Huvud
Strömförsörjning

XXL Power Life Cream för Male Power

Storleken på den manliga penisen spelar en stor roll både för deras självkänsla och för kvaliteten på sitt sexuella liv. Tyvärr belönar naturen inte alla med ideala kroppsparametrar, och i vissa fall är det nödvändigt att tillgripa tricks för att förbättra utseendet. Således är en av de mest populära drogerna för att öka sexuella organ av män, Creams Belief Life.

Cremen används också för att förbättra sexuell funktion och höja självkänsla. Det finns ett stort antal metoder som erbjuder att öka den manliga medlemmen till en stor storlek. Dess sammansättning är unik, eftersom dess beståndsdelar är bara naturliga och helt säkra för hälsan. Patienter märkte inte någon missbruk eller allergisk reaktion, och resultatet var långsiktigt.

Cream XXL Power Life består av naturliga växtkomponenter, vilket ger en utmärkt effekt.

Bara ett par dagar efter starten av användningen är det möjligt att notera ett konkret resultat på förändringen i penis. Således har han följande sammansättning:

 • extrakt av ginseng med prickly thorn och Notoginseng - stimulera ökningen av sexuella funktioner, aktiv celldelning och metabolism i dem;
 • hästkastanje med ingefära och Ginkgo Biloba rotat - accelererar blodcirkulationen i penisens vävnader vilket gör sina vävnader mer elastiska, vilket bidrar till tillväxten under erektion.
 • Muira Puama - stimulerar uppkomsten av sexuell lust och accelererar produktionen av testosteron;
 • Betaine - förbättrar ämnesomsättningen och förhindrar bildandet av prostata adenom;
 • Dimetikon - utformad för att öka sexuell utsöndring, förbättrar glidningen av penis under sex och skyddar huden mot skador.

Anvisningar för användning av grädde

En sann panacea för en modern man är en kräm för att öka männens värdighet. Metoden för tillämpning är mycket enkel. Ett unikt verktyg för medlemmens tillväxt gör det möjligt på kort tid att öka värdigheten med ett par centimeter utan några ytterligare övningar och förberedelser. Användningen av krämer för att ändra penisens storlek har länge visat sig.

Överväg hur man ansöker XXL Power Life cream:

 • Du måste ansöka om det manliga könsorganet med en erektion.
 • Rörelserna ska vara så mjuka som massage.
 • Absorberas i huden, enzymerna som ingår i läkemedlet, görs vävnaderna elastiska, vilket gör det möjligt för dem att sträcka sig så mycket som möjligt utan skada och obehag.
 • Enzymer tränger in i cellerna i den cavernösa penisen, vilket ger en utmärkt effekt.
 • Om du noggrant använder denna grädde kan du öka din värdighet med så mycket som 5 cm på kort tid!
 • Läkemedlet ska appliceras på sexuellt organ i en halvtimme före sexuell intimitet med partnern. När du använder denna naturliga örtberedning kommer din värdighet att öka inte bara i längd utan även i diameter.

Fördelar med kräm

Unikt i sin sammansättning och handling, testades läkemedlet upprepade gånger av forskare. Detta gjorde det möjligt att experimentellt bevisa den höga effektiviteten hos detta medel för att öka manliga organet.

Dess främsta fördelar är:

 1. hög applikationseffektivitet och garanterat mottagande av den effekt som tillverkaren förklarat
 2. prisvärd enligt standarderna för det moderna marknadspriset;
 3. närvaro i sammansättningen av endast naturliga växtkomponenter, som inte orsakar allergisk reaktion och andra biverkningar;
 4. frånvaro av kontraindikationer, med undantag för individuell intolerans av komponenterna i läkemedlet;
 5. hastighet på uppnåendet av nödvändig effekt
 6. tillåtlighet för gemensam applicering med olika typer av vattenbaserade smörjmedel;
 7. användarvänlighet;
 8. frånvaro av kontraindikationer.

När kan jag se effekten? Efter att ha köpt produkten läser vi noggrant hur man använder denna kräm. En stor efterfrågan idag och använda salva för att öka penis.

Viktig punkt: Resultaten av de tester, kan vi säga att redan i den andra veckan av kontinuerlig användning är möjligt att notera en ökning av penis längd och en diameter av ungefär 1,5 cm, kommer erektion bli mer uttrycksfulla och kraftigt öka känsligheten hos penis under sex.

Efter 3 veckor av att använda en effektiv produkt på en växtbas, kommer hanens storlek att vara ännu större, och orgeln kommer att få rätt form. Tillsammans med honom kan du använda metoden för jelka. Och efter en månad med konstant applicering av läkemedlet kommer du att märka en ökning av medlemmen på ca 5 centimeter, du kommer att kunna upptäcka nya horisonter för intima relationer och leverera ditt partners största nöje.

Doktorens kommentarer

I de flesta moderna kliniker har medicinska centra redan testat grädde för att öka penis på patienter som lider av en liten storlek hos det manliga könsorganet. Den information som erhållits från testresultatet slog inte bara patienterna, utan också deras behandlande läkare. I plastikkirurgi finns det ingen mening, som ett liv Ström manlighet växer i längd, ökar i diameter, inte böjd, och allt detta utan några snitt eller mekanisk förmedling, bara genom naturlig stretch corporacavernosaen av penis.

Naturligtvis är sådana experiment inte särskilt fördelaktiga för plastikkirurgi kliniker. Trots de smickrande läkarnas kommentarer om grädden vill doktorns annonser inte göra med honom.

Under tiden, även bland läkare som inte är särskilt olönsamma med den kraftfulla floden XXL Power Life, är produkten fortfarande i stor efterfrågan, eftersom recensionerna på det bara är positiva. Dessutom är läkare också män, och i många fall möter de fortfarande sina patienter. På grundval av observationer har man redan upptäckt att läkemedlet bäst klarar av sin egen uppgift när den används av män i åldrarna 18-35 år. Fram till majoritetsåldern rekommenderas det inte att använda det, och efter 35 år är Power Life fortfarande effektiv, men dess varaktighet ökar.

En man för det önskade resultatet kan ta upp till 3 månader för att applicera botemedlet. Men för att förkorta den här tiden, gör du också övningar för att öka penis. Men översynen av denna grädde bland män i olika åldrar indikerar att effekten bara är positiv. I genomsnitt föredrar företrädare för det starkare könet att sluta vid uppnåendet - plus 4-7 centimeter i längd. Slutresultatet har ännu inte visat sig, men läkarna tror att effekten kan vara plus 10 centimeter, allt kommer att bero på patientens personliga egenskaper: höjd, ålder, hudegenskaper och hormonella system.

