Huvud
Behandling

Cream för att öka medlemmen i Power Life XXL

Vissa mäns önskan att öka sin manliga värdighet är fullt berättigad. För att hjälpa till i denna fråga, utvecklade de ledande specialisterna en speciell kräm för att öka penisen som kallades Power Life. Detta verktyg är det enda i sitt slag och kan helt ersätta kirurgiska operationer. Till skillnad från andra medel (olika simulatorer eller mediciner) ger salva ett garanterat resultat efter en månad av applicering.

Med hjälp av PowerLife-kräm för denna period ökar penis med i genomsnitt 4-5 centimeter. Cream för att öka kraften av efterklang är en salva för att förbättra blodfyllning och erektion. Med hjälp av naturliga ingredienser som ingår i det, får män ett effektivt resultat.

Ett sådant beslut kommer att tillåta varje man att inte leta efter olika medel som kan ha hjälp eller rådfråga kirurger om att öka storleken. Med hjälp av grädden kan du göra allt så säkert som möjligt, och snabbt och enkelt!

Sammansättning av produkt

Det är viktigt att notera att krämens sammansättning för att öka penisen inte innehåller absolut inga skadliga eller kemiska ämnen. Effektiviteten av detta verktyg uppnås endast genom användning av naturliga ämnen. Därför har denna produkt inga biverkningar, och orsakar inte allergier eller irritationer.

Produkten består av följande ämnen:


 • Ginseng, nål prickly och notogensheng - ämnen som framkallar en ökning i vävnad och främjar en ökning av metaboliska egenskaper
 • Ginger och hästkastanj - i kompositionen förbättrar processen för blodcirkulation av reproduktionssystemet i detta avseende och en lång och stark erektion uppnås;
 • Demetikon - spelar rollen som fett för penis, vilket förhindrar bildandet av sjukdomar och irriterande reaktioner;
 • Dessutom, Leverkrämmen innehåller speciella enzymer som har en positiv effekt på penisens vävnader. Tack vare dem sträcker sig dessa vävnader oskadligt, och penisens storlek ökar i både längd och diameter.

Tips: Den bästa effekten kommer att uppnås om du använder grädden i en halvtimme före samlag. Vid den här tiden kommer du att känna en lätt trevlig tinning. Vid den här tiden behöver du inte oroa dig, så grädden gör det känt att det fungerar.

Resultat beroende på vecka:


 • Få maximal glädje från att älska;
 • Att permanent öka storleken på din penis är absolut säker;
 • Öka längden på ditt samlag
 • Var redo att ha sex när som helst

Beställa en kräm, du får:


 • Öka från 4 cm i längd;
 • Märkbar ökning i diameter;
 • Starka erektioner oavsett tid på dagen

Som nämnts ovan är grädden helt säker: med det här verktyget kommer du inte att stöta på allergiska reaktioner och känner inte några negativa effekter. Naturligtvis finns det många andra sätt som lovar utmärkta resultat, men det är Power Life Cream att klara sina mål så bra som möjligt.

Som ett resultat kommer varje man inte bara att få sin utmärkta storlek på sitt sexuella organ, utan också ett lyckligt sexliv som du bara kunde drömma om tidigare. Med hjälp av grädden kommer alla att få ett oerhört nöje och ge tjejerna en oförglömlig tidsfördriv.

Hur ansöker du?

Krämen för att öka penis Power Life liknar tjock olja. Dess sammansättning ökar blodflödet och förbättrar erektionens kvalitet. Den maximala effekten uppnås i kombinationen av kräm med speciella övningar eller medicinsk utrustning, till exempel i kombination med en vakuumpump eller extender.


 1. Applicera grädden på penisens huvud och gnid det med lätta massagebevegelser;
 2. Upprepa proceduren dagligen i två veckor.

Dessutom ges detaljerade instruktioner med förberedelsen. Om du har problem eller oförståliga situationer kan du alltid hitta en lösning genom att noggrant studera den. Om du gör allt rätt, är resultatet inte att tvinga dig att vänta. Det viktigaste är att ta processen på allvar och utföra den och alla ytterligare övningar med största yakt.

Viktigt: Denna naturprodukt berikar vävnader med organiska ämnen, på grund av vilket penisstorleken också ökar. Det betyder att efter en tid blir storleken inte mindre. Applicera en gång i Power Life-kräm, bevaras resultatet för livet.

Behandlingskurs

Behandlingsförloppet består av 10-14 dagar. Vid den här tiden måste du applicera en liten mängd kräm på penisens huvud och gnugga det försiktigt. Detaljerad bruksanvisning, som nödvändigtvis måste följas, ingår i grädden. Efter en veckas behandling kommer resultatet att vara synligt för det blotta ögat.

Det är bara nödvändigt att använda grädden, och efter en mycket kort tid kommer resultatet att göra sig själv känt. För att få en synlig effekt är endast en ansökan per dag tillräcklig. Ljuskrämen garanterar bara en naturlig ökning, vilket uppnås genom bevisade naturliga ingredienser.

Var att köpa

Att köpa Power Life-kräm är omöjligt i vanliga butiker eller apotek. Det distribueras endast i de officiella företag där det tillverkas. Att beställa är enkelt, du behöver bara ha en önskan. Vid köp finns inga begränsningar som tillåter att få en grädde till någon person.

Granskning av de bästa penisförstoringskrämmen (med recensioner av män och läkare)

De flesta representanter för det starkare könet är missnöjda med penisens storlek. För att skapa extra centimeter är redo att tillgripa även hjälp av en plastikkirurg eller regelbundet dra penis extender, endast dessa metoder är dyra och inte alltid motiverat. Cremen för penisförstoring anses vara överkomlig, snabb och viktigast, ett enkelt sätt att förstärka penis. Men hur effektivt är det? Hur inte att missa med ett val av augmentation? Vi avslöjar hemligheter i den här översynen.

Egenskaper för det perfekta läkemedlet

På den moderna läkemedelsmarknaden erkänns även smörjmedel med värmeeffekt som ett sätt att öka penis. Faktum är att de bara stimulerar blodflödet, vilket ger extra volym, men påverkar inte på något sätt organets faktiska storlek. Verkan av sådana droger är kortsiktig och passerar efter oxidation och inaktivering av den aktiva beståndsdelen.

