre att bränna fett.

Hur man använder proteinkoncentrat

Instruktionen för användning i KSB 55 är enkel. Du måste öppna paketet, ta en tesked pulver och späd det med vatten (hur mycket du tar vätskor för att späda pulvret - nog kommer att vara 200-250 ml stillvatten). Lös inte pulvret i en het vätska eller i en produkt med hög surhet. För att dricka en cocktail krävs det 30-40 minuter före träning och 30 minuter efter anställning.

Vi uppmärksammar: Den angivna dosen beräknas på mannen i en genomsnittlig hudfärg. Två eller tre portioner av en cocktail kan tas av män som väger 80-100 kg. Om en mans vikt är ungefär 60 kg, kommer en kopp KSB att räcka. Vi rekommenderar att du konsulterar en dietist eller idrottare innan du börjar proteinintaget. Specialisten hjälper till att bestämma den korrekta dagliga normen för KSB 55 och regimens intagssystem baserat på komposition och sportsläge.

För att sammanfatta: KSB 55 är en utmärkt proteinkälla med en säker komposition. Många negativa recensioner beror på missförstånd av åtgärden och överskattade förväntningar. Det är absolut värdelöst som det enda sättet att gå ner i vikt och få muskelmassa. BSC 55 är en produkt som måste tas med aktiv sport och lämplig sportnäring - bara i detta fall kan en man snabbt få önskad kroppslättnad och förlora överflödiga pund.