Mäns återkoppling

Vidare finns det verkliga svar från män som använde XXL Power Life-kräm.

Dmitry

"Till sist komplexiserade jag på grund av medlemmens storlek. Som ett resultat - i sängen med kvinnor fanns det problem. Jag gick för att se en läkare med denna fråga och sa vad jag skulle göra? Han rådde att använda en kräm för att öka penis. Nu på internet finns det många olika medel på det här kontot. Används många, ingen effekt, tills denna webbplats har beställt XXL Power Life-kräm. Smörjde månaden och resultatet gladde mig: penis blev mer upphetsad, erektion förbättrad och började mer självsäker i sängen. Jag tror att ta mer. Ja, och priset är acceptabelt för ett sådant resultat. "

Vyacheslav

"Alltid lite komplexiserad om storleken på min penis. Uppriktigt sagt trodde jag inte riktigt på sådana saker, men jag bestämde mig för att prova det. Jag använder mer än en månad och säger att det verkligen fungerar! Inte bara att min baby har vuxit, det påverkar också erektionen positivt. Jag rekommenderar! "

Ivan

"Nyligen beställde jag mig en kräm för män Power Life. Långt tvekade, men bestämde sig fortfarande för att försöka. Jag ville ha nya känslor, eller något. Anvisningarna säger hur man använder det, allt är klart. Jag använde sin månad. Till min förvåning steg penisen något lång, blev tjockare. Jag är väldigt glad att jag beställde den. Tjejer uppskattas. Kön är nu mer lång, ljus, och jag blev mer självsäker i mig och mina styrkor".

Igor

"Jag är fortfarande missnöjd med min värdighet. Men jag visste inte ens att det fanns ett sätt att öka "enheten". Jag beställde mig en kräm för män Power Life och var bara chockad över hans handlingar. Tillverkaren lovade att penis ökar endast i längd men också i diameter. Först var det svårt att tro att detta var möjligt. Jag gjorde mätningar och det är sant, produkten fungerar. Jag märkte betydande förbättringar och mina vänner är glada. "

Manlig grädde XXL Power Life

Den moderna marknaden är bokstavligen full av alla slags medel, utformad för att lösa ett av de största manliga problemen: att öka storleken på den manliga penisen. Ett sådant medel är XXL Power Life-kräm. För tiden för dess existens har denna produkt blivit populär bland konsumenterna, som bara talar om det bara positivt.

Är det här ett mirakelbota? För att förstå detta, kommer vi att studera de viktigaste ögonblicken: en sammansättning med en kräm XXL driver Life, recensioner om produkten, dess funktionsprincip, tillämpningsföreskrifter, försäljningsstället och, naturligtvis, du vet hur mycket det kostar. Så, låt oss börja.

Sammansättning av produkt

Grädden för utvidgningen har bara naturliga komponenter i sin sammansättning. Totalt finns det 10 huvudingredienser:

 1. Tistlextrakt är en av huvudämnena i grädden. Det ökar koncentrationen av testosteron, vilket ökar männs sexuella styrka.
 2. Roten av den peruanska vallmo är en användbar växtrediens i drogen, vilket ökar libido och sexuell uthållighet. Med andra ord förvärvar en man förmågan att ha sex tillräckligt länge för att en kvinna ska uppleva mer än en orgasm. Dessutom ökar rotten av denna växt koncentrationen av spermier, vilket gör partnern mer omättlig i sängen. En viktig punkt är att en sådan ökning av sexuell lust inte påverkar funktionen hos andra kroppssystem.
 3. Hornets extrakt är en slags naturlig Viagra. Detta element ökar libido, och förbättrar också blodflödet till penis, vilket ger stenpotential. Förutom en positiv effekt på manliga sexuella förmågor, förbättrar hornets extrakt immunsystemet avsevärt.
 4. Lichen juice extrakt är ett element som ansvarar för avslappnande muskelvävnad och ökande blodflöde. Resultatet av denna effekt är en ökning av storleken på penisens cavernösa kroppar, vilket innebär att könsorganet själv också växer.
 5. Ginger - en annan komponent som förbättrar blodcirkulationen och som ett resultat gör en erektion maximal.
 6. Ginseng är en populär naturlig ingrediens som ger en ökning av penisvävnaden. Dessutom förbättrar ginseng markant metabolism.
 7. Hästkastanje - spelar rollen som naturlig stimulator för blodcirkulationen.
 8. Betain är en komponent som har en positiv effekt på ämnesomsättningen. Förutom denna funktion förhindrar betain också förekomsten av prostata adenom.
 9. Muira Puama - stimulerar produktionen av testosteron, vilket ger en ökning av sexuell lust.
 10. Dimetikon är den enda syntetiska komponenten i grädden. Det spelar rollen som smörjmedel för problemlös applicering av läkemedlet.

Förutom dessa 10 beståndsdelar innehåller den aktuella produkten speciella enzymer som möjliggör enkel sträckning av penisvävnaderna. Det är tack vare denna sträckning att både längden och diametern hos phaloce ökar.

Funktioner av åtgärden

Män måste följa vissa rekommendationer när de använder XXL Power Life-kräm; hur man ansöker det, vi kommer att prata mer detaljerat nedan. Det viktigaste att komma ihåg är att den maximala effekten kommer att uppnås endast om du applicerar grädden och även utför särskilda övningar parallellt. Dessutom bör du vara tålmodig. Resultatet blir inte märkbart bokstavligen nästa dag. Du måste vänta minst en vecka. En fullständig tillträde kan ta en månad (fördelen med ett rör är tillräckligt för denna period). Om vi ​​pratar om dynamiken för att erhålla resultaten, kan vi utesluta följande sekvens:

 • redan i början av andra veckan kan du känna en ökning av din värdighetens känslighet; Dessutom kommer dess längd och diameter att öka med en och en halv gång (ibland kan ökningen vara mindre, allt beror på organismens egenskaper).
 • vid 3: e veckan av användning, dimensionerna av penisen ökar redan märkbart, och den allmänna anatomiska formen av phalosis förbättras också; Resultatet av sådana omvandlingar är förlängningen av samlag (i vissa män ökar medeltiden för kön med 75%);
 • vid den 4: e veckan uppnås maximala resultat - längden ökar med 3-5 cm, diametern ökar också med några centimeter; som en följd - blir en man en sann sexuell jätte, som ger sin partner flera orgasmer åt gången.