En riktig gel för en penisförstoring bör inte bara stimulera blodpåfyllningen utan också ha ett antal andra effekter:

 • Stimulera tillväxten av celler i penisens vävnader.
 • Potentiär celldelning.
 • Ge kroppen med byggmaterial för bildandet av cellulära strukturer.
 • Förbättra intracellulära metaboliska processer.
 • Var försiktig med könsorganets känsliga hud - fuktar det, ger elasticitet och regenerering.
 • Stärka penisens kärlsystem.
 • Indirekt stimulerar produktionen av manliga könshormoner.

Det är också viktigt att produkten har en positiv effekt på erektionens kvalitet och varaktighet, eftersom låg sexuell uthållighet är ett problem som åtföljer otillfredsställande könsstorlek.

En bra kräm för att öka penis utöver lokal irriterande komponenter borde ha i kompositionens ledare, se till att de kommer till destinationen - djupt in i könsorganets vävnader.

Vad marknaden erbjuder

I apoteket kan allt fler krämer inte kallas bred. Geler för penisförstoring har 1-2 irriterande komponenter, på grund av vilka en tillfällig effekt av ökningen uppträder. Förresten är han ofta märkt endast av en man, eftersom stimuli ökar nivån av slemhinnans känslighet, utan att väsentligt ändra volymen hos könsorganet.

I sökandet efter en effektiv lösning kan en man rekommenderas att ansöka om det globala nätverket. Här värda alternativ, vars handling bekräftas av köparens åsikter, mycket mer. De mest populära krämerna för penisförstoring för tillfället:

 1. TITAN GEL.
 2. Persiska Shah.
 3. MaxiSize.
 4. Mega penis.
 5. Utvecklingssex.
 6. PENIS DEVELOPMENT CREAM.
 7. Penon Gel.
 8. Hot XXL Power Life.
 9. Largo.

Tidigare, för att öka penis används kirurgi, men i vår tid finns det mycket bättre och säkrare sätt att förstora penis.

Alla dessa verktyg har visat sig mycket bra. Negativa svar om dem är sällsynta, men tacksamma - mycket. Vilken grädde för en medlem är effektivare och bättre, kommer att leda till översynen av alla medel.

 • TITAN GEL.

Krämen för att öka manliga medlemmen är den bästsäljande bland analogerna. Det kombinerar ett positivt inflytande på kraften hos peruanska vallmor, horn och tistlar. Hydrolysater av proteiner och aminosyror ger snabb och aktiv tillväxt, elastin tar hand om kroppens hud under intensiv ökning. En av fördelarna med botemedlet är behovet av att applicera det en gång om dagen. Bonus för patienten är en märkbar ökning, inte bara i kroppstorlek utan även i libido. Enligt tillverkaren är effektiviteten bevisad kliniskt, säger kunderna om ökningen av penis till 3 cm i längd. För mer information om produkten klicka här.

Innehåller extrakt av ginseng, nål, kastanj, ginkgo biloba, notoginseng. Växtsammansättning ger en omfattande återhämtning av det sexuella organet samt stimulering av dess ökning på grund av att celler sträcker sig under påverkan av blodvatten. Gingerharts fungerar som en irriterande komponent. Förstoringsåtgärden är möjlig med en mans önskan. Grädden ska appliceras dagligen och gnidas tills den absorberas fullständigt genom massrörelser i 15 minuter. Särskilt effektivt verkar detta verktyg i kombination med utvinning av penis med en pump.

Cream-gel innehåller aminosyror och proteiner i den hydrolyserade formen, enzymer, liksom ett komplex av elastin med kollagen. Detta talar om hans förmåga att inte bara stimulera uppdelning och tillväxt av penisceller, utan också att ta hand om hans hud och ge kroppen ett riktigt estetiskt utseende. Används 2 gånger om dagen. Du kan använda grädden under intimitet. Dessutom ökar känsligheten av penis. Recensioner av män som jämför olika typer av medel, säg att denna kräm är verkligen bäst. För mer information om produkten klicka här.

Det bästa alternativet är att rådgöra med en urolog för råd, han hjälper och råder dig att välja en kräm för dig.

 • Mega penis.

Salva för att öka styvheten och styrkan av erektion. Det gör penis fastare på grund av fenugreek och fenugreek extrakt som tänder penisvävnaderna, vilket säkerställer korrekt blodtillförsel. Diosgenin - ett hormonliknande ämne som stimulerar den naturliga processen att omvandla testosteron, vilket ger en ökning av styrkan. Det appliceras två gånger om dagen i 3-10 minuter med massagebevegelser. Data om förmågan att öka könsorganet uppstod från berättelserna från köpare, eftersom verktyget ursprungligen användes för att eliminera erektil dysfunktion.

 • Utvecklingssex.

En effektiv grönsaksbaserad grädde, vars sammansättning håller sig under tavlan, samtidigt som man säkerställer hypoallergenicitet och säkerhet för produkten. Instruktionen lovar en ökning på upp till 5 cm i 2 månaders användning. Recensioner av grädden indikerar en 2-3 cm real tillväxt under samma period. Det appliceras tre gånger om dagen till en icke-upprepar penis. Tillämpningsförloppet är från 2 veckor till 2 månader.

Aktivisator av penis tillväxt, som innehåller extrakt av goldenrod, svart vinbär, herdens väska och vindruvor. Handlingar på ett komplicerat sätt - ökar penisens storlek genom att öka erektionen, samt att expandera och stärka de kärl som matar den cavernösa kroppen. Den appliceras två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen. Instruktionen kräver att rester av produkten tvättas med tvål före samlag. Som en hudvårdsprodukt används mandelolja.

Ett naturligt medel för att öka den manliga värdigheten, innehållande extrakt av palm sabal, gurkmeja, ginseng och även arginin. Alla växter förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet, främjar förbättringen av muskelton och kärlväggar, vilket gör att du kan njuta av en full erektion hos män. Cremen appliceras på penis, pubis och skrotum. Som ett resultat av dess verkan ökar syntesen av testosteron i testiklarna. Applicera två gånger om dagen.

