Huvud
Strömförsörjning

Cream för att förstora medlemmen Maxi Sayz (MaxiSize) - skilsmässa eller hjälper det?

En liten penis kan skapa en man inte bara fysiologiska men också psykiska problem.

Inte alla kan besluta om operationen. Men i det här fallet kan du också hitta en väg ut.

Detta är en kräm som hjälper till att öka penis. En av dem är Maxi Size.

Varför är det en myt för många män?

Många tror att olika salvor, inklusive Maxisize cream, är ett bedrägeri.

Vi kommer att demontera, av vilka skäl det antas, att en kräm av Maxi Majz en skilsmässa.

 1. Inte alla hjälpte. Några av dem som har använt denna metod för penisförstoring har brutit mot instruktionerna för användning. Under sådana förhållanden kommer det naturligtvis ingen hjälp. Då de som inte hjälpte med att skriva negativ feedback. Om du väljer att använda den här metoden för att öka din värdighet, följ instruktionerna.
 2. Information på Internet. Många webbplatser innehåller information där anti-reklam för sådana fonder är aktivt skapad. Gör det oftast av tillverkare av andra medel för att förstora penis. Det kan ju övertyga en man att få sina pengar. Borde jag tro på annonsörerna?
 3. förmodligen Sådan information kan sprida sig av män som har en bra penisstorlek. De vill inte öka konkurrensen. Det är därför de är intresserade av att se till att de som har en liten penis inte ökar den. Detta kan naturligtvis tyckas löjligt, men ändå.

Hur fungerar det?

Krämen, när den används i strikt överensstämmelse med tekniken, påverkar väggarna i den cavernösa kroppen. Denna effekt uppstår genom att blodtrycket höjs i små kärl. Under en erektion fyller blodet i en större mängd de cavernösa kropparna. Gradvis sträcker de sig och penis blir större.

struktur

Sammansättningen av läkemedlet innefattar:

 1. Aminosyror. De har en positiv effekt på penisens vävnader, så att de kan sträckas.
 2. trietanolamin. Det påverkar erektion och varaktighet av samlag. Detta beror på att mannen ökar uthålligheten.
 3. Elastin och kollagen. De hjälper huden och vävnaderna att bli mer elastiska och har en föryngrande effekt.

Maxisera skilsmässan eller sanningen?

Cremen hjälper verkligen med korrekt applicering. Det ingår i TOP-5 av de bästa krämerna för att förstora penis.

Det viktigaste är att inte köpa en falsk. För att göra detta bör du göra ett köp på den officiella hemsidan.

Resultat av krämapplikationen

 • 1 vecka. Förbättrar erektion. Den anatomiska formen är något bättre;
 • 2 veckor. Penis ökas med 1,5-2 cm. Erektion är helt enkelt utmärkt. Ofta försvinner psykologiskt obehag vid denna tidpunkt;
 • 3 veckor. Penis blir en idealisk anatomisk form, igen är det en ökning med 1,5-2 cm. Problem med erektion förekommer inte längre.
 • XXL POWER LIFE. Om hur mycket det kostar kommer du att lära av den här artikeln och detaljerade bruksanvisningar finns här.
 • Titan Gel - Villkoren för nischen utan villkor
 • Dominator. Denna krämspray var effektiv för 93% av männen. Lätt att applicera, och som en användbar bonus stärker styrkan.

Låt oss sammanfatta resultaten: Maxisera grädde, sanningen hjälper män att förbättra erektionerna och förstora deras penis. Men för att använda denna grädde eller inte - alla bestämmer sig själv.

Tja, bestämde du dig för att försöka? Äntligen! På första ordern ger vi dig 50% rabatt!

Om du väljer att köpa Maxi Size, är det värt att köpa på den officiella hemsidan och följa anvisningarna för användning exakt.

Hur jag ökade penis med 5 cm!

Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

Cream Maxi Saiz: Allt du behöver veta om detta verktyg (med recensioner och priser)

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(32 röster, snitt: 3,5 av 5)

Många män, oavsett ålder och status, är missnöjda med penisens storlek. Lösning av detta problem kan vara kirurgiskt - ett effektivt sätt, men titta på videon om operationerna och se till att denna procedur är mycket komplicerad och smärtsam.

Det finns en enklare väg ut - att köpa speciella krämer, geler, salvor, sprayer. Till exempel Maxisera grädde (Max Saiz). Denna lösning i kompositionen har naturliga ingredienser som främjar penisförstoring. Åtminstone så lovar reklam. Men är det sant? Låt oss förstå - för det här kommer vi att studera kompositionen, driftsprincipen och läsa också att Maxsize är skrivet i reella recensioner.

Allmän information

 • Handelsnamn: Maxsize (Max Sayz, Maxi Sayz)
 • Utnämning: manlig läkemedel
 • Indikation: brist på penisstorlek
 • Kontraindikationer: allergi mot kompositionen
 • Produkt: vattenbaserad grädde
 • Volym: 10 ml
 • Tillverkare: MDScienceLab llc
 • Ursprungsland: USA
 • Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är Butea Superba-extrakt
 • Ungefärligt pris: 990-1200 rubel (priset skiljer sig åt i olika butiker)
 • Huvudanaloger: Maxi-storlek (Maxisize), Maxisizer, Titan Gel (Titan Gel), Spray Stud 500

Huvuddelen av Maxsize Cream är det thailändska träxtraktet Butea Superba. Hemma kallas han "naturlig Viagra" eftersom han ökar potensen. Det här är inte en skilsmässa - det är sant. Extraktet förbättrar verkligen blodflödet inuti penis (effekten varar ungefär en timme). På grund av verkan av extraktet i vävnaderna börjar en mindre säkerhetsirritation - det bidrar också till en liten ökning av penisens storlek.

Är effekten garanterad och hur mycket är resultatet?

Annonsen lovar att alla män som har försökt Maxsize kommer att bli positivt överraskad - nästan omedelbart efter att ha använt grädden kommer deras penis att öka med 2-4 cm. Det låter frestande.

Maximalisera har en säker formulering med en mild dos av aktiva ingredienser - detta möjliggör ett minimalt antal kontraindikationer och biverkningar. Men effektiviteten av drogen kommer inte att vara maxi enorm. Allt beror på känsligheten hos den manliga kroppen. För att någon ska maximera kommer det att hjälpa exakt som löften om promo. Och någon kommer inte märka några ändringar. Det här är helt normalt - om Max Saiz inte fungerade, så är det inte agenten, men kroppen, som visade sig vara oreceptiv för kompositionen.

En annan anledning till att skriva en negativ recension framträder när killen lär utifrån sin egen erfarenhet att effekten av produkter som Maxsize, Titan Gel, Fallestone inte är så lång. Det är förståeligt: ​​män tror naivt att betala för drogen 700-800 rubel, de kommer att få en permanent ökning av penis. Ack. Ingen mirakelkräm, gel eller spray kan göra ett sådant mirakel.