Så vi fick reda på principen om produkten. Låt oss nu ta reda på hur du använder XXL Power Life-kräm.

Ansökningsregler

Om man ska tala om sådan förberedelse, som en kräm av människans heta XXL Power Life, är instruktionen på ansökan enkel nog. Du bör göra följande:

 • Först tvätta dina könsorgan och torka det torrt;
 • Applicera sedan en liten kräm på den spända penisen;
 • gnid det jämnt över penis
 • låt grädden blötläggas (för detta måste du vänta ca 5 minuter);
 • gör sedan följande - ta tag i basen av penis med tummen och pekfingret och börja dra ut det, tryck fingrarna från basen till kanten av huvudet;
 • utföra sådana manipuleringar i 10-15 minuter.

Var uppmärksam! Denna procedur bör utföras varje morgon.

Om du inte vill förlänga penis, så att säga, för hand kan du göra det rätt under sex. Applicera bara kräm på penis i en halvtimme före samlag. Att göra rörelser i kön ersätter manuell sträckning. Denna metod är väldigt populär, eftersom den låter dig kombinera affärer med nöje. Det bör dock komma ihåg att denna teknik kommer att vara effektiv om din partner har en smal vagina som kan ge optimal friktion. Naturligtvis, som ett alternativ, kan du ta till analsex, där kompression och friktion kommer definitivt att vara bäst, men världen är inte så många tjejer som är villiga att ta ett sådant steg.

fördelarna av läkemedlet

Bland de främsta fördelarna med grädden är följande:

 • hög effektivitet - du är garanterad att uppnå ett utmärkt resultat;
 • möjlighet att återanvändas - om resultatet efter den första kursen inte uppfyller resultatet fullt ut, kan du upprepa det efter en två veckors paus
 • naturligt - beredningen består av naturliga ingredienser, vilket gör det säkert för nästan alla,
 • hastighet - de första resultaten av ansökan är märkbara efter de första 7 dagarna av kursen;
 • användarvänlighet - genomföra ansökningsförfarandet endast en gång om dagen Dessutom har du möjlighet att kombinera användningen av grädde och ha sex (men för detta måste det finnas vissa villkor som anges ovan).
 • tillgänglighet - kostnaden för drogen är relativt låg, så att alla kan köpa den.

I själva verket är XXL Power Life en rekord bland annat för en liknande åtgärd. Det tar en månad att vända från en man till en riktig hingst. Dessutom, till skillnad från andra litet kända droger, garanterar denna grädde bra resultat.

Eventuella kontraindikationer

Många män kan ha en ganska legitim fråga: Vad är motsatta sidor av kräm XXL Power Life. Vi skyndar oss för att göra dig lycklig! Kontraindikationer för denna kräm är nästan ingen. Säkerheten garanterar en naturlig komposition, vilket bara ger en fördelaktig effekt.

Kom ihåg! Använd medel för att förstora penis med strikt överensstämmelse med instruktionerna.

Naturligtvis kan en grupp män ett sådant botemedel kontraindiceras. Förbudet kan bero på förekomst av allergier mot en av komponenterna i läkemedlet. För att undvika uppkomsten av komplikationer rekommenderas det att bli föremål för ett medicinsk samråd. Det är möjligt att en specialist kommer att kunna hitta dig ett alternativt sätt att öka penisen.

Vad sägs om produkten som folk säger?

Recensioner av många lyckliga par talar för sig själva

I en sådan läkemedelsprodukt som kräm av manlig Hot XXL Power Life är recensionerna ofta positiva. Många medlemmar av det manliga könet (och i alla åldrar) bekräftar att använda Power Life de kunde utöka sin fördel i två, tre eller till och med 5 cm. Ett intressant faktum är att den här krämen prisas även av kvinnor. Många av dem hävdar att deras killar och män blev riktiga monster i sängen (på ett bra sätt).

Naturligtvis finns det ett antal negativa recensioner där människor säger att grädden inte hjälpte dem på något sätt. Men frånvaron av effekt kan förklaras av tre faktorer:

 • kroppens egenskaper;
 • fel i ansökan
 • köp av ett förfalskat läkemedel.

Det vanligaste problemet är det senare. Det här är därför vi kommer att överväga en annan viktig punkt som bör övervägas om du väljer att köpa XXL Power Life-kräm: där du kan köpa ett äkta läkemedel.

Rekommenderade inköpsställen

Tyvärr attraherar den överdrivna populariteten hos produkten ofta charlataner. Krämen i fråga är inget undantag. Många bedragare tenderar att tjäna pengar på människors önskan att bli av med komplexa. Därför genomför de förfalskningar som liknar den verkliga produkten, men ger inte några resultat, och ibland gör det ännu mer skada.

OBS! För att skydda dig från inköp av ett farligt hantverk rekommenderas att du endast beställer XXL Power Life på den officiella hemsidan.

Också lämpliga butiker som har licens för att sälja den här produkten. Innan du köper är det värt att kontrollera informationen från online-resursen som säljer grädden XXL Power Life; instruktioner, videor och foton på andra webbplatser - allt detta kan hjälpa dig att välja leverantör som säljer dig till det verkliga läkemedlet. Du kan också identifiera bedrägerier genom att noggrant analysera följande punkter:

 • effektivitet - om webbplatsen lovar dig på lång sikt på en vecka, så bedrar den blatant dig (det maximala resultatet uppnås efter en månad);
 • Appliceringsregler - Applicera grädden endast en gång om dagen. Om webbplatsinstruktionen kräver fler applikationer är det redan något fel.
 • Kostnaden - om den är för hög eller för låg, kan du stänga sidan på ett säkert sätt (en sådan resurs kommer definitivt att sälja dig en surrogat).

Tala om kostnaden. I en produkt som XXL Power Life-kräm är priset 990 rubel. Avvikelser på 20-30 rubel (både stora och små) är tillåtna. Dessutom kan webbplatsen utföra en aktie, men information om denna åtgärd måste vara närvarande.

slutsats

Sammanfattningsvis alla ovanstående kan vi dra slutsatsen att kräm XXL Power Life är ett verkligt effektivt verktyg för att öka penisens storlek. Med detta läkemedel kan du uppnå bra resultat på relativt kort tid. Applicera grädden är mycket enkel; Ibland kan effekten förbättras genom kön (vilket är en särskild egenskap hos denna farmaceutiska produkt). Cremen har många fördelar och är praktiskt taget säker. Det är emellertid ofta förfalskad, så det rekommenderas att endast välja beprövade resurser för inköp. Tro mig, om du kommer att vara försiktig när du köper och tillämpar reglerna under kursen, kommer du att uppnå sådana resultat att du inte kommer att känna till reträtt av kvinnor. Allt är i dina händer. Vidta åtgärder!