Cream för tillväxten av den manliga kroppen, som har det bredaste utbudet av användbara komponenter: extrakt av ett horn, lav, ingefära, ginseng, hästkastanj, puime muira samt betain och enzymämnen. Dimetikon fungerar som en ledare och ett smörjelement. Stimulerar penisens tillväxt, såväl som ökad styrka, stärker erektionen, ökar längden på samlag. Instruktionen rekommenderar att du applicerar grädden en halvtimme före kön varje dag. En viktig punkt är regelbunden applikation samtidigt. Recensionerna bekräftar flaskans goda tolerans. För mer information om produkten klicka här.

Medel för att öka penis baserat på extraktet av cayennepeppar. Gör det möjligt att värma upp penis så gott som möjligt, öka elasticiteten hos dess vävnader före den kommande träningen. Därför appliceras den genom massrörelser i en halvtimme före mekanisk åtgärd. Användningen av pumpar, förlängare och jelqing under användningen av salvan ger snabbare och märkbara resultat än utan det.

Frågan om kostnaden: var och hur mycket

Alla salvor som anges för utvidgningen distribueras via Internet. Nedan är en jämförelsetabell över priser som indikerar kostnaden för ett rör av drogen. Mängden och utgiften för olika droger kan skilja sig, men i regel krävs 2-3 rör för kursen - för detta borde köparen vara redo.

Den mest effektiva kräm för penisförstoring: en granskning av preparat

Cream för att öka den manliga värdigheten är ett verktyg som hjälper till att öka penisparametrarna utan operation. Oftast sammansättningen av deras naturliga - de innehåller pektin, vitaminer, mineraler, essentiella oljor, extrakt av ginkgo biloba och cayennepeppar och andra komponenter som påverkar tillväxten..

Krämer för penisförstoring klassificeras i arter. De fördelar medel för långsiktig och kortsiktig effekt. Det finns en annan kategori - de inkluderar extrageler och salvor, de används endast i kombination med andra tekniker för att öka fallusen.

Lokala förberedelser för män hjälper till att öka längden och tjockleken. Processen är inte snabb, men många tillverkare lovar ett resultat i 1-2 veckor. Recensioner notera att för att uppnå önskat resultat bör du använda grädden i minst en månad.

Hur fungerar krämer för män, och när börjar de att agera? Vilka geler fungerar verkligen och vilka som inte gör det? Den fullständiga översynen av specialverktyg finns i vår översyn.

Hur fungerar penisförstoringskrämer?

Krämen för att förstärka penisen hjälper till att växa på bekostnad av normalisering av blodcirkulationen och dess förstärkning i ljumskområdet. Runt utformningen av en sådan plan finns det många rykten och spekulationen - vissa tror att det här är en skilsmässa och en myt, andra hävdar att att köpa en gel gör drömmar till verklighet.

Den otvivelaktiga fördelen med salvor är deras naturlighet. Läkemedel på syntetisk basis är sällsynta. I sistnämnda fall är den vanligaste hormonella kompositionen, som är bättre att inte använda i vuxenlivet utan en läkers rekommendation.

Salva för penis ska appliceras på en ren kropp. För att förbättra effekten gnids ämnet i 2-3 minuter. Använd enligt tillverkarens anvisningar. Varje tillverkare har sina egna applikationsfunktioner.

Om den används korrekt, detekteras följande effekter:

 • Förbättrar blodflödet i könsorganet
 • Också ökar längden och bredden av fallusen vid vilken som helst ålder;
 • Kraften ökar, varaktigheten av erektion ökar, vilket ökar kvaliteten på intima;
 • Libido ökar;
 • Normaliserad testosteronnivå beroende på anrikning av celler med mineraler och vitaminer;
 • Förbättrar tillståndet av penisens hud.

Hur fungerar grädden? Verkningsmekanismen är följande: Efter applicering och gnidning tränger de aktiva komponenterna in i cellnivån. Tack vare de aktiva substanserna, rusar blodet in i penis, fyller det de cavernösa kropparna, vilket leder till deras expansion.

Med tiden kommer de att kunna rymma mer och mer blod, respektive sträcka sig. Då med en naturlig erektion blir penis större. Resultatet är bevarat för livet.

Efter att ha lyftt grädden minskar penisen inte.

Typer av medel för en medlems tillväxt

Krämer är olika, de skiljer sig inte bara från sammansättning och namn, utan också till användningsändamål. Vilken gel som helst kommer att främja tillväxten av fallusen.

Alla salvor är uppdelade beroende på aktionstid:

 1. Krämer för penisförstoring med långvarig effekt. Använd den i flera månader i rad tills önskat resultat uppnås. Producenter försäkrar att den är bevarad tills åldern.
 2. Kortsiktig effekt. Sådana salvor appliceras på fallusen före kön. De stärker erektionen, vilket har en positiv effekt på kön. Åtgärdstiden är flera timmar.
 3. Extrageler. Denna kategori bör köpas om mannen utför en naturlig ökning av penis. Med andra ord är en ökning av ens egna händer foambuilding.

Krämer kan klassificeras enligt komposition. Det finns protein - i övervägande av protein aminosyror, hormonella - testosteronanaloger och naturliga - i kompositionen av extrakt av växter och örter. Den säkraste är det sista alternativet.

Du kan köpa grädden på apoteket eller på tillverkarens officiella hemsida. Priset varierar beroende på antal rör eller flaskor. Det finns ofta lager, ibland rabatter över 50%.

Betyg av de bästa krämerna för fallus

Om du verkligen köper en kräm, så är det så att det verkligen hjälper. Alla medel kan kallas unika, eftersom en sådan komposition inte upprepas någon annanstans. Men det finns ingen universell gel. En hjälper en, en annan berömmer en annan, etc.

Därför sammanställer vi vår egen TOP av de bästa och mest effektiva gelerna och salvorna som godkänts av medicinska specialister, har bra recensioner och ger verkligen resultatet i form av penisförstoring.