Som nämnts ovan lägger Maxsize ytterligare centimeter på grund av mild irritation (det här är som med allergier, när vävnaderna börjar svälla) - detta är inte farligt, eftersom koncentrationen av aktiva komponenter är måttlig. Efter en timme eller två avlägsnas de substanser som erhålls med grädden från kroppen och följaktligen återkommer penisens tidigare dimensioner.

Behörig åsikt

Och nu låt oss vända oss till experternas feedback. Ingenting illa om Max Saizs komposition sägs av någon läkare. Ingredienser är fullständigt ofarliga, om du självklart använder grädden enligt anvisningarna och applicerar inte Maxisize vid allergier mot komponenter.

När det gäller effektiviteten bekräftar läkarens recensioner allt som skrivits om i den här artikeln: Max Saiz har en annan effekt på olika män. Tyvärr finns det inga exakta uppgifter om effektiviteten av grädden, eftersom Maxsize är en bada och kliniska studier har inte genomförts. Därför kan du prova det, men vänta på ett mirakel från denna metod att öka genitalorganet är fortfarande inte värt det.

Maxisize Cream - vad är riktiga recensioner?

Faktum är att detta är fullt av bluff. Vad denna kräm hjälper. Varför? Ja, allting är väldigt enkelt, till och med popoday på platsen för tillverkaren av denna kräm kan du se mycket intressant och inte motsvara verkligheten. Till exempel: ett foto av en kille som flaunting hans kuk. Frågan är varför han inte ljuger framför spegeln men framför kameran en gång. Två varför bilden togs i någon form av toalett. Tre, visar vilken typ av penis hans händer. Han har redan det jaluplen? Kan huden dras därifrån för att öka? Och i 4 vad tycker du att det finns en storlek på 50 eller 60. Trots allt är något som han är väldigt stor bara inte riktigt något.

Nu till kommentarerna. Varje idiot bör vara medveten om att det inte finns några separata krämer och om man går till en annan, kan den inte komma upp. Men i regimen av vem som används finns inte en motsättning till vad helt enkelt inte kan vara

Om det inte övertygar dig? Antingen är du en ram. Antingen pluka sin hälsa och spendera pengar.

MaxiSize, Cream

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

I 2 månaders användning avlägsnades den olösta böjningen. Nu har nivån, utan några fel, ändrats under denna period.
Uträtning Tekniken är enkel, jämnt fördelade i stället för böjning tillfogade lite tjockare och sedan masseras, håller med ena handen vid basen och den andra böjnings uppåt. Göras noggrant så utan smärta, men i processen på grund av åtgärderna i en erektion, och ibland tryckte starkt fanns blåmärken.
I vissa fall, efter en massage, hade jag sex med min fru för att åtgärda effekten och ha kul. Under grädden är kön bättre, det varar längre men ingen skillnad. Och när hans fru var inte, då jag väntade på hösten, och sedan tvättas bort med tvålrester och även underkläder till är smutsiga fläckar kan det inte undvikas och grädde fett. Han spenderade 3 tusen på alla förfaranden, eftersom 2 rör inte räckte, och i tredje halvåret kvarstod.

Allt jag använde maksisayz i 4 månader, varje gång i slutet av månaden mätte linjal resultat de första 3 månaderna var alltid 0,5 cm, men på den fjärde månaden -. 0,4 cm längre verkar som med varje successiv ökning under loppet av tillväxten kommer att minska, men det här är normalt, kommer hudfärgen inte att tillåta obegränsad ökning av organets längd. Så medan jag fortfarande är på 17,6 cm, vill jag ha ett par mer, så jag fortsätter kursen.
Men alla i rad term aldrig kladdig efter varje månad gör två veckors uppehåll, att ha lite ovana vid att krämen. Jag masserade vanligtvis en gång per dag, vid sänggåendet, och även på helger och på morgonen, eftersom det tar tid, cirka 20 minuters massage, och sedan en annan och uppförande ingenstans att gå - antingen sex eller onani, men det tar också tid.
Cream att använda trevligt, det är konsekvensen av fettet som en trögflytande, men som ett smörjmedel bör inte användas - en stor kostnad, men inte torka ut i det här fallet under en lång tid.

Maxisize hjälpte till att öka storleken med 2 cm. Förväntar sig bra resultat, men det är inte heller dåligt. Jag fick resultatet med bara ett rör. Krämmans volym är liten - 30 ml. Jag hade det i 2 veckor. Kanske behöver du köpa mer och fortsätta ansökan.
Jag applicerade grädden dagligen, gnidade noga och masserade lite.
Cremen ligner lite på en gel, med en ljus konsistens. Mycket trevligare när en partner gör det. Jag märkte att han stärker erektion lite och är ett bra smörjmedel. Efter sin ansökan är kön mer levande och känslomässigt. Det är möjligt att använda grädden för dessa ändamål.

Tja, ca 4 cm per månad - det är säkert böjt. På mig från en 3-månaders kurs bara 2 sm, och teoretiskt bör vara 12. Sådan ökning av delirium, men kräm vid normal användning fungerar, och den här viktigaste saken. Och mycket sinnet för dess användning är inte nödvändigt, bara sätta mer och massera. Så snart det torkar, lägger han till lite - och igen. Och så minuter 10-15. Medan du masserar, står upp, men det är förståeligt - onani är detsamma, och om du ger en massage till en partner, hur är kärlek kärlek innan kön blir. Särskilt eftersom krämen är starkare, så ger kön många känslor.

Till att börja med är grädden ett nöje även när det appliceras. När du börjar gnugga grädden i penisens bagage finns det en känsla av värme, som går från bäckenet till penis. Allt detta medför en stark attraktion, så om sex inte är planerat är det bättre att inte gnugga grädden.
Personligen tillämpade jag läkemedlet i schema, det är dagligen. Jag ville inte bryta mot tillämpningsreglerna, så ibland var jag tvungen att utstå spänning, och ibland kunde jag klara mig själv.
Ansträngningarna var inte förgäves. En månad senare växte med 2 cm i längd. I bredd ökar det bara med en erektion, men det är inte heller dåligt, eftersom storleken är viktig under kön. Förresten, i fråga om kön, leverer krämen mycket nya intryck: tjejen har en ny storlek och jag njuter av penishuvudets känslighet.
Vem är rädd för en snabb utbrott av spermier, denna kräm bör inte vara rädd. Det faktum att det förvärrar organs känsla påverkar inte orgasmens hastighet. Jag använder en grädde 3 månader, effekten - +3,5 sm i längd. Jag tycker att det är dags att sluta, ju mer så att penis inte kan växa för alltid. Cremen är utmärkt, det viktigaste är att inte sakna dagarna och allt kommer att bli bra.