Instruktioner för användning av XXL Power Life-kräm

VIKTIGT ATT VET! Ett effektivt verktyg för penisförstoring finns! Enkelt nog. Läs mer >>>

Bland läkemedlen för penisförstoring är den nyligen släppta XXL Power Life-krämen, som inte bara främjar penistillväxt utan också förlänger tiden för sexuell intimitet, populär. I detta fall har läkemedlet en helt naturlig komposition och kännetecknas av dess säkerhet. Resultatet efter dess tillämpning behålls länge, så att du kan njuta av ett intimt livskvalitet.

Sammansättningen av XXL Power Life-kräm innehåller endast naturliga ingredienser. Dessa inkluderar:

 • Berberis. Det är en källa till alkaloider och organiska syror. Påverkar kroppens tonic, ökar immuniteten och har milda antiinflammatoriska egenskaper.
 • Ashwagandha. Naturligt afrodisiakum. Föryngrar, bekämpar inflammation, ökar muskelstyrkan och ökar kroppens uthållighet.
 • Lignaner. Stimulera sexuell aktivitet och öka styrkan.
 • Maca är peruanska. Ökar styrkan hos män, främjar testosteron utveckling och användning vid behandling av infertilitet.
 • Hästkastanje, ginkgo biloba, ingefära. Utdrag av växter för att förbättra hjärt- och cirkulationssystemet. Stärka den sexuella funktionen och göra spermierna mer kvalitativa.
 • Thistle. Ökar produktionen av manliga könshormoner.
 • Dimetikon. Det är en silikon komponent som smörjer tyger och förbättrar glidning. Skyddar huden under övningar för att öka penis och under samlag.
 • Betain. Det förbättrar metabola processer och normaliserar blodcirkulationen.

I vissa proportioner ger dessa komponenter ökad erektion och penistillväxt. Absorberas i huden, gör de vävnaderna elastiska och främjar maximal utsträckning av den cavernösa kroppen utan skada. Ökningen i penis sker gradvis, utan att ge smärtsamma känslor.

Det finns flera sätt att applicera XXL Power Life-kräm beroende på de mål som mannen sätter. Om läkemedlet används för att förlänga samlag och öka känsligheten, appliceras den 30 minuter före fysisk intimitet. För dessa ändamål måste du applicera en liten mängd kräm. Efter en kort tid finns det en liten känsla av stickningar i könsorganen, vilket indikerar läkemedlets början. Samtidigt spelar det ingen roll hur ofta verktyget används.

Män som vill öka fallusens storlek, ska grädden användas regelbundet i 1-3 månader dagligen tills det uppnådda resultatet. På en dag används grädden en gång efter hygieniska förfaranden, enligt enkla regler:

1. Applicera rikligt massageanordningarna på den upprepa penisen.

2. Ge 5 minuter för att helt absorbera grädden.

3. Utför särskilda övningar för att öka penis.

För att uppnå det angivna resultatet ska kräm appliceras dagligen i minst 2 månader. Detta kommer att öka könsorganet med 3-5 cm. Dessutom ger krämen ökad erektil funktion, förkortar tiden mellan sexuella handlingar, förlänger orgasmens längd.

Cream XXL Power Life för penisförstoring rekommenderas för män under 30 år. På senare tid kommer läkemedlet inte att kunna säkerställa könsorganets tillväxt, men kommer att stärka erektionen och göra samlaget längre.

Du kan se de första resultaten i 2-3 veckor efter vanlig ansökan. Efter 1,5-2 veckors användning kommer penisens känslighet att förbättras avsevärt och sexuell handlingstid ökar. I genomsnitt ökar kroppens storlek med 0,5-1,5 cm. För att öka penis med 3 cm ska läkemedlet användas i minst 6 veckor. Efter 3 månader kan du uppnå en ökning med 5 cm.

Innan övningarna och applicera grädden, gör en komprimering. För att göra detta doppas en bit mjukvävnad i varmt vatten, pressas lite och bryts om penisstammen. För att upprätthålla en komprimering är det nödvändigt från 3 minuter. Därefter upprepas proceduren 3 gånger och väntar på att huden torkar. Detta förbättrar blodcirkulationen och gör vävnaderna mer elastiska.

Det finns flera övningstekniker som kan användas med XXL Power Life-kräm. Den första utförs stående eller sittande. Den består av följande steg:

 1. 1. Penis är i avslappnat tillstånd. Mannen klämmer fast sin hand och klämmer huvudet för att förbättra blodflödet.
 2. 2. Fallusen drar sig från sig själv till en känsla av lätt obehag. I denna position måste det vara minst 5 minuter. Smärtsamma känslor under träning bör undvikas.
 3. 3. Du måste göra en penismassage runt cirkeln cirka 30 gånger.
 4. 4. Penis sträcker sig igen, men redan i 4 riktningar - till höger, vänster, uppåt, nedåt. En kort paus görs och cirkulär massage upprepas 5 gånger.
 5. 5. Penis ska dras fram och hållas i sådant tillstånd i flera minuter, och tryck sedan försiktigt det flera gånger.

Den andra tekniken ska inte orsaka obehag och smärta. Den består av 2 övningar:

 1. 1. Penis greppas med handen så att fingrarna spänner huvudet. Efter det måste det komprimeras helt, vilket inte tillåter smärta.
 2. 2. Fallusen dras av sig själv rakt och håller den i detta tillstånd i 1 minut.
 3. 3. Strek igen penis, öka tiden och vila.

Den andra uppsättningen övningar utförs inom 20 minuter. Rörelserna ska vara så noggranna som möjligt - Krama inte penis mot smärta och rodnad så att det inte finns några problem i framtiden. Effekten kan märkas efter 2 veckor.

Cream för att öka fallus bidrar till smärtfri sträckning av vävnader och ökning av brosk. Det är effektivt endast med regelbunden motion under en lång period. Om syftet med att använda läkemedlet är att förbättra kvaliteten på sexuell intimitet appliceras krämen på penis utan några massagetekniker.