Titan Gel

Gel Titan - den enda i sitt slag, det finns inga analoger. Sammansättningen av en viss koncentration av ämnen, vilket bidrar till penisens tillväxt, oavsett åldern hos mannen. Fördelar med botemedlet: Lätt att använda, billigt, det finns inga kontraindikationer, inga biverkningar och sannolikheten för överdosering.

Appliceringsmetod: appliceras på könsorganet gnidas i 4-6 minuter. Använd en gång om dagen. Kurs - från 1 månad och längre. Den första effekten manifesterar sig i 2-3 veckor. Enligt recensioner påverkar läkemedlet positivt libido och erektion.

Sammansättning Titan gel naturligt. Det finns sådana komponenter i det:

 • Extraktion av epimediet.
 • Lichen extrakt.
 • Vitaminer, mineraler.
 • Bär galla.
 • Peruanska vallmo.

Kompositionen har en komponent av elastin, vilket ökar hudens elasticitet. Därför kan verktyget användas när du sträcker penis med händerna.

Rasputin Gel

Rasputin i form av en gel är ett dubbelmedel. Det syftar till att öka den manliga värdigheten och öka sexuell aktivitet. Används hemma, sättet att använda, som med Titanium gel. Det finns inga kontraindikationer.

Produkten klarar effektivt uppgiften på bekostnad av ingefära, arginin, extrakt från gyllene rot. Du kan jämföra med läkemedlet Tongkat Ali Platinum - stärker den sexuella lusten och normaliserar erektion.

Men fördelarna med Rasputin-kräm är att det ger sådana effekter:

 1. Öka längden på penis till 2 cm.
 2. Öka kroppens tjocklek med 10-15 mm.
 3. Normalisering av blodcirkulationen.
 4. Förstärkning av libido.

För att uppnå maximal effekt rekommenderas det att applicera Rasputin-kräm på könsorganen en halvtimme före intimitet.

MAXI STORLEK

Ökar tjocklek och längd. Du kan använda den som mono-medel, och även kombinera med andra sätt att förstora. Kompositionen av kollagenkomplexet, proteiner, elastin, aminosyror, extrakt från medicinska växter.

Till skillnad från andra medel för en sådan plan, tillåter MAXI STORLEK dig att öka längden på samlag.

Anvisningar för användning: appliceras på torr penis 2 gånger om dagen. Mängden grädde är ca 5-7 ml (det handlar om lite mer än en halv tesked). Gnugga dina händer. Det är bättre att använda före kön.

Hur mycket är och var att köpa? Apoteket är inte till salu. Men du kan köpa på tillverkarens hemsida, kostnaden är upp till 1000 rubel.

XXL Power Life

Det fungerar bra, bekräftar NUPerov (anhängare av en naturlig ökning av könsorganet). Lämplig för kombination med vakuumpump eller extender.

I det senare fallet appliceras det på penis efter avlägsnande av anordningen. Du kan inte använda den samtidigt. Du kan bara köpa online. Priset är lågt - ca 900 rubel.

 • Intolerans mot kompositionen (manifesterad efter första ansökan);
 • Ålder till 18 år.

Det rekommenderas att använda krämen XXL driver Life, om en man inte är nöjd med längden / tjocklek medlemmen, varaktigheten av samlag, det finns problem med potensen, minskad libido på grund av psykologiska orsaker.

Som en del av dimetikon, Muira puama, taggig kvast, ginseng extrakt och ett dussin naturliga ämnen som påverkar tillväxten av människans fördel i komplexet.

Falloston

Det här verktyget är ganska tvetydigt. Många män har kommit till slutsatsen att det är bättre att inte köpa den för en långsiktig ökning av grädden. Varför är det så? Övning visar att effekten av ansökan är tillfällig - inte längre än 2-2,5 timmar. I kompositionen av komponenterna i den irriterande effekten, vilka förbättrar erektion.

Alternativt kan Falleston kombineras med andra krämer, eller till exempel en vakuumpump, då kommer effekten att vara längre. Men medan detta experiment är okänt finns det inga recensioner.

Falloston är bättre att använda för problem i kön:

 1. Svag och kort erektion.
 2. Erektil dysfunktion.
 3. Minskad libido.
 4. Tidig utlösning.

Applicera på sexuella organet i 5-10 minuter före den ihåliga handlingen. Om en medlem börjar tippa, fungerar verktyget. Tätning betyder ökat blodflöde.

I kompositionen finns ämnen av organiskt ursprung som påverkar koncentrationen av testosteron. Med månatlig användning kan du öka nivån av hormonet i blodet.

Penilux

Enligt tillverkaren har Penilux gel många effekter. Produkten ökar penisens längd / tjocklek, påverkar positivt könskvaliteten, eftersom det stärker erektionen.

Anvisningar för användning:

 • 5-10 ml av läkemedlet appliceras på en ren penis;
 • Gnid i 5 minuter med massagerörelser;
 • Använd en gång om dagen;
 • Kurs - från en månad och längre.

Det finns information om att Penilux kan förstora penis med 10 cm. Men det här är en lögn, eftersom det är fysiologiskt omöjligt. Det ultimata resultatet av långvarig användning är högst 2-3 cm. Men det här är inte heller dåligt.

Andra geler och salvor för penis tillväxt

Eftersom problemet med missnöje med penisens storlek är akut, leder till ett antal negativa aspekter, marknaden är full av specialiserade verktyg. Det är inte bara krämer, utan även sprayer, tabletter, piller, etc.

Som ett alternativ till krämer kan du använda Dominator spray. Att säga hur mycket penis kommer att öka är svårt. Enligt recensioner ger dock ansökan före kön en kvalitetshöjare och ett förlängt samlag.

Ofta finns det positiva recensioner om geler / krämer som presenteras i tabellen:

Välj en kräm för att öka penis. TOP 7 bästa

En medlems storlek påverkar inte en människas fysiska hälsa, men det är mycket viktigt för hans mentala tillstånd.

Man tror att ju mer sexuella orgel, desto ljusare är en partners känsla av samlag. Detta får män att använda olika metoder för penisförstoring, varav en är en kräm för penisförstoring.