Jag gillade verkligen grädden. Verkligen ökad, för en månad till 2,5 cm i längd, nu jobbar jag på omkretsen. I detta avseende, det går långsammare tills plus 0,5 cm. Maxistorlek ger samtidigt sträcker huden (bestående av kollagen, och elastin) och tillväxten av corpus cavernosum beroende på ett stort innehåll av proteiner och aminosyror.
Icke-hormonell grädde, sker allting naturligt. Instruktionerna säger att du bara behöver ansöka på upprätt. Men jag börjar proceduren förut, annars är det som självtillfredsställelse. På grund av blodets stigande nivå stiger den i 5-7 minuter.

Jag hade inget val, jag erbjöds antingen kirurgi eller användning av en extender. Jag vågade inte heller göra. Med pumpar och speciella simulatorer blev det inte ifrågasatt, det fanns mikrotraumor och starka obehagliga känslor. Jag köpte en grädde i slutet, jag trodde att han inte kunde göra mycket skada.
Jag började göra daglig självmassage, ibland involverar jag min tjej i denna verksamhet. Hon var inte alls emot ett sådant experiment för att öka värdigheten. Efter proceduren kan du säkert ha sex, det blir ännu mer intressant, för det sväller och blir vanligare.
Krämen absorberas utan spår, fet eller klibbig film efter nej, kondomen glider inte. Första gången måtten återvände till originalet om ett par timmar, men en vecka senare började resultatet fortsätta. Som ett resultat, i längd i 1,5 månader, tillsattes 2,3 cm, i omkretsen av 0,5 cm. Inte enastående resultat, men jag kommer inte att sluta. Negativ reaktion på konstant användning av grädden orsakade inte klåda, brinnande eller irritation var inte.

Jag har inte annonserat länge. Storleken kan ökas endast av kirurgen, men här för att göra volymin, och uppställningen av stålet Maxisize är kraftfullt. Jag använder en grädde den andra månaden, snart kommer röret att sluta och jag kommer att köpa mer. Första gången jag applicerade grädden regelbundet, så märkte jag att det inte fanns någon förbättring av effekten från konstant användning. Du kan applicera grädden omedelbart före samlag, från det kommer det bara ett plus. Eftersom grädden börjar fungera snabbt absorberar den i sekunder. Om det efter applicering stimuleras en erektion, så tillhandahålls kvalitet, långvarigt kön. Med grädde ökade samlagets varaktighet med 10 minuter, utan det brukar könet vanligen 7-8 minuter (utan prelud), vilket givetvis är mycket litet.
Maxisize är ett mycket trevligt botemedel. Inte en gel, som de flesta analoger, nämligen en kräm. Därför, som en bonus, får jag också en mjuk, mjuk hud. Sammansättningen av många näringsämnen, så appliceringen och fördelningen av grädden är en mycket trevlig process. Det finns ingen lukt, bara ljus, kemistens arom av något kemiskt, men inte skarpt. Cremen är helt nöjd, det finns absolut inga klagomål. Allergier och klåda uppkom inte. Och det här är redan ett plus!

När jag går framåt kommer jag att säga att de lovar en ökning, så mycket som 5 centimeter. Som ett resultat, bara 3 centimeter. 3 centimeter, detta är ett bra resultat. Förutom ökningen är en bra bonus att penis blir vackrare. På mig i det uppförda tillståndet har rynkningen minskat avsevärt.
Jag märkte inte några andra effekter. Idén lovar en ökning av samlagets längd och njutning från orgasm, men jag har aldrig haft problem med detta. Kanske de människor som har svårigheter i dessa frågor kommer att hjälpa.
Processen med att applicera grädden är väldigt enkel. Cremen appliceras på upprätt, längs hela längden exklusive huvudet. Gnidas med lätta massagebevegelser, i flera minuter. Helst, inte mindre än 5. De genomtunnade resterna avlägsnas snyggt med en servett. Det senare är inte nödvändigt, men riskerar dåligt smutsigt underkläder. Cremen lämnar synliga märken.
Ökningen i bredd, personligen inte mäta, men min partner säger att han kände sig bredare genom känslor.

För att inte säga att jag blev verkligen besviken, men jag förväntade mig mer effekt. Killen bryr sig inte, han är nöjd med sin 18 cm och stolt, men jag är lite upprörd. Nej, en ökning som är, men en ökning på ungefär en centimeter per 1 använd tub - som det inte är så mycket. Även om de gjorde allt som förväntat, med massagerörelser, minst 10 minuter varje dag.

Köpt med sin man är den här krämen inte så mycket att öka storleken, hur många som ska nivåera sin penis. Det finns tillstånd är inte kritiskt, men den sida han ser mycket, och skulle komma på detta orsakade estetisk missnöje, det är inte mycket säker, eftersom det ibland inte särskilt titta på hur och var man kan införa sin man i ett anfall av passion, och detta för honom, och för mig inte alltid trevlig.

I mitt fall visade inte denna grädde sig på en anständig nivå, även om jag använde den dagligen och inte begränsade mig till en kurs, eftersom jag beställde 2 rör på en gång. Men för att säga att jag slängte 2 tusen för vinden, kan jag inte. Cremen fungerar definitivt, men som en agent. Blodet accelererar, en kraftfull tidvattenvåg kommer till penis. Som ett resultat har jag en erektion visas även när det inte behövs, jag går efter en "massage" i en halvtimme och justerar byxorna.

Började med denna grädde i all seriös. För sina 18 år, (detta är när mycket upphetsad eller i processen när du är klar) 15-tums på de mest kraftfulla erektioner och under normala förhållanden och upp till 14 cm - sak som inte skryta. Och det är bra med pojkarna i badhuset, det bryr sig inte, men med tjejerna i sängen. Sam verkar vara söt, men när det kommer till sängen, i hälften av fallen måste de plötsligt springa någonstans. Jag förstår sedan den smutsiga trickeryen, allt är klart från sina löpande ögon. En så generellt uttryckt direkt om hennes vägran att ha sex med ägarna till barnens fitta.

I allmänhet tyckte jag om grädden på grund av dess naturliga sammansättning, trevlig konsistens och uttalad effekt. Tillagd i 2 månader så mycket som 2,5 cm, tror jag att detta resultat är utmärkt. Nu kan du säkert och anonymt hemma för att rätta till naturens misstag. På mig var krämen av någon anledning aldrig absorberad helt, det var nödvändigt att ta bort överskott med en servett. Jag vet inte, kanske är hudfunktionen det här. En gång under självmassage slog grädden på huvudet när det var i ett upphöjt tillstånd. Jag kände en liten brännande känsla, jag var tvungen att tvätta snabbt och nästa gång att vara försiktigare. I handboken, förresten, nämns detta.