Hur man ökar penis hemma?

En ökning av penis hemma uppfattar många män skeptiskt. Faktum är att alla metoder inte fungerar som promo-löften. Huvuduppgiften här är att välja en metod som inte kommer att bli slöseri med tid och pengar. Den mest beprövade och arbetsmetoden, bekräftad av feedback från våra läsare är metoden som beskrivs i tidskriften MAXIM.

XXL Power Life Cream för Male Power

Det är svårt att hitta en representant för det brutala könet, som inte bryr sig om graden av sin egen manliga makt. Cream XXL Power Life hjälper till att bli av med tvivel, övervinna vid de mest avgörande stunderna.

Vad är det

Cream för att öka sexorganet XXL Power Life - ett verktyg som består av en uppsättning av element, vars regelbundna användning kan ge en kvalitativ förbättring av sexuell funktion och också öka penisens storlek avsevärt. Det låter dig lösa de flesta problem som en man har i sängen. Detta är en kortlivad sexuell handling, en svag erektion, blygsamma index av manlig värdighet. Sensioner under intimitet förbättras starkt, vilket leder båda parter till förtrollande orgasmer.

Skaparna av Power Life tog hänsyn till att det skulle användas för en särskilt känslig intim zon, så det var nästan hypoallergena, vilket inte orsakade någon form av irritation. Dessutom har grädden en förebyggande effekt på olika sjukdomar hos manens genito-urinvägar.

Med hjälp av XXL Power Life kan du skaffa dig själv och ge partnern ett oöverträffat nöje. Att lägga till både längsgående och tvärgående dimensioner kommer att stärka självförtroendet.

Hur det fungerar

Kräkens arbete beror på dess växtkomposition. Varje rör samlade ämnen som framkallar en naturlig ökning av sexuella organ på grund av bättre blodfyllning och acceleration av celldelningsprocessen. Denna effekt uppnås tack vare ett idealiskt byggt recept, som inte har några analoger. När du använder drogen är det inte nödvändigt att använda ytterligare droger för att öka penisens styrka eller storlek. Endast genom kirurgi kan uppnås de resultat som ger användningen av grädden.

De speciella ingredienserna absorberas perfekt när de appliceras externt, så att de kommer in i penisens djupaste vävnader så snabbt som möjligt samtidigt som de håller ett nästan oförändrat utseende. Salven på salvan startar omedelbart, har en kumulativ effekt: ju längre salvan används, desto mer märkbar blir ökningen.

De första positiva förändringarna kommer att vara synliga för det blotta ögat efter 2 veckor med regelbunden användning. Vid vecka 3 kommer indikatorerna att förbättras. Efter 4 veckor kommer effektiviteten att komma. Producenterna lovar: penis kommer att lägga ca 5 cm i längd och kön kommer att nå en annan kvalitetsnivå.

Förutom ovanstående kan XXL Power Life-kräm ge följande användbara effekter:

 • Främjar absolut smärtfri, säker utsträckning av interna vävnader. Cavernous organ ökar naturligt, sträcker sig väsentligt vid erektionstidpunkten.
 • Förbättrar kroppens känslighet, såväl som dess utseende: form, hudstruktur.
 • Accelererar de metaboliska processerna i den intima zonen, förhindrar ackumulering av skadliga ämnen. På grund av detta minskas risken för att utveckla prostata sjukdomar kraftigt.
 • Positivt påverkar styrkan och varaktigheten av en erektion, tack vare förbättrad blodcirkulation.
 • Främjar bättre hydratisering under sexuell handling, som fungerar som ett naturligt smörjmedel. Vi kombinerar med smörjmedel, bevarar användbara egenskaper.
 • Ökar den lokala immuniteten hos det genitourära systemet, vilket förhindrar utvecklingen av vissa sjukdomar.
 • Det bidrar till att förlänga kön och fylla det med nya känslor, ljusa, långa orgasmer.

Komplexet med användbara resultat från XXL Power Life är svårt att jämföra med någon annan extern eller intern förberedelse. Med hjälp av en kräm kan du uppnå maximalt resultat med tanke på den enklaste metoden för applicering.

struktur

Bland elementen i XXL Power Life är de flesta naturliga substanser isolerade från officiellt erkända medicinska växter.

 • ashwagandha - En växt rik på amino- och nukleinsyror, lipider, mikroelement. Det sprider sig allmänt inom ramen för ayurvedisk medicin för antiinflammatoriska egenskaper, en fördelaktig effekt på manlig kraft.
 • Gorianka (barberry) - kombinerar förmågan att höja nivån av norepinefrin och serotonin, som är ansvarig för stimulering och anti-stress-verkan. Känd också sedan antiken på grund av ökad styrka.
 • Muira poama - En växt som stimulerar produktionen av testosteron, stärker också nervsystemet, hjälper till att bekämpa psykisk stress.
 • Peruanska vallmo - rotväxt, känd för ett positivt inflytande på libido, hormonell bakgrund, immunitet, har också en tonisk effekt.
 • Ginkgo biloba, ingefära, hästkastanj - Extrakt av dessa växter förbättrar bäckensomloppet, har också en helande effekt.
 • tistel - En naturlig stimulans för att producera testosteron, liksom en tonic.
 • lav - Gynnsam effekt på processen med blodfyllning av organet, främjar mättnad av celler med syre, de börjar dela accelerationshastigheten. Det är också ett antiinflammatoriskt medel som neutraliserar många patogener.
 • dimetikon - En komponent baserad på silikon, som bär en smörjningsfunktion.
 • betain - ett farmaceutiskt ämne som ingår i förebyggandet av prostata sjukdomar

Av de plantor som är listade för införlivande i salvets sammansättning har användbara extrakt med hög smältbarhet isolerats. De återstående medicinska substanserna kompletterar med framgång den naturliga sammansättningen.

Instruktioner för användning

I ansökan att förbättra styrkan och varaktigheten av samlag bör krämen appliceras på penis skakades under 20-30 minuter innan sex. Gnugga, det är viktigt att inte utöva ansträngning, och att göra detta med lätta massagebevegelser. Därefter måste du ge salvan helt absorberad för att börja agera. Det faktum att detta hände kommer att leda till en känsla av liten stickning.