Princip för verksamheten

Nästan alla liknande droger arbetar på samma princip - förbättra flödet av blod till penisens vävnader. Beroende på intensitet och tid för exponering delas grädden in i tre typer:

 1. accessorisk. Denna klass av läkemedlet kombineras med andra metoder: mekaniska simulatorer (vakuumpump), massage. De förlänger också erektionen.
 2. kort. För en kort effekt används smörjmedel för samlag. De appliceras före samverkan och håller det förstorade tillståndet i 2-3 timmar. På grund av tillströmningen av blod till känsliga vävnader ökar känsligheten och ljusheten i orgasmen.
 3. långsiktigt. På grund av komplexet av vitaminer och växtkomponenter lovar förberedelserna en ökning av cellerna i corpus cavernosum. Användningen av olika salvor varar från 6 månader med avbrott och efterföljande mottagning. Resultatet är långsiktigt.

Oavsett om de hjälper och vilken effekt som kan förväntas

Många tillverkare lovar en penistillväxt på 2-6 cm. Den verkliga effekten beror mycket på. Ju yngre mannen, desto tydligare blir resultatet.

I en ung organism fortsätter celltillväxten upp till 25 år, och deras aktiva stimulering under denna period främjar utmärkt tillväxt.

Hos män som upplever erektionsproblem uppstår synliga förändringar i penis efter den första ansökan.

Detta beror på det faktum att grädden för att öka penis, främst stimulerar blodflödet, och därigenom kommer den uppreparna penisen att ha största möjliga storlek.

Vid långvarig användning kommer resultatet att fastställas, tack vare anrikningen av organvävnaderna med mineraler och aktiva växtkomponenter.

Förutom att öka i volym och längd till det bättre ändras också utseendet. Oljor och klibbiga komponenter i salvor är till nytta för den känsliga epitel av penis, gör huden mjukare och mer känsliga.

struktur

Marknaden för stimulerande läkemedel är omfattande, vilket påverkar mångfalden av kompositionerna av olika läkemedel.

De flesta krämer är baserade på växtdelar, såsom:

 1. Bockhornsklöver. Populär i östmedicin innehåller växten ett antal användbara alkaloider och flavonoider. I kinesisk medicin behandlar fenugreek extrakt kraft och ökar libido.
 2. Goryanka. Hos människor kallas växten "naturlig Viagra" för utmärkta resultat vid restaurering av erektion. Växten innehåller ikarien (flavonoid), vilket förbättrar blodflödet i vävnaderna och förbättrar spermatets kvalitet.
 3. tistel. Extrakt av växten förbättrar blodcirkulationen, läker hudskador. Lotioner från denna växt används i folkmedicin för att förbättra manlig styrka.
 4. Maca peruanska. Extrakt av växten höjer testosteronnivån i blodet och normaliserar arbetet med manliga hormoner. Preparat som innehåller enzymer av denna växt används av idrottare för att snabbt bygga muskelmassa.

De naturliga ingredienserna dominerar i kompositionen, extrakt av växter och örter gör det möjligt för oss att börja använda praktiskt taget från vilken ålder som helst utan hälsoskador.

Indikationer för användning

Använd en kräm för att öka penisen är lämplig endast för ägare till ett litet organ. En medlem vars storlek uppför sig 12 och mer centimeter anses vara normala.

Krämer för penisförstoring kan emellertid användas inte bara för direkta ändamål. De har andra användbara egenskaper:

 • öka libido;
 • förbättra erektionen;
 • öka känsligheten hos huvudet och stammen;
 • göra huden mjuk etc.

Män som vill ändra storleken på penis bör tänka på att använda en kräm för att odla en penis. Det stimulerar inte bara genitalorganens vävnader, utan också öka förtroendet för sängen, och detta är huvudfaktorn för passionerat sex.

Fördelar med andra metoder

Ett sätt att justera storleken är kirurgi. Förfarandet möjliggör ökning av penis både i volym och längd. Priserna för sådan verksamhet varierar beroende på läkarnas erfarenhet och klassen av kliniken, det genomsnittliga intervallet från 50 000 till 220 000 rubel. Öka en medlem med hjälp av grädde kostar tio gånger billigare. Förutom priset har användningen av dessa produkter följande fördelar:

 1. Frånvaron av allvarliga kontraindikationer. De flesta droger är baserade på växtkomponenter, vilket gör att de kan användas av en bred publik.
 2. Möjlighet att kombinera betyder med andra metoder. Att använda tillsammans med expanderare och pumpar ökar risken för ett snabbt resultat.
 3. Tillgänglighet. Uppgiften var att köpa en kräm för att öka penisen bestämmer du omedelbart. Alla kan få det, oavsett var de bor.
 4. Lätt att använda. Till skillnad från operationer och simulatorer kräver salvor inte speciell förberedelse och orsakar inte besvär.

Instruktioner för användning

Alla produkter har egna applikationsfunktioner, Tillverkaren måste ange dem på förpackningen.

Den allmänna instruktionen om användning av salvor för penisförstoring är följande:

 1. Innan ansökan verktyget måste du noggrant tvätta dick vanlig tvål eller gel för intima ställen, urologer rekommenderar produkter med en neutral miljö för genus syra-basbalans.
 2. Efter tvättning ska könsorganen torkas torr med en handduk eller en servett. Särskild uppmärksamhet ägnas åt huvudet och förhuden (dessa ställen är en bädd för bakterier).
 3. Nästa steg - uppkomsten av en erektion, det ökar verktygets effektivitet.
 4. När medlemmen tar sin maximala storlek är det nödvändigt att applicera en liten mängd komposition till hela längden av penis. Ett stort och pekfinger sprider sig över penisens huvud och huvud. Rörelserna ska vara långsamma och något klämma. Åtgärderna upprepas tills de är helt absorberade.
 5. Efter applicering rekommenderas att utföra samlag, det ökar utsträckningen av den cavernösa kroppen och fixar agensens verkan.

Förfarandet tar inte mer än 15 minuter, då är det längre, ju mer stabil blir resultatet. Cremen för penisförstoring appliceras inte mer än en gång om dagen.