Cremen är ganska fungerande. Viktigast av allt, kunna tillämpa det. Tillväxten är långsam, men det är naturligt, det viktigaste är att ge blod att hålla fast, expandera det själv och växa lite upp dig själv. Om det är mer detaljerat, är det nödvändigt att smita, lite att gnugga, och sedan på grundval av några sekunder, efter att det kommer att stiga, för att komprimera det. Blodet är redan pulserande, vilket resulterar i att en liten sträckning görs, den kavala kroppen sväller. Lossa vidare greppet och gnid mot huvudet. Här beror också mycket på formuläret, huruvida det är avskuret eller inte - det påverkar riktningen, böjningsbehovet. Här, till exempel, svänger den något uppåt, så jag trycker lite i motsatt riktning. Kort sagt, denna metod med daglig användning för den första månaden fick ytterligare en centimeter, inget att skada och inte sträcka sig. Och lätt rätte den.
Tekniken är förresten inte min, den delades av en vän som bor i asiatiska länder. De har det, det visar sig att de även har egna onani-tekniker som syftar till att ändra formen och en liten ökning. Nåväl, det är vad de behöver, de är i naturen inte så heta, det är vriden.
Krämen själv är inte förbrukad så mycket, 30 ml av ett rör var tillräckligt för mig för en månad, nu med den andra jag knullar. Jag råder dig inte att pressa ut mycket, konsumtionen är dumt växande, men det är ingen mening i den. Irritation kräm bär inte, lukten är neutral, smaken, förlåt, försökte inte. Konsistens är normalt, bara en vanlig kräm.
Jag behandlades vid 990 rubel, jag beställde det från en officiell som en webbplats. I St. Petersburg levereras i 4 dagar, och då på grund av helgen. Jag tog för att göra mer, trots att jag hade 16 cm, för vårt hemland är det inget, men det räcker inte för mig. Nu är det 17 med lite. Det finns tillväxt. Kön ger också nöje, så inte skadad.

MaxiSize

MaxiSize - garanterad ökning av medlemmen med 5 cm per månad. Denna grädde, som inte orsakar några biverkningar, orsakar inte allergiska reaktioner och missbruk, och viktigast av allt - resultatet du uppnådde efter att du använt kvarlevor med dig för alltid.

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Maxisize hjälpte till att öka storleken med 2 cm. Förväntar sig bra resultat, men det är inte heller dåligt. Jag fick resultatet med bara ett rör. Krämmans volym är liten - 30 ml. Jag hade det i 2 veckor. Kanske behöver du köpa mer och fortsätta ansökan.
Jag applicerade grädden dagligen, gnidade noga och masserade lite.
Cremen ligner lite på en gel, med en ljus konsistens. Mycket trevligare när en partner gör det. Jag märkte att han stärker erektion lite och är ett bra smörjmedel. Efter sin ansökan är kön mer levande och känslomässigt. Det är möjligt att använda grädden för dessa ändamål.

I ett upphetsat tillstånd var min penis endast 10 cm. Det gjorde mig alltid mindre självsäker.
Beställde en kräm för att öka penis. Även om det fanns inget speciellt hopp för honom. Varje dag smorde jag ut enligt anvisningarna. Efter 2 veckor tillsattes 2 cm! En månad senare växte medlemmen med 1,5 cm. Totalt 3,5 cm i längd var bredden densamma. Nu skäms jag inte för tjejerna. Medlemmen blev känsligare, paletten är bara superlång.
Krämernas sammansättning är harmlös för hälsan, åtminstone har ingenting hänt mig. Jag hoppas att resultatet inte kommer att "fördunsta" över tiden.

Cream köpt, för att använda för deras avsedda syfte, ville jag öka min värdighet. Åtminstone i "arbetande" positionen.
Med den här uppgiften klarade grädden, men resultatet kom inte omedelbart. Bara vid slutet av det andra röret. Och då, om min konstanta partner inte gav mig en otvetydig komplimang under min intimitet, var jag i chock, men jag insåg att hon hade rätt, och hon hade rätt!
Jag kan inte säga att längden har ökat, men det faktum att det har blivit mer voluminöst är så. Dessutom har pinnen blivit stabilare, men det är mer psykologiskt, jag blev mer självsäker, så resultatet är. Det applicerades dagligen, över tiden blev det rutinmässigt, efter en dusch, på ren hud och så varje dag tror jag tack vare regelbundenheten att mina arbeten gavs ut. Jag räknade inte med miraklet, jag anser en liten tjocklekökning, det maximala resultatet som kan uppnås med hjälp av denna kräm.

I mitt fall visade det sig att 5 cm per månad - det här är orealistiskt. Men jag var inte upprörd att jag köpte MaxiSize.
I en månad har medlemmen väl tillagt volym, 1 sm är väsentligen, för mig är det ännu viktigare än längden. Men samma tillväxt tillsattes till tillväxten. I stående position är det särskilt märkbart: D
Mest troligt behöver du en lång och tråkig användning av grädden för att uppnå det lovade resultatet. Personligen är jag en liten ansträngd zamorochki i bruk - den ska bara appliceras på den erogena penisen, och det är önskvärt att det inom sex år var så att effekten är övertygande. Lyckligtvis är fruen alltid till hands, det finns inga problem med det här :)

Storleken på min värdighet har alltid generad, naturligtvis, inte så allting är dåligt, men inte is. Jag skulle vilja öka den med 5 cm, jag planerar inte att kontakta en kirurg med detta problem. Så jag letade efter ett alternativ. Har uppmärksammats på en grädde på grund av den naturliga strukturen, det är något skadligt och orsakar beroendeframkallande. Endast naturliga ingredienser som förbättrar blodflödet till könsorganen och oljorna som hjälper huden att bli smidig. Startade dagligen efter kvällsduschen.
Krämen är lätt, inte fet, absorberad utan rester och luktar nästan inte. Lite kall hud. Efter en månads användning började märka de första resultaten - en ökning av medlemmen med 3 cm exakt, åtminstone att känna mig blev mer självsäker. Dessutom känner jag en vitalitet och kraft, tillverkare säger att testosteronivån också ökar. Tydligen är det så. Partnern är också glad.

Grädden är inte dålig, jag förväntade mig inte mirakel, men jag såg alla uttalade positiva stunder från användningen av grädden. För det första: Staten blev stabilare, i andra början började könsdriften uppstå mycket oftare, i tredje blev känslorna mer levande. I sammansättningen av endast naturliga ingredienser som bidrar till att öka nivån av manliga hormoner i kroppen, på grund av detta fortsätter penisens vävnader att växa, och kollagenkomplexet hjälper huden att bli elastiskare. Resultaten är bara synliga i ett upphetsat tillstånd, några centimeter ökning är verkligen och det här är ett par veckor av ansökan. Därför fortsätter jag att använda grädden. Jag brukar vanligtvis flera gånger om dagen och alltid efter en dusch. Det viktigaste som på huden var det ingen skada eller sprickor. En gång efter det misslyckade hårborttagandet fanns det en skära, sätta på grädden och slå den direkt. Jag kände genast en brännande känsla, jag var tvungen att tvätta och vänta på att det skulle läka. I princip är resultatet och det gläder mig. Priset är bitande, men röret med kräm är stort.