Om målet är att förbättra könsorganens storlek, förutom enkla massagebevegelser, kan speciell gymnastik användas för att uppnå bättre prestanda. Basen av övningen är massagen av penis med tummen och förfingrarna vikta i en ring. Applicera salva för att öka penisen helst inte före kön, så att komponenterna kan fungera.

vittnesbörd

En sällsynt man kan lugnt reagera på det faktum att hans sexuella organ är mindre än genomsnittet när det gäller indikatorer. Erfarenheten av detta faktum kan leda till allvarliga problem i sängen, för att slutföra sexuell impotens. Penisförstoring med en operativ metod är dyr, kräver en lång rehabilitering. Män rekommenderas för XXL Power Life i närvaro av sådana problem i könsorganet:

 1. Otillräcklig längd och volym av penis som skadar männs självförtroende.
 2. Problem med utseendet på en erektion eller dess svaga manifestation.
 3. Förlusten av en erektion i samband med samlag.
 4. Otillräcklig för att partnerens längd av sexuell handling uppfylls.

Kontra

Växtkompositionen tillhandahöll nästan fullständig frånvaro av kontraindikationer till användningen av grädden. Undantaget är den individuella intoleransen hos några komponenter, vilket visar en allergisk reaktion.

Det är önskvärt att i förväg kontrollera om grädden kommer att prova klåda eller utslag. Före den första fullständiga applikationen bör en liten mängd test appliceras på armbågen eller baksidan av handflatan.

Doktorens feedback

"Krämen har genomgått de nödvändiga kliniska prövningarna och är ett tillförlitligt harmlöst verktyg för att förbättra penisens storlek. Ingrediensens naturliga sammansättning och användarvänlighet garanterar resultatet. För att få denna kräm inte krävs samråd urolog eller androloga, eftersom det inte är i stånd att ge allvarliga biverkningar, och resultatet uppnås på grund av effekten av fytosteroler som är naturliga testosteron analog - "manlighet hormon". Cream XXL Ström liv - ett bra alternativ till kirurgi penisförstoring för dem som behöver det "- doktorn-andrologist John Doe.

För dem som vill köpa XXL Power Life finns det en specialrabatt - 50%. Kostnaden för ett rör med rabatt i Ryssland är 990 rubel. Grädden kan köpas i andra länder:

 • Ukraina - 459 UAH.
 • Kazakstan - 5445 tenge.
 • Vitryssland - 30 rubel.
 • Moldavien - 399 lei.
 • Kirgizistan-1399 soms.
 • Usbekistan - 99 tusen summa.
 • Azerbajdzjan - 24 manat
 • Armenien - 14000 dramar
 • Storbritannien - 39 pund
 • Norge - 490 kroon
 • Sverige - 490 kroon
 • Georgia - 60 GEL
 • Albanien - 3990 lek
 • Bulgarien - 59 leva
 • Bosnien och Hercegovina - 49 KM
 • Schweiz - 60 CHF
 • Ungern - 8900 odds
 • Europa 29 - 39 euro
 • Liechtenstein - 60 CHF
 • Makedonien - 1990 den
 • Polen - 159 zł
 • Rumänien - 139 RON
 • Serbien - 2190 din
 • Kroatien - 299 HRK
 • Tjeckien - 270 CZK
 • Turkiet - 149 Lire

Var att köpa

Det bästa alternativet är den officiella hemsidan. Cremen säljs inte på apotek, även i Moskva och i St Petersburg. Beställa varor på andra sätt, det finns risk för att få en falsk. För att få ett garanterat positivt resultat, leta inte efter ett billigare erbjudande.

Översikt över XXL Power Life-kräm med recensioner eller hur man skiljer en falsk från originalet

Om penis är mer än 20 cm, så kan du gratuleras. Du är i antalet 0,85% av männen som aldrig har problem med storleken. Resten kan rekommenderas att inte göra från ett litet problem stort, alla som inte har en medlem på upp till 18 cm, rekommenderas man XXL Power Life - det enda moderna sättet att öka värdigheten utan operation. Recensioner om det är oftast positiva, och priset är tillgängligt även för en person med små inkomster.

Cream: sanning eller skilsmässa?

Cream Power Life dök upp på marknaden nyligen, men har redan vunnit männens golv, eftersom dess skapare lovar en otroligt snabb penisförstoring på kort och till ett överkomligt pris. Dessutom är metoden för dess användning enkel, instruktionen innehåller en detaljerad beskrivning av alla komponenter i anläggningen och andra viktiga detaljer. För att köpa den manliga stimulansen är Power Life enkel, och denna innovation kommer utan tvivel att bli en frälsning för den manliga delen av befolkningen, som lider av sin egen underlägsenhet i intim mening.

Som referens: År 2013 släppte det kanadensiska företaget den manliga XXL Power Life-krämen till världsmarknaden! Kombinationen av de två huvudkomponenterna (barber och ashvagandha) gör den till en av de mest kraftfulla manliga stimulanserna.

Fördelar vid användning:

 • Förstärkning av erektion, uppnåelse av den stora storleken.
 • Växtkomponenter, naturlig sammansättning, hög biologisk aktivitet.
 • Säker, även om det i vissa fall finns en allergisk reaktion på läkemedlets komponenter.

 • Kompatibel med vattenbaserade smörjmedel.
 • Bra recensioner och rimligt pris.
 • Även om recensionerna om produkten som en kraftfull manlig stimulant är mestadels positiva, men innan du köper är det viktigt att konsultera en androlog. Manlig grädde kan orsaka allergier, men som läkare säger sågs detta endast i sällsynta fall. Det bör också komma ihåg att ökningen av sexuell kraft och tillväxt inte alla uppträder vid den första ansökan. Ibland tar det tid från flera veckor till månader, det beror helt på individualiteten hos varje separat manlig kropp. Naturligtvis ökar priset på kursen, men kostnaderna är värda det.

  Hur använder man det korrekt?

  Till skillnad från extenders och tabletter ger XXL Power Life-kräm en ökning av könsorganen på grund av tillväxten av volymen av sina egna vävnader, när effekten är kvar för livet. Detta ger automatiskt mannen en känsla av styrka, självförtroende, ökar känslan av samlag och låter dig förlänga den sexuella handlingen till flera timmar.

  För bästa möjliga resultat är det viktigt att följa instruktionerna för läkemedlet strikt.

  Korta anvisningar: Använd Power Life-kräm rekommenderas enligt följande:

  Cirka 30 minuter före det intima mötet, applicera grädde på könsorganen, ge en bra blöt. När en trevlig stickning börjar, betyder det att krämmen har börjat fungera.