Vilken är bättre och var du kan köpa till rabatt

Det finns mycket krämer för att öka penis, de mest populära är följande:

 • "MaxiSize" lovar en penisförstärkning på 4-5 cm om 5 veckor. Innehåller aktivt ämne - proteinhydrolysat. Det används i sportnäring för att påskynda samlingen av muskelmassa. Kompositionen innefattar också elastin och kollagen, vilket gör penisens bindväv mer elastisk och elastisk.

De mest effektiva salvorna för utvidgning av penis

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Typer av salvor att öka

Idag kan du köpa mycket krämer av olika slag, med hjälp av vilken penis förstoras. De mest populära är fytomasi, som endast innehåller naturliga komponenter av vegetabiliskt och animaliskt ursprung. Utbredd efterfrågan på sådana krämer och salvor, som:


 • nitroglycerin;
 • heparin;
 • medel med lång och kort effekt
 • hormonell;
 • med enzymer.

På apoteket eller på läkemedelsföretagens webbplatser kan du köpa hormoner, men deras användning är endast möjlig efter samråd med läkaren. Självadministration av hormonella krämer kan leda till negativa effekter.

Heparinsalva

För behandling av penis används en kräm med heparin. Det hjälper till att återställa erektion och känslighet av penis. Huvudkomponenten förbättrar blodcirkulationen, så under erektion märker man svullnad av penis. Heparin ska appliceras på penis omedelbart före samlag. Dessutom noterar kvinnor under samlag också att de upplever en mer levande orgasm, eftersom heparin och nikotinsyra irriterar erogena zoner.

Nitroglycerinsalva

Mer nyligen har forskare upptäckt ännu en unik effekt av nitroglycerin - en fördelaktig effekt på manlig styrka. Läkemedlet används huvudsakligen för att expandera blodkärlens väggar och förbättra blodcirkulationen. En salva för penisförstoring med lokal applikation med nitroglycerin säkerställer blodflöde under erektion, vilket ger ett längre och mer känsligt samlag.

Hur man använder salva för att öka?

Många män är intresserade av vilken typ av salva för penisförstoring den mest effektiva och säkra för hälsan, och även hur man applicerar dem korrekt. Det bör noteras att något läkemedel under semestern från apoteket är bifogade instruktioner för användning. Om du undrar hur man använder salva för att öka penisen, så är det i detta fall inget komplicerat. Applicera grädden i sexuellt organ i ett tunt lager i 10-15 minuter före sexuell kontakt. På huvudet och förhudan rekommenderas inte applikationsmedlet eftersom huden i dessa områden är känslig för komponenterna.

Produkten absorberas väl i huden och vid den tidpunkten närheten av närhet har redan börjat fungera. Efter appliceringen av behandlingen kommer mannen att känna behaglig värme i könsorganets område, eftersom den aktiva substansen orsakar blodkörning till behandlingsstället.
Effekten varar i 1,5-2 timmar. Innan du använder något sätt som stimulerar blodcirkulationen och påverkar sexuell funktion är det nödvändigt att besöka en läkare. Användningen av medicin måste nödvändigtvis överenskommas med en specialist.

Priserna för salvor

De flesta krämer som används för att öka penisen är dyra, oavsett var de säljs - på apotek eller på läkemedels- eller kosmetiska företagens webbplatser. Salva i apoteket kostar mer än 2000 rubel. för ett rör. Men det finns andra analoger av krämer och sprayer, vilka har en liknande effekt och effekt, men är mycket billigare. Du kan köpa dem på vår portal genom att använda fördelaktiga rabatter och specialerbjudanden.

Försök att öka penisens storlek kan kräva betydande kostnader, eftersom utöver andra medel för extern användning kan du behöva speciella enheter - extender, vakuumpump.

Hur man gör salva hemma?

Vissa människor vill inte spendera pengar på att köpa en heparin- och nitroglycerinsalva och har bråttom att laga dem hemma på egen hand. Men för detta är det nödvändigt att hitta och köpa komponenter, och också att veta proportionerna av blandningsämnen. Många komponenter kan dock inte köpas separat på apoteket. Förberedelsen av någon grädde hemma är en komplex och ansvarsfull process som kräver särskild kunskap. För att inte slösa bort energi, tid och pengar, är det värt att köpa ett färdigt läkemedel på apoteket.

Gel för ökning

Idag finns det ett brett utbud av olika geler på marknaden, som är utformade speciellt för att öka könsorganets storlek och förbättra kvaliteten på intimiteten. Gelen för utvidgning av en medlem av Titan Gel har till exempel en naturlig, hypoallergen komposition och säkerställer penisens tillväxt, både i längd och i tjocklek.

Titan Gel, Priset är inte övervärderat och tillgängligt för alla killar. Det är ett utmärkt alternativ för droger, heparin, nitroglycerin och andra syntetiska ämnen.

Spray för att öka

Speciellt populär är sprayen för att öka genitalorganet Dominator. Det är lätt att använda och har en långvarig effekt.

betyder Dominator förbättrar blodcirkulationen och känsligheten hos receptorer, vilket ger långvarig sexuell kontakt med ljus orgasm. Med den kan du öka penis med 5-7 cm i längd och några cm i volym.

Krämer och salvor för penisförstoring - beprövade droger

Det är ingen hemlighet att många män oroa sig för storleken på deras penis. Få människor är verkligen nöjda med dem. De flesta representanter för det starkare könet är på jakt efter mirakulösa medel, vilket kan lägga ett par centimeter till könsområdet. För några av dem blev drömmen verklighet. Tusentals män kunde förstora sin penis med speciella krämer och salvor som är tillgängliga för försäljning.

Principen för medel för att öka penis

Att öka storleken på människans manliga kropp verkar på ett visst sätt. De har en positiv effekt på antalet kavernösa och cavernösa kroppar, som expanderar när de är upphetsade.

Krämen för penisförstoring fungerar som följer:

 • Berikar celler med användbara mikroelement.
 • Förbättrar blodcirkulationen.
 • Ökar varaktigheten av erektion.
 • Förbättrar sexuell lust.
 • Ökar organets diameter och längd.
 • Det gör huden på könsorganen mer elastisk och elastisk.

Stärker verkan av kosmetiska medel med hjälp av en massage, som bör göras under direkt applicering på könsorganet.