Aldrig verkligen störd om ökningen av penis. Jag kände att min fru skulle vara glad och bestämd. I allmänhet tog de chansen, beställde, försökte. Jag smörjer denna grädde på penis varje dag. Min "vän" uppfattar det normalt, allergin har inte dykt upp och jag upplever inte några obehagliga känslor. Smörjde, grädden dränktes om några minuter, så är allt som vanligt - en medlem är inte fet, inte halt. Experimentet varar 17 dagar, under denna tid har penisväxten ökat med nästan 2 centimeter.
Trifle, men trevligt, särskilt hans fru. Jag tror att i en månad ökar centimetern med 4. Denna stund har ännu inte påverkat sexuellt liv, eftersom tillväxten fortfarande är liten. Men då ska allt vara brantare. När det gäller urinering uppstår inga problem. Först tog jag ingen entusiasm för min fru, men nu är jag mest intresserad av vad som händer nästa, hur mycket medlemmen kommer att växa och huruvida resultatet kommer att förbli. ps Om möjligt, om en månad försöker jag avbryta mitt ämne, berätta om resultaten.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Fettgel MaxiSize (MaxiSize): en recension, instruktioner och reella recensioner

Varje man drömmer om att hitta rykte för en chic och outtröttlig älskare. Men, tyvärr blir de ofta gisslan av komplex i samband med en ganska blygsam penisstorlek. Hittills har det blivit möjligt att lösa detta problem. Nu kan du glömma det "sjuka" ämnet med hjälp av MaxiSize-verktyget. Drogen förstärker inte bara styrkan, utan bidrar till att öka storleken på manens sexuella organ. Skapandet av en unik kräm Maxisize var engagerad i en grupp forskare. Det är det vetenskapliga sättet att skapa detta unika läkemedel som garanterar ett positivt resultat.

Recensioner av läkare och andra köpare

Förresten, vi rekommenderar dig att läsa recensioner av kända läkare och riktiga människor som vi har samlat in för dig. Kanske, de kommer att driva dig för att fatta beslut mot Maxisize.

 • Portal Erotiec: Utgåva "Sex med A.Chehovoy" om ökningen av medlemmen var inte tillåtet i eter!
 • Plastikkirurger gömde denna billiga öre för att öka en penis

Princip för drift och sammansättning

Creamgelen är baserad på protein och aminosyraföreningar som stimulerar ackumulering av proteiner i penis. Förutom ackumulerande protein stimulerar Maxi-storlekskrämmen blodflödet till kroppen. Av den anledningen rekommenderar tillverkaren att använda den under en erektion så att gelkomponenterna tränger in i vävnaderna så snabbt som möjligt.

Maxisera gel-smörjmedel ökar potensen, stärker erektionen och den sexuella aktens varaktighet. Resultatet uppnås på kortast möjliga tid. Den innehåller:

 1. Trietanolamin. Detta ämne används i stor utsträckning i kosmetologi, och enligt entusiastiska recensioner av köparna av Maxi-storlek gel är det tack vare trietanolamin att det manliga könsorganet börjar öka. Dess handling liknar den berömda Viagra, men har ingen skadlig effekt på hjärt- och blodkärlens arbete.
 2. Hydrolysat av proteiner och aminosyror. Dessa substanser är de främsta "byggarna" av männas penis, de påverkar aktivt de metaboliska processerna och tvingar bokstavligen sexuella organ att växa.
 3. Elastin. Som du vet är detta protein också mycket populärt inom kosmetikindustrin. Det främjar snabb läkning av skadade hudområden och skyddar den mot exponering för skadliga faktorer. Dessutom proteinet elastin, stärker elasticiteten i vävnaden, varvid i erigerad penis blir mer elastisk, och i kombination med själv massera hans hud blir slätare.

Medan det inte var möjligt att avslöja hemligheten i sammansättningen av den unika Maxisize-krämen, eftersom skaparna av smörjmedelsgelen inte avslöjar sina hemligheter. För närvarande är det uppenbart att grädden Maxisize innehåller eteriska oljor. Enligt webbplatser har 80% av kunderna redan uppnått det önskade resultatet när de använts.

Tillverkaren hävdar att alla komponenter av gel Maxisize valdes särskilt noggrant. Var och en arbetar för att öka storleken på det manliga könsorganet och är helt ofarligt för hälsan.

Resultat från applicering av gelfett

Maxi-Cream Cream bör användas regelbundet i 4-6 veckor för att uppnå maximal storlek. Under den här tiden kan manliga könsorgan öka med 5 centimeter i längd och 3 centimeter i diameter under erektion. Efter 2 veckor ökar längden med 2 centimeter. Detta framgår också av de glada ägarna av smörjgelén, som redan har testat det på egen värdighet. Verkliga vittnesmål av män vittnar: Maxi saz fungerar.

Förutom att öka penisens storlek har Maxis också andra fördelaktiga effekter:

 1. Penis ökar blodflödet, vilket gör penisen mer känslig och gör att du får en mer levande känsla under orgasmen.
 2. Maxisera gelfett börjar fungera omedelbart efter appliceringen, och dess åtgärd varar upp till fem timmar.
 3. Ger dig möjlighet att använda kondom under samlag.
 4. När man använder Maxisize blir inte bara det manliga könsorganet känsligare, men kvinnan upplever helt nya känslor.
 5. Tack vare användningen av detta unika verktyg kan en man betydligt förlänga samlag.
 6. Förutom ovannämnda kräm-gel normaliserar Maxisize formen av penis.

Instruktioner för användning

Hur man använder penisförstoringsmedlet korrekt beskrivs i de bifogade instruktionerna. Gel Maxi saiz har en tunn konsistens, tränger snabbt in i vävnaderna. Det måste gnidas in i huden på botten av penis och pungen med lätta massageförflyttningar, utan att påverka huvudet.

Instruktionerna beskriver också två metoder för användning av grädden:

 1. Första bästa sättet - för att uppnå bästa resultat måste Maxi sås smutsas 2 gånger om dagen.
 2. Det är möjligt och så - agenten appliceras direkt före sexuellt intyg eller handling, och penis bör redan stå.

En engångsdos för gnidning är inte mer än 3 ml.

Gör en beställning just nu!

Biverkningar

Gelfett är lämpligt för tillräcklig långvarig användning. Men han har fortfarande några biverkningar. De mest obehagliga av dem är obehag när man rör penisens huvud, som försvinner efter några dagar.

Detta indikerar bara en ökning av blodflödet i penis. I det här fallet bör du inte sluta använda MaxiSize. De kategoriska kontraindikationerna för användningen av Maxi såsgel inkluderar:

 • överkänslighet;
 • venerala och andra sjukdomar i reproduktionssystemet.

Innan du använder, måste du bli av med dessa sjukdomar, samt få en läkare råd.

Var kan man köpa en kräm för att öka penis?

Beslutar att köpa detta populära verktyg är det värt att överväga den viktiga punkten: botemedlet är ett biologiskt aktivt tillsats, inte ett läkemedel. Av denna anledning kan du inte köpa Maxi sås i konventionella apotek.

Många nätbutiker är för närvarande engagerade i genomförandet av detta unika läkemedel. Detta är mycket bekvämt för upptagna kunder, såväl som dem som bor i CIS-länderna. Till exempel är det lika enkelt att köpa den mirakulösa Maxisize-krämen i både Moskva och Tasjkent. Du kan beställa den på den officiella hemsidan (här är det).

Tillverkaren ökade upprepade gånger tillgången på läkemedlet till Ryssland. Detta indikerar direkt sin popularitet bland medlemmarna i det starkare könet. Hittills varierar priset på produkten från 900 till 1200 rubel. Men trots att det är ganska dyrt har många män redan använt grädden och talar om det bara entusiastiskt.

För att fatta rätt beslut att köpa eller inte unik kräm för att öka styrkan och tillväxten av penis, är det nödvändigt att bekanta sig med sann återkoppling av verkliga kunder i olika forum om det Maxisize skilsmässa eller sanning. De flesta av dem visar att Maxisize efter två veckors användning av krämgel började öka i storlek och kvaliteten på det intima livet ökade signifikant. Vi rekommenderar att du tittar på en video om hur du använder Maxi såsgelen till Intima.

Recensioner och åsikter

Albina: "Det här verktyget rådde mig till ett av forumen. Nu använder min man regelbundet kräm som köpts i den officiella webbutiken (här är det). Vi är glada över att vi har klara av svårigheterna och löst problemet. Trots hur mycket Maxisize cream kostar, blev vi av med komplexen och från och med nu njuter vi bara av sex. "

Michael, 40: "Jag trodde alltid att 16 cm är normen. Men efter att ha applicerats Maxi storlek gel, var jag ersatt. Sex har blivit helt enkelt fantastiskt. "

Recensioner av läkare och andra köpare

Förresten, vi rekommenderar dig att läsa recensioner av kända läkare och riktiga människor som vi har samlat in för dig. Kanske, de kommer att driva dig för att fatta beslut mot Maxisize.

 • Portal Erotiec: Utgåva "Sex med A.Chehovoy" om ökningen av medlemmen var inte tillåtet i eter!
 • Plastikkirurger gömde denna billiga öre för att öka en penis

Var kan man köpa?

Kom ihåg. Du hittar inte ett botemedel i ett apotek eller en butik. Det ursprungliga läkemedlet kan endast köpas på tillverkarens hemsida! Tack vare detta övervakar företaget ständigt produktens kvalitet, pris och självklart kundens återkoppling.

Köpproceduren tar inte mycket tid. Det räcker att fylla i orderformuläret och vänta på ditt paket.

Allt om MaxiSize Gelcreme: hur man använder, testimonialer och kostnad

Hittills har varje tredje mans dröm - att öka storleken på hans penis - blivit genomförbar. Användningen av speciella anordningar, såväl som kirurgisk ingrepp, är inget att göra med det. Visste precis ett innovativt sätt för externa åtgärder - Maxi Size. Denna grädde kan skapa ett mirakel även med en liten penis och göra den till en mycket imponerande manlig värdighet. Är det så? Låt oss titta på den här översynen.

Vem behöver det och varför

Maxi Size, enligt tillverkaren, är det nyaste sättet att öka storleken på sexuell värdighet. Denna kräm stimulerar de naturliga processerna för celldelning, på grund av vilken termen ökar i längd utan att förlora elasticitet och volym, som vid användning av en extender. Dessutom ger ökad blodcirkulation sträckande celler i den cavernösa kroppen, på grund av vad penisen lägger till i omkretsen, och erektionen blir sten.

Den garanterade effekten är en ökning på upp till 5 cm per månad, samt en förbättring av blodflödet inuti penis, ökade känslor under samlag och orgasm, en ökning av erektionens kvalitet samt dess varaktighet. Det viktigaste - dessa resultat kommer att förbli hos en man för livet.

Sådana åtgärder tyder på att Maxi Size kan användas inte bara av män som inte är nöjda med storleken på sina egna medlemmar, utan också av det starkare könet med följande sexuella störningar:

 • Erektil dysfunktion i några manifestationer.
 • Svårigheter med att uppnå orgasm.
 • Åldersrelaterad minskning av peniskänslighet.
 • För tidig utlösning.

Tillverkaren rekommenderar att du använder Gel Maxi-storlek för intima och för torkning av vagina i partnern. Samtidigt ger det inte bara en tillräcklig nivå av fuktning av angränsande slemhinnor, men också en ökning av både manliga och kvinnliga sensioner under samlag och orgasm.

Bekräftelse av effektivitet

Tillverkaren fokuserar konsumenternas uppmärksamhet på den garanterade effekten av penisförstoring, och också på att Maxi Sayz-kräm påverkar alla aspekter av människans intima liv positivt. Den bygger på en unik sammansättning av de medel som inte har någon analog på marknaden idag:

 • Hydrolyserade proteiner och aminosyror är byggstenarna för bildandet av nya celler.
 • Enzymatiska ämnen - är en naturlig aktivator i samband med kemiska reaktioner i människokroppen, som en följd av detta uppstår tillväxt och delning av celler intensivare. Det är effekten av enzymer som är nyckeln till att öka penisen på kort tid.
 • Trietanolamin - ett ämne som förlänger samlag inte på bekostnad av att minska sexuellt organ, men genom att öka blodtillförseln.
 • Kollagen, liksom elastin - substanser, oersättliga för det normala tillståndet hos huden hos en växande penis. Tack vare dem påverkar intensiv tillväxt inte hudens tillstånd, det förekommer utan att det uppstår streckmärken eller förändringar i penisens hudfärg.

blodflödet till könsorganen säkerställer närvaron i maxistorlek naturliga antal hjälpsubstanser, vilka på grund av lokal irriterande verkan vidgar blodkärlen, stimulera blodcirkulationen, ge ökade genikänslighets receptorer.

Resultatet beror på produktens originalitet

Eftersom den nya Maxi Size-gelén är i stor efterfrågan ökar aktiviteten hos individer som vill skapa en produkt. Tillverkaren kan garantera effekten endast om köparen använder den ursprungliga produkten som köpts på den officiella hemsidan.

På tillverkarens webbplats kostar gelén Maxi Sayz från 990 till 1200 rubel. Det finns kampanjerbjudanden som låter dig köpa fett till ett lägre pris. Kategoriskt kan du inte köpa gelén på tvivelaktiga handelsställen eller med händer eftersom effekten av ansökan kan vara oförutsägbar, och producenten kan inte ansvara för förfalskningens verkan.

Rekommendationer för användning

Instruktioner för användningen av gelén Maxi Saiz indikerar behovet av dubbel applicering per dag. Om intim intimitet planeras på kvällen är det bättre att tillämpa ett botemedel en halvtimme före den. Långvarig excitation förbättrar kräkens arbete, och gör det också möjligt att uppnå effekten av penistillväxt snabbare. Androloger rekommenderas att använda Maxi Saiz-produkten i samband med Kegel övningar och jelking. Denna kombination möjliggör de mest slående resultaten.

Du kan använda verktyget och under samlag. Maxi Size smörjmedel gel ger sin speciella komfort, liksom förbättrar genitalernas känslighet.

Cream ökar inte bara storleken, utan ökar också penisens känslighet.

Trots den naturliga sammansättningen och säkerheten finns det vissa kontraindikationer för användningen av grädden, som föreskrivs av anvisningen:

 • Trombos av penisens kärl.
 • Venereal sjukdomar.
 • Pungbråck.
 • Överkänslighetsreaktion.

Att döma av feedback från kunder som använder Max Sayz-gelen, uppstår allergiska reaktioner extremt sällan. Efter den första applikationen är det nödvändigt att kontrollera frånvaron av en allergisk reaktion och för allergiska personer - att göra ett ulntest.

Argument från tillverkaren om effektiviteten av Maxi Sayz-kräm och dess speciella sammansättning kan kallas rimlig. Köparen bör förstå att 5 cm per månad är den övre gränsen för tillväxten. Beroende på kroppens individuella egenskaper kan indikatorn vara mindre, men tillverkaren garanterar ett märkbart resultat för alla. Sådana löften bekräftar de positiva svaren hos män som redan använde Maxi Size gel.

recensioner

Nikolay, 32 år gammal:

Jag trodde alltid att min penis inte räcker för min tjej. Jag fick denna grädde, och det visade sig vara bra. Det tog precis en månad, varefter den älskade sig själv märkte en förändring till det bättre. Hittade deras officiella hemsida, och sedan fakes mycket, här är länken maxisizesale.com.

Alla tjejer säger att storleken inte är huvudämnet, men vi vet att det här är en söt lögn. Tack vare det här verktyget har min penis växt betydligt, och tjejerna började ge komplimanger efter kön.

Jag trodde att en liten penis - det här är för livet och hjälper bara plasten. Jag är mycket tacksam för denna lösning. Nu har jag inte en liten penis, men en riktig mans värdighet. Dessutom, efter en månad av behandling, har kön blivit ljusare och längre.

MaxiSize - grädde för män

All viktigaste informationen i ett klick

Översikt MaxiSize - innebär att penisstorleken ökar, öka styrkan. Den mest effektiva och effektiva moderna utvecklingen i sin kategori.

Vad är MaxiSize?

Cream MaxiSize - unik i sitt beståndsdel och användbarhetsläkemedel. Gelén ökar verkligen längden och tjockleken på penis till 70%. Stärker styrkan, ökar erektionen och varaktigheten av den sexuella handlingen. Effekten uppnås på kort tid.

Regelbunden och korrekt användning av salvan försvinner konceptet av sex. Ökad excitabilitet, känslighet och uthållighet, längden på orgasmen. Kärlek blir en explosion av nöje för dig och din partner. Du kan älska i timmar i slutet. Ju oftare du älskar, desto mer intensiv kommer salvan att fungera.

Produkten är författarens utveckling av japanska forskare. Dess agerande bygger på ett ovanligt recept. Komponenterna fungerar som ett enda system, så harmoniskt och harmoniskt som möjligt. Dess mekanism är så uppenbart och effektiv att det garanterar resultatet.

 • Säkerhet. Fallusen ökar på ett naturligt sätt genom att öka hudens elasticitet, kärlen. Resultatet är överlägset effekten av kirurgi. Det finns inga biverkningar.
 • Extern applikation. Till skillnad från droger och kosttillskott förändras inte hormonella bakgrund och metaboliska processer.
 • Inte beroendeframkallande. Ditt sexliv är inte beroende av botemedel. Det finns inga negativa konsekvenser.
 • Mottagna ändringar kommer inte att försvinna vid slutet av användningen av varorna. De kommer att stanna med dig för alltid.

Verktyget utvecklades bara för några år sedan, men positiv statistik är redan hög. För många män hjälpte det till att lösa problem i den sexuella sfären. Men detta är ett av de viktigaste förutsättningarna för ett helt liv. Storlek betyder att det ger förtroende, vilket bidrar till framgång på andra sfärer i livet, även i en karriär. Och viktigast av allt - kärlek, familj.

Hur det fungerar

För att förstå handlingsprincipen är det nödvändigt att överväga mekanismen för naturlig erektion.

Penis består av tre långsträckta kavernösa kroppar. De är omgivna av ett elastiskt elastiskt membran. Kroppens vävnad är cavernös, svampig. Den består av en mängd tomrum, som kan sträckas och fyllas med vätska. Med sensuell spänning strömmar blod in i reproduktionssystemet. Två av de tre svampiga kropparna är fyllda med den, som svampar. Vätskans tryck ökar fallusen, gör den fast, lyfter upp och upp. Mängden är begränsad till den blodfyllda kroppens skal.

Cream MaxiSize ökar markant de elastiska organens elasticitet. Stimulerar tillväxt och utveckling av celler. I detta fall växer den svampiga kroppen, som är avsedd att fyllas med blod, också. Resultatet - fallusen ökar kraftigt i längd, blir fastare.

 • Ökad känslighet. Excitation blir starkare. Tillströmningen av blod är mer aktiv. Kvaliteten på erektion växer, dess varaktighet. Känslorna blir skarpare och ljusare.
 • Kompositionen innehåller speciella komponenter som fördröjer utlösningen. Detta låter dig göra fysisk kärlek varaktig. Samtidigt ökar nöjet bara. Orgasmen är verkligen lång, färgstark och imponerande.
 • Ämnen av läkemedlet ökar produktionen av testosteron. Detta "manliga hormon" - det huvudsakliga villkoret för styrkan hos män, uthållighet och sensualitet. Nyckeln till attraktivitet i det motsatta köns ögon. Och också en källa till positiv känslomässig humör.
 • Att njuta och ge det till en kvinna är nu lättare än någonsin. Samtidigt är produkten helt ofarlig. Alla förändringsprocesser med det är naturliga och säkra.

Tidigare var det mest effektiva sättet att förlänga manlig värdighet betraktas som en operation. Detta är dock en smärtsam och ganska farlig sak. Det är inte alltid effektivt. Återställingsprocessen är ganska lång, och effekten är ganska liten. Dessutom kan obehagliga konsekvenser uppstå i form av en försvagning av sexuell kraft. Möjlig manifestation av för tidig utlösning.

struktur

Användningen av läkemedlet ger en unik kombination av potenta komponenter i dess komposition. Dessa är testade och testade element, som länge används inom medicin och kosmetologi.

 • trietanolamin Bredt använd kosmetisk komponent. Reglera sammansättningen och interaktionen av de återstående ingredienserna. Ökar tillgängligheten av användbara ämnen i vävnader. Främjar syntesen av "byggmaterial" av kroppsceller. Dessutom kan egenskaperna hos detta element förlänga kärlekens handling. Förseningar ejakulation, förlängning och ökning av orgasmintensiteten.
 • Protein- och aminosyrahydrolysat - En uppsättning ämnen som ligger till grund för vår kropp. De kontrollerar ökningen och delningen av celler, deltar i metaboliska processer. De är "tegelstenar" av nya vävnader - de säkerställer tillväxten av det önskade organet. Ansvarig för syntesen av hormoner. De hjälper till att leverera och assimilera vitaminer, proteiner, mineraler. Öka känsligheten hos nervänden, och därmed excitabilitet.
 • Kollagenkomplex. Huvudkomponenten är elastin. En uppsättning av element som ökar töjbarheten, elasticiteten och elasticiteten hos skalen. De garanterar fasthet och skapar förutsättningar för utvidgningen av fallusen. Känsligheten hos det genitourinära systemet ökar ibland. Excitation och blodflöde blir mer aktiva, penis är fastare och mer långvarig. Tyger maximalt, utan att skada strukturen, sträcker sig.

Tillväxten av manlig värdighet och förstärkning av styrkan är maximalt naturlig. Fördelarna ökar från ansökan till ansökan. Ju mer regelbunden användning, desto snabbare kommer processen att gå. Känslor förändras efter det första experimentet. Och resultatet kommer att börja manifesteras på bara en vecka.

Alla komponenter stöder och förstärker varandras egenskaper. Deras insatser är inbördes relaterade. Ytan och erektilkroppen blir mer stretchiga. Ökad spänning aktiverar blodflödet. Detta ökar kraftigt penisens storlek under erektion. Celler delas aktivt, vilket ger tillväxt av kroppsvolym och fixeringseffekt.

Metod för applicering

Använd MaxiSize Cream är mycket enkelt:

 • Salvan appliceras på ytan av den upprätta penisen.
 • Det fördelas av massagebevegelser före absorption.

Det är i kombination med massage att åtgärden blir maximal. Därför kommer det att vara mycket framgångsrikt att använda det före samverkan. Så du uppnår maximal hårdhet och bidrar till att sträcka erektilkroppen och ytskyddet.

Och viktigast av allt - fysisk kärlek kommer att spela med nya färger. Nöjet kommer att bli skarpare och djupare, varaktigheten av att älska mer. Möjligheterna för en älskare kommer att öka. Du kan älska så länge och ofta som du önskar.

vittnesbörd

Penisens storlek beror inte på ålder, social status, karriärsucces. Efter att ha uppnått allt kan en man vara missnöjd med den sexuella sidan av hans existens. Och så förlorar några segrar värde. Om problemet är närvarande måste det lösas.

Gelén kan användas inte bara specifikt för att öka storleken på en mans värdighet. MaxiSize penisförstoringskräm är en stor afrodisiakum som kan fylla sex med nya känslor. Med honom kan du bli av med de fysiologiska, psykologiska problemen i relationen.

Gelén används i följande fall:

 • Otillräcklig längd och tjocklek på penis.
 • Förutsättningar för för tidig utlösning.
 • Svaga erektioner - otillräcklig eller kort hårdhet under excitation.
 • Osäkerhet om hans förmågor älskare. Detta är förresten den vanligaste orsaken till manliga problem i könsorganet.
 • Minskade sexuella krafter.
 • Otillräcklig excitabilitet på grund av genetiska orsaker eller konsekvenser av sjukdomar.
 • Med felaktig metabolism, som påverkar förekomsten och varaktigheten av erektion negativt.
 • Med nervöst, hårt arbete, brist på möjligheter till ordentlig vila och återhämtning.
 • I kontakt med de aggressiva faktorerna i miljön påverkar sexuellt livet negativt.
 • I åldern, när systemets handlingar saktas ner. Potentia på grund av detta kan också försvagas.

MaxiSize förstoringsgrädde skadar inte mannen. De kan användas helt enkelt för att uppdatera och berika sinnena. Sexologer och urologer bekräftar att ämnet fungerar. Det ökar fysisk kontakt till en ny nivå. Framgång i sängen är en tro på dig själv, ett utmärkt förhållande till en partner. Det är ett incitament för nya framgångar och segrar på andra sfärer av livet.

Kontra

Läkemedlet har inte kontraindikationer. Komponenterna testas upprepade gånger för säkerhet. De används länge och framgångsrikt i förberedelser för vård och medicin.

Men i extremt sällsynta fall kan intolerans mot komponenter uppträda. För att undvika en allergisk reaktion, ta ett prov en dag före provet. För att göra detta, applicera en liten mängd olja på en fläck av tunn hud. Kanske på insidan av underarmen, bredvid auricleen. Om rodnad uppträder inom 24 timmar är en allergisk reaktion möjlig.

Köp MaxiSize från officiella representanter kan vara till en kostnad som minskas med hälften. Det kommer att bli:

 • I Ryssland - 990 rubel,
 • Azerbajdzjan - 24 manater,
 • Armenien - 13990 drn,
 • Vitryssland - 290 000 rubel,
 • Bulgarien - 59 lev,
 • Storbritannien - 60 pund,
 • Ungern - 8900 odds,
 • Tyskland - 39 ev.
 • Grekland - 29 euro,
 • Italien - 39 ev.
 • Kazakstan - 5360 tenge,
 • Cypern - 29 euro,
 • Kirgizistan - 1399 soms,
 • Lettland - 24 euro,
 • Litauen - 24 Heb.
 • Moldavien - 399 lei,
 • Nederländerna - 60 euro,
 • Polen - 139 zł,
 • Portugal - 39 ev.
 • Rumänien - 139 ron,
 • Turkiet - 149 liras,
 • Usbekistan - 99 000 soums,
 • Ukraina - 399 hryvnia,
 • Frankrike - 39 ev.
 • Kroatien - 299 kuna,
 • Tjeckien - 790 kroon,
 • Schweiz - 60 franc,
 • Estland - 24 euro.

Var att köpa

Köp produkten rekommenderas på säljarens officiella hemsida. Detta garanterar kvalitet och äkthet. Bland sådana fonder finns det många förfalskningar. Därför är det bättre att säkra en garanti för att du kommer att skickas ett effektivt, säkert sätt. Betalning sker vid mottagandet.