  • Att öka sexuellt organ

  För att en medlem ska "växa upp", ger instruktionen särskilda övningar för att stimulera snabb tillväxt. För 1-3 månader, varje dag behöver du smörja penis med mycket grädde och låt den absorbera.

  Några negativa recensioner om Power Life bygger just på det faktum att män, passionellt törst att träffa storlek, inte uppnår det önskade resultatet. Varför händer detta? Som det visar sig, ignorerar de fullständigt den fysiska belastningen som beskrivs i instruktionerna, smälter en medlem från fall till fall, hoppas på ett mirakel.

  Fördelar och nackdelar med att använda

  XXL Hot är en kombination av innovativ utveckling och naturliga komponenter. Så det ser ut som en enkel formel för framgång!

  • En enda ansökan per dag.
  • Förlängt samlag (upp till 3 timmar).
  • Stimulering av tillväxt och ökad erektion.
  • 100% garanti och val av kändis porrindustrin.
  • Prisvärd kursansökan.

  Nackdelarna med att använda Power Life-kräm presenteras i en enda variant - en eventuell allergisk reaktion. Därför är det viktigt att läsa instruktionerna, recensionerna eller rådfråga en läkare före eventuella obehagliga konsekvenser före användning. Men som praktiken visar är allergiska tillstånd mycket sällsynta.

  Användningen av Power Life-kräm rekommenderas i följande fall:

  • Kursanvändning för penisförstoring.
  • Enkel användning, när du behöver en kortsiktig effekt.
  • Som en hygienisk och omtänksam vård för den känsligaste delen av kroppen.

  Test av XXL Power Life har visat att detta är ett enstaka verktyg som hjälper en man att öka sina könsorgan utan komplicerade kirurgiska manipulationer.

  Aktiva komponenter av medlet och deras effekt

  Krämernas sammansättning innehåller de mest unika naturliga substanserna som har en fördelaktig effekt på sexuellt organ och människans kropp som helhet.

  En av komponenterna i penisförstoringskrämmen är Muira Puama, vilket stimulerar produktionen av testosteron hos män.

  Instruktionen anger följande sammansättning:

  • Spiny loam, notoginseng, ginseng

  Tillsammans förbättrar de metaboliska processerna i penisens celler, stimulerar sexuell funktion.

  Det stimulerar produktionen av testosteron, stöder erektion på en höjd, gör sexuell lust och möjligheter möjliga 100%.

  • Ginkgo biloba, ingefära och hästkastanj

  Öka vävnadens elasticitet och stimulera blodflödet till penis och därmed skapa en bördig jord för den efterföljande tillväxten av penis.

  Förhindrar olika sjukdomar i genitourinary systemet, förbättrar ämnesomsättningen.

  Skyddar huden, har utmärkta smörjegenskaper och förbättrar glid.

  Vad pratar urologer om?

  Utan tvekan kommer tillverkare att extol deras "brainchild" på alla sätt, hävdar att XXL Power Life är unik. Men verklig feedback, som gör att man kan skilja en bra produkt från någon, kommer från konsumenter och läkare som ser på sina patienter.

  Specialister i informationen som kommer från dem, stämmer nästan överens om: krämarbetet. Men inte alltid patienten, som rådde av Power ife, var helt nöjd, särskilt när det var en fråga om en liten penis. Hela problemet visade sig vara att en person längtar efter att ta emot allt på en gång, tillämpa ett minimum av ansträngning och inte följa anvisningarna.

  Om du använder XXL Power Life från tid till annan eller följer inte instruktionerna, blir det ingen ökning. Dessutom bör ålder övervägas: penistillväxt blir snabbare om patienten inte är mer än 30 år gammal.

  Naturligtvis bör resultaten förväntas även när mannen har överskridit 50, men du måste förstå att allt tar mycket mer tid.

  Trots meningsskiljaktigheterna när det gäller kräm för penisförstoring bland läkare finns det ändå många positiva recensioner bland användarna.

  Varför rekommenderar inte alla läkare XXL Power Life? Anledningen är banal - vinsten på kliniker för plastikkirurgi. Priset för kirurgisk utvidgning av penis är ofta skyhög, når i genomsnitt 200 000 rubel. Då som en full ökningstakten på grund av Power Life kommer att hälla ut ca 2-5 tusen. Skillnaden är uppenbar.

  Skilsmässa eller sanningen om verkan av XXL Power Life och hur man använder grädden (med recensioner av läkare och män)

  Man ska gratuleras om hans penis storlek har nått 20 cm, var han i tur kategori och 0,85% statistik som "en sällsynt exemplar." De flesta köpare som är intresserade av livslängdskräm i XXL har mycket blygsamma penisstorlekar - från 12 till 15 cm - och alla sina liv drömmar i hemlighet om att "öka" den saknade. Men hur kan det bli gjort? Överge till händerna på en plastikkirurg, köpa hjälpmedel som en vakuumpump eller extender? Det finns möjlighet att förstärka penis utan radikala metoder - ett modernt läkemedelstillbud, en kräm för män XXL livskraft.

  Vad du behöver veta

  Recensioner av män som redan har börjat använda krämen för större fallos XXL Ström Life (Life tror), för det mesta positiv, men den information som finns är att det är en skilsmässa, och tillverkaren uppenbart ljuger. Till vem att tro, låt oss försöka förstå!

  Power Life som en naturlig penisförstoring uppträdde nyligen på marknaden för intima tjänster, men har redan blivit populär. Köparna tyckte om enkelhetens användning, tydliga instruktioner och fullständig säkerhet. Köp naturlig kräm för att öka manlighet bara för att priset på den är tillgänglig för en stor andel av män, inte slå för dyrt, och därför passar även den person med lägre inkomst.

  Till skillnad från tabletter, kapslar, droppar eller förlängningsmedel ger Hot XXL Power Life en stabil och bestående effekt, vilket för män är mer än det önskade resultatet. Detta är inte en skilsmässa, uttalandet förklarar "mirakel" att krämen appliceras direkt på penis, stimulera tillväxten av dess vävnader.

  Hur korrekt använder du XXL Power Life-gelén och vad säger instruktionen om detta?

  Följande aspekter bör beaktas:

  • För att stärka erektionen appliceras läkemedlet på penis 30 minuter före "X-mötet", är det nödvändigt att det absorberas väl. Effekten av ansökan kan kännas, könsorganets hud börjar glädjas.
  • För att förstora penis måste du använda grädden och träna speciella övningskurser.

  Genitalorganets tillväxt ges av speciella övningar och Power Life-kräm. Metoden är bevisad, många av männen på detta sätt kunde uppfylla sin dröm och förstora penis till önskad storlek. Men ibland innehåller recensioner nästan peremptory uttalanden att grädden för att öka den intima delen av kroppen är inget annat än en skilsmässa, eftersom det inte hjälpte. På vad bygger den på? Instruktionen säger tydligt att du bara kan uppnå resultat om du har tillräckligt med kräm och tålamod. I 1-3 månader, varje dag, penis smutsas rikligt med ett botemedel som får absorberas, varefter enkla övningar utförs. För att noggrant förstå hur man använder grädden korrekt kan du hitta och titta på en tematisk video. Lita inte på ett mirakel, använd verktyget från tid till annan - det kommer att bli slöseri med pengar och tid.

  Med en strikt överensstämmelse med anvisningarna förblir den uppnådda effekten för män för livet, det ger dem förtroende, liksom förmågan att förlänga sexuell kontakt i flera timmar.

  Hur man glömmer dina egna fobier

  Det är ingen hemlighet att för många män bli lurade om den lilla storleken på penis - döden lika. Denna rädsla driver dem, men inte allt är beslutat att erkänna och göra någonting. Speciellt för män som inte vill gå under kirurgens kniv och vill stanna inkognito, 2013 det kanadensiska företaget började producera Power kräm har blivit för många en räddning.

  Om du läser recensioner som lämnats av patienter, kan du skapa en lista med obestridliga fördelar:

  • I sammansättningen av enda växtkomponenter.
  • Krämen har en hög biologisk aktivitet.
  • Du kan uppnå ökad erektion.
  • Fallusen blir verkligen stor.
  • Säker, kompatibel med vattenbaserade smörjmedel.
  • Trevligt pris, jämn kursanvändning skadar inte smärtfritt på en ficka.

  Glöm din fobi om intimitet och penisstorlek hjälper till med en kraftfull manlig stimulans, och det här är inte en skilsmässa, vilket bekräftas av många män runt om i världen. En bra naturlig komposition gör att du kan använda gelen säkert utan att först rådfråga en medicinsk specialist.

  Vid en manlig individuell känslighet vid den första applikationen uppträder rodnad eller klåda, försvinner sig när produkten tvättas och avbrytas.

  För och nackdelar: Endast fakta

  Hur ser en enkel formel för framgång för kvinnor ut? På tematiska videon kan du visuellt lyssna på svaren från de män som fick den medlemmen, som de drömde om. Vad behövde du göra för detta? Använd regelbundet cremen XXL Hot, som är ledande för innovativa utvecklingar med bara naturliga ingredienser!

  • En enda ansökan per dag är tillräcklig.
  • Förstärkning av penis kompletteras med en ökning av samlagets varaktighet.
  • Stimulering av könsorganets tillväxt under kursansökan.
  • 100% garanti.
  • Positiva åsikter från användarna.
  • Prisvärd pris.

  Men har grädden inga brister? Recensioner av läkare om XXL Power Life nämner bara en möjlig allergisk reaktion på en av komponenterna. Med fokus på kundens återkoppling kan vi säga att detta fenomen är sällsynt, så manens gel kan säkert förvärva absolut alla män.

  Vad säger urologer?

  Till yttranden från producenter som lovar sina produkter kan man vara skeptisk. Av särskilt värde är recensioner av utövare som observerar åtgärden av XXL (power) Power (liv) Livet (livet) hos sina patienter.

  "Krämen fungerar", - En så kort beskrivning kan ges till alla yttranden från specialister, sammansatta. Även hos män med en liten penis (det är inte en Mikro vid behov kirurgi) uppstår när rätt kurs intaget redan märkbar efter 2-3 veckor.

  Experter hävdar att en märkbar ökningseffekt endast kan uppnås med användning av den ursprungliga produkten. Tillverkaren kan inte hållas ansvarig för falska produkter. Du kan skilja originalet med namn. "XXL NOT NOT gel" anges på toppen av ett rör av 50 ml och "PowerLife" - längst ner. Apoteket kan hittas falska, där konstnären begått uppenbara misstag:.. HHL, XXI, Pover, etc. Skaffa ursprungliga drogen är bättre att besöka en auktoriserad distributör (följ denna länk), och vid leverans att noggrant läsa alla inskriptioner. Förvärv i ett apotek, kosmetikaffärer eller med händer undviks bäst.

  Även om patienten har överskridit 50 år kan XXL (power) Power (liv) Livet (livet) stärka erektionen och göra penis starkare. Men den maximala tillväxten observeras i en ålder av upp till 30 år, och ungdomar 21 år lyckas uppnå riktigt kolossala resultat.

  Men om effektiviteten är uppenbar, varför rekommenderar inte alla läkare XXL (power) Power (live) Life? Anledningen är banal: vinsten av kliniker av plastikkirurgi! Pris ligamentotomii ibland når otroliga höjder -. Mer än 200 000 rubel, medan hela kursen att använda XXL (kraften) Power (power metal) Life (Life) - cirka 2 000 till 5 000 rubel. Skillnaden är obestridlig.

  Användning av XXL (ström) Effekt (sväng) Livet (livslängd) rekommenderas:

  • För att få en kortsiktig effekt.
  • Som ett hygieniskt medel.
  • Som den enda unika substansen som hjälper en man att uppnå den önskade storleken på fallusen.

  Om du studerar i detalj den tematiska videon om verkan av XXL (power) Power (life) Life blir det tydligt varför de flesta män och läkare valde detta sätt. Det är effektivt, och priset är 990 rubel. tillgänglig för någon plånbok! För att beställa eller inte bestämmer alla sig själv, men många positiva recensioner gör utan tvekan ära till originalförpackningen med unikt innehåll! För mer information om produkten klicka här.

  Jag är en androlog, så jag försöker hålla mig uppdaterad med de nya manliga nyheten. Jag försökte denna grädde personligen och bekräfta dess effekt.

  Det här läkemedlet kan förlänga samlaget, liksom göra känslorna helt enkelt fantastiska. En underbar sak även för dem som har sina egna centimeter.

  Hela tiden komplexiserade om sin storlek. Han skämdes över att klä sig med alla i omklädningsrummet, jag håller tyst om den allmänna duschen efter träning. Jag tog kursen med det här medlet. Nu är komplexa vänner.