Massering förbättrar blodcirkulationen, accelererar processen med celldelning och hjälper de aktiva komponenterna i grädden att absorberas så djupt som möjligt.

För att kräm ska fungera och inte orsaka biverkningar ska den användas exakt som anges i produkthandboken. Det är strängt förbjudet att avsiktligt öka antalet applikationer, eftersom detta kommer att leda till ett negativt resultat.

Medlemmen växte med + 3,5 cm. Det riktiga sättet!

Varianter av krämer och salvor

Hittills kan försäljningen ses som ett stort antal olika produkter, vilket gör att du kan göra det manliga sexuella organet mer och intim närhet ljusare.

Dessa medel skiljer sig från varandra i handlingsprincipen, sammansättningen och tidsintervallet, för vilket resultatet uppnås.

Vid tidpunkten för åtgärden kan en grädde eller gel för att öka sexuellt organ vara:

 1. långsiktigt. Det kommer att vara nödvändigt att gnugga den medicinska kompositionen i flera månader tills önskad effekt erhålls. I detta fall behålls fondernas insatser i en period på upp till sex månader.
 2. hastighet. Effekten blir märkbar efter 5 minuter efter att den har gnidts in i huden. Åtgärden varar i 3 timmar.

Separat är det nödvändigt att berätta om hjälpprodukter. De ska användas tillsammans med andra droger och enheter för att öka penisen för att se resultatet av behandlingen.

Separat kräm och salva i dess komposition. Det finns:

 1. protein. De innehåller ett koncentrat av aminosyror.
 2. hormonell. Innehåller analogerna av testosteron från syntetiska komponenter.
 3. naturliga. De är baserade på komponenter av naturligt ursprung.

Den säkraste anses vara läkemedel som innehåller bara naturliga ämnen. Men de är inte lika effektiva som sina motsvarigheter.

Hittills har tillverkare vägrade producera sexuellt förbättrade produkter som har syntetiska hormoner. Allt eftersom de är farliga för kroppen och inte ger någon speciell effekt.

Granskning av populära krämer och salvor för penisförstoring

Det finns en mängd olika medel i form av krämer och salvor, som är utformade för att öka penisens storlek. Därför är det mycket svårt för män att stanna kvar på ett alternativ.

För att förstå exakt vilken förberedelse du ska välja ska du bekanta dig med de mest populära och populära produkter som erbjuds av moderna tillverkare.

Penilux Gel

Det kända läkemedlet, som tillhör penningmängden för att öka penisens diameter och storlek.

I sin sammansättning kan du se många användbara komponenter som ger ett medel för hög effektivitet.

Dessutom har de en gynnsam effekt på människors hälsa.

Sammansättningen av läkemedlet är:

 1. Muira Pauma.
 2. Hästkastanj.
 3. Ginseng extrakt.
 4. Utdrag av Leuzea.
 5. Extrakt av kvitten japanska.
 6. Extrakt av angustifoliae.

Efter applicering av Penilux-gel kommer man att uppskatta följande egenskaper hos förstoringsmedlet:

 • Förstärkning av sexuell lust.
 • Stärkande styrka.
 • Normalisering av cirkulationssystemet i könsorganet.
 • Ökad penisstorlek.
 • Förplantningsorganets förbättrade funktion.

Detta är den åtgärd som utlovades av tillverkaren av produkten. Män som gav honom företräde, kunde se till att det var effektivt.

Titan Gel

"Titan Gel" - en populär produkt, som många män har stora förhoppningar.

Det är inte bara effektivt, men också bestående.

Med regelbunden tillämpning av fonderna kommer det att kunna uppnås ett varaktigt resultat, vilket kommer att glädja en man och hans partner för en enda dag.

Detta verktyg tillverkades av följande komponenter:

 1. Den lilla tjejen.
 2. Thistle.
 3. Elastin.
 4. Hydrolysat av proteiner och aminosyror.

Män som praktiserat penisförstoring med detta läkemedel kunde märka sådana förändringar:

 • Normalisering av testosteronproduktion.
 • Ökning av manlig värdighet.
 • Stark stimulering av styrka.
 • Förbättra penisarbetet och andra organ i genitourinary systemet.
 • Ökad känslighet hos det intima organet.

Använd gelen i enlighet med anvisningarna som är anslutna till varje produkt.

XXL POWER LIFE

Bland de mest populära sätten att öka den manliga värdigheten är XXL POWER LIFE.

Det utmärks av sin relativt låga kostnad. För att köpa produkten kommer det att vara möjligt i nästan alla apotek eller specialutlopp.

Det säljs också via nätbutiker. Grunderna utgörs av naturliga ingredienser, så att man inte kan ifrågasätta i sin säkerhet för människors hälsa.

Produkten innehåller:

 1. Butcher.
 2. Ginseng.
 3. Notoginseng.
 4. Muira poama.
 5. Betain.
 6. Ingefära.
 7. Hästkastanj.

Detta är bara en del av ingredienserna i grädden. På grund av en sådan rik komposition ger den följande åtgärd:

 • Stimulering av sexuell funktion.
 • Ejonförlängning.
 • Förbättring av sexuell upphetsning.
 • Wellness effekter på organen i reproduktionssystemet.
 • Förbättring av penisens hud.
 • Öka storleken på ett intimt organ.

Med rätt användning av grädden kan du inte vara rädd för utveckling av biverkningar.

MaxiSize

En unik produkt av sitt slag, MaxiSize, hanterar samtidigt flera viktiga uppgifter.

Det påverkar positivt könsorganets storlek, och förbättrar också kvaliteten på kön. Om du använder produkten korrekt kan du uppnå en erektionstidsförlängning.

Preparatet består av följande ämnen:

 1. Trietanolamin.
 2. Kollagenkomplex.
 3. Elastin.
 4. Hydrolysat av proteiner och aminosyror.

På grund av sådana starka komponenter har verktyget ett antal åtgärder:

 • Ökar varaktigheten av akten.
 • Det gör könet längre och mer voluminöst.
 • Accelererar processen med celldelning.
 • Förbättrar agitation.

Genom sin åtgärd är produkten som ökar medlemmen inte på något sätt sämre än andra liknande medel.

Andraktim Gel

Läkemedlet är avsett för män som har en sämre utveckling av könsorganen och en minskad funktion hos sina körtlar.

Det rekommenderas också för användning i andropause, det vill säga under underskott av testikulär aktivitet.

Följande komponenter finns i strukturen av "Andraktim Gel":

Efter behandlingens gång med detta läkemedel märker man en ökning av det intima organet till en normal storlek. Problemet med könkörtlarna minskade funktion löses också.

Stor penna

Män som kände effekten av grädden i Big Pen var nöjda med resultatet.

Därför är de flesta av recensionerna i hans riktning positiva.

Tillverkarna av läkemedlet arbetade noggrant med sin komposition. Det innehåller sådana komponenter:

 1. Gingko Biloba.
 2. Hästkastanj.
 3. Prickly nål.
 4. Ingefära.
 5. Ginseng.
 6. Muira Puama.

Ett populärt läkemedel har denna effekt:

 • Öka mängden spermier.
 • Öka storlek och volym av penis.
 • Förbättrad erektion.
 • Ökad sexuell aktivitet.

Cremerna av kräman föreslår att man använder en helt standardteknik för att applicera en sexorgan som ökar kompositionen.

Efter gnidning av produkten uppträder stretchning av epitelcellerna, på grund av vilket penis är bättre fylld med blod. Därför blir den tillräckligt tät, elastisk och stor.

Rasputin

Cream "Rasputin" ger män en unik möjlighet att snabbt öka sexuella organ och förbättra könsbestämningens kvalitet genom att förbättra styrkan.

De viktigaste ingredienserna i drogen är:

 1. Utdrag av den gyllene rotan.
 2. Kelzan.
 3. Ingefära.
 4. Arginin.

Dessa komponenter ger verktyget verktyget med följande åtgärd:

 • Ökad libido.
 • Stärkande styrka.
 • Öka varaktigheten av samlag.
 • Ökad sexuell uthållighet.
 • Öka genitalorganets tjocklek och längd.

För att uppnå ett positivt resultat och inte misslyckas i sängen rekommenderas det att applicera kompositionen till en medlem cirka 30 minuter före intimitet.

Fallotton Plus

"Falloston plus" avser antalet effektiva verktyg som hjälper till att öka penisens storlek på ett säkert sätt.

För att uppnå resultatet rekommenderas att man använder kompositionen i minst 30 dagar.

Under denna tid kommer medlemmen att vara längre med ett par centimeter, vilket är drömmen om många män.

I dess sammansättning innehåller beredningen följande användbara komponenter:

 1. Utdrag av philodendron.
 2. Bär galla.
 3. Extraktion av den sibiriska bomrampen.
 4. Naturlig muskus av muskeslöt.
 5. Hydrolysat av proteiner och aminosyror.
 6. Komplex av elastin och kollagen.

Tack vare den rika kompositionen ger kompositionen detta resultat:

 • Acceleration av celldelning.
 • Öka längden på kön.
 • Underhålla manlig hälsa.
 • Normalisering av testosteron.
 • Öka penis.

Tack vare enskilda komponenter blir erektion av en man efter applicering av grädden starkare och stabilare. Dessutom börjar han själv känna sig mycket bättre, eftersom det innebär att hormonella bakgrunden sätts i ordning.

För att snabbt öka medlemmen rekommenderar våra läsare Cream "Titan Gel". Detta är en naturlig lösning som bidrar till att öka en medlem med 3,5 cm på bara 2 veckor! Sammansättningen av Titanium Gel innehåller endast naturliga komponenter som har maximal effektivitet. På grund av dess sammansättning är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

Hur man ansöker salva på en medlem

Några män uppnår inte den önskade effekten av sättet att öka penisen på grund av att de inte följer reglerna för dess användning.

Varje salva eller kräm innehåller en instruktion där alla nyanser avseende användningen av formuleringen är detaljerade.

Du måste läsa det innan du börjar förfarandena.

Det finns ett antal rekommendationer som är lämpliga för alla krämer som ökar sexuellt organ. För att uppnå medel för maximal effekt är det nödvändigt att följa sådana regler:

 • Applicera ett tunt lager.
 • Gnid in i kroppen vid en tidpunkt när den är nära en erektion.
 • Gnid med massagerörelser.
 • Applicera inte grädden på huvudet.
 • Hela proceduren ska ta högst 15 minuter.
 • Det är oönskade att applicera en komposition med en korttidseffekt mer än 10 gånger om dagen.
 • När krämen absorberar, rekommenderas att du håller fast med kroppen med fingrarna och klämmer den tills det sväller.

Innan du börjar applicera förstoringsprodukten måste du noga läsa dess komposition. En man bör vara helt säker på att det inte finns några komponenter i preparatet som kan orsaka allergisk reaktion.

Man bör också inte glömma att studera listan över kontraindikationer, där användningen av läkemedlet är oacceptabelt och farligt.

Om en man inte är säker på vilken förstoringskräm för att föredra, kan han alltid adressera detta till en kompetent specialist. Han kommer att hjälpa till att välja det optimala alternativet, vilket kommer att göra en medlem mer, och även förbättra erektilfunktionen, om det finns problem i detta område.

Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte?

Och att ligga ner under en skalpell är inte ett alternativ för dig alls?

Det finns ett billigt och snabbt sätt att förstora penis! På bara en månad kommer du att kunna:

 • Öka längden på penis till 4 centimeter.
 • Förstora penis i diameter med 60%.
 • Gör orgasmer mer levande och varaktig.
 • Öka uthållighet i sängen 3 gånger.
 • Ge en stark och stark erektion när som helst på dagen eller natten.
 • Ge din partner maximal njutning i sängen.

Storleken på din penis är mer än 20 cm? Om ja, grattis! Du är bland de 0,85% män vars penis kan anses vara stor. Om inte, oroa dig inte, det finns många av oss, men det finns en lösning på det här "lilla" problemet. Partnern kommer att uppskatta din storlek, tveka inte! Dra nytta av en unik chans och förändra ditt liv idag.

Följ länken och ta reda på hur allt detta kan uppnås utan att gå hem, och för ett